TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

07:29 TN Matí - + info
tancar

+ info

L'edició del matí dels "Telenotícies", conduïda per Ariadna Oltra, per arrencar el dia amb un repàs exhaustiu a l'actualitat.

08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.

Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:01 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya.

El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:42 Cuines - Crema de carbassó rostit
tancar

Crema de carbassó rostit

La crema de carbassó és -possiblement- la crema de verdures més cuinada de casa nostra. Avui la farem amb cura per treure tot els sabors al carbassó. Fem una crema premium.

15:58 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

La Cristina intenta convèncer en Quique que denunciïn la Noe. Ell ho troba una bogeria, però un company d'hoquei no convida l'Adrià a una festa, cosa que afecta molt el nen. La Gina i la Natàlia s'estan plantejant anar a viure fora de Barcelona, cosa que no agrada a la Marta, que sent que ha de fer alguna cosa. La Mamen torna a la feina, però la Gemma li deixa clar que ella no la vol i la relega a feines menors. La noia vol frenar la història amb la Rita, però s'agraden massa. En Ion es vol vendre la seva part de la botiga del Barri Gòtic, cosa que suposa un problema per a la Sílvia i l'Ivan.

16:39 Tot es mou
20:14 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre.
El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta.
Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Òscar Andreu, Peyu i Marc Giró, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:10 Crims - Isidre
tancar

Isidre

L'Isidre Matas és un veí molt conegut a Vilafant, un poble de l'Alt Empordà. Sembla que han entrat a robar a casa quan ell era a dins i l'han atacat a ganivetades.

23:11 Crims - Santaló
tancar

Santaló

El dilluns 9 de febrer de 2009 és un dilluns aparentment rutinari. A primera hora del matí la ciutat de Barcelona es prepara per començar la setmana amb un ambient fred d'hivern quan al carrer Santaló cantonada Travessera de Gràcia un home s'apropa per darrere a un altre i li dispara un tret al cap a boca de canó.
La víctima cau desplomada a terra, mort a l'acte, mentre que qui ha executat el tret es perd entre la multitud. La víctima és Fèlix Martínez Touriño, un antic empresari del món de l'hosteleria que ara ocupa el càrrec de Director del Centre de Convencions Internacional de Barcelona.
Què s'amaga darrere un crim comès a plena llum del dia amb la ciutat sencera com a testimoni? Els investigadors donen avís a totes les patrulles del cos de Mossos d'Esquadra per tal de buscar l'assassí a partir de la descripció física que fan els vianants que han vist l'assassinat. Comença una complexa investigació a cegues per tal de trobar l'autor o autors d'aquest crim a sang freda, i sobretot, saber quins són els motius que els han dut a cometre una execució d'aquest tipus.

00:16 Quan arribin els marcians - L'art dels oficis i Agnès Marquès
tancar

L'art dels oficis i Agnès Marquès

L'art dels oficis.Creadors com Carla Ferreny,Vivian Friedrich,Manolo Alcántara,Enric Pla Montferrer i Teresa Lanceta inclouen, l'ofici artesanal en les seves obres.Abduïm l'Agnès Marquès i la seva novel·la: Ningú sap que soc aquí

00:55 Més 324 - + info
tancar

+ info

Avui, al "Més 324, analitzem l'ordre del TSJC d aplicar el 25% de castellà a totes les escoles abans de 15 dies. A més, parlem de les últimes novetats de la guerra d'Ucraïna el Dia de la Victòria a Rússia i del pla B de Catalunya per si ha de presentar candidatura als Jocs d'Hivern sense Aragó.
Entrevistem Alícia Romero, diputada del PSC al Parlament de Catalunya, i Jordi Masó, autor de "Les males herbes".
Els tertulians d'avui són Joan Queralt, Bel Olid i Josep Joan Moreso.

02:28 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:00 Rumba a l'estudi - El Fugitiu
05:00 Folc a l'estudi - Flowk
Progrmació BD ....
21:59 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:22 60 minuts - La destrucció d'una nació: L'Iraq ¿ 1a part
tancar

La destrucció d'una nació: L'Iraq ¿ 1a part

Durant els anys 60 i 70, l'Iraq s'estava modernitzant a marxes forçades, tot i que només rebia una petita part dels beneficis del seu petroli, que anaven a parar a les grans petrolieres occidentals. La nacionalització del petroli del 1972 havia d'enriquir el país, però va començar a espatllar la bona entesa amb Occident. La revolució islàmica de l'Iran va tornar a fer coincidir els interessos occidentals i els de l'Iraq, on ja s'havia imposat Saddam Hussein: els Estats Units i Europa van ajudar activament l'Iraq durant la seva guerra amb l'Iran. Però amb la invasió de Kuwait, Saddam va cometre un error que tant ell com el seu país haurien de pagar molt car. Occident no va li perdonar hagués volgut alterar l'equilibri de poder a l'Orient Mitjà i va castigar l'Iraq amb un embargament de dotze anys que va fer retrocedir el país fins al nivell del subdesenvolupament. I encara havia de caure més avall.

23:17 Rituals - El poder de la natura
tancar

El poder de la natura

En aquest episodi explorarem com els ritus han modelat la nostra relació amb la natura. Al Japó milers d'homes arrosseguen enormes troncs sagrats per reformar un antic temple. A Portugal un grup de surfistes han creat un nou ritu per captar la força bruta de l'oceà. I a Indonèsia per tenir una bona collita, els avantpassats exigeixen una batalla ritual on es vessa sang humana. A tot el planeta els ritus ens ajuden a enfrontar-nos al poder de la natura.

00:11 Ser - Musulmans
tancar

Musulmans

Diversos testimonis ens mostren en primera persona com viuen les grans fites de la vida els musulmans britànics dels nostres dies. En Jermaine i la Mariyha es preparen per al naixement de la primera filla, Rumi; ell s'ha convertit a l'islam i vol aprendre la crida a la pregària per recitar-la a la Rumi quan hagi nascut. La Hafsa té vuit anys i es dedica a memoritzar amb gran devoció els versos de l'Alcorà abans i després d'anar a escola. La Hanna, nascuda musulmana perquè els seus pares s'havien convertit a l'islam, s'ha casat amb l'Ali; tots dos reflexionen amb orgull sobre tot allò que la fe ha fet pel seu matrimoni. L'Emine plora la mort de la seva mare al costat del seu fill Kerem; l'Erkin, director funerari, ens parla del significat i el simbolisme de les cerimònies funeràries de l'islam.

00:53 Programa sindical CC.OO. - La salut: un dret, no un negoci
tancar

La salut: un dret, no un negoci

En el marc del Dia Mundial de la Salut, que se celebra el 7 d'abril, CCOO i altres entitats socials van demanar millores per a tota la sanitat i la dependència. Ho expliquem en aquest programa

01:07 Feliç mil aniversari - Feliç mil aniversari
tancar

Feliç mil aniversari

El documental, rodat íntegrament al convent de Sant Daniel de Girona, s'endinsa en els aspectes més profunds de les motivacions i la vida íntima de les monges d'un convent en ple s. XXI mentre explica la història mil·lenària del monestir.

02:02 Rituals - El poder de la natura
tancar

El poder de la natura

En aquest episodi explorarem com els ritus han modelat la nostra relació amb la natura. Al Japó milers d'homes arrosseguen enormes troncs sagrats per reformar un antic temple. A Portugal un grup de surfistes han creat un nou ritu per captar la força bruta de l'oceà. I a Indonèsia per tenir una bona collita, els avantpassats exigeixen una batalla ritual on es vessa sang humana. A tot el planeta els ritus ens ajuden a enfrontar-nos al poder de la natura.

