TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

07:30 TN Matí - + info
tancar

+ info

L'edició del matí dels "Telenotícies", conduïda per Ariadna Oltra, per arrencar el dia amb un repàs exhaustiu a l'actualitat.

08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.

Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:00 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya.

El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Amanida de llegum
tancar

Amanida de llegum

Pot semblar molt del segle XXI, però endur-se el menjar en una carmanyola és una cosa que han fet els pastors d'arreu durant segles, els treballadors de fàbriques i molts altres col·lectius de tot el món. Fem una amanida amb llegums que ens pot servir de plat únic i que podrem posar dins una carmanyola i menjar-ho quan vulguem i on vulguem.

15:57 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

La Gemma retreu a l'Andreu que estigui massa pendent de la Patri. També creu que en Manel està creant massa vincle amb la noia. En Manel convida sa mare a implicar-se amb la Patri. En Litus fa un "mea culpa" conscient de la seva mala actitud des que l'han acomiadat. Està disposat a fer un canvi de xip, però, després d'un mal moment en una entrevista de feina, s'enfonsa encara més. En Simon exigeix a l'Eulàlia que sigui més dura amb la Sílvia i li reclami la comanda de mobles que s'està endarrerint. L'Eulàlia colla la Sílvia, que es preocupa per l'actitud de la seva amiga. L'Ivan deixa el pis a l'Hèctor perquè organitzi una festa amb els seus amics, però li exigeix responsabilitat. Ai...

16:37 Tot es mou
20:14 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre.
El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta.
Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Òscar Andreu, Peyu i Marc Giró, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:10 Tabús - No poder ser mare
tancar

No poder ser mare

David Verdaguer conviu amb quatre dones que no han pogut fer realitat el seu desig de ser mares. Coneixem la Glòria, una llevadora que després d'haver intentat quedar-se embarassada per diversos mitjans, ha hagut d'aprendre a conviure amb la natalitat de les altres mares; la Paula, que té infertilitat social, és a dir, que no ha tingut les condicions socials o econòmiques adients per poder tenir un fill; la Míriam, que després d'haver tingut quatre avortaments, ha decidit alliberar-se i deixar de provar-ho; i la Jèssica, que fa tretze anys que intenta ser mare i, tot i que ha passat per tractaments molt agressius i situacions traumàtiques, està determinada a seguir-ho intentant fins que el seu cos digui prou. Juntes, intentaran trencar tots els tòpics que envolten les dones que no han aconseguit tenir fills, i ens qüestionarem fins a quin punt és un desig fruit dels convencionalismes socials o de la pròpia voluntat.

23:25 Tabús - Diversitat funcional
tancar

Diversitat funcional

David Verdaguer conviu amb la Isabel, l'Enric, la Marisé i el Rubén, 4 persones amb diversitat funcional. Ens explicaran quin és la seva història i els veurem competir i divertir-se en una cursa de karts i un karaoke.
Junts, intentaran trencar tots els tòpics que els envolten i descobriran que els límits se'ls imposa un mateix.

00:40 Més 324 - + info
tancar

+ info

Avui, al "Més 324", Informem de la reunió entre la CUP, ERC i JxCAT en què s'hauria adquirit un compromís "amb tres punts de mínims com a base per desencallar el principi de la legislatura". Abordem la sentència del Tribunal de Justícia de la UE que fixa des d'avui un precedent perquè no es pugui perseguir els exiliats amb sentències contràries a les euroordres; i que I'Agència Tributària ha iniciat una investigació al rei emèrit Joan Carles I per verificar el compliment de totes les seves obligacions fiscals.
Entrevistem Marta Vilalta, portaveu i secretària general adjunta d'ERC; i Pau Vidal, filòleg, escriptor i traductor.

02:12 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:00 Rumba a l'estudi - Noël Meya
05:00 Folc a l'estudi - Inxa Impro Quintet
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - El Gran Dictat
tancar

El Gran Dictat

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:15 Quèquicom - història d'una llonganissa
tancar

història d'una llonganissa

La llonganissa és un producte càrnic de gran valor nutricional i de molta tradició al nostre país. De fet, Vic se'n pot considerar la capital mundial. Però tot el procés d'elaboració es du a terme a Vic? Reconstruirem la història complerta d'una llonganissa. Seguirem la pista d'aquest aliment a través de l'assecador on es va curar, la fàbrica on es va embutir, l'escorxador en el que varen sacrificar el porc, la granja on es va engreixar, la truja que el va parir i el mascle que el va engendrar per inseminació artificial.

22:45 Quèquicom - Botox:el triomf de l'agulla
tancar

Botox:el triomf de l'agulla

La toxina botulínica és el verí més potent que hi ha a la natura. Tot i això, milers de dones se'n posen a la cara per treure's les arrugues. L'Anna Lasaga investiga com actua el botox i com s'aconsegueix convertir un verí en un medicament amb efectes terapèutics. El botox es va començar a utilitzar per tractar malalties com ara distonies o espasmes facials, perquè el seu mecanisme d'acció és la paralització del múscul on s'injecta. La neuròloga Fina Martí fa 20 anys que l'utilitza per tractar els seus pacients.
L'ús en estètica a Espanya és més recent, del 2004. La doctora Sílvia Lleal ens explica què cal tenir en compte per aconseguir atenuar les arrugues sense perdre l'expressió. "Quèquicom" parla també amb dues dones que han decidit posar-se botox per millorar el seu aspecte físic. Però en el món de l'estètica no tot és botox. El doctor Jaume Tufet ens ensenya com es pot remodelar una cara (o unes mans!) fent servir només agulles.

23:06 Quèquicom - QQC i La Masia 2
tancar

QQC i La Masia 2

Cristian Ruiz i Altaba descriu la ciència que envolta una casa de pagès. Les seqüències a l'exterior es combinen amb diferents platós on s'amplien coneixements.

23:40 Anem per feina - Anem per feina - Capítol 10
tancar

Anem per feina - Capítol 10

Avui, Jose Corbacho coneix l'Angélica, una hondurenya que va arribar a Barcelona fa tres anys. Lluny de la seva filla i sense papers, l'Angélica ha passat per moments molt difícils. Tot i això, ha aconseguit regularitzar la seva situació i trobar feina gràcies al 'Tastet d'oficis". El Corbacho l'acompanya per descobrir aquesta proposta nascuda al barri de les Roquetes i que pretén incentivar els joves en risc d'exclusió social a formar-se i trobar el seu futur professional. Després va al mercat municipal de Sant Gervasi, on vuit paradistes han dissenyat una plataforma web amb l'objectiu de promoure la compra online de mercat entre els més joves. I, per acabar el capítol, se'n va a sopar amb en Tim perquè li expliqui què és i com funciona WAITRR. Aquesta aplicació està pensada perquè els clients dels restaurants puguin fer la comanda a través del mòbil sense haver d'interactuar amb un cambrer.

00:05 Somiem el futur - La música del futur
tancar

La música del futur

Quan anem a la feina, a casa, quan fem esport o a la platja, la música ens acompanya a tot arreu. Forma part de la nostra vida. L'arribada de les noves tecnologies al món de la música ha transformat la indústria i ha revolucionat la nostra manera de consumir-la. Però aquesta revolució no és res al costat del que ens espera l'any 2020. Podrem compondre la nostra música preferida sense ser músics. Apareixeran nous estils i nous sons. Els objectes que ens envolten podran convertir-se en instruments musicals... En el futur la música es podrà adaptar al nostre humor i ens oferirà molt més que una simple diversió.

