TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
07:00 Notícies 3/24
08:21 Notícies 3/24
09:21 Notícies 3/24
09:52 Notícies 3/24
10:21 Notícies 3/24
11:39 Plats bruts - Tinc pistes
tancar

Tinc pistes

A través del diari, en Pol, en Lopes i en David s'assabenten que corre un assassí pel barri. El Ramon, en saber-ho, fa una demostració pública dels seus coneixements d'arts marcials. El retrat robot de l'assassí que ha elaborat la policia fa sospitar el David i el Lopes que es tracta de l'Emma, i juntament amb la Carbonell, decideixen investigar a la caseta de fusta on viu.

12:10 Futbol: Pretemporada F.C.Barcelona - Nàpols - FC Barcelona
13:59 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:43 Un poble francès - El crepuscle abans de la nit
tancar

El crepuscle abans de la nit

El judici dels milicians continua, però van sorgint més contratemps, abans no es pugui arribar a la resolució final. L'Antoine coneix una noia al ball de l'Alliberament. La Rita accepta anar una estona a ballar amb el Kohn. El Loriot passa a ser policia de la República. El Bériot comença a emborratxar-se del seu nou poder fins arribar a punts extrems. A la serradors dels Schwartz hi arriba un encàrrec de 14 taüts.

16:40 Vera - Castells a l'aire
tancar

Castells a l'aire

Un cap de setmana al camp ha acabat en tragèdia: una jove ha mort d'un tret d'escopeta a la casa on s'allotjava amb dues amigues. El principal sospitós és Robert Doran, un exconvicte que havia sortit a caçar la nit del crim. Però la comissària Vera Stanhope creu que es tracta d'un cas d'identitat equivocada, ja que la reserva estava a nom d'una parella que a última hora l'havia cedit a la víctima.

18:19 Julie Lescaut - Contra rellotge
tancar

Contra rellotge

En un estadi, algú empeny al buit una periodista esportiva. La comissària Lescaut i el seu equip aviat descobreixen que, a part d'un reportatge oficial sobre una atleta d'alt nivell, la periodista també investigava d'amagat alguns assumptes bruts del món de l'esport. Paral·lelament, a la Sarah, la filla gran de la Julie, li assignen el cas d'un antic conegut del seu pare.

19:53 Moments APM?
19:55 Moments APM?
20:15 Moments APM?
20:28 TV3xUnTub - Melani Olivares
tancar

Melani Olivares

TV3XUNTUB Melani Olivares

21:00 Telenotícies vespre
21:57 Res és impossible - París
tancar

París

Antonio Díaz viatja a París, ciutat reconeguda mundialment per la torre Eiffel o el Louvre, indrets que visitarem per no perdre l'oportunitat de sorprendre turistes i parisencs mentre esperem trobar-nos amb Alba Guilera, una actriu catalana que viu a París i que actualment treballa al Louvre, perquè ens expliqui per què "La Gioconda" és un dels quadres més famosos del món. Al final del viatge l'Antonio sorprendrà l'actriu internacional protagonista de la sèrie "Crashing", Julie Dray, amb la complicitat dels pintors del barri de Montmartre.

22:26 Manual de supervivència - La tradició catalana de la innovació
tancar

La tradició catalana de la innovació

Catalunya és terra de romànic, terra de bolets i, sobretot, terra d'emprenedors. Queda clar que per semblar un català autèntic s'ha de ser una mica innovador i, amb aquest propòsit, el Marc-Antoine (Quebec) s'esforçarà per aprendre els secrets de la cuina creativa, l'Hugo (Mèxic) desxifrarà què tenen en comú molts dels invents fets a casa nostra o l'Awatef (Marroc) posarà de relleu que no tot ens ho hem inventat nosaltres i que alguns dels invents més habituals que fem servir provenen del món musulmà. I ho barrejarem tot amb humor, enquestes de carrer, càmeres ocultes i entrevistes, que no és gaire innovador, però sempre queda bé.

23:15 Quan s'apaguen els llums - Arantxa Sánchez Vicario
tancar

Arantxa Sánchez Vicario

Després de la bona acollida de la primera temporada, amb personatges com Ronaldinho, Del Bosque, Schuster, José María García, Gemma Mengual ....., torna aquest estiu "Quan s'apaguen els llums", el programa de converses de Lluís Canut amb ex-primeres figures del mon de l'esport. Amb un to tranquil i distes s'estableix un clima de complicitat que permet descobrir fets inédits de les carreres de cadascun dels protagonistes, que no es van atrevir a rebel·lar en els seus moments de màxim esplendor.

00:13 Quan s'apaguen els llums - Bernd Schuster
tancar

Bernd Schuster

Després de la bona acollida de la primera temporada, amb personatges com Ronaldinho, Del Bosque, Schuster, José María García, Gemma Mengual ....., torna aquest estiu "Quan s'apaguen els llums", el programa de converses de Lluís Canut amb ex-primeres figures del mon de l'esport. Amb un to tranquil i distes s'estableix un clima de complicitat que permet descobrir fets inédits de les carreres de cadascun dels protagonistes, que no es van atrevir a rebel·lar en els seus moments de màxim esplendor.

01:09 Gran Reserva. Xou - Això és massa -
02:11 Ritmes a l'estudi - PROYECTO ABYECTO
tancar

PROYECTO ABYECTO

Un quartet liderat per Òscar Machancoses, un pianista, compositor i arranjador polifacètic, que tant hem pogut sentir en formacions de jazz com en composicions per a bandes sonores. Proyecto Abyecto és una banda que es basa en la cultura popular i que s'expressa en un llenguatge pròxim al jazz llatí. El seu so neix amb les premisses de la improvisació i l'espontaneïtat.

03:11 Blues a l'estudi - DAVID GIORCELLI
tancar

DAVID GIORCELLI

Amb un estil enèrgic i desenfadat, Giorcelli repassa el seu repertori, que evoca l'ambient dels Honky Tonks i Barrelhouse a l'Amèrica dels anys 50. Avui ens presenta una formació molt original, amb Llorenç Barceló a l'orgue Hammond; Jordi Llaurens a la guitarra, veu i harmònica; Reginal Vilardell a la bateria i la presència de la seductora Ster Wax.

04:11 Jazz a l'estudi - Joan Monné Trio
tancar

Joan Monné Trio

La trajectòria del pianista Joan Monné és àmplia i plena de fites internacionals tant pròpies com acompanyant a grans solistes. En aquest format de trio acompanyat pels excel.lents músics Marko Lohikari al contrabaix i David Xirgu a la batería, presenta un repertori de nova creació, mostrant la seva versatilitat en un àmpli espectre d'estils.

05:11 Jazz a l'estudi - Red Fusion
tancar

Red Fusion

Red Fusion són Gustavo Rocha a la guitarra, Josep Balasch als teclats, Matías Miguez al baix i Pablo Posa a la batería, tots ells reconeguts i experimentats músics de l'escena actual. La voluntat d'aprofundir en el jazz elèctric, dóna com a resultat un repertori eclèctic i enèrgic d'un gènere que ha comptat des des de finals dels 70 a Catalunya amb excel·lents representants i un nombrós sector de fidels aficionats.

05:20 Jazz a l'estudi - Ignasi Terraza Trío
tancar

Ignasi Terraza Trío

Poques presentacions calen per Ignasi Terraza, sens dubte un dels pianistes de jazz més destacats de casa nostra i amb una enorme projecció internacional . Ens visita com a trio, acompanyat de Jules "Bicoco" al contrabaix i Esteve Pi a la batería, format que li permet desenvolupar discursos magníficament improvisats i màgics, amb el seu inconfosible estil elegant , consistent i de bon swing.

