TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

07:30 TN Matí - + info
tancar

+ info

L'edició del matí dels "Telenotícies", conduïda per Ariadna Oltra, per arrencar el dia amb un repàs exhaustiu a l'actualitat.

08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.

Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:00 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya.

El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:42 Cuines - Esqueixada de bacallà
tancar

Esqueixada de bacallà

Les esqueixades són com els colors, cadascú té el seu favorit i cadascú les fa a la seva manera. Nosaltres optem per escalivar per accentuar el sabor torrat.

16:00 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

La Mari Carmen està molt decebuda amb en Miquel, queda amb ell i el deixa com un drap brut. L'Eva dona per fet que la Júlia és lesbiana però la noia ho nega. L'Eva creu que la seva filla té por d'acceptar la seva orientació sexual i demana a en Litus que faci pinya amb ella perquè la Júlia se senti acceptada. La Marta ofereix a la Patri ocupar el lloc d'en Quim al Burger i la Patri accepta, però en Dani ja ha buscat substitut. En Juli truca l'Anna per quedar com a amics, però en sabran?

16:46 Tot es mou
20:29 Medalles d'or de la Generalitat - + info
tancar

+ info

Retransmissió de l'Acte de Lliurament de la Medalla d'Or de la Generalitat a Arcadi Oliveres, a títol pòstum, "per la seva destaca trajectòria cívica, acadèmica i social", i a Josefina Castellví, "per la seva destacada trajectòria com a oceanògrafa, biòloga, investigadora científica i escriptora". El lliurament del guardó es farà el dia 9 de setembre, en el marc dels actes commemoratius de la Diada.

21:00 Telenotícies vespre
22:09 Teatre - + info
tancar

+ info

En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d'en Francesc Ramon. El gendre ideal.
Endut per l'emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el "bodorrio" del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, contractat a la millor companyia de circ per a la canalla, l'orquestra simfònica més important de casa nostra per amenitzar la vetllada i l'empresa de pirotècnia més reconeguda del país per a la traca final.
Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat, el seu futur gendre, nou mesos després de la seva última infidelitat¿ El pitjor malson del Francesc Ramon és a punt de fer-se realitat: i si resulta que els nuvis són també germans?

00:05 Més 324 - + info
tancar

+ info

"Més 324", un espai de debat diari sobre temes d'interès i d'actualitat, amb els millors especialistes i protagonistes del dia, dirigit i presentat per Xavier Graset.

01:52 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:00 Rumba a l'estudi - Noël Meya
05:00 Folc a l'estudi - Inxa Impro Quintet
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:14 Fira Tàrrega - FiraTàrrega 2021
tancar

FiraTàrrega 2021

Programa de ma audiovisual dels espectacles i artistes que protagonitzen l'edició 2021 de FiraTàrrega, que ja ha arribat als 40 anys de trajectòria.

22:35 Òpera en texans - Rigoletto
tancar

Rigoletto

Ja la tenim aquí. "La donna è mobile". El "hit" més famós de tota la història de la música, de 400 anys d'òpera. "Òpera en texans" munta un karaoke popular al parc de la Ciutadella. També presenta la versió sorprenent que n'han fet els Pepet i Marieta.

Però "Rigoletto" és molt més que "La donna è mobile". És un drama colossal, el drama d'un pare esguerrat que fa tot el possible per defensar la seva filla. Una òpera magnífica que obliga Verdi a transformar la manera d'escriure les òperes.

23:03 Òpera en texans - Les noces de Figaro
tancar

Les noces de Figaro

"Les noces de Fígaro" va ser un èxit absolut. Perquè és trepidant. Perquè l'argument és divertidíssim. I perquè la música és senzillament genial. És interessant fer atenció al que passa en aquest vodevil quan cupido va disparant fletxes a tort i a dret i la gent fa bogeries per amor.

Cesk Freixas fa una versió del gran hit de l'òpera. I per rematar-ho, el Ramon Gener fa de guàrdia urbà. Tot sigui per Mozart.

23:33 Òpera en texans - Fidelio
tancar

Fidelio

Us hem de confessar que tots els membres de l'equip tenim una predilecció especial per Beethoven, un idealista, un geni amb mal geni, un creador abocat a la sordesa. Potser per això hem intentat fer un homenatge al primer romàntic de la història. Només va escriure una òpera, "Fidelio", però com sempre a la seva vida, el resultat és universal, un cant a la llibertat. Possiblement, el nostre millor programa. Fet amb passió. Passió per Beethoven.
"Fidelio", de Ludwig van Beethoven (1805)

00:03 Laberints - Laberint de misteris
tancar

Laberint de misteris

"Laberints" construeix una conversa coral sobre un tema concret a partir de petits fragments d'entrevistes a personatges coneguts. El programa és un collage que combina entrevistes, actuacions musicals i moments d¿humor procedents dels arxius de TV3.
L'atzar, la fama, la vida, l'èxit i el fracàs, la llibertat, la bellesa, el menjar, el destí són alguns dels monogràfics que configuren la sèrie de programes. En tretze capítols, "Laberints" dona veu a més de 300 personatges.
Cada setmana, trenta minuts de "Laberints" fan possible que els records, les vivències i les opinions de gairebé quaranta personatges s'entrecreuin per dibuixar un mosaic emotiu i ric en suggeriments per a l'espectador. "Laberints" es converteix en un calaix de sorpreses i contrastos, ja sigui per les opinions dels seus protagonistes com per l'evidència del pas del temps en el nostre dia a dia.

00:37 Somni d'escuma - Somni d'escuma
tancar

Somni d'escuma

"Rêve de Mousse" (2018), una producció de Cicely Films en coproducció amb Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de Solidarité Pêche i Institut Ramon Llull, i amb el suport de l'ICEC.

Travessar l'Oceà Atlàntic per portar un vell pesquer des de França fins a Haití. Aquesta és la proposta que rep la directora, que no dubtarà a unir-se al grup de voluntaris que duran a terme la gesta: reparar el Rêve de Mousse, un vaixell d'arrossegament de 12 m desnonat per les lleis europees de pesca, carregar-lo de material humanitari i donar-lo als pescadors haitians. La il·lusió, les bones intencions i les expectatives inicials aniran transformant-se a mesura que s'allunyen d'Europa i la realitat del somiat Carib es revela davant els seus ulls. Una ruta inesperada cap a un infern ple de bones intencions.

