Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 Champions Magazin - Champions Magazín
09:30 PLAN
09:30 Globeriders - Cambodja
10:20 Meravelles i tradicions de l'Àsia del sud - El Taj Mahal: Tot per l'amor d'una dona
11:00 Automobilisme - 3a sessió entrenaments lliures G. P. d'Itàlia
12:05 Just for laughs
12:30 Terminator: les cròniques de Sarah Connor - Cap. 23 La bona ferida
tancar

Cap. 23 La bona ferida

Sarah, ferida, és guiada per la imatge del pare de John, Kyle Reese, i Weaver fa un pas que tindrà conseqüències mortals.

13:20 Zona zàping - Zona zàping
13:45 Automobilisme - Qualificació del G. P. d'Itàlia
15:10 Telenotícies migdia
16:25 Tarda de cine - Rocky
tancar

Rocky

Rocky Balboa és un boxejador combatiu que es va fent gran sense haver arribat a la fama. Viu als suburbis de Filadèlfia, on alterna els combats amb feines d'intimidació al servei d'un gàngster de segona fila. El campió de pes pesant Apollo Creed el contracta perquè es prepari a fons, i el seu germà carnisser el deixa practicar donant cops als animals sacrificats que té penjats. També anima a Rocky l'amor que comença a sentir per Adrian, una noia introvertida i molt tímida.

18:25 Pel·lícula - Compte amb la família Blue
tancar

Compte amb la família Blue

Jeff i Janes Blue són uns espies que creuen en el matrimoni i comparteixen els deures de la paternitat. Es van conèixer en un període difícil de la seva vida, quan Jane havia estat en perill de mort a Amèrica Central. Ara, casats i amb una filla, gaudeixen d'una llarga llicència per maternitat a Nova Orléans. Malauradament, apareixen uns delinqüents perillosos i l'antic cap dels Blue els proposa recuperar un carregament d'armes robades i detenir una xarxa internacional de terroristes. Els Blue decideixen tornar a la feina però amb la nena a coll-i-be.

19:50 Just for laughs
20:25 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

Sempre atent a les darreres tendències gastronòmiques,"Al Vostre gust" aborda aquesta setmana una novetat que, malgrat ser poc coneguda, darrerament s'està introduint amb èxit en els receptaris i les cartes d'alguns restaurants. Es tracta de la conilla, la XXL de la carn blanca. Per presentar les singularitats d'aquest animal tan conegut per la seva capacitat de procreació com per les seves virtuts culinàries, el programa viatja a una granja de l'Ametlla del Vallès (el Vallès Oriental) on en Carles Casas es dedica a criar-ne.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 El partit - Sevilla F. C. - R. Saragossa
00:15 Pel·lícula - Sense cap motiu aparent
tancar

Sense cap motiu aparent

Jack és un policia que, per fer un favor personal, busca un adolescent que ha fugit de casa. La recerca el fa topar amb un atracament a un banc, del qual n'acaba convertit en ostatge. L'encarregada de vigilar-lo és Erin, una dona que no solament és el cap de la banda, sinó que té una capacitat especial per manipular els homes. El contacte entre tots dos revela el costat sentimental de Jack ¿ la seva vocació frustrada de pianista- i dóna peu a una relació particular.

01:55 Guàrdia de costes - L'hora de la veritat
03:00 El partit - Sevilla F. C. - R. Saragossa
05:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 RITMES
07:00 Ritmes concert - Los Planetas
tancar

Los Planetas

Avui us oferim un dels concerts més recordats dels últims anys, el del grup granadí Los Planetas en l'edició del 2007. Llavors van presentar el que encara és l'últim disc del grup, "La leyenda del espacio", un treball en què els ritmes flamencs agafaven protagonisme per celebrar els 15 anys de vida del grup. Aquell treball s'emmirallava en el disc "La Leyenda del tiempo", amb què Camarón de la Isla va revolucionar el flamenc l'any 1979 barrejant-lo amb el rock. En el concert d'aquesta nit comprovareu que Los Planetas són un dels grups que marquen les diferències en el panorama musical de l'Estat, un grup amb una gran personalitat, que, arrelada a la seva terra i la seva cultura, ha seduït tothom que s'ha acostat a la seva música amb esperit obert i curiós.

07:40 De prop - LE PETIT RAMON
08:35 RITMES
08:35 Ritmes col·leccions
09:05 Ritmes Fusió - Miquel Gil
tancar

Miquel Gil

La irrupció, tot sol, de l'exmembre d'Al Tall Miquel Gil dins l'escena de la música popular i tradicional catalana va significar tot un revulsiu. En Miquel ha incorporat una visió renovada de la música popular i tradicional, ha sabut trencar prejudicis i ortodòxies i ha mostrat que el que és local pot arribar a ser el més universal, gràcies a una sàvia utilització dels recursos i instrumentacions contemporànies. Sense deixar de banda els instruments tradicionals, ha sabut incorporar elements de la vida actual en els textos de les cançons, no ha oblidat el Mediterrani ja que en la seva musicalitat es troba l'essència de la nostra cultura. Miquel Gil és un viatger que, sense moure's de la seva terra i de les seves arrels, ens ha demostrat la capacitat de la música per mostrar-nos a nosaltres mateixos, emmirallats en les cultures d'aquest mar que ens uneix i sedueix irremissiblement. Eixos és el seu últim disc, la base del repertori que us oferim avui.

