Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui a "Els Matins" entrevistarem a Javier Solana, alt representant de la política exterior de la Unió Europea. També tractarem la notícia que afirma que Catalunya acaba d'entrar en fase d'epidèmia per la grip A amb Antoni Plasència, director general de Salut Pública. Així mateix, debatrem amb Valentí Anadón, secretari d'acció sindical SAP-UGT, la situació dels sindicats policials i la qualitat en la feina dels mossos d'esquadra.

13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - Mosaic 09/10/09
14:30 Telenotícies migdia
15:43 Cuines - Musclos al vapor calents i freds
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1855
tancar

Cap. 1855

En Sàhara es troba inevitablement entre l'espasa i la paret. És a dir: entre en Tomàs i la Montse. L'Elena proporciona informació sobre en Raül a en Fidel. Informació interessant. Les dones volen fer un equip de futbol per jugar contra el Peris Balompié. La Marta s'adona de la presència de l'Ester al barri i necessita on agafar-se...

16:30 Divendres - + info
tancar

+ info

L'actor català Lluís Marco ens vistia per parlar de l'obra "Nixon Frost" que es representa al Teatre lliure fins el 18 d'octubre. Una entrevista sobre una obra que parla també de la sèrie d'entrevistes que va fer el periodista David Frost a Nixon després de la seva marxa de la Casa Blanca pel cas Watergate.

18:24 Les germanes McLeod - Cap. 58 Reacció en cadena
tancar

Cap. 58 Reacció en cadena

Jodi rep una carta d'una cadena misteriosa i se'n desfà ràpidament. Fet i fet, una noia de camp com ella no té temps per a supersticions, però això pot canviar d'un moment a l'altre. Poc després de tirar la carta, Becky anuncia que el bestiar està malalt. Drovers no guanya per a desgràcies: Terry també es posa malalt i descobreixen una ovella morta. Serà una maledicció per haver ignorat la carta? La mentida sobre que és el pare del fill de Claire segueix complicant la vida a Alex, especialment ara que les dones del poble no volen saber res d'ell perquè es pensen que l'ha abandonada. Per recuperar la bona fama, Alex decideix organitzar una festa per anunciar que no serà pare i que està disponible. Mentrestant, Tess vol saber què ha fet canviar tan sobtadament el comportament de Dave. El veterinari es mostra distant i reticent a parlar-ne fins que finalment confessa que és l'aniversari de la mort de la seva dona i que encara té sentiments de culpabilitat per les circumstàncies en què va morir.

19:23 Just for laughs
19:46 Bocamoll
20:16 Esport Club - Cap. 35
20:40 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Avui, Terra de bolets, amb Dani Ramírez. A més a més, el nostre meteròleg, que s'ha desplaçat fins a les muntanyes de Tuixent, ens ensenyarà el moixernó de tardor.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Zona zàping - Zona zàping
22:17 La gran pel·lícula - Death proof
tancar

Death proof

Jungle Julia, una jove d'Austin, surt de nit amb dues amigues. Les tres noies gaudeixen de la seva joventut i bellesa sense adonar-se que hi ha algú que les vigila. Es tracta de Mike, un antic especialista de Hollywood misògin i sociòpata amb ànims de venjança.

00:19 Pel·lícula - Hostel
tancar

Hostel

Paxton i Josh són dos universitaris nord-americans que recorren Europa. El seu viatge els du fins a Eslovàquia i s'allotgen en un alberg on coneixen dues noies molt atractives. Aviat s'adonaran que l'alberg no és un paradís sexual com els havia semblat, sinó una trampa que els durà a viure un malson terrorífic.

01:50 Divendres - + info
tancar

+ info

L'actor català Lluís Marco ens vistia per parlar de l'obra "Nixon Frost" que es representa al Teatre lliure fins el 18 d'octubre. Una entrevista sobre una obra que parla també de la sèrie d'entrevistes que va fer el periodista David Frost a Nixon després de la seva marxa de la Casa Blanca pel cas Watergate.

03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Planeta Terra
07:01 Viatges per la natura - Les landes de Luneburg: ovelles, escarabats i canons
tancar

Les landes de Luneburg: ovelles, escarabats i canons

El Luneburg Heath és una regió al cor d'Alemanya que es caracteritza pel terreny ondulat tapissat de flors púrpura, els ginebres i les ovelles. En aquest capítol es retrata un dels paisatges cultivats més antics d'Europa i es pot veure com la mà de l'home l'ha anat canviant des de l'edat de pedra. Un dels moments més espectaculars del documental és l'estampida de més de 800 ovelles cap a l'aigua.

