TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

07:29 TN Matí - + info
tancar

+ info

L'edició del matí dels "Telenotícies", conduïda per Ariadna Oltra, per arrencar el dia amb un repàs exhaustiu a l'actualitat.

08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.

Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:00 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya.

El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:42 Cuines - Amanida de llenties i llom arrebossat amb crackers
tancar

Amanida de llenties i llom arrebossat amb crackers

Dos plats que poden anar en un mateix menú o per separat. Una amanida de llenties amb una vinagreta diferent, i un llom arrebossat sense ou però si molt cruixent.

15:58 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

En Vicenç sospita que la Patri ha robat el braçalet del cohousing. I aquest és el començament d'un seguit de problemes per a la noia. La Nunu es posa rabiosa quan descobreix que en Juli i l'Anna s'han reconciliat, però no pensa rendir-se. La Sílvia presenta en Roc a l'Anna i en Juli en un dinar. Es cauran bé? L'Estel i en Nicola discuteixen fortament. La Cati pateix pel negoci perquè no veu que la parella sigui gaire sòlida i demana a en Marc que tranquil·litzi la noia. Però en Marc no ajuda gaire.

16:38 Tot es mou
20:15 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre.
El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta.
Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Òscar Andreu, Peyu i Marc Giró, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:10 Polònia - + info
tancar

+ info

A "Polònia", Pedro Sánchez (Pep Plaza) s'enfronta, un cop més, al cambrer del croissant (Marc Rodríguez) amb una metàfora sobre les inversions del país.

El cap de setmana es va celebrar el congrés de Junts. Laura Borràs (Agnès Busquets) està convençuda que el seu mirall és defectuós perquè cada vegada que li pregunta qui és la més votada de Junts li diu un altre nom.

Aquest congrés representa l'enèsima renovació de l'antic espai de Convergència. El programa recordarà els inicis del partit a "Convergència: the reunion". Artur Mas (David Marcé), Duran i Lleida (Xavi Serrano), Andreu Mas-Colell (Cesc Casanovas) i Quico Homs (Pep Plaza) repassaran alguns dels esquetxos més emblemàtics del seu mandat.

El rei Felip (Pep Plaza) i el rei Joan Carles (Toni Albà), davant l'èxit del jubileu de platí de la reina d'Anglaterra, organitzaran la seva festa però en versió espanyola. En aquest cas, "El jubilao" per mirar de netejar la imatge de l'emèrit.

També es rebrà la visita del ministre Boris Johnson (Jordi Soriano) després de la moció de censura de dilluns.

I mentre els preus no paren de pujar, s'explicarà en dos minuts en què consisteix exactament la inflació.

Després d'anys d'escàndols, la justícia en persona ha presentat la seva dimissió, cansada de no poder dur a terme la seva feina a Espanya.

S'assistirà a la reunió dels líders mundials: Josep Borrell (Queco Novell), Ursula von der Leyen (Judit Martín), Boris Johnson (Jordi Soriano), Joe Biden (David Marcé) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) demanaran als ciutadans que limitin l'ús de l'energia.

I, finalment, Feijóo (Queco Novell) i Almeida (Albert Mèlich) protagonitzen la pel·lícula "Uno de los nuestros" com si fossin Joe Pesci i Ray Liotta. Com es prendrà Feijóo que Almeida l'acusi de ser poc moderat?

22:53 APM? - + info
tancar

+ info

L'"APM?" analitza de forma desenfadada l'actualitat i el món de la televisió, i alhora incorpora cada vegada més continguts provinents d'internet i de les xarxes socials.

Aquesta temporada l'"APM?" compta amb noves seccions i potencia la participació dels espectadors.

23:33 Una història de la literatura - Joanot Martorell
tancar

Joanot Martorell

«Una història de la literatura», com bé diu el títol, és un programa de literatura. Això sí, no és el típic programa de literatura. De fet, durant algunes parts del programa fins i tot l'espectador pot dubtar si està veient un programa que parla de llibres o un que parla de la fauna autòctona de la Catalunya interior. Inspirat en programes mítics com «L'hora del lector», Elisenda Pineda comanda aquest format breu amb l'ajuda, a vegades bastant confosa, de l'especialista en la matèria, Godai Garcia. Especialista en una matèria que no és la literatura. A més a més, en aquest espai llibresc on transcorre la tertúlia literària, també hi trobem a Eduard Gener i un piano de cua blanca que amenitza i acompanya la conversa.
En aquest set literari hi passaran els nostres convidats (Toni Soler, Empar Moliner, Oye Sherman, Pepe Colubi, Laura Grau o Malcom Otero) que ens donaran la seva visió més personal sobre els autors tractats i les seves obres. Bé, més o menys.
Cada capítol està dedicat a un autor o autora catalana que coneixerem gràcies a una introducció animada (ens referim a una animació, però sí, també serà entretinguda) que donarà la informació principal per una mica més a l'autor. Acomiadarem el programa amb les aventures, poc aventureres, de Brunisenda i Guifré.
Segurament no és el que espereu veure, però això ja és una altra història.

23:48 Una història de la literatura - J.V.Foix
tancar

J.V.Foix

J.V.Foix va treballar sempre en una pastisseria, però no era capaç de fer-te un pastís. Molt poema, però poc pastís. Ja només per això valdria la pena mirar el programa, però és que, a més a més, també parlarem de la fascinació pels supermercats, del conflicte d'entrar en una discoteca més enllà de les tres de la matinada, de la masculinitat més fràgil que un pet de monja i del poc glamur que té, encara que no vulguem, menjar calçots. Sí, dures declaracions, però això és així. En aquest capítol amb Laura Grau com a convidada.

00:03 Més 324 - + info
tancar

+ info

Avui, al "Més 324" informem de l'anunci del Banc Central Europeu d'apujar els tipus d'interès aquest juliol per primer cop en una dècada com a part de les mesures per frenar la inflació. I analitzem la decisió d'Algèria de "congelar" les relacions comercials amb Espanya. Entrevistem Francesc Xavier Vila, secretari de Política Lingüística; Jorge Cagiao y Conde, professor de Dret de la Universitat de Tours, autor de l'assaig "Democracia y nación. España en el laberinto plurinacional", i coordinador de l'estudi "La legitimidad de la secesión a debate"; i Eloi Creus, filòleg i traductor

01:50 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:01 Rumba a l'estudi - Muchacho y los Sobrinos
05:00 Folc a l'estudi - Roigé
Progrmació BD ....
21:56 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:17 Per què volen els avions? - Per què ens emociona l'art?
tancar

Per què ens emociona l'art?

Avui, l'Eloi va a un concert dels Catarres i s'endú una sorpresa que el deixa de pedra. A més, s'embruta les mans al taller de l'artista visual Marià Dinarès i manté una conversa molt sincera amb les germanes Peya.

22:48 El documental - L'hora dels infants.Colònies i escoles a l'aire lliure, la revolta educativa a Catalunya
tancar

L'hora dels infants.Colònies i escoles a l'aire lliure, la revolta educativa a Catalunya

Què té a veure un pavelló de fusta sueca a Berga amb la platja de la Barceloneta? I l'ombra d'una pineda de Calafell amb la Central Hidroelèctrica de Capdella, al cor del Pirineu? En aquests quatre escenaris es van experimentar i aplicar, fa cent any, alguns dels mètodes pedagògics més renovadors d'aquell moment. Tot i que el seu objectiu inicial era una altra, van acabar esdevenint autèntics laboratoris educatius. Alguns s'han mantingut a l'oblit, fins avui, mentre que altres es van convertir en icones d'una època daurada de l'escola catalana. Idees com l'aprenentatge actiu, la importància de la música o de la lectura i, sobretot, situar l'infant al centre de l'ensenyament es van aplicar fins a uns nivells mai vistos i, potser, encara avui no hem tornat a repetir.