Direcció, realització i fotografia: Elena Molina
Guió: Elena Molina, Isaki Lacuesta, Laura Calavia i Txema Torres
Productor: Mayca Sanz, Elena Molina i Txema Torres
Productor executiu TVC: Jordi Ambròs
Productor delegat TVC: Joan Pavón
Muntatge: Elena Molina, Juliana Montañés i Begoña Ruiz
Director de producció: Mayca Sanz
Música: Iván Cester
Lingüista: Oriol Carbonell
Grafisme: Pau Bonet
Veu en off: Elena Molina i Michaël Rudy Cermeno

01:48 Fira Tàrrega - FiraTàrrega 2021
tancar

FiraTàrrega 2021

Programa de ma audiovisual dels espectacles i artistes que protagonitzen l'edició 2021 de FiraTàrrega, que ja ha arribat als 40 anys de trajectòria.

02:09 Òpera en texans - Rigoletto
tancar

Rigoletto

Ja la tenim aquí. "La donna è mobile". El "hit" més famós de tota la història de la música, de 400 anys d'òpera. "Òpera en texans" munta un karaoke popular al parc de la Ciutadella. També presenta la versió sorprenent que n'han fet els Pepet i Marieta.

Però "Rigoletto" és molt més que "La donna è mobile". És un drama colossal, el drama d'un pare esguerrat que fa tot el possible per defensar la seva filla. Una òpera magnífica que obliga Verdi a transformar la manera d'escriure les òperes.

02:37 Òpera en texans - Les noces de Figaro
tancar

Les noces de Figaro

"Les noces de Fígaro" va ser un èxit absolut. Perquè és trepidant. Perquè l'argument és divertidíssim. I perquè la música és senzillament genial. És interessant fer atenció al que passa en aquest vodevil quan cupido va disparant fletxes a tort i a dret i la gent fa bogeries per amor.

Cesk Freixas fa una versió del gran hit de l'òpera. I per rematar-ho, el Ramon Gener fa de guàrdia urbà. Tot sigui per Mozart.

03:04 Òpera en texans - Fidelio
tancar

Fidelio

Us hem de confessar que tots els membres de l'equip tenim una predilecció especial per Beethoven, un idealista, un geni amb mal geni, un creador abocat a la sordesa. Potser per això hem intentat fer un homenatge al primer romàntic de la història. Només va escriure una òpera, "Fidelio", però com sempre a la seva vida, el resultat és universal, un cant a la llibertat. Possiblement, el nostre millor programa. Fet amb passió. Passió per Beethoven.
"Fidelio", de Ludwig van Beethoven (1805)

03:34 Laberints - Laberint de misteris
tancar

Laberint de misteris

"Laberints" construeix una conversa coral sobre un tema concret a partir de petits fragments d'entrevistes a personatges coneguts. El programa és un collage que combina entrevistes, actuacions musicals i moments d¿humor procedents dels arxius de TV3.
L'atzar, la fama, la vida, l'èxit i el fracàs, la llibertat, la bellesa, el menjar, el destí són alguns dels monogràfics que configuren la sèrie de programes. En tretze capítols, "Laberints" dona veu a més de 300 personatges.
Cada setmana, trenta minuts de "Laberints" fan possible que els records, les vivències i les opinions de gairebé quaranta personatges s'entrecreuin per dibuixar un mosaic emotiu i ric en suggeriments per a l'espectador. "Laberints" es converteix en un calaix de sorpreses i contrastos, ja sigui per les opinions dels seus protagonistes com per l'evidència del pas del temps en el nostre dia a dia.

04:04 Karakia - Tortillas - Guacira - "Indis" catalans
tancar

Tortillas - Guacira - "Indis" catalans

Tres històries: "Tortillas" de Centreamèrica, aromes del Brasil i cultura índia a Sabadell:
L'Àngels i en Ramón són una parella d'emprenedors que van decidir, tot i el poc costum de menjar-ne que hi ha encara a Catalunya, muntar una fàbrica de 'tortillas' de blat de moro. Herència de maies i asteques, les 'tortillas' continuen sent el principal acompanyament dels àpats a tot Amèrica Central. La seva versatilitat fa que cada vegada més trobin el seu lloc també a la cuina europea.
La Guacira és de São Paulo i el seu respecte per les altres cultures és tan gran que les integra ràpidament en el seu dia a dia i en el de la seva família, que, a més de la catalana, també suma la part italiana del marit. Això no treu que s'enyori permanentment d'aquells records que té gravats més intensament a la memòria, els de la seva infància al Brasil: els sorolls de cocció a les olles, la pluja caient sobre les teules, l'olor d'un pastís acabat de fer.
La Sònia i l'Edgar tenen un restaurant de cuina índia a Sabadell i un centre de ioga i danses d'aquell enorme país asiàtic. La passió que senten per tota cultura de l'Índia, i especialment del Rajasthan, es feia més gran a mesura que hi viatjaven i tornaven amb nous coneixements per transmetre i divulgar. Tot plegat va agafar una nova dimensió quan van acollir la Pooja.

04:55 24h Europa. The Next Generation - 01:00 - 02:00
05:55 Videoclips - Sabor de Gràcia - En casa
Progrmació BD ....
06:00 Les investigacions de la Mirette - La invasió dels gerros
tancar

La invasió dels gerros

Els gerros giratoris apareixen per tot arreu a Beijing i hi provoquen el pànic. Tan ràpids com el vent i capaços de saltar per les parets i de pujar a les teulades, aquests gerros són impossibles de capturar; però, afortunadament, deixen pistes. La Mirette troba unes fulles de pebre de Sichuan i una estranya trena tallada en una teulada. Gràcies a la malaptesa del Jean-Pat, la Mirette aconsegueix saber com actua el culpable: fa servir els gerros a les altures. I només un gran mestre és capaç de dur aquest espectacle! Mentrestant, la Mirette, el Jean-Pat i el Tao coneixen el Zi Feng, un mestre de fideus que té una especialitat, entre milers d'espècies de fideus, única al món. La destresa del Zi Feng i el misteri que envolta la seva recepta de fideus atreuen l'atenció de la Mirette: què passa si va fer servir els gerros per barrejar totes les espècies?

06:11 Les investigacions de la Mirette - Fart de riure a París
tancar

Fart de riure a París

Mentre passegen per Paris, la Mirette i el Jean-Pat són testimonis d'un curiós fenomen: els conductors i els vianants són arrossegats, de sobte, per una onada de riure incontrolable. Riuen tant que són incapaços de fer res més. Fins i tot la Mirette hi sucumbeix per moments...
Quan el riure embogit de la Mirette desapareix, tan ràpid com va venir-l'hi, la Mirette comença a investigar. Amb l'ajuda de la Sophia (i del J-P, naturalment), treballa en la pista d'uns centelleigs que la porten a un circ que acaben de muntar a la plaça de la Concòrdia. El director del circ, Charlie Golo, és un pallasso... però potser no és tan divertit com ens esperàvem!