07:47 Secrets de la natura - El xacal de llom negre: El carronyaire de la costa dels Esquelets
08:15 Batecs
08:23 Viure Catalunya - Vullpellac
08:32 Rutes mítiques - París-Dakar, aposta per l'asfalt
09:25 Horitzons
09:25 Pedres vives - Teotihuacán, el bressol del cinquè sol
09:52 Aventures increïbles
10:40 Visions del futur - La revolució de la intel·ligència
tancar

La revolució de la intel·ligència

La intel·ligència porta camí d'esdevenir tan omnipresent com l'electricitat. Viurem en un món de conte de fades: parlarem amb qualsevol màquina i n'obtindrem resposta.

11:39 La meva cuina grega
12:04 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista a Alejandro Amenábar sobre la seva nova pel·lícula "Ágora". I als germans Álex i David Pastor, directors de "Carriers" (Infectats) Actuació: Dorian presenta el seu nou disc "La ciudad subterránea"

12:39 Millennium - Suïcidi: de qui és la vida?
tancar

Suïcidi: de qui és la vida?

Aquest dijous a "Millennium", aprofundirem en el suïcidi, un dels temes tabú de la nostra societat, malgrat que, segons dades actualitzades, és la primera causa de mort no natural a tot l'Estat. Per fer-ho, Ramon Colom entrevistarà Álvaro Colomer, periodista i escriptor, autor de la novel·la Los bosques de Upsala. A la taula de debat s'hi afegiran Víctor Pérez Solà, director de la Unitat del Servei de Psiquiatria de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, i Ramon Andrés, autor de la primera història del suïcidi a occident. Tancarem el programa amb un recordatori per Boris Vian, del qual enguany es commemoren els 50 anys de la seva mort.

14:08 RITMES
14:08 Ritmes poprock
15:00 Planeta Terra
15:00 Sentinelles de la natura - Tailàndia
15:52 Un altre cop lliure - Un altre cop lliure
tancar

Un altre cop lliure

Al mateix temps que podem entendre com afecta un ecosistema la desaparició d'una espècie determinada, també podem observar els canvis tan importants que provoca al medi la reintroducció d'una espècie. En alguns casos, són espècies desaparegudes durant generacions. En altres casos, els científics han de recórrer a programes de cria en captivitat. En aquest documental veurem els esforços que s'han de fer per salvar les espècies més amenaçades del món, com ara els óssos panda de la Xina, les grues cridaneres, la granota daurada del Panamà, els orangutans de Borneo o els cocodrils siamesos.

16:44 Secrets de la natura - Les girafes de Namíbia: Rodamons del desert
17:16 Cronos - + info
tancar

+ info

Bacanals, lluites de gladiadors, les crucifixions de cristians. Aquests són els elements que s'associen amb la Roma imperial. Però un moment clau de la història de Roma va ser el gran incendi que va patir la ciutat quan Neró n'era l'emperador. Neró, que era un excèntric i, en certa mesura, un degenerat, va ser acusat d'haver provocat l'incendi. El provoqués o no, el cert és que l'emperador va aprofitar l'avinentesa per fer una gran matança de cristians, que qüestionaven el seu poder.

18:10 Antigues apocalipsi - El misteri dels minoics
tancar

El misteri dels minoics

La civilització minoica de Creta era una societat sofisticada i pròspera, i la joia de la seva corona era el palau de Cnossos. Era una estructura intrincada i complexa amb diferents edificis intercomunicats que va donar origen al mite del laberint on vivia el minotaure. Cap al segle XVII aC, la civilització minoica va ser consumida per les flames. Fins fa poc, no es va pensar que l'erupció del volcà de l'illa veïna de Santorini podia haver estat un dels motius de la desaparició dels minoics. El vulcanòleg Floyd McCoy n'ha trobat proves clares en descobrir com el volcà va destruir l'illa de Santorini i, com a conseqüència, també les costes de Creta. Els minoics van veure com els arribaven, des de 100 quilòmetres de distància, les grans onades i els núvols de cendra que van enterrar la seva civilització

19:00 La meva cuina grega
19:25 Tot un món - Darrere l'objectiu
tancar

Darrere l'objectiu

Mariam Merouani és una estudiant francesa d'origen algerià. El setembre va visitar Barcelona per incorporar-se a un camp de treball sobre la immigració i la convivència intercultural, amb joves de diversos països europeus. Entre ells hi havia Borja Franco, un noi català que estudia periodisme. Gràcies a aquesta activitat promotora de la integració intercultural, els participants van poder explorar les característiques del Raval, com a barri central de la immigració, i superar els prejudicis que freqüentment s'associen a aquest col·lectiu.