El documental recupera la memòria d'algunes experiències pioneres com les de l'Escola de Bosc de Montjuïc o l'Escola del Mar de la Barceloneta i, per primer cop, explica a un públic general alguns fets com les colònies de Capdella, la de Vilamar de Calafell o la colònia permanent de Berga.

23:59 Quan arribin els marcians - Els afrodescendents obren els seus espais i Núria Cadenes per l'any Fuster
tancar

Els afrodescendents obren els seus espais i Núria Cadenes per l'any Fuster

Afrodescendents cansats d'haver de demanar permís per entrar en molts espais en què no se'ls ha permès l'entrada, han decidit de crear-ne de nous. I abduïm l'escriptora Núria Cadenes

00:31 Ciutats al mar - Amsterdam. Vida als canals
tancar

Amsterdam. Vida als canals

La xarxa de canals d'Amsterdam connecta passat i present. Construïts en l'època gloriosa de la ciutat, en un principi van servir per transportar mercaderies, activitat que mica en mica es va reprenent. Arran d'aigua són moltes més les experiències creatives i sostenibles que hi tenen lloc, des de la rehabilitació d'unes antigues drassanes com a lloc de treball, a un emplaçament artístic, passant per cases flotants, venda ambulant, campanyes de neteja i projectes de sensibilització amb la immigració.

01:14 Per què volen els avions? - Per què ens emociona l'art?
tancar

Per què ens emociona l'art?

Avui, l'Eloi va a un concert dels Catarres i s'endú una sorpresa que el deixa de pedra. A més, s'embruta les mans al taller de l'artista visual Marià Dinarès i manté una conversa molt sincera amb les germanes Peya.

01:44 El documental - L'hora dels infants.Colònies i escoles a l'aire lliure, la revolta educativa a Catalunya
tancar

L'hora dels infants.Colònies i escoles a l'aire lliure, la revolta educativa a Catalunya

Què té a veure un pavelló de fusta sueca a Berga amb la platja de la Barceloneta? I l'ombra d'una pineda de Calafell amb la Central Hidroelèctrica de Capdella, al cor del Pirineu? En aquests quatre escenaris es van experimentar i aplicar, fa cent any, alguns dels mètodes pedagògics més renovadors d'aquell moment. Tot i que el seu objectiu inicial era una altra, van acabar esdevenint autèntics laboratoris educatius. Alguns s'han mantingut a l'oblit, fins avui, mentre que altres es van convertir en icones d'una època daurada de l'escola catalana. Idees com l'aprenentatge actiu, la importància de la música o de la lectura i, sobretot, situar l'infant al centre de l'ensenyament es van aplicar fins a uns nivells mai vistos i, potser, encara avui no hem tornat a repetir.

El documental recupera la memòria d'algunes experiències pioneres com les de l'Escola de Bosc de Montjuïc o l'Escola del Mar de la Barceloneta i, per primer cop, explica a un públic general alguns fets com les colònies de Capdella, la de Vilamar de Calafell o la colònia permanent de Berga.

02:52 Quan arribin els marcians - Els afrodescendents obren els seus espais i Núria Cadenes per l'any Fuster
tancar

Els afrodescendents obren els seus espais i Núria Cadenes per l'any Fuster

Afrodescendents cansats d'haver de demanar permís per entrar en molts espais en què no se'ls ha permès l'entrada, han decidit de crear-ne de nous. I abduïm l'escriptora Núria Cadenes

03:21 km33 - Malàisia, per definició exòtica
tancar

Malàisia, per definició exòtica

La Carla i l'Albert fa 5 anys que no poden fer vacances junts. Ara que per fi coincideixen, faran una ruta pel sud-est asiàtic. El viatge comença a Malàisia, un país on descobriran Borneo, un paradís amagat i desconegut, desconnectaran del tot en platges paradisíaques i faran un trekking nocturn per una de les selves més fascinants del planeta. I, a més a més: la salut del viatger, consells per vacunar-se i evitar malalties durant el viatge i una zona que guanya adeptes pel seu exotisme i varietat.

04:05 Karakia - Jing Jing (Pequín)
tancar

Jing Jing (Pequín)

La Jing Jing i l'Ambròs es van conèixer a l'Aeroport de Xangai. Ell viatjava sovint a la Xina per a la seva empresa i ella estava a punt de començar un postgrau a Europa. Entre les moltes coses en comú que junts van descobrir, n'hi havia una que va marcar la seva vida professional: la passió pel te. La divulgació d'aquesta beguda mil·lenària, de les seves varietats i subtileses, és la divisa de la botiga i la teteria que van obrir a Barcelona. La Jing Jing, que és sommelier de te, pertany a una família de Pequín vinculada a l'herboristeria tradicional, que aprovisionava la cort de l'últim emperador. Mentre espera el naixement del petit Ambròs Rui el te ocupa, a casa seva, un lloc de privilegi; també la cuina casolana que va heretar dels pares i de l'àvia: les creps de farina i ou, la sopa de mill o els fideus a l'estil de Pequín.

04:41 Thalassa - COL·LECCIONISTES DE MAR
04:59 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

Té com a objectiu principal oferir "el que al llarg de la setmana veu l¿espectador, però no sap que veu".

L'espectador veu coses que no sap que veu. L¿objectiu de "l¿illa del tresor" és dotar d¿intenció poètica, mitjançant la paraula, la música, la imatge o el silenci, totes aquelles coses que es creguin oportunes i que hagin vist la llum- ja que sigui de l¿actualitat o de la mirada dels presentadors- al llarg de la setmana.

05:29 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

"L'illa del tresor", de Joan Barril i Joan Ollé, estrena temporada i ho fa col·laborant amb "La Setmana de TV3", dedicada, en aquesta edició al canvi climàtic.

Convidat: JAVIER MARTÍN-VIDE, catedràtic de Geografia física

Després de l'hivern, torna la primavera televisiva al 33. L'Illa del Tresor estrena temporada aquest dijous amb noves emissions carregades d'aventura poètica. I arrenca precisament en La Setmana de TV3, aquest any consagrada al canvi climàtic. Sobre els perills que assetgen el planeta, l'observació de la natura, la situació dels animals, i fins i tot els crepuscles de Blade Runner ens en parla a l'entrevista el catedràtic Javier Martín-Vide, geògraf i mestre de reconeguts meteoròlegs. Al mateix programa, Joan Barril i Joan Ollé demostren com els elements poden mutar per efecte del clima, com un rellotge de sorra pot funcionar al revés, i com l'escalfament pot esdevenir apocal·líptica poesia visual.

05:53 Videoclips - Roger Argemí - La fina línia
05:56 Videoclips - Lildami & Sr. Chen - A la sang
Progrmació BD ....
06:00 Megaminimals - Bota pilota !
tancar

Bota pilota !

MEGAMINIMALS

Producció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012
Director: Josep Viciana
Guionistes: Josep Viciana i Teo Tarras
Música: Josep Roig

"Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen.

Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música...

En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia.

La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:06 Megaminimals - Els megapintors
tancar

Els megapintors

MEGAMINIMALS

Producció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012
Director: Josep Viciana
Guionistes: Josep Viciana i Teo Tarras
Música: Josep Roig

"Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen.

Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música...

En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia.

La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:15 Megaminimals - La garlanda de flors
tancar

La garlanda de flors

MEGAMINIMALS

Producció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012
Director: Josep Viciana
Guionistes: Josep Viciana i Teo Tarras
Música: Josep Roig

"Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen.

Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música...

En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia.

La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:20 Megaminimals - Un robot molt especial
tancar

Un robot molt especial

MEGAMINIMALS

Producció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012
Director: Josep Viciana
Guionistes: Josep Viciana i Teo Tarras
Música: Josep Roig

"Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen.

Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música...

En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia.