01:00 Horitzons - Toscana, la bella Itàlia
tancar

Toscana, la bella Itàlia

Al centre d'Itàlia, la Toscana evoca bellesa, cultura i història. Però la regió no es redueix a la seva capital, Florència. Aquest episodi ens farà descobrir una altra Toscana. Entre mar i muntanya, la regió ofereix paisatges exuberants, sembrats de vil·les magnífiques i de pobles de patrimoni excepcional. De Siena a Pisa, de l'illa d'Elba a Chianti, sense oblidar Carrara i el seu marbre, els habitants de la Toscana han conservat amb passió les tradicions heretades d'un passat fastuós i pròsper. Benvinguts a la Bella Italia!

01:51 Quèquicom - història d'una llonganissa
tancar

història d'una llonganissa

La llonganissa és un producte càrnic de gran valor nutricional i de molta tradició al nostre país. De fet, Vic se'n pot considerar la capital mundial. Però tot el procés d'elaboració es du a terme a Vic? Reconstruirem la història complerta d'una llonganissa. Seguirem la pista d'aquest aliment a través de l'assecador on es va curar, la fàbrica on es va embutir, l'escorxador en el que varen sacrificar el porc, la granja on es va engreixar, la truja que el va parir i el mascle que el va engendrar per inseminació artificial.

02:20 Quèquicom - Botox:el triomf de l'agulla
tancar

Botox:el triomf de l'agulla

La toxina botulínica és el verí més potent que hi ha a la natura. Tot i això, milers de dones se'n posen a la cara per treure's les arrugues. L'Anna Lasaga investiga com actua el botox i com s'aconsegueix convertir un verí en un medicament amb efectes terapèutics. El botox es va començar a utilitzar per tractar malalties com ara distonies o espasmes facials, perquè el seu mecanisme d'acció és la paralització del múscul on s'injecta. La neuròloga Fina Martí fa 20 anys que l'utilitza per tractar els seus pacients.
L'ús en estètica a Espanya és més recent, del 2004. La doctora Sílvia Lleal ens explica què cal tenir en compte per aconseguir atenuar les arrugues sense perdre l'expressió. "Quèquicom" parla també amb dues dones que han decidit posar-se botox per millorar el seu aspecte físic. Però en el món de l'estètica no tot és botox. El doctor Jaume Tufet ens ensenya com es pot remodelar una cara (o unes mans!) fent servir només agulles.

02:41 Quèquicom - QQC i La Masia 2
tancar

QQC i La Masia 2

Cristian Ruiz i Altaba descriu la ciència que envolta una casa de pagès. Les seqüències a l'exterior es combinen amb diferents platós on s'amplien coneixements.

03:11 Anem per feina - Anem per feina - Capítol 10
tancar

Anem per feina - Capítol 10

Avui, Jose Corbacho coneix l'Angélica, una hondurenya que va arribar a Barcelona fa tres anys. Lluny de la seva filla i sense papers, l'Angélica ha passat per moments molt difícils. Tot i això, ha aconseguit regularitzar la seva situació i trobar feina gràcies al 'Tastet d'oficis". El Corbacho l'acompanya per descobrir aquesta proposta nascuda al barri de les Roquetes i que pretén incentivar els joves en risc d'exclusió social a formar-se i trobar el seu futur professional. Després va al mercat municipal de Sant Gervasi, on vuit paradistes han dissenyat una plataforma web amb l'objectiu de promoure la compra online de mercat entre els més joves. I, per acabar el capítol, se'n va a sopar amb en Tim perquè li expliqui què és i com funciona WAITRR. Aquesta aplicació està pensada perquè els clients dels restaurants puguin fer la comanda a través del mòbil sense haver d'interactuar amb un cambrer.

03:36 Somiem el futur - La música del futur
tancar

La música del futur

Quan anem a la feina, a casa, quan fem esport o a la platja, la música ens acompanya a tot arreu. Forma part de la nostra vida. L'arribada de les noves tecnologies al món de la música ha transformat la indústria i ha revolucionat la nostra manera de consumir-la. Però aquesta revolució no és res al costat del que ens espera l'any 2020. Podrem compondre la nostra música preferida sense ser músics. Apareixeran nous estils i nous sons. Els objectes que ens envolten podran convertir-se en instruments musicals... En el futur la música es podrà adaptar al nostre humor i ens oferirà molt més que una simple diversió.

04:28 El món des de l'aire - De Sirmione a Isola Bella
tancar

De Sirmione a Isola Bella

Viatge aeri durant el qual recorrerem alguns dels principals monuments, poblacions i paisatges més representatius del nord d'Itàlia, des de Sirmione, amb el seu castell i unes magnífiques ruïnes romanes, passant per la fortalesa de Beseno, per sobrevolar tot seguit els llacs de Garda, Iseo, Como i Maggiore, populars zones d'estiueig amb nombroses cases senyorials i precioses illes. També visitarem la ciutat de Bèrgam, edificada damunt de les restes de la ciutat romana de Bergonium.

04:54 24h Europa. The Next Generation - 14:00 - 15:00
Progrmació BD ....
06:00 El detectiu Conan - Un servei de repartiment fred i dolç (2a part)
tancar

Un servei de repartiment fred i dolç (2a part)

El gat Hastings aconsegueix portar el missatge al Poirot, però un cop de vent s'emporta el paper. Al cap d'una estona, en Toru Amuro dedueix que es tracta d'un missatge d'auxili d'en Conan i surt a buscar-lo. Mentrestant, al camió, en Mitsuhiko comença a notar els efectes de la hipotèrmia. En Conan, desesperat, troba la manera d'avisar en Subaru Okiya, que els ajuda des de fora perquè puguin trucar a la policia.

06:25 El detectiu Conan - En Kaito Kid i la sirena enrojolada (1a part)
tancar

En Kaito Kid i la sirena enrojolada (1a part)

Després d'haver fracassat volent exposar la Sirena Enrojolada, el famós diamant vermell, al Bell Tree Express per culpa de la intervenció dels Homes de Negre, en Jirokichi l'exhibirà al museu Suzuki. En Kaito Kid fa saber que tornarà a intentar robar-la, però aquest cop ho tindrà difícil perquè el diamant està enganxat a la closca d'una tortuga que neda en un aquari enorme custodiat per la policia.

06:47 Dinotrux - Aurotrux
tancar

Aurotrux

Els nostres amics tenen un problema al garatge: per les obertures per on poden mirar a fora els hi entren tota classe de coses quan hi ha una tempesta. Fins que arriba el Brossa i, accidentalment, descobreixen un material nou, transparent, que se'n poden fer làmines: el vidre. Al mateix temps hi ha un estegobrosaure daurat molt simpàtic que convenç el Waldo per anar a reparar un trux avariat.

07:12 Mike el magnífic - El Miker fa un descans
tancar

El Miker fa un descans

El pobre Mike tot el dia va de bòlit. Quan no ha de vigilar que el gatet Fluffy no prengui mal, ha de procurar que les tortugues esportistes Athos, Portos i Aramis no es carreguin res i, sobretot, ha de fer de gos guardià per impedir que els ossos rentadors Freddy i Mercury entrin a la casa a robar. La gosseta Iris i les tortugues s'ofereixen a fer la seva feina perquè pugui descansar.