02:54 Ser - Musulmans
tancar

Musulmans

Diversos testimonis ens mostren en primera persona com viuen les grans fites de la vida els musulmans britànics dels nostres dies. En Jermaine i la Mariyha es preparen per al naixement de la primera filla, Rumi; ell s'ha convertit a l'islam i vol aprendre la crida a la pregària per recitar-la a la Rumi quan hagi nascut. La Hafsa té vuit anys i es dedica a memoritzar amb gran devoció els versos de l'Alcorà abans i després d'anar a escola. La Hanna, nascuda musulmana perquè els seus pares s'havien convertit a l'islam, s'ha casat amb l'Ali; tots dos reflexionen amb orgull sobre tot allò que la fe ha fet pel seu matrimoni. L'Emine plora la mort de la seva mare al costat del seu fill Kerem; l'Erkin, director funerari, ens parla del significat i el simbolisme de les cerimònies funeràries de l'islam.

03:33 Feliç mil aniversari - Feliç mil aniversari
tancar

Feliç mil aniversari

El documental, rodat íntegrament al convent de Sant Daniel de Girona, s'endinsa en els aspectes més profunds de les motivacions i la vida íntima de les monges d'un convent en ple s. XXI mentre explica la història mil·lenària del monestir.

04:29 Karakia - Àssia, futur a primera vista
tancar

Àssia, futur a primera vista

L'Àssia va arribar a Catalunya per passar-hi unes vacances. La impressió inicial va ser tan bona que va marcar el seu futur. Va canviar la gran regió de Krasnoyarsk, al cor de Sibèria, per un racó del Maresme que la va captivar. Cal dir que en Raül, la seva parella, hi va tenir alguna cosa a veure. Viuen a Alella, on ell, a més de ser músic, té un petit bar al mercat. Un dels seus al·licients és preparar tapes de fusió catalanosiberianes. És el cas d'uns "oladi", petites creps que munta amb salmó marinat, formatge i mango. Viure a Catalunya representa per a l'Àssia un equilibri entre la integració sempre recomanable i el manteniment dels propis costums i tradicions culturals. N'hi ha una de ben clara: que els fills aprenguin el rus correctament. Però això no sembla un problema, ja que els idiomes formen part del que ella ha estudiat i treballat tots aquests anys. A part dels "oladi", l'Àssia ens ensenyarà, entre d'altres, a fer un pastís amb nabius (pirog s brusnikoi) i un plat de pasta que ha transcendit les regions siberianes per conquerir tot Rússia i els països de l'est: els "pelmeni", pasta farcida de carn. I la seva versió amb mató, els "varéniki".

05:04 Xarxa Natura - Riu Fluvià
tancar

Riu Fluvià

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

05:10 L'illa del tresor - Paco Ibáñez
tancar

Paco Ibáñez

Després de 8 anys sense aparèixer als mapes, L'illa del tresor torna a surar les nits del 33 a partir del 3 d'abril. Governada per Joan Barril i Joan Ollé, L'illa del tresor obre un espai entre la poesia i el disbarat per instaurar cada diumenge la república dels nàufrags.

Un programa que no descriu la realitat; l'emparaula. No entrevista els convidats; els desmaquilla. Un oasi setmanal que cartografia la infantesa, posa veu a la memòria i música a l'oblit, confessa bons propòsits i origina dubtes. Un territori dadà, la sala de jocs de dos nens avorrits que trenquen la joguina per mirar què hi ha dintre. Però ara els dos nàufrags ja no hi juguen sols: fa 8 anys van llançar una ampolla que, enlloc de salvar-los, els ha portat tres gràcies per conviure amb ells.
Tots cinc habiten aquesta illa de tebeo on es pot jugar amb foc mentre es juga a perdre; on per qüestions lúdiques, està prohibit no qüestionar les greus qüestions. Una illa que amaga mags i apama mapes, enterrats entre els tresors d'una paraula visual.

El primer dia, diumenge, visita l'illa el cantautor Paco Ibáñez, un nàufrag que aquí no parla tan sols de música i de política, sinó que juga al mus, ensenya a cuinar i revela el nom del millor poble per aprendre català.


Equip

Un programa de Joan Barril, Joan Ollé, Josep M. Andrés "Aranya"
Producció: Fàtima Casaldàliga, M. Àngels Rodríguez
Realització: Josep M. Andres "Aranya", Lluís Ibarz
Actrius: Isabel Bres, Georgina Cardona, Karla Junyent
Guió: David Guzmán
Disseny gràfic: Pep Presas
Muntatge musical: Xavier Boixader
Coordinació: Lola Cuadrado
Ambientació: Roser Estrada, Manel Soto
Il.luminació: Martí Cabra

05:36 L'illa del tresor - Jorge Wagensberg
tancar

Jorge Wagensberg

JORGE WAGENSBERG A "L'ILLA DEL TRESOR"

L'investigador, físic i gurú de la incertesa còsmica, Jorge Wagensberg, desemboca aquesta setmana a L'illa per batallar amb enigmes arcans: l'ou o la gallina, la divinitat i l'univers, els efectes secundaris de la música...

L'atzar d'uns escacs únics i l'impossible catàleg d'un museu universal confluiran també a les cales d'una illa entestada a jugar amb sorra per descobrir-hi tresors.

Progrmació BD ....
06:00 Megaminimals - Tots a la cuina
tancar

Tots a la cuina

La Cassie està preocupada perquè la seva família rep convidats a casa i no saben què fer per sopar. Els Megaminimals decideixen ajudar-la i, entre tots, es posen a cuinar un pastís per postres.

06:06 Megaminimals - El petit entremaliat
tancar

El petit entremaliat

Avui els Megaminimals tenen una visita inesperada, la mare de l'Eric ha portat al germanet a passar la tarda a la guarderia. El germanet fa trastades als Megaminimals i li aixafa les seves manualitats. Els Megaminimals s'enfaden però aviat es donen conte que Sam és petitó i juguen amb ell i es diverteixen.

06:16 Megaminimals - La roda màgica
tancar

La roda màgica

Desprès d'assaborir un deliciós berenar, Miss Meadows proposa als mega un joc per passar la tarda. Es tracta de la roda màgica, un joc molt divertit, on els nostres amics hauran de buscar formes i colors dins de classe¿barrets, estrelles, cercles, quadrats, vermells, blaus,¿ els nostres amics s'ho passaran pipa mentre aprenen un munt de coses noves!

06:21 Megaminimals - Creixement de les plantes
tancar

Creixement de les plantes

Els Megues surten a jugar al jardí i descobreixen una nova planta que ha aparegut. Després de descartar que la planta hagi vingut pel seu propi peu, descobreixen que ha estat Miss Meadows qui l'ha plantat. La professora els dóna una altra llavor per a que la plantin ells mateixos.

06:27 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Maya Angelou
tancar

Soc la Maya Angelou

La Yadina i el Xavier es discuteixen mentre organitzen un espectacle de malabars i deixen de parlar-se. El Brad prova de tot perquè facin les paus, però no se'n surt. Per això la Berby els porta a conèixer Maya Angelou, una poeta que, a més d'escriure molts llibres, pel·lícules i cançons, sempre va utilitzar les paraules per fer el bé.

06:38 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc el Frederick Douglass
tancar

Soc el Frederick Douglass

El Xavier deixa de llegir un llibre molt gruixut perquè hi ha paraules molt difícils i li costa molt aprendre-les. Per ajudar-lo, la Berby el porta a conèixer Frederick Douglass, un esclau que no va poder anar a l'escola, però que no va deixar mai d'aprendre coses perquè estava convençut que, si saps moltes coses, pots arribar molt lluny. Ell va arribar a convèncer el president dels Estats Units que tothom havia de poder anar a l'escola!

