TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:12 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:23 El medi ambient - Vall de Jiuzhai: del turisme massiu a l'ecoturisme
tancar

Vall de Jiuzhai: del turisme massiu a l'ecoturisme

Jiuzhaigou, la vall dels Nou Pobles, en un dels extrems de l'altiplà tibetà, és el parc natural més visitat del territori xinès. Amb el turisme de massa consolidat, els seus responsables han iniciat un projecte d'ecoturisme a la veïna vall de Zharu.

14:30 Telenotícies migdia
15:37 Cuines - Garotes gratinades
tancar

Garotes gratinades

El cuiner Jaume Font del "Restaurant Sa Punta"' de la platja de Pals ens prepara unes "Garotes gratinades".

15:49 La Riera - Cap. 430
tancar

Cap. 430

La Mercè, desesperada, ha de demanar ajuda a en Claudi, ja que l'aparició dels informes la deixa totalment al descobert. En Claudi promet a la mare que l'ajudarà. La Isabel sap que ha de tallar la relació amb en Daniel, però n'està enamorada. Al casino, la Lídia i en Roger Prats no veuen de la mateixa manera l'estratègia que cal seguir per incapacitar en Guillem. I a la cuina de Can Riera continua el mòbing a l'Olga, i en Sergi no sap com solucionar-ho.

16:31 Divendres
18:35 Julie Lescaut - Secrets de nens
20:17 Esport Club
20:36 Espai Terra - + info
tancar

+ info

L'home del temps Toni Nadal ens portarà a viure una experiència d'altres èpoques amb l'helicòpter d'"Espai terra". Però, fins que hi arribem, els paisatges del Ripollès que sobrevolem ens deixaran gairebé sense paraules. I farem una parada a Ribes de Freser perquè allà ens cuinaran una sopa de pastor, tal com es feia antigament. Aquesta és una iniciativa d'un grup de cuiners de la zona per recuperar velles receptes catalanes.

21:00 Telenotícies vespre
21:57 Crackòvia - Cap. 125
22:34 Kubala, Moreno i Manchón - + info
tancar

+ info

A l'agència han de gestionar un dels casos més delicats que han tingut mai: el segrest de l'hereu d'una rica família, els Romeu. Els detectius han d'actuar ràpid. Al Bar Cino, tothom es pregunta per la vida personal de l'Helena. Han passat uns mesos des que va arribar, però ningú coneix res de la seva intimitat. El Charly trenca una de les regles d'or de l'agència -no investigar mai un company- i descobreix una Helena que no s'hauria imaginat mai. A casa dels Solé, la Rosa està amoïnada perquè el Pol s'ha barallat per defensar un company de classe.

23:43 Àgora
00:50 Les germanes McLeod - Cap. 211 No a la presa
tancar

Cap. 211 No a la presa

Les noies de Drover's fan pinya amb els altres habitants de la comunitat per aturar una presa gegantesca que es vol construir riu amunt. Mentrestant, la Jaz és objecte de xantatges per part d'un dels grangers que està a favor de la presa i el Patrick fa una prova per ocupar el lloc de capatàs a Killarney, però l'experiment acaba en desastre.

01:33 Ventdelplà - Cap. 111
tancar

Cap. 111

El Monràs i la Carme estan cada vegada més preocupats perquè no saben on és la seva filla. El Rafa i la seva família també temen que pugui haver passat alguna desgràcia. El Jaume i l'Svetlana parlen de l'ultima visita de la Concepció. La mort del Damià segueix torturant David, que no és capaç d'actuar amb naturalitat davant de la Teresa i els nens. La Nuri parla amb la Teresa sobre la seva situació amb l'Alba.

02:23 Jazz a l'estudi - Xavi Maureta
03:23 Jazz a l'estudi - Giulia Valle
04:22 Divendres
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Messengers of Sulawesi - Els homes varà
tancar

Els homes varà

Alhim viu amb la seva família en una casa flotant a l'illa indonèsia de Sulawesi. La seva filla té quatre anys. És un varà i Alhim l'ha de criar i cuidar. Però, un bon dia, el seu fill Suardi esclata a plorar: la seva germana bessona ha desaparegut ¿ Per recuperar-la, Alhim haurà d'emprendre un llarg viatge fins al regne de Goa.

07:49 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
08:06 Itineraris
08:51 Destins clàssics - + info
tancar

+ info

Tornem a Londres i als camps anglesos per repassar les vides de dos grans compositors anglesos, Gustav Holst i Ralph Vaughan Williams. També ens acostarem al poblet encantador de Thaxted on Holst va passar molts anys de la seva vida. Aquest episodi és ben bé una postal de la vida tradicional de camp a Anglaterra.

09:18 Les illes del litoral francès
09:30 Catalunya des de l'aire - Els rius i els llacs
10:04 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana en el programa "Al vostre gust", Oriol Balaguer, un dels pastissers més premiats del país, ensenya les seves creacions. Dolços tradicionals conviuen amb les invencions més agosarades que surten del departament d'I+D, com ara pastissos salats. Perquè Oriol Balaguer, un dels noms protagonistes de la revolució culinària actual, també ha trencat la frontera entre el dolç i el salat. No obstant, una de les seves especialitats és la xocolata i, per això, la nutricionista del programa, l'Elena Roura, parla de les virtuts nutricionals del cacau en el marc d'un saló del monestir de Sant Benet de Bages, on estiuejava el pintor Ramón Casas.