07:19 Mike el magnífic - Ni fred ni calor
tancar

Ni fred ni calor

Fa un dia fred i ventós d'hivern, i el Mike aprofita per convidar l'Iris a un te amb pastissets a dins de casa, amb el termòstat a 22 graus. Els ossos rentadors, envejosos, també volen gaudir d'aquests plaers i s'esquitllen a la casa, però per accident el Mercury canvia la temperatura del termòstat i de sobte a la casa hi fa un fred que pela i el terra està glaçat.

07:25 Mike el magnífic - L'equivocació
tancar

L'equivocació

Mentre l'Iris fa la becaina, els ossos rentadors Freddy i Mercury li prenen el seu porquet de joguina, però els cau al jardí dels Mikkelsen i el Mike es pensa que és una joguina del gatet Fluffy i l'hi dona. Quan l'Iris es desperta i s'adona que el porquet és a casa del Mike, es pensa que ha sigut ell qui l'hi ha robat i s'enfada molt.

07:34 Mike el magnífic - El rival
tancar

El rival

Els plans del Mike per sortir amb l'Iris se'n van en orris quan la troba al pati de casa seva jugant amb un altre gos. És la guerra! El Mike i el Cassius començaran una competició sense treva per mirar d'impressionar l'Iris, que s'ho mira horroritzada. Però quan els ossos rentadors es colen a la casa per robar, els dos rivals pels amors de l'Iris hauran d'unir forces per fer fora els intrusos.

07:40 Mike el magnífic - El dia dels innocents
tancar

El dia dels innocents

El Mike ha convidat la gosseta Iris a un bon dinar de peix, però és el Dia dels Innocents i tots dos estan més pendents de fer-se bromes que de cap altra cosa. Mentrestant, els ossos rentadors Freddy i Mercury també en volen fer una, de broma: robar-los el peix i cruspir-se'l ells. Però no són pas els únics, al gatet Fluffy també li agrada molt el peix.

07:49 Pat, el gos - Quin Tiki mola més?
tancar

Quin Tiki mola més?

La Lola ha fet un tiki per a la festa del seu barri. Li demana al Pat que el vigili, però el Caputxet i els coloms se senten atrets per la figura gegant, i el Pat s'haurà d'esforçar perquè continuï intacte.

07:56 Pat, el gos - Els coloms
tancar

Els coloms

Farts d'aguantar les facècies del Pat, els coloms decideixen treure-se'l de sobre. Amb l'ajuda d'una banda de coloms del barri, decideixen atacar al gos tots alhora. Mentrestant, la Lola li demana ajuda per muntar una tenda de campanya al jardí i organitzar una festa de pijames sota les estrelles. Finalment, els únics convidats són els seus millors amics: el seu gos Pat i el seu gat Caputxet.

08:03 Pat, el gos - Escolta la música
tancar

Escolta la música

Mentre la Lola assaja amb la flauta al jardí de casa, arriba una coloma atreta per la música, i els tres coloms arxienemics del Pat decideixen prendre-li la flauta a la Lola per impressionar la coloma. El Pat haurà de fer mans i mànigues per recuperar-la.

08:11 Pat, el gos - El Pat es torna verd
tancar

El Pat es torna verd

La Lola ha decidit començar a reciclar i reutilitzar per contribuir a fer un planeta millor, començant per una instal·lació a l'estany de casa per al Bombolles, el peix de la família. Però els coloms miraran d'aprofitar l'aparell per poder jugar a la consola i el Pat l'haurà de recuperar.

08:18 Pat, el gos - Sense fer soroll
tancar

Sense fer soroll

La Lola ha de descansar bé, ja que l'endemà ha d'estar en bona forma perquè ha de fer una presentació a l'escola. El Pat s'ha d'assegurar que res li destorba el son, especialment els coloms, que han decidit que és una bona nit per fer gresca!

08:25 Els mixets - La vareta màgica de la Dolça
tancar

La vareta màgica de la Dolça

La Dolça troba que els seus germans han fet un escampall terrible a l'habitació i els amenaça amb una vareta màgica que els convertirà en granotes si no ho recullen immediatament. Al final descobrirà que hi ha una cosa més màgica que cap vareta: la paraula "sisplau".

08:30 Els mixets - Mixets gallines
tancar

Mixets gallines

És la Nit Anual del Terror i els mixets es disfressen per fer-se por entre ells, però... no se'n surten: ningú té por, ni tan sols els amics que conviden a venir a casa. Però els pares els donaran un cop de mà.

08:35 Els mixets - La galeria d'art
tancar

La galeria d'art

Els mixets troben la seva amiga Mostassa que es menja una canya de xocolata, però quan n'hi demanen un mos no els en vol donar i els diu que l'ha comprat a la cafeteria de la galeria d'art. De manera que els germans decideixen fer una visita a la galeria acompanyats pel seu pare.

08:42 Els mixets - Aventura a l'espai
tancar

Aventura a l'espai

Fa mal temps i els mixets s'han de quedar a casa. Per divertir-se s'inventen una aventura a l'espai exterior i desgavellen tota la casa. Quan els pares arriben i ho veuen, el pare els encomana la missió d'endreçar l'espai.

08:59 La roca dels Frarets - La millor closca
tancar

La millor closca

El Baba troba una closca molt bonica a la platja i, tot content, se l'endu per ensenyar-li a l'Oona. Però vet aquí que és la millor closca del Bernie, el bernat ermità, que ara en porta una que li va estreta i vol tornar a posar-se la que més li agrada.

09:05 La roca dels Frarets - Nit i dia
tancar

Nit i dia

L'Otto i els seus germans demanen a l'Oona i el Baba que facin el que calgui per impedir que s'adormin perquè no es volen perdre l'eclipsi de sol. Però res del que fan els frarets serveix per espavilar els mussols, que s'adormen pertot arreu.

09:11 La roca dels Frarets - Un dia fora
tancar

Un dia fora

De nit hi ha hagut una tempesta molt forta i ha entrat aigua al cau dels frarets. Per esperar que s'eixugui, el pare proposa a la família sortir a passar el dia fora per l'illa i viure aventures. I en viuran moltes. Sobretot, ell!

09:17 La roca dels Frarets - La nova amiga de la Fina
tancar

La nova amiga de la Fina

La Fina, entusiasmada, explica a l'Oona que ha fet una nova amiga molt especial. L'Oona queda una mica decebuda quan veu que es tracta d'una cloïssa normal i corrent. Però de seguida veurà que la petita cloïssa fa coses increïbles.

09:23 La roca dels Frarets - La primera nevada
tancar

La primera nevada

De nit cau una gran nevada a la roca dels Frarets. És el primer cop que l'Oona i el Baba veuen neu i tenen moltes ganes de sortir a jugar. Els pares van a buscar provisions de peix i els avisen que, si el temps es complica, tornin de seguida al cau.

09:30 Wow! English Method - Kindergarten Red - Blindfold Bumps (Story)
09:34 Wow! English Method - Early Primary Green - Fantastic Family Tree (Story)
09:41 BabyRiki - Help!
tancar

Help!

