TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

07:30 TN Matí - + info
tancar

+ info

L'edició del matí dels "Telenotícies", conduïda per Ariadna Oltra, per arrencar el dia amb un repàs exhaustiu a l'actualitat.

08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.

Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:01 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya.

El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:41 Cuines - Costellam amb salsa de Sichuan
tancar

Costellam amb salsa de Sichuan

Aquest és un plat contundent, amb un punt exòtic gràcies al pebre Sichuan i a la fava tonka. Avui cuinem costellam amb pebre de Sichuan.

15:58 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

En Marc signa un contracte amb un administrador per llogar la casa i des d'aquell moment comença a sentir xiulets a una oïda. A la casa hi apareixen humitats i males olors, que foragiten els candidats a llogaters. Cal fer alguna cosa. En Dani pateix per la Natàlia i planteja a la Marta que torni a treballar al Burger. La Marta se sent incòmoda i pressionada. La Mamen s'esforça per acabar bé la feina abans de marxar de la consultoria. La Gemma ja no veu tan clar fer-la fora. L'Eva demana permís a la Júlia perquè en Pol li faci unes classes per posar-se al dia amb la fotografia. No vol problemes amb la seva filla.

16:40 Tot es mou
20:26 Està passant - + info
tancar

+ info

Elon Musk ja és l'amo de Twitter i el CNI admet que espiava líders independentistes (fingiu sorpresa!). La Judit Martín intenta salvar el canal de YouTube de TV3 i en Peyu ve de comarques.

21:00 Telenotícies vespre
22:08 Sense ficció - Fugir
tancar

Fugir

"FUGIR" narra l'exili de cinc germans ucraïnesos que fugen de la guerra. Marxen del seu poble, Nikopol, i durant cinc dies travessen tot Europa en autocar fins a arribar a Catalunya, on cadascun d'ells anirà amb una família diferent.

23:13 Sense ficció - Sasha
tancar

Sasha

Sasha, un nen de vuit anys, viu a Ucraïna amb la seva mare i els seus cinc germans. Durant unes setmanes, deixa enrere una situació de misèria, pobresa i guerra per passar l'estiu amb una família d'acollida a Catalunya.

00:17 Més 324 - + info
tancar

+ info

"Més 324", un espai de debat diari sobre temes d'interès i d'actualitat, amb els millors especialistes i protagonistes del dia, dirigit i presentat per Xavier Graset.

01:50 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:01 Rumba a l'estudi - Muchacho y los Sobrinos
05:00 Folc a l'estudi - Roigé
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:15 Pel·lícula - Una íntima convicció
tancar

Una íntima convicció

L'any 2009, Jacques Viguier queda absolt del càrrec d'assassinat de la seva dona, Suzanne Viguier, que l'any 2000 havia desaparegut misteriosament. L'opinió pública considera que Viguier és culpable, i el fiscal, que opina el mateix, apel·la contra la sentència. Un any més tard, Nora, una dona que ha fet amistat amb la filla de l'acusat i que està convençuda que és innocent, busca un advocat de renom perquè el defensi. Està disposada a fer tots els possibles perquè el lletrat Eric Dupond-Moretti -que té la reputació d'haver aconseguit l'absolució de molts casos difícils- eviti que condemnin Viguier en segona instància. Tots dos s'esforçaran a evitar un error judicial amb una investigació exhaustiva de la documentació del cas.

00:01 Curtcircuit 33 - Curtmetratges Rubén Seca
tancar

Curtmetratges Rubén Seca

Quatre curtmetratges del director català Rubén Seca: El hombre cono -
Esculpiendo en la memòria - Reminiscència - Finca Règia

00:32 Els habitants de la fi del món - Tailàndia
tancar

Tailàndia

A les muntanyes de Tailàndia, prop de la frontera amb Birmània, el Ben passa una setmana amb el Julien, un canadenc de 40 anys que fa gairebé vint anys que és monjo budista. Convivint amb ell al seu monestir, el Ben descobreix per què va abandonar totes les complicacions de la vida moderna occidental per una existència primitiva i religiosa, i com aquesta decisió va afectar la seva família. El nostre aventurer observa com el Julien s'ha creat un estil de vida fet a mida en què entre altres coses ajuda les comunitats que viuen a la regió.

01:17 Curtcircuit 33 - Curtmetratges Rubén Seca
tancar

Curtmetratges Rubén Seca

Quatre curtmetratges del director català Rubén Seca: El hombre cono -
Esculpiendo en la memòria - Reminiscència - Finca Règia

01:47 Els regnes perduts de Centreamèrica - Entre oceans i imperis
tancar

Entre oceans i imperis

El doctor Jago Cooper viatja aquest cop a Costa Rica per estudiar l'evolució dels pobles indígenes de l'anomenat període Chiriquí. Es tracta de pobles que van prosperar en un entorn extraordinàriament hostil gràcies al domini de l'orografia i a l'enginy amb què feien les seves construccions. Van mantenir contactes comercials amb pobles del nord i del sud de Centreamèrica durant segles, però quan els espanyols van arribar a la zona, feia temps que havien començat les guerres entre comunitats. El doctor Cooper n'investigarà el perquè.

02:46 Els nens robats - Els infants robats d'Anglaterra
tancar

Els infants robats d'Anglaterra

Cada any, al Regne Unit desenes de milers de nens són arrabassats als seus pares pels serveis socials en aplicació de la Children Act, aprovada en època de Margaret Thacher. Aquesta llei va introduir la noció de "probabilitat de fer mal" per evitar "maltractaments futurs" com a supòsit que permet als serveis socials dels comtats i, posteriorment, als jutges retirar als pares la custòdia dels seus fills i donar-los en adopció. Els documental "Els nens robats d'Anglaterra" denúncia, amb el testimoni de persones directament afectades, els abusos que es donen en l'aplicació de la Children act, que afecten sobretot els pares que pertanyen a sectors socials més desafavorits i les famílies monoparentals. Amb una simple sospita de futurs abusos n'hi ha prou perquè es desencadeni un procés molt difícil d'aturar i que està molt condicionat pel fet que el pressupost dels comtats depèn de si compleixen les quotes d'adopció que tenen assignades.

03:38 Karakia - Cultures del Japó i Nova Zelanda
tancar

Cultures del Japó i Nova Zelanda

Dues històries: el Japó de la Neus, i Pip, una "kiwi" amant dels idiomes.
Els tsumami són petites tapes que acompanyen el sake en les trobades que es fan per prendre aquest fermentat alcohòlic de l'arròs. Un dels plats més preuats d'aquest moment continua sent el de la tonyina fresca, i en particular un dels talls de la ventresca, l'ootoro. De tot plegat ens en parlaran la Neus i en Kenji, una parella que s'ha proposat oferir al seu restaurant una cuina japonesa actualitzada, però amb l'essència més autèntica d'aquell país oriental.
Xinès mandarí, singalès, castellà, inuktitut, gaèlic, scots, català, grec, maori... són alguns dels idiomes que ha estudiat la Pip, una neozelandesa apassionada per les llengües a les quals dedica hores de feina com a professora, traductora i editora, però també la major part del seu temps lliure. Entre una cosa i l'altra l'hem poguda gravar preparant un àpat típic de la seva ciutat, Nelson, a l'illa del Sud: whitebait patties (raoles de xanguet), poached bass (llobarro bullit amb vi i espècies), no-bake cheesecake (pastís de formatge).

04:28 Thalassa - RAMON MARGALEF: EL PARE DE L'ECOLOGIA
04:51 L'illa del tresor - Ricard Bofill
tancar

Ricard Bofill

Té com a objectiu principal oferir "el que al llarg de la setmana veu l¿espectador, però no sap que veu".