06:50 L'abella Maia - Les abelles dorments
tancar

Les abelles dorments

Ahir a la nit la Maia i en Willi, sense saber-ho, van afegir pol·len de valeriana al sopar i avui tot el rusc dorm com un soc. El problema és que avui és el dia de la Gran Collita de les Corrioles, una flor que només s'obre un dia a l'any i que fa un pol·len deliciós! La Maia i en Willi hauran de fer la feina que només fan les abelles amb més experiència. Amb l'ajuda dels seus amics, és clar!

07:01 L'abella Maia - El tastador de pol·len
tancar

El tastador de pol·len

La Maia ha tastat un pol·len d'una flor amb forma de campaneta que tenia un gust molt estrany i ara no es troba gaire bé. Tots els amics li busquen remeis d'allò més estrambòtics, però l'únic que fa pinta de funcionar és el del Ben, una bola de pol·len amb fems que resulta que ha desaparegut... i que està a punt de cruspir-se-la la reina! Ho podran evitar a temps?!

07:13 Zoom, el dofí blanc - Un fantasma sota el mar
tancar

Un fantasma sota el mar

En Yann i el Zoom troben una cosa estranya a dins de l'aigua. A primer cop d'ull els sembla una mena de nau espacial submarina. Van cap a l'illa a buscar els altres i més material per inspeccionar-ho millor i troben l'oncle Patrick, que també s'apunta a l'expedició. La descoberta que fan és ben sorprenent, però té una explicació científica.

07:25 Zoom, el dofí blanc - La festa
tancar

La festa

En Patrick ha de ser fora de l'illa tot un dia per anar a una conferència i els nois de seguida s'animen a organitzar una gran festa al galió. En Yann primer no les té totes però de seguida s'ho comença a passar bé. A l'hora de recollir, però, tenen un ensurt molt gros i el Zoom, un cop més, els haurà d'ajudar.

07:40 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - Un mico pel mig
tancar

Un mico pel mig

La vall de la Pau pateix una onada de robatoris i el Shifu encarrega al Po, a la Tigressa i al Pregadéu que intentin descobrir qui és el lladre. Totes les pistes semblen indicar que el Mico és al darrere dels robatoris. Però el Po confia en el seu amic, no creu que sigui el culpable i acaba trobant l'autèntic responsable de tot.

08:02 Bola & Bill - No toqueu el meu parc
tancar

No toqueu el meu parc

Quan un promotor immobiliari vol fer un pàrquing al terreny on van a jugar el Bill i els seus amics, els nens es mobilitzen i comencen una campanya de recollida de firmes. Però per aturar les excavadores en calen moltes, de firmes, i no en tenen prou. De sobte, quan tot sembla perdut, l'afició per la botànica de la senyora Stick els dóna la clau per salvar el seu estimat terreny de joc.

08:17 Bola & Bill - El secret de la senyora Stick
tancar

El secret de la senyora Stick

Jugar a futbol al jardí del Bola té un inconvenient: que la pilota pot acabar al jardí de la Sra. Stick. Quan el Bill prova de recuperar-la, la Sra. Stick s'hi entrebanca i es fa mal al turmell. Algú l'haurà d'ajudar, i la responsabilitat recau sobre el Bill, el Bola i la Carolina. Mentre s'escarrassen per satisfer tots els capricis d'aquesta veïna tan perepunyetes, descobreixen que la casa guarda un secret ocult.

08:30 Masha i l'os - Abracadabra
tancar

Abracadabra

Plou a bots i barrals i l'os aprofita per llegir una estona a la vora del foc. Però ben aviat apareix la Masha ben xopa. L'os per distreure-la, li deixa un llibre de màgia. La Masha el comença a llegir molt interessada i comença a posar uns quants trucs en pràctica. L'os s'adona que no li hauria d'haver deixat el llibre i, per poder llegir tranquil, s'amaga dins de la caixa màgica.

08:36 Masha i l'os - Reformes a casa
tancar

Reformes a casa

El Bigotis i Ratlles li envia a l'os una foto de tots dos i l'os la vol penjar a la paret. Però no és tan fàcil, i el que sembla que serà una cosa molt ràpida de fer s'acaba complicant i al final es transforma en una reforma de tota la casa que tampoc para de complicar-se. Al final, la Masha demanarà ajuda als animals del bosc, i tots junts, li donaran una sorpresa a l'os.

08:43 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas de la cursa perduda
tancar

El cas de la cursa perduda

Al País de les Joguines hi fan una cursa. El Noddy i el Gas van primers, com gairebé sempre, però, de sobte, el Gas s'atura i perden la cursa. El Noddy no entén què ha passat i es posa a investigar. Primer fa revisar el cotxe, però no hi troben cap problema. Què pot haver passat? Potser algú ha fet alguna cosa perquè el Gas no pogués córrer. Però qui pot haver sigut?

09:08 Els o-o-ossets - El sistema de seguretat
tancar

El sistema de seguretat

El Bucky inventa un dron que va sobrevolant el bosc i ajuda tot aquell que es trobi en una situació perillosa. L'os i els seus amics confien tant en l'aparell que comencen a cometre imprudències greus sabent que seran rescatats. L'única que no ho veu gens clar és la Franny.

09:13 Els o-o-ossets - Ja ho faré demà
tancar

Ja ho faré demà

El Bucky té una aixeta que degota, però quan es disposa a arreglar-la, la Franny i el Bjorn li proposen d'anar a jugar a futbol i ell deixa la reparació per l'endemà. Però fa el mateix amb una pila de coses i acaba tenint la casa feta un autèntic desastre.

09:18 Els o-o-ossets - L'esborrador de records
tancar

L'esborrador de records

El Bucky ha inventat un aparell amb què pot entrar a la memòria dels altres, seleccionar-ne un record, esborrar-lo i tornar-l'hi a implantar. El Sammy de seguida veu l'oportunitat d'esborrar de la memòria dels seus amics que s'ha menjat un pastís que la Franny havia fet per a tots.

09:23 Els o-o-ossets - La recta final
tancar

La recta final

El Bucky vol fer un cotxe de carreres súperpotent. El Bjorn li diu que ell també en farà un, però que serà completament respectuós amb el medi ambient, ja que s'impulsarà amb la força del vent. La guineueta Franny els proposa que facin una carrera per posar a prova els vehicles.

09:28 Els o-o-ossets - Aigua pertot arreu
tancar

Aigua pertot arreu

El Bjorn i el Bucky estan jugant un partit de bàdminton contra la Sonya i el Sammy i van guanyant per molts punts. Però es posa a ploure i no poden continuar. Llavors, el Bucky inventa una màquina que absorbeix els núvols de tempesta. Però el Sammy la potineja perquè continuï plovent.

09:33 Leo, el guardabosc - El dofí mular
tancar

El dofí mular

Mentre juga al jardí amb els peixets de l'estany, el Leo hi troba una cria de dofí. La Katie li explica que és un dofí mular, una espècie de dofins molt intel·ligents, ja que tenen el cervell molt gros. Com que es tracta d'una cria, tots dos germans es mobilitzen ràpidament per portar-lo amb la seva mare. Però durant la travessia s'hauran d'enfrontar a un vaixell de pesca que vol caçar el seu amiguet.

09:44 Leo, el guardabosc - El kàkapo
tancar

El kàkapo

El Kyle truca al Leo i la Katie per demanar-los ajuda: és a Nova Zelanda amb un ocell que no se'n recorda de volar. Els dos petits guardaboscos es desplacen de seguida cap allà per informar el seu amic que l'ocell que ha trobat és un kàkapo, una espècie de lloro que viu a terra perquè no sap volar. Però els nens estan decidits a ajudar-lo a fer realitat el seu somni.