10:00 Ritmes cat
10:30 Sputnik - Documental 20 anys Sputnik
tancar

Documental 20 anys Sputnik

Road movie dels 20 anys d' "Sputnik".

11:25 RITMES
11:25 Ritmes.cat - Hit parade
11:50 TR3S C
12:00 Singulars - + info
tancar

+ info

Jaume Barberà entrevista a "Singulars" a Mey Hofmann, xef amb una estrella Michelin i empresaria. La seva escola de cuina és una de les de més prestigi internacional. Cada any surten formats de la seva escola més de 200 alumnes vinguts de tot el món. A més de cuina, vol que els seus alumnes aprenguin idiomes, gestió de recursos humans i cultura gastronòmica. La seva passió per la cuina va començar de petita. En els viatges que feia amb els seus pares (ell un ingenyer alemany, i ella catalana i concertista de piano) sempre es fixava en els menjars dels hotels i va prendre a cuinar d'una monja de l'escola d'estiu a la que l'enviaven els seus pares. De ment inquieta i creativa, va estudiar Econòmiques, Arquitectura d'Interiors i gemologia i disseny de jòies. Ha escrit diversos llibres de cuina, i una de les seves especialitats són els postres. Educada en l'austeritat, és una treballadora incansable i una dona de caràcter.

12:40 Guies de viatges - Guia per sortir a comprar
tancar

Guia per sortir a comprar

Una guia genial per poder trobar les mercaderies i els tresors creats en diferents racons del món.

13:30 Krakatoa: els últims dies - Krakatoa: els últims dies
tancar

Krakatoa: els últims dies

L'erupció volcànica del Krakatoa l'any 1883 va ser una de les més mortíferes de la història. Va provocar una sèrie de terribles tsunamis que van destruir ciutats senceres i va devastar les costes de les illes de Sumatra i Java. El 1930, una nova erupció va emergir de l'aigua pel mateix punt que l'anterior. Recents investigacions històriques i científiques es combinen en aquest documental dramatitzat per descobrir què va succeir abans, durant i després del desastre i apunta el que podria passar si una futura erupció tingués la mateixa força explosiva de les precedents.

15:00 World sport - World Sport
15:30 Inside Grand Prix - Inside Grand Prix
15:55 Automobilisme: GP2 - Primera cursa des d'Itàlia
17:15 Volei Platja - Vòlei platja femení: semifinals BCN World Tour
18:00 Futbol - Nàstic - R. Societat
20:00 Futbol - Esport Club
20:00 Esport Club - Cap. 1 Esport Club
20:30 Parlament
20:50 Tot un món - Límits i fronteres
tancar

Límits i fronteres

Saïd el-Kadaoui és un psicòleg d'origen marroquí que va arribar amb la seva família al Berguedà quan era petit. Recentment ha publicat Límites y fronteras, una novel·la amb què qüestiona el que separa la bogeria del seny a partir de la figura del protagonista, un immigrant marroquí amb una crisi d'identitat. En Saïd, Edelmira Badillo, una amiga de l'època universitària amb qui comparteix una experiència migratòria, i Carme Villabona, psicòloga infantil que va despertar la seva vocació de psicoterapeuta, comenten el procés de creació i escriptura de l'obra, que és producte de les experiències personals i professionals de l'autor.

20:56 Tot un món - Dansa oriental
tancar

Dansa oriental

Rachida Aharrat va néixer al Marroc, però va arribar a Catalunya amb la seva família quan era petita. Actualment dirigeix la companyia de dansa oriental Ermel a Barcelona, on també balla. La Diana al-Rahmoun, filla de pare sirià i mare catalana, és una altra de les ballarines del grup. Lena Nouar i Cristina Arribas, totes dues catalanes, són també part de la companyia. Totes quatre reflexionen sobre què suposa per elles poder expressar-se a través de la dansa del ventre que, en el cas de Rachida i Diana, resulta un punt d'unió amb les seves arrels àrabs.

21:05 Nydia - + info
tancar

+ info

Aquest estiu ens hem apuntat al 12è Campus de Cultura Popular i Tradicional de Llívia. Una proposta del Centre de Promoció de la Cultura Popular Tradicional que la darrera setmana de juliol va aplegar uns cent vint alumnes en aquesta vila de la Cerdanya per participar als cursos i tallers de danses, músiques, esgrima, papiroflèxia, llegendes, llenguatge cinematogràfic, circ, cuina i un munt de coses més. A més, notícies, novetats discogràfiques i l'agenda d'actes que no et pots perdre.