El Wally fa veure que és una tortuga guerrera, es posa una closca i s'enfronta a taurons. El narrador li suggereix que pot cridar els seus amics i jugar tots junts, però el Wally diu que primer vol fer el mar. Fa les onades i les algues, i també fa els peixos, tot ell solet, no vol l'ajuda dels seus amics. Però llavors decideix afegir-hi roques fetes amb caixes, i cau en una d'elles. Ara sí, que necessita ajuda! Quan l'ajuden a sortir, el Wally es posa trist, perquè pensa que ha fracassat però, en canvi, els seus amics estan ben sorpresos amb tot el que el Wally ha fet tot sol, i acaben jugant tots junts.

09:45 BabyRiki - Chompy
tancar

Chompy

El Krash està jugant als metges, i vol que el Chiko sigui el seu pacient. Però el Chiko diu que ell no està malalt, així que el Chiko examina la seva joguina, el Nyam-nyam. El Krash està segur que el Nyam-nyam està malalt, perquè no té dents. Llavors el Krash i el Chiko li fan unes dents de paper i li enganxen amb cola. Ara, en lloc del Nyam-nyam, és el Dentetes, i el Krash és un dentista, i li dona un raspall de dents al Dentetes perquè tingui cura de les seves noves dents. El Chiko també en vol un, així que deixa que el doctor Krash li examini les dents.

09:50 Zoobabu - Dog
tancar

Dog

Endevina qui s'amaga dins la capsa! És un ocell? És un ós? És Zoobabu! El joc d'endevinalles més divertit al què hagis jugat mai. Has vist mai una trompa tan grossa? I una pell tota tacada de blanc i negre? I has vist aquest, com s'arrossega poc a poc? Pas a pas, tot seguint els indicis, una capsa et donarà les claus per tal d'esbrinar quin animal s'hi amaga, a dins. Zoobaub és la primera sèrie en 3D estereoscòpic per a TV, Blue-Ray i VOD.

09:52 Wow! English Method - Primary Gold - Keep safe, Steve! (Story)
09:57 Wow! English Method - Primary Bronze - I can't show you that! (Story)
10:05 Kikoriki - Una mala ratxa
tancar

Una mala ratxa

El Carlin ha anat a jugar a escacs a casa del Barry i li explica que té una ratxa de mala sort. Des de bon matí, que tot li surt al revés. Al principi, el Barry no se'l creu, però després, quan comprova que el que diu és veritat, li proposa que li faci de parallamps amb les abelles. Així ell es podrà menjar la seva mel sense que el piquin.

10:11 Kikoriki - L'art culinari
tancar

L'art culinari

El Dokko, el Krash i el Chiko han ajudat el Barry a collir verdures del seu hort. Quan el Barry està a punt de menjar-se unes pastanagues que tenen molt bona pinta, el Dokko l'atura i li diu que ell no és un animal salvatge sinó un animal civilitzat, i que hi ha una cosa que es diu "art culinari". I el fa esperar fins que prepara uns plats cuinats per a tots.

10:17 Kikoriki - El secret de Houdini
tancar

El secret de Houdini

El Carlin fa un espectacle de màgia davant de tots els seus amics. Tothom en surt la mar de satisfet menys ell mateix, perquè pensa que la funció ha sigut poca cosa. El seu autèntic somni és poder fer el gran truc d'escapisme del gran Houdini.

10:23 Kikoriki - L'habitació de les penes
tancar

L'habitació de les penes

La Rosa es posa trista per un tema de moda i necessita passar la depre sola, en un lloc on no hi hagi ningú. Per això arregla una habitació de casa seva que li serveixi de lloc per reflexionar i passar les penes amb tranquil·litat, però, inesperadament, l'habitació es fa molt popular entre els seus amics.

10:29 Comptem amb la Paula - Ha arribat un paquet!
tancar

Ha arribat un paquet!

La Paula rep un paquet amb piruletes. Un cop comptades i repartides, una per a cadascú, ella i els seus amics veuen que en sobren i decideixen anar al País dels Dolços a tornar-les al remitent, el Bastó de Caramel. Quan el troben, el Bastó de Caramel els presenta els seu fills, en Terròs i la Dolça, a qui estaven destinades les piruletes que va enviar a la Paula per error.

10:40 Comptem amb la Paula - Animal de companyia o no?
tancar

Animal de companyia o no?

En Tim troba una cabra al jardí i la porta al quarto de jugar. En Billy li dona una galeta, però no la vol. No saben què fer perquè mengi ni perquè pari quieta i, pensant-se que potser pertany al mercader, s'emporten la cabra al desert per preguntar-l'hi. El mercader no la reconeix, i arriben a la conclusió que es tracta d'una cabra salvatge i que l'han de tornar al medi natural.

10:51 Espies de veritat - Ciutadanes model
tancar

Ciutadanes model

Les espies tenen una nova missió: investigar tot un seguit de segrests. Els indicis els dirigeix a una agència de models en mans d'una dona malvada, que ha creat un terrible dispositiu d'alta tecnologia que extreu i perfecciona les millors característiques de les persones. El seu propòsit es crear un grup de models perfectes per controlar la indústria de la moda. Les noies, a més d'intentar combatre la dona, també hauran de recuperar les respectives virtuts, que els han pres. A Sam li han robat el somriure; a Alex, els cabells, i a Clover, les cames. D'altra banda, Clover s'enfronta a Mandy per aconseguir un títol de miss.

11:16 La màgica Do-Re-Mi - T'estimo, Oyadije!
tancar

T'estimo, Oyadije!

L'Oyadije es vol presentar a l'examen de professor titulat per poder entrar a treballar a la guarderia màgica. A més, també està disposat a ajudar la Floreta a aprovar el seu examen, que consisteix a trobar la mascota de la Tortuga, que ningú no sap on para.

11:37 La màgica Do-Re-Mi - No te'n vagis, Kimitaka!
tancar

No te'n vagis, Kimitaka!

Últimament, en Kimitaka està més irritable que de costum. Està enfadat perquè la seva família se n'ha d'anar a viure al nord del Japó. Sempre li ha agradat ficar-se amb la Popi, des que anaven a la guarderia, però ara, que potser no la veurà mai més, s'ha adonat que, en el fons, ho feia per amor...

12:02 En Grizzy i els Lèmmings - Reproducció saltvatge
tancar

Reproducció saltvatge

En Grizzy i els lèmmings descobreixen l'última adquisició del guardabosc: una impressora 3D capaç de reproduir qualsevol cosa. Veient els lèmmings reproduir-se d'un en un, en Grizzy s'imagina decorant la cabana amb petites reproduccions d'ell mateix en miniatura. Abans, però, caldrà que es desfaci dels lèmmings, que només fan que enredar. Això sí, sense confondre'ls amb les seves rèpliques de resina, tan perfectes que enganyarien a qualsevol.

12:09 En Grizzy i els Lèmmings - L'os del costat
tancar

L'os del costat

Tot perseguint-se carretera avall, en Grizzy i els lèmmings descobreixen una estranya porta dimensional que comunica amb un món paral·lel. A l'altra banda, tot és aparentment igual: el mateix paisatge, la mateixa cabana del guardabosc. Aquí, però, la cabana és, de fet, un museu de la crema de xocolata amb avellanes dirigit per... un altre Grizzy i uns altres lèmmings, idèntics a ells però amb unes personalitats ben diferents.