19:31 El medi ambient - La recuperació del mussol a Osona
19:36 CANON
19:36 Cànon Lletres - James Joyce
tancar

James Joyce

James Joyce, un dels escriptors més importants del món, va ser un geni turmentat. La seva obra magna va ser condemnada i prohibida per obscenitat, i els seus amics, la seva família i el seu país el van rebutjar. Va fugir d'Irlanda amb Nora Barnacle, l'amor de la seva vida, però no s'hi va voler casar. La seva trajectòria vital va estar marcada per l'alcohol, les drogues i la prostitució. A partir d'un moment, el món va començar a reconèixer-lo i els seus llibres es van començar a vendre. Per fi li va arribar la fortuna però, malauradament, també la malaltia que va acabar amb ell.

20:23 Ciberians - Tanit Plana
tancar

Tanit Plana

Tanit Plana, Berga 1975 Fotògrafa. Cocomissària de Talent Latent. Beca Fotopres 2001. Premi Descubrimientos 2002, de PhotoEspaña al millor mostrari de l'obra.

20:29 Rutes mítiques - La Ruta 66. Un somni americà?
21:21 In situ - In Situ Redux IÑAKI URRUTIA "Beguda"
21:30 quèquicom - Suor, salut i llàgrimes.
tancar

Suor, salut i llàgrimes.

La suor és una reacció del cos necessària per viure. Sense, moriríem ofegats. Hi ha persones, però, que la pateixen en excés: és el que s'anomena hiperhidrosi. L'Alba Casals és una persona que pateix hiperhidrosi. Li suen les mans en excés i això ha influït tant en la seva vida personal com professional. Quèquicom l'acompanya al dermatòleg perquè l'aconselli què pot fer, i descobreix que una de les solucions és l'operació. Aclimatar-se seria la millor manera de treure un màxim rendiment de nosaltres sense perdre gaire aigua a través de la sudoració. La reportera Samantha Vall es pren una píndola amb un microxip a dins que li dirà constantment a quina temperatura està l'interior del seu cos mentre fa exercici. D'aquesta manera sap si està aclimatada o no.

21:57 Thalassa - + info
tancar

+ info

LES ONADES DE LA TRISTOR Medhya és una ciutat que s'ofereix a l'onatge i als capricis del vent. Està situada a cinquanta quilòmetres al nord de Rabat, i a l'estiu és un punt turístic i a l'hivern, un regne d'onades. Els rompents de l'Atlàntic són la causa, alhora, de la fama que té i de les seves desgràcies. Medhya és el bressol del surf marroquí, però l'entrada al port és una de les més mortíferes del món i, per això, el nombre de viudes joves de pescadors és altíssim. CAÇADORS D'HISTÒRIES SUBMERGIDES (Rumbo Sur Produccions) Sota les aigües de l'illa de Menorca s'amaguen milers d'històries marineres que ja fa anys van captivar en Guido Pfeiffer i la Flori Calò, una parella de submarinistes italians que es van establir a l'illa atrets per la seva riquesa submergida. L'enigmàtic fons de l'illa, on es barregen els sinistres marítims amb una gran diversitat de plantes i espècies úniques, els ha arrossegat a explorar-ne els indrets més ocults. Quan en Guido i la Flori van arribar a Menorca, ara fa 20 anys, van decidir establir-hi el camp base i de seguida van formar un equip de recerca que no va trigar a aconseguir les primeres troballes: el vapor francès "Lamorecier", les embarcacions italianes "Pegaso" i "Impetuoso" o el primer submarí construït a Espanya, "el B1".

22:42 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

A la primera part del programa, Emili Manzano entrevista Jaume Pòrtulas, catedràtic de Filologia Grega a la Universitat de Barcelona i autor de l'estudi "Introducció a la Iliada", del que es parlarà al llarg del programa. A la segona part, la Valeria Bergalli i el Víctor Amela comenten novetats literàries. El programa acaba amb l'actuació de Tornasol.

23:43 RITMES
23:43 Ritmes concert - RITMES CONCERT ""JOAN MIQUEL OLIVER" DE MALLORCA A L'EMPORDÀ"
tancar

RITMES CONCERT ""JOAN MIQUEL OLIVER" DE MALLORCA A L'EMPORDÀ"

Joan Miquel Oliver, compositor i alma mater d'Antònia Font, ha tornat a regalar-nos, amb el seu nou disc, "Bombón Mallorquín", un assortiment exquisit de delícies mediterrànies en forma de cançons que alleugereixen l'ànima i carreguen d'energia sensibilitats individuals necessitades d'aliment. El seu és un univers d'innocència i surrealisme vital. Les seves són cançons úniques que no sonen mai igual i sempre tenen nous gustos. En Joan Miquel és un dels pocs autors catalans capaços de portar el món de la infantesa al territori adult sense que pel camí perdin ni un gram d'innocència i de lucidesa. Algú va dir que només diuen la veritat els borratxos i els nens. Desestimem l'alcohol, per raons òbvies. Així doncs, apropem-nos al món màgic d'en Joan Miquel Oliver, per degustar la seva veritat, una nit d'estiu, a Calella de Palafrugell, al mateix escenari de les celebèrrimes havaneres. Degusteu amb calma aquest "Bombón Mallorquín".