21:30 Loto 6/49
21:35 Salut ! - Prevenir les infeccions digestives
tancar

Prevenir les infeccions digestives

Menjar aliments en mal estat pot provocar-nos infeccions digestives amb els seus coneguts efectes més o menys greus: vòmits, diarrees, deshidratació,... Per evitar-les, cal una correcta conservació, manipulació i elaboració dels aliments i tenir cura de la higiene, tant dels productes com de tot el que els envolta. El peix és un dels aliments més sensibles pel que fa a la seva conservació. A la Llotja d'Arenys de Mar, el doctor Jordi Schlaghecke parla amb pescadors i peixaters de la seva manipulació i del seu consum. A Premià de Mar, visita una escola de primària. Allà comprovarà que a la cuina les mesures de control alimentari són molt estrictes i que, abans de seure a taula per dinar, els més petits fan els deures d'higiene.

22:05 Sala 33 - A la ciutat
tancar

A la ciutat

Un grup d'amics en una gran ciutat. Un recorregut per cadascuna de les seves històries no explicades, íntimes. Pels seus sentiments i desitjos més secrets. Per aquest món sentimental que roman ocult. La soledat, a la ciutat, en una història coral i urbana.

00:30 Pel·lícula - Amélie
tancar

Amélie

Amélie Poulain és una noia de 22 anys que ha crescut en una família força peculiar. Ara es guanya la vida fent de cambrera en un cafè de Montmartre. Amélie viu sola i busca l'amor i el sentit de la vida. Un dia troba una capsa plena de records d'infantesa amagada al seu pis i Amélie decideix buscar-ne el propietari i, d'aquesta manera, fer-lo feliç.

02:25 Clàssica - FESTIVAL A SALZBURG 2006 (1)
03:10 Nydia - + info
tancar

+ info

Aquest estiu ens hem apuntat al 12è Campus de Cultura Popular i Tradicional de Llívia. Una proposta del Centre de Promoció de la Cultura Popular Tradicional que la darrera setmana de juliol va aplegar uns cent vint alumnes en aquesta vila de la Cerdanya per participar als cursos i tallers de danses, músiques, esgrima, papiroflèxia, llegendes, llenguatge cinematogràfic, circ, cuina i un munt de coses més. A més, notícies, novetats discogràfiques i l'agenda d'actes que no et pots perdre.

03:35 Rodasons - Biel Majoral, cançons republicanes (2a part)
tancar

Biel Majoral, cançons republicanes (2a part)

El cantant mallorquí Biel Majoral va reaparèixer a finals de l¿any passat amb un nou disc ¿el tercer de la seva discografia-, "Cançons republicanes" (Blau/Discmedi), en què interpreta diversos poemes d¿autors illencs, i també catalans, relacionats amb la República, la Guerra Civil, l¿exili i la repressió de la postguerra, firmats, entre altres, per Pere Capellà, Miquel Àngel Colomar, Agustí Bartra, Joan Oliver, Màrius Torres, Miquel Forteza, Blai Bonet, Llorenç Capellà, Miquel Ferrà, Josep Palau i Fabre i Joan Brossa. El 30 de gener, Biel Majoral va presentar aquest treball amb un concert al CAT de Barcelona, en el marc del XXII Festival Tradicionàrius. Aquesta actuació va ser enregistrada per una unitat mòbil del Rodasons, i avui us n¿oferim la segona i última part.

04:00 Expedients de l'espai
04:10 Zoom
04:15 Sentinelles de la natura - El Marroc
05:05 RITMES
05:05 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen. En el capítol d'avui veurem a:Busta Rhymes; Blackalicious; Tego Calderon; Us3; Mala Rodriguez; Carles Mestre, La Sinfonica De Gava; Black Eyed Peas; William Elliott Withmore; Galactic; Youssou N¿Dour; 08001; Sezen Aksu i Companyia Electrica Dharma.

05:55 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra. En el capítol d'avui veurem a: Kanye West; Steven Munar; Rafa Tena; Coti; Oasis; Taylor Swift; Goldfrapp; Beth; Victor Bocanegra; Beside; Robbie Williams; Manos de Topo i Veracruz.

06:45 Ritmes.clips
Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Rovelló - Assegurances per a gossos
tancar

Assegurances per a gossos

El Rovelló ha signat una assegurança d'accidents amb en Llisot, i no para de tenir problemes. Ara té por que li passi el mateix que al Trufot, que des que el Fredolic n'hi va fer una, n'hi han passat de tots colors. Se'n pot refiar d'en Llisot?

07:35 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la flor romanial
tancar

Les tres bessones i la flor romanial

A l'illa de Mallorca, un home que està molt malalt ha demanat als seus fills, en Joanot i la Bernadet, que vagin a buscar la flor romanial, que cura tots els mals. Les bessones i una àguila blanca seran la solució de la Bernadet. I en Joanot, cap on anirà?