12:15 En Grizzy i els Lèmmings - Zàping salvatge
tancar

Zàping salvatge

En Grizzy i els lèmmings fan malbé el comandament a distància de la televisió barallant-se per imposar cadascú el seu programa preferit. Buscant un comandament d'emergència, ensopeguen per casualitat amb un prototip d'alt secret de l'exèrcit canadenc que permet donar les ordres de "reproducció", "pausa" o "avançament ràpid" als éssers vius. Qui té el comandament mana!

12:22 En Grizzy i els Lèmmings - Atenció: Lèmmings il·limitats
tancar

Atenció: Lèmmings il·limitats

Els lèmmings descobreixen que, modificant el senyal de limitació de velocitat de la carretera, poden fer accelerar el trànsit de camions i crear un fort corrent d'aire perfecte pel seu fer volar estels extrem. En Grizzy, gens amant del soroll, estaria molt més content amb un "Stop!" o un senyal d'"Entrada prohibida". El conflicte està servit i esclata una "guerra senyalèctica".

12:30 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, faig campanya
tancar

Jo, Elvis Riboldi, faig campanya

En Boris i l'Emma es presenten per ser delegats de classe, i l'Elvis els hi fa de director de campanya. Tots plegats competiran contra en Lagunilla, però les discrepàncies internes aviat causen estralls i es preveu una derrota segura davant de l'imperi Pinkerton. Això, esclar, si l'Elvis no troba la manera d'evitar-ho!

12:41 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i l'imitador de l'Elvis
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i l'imitador de l'Elvis

L'Elvis s'encarrega d'ensenyar-li l'escola a un nou alumne, en Travis, que, cada vegada més, s'assemblarà a l'Elvis. Fins al punt que el mateix Elvis haurà de pensar un pla per desfer-se d'aquest personatge tan enganxifós!

12:52 Les Sisters - Com enyoro el Max!
tancar

Com enyoro el Max!

El Maxence ha d'anar a passar un cap de setmana d'acampada amb els seus amics, sense la Wendy i sense cobertura per trucar-li ni enviar-li missatges. La Wendy està supernerviosa. No podrà passar dos dies seguits sense el seu Maxence! La Marine intentarà desintoxicar la seva germana del seu nòvio...

13:04 Les Sisters - Bojos pel futbol
tancar

Bojos pel futbol

La Marine i la Wendy es moren de ganes de veure el concert del Joy D. que aquesta tarda fan en directe per la tele. El problema és que el seu pare vol veure el partit de futbol que enfronta el Pom-les-Bains i el Catelou-sous-Raviole a la mateixa hora. Però les dues germanes no es pensen perdre per res del món el concert del seu ídol per culpa d'un partit de futbol. Recorreran a tota la seva imaginació per impedir que el seu pare vegi el partit!

13:17 Les Sisters - Joc, set i partit per les germanes
tancar

Joc, set i partit per les germanes

La Wendy guanya dues entrades per anar a una final d'un torneig de tenis. La Marine i la seva mare volen acompanyar-la a veure el partit, però la Wendy s'estima més convidar-hi el Maxence. Mare i filla fan servir totes les seves armes per seduir la Wendy i convèncer-la que les deixi anar amb ella. Mentrestant, la Wendy s'aprofita de la situació...

13:29 Un drama total, acció! - Pasta gansa!
tancar

Pasta gansa!

Els catorze participants de la nova edició d'"Un drama total..." ja estan a punt per tornar a patir les humiliacions típiques d'aquest programa, aquest any en uns estudis de filmació abandonats. Seran quaranta-dos dies plens d'acció, de reptes encara més esbojarrats, de traïcions, d'amor... i de pasta gansa! El premi és d'un milió de dòlars!

13:51 Un drama total, acció! - Àlien: La resurrecci-ou!
tancar

Àlien: La resurrecci-ou!

Avui, els concursants tenen el repte de trobar uns ous d'àlien amagats pels estudis de filmació més tètrics que hagis vist mai. Només els més forts sobreviuran... I dos dels concursants hauran de renunciar al milió de dòlars. Qui seran els expulsats?! Prepara't per una sessió deliciosament dolorosa d'"Un drama total, acció"!

14:11 La Pantera Rosa - Venjança rosa
tancar

Venjança rosa

La pantera rosa s'està ben tranquil·la a la seva casa de l'arbre fins que arriba un llenyataire i li tala l'arbre. La casa se'n va avall i això enfureix la pantera rosa de tal manera que decideix començar a tramar la venjança. Les peripècies que passarà per tornar a tenir casa seran d'allò més extravagants.

14:17 La Pantera Rosa - Plat combinat rosa
tancar

Plat combinat rosa

L'amo del restaurant Joe està saturat de feina i decideix posar un anunci per contractar un cambrer. La pantera rosa passa per davant i accepta el repte de treballar de cuinera. Així començarà a veure les dificultats que hi ha per servir tots els treballadors d'una obra propera que són d'allò més exigents i malcarats.

14:23 La Pantera Rosa - Rosa i valent
14:28 La Pantera Rosa - Rosa prehistòric
14:33 La Pantera Rosa - Línia privada per a la rosa
14:40 El xai Shaun - El robatori de l'osset de peluix
tancar

El robatori de l'osset de peluix

El granger descobreix que es poden guanyar molts diners amb joguines antigues. Quan troba l'osset de peluix del Timmy el fica en una caixa forta d'última generació convençut que val una fortuna. Com s'ho faran el Shaun i els altres per recuperar l'osset de la gran fortalesa i tornar-lo al pobret Timmy?

14:46 El xai Shaun - Qui és la mare?
tancar

Qui és la mare?

Avui en Shaun ha ensopegat amb una colla de pollets acabats de néixer. D'entrada, li ha fet molta gràcia, però de seguida s'ha adonat que els pollets estan convençuts que ell és la seva mare. Aviat se'n cansarà i decidirà desempallegar-se'n. Però com s'ho pot fer? Primer potser els haurà de buscar una altra mare. Però d'on la treurà?

14:52 El xai Shaun - La boca tallagespa
tancar

La boca tallagespa

Què hi fa una cabra lligada al camp on pasturen en Shaun i companyia? A més de ser molt malcarada, no para d'endrapar. A aquest pas es menjarà tota l'herba! En Shaun té clar que la manera de fer-la marxar és deslligant-la. Però ves que no es quedi enganxat a la corda, en Shaun, que acabarà fent esquí per tota la granja!

14:58 El xai Shaun - Qui ha perdut el cap?
tancar

Qui ha perdut el cap?

Dos extraterrestres científics i una mica eixelebrats han abduït en Shaun i en Pidsley a la seva nau i, per error, els han canviat el cervell. Ara tornen a voltar per la granja l'un amb el cos de l'altre! Si els extraterrestres no tornen aviat a posar les coses a lloc, això pot acabar com el rosari de l'aurora!

15:06 El detectiu Conan - A la recerca dels cent milions de iens
tancar

A la recerca dels cent milions de iens

La petita Leina, filla d'un ric empresari, ha estat segrestada. El segrestador demana un rescat de cent milions de iens, però la família haurà de seguir unes instruccions molt precises per entregar els diners: els haurà de portar la minyona tota sola en una bossa i intercanviar-los per deu diamants en una joieria concreta. La policia intentarà trobar el segrestador i rescatar la nena, i en Conan els ajudarà.