10:26 Les aventures culinàries de Sarah Wiener
10:54 D'aquíd'allà. Senegal i de Gàmbia - L'Alima i el langaburi.
11:18 D'aquíd'allà. Senegal i de Gàmbia - Gàmbia. El somriure d'Àfrica
tancar

Gàmbia. El somriure d'Àfrica

La Karen i la Paula viatgen a Gàmbia, el país més petit del continent negre. Gràcies a un 4x4, coneixeran de ben a prop la costa gambiana i l'interior del país, i entre mercats, canoes, festes i nens, descobriran el secret més ben guardat d'aquest indret: el somriure i l'hospitalitat de la seva gent.

11:55 Valor Afegit Innovació
12:00 El documental - Tripalium
tancar

Tripalium

Després de noranta anys d'activitat industrial (1917-2007), la fàbrica La Paperera "Reno de Medici" tanca les seves portes. Ubicada al Prat del Llobregat, va ser una part important de la vida de molts ciutadans que van treballar a les seves instal·lacions. Alguns d'ells ens expliquen la seva experiència mentre es va desmantellant la maquinària per al seu trasllat a l'Índia. "Tripalium" és un comiat, un homenatge al treballador i al passat industrial del Prat del Llobregat, alhora que un exercici de memòria per combatre l'oblit.

13:01 L'escenari de la natura - + info
tancar

+ info

Platges idíl·liques, dunes de sorra, llacunes d'aigües clares, estols d'ocells volant per damunt de l'oceà Índic i gent que viu en harmonia amb la natura. Tot això, i molt més, és Moçambic.

13:46 Seguint el rastre amb en Max - + info
tancar

+ info

El ieti ha estat font de llegendes durant molts segles. Ara Max està decidit a arribar al fons de la qüestió i esbrinar què pot haver darrere el mite. El punt de partida és l'ós del Tibet, el candidat que més s'hi acosta. Max recorre els contraforts de l'Himàlaia amb el seu equip de xerpes. Aplicant tots els coneixements apresos a d'altres racons de món i després d'intenses xerrades amb els xerpes i els agricultors autòctons, Max comença a descartar possibilitats.

14:34 Mainaderes d'animals
15:01 Ciència bàsica
15:31 Com funcionen les màquines - + info
tancar

+ info

Una central elèctrica de Califòrnia reflecteix i concentra els rajos de sol per produir electricitat, i una pila de combustible d'hidrogen fa funcionar una motocicleta elèctrica. Veurem el mecanisme intern d'una escala mecànica normal i corrent, i coneixerem la màquina de tatuar: 6.000 puncions per minut. Oi que fa encongir? Episodi 2: Solar Power plant, Hydrogen powered bike, Escalator, Tattoo Machine

15:59 D'aquíd'allà. Senegal i de Gàmbia - L'Alima i el langaburi.
16:24 D'aquíd'allà. Senegal i de Gàmbia - Gàmbia. El somriure d'Àfrica
tancar

Gàmbia. El somriure d'Àfrica

La Karen i la Paula viatgen a Gàmbia, el país més petit del continent negre. Gràcies a un 4x4, coneixeran de ben a prop la costa gambiana i l'interior del país, i entre mercats, canoes, festes i nens, descobriran el secret més ben guardat d'aquest indret: el somriure i l'hospitalitat de la seva gent.

17:00 Fotografies - + info
tancar

+ info

La fotografia és una eina essencial per a les policies de tot el món. En l'episodi de "Fotografies" d'aquest divendres seguim una investigació policial amb la Unitat de Fotografia de la Policia Científica dels Mossos d'Esquadra. També investigarem com ha canviat la fotografia d'identificació de detinguts en els últims cent anys. I descobrirem amb la fotògrafa Roser Rafel com feien les fotografies dels primers carnets d'identitat els fotògrafs del Pirineu fa més de cinquanta anys.

17:27 Extres Coproduccions - Zookaboo
tancar

Zookaboo

"Zookaboo" és un joc, una endevinalla que surt d'una capsa. A base de preguntes i respostes entre un nen que no apareix en pantalla i l'animal que hi ha a dins la capsa i que va donant pistes, al final, la capsa es convertirà en un animal.

17:33 Thalassa - - ES CUBELLS/- DJIBOUTI S'ASFIXIA
tancar

- ES CUBELLS/- DJIBOUTI S'ASFIXIA

L'illa d'Eivissa amaga racons on la mateixa naturalesa sembla haver decidit protegir el seu paisatge. És el cas des Cubells, on la costa retallada s'imposa sobre un mar on els pescadors s'han resistit a abandonar completament el seu antic protagonisme. En pocs anys, Djibouti s'ha convertit en l'únic port de la Banya d'Àfrica compromès en el repte de proveir tot un país: Etiòpia, l'immens veí; un país de seixanta-cinc milions d'habitants, completament aïllat. Aquest país, fet de muntanyes i d'altiplans, no coneix el mar.

18:12 Thalassa - Les dones de Pointe Sarène.
tancar

Les dones de Pointe Sarène.