08:00 mic 3
08:00 Louie - Louie, dibuixa'm un helicòpter
tancar

Louie, dibuixa'm un helicòpter

La Yoko i en Louie han sortit d'excursió. Els agradaria arribar fins a dalt de tot de la muntanya, per poder admirar el paisatge, però la Yoko està tan cansada que ja no pot més. Com de costum, en Louie ja té la solució! Dibuixarà un helicòpter i faran el cim en un tres i no res. I és que és tan bonic el paisatge des de dalt de tot de la mutanya!

08:10 Pepa, la porqueta - El pare porta el vaixell
tancar

El pare porta el vaixell

Avui l'avi ha deixat la seva barca a la Pepa, en Jordi i els pares perquè se'n vagin a navegar pel riu. Això sí, han de vigilar molt, perquè no li facin malbé! El pare farà de capità i tots hauran d'obeir les seves ordres. També s'emporten el menjar preparat, perquè a mig camí pararan a dinar. És molt emocionant navegar pel riu! Passen tantes coses! T'hi apuntes?!

08:15 La Franny i les sabates màgiques - Tothom a riure!
tancar

Tothom a riure!

Avui unes sabates tristes portaran la Franny al circ, on hi coneixerà en Rialles, un pallasso i malabarista increïble, espectacular i meravellós que no sap perquè, però no li surt cap número. La Franny el vol ajudar, però prepara't, que comença l'espectacle! A la pista central, els pallassos que els canviaran la cara! I que els faran petar de riure! El Capità i el gran Rialles!

08:30 Club Super3
08:30 La ciutat dels poppets - El somni del gelat
08:45 Els petits fantasmes - Un corc a casa
tancar

Un corc a casa

En Jordi està molt content que l'Stanley li hagi demanat que li cuidi la seva mascota, en Seymour, un corc molt golafre. De fet, l'únic que ha de fer és pensar a donar-li menjar. Si no, es començarà a cruspir mobles, cadires, escales i tot el que trobi que sigui de fusta. A més, avui els Petits Fantasmes esperen la vista del seu gran amic, en McGregor!

08:55 Els petits fantasmes - Nit de Halloween
tancar

Nit de Halloween

Avui és una de les nits més màgiques de l'any pels nostres amics fantasmes. Per fi ha arribat el Halloween! La Lucy, l'Enric, en Jordi i l'Eduard es passaran tota la nit fent brometes, però n'han de guardar una pel Mag, un dels seus avantpassats. L'única pega és que els ha d'acompanyar el seu cosí, l'Stanley, que potser encara els donarà alguna sorpresa...

09:05 El gat d'en Frankenstein - + info
tancar

+ info

La mare de la Lottie, amb molta il·lusió, li ha preparat una festa de fades per celebrar l'aniversari. La nostra amiga no sap ben bé com fer-s'ho per no decebre la mare, però ella aquesta mena de festes de color rosa les troba un avorriment. En Nou li ha assegurat que hi trobarà la solució i la Lottie ja ha avisat a tothom que serà una festa megamonstruosa. No te la perdis!

09:18 El gat d'en Frankenstein - + info
tancar

+ info

Després de destruir una casa del poble amb un dels seus experiments diabòlics, en Frankenstein ha decidit posar ales al castell i fer-lo desaparèixer, almenys això és el que ha dit ell. La qüestió és que ara en Nou s'ha quedat sense casa i ha començat una nova vida al poble... Vols dir que se'n sortirà. Per cert, on deu haver anat a parar el castell?!

09:30 La legió de superherois
10:00 Els padrins màgics
10:12 Els padrins màgics
10:30 Keroro - El súper Keroro. A formar! / En Ring Ring, detectiu i company. A formar!
tancar

El súper Keroro. A formar! / En Ring Ring, detectiu i company. A formar!

"El Keroro del passat" era una autèntica bèstia, un lluitador àgil, fort i pencaire, que estava a anys llum de distància del sergent dropo que coneixem nosaltres avui dia. Estàs preparat per rebre el súper Keroro?! Més tard, en Kururu construirà un ajudant robot a en Keroro per ajudar-lo a resoldre una estafa telefònica d'en Giroro: el detectiu Ring Ring!

11:00 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

L'Adolphe Alceste Ancelin de la Chaise-à-Porteu, en Tres As, l'amic aristòcrata d'en Chico, l'ha convidat a palau pel seu aniversari. La mare no pensa permetre que un Mandarina faci el ridícul comportant-se com un carreter, però això ha fet venir la marquesa Mirabelle de Mandarina, una avantpassada seva que li ensenyarà bona educació... O no?!

11:07 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

El Comandasat, el nou invent de la senyora Mandarina, podria tenir conseqüències irreversibles. I és que tres extraterrestres han contestat el missatge d'"Es lloga petit planeta molt confortable" que ha enviat ella sense adonar-se'n! Es tracta d'una confusió, però en Flic, en Flac i en Floc no han fet 5.000 anys llum per no res! Com els faran tornar a casa, ara?!

