Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Lluís BASSETS, periodista, autor llibre "El año de la revolución" TERTÚLIA Antoni PUIGVERD Albert SÁEZ Carles CAPDEVILA Eulàlia VINTRÓ Imma MONSÓ, escriptora Lead: "La dona veloç", premi Ramon Llull 2012 Laird HAMILTON, surfista d'onades gegants Lead: Viure el surf al límit Josep Lluís GALLEGO Albert MARTÍNEZ-SILVESTRE, dtor científic i veterinari Centre Recuperació Amfibis i Rèptils Catalunya (Amb caiman i tortugues de Florida) Lead: Augmenten els abandonaments d'animals exòtics CONNEXIÓ ST CUGAT DEL VALLES / LAURA GIMENO ((Rosa VILARASAU, cofundadora de NOEM)) Lead: Unes cases prefabricades de premi QUÈ SE N'HA FET DE... Rosa ANDREU, actriu Txell ORTIZ Lead: Rosa Andreu, la Rosa de "Malalts de Tele" SECCIÓ SÍNDIC- ARIADNA Rafael RIBÓ, síndic de greuges Mercè GINESTA, coordinadora de Serveis Socials del Col.legi de Treballadors Socials Francesc MARTÍNEZ, cobra la Renda Mínima d'Inserció Lead: Problemes derivats del cobrament de la Renda Mínima d'Inserció TEMA: PEL·LÍCULA DICTADO Juan Diego BOTTO, actor Mágica PÉREZ, actriu Bárbara LENNIE, actriu Antonio CHAVARRÍAS, director de cinema Lead: "Dictado" un thriller psicològic inquietant Núria FELIU Lead: "Cançó de taverna", la taverna d'en Mallol Xavi ORTELLS Pere MONTSERRAT, barista Lead: De professió, barista: l'art figuratiu del cafè Maria Josep SOLER Lead: "Fashion group", moda sense barreres

13:16 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:24 El medi ambient - La importància dels manglars
tancar

La importància dels manglars

Els manglars, boscos semisubmergits, tenen un paper ecològic molt important, ja que posseeixen una gran biodiversitat, retenen els sediments i eviten que arribin als esculls de coral i els destrueixin, i filtren els contaminants.

14:30 Telenotícies migdia
15:43 Cuines - Cansalada amb ou escumat i tòfona
tancar

Cansalada amb ou escumat i tòfona

El cuiner Josep Maria Masó del "Bar Cañete" de Barcelona ens prepara un "Cansalada amb amb ou escumat i tòfona".

15:53 La Riera - Cap. 448
tancar

Cap. 448

A la cuina, la Nora fa servir la diabetis com a excusa per faltar al servei de la nit. L'Olga, que coneix la mentida, s'empipa una mica. El que no s'imagina és on va realment, la Nora... En Toni contraresta l'oferta de l'Albert a en Balló oferint el bufet a l'Oriol. L'Ernest, totalment descol·locat, està a punt de fer una bestiesa amb la Judit. Després queda amb la Sònia per fer-li una pregunta insòlita, gairebé malaltissa. En Lluís defensa els seus impulsius actes de caritat. El problema és que la veu corre. I l'Olga va amb en Sergi a casa de la Mercè.

16:39 Divendres - + info
tancar

+ info

L'economista Xavier Sala i Martín ens porta de nou la seva visió de l'actualitat econòmica. A la tercera edat, com ens pot fer més fàcil la vida la tecnologia? Coneixerem alguns objectes quotidians millorats gràcies als últims avenços tecnològics. L'Abel Folk ens farà d'ambaixador d'Alella; ell, que la coneix perfectament, ens en recomanarà alguns dels racons més emblemàtics.

18:31 Julie Lescaut - La Julie a París
20:13 Esport Club
20:33 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Aquest dijous el Toni Nadal s'enlaira amb l'helicòpter del programa per anar fins a l'Urgell, una comarca eminentment agrícola gràcies al regadiu del canal d'Urgell. Veurem Tàrrega, la capital de la comarca i motor econòmic gràcies a les indústries i comerç. Però el Toni ens portarà també fins a Verdú, una petita localitat on visitarem un curiós museu: el Museu del Joguet.