09:54 Els mixets - El Flam fa de guia
tancar

El Flam fa de guia

Un dia, la mare i els mixets van anar a fer una visita guiada per una ciutat antiga. La mare i en Flam tenien molt d'interès a sentir el que explicava la guia, però la Dolça i en Tortell ho trobaven molt avorrit i no en volien saber res. Com podia ser interessant una ciutat on no hi havia ni mòbils ni aparells de música? Però en Flam sabia un munt de coses de l'antiguitat i al final, els va saber despertar l'interès per la història.

09:59 Els mixets - La floreta de la mare
tancar

La floreta de la mare

Un dia, els mixets van fer una guerra de coixins, un coixí va anar a parar al test de la flor que agradava més a la mare, i es va trencar. Els mixets van mirar de salvar la flor, però la cosa no va funcionar i la planta es va començar a pansir. Quan la mare ho va veure, els va dir què havien de fer per salvar la flor i la van canviar de test. Els mixets van aprendre que, quan els torni a passar una cosa així, ho han de dir de seguida a la mare perquè els ajudi a solucionar-ho.

10:03 Els mixets - El laberint
tancar

El laberint

Un dia, els mixets van anar al parc amb el pare perquè volien pujar als cavallets. Pel camí van trobar un laberint amb un mapa a l'entrada, i el pare els va explicar que era un lloc que tenia molts camins però que només tenia una sortida. Abans d'entrar-hi, el pare va copiar el mapa per no perdre's. Però un cop dins, va passar el que no havia de passar: que el pare va perdre el mapa!

10:08 Els mixets - Els mixets crítics
tancar

Els mixets crítics

Un vespre que els mixets jugaven a la sala d'estar, els pares els van dir que anessin a dormir d'hora perquè l'endemà al matí anirien al parc d'atraccions. En Tortell tenia tanta por de no llevar-se a l'hora que no va poder dormir en tota la nit, i quan va arribar l'hora d'anar cap al parc no el van poder despertar.

10:12 Els mixets - L'iglú
tancar

L'iglú

Un dia que feia molt de fred, els mixets van sortir a jugar a la neu. En Flam va voler fer un iglú de neu per comprovar si s'estava més calent a dins que a fora. Mentre ell feia l'iglú, els altres gatets jugaven. Però al final, perquè el Flam també pogués anar a jugar, es van posar tots a fer l'iglú.

10:17 Comptem amb la Paula - El Dorado
tancar

El Dorado

En Tim rebenta una pinyata i, en comptes de llaminadures, en cau una placa d'or. Quan l'agafa, la Paula llegeix una mena d'adreça que hi ha inscrita: "El Dorado, la selva". De seguida pensen a tornar-la i tiren cap a la selva. Allà, el plataner els dona indicacions per arribar a El Dorado. Seguint unes estranyes instruccions, arriben al seu destí i poden restablir la peça d'or al seu lloc.

10:28 Comptem amb la Paula - Obstacles de la selva
tancar

Obstacles de la selva

En Tim es prepara per participar a la cursa d'obstacles de l'escola. Ha improvisat una pista d'obstacles al quarto de jugar, però no se n'acaba de sortir. Per ajudar-lo a entrenar-se, la Paula i en Billy li proposen d'anar a la selva, on trobarà tota mena d'obstacles per practicar. Quan arriben, el plataner els demana que salvin uns micos engabiats, i, per fer-ho, en Tim exercita l'equilibri passant per damunt d'un tronc.

10:38 Misha, la gata violeta - El camió de bombers
tancar

El camió de bombers

És l'aniversari del Guillem i ell ha demanat un camió de bombers. La Misha i el seu pare van a la botiga a comprar-lo però, mentre són a l'autobús, involuntàriament, s'intercanvien els paquets amb un home prim. El resultat és que el Guillem té com a regal una planxa. Per evitar-li el disgust, tots corren a la recerca del paquet perdut.

10:45 Misha, la gata violeta - El cometa
tancar

El cometa

Tota la colla es queda a dormir a casa la Misha. Volen veure el cometa Enriqueta, que passarà pel cel de matinada. Hauran d'inventar-se alguna cosa per poder estar desperts i no adormir-se. Però no serà fàcil.

10:51 Misha, la gata violeta - Endevina què ha fet
tancar

Endevina què ha fet

La Misha i els seus amics han de vigilar el Guillem mentre la seva mare ha sortit a fer uns encàrrecs. Però la cosa es complica, perquè el Guillem té la tarda moguda i no para de fer trapelleries.

10:58 L'abella Maia - El rusc encantat
tancar

El rusc encantat

Al rusc s'han començat a sentir uns sorolls molt misteriosos i han desaparegut dos calzes de mel. Per molt que la senyoreta Cassandra digui que els fantasmes no existeixen, totes les abelles estan convençudes que el rusc està encantat. Els més petits estan espantats i no hi ha manera que s'adormin. Els guardes aniran a veure què passa. I la Maia i el Willi els hi acompanyaran!

11:09 L'abella Maia - Temps a la carta
tancar

Temps a la carta

Avui la Lara ha endevinat que plouria i ara tothom es pensa que és ella la que decideix quin temps farà. La Maia de seguida s'adona que la Lara comença a tractar tots els seus amiguets com si fossin els seus criats, i està decidida a desemmascarar-la, per mentidera. Aviat tots s'adonaran que si es fixen en els senyals que els dóna la natura, ells també poden endevinar el temps que farà!

11:21 El xai Shaun - Don són companyia
tancar

Don són companyia

Tothom s'ha adonat de seguida que l'ovella nova que ha arribat avui a la granja, després d'una bona dutxa, resulta que és ben bufona. Tant, que en Shaun se n'ha enamorat a primera vista! I saps què és capaç de fer en Shaun quan l'amor truca al seu cor?! No t'ho perdis!

11:28 El xai Shaun - Febre del dissabte a la nit
tancar

Febre del dissabte a la nit

Avui en Shaun s'ha trobat un tocadiscos vell del granger i no se li ha acudit altra cosa que organitzar una festa a l'estable. La música serà boníssima, es faran un tip de ballar, la diversió està assegurada... Fins que apareguin els porquets trapelles, és clar. La festà continuarà, però d'una altra manera! Comencen les corredisses!

11:34 El xai Shaun - Singlot
tancar

Singlot

La Shirley s'ha begut un refresc d'en Bitzer i li ha vingut un singlot que la té ben amoïnada. No hi ha manera de fer que li passi. En Shaun ja ho ha intentat tot, però no li ha funcionat cap dels remeis casolans que ha provat. Aviat, però, veient el granger com es banya, tindrà un idea que no pot fallar de cap manera. No t'ho perdis!

11:40 El xai Shaun - L'inquilí astut
tancar

L'inquilí astut

Quan un dels porcs intenta fer-se amic del Timmy, els seus companys el desterren per tenir un comportament molt poc porcí. Les ovelles el porten a la granja i intenten convertir-lo en l'arquetip de la sofisticació porcina. Però ja saben bé qui han convidat a casa seva?

11:46 El xai Shaun - En Bitzer, el monstre
tancar

En Bitzer, el monstre

En Bitzer s'ha emocionat jugant amb la pilota i ha anat a parar dins d'una bassa plena de fang. Quan en Shaun ha vist una criatura enorme i esgarrifosa voltant pel camp, s'ha pensat que els atacava un monstre que es volia cruspir tot el ramat. Avui va de corredisses i persecucions! L'únic que no entén res és el pobre Bitzer!