00:27 Arròs covat - Arròs a la cubana
tancar

Arròs a la cubana

El Xavi està deprimit per la ruptura amb la Sònia, però vol seguir vivint experiències noves i no es pot treure del cap una jove dissenyadora, la Luz. Els seus companys de l'estudi decideixen muntar-li una festa a casa, que se'ls hi escaparà de les mans.

00:38 Territoris Mediterrani - + info
tancar

+ info

En el programa d'avui veurem: "Beyrouth after shave", on un ciutadà de Beirut, milionari, no surt de la seva mansió des que, durant la segona guerra del Líban, un bombardeig es va endur la seva dona. La seva vida farà un gir quan decideixi contractar els serveis a domicili d'un barber. A continuació, "Monsieur Bordignon" on es parla de Monsieur Bordignon, un escarabat filòsof, va néixer per donar vida a les vinyetes d'un llibre il·lustrat, i més tard s'ha convertit en un personatge animat que ve a dir-nos que la vida no sempre és com la pinten. I, en concret, la vida d'aquest escarabat és una contínua tragicomèdia. Sara Colaone és una reconeguda dibuixant de còmic i il·lustradora, especialitzada en la creació de personatges animats i col·laboradora habitual de publicacions diàries i revistes del món del còmic.

01:08 CANON
01:08 Cànon Lletres - James Joyce
tancar

James Joyce

James Joyce, un dels escriptors més importants del món, va ser un geni turmentat. La seva obra magna va ser condemnada i prohibida per obscenitat, i els seus amics, la seva família i el seu país el van rebutjar. Va fugir d'Irlanda amb Nora Barnacle, l'amor de la seva vida, però no s'hi va voler casar. La seva trajectòria vital va estar marcada per l'alcohol, les drogues i la prostitució. A partir d'un moment, el món va començar a reconèixer-lo i els seus llibres es van començar a vendre. Per fi li va arribar la fortuna però, malauradament, també la malaltia que va acabar amb ell.

01:52 quèquicom - Suor, salut i llàgrimes.
tancar

Suor, salut i llàgrimes.

La suor és una reacció del cos necessària per viure. Sense, moriríem ofegats. Hi ha persones, però, que la pateixen en excés: és el que s'anomena hiperhidrosi. L'Alba Casals és una persona que pateix hiperhidrosi. Li suen les mans en excés i això ha influït tant en la seva vida personal com professional. Quèquicom l'acompanya al dermatòleg perquè l'aconselli què pot fer, i descobreix que una de les solucions és l'operació. Aclimatar-se seria la millor manera de treure un màxim rendiment de nosaltres sense perdre gaire aigua a través de la sudoració. La reportera Samantha Vall es pren una píndola amb un microxip a dins que li dirà constantment a quina temperatura està l'interior del seu cos mentre fa exercici. D'aquesta manera sap si està aclimatada o no.

02:17 Thalassa - + info
tancar

+ info

LES ONADES DE LA TRISTOR Medhya és una ciutat que s'ofereix a l'onatge i als capricis del vent. Està situada a cinquanta quilòmetres al nord de Rabat, i a l'estiu és un punt turístic i a l'hivern, un regne d'onades. Els rompents de l'Atlàntic són la causa, alhora, de la fama que té i de les seves desgràcies. Medhya és el bressol del surf marroquí, però l'entrada al port és una de les més mortíferes del món i, per això, el nombre de viudes joves de pescadors és altíssim. CAÇADORS D'HISTÒRIES SUBMERGIDES (Rumbo Sur Produccions) Sota les aigües de l'illa de Menorca s'amaguen milers d'històries marineres que ja fa anys van captivar en Guido Pfeiffer i la Flori Calò, una parella de submarinistes italians que es van establir a l'illa atrets per la seva riquesa submergida. L'enigmàtic fons de l'illa, on es barregen els sinistres marítims amb una gran diversitat de plantes i espècies úniques, els ha arrossegat a explorar-ne els indrets més ocults. Quan en Guido i la Flori van arribar a Menorca, ara fa 20 anys, van decidir establir-hi el camp base i de seguida van formar un equip de recerca que no va trigar a aconseguir les primeres troballes: el vapor francès "Lamorecier", les embarcacions italianes "Pegaso" i "Impetuoso" o el primer submarí construït a Espanya, "el B1".

03:00 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

A la primera part del programa, Emili Manzano entrevista Jaume Pòrtulas, catedràtic de Filologia Grega a la Universitat de Barcelona i autor de l'estudi "Introducció a la Iliada", del que es parlarà al llarg del programa. A la segona part, la Valeria Bergalli i el Víctor Amela comenten novetats literàries. El programa acaba amb l'actuació de Tornasol.