La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:26 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc el Charles Dickens
tancar

Soc el Charles Dickens

Fa tres dies seguits que plou, i la Yadina i la doctora Zoom ja no saben què fer per distreure's. Per això la Berby les porta a conèixer Charles Dickens, un escriptor molt famós que els ensenyarà que la imaginació fa que tot sigui molt més divertit. Al seu costat, i gràcies a la imaginació, travessaran rius plens de taurons, i fins i tot jugaran amb un pop gegant!

06:37 Xavier Enigma i el Museu Secret - Som les germanes Bronte
tancar

Som les germanes Bronte

El Brad està a punt d'acabar de dibuixar l'últim còmic del Biciman, però no se li acut cap idea per fer el final. Per això la Berby se l'emporta a conèixer les germanes Brontë. La Charlotte, l'Emily i l'Anne porten el Brad, el Xavier i la Yadina a la Ciutat de Vidre, un lloc que s'han inventat elles, on la diversió s'hi fa i s'hi desfà i la imaginació serveix per crear mil i una històries.

06:48 L'abella Maia - L'espia infiltrada
tancar

L'espia infiltrada

La Maia acaba de conèixer la Syrphie, una mena de mosca que sembla més aviat una vespa. S'han fet molt amigues, però resulta que hi ha unes abelles obreres que la persegueixen perquè es pensen que els ha robat el nèctar. Amb l'ajuda de la Maia i d'en Willi, la Syrphie s'infiltrarà entre les vespes de debò per demostrar que és innocent.

07:00 L'abella Maia - El foraster
tancar

El foraster

En Shelby s'ha despertat i s'ha trobat que algú s'havia menjat tots els bolets del seu racó preferit. L'únic que hi ha trobat és un rastre de bava, que no era seva! Segons en Barry, ha hagut de ser "la terrible bèstia de més enllà del prat que devora tot el que troba al seu pas"! La Maia té clar que els monstres no existeixen i està ben decidida a sortir a investigar. L'hi acompanyes?

07:11 Zoom, el dofí blanc - Sola contra el món
tancar

Sola contra el món

La càmera de fotos del Yann i els regals d'aniversari de la Tapuna han desaparegut i tot indica que ho ha robat la Marina. Enfadada perquè tothom la tracta de mentidera, la menuda decideix fer la seva pròpia investigació. Amb l'ajuda del Zoom, la Marina segueix la pista que la porta als veritables lladres, i el que descobreix és una autèntica sorpresa.

07:23 Zoom, el dofí blanc - Xaman per un dia
tancar

Xaman per un dia

El Ramana ha de passar el dia fora del poble i, contra tot pronòstic, nomena el Yann com a substitut seu. El Yann queda sorprès, però no s'hi pot negar. No triga a descobrir que la vida d'un xaman és molt més complicada del que s'imaginava i acaba provocant més d'un desastre. Per sort, compta amb la Timéti, l'aprenenta del Ramana, perquè l'ajudi en les seves obligacions.

07:35 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - La mare em va dir que no fes kung fu
tancar

La mare em va dir que no fes kung fu

La Yan Fan, la mare de la Grua, va a veure el seu fill al Palau de Jade. La Grua diu al Shifu que vol abandonar els Cinc Furiosos i se'n va sense donar-ne cap explicació. El Po segueix el seu company, que li acaba confessant que la seva mare detesta el kung fu i que ell li havia dit que no hi tindria mai res a veure. La Grua demana al Guerrer del Drac i als seus altres companys que l'ajudin a impedir que la seva mare descobreixi el seu secret.

07:57 Pat, el gos - Quin Tiki mola més?
tancar

Quin Tiki mola més?

La Lola ha fet un tiki per a la festa del seu barri. Li demana al Pat que el vigili, però el Caputxet i els coloms se senten atrets per la figura gegant, i el Pat s'haurà d'esforçar perquè continuï intacte.

08:05 Pat, el gos - Relaxa't, Pat
tancar

Relaxa't, Pat

La Lola està ajudant la Lucy a practicar unes postures de ioga per a un examen, i el Pat farà tot el possible per ajudar la Lola en la seva missió, i s'assegurarà que no els destorbi res perquè la Lucy es pugui concentrar.

08:13 Pat, el gos - Carrera de carretons
tancar

Carrera de carretons

La Lola i el Víctor fan una carrera de carretons. El guanyador s'endurà el trofeu que el pare de la Lola va guanyar quan era petit. Però el Marcel, atret pel trofeu, voldrà participar en la carrera tant sí com no, i el Pat farà el possible per evitar que guanyi.

08:20 Pat, el gos - El mapa del tresor
tancar

El mapa del tresor

La Lola troba un mapa del tresor que pertanyia al seu pare, i està ben decidida a trobar el tresor que amaga. El Pat l'ajudarà a trobar-lo... però haurà de fer el possible perquè no se li avancin els coloms!

08:27 Masha i l'os - Els tres mashqueters
tancar

Els tres mashqueters

Mentre l'os prepara els regals per l'aniversari de l'ossa, una abella el pica al nas i arruïna les esperances que tenia de donà'ls-hi personalment. Mentrestant, la Masha, la Dasha, el panda i el porquet es disfressen de mosqueters i volen ajudar l'os a donar-li els regals a l'ossa. Però començaran a discutir entre ells i se'ls complicarà la missió.

08:36 Masha i l'os - Venim en to de pau
tancar

Venim en to de pau

Una nau espacial extraterrestre té un accident i els seus tripulants van a parar al jardí de l'os. Els extraterrestres s'han de fer una altra nau de seguida i agafen un munt de coses de casa l'os i d'altres animals del bosc. La Masha, que està entrenant el gos perquè aprengui a fer uns quants trucs, li vol ensenyar a l'os tot el que ha après el gos.

08:43 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas de les joguines enganxades
tancar

El cas de les joguines enganxades

Un dia qualsevol al País de la Joguines. El Noddy ha d'anar a buscar el Gas al taller del Xip, on l'està revisant, i quan va a agafar el tren, veu que el Carlton s'ha quedat enganxat al terra de l'andana de l'estació. I no només ell: totes les joguines que trepitgen l'andana hi queden enganxades. El Noddy decideix investigar i descobreix que algú hi ha escampat cola. Qui pot haver estat?

09:07 Els o-o-ossets - Cinc moviments per endavant
tancar

Cinc moviments per endavant

El Bjorn està cansat de perdre sempre totes les partides que juga a un joc de taula amb la Franny. El Bucky li proposa guanyar fent trampes: construirà una versió gegant del joc de taula i, a distància, farà que la Franny quedi sempre enrere. Però el Bjorn no ho té clar.

09:13 Els o-o-ossets - Una gran aventura
tancar

Una gran aventura

El Bucky ha planificat una aventura molt intensa amb el Bjorn: volen baixar per un riu, travessar zones pantanoses, pujar dalt de tot d'una muntanya molt alta i llançar-s'hi en paracaigudes. Però durant la ruta els sorgiran molts obstacles que només podran superar amb l'ajuda de la naturalesa.

09:18 Els o-o-ossets - El dia al revés
tancar

El dia al revés

El Bucky s'han inventat "el dia al revés", un dia en què tothom diu una cosa i vol dir la contrària. Ell, el Bjorn i la Franny s'ho passen tan bé que volen que cada dia sigui així. Però aviat hi ha malentesos i comencen a fer coses massa perilloses.

09:23 Els o-o-ossets - Pel·li, pel·li, pel·li!
tancar

Pel·li, pel·li, pel·li!

Tota orgullosa, la Franny presenta al Bjorn i el Bucky la pel·lícula que ha rodat amb el Pollet, però els dos ossos la troben ridícula i decideixen rodar-ne una de millor. La Franny, però, també hi troba pegues, i els proposa fer-ne una altra que combini tots dos estils.