11:52 El xai Shaun - La caseta del gos
tancar

La caseta del gos

En Bitzer està convençut que, ara que s'ha quedat sense caseta per culpa d'un accident, el granger n'hi comprarà una altra d'últim model. Però s'equivoca... I quan veu la caseta tan atrotinada que li ha construït el seu amo, decideix fer la maleta i anar-se'n de casa. Et sembla que hi pot fer alguna cosa, en Shaun, perquè s'hi repensi?!

11:58 Els germans Kratt - El correcamins
tancar

El correcamins

Els germans Kratt i companyia acaben d'arribar al desert de Sonora, però la Koki de seguida ha avisat que toca anar al poble a fer la gran compra anual de material i provisions. En Chris i en Martin s'hi neguen de totes totes. Abans volen trobar el llangardaix ràpid i misteriós que hi han vingut a buscar. Això sí, els caldrà ajuda, poders i la col·laboració del correcamins!

12:20 Els germans Kratt - El Bocabala, el salvador de l'escull
tancar

El Bocabala, el salvador de l'escull

En Chris i en Martin són a les profunditats de l'oceà estudiant com uns animals marins molt estranys construeixen els esculls de corall, l'estructura vivent més gran del món. Aviat s'hi trobaran els peixos robot d'en Zach i la Donita, que tenen intenció d'endur-se tot el corall per fer-ne joies. El salvador d'avui és el Bocabala, l'animal que fa l'atac més ràpid del món!

12:42 Zoom, el dofí blanc - L'elecció de la Timéti
tancar

L'elecció de la Timéti

La Maéva, la mare de la Timéti, té bones notícies per la seva filla: l'han acceptat en una escola de cuina molt important. La Timéti se n'anirà de Maotou per convertir-se en una gran xef. Però la veritat és que no està gaire segura del que vol fer. Perduda, intenta demanar consell al Yann, però per culpa d'un malentès, el jove precipita la marxa de la Timéti. El Yann haurà de dir-li el que sent si vol evitar que se'n vagi.

12:54 Zoom, el dofí blanc - Maotou.com
tancar

Maotou.com

Fa dies que apareixen taques de fang a les aigües de Maotou. El Yann està amoïnat i decideix avisar el Papa Tuanaku. Quan arriba al poble descobreix que la Clarissa, la neboda del Van Krook, regala dispositius d'alta tecnologia als vilatans. Hipnotitzats per les seves tauletes, no fan cas al Yann quan intenta advertir-los del desastre ecològic que amenaça les platges de l'atol. Podria existir alguna relació entre aquest fenomen i tots aquests regals?

13:05 Ghostforce - Gratera
tancar

Gratera

L'Andy s'ofereix a cuidar el gos del professor Pascal perquè ell pugui anar a fer una conferència, però li surt l'oportunitat d'anar a veure el jugador de bàsquet Michael Collins, el seu gran ídol i pare del Mike, i deixa el gos al laboratori amb la senyoreta Jones. Quan els nois marxen, es desperta un fantasma que s'escapa del laboratori i comença a fer malifetes per la ciutat. Hauran d'interrompre el partit de bàsquet per salvar Nova York d'un fantasma molt pelut!

13:18 Ghostforce - Fastibrossa
tancar

Fastibrossa

L'Andy vol fer bona impressió a la Carla i es posa perfum, però se'n posa una mica massa. A més, després es posa desodorant i la combinació de totes dues olors no és gens agradable. De tota manera, no és tan insuportable com la pudor que de sobte envaeix unes quantes zones de la ciutat. La Ghostforce descobreix que el causant és un fantasmet tòxic que s'alimenta de deixalles, i l'hauran de neutralitzar.

13:30 Robin Hood, el trapella de Sherwood - En Robin de mai no acabar
tancar

En Robin de mai no acabar

El dia es torça, i en Robin desitja tornar enrere en el temps per provar de redreçar-lo. De seguida, la Marian troba un encanteri que fa recular el rellotge fins a trenc d'alba. Una vegada i una altra, en Robin es lleva i prova d'evitar les calamitats que no ha pogut impedir abans. No és fàcil, però, perquè, quan sona el despertador, en Tuck cau de l'hamaca i li trenca l'arc.

13:43 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Qui té un os té un amic
tancar

Qui té un os té un amic

SINOPSI: La Solveig s'enfada amb el seu pare, el comte viking Harald, que no la deixa anar a entrenar-se amb els altres vikings perquè diu que és massa petita, i decideix sortir amb el seu amic inseparable, l'os Geri, per fer l'entrenament pel seu compte. Però el Geri es distreu amb la mel d'un rusc d'abelles i acaba sent capturat pel príncep Joan, que el fa tancar a les masmorres del castell.

13:56 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - Només amb invitació
tancar

Només amb invitació

El cap de policia Hu celebra un banquet en honor d'un alt càrrec de la província. Hi convida els Cinc Furiosos i el Shifu, però no el Po, perquè no sap comportar-se a taula. Podrà el Shifu ensenyar al Guerrer del Drac a menjar correctament? I serà capaç d'aturar l'atac del malvat Temutai i el seu exèrcit de búfals?

14:18 Trollhunters: Contes d'Arcàdia - Waka Chaka
tancar

Waka Chaka

Un goblin mor atropellat i això provoca una invasió dels seus companys, que arriben a la ciutat per venjar-lo. En Jim i en Toby miren de trobar on s'amaguen els goblins i descobreixen uns éssers capaços de transformar-se en humans que reconstrueixen el pont de Killahead.

14:41 El xai Shaun - Una ovella somnàmbula
tancar

Una ovella somnàmbula

Per fi s'ha fet de nit a la granja i tot és pau i tranquil·litat. Almenys això sembla, fins que en Shaun comença a fer de les seves. Avui el veurem passejant... somnàmbul! I és clar, com que tot el ramat el segueix per tot arreu, ben aviat el rebombori serà incontrolable. Com s'ho poden fer per despertar en Shaun? Potser el gos del granger té la solució...

14:48 El xai Shaun - Singlot
tancar

Singlot

La Shirley s'ha begut un refresc d'en Bitzer i li ha vingut un singlot que la té ben amoïnada. No hi ha manera de fer que li passi. En Shaun ja ho ha intentat tot, però no li ha funcionat cap dels remeis casolans que ha provat. Aviat, però, veient el granger com es banya, tindrà un idea que no pot fallar de cap manera. No t'ho perdis!

14:54 El xai Shaun - Es busca
tancar

Es busca

A la granja reben una visita inesperada. És un pres fugat d'una presó que hi ha a prop que es refugia a la granja. Però després d'una estona amb el Shaun i tota la trepa, la presó ja potser no sembla una opció tan dolenta.

15:00 El xai Shaun - L'aranya
tancar

L'aranya

El Bitzer ha aprofitat que el granger ha sortit a fer un encàrrec per donar-se un petit capritx. S'ha omplert la banyera i es disposa a passar una bona estona relaxat, sense fer res, lluny de tot l'enrenou de la granja, lluny... d'una aranya que se les sap totes i que no para de fer-li la guitza! El Shaun provarà de fer-la fora, però avui s'ho haurà de pensar molt bé!

15:07 El detectiu Conan - El misteri del globus aerostàtic
tancar

El misteri del globus aerostàtic

En Conan assisteix a una competició de globus aerostàtics. Abans de la prova, l'actual campió, en Shingo Mizuguchi, discuteix amb un altre participant, l'Akihiro Okuda. Quan arrenca la cursa, una col·lisió entre els globus d'aquests dos competidors provoca que l'Arisa, la dona d'en Shingo, que l'acompanyava, caigui de la barqueta i es mati. Tot indica que l'Akihiro ha envestit deliberadament el globus d'en Shingo, però hi ha coses que no quadren.