L'espectador veu coses que no sap que veu. L¿objectiu de "l¿illa del tresor" és dotar d¿intenció poètica, mitjançant la paraula, la música, la imatge o el silenci, totes aquelles coses que es creguin oportunes i que hagin vist la llum- ja que sigui de l¿actualitat o de la mirada dels presentadors- al llarg de la setmana.

05:19 L'illa del tresor - Pepe Rubianes
tancar

Pepe Rubianes

Té com a objectiu principal oferir "el que al llarg de la setmana veu l¿espectador, però no sap que veu".

L'espectador veu coses que no sap que veu. L¿objectiu de "l¿illa del tresor" és dotar d¿intenció poètica, mitjançant la paraula, la música, la imatge o el silenci, totes aquelles coses que es creguin oportunes i que hagin vist la llum- ja que sigui de l¿actualitat o de la mirada dels presentadors- al llarg de la setmana.

Progrmació BD ....
06:00 Megaminimals - La flauta de la Bonnie
tancar

La flauta de la Bonnie

La Bonnie porta una flauta a la classe per tal d'ensenyar-la als companys. Però en un accident, la flauta es trenca. Miss Meadows ensenyarà als nois que qualsevol objecte pot utilitzar-se i convertir-se en un instrument musical.

06:06 Megaminimals - La Bonnie no pot dormir
tancar

La Bonnie no pot dormir

Després d'un dia de jugar i córrer, els Megaminimals es posen a dormir. La Bonnie no deixa de repetir que no està cansada, però com que no pot parar de badallar, s'estira amb els altres Megaminimals. Però la Bonnie no pot dormir encara que ho intenti de totes maneres.

06:15 Megaminimals - En Pickle té molta calor
tancar

En Pickle té molta calor

Avui és un dia molt calorós. Els Megaminimals juguen al pati però en Pickle, acostumat a temperatures fredes, es troba cada vegada més malament. Miss Meadows farà tot el possible per a que en Pickle pugui córrer, saltar i jugar amb els seus companys.

06:21 Megaminimals - El monstre de la neu
tancar

El monstre de la neu

Els Megaminimals no han vist mai la neu. De fet no saben ni per què neva. Quan intenten esbrinar com és, se sorprenen de que ells mateixos puguin treure neu. Fins que comença a nevar i descobreixen com és la neu en realitat. Els Megaminimals volen fer un ninot de neu, però tampoc no han fet mai cap. Al final, el ninot acaba semblant més un Megaminimal que un ninot, o... és que potser és el monstre de la neu?

06:27 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Zora Neale Hurston
tancar

Soc la Zora Neale Hurston

El Brad escriu un dels seus còmics, però no té clar si deixar-lo veure al Xavier i a la Yadina. Li fa una mica de vergonya, perquè la història parla d'ell. Per això la Berby el porta a conèixer la Zora Neale Hurston, una escriptora que va retratar molt bé el lloc on vivia i la seva gent, i que va compartir totes les seves històries amb tot el món.

06:38 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc el Charles Dickens
tancar

Soc el Charles Dickens

Fa tres dies seguits que plou, i la Yadina i la doctora Zoom ja no saben què fer per distreure's. Per això la Berby les porta a conèixer Charles Dickens, un escriptor molt famós que els ensenyarà que la imaginació fa que tot sigui molt més divertit. Al seu costat, i gràcies a la imaginació, travessaran rius plens de taurons, i fins i tot jugaran amb un pop gegant!

06:49 L'abella Maia - L'Edgar no té por
tancar

L'Edgar no té por

L'Edgar està convençut que la mala sort l'empaita cada vegada que s'aparta del rusc. La primera vegada que en va sortir, va caure i li van trepitjar una antena, i ara ja no s'atreveix a passar d'una línia. La Maia no es pot creure que no hagi vist mai el prat i decideix acompanyar-lo a descobrir les meravelles de la natura. Abans, però, li tocarà aprendre a no tenir tanta por!

07:01 L'abella Maia - Compte amb l'ós!
tancar

Compte amb l'ós!

En Willi ha vist un ós rondant per allà a la vora i la Maia n'ha informat la reina, que de seguida ha ordenat que tota la comunitat evacuï el rusc. Aviat la Maia i el seu amiguet s'adonaran que, en realitat, era un ós de peluix, i que es podien haver estalviat tot el rebombori. Ara els tocarà explicar-ho a la reina, però no saben ni per on començar!

07:13 Zoom, el dofí blanc - El déu que va agafar el sol
tancar

El déu que va agafar el sol

Explica la llegenda del semidéu Maui que va fer servir els cabells de la seva germana per atrapar el Sol i fer que brillés al cel des del matí fins al vespre. La Timéti es basarà en aquesta creença del seu poble per sortir d'un mal pas enmig del mar. Tot quedarà en un ensurt, i el Festival de Maui se celebrarà com cada any.

07:25 Zoom, el dofí blanc - Els peixos domesticats
tancar

Els peixos domesticats

Hi ha tècniques per pescar que fan malbé l'ecosistema i en Yann i en Zoom descobriran que hi ha algú de l'illa que les està utilitzant a prop seu. Amb l'ajuda de la Timéti, miraran de trobar qui és i per què ho fa. Però els perills d'aquesta tècnica de seguida es faran notar i posaran la vida d'unes quantes persones en perill.

07:39 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - Quina creu de trofeu!
tancar

Quina creu de trofeu!

El Po ha de trobar un trofeu genial pel Saló dels Herois si no vol que tot el poble es rigui d'ell en la pròxima Cerimònia del Guerrer. Un nen li demana que l'ajudi a buscar un conillet de peluix i el Po, a contracor, decideix donar-li un cop de mà sense saber el que realment és el nino i per què el Jong té tant d'interès pel peluix.

08:02 Bola & Bill - Una festa a casa
tancar

Una festa a casa

Quan el Bola i els seus pares se'n van a dinar al restaurant, el Bill i la Carolina es queden a casa molt tristos, però al cap de poc se'ls acudeix que poden aprofitar que estan sols per fer una festa. Conviden els seus amics i s'ho passen d'allò més bé, però, al final, el Bill s'enfada perquè la casa ha quedat molt desendreçada. Ell creu que ho han fet els seus amics, però resulta que és obra d'un infiltrat.

08:16 Bola & Bill - El caporal ha desaparegut
tancar

El caporal ha desaparegut

El Bola i la seva amiga Violeta han construït un dirigible que vola per fer una cursa contra el dirigible de l'Axel i la Lluna. El Bill empaita el Caporal i, de cop i volta, el gat desapareix. La senyora Stick s'enfada i confisca el dirigible fins que no trobin el seu gat. El Bill demana ajuda als seus amics i tothom es posa a buscar el Caporal. Finalment, el gat apareix on ningú s'esperava.

08:28 Masha i l'os - El primer dia d'escola
tancar

El primer dia d'escola

S'acaben les vacances d'estiu i comença l'escola. La Maixa vol anar a l'escola com els altres nens i li demana a l'os que n'hi munti una. L'os s'afanya a construir una escola i l'endemà ja la té a punt per començar les classes. La Maixa s'asseu al pupitre i l'os mira d'ensenyar-li a escriure, a sumar i a llegir. Però fer-li de mestre a la Maixa és bastant esgotador.

08:35 Masha i l'os - Prohibit el pas!
tancar

Prohibit el pas!

L'os planta pastanagues, les rega i les cuida per tenir una collita de pastanagues ben grosses. Però hi ha un conill que les vol per una altra cosa, les pastanagues. L'os es posa a fer guàrdia per evitar que el conill se les mengi, però al final s'adorm, i l'endemà li demana a la Maixa que li vigili l'hort mentre ell dorm. A la Maixa, al principi no li fa gaire gràcia però al final accepta.