09:28 Els o-o-ossets - Enganyar el cervell
tancar

Enganyar el cervell

El Bjorn i el Bucky estan a punt de començar un torneig de tennis, però li van deixar les raquetes a la Franny fa temps i la guineueta no recorda on les va posar. Per ajudar-la a recordar què en va fer, els dos ossos fan servir diferents estratègies.

09:33 Leo, el guardabosc - El fraret atlàntic
tancar

El fraret atlàntic

Un ocell amb un bec acolorit molt curiós apareix al jardí del Leo. La seva germana, la Katie, li comenta que es tracta d'un fraret atlàntic, un ocell que, a més de volar, és capaç de nedar sota l'aigua. Els germanets es posen de seguida en marxa per portar el fraret a casa seva, a Islàndia. Però l'aventura està a punt d'acabar malament quan el Leo patina i cau per un penya-segat.

09:44 Leo, el guardabosc - L'os rentador
tancar

L'os rentador

El Leo troba una cria d'os rentador remenant el cubell de les escombraries que hi ha al jardí. La Katie llegeix que els ossos rentadors s'han adaptat a buscar menjar i a viure en entorns urbans, però que el seu hàbitat natural és el bosc. I els germans es posen en marxa per anar a buscar la família de l'animaló. Però, pel camí, un grup d'ossos rentadors mascles molt agressius els volen fer fora.

09:54 Els mixets - L'iglú
tancar

L'iglú

Un dia que feia molt de fred, els mixets van sortir a jugar a la neu. En Flam va voler fer un iglú de neu per comprovar si s'estava més calent a dins que a fora. Mentre ell feia l'iglú, els altres gatets jugaven. Però al final, perquè el Flam també pogués anar a jugar, es van posar tots a fer l'iglú.

09:59 Els mixets - L'escarabat que s'ha perdut
tancar

L'escarabat que s'ha perdut

Un dia de primavera que feia molta calor, la mare va obrir la finestra perquè entrés la fresca i va entrar un escarabat a casa. La mare va anar a buscar una mosquitera per a la finestra i va demanar als mixets que deixessin sortir l'escarabat. Però la bestiola no tenia ganes d'anar-se'n.

10:03 Els mixets - Animem la Mostassa
tancar

Animem la Mostassa

Un dia, els mixets i la seva mare van anar a veure la Mostassa, i quan van arribar a casa seva, ella encara no havia acabat d'aparellar uns mitjons que havia d'endreçar i es va posar de mal humor. Els mixets es van pensar que estava empipada amb ells, però en realitat el que necessitava la Mostassa era un cop de mà per acabar la feina d'una manera divertida.

10:08 Els mixets - El secret del pare
tancar

El secret del pare

Un dia, el pare va pujar a les golfes amb unes eines i va dir als mixets que li estava preparant una sorpresa a la mare i que no li diguessin res. La mare va sentir uns cops de martell que venien de les golfes i els mixets, per no espatllar la sorpresa, van mirar de despistar-la perquè el pare tingués temps d'acabar de preparar-ho tot.

10:12 Els mixets - El laberint
tancar

El laberint

Un dia, els mixets van anar al parc amb el pare perquè volien pujar als cavallets. Pel camí van trobar un laberint amb un mapa a l'entrada, i el pare els va explicar que era un lloc que tenia molts camins però que només tenia una sortida. Abans d'entrar-hi, el pare va copiar el mapa per no perdre's. Però un cop dins, va passar el que no havia de passar: que el pare va perdre el mapa!

10:19 Comptem amb la Paula - A dalt, a baix, a l'esquerra, a la dreta
tancar

A dalt, a baix, a l'esquerra, a la dreta

Jugant al joc de "La mare mana", la Guixet s'equivoca i fa caure la Calcu, que perd una tecla numèrica. Com que no la troben per enlloc, la colla d'amics van a la fàbrica de joguines a aconseguir-n'hi una altra. Quan hi arriben, però, és tot fora de lloc, i el senyor President els dona indicacions per megafonia perquè s'orientin. Mentre esperen la tecla, ajuden el senyor Robot a classificar les joguines.

10:30 Comptem amb la Paula - Retallar estels
tancar

Retallar estels

La Paula necessita cinta adhesiva per enganxar plomes al seu àlbum de retalls, però no té tisores per tallar-la. Llavors els amics van fins al parc a demanar ajuda al senyor Nan de jardí. Allà aprenen a fer servir les tisores per fer-se un estel. Després, el nan els talla cinta adhesiva amb què la Paula completa l'àlbum enganxant-hi les plomes noves que ha trobat amb els seus amics.

10:40 Misha, la gata violeta - El diari secret de l'avi
tancar

El diari secret de l'avi

La Misha i els amics troben un diari de l'avi on hi apunta aventures molt emocionants. Això els porta a deduir que potser l'avi de la Misha és un espia! Els amics només tenen una manera de comprovar-ho: convertir-se en espies i investigar quina és la veritable identitat de l'avi.

10:47 Misha, la gata violeta - La Tina tortuga
tancar

La Tina tortuga

Ha arribat una nena nova a l'escola: la Tina Tortuga. La Misha vol ser amiga seva, però la Tina és molt vergonyosa i introvertida. Tots els intents perquè jugui amb la colla fracassen. Però la Misha acaba descobrint que la Tina té un gran talent: el dibuix!

10:53 Misha, la gata violeta - En Guillem llepafils
tancar

En Guillem llepafils

La Misha demana a l'Hilari que es disfressi de SuperXef perquè el Guillem s'acabi tot el que li posen al plat. El truc funciona, però això implica que l'Hilari es veu obligat a passar-se tots els àpats a casa la Misha. L'Hilari no té cap altre remei que dir que no ho vol fer més.

11:00 L'abella Maia - Flors nocturnes
tancar

Flors nocturnes

A la majoria de flors els encanta el sol, però avui la Maia i en Willi han descobert que n'hi ha unes que s'estimen més la lluna, i que precisament es diuen "flor de lluna". En Flip els ha comentat que l'altre dia una arna li va dir que n'havia vist una a prop del Rusc de la Malva Reial, i aquesta nit estan decidits a arribar-s'hi. Ves que no es perdin amb la foscor...

11:12 L'abella Maia - Polsim d'ales
tancar

Polsim d'ales

La Maia, sense voler, ha mullat les ales a la Beatrice. Però el pitjor de tot és que, quan ha intentat eixugar-les-hi, li ha fet perdre el polsim, que és el que fa que les ales de les papallones brillin al sol i els donin aquells colors tan bonics. Ara la Maia i en Willi l'hauran d'ajudar a trobar més polsim abans que arribi l'hora de fer el gran ball! Però d'on el trauran?!

11:25 El xai Shaun - Investigació a la granja
tancar

Investigació a la granja

L'empipador xiulet del Bitzer està posant les nervis de punta als residents de la granja. Però quan desapareix, el "detectiu Shaun" sospita que ha sigut un robatori. Per tant decideix perseguir el culpable, però durant la investigació no para de trobar pistes falses que no el porten enlloc.

11:32 El xai Shaun - Noves de trinca
tancar

Noves de trinca

El granger rep la gran novetat de la moda d'aquesta temporada. Un parell de sabatilles esportives de disseny. Mirar que no s'embrutin mentre fa les tasques normals de la granja es converteix en tot un repte. Per sort el Bitzer fa tot el que pot perquè estiguin sempre immaculades.

11:38 El xai Shaun - El superxai
tancar

El superxai

Els porcs estan empipant tots els animals de la granja, quan de sobre apareix un heroi del no-res. Amb un vestit que sembla tret de l'estenedor de roba i amb un bufador de fulles incorporat, el Superxai torna a portar la pau la granja... fins que els porcs descobreixen qui és de veritat.

11:44 El xai Shaun - El tour de la granja
tancar

El tour de la granja

El granger està en molt mala forma física, i el Shaun decideix animar-lo a recuperar-la fent servir una improvisada bicicleta estàtica que ha muntat amb una que era a la pila de deixalles. La bicicleta salta de la fixació i de seguida la tenim amb el seu ciclista improvisat corrent amunt i avall per la granja amb el Shaun, el Bitzer i la resta perseguint-lo.