11:15 3xl.cat
11:15 El detectiu Conan - La màgia de les deduccions d'en Conan i en Heiji - Els trucs
tancar

La màgia de les deduccions d'en Conan i en Heiji - Els trucs

En Heiji i la Kazuha visiten en Conan i la Ran per anar a veure junts l'espectacle d'un mag famós, en Dogo Hoshikawa. Resulta que en Conan i la colla coneixen uns amics del mag, i acabat l'espectacle, aquests amics els conviden a sopar a casa del seu mestre, el senyor Masakage, un mag llegendari que avui fa justament deu anys que va desaparèixer. Com era d'esperar, el senyor Masakage no és a casa, però la seva dona els rep molt hospitalàriament. Quins trucs de màgia tindran lloc durant el sopar? Seran capaços de superar el seu model, els alumnes que s'han reunit a casa del mestre desaparegut?

11:39 El detectiu Conan - La màgia de les deduccions d'en Conan i en Heiji - La casa
tancar

La màgia de les deduccions d'en Conan i en Heiji - La casa

De moment, la primera sorpresa del sopar a casa del senyor Masakage no és cap truc de màgia, sinó un fet completament real: la Tanko, una de les deixebles del senyor Masakage, apareix morta al final del passadís del segon pis. La dona del senyor Masakage creu que l'àlbum de fotografies del seu marit pot aportar alguna pista sobre l'autor del crim. En una de les fotos, el senyor Masakage fa un truc de màgia amb un arbre de Nadal que és exactament al lloc on han trobat la Tanko assassinada...

12:00 15 love - Passar de la ratlla
12:23 15 love - Però...
12:45 Em dic Eve - Tornar a néixer
tancar

Tornar a néixer

L'ensurt que s'ha endut la Sylvie quan un camió ha estat a punt d'atropellar-la, se l'ha agafat com un senyal del cel i ha decidit que, a partir d'ara, mai més no tornarà a ser egoista. Fins al punt que s'ha fet de la Germandat Celestial de la Llum i ha regalat tota la seva roba! L'Eve creu que n'està fent un gra massa, però no sap què fer perquè s'hi repensi...

13:07 Em dic Eve - Perdre el protagonisme
tancar

Perdre el protagonisme

L'obra que han representat la classe de l'Eve ha estat tot un èxit. Fins i tot el senyor Inglewood creu que ha sigut el millor "Somni d'una nit d'estiu" que s'ha representat mai. Però no et pensis pas que ha anat tot com una seda. L'Eve ha hagut de fer d'ajudant de direcció d'en Sam Hopper i no li ha sigut gens fàcil. Ella mateixa ens ho explica amb pèls i senyals!

13:30 Em dic Eve - Obsessió
tancar

Obsessió

L'Eve ha somiat que li feia un petó a en Sam i, segons Freud, els somnis serveixen per complir els desitjos que no se satisfan durant el dia. Què vol dir, això? Que realment li agradaria fer-li un petó a en Sam?! La qüestió és que mentre l'Eve vol treure's en Sam del cap, la Sylvie busca desesperadament un noi que la porti al ball. Qui serà?!

14:00 Minúscul - Cap. 13 Poruc de mena
tancar

Cap. 13 Poruc de mena

Ho saps que els centpeus són els animalons més porucs que hi ha? Te n'imagines un intentant creuar una carretera? A més, és una carretera que no paren de passar-hi cotxes! Però no t'ho perdis, que després d'uns quants intents, arribarà un cargol amb les mateixes intencions: passar a l'altre costat del carrer. Vols dir que se'n sortiran?!

14:05 Minúscul - Cap. 15 Cicada's song
tancar

Cap. 15 Cicada's song

Una columna de formigues molt treballadores van amunt i avall portant coses cap al formiguer. Dalt d'una branca, un grup de cigales se les miren tot cantant. Al cap d'uns quants viatges, hi ha una formiga que es comença a quedar encuriosida i captivada pel cant de les cigales... Què ho fa que es passen tot el dia cantant? Com s'ho fan per menjar?!

14:15 Els increïbles germans Adrenalini - L'illa de la solitud
tancar

L'illa de la solitud

Una tempesta tropical ha engegat a rodar l'últim número dels Adrenalini i els ha enviat a tots tres en una illa desèrtica, però en platges separades. L'Adi és al paradís, l'Enk l'han adoptat una colla de micos, i en Xan... En Xan corre com un boig per salvar la pell davant d'un porc senglar! Com s'ho faran per retrobar-se i per fugir de l'illa?!

14:22 Els increïbles germans Adrenalini - Els rivals de la ira
tancar

Els rivals de la ira

Els Increïbles Germans Adrenalini s'han trobat cara a cara enmig d'un pont amb els seus rivals eterns, els Tramposos Germans Maladini! Ningú no es pensa fer enrere i ho resoldran amb una competició típica de Mongòlia. El primer assalt serà la cursa de les sis potes. El segon, futbol mongol amb salt de pont. I el tercer, la cursa mongola amb botador!