21:00 Telenotícies vespre
21:51 No me LES puc treure del cap - + info
tancar

+ info

Les cançons inunden la televisió, a les sèries, als anuncis, a les capçaleres dels programes. Roger de Gràcia entrevista els Teràpia de Shock per descobrir com va néixer el "Sense tu", l'himne de la sèrie "Polseres vermelles"; parla amb Pau Donés, de Jarabe de Palo, sobre l'èxit de la seva "Flaca" a partir d'un anunci, i analitza l'evolució de les cançons eurovisives.

22:30 Polònia - Temporada 2011-2012
tancar

Temporada 2011-2012

TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", l'espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, Mariano Rajoy (Queco Novell), Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) i Luis de Guindos (Carlos Latre) reben la visita inesperada d'Angela Merkel (Fermí Fernández). El govern espanyol intenta demostrar a la cancellera que estan fent els deures que els imposa. Mentrestant, Artur Mas (Bruno Oro) i Esperanza Aguirre (Mireia Portas) miren de convèncer Sheldon Adelson (David Olivares) per aconseguir l'Eurovegas. Però els ha sortit un competidor molt potent que els pot deixar amb un pam de nas: el papa Benet XVI. A més, es descobreix com eren els joves Mas, Felip Puig (David Olivares), Oriol Pujol (Queco Novell) i Duran i Lleida (Xavi Serrano) quan eren estudiants i participaven en manifestacions. D'altra banda, el rei Joan Carles (Toni Albà) i el príncep Felip (Queco Novell) no han quedat satisfets amb la declaració d'Urdangarin (Bruno Oro) davant el jutge, de manera que decideixen sotmetre'l a una sessió de la "màquina de la veritat". Finalment, veient que cada vegada es venen menys discos i que el públic és menys d'esquerres, Joan Manuel Serrat (Queco Novell) i Joaquín Sabina (Pep Plaza) decideixen donar un nou gir a la seva carrera.

23:08 Banda Ampla - De Justícia
tancar

De Justícia

"Banda ampla" debatrà demà sobre l'estat de la Justícia i la seva eficàcia, en un moment en què casos mediàtics com els d'Iñaki Undargarin, Francisco Camps i Baltasar Garzón han fet que la ciutadania es plantegi el paper dels tribunals a la nostra societat. Confiem en la Justícia? La Justícia és igual per a tothom? I és realment independent de la resta de poders? El debat que dirigeix i presenta Lídia Heredia es preguntarà si l'Administració de Justícia és adequada als temps que vivim o si ha quedat obsoleta. Com es pot millorar el seu funcionament? La tecnologia és la solució per evitar la saturació dels jutjats? Al programa també es parlarà de si els mitjans de comunicació respecten el principi de presumpció d'innocència. "Banda ampla" comptarà amb la presència de jutges, advocats, fiscals i altres treballadors de l'administració judicial, a més de ciutadans que, per motius diversos, han tingut contacte amb la Justícia. Hi participaran, entre d'altres, l'exfiscal Anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo, el magistrat de l'Audiència de Barcelona Santiago Vidal i l'advocat penalista Pau Molins. Al plató del programa també hi haurà convidats de Bellpuig i de Sant Pere de Ribes.

00:51 Desapareguts - Setanta-dues hores per la mort
tancar

Setanta-dues hores per la mort

Quan falten setanta-dues hores per l'execució d'un assassí en sèrie, Brooke, fins i tot posa en perill la seva carrera, en una cursa contra el temps, per arribar a demostrar la innocència de Frank Kales.

01:33 Ventdelplà - Cap. 129
tancar

Cap. 129

El David és plenament conscient de quina és la seva situació, però no per aquest motiu té menys por. De tota manera, tant ell com el Julià sospiten que hi ha alguna cosa que no acaba de quadrar en tot plegat. El Martí queda astorat quan s'assabenta del temps que potser haurà de passar sense el seu pare. El Rafa continua donant voltes a la idea de l'Ester de vendre el bar.