Pointe-Sarène, el petit poble pesquer de la Petite Côte del Senegal, és conegut arreu del país pels mol·luscs que es pesquen no gaire lluny de les platges. Aquí tothom viu dels mol·luscs, del cargol de punxes i del "yeet". Això es nota a la platja, on hi ha esteses milions de cloïsses sense que ningú sàpiga què fer-ne. Ningú no gira la cara al mar i tothom en vol treure un benefici per petit que sigui. Les dones també s'han organitzat per no quedar al marge de l'activitat pesquera que els dóna uns diners i els permet sortir una mica de les obligacions familiars tradicionals. Amb una petita associació, les dones han aconseguit organitzar-se per repartir-se la feina entre elles. Compren als seus propis marits i se'n guanyen el respecte, a més d'aprofitar el valor afegit dels mol·luscs.

18:25 Tot un món. D'aquíd'allà. Senegal i Gàmbia - Gambians de Llagostera
tancar

Gambians de Llagostera

Rafel Villena és un dels impulsors de l'associació Llagostera Solidària, que treballa en projectes de codesenvolupament a Gàmbia. A través d'aquesta iniciativa dels veïns de Llagostera, s'ha pogut construir un hospital al poble de Dinguiri, lloc d'on provenen la majoria d'immigrants gambians que viuen al municipi. Una de les persones implicades en aquest projecte és en Miquel Jarra, un jove gironí fill d'immigrants també provinents de Dinguiri. Tant en Rafel com en Miquel reflexionen sobre quines són les millors formes de fer cooperació a l'Àfrica, i sobre la col·laboració d'autòctons i immigrants en projectes de cooperació com a forma d'afavorir la integració dels nouvinguts a la societat d'acollida.

18:33 Karakia - Àfrica al cor-2
tancar

Àfrica al cor-2

Aquest segon programa està dedicat a la comunitat subsahariana. Entrarem a les cuines de Burkina Faso, Senegal, Guinea Equatorial, Níger i Guinea Bissau, a través d'africans residents a Catalunya. Visitarem el restaurant africà més antic de Catalunya, el Daru Salam, a Barcelona; i el més recent, l'Uagadugu, a Vic. I aprendrem a fer plats amb ingredients com els okros, el wuache, el plàtan mascle o la salsa de cacauet. Coneixerem també el pensament d'Inongo, un autor africà que reivindica.

19:05 Karakia - Lali (Córdoba, Argentina)
tancar

Lali (Córdoba, Argentina)

La Lali és originària de Córdoba. Allà sentia limitats els seus somnis i se'n va voler anar a Itàlia, a la Toscana, d'on és originària la família del pare. Però en un viatge per Europa va decidir que Catalunya era un bon lloc per començar una nova vida. Ara fa uns anys que viu a Martorell i comprovem que els seus referents gastronòmics continuen sent, encara, els de la seva infantesa: les "empanadas" i el "locro". Amb algunes variacions, aquestes dues icones de la cuina argentina li permeten reviure molts records de l'altre cantó de l'oceà.

19:40 Catalunya des de l'aire - Els rius i els llacs
20:11 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana en el programa "Al vostre gust", Oriol Balaguer, un dels pastissers més premiats del país, ensenya les seves creacions. Dolços tradicionals conviuen amb les invencions més agosarades que surten del departament d'I+D, com ara pastissos salats. Perquè Oriol Balaguer, un dels noms protagonistes de la revolució culinària actual, també ha trencat la frontera entre el dolç i el salat. No obstant, una de les seves especialitats és la xocolata i, per això, la nutricionista del programa, l'Elena Roura, parla de les virtuts nutricionals del cacau en el marc d'un saló del monestir de Sant Benet de Bages, on estiuejava el pintor Ramón Casas.

20:33 Les aventures culinàries de Sarah Wiener
21:05 La Riera - Cap. 430
tancar

Cap. 430

La Mercè, desesperada, ha de demanar ajuda a en Claudi, ja que l'aparició dels informes la deixa totalment al descobert. En Claudi promet a la mare que l'ajudarà. La Isabel sap que ha de tallar la relació amb en Daniel, però n'està enamorada. Al casino, la Lídia i en Roger Prats no veuen de la mateixa manera l'estratègia que cal seguir per incapacitar en Guillem. I a la cuina de Can Riera continua el mòbing a l'Olga, i en Sergi no sap com solucionar-ho.

21:45 La Sonora - + info
tancar

+ info

D'uns anys ençà ha revifat amb força el cant improvisat. Des de diversos gèneres: les glosses, el cant d'estil, els garrotins, però també el hip hop. Assistim a una trobada de cant improvisat al Centre Artesà Tradicionàrius i a la trobada de Transglossadors a la Farinera del Clot, a Barcelona, per descobrir qui són i com s'ho fan els glossadors del segle XXI. Què sent un director unes hores abans del concert? Fem ioga, dinem i esperem que arribi l'hora de sortir a dirigir al costat del director Marcel Sabaté, que diumenge va presentar una nova formació orquestral gironina, la Giorquestra.

22:16 Cronos - La grip espanyola. Les víctimes oblidades
tancar

La grip espanyola. Les víctimes oblidades

El desastre mèdic més gran de la Història. L'epidèmia de grip que va començar el 1918 és considerada la causant d'entre cinquanta i cent milions de morts en tot el món en menys de dos anys. Aquesta epidèmia, coneguda internacionalment com la grip espanyola, és anomenada així pel fet que la va patir el mateix rei Alfons XIII i més del 70% de la població de Madrid... En canvi a França i a Anglaterra era secret d'estat per no facilitar informació a l'enemic austríac i alemany.