05:52 Videoclips catalans - Mireia - Som Lliures
05:56 Videoclips catalans - Tortellinis - Lluny d'aquí
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer. El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català". "El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:11 Obrint plaça - L'èxit i el fracàs
tancar

L'èxit i el fracàs

"Obrint plaça" és un programa basat en històries i vivències protagonitzades per castellers i castelleres però que vol anar molt més enllà d'aquest món. A partir d'una emoció, un valor, una acció o un sentiment molt presents al món casteller i que seran el punt de partida de les històries humanes de cada capítol, mostrarem com aquests conceptes són també protagonistes a la nostra vida quotidiana. A cada capítol, doncs, abordarem aquests valors i sentiments des d'altres perspectives personals i professionals gràcies a personatges coneguts, experts i a diferents experiències allunyades dels castells que viuran el presentador i la presentadora. Amb aquest plantejament, "Obrint plaça" s'adreça doncs tant als espectadors apassionats pels castells com als qui no ho són: uns, perquè veuran el món casteller tractat d'una manera inèdita fins ara, i els altres perquè descobriran que el que envolta els castells és molt més proper a la seva vida del que fins ara creien. Els conductors d'aquest viatge al voltant del món casteller són Aina Mallol, que aporta rigor i tècnica com a castellera, i com a comentarista bregada en retransmissions televisives. I l'actor i casteller Biel Duran, que aporta versatilitat i experiència per la seva llarga trajectòria al món casteller i de l'audiovisual.

22:38 Els cims de les delícies - Els Alps de Transsilvània, a Romania
tancar

Els Alps de Transsilvània, a Romania

Als Carpats Meridionals, a l'altiplà dels Luncani, les famílies pageses viuen des de fa segles en un aïllament gairebé absolut: com aquell qui diu, en l'autarquia. La polenta de Livia Tatullea, cuita en nata líquida i barrejada amb formatge d'ovella fresc; la pilota de carn de xai amb ceba i mantega d'Angelica Grecu; el pa de pagès, senzill i saborós, d'Eleonora Jujan; l'aromàtic aiguardent de fruita d'Onu Jujan..., són algunes de les delícies d'aquesta contrada, i totes són fetes amb els productes d'altíssima qualitat que els ofereix aquest mateix altiplà. La regió, però, tampoc no vol perdre el tren de la modernitat. Fins a l'any 1994, quan els Jujan van obrir una pista per a arribar-hi amb cotxe, només s'hi podia arribar a peu o cavall.

23:07 Viure als Pirineus - Un ramader dels Pirineus (Primavera - Estiu)
tancar

Un ramader dels Pirineus (Primavera - Estiu)

Al peu del pic d'Orhi, Larrau és un poble de 200 ànimes molt lligades a la seva terra ancestral. Aquest poble d'alta muntanya, situat al cor de la regió de la Sola, ha sabut conservar les seves tradicions camperoles i el seu art de viure. Aquí encara hi ha nissagues de pastors, que transmeten l'ofici de pares a fills, tot respectant les tradicions ancestrals. En aquest episodi coneixerem una figura emblemàtica del poble, Marcel Accocéberry, que treballa de pagès des de fa més de 50 anys, i també el seu fill Ximun, que continua l'explotació familiar. En Marcel i en Ximun s'ocupen de les vaques i de les eugues que viuen en llibertat a la muntanya. A la regió de la Sola, la transhumància és a la mateixa arrel de l'ofici dels pastors, que cada estiu porten les ovelles a les pastures de les zones més altes. És el cas d'en Sébastien, un pastor que també segueix la tradició de l'explotació familiar. En Sébastien i d'altres pastors de la vall apleguen els seus ramats a les pastures d'estiu i els vigilen seguint un rigorós ordre de tanda. En l'episodi, nosaltres seguirem en Marcel, en Ximun i en Sébastien mentre condueixen els ramats cap a les muntanyes. En plena naturalesa, les tasques quotidianes dels pastors són vigilar les ovelles, munyir-les i, quan cal, curar-les. Parlant amb aquests pastors també descobrirem quines són les seves esperances i les seves pors de cara al futur de la seva feina.

23:34 La cuina de Rachel Khoo: Londres - Fet a casa
tancar

Fet a casa

Londres és una ciutat plena de botigues de grans cadenes i d'articles fabricats en sèrie, però el que li crida l'atenció a la Rachel és la individualitat i les coses fetes a casa. La gent es fa les coses ella mateixa, i aquesta moda també ha arribat als joves productors d'aliments de Londres. La Rachel visita l'Ole, que ha convertit el soterrani de casa seva, al nord de Londres, en un fumador de salmó d'estil noruec. També coneix la Lily, que té una botiga plena de melmelades personalitzades, totes elaborades a mà a la cuina de casa seva. A la cuina, la Rachel ens ensenya a fer peix fumat sense esforç, elabora un bou salat deliciós i eleva la pastisseria casolana fins a noves cotes.

23:59 La cuina de Rachel Khoo: Londres - El plaer és meu
tancar

El plaer és meu

De tant en tant ens mereixem gratificar-nos una mica. Ho podem fer de moltes maneres, des de les més luxoses fins a les més humils, i avui la Rachel es dedica a buscar plaers. Comença anant amb les amigues a fer un opulent te de la tarda amb xampany a Mayfair, però no cal que sigui tot tan luxós: també dóna el vistiplau a un plat exquisit embolicat amb paper: el peix amb patates. Viu l'experiència al darrere del taulell d'un establiment de fish and chips tradicional. A la cuina, la Rachel es fa un homenatge amb unes costelles per llepar-se'n els dits, una modernització del tradicional fish and chips i una versió personal d'uns dolços per acompanyar el te.

00:25 Obrint plaça - L'èxit i el fracàs
tancar

L'èxit i el fracàs

"Obrint plaça" és un programa basat en històries i vivències protagonitzades per castellers i castelleres però que vol anar molt més enllà d'aquest món. A partir d'una emoció, un valor, una acció o un sentiment molt presents al món casteller i que seran el punt de partida de les històries humanes de cada capítol, mostrarem com aquests conceptes són també protagonistes a la nostra vida quotidiana. A cada capítol, doncs, abordarem aquests valors i sentiments des d'altres perspectives personals i professionals gràcies a personatges coneguts, experts i a diferents experiències allunyades dels castells que viuran el presentador i la presentadora. Amb aquest plantejament, "Obrint plaça" s'adreça doncs tant als espectadors apassionats pels castells com als qui no ho són: uns, perquè veuran el món casteller tractat d'una manera inèdita fins ara, i els altres perquè descobriran que el que envolta els castells és molt més proper a la seva vida del que fins ara creien. Els conductors d'aquest viatge al voltant del món casteller són Aina Mallol, que aporta rigor i tècnica com a castellera, i com a comentarista bregada en retransmissions televisives. I l'actor i casteller Biel Duran, que aporta versatilitat i experiència per la seva llarga trajectòria al món casteller i de l'audiovisual.

00:50 Els cims de les delícies - Els Alps de Transsilvània, a Romania
tancar

Els Alps de Transsilvània, a Romania

Als Carpats Meridionals, a l'altiplà dels Luncani, les famílies pageses viuen des de fa segles en un aïllament gairebé absolut: com aquell qui diu, en l'autarquia. La polenta de Livia Tatullea, cuita en nata líquida i barrejada amb formatge d'ovella fresc; la pilota de carn de xai amb ceba i mantega d'Angelica Grecu; el pa de pagès, senzill i saborós, d'Eleonora Jujan; l'aromàtic aiguardent de fruita d'Onu Jujan..., són algunes de les delícies d'aquesta contrada, i totes són fetes amb els productes d'altíssima qualitat que els ofereix aquest mateix altiplà. La regió, però, tampoc no vol perdre el tren de la modernitat. Fins a l'any 1994, quan els Jujan van obrir una pista per a arribar-hi amb cotxe, només s'hi podia arribar a peu o cavall.