15:27 El detectiu Conan - El misteri de les dunes de Tottori (Part de Kurayoshi)
tancar

El misteri de les dunes de Tottori (Part de Kurayoshi)

En Conan, la Ran i en Kogoro van de visita turística a Tottori i allà, per casualitat, acaben implicats en un cas de robatori una mica estrany. Troben una dona lligada a casa seva que els explica que el lladre l'ha estabornit i s'ha emportat un cremador d'encens molt valuós, una relíquia de la família. El lladre envia un missatge al cap de família reclamant deu milions de iens per l'objecte. Al final resulta que el cremador només té un valor sentimental, per això en Kogoro dedueix que el lladre és de la família.

15:50 Les Tres Bessones - Els cavallers de la taula rodona
tancar

Els cavallers de la taula rodona

Les tres bessones decideixen donar la seva versió del castell de Camelot i són enviades per la Bruixa Avorrida a la història dels Cavallers de la Taula rodona. El rei Artur confia plenament en el seu cosí Mordecran, però gràcies a un casset gravat per les tres nenes s'adonarà que el seu fidel Mordecran és un autèntic traïdor.

16:12 Les Tres Bessones - L'espai
tancar

L'espai

Les Bessones senten l'anunci d'un viatge que faran els fills dels astronautes que estan voltant per l'espai. Aprofitant tres baixes d'última hora s'hi apuntaran i s'adonaran que l'ambició no té límits, ni a l'espai intergalàctic.

16:35 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas del joc nou del xip
tancar

El cas del joc nou del xip

El Xip té ganes de jugar a pilota, però, com que té un videojoc nou i totes les joguines hi volen jugar, es queda sense companys. Les joguines s'ho passen molt bé buscant pastanagues amb el nou joc, però al cap de poca estona, l'ordinador s'espatlla i ja no poden jugar. Tots busquen el Xip perquè ho arregli, però no el troben per enlloc. El Noddy decideix investigar què ha passat.

16:46 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas del tresor dels pirates
tancar

El cas del tresor dels pirates

Els Minis troben un mapa d'un tresor, però quan volen anar a buscar-lo, els pirates l'agafen per anar-lo a buscar ells. Els Minis es posen molt tristos, i els pirates tornen al cap d'una estona molt espantats perquè han vist un bagul que corria sol. El Noddy decideix investigar el misteri del tresor corredor i aviat veu que els Minis s'ho passen la mar de bé empaitant un bagul que s'escapa.

17:00 Els mixets - En Tortell fa el ronso
tancar

En Tortell fa el ronso

Els pares conviden els mixets a anar a l'aquari, però els posen la condició que primer recullin tot el muntatge de vies del tren elèctric. En Tortell no té ganes de recollir i fa veure que s'ha fet mal a una pota amb el comandament del tren.

17:05 Els mixets - Força de voluntat
tancar

Força de voluntat

El pare ha fet uns pastissets boníssims i els mixets se'ls volen menjar de seguida, però la mare els diu que s'hauran d'esperar fins després de sopar. Els mixets hauran de tenir molta força de voluntat per aguantar-se les ganes de cruspir-se'ls.

17:09 Els mixets - Els Mixets barallats
tancar

Els Mixets barallats

Els mixets proven de jugar a un joc de taula, però es barallen perquè tots volen ser els primers de tirar el dau, i decideixen no jugar mai més junts. Però aviat s'adonen que jugar sols és molt avorrit.

17:14 Wow! English Method - Kindergarten Red - In my House Part 1 (song)
17:17 Wow! English Method - Kindergarten Red - Blindfold Bumps (Story)
17:21 Wow! English Method - Early Primary Green - Can you describe it? Part 2 (song)
17:23 Wow! English Method - Early Primary Green - Fantastic Family Tree (Story)
17:30 El Mic i els seus amics - El balancí
tancar

El balancí

El Mic i en Cincsegons es gronxen al balancí. Quan un puja, l'altre baixa. Quan un baixa, l'altre puja. És molt divertit! I, si volen, també es poden aturar al mig.

17:56 Una mà de contes - La Girafa Fari perd les taques
tancar

La Girafa Fari perd les taques

"Una mà de contes" és un espai dedicat a explicar els contes de tota la vida mentre un il·lustrador els va dibuixant.

A "Una mà de contes", una veu en "off" explica un conte mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques pictòriques diverses: aquarel·la, dibuix, collage... El procés es mostra en pla curt, de manera que només es veuen la il·lustració i les mans de l'artista plàstic; d'aquí el nom d'"Una mà de contes" i dels blocs, que agrupen els contes de cinc en cinc, com els dits de la mà.

En principi es faran contes clàssics, i la intenció, a la llarga, és crear una antologia de contes populars en català que sigui de referència per a les famílies catalanes. La durada de cada conte és, aproximadament, de 7 minuts.

Aquest espai no incorpora cap tècnica d'animació. Pretén fonamentar el seu interès en la fascinació que pot provocar en els nens el fet de veure el procés d'elaboració de les il·lustracions. D'altra banda, pot resultar especialment estimulant per a nens i nenes amb interessos dirigits a l'expressió plàstica i artística.

Els autors

Tots els dibuixants tenen experiència en el món de la il·lustració, encara que els seus noms no són especialment coneguts. La banda sonora de cadascun dels contes també està composta originalment per un músic. Les locucions en "off" van a càrrec de veus amb experiència reconeguda en el mitjà.

Versió radiofònica

Tots els contes tindran una versió especial adequada a la seva emissió per ràdio a Catalunya Cultura. Aquesta versió es diferencia principalment de l'audiovisual pel fet que els personatges protagonistes dels contes parlen i dialoguen entre ells. L'acció argumental i, evidentment, els personatges són totalment comuns.

Equip

Direcció i realització: Manuel Barrios
Adaptació guió: L. M. Hernández Ripoll, "Txusqui"
Producció: Laia Gimó
Locucions TV: Dolors Martínez
Música original: "Pantxulo"
Il·lustracions: Toni Llobet, Martí Ribas, Pep Presas, Toni Benages, Marie Nigot
Direcció versió ràdio: Dolors Martínez
Locucions ràdio: Dolors Martínez i altres veus de l'equip de dramàtics de Catalunya Cultura

(Abril 2001)

18:04 Una mà de contes - Un regal especial
tancar

Un regal especial

"Una mà de contes" és un espai dedicat a explicar els contes de tota la vida mentre un il·lustrador els va dibuixant.

A "Una mà de contes", una veu en "off" explica un conte mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques pictòriques diverses: aquarel·la, dibuix, collage... El procés es mostra en pla curt, de manera que només es veuen la il·lustració i les mans de l'artista plàstic; d'aquí el nom d'"Una mà de contes" i dels blocs, que agrupen els contes de cinc en cinc, com els dits de la mà.

En principi es faran contes clàssics, i la intenció, a la llarga, és crear una antologia de contes populars en català que sigui de referència per a les famílies catalanes. La durada de cada conte és, aproximadament, de 7 minuts.

Aquest espai no incorpora cap tècnica d'animació. Pretén fonamentar el seu interès en la fascinació que pot provocar en els nens el fet de veure el procés d'elaboració de les il·lustracions. D'altra banda, pot resultar especialment estimulant per a nens i nenes amb interessos dirigits a l'expressió plàstica i artística.

Els autors

Tots els dibuixants tenen experiència en el món de la il·lustració, encara que els seus noms no són especialment coneguts. La banda sonora de cadascun dels contes també està composta originalment per un músic. Les locucions en "off" van a càrrec de veus amb experiència reconeguda en el mitjà.