14:30 3xl.cat
14:30 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - El final del combat
14:53 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - A reveure! Els defensors del més enllà
15:15 El detectiu Conan - Les sospites de la Ran
tancar

Les sospites de la Ran

La Ran sospita que potser en Conan és en Shinichi i decideix que comprovarà si el missatge que li va enviar a en Shinichi és al telèfon mòbil d'en Conan. Però en Conan té el telèfon mòbil bloquejat i a la Ran se li acudeix que segurament, la contrasenya deu estar basada en un joc de paraules amb els caràcters japonesos. Potser seria interessant provar "Holmes"? No és "Holmes". I "Sherlock"? Ostres, el telèfon es desbloqueja! Quins secrets descobrirà, la Ran?

15:39 El detectiu Conan - L'home que va demanar l'ambulància
tancar

L'home que va demanar l'ambulància

En Conan troba un grup de persones que s'han aplegat al lloc on s'ha comès un assassinat. Resulta que la primera persona que ha descobert la víctima, ha desaparegut immediatament. Però sembla que no és del tot així, perquè al cap d'un moment, aquesta persona apareix amb una ambulància. Es diu Hiroshi Hiromatsu i assegura que la policia no li contestava, i que ha anat a buscar una ambulància personalment. No cal dir que el seu comportament és sospitós, però és que, a més, la víctima va morir en una situació ben estranya: somrient i formant la V de la victòria amb els dits...

16:05 Club Super3
16:05 Erky Perky - + info
tancar

+ info

El Perky està tip de ser sempre el que ha de donar la cara i jugar-se la vida cada vegada que hi ha una mica de perill. Per això l'Erky li ha promès que la pròxima vegada serà ell el que s'arriscarà. I la pròxima vegada es trobaran cara a cara amb el Zactron, un robot capaç de fer por a qualsevol cuca... fins i tot a la Margaret Malcarada! I això s'ha d'aprofitar!

16:20 Els barrufets - La recerca d'en Gargamel / Gran barrufet per un dia
tancar

La recerca d'en Gargamel / Gran barrufet per un dia

El poble dels barrufets està protegit per un encanteri que fa que no hi pugui entrar ningú si no és acompanyat d'un barrufet. D'aquí a poc, l'encanteri desapareixerà... I en Gargamel ja està a l'aguait! Això de fer de Gran Barrufet té les seves coses bones, però també té els seus desavantatges, com ara que t'interrompin cada cinc minuts mentre fas experiments. No li podrien trobar un substitut, al Gran Barrufet?

16:50 SamSam - En SamSam no té son
tancar

En SamSam no té son

Avui la SamMare i el SamPare tenen ganes de passar una vetllada romàntica. En SamSam se n'anirà a dormir d'hora i així podran quedar-se tots dos sols. Però, precisament avui, en SamSam no té son i té moltes ganes d'apuntar-se a la festa. Ja és mala sort! El SamPare serà l'encarregat de portar-lo a dormir. Si és que pot, és clar...

16:56 SamSam - Una senyoreta de somni
tancar

Una senyoreta de somni

Avui la classe sobre el planeta Marx es convertirà en un somni de pel·lícula. En SamSam deixarà anar la imaginació i es trobarà immers dins d'un somni romàntic on s'enamorarà de la professora, la salvarà de mil i un perills i, tot seguit, s'hi casarà amb el vist-i-plau d'en Marxel I. Però, segur que només és un somni...?!

17:05 Pau, la petita guineu roja - Els tres desitjos
tancar

Els tres desitjos

En Pau, la Poppy i en Carbasseta han demanat tots tres un desig, cadascun un de diferent, és clar. La senyora Òliba els ha explicat el seu desig només es farà realitat quan la Lluna caigui del cel. Què deu haver volgut dir amb això, la senyora Òliba? Que pot caure del cel, la Lluna? S'hi hauran de fixar molt bé, si ho volen veure! I, sobretot, no adormir-se!

17:10 Pau, la petita guineu roja - Jo i la meva ombra
tancar

Jo i la meva ombra

En Pau, la Poppy i en Carbasseta s'han quedat sorpresos quan han descobert que hi ha una mena de coses de color negre i que es mouen que no paren de seguir-los tot el dia. Són les seves ombres, és clar! Però és que ells no ho sabien! Avui aprendran que, amb les ombres, es poden fer un munt de coses, i molt divertides! T'hi apuntes?!

17:20 mic 3
17:20 Zoomix - + info
tancar

+ info

Què són aquestes branques que es mouen? No són branques! Són les banyes d'en Danny, un cérvol que viu al bosc! Cada any, les banyes velles li cauen i n'hi surten unes de noves, més grosses que les d'abans. I com que ell és el que les té més grosses, és el que mana del grup. En Zoomix en sap més coses, dels cérvols! I té moltes ganes d'explicar-te-les!

17:24 Zoomix - + info
tancar

+ info

La marieta Pim és petita com un granet d'arròs, però la pots trobar als marges d'una fulla, o fins i tot a les flors, que també li agraden molt. Té uns colors llampants com els d'un vestit d'una balladora de flamenc. Les antenes que té l'ajuden a buscar menjar, sobretot insectes, que se'n pot arribar a cruspir 100 al dia! En vols saber més coses?! En Zoomix te les explica!