01:16 Viure als Pirineus - Un ramader dels Pirineus (Primavera - Estiu)
tancar

Un ramader dels Pirineus (Primavera - Estiu)

Al peu del pic d'Orhi, Larrau és un poble de 200 ànimes molt lligades a la seva terra ancestral. Aquest poble d'alta muntanya, situat al cor de la regió de la Sola, ha sabut conservar les seves tradicions camperoles i el seu art de viure. Aquí encara hi ha nissagues de pastors, que transmeten l'ofici de pares a fills, tot respectant les tradicions ancestrals. En aquest episodi coneixerem una figura emblemàtica del poble, Marcel Accocéberry, que treballa de pagès des de fa més de 50 anys, i també el seu fill Ximun, que continua l'explotació familiar. En Marcel i en Ximun s'ocupen de les vaques i de les eugues que viuen en llibertat a la muntanya. A la regió de la Sola, la transhumància és a la mateixa arrel de l'ofici dels pastors, que cada estiu porten les ovelles a les pastures de les zones més altes. És el cas d'en Sébastien, un pastor que també segueix la tradició de l'explotació familiar. En Sébastien i d'altres pastors de la vall apleguen els seus ramats a les pastures d'estiu i els vigilen seguint un rigorós ordre de tanda. En l'episodi, nosaltres seguirem en Marcel, en Ximun i en Sébastien mentre condueixen els ramats cap a les muntanyes. En plena naturalesa, les tasques quotidianes dels pastors són vigilar les ovelles, munyir-les i, quan cal, curar-les. Parlant amb aquests pastors també descobrirem quines són les seves esperances i les seves pors de cara al futur de la seva feina.

01:43 La cuina de Rachel Khoo: Londres - Fet a casa
tancar

Fet a casa

Londres és una ciutat plena de botigues de grans cadenes i d'articles fabricats en sèrie, però el que li crida l'atenció a la Rachel és la individualitat i les coses fetes a casa. La gent es fa les coses ella mateixa, i aquesta moda també ha arribat als joves productors d'aliments de Londres. La Rachel visita l'Ole, que ha convertit el soterrani de casa seva, al nord de Londres, en un fumador de salmó d'estil noruec. També coneix la Lily, que té una botiga plena de melmelades personalitzades, totes elaborades a mà a la cuina de casa seva. A la cuina, la Rachel ens ensenya a fer peix fumat sense esforç, elabora un bou salat deliciós i eleva la pastisseria casolana fins a noves cotes.

02:08 La cuina de Rachel Khoo: Londres - El plaer és meu
tancar

El plaer és meu

De tant en tant ens mereixem gratificar-nos una mica. Ho podem fer de moltes maneres, des de les més luxoses fins a les més humils, i avui la Rachel es dedica a buscar plaers. Comença anant amb les amigues a fer un opulent te de la tarda amb xampany a Mayfair, però no cal que sigui tot tan luxós: també dóna el vistiplau a un plat exquisit embolicat amb paper: el peix amb patates. Viu l'experiència al darrere del taulell d'un establiment de fish and chips tradicional. A la cuina, la Rachel es fa un homenatge amb unes costelles per llepar-se'n els dits, una modernització del tradicional fish and chips i una versió personal d'uns dolços per acompanyar el te.

02:33 Obrint plaça - L'èxit i el fracàs
tancar

L'èxit i el fracàs

"Obrint plaça" és un programa basat en històries i vivències protagonitzades per castellers i castelleres però que vol anar molt més enllà d'aquest món. A partir d'una emoció, un valor, una acció o un sentiment molt presents al món casteller i que seran el punt de partida de les històries humanes de cada capítol, mostrarem com aquests conceptes són també protagonistes a la nostra vida quotidiana. A cada capítol, doncs, abordarem aquests valors i sentiments des d'altres perspectives personals i professionals gràcies a personatges coneguts, experts i a diferents experiències allunyades dels castells que viuran el presentador i la presentadora. Amb aquest plantejament, "Obrint plaça" s'adreça doncs tant als espectadors apassionats pels castells com als qui no ho són: uns, perquè veuran el món casteller tractat d'una manera inèdita fins ara, i els altres perquè descobriran que el que envolta els castells és molt més proper a la seva vida del que fins ara creien. Els conductors d'aquest viatge al voltant del món casteller són Aina Mallol, que aporta rigor i tècnica com a castellera, i com a comentarista bregada en retransmissions televisives. I l'actor i casteller Biel Duran, que aporta versatilitat i experiència per la seva llarga trajectòria al món casteller i de l'audiovisual.

02:57 Viure als Pirineus - Un ramader dels Pirineus (Primavera - Estiu)
tancar

Un ramader dels Pirineus (Primavera - Estiu)

Al peu del pic d'Orhi, Larrau és un poble de 200 ànimes molt lligades a la seva terra ancestral. Aquest poble d'alta muntanya, situat al cor de la regió de la Sola, ha sabut conservar les seves tradicions camperoles i el seu art de viure. Aquí encara hi ha nissagues de pastors, que transmeten l'ofici de pares a fills, tot respectant les tradicions ancestrals. En aquest episodi coneixerem una figura emblemàtica del poble, Marcel Accocéberry, que treballa de pagès des de fa més de 50 anys, i també el seu fill Ximun, que continua l'explotació familiar. En Marcel i en Ximun s'ocupen de les vaques i de les eugues que viuen en llibertat a la muntanya. A la regió de la Sola, la transhumància és a la mateixa arrel de l'ofici dels pastors, que cada estiu porten les ovelles a les pastures de les zones més altes. És el cas d'en Sébastien, un pastor que també segueix la tradició de l'explotació familiar. En Sébastien i d'altres pastors de la vall apleguen els seus ramats a les pastures d'estiu i els vigilen seguint un rigorós ordre de tanda. En l'episodi, nosaltres seguirem en Marcel, en Ximun i en Sébastien mentre condueixen els ramats cap a les muntanyes. En plena naturalesa, les tasques quotidianes dels pastors són vigilar les ovelles, munyir-les i, quan cal, curar-les. Parlant amb aquests pastors també descobrirem quines són les seves esperances i les seves pors de cara al futur de la seva feina.

03:25 El dia de la sípia - El dia de la sípia
tancar

El dia de la sípia

Crònica d'un dia a París amb l'escriptor Enrique Vila-Matas. Confessions autobiogràfiques i una sessió de retrat a càrrec de Miquel Barceló.

04:15 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

Joan Barril i Joan Ollé tornen a instal·lar la seva "Illa del tresor" al 33. En aquesta edició els acompanyarà l'escriptor Sergi Pàmies. Si menges una llimona sense fer ganyotes és l'últim llibre d'un autor tan lapidari com sovint hilarant. Aquest dimarts a L'illa, Pàmies ens revela detalls de la seva infantesa a la perifèria de París, reflexiona sobre l'entorn polític, l'esport, la paternitat i l'escriptura. Al mateix programa, Joan Barril i Joan Ollé troben sentits polièdrics a un mateix verb i evoquen esdeveniments que un dia els van marcar, mentre assistim a la reinvenció musicopoètica de dues partides d'escacs, i ens aproximem de manera fotogràfica a la poètica de la multitud i la soledat.