08:42 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas de l'escenari relliscós
tancar

El cas de l'escenari relliscós

La Pat-Pat està preparant una exhibició de twirling. El número li queda gairebé perfecte, però de vegades encara li cau el bastó. Després de tranquil·litzar-la, el Noddy se'n va a voltar i, quan arriba a prop de l'escenari de l'exhibició, veu que tothom rellisca i cau. Algú ha escampat cera per terra! Amb el terra tan relliscós no es pot fer l'exhibició, i el Noddy decideix investigar qui ha encerat el terra, però tindrà una gran sorpresa.

09:05 Els o-o-ossets - Una història de pesca
tancar

Una història de pesca

El Bjorn està decidit a passar el dia pescant tranquil·lament assegut a la gandula vora el riu, però la Franny, el Sammy, la Sonya i el Bucky no paren de fer-li propostes perquè pesqui més i millor. El Bjorn acaba amb una muntanya de peixos, però molt cansat i atabalat.

09:11 Els o-o-ossets - El pausador
tancar

El pausador

La Sonya i el Sammy troben un invent que ha llençat el Bucky. Es tracta d'un dispositiu que permet aturar el temps. Els dos ossos rentadors de seguida li troben una utilitat: aprofitar-lo per guanyar el Bucky i el Bjorn en totes les competicions esportives en què s'enfrontin.

09:16 Els o-o-ossets - Falsa alarma
tancar

Falsa alarma

El Sammy i la Sonya es dediquen a fer bromes pesades als seus amics: els expliquen que el Sammy s'ha fet mal, i quan els altres hi van, veuen que és mentida. El Bjorn, el Bucky i la Franny s'empipen i, quan els ossos rentadors els necessiten de debò, no els creuen.

09:21 Els o-o-ossets - La caseta de l'arbre
tancar

La caseta de l'arbre

El Bjorn s'ha fet una caseta preciosa dalt d'un arbre. El Bucky proposa fer-hi una gran festa d'inauguració amb tota la colla, però la casa és tan petitona que no hi estan gens còmodes. Llavors, la Franny proposa als seus amics que cadascú es faci la seva caseta.

09:26 Els o-o-ossets - Ja ho faré demà
tancar

Ja ho faré demà

El Bucky té una aixeta que degota, però quan es disposa a arreglar-la, la Franny i el Bjorn li proposen d'anar a jugar a futbol i ell deixa la reparació per l'endemà. Però fa el mateix amb una pila de coses i acaba tenint la casa feta un autèntic desastre.

09:31 Leo, el guardabosc - L'escorpí groc del Brasil
tancar

L'escorpí groc del Brasil

Dins de l'Ornitorrinc U, el Leo, la Katie i el Peyo es dirigeixen cap a una clariana enmig de la selva per fer-hi una recollida de brossa. Tot treballant, troben un petit escorpí. I resulta que l'animaló és l'escorpí més perillós de tot Sud-amèrica. Perquè no pugui fer mal a ningú, decideixen endur-se'l a una part de la selva menys transitada. Però atrapar-lo no serà una missió gens fàcil.

09:42 Leo, el guardabosc - L'elefant africà
tancar

L'elefant africà

El Leo i la Katie van fins a la sabana a ajudar la Jane a esbrinar quin problema té un elefantet que està molt trist. Gràcies a les explicacions del guardabosc Rocky, dedueixen que el petit elefant està moix perquè encara no sap utilitzar bé la trompa, com fa el seu germà gran. I els tres nens es proposen ensenyar-li quatre nocions bàsiques per aprendre a fer servir la trompa com els elefants grans.

09:52 Els mixets - Els mixets i els dinosaures
tancar

Els mixets i els dinosaures

Un dia, els mixets van veure que la mare llegia una revista. A la portada hi havia un anunci d'una exposició de dinosaures que es faria a la ciutat on vivien. En Flam, que era molt aficionat als dinosaures, es va posar molt content, però va resultar que la revista era antiga, i l'exposició ja s'havia acabat. En Flam es va posar tan trist que en Tortell, la Dolça i els seus amics van decidir preparar-li una sorpresa per animar-lo.

09:57 Els mixets - El viatge en tren
tancar

El viatge en tren

Un dia, tota la família va agafar el tren per anar de vacances al sud. Era la primera vegada que la Dolça, en Tortell i en Flam viatjaven en tren, i els feia molta il·lusió. El tren va fer una parada de cinc minuts i els mixets van baixar a l'andana amb la mare per prendre l'aire i comprar pomes. En Tortell es va separar dels altres per mirar-se una maqueta d'una locomotora i, entre que el van buscar i el van trobar, el tren se'ls va escapar.

10:01 Els mixets - Vídeos casolans antics
tancar

Vídeos casolans antics

Un dia, en Tortell, en Flam i la Dolça van baixar al soterrani a buscar cinta adhesiva per enganxar dibuixos a la paret. En Tortell va trobar una cosa estranya en una capsa. Els mixets van mirar d'endevinar què era. No eren uns prismàtics, ni una cinta adhesiva, ni tenia cap botó per engegar-ho. Quan el pare ho va veure, els va dir que era una cinta de vídeo, un sistema antic per desar vídeos, de quan ell era un mixet.

10:06 Els mixets - Els mixets i la mel
tancar

Els mixets i la mel

Un dia, en Tortell, en Flam i la Dolça van anar a veure l'àvia, que els va donar mel, una delícia que els mixets no havien tastat mai. Mentre berenaven, una abella es va posar a fer voltes a la taula i al pot de mel. Els mixets tenien por que l'abella els prengués la mel i van mirar d'espantar-la, però l'àvia els va explicar que era al revés, que eren els gats els que agafaven la mel de les abelles.

10:10 Els mixets - El festival de globus
tancar

El festival de globus

Un dia, el pare va portar els mixets a un festival de globus. Durant el viatge en cotxe, els petits van llegir un llibre que en parlava i, quan van arribar a lloc, van descobrir que un amic del pare, en Bob, els havia preparat un globus per a ells. Mentre el pare i en Bob parlaven dels vells temps -de quan el pare també era pilot de globus-, els mixets van decidir pujar a la barqueta, i de cop i volta es van enlairar.

10:15 Comptem amb la Paula - 1, 2, 3, fem l'aneguet
tancar

1, 2, 3, fem l'aneguet

La Paula i els seus amics assagen un ball de les gallines i se'ls acut intentar fer balls amb altres animals. Per saber com es mouen els diferents animals, viatjaran a la granja. Allà, amb el senyor granger, aniran aprenent com es mouen els diferents animals i hauran d'ajudar uns aneguets perduts a tornar amb la seva mare.

10:26 Comptem amb la Paula - Les normes del parc infantil
tancar

Les normes del parc infantil

La Paula i els seus amics juguen a la xarranca i en Billy els explica que no ha estat mai en un parc infantil, de manera que decideixen anar al parc per ensenyar-li com és. Un cop allà, el senyor Nan de jardí els explicarà unes quantes normes bàsiques per poder jugar al parc infantil sense perill d'accidents.

10:36 Misha, la gata violeta - El súper xef
tancar

El súper xef

L'Hilari té un àlbum de cromos del seu heroi preferit. És el superxef. Un cuiner amb una gorra gegant que fa uns plats boníssims. Quan està a punt d'acabar la col·lecció, tot nerviós... s'adona que... oh, no. Li falta l'últim cromo. Però precisament el cromo que li falta és el plat: just al centre de l'àlbum de cromos. L'Hilari intentarà desesperadament trobar el cromo que li falta, però a les botigues s'han acabat els cromos... i ningú sap com pot trobar-lo. Els seus amics, preocupats perquè el seu amic està molt trist, trobaran la solució gràcies a la Sra. Canitx: cuinaran el plat i en faran una foto perquè pugui acabar la col·lecció.