23:15 Ànima - + info
tancar

+ info

Els actors Maribel Verdú i Antonio Molero visiten el plató del programa. Els actors estrenen d'aquí pocs dies, al Teatre Goya de Barcelona, "El tipo de la tumba de al lado", una comèdia que ha dirigit Josep Maria Pou. Maribel Verdú, a més, està nominada als Premis Goya, que es lliuren el dia 19 de febrer a Madrid, com a millor actriu de repartiment per la pel·lícula "De tu ventana a la mía".

00:09 De prop - MAIKA MAKOWSKI
tancar

MAIKA MAKOWSKI

Maika Makovski enlluerna a tothom que s'acosta a la seva música amb una qualitat interpretativa i compositiva absolutament única. Aquesta cantant cosmopolita, de pare macedoni i mare andalusa, nascuda a Palma de Mallorca el 1983,es va moure en l'underground barceloní durant la primera dècada del segle XXIfins que es va trobar amb John Parish (productor de P. J. Harvey, Giant Sand, Tracy Chapman, etc.) que li va produir el seu últim disc, el tercer, que ha posat tothom d'acord, públic i crítica, a l'hora de reconèixer Maika Makovski com una de les nostres artistes amb més projecció internacional.

00:52 Itineraris
01:38 Destins clàssics - + info
tancar

+ info

Tornem a Londres i als camps anglesos per repassar les vides de dos grans compositors anglesos, Gustav Holst i Ralph Vaughan Williams. També ens acostarem al poblet encantador de Thaxted on Holst va passar molts anys de la seva vida. Aquest episodi és ben bé una postal de la vida tradicional de camp a Anglaterra.

02:04 Catalunya des de l'aire - Els rius i els llacs
02:33 La Sonora - + info
tancar

+ info

D'uns anys ençà ha revifat amb força el cant improvisat. Des de diversos gèneres: les glosses, el cant d'estil, els garrotins, però també el hip hop. Assistim a una trobada de cant improvisat al Centre Artesà Tradicionàrius i a la trobada de Transglossadors a la Farinera del Clot, a Barcelona, per descobrir qui són i com s'ho fan els glossadors del segle XXI. Què sent un director unes hores abans del concert? Fem ioga, dinem i esperem que arribi l'hora de sortir a dirigir al costat del director Marcel Sabaté, que diumenge va presentar una nova formació orquestral gironina, la Giorquestra.

02:59 Ànima - + info
tancar

+ info

Els actors Maribel Verdú i Antonio Molero visiten el plató del programa. Els actors estrenen d'aquí pocs dies, al Teatre Goya de Barcelona, "El tipo de la tumba de al lado", una comèdia que ha dirigit Josep Maria Pou. Maribel Verdú, a més, està nominada als Premis Goya, que es lliuren el dia 19 de febrer a Madrid, com a millor actriu de repartiment per la pel·lícula "De tu ventana a la mía".

03:49 Jazz a l'estudi - Francesc Capella
04:48 Jazz a l'estudi - Gabriel Amargant
05:48 Videoclips catalans - 4t1ª, El món en un cafè
05:52 Videoclips catalans - NANDO CABALLERO, L'home gris
05:56 Videoclips catalans - PULPOPOP, Tots els motors
06:00 Videoclips catalans - TERÀPIA DE SHOCK, Tota la nit
06:03 Videoclips catalans - LA BANDA DEL YUYU, Diumenge de juliol
06:07 Videoclips catalans - MAZONI, La galàxia interior
06:12 Àfrica extrema
Progrmació BD ....
07:04 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

L'Eliot, que està cuidant el conillet de la Lucrèce tot el cap de setmana, ha decidit posar-lo sota les làmpares de calor protònica fosforescent del pare perquè no passi fred. Ben aviat, però, s'adonarà que el conillet s'ha convertit en un monstre gegant que devora tot el que troba! L'única manera de sortir-se'n és deixar el conillet com era abans. Però com?!

07:20 Les Tres Bessones - Les tres bessones i els Tres Mosqueters
tancar

Les tres bessones i els Tres Mosqueters

L'Avorrida envia les Bessones a París. El que havia de ser un viatge turístic es converteix en un malson i acaben empresonades al soterrani del Palau del Louvre. Sort en tindran dels Tres Mosqueters, que les alliberaran.

07:47 Doraemon - L'Angkor Vatt 100 / La planxa de surf tot-terreny
08:11 Doraemon - Salvar la terra amb el somni premonitori / El calendari per fer marxa enrere
08:39 Léonard - Una mà de somnis
tancar

Una mà de somnis

Que estrany! Avui en Basile s'ha despertat de bon humor, amb ganes de treballar i dient que ha dormit la mar de bé. El mestre vol saber a què és degut aquest comportament tan peculiar del seu deixeble i ha decidit ficar-se dins dels seus somnis. El gran Léonard està a punt de descobrir que en somnis, en Basile és el mestre i ell és l'ajudant! I això és intolerable!