Versió radiofònica

Tots els contes tindran una versió especial adequada a la seva emissió per ràdio a Catalunya Cultura. Aquesta versió es diferencia principalment de l'audiovisual pel fet que els personatges protagonistes dels contes parlen i dialoguen entre ells. L'acció argumental i, evidentment, els personatges són totalment comuns.

Equip

Direcció i realització: Manuel Barrios
Adaptació guió: L. M. Hernández Ripoll, "Txusqui"
Producció: Laia Gimó
Locucions TV: Dolors Martínez
Música original: "Pantxulo"
Il·lustracions: Toni Llobet, Martí Ribas, Pep Presas, Toni Benages, Marie Nigot
Direcció versió ràdio: Dolors Martínez
Locucions ràdio: Dolors Martínez i altres veus de l'equip de dramàtics de Catalunya Cultura

(Abril 2001)

18:12 Leo, el guardabosc - L'emú comú
tancar

L'emú comú

És el dia de Pasqua, i el Rocky ha portat un cistell ple d'ous de Pasqua al Leo i la Katie. Mentrestant, reben una trucada de l'aprenent de guardabosc Kyle, que els explica que ha trobat un ou enorme de color verd. La Katie troba a internet que és un ou d'emú. I els germanets es posen en marxa per ajudar el Kyle a tornar l'ou als seus pares, dos emús molt amoïnats.

18:23 Leo, el guardabosc - El cangur vermell
tancar

El cangur vermell

El Kyle truca desesperat als seus companys aprenents de guardabosc, el Leo i la Katie, perquè un cangur li ha robat el seu cangur de peluix, la Stella. Els dos germans se'n van volant cap a Austràlia per investigar l'estrany cas. Aviat arriben a la conclusió que la cangur ha confós el peluix per la seva cria. La missió dels guardaboscos serà trobar la cria i reunir-la com abans millor amb la mare.

18:33 Wow! English Method - Primary Gold - Keep safe, Steve! (Story)
18:37 Wow! English Method - Primary Bronze - I can't show you that! (Story)
18:44 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El llibre d'en Merlí (1a part)
tancar

El llibre d'en Merlí (1a part)

Tornant de França, el rei Ricard topa amb el baró Fitzwalter, que posa en dubte la seva legitimitat com a rei d'Anglaterra. Tot i haver repel·lit el primer embat, en Ricard està amoïnat per una eventual rebel·lió. Un cop al castell, evoca la figura del seu avantpassat, el rei Artús, l'únic cavaller capaç d'arrencar l'espasa Excalibur de la roca on es trobava clavada. Però l'Excalibur fa temps que ha desaparegut!

18:56 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El llibre d'en Merlí (2a part)
tancar

El llibre d'en Merlí (2a part)

En Robin i la seva colla fan mans i mànigues per convèncer Ricard Cor de Lleó que recuperi el seu tron, que està a punt de passar a mans del príncep Joan. Ni tan sols els fa cas quan la Marian rescata l'espasa Excalibur del fons del llac, on s'ha mantingut oculta des dels temps del rei Artús. Al final, però, és obligat a assistir a la coronació del seu germà.

19:10 Pat, el gos - Relaxa't, Pat
tancar

Relaxa't, Pat

La Lola està ajudant la Lucy a practicar unes postures de ioga per a un examen, i el Pat farà tot el possible per ajudar la Lola en la seva missió, i s'assegurarà que no els destorbi res perquè la Lucy es pugui concentrar.

19:17 Pat, el gos - Carrera de carretons
tancar

Carrera de carretons

La Lola i el Víctor fan una carrera de carretons. El guanyador s'endurà el trofeu que el pare de la Lola va guanyar quan era petit. Però el Marcel, atret pel trofeu, voldrà participar en la carrera tant sí com no, i el Pat farà el possible per evitar que guanyi.

19:24 Pat, el gos - El mapa del tresor
tancar

El mapa del tresor

La Lola troba un mapa del tresor que pertanyia al seu pare, i està ben decidida a trobar el tresor que amaga. El Pat l'ajudarà a trobar-lo... però haurà de fer el possible perquè no se li avancin els coloms!

19:30 Pat, el gos - La mare colom
tancar

La mare colom

La Lola està fent un collaret com a regal per al Dia de la Mare, però resulta que el veuen els coloms i se'l volen apropiar per regalar-l'hi a la seva mare. Després d'embolicar-lo, els coloms li prenen el collaret. El Pat haurà de fer el possible per recuperar-lo.

19:37 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Mary Anning
tancar

Soc la Mary Anning

El Xavier, la Yadina i el Brad estan fent ninots de paper maixé, però els deixen tots a mitges. El Brad es queixa perquè li agradaria acabar-los, però el Xavier i la Yadina diuen que no val la pena. Llavors la Berby els porta a conèixer Mary Anning, una paleontòloga que va trobar molts fòssils sencers de dinosaures i que els ensenya que, quan comences una cosa, sempre val la pena acabar-la.

19:48 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc el Charlie Chaplin
tancar

Soc el Charlie Chaplin

La Yadina està molt trista perquè la doctora Zoom s'ha tacat de melmelada de raïm i no podrà jugar amb ella fins que el seu pare no la banyi. El Xavier i el Brad intenten animar-la, però, com que no se'n surten, la Berby els porta a conèixer Charlie Chaplin, l'actor de cinema mut que sabia que fer riure la gent és una manera molt bona de fer-la sentir millor.

20:00 Info K - + info
tancar

+ info

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS.
Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors).

Equip:

Direcció i presentació: Laia Servera
Producció: Edgar Ger
Realització: Marta De Lucas
Cap d'edició: Eva Varas
Redacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria Vilanova
Ajudant de realització:Jordi Ysas
Postproducció vídeo: Lluís Xufré
Producció Executiva: Belén Samper

20:17 Dracs: Cap a nous horitzons - Aixafem-ho tot
tancar

Aixafem-ho tot

Un drac retrunyidor està causant el caos a l'illa i a la Riba del Drac, la base dels genets de dracs. Alhora, en Rotpodrit arriba a l'illa per avisar en Singlot que el seu pare, el cap Toic, està insuportable i li demana ajuda. En Singlot, per animar el seu pare, se l'endú a l'illa perquè l'ajudi a resoldre el problema que tenen amb el retrunyidor. Però la trobada d'en Toic amb el drac tindrà un desenllaç d'allò més inesperat.

20:40 Robin Hood, el trapella de Sherwood - La balada de Robin Hood
tancar

La balada de Robin Hood

En Robin i els seus amics se les hauran d'empescar per recuperar un fermall que el príncep Joan ha confiscat a un pagès que havia invertit tots els seus estalvis per comprar-lo per a la seva dona. Per fer-ho comptaran amb la companyia inesperada d'un joglar, en Henry.

20:52 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El Príncep Joan, l'heroi
tancar

El Príncep Joan, l'heroi

Després de veure com en Robin i la seva banda s'enfronten als lladregots i recuperen el que havien robat als vilatans, que els aclamen com a herois, el príncep Joan decideix oferir una recompensa als bandits perquè tornin l'endemà a Nottingham i facin veure que aquest cop és el príncep qui els captura i que així el poble es pensi que ell també és un heroi.