06:25 Les investigacions de la Mirette - Un dolent molt enganxós
tancar

Un dolent molt enganxós

Roma. Comença a clarejar. La Mirette i el Jean-Pat arresten, per fi, el Gran Malvat Internacional i el seu fidel gos Gerard, després d'una emocionant persecució!
El GMI, convençut que els policies no tancaran mai la Mirette entre reixes, té la magnífica idea d'enganxar-se a la Mirette amb la indestructible corretja de titani del Gerard. Mollo dedueix que la Mirette és la còmplice del GMI i els tanca plegats a la presó! La Mirette i el GMI estan enfadats, perquè estan tancats en una cel·la i lligats l'un amb l'altre (això sí, no tan bojos com el J-P i el Gerard, que es troben en la mateixa situació). Malgrat que les coses no van gaire bé, la Mirette té un gran consol: el patrimoni arquitectònic del món es troba fora de perill ara que el GMI és a la presó! Tot seguit, un ferm GMU roba l'Arc Triomfal de Constantino, utilitzant l'aeronau del GMI, que també va ser robada! Això confirma moltes coses a la Mirette, que no pot permetre que un altre lladre de monuments arquitectònics sigui lliure. També al GMI, que vol recuperar la seva aeronau. La Mirette i el GMI no tenen cap altra opció que investigar-ho plegats per enxampar aquesta còpia tan indignant. Tot i el doble joc del GMI, gràcies al talent de la Mirette, poden seguir el rastre del GMU i descobrir que és un petit maldestre presumit, un fan del GMI, que vol avergonyir-lo perquè es pensa que està passat de moda.
La Mirette i el Jean-P saben què han de fer per enxampar el GMU i, a més, no permetre que el GMI se'n surti.

06:36 Les investigacions de la Mirette - El xou que tornava del fred
tancar

El xou que tornava del fred

A Moscou, el circ és copejat per una misteriosa maledicció: tots els artistes han perdut les habilitats sense cap explicació. La Mirette ho té clar: hi cal una investigació. Convenç el Yuri, el director del circ, i l'oncle del Vladi, perquè la deixin infiltrar-se al circ com a... domadora de gats! Però aquesta idea no agrada a tothom i, de cop i volta, la Mirette i el Jean-Pat són víctimes d'un sabotatge enmig dels assajos. Amb l'ajuda del Vladi, la Mirette i el J-P recullen proves i ideen un parany per atrapar el culpable, que cau en el parany, però que aconsegueix que no l'enxampin. Afortunadament, la Mirette no es queda amb les mans buides: recupera l'arma del crim, un insecte extremadament peculiar: la mosca de la ximpleria! El malvat utilitzava la mosca per prendre el pèl a fora del circ. Però, de qui es tracta? I, per què? La sospita senyala el domador, però la Mirette i el Jean-P encara trobaran més sorpreses...

06:46 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un goril·la
tancar

El dia que el Henry va conèixer un goril·la

El Henry coneix un goril·la en una reserva natural. El seu veí, un tigre, no para de plorar perquè no es troba bé. El nen es converteix en veterinari per examinar el tigre i esbrinar què li passa.

06:51 Wow! English Method - Kindergarten Red - Disappearing Fruit (Story)
06:57 Wow! English Method - Kindergarten Red - Steve's Garden (bonus)
07:03 Wow! English Method - Early Primary Orange - Disorganised Days of the Week (Story)
07:09 Wow! English Method - Early Primary Orange - Let's Expore! Part 2 (song)
07:11 Wow! English Method - Primary Gold - The Big Head (Story)
07:15 Wow! English Method - Primary Gold - Morning Madness! (bonus)
07:21 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Sacajawea
tancar

Soc la Sacajawea

Els nens estan preparant una exposició de pobles indígenes. El Brad i el Xavier volen muntar un tipi però no se'n surten, i quan la Yadina s'ofereix a ajudar-los, li diuen que és massa petita. Per això la Berby els porta a Dakota del Nord el 1805, a conèixer una nena del poble dels xoixons que es deia Sacajawea i que els demostrarà que la gent pot fer més del que ens pensem.

07:32 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Celia Cruz
tancar

Soc la Celia Cruz

La Yadina vol cantar una cançó a la festa d'aniversari de la seva àvia, però, quan li diuen que hi haurà tota la família, es posa nerviosa i ja no té clar si serà capaç de fer-ho. Per això la Berby la porta a conèixer Celia Cruz, la reina de la salsa, que li ensenyarà que, quan estàs nerviós, portar una cosa que sigui especial per a tu et pot ajudar a estar més tranquil.

07:43 Els germans Kratt - Oh-oh, estruç!
tancar

Oh-oh, estruç!

L'Aviva està radiant ara que ha descobert la fórmula secreta, però, ai las! Una ràfega d'aire se l'endú i el paper on la tenia apuntada es perd enmig de la sabana africana. Gràcies als vestits de poder animal i al seu bon olfacte, els germans localitzen el paper enmig d'un niu d'estruços, però, esclar, ni el mascle ni la femella estan disposats que ningú s'acosti a les seves cries. Aquestes enormes aus són, a més de ràpides, molt forçudes, com bé podran comprovar en Chris i en Martin.

08:05 Bola & Bill - Aniversaris
tancar

Aniversaris

Avui coincideixen dos aniversaris: el del Caporal i el de la Carolina. El Caporal reclama regals a la seva mestressa i ella li organitza una festa, però sense gaire bon resultat. Mentrestant, el Bola i el Bill s'assabenten casualment que la Carolina fa 69 anys. Com que creuen que no li agradarà que li recordin que és vella, fan tot el possible perquè ella no s'adoni que compleix anys, però al final tot se sap.

08:17 Bola & Bill - El misteri del gos invisible
tancar

El misteri del gos invisible

Avui, el Bola i el Bill s'han posat a jugar a detectius. Gràcies al seu olfacte i capacitat de deducció, el primer cas el resolen en un tres i no res. Tot seguit, topen amb un misteri que no serà tan fàcil de solucionar: al barri hi ha un gos invisible que es passeja amunt i avall, fent crits estranys i espantant gossos i humans. Els nostres amics hauran d'investigar aquest cas a fons.

08:41 Misha, la gata violeta - La paradeta
tancar

La paradeta

La Misha munta una paradeta per vendre pedres, petxines i penjolls. Però, per un descuit, el Guillem ven una joia molt valuosa de l'Àvia. La Misha i i els amics hauran d'esbrinar qui ha comprat la joia i intentaran convèncer-la que els la torni.

08:48 Misha, la gata violeta - La fàbrica de galetes
tancar

La fàbrica de galetes

L'escola de la Misha visita la fàbrica de galetes i, en un moment de descuit, l'Hilari es perd. Tota la classe es posa a buscar-lo per la fàbrica i tenen un ensurt quan veuen que la fàbrica comença a treure galetes amb la cara de l'Hilari. Li ha passat res?