04:00 Territoris Mediterrani - + info
tancar

+ info

En el programa d'avui veurem: "Beyrouth after shave", on un ciutadà de Beirut, milionari, no surt de la seva mansió des que, durant la segona guerra del Líban, un bombardeig es va endur la seva dona. La seva vida farà un gir quan decideixi contractar els serveis a domicili d'un barber. A continuació, "Monsieur Bordignon" on es parla de Monsieur Bordignon, un escarabat filòsof, va néixer per donar vida a les vinyetes d'un llibre il·lustrat, i més tard s'ha convertit en un personatge animat que ve a dir-nos que la vida no sempre és com la pinten. I, en concret, la vida d'aquest escarabat és una contínua tragicomèdia. Sara Colaone és una reconeguda dibuixant de còmic i il·lustradora, especialitzada en la creació de personatges animats i col·laboradora habitual de publicacions diàries i revistes del món del còmic.

04:29 Zoom - El mercat flotant - Llac Inle, Birmània
04:31 L'enigma d'Àsia: els secrets de les profunditats - L'enigma d'Àsia: els secrets de les profunditats
tancar

L'enigma d'Àsia: els secrets de les profunditats

Podria semblar un Expedient-X en què s'intenten esbrinar misteris arqueològics dels fons marins asiàtics que no semblen tenir explicació.

05:18 Sentinelles de la natura - Les Seychelles
06:10 RITMES
06:10 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra. En el capítol d'avui veurem a:

Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Starla i les amazones de les joies - La joia dels desitjos
tancar

La joia dels desitjos

L'Starla i en Drake s'han perdut pels afores d'Avalon i hi han descobert un indret màgic, però molt perillós. Per sortir-ne hauran de desxifrar l'enigma que els han proposat els arbres màgics. Per fer-ho, hauran de trobar la Joia dels Desitjos. Si no, aquest indret desapareixerà per sempre.

07:31 Inspector Gadget - En gadget dalt del tren
07:58 Doraemon - El supernetejador / Les cartes del temps
08:30 Doraemon - La pistola del temps / Els aerosols fixadors...
08:59 mic 3
08:59 Bob, el manetes - El Corró i els seus amics
tancar

El Corró i els seus amics

Avui en Bob i la Wendy han d'acabar d'instal·lar quatre coses al taller i han donat el dia lliure a totes les màquines. Fa molta calor i el Corró té clar que anirà a veure l'ocellet que va conèixer fa uns quants dies. També es farà amic d'uns esquirols i d'unes llúdries, i els buscarà un lloc ben fresquet per poder passar l'estiu. Vols dir que se'n sortirà?!

09:10 Les tres bessones bebès - la nina de la mare
09:19 Tork - On és en Tork?
tancar

On és en Tork?

En Batt es desperta un bon matí i no sap on és en Tork. Amb l'ajuda de l'Iris el busquen per tot el bosc. Tothom l'ha vist, però no sap ningú on és. Al final, resulta que s'ha quedat tenint cura d'uns pollets acabats de néixer.

09:34 Club Super3
09:34 Els Hoobs - A poc a poc
tancar

A poc a poc

L'Iver és molt ràpid fent les coses, en això hi estem tots d'acord. Però què passa si una cosa, per fer-la bé, s'ha de fer a poc a poc? Potser la solució serà frenar una mica l'Iver, oi?

09:59 Info k
10:10 Méteo K - Cap. 19
10:20 Club Super3
10:20 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - A l'edat de pedra hi havia molts bolets Matsutake
10:49 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan
11:14 Els misteris de Roswell - El creador del terror
11:33 Els misteris de Roswell - La bèstia interior
11:53 El xou de la granota - Cap. 44 Pistes verdes
tancar

Cap. 44 Pistes verdes

L'inspector ho té molt difícil avui per trobar el lladre que ha robat el diamant del castell. El diamant ha sortit volant per la finestra. Què vola i se sent atret per les coses brillants? Les garses, és clar! Només cal trobar el niu. En Louis, en canvi, segueix la granota. Està convençut que s'ha empassat el diamant que ell ha robat honradament.

12:01 El xou de la granota - Cap. 45 Desitjaria que no fossis aquí!
tancar

Cap. 45 Desitjaria que no fossis aquí!

En un dels mil i un intents d'atrapar la granota, la fura ha obert l'ampolla d'un geni que feia sis-cents anys que hi estava tancat. Ara el geni li vol agrair al preu que sigui i li concedirà tots els desitjos que vulgui. La fura, en canvi, el troba una mica paparra, aquest nou amic. A més, després de tants anys, això de concedir desitjos ho té una mica rovellat...