21:04 Avatar, la llegenda de la Korra - Antigues ferides
tancar

Antigues ferides

A la Ciutat del Metall, la Beifong es veu obligada a enfrontar-se al seu passat i al motiu pel qual es va distanciar de la seva germanastra Su. Mentrestant, la Su ensenya a la Korra a dominar el metall, cosa que, per cert, també li encantaria fer a Bolin. A més a més, sembla que en Zaheer i els seus acòlits estan cada cop més a prop de trobar l'avatar.

21:26 Avatar, la llegenda de la Korra - Els mestres de l'aire originals
tancar

Els mestres de l'aire originals

En Tenzin mira de reunir tots els nous mestres de l'aire al Temple de l'Aire del Nord per instruir-los i refundar la Nació de l'Aire. Però com que no se n'acaba de sortir, demana consell a en Bumi, que li recomana que apliqui una disciplina militar estricta..., però això encara empitjora la situació. D'altra banda, la Jinora i en Kai tindran problemes quan es trobaran uns caçadors furtius de bisons voladors.

21:48 La Pantera Rosa - En el rosa de la nit
Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:21 Futbolint - Futbolint
06:53 Gol a gol - Gol a gol post Llevant-Barça
tancar

Gol a gol post Llevant-Barça

Dissabte i diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de Esport3 el veterà programa "Gol a gol", que oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol. Presenta: Xavi Valls

08:00 Vòlei Platja - Vòlei Platja: Final femenina (Vall d'Hebron)
09:04 Vòlei Platja - Vòlei Platja: Final masculina (Vall d'Hebron)
10:02 Viure als Pirineus - Una enòloga dels Pirineus (Primavera - Estiu)
tancar

Una enòloga dels Pirineus (Primavera - Estiu)

El món d'Anna Espelt són les caves familiars i les vinyes del cap de Creus, lloc on els Pirineus s'aboquen al mar. L'Anna és mare de família i dona empresària: "Jo, directiva! Que no és fàcil!", com ella mateixa diu.

10:29 Viure als Pirineus - Un múixer dels Pirineus (Primavera - Estiu)
tancar

Un múixer dels Pirineus (Primavera - Estiu)

«Un múixer dels Pirineus» explica una història d'amor entre un home i els seus gossos. François Pagnoux porta trineus amb gossos: és un "múixer". L'apassionen la muntanya i els grans espais i des de fa anys s'ha instal·lat amb la seva família a Font-Romeu, als Pirineus Orientals.
Aquest quadre natural d'excepció, per a ell és un terreny de joc que recorre amb els seus gossos durant totes les estacions. François Pagnoux ha sabut adaptar la seva activitat al clima dels Pirineus i, hivern i estiu, proposa als visitants llargues passejades en plena natura. Aquest aventurer intenta transmetre i compartir la seva passió pels gossos i per la natura. Amb les activitats que organitza, permet que tothom que ho desitgi pugui realitzar el seu somni de fer d'aprenent de múixer durant unes hores envoltat d'un paisatge grandiós. D'aquesta manera, en François participa activament en la vida social i econòmica de la vall on viu, i alhora sensibilitza els turistes de la necessitat de conservar aquest entorn de naturalesa salvatge.

10:55 Thalassa - El somni de Carl Faust
11:09 Thalassa - Vi de lluna
11:27 km33 - Mali-Burkina
tancar

Mali-Burkina

Àfrica en dues rodes. El Leo agafa la bicicleta per descobrir, a un altre ritme, l'Àfrica occidental. Des de Burkina Faso fins a Mali, i acompanyat d'un fotògraf, l'Edgar, i d'un ciclista expert, el Gustau, descobreix la vida tradicional en els poblats del país dels dogons.
I a més a més: una visió general sobre la regió més diversa del continent negre, l'Àfrica occidental; rutes i destins amb la bicicleta com a protagonista, i viatges a la recerca de poblats indígenes.

12:06 Catalunya salvatge - Horitzons esteparis
tancar

Horitzons esteparis

"Catalunya salvatge" és una sèrie documental de 13 capítols que donarà a conèixer als espectadors els ecosistemes més representatius del nostre país. Des dels cims del Pirineu fins a les llacunes del delta de l'Ebre, "Catalunya salvatge" farà un repàs de la flora i la fauna dels paratges més emblemàtics de Catalunya.

Els seguidors de la sèrie tindran, doncs, una finestra privilegiada a la biodiversitat del Parc Nacional d'Aigüestortes, la muntanya de Montserrat, la zona volcànica de la Garrotxa, els aiguamolls de l'Empordà o el món submarí de les illes Medes.

El primer ecosistema explorat en profunditat serà el d'alta muntanya, on la supervivència no és gens fàcil.

(tardor 2010)

12:32 Karakia - Chisato (Hida, Japó)
tancar

Chisato (Hida, Japó)

La Chisato va arribar a Barcelona l'any dels Jocs Olímpics. A aquesta artista originària del centre del Japó, de Hida, li va agradar tant l'ambient de la ciutat, la llibertat que s'hi respirava, que va decidir quedar-s'hi i perfeccionar aquí els coneixements sobre ceràmica que havia après al seu país. Sempre que pot torna a Hida i a Takayama, la seva ciutat, però sap que, de moment, no canviaria per res ni el clima ni la brisa del Maresme on viu, als afores de Cabrils. En l'antiga masia del segle XVIII que comparteix amb altres amics i artistes organitza, de tant en tant, cursos de "raku", un tipus de ceràmica japonesa que fa servir tècniques especials de cocció. Però el gruix de la seva activitat i la major part dels tallers els fa a Barcelona, a l'estudi-galeria que acaba d'obrir al barri de la Ribera. Assistirem a la inauguració i a la preparació dels seus "makizushi", però també a la comprensió utilitària de la ceràmica més enllà del seu valor decoratiu.
Un dels plats més tradicionals a la cuina de Hida són els "mohei gochi", una mena de pastissets d'arròs, cuits a la brasa, que s'acompanyen amb una salsa feta a base de "sèsam salvatge", unes llavors pròpies de la zona que reben el nom d'"egoma".

13:03 Gol a gol - Gol a gol post Llevant-Barça
tancar

Gol a gol post Llevant-Barça

Dissabte i diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de Esport3 el veterà programa "Gol a gol", que oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol. Presenta: Xavi Valls

14:10 Futbolint - Futbolint
14:42 Temps d'aventura - Temps d'aventura
15:05 Programes Externs Esports - Custom Audi Nines 2021
15:20 Transmissions esportives - Mònaco Grand Prix Històrics Race C
16:00 Ciclisme - Ciclisme: Tour d'Hongria Etapa 1
17:49 Zona UFEC
18:01 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 16:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Ramos..

18:31 Programes Externs Esports - NBA: Millors cistelles Carmelo Anthony
18:36 Handbol: EHF Champions - Meshkov Brest-Barça
20:20 Zona UFEC
20:33 NHL - Boston Bruins-Washington Capitals
22:03 Programes Externs Esports - NBA: Millors jugades Kyrie Irving
22:11 Programes Externs Esports - NBA: Millors jugades de la ratxa de Stephen Curry
22:30 Andalusia Ral.li - Andalusia Ral.li Dia 1
23:00 Onze
00:02 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:26 Onze
01:29 Andalusia Ral.li - Andalusia Ral.li Dia 1
01:56 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:21 Ciclisme - Ciclisme: Tour d'Hongria Etapa 1
04:11 Transmissions esportives - Mònaco Grand Prix Històrics Race C