08:54 Misha, la gata violeta - L'obra de teatre
tancar

L'obra de teatre

La Misha ha guanyat un concurs de contes i la professora Gallina l'anima que en faci una obra de teatre. Els amics s'hi apunten, però als assajos, la Misha es desil·lusiona, perquè no actuen com ella s'espera. Haurà de trobar la manera que tothom estigui content.

09:01 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un tractor
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un tractor

SINOPSI En Louie i la Yoko són al camp i es troben una gallina que vol portar tota la collita de maduixes a casa seva, però el carro que té pesa massa i no el pot arrossegar. A més, el terra està enfangat i les rodes s'encallen. Llavors a en Louie se li acut una idea: construir-li un tractor perquè pugui transportar les caixes de maduixes en un tres i no res.

09:08 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un trineu
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un trineu

SINOPSI En Louie i la Yoko volen fer una excursió amb raquetes de neu. Quan arriben a lloc es troben el senyor Llop, que avui comença a treballar de guarda forestal i ha de portar tot l'equipatge a la cabana, però el camí està tot nevat. Llavors, a en Louie se li acut una idea: construir-li un trineu perquè es pugui desplaçar fàcilment per la neu.

09:14 Louie - Louie, dibuixa'm una carrossa
tancar

Louie, dibuixa'm una carrossa

Avui en Louie, la Yoko i la Sophie juguen a representar el conte de la Ventafocs. La Sophie ja ho té tot a punt per anar al ball que ha organitzat el príncep. Porta un vestit preciós, unes sabatetes de cristall, una corona... Ep! Però si falta la carrossa! La fada no hi ha pensat! Vinga, Louie, que ara és la teva! Et toca dibuixar un carrossa!

09:24 Artús i els vailets de la Taula Rodona - Els fils del destí
tancar

Els fils del destí

Les fades convoquen en Merlí a una reunió al fons del Llac de les Fades, però, quan se n'hi va, es deixa una caldera amb els fils del destí damunt de la taula del menjador. La Morgana la veu i es pensa que el contingut de la caldera és una sopa, i, en remenar-la, canvia el destí de la Ginebra, que ens converteix en una minyona de Camelot.

09:35 Artús i els vailets de la Taula Rodona - El dolmen cantaire
tancar

El dolmen cantaire

Tot Camelot està atemorit pels rumors que un exèrcit de saxons fantasmes volta prop del castell. Els aprenents de cavallers no s'ho acaben de creure, i, gràcies a un llibre de llegendes d'en Merlí, troben un túnel secret que uneix el castell i un dolmen del bosc. Quan són al túnel, descobreixen que en Mordred vol aprofitar els rumors per apoderar-se del castell, i fan servir una llegenda per derrotar-lo.

09:48 Zoom, el dofí blanc - El son del Ramana (1a part)
tancar

El son del Ramana (1a part)

Per culpa d'una ensopegada de la Clarissa, el Ramana cau en un son profund. Només hi ha una manera de despertar-lo: que toqui la "Poémari", la perla llegendària que protegeix l'illa des de fa segles. El Yann i els seus amics surten a buscar la perla per salvar el Ramana. Però la Clarissa parla al seu oncle Van Krook de l'existència de la Poémari. El milionari fa que el Blaise i el Rico segueixin els nostres herois per robar-los la perla.

10:00 Zoom, el dofí blanc - El son del Ramana (2a part)
tancar

El son del Ramana (2a part)

El Blaise i el Rico roben la pedra Poémari i el volcà de l'illa es desperta. Maotou desapareixerà sota la lava si els nostres herois no poden recuperar la perla llegendària ràpidament. El Yann i els seus amics li han de prendre la perla al Van Krook. Acabaran convencent-lo, amb l'ajuda de la Clarissa, que salvi Maotou i desperti el Ramana?

10:15 Històries dels caçadors de monstres: A cavalcar! - L'atac del Kushala Daora
tancar

L'atac del Kushala Daora

L'Anvis s'ha fet més fort i vol ensenyar al món sencer que ara els pot dominar. El Lute i els seus amics estan disposats a aturar-lo com sigui. De moment, han aconseguit que l'Anvis deixés l'atac a Geo-Fulkright, però ara es dirigeix a Gildegaran. Els caçadors i els escribes avisen a tothom perquè es comencin a preparar per l'atac i els dirigents de la ciutat es reuneixen per planejar la defensa.

10:37 Històries dels caçadors de monstres: A cavalcar! - El consell de defensa contra el Drac Antic
tancar

El consell de defensa contra el Drac Antic

L'Anvis es dirigeix cap a la ciutat de Gildegaran amb el seu kushala daora reforçat. Per això la capitana Simone convoca un Consell urgent dels caçadors per organitzar un pla de defensa. Però a cada moment s'hi van afegint reforços de fora de la ciutat: els riders, els felynes i els caçadors d'altres pobles. Perquè tothom vol ajudar a protegir el món de l'amenaça que suposa l'Anvis per a tothom.

10:58 George de la jungla - Canvi de personalitat
tancar

Canvi de personalitat

Ser el rei de la jungla no sempre és fàcil i, de tant en tant, en George s'imagina com seria la vida si pogués ser com els seus amics: dedicar-se a donar consells com en Simi, fer de científic com l'Ursula o ser una noia salvatge com la Magnolia. Per sort, un dia troba una flor de lotus hipnotitzadora que s'ofereix a ajudar-lo. Però, per desgràcia, la flor també es vol menjar els seus amics.

11:09 George de la jungla - El tapaculs mentider
tancar

El tapaculs mentider

Com a rei de la jungla, en George és un autèntic sapastre que no para d'espifiar-la una vegada i una altra, fins i tot quan convida a tothom a un sopar per demanar disculpes per tots els errors que ha comès. Fins que un dia es troba en Balzac, un tapaculs que parla i que el convenç que res del que passa és culpa seva, i això és precisament el que en George necessita sentir en aquell moment.

11:20 Els Mini Ninges - La trampa dels ossos
tancar

La trampa dels ossos

El Futo, cansat que el Hiro sempre sigui el que té més poders i el que fa més bé les coses, decideix marxar de la nau ninja. Però la Shoko l'acaba capturant i fa un pacte amb l'Ashida: a canvi de dir-li on és el refugi secret dels ninges, el malvat senyor de la guerra li concedirà el poder de fusionar-se amb els animals. Serà capaç de complir el tracte, el Futo?

11:31 Els Mini Ninges - La Shoko i les fades
tancar

La Shoko i les fades

La Shoko se'n va de la fortalesa preocupada perquè el seu avi li retreu que no té poders màgics, però quan l'Ashida veu que la seva neta no torna, amenaça la gent del poblat que tancarà el Nakata a la presó. Però la Shoko no torna perquè les fades del bosc l'han castigat i l'han convertit en una estàtua. Si volen salvar el Nakata, els Mini Ninges hauran d'alliberar la Shoko.