08:48 Léonard - Elemental
tancar

Elemental

Qui deu haver robat els plànols dels invents del gran Léonard? Això és mereix una investigació amb totes les de la llei. El mestre no pensa descansar fins que no s'hagi fet justícia. Per això ha creat el GRISSOM: el Genial Rastrejador d'Indicis Sospitosos i Susceptibles d'Obrar Malament. Ha estat en Basile? La Mathurine? O el propi Léonard?!

08:59 mic 3
08:59 Zoobabu - Ós Polar
09:03 Els cap de drap - El naixement de l'elefantet
09:13 Pingu - En Pingu fa un forat
09:21 Animals divertits - El rinoceront s'ha refredat
09:23 En Thomas i els seus amics - Spencer el magnífic
09:34 En Thomas i els seus amics - Atureu l'autobús!
09:45 Bob, el manetes - La gran esquitxada del Carbassot
09:55 Bob, el manetes - Carbassot, el mosqueter
10:05 Bob, el manetes - L'aniversari màgic de la Wendy
10:15 Pepa, la porqueta - En Jordi es refreda
10:20 Pepa, la porqueta - Una volta amb globus
10:25 Pepa, la porqueta - L'aniversari d'en Jordi
10:30 Les endevinalles de la Rac-Rac - L'esquirol
10:36 Bali - Cap. 40 Hi ha una festa!
tancar

Cap. 40 Hi ha una festa!

En Bali i en Tito està molt contents, perquè saben que avui faran una festa al terrat de casa. Ells també voldrien ajudar a preparar-la, la festa, però no saben ben bé què fer. El pare no vol que l'ajudin a ajustar la càmera de fotos i la mare no els vol a la cuina, però els ha dit que rumiïn alguna cosa que puguin fer tots dos i que pugui agradar a tothom. Què podria ser?!

10:48 Bali - Cap. 38 Xxxt! El pare està malalt!
tancar

Cap. 38 Xxxt! El pare està malalt!

Avui en Bali, la Lea i els pares han anat a l'estació a buscar els avis, però resulta que quan ha arribat el tren, no els han trobat enlloc. Com s'ho faran, ara?! En somnis, en Bali també és a l'estació amb en Kikú, però quan es perden, la revisora el crida per l'altaveu i es tornen a trobar. Ara en Bali ja sap com s'ho pot fer per trobar els avis. No t'ho perdis!

10:59 Bali - Cap. 36 Ecs! Quin mal gust!
tancar

Cap. 36 Ecs! Quin mal gust!

En Bali i la Lea se'n van a passar tres dies i tres nits a casa dels avis. De camí, en Bali ha vist un restaurant de menjar ràpid, però els pares no s'hi han volgut aturar. I és que l'àvia ja els deu tenir el sopar a punt, un menjar que segur que serà molt més saludable. En Bali s'hauria estimat més anar al restaurant de l'autopista... Que no és bo, el menjar de l'àvia?!

11:10 Bali - Cap. 34 No estem gens cansats!
tancar

Cap. 34 No estem gens cansats!

Avui és un dia molt emocionant. En Tito es quedarà a dormir a casa d'en Bali! A més, avui ve una cangur nova, la Zaza, que sap fer moltes coses. Però en Tito i en Bali s'ho passen tan bé, que a l'hora d'anar a dormir no hi ha manera de fer-los plegar. Ells diuen que no estan cansats... Vols dir que estaran en forma per al partit de futbol de demà?!

11:25 Contes clàssics - El cadell d'ós polar
11:30 Contes clàssics - L'espasa clavada a la pedra
11:35 Contes clàssics - La llavor
11:40 Contes clàssics - Dionís i els pirates
11:45 Contes clàssics - El rei Canut i el mar
11:51 Un minut al museu - Dona - Hans Arp
11:52 Un minut al museu - Pintura 15 de desembre de 1959 - Pierre Soulages
11:57 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

Els nostres herois han descobert el Ieti a les muntanyes del Nepal i l'han dut al museu de Shangri-La. En Zorglub, en canvi, té altres plans per l'abominable home de la neu: convertir-lo en l'Home Z, el primer representant del futur de la humanitat, una raça superforta controlada intel·lectualment per ell sol! Però, pot ser que el Ieti sigui una dona?! I que s'enamori d'en Fantàstic?!

12:25 Bugs Bunny i els seus amics - L'hipnotitzador
12:32 Bugs Bunny i els seus amics - Atrapats per la neu
12:39 Bugs Bunny i els seus amics - El conill que venia a sopar
12:47 Bugs Bunny i els seus amics - Speedy Gonzales
12:53 Bugs Bunny i els seus amics - La llebre savia
13:00 Bugs Bunny i els seus amics - Una víctima per un ratolí
13:12 El llibre de la selva - La supervivència dels més forts
tancar

La supervivència dels més forts

El Baloo, que es passa tot el dia menjant mel, plàtans ben madurets i fent migdiades, està convençut que està més en forma que els seus amics, el Bagheera i el Mowgli. Per això els ha desafiat a una competició. La primera prova serà d'escalada, després vindran les flexions i, finalment, aixecar pesos. Avui més d'un s'endurà una sorpresa!

13:22 El llibre de la selva - Una volta per la selva
tancar

Una volta per la selva

El Mowgli està convençut que ja és prou gran per anar-se'n a viure tot sol i, tot i que el Baloo pensi que la selva és plena de perills, ha decidit fer-se la seva cabana. Aviat, tot acompanyant la Pònia, una panda vermella de l'Himàlaia que passarà el seu primer hivern a la selva, tots dos s'adonaran que el Baloo té una mica de raó... o potser molta!