10:43 Misha, la gata violeta - La tempesta
tancar

La tempesta

Avui l'Hilari es queda a dormir a casa la Misha. Una forta tempesta irromp al cel just abans d'anar a dormir. Són a l'habitació, espantats per la tempesta, quan s'adonen que s'han deixat un dels walkie-talkies a la cuina. El walkie-talkie s'encén i fa llum. Això vol dir que hi ha algú a la cuina? És una bruixa? L'Hilari i la Misha baixaran junts a la cuina per investigar què està passant... Serà una aventura poder arribar a la cuina per adonar-se que les que fan funcionar el walkie-talkie són les formigues.

10:48 Misha, la gata violeta - Anem d'excursió
tancar

Anem d'excursió

Tota la classe va d'excursió al bosc per descobrir la tardor. Tenen una missió: trobar el picot negre. Un ocell que té un so molt particular, quan canta sembla que rigui. La Misha i el Llorenç, embogits per la competició de trobar el picot negre, es perden. No saben com tornar. Mentre la Gina i la Verònica pateixen pels seus amics... en Llorenç i la Misha trobaran el camí de tornada gràcies a una ajuda molt especial: el picot negre els indicarà el camí.

10:56 L'abella Maia - La colla de brètols
tancar

La colla de brètols

Avui l'Axel, en Doble Axel, en Saltiró i en Doble Saltiró, els cosins d'en Flip, s'han presentat al prat amb ganes de fer gamberrades de les seves. La Maia i en Willi s'han adonat que quan es fan una salutació i es toquen, es tornen de color groc i comencen a fer el brètol. Fins i tot en Flip! Com s'ho pot fer la Maia per no quedar-se sense el seu estimat amic?!

11:08 L'abella Maia - El viatge de la senyora Escarabat Eremita
tancar

El viatge de la senyora Escarabat Eremita

Avui la Maia està decidida a ajudar la Rosie Escarabat Eremita, que per culpa d'una tempesta s'ha quedat sense casa. L'únic parent que li queda és el seu germà, que viu a prop de l'estanyol, o potser no... D'entrada, l'únic que queda clar és que els costarà molt trobar-lo. I és que la Rosie té més de cent anys, no s'hi veu gaire i li falla la memòria!

11:20 El xai Shaun - Un problema espinós
tancar

Un problema espinós

En Timmy decideix ajudar els porc espins a buscar un lloc tranquil per passar la nit. Tanmateix, tots els seus esforços acaben en una bona pila d'embolics en lloc de poder proporcionar un bon lloc per descansar als seus amics.

11:26 El xai Shaun - Un ramat lliure
tancar

Un ramat lliure

Avui en Shaun i companyia no s'ho han pensat dues vegades i han pujat a l'autobús per anar a la fira que s'ha instal·lat al poble. Una oportunitat així no la poden deixar escapar! És ple d'atraccions i de paradetes molt divertides. La pega és que al granger no li ha fet tanta gràcia i en Bitzer ja està a punt per anar-les a buscar. Ara sí que comença l'acció!

11:32 El xai Shaun - N'has perdut un tros
tancar

N'has perdut un tros

Avui el granger li ha encomanat a en Bitzer que deixi totes les finestres de la granja netes com una patena. En Bitzer, com de costum, ha encomanat la feina al ramat, però potser no recordava que quan els xais s'esveren un mica, són capaços de qualsevol cosa. A més, després del rebombori, s'ha de fer neteja abans que arribi el granger! Hi seran a temps?!

11:38 El xai Shaun - Ànecs zebrats del Serengeti
tancar

Ànecs zebrats del Serengeti

El granger ha vist dos ànecs plens de sutge i s'ha pensat que eren ànecs zebrats del Serengeti. Convençut que podia fer molts diners, ha decidit convertir el camp de les ovelles en una mena de safari d'animals exòtics i l'ha obert al públic. En Shaun no està disposat a quedar-se sense camp per pasturar, per això està decidit a desemmascarar aquest parell d'impostors.

11:44 El xai Shaun - Comença el joc
tancar

Comença el joc

El xai Shaun s'acaba de trobar una col que ha caigut d'un camió que passava per la granja. Serà ideal per fer un partit de futbol! Amb tot el ramat hi ha jugadors de sobres! I de ganes, no els en falten! Apa, doncs, que comenci el joc! Llàstima que els porquets trapelles estan decidits a engegar-ho tot a rodar...

11:50 El xai Shaun - Ídol de pega
tancar

Ídol de pega

No has de conèixer els teus herois. L'ídol del rock and roll del granger acaba perdut a la granja quan se li espatlla la seva limusina. De seguida es comença a veure que és un hipòcrita consentit i en Shaun decideix donar-li una bona lliçó des de l'Escola de Rock.

11:56 El xai Shaun - Brutícia a l'estany
tancar

Brutícia a l'estany

En un dia que fa una calor de mil dimonis, tot el ramat el que vol és fer una bona capbussadeta a l'estany. Però abans que s'hi puguin banyar, la colla ha de fer fora una parell de drapaires que han estat omplint l'estany d'objectes de rebuig i no paren.1

12:03 Els germans Kratt - El vol dels pol·linitzadors
tancar

El vol dels pol·linitzadors

En Chris ha fet servir el miniaturitzador per aconseguir unes imatges fantàstiques en primer pla del que fan les abelles a dins de les flors. La pega és que s'ha quedat enganxat amb una abella com si fos un gra de pol·len i ara no hi ha manera de trobar-lo! Benvingut al món de les plantes que fan servir els animals per pol·linitzar-se. Avui n'aprendrem un munt, de coses! I de ben a prop!

12:24 Els germans Kratt - Bandits emmascarats
tancar

Bandits emmascarats

Mentre en Martin i en Chris estudien els llops per aconseguir-ne una bona disfressa per al ball d'aquesta nit, en Jimmy ha tingut una experiència molt estranya i ha quedat convençut que per la nau Tortuga hi volta un fantasma o un monstre de 8 ulls. Pot ser que hi tinguin alguna cosa a veure els óssos rentadors?! Avui la festa serà animada!

12:46 Zoom, el dofí blanc - L'espècimen rar: La trampa (1a part)
tancar

L'espècimen rar: La trampa (1a part)

Tot el poble es prepara per donar la benvinguda a un multimilionari que vol obrir un centre d'estudi de la natura a Maotou. En Papà Tuanaku assaja un espectacle aquàtic amb la Timéti, el Yann i l'Auru, però ells volen anar a veure les meduses fosforescents que només passen un cop l'any prop de l'illa. Un cop allà tindran més d'una sorpresa desagradable.

12:58 Zoom, el dofí blanc - L'espècimen rar: La trampa (2a part)
tancar

L'espècimen rar: La trampa (2a part)

En Yann i la Timéti han acompanyat l'Auru al poble per salvar-lo, però ara han de sortir a buscar el Zoom. En Blaise i en Rico l'han segrestat per ordres d'en Van Crook. Mentrestant, l'Auru no millora i l'han de portar a l'hospital de la ciutat amb un helicòpter, però el seu viatge no anirà ben bé com tothom espera.