17:25 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Fa una nit preciosa, el cel és ple d'estels. N'hi ha tants i són tan bonics, que en Riko li ha promès a l'Ava que n'hi agafarà un, o potser dos... Ben mirat, ell és un conill, i pot saltar molt enlaire. Prepareu-vos, perquè en Riko el Magnífic us oferirà el número més extraordinari de la Terra! Ara, que si no baixen els estels, ho té complicat per agafar-los...

17:35 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Ha arribat la primavera i en Riko s'ha enamorat bojament d'una flor. Té els pètals en forma de cor, és una obra d'art, i en Riko no pot deixar d'observar-la. S'ha quedat ben embadalit. En Teo, en canvi, té ganes d'anar a nedar, tal com havien quedat. Però compte, que s'ha aixecat el vent i es podria emportar la flor! Només la pot salvar en Teo! Ho farà?!

17:50 Club Super3
17:50 Els quatre fantàstics - Espoliació
tancar

Espoliació

En Tèrminus, un alienígena molt peculiar, ha vingut a la Terra per espoliar-la. Li interessen els recursos i la tecnologia dels terrícoles i l'únic que el separa del seu objectiu són els 4 Fantàstics. Els nostres herois sempre han trobat la manera de parar els peus als seus enemics, però aquesta vegada ja s'han adonat que en Tèrminus podria ser invencible.

18:10 Avatar: l'últim mestre de l'aire - Jet
tancar

Jet

Avui els nostres herois han conegut en Jet, un rebel molt carismàtic que fa anys que lluita per la supressió de la Nació del Foc. De fet, té un pla perfecte per alliberar un poble del Regne de la Terra. Aviat, però, els nostres herois s'adonaran que la intenció d'en Jet és destruir tot el poble, amb els seus habitants! Pot ser que sigui massa tard per aturar-lo...?

18:32 Avatar: l'últim mestre de l'aire - La gran divisió
tancar

La gran divisió

Per sortir vius del Gran Canyó l'Aang ha d'aconseguir que dues tribus del Regne de la Terra que estan en guerra, facin les paus. Per fer-ho, haurà de posar a prova la seva habilitat com a pacificador. Tenint en compte que el conflicte fa 100 anys que dura, el nostre heroi haurà de demostrar que no és en va que l'hagin escollit per ser l'Avatar.

18:55 3xl.cat
18:55 One piece - Morgan contra Ruffy i la noia misteriosa
tancar

Morgan contra Ruffy i la noia misteriosa

En Ruffy rescata en Zoro, l'espadatxí, i derrota en Morgan. Mentrestant, la Nami s'apodera de la carta de navegació cap a la ruta del tresor. En Kobby aconsegueix fer realitat el seu somni i s'allista a l'armada gràcies a l'ajuda d'en Ruffy. Els dos amics s'han de separar.

19:19 One piece - El passat d'en Ruffy: Shanks, el pèl-roig
tancar

El passat d'en Ruffy: Shanks, el pèl-roig

Relata la infància d'en Ruffy: com va arribar a convertir-se en un home de goma, els seus somnis i les seves aspiracions. En Ruffy es troba amb el capità Buggy, que també va provar una de les fruites del diable i, com ell, té poders sobrenaturals. L'enfrontament entre tots dos està servit.

19:45 Love Hina - Naru, el cor que tremola i en Keitaro
tancar

Naru, el cor que tremola i en Keitaro

Mutsumi ha promès a Keitaro que aniran a buscar els resultats d'un altre simulacre d'examen junts. Naru decideix dir a Keitaro que Mutsumi és la noia que li va prometre que entraria amb ell a la Universitat de Tòquio. Al simulacre de prova, Mutsumi ha tret una A i Keitaro una E, però ell no gosa confessar-li que ha suspès. El pitjor de tot és que ha promès als seus pares que els ensenyarà el resultat. Keitaro torna molt trist a Hinata-sou, on Naru l'espera.

20:10 Club Super3
20:10 Keroro - En Keroro i el Kobayashi, el seu nou company. A formar!
tancar

En Keroro i el Kobayashi, el seu nou company. A formar!

El detectiu galàctic Kogoro per fi ha trobat la prestatgeria que li faltava! El que no sap és que ve amb un regal, una bèstia ben estranya. Pot ser que sigui la mascota d'una princesa que han segrestat?! El que espera una altra bèstia és en Keroro. L'ha comprada per correspondència. O més aviat un monstre..., que, a més, s'ha escapat! No t'ho perdis!

20:40 La tata - The nanny (iii)(49-72)
21:02 La tata - The nanny (iii)(49-72)
Progrmació BD ....
21:30 Jet lag - Ajudeu-me!
tancar

Ajudeu-me!