11:50 El xai Shaun - El robatori de l'osset de peluix
tancar

El robatori de l'osset de peluix

El granger descobreix que es poden guanyar molts diners amb joguines antigues. Quan troba l'osset de peluix del Timmy el fica en una caixa forta d'última generació convençut que val una fortuna. Com s'ho faran el Shaun i els altres per recuperar l'osset de la gran fortalesa i tornar-lo al pobret Timmy?

11:56 El xai Shaun - L'estrella de la granja
tancar

L'estrella de la granja

En Ben i el seu gos Lexie de la granja del costat estan causant furor a internet. Perquè ells no siguin més importants, el granger decideix penjar els seus propis vídeos a internet però no li posen cap m'agrada fins que el Shaun i tota la trepa no decideixen intervenir-hi per resoldre la situació.

12:04 Els germans Kratt - El misteri dels pingüins del Pol Nord?
tancar

El misteri dels pingüins del Pol Nord?

Els germans Kratt són al pol sud, on aprenen coses dels pingüins i els seus poders. Llavors, reben un missatge de la Nua, que és al pol nord: hi ha trobat tres pingüins. Això, als germans Kratt els estranya i els preocupa, perquè de pingüins només n'hi ha al pol sud i no estan acostumats als depredadors que hi ha al pol nord. L'equip es posa a investigar el misteri i mira de tornar els pingüins cap a casa.

12:24 Els germans Kratt - El temple dels tigres
tancar

El temple dels tigres

Els germans Kratt tenen la sensació d'haver perdut el sentit animal, que els permet detectar qualsevol espècie. Per recuperar-lo se'n van a l'Índia a aprendre coses d'un animal que viu molt compenetrat amb la natura: el tigre de Bengala. Però un cop allà s'enduran una bona sorpresa: els ha seguit la Donita, que vol caçar tigres per a la línia de moda que ha de treure.

12:46 Zoom, el dofí blanc - El pintor dels mars del Sud
tancar

El pintor dels mars del Sud

En Yann descobreix en un llibre d'art vell una pintura que el deixa fascinat. Es tracta de l'obra d'un pintor que es va establir a Maotou i en va pintar molts racons, fa molts i molts anys. L'últim que se'n sap és que va naufragar amb totes les seves pertinences, i en Yann decideix anar-les a buscar per regalar-li un dels seus quadres a la Timéti.

12:58 Zoom, el dofí blanc - L'iceberg
tancar

L'iceberg

Al poble tothom queda molt parat quan en Jack arriba anunciant que ha vist un iceberg prop de Maotou. Al vespre, en Patrick rep un senyal d'alerta, un vaixell ha topat amb l'iceberg i està en perill de naufragar. Quan ell, en Yann i l'Auru arriben al lloc de l'accident, s'adonen que hauran d'ajudar el senyor Van Crook i els seus dos ajudants.

13:10 Ghostforce - Raijin
tancar

Raijin

La Liv ha d'anar a portar una bateria als seus pares, que se l'han descuidat, i pel camí troba el Mike. Aquest li demana ajuda urgent perquè l'aconselli sobre quin regal pot fer a la Charlie, la noia que li agrada. La Liv no gosa dir-li que no, però no és conscient que és impossible ser a dos llocs alhora. Els pares de la Liv, veient que no arriba, miren de trobar una solució alternativa, però apareix un fantasma elèctric molt potent. Sort que els membres de la Ghostforce comptaran amb una ajuda inesperada.

13:22 Ghostforce - Tauronox
tancar

Tauronox

La Liv sorprèn el Marlo deixant un ram de flors a la seva taquilla de l'institut i està convençuda que el Marlo sent alguna cosa especial per ella però que no s'atreveix a dir-l'hi. Aquesta incertesa no la deixarà concentrar-se prou a l'hora de lluitar contra un fantasma pudent i golafre que escampa la seva ferum per tot Nova York i que cada vegada és més potent i més perillós.

13:34 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Són tots iguals
tancar

Són tots iguals

SINOPSI: En Derke es passeja tranquil·lament en la seva forma de drac pel bosc de Sherwood quan cau en una trampa que li ha parat l'Stig. Tot i que arriba en Robin per salvar-lo i, ja en forma de hàmster, el treu d'allà, en Derke està molt enfadat i només pensa a recuperar la seva forma de drac per poder-se venjar dels vikings cremant-los el campament.

13:45 Robin Hood, el trapella de Sherwood - En estat de xoc
tancar

En estat de xoc

SINOPSI: El xèrif i els seus homes empaiten en Robin amb un carro-presó quan, per accident, el carro cau damunt d'en Harald, que pescava tranquil·lament al riu. Com a conseqüència del cop, en Harald perd la memòria, cosa que el príncep Joan aprofita per fer-li creure que el cop l'hi ha donat en Robin atacant-lo a traïció, i per proposar-li d'unir forces per capturar el nostre heroi.

13:58 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - L'autèntic Guerrer del Drac
tancar

L'autèntic Guerrer del Drac

El Po i el Mico arriben a un poblet i hi troben el Mestre Cheng, un impostor que fa classes de kung fu als habitants del poble i es fa passar pel Guerrer del Drac. El Po està decidit a desemmascarar el Cheng, però podria ser pitjor el remei que la malaltia.

14:20 Trollhunters: Contes d'Arcàdia - Camarades
tancar

Camarades

Al mercat dels trols hi arriben uns convidats inesperats, els membres de la tribu de trols on va néixer l'Aaarrrgghh, que han percebut que s'està tornant de pedra i se'l volen endur a les coves per curar-lo. Per decidir si es queda o se'n va, en Jim haurà de disputar un partit d'un esport en què matar l'adversari no va contra el reglament.

14:43 El xai Shaun - Qui ha perdut el cap?
tancar

Qui ha perdut el cap?

Dos extraterrestres científics i una mica eixelebrats han abduït en Shaun i en Pidsley a la seva nau i, per error, els han canviat el cervell. Ara tornen a voltar per la granja l'un amb el cos de l'altre! Si els extraterrestres no tornen aviat a posar les coses a lloc, això pot acabar com el rosari de l'aurora!

14:49 El xai Shaun - La caseta del gos
tancar

La caseta del gos

En Bitzer està convençut que, ara que s'ha quedat sense caseta per culpa d'un accident, el granger n'hi comprarà una altra d'últim model. Però s'equivoca... I quan veu la caseta tan atrotinada que li ha construït el seu amo, decideix fer la maleta i anar-se'n de casa. Et sembla que hi pot fer alguna cosa, en Shaun, perquè s'hi repensi?!

14:55 El xai Shaun - Què passa, gos?
tancar

Què passa, gos?

Un globus aerostàtic acaba d'aterrar al camp on pasturen les ovelles. Elles, molt encuriosides, se l'han mirat de dalt a baix i, sense saber gaire com, s'hi han enlairat amb rumb desconegut. Ara el que està desesperat és en Bitzer, que fa mans i mànigues per recuperar el seu ramat sa i estalvi!

15:01 El xai Shaun - A netejar!
tancar

A netejar!

El camp on pasturen les ovelles està fet un desastre. Hi ha porqueria per tot arreu i el granger li ha manat a en Bitzer que el netegi de punta a punta. Quina feinada! No ho pot pas fer tot sol... I si diu a en Shaun i companyia que li donin un cop de pota? Potser li estalviaran feina... O potser n'hi donaran molta més de la que es pensava... Que no li passi res!