04:41 Karakia - L'herència britànica + la cuina 'taronja'
tancar

L'herència britànica + la cuina 'taronja'

Dues històries: L'herència britànica d'en Liam i en David i la taronja carbassa. En Liam va néixer a Eivissa. Eren els últims anys del paradís hippy i els pares van acabar tornant a Anglaterra. Després d'estar-se un temps allà, en Liam va retornar a Eivissa i va acabar fent cap a Catalunya. Abans d'instal·lar-se a Barcelona ha viscut a la Vall d'Aran, a la Selva o al Baix Llobregat. És una persona inquieta, que ha sabut adaptar-se a moltes situacions laborals, i ara, en època de crisi, prepara el salt a un altre continent. També és pràctic a la cuina. Ens ho demostra amb plats fàcils de fer i amb bona part dels ingredients procedents del supermercat britànic on treballa. L'apple crumble with custard n'és un bon exemple. El plat principal és ben casolà: uns sticky ribs amb salsa agredolça, recepta de la mare. Fa vint anys que en David va ser "abduït" pel color taronja. Amb aquesta declaració tan insòlita us convidem a veure una de les històries més diferents que hem gravat i potser la que més s'allunya dels karakia que heu vist fins ara. La d'en David és una història que barreja art i gastronomia. L'obsessió d'aquest artista d'Igualada pel color de les taronges i carbasses el va portar a vestir-se de cuiner durant les performance que protagonitza. Família i amics participen també en les seves accions, com la que desenvolupa a casa seva ¿una casa blanca i taronja¿ fent cuina taronja amb sabors d'altres cultures: la búlgara, la colombiana i la japonesa. Com diu en David, ja que t'obsessiones per una cosa, és més ric arribar fins al final!

05:32 Thalassa - Els oblidats de l'Orinoco
05:47 Videoclips catalans - The Crab Apples - Open Your Mind
05:50 Videoclips catalans - Manu Chao i Chalart58 - Palabras de verdad
05:54 Videoclips catalans - The Excitements - The Mojo Train
05:56 Videoclips catalans - Manu Guix - Després de tot
Progrmació BD ....
06:00 Papawa - Chopper Papawa
tancar

Chopper Papawa

Als tipus durs se'ls reconeix de seguida. Vesteixen de cuir, tenen una moto potent i estan envoltats de noies increïbles. Vols ser un d'ells? Doncs vine a Papawa a recollir la teva moto i participa en la gran concentració de choppers. Si ets capaç de suportar l'ambient infernal que hi ha al bungalou i als duríssims Hell's Angels Papawa.

06:07 Papawa - Robatori Papawa
tancar

Robatori Papawa

Ets la millor lladre de joies del planeta? No hi ha cap caixa forta que se't resisteixi? Doncs agafa els plànols de l'illa de Papawa i atreveix-te a creuar la porta del bungalou. A l'altra banda t'espera el robí més gros del món custodiat per un parell de vigilants despistats. Mai no havies pensat que pogués ser tan fàcil, oi? Doncs feies bé, a Papawa res no és tan fàcil com sembla!

06:17 Doraemon - Doraemon contra Doràcula (2a part)
tancar

Doraemon contra Doràcula (2a part)

Un virus informàtic ha transformat en vampirs tots els robots del futur, que s'han rebel·lat contra els humans. Quan la Dorami viatja al passat per transformar el seu germà, en Nobita i els seus amics decideixen viatjar al futur per acabar amb el malvat comte Doràcula i recuperar la Dorami.

06:40 Doraemon - El joc de veritat / El detectiu Nobita
tancar

El joc de veritat / El detectiu Nobita

En Gegant li pren un joc a en Nobita i, per castigar-lo, en Doraemon el converteix en un personatge d'un videojoc del futur. Després, en Suneo demostra les seves habilitat com a detectiu i en Nobita el vol imitar i aconseguir fer deduccions tan bones com ell. Per això, en Doraemon li deixarà la lupa de les deduccions.

07:02 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la gaita meravellosa
tancar

Les Tres Bessones i la gaita meravellosa

Les Bessones han anat a parar a un palau on ningú no pot riure fins que no ho faci la princesa Amàlia. El seu pare, el rei, diu que qui la faci riure s'hi casarà, i comença a rebre els candidats. Gràcies a les nenes, en Pessoa aconseguirà la Gaita Meravellosa, l'única cosa que pot fer riure la princesa, i allunyar el malvat cosí de l'Amàlia, que vol ser l'hereu del regne.

07:27 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la cigala i la formiga
tancar

Les Tres Bessones i la cigala i la formiga

Al costat d'un toll, en una pila de totxos que sembla un poblet de la Costa Brava, hi estiuegen tota mena d'insectes. La Bruixa hi ha enviat les Bessones, que venen gelats al bar de la Formiga. Un dia hi arriba una Cigala bohèmia que triomfa tocant la mandolina i que no ha vist ploure mai.

07:51 Bola & Bill - Amb el cap als estels
tancar

Amb el cap als estels

Un dia, mentre juga amb la Violeta i les mascotes, el Bola es pregunta si hi ha vida extraterrestre a l'univers. Sense pensar-s'ho dues vegades, decideix posar-se en contacte amb els marcians. Després d'intentar diversos mètodes que fracassen estrepitosament, troba la solució perfecta: enviaran el Georges a l'espai amb un aparell receptor, el mòbil vell del seu pare. Si allà fora hi ha vida intel·ligent, podran enviar un missatge a la Terra.

08:03 Bola & Bill - El tresor de Sabre Negre
tancar

El tresor de Sabre Negre

El Bola i els seus amics s'assabenten que estan a punt d'inaugurar una exposició sobre el gran pirata Sabre Negre que, segons la llegenda, tenia un tresor amagat a la ciutat. Casualment, troben un paper que sembla un mapa i dedueixen que és el mapa del tresor. Però, quan es posen a buscar-lo, la senyora Stick els vol fer la competència i també busca el tresor amb l'ajuda del seu robot Georges.

08:18 Mya Go - Mya Go i el flamenc
tancar

Mya Go i el flamenc

És un dia calorós i assolellat a Espanya, i Mya Go i els seus companys de classe estan d'excursió a la ciutat de Sevilla, on es balla flamenc. Avui tots aprendran a ballar aquest ball tan típic, fins i tot la senyoreta Teach i Henry Fix, que també està disposat a provar-ho!

08:23 Mya Go - Mya Go i el trasto
tancar

Mya Go i el trasto

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i Mya Go i Tommy Stop estan ensenyant a l'avi Go a fer anar el mòbil que li ha comprat l'àvia Go. Però, de sobte, apareix una clau misteriosa que ningú no sap què obre. Segons el papa Go, haurien de mirar a les golfes i, amb l'ajuda del mòbil de l'avi Go, acaben resolent el misteri. Què deu obrir aquesta clau tan misteriosa?

08:28 Mya Go - Mya Go i l'espectacle
tancar

Mya Go i l'espectacle

És una altra nit fantàstica al poble de Cadadia i MyaGo i els seus amics ja estan a punt per començar la representació de "La princesa i el drac". La senyoreta Teach els explica que cap funció surt mai perfecta, i que sobretot han de recordar que, passi el que passi, l'espectacle ha de continuar. Que comenci l'espectacle, doncs! I que continuï!

08:33 El Mic i els seus amics - Una cançó que fa Tin, ton
tancar

Una cançó que fa Tin, ton

Qui sap aquesta cançó que sembla un embarbussament?

08:58 Els Mini Ninges - La fortalesa encantada
tancar

La fortalesa encantada

El Kitsume l'ha feta bona: ha fregat una antiga llàntia i ha alliberat Atsumori el Malvat, el rebesavi de l'Ashida. El primer que fa Atsumori és continuar la feina que va començar fa trenta anys: petrificar tota la Terra sota els Núvols... començant per la Shoko! Per salvar el món, a l'Ashida i als Mini Ninges no els quedarà més remei que unir forces per derrotar la poderosa màgia d'Atsumori.