13:37 Els pingüins de Madagascar - Crisi de comandament / La veritat fa mal
tancar

Crisi de comandament / La veritat fa mal

El Capità, que s'ha donat un cop al cap, no podrà comandar una missió molt important que ha sortit als pingüins. Qui agafarà ara les regnes?! Tots hi estan disposats, però no és tan fàcil com sembla! Per cert, saps què passaria si el Recluta es begués l'elixir de la veritat d'en Kowalski? No pot ser que escampi els secrets dels pingüins per tot el zoo!

14:01 Els pingüins de Madagascar - Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria
tancar

Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria

En Burt ha demanat als pingüins que l'ajudin a sortir del zoo i travessar la ciutat per una bona causa. La pega és que, després de fer-ho, han descobert que els havia enredat i ara l'han d'aturar abans no sigui massa tard. Treure'l del zoo ha estat complicat, però fer-l'hi tornar serà gairebé impossible! Per cert, saps que la Marlene s'ha enamorat d'en Fred, l'esquirol?

14:27 Martin Mystery - On hi ha pèl, hi ha terror...
tancar

On hi ha pèl, hi ha terror...

Mentre netejava unes gàbies al Centre, una espècie d'home-llop ha esgarrapat en Martin. D'entrada, no li ha donat importància, però a Torrington li han començat a passar coses estranyes. Li creix més pèl del compte, té pèrdues de consciència i, el pitjor de tot, és que comencen a desaparèixer alumnes...

14:49 Martin Mystery - L'atac dels nanets de jardí
tancar

L'atac dels nanets de jardí

Després que un grup d'adolescents hagin robat tot de gnoms del jardí d'una velleta, al Centre han rebut un informe d'unes criatures diminutes que tenen tot un poble aterrit. En Martin i la Diana descobriran que, a través d'un encanteri, ara són els adolescents els que s'han convertit en gnoms.

15:15 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat del follet de la boira (1)
15:37 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat del follet de la boira (2)
16:03 Inuyasha - La sang de monstre es menja el sentiment de l'Inuyasha
tancar

La sang de monstre es menja el sentiment de l'Inuyasha

Sesshomaru descobreix, gràcies a un arbre que parla, que la funció de l'Ullal de Ferro és evitar que Inuyasha sigui posseït per la seva part dimoníaca.

16:24 Inuyasha - No es pot aturar l'instint de monstre
tancar

No es pot aturar l'instint de monstre

La pèrdua de l'Ullal de Ferro provoca que Inuyasha es transformi en un dimoni complet. Sesshomaru va a buscar el seu germanastre per posar a prova el seu poder i comença una gran batalla.

16:50 Les Tres Bessones - Hansel i Gretel
tancar

Hansel i Gretel

En Hansel, la Gretel i les tres bessones entren en una ciutat feta de caramel. De seguida s'adonen que és una trampa, però la bruixa Sacarina ja ha tancat en Hansel i la Gretel per engreixar-los a base de pastissos i menjar-se'ls.

17:17 mic 3
17:17 Bob, el manetes - El Golut ho sap tot
17:29 La Lua i el món - Els polls saltadors
17:32 Zoobabu - Cargol
17:36 En Thomas i els seus amics - El xiulet d'en Toby
17:50 L'hora del Timmy - El Timmy i l'estel
18:06 Una mà de contes - En Pere sense por
tancar

En Pere sense por

En Pere, tot i no ser un nen gaire espavilat, no sabia què era passar por. Després de passar moltes proves que haurien espantat qualsevol, en Pere va arribar a un castell encantat, on va trobar un munt de situacions i personatges terrorífics. Però tampoc no va sentir por. Fins que un dia...

18:18 La Supermots - Ajudem l'ajudant
tancar

Ajudem l'ajudant

En Patams, que està tip d'haver de fer sempre d'assistent d'algun altre malvat, s'ha buscat un entrenador perquè el motivi i l'ajudi a convertir-se en el seu propi amo. El que passa és que l'entrenador se la sap molt llarga i en Patams podria acabar convertint-se, un altre cop, en el seu assistent! La Supermots també ha entrat en acció, per aturar-los tots dos!

18:30 La Supermots - Un gran entreteniment
tancar

Un gran entreteniment

La família de la Beti es disposen a veure la marató de cap de setmana de "L'hora de la princesa Bella i el seu poni màgic". El que no saben és que el Monstre d'Energia acaba de fugir de la presó... i que està a punt de fer-los una visita! Avui aprendràs què volen dir les paraules "entreteniment" i "persistent"!

18:41 La Supermots - La dama redundant
tancar

La dama redundant

La Beatrix Còpia, convençuda que hauria de ser ella l'encarregada de la copisteria, ha trobat el botó de "Fusió amb la fotocopiadora" i s'ha convertit en la Dama Redundant, amb el poder de fer còpies d'ella mateixa i fer-los fer tot el que els diu. El seu pla malvat ja ha començat... L'única que el pot aturar és la Supermots! No t'ho perdis!