15:08 El detectiu Conan - El mateix escenari del crim que fa disset anys (1a part)
tancar

El mateix escenari del crim que fa disset anys (1a part)

Disset anys enrere, el campió de shogi Koji Haneda va viatjar als Estats Units i el van assassinar a l'hotel on s'allotjava. Aquella mateixa nit i al mateix hotel també va morir Amanda Hughes, una dona nord-americana rica amiga d'en Koji Haneda. En Conan i en Subaru Okiya sospiten que el cas podria estar relacionat amb un assassinat recent que investiga la policia. Si més no, els escenaris dels dos crims s'assemblen massa per ser casualitat.

15:32 Misha, la gata violeta - El treball de classe
tancar

El treball de classe

La Carla i la Misha han fet un treball de classe juntes. Els ha quedat molt bé i estan molt contentes. La Misha decideix guardar el treball. Però l'endemà, a l'escola, quan l'ha d'entregar..., ha desaparegut! Abans de confessar a la Carla que ha perdut el treball de classe, intentarà trobar-lo amb l'ajuda dels seus amics.

15:39 Misha, la gata violeta - "Puja a l'avió"
tancar

"Puja a l'avió"

La Carla explica tota emocionada el seu viatge en avió. Tots els amics de la Misha comenten les anècdotes més divertides de quan han volat; tots menys ella. La Misha no ha viatjat mai en avió. Els seus amics trobaran la manera de fer-li viure aquesta experiència d'una manera ben divertida.

15:45 Misha, la gata violeta - El paquet
tancar

El paquet

A casa de la Misha ha arribat un paquet molt gros i molt especial per a l'avi de la Misha. Tots els amics estan ben encuriosits per saber què hi ha dins el paquet i comencen a investigar. Arriben a la conclusió que el que hi ha al paquet és un avi de recanvi... una suposició que no serà del tot certa. És una màquina per fer exercici que ha demanat l'avi per estar en forma.

15:52 Leo, el guardabosc - La zebra comuna
tancar

La zebra comuna

L'aprenenta de guardabosc Jane està controlant la gran migració anual de zebres comunes a l'Àfrica i veu una mare zebra que ha perdut la seva cria entre el grup. El Leo i la Katie se'n van de seguida a ajudar la Jane a trobar la cria de zebra perduda. Confien localitzar-la gràcies a una foto que li ha pogut fer la Jane, però trobar una sola zebra entre tants milers serà complicadíssim.

16:03 Leo, el guardabosc - El vampir comú
tancar

El vampir comú

El Leo, la Katie i el Peyo estan acampats enmig de la selva i, de bon matí, el Peyo troba un petit vampir comú a la tenda de campanya. Els petits guardaboscos li curen una ferida que té a l'ala i es posen en marxa per portar-lo amb la seva família. Els tres nens viuran una trepidant aventura dins d'una cova fosca i profunda on creuen que hi ha la colònia de ratpenats.

16:13 Els mixets - Escultures de neu!
tancar

Escultures de neu!

Aprofitant que ha nevat, el Gat Pintor organitza una competició de ninots de neu entre els mixets del poble. A en Tortell se li acut de fer un gat de neu i tots els altres se'l copien, de manera que el Gat Pintor no sap quin triar com a guanyador.

16:18 Els mixets - La gimcama
tancar

La gimcama

Un dia, els mixets es van trobar al parc el seu amic Boris, que els va convidar a anar a una gimcama pirata amb unes entrades que li havien donat. Els mixets tenien tantes ganes de guanyar la gimcama que van resoldre totes les proves ells sols, sense comptar amb en Boris. No van tenir en compte que, quan es juga amb els amics, el més important no és guanyar, sinó passar-s'ho bé junts.

16:22 Els mixets - La foto de família
tancar

La foto de família

Un dia, els mixets van anar amb els seus pares a un estudi fotogràfic per fer-se el retrat de família de cada any. Els mixets van dir que estaven cansats de fer-se la foto sempre igual, i van decidir disfressar-se. El problema era que, amb les disfresses, no se'ls reconeixia a la foto. Al final es van adonar que, encara que la foto fos sempre semblant, ells anaven creixent i canviant, i que no calia disfressar-se.

16:27 Els mixets - Pendents nevats i planxes de neu
tancar

Pendents nevats i planxes de neu

Ha nevat i els mixets volen baixar pel tobogan del pati de casa seva amb els trineus. Però la neu és massa tova i els trineus s'hi queden clavats, de manera que s'hauran d'empescar una manera per treure la neu de damunt del tobogan... o buscar alguna altra manera de lliscar damunt de la neu.

16:31 Els mixets - La galeria d'art
tancar

La galeria d'art

Els mixets troben la seva amiga Mostassa que es menja una canya de xocolata, però quan n'hi demanen un mos no els en vol donar i els diu que l'ha comprat a la cafeteria de la galeria d'art. De manera que els germans decideixen fer una visita a la galeria acompanyats pel seu pare.

16:37 Els o-o-ossets - L'inventor de miracles
tancar

L'inventor de miracles

El Bucky "ajuda" els seus amics amb alguns dels seus invents estrambòtics, i el Bjorn li vol fer entendre que cap invent seu no podrà igualar les meravelles de la naturalesa, com l'arc iris. Però el Bucky s'ho pren com un repte i crea una màquina per produir arcs iris artificials.

16:42 Els o-o-ossets - El Bucky 2
tancar

El Bucky 2

El Bucky està enllestint un dels seus invents, però els seus amics no paren d'interrompre'l perquè els ajudi a solucionar problemes. Tip d'interrupcions, crea un doble seu perquè el substitueixi quan calgui i així poder continuar fent el que més li agrada. Però el doble aviat li exigirà privilegis.

16:47 Els o-o-ossets - Tu pots fer-ho
tancar

Tu pots fer-ho

El Bjorn se sent molt frustrat perquè no li surt bé res del que fa, encara que sigui molt fàcil, però quan el Bucky li demana ajuda per fer tasques força complicades, les fa totes bé i pràcticament sense adonar-se'n, fins al punt que li costarà de creure que ho ha fet tot sol.

16:52 Els o-o-ossets - El joc del silenci
tancar

El joc del silenci

El Bjorn i el Sammy estan pescant, i arriben la Franny i la Sonya amb ganes de xerrar. Perquè no els distreguin, el Bjorn els proposa jugar al joc del silenci, és a dir, no dir absolutament res. Però quan arriba el Bucky i ningú li diu res, es disgusta.

16:57 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas de les coses interessants desaparegudes
tancar

El cas de les coses interessants desaparegudes

El Xip té una col·lecció de coses interessants. N'està tan content i orgullós que l'ensenya a tothom. Els seus amics queden meravellats, i alguns fins i tot senten una mica d'enveja perquè també els agradaria tenir-ne una. Després d'ensenyar la col·lecció, la desa al taller i se'n va a fer un encàrrec per la Rateta de Corda, però, quan torna, troba el taller tot remenat, i la col·lecció de coses interessants ha desaparegut.

17:08 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas de les monedes grises
tancar

El cas de les monedes grises

Ha arribat el gran dia en què els pirates conviden tots els habitants del País de les Joguines a una gran festa, la festa de pescar dels pirates. Qui pesqui més peixos, tindrà com a recompensa una bossa de monedes d'or molt brillants del tresor dels pirates. Però vet aquí que els pirates descobreixen que les monedes ja no brillen, sinó que són totes de color gris.

17:20 Masha i l'os - Els tres mashqueters
tancar

Els tres mashqueters

Mentre l'os prepara els regals per l'aniversari de l'ossa, una abella el pica al nas i arruïna les esperances que tenia de donà'ls-hi personalment. Mentrestant, la Masha, la Dasha, el panda i el porquet es disfressen de mosqueters i volen ajudar l'os a donar-li els regals a l'ossa. Però començaran a discutir entre ells i se'ls complicarà la missió.