09:09 Els Mini Ninges - La nova veïna
tancar

La nova veïna

Els samurais de la Shoko són una colla d'inútils que no saben complir les seves ordres. Però l'Ashida creu que tot és culpa de la seva neta i l'expulsa de la Fortalesa fins que aprengui a fer-se obeir. Mentrestant, el Kitsune ocuparà el seu lloc com a cap de l'exèrcit. Poc després, els Mini Ninges descobreixen que tenen una nova veïna: la Shoko ha muntat el campament just a sota de la nau ninja!

09:20 Oddbods - La maledicció de la granota dels tres ulls
tancar

La maledicció de la granota dels tres ulls

La Bubbles, que s'ha embarcat en una expedició en companyia de la Newt, ha descobert un artefacte antic en una cova. La Newt creu que l'hauria de deixar on és, sobretot després de veure que té algunes qualitats sobrenaturals. Però, pel contrari, la Bubbles no creu en aquestes coses, així que fingeix que la deixa al seu lloc només per calmar les pors de la Newt. Un cop la Bubbles ja el té a casa, no deixaran de passar coses on la mala sort hi és protagonista, i la Bubbles comença a pensar que potser la Newt tenia raó i que l'artefacte està maleit. Hauran de tornar a posar-lo al seu lloc abans que no passi alguna cosa terrible.

09:28 Oddbods - Un entrenament per la Newt
tancar

Un entrenament per la Newt

Quan la Newt queda eclipsada pel Pogo fent gala de la seva força, decideix posar-se forta de veritat. El Fuse li fa un entrenament molt dur que no li escau en absolut i, quan la Newt es rebel·la, el Fuse dona amb la forma perfecta perquè la Newt trobi la motivació entrenant. El gimnàs del Fuse mai no havia estat tan rosa i femení, i fins i tot el Fuse té ganes de fer aeròbic!

09:34 Oddbods - El gran salt
tancar

El gran salt

Els amics del Fuse li regalen pel seu aniversari un tiquet per saltar en paracaigudes i, com que és tan orgullós, és incapaç de dir que té por a les altures. En comptes d'acceptar-ho, comença una estratègia per anar superant aquesta por de mica en mica. Però... serà això suficient per superar el salt que li espera a l'endemà? O farà el ridícul i es penedirà en l'últim moment?

09:42 Oddbods - L'abominable os de les neus
tancar

L'abominable os de les neus

La neu cau sobre Oddsville, i és la situació perfecta perquè el Pogo tregui tot el seu arsenal de bromes. Però quan es passa de rosca amb les seves bromes, la Newt decideix donar-li una lliçó. Però cap dels dos és conscient que hi ha un os famèlic que s'obre pas pels carrers d'Oddsville, la qual cosa serà un gran problema pel Pogo i la Newt.

09:49 Oddbods - Una catàstrofe deliciosa
tancar

Una catàstrofe deliciosa

Al Zee el tornen boig les magdalenes, i quan descobreix que la Bubbles té una fàbrica de magdalenes a casa gràcies a un dels seus invents, li resulta impossible controlar-se: necessita menjar-se-les! Però la Bubbles se n'adona ràpidament que el Zee no té autocontrol i que no pot estar a prop de la seva màquina, així que haurà de pensar una estratègia per superar els obstacles de la Bubbles i aconseguir cruspir-se la millor magdalena d'Oddsvile. Què podria anar malament?

09:56 En Grizzy i els Lèmmings - Fitness extrem
tancar

Fitness extrem

Per seduir l'ossa de la qual s'ha enamorat, en Grizzy decideix posar-se en forma amb l'aparell de fitnes del guarda forestal. Però abans de començar la rutina d'exercicis, haurà de resoldre el problema dels lèmmings, que fan servir la màquina com si fos un parc d'atraccions.

10:03 En Grizzy i els Lèmmings - Germà de mentida
tancar

Germà de mentida

En Grizzy construeix un robot molt semblant a ell per mantenir allunyats els lèmmings, mentre ell prepara crispetes per la seva ossa estimada. Però la intel·ligència artificial del seu doble deixa molt a desitjar. Tant de bo fos tan eixerit com l'original...

10:11 En Grizzy i els Lèmmings - Robots domèstics
tancar

Robots domèstics

Per atzar, en Grizzy descobreix que el nou robot de neteja del guarda forestal fa uns massatges magnífics. Resulta, però, que els lèmmings també el volen per fer-lo servir com a auto de xoc. Ningú no vol fer dissabte a la cabana, però tothom vol el robot de neteja!

10:17 En Grizzy i els Lèmmings - Confusió mental
tancar

Confusió mental

L'ossa estimada d'en Grizzy ha rebut un cop molt fort al cap i ara es pensa que és un lèmming. En Grizzy creu que un petit cop al cap li farà recuperar la memòria. L'únic problema és que els lèmmings estan encantats amb la seva nova companya i no tenen cap intenció de deixar que en Grizzy la canviï.

10:24 En Grizzy i els Lèmmings - Control de masses
tancar

Control de masses

Buscant el comandament a distància de la televisió, en Grizzy descobreix un aparell que controla diverses parts de la cabana. Clic! Un botó per encendre i apagar la llum! Clic! Un altre per veure tots els racons de la cabana! Per fi, en Grizzy podrà desfer-se dels lèmmings des del sofà! Però compte de perdre el control...

10:30 En Grizzy i els Lèmmings - Un problema de mides
tancar

Un problema de mides

Quan un meteorit cau prop de la cabana, comencen a créixer unes baies misterioses que fan exageradament més gros qualsevol animal que en mengi, com per exemple una perdiu. Pujar dalt d'una perdiu gegant que ho destrossa tot mentre cavalca és el somni dels lèmmings. En Grizzy, en canvi, troba que és veritable malson.

10:39 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - A les profunditats de la vall
tancar

A les profunditats de la vall

Per no passar tanta calor, el Vick se'n va a talar arbres a la vall. Però la tranquil·litat no li dura gaire perquè es troba el Barzer fent una becaina. Després d'una persecució, tots dos cauen daltabaix d'un barranc del que no poden sortir. No els quedarà més remei que ajudar-se entre ells per sobreviure.

10:52 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - Unes vespes no desitjades
tancar

Unes vespes no desitjades

Els ossos no troben gens de mel al bosc. I tampoc no hi ha abelles. Al final dedueixen que s'han espantat per l'arribada d'una colònia de vespes. Amb l'ajuda del Vick, que té el niu de vespes a l'entrada de casa, miraran de fer-les fora perquè les abelles tornin i continuïn produint mel.

11:02 Els germans Kratt - La llúdria Llisca
tancar

La llúdria Llisca

Els germans Kratt descobreixen un cadell de llúdria. Pensen que s'ha perdut i intenten trobar la seva família mentre l'ensenyen a sobreviure al pantà dels xiprers de Florida.

11:24 L'inspector Gadget - Una justa poc justa
tancar

Una justa poc justa

Després d'evitar que el Tristan col·loqui el Diamant del Temps a l'accelerador temporal per viatjar en el temps i convertir el doctor Gang en amo i senyor de tot el món, en Gadget col·loca el Diamant del Temps a l'accelerador i va a parar, amb la Sophie i el Tristan, a l'Edad Mitjana. Per recuperar el diamant, la Sophie i el Tristan hauran de participar en un torneig medieval.

11:34 L'inspector Gadget - La dama i el vampir
tancar

La dama i el vampir

El doctor Gang vol trobar el secret de la immortalitat i envia el Tristan a buscar-lo al castell del comte Dràcula. La missió de l'inspector Gadget, de la Sophie i del lleial Sultà, serà impedir que el MAD s'apoderi d'aquest secret. Per aconseguir-ho, a part d'enfrontar-se al nebot del doctor Gang, hauran de sobreviure a les males intencions d'una vampiressa encarregada de vetllar el son del comte Dràcula.

11:46 Avatar, la llegenda de la Korra - I el guanyador és...
tancar

I el guanyador és...