13:10 Ghostforce - Ciclòpic
tancar

Ciclòpic

La senyoreta Jones explica als nois de la Ghostforce que ha d'actualitzar el Brillant per incorporar-li unes prestacions noves que té. A la Myst això no li fa gens de gràcia, perquè li sembla que amb aquestes prestacions, el Brillant podrà sortir a lluitar tot sol i la senyoreta Jones ja no necessitarà més la Ghostforce. Per això, quan apareix un fantasma insisteix a anar-hi ells tres sols sense el Brillant, que precisament no està a punt perquè s'està acabant d'actualitzar. Però capturar el fantasma no serà tan fàcil com es pensava.

13:23 Ghostforce - Glu-glu
tancar

Glu-glu

El professor Pascal fa un joc de mans amb cartes al Mike, a l'Andy i a la Liv. El Mike sempre descobreix els trucs dels números de màgia, però en aquest cas no el veu i no pot parar de pensar-hi. Ni tan sols quan apareix un fantasma que es fusiona amb la baralla de cartes i les comença a llançar com si fossin projectils gegants per tot Nova York. Fins que el Mike no faci cas als seus companys i se centri en el que ha de fer, no li podran parar els peus al fantasma.

13:34 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Amb bona voluntat
tancar

Amb bona voluntat

Com cada any per les mateixes dates, el rei Ricard allibera un presoner. Aquest cop indulta un rondallaire que el príncep Joan havia fet empresonar per haver-se burlat d'ell. En Ricard, en canvi, el troba tan graciós que el convida a quedar-se al sopar amb el seu amic Godofred, esperant que, fent-lo riure, li passi el seu darrer enuig i regni l'harmonia entre tots dos. Però el rondallaire desapareix misteriosament.

13:47 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El mentor
tancar

El mentor

SINOPSI: En Robin s'entusiasma en rebre la notícia que William Langland, el seu antic mentor, que li va ensenyar tot el que sap, és a Nottingham. Però quan el va a veure s'adona que alguna cosa no rutlla perquè el príncep Joan està confiscant diners als vilatans i en William no reacciona. Per acabar-ho d'adobar, el príncep s'assabenta que en William és amic d'en Robin i el fa detenir sense cap justificació.

13:59 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - El desconegut de mitjanit
tancar

El desconegut de mitjanit

El cap de policia Hu declara il·legal el kung fu a la Vall de la Pau. El Po es disfressa d'Estrany de mitjanit, un heroi llegendari, per lluitar contra el crim i impedeix que uns lladres robin a una velleta. El Guerrer del Drac es deixa dur pel personatge i acaba convertint-se en pròfug.

14:21 Trollhunters: Contes d'Arcàdia - Waka Chaka
tancar

Waka Chaka

Un goblin mor atropellat i això provoca una invasió dels seus companys, que arriben a la ciutat per venjar-lo. En Jim i en Toby miren de trobar on s'amaguen els goblins i descobreixen uns éssers capaços de transformar-se en humans que reconstrueixen el pont de Killahead.

14:44 El xai Shaun - Un ramat lliure
tancar

Un ramat lliure

Avui en Shaun i companyia no s'ho han pensat dues vegades i han pujat a l'autobús per anar a la fira que s'ha instal·lat al poble. Una oportunitat així no la poden deixar escapar! És ple d'atraccions i de paradetes molt divertides. La pega és que al granger no li ha fet tanta gràcia i en Bitzer ja està a punt per anar-les a buscar. Ara sí que comença l'acció!

14:51 El xai Shaun - A fer de Bitzer
tancar

A fer de Bitzer

El granger ha volgut passar el dia a soles amb en Bitzer, per estrènyer una mica més la seva relació. Tampoc no és bo treballar tot el dia. En Shaun, en canvi, no deixarà escapar l'oportunitat que se li acaba de presentar de fer d'encarregat de la granja. I de manar com fa en Bitzer! Aviat, però, s'adonarà que això de fer tantes coses alhora no és tan fàcil com sembla.

14:57 El xai Shaun - Vull la meva gorra!
tancar

Vull la meva gorra!

El granger li ha regalat una gorra nova a en Bitzer que no li ha agradat gens ni mica. I la veritat és que és horrorosa... El pobre gos està molt enfadat, perquè li encantava la que tenia. El ramat farà les mil i una per animar-lo. En Shaun mirarà de descobrir què n'ha fet el granger, de la vella... Avui toca fer de detectiu!

15:03 El xai Shaun - Pel·lícula d'època
tancar

Pel·lícula d'època

Un equip de filmació ha triat la granja per rodar-hi una pel·lícula d'època. Quan la Segaboca es menja la cinta, el Shaun i el ramat hi han d'intervenir per assegurar-se que la pel·lícula s'acaba i arriba als cinemes de tot arreu.

15:10 El detectiu Conan - El noi misteriós
tancar

El noi misteriós

En Conan segueix a desgrat la colla de la Lliga de Detectius Júnior, que van a investigar uns rumors sobre ovnis i extraterrestres. Però resulta que troba un home mort sota un pont i, molt a prop seu, una pista que li recorda un lloc de la infància. Hi va de seguida per investigar més el cas i acabar de confirmar les seves hipòtesis sobre el possible autor de l'assassinat.

15:33 Misha, la gata violeta - El bitllet
tancar

El bitllet

L'Hilari està molt content perquè la Misha li ha dit que el convida a un gelat. Però quan la Misha vol pagar al gelater, el bitllet que duia surt volant. La Misha corre darrere seu per tot el parc, però el bitllet sembla que tingui vida pròpia i vagi a buscar altres propietaris.

15:40 Misha, la gata violeta - Vull ser bomber
tancar

Vull ser bomber

Els bombers fan una visita a l'escola de la Misha i el Llorenç en queda meravellat. Durant el dia, el Llorenç és testimoni de diferents incidents i crida que avisin els bombers. La Carla Conill comença a sospitar: realment el Llorenç s'ha trobat amb tots aquests problemes, o els ha provocat perquè volia veure els bombers?

15:46 Misha, la gata violeta - Buscant el Joanot
tancar

Buscant el Joanot

La senyora Canitx ha marxat de vacances i li ha deixat el seu peix Joanot a la Verònica perquè el vigili. Per un imprevist, en Joanot acaba damunt del cotxe del pare de la Misha... i el pare es dirigeix al rentat de cotxes. La Verònica, la Misha i en Llorenç perseguiran al pare per evitar que li pugui passar res al Joanot.

15:52 Leo, el guardabosc - El ualabi rupestre de cua anellada
tancar

El ualabi rupestre de cua anellada

Al jardí de cal Leo apareix un animal que sembla un cangur i que, fins i tot, porta una cria dins de la bossa. Però la Katie descobreix que no és un cangur, sinó un ualabi, un altre marsupial. El guardabosc Rocky els explica que aquesta espècie està en perill d'extinció per la competència d'altres animals pel menjar. I els germanets es proposen buscar-los un lloc on puguin viure tranquil·lament.

16:03 Leo, el guardabosc - La mona verda
tancar

La mona verda

Un petit mico se li està menjant el berenar al Leo. El nen li pregunta a la seva germana de quin mico es tracta, i la Katie descobreix que és una mona verda, en concret, un exemplar que algú ha portat il·legalment al país. Els germans es mobilitzen immediatament per portar l'animaló amb la seva mare, però, pel camí, cauen en un forat fet per caçadors furtius per atrapar animals salvatges.

16:14 Els mixets - Promeses
tancar

Promeses

Un dia, els gatets van decidir construir un teatre de joguina. Perquè tothom fes la feina que li tocava, van decidir fer com els grans i, en comptes de fer promeses de paraula, van començar a escriure contractes per tot. Al final es van adonar que es passaven més estona escrivint contractes que complint promeses.