02:23 Jazz a l'estudi - CSM & Chicuelo
03:23 Jazz a l'estudi - Barcelona Bluegrass Band
04:23 Divendres - + info
tancar

+ info

L'economista Xavier Sala i Martín ens porta de nou la seva visió de l'actualitat econòmica. A la tercera edat, com ens pot fer més fàcil la vida la tecnologia? Coneixerem alguns objectes quotidians millorats gràcies als últims avenços tecnològics. L'Abel Folk ens farà d'ambaixador d'Alella; ell, que la coneix perfectament, ens en recomanarà alguns dels racons més emblemàtics.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:05 Paul Merton a l'Índia - + info
tancar

+ info

Ara que ja han transcorregut les primeres setmanes de viatge, fins ara pel nord-oest del país, entre pols i calor, Paul està decidit a viure una experiència "alternativa" de debò. Així doncs, posa rumb als turons humits i exuberants del nord-est i concretament a una petita estació de muntanya anomenada Shillong. Coneguda com "l'Escòcia de l'est", el lloc promet complir les seves expectatives. Un cop allà, el guia local, Prabhat, el sorprèn dient-li que aquest poble és la capital índia del rock-and-roll.

07:50 Retalls de món
08:02 Els Alps de Messner
08:47 El món perdut de la Gran Bretanya
09:12 Les illes del litoral francès
09:28 Euskal Herria: la mirada màgica - Entre l'aigua i el vi, l'Ebre
tancar

Entre l'aigua i el vi, l'Ebre

Terres riques i pobles fabulosos s'enfilen des de les riberes de l'Ebre fins als confins de roca de les serres de Toloño i Cantàbria. És el país del vi, una regió marcada pel seu caràcter històric de frontera, on cada nucli havia estat un fortí, o avui és un formiguer de cellers. Obrint-se pas entre les penyes de Sobrón, l'Ebre s'ha fet una porta per entrar al País Basc. L'Ebre ha tallat les imponents muralles de la serra d'Árcena com un matxet poderós.

10:03 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

El programa viatja fins al País Valencià per conèixer més de prop la feina del qui està considerat un dels principals exponents de l'avantguarda gastronòmica contemporània. L'escriptor i pintor gironí Narcís Comadira completarà aquesta immersió en la cuina més agosarada departint sobre el vincle entre l'art i la cuina. Una qüestió, aquesta, carregada de vigència.

10:28 Hook, line and dinner
10:50 Retalls de món
11:04 Sense ficció - Kalandia, història d'un punt de control
12:09 60 minuts - Caçadors de carboni
tancar

Caçadors de carboni

Una mirada intel·ligent i reveladora al món del comerç de drets d'emissió, un sector en expansió, molt lucratiu i, sovint, estrany. Ara que les empreses, els governs i els consumidors busquen maneres de reduir i compensar les emissions de gasos d'efecte hivernacle, ha nascut una nova raça d'empresaris: els caçadors de carboni. Recorren tot el món buscant maneres noves de capturar carboni i de treure'n el màxim de rendiment, i sovint ho fan amb trampes i enganyifes que deixen desconcertats els que no hi entenen. L'objectiu és vendre els crèdits que n'obtenen, un negoci que pot ser molt lucratiu.

12:59 Guia de supervivència dels animals
13:45 Els secrets del depredador perfecte - + info
tancar

+ info

El guepard, el gran tauró blanc, el cocodrils i els falcons, tots són assassins espectaculars. Però com duen a terme aquestes extraordinàries proeses assassines? El reportatge penetra en els cossos d'aquests animals per entendre com aconsegueixen l'impossible, tot desvelant les seves tàctiques amb detalls increïbles i íntims. Mitjançant imatges dramàtiques d'història natural i de CGI sorprenents, el documental desgrana les quatre fases principals de la cacera -detectar, assetjar, perseguir i matar.

14:38 Batecs de natura
14:59 Connexions d'enginyeria
15:50 Mons secrets
16:41 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
16:58 Blog Europa
17:21 El documental - L'hora del pati
tancar

L'hora del pati

Al pati de l'Escola Barrufet les nenes i els nens juguen a pilota, a tocar i parar, a la xarranca... Mentrestant, en Pau s'està assegut en una petita escala al costat de la pista de futbol. De manera compulsiva fa lliscar una corda blava entre les mans. Sembla que estigui sol, malgrat el xivarri dels companys que juguen al seu voltant. El seguiment dels conflictes, les dificultats i els progressos d'en Pau centrarà el nostre interès durant el temps que acompanyem la classe dels Ocells.