S'acosta el dia de la final del Torneig de Campions de lluita de mestres dels elements i l'Amon amenaça de crear el caos si se celebra el combat. D'entrada, el Consell de la República acorda de suspendre la final per motius de seguretat, però quan la cap de la policia Beifong assegura que mantindran l'ordre, el Consell canvia de decisió i permet que es disputi la final.

12:08 Avatar, la llegenda de la Korra - Les seqüeles
tancar

Les seqüeles

L'atac de l'Amon i els igualitaristes contra l'estadi porta seqüeles. D'una banda, el regidor Tarrlok exigeix la dimissió de la cap de policia Beifong per no haver pogut garantir la seguretat del públic. Però d'altra banda, la cap Beifong, en Tenzin i la Korra segueixen la pista de l'Amon i els indicis els porten a Indústries Futur, l'empresa del pare de l'Asami i patrocinador de les Fures de Foc.

12:31 El detectiu Conan - El vídeo del doctor (1a part)
tancar

El vídeo del doctor (1a part)

El doctor Agasa va trobar un gerro antic fent endreça a casa seva, i va penjar un vídeo a internet per ensenyar-lo i demanar que algú l'hi vingués a valorar. Quan en Conan, l'Ai, en Mitsuhiko i en Genta arriben a cal doctor, el troben sense coneixement i descobreixen que han segrestat l'Ayumi, que era amb ell. Els segrestadors els envien un missatge dient que, si volen tornar a veure viva l'Ayumi, han de trobar un gat perdut.

12:53 El detectiu Conan - El vídeo del doctor (2a part)
tancar

El vídeo del doctor (2a part)

Després d'haver estat buscant un gat per poder rescatar l'Ayumi, que estava segrestada, en Conan i els seus amics descobreixen que els segrestadors els han enganyat des del principi: en realitat no els interessava el gat ni el gerro antic que el doctor Agasa tenia a casa seva, sinó una altra cosa aparentment sense valor. En Conan aviat endevina quins dels que van anar a examinar el gerro són els segrestadors.

13:17 En Grizzy i els Lèmmings - Tranquil·litat d'ós
tancar

Tranquil·litat d'ós

En Grizzy té una gran alegria quan descobreix que el guarda forestal ha comprat una butaca multifuncional reclinable i nova de trinca. Però els lèmmings són capaços, fins i tot, de transformar un moble dissenyat per relaxar-s'hi de manera absoluta en una terrible butaca multijoc.

13:24 En Grizzy i els Lèmmings - Ós delta
tancar

Ós delta

Els lèmmings solquen el vent sobre un estel fet a mà per ells. En Grizzy s'adona que la seva ossa estimada mira amb admiració com l'estel fa acrobàcies en l'aire, i per això decideix fer-se'n un molt més sofisticat que el dels lèmmings.

13:30 En Grizzy i els Lèmmings - El so lèmming
tancar

El so lèmming

En Grizzy pren de les mans dels Lèmmings l'últim pot de crema de xocolata. A més, els llança una miniflauta de joguina que era dins del pot. Resulta, però, que quan els lèmmings la toquen, les estridents notes de la flauta paralitzen, durant uns quants segons, a tothom que no tingui les orelles protegides. Llavors, els lèmmings decideixen tocar una cançó a en Grizzy per recuperar la crema de xocolata.

13:37 En Grizzy i els Lèmmings - Ós al vent
tancar

Ós al vent

Els lèmmings juguen a un nou joc que consisteix a flotar en el corrent d'aire del ventilador, que està engegat al màxim. En Grizzy, que ha decidit mirar la seva sèrie de documentals preferida, fa fora els lèmmings perquè li provoquen interferències a la tele. Però el que no ha previst és que els rosegadors continuaran jugant a la teulada amb el molí de vent i l'antena de televisió. Ara, les interferències surten... per la tele!

13:43 En Grizzy i els Lèmmings - Ós constructor
tancar

Ós constructor

Els lèmmings s'ho passen genial tirant a terra les estructures de fusta que construeixen, i que refan molt ràpidament. Mentrestant, l'ossa estimada d'en Grizzy observa els lèmmings molt impressionada per les construccions. L'os aprofitant la situació per fer-li creure que són obres d'art seves. Però quan els lèmmings ensorren la construcció, la seva ossa estimada se'n va. Llavors, en Grizzy decideix construir-ne una d'encara més gran.

13:50 En Grizzy i els Lèmmings - Un ós assedegat
tancar

Un ós assedegat

Una altra onada de calor a Nuttly Hill. Aquesta vegada, fins i tot, el riu s'ha assecat. En Grizzy, assedegat, descobreix que els lèmmings han fet servir les últimes ampolles d'aigua per omplir la piscina inflable. L'ós no deixarà que els lèmmings nedin en el que podria ser, molt probablement, l'últim glop d'aigua fresca.

13:57 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Els orígens (1a part)
tancar

Els orígens (1a part)

Després d'uns quants episodis, per fi coneixerem els orígens dels superpoders de Ladybug i el Gat Noir. Sabrem d'on procedeixen aquests poders i qui va triar la Marinette i l'Adrien com a candidats a superherois. Aquest episodi i el següent ens desvelen tots els dubtes i totes les incògnites que puguem tenir sobre aquests adolescents que salven sempre els ciutadans de París.

14:18 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Els orígens (2a part)
tancar

Els orígens (2a part)

Com a continuació de l'episodi anterior, en aquest acabarem d'aclarir tots els dubtes que teníem sobre l'origen dels superpoders de Ladybug i el Gat Noir. Descobrirem un personatge nou, el mestre Fu, que va ser l'encarregat de triar dos adolescents capaços de gestionar els poders dels akumes i sortir en defensa dels ciutadans de París contra les forces obscures del malvat Esfinx.

14:40 Els pingüins de Madagascar - La visita de l'oncle Nigel / En Maurice descansa pau
tancar

La visita de l'oncle Nigel / En Maurice descansa pau

En Nigel, l'oncle del Recluta, s'ha presentat al zoo assegurant que el seu objectiu és l'Esquirol Vermell. Tothom creia que era un mite, una invenció, i avui, per fi, sabrem la veritat del més pèrfid dels malvats! Més tard, els pingüins descobriran que a en Maurice només li queden 24 hores de vida! Avui, fins i tot, el rei Julien li oferirà el tron! T'ho imagines?

15:02 Els pingüins de Madagascar - Preparats? Peix! / Un miracle sobre gel
tancar

Preparats? Peix! / Un miracle sobre gel

Després d'adonar-se que els han canviat el peix de veritat per una espècie de combinació molecular de soja, els pingüins han decidit que la solució era segrestar un camió ple de peix! I és que ells són pingüins! I els pingüins mengen peix! Ah! I no et perdis el partit d'hoquei sobre gel entre les rates i els pingüins! Qui guanyi, es queda amb el gel!

15:23 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - El moviment de dits esborramemòria
tancar

El moviment de dits esborramemòria

Remenant els Pergamins Sagrats, el Po descobreix un moviment secret poc conegut que causa la pèrdua de la memòria a curt termini de les seves víctimes. Sense voler, el Po esborra la memòria de l'Escurçó i després fa servir la tècnica amb tots els Cinc Furiosos per aprofitar-se d'ells.

15:45 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - Cocodril bo, cocodril dolent
tancar

Cocodril bo, cocodril dolent

El Fung, un cocodril bandit, ajuda el Po a sortir d'un forat. El Po accedeix a tornar-li el favor. El Fung li demana que li doni un cop de mà per salvar el seu germà que, segons ell, tenen segrestat i empresonat al castell del Jong. Per desgràcia pel Po, el favor que havia de tornar al cocodril s'acaba convertint en una altra cosa.