18:57 El llibre de la selva - Un llop de debò
tancar

Un llop de debò

El Phaona s'ha tornat a ficar entre cella i cella de fer fora el Mowgli de la manada, aquesta vegada assegurant que el cadell d'home ha intentat robar-li una presa. L'Akela, per resoldre aquest conflicte, ha dit que el Mowgli haurà de passar la prova que passen tots els joves per demostrar que són llops de veritat: la prova de la Vall de la Boira. T'ho perdràs?!

19:08 El llibre de la selva - El millor de la classe
tancar

El millor de la classe

El Mowgli està molt gelós de la Pònia perquè el Baloo ha dit que és la millor alumna de la classe. El Tabaqui ho ha aprofitat per enredar-los i fer-los anar a tots dos al Cau Fred... Dos àpats perfectes pel Shere Khan. També ha pres el pèl al Baloo i al Bagheera i els ha enviat al saltant d'aigua. Aquest cop el Mowgli i la Pònia hauran de treballar en equip si se'n volen sortir.

19:18 El llibre de la selva - La cursa
tancar

La cursa

El Phaona, que no ha acceptat mai el Mowgli a la manada de llops, ha dit a l'assemblea que el cadell d'home hauria d'estar amb els de la seva raça. El Mowgli, que diu que és capaç de córrer tan de pressa com qualsevol llop, l'ha desafiat a una cursa. Qui guanyi decidirà si el Mowgli és un llop i si pot continuar vivint amb la manada. Preparats, llestos... ja!

19:30 Info k
19:42 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - La nit de les joguines vivents/ No et deixis perdre el pèl al Pol
tancar

La nit de les joguines vivents/ No et deixis perdre el pèl al Pol

L'Scooby i companyia són a la botiga de joguines més gran del món, situada enmig del bosc que fa més por del món, per investigar els robatoris que hi ha hagut últimament. Els espera una nit de por! Després viatjaran fins al Pol Sud, a una base d'investigacions científiques on hi ha hagut un sabotatge dels que fan època. Ves, que no es deixin prendre el pèl!

20:05 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - Un Halloween de por al castell de Dràcula ( parts 1 i 2 )
tancar

Un Halloween de por al castell de Dràcula ( parts 1 i 2 )

Per fi ha arribat el gran dia! L'Scooby, l'Scrappy i tota la colla, que han anat a buscar disfresses a "La botigueta dels horrors", han guanyat una invitació per anar a la millor festa de Halloween de la ciutat. Serà aquesta nit, al Castell de Dràcula, una mansió esgarrifosa plena de convidats que no porten disfressa... Són monstres i fantasmes de veritat!

20:33 Els pingüins de Madagascar - El perill porta capa / Operació dormir
tancar

El perill porta capa / Operació dormir

El Capità està convençut que els còmics de superherois que han anat a parar a les mans del Recluta són un perill. I ben aviat descobrirem que té tota la raó del món! Avui va de superherois... i de supermalvats, és clar! Més tard, el Capità començarà a sospitar que el Recluta s'ha convertit en un agent doble i que s'ha passat al bàndol dels lèmurs. I si fos veritat?!

21:01 Tom i Jerry - El ratolí vienès
21:09 Tom i Jerry - El somnàmbul
21:15 Bugs Bunny i els seus amics - El conill equip
21:22 Tom i Jerry - El gat espantat
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Bufaré i bufaré
06:04 Megaminimals - La ploma màgica
06:10 Megaminimals - Avions de paper
06:17 La vaca Connie - Que arriba la pluja!
06:28 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

En Gérald s'acaba d'inventar una distribuïdora de plàtans, una màquina per alimentar tots els micos del Parc Nacional. L'Eliot, però, ha observat que els plàtans d'aquest aparell tan revolucionari sembla que tenen l'estrany poder de convertir el pare en un simi! I si el veu el director del parc és capaç de tancar-lo en una gàbia! Com s'ho farà el nostre amic per evitar-ho?!

06:40 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

En saber que un ieti vindrà a viure a prop de casa seva, l'Eliot només té una cosa al cap: aconseguir una foto de la bèstia llegendària. La Suzie també faria qualsevol cosa per tenir un autògraf d'en Joey Malone, el seu actor preferit, que resulta que també ha anat a viure... a la mateixa casa que el ieti?! Això s'ha d'anar a investigar!

06:52 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

L'armadura que ha aparegut a l'escola ha deixat l'Eliot i companyia amb un pam de nas... i amb ganes de trobar el tresor que segons les paraules del cavaller ha de ser al soterrani! Es tracta del cavaller Thibalt, membre de la Taula Rodona. Però, pot ser que hi hagi un drac vigilant el tresor?! Aviat ho sabrem! No t'ho perdis!

Progrmació BD ....
21:35 Bola de drac - Giran, el lladregot
tancar

Giran, el lladregot

En els quarts de final, en Son Goku ha quedat aparellat amb en Giran, un guerrer molt ferotge i amb uns mètodes que no són gaire legals. El combat es presenta molt complicat, sobretot quan en Giran agafa en Son Goku per sorpresa i el deixa totalment indefens. En Son Goku necessita urgentment una manera de recuperar les forces.

21:58 Bola de drac - El gran combat de Krilin
tancar

El gran combat de Krilin

El torneig ha arribat a les semifinals i només queden quatre participants. En Krilin s'haurà d'enfrontar al temible Jackie Xun. S'espera un combat d'una rapidesa i una tècnica espectaculars per part dels dos rivals. En tindrà prou amb la seva astúcia, en Krilin, per derrotar un adversari que el supera en tècnica i en força bruta?