17:28 Masha i l'os - Venim en to de pau
tancar

Venim en to de pau

Una nau espacial extraterrestre té un accident i els seus tripulants van a parar al jardí de l'os. Els extraterrestres s'han de fer una altra nau de seguida i agafen un munt de coses de casa l'os i d'altres animals del bosc. La Masha, que està entrenant el gos perquè aprengui a fer uns quants trucs, li vol ensenyar a l'os tot el que ha après el gos.

17:35 El Mic i els seus amics - Bola, boleta
tancar

Bola, boleta

El Mic i en Cincsegons juguen a fer boles de plastilina. Les fan rodar per la taula i canten la cançó de "Bola, boleta".

18:00 Una mà de contes - L'estel de la Marta Coston
tancar

L'estel de la Marta Coston

A la Martha Coston li agrada molt inventar coses, però, per més que rumia, no sap quin invent pot fer. Vull inventar una cosa que ajudi la gent, es repeteix una vegada i una altra. Però mentre hi pensa, coneix una noia que està plorant.

18:09 Una mà de contes - La gavina avorrida
tancar

La gavina avorrida

Una gavina viu en una illa paradisíaca. Però aquesta gavina no és com les altres, s'avorreix d'allò més i se'n vol anar a l'aventura. Omple una maleta de sardines, agafa la barca, perquè no sap com n'és de gran l'oceà, s'acomiada de les amigues i es fa a la mar disposada a veure món.

18:16 L'abella Maia - El somni d'en Shelby
tancar

El somni d'en Shelby

En Shelby, l'amic cargol de la Maia i d'en Willi, està fart de viure enganxat a terra, d'arrossegar-se, de lliscar i d'haver de fer sempre d'àrbitre quan els seus companys es dediquen a fer curses. El seu gran somni seria poder volar i avui els seus amics faran mans i mànigues perquè el pugui fer realitat. Te l'imagines, un cargol volant?!

18:28 El llibre de la selva - Desperta't
tancar

Desperta't

El Mowgli ajuda el Baloo a collir flors quan una el fa tornar cec temporalment. El Baloo se'n va a buscar unes herbes per curar-lo i demana al Bagheera que s'ocupi del Mowgli. El Tabaqui els enganya perquè el Mowgli es quedi sol, i com que no s'hi veu, el Shere Khan se'l pugui menjar. Però quan sembla que el Mowgli no es pot escapar, amb l'ajuda de la Darzee, fa que el Shere Khan es quedi cec amb la mateixa flor que l'hi ha deixat a ell. El Baloo torna amb les herbes i cura el Mowgli.

18:39 El llibre de la selva - Un tret en la foscor
tancar

Un tret en la foscor

El Mowgli ajuda el Baloo a collir flors quan una el fa tornar cec temporalment. El Baloo se'n va a buscar unes herbes per curar-lo i demana al Bagheera que s'ocupi del Mowgli. El Tabaqui els enganya perquè el Mowgli es quedi sol, i com que no s'hi veu, el Shere Khan se'l pugui menjar. Però quan sembla que el Mowgli no es pot escapar, amb l'ajuda de la Darzee, fa que el Shere Khan es quedi cec amb la mateixa flor que l'hi ha deixat a ell. El Baloo torna amb les herbes i cura el Mowgli.

18:50 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Mana la Marian!
tancar

Mana la Marian!

El rei Ricard ha decidit tornar la Terrible, l'espasa de Lord Godofred, al seu amo. Però el príncep Joan la desitja i l'hi pren, tot fent veure que ha estat cosa de la princesa Marian, que és la responsable del reialme durant l'absència del monarca. Ofès, Lord Grodofred li declara la guerra, i tot el castell es prepara per repel·lir un eventual assalt. La victòria serà dolça, però, aquest cop, la derrota, també.

19:02 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Un mal truc
tancar

Un mal truc

Al poble de Nottingham ha arribat un mag que fa les delícies de tothom. Fins que fa desaparèixer una bossa d'or del príncep i fuig cames ajudeu-me. Interceptat per en Robin, l'il·lusionista assegura que no hi té res a veure. En Robin li promet que esclarirà l'assumpte si s'entrega a la justícia per evitar quedar en evidència. En Robin i companyia descobreixen aviat el culpable, però aquest té un as a la màniga.

19:14 Ghostforce - Màstaar
tancar

Màstaar

A l'hora de començar a tocar la guitarra en un concert, a la Liv no li responen les mans. L'Andy es posa a explicar acudits per salvar la situació, però el públic no està gens content. La Liv haurà de superar la por escènica per ajudar els seus companys a lluitar contra un fantasma que hipnotitza la gent amb una música bastant peculiar i els converteix en fans. Per sort, podran comptar amb l'ajuda del Brillant.

19:26 Ghostforce - Aracxiclet
tancar

Aracxiclet

Un fantasma en forma d'aranya apareix a l'institut i causa el pànic entre els alumnes. Després de fusionar-se amb un xiclet, captura l'Andy i se l'emporta. La Liv i el Mike demanaran consell a la senyoreta Jones per caçar el fantasma i salvar l'Andy, però el Mike haurà de superar la por que li fan les aranyes per poder enfrontar-se al fantasma que ha adoptat la forma d'un aràcnid gegant.

19:38 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - El club de kung fu
tancar

El club de kung fu

El Peng, l'antic amic del Po, i la Lian, la seva nòvia, han obert un club clandestí de kung fu per difondre aquesta art marcial entre la gent normal i corrent perquè pugui defensar-se dels malvats. El Shifu ordena al Guerrer del Drac que tanqui el club, però el panda desobeeix el seu mestre i en comptes de tancar-lo, se'n fa membre.

20:00 Info K - + info
tancar

+ info

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS.
Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors).

Equip:

Direcció i presentació: Laia Servera
Producció: Edgar Ger
Realització: Marta De Lucas
Cap d'edició: Eva Varas
Redacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria Vilanova
Ajudant de realització:Jordi Ysas
Postproducció vídeo: Lluís Xufré
Producció Executiva: Belén Samper

20:21 Trollhunters: Contes d'Arcàdia - Camarades
tancar

Camarades

Al mercat dels trols hi arriben uns convidats inesperats, els membres de la tribu de trols on va néixer l'Aaarrrgghh, que han percebut que s'està tornant de pedra i se'l volen endur a les coves per curar-lo. Per decidir si es queda o se'n va, en Jim haurà de disputar un partit d'un esport en què matar l'adversari no va contra el reglament.

20:43 Efecte wow - Velocitat explosiva
tancar

Velocitat explosiva

Als membres de l'equip wow els agrada molt fer esport, al Jordi li agrada l'atletisme, a la Bet el futbol i a la Pat els esports amb raqueta.

20:55 Bricociència - L'institut Franklin
tancar

L'institut Franklin

SINOPSI En aquest episodi de "Bricociència" visitarem el Museu de la Ciència de l'Institut Franklin de Filadèlfia, on podem explorar de tot, des de la neurociència fins a la investigació espacial, i des de la física fins a les ciències de la salut. L'Steve ens ensenyarà una tècnica nova per fer coets casolans i visitarem un cor tan gran com una casa que ens mostra el recorregut que fa la sang quan circula pel cos. I, evidentment, també farem explotar alguna cosa.

21:18 Mike el magnífic - Ben entrenat
tancar

Ben entrenat

Els ossos rentadors Freddy i Mercury troben casualment un xiulet entre les escombraries de casa dels Mikkelsen i s'adonen que, cada cop que el fan sonar, el Mike i l'Iris reaccionen com si fossin artistes de circ i es posen a fer cabrioles i malabarismes, de manera que ho aprofitaran per mirar de robar la nevera de la casa. Com s'ho farà el Mike per impedir-ho?

21:25 Mike el magnífic - Karake Mike
tancar

Karake Mike

Els ossos rentadors es tornen a colar a casa dels Mikkelsen, i quan el Mike els planta cara el vencen fàcilment. Per fer-se valer com a gos guardià, el Mike recorre a les tortugues Athos, Portos i Aramis, expertes en arts marcials, perquè li ensenyin l'art antic del karate. Però la cosa no és tan senzilla, i el Mike aviat veurà que una lliçó no et converteix en karateka de la nit al dia.