15:30 Misha, la gata violeta - Vola,vola
tancar

Vola,vola

Avui celebren l'aniversari de la mare de la Misha, i el pare li organitza una festa sorpresa. L'Hilari i la Misha són al jardí inflant globus per a la festa. El Guillem és l'encarregat d'agafar els globus. Al cap d'una estona, el Guillem desapareix. On és, el Guillem? Doncs resulta que ha sortit volant amb els globus i ha quedat atrapat dalt d'un arbre. La Misha i els seus amics faran tots els possibles per baixar-lo de l'arbre abans no arribi la mare.

15:37 Misha, la gata violeta - Ballem amb la Tina
tancar

Ballem amb la Tina

La Misha i els amics es volen presentar al concurs de talents de l'escola. Hi faran el Ball de la Misha. Quan la Tina s'hi incorpora, s'adonen que és incapaç de seguir els passos. El resultat és desastrós. Però la Misha troba la solució: en comptes de fer el Ball de la Misha, faran el Ball de la Tina.

15:43 Misha, la gata violeta - No me la puc treure del cap
tancar

No me la puc treure del cap

L'Hilari ha sentit la cançó del Superxef i no se la pot treure del cap. La canta a l'escola, a la dutxa, al parc i a la cuina. Els seus amics ja no poden més i decideixen ajudar-lo. Però tothom té una manera peculiar de treure-li la cançó del cap.

15:50 Leo, el guardabosc - La cobra escopidora de Sumatra
tancar

La cobra escopidora de Sumatra

Aquest cop, el Leo troba una cobra al jardí. En concret, segons li explica la Katie, una cobra escopidora de Sumatra. Aquests animals llancen un potent verí directament als ulls dels seus depredadors. Per això, el Rocky els aconsella que guardin una distància prudencial amb l'animal i que es posin ulleres protectores mentre la porten al seu hàbitat, la selva. Durant el trajecte, però, patiran l'atac d'unes mangostes, els depredadors naturals de les cobres.

16:00 Leo, el guardabosc - La iguana verda
tancar

La iguana verda

Un petit llangardaix corre pel jardí del Leo. En realitat, segons li explica la Katie, és una petita iguana verda. El guardabosc Rocky també els comenta que les iguanes verdes no solen viure més d'un any en captivitat perquè la gent que les té de mascotes no les alimenta bé i no els proporciona tot el sol que necessiten. Els germanets se'n van corrents a la selva a buscar-li una casa com cal a la seva amiga.

16:11 Els mixets - Els mixets i la mel
tancar

Els mixets i la mel

Un dia, en Tortell, en Flam i la Dolça van anar a veure l'àvia, que els va donar mel, una delícia que els mixets no havien tastat mai. Mentre berenaven, una abella es va posar a fer voltes a la taula i al pot de mel. Els mixets tenien por que l'abella els prengués la mel i van mirar d'espantar-la, però l'àvia els va explicar que era al revés, que eren els gats els que agafaven la mel de les abelles.

16:16 Els mixets - El festival de globus
tancar

El festival de globus

Un dia, el pare va portar els mixets a un festival de globus. Durant el viatge en cotxe, els petits van llegir un llibre que en parlava i, quan van arribar a lloc, van descobrir que un amic del pare, en Bob, els havia preparat un globus per a ells. Mentre el pare i en Bob parlaven dels vells temps -de quan el pare també era pilot de globus-, els mixets van decidir pujar a la barqueta, i de cop i volta es van enlairar.

16:20 Els mixets - Els imants
tancar

Els imants

Un dia, el pare va baixar uns trastos vells al soterrani, i pel camí li va caure un imant a terra. Els mixets, encuriosits, el van agafar, el van lligar a una canya de pescar i van anar a ensenyar la força d'atracció de l'imant als seus amics agafant-los les joguines metàl·liques. A en Tortell li feia molta gràcia, però als seus amics no els en feia tanta. Finalment, la mare va explicar als mixets que els imants serveixen per fer coses útils, no per jugar a destrossar les coses dels altres.

16:25 Els mixets - Els senyals de trànsit
tancar

Els senyals de trànsit

Un dia, anant en cotxe amb el pare, en Tortell va preguntar què eren les fletxes que hi havia al costat de la carretera. El pare va explicar als mixets que eren senyals de trànsit. Quan la Dolça va preguntar per a què servien, el pare va dir que ajudaven els conductors a circular correctament. Els mixets van decidir posar senyals de trànsit a casa per dirigir la circulació.

16:30 Els o-o-ossets - Un animal fabulós
tancar

Un animal fabulós

Al voltant de la foguera, el Sammy explica a tota la colla la història d'un animal fabulós meitat tigre meitat cérvol i que, a més, té plomes. Tothom se'n riu d'ell i l'os rentador marxa tot ofès. El Sammy, llavors, es venja dels seus amics fent-los creure que l'animal existeix realment.

16:35 Els o-o-ossets - Els repolits
tancar

Els repolits

El Bucky i el Bjorn van a ca la Franny després d'haver estat jugant al fang i li deixen tota la casa bruta. La guineu es lamenta que els seus amics no siguin tan polits com ella i, aquella nit, somia que els dos ossos són uns maniàtics de la neteja.

16:40 Els o-o-ossets - Potiner
tancar

Potiner

El Sammy crea una màquina de fer bombolles, però s'avaria en plena demostració i el Bucky l'hi arregla. L'os rentador se sent humiliat i boicoteja la màquina de bombolles que ha fet el Bucky. Com que la sap arreglar, tothom es pensa que és el nou manetes del bosc.

16:45 Els o-o-ossets - L'objecte no identificat
tancar

L'objecte no identificat

El Bucky, el Bjorn, la Franny i el Sammy troben una pila de ferralla enmig del bosc i es reparteixen peces per aprofitar-les. Però vet aquí que al cap d'unes hores apareix una nau extraterrestre pilotada per un àlien que els explica que ha perdut el seu patinet intergalàctic.

16:50 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas dels pirates amagats
tancar

El cas dels pirates amagats

El Noddy, el detectiu del País de les Joguines, ha de resoldre un nou cas. La Rua dels pirates no es pot celebrar perquè els pirates han desaparegut i ningú sap on són. Per resoldre el cas, el Noddy pregunta al Ronya si els ha vist, però només fa crits inintel·ligibles i no para de repetir el que diuen els altres. Finalment, el Noddy troba una pista per descobrir on s'amaguen els pirates.

17:02 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas de la màquina de música desapareguda
tancar

El cas de la màquina de música desapareguda

Al Noddy i els seus amics els agrada tant ballar amb la seva màquina de fer música, que decideixen fer una festa per ballar tota l'estona el ball del jugatwist. Tothom es prepara per a la festa i, quan estan a punt de començar, el Noddy veu que la màquina ha desaparegut. Preocupat perquè sense la màquina no poden ballar, el nostre amic comença a buscar pistes per trobar-la.

17:13 Masha i l'os - Abracadabra
tancar

Abracadabra

Plou a bots i barrals i l'os aprofita per llegir una estona a la vora del foc. Però ben aviat apareix la Masha ben xopa. L'os per distreure-la, li deixa un llibre de màgia. La Masha el comença a llegir molt interessada i comença a posar uns quants trucs en pràctica. L'os s'adona que no li hauria d'haver deixat el llibre i, per poder llegir tranquil, s'amaga dins de la caixa màgica.