11:41 Els Mini Ninges - El dia del Kuji Johatsu
tancar

El dia del Kuji Johatsu

Cada 1.627 anys, durant 24 hores seguides, l'alineació dels planetes fa que tota la màgia Kuji deixi de funcionar. És el Dia del Kuji Johatsu, i ni el Mestre Ninja ni el senyor Ashida tenen poders màgics. El Hiro, el Futo i la Suzume ho aprofitaran per entrar a la fortalesa per alliberar tot de conills que ha capturat la Shoko, però ells tampoc tenen poders màgics. Avui s'hauran de valer del coratge i de l'astúcia!

11:52 Els Mini Ninges - Dos en un
tancar

Dos en un

La Shoko fa que una serp s'empassi una aranya sense voler i, quan la transformen en un samurai, en surt una criatura tan inestable que l'han de fer fora de la fortalesa. Quan els Mini Ninges es troben el samurai, s'adonen que no el poden alliberar perquè el punt del Kuji no li funciona. Mentre el Mestre Ninja prova de fer una poció màgica per alliberar-lo, els Mini Ninges, d'amagat, l'intenten domar.

12:03 Els germans Kratt - Els follets del desert
tancar

Els follets del desert

La Koki i en Jimmy s'han quedat penjats al mig del desert de Sonora, sense aigua, sense menjar, totalment incomunicats. Avui els tocarà confiar en l'Aviva i en els germans Kratt perquè els rescatin abans no sigui massa tard, però sobretot s'hauran de refiar de la vista i de l'oïda del mussolet dels saguaros, el mussol més petit del món, l'únic capaç de localitzar-los!

12:25 Els germans Kratt - Bandits emmascarats
tancar

Bandits emmascarats

Mentre en Martin i en Chris estudien els llops per aconseguir-ne una bona disfressa per al ball d'aquesta nit, en Jimmy ha tingut una experiència molt estranya i ha quedat convençut que per la nau Tortuga hi volta un fantasma o un monstre de 8 ulls. Pot ser que hi tinguin alguna cosa a veure els óssos rentadors?! Avui la festa serà animada!

12:46 Espies de veritat - Perill TV
tancar

Perill TV

La desaparició en directe de l'Abella Bobee, presentadora d'un programa infantil, ha fet que les Espies acabessin descobrint el pla malèfic del productor de Perill TV: posar gent famosa en situacions extremes, en directe, en el seu canal de tele! El que encara no saben la Clover, la Sam i l'Alex és que aviat les protagonistes del programa seran elles! Quin perill!

13:07 Espies de veritat - Espies en solitari
tancar

Espies en solitari

La notícia d'en Jerry ha caigut com un gerro d'aigua freda: a partir d'ara les Espies ja no treballaran en equip, sinó que ho faran en solitari. La primera missió serà investigar la desaparició de tot d'agents de la WHOOP arreu del món. Ho faran per separat i totes tres també acabaran segrestades a mans de la Col·leccionista, una fanàtica de tot el que té a veure amb l'espionatge!

13:31 Un drama total presenta: La cursa absurda - Un milió de maneres de perdre un milió de dòlars
tancar

Un milió de maneres de perdre un milió de dòlars

Arriba l'últim dia de la gran final de la Cursa Absurda i només queden tres equips: les cadets de policia, els patinadors sobre gel i els col·legues surfistes. En aquesta última etapa, els concursants hauran d'agafar un avió per anar a Nova York i, un cop allà, hauran de pujar les escales de l'Empire State, agafar una maleta i anar fins Central Park a buscar la combinació que l'obri. Qui guanyarà?

13:52 En Grizzy i els Lèmmings - Os zen
tancar

Os zen

En Grizzy descobreix l'interès de l'ossa dels seus amors per la meditació. Per seduir-la, es proposa demostrar-li que ell també pot adoptar l'actitud zen. Evidentment, això demana entrenament, però sobretot molta voluntat i concentració per desfer-se dels lèmmings enredaires sense perdre els estreps i quedar fatal amb la seva enamorada. Amb paciència i dedicació tot s'aconsegueix, però. O gairebé tot.

13:59 En Grizzy i els Lèmmings - Ctrl + Alt + Os
tancar

Ctrl + Alt + Os

En Grizzy i els lèmmings descobreixen un prototip ultrasecret de l'exèrcit canadenc que sembla un petit teclat d'ordinador. Consta només d'unes quantes tecles de comandament -seleccionar, copiar-enganxar o esborrar-, però actuen directament sobre els elements del'entorn... i sobre els éssers vius, fins i tot! Això obre un ventall de possibilitats per a aquell que tingui el revolucionari artefacte al seu poder.

14:06 En Grizzy i els Lèmmings - Bitlles lèmming
tancar

Bitlles lèmming

Els lèmmings s'ho passen d'allò més bé amb un joc de bitlles que troben al cobert del guardabosc. En Grizzy s'afanya a destruir les bitlles per assegurar-se la tranquil·litat. Els Lèmmings descobreixen llavors un comandament a distància que permet modificar el pes de la bola. Augmentant-lo al màxim, la bola pot fer caure molt més que unes simples bitlles: els mobles, un os o una cabana i tot!

14:12 En Grizzy i els Lèmmings - Caçar bolets
tancar

Caçar bolets

Els lèmmings xalen a base de bé amb uns bolets botadors que han sortit al pati de davant de la cabana amb la pluja. Per posar fi al xivarri que fan els lèmmings, que no el deixen gaudir de la seva tranquil·litat, en Grizzy trepitja els bolets de la discòrdia, fins que s'adona que cada bolet aixafat allibera un núvol d'espores que creen instantàniament... un munt de bolets idèntics.

14:19 En Grizzy i els Lèmmings - Os volador
tancar

Os volador

Els lèmmings han aconseguit uns imants que fan levitar els objectes on s'enganxen. Com no podria ser d'una altra manera, en Grizzy n'és la primera víctima: el fan fora de la cabana a bord del seu sofà transformat en ovni. Però durant l'aterratgeen Grizzy descobreix per casualitat que l'imant que du enganxat al front li permet volar com en Peter Pan. Això segur que encaterinarà la seva Wendy plantígrada particular.

14:25 El xou de la Pantera Rosa - Mantingueu el bosc rosa/Ciència fricció/Super-rosa
tancar

Mantingueu el bosc rosa/Ciència fricció/Super-rosa

El porc formiguer veu unes petjades humanes que s'allunyen del formiguer on acaba de ficar el morro i no ha trobat cap formiga. Dedueix que algú se les ha endut. Es tracta d'un científic que té una formiga captiva per fer-li diferents proves. El porc posarà en pràctica tota mena d'estratègies per menjar-se-la, però el científic li esguerrarà els plans.