16:19 Els mixets - Farinetes per esmorzar
tancar

Farinetes per esmorzar

Un dia, la mare va despertar els mixets ben d'hora perquè havien d'anar a fer un volt en veler amb l'avi. Per esmorzar els va fer farinetes. En Flam se les va menjar totes, però la Dolça i en Tortell van sortir de casa sense haver acabat d'esmorzar, i quan van pujar al veler es van trobar cansats i sense energia.

16:24 Els mixets - La gimcama
tancar

La gimcama

Un dia, els mixets es van trobar al parc el seu amic Boris, que els va convidar a anar a una gimcama pirata amb unes entrades que li havien donat. Els mixets tenien tantes ganes de guanyar la gimcama que van resoldre totes les proves ells sols, sense comptar amb en Boris. No van tenir en compte que, quan es juga amb els amics, el més important no és guanyar, sinó passar-s'ho bé junts.

16:28 Els mixets - En Tortell escalador
tancar

En Tortell escalador

Un dia, els mixets van veure a la televisió un programa sobre escaladors que feien el cim i hi plantaven una bandera. En Tortell va voler ser escalador, i va demanar a en Flam i la Dolça que l'ajudessin a entrenar-se. Li van carregar una motxilla de coses i el van fer pujar per les escales de casa. En Tortell amb prou feines podia arrossegar el pes de la motxilla, i els mixets es van adonar que, per entrenar-se, s'ha d'anar augmentant la dificultat dels exercicis a poc a poc.

16:33 Els mixets - Perdonar i oblidar
tancar

Perdonar i oblidar

En Tortell i en Flam es posen a fer una maqueta de casa seva. Sense voler, en Tortell trenca la part que estava fent en Flam i li ofereix que ell li trenqui la seva part per compensar-ho. Al final ho trenquen tot, fins que s'adonen que és molt més fàcil perdonar-se mútuament.

16:38 Els o-o-ossets - Potiner
tancar

Potiner

El Sammy crea una màquina de fer bombolles, però s'avaria en plena demostració i el Bucky l'hi arregla. L'os rentador se sent humiliat i boicoteja la màquina de bombolles que ha fet el Bucky. Com que la sap arreglar, tothom es pensa que és el nou manetes del bosc.

16:44 Els o-o-ossets - Amics com cal
tancar

Amics com cal

El Sammy troba una capsa plena de gelats i no els vol compartir amb ningú. El Bucky li recrimina que els amics com cal no fan aquestes coses. L'os rentador queda molt parat amb la resposta i decideix investigar què és i què fa exactament "un amic com cal".

16:49 Els o-o-ossets - Amb el menjar no s'hi juga
tancar

Amb el menjar no s'hi juga

La Franny convida tota la colla a casa seva a menjar uns pastissos que ha fet. Però el Sammy i la Sonya es comencen a llençar el menjar sense cap mena de mirament i la Franny es disgusta molt. El Bucky i el Bjorn decideixen donar una lliçó als dos germans.

16:54 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas del retard en les reparacions
tancar

El cas del retard en les reparacions

Els paletes estan reparant tots els senyals del ferrocarril, i mentrestant el Granger Tom s'encarrega del servei de transport pel País de les Joguines amb el Tractor i el remolc. De sobte, les eines dels paletes comencen a desaparèixer, i han d'aturar les reparacions. El que està més content és l'Uniclop, que li encanta passejar-se amb el remolc. Pot ser que tingui alguna cosa a veure amb la desaparició de les eines?

17:06 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas del joc nou del xip
tancar

El cas del joc nou del xip

El Xip té ganes de jugar a pilota, però, com que té un videojoc nou i totes les joguines hi volen jugar, es queda sense companys. Les joguines s'ho passen molt bé buscant pastanagues amb el nou joc, però al cap de poca estona, l'ordinador s'espatlla i ja no poden jugar. Tots busquen el Xip perquè ho arregli, però no el troben per enlloc. El Noddy decideix investigar què ha passat.

17:17 Masha i l'os - El primer dia d'escola
tancar

El primer dia d'escola

S'acaben les vacances d'estiu i comença l'escola. La Maixa vol anar a l'escola com els altres nens i li demana a l'os que n'hi munti una. L'os s'afanya a construir una escola i l'endemà ja la té a punt per començar les classes. La Maixa s'asseu al pupitre i l'os mira d'ensenyar-li a escriure, a sumar i a llegir. Però fer-li de mestre a la Maixa és bastant esgotador.

17:23 Masha i l'os - Prohibit el pas!
tancar

Prohibit el pas!

L'os planta pastanagues, les rega i les cuida per tenir una collita de pastanagues ben grosses. Però hi ha un conill que les vol per una altra cosa, les pastanagues. L'os es posa a fer guàrdia per evitar que el conill se les mengi, però al final s'adorm, i l'endemà li demana a la Maixa que li vigili l'hort mentre ell dorm. A la Maixa, al principi no li fa gaire gràcia però al final accepta.

17:30 El Mic i els seus amics - M'expliques un conte?
tancar

M'expliques un conte?

Avui el Mic no es vol llevar si no li expliquen un conte. En Cincsegons s'inventa la història d'un gegant dormilega que necessita una grua enorme per poder llevar-se del llit.

17:56 Una mà de contes - El barret màgic
tancar

El barret màgic

El jove Mohammad viu presoner d'un home del poble. Un dia aconsegueix escapar-se i s'endinsa en el desert. Allà es troba un bruixot que li regala un barret que quan te'l poses et tornes invisible.

18:04 Una mà de contes - L'estrany desconegut
tancar

L'estrany desconegut

"Una mà de contes" és un espai dedicat a explicar els contes de tota la vida mentre un il·lustrador els va dibuixant.

A "Una mà de contes", una veu en "off" explica un conte mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques pictòriques diverses: aquarel·la, dibuix, collage... El procés es mostra en pla curt, de manera que només es veuen la il·lustració i les mans de l'artista plàstic; d'aquí el nom d'"Una mà de contes" i dels blocs, que agrupen els contes de cinc en cinc, com els dits de la mà.

En principi es faran contes clàssics, i la intenció, a la llarga, és crear una antologia de contes populars en català que sigui de referència per a les famílies catalanes. La durada de cada conte és, aproximadament, de 7 minuts.

Aquest espai no incorpora cap tècnica d'animació. Pretén fonamentar el seu interès en la fascinació que pot provocar en els nens el fet de veure el procés d'elaboració de les il·lustracions. D'altra banda, pot resultar especialment estimulant per a nens i nenes amb interessos dirigits a l'expressió plàstica i artística.

Els autors

Tots els dibuixants tenen experiència en el món de la il·lustració, encara que els seus noms no són especialment coneguts. La banda sonora de cadascun dels contes també està composta originalment per un músic. Les locucions en "off" van a càrrec de veus amb experiència reconeguda en el mitjà.

Versió radiofònica

Tots els contes tindran una versió especial adequada a la seva emissió per ràdio a Catalunya Cultura. Aquesta versió es diferencia principalment de l'audiovisual pel fet que els personatges protagonistes dels contes parlen i dialoguen entre ells. L'acció argumental i, evidentment, els personatges són totalment comuns.

Equip

Direcció i realització: Manuel Barrios
Adaptació guió: L. M. Hernández Ripoll, "Txusqui"
Producció: Laia Gimó
Locucions TV: Dolors Martínez
Música original: "Pantxulo"
Il·lustracions: Toni Llobet, Martí Ribas, Pep Presas, Toni Benages, Marie Nigot
Direcció versió ràdio: Dolors Martínez
Locucions ràdio: Dolors Martínez i altres veus de l'equip de dramàtics de Catalunya Cultura

(Abril 2001)

18:13 L'abella Maia - En Willi se'n va del rusc!
tancar

En Willi se'n va del rusc!