17:19 Masha i l'os - Reformes a casa
tancar

Reformes a casa

El Bigotis i Ratlles li envia a l'os una foto de tots dos i l'os la vol penjar a la paret. Però no és tan fàcil, i el que sembla que serà una cosa molt ràpida de fer s'acaba complicant i al final es transforma en una reforma de tota la casa que tampoc para de complicar-se. Al final, la Masha demanarà ajuda als animals del bosc, i tots junts, li donaran una sorpresa a l'os.

17:26 El Mic i els seus amics - Escoltar, mirar i endevinar
tancar

Escoltar, mirar i endevinar

Té dues dentetes per rosegar, viu a sobre els arbres i menja pinyes per dinar.

17:51 Una mà de contes - Et necessito, Ventafocs
tancar

Et necessito, Ventafocs

Si alguna cosa els fa més il·lusió a les germanastres de la Ventafocs que la invitació al ball de palau, és poder-ho dir a les seves amigues i anar de compres. Però no tot seran flors i violes i potser necessitin ajuda a la Ventafocs.

18:00 Una mà de contes - La Ventafocs
tancar

La Ventafocs

Segur que n'has sentit a parlar, d'aquesta noieta que va haver de suportar les malifetes de la seva madrastra i dues germanastres. Una nit que es feia un majestuós ball al palau del rei, la sort de la Ventafocs va canviar. I això que no hi havia estat convidada, però...

18:10 L'abella Maia - Ales de campió
tancar

Ales de campió

La Maia i en Willi acaben de conèixer el Iaio Espiadomonis, un geni de les acrobàcies que havia guanyat un munt de vegades la Copa de Pol·len, la cursa més espectacular que se celebra cada any. Està una mica trist, perquè s'ha fet gran i ja no hi pot participar. El que sí que pot fer és entrenar la Maia i en Willi per convertir-los en els reis de les acrobàcies!

18:22 El llibre de la selva - Tabaqui, el caçador
tancar

Tabaqui, el caçador

El Shere Khan es cansa del Tabaqui i el fa fora. Un cop sol, el Tabaqui no sap caçar i passa gana. El Mowgli i el Baloo s'ofereixen a ensenyar-li a caçar. Mentre n'hi ensenyen, el Tabaqui decideix tornar amb el Shere Khan i trair el Mowgli perquè el tigre l'accepti. Mentrestant, el Shere Khan ha agafat l'Ikki com a ajudant. Finalment, el Tabaqui torna amb el Shere Khan, malgrat que no ha pogut portar-li el Mowgli.

18:33 El llibre de la selva - L'ocell més bonic
tancar

L'ocell més bonic

El Pavo, el Phoola, el Rangoo i l'Alyona discuteixen a veure qui és l'ocell més bonic de la selva. Decideixen fer un concurs de bellesa i demanen al Mowgli que en sigui el jutge. Mentre el fan, el Tabaqui se les empesca perquè el Mowgli se'n vagi i intenta menjar-se els ocells. El Jakala intenta menjar-se'l a ell i després als ocells. Al final, la Darzee i el Mowgli els salven, i entre tots decideixen que l'ocell més bonic de la selva és la Darzee.

18:44 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Jugant a bandits
tancar

Jugant a bandits

L'Arnold vol entrenar els seus amics per formar una banda de justiciers com la d'en Robin, però la cosa es complica força quan apareixen el príncep Joan, el xèrif i els guàrdies per una banda, i en Jack i la seva banda de lladres per l'altra. En Robin i la seva colla hi hauran d'intervenir perquè tot acabi bé.

18:56 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Els bons, els dolents i el lleig
tancar

Els bons, els dolents i el lleig

En Robin i la seva colla acudeixen als crits d'auxili d'un home que diu que li han robat el cavall, però l'home resulta que és un còmplice de la banda de lladregots, que volen capturar en Robin per cobrar el rescat que ofereix per ell el príncep Joan.

19:07 Ghostforce - Cripop
tancar

Cripop

El Mike està frustrat perquè diu que no li surt res com tenia previst. Els seus amics arriben tard al museu i no poden fer la visita que ell havia planificat. Llavors, quan s'han d'enfrontar amb un fantasma que omple tota la ciutat d'escuma, els plans que el Mike fa per neutralitzar-lo tampoc surten bé... Gràcies a l'experiència d'avui, el noi s'adonarà que de vegades, perquè tot surti bé, s'ha de saber improvisar.

19:21 Ghostforce - Bananice
tancar

Bananice

La Liv, l'Andy i el Mike han d'exposar un treball de ciències a l'institut. Precisament quan estan a punt de desfer un gelat aprofitant l'energia del sol, el Bobby interromp la demostració i entra a classe amb el Drake ben congelat. El causant de l'aparent congelació espontània del Drake és un fantasma petit que, segons la senyoreta Jones, només seria perillós si s'alimentés de coses congelades. Per desgràcia de seguida troba el gelat que havien de fer servir per la demostració del treball.

19:36 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - Les sabates màgiques
tancar

Les sabates màgiques

El Po està fart d'entrenar-se i el Shifu li diu que si supera la prova de les Tres Agulles es convertirà en Fènix Celestial i no li caldrà entrenar-se mai més. El Guerrer del Drac compra unes sabates encantades que multipliquen per mil les seves habilitats pel kung fu. Per desgràcia pel Po, les sabates màgiques són malvades i no triguen a posar-lo a ell i a tots els del Palau de Jade en perill.

20:00 Info K - + info
tancar

+ info

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS.
Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors).

Equip:

Direcció i presentació: Laia Servera
Producció: Edgar Ger
Realització: Marta De Lucas
Cap d'edició: Eva Varas
Redacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria Vilanova
Ajudant de realització:Jordi Ysas
Postproducció vídeo: Lluís Xufré
Producció Executiva: Belén Samper

20:20 Trollhunters: Contes d'Arcàdia - Waka Chaka
tancar

Waka Chaka

Un goblin mor atropellat i això provoca una invasió dels seus companys, que arriben a la ciutat per venjar-lo. En Jim i en Toby miren de trobar on s'amaguen els goblins i descobreixen uns éssers capaços de transformar-se en humans que reconstrueixen el pont de Killahead.

20:46 El millor en tot - Biatló
tancar

Biatló

Xou d'impacte que té com a protagonistes deu esportistes de catorze anys, deu nois i noies que són els millors de tot Noruega en el seu esport. En el decurs de deu episodis aprendran els esports dels seus companys i hauran de competir entre ells. Seran capaços d'aprendre un nou esport en només dos dies? Qui serà el guanyador d'"El millor en tot"? Aquest episodi està dedicat al biatló.

21:28 Bestial! - Aplegar bestiar
tancar

Aplegar bestiar

En aquest episodi, el Kayne i el Brandon van a les Blue Mountains, a Nova Gal·les del Sud, per complir una missió una mica diferent. Aquest cop, en lloc de trobar un animal, hauran d'ajudar uns ramaders a aplegar i menar un ramat de vaques abans que hi hagi tempesta. Però abans s'hauran d'entrenar fent unes quantes tasques de la granja: netejar estables, esquilar ovelles, fer la prova d'embaràs a les vaques... I com sempre, també aprendran coses dels pobles aborígens.

21:51 Mike el magnífic - Por de les alçades
tancar

Por de les alçades

Després de sentir a la ràdio una recepta de còctel de pinya especial per a parelles d'enamorats, el Mike decideix fer-lo per convidar la seva estimada Iris, però les pinyes que necessita són al damunt de la nevera i no hi arriba. De manera que mirarà de fer-se unes xanques per poder-hi accedir, i això li acabarà complicant les coses quan es presentin els ossos rentadors a la casa per robar.