La Diana és l'encarregada de netejar l'interior de la campana estractora de la cuina, és una feina que en principi sembla ràpida i fàcil, tot i que a la Diana, li absorbirà molt de temps i moltes altres coses. Per la seva banda, una bàscula que diu el pes portarà pel camí de l'amargura a les altres noies.

21:58 Jet lag - Misteris
tancar

Misteris

La Carla i l'Esther, durant un vol veuen una formació d'ovnis que els hi fan senyals. Aquest esdeveniment els hi portarà més problemes dels que elles es pensen. El Mario està amoïnat perquè la Mariona sembla que tingui una relació secreta, i la Diana s'obsessiona buscant una camera digital que ha guanyat en una concurs.

22:30 Extres Coproduccions - Arròs covat
tancar

Arròs covat

Sèrie d'animació per adults

22:35 Dinamita
22:59 Dinamita
23:25 De professio: API - Real estate
tancar

Real estate

La Teresa i l'Andreu Millet fan un viatge a Londres. Mentrestant, a l'oficina hi passa de tot. El president del col.legi d'API vol que el prsonal del despatx del Sr. Millet col.labori en el dia de la festa de la Patrona, Santa Teresa.

23:55 Tot un senyor - Quina nit
tancar

Quina nit

Hi ha vells records que, de cop i volta, es fan presents per obra i gràcia de la casualitat... o de la fatalitat.

00:30 Sóc com sóc - Ni fusions ni confusions
tancar

Ni fusions ni confusions

Arriba un dia que un home ha de manifestar, amb insistència, determinats principis. El senyor Ribalta s'ho engipona per eludir un compromís social que contradiu un d'aquests principis seus.

00:55 Jet lag - Ajudeu-me!
tancar

Ajudeu-me!

La Diana és l'encarregada de netejar l'interior de la campana estractora de la cuina, és una feina que en principi sembla ràpida i fàcil, tot i que a la Diana, li absorbirà molt de temps i moltes altres coses. Per la seva banda, una bàscula que diu el pes portarà pel camí de l'amargura a les altres noies.

01:23 Jet lag - Misteris
tancar

Misteris

La Carla i l'Esther, durant un vol veuen una formació d'ovnis que els hi fan senyals. Aquest esdeveniment els hi portarà més problemes dels que elles es pensen. El Mario està amoïnat perquè la Mariona sembla que tingui una relació secreta, i la Diana s'obsessiona buscant una camera digital que ha guanyat en una concurs.

02:00 Clàssics del cinema - La vida amb el pare
tancar

La vida amb el pare

Nova York, als voltants dels 1880. El banquer Clarence Day és el cap d'una família formada per la seva dona Winnie i els seus quatre fills. Malgrat l'aparença autoritària de Clarence, qui en realitat governa la casa és Winnie. Una neboda dels Day, Marie, arriba amb la seva mare per passar-hi una temporada. Clarence, el més gran dels nois, s'enamora de la seva cosina. Per impressionar-la, demana al seu pare que li compri un vestit nou. Com que el pare s'hi nega, els altres membres de la família es disposen a ajudar-lo. Mentrestant, per casualitat, es descobreix que Clarence Day no ha estat batejat, i la seva dona, que és molt pietosa, intentarà portar-lo al baptisteri.

03:50 Clàssics del cinema - La llei de la força
tancar

La llei de la força

Jim Fallon, un comerciant de fusta sense escrúpols, i Yukon Burns, el seu company, arriben a la regió de les sequoies gegants. Els colons estan preocupats perquè, si no renoven els drets de propietat, poden perdre les terres. Alicia Chadwick, filla d'un dels colons, creu que en Jim vol ajudar la seva gent, però després descobreix que els vol estafar a base d'enganyifes legals. Hi ha també una banda que està disposada a apoderar-se violentament d'aquelles terres. Els colons treballen pel govern tallant fusta per mirar d'aconseguir com sigui els diners que necessiten per pagar els drets de propietat. En Jim fa firmar a la Daisy Fisher uns papers que la fan propietària d'una presa que pot aturar la circulació dels troncs pel riu. Però una sèrie de sabotatges acaben amb la mort d'en Yukon i del pare de l'Alicia. En Jim s'unirà als colons per lluitar contra la banda de malfactors.

05:20 Clàssics del cinema - El naixement d'una nació (v.o.s.)
tancar

El naixement d'una nació (v.o.s.)

La pel·lícula, produïda el 1915, és una de les grans fites de la història del cinema mut i explica la relació de dues famílies nord-americanes. Els germans Stoneman, Phil i Ted, visiten els seus amics Cameron a Piedmont, a Carolina del Sud. Aquesta amistat queda afectada quan, en començar la Guerra Civil, els Stoneman s'allisten en un bàndol i els Cameron en l'altre. Les conseqüències de la guerra a les seves vides personals es mostren a la pel·lícula en connexió amb els fets històrics, des del desenvolupament de la Guerra Civil mateixa, passant per l'assassinat de Lincoln fins el naixement del Ku Klux Klan.