12:14 Hattori el ninja - Estel ninja / Yumeku ets maravellosa / Robot de joguin
12:38 Club Super3
12:38 Vaca i pollastre - Cap. 20 La inclinable vaca i pollastre - Policia ortodòntica - Tota un vida
tancar

Cap. 20 La inclinable vaca i pollastre - Policia ortodòntica - Tota un vida

Després d'un altre accident, el pare ha decidit llançar la seva butaca preferida. La Vaca i en Pollastre no se'n volen desfer sense haver-s'hi assegut mai. Que no els passi res! Més tard, un agent de l'autoritat capficat a posar ferros a les dents de tothom qui se li creua pel davant, es troba cara a cara amb la Vaca i en Pollastre. A més, avui en Babuí n'explicarà cada una de la Mostela!

13:03 Mandarina & Cow
13:15 3xl.cat
13:15 Bo-Bobo - El camp de batalla és un Heppo gegant / Transformació
tancar

El camp de batalla és un Heppo gegant / Transformació

Com si no en tingués prou enfrontant-se als seus antics enemics, a sobre ara apareixen uns personatges que tenen un altre objectiu: destrossar tots els aspirants al tron. És tan poderós que ni tan sols en Bobobo pot amb ell. Però encara ens queda una esperança... És molt fort, és molt dur, és molt gallet... és en Súper-Patch!

13:40 Tags
13:56 Sweesters -virtual room- - Mega-Narra
13:59 Sweesters -virtual room- - El gran problema de la Ji Lan
14:02 3xl.cat
14:02 El detectiu Conan - La veritat del dia de Sant Valentí (El cas)
14:30 El detectiu Conan - La veritat del dia de Sant Valentí (Les deduccions)
14:52 Els increïbles germans Adrenalini - Els coets de la fúria
tancar

Els coets de la fúria

Arrel d'una confusió, els germans Adrenalini hauran de dur a terme una missió a Mart que se suposava que havien de protagonitzar els seus grans rivals del Grimzimistan. A més, n'hi ha més d'un que no vol que arribin sans i estalvis a Mart. Sigui com sigui, està clar que serà un petit pas per la humanitat, però un pas de gegant pels Adrenalini!

15:00 Els increïbles germans Adrenalini - Els óssos del destorb
tancar

Els óssos del destorb

El conte dels tres ossets pot acabar convertint-se en un malson, si els Adrenalini es presenten a casa seva, és clar! Mentre els germans se'ls mengen les farinetes, els óssos s'instal·len al seu autobús... i s'hi està tan bé, que no hi ha manera de treure'ls d'allà dins! Ara tot depèn d'una Rínxols d'Or que té una mica de mala bava... per no dir molta!

15:08 Inuyasha - L'adéu de la Kagome, el retorn al present
tancar

L'adéu de la Kagome, el retorn al present

Inuyasha torna a derrotar Sesshomaru, li agafa els trossos de Shikon a Kagome i l'envia a la seva època.

15:34 3xl.cat
15:34 Edgemont - Secrets i mentides
tancar

Secrets i mentides

La Jennifer enxampa en Mark i la Laurel petonejant-se. La pàgina web de l'Erin i l'Anika per criticar en Chris les fica en un bon merder. En Mark s'adona que no coneix la Laurel tan bé com es pensava. En Craig mira de fer-se enrere d'una cita amb la Kat, però al final encara s'embolica més. La Jennifer es pensa que en Jordan li vol demanar per sortir.

15:55 Edgemont - Llenya al foc
tancar

Llenya al foc

El servei comunitari d'en Derek a l'institut passa per un mal moment perquè ell es baralla amb en Chris. La Jennifer mira d'ajuntar la Shannon amb en Jordan, però no aconsegueix altra cosa que fer que la seva amiga s'enfadi amb ella. En Craig s'enfronta a les conseqüències d'haver fet un petó a la Kat. I, finalment, en Mark descobreix algunes coses inquietants sobre el passat de la Laurel.

16:21 Club Super3
16:21 La màgica Do-Re-Mi - La Popi serà la primera en convertir-se en bruixa?
tancar

La Popi serà la primera en convertir-se en bruixa?

La Popi està a punt de fer l'examen de primer nivell. Si l'aprovés, seria la primera de la colla que es convertiria en bruixa. Però, en realitat, per què vol ser bruixa? Aviat s'adonarà que sempre ha fet les coses per seguir la Do-Re-Mi, no pas perquè les volgués fer. Per aprovar, haurà de fer una bona acció.

16:43 La màgica Do-Re-Mi - La Hazuki vol escollir el seu camí!
tancar

La Hazuki vol escollir el seu camí!