21:32 Bestial! - Ous de cocodril
tancar

Ous de cocodril

El Kamil i el Kayne se'n van a la Terra d'Arnhem en plena època de pluges per dur a terme una missió delicada: agafar ous infèrtils d'un niu de cocodril que després es faran servir en una recerca científica destinada a preservar la salut del riu i dels cocodrils que hi viuen i hi ponen els ous. Però no serà fàcil, les femelles són molt bones mares i quan són a prop del niu poden ser molt agressives.

Progrmació BD ....
06:07 Motards
06:36 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:56 Onze - Mendes-Laporta en directe, dard de Busquets a Laporta i "Històries extraordinàries"
tancar

Mendes-Laporta en directe, dard de Busquets a Laporta i "Històries extraordinàries"

El sopar-reunió entre Jorge Mendes i la cúpula directiva del Barça marca l'Onze d'avui. Durant el programa estem pendents de la notícia que està a punt de saltar. Busquets s'ha referit a la possible rebaixa de sou dels capitans i ho ha fet donant un avís al club. El David Llorens ens porta una altra de les seves històries extraordinàries d'esportistes.

08:27 Aire Lliure - La Vall de Boí, amb Silvia Bel
tancar

La Vall de Boí, amb Silvia Bel

La Vall de Boí ha fet un canvi radical en la seva economia de muntanya. Si fa trenta anys es basava en la ramaderia i l'agricultura, ara s'adapten al segle XXI afegint-hi el turisme esportiu. En aquest capítol comptarem amb la presència de l'actiu Silvia Bel, una enamorada de la Vall .

09:13 Aire Lliure - Tramuntana, amb Pepa Plana
tancar

Tramuntana, amb Pepa Plana

En el programa que dedicarem al nord de la Costa Brava ens va acompanyar Pepa Plana que es va trobar una Núria Picas entrevistadora amb nas de pallassa. Totes dues van saltar tastant l'Aire més lliure d'Empuriabrava. L'atleta gironí Marc Pinsach ens va mostrar els trams més atractius dels famosos Camins de Ronda.

09:57 Onze - Mendes-Laporta en directe, dard de Busquets a Laporta i "Històries extraordinàries"
tancar

Mendes-Laporta en directe, dard de Busquets a Laporta i "Històries extraordinàries"

El sopar-reunió entre Jorge Mendes i la cúpula directiva del Barça marca l'Onze d'avui. Durant el programa estem pendents de la notícia que està a punt de saltar. Busquets s'ha referit a la possible rebaixa de sou dels capitans i ho ha fet donant un avís al club. El David Llorens ens porta una altra de les seves històries extraordinàries d'esportistes.

11:28 Gent de mercats - Mercats del Ninot, L'Hospitalet i Sarrià
tancar

Mercats del Ninot, L'Hospitalet i Sarrià

Aquesta setmana anem fins al mercat del Ninot de Barcelona, on coneixerem un peixater d'aquells de tota la vida, el Xavier, a qui acompanyarem a la llotja de Barcelona. Veurem com els cuiners del restaurant Disfrutar, un dels millors restaurants del món, creen un plat innovador i, sobretot, de mercat, ja que són clients del Ninot. El Joan, un cuiner reconvertit en paradista, ens descobrirà tot un món darrere els tradicionals biquinis, i coneixerem l'Aurora, una cinèfila al capdavant del Videoinstan, un videoclub històric amb més de 46.000 referències, ara situat a l'esquerra de l'Eixample. A Sarrià ens trobarem amb els Margarit, una nissaga de xarcuters que uneix l'experiència de la Dolors amb l'empenta de la nova generació, els seus nebots Joan i Martí, dos germans molt joves que estan aprenent l'ofici a l'obrador familiar. I dels nouvinguts als històrics, com la centenària pastisseria Foix, que endolceix el barri des del 1886. No ens en anirem de Sarrià sense tastar les propostes gastronòmiques per menjar a casa del cuiner Jordi Vilà. A Santa Eulàlia, a l'Hospitalet de Llobregat, matinarem amb el Mingo, que serveix cafès i somriures des de darrere la barra del mercat. La Natàlia ens demostrarà que els joves també tenen lloc a les parades del mercat, i descobrirem els secrets del bacallà de la mà de la Montse i la Lourdes, dues germanes que, de bacallà, en saben un bon tros.

12:18 Xarxa Natura - Serradell
tancar

Serradell

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

12:24 Karakia - Greg (Indiana) / Lilia (Orhei)
tancar

Greg (Indiana) / Lilia (Orhei)

La Lilia prové de la regió d'Orhei, a la República de Moldàvia. Al seu territori, el riu marca el tarannà de la vida quotidiana. La recerca de benestar l'ha acabat portant lluny del Nistru, com ells anomenen el Dnièster, però, a canvi, s'ha sentit ben acollida a prop de l'Ebre, a Alcanar especialment, on ha viscut els primers anys i on també s'està la família. La seva mare, la Nelia, l'ajuda a mantenir les arrels gastronòmiques.

13:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 13:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Fandiño.

13:31 E3 - Gaudint el meu somni
13:59 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 13:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Fandiño.

14:30 Zona zàping
15:02 Catalunya salvatge - L'empremta volcànica
tancar

L'empremta volcànica

"Catalunya salvatge" és una sèrie documental de 13 capítols que donarà a conèixer als espectadors els ecosistemes més representatius del nostre país. Des dels cims del Pirineu fins a les llacunes del delta de l'Ebre, "Catalunya salvatge" farà un repàs de la flora i la fauna dels paratges més emblemàtics de Catalunya.

Els seguidors de la sèrie tindran, doncs, una finestra privilegiada a la biodiversitat del Parc Nacional d'Aigüestortes, la muntanya de Montserrat, la zona volcànica de la Garrotxa, els aiguamolls de l'Empordà o el món submarí de les illes Medes.

El primer ecosistema explorat en profunditat serà el d'alta muntanya, on la supervivència no és gens fàcil.

(tardor 2010)

15:30 Thalassa - BRICBARCA, SOMNIS DE MAR
15:51 Collita pròpia - Oli
tancar

Oli

Catalunya produeix olis de gran qualitat, però molts consumidors encara no sabem distingir un oli verge d'un de refinat.

16:43 km33 - Els souvenirs fantàstics del Japó
tancar

Els souvenirs fantàstics del Japó

En Juanra i la Zaide se'n van al Japó a comprar souvenirs originals per al seu basar. Els fascina el Tòquio més avantguardista i extravagant. Fan un onsen a la muntanya i es troben una geisha en els temples de Kyoto. El viatge s'acaba en un lloc "kitsch:" Parque España. I a més a més: Coordenades japoneses, dades bàsiques i consells útils per anar al país del sol naixent; allotjaments atípics, llocs econòmics i alhora estranys per convertir el dormir en una experiència única; més enllà del Sushi, gastronomia japonesa per a tots els gustos.

17:27 E3 - NBA: El millor de la temporada de Jayson Tatum
17:38 Motards
18:06 WRC 2022 - Ral.li Itàlia resum final
19:00 Tot Costa
20:01 Nascar - Nascar Illinois
21:28 Tot Costa
22:30 Temps d'aventura - Les parets, les roques i les pedres són part de l'aventura!
tancar

Les parets, les roques i les pedres són part de l'aventura!

Gaudim de parets verticals a la Vall d'Aran descobrint una altra perspectiva del Pirineu occidental, i pedalem a través d'un gegant de pedra a Castelló en una de les curses de muntanya més dures del món

23:00 Onze
00:33 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:57 Onze
02:28 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:51 Tot Costa
03:52 Nascar - Nascar Illinois
05:17 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.