14:49 La Pantera Rosa - Bola rosa
14:55 La Pantera Rosa - Borratxera rosa
tancar

Borratxera rosa

La pantera rosa està trista i sola, asseguda en un banc del parc. De cop, passa per allà un borratxo que se'n compadeix i la convida a anar a casa seva perquè s'animi una mica. A casa però, hauran d'anar amb molt de compte de no despertar la senyora, que està més que tipa d'aguantar els amics borratxos del seu marit.

15:01 Els germans Kratt - Estofat de selva
tancar

Estofat de selva

Els germans Kratt són a la selva seguint un ós peresós que han batejat amb el nom de Tranquilax i descobrint com és que en l'hàbitat terrestre on hi ha més animals de tot el món tot està connectat. Mentrestant, el malvat Gormand té la intenció d'aprofitar-se d'en Martin i en Chris per crear la seva millor recepta amb animals en perill d'extinció: l'estofat de selva!

15:27 Els germans Kratt - L'Ombra, el jaguar negre
tancar

L'Ombra, el jaguar negre

Mentre intenten decidir quin serà el pròxim gran felí que estudiaran, els germans Kratt i companyia descobreixen que el símbol de la nova col·lecció de roboespies d'en Zach Virusmàtic serà un jaguar negre. En concret, un que han batejat amb el nom d'Ombra. Avui, en lloc d'estudiar un gran felí, els tocarà rescatar-lo de les urpes dels Zachbots!

15:49 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Pudor de desastre
tancar

Pudor de desastre

En Tuck inventa unes fletxes fètides que cauen en males mans. Els bandits les hi prenen i les utilitzen contra el poble, primer, i després per emparar-se del castell i provar de robar el tresor reial. Allà l'única que ha quedat és l'Scarlett, que està refredada. Quan en Robin corre a rescatar-la, s'adona que el refredat la fa immune a la pudor. Per això fa l'Scarlett encomani a tothom el refredat per poder salvar la situació.

16:00 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El lladregot d'en Robin!
tancar

El lladregot d'en Robin!

La Isabelle, la filla del xèrif, es fa passar per una princesa. Els bandits s'ho empassen i la segresten, però els vilatans acusen del segrest en Robin perquè un llenyataire l'ha vist amb la nena. A en Robin se li acut aleshores demanar un rescat al príncep Joan, el qual, convençut de poder-lo atrapar, hi accedeix. Però els únics que cauen a l'emboscada són els bandits.

16:15 Robin Hood, el trapella de Sherwood - En Tuck, el valent
tancar

En Tuck, el valent

En Tuck salva un nen del poble de caure per un barranc, però ningú no li reconeix el mèrit, que s'emporta en Robin, com sempre. Per fer-li recuperar l'autoestima, en Robin barrina un pla: es deixarà enxampar per la guàrdia del castell i deixarà que en Tuck el salvi. Però el príncep Joan els para una trampa i el pla es complica. Aquesta vegada, en Robin està atrapat de debò, i només el pot rescatar en Tuck.

16:27 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la màquina del temps
tancar

Les Tres Bessones i la màquina del temps

Un inventor ha construït una màquina per viatjar pel temps. Les Bessones l'acompanyaran cap al futur, fins a una època en què les persones no han de fer cap esforç perquè tot ho fan les màquines. Però això és tan avorrit, que tots quatre tornen al passat per rescatar unes màquines que només fan riure, unes màquines anomenades joguines.

16:51 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i el sastre valent
tancar

Les Tres Bessones i el sastre valent

Fa molts i molts anys que un petit poble viu sotmès per un ganàpia que fa el que vol i quan vol perquè és més alt i més fort que tots els altres. Però el dia que l'Avorrida envia les Tres Bessones a aquell poble, la seva sort canvia: gràcies a elles, un petit sastre i dissenyador de moda s'enfrontarà al ganàpia del poble...

17:17 Els mixets - El concurs de bellesa dels Mixets
tancar

El concurs de bellesa dels Mixets

La Mona organitza un concurs de bellesa. Els mixets volen anar-hi ben mudats i pentinats, però els seus pares els expliquen que la bellesa no només es veu per fora, sinó també per dins.

17:22 Els mixets - Arqueòlegs infantils
tancar

Arqueòlegs infantils

Els mixets miren un programa d'arqueologia a la televisió i decideixen fer-se arqueòlegs. Quan es posen a cavar i no troben res, ho volen deixar córrer, però al final la paciència té recompensa.

17:26 Els mixets - L'espantaocells
tancar

L'espantaocells

SINOPSI

Els mixets van a veure la seva àvia, que viu al camp i que just acaba de plantar llavors a l'hort. Però hi ha un problema: uns ocellets afamats volen menjar-se les llavors per dinar. Com s'ho faran els mixets per protegir l'hort de la iaia?

17:31 El Mic i els seus amics - La Mosca tafanera
tancar

La Mosca tafanera

Una Mosca tafanera ha sortit a passejar. S'ha colat a dins la cuina i se sent que va volant. Va fent zum-zum!

17:56 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen una nòria gegant
tancar

En Louie i la Yoko construeixen una nòria gegant

En Louie i la Yoko van a la fira. Quan hi arriben, però, tenen una sorpresa: les atraccions no hi són. A l'entrada també hi ha el senyor Gat, que els diu que aquest any no n'hi haurà. Tothom està molt disgustat, però llavors a en Louie se li acut una idea: construir una nòria gegant perquè el gat i els seus fills puguin pujar a la millor atracció de la fira.

18:03 Louie - Louie, dibuixa'm una diligència
tancar

Louie, dibuixa'm una diligència

La Yoko i en Louie han conegut un cavall que diu que és l'aventurer més intrèpid de tot l'oest americà. Els nostres amics han trobat l'excusa perfecta per jugar a vaquers! Només els falta una diligència i ja poden començar la conquesta de l'oest americà! El Louie ho té molt clar el que dibuixarà avui! T'hi apuntes a fer de cow-boy?!

18:11 Leo, el guardabosc - El dofí mular
tancar

El dofí mular

Mentre juga al jardí amb els peixets de l'estany, el Leo hi troba una cria de dofí. La Katie li explica que és un dofí mular, una espècie de dofins molt intel·ligents, ja que tenen el cervell molt gros. Com que es tracta d'una cria, tots dos germans es mobilitzen ràpidament per portar-lo amb la seva mare. Però durant la travessia s'hauran d'enfrontar a un vaixell de pesca que vol caçar el seu amiguet.

18:21 Leo, el guardabosc - El pingüí ullgroc
tancar

El pingüí ullgroc

Un pingüí molt especial es fica dins de la caseta de l'Heroi. Resulta que és un pingüí ullgroc, un animal que està en perill d'extinció. El Leo i la Katie de seguida s'organitzen per portar-lo a Nova Zelanda perquè es reuneixi amb la seva parella, però, quan hi arriben, es troben uns turistes que molesten els pingüins fent-los fotos. Els germans i l'Heroi tindran una gran idea per solucionar el problema.