La senyora Fujiwara ha decidit que la Hazuki ha d'anar a l'institut femení Karen, una escola privada, a aprendre a tocar el violí. El problema és que no li ha consultat res i ara la Hazuki està molt enfadada. Ella, el que voldria, és poder prendre les seves pròpies decisions.

17:09 Pau, la petita guineu roja - L'abominable monstre de les clavagueres
tancar

L'abominable monstre de les clavagueres

En Pau, en Carbasseta i la Poppy s'han trobat un túnel immens i estan decidits a entrar-hi. És una mica fosc i la veritat és que fa una mica de por. L'Eixerit els hi acompanya. Diu que encara són una mica petits i que es podrien perdre. A més, també els pot aparèixer l'abominable monstre pudent de les clavegueres! T'hi apuntes?!

17:15 mic 3
17:15 Saari - L'hamaca
tancar

L'hamaca

Rikitiki tracta de llegir el seu periòdic en pau, però els ocellets Li i La no deixen d'interrompre-li amb ganes de jugar.

17:18 Saari - El barret
tancar

El barret

Buu busca per tot arreu però no pot trobar el seu barret favorit. Els seus amics estan segurs de trobar un barret igual en la maleta de Rikitiki.

17:25 Chiro - + info
tancar

+ info

En Chiro ha vist que el dia d'avui està encerclat al calendari. Està clar que és un dia especial, però els pares els han dit que no els ho explicaran fins més tard. No és l'aniversari dels pollets, ni el del pare, ni el de la mare... Però, pot ser que sigui l'aniversari de casament dels pares?! Tots tenen clar que els volen fer un regal, però què podria ser?! No et perdis la sorpresa!

17:35 mic 3
17:35 Bob, el manetes - La inspectora Panxona
tancar

La inspectora Panxona

En Bob s'ha decidit a arreglar un molí d'aigua molt vell que hi ha a la Vall dels Gira-sols, però s'ha adonat que n'ha desaparegut una mola. Els encarregats de portar la investigació seran la inspectora Panxona i el seu ajudant, el Carbassot, que descobrirà la primera pista. El Carbassot està convençut que és al riu, però la Panxona no ho veu tan clar. Els hi vols ajudar?!

17:54 Club Super3
17:54 Contes clàssics - El palau desmanegat
17:59 Petites faules
18:14 Bali - Cap. 20 I plof!
tancar

Cap. 20 I plof!

Avui en Bali està una mica nerviós perquè té una prova de natació molt important. Haurà de nedar pel fondo de la piscina gran, i no ho acaba de veure gaire clar. Sort que quan està a punt de tocar-li a ell, entrarà en un somni on podrà fer de submarinista per descobrir un món ple de colors! Potser ara li haurà passat la por... A tu, què et sembla?!

18:30 Asha - Cap. 20 Canvis
tancar

Cap. 20 Canvis

Els temors d'en Daniel es confirmen: els seus pares es divorcien. El noi ho encaixa molt malament i reacciona enfadant-se molt amb tots dos. L'Asha i els Carotes li donen suport en aquests moments difícils i l'ajuden a adonar-se que la seva vida ha estat plena de canvis i que sempre ha sabut adaptar-s'hi.

18:49 Mandarina & Cow
19:01 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan
19:30 Info k
19:41 3xl.cat
19:41 Erky Perky - + info
tancar

+ info

L'Erky i el Perky no poden dir que el Frenzel no els ha avisat. Els ha explicat que, segons la llegenda, quan hi ha tanta quietud a la Cuina, vol dir que arriba la Gran Gelada. I quan arriba la Gran Gelada, els hi passen moltes desgràcies a les cuques. Com ara que la Margaret va de morros per terra i es queda sense memòria! No t'ho perdis!

19:58 Inuyasha - El malvat de la cova. El misteri de l'Onigumo
tancar

El malvat de la cova. El misteri de l'Onigumo

Onigumo és un misteriós humà que sembla que té alguna relació amb Naraku.

20:26 Tags
20:40 Prepara't per a la TDT - + info
tancar

+ info

Pau es baralla amb el seu ordinador i amb la seva connexió a la xarxa, davant la mirada atònita de Pau-e. De sobte sent curiositat per saber si internet i la televisió tenen un futur comú i descobreix que el que tenen és un present comú: la televisió a la carta a travès dels web-tv i l'"streaming" i la televisió per IP s travès de les plataformes de cable i satèl·lit.

20:46 3xl.cat
20:46 Dawson's creek - Ballicidi
tancar

Ballicidi

El ball de graduació de Capeside provoca que entre uns sorgeixi l'amor i entre d'altres trontolli la relació.

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1855
tancar

Cap. 1855

En Sàhara es troba inevitablement entre l'espasa i la paret. És a dir: entre en Tomàs i la Montse. L'Elena proporciona informació sobre en Raül a en Fidel. Informació interessant. Les dones volen fer un equip de futbol per jugar contra el Peris Balompié. La Marta s'adona de la presència de l'Ester al barri i necessita on agafar-se...