16:09 Comptem amb la Paula - Supergrangers
tancar

Supergrangers

En Tim i la Calcu competeixen per ser els més forts, però en Tim pren mal aixecant una cadira. Llavors troben una invitació a un taller de "supergrangers" que es fa a la granja. Allà aprenen a aixecar com cal els objectes pesants i també que ser un superheroi no consisteix a ser fort i prou. Un cop convertits en "supergrangers", en Tim i la Calcu reprenen el joc.

16:19 Comptem amb la Paula - Barreges a l'espai
tancar

Barreges a l'espai

És l'aniversari d'en Billy, i la colla d'amics volen decorar els seus gots per a la festa. En Tim troba que hi aniria bé una mica de brillantor, i se'n van a buscar purpurina d'estrelletes a l'Espai. Allà troben el senyor Robot de l'espai pintant una pluja de meteorits. Vol que sigui ben virolada, però només té dos colors. Podran ajudar-lo, la Paula i la seva colla, a aconseguir més colors?

16:30 Dinotren - El Confuciusornis
tancar

El Confuciusornis

Tota la família Pteranòdon continua el seu viatge amb el Dinotren al voltant del món per conèixer més dinosaures i els llocs on viuen. Aquest cop s'aturen a l'estació dels Jardins dels Confuciusornis. Per poder-hi arribar, el revisor els explica quatre fites diferents que hauran de trobar al llarg del camí. I coneixen el Chung. El Chung és un ocell dinosaure savi que menja fruita i llavors, i els convida a meditar.

16:42 Dinotren - L'Iggy Iguanodont
tancar

L'Iggy Iguanodont

La família Pteranòdon segueix fent la volta al món, i en aquesta parada canvia de continent. El pare vol trobar uns penya-segats blancs que li han dit que van molt bé per sortir a pescar i els menuts tenen moltes ganes de conèixer els dinosaures que viuen en aquest continent, com l'Iggy Iguanodont, un amic del revisor molt simpàtic. Per això baixen a la Cala dels Iguanodonts i comencen a explorar les terres desconegudes.

16:53 Dinotren - En Kenny Kentrosaure!
tancar

En Kenny Kentrosaure!

La família Pteranòdon continua fent la volta al món amb el Dinotren i avui arriben a un nou continent, al període del Juràssic. Aquí coneixeran el Kenny Kentrosaure, que viu a la sabana i té tot de plaques i punxes al llom perquè tothom el vegi bé i per espantar els dinosaures carnívors. Juntament amb el Gilbert i altres amics del Kenny, jugaran a fer un grup de percussió d'estegosaures.

17:04 El Mic i els seus amics - La corda i la fulla de col
tancar

La corda i la fulla de col

Quan el Mic vol fer una sorpresa al Cargol, lliga una fulla de col a una corda i estira, estira, fins que el Cargol la veu i s'acosta. Hola, Cargol! Nyi, nyi!

17:30 Dot. - La gran Atxim-Udini
tancar

La gran Atxim-Udini

La Dot està refredada i no pot anar a la festa d'aniversari de la Ruby. Està disgustada perquè no podrà veure l'actuació de maga STELLAKAZAM. Amb una càmera de vídeo instal·lada al collar del Guixot pot veure des de casa el que està passant a la festa, però l'invent no funciona. Per animar-la, el seu pare li ensenya un truc de màgia.

17:40 Dot. - Allò que puja, ha de baixar
tancar

Allò que puja, ha de baixar

Amb l'ajuda d'un dron, la Dot grava unes imatges aèries per a la pel·lícula de la Ruby. Incomplint les normes, el fa volar massa amunt i es queda enganxat dalt d'un arbre. Elles dues i els altres nens s'empesquen maneres diferents per fer-lo baixar, però, com que no se'n surten, demanen ajuda a la mare de la Dot.

17:50 Dot. - Dot, desconnectada
tancar

Dot, desconnectada

És el Dia Nacional de la Desconnexió i la família de la Dot decideix no connectar cap aparell elèctric fins a l'hora de sopar. La Dot i el seu amic Hal no saben a què jugar perquè totes les seves joguines s'han d'endollar. Van al celler, on descobreixen un munt de coses velles i passen una bona estona jugant-hi.

17:59 Dot. - De gran ajuda
tancar

De gran ajuda

El Hal i la Dot es proposen aconseguir la xapa d'ajudant d'escolta i per fer-ho han d'ajudar algú de manera important. Resulta, però, que no trobem ningú que necessiti res de prou important, sinó només petites coses insignificants als ulls de la Dot. Sigui gran o petita, l'ajuda sempre és benvinguda.

18:10 Tib i Tatoum - El meteorit
tancar

El meteorit

En aquest episodi, en Tib i en Tatum veuen una pedra que cau del cel. Se n'hi van per veure com és, però, estranyament, sembla que a en Tatum la pedra li fa molta por. En Tib porta un tros de la pedra a l'Aron, i ell li diu que és un meteorit i que en Tatum deu saber per instint que és un perill, perquè la llegenda explica que els dinosaures es van extingir a causa d'un meteorit. En Lud ho sent i se li acut de treure partit de la por d'en Tatum.

18:22 Tib i Tatoum - Les ortigues
tancar

Les ortigues

En aquest episodi, en Lud i en Tib no paren de barallar-se, i l'Aron decideix enviar-los tots dos a la muntanya a buscar ortigues per unes mixtures que ha de fer. I els diu que, per acomplir la missió, hauran de treballar en equip. El Tatum se'ls afegeix en la sortida, tot i que en Lud no ho vol, i encara s'enfada més quan en Tatum es menja les ortigues que havien trobat. Però el que en Tib i en Lud no saben és que els nens del clan dels Óssos els espien.

18:36 Els germans Kratt - Bandits emmascarats
tancar

Bandits emmascarats

Mentre en Martin i en Chris estudien els llops per aconseguir-ne una bona disfressa per al ball d'aquesta nit, en Jimmy ha tingut una experiència molt estranya i ha quedat convençut que per la nau Tortuga hi volta un fantasma o un monstre de 8 ulls. Pot ser que hi tinguin alguna cosa a veure els óssos rentadors?! Avui la festa serà animada!

18:57 Els germans Kratt - El vol dels pol·linitzadors
tancar

El vol dels pol·linitzadors

En Chris ha fet servir el miniaturitzador per aconseguir unes imatges fantàstiques en primer pla del que fan les abelles a dins de les flors. La pega és que s'ha quedat enganxat amb una abella com si fos un gra de pol·len i ara no hi ha manera de trobar-lo! Benvingut al món de les plantes que fan servir els animals per pol·linitzar-se. Avui n'aprendrem un munt, de coses! I de ben a prop!

19:20 L'inspector Gadget - En Gadget és la bomba
tancar

En Gadget és la bomba

En Tristan ha preparat una trampa per a l'inspector Gadget. Li ha canviat la pizza que s'anava a menjar i hi ha introduït una mini bomba que, un cop a la panxa de l'inspector, activa totes les seves armes. El doctor Gang i el seu nebot volen que en Gadget destrueixi l'agència, però ell només dispararà les armes si es posa nerviós. És per això que la Sophie i en Sultà el convencen de fer una sessió de relaxació.

19:31 L'inspector Gadget - Un pícnic amb plaga
tancar

Un pícnic amb plaga

Aprofitant que l'Agència celebra el seu pícnic anual, el doctor Gang ordena a en Tristan que hi porti un digitalp, un recopilador d'informació d'última generació, per robar-los tots els secrets i saber qui està escampant els seus secrets més ben guardats (com ara que té una mainadera que li talla el menjar). Com que la Sophie està encegada amb el torneig del pícnic, sembla que avui en Tristan tindrà via lliure!