Progrmació BD ....
06:13 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:39 Gol a gol - Gol a Gol
08:18 Aire Lliure - Ebre, amb Peyu
tancar

Ebre, amb Peyu

La majoria de les modalitats esportives que farem a les terres de l'Ebre son aquàtiques i com no podia ser d'una altra manera guarden gran relació amb el riu. En aquest episodi Núria Picas aprendrà la tècnica per practicar, riu avall: pàdel surf, rem i piragüisme. El convidat al sud de Catalunya serà l'humorista Peyu, gran aficionat a la BTT.

09:03 Aire Lliure - Laietània
tancar

Laietània

Laietània

En el segon capítol, Judit Mascó tindrà diversos mestres. Mag Lari li ensenyarà jocs de mans; al costat de Miquel Lozano, ¿subcampió del món d'apnea¿ aprendrà a controlar la respiració i amb els Capgrossos de Mataró farà castells. També viurà una experiència excepcional al temple de la Sagrada Família.

09:47 Gol a gol - Gol a Gol
11:26 Collita pròpia - Formatges i làctics
tancar

Formatges i làctics

Lídia Heredia i Francesc Mauri descobreixen el ressorgir dels formatges artesans, a la Fundació Alicia provarem l'almadroc, una salsa de formatge del receptari medieval català i en Xuriguera i Faixedas aniran a Montserrat a comprar mató.

12:17 Xarxa Natura - Aiguamolls de l''Alt Empordà
tancar

Aiguamolls de l''Alt Empordà

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

12:23 Karakia - Lamsdorff, paradisos trobats
tancar

Lamsdorff, paradisos trobats

La Núria és artista plàstica i viu a Sitges. S'ha especialitzat en obra mural, la majoria per encàrrec de particulars i empreses, que té repartida en diferents ciutats de quatre continents. Un dels seus temes preferits és el fons marí i part de la font d'inspiració es troba a l'oceà Índic, en un territori on hi ha passat bona part d'aquesta última dècada: Sri Lanka. És en aquesta illa, coneguda i apreciada per les seves espècies, on la Núria va aprendre a fer els "kari", les barreges originals del poble tàmil que fa dos segles van aconseguir captivar el paladar europeu: el curri. Amb ella aprendrem a fer-ne tres de diferents, el "koli kari" (de pollastre), el "parippu" (amb "dhal") i el "pins kerat kari", amb verdures. Un procés, tot plegat, que ens permetrà conèixer de prop l'ús i les tècniques de cocció de més de vint espècies i altres condiments. Cal afegir que aquest capítol és una mica un "curri de cultures". La Núria és filla de catalana i rus, i la seva parella, en Jon, és noruec. Parlarem doncs d'arengs i de salmó, però també d'una interessant història que ens acostarà a la Rússia imperial.

13:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 13:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Fandiño.

13:31 21 - Nico il·lumina el futur
14:30 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 13:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Fandiño.

15:02 Riu avall - FOIX
tancar

FOIX

Tot i el seu curt recorregut, de menys de 50 quilòmetres, el Foix és dels rius amb un patrimoni històric i natural molt destacable. Des de la serra d'Ancosa fins a Cubelles descobrirem uns indrets naturals poc coneguts i perfectament conservats i també castells monumentals, molins medievals i pobles tranquils on es pot gaudir de bones viandes i millors vins.

15:27 Thalassa - ES CUBELLS
15:46 GR Terres del sud - Muntanyes de Prades
tancar

Muntanyes de Prades

La ruta d'avui transcorrerà íntegrament per les muntanyes de Prades.

Comencerem ben d'hora, participant a la Marxa Dufour que es fa cada any a Capafonts, una manera interessant de fer exercici i orientar-nos alhora. I de mullar-nos, però això sovint ja va bé... I cap a Prades, que necessitarem descansar el cos després d'aquest dia tan llarg.

Perquè l'endemà, un altre cop ben d'hora, anirem a caçar bolets amb una família d'experts boletaires. I després els cuinarem. I per acabar, ens espera un itinerari impressionant: travessarem els Avencs de la Febró, farem una Via Ferrada i visitarem el poble abandonat de la Mussara. Un indret maleït on, diuen, hi ha una porta cap a una altra dimensió. A veure com acaba, això...

En total, uns 30 quilòmetres, dividits en dues jornades i fets a peu. Ja veureu quin viatge!

16:32 Els regnes perduts de Centreamèrica - El lloc on va començar el temps
tancar

El lloc on va començar el temps

El doctor Jago Cooper es desplaça a Mèxic per visitar Teotihuacan, la ciutat estat més gran de Centreamèrica. Després d'uns inicis modestos, Teotihuacan va anar creixent fins a tenir al voltant de 100.000 habitants. El progressiu augment de població va obligar els governants a buscar més recursos en altres terres. Teotihuacan va anar augmentant així la seva influència. Per tal de controlar la població, els líders es basaven en la religió i, en determinades èpoques, en la por que inculcaven a la gent a través de sacrificis humans.

17:31 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

17:54 Sala de Premsa - Xavi Hernández
18:19 La frontal - L'AE Piera, protagonista a `La Frontal'
tancar

L'AE Piera, protagonista a `La Frontal'

La Frontal, avui a Piera amb l'AE Piera. Carles Fité ens descobreix un dels clubs amb més tradició de l'Anoia que treballa per rellançar-se i recuperar l'esplendor que tenia fins abans de la pandèmia, quan va arribar a disposar de 18 equips. També podrem gaudir dels resums i gols de la jornada, i de la secció 'El Nostre VAR'.

19:00 Tot Costa
20:00 Vaques Sagrades - Zabaleta: "L'Espanyol ha de ser un club més ambiciós"
tancar

Zabaleta: "L'Espanyol ha de ser un club més ambiciós"

L'exjugador argentí ha passat pel "Vaques Sagrades" i ha confessat que és un perico més. També hem repassat la seva carrera a Anglaterra on va esdevenir una de les llegendes del Manchester City, club on va jugar durant nou temporades.

20:59 21 - Nico il·lumina el futur
21:33 Vaques Sagrades - Zabaleta: "L'Espanyol ha de ser un club més ambiciós"
tancar

Zabaleta: "L'Espanyol ha de ser un club més ambiciós"

L'exjugador argentí ha passat pel "Vaques Sagrades" i ha confessat que és un perico més. També hem repassat la seva carrera a Anglaterra on va esdevenir una de les llegendes del Manchester City, club on va jugar durant nou temporades.

22:32 E3 - Titan Desert Etapa 2
23:00 Onze
00:32 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:55 Onze
02:26 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:50 Vaques Sagrades - Zabaleta: "L'Espanyol ha de ser un club més ambiciós"
tancar

Zabaleta: "L'Espanyol ha de ser un club més ambiciós"

L'exjugador argentí ha passat pel "Vaques Sagrades" i ha confessat que és un perico més. També hem repassat la seva carrera a Anglaterra on va esdevenir una de les llegendes del Manchester City, club on va jugar durant nou temporades.

03:47 21 - Nico il·lumina el futur
04:45 La frontal - L'AE Piera, protagonista a `La Frontal'
tancar

L'AE Piera, protagonista a `La Frontal'

La Frontal, avui a Piera amb l'AE Piera. Carles Fité ens descobreix un dels clubs amb més tradició de l'Anoia que treballa per rellançar-se i recuperar l'esplendor que tenia fins abans de la pandèmia, quan va arribar a disposar de 18 equips. També podrem gaudir dels resums i gols de la jornada, i de la secció 'El Nostre VAR'.

05:28 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.