18:32 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Dolores Huerta
tancar

Soc la Dolores Huerta

A la zona de jocs del museu hi ha un nen que ha acaparat la màquina de llançar pilotes i no deixa jugar els altres nens. La Yadina li diu, sense gaire convicció, que això no està bé, i ell no es dona per al·ludit. Aleshores, la Berby els porta a Califòrnia el 1946 a conèixer una activista social que es deia Dolores Huerta, que sempre va alçar la veu per ajudar els altres.

18:43 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Temple Grandin
tancar

Soc la Temple Grandin

El Ben, el nen nou de la classe de la Yadina, va de visita al museu. Com que la Yadina viu allà, li vol fer de guia de tot el museu, però resulta que el Ben és autista i li agrada fer les coses a la seva manera. La Yadina es vol fer amiga d'ell, però abans la Berby la porta a conèixer Temple Grandin, una nena autista que li ensenyarà que pensar i fer les coses d'altres maneres pot ser molt interessant.

18:55 Un dramarama total - Que ens ataquen els zombis!
tancar

Que ens ataquen els zombis!

Avui ha de venir una higienista dental a la guarderia, i per això la mare de la Gwen no vol portar la seva filla a la desfilada de zombis que es fa cada any amb gent disfressada. La Beth, que no vol ni sentir parlar de la higienista, s'empesca un pla per fer creure al Xef que uns zombis de veritat volen atacar la guarderia.

19:05 Un dramarama total - Exercitant els dimonis
tancar

Exercitant els dimonis

Una greu addicció a les pantalles converteix els nens en uns ganduls i el Xef recorre a una professional perquè l'ajudi a solucionar-ho. La dona està ben decidida a fer-los treballar de valent perquè es posin en forma, però en Noah no l'hi posarà gens fàcil. Mentrestant, el Xef té curiositat per veure com són els jocs a què juguen els nens i agafa una tauleta.

19:14 Un dramarama total - La Beth i la mongetera màgica
tancar

La Beth i la mongetera màgica

La Beth porta una rajola de xocolata a la guarderia i el Xef l'hi confisca. Per consolar-la, l'Owen li dona gominoles i no li diu que les guardava als mitjons fins que ja les ha començat a mastegar. Esgarrifada, les escup i cau inconscient a terra. Quan es desperta, de les gominoles n'ha crescut una mongetera gegant que arriba fins al cel. Ella, l'Owen i la Lizzy decideixen enfilar-s'hi per veure què hi ha a dalt de tot.

19:28 Mondo Yan - Gos perillós
tancar

Gos perillós

Practicant la transformació en guerrera, l'April queda encallada en la forma de pantera. En Negu, ajudant-se d'un ascensor que acaba de descobrir, envia un gran gos mutant perquè ataqui l'April, que ara té forma de felina. En Pai i en Xia aconsegueixen ensinistrar el gos fent-li portar el bastó d'en Pai i recompensant-lo amb uns bolets boníssims.

19:40 Mondo Yan - Problemes amb en Pai!
tancar

Problemes amb en Pai!

Els Ancians ordenen als Guardians que facin guàrdia nocturna a la Fortalesa Màgica. En Negu els envia un mutant que és un clon d'en Pai, i en Pai s'ha de derrotar ell mateix fent servir l'autoconeixement.

19:52 Zoom, el dofí blanc - Boda a Maotou
tancar

Boda a Maotou

Per tenir més clients al seu restaurant, la Maéva decideix organitzar bodes a Maotou. El Yann li proposa gravar un vídeo promocional pel seu projecte i convenç l'oncle Patrick perquè faci el paper de nuvi. Tot va de primera fins que el Ramana anuncia que... ha fet una cerimònia de debò i que la Maéva i el Patrick estan casats! La Maéva i la Timéti han d'anar a viure al galió fins que trobin una solució. Però la convivència no serà bufar i fer ampolles.

20:04 Zoom, el dofí blanc - Un equilibri fràgil
tancar

Un equilibri fràgil

S'organitza un gran banquet per una reunió de tots els caps de l'arxipèlag i el Yann, el Zoom i l'Auru descobreixen que una alga estranya cobreix la barrera de corall i que els crancs se'n van de les aigües de Maotou. Tampoc no veuen taurons enlloc. Hi ha alguna cosa que altera l'ecosistema, però què?

20:18 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El flautista de Sherwood
tancar

El flautista de Sherwood

Una plaga de rates infesta el poble de Nottingham, i en Robin i la seva colla proven de foragitar-les sense èxit. Fins que en Tuck, de casualitat, les atreu amb els seus xiulets. Les rates ja han arribat al castell i el príncep Joan en fuig esfereït. Mentrestant, en Tuck ha fabricat una flauta, amb què en Robin, pagat pel príncep, treu les rates del castell. Amb tot, cal un recurs extraordinari per fer fora les rates definitivament.

20:30 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El pont d'en Robin
tancar

El pont d'en Robin

El príncep Joan ha decretat un peatge per travessar l'únic pont que comunica amb Nottingham. Els vilatans veuen com les provisions de tota mena escassegen, i es queixen. Per solucionar-ho, en Robin decideix construir un pont nou, i durant unes quantes hores tot torna a la normalitat. Quan el príncep ho sap, però, ordena enderrocar el pont d'en Robin. I se'n surt, però en Robin l'enreda i li fa retirar el peatge del pont.

20:42 Les Sisters - Operació polls
tancar

Operació polls

Epidèmia de polls a Pom-les-Bains! La Marine aprofita l'ocasió per no haver d'anar a la piscina i s'inventa que ha agafat polls. El mateix dia s'organitza una cursa al parc i el corconet no se la vol perdre. Però com hi pot anar si ha fet creure a tothom que té polls? La solució: disfressar-se de noi.

20:54 Les Sisters - Superfesta
tancar

Superfesta

La Wendy i la Marine estan molt impacients perquè organitzen una superfesta a casa seva amb tots els seus amics i amigues. Però quan reparteixen les invitacions ensopeguen amb la Rachel, l'arxienemiga de la Wendy, que els diu que munta una megafesta el mateix dia. Esclata així la guerra de les festes!

21:06 Avatar, la llegenda de la Korra - El començament (2a part)
tancar

El començament (2a part)

La Korra ha anat recuperant la memòria. Després d'haver connectat amb en Wan, el primer avatar, decideix que per parar els peus a l'Unalaq ha de tancar el portal dels esperits abans de la Convergència Harmònica, que tindrà lloc d'aquí a poques setmanes. Així, la Korra espera evitar la foscor i recuperar l'harmonia entre el món dels esperits i el món dels humans.