22:00 Ventdelplà - Cap. 213
tancar

Cap. 213

La Teresa s'ha fet una revisió mèdica i truca al David per explicar-li tot. La Teresa diu al Biel i a la Isona que aviat tornarà el David. La Nuri es desmunta davant de la Roser i li explica que se sent com una merda. La Mònica s'assabenta que li volen publicar la novel·la i ho explica contenta al Ferran. La Marcela comenta amb el Paco el que ha passat amb el Genís. El Paco demana a la Ruth per casar-se. La Isabel explica a l'Esteve que el Jaume ha ensulfatat arbres de Cal Brinco.

22:55 Extres Coproduccions - Emma i Guiu
tancar

Emma i Guiu

Sèrie d'animació

23:00 Ventdelplà - Cap. 214
tancar

Cap. 214

La Teresa anirà a parlar amb l'Artur. El David s'ofereix per acompanyar-la, però ella hi vol anar sola. La Lluïsa explica al Ricard que l'amo de l'hotel era el Monràs. Ell s'enrabia molt. La Isabel i el Jaume porten la relació amb ritmes diferents. L'Esteve veu el Jaume atabalat amb la feina. Ell i el Manel pensen que son pare necessita algú que l'ajudi a la casa rural. El Martí explica al David els seus plans de futur i que amb la Cristina són nòvios formals. El Ramiro vol muntar un altre campionat de botifarra i el Llibert s'hi apunta.

23:50 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Problemes econòmics al burguer. Apareix informació sobre l'artificier que va fabricar la bomba per al Salvador. L'Alfred, buscat per dos goril.les del clan que va estafar. De primer es topen amb "Peris"... El Víctor està decidit a guanyar l'aposta que va fer: s'ha de lligar la Magnòlia. El doble joc de la Mati: a ALA i amb el Salvador.

00:24 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Els Pedrós segueixen volent ajudar l'Aixa, però tot és massa complicat. El Salvador descobreix que hi ha pistes de l'artificier. La Cèlia ajudarà l'Alfred a amagar-se dels Murado. El Cesc marxa a Disneyworld amb la germana de la Mati. La Mati li promet que no es veurà amb el Salvador. Aquest en prepara una de nova per al nano. Preocupació davant de l'evidència que el pare del Salvador no és mort.

00:45 Beverly Hills - Ja hi tornem a ser
01:27 Beverly Hills - Una parella per tota la vida
02:10 Riviera - + info
tancar

+ info

Laurent demana a Beatrice que el perdoni per tot el que va fer i que torni al seu costat. El Dr. Rocher revela a una espantada Isabel, el seu diabòlic pla per salvar el St. Hilaire.

02:35 Riviera - + info
tancar

+ info

.

03:00 Ventdelplà - Cap. 213
tancar

Cap. 213

La Teresa s'ha fet una revisió mèdica i truca al David per explicar-li tot. La Teresa diu al Biel i a la Isona que aviat tornarà el David. La Nuri es desmunta davant de la Roser i li explica que se sent com una merda. La Mònica s'assabenta que li volen publicar la novel·la i ho explica contenta al Ferran. La Marcela comenta amb el Paco el que ha passat amb el Genís. El Paco demana a la Ruth per casar-se. La Isabel explica a l'Esteve que el Jaume ha ensulfatat arbres de Cal Brinco.

03:50 Extres Coproduccions
03:55 Ventdelplà - Cap. 214
tancar

Cap. 214

La Teresa anirà a parlar amb l'Artur. El David s'ofereix per acompanyar-la, però ella hi vol anar sola. La Lluïsa explica al Ricard que l'amo de l'hotel era el Monràs. Ell s'enrabia molt. La Isabel i el Jaume porten la relació amb ritmes diferents. L'Esteve veu el Jaume atabalat amb la feina. Ell i el Manel pensen que son pare necessita algú que l'ajudi a la casa rural. El Martí explica al David els seus plans de futur i que amb la Cristina són nòvios formals. El Ramiro vol muntar un altre campionat de botifarra i el Llibert s'hi apunta.

04:45 El cor de la ciutat - Cap. 1855
tancar

Cap. 1855

En Sàhara es troba inevitablement entre l'espasa i la paret. És a dir: entre en Tomàs i la Montse. L'Elena proporciona informació sobre en Raül a en Fidel. Informació interessant. Les dones volen fer un equip de futbol per jugar contra el Peris Balompié. La Marta s'adona de la presència de l'Ester al barri i necessita on agafar-se...

05:15 Joking around
05:35 Beverly Hills - Ja hi tornem a ser
06:17 Beverly Hills - Una parella per tota la vida