El jutge Beeswax s'ha adonat que cal buidar les cel·les del rusc per donar espai als més joves i ha decidit que hi ha tot d'abelles que s'han de mudar. Quan la Maia descobreix que en Willi és un dels que ha d'abandonar el rusc i que segurament es quedarà sense el seu millor amic, comença a fer plans i a buscar solucions perquè en Willi no se'n vagi... per sempre!

18:25 El llibre de la selva - Treball d'equip
tancar

Treball d'equip

Els llops han d'anar a buscar menjar per a l'hivern i l'akela escull el Mowgli com a líder d'un grup de caça, on també hi ha el Bala, la Lali i el Phaona. Al Phaona aquesta decisió no li agrada gens i fa tot el que pot perquè el Mowgli no se'n surti per ser ell el cap de l'equip. Després d'enganyar el Mowgli i deixar-lo aïllat, el Phaona dirigeix malament l'equip i el búfal blanc, que fa temps que els llops volen caçar, està a punt de guanyar-lo. Al final, gràcies a la intervenció del Mowgli, cacen el búfal blanc.

18:36 El llibre de la selva - El temple del llop (1a part)
tancar

El temple del llop (1a part)

L'Akela es posa molt malalt. El Baloo diu que és una infecció dels llops que només es pot curar amb les aigües del Temple del Llop. El Bala, el Daruka, el Phaona i el Mowgli acompanyen l'Akela en el seu viatge al temple. A la Lali no l'hi deixen anar. Pel camí el Phaona fa el que pot perquè desapareguin tots i així poder-se convertir en el líder de la llopada. La Lali, que malgrat la prohibició també fa el viatge, ajuda el Mowlgi a salvar-se d'una trampa del Phaona. El pont per arribar al temple no és segur.

18:47 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Atrapats al poble
tancar

Atrapats al poble

En Robin, en Tuck i el Petit John han fet una col·lecta a Nottingham per a l'orfenat d'una contrada veïna. Malauradament el príncep Joan els sorprèn provant de treure els diners del poble i en fa tancar tots els accessos. Ajudat per la seva colla, en Robin aconsegueix burlar la guàrdia i ordeix un pla: amagar els diners al carro dels bessons, els fills del xèrif.

18:59 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El castell encantat
tancar

El castell encantat

El príncep Joan planeja instal·lar un peatge a les ruïnes d'una torre que serà enderrocada. En Robin i la seva colla decideixen desbaratar-li el pla per protegir el cau d'en Derke. Per espantar el xèrif i els seus homes, els fan creure que les ruïnes estan encantades. Els guàrdies estan esfereïts, però el príncep Joan no creu en fantasmes i els obliga a tornar a la feina. Llavors rep la visita del fantasma del baró de Dracobosc.

19:10 Ghostforce - Cartomag
tancar

Cartomag

La senyoreta Jones s'adorm mentre estudia un fantasma de nivell 8. Quan l'Andy, la Liv i el Mike arriben al laboratori amb moltes ganes d'entrenar-se i la troben adormida, l'Andy agafa el fantasma per entrenar-se sense dir-l'hi a ella, i això que els seus companys l'avisen que és una imprudència. Tot i la seva aparença, el fantasma és més perillós del que sembla i s'escapa de la sala d'entrenament. No serà gens fàcil capturar un fantasma que es teletransporta.

19:24 Ghostforce - Bananice
tancar

Bananice

La Liv, l'Andy i el Mike han d'exposar un treball de ciències a l'institut. Precisament quan estan a punt de desfer un gelat aprofitant l'energia del sol, el Bobby interromp la demostració i entra a classe amb el Drake ben congelat. El causant de l'aparent congelació espontània del Drake és un fantasma petit que, segons la senyoreta Jones, només seria perillós si s'alimentés de coses congelades. Per desgràcia de seguida troba el gelat que havien de fer servir per la demostració del treball.

19:37 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - Kung fu Kid
tancar

Kung fu Kid

El Peng, un petit prodigi del kungfu, guanya el torneig d'arts marcials de la Festa de la Pau. El Po el convida il·lusionat a entrenar-se al Palau de Jade, però la seva il·lusió s'apaga i es posa gelós quan comprova que tothom fa més cas al petit mestre que al Guerrer del Drac.

20:00 Info K - + info
tancar

+ info

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS.
Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors).

Equip:

Direcció i presentació: Laia Servera
Producció: Edgar Ger
Realització: Marta De Lucas
Cap d'edició: Eva Varas
Redacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria Vilanova
Ajudant de realització:Jordi Ysas
Postproducció vídeo: Lluís Xufré
Producció Executiva: Belén Samper

20:19 Trollhunters: Contes d'Arcàdia - Waka Chaka
tancar

Waka Chaka

Un goblin mor atropellat i això provoca una invasió dels seus companys, que arriben a la ciutat per venjar-lo. En Jim i en Toby miren de trobar on s'amaguen els goblins i descobreixen uns éssers capaços de transformar-se en humans que reconstrueixen el pont de Killahead.

20:42 La llegenda del drac trencaossos - La llegenda del drac trencaossos
tancar

La llegenda del drac trencaossos

La casa d'en Rotpodrit s'incendia i ell està convençut que el foc és obra d'un drac trencaossos, però ni en Toic ni la resta dels habitants de Fred se'l creuen, i fins i tot dubten que existeixin els trencaossos. Enfadat, en Rotpodrit s'embarca per anar-se a venjar del drac, i en Singlot i els genets de dracs decideixen acompanyar-lo per saber si existeixen els trencaossos o tot plegat és un invent d'en Rotpodrit.

20:59 Bestial! - Taurons blancs
tancar

Taurons blancs

Anar pel camp amb un monopatí amb control remot? Quina bogeria! Doncs això també és el que pensa el Kayne quan el Brandon li explica que la missió que haurà de complir consisteix a bussejar amb taurons blancs. I com que als taurons els crida l'atenció el soroll, el Brandon també vol que el Kayne faci beatboxing a sota l'aigua per atraure aquests depredadors. Una missió molt perillosa! Per sort, hi ha gent que els ajudarà.

21:23 Siyaya. Veniu a explorar - Goukamma, un últim lloc verge
tancar

Goukamma, un últim lloc verge

La pintoresca Ruta dels Jardins de Sud-àfrica atreu molts visitants, i l'equip sortirà a explorar si encara hi queden alguns racons verges. Amb el zebrabús travessen el riu dalt d'un antic pontó i de sobte es troben en una reserva amagada, amb dunes plenes de vegetació. L'equip trobarà serps i altres animals, abans de sortir a la mar per veure taurons. Per acabar, exploraran el mar amb ulleres i tub.

21:47 Mike el magnífic - L'Iris, segrestada
tancar

L'Iris, segrestada

Els ossos rentadors Freddy i Mercury descobreixen que l'Iris porta un collaret molt bonic ple de lluentons i decideixen robar-l'hi, però per poder-ho fer tranquil·lament sense que se'ls escapi decideixen segrestar-la. El Mike reclutarà les tortugues Athos, Portos i Aramis perquè l'ajudin a trobar-la. Tots quatre es presentaran al cau dels ossos rentadors i descobriran que l'Iris se sap valer per ella mateixa.

Progrmació BD ....
06:09 E3 - Custom Sam Pilgrim
06:22 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:45 Onze - Astènia primaveral, el penal de Gavi i l'anàlisi del Mayola
tancar

Astènia primaveral, el penal de Gavi i l'anàlisi del Mayola

Què li passa al Barça? La taula de l'Onze intenta donar explicacions a l'inexplicable caiguda de l'equip en els últims partits. La jugada del penal de Gavi a la segona part contra el Rayo escalfa l'ambient al plató i el Joan Fàbregas dicta sentència. El Marc Mayola ofereix algunes claus tàctiques per entendre què va fallar contra el Rayo i com es pot millorar.