19:43 L'inspector Gadget - Gadgetoformació
tancar

Gadgetoformació

En Tristan organitza unes jornades de formació per als nous aspirants a sequaços del MAD. La missió d'en Gadget és introduir-se a les jornades per impedir que se celebrin, i obtenir tanta informació del MAD com sigui possible. La Sophie, mentrestant, ho aprofitarà per perfeccionar les tècniques de disfressa que últimament ha estat practicant i mirar d'infiltrar-se allà on, fins ara, no s'ha pogut infiltrar ningú.

19:55 Els Mini Ninges - No hi haurà demà (1a part)
tancar

No hi haurà demà (1a part)

El Mestre Ninja dona unes instruccions molt precises al Hiro i li diu que faci exactament el que li mana, perquè les coses que semblen insignificants, com el batre d'ales d'una papallona, poden provocar efectes enormes, com ara un huracà. El Hiro no en fa cas, i això desencadena una sèrie de desgràcies i porta els Mini Ninges a viatjar al futur.

20:06 Els Mini Ninges - No hi haurà demà (2a part)
tancar

No hi haurà demà (2a part)

Els ninges es troben en una situació molt difícil perquè el Hiro no ha fet cas al Mestre. Llavors, el Mestre els envia al passat perquè facin els canvis que calgui per arreglar-ho. El problema és que, abans que tornin al passat, l'Ashida els ha convertit en uns ninjamurais terribles i hauran de lluitar contra la versió malvada d'ells mateixos per poder rectificar el passat i encarrilar-lo a favor seu.

20:18 Els Mini Ninges - Sobre les espatlles de gegants
tancar

Sobre les espatlles de gegants

La Kunoichi està molt frustrada perquè, com que és tan petitona, hi ha moltes coses que no les pot fer. I es menja una llavor màgica del Mestre que es pensa que és per créixer, però que resulta que té l'efecte contrari. Mentrestant, el senyor Ashida s'ha empescat un sistema per protegir el punt del Kuji dels samurais, que és col·locant-los un segon casc per sobre del que té el punt.

20:31 Les aventures de Riff i Flat - Rates de camp
tancar

Rates de camp

El cau es transforma en un hort. Preparats per veure la millor collita del Riff i el Flat? No els deixeu plantats!

20:42 En Grizzy i els Lèmmings - Aerolínia lemming
tancar

Aerolínia lemming

Una sèrie d'estranys objectes s'han convertit en globus aerostàtics i ara floten per tota la cabana, i molesten en Grizzy quan mira la televisió. Quan veu que els lèmmings dalt d'aquests curiosos zepelins, en Grizzy entén que els haurà de prendre tan de pressa com pugui la bombona d'heli i els globus si vol veure la televisió tranquil·lament.

20:49 En Grizzy i els Lèmmings - Ós rebobinador
tancar

Ós rebobinador

En Grizzy troba un cronòmetre al garatge que permet rebobinar el temps durant un minut i, fins i tot, aturar el temps i el moviment al seu voltant. Això li donarà un avantatge força gran envers els lèmmings, sempre, però, que no li prenguin el cronòmetre.

20:55 En Grizzy i els Lèmmings - El poder de la teleportació
tancar

El poder de la teleportació

En Grizzy troba en un cofre amerindi dues gerres idèntiques que es comuniquen entre elles. Si fica la mà dins d'una, surt per l'altra; tant li fa la distància que hi hagi entre les gerres. Això és perfecte per a la naturalesa mandrosa d'en Grizzy, tret que els lèmmings s'adonin dels increïbles jocs que poden jugar amb les gerres màgiques.

21:02 En Grizzy i els Lèmmings - El poder de les flors
tancar

El poder de les flors

Una ràfega de vent s'emporta la flor que l'ossa estimada d'en Grizzy duia als cabells. L'os veu que té una oportunitat d'or de conquistar-la si aconsegueix recuperar la flor i tornar-l'hi. Però els lèmmings, que juguen a pujar dalt d'un caribú, s'adonen que la flor fa esternudar la seva muntura, i això fa que el joc sigui deu vegades més divertit!

21:11 Salve, rei Julien! - El bon llibre
tancar

El bon llibre

El rei Julien està avorrit al seu avió quan, tot d'una, descobreix una revista on hi ha l'anunci d'un famós llibre d'etiqueta, protocol i bons costums. Segons l'anunci, aquest llibre té totes les respostes sobre el tema, i "totes les respostes" és justament el que vol el rei Julien. Vet aquí, doncs, que encarrega a en Mort que li aconsegueixi el llibre, tot i que desconfia molt de les seves possibilitats d'èxit.

21:35 Un drama total presenta: La cursa absurda - Tens verí?
tancar

Tens verí?

Des del cercle polar àrtic, els concursants han d'anar a Indonèsia repartits en tres avions..., però els narvals tenen uns altres plans. Un cop a Indonèsia, els equips hauran d'omplir un flascó de bava verinosa de dragó de Komodo i, un cop superada aquesta prova, hauran de buscar una catifa amb l'emblema de la Cursa Absurda. Quin equip quedarà eliminat?

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:22 Cricket - Cricket: Lliga Europea SG Findorff EV-Catalunya Cricket Club
07:55 Transmissions esportives - Urbance 2019 Júnior i Juvenil
08:42 Futbol: Pretemporada F.C.Barcelona - Nàpols - FC Barcelona
10:21 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.3
10:38 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.7
10:51 Temps d'aventura
11:14 Programes Externs Esports - Golden Trail World Series Montblanc
11:39 Supercars - Supercars: Perth 1
12:38 Supercars - Supercars: Perth 2
13:38 Fórmula E - Fórmula E Roma
14:43 Fórmula E - Fórmula E París
15:48 Futbol: Pretemporada F.C.Barcelona - Nàpols - FC Barcelona
17:28 Rallycross - Rallycross Silverstone
19:20 No tenim vergonya
19:53 Especials Esports - 360: Futbol femení Bellvitge
tancar

360: Futbol femení Bellvitge

El Club Unificación de Bellvitge ha fet una aposta exitosa pel futbol femení.

19:56 Programes Externs Esports - World Sailing Show 4
20:20 Temps d'aventura
20:55 Futbol : Prèvia Europa League - Lucerna - RCD Espanyol
22:50 Marcats pel 21 - Marcats pel 21
tancar

Marcats pel 21

"Marcats pel 21", una producció del Departament d'Esports de Televisió de Catalunya que fa reviure les emocions del partit d'homenatge al jugador de l'Espanyol Dani Jarque, que es va jugar al juny del 2013. Dani Jarque era el capità de l'equip blanc-i-blau i va morir de manera sobtada l'agost del 2009. Des d'aquell moment es va convertir en una icona per als espanyolistes i per a tots els seus amics. El 21 era el número que portava a la samarreta quan jugava, i el dia de l'homenatge, al juny d'aquest any, aquest número va aplegar els amics i excompanys d'equip tant a l'Espanyol com a les seleccions catalana i espanyola, i tot l'espanyolisme en ple van retre honors a un jugador que ho va donar tot pel club. "Marcats pel 21" recull les emocions de tots ells, des d'Andrés Iniesta, que fa de mestre de cerimònies en el reportatge i que va donar a conèixer al món el Dani ae juliol del 2010, després de marcar el gol en la final del Mundial de Sud-àfrica, fins als amics de tota la vida del barri de la Cooperativa de Sant Boi, passant per excompanys del vestidor, com Ferran Corominas, per rivals d'altres equips o per l'amic i representant Màgic Díaz.

23:44 Programes Externs Esports - Acro Game 2019
00:05 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

00:28 Futbol : Prèvia Europa League - Lucerna - RCD Espanyol
02:10 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

02:34 Futbol: Pretemporada F.C.Barcelona - Nàpols - FC Barcelona
04:16 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

04:39 Ral·li - WRC Ral.li Finlàndia resum final
05:33 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Albert Medina