22:24 Misfits - T3E4
tancar

T3E4

Un jueu que té l'anterior poder d'en Curtis fa un viatge en el passat per intentar matar l'Adolph Hitler, però un petit error fa que els nazis acabin guanyant la Segona Guerra Mundial. En el present, els nazis han envaït Anglaterra i fan servir en Seth per localitzar les persones amb poders per entregar-los als oficials d'alta graduació. En Simon ha estat reclutat pels nazis i en Curtis forma part de la resistència.

23:14 Terminator: les cròniques de Sarah Connor - Cap. 18 Complicacions
tancar

Cap. 18 Complicacions

Els malsons desconcertants de Sarah s'apoderen de la seva vida real, però quin significat tenen per a ella i per a John? Mentrestant, Derek i Jesse (actriu convidada STEPHANIE JACOBSEN) investiguen un possible conspirador de Skynet.

00:05 Waterloo Road - Cap. 37 T3E17
tancar

Cap. 37 T3E17

La Mika, tot i les negatives d'en Tom, està decidida a anar-se'n a Londres a la manifestació contra la desforestació. Fins i tot està disposada a dur a terme el seu pla amb en Brett i en Leon, un ecologista que ha conegut per Internet, per aturar les obres del nou centre i salvar els arbres de l'institut. La Chlo, d'altra banda, podria tornar amb en Donte.

00:58 Farscape - L'hem ben cagat (I): atracció fetal
tancar

L'hem ben cagat (I): atracció fetal

La tripulació de Moya rastreja Aeryn fins a una Estació Fronterera d'Scarran, des d'on la nau que la transporta sortirà cap a Katratzi. Noranti posa en marxa un pla per fer perdre temps als scarrans, però no ha tingut en compte tot el potencial de l'astúcia i la maldat de Jenek.

01:45 One piece - La lluita entre cuiners. En Sanji contra l'atac de fieus
tancar

La lluita entre cuiners. En Sanji contra l'atac de fieus

En Sanji té més dificultats de les esperades a l'hora de desfer-se d'en Wanze, que l'ataca... amb fideus! En Sanji decideix que l'única sortida possible és... fer servir els seus estris de cuina! Mentrestant, en Nero, el membre més nou del CP9 espera en Franky a dalt del tren. El combat entre ells està molt igualat, i tots dos estan sorpresos pel que pot arribar a fer l'altre.

02:11 Misfits - T3E4
tancar

T3E4

Un jueu que té l'anterior poder d'en Curtis fa un viatge en el passat per intentar matar l'Adolph Hitler, però un petit error fa que els nazis acabin guanyant la Segona Guerra Mundial. En el present, els nazis han envaït Anglaterra i fan servir en Seth per localitzar les persones amb poders per entregar-los als oficials d'alta graduació. En Simon ha estat reclutat pels nazis i en Curtis forma part de la resistència.

03:00 Waterloo Road - Cap. 37 T3E17
tancar

Cap. 37 T3E17

La Mika, tot i les negatives d'en Tom, està decidida a anar-se'n a Londres a la manifestació contra la desforestació. Fins i tot està disposada a dur a terme el seu pla amb en Brett i en Leon, un ecologista que ha conegut per Internet, per aturar les obres del nou centre i salvar els arbres de l'institut. La Chlo, d'altra banda, podria tornar amb en Donte.

03:52 Misfits - T3E4
tancar

T3E4

Un jueu que té l'anterior poder d'en Curtis fa un viatge en el passat per intentar matar l'Adolph Hitler, però un petit error fa que els nazis acabin guanyant la Segona Guerra Mundial. En el present, els nazis han envaït Anglaterra i fan servir en Seth per localitzar les persones amb poders per entregar-los als oficials d'alta graduació. En Simon ha estat reclutat pels nazis i en Curtis forma part de la resistència.

04:38 Waterloo Road - Cap. 37 T3E17
tancar

Cap. 37 T3E17

La Mika, tot i les negatives d'en Tom, està decidida a anar-se'n a Londres a la manifestació contra la desforestació. Fins i tot està disposada a dur a terme el seu pla amb en Brett i en Leon, un ecologista que ha conegut per Internet, per aturar les obres del nou centre i salvar els arbres de l'institut. La Chlo, d'altra banda, podria tornar amb en Donte.

05:30 Imp - El passeig del mal
05:35 Jokebox - + info
tancar

+ info

El gat de la família Pinto explica dibuixant què li ha passat al canari. A "Compra-t'ho ara!" venen un peix dissecat que canta. Rational Geographic descobreix la relació dels humans amb l'alcohol. Els 3 humans més preparats de la Terra conquereixen un planeta habitat per imitadors d'Elvis. Guy, el ventríloc, confessa a Doll, la seva nina, que li és infidel. DJ Pokito presenta el seu DVD per mantenir-se en forma. La tarotista Rossita reb una trucada del seu marit. Al consultori sexològic, el DrX parla de la virginitat. String, el cantautor, interpreta una cançó sobre el respecte als nòvios de les mares. Mahatma Gandhi és el candidat a l'habitació de lloguer. El líder de la secta, Luciel, oficia un matrimoni.