08:18 Aire Lliure - Delta
tancar

Delta

En l'Aire Lliure dedicat a les Terres de l'Ebre, la Judit Mascó farà una ruta en bicicleta al costat del periodista Albert Om per descobrir la biodiversitat tan característica de la zona i rebrà les primeres lliçons d'esgrima en el centre de tecnificació que aquest esport té a la localitat d'Amposta.

09:07 Aire Lliure - Nord
tancar

Nord

El cuiner Nandu Jubany serà el convidat de la Judit Mascó en el programa que dedicarem a les comarques de l'Alt Empordà i les del Rosselló i Conflent a la Catalunya Nord. A part del Camí de Ronda, ramarem a mar obert, visitarem les noies de rugbi dels Dragons de Perpinyà i farem espeleologia a les entranyes del Canigó.

09:53 Onze - Astènia primaveral, el penal de Gavi i l'anàlisi del Mayola
tancar

Astènia primaveral, el penal de Gavi i l'anàlisi del Mayola

Què li passa al Barça? La taula de l'Onze intenta donar explicacions a l'inexplicable caiguda de l'equip en els últims partits. La jugada del penal de Gavi a la segona part contra el Rayo escalfa l'ambient al plató i el Joan Fàbregas dicta sentència. El Marc Mayola ofereix algunes claus tàctiques per entendre què va fallar contra el Rayo i com es pot millorar.

11:27 Riu avall - LLOBREGAT 1
tancar

LLOBREGAT 1

Amb prop de 160 quilometres de recorregut, el Llobregat és un dels principals rius de Catalunya. En aquesta primera part dels dos capítols que li dediquem viatjarem riu avall des de Castellar de n'Hug fins a Puig-reig travessant uns paisatges amb una natura espectacular i un patrimoni històric i cultural fortament arrelat al curs de les seves aigües.

11:51 Thalassa - LA BOCA DE L'INFERN
12:08 Karakia - Cultures croata i belga
tancar

Cultures croata i belga

Dues històries: "Els llenguatges universals", una història croata al Maresme; i cervesa artesana, "el nou culte a Ceres".
Entre les matèries que tenen categoria d'universals, la història de la Kaja i en Carles ens parla de tres que són ben importants per a ells: la música, la gastronomia i els idiomes. La Kaja es va formar a Zagreb com a músic percussionista i ara, a Mataró, la ciutat on viu, toca a l'Agrupació Musical del Maresme, a l'orquestra on en Carles hi toca el trombó. La gastronomia és el punt d'enllaç entre Croàcia i Catalunya i les aromes dels 'noklice' o dels 'pala-inke' es barregen sovint, a la cuina, amb les dels plats locals. I per últim, a les llengües que parlen tots dos -entre les quals hi ha el català i el croat-, s'hi ha d'afegir el de l'idioma que els va unir i el més universalista de tots: l'esperanto.
Ens quedem a Mataró per conèixer l'Sven, flamenc d'origen i tot un referent de la cervesa artesana al nostre país. Al seu bar, classificat entre els millors del món pel que fa a la qualitat de les cerveses que serveix, molts clients han après, de la seva mà, a valorar noves característiques d'aquesta popular beguda. La cervesa, que porta el nom d'una deessa de l'antiga Roma a la qual es confiaven les collites de cereals, està ressorgint aquesta última dècada en la seva versió més casolana, inspirada en les artesanes belgues. Nosaltres hem demanat als membres de l'Abadia del Pedal que ens expliquin els principis bàsics de la seva elaboració.

13:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 13:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Fandiño.

13:32 ZZ - La Mona, una tradició molt original
tancar

La Mona, una tradició molt original

El programa d'aquesta setmana gira al voltant de les vacances de Setmana santa i, sobretot, de la Mona de Pasqua. Al No te la fotis hem rebut una allau d'imatges de fillols trencant els ous i figuretes de xocolata amb un cop de cap, o de puny, o amb algun estri contundent. Un any més, nens i nenes de tot Catalunya, comparteixen el que s'ha convertit gairebé en tradició dins de la tradició, i que com més gran és l'ou o la figureta, més espectacular. I és que, pel que sembla, no resulta tan fàcil trencar una mona de xocolata

14:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 13:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Fandiño.

14:32 Top gols La Lliga
15:01 Riu avall - TORDERA
tancar

TORDERA

Amb poc més de 60 quilòmetres de recorregut, La Tordera neix al cor del Montseny, sota el Coll de Sant Marçal, i desemboca al mar Mediterrani entre els municipis de Blanes i Malgrat, després de cobrir un dels itineraris fluvials més sorprenents de la nostra sèrie. I és que, tot i els seus destacats valors ecològics i paisatgístics, La Tordera és un dels rius més desconeguts del nostre país.
Avui el coneixerem una mica millor en un recorregut que ens portarà de les fagedes del Montseny a les platges de la Costa Brava descobrint oficis antics i en perill d'extinció com els de carboner o terrisser, indrets sorprenents i que val la pena visitar, com el Salt de la Gorja de Gualba o el Parc de Les Olors de Vallmanya, i espais naturals recuperats com L'Estany de Sils, on podem gaudir d'una posta de sol màgica.

15:27 Thalassa - LA HISTÒRIA DE XICO II
15:44 GR Terres del sud - Sorpreses sensorials
tancar

Sorpreses sensorials

En aquesta primera ruta per les terres del sud anirem del Baix Penedès a l'Alt Camp.
Encetarem el viatge des del Vendrell, una ciutat molt musical, on seguirem les petjades del músic català més universal i aprendrem com es balla la dansa nacional de Catalunya. A partir d'aquí agafarem la bici i farem via per Santa Oliva, l'Arboç i visitarem la Giralda. No, la de Sevilla, no, la d'aquí! I també collirem escaroles per fer un xató molt, molt rural, podríem dir. Continuarem per la Bisbal del Penedès, Rodonyà, Montferri i Bràfim; fins a Cal Garriga, una casa senyorial que desprèn una enigmàtica energia, i on viurem una trobada que ens portarà fins a Nulles per viure una sorpresa molt sensorial... I el Marc ni s'ho espera!!
En total uns 40 quilòmetres, dividits en dues jornades, fets a peu i en bicicleta. Un bon menú per començar...

16:29 Els regnes perduts de Centreamèrica - El poble que va rebre Colom
tancar

El poble que va rebre Colom

El doctor Jago Cooper viatja a les illes del Carib per buscar més informació sobre un misteriós poble, els taínos, amb qui els conquistadors espanyols van establir el primer contacte al Nou Món. El que se sabia fins ara dels taínos provenia principalment de les cròniques espanyoles, però els estudis arqueològics i l'interès dels caribenys per recuperar la seva història estan aportant noves dades sobre aquest poble extraordinàriament avançat i obert.

17:29 Nascar - Nascar Talladega
19:00 Tot Costa
20:02 X-Games 2022 - Japó BMX Flatland
21:09 X-Games 2022 - Japó Skateboard Street masculí
21:38 E3 - Festival 4x4 Les Comes
21:50 WRC 2022 - Ral.li Croàcia resum final
22:43 Zona UFEC
22:51 E3 - NBA: Esmatxades top d'Anthony Edwards
22:59 Onze
00:31 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:55 Onze
02:28 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:52 Nascar - Nascar Talladega
04:21 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

04:45 WRC 2022 - Ral.li Croàcia resum final