21:32 El detectiu Conan - La petició de l'inspector Megure
tancar

La petició de l'inspector Megure

L'inspector Megure té un cas complicat i li demana ajuda a en Kogoro Mouri. Té l'esperança que el Kogoro Dorment resolgui l'assassinat del senyor Yutaka Reigan, un gran expert en literatura japonesa. Tot sembla indicar que el culpable és el nebot de la víctima, però el noi a última hora s'empesca una coartada que sembla sòlida. Tot i que està convençut de la seva culpabilitat, a en Conan li costarà molt demostrar que l'assassí és ell.

Progrmació BD ....
06:17 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

06:37 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:59 Onze
08:30 Tatuats pels Pirineus - La Vall d'Aran: Històries sota la neu, 2a part
tancar

La Vall d'Aran: Històries sota la neu, 2a part

En aquest capítol, la reportera Eva Clausó continua fent ruta per la Vall d'Aran. Avui es posarà les raquetes de neu per anar a fer una passejada per Bagergue amb Ricard Novell, el guia que l'ha acompanyat durant tot el viatge. Descobrirà Felipe Moga, un crac de l'esquí; visitarà l'única formatgeria de la Vall d'Aran; menjarà escudella i tastarà, a Unha, el licor de cassís. I acabarà a Bausen, el poble que conserva la típica arquitectura de la zona, on parlarà amb el Juanito ¿entre cabres¿ i amb la Carme ¿cardant llana.

09:06 GR. Cami de Sant Jaume - + info
tancar

+ info

El programa comença pujant a la Torta, l'agulla més alta de Montserrat; després farà carquinyolis ecològics, passejarà per un dels pocs museus catalans adaptat per a invidents, formarà part dels Moixiganguers d'Igualada, presentarà un mossèn cuiner i, finalment, participarà en el partit de solters contra casats de Jorba.

09:34 Thalassa - Sons de mar
09:52 L'Ebre, camins d'aigua - De Saragossa a Mequinensa
tancar

De Saragossa a Mequinensa

En el capítol d'avui veurem com l'Ebre recorre les àrides terres aragoneses recollint l'aigua dels seus nombrosos afluents del sud i del pirenaic Gállego. L'Ebre banya la ciutat de Saragossa, dins la qual rep les tèrboles aigües de l'Huerva i el riu pirinenc Gállego. A partir d'aquest punt les terres de l'Ebre es van fent més àrides; en dóna testimoni el desert dels Monegres, al marge esquerre, i el de Calanda, al dret.

10:23 Rurals - Pal de paller
tancar

Pal de paller

Són joves, treballadores i mares de família. En aquest capítol veurem com es viu el naixement del primer fill, el fet de conviure amb quatre generacions o ser mare de família nombrosa.

10:53 Karakia - Delphine, del Bearn a l'Empordà
tancar

Delphine, del Bearn a l'Empordà

La Delphine és de Pau, al Bearn occità. Coneix Catalunya de quan feia Història de l'Art i passava els estius al camp arqueològic d'Ullastret. Allà va conèixer en Ferran. Tot i que amb el temps s'ha aclimatat a l'Empordà, troba a faltar sovint les valls i muntanyes bearneses, les pastures verdes i les fresques tardes d'estiu, quan la pluja es fa present. Amb ella ha vingut, però, l'esperit dels racons que la van veure créixer i que ara reprodueix, com a il·lustradora, en els seus dibuixos. Tradicions que en molts casos són properes a les del nostre Pirineu, com la d'en Joan de l'Ós. Quan vam entrar a la cuina de la Delphine, la festa occitana va ser completa: salade landaise (amb pedrers d'ànec), poule au pot (la famosa recepta inspirada en Enric IV) i gâteau basque, un pastís amb gust d'ametlles que ens recorda la connexió pirinenca amb la cultura basca. I una sorpresa final, el greuil o grulh, una magnífica manera d'enriquir el cafè, pròpia dels pastors occitans.

11:29 Onze
13:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 16:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Ramos..

13:29 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

13:49 Programes Externs Esports - NBA: Best of Giannis Antetokounmpo
14:00 Esport Club - Presentació Luuk de Jong
tancar

Presentació Luuk de Jong

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 16:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Ramos..

15:06 Viatges insòlits - Veneçuela
tancar

Veneçuela

Temps enrere, Veneçuela era un dels principals destins turístics de l'Amèrica del Sud. Però des de la mort de Chávez, el 2013, ha esdevingut un dels països més perillosos del món. En Tom i el seu equip experimentaran el perill en una barriada de Caracas, però també les meravelles naturals que Veneçuela espera poder tornar a mostrar algun dia al món.

15:49 Viatges insòlits - Dakota del Nord
tancar

Dakota del Nord

Els estats del nord dels Estats Units són els menys visitats del país. Raó suficient perquè en Tom Waes vulgui anar-hi! Dakota del Nord, Montana i Idaho seran l'escenari on es desenvoluparan històries d'americans extravagants, carreteres interminables i nombroses diferències culturals. Tot amb el segell "Only in America".

16:35 Els cims de les delícies - El massis dels Aravis a l'Alta Savoia
tancar

El massis dels Aravis a l'Alta Savoia

Al massís dels Aravis, a l'Alta Savoia, el gran xef de cuina Marc Veyrat és un campió de l'anomenada gastronomia molecular. El seu gran projecte és obrir un restaurant ecològic, totalment autàrquic, al vell mas del seu avi. Ho fa amb la col·laboració d'alguns pagesos de la rodalia, com la Carine i en Michel, que li subministren el formatge que produeixen biològicament: el reblochon, un dels grans signes d'identitat de la Savoia. Viuen de l'abril a l'octubre en una borda a 1.500 metres d'altitud, davant el pic de Jallouvre, amb dos fills, en Jean i la Méline, i un ramat de 30 vaques. Tots plegats estan lliurats en cos i ànima a l'elaboració del preuat formatge del país, que ha de fer un paper de protagonista en el futur restaurant ecològic del gran xef.

17:02 Edge Channel - Edge Stories cap. 18
17:51 Zona zàping
18:28 Nascar - Nascar Darlington
20:07 Esport Club - Presentació Luuk de Jong
tancar

Presentació Luuk de Jong

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 16:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Ramos..

21:11 ESPORTS360 - Esports360: La piscina oblidada
21:24 Edge Channel - Ultimate Fishing Show cap.1
21:47 Edge Channel - Ultimate Fishing Show cap.2
22:08 Edge Channel - Ultimate Fishing Show cap.3
22:33 Temps d'aventura
22:58 Programes Externs Esports - NBA: Best Phantom Stephen Curry 62 points
23:00 Onze
00:32 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:55 Onze
02:27 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:50 Biketrial - Bike trial: Camp. del Món UCI Final masculina 26''
04:14 Nascar - Nascar Darlington