18:17 Generació Digital - MWC
18:48 Opera en texans - Tristany i Isolda
tancar

Tristany i Isolda

"Òpera en texans" analitza l'òpera "Tristany i Isolda" (Tristan und Isolde), de Richard Wagner (1865). La història de dos amants que descobreixen que el seu amor només serà possible més enllà de la vida. Com pot ser que una òpera revolucioni la història de la música? Com pot ser que uns sol acord, el famós acord Tristany, revolucioni la música? La resposta, Richard Wagner. Una òpera fascinant on la música es posa al servei dels sentiments, les emocions, les sensacions. Una òpera eterna.

19:15 No t'ho perdis - + info
tancar

+ info

"No t'ho perdis" visita a la nova Filmoteca de Catalunya, que ha estrenat seu en ple barri del Raval de Barcelona. El programa ofereix les imatges de la visita que va tenir uns guies excepcionals: Esteve Rimbau, director de la institució, i Ludovico Longhi, un dels fans més acèrrims. Al llarg de la visita, l'equip del programa descobreix que l'espectacle de Marc Parrot "Ombres de plata" és un homenatge del músic a Segundo de Chomón, un dels pioners del cine mut.

19:42 Euskal Herria: la mirada màgica - Entre l'aigua i el vi, l'Ebre
tancar

Entre l'aigua i el vi, l'Ebre

Terres riques i pobles fabulosos s'enfilen des de les riberes de l'Ebre fins als confins de roca de les serres de Toloño i Cantàbria. És el país del vi, una regió marcada pel seu caràcter històric de frontera, on cada nucli havia estat un fortí, o avui és un formiguer de cellers. Obrint-se pas entre les penyes de Sobrón, l'Ebre s'ha fet una porta per entrar al País Basc. L'Ebre ha tallat les imponents muralles de la serra d'Árcena com un matxet poderós.

20:13 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

El programa viatja fins al País Valencià per conèixer més de prop la feina del qui està considerat un dels principals exponents de l'avantguarda gastronòmica contemporània. L'escriptor i pintor gironí Narcís Comadira completarà aquesta immersió en la cuina més agosarada departint sobre el vincle entre l'art i la cuina. Una qüestió, aquesta, carregada de vigència.

20:39 Hook, line and dinner
21:04 La Riera - Cap. 448
tancar

Cap. 448

A la cuina, la Nora fa servir la diabetis com a excusa per faltar al servei de la nit. L'Olga, que coneix la mentida, s'empipa una mica. El que no s'imagina és on va realment, la Nora... En Toni contraresta l'oferta de l'Albert a en Balló oferint el bufet a l'Oriol. L'Ernest, totalment descol·locat, està a punt de fer una bestiesa amb la Judit. Després queda amb la Sònia per fer-li una pregunta insòlita, gairebé malaltissa. En Lluís defensa els seus impulsius actes de caritat. El problema és que la veu corre. I l'Olga va amb en Sergi a casa de la Mercè.

21:45 Espai Terra 33 - Espai Terra 33
tancar

Espai Terra 33

A l'Espai Terra 33" en Tomàs Molina ens proposa un recull dels millors reportatges emesos durant la setmana. Hi ha un grup d'arquitectes de l'Empordà que utilitzen la palla per fer cases. La reportera Cori Calero ens ensenyarà que és un element molt més respectuós amb el medi ambient, més eficient i, sobretot, que té com a resultat uns habitatges fets amb materials totalment naturals . D'altra banda la reportera Mireia Segú visitarà una planta de reciclatge de Gavà, al Baix Llobregat, on arriben, cada any, 23.000 tones de deixalles . Sabrem com es reclassifiquen i es preparen per al nou ús. A més, el doctor Martí Boada ens portarà al Delta del Llobregat, lloc on crien, nien i viuen centenars d'animals. I finalment el reporter Josep París ens ensenyarà a reciclar roba.

22:12 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Reportatge sobre "Los idus de marzo", dirigida per George Clooney i nominada als Oscars en la categoria de millor guió adaptat. Entrevistes amb els directors d'"Intocable", Eric Toledano i Olivier Nakache, i amb els actors protagonistes, François Cluzet i Omar Sy. Carmen Maura ens explica detalls del rodatge de "Las chicas de la sexta planta", la pel·lícula que li ha valgut el César com a actriu de repartiment. Parlem de "Fausto", l'última pel·lícula d'Alexander Sokurov, Lleó d'Or del Festival de Venècia 2011. Preguntem al públic què en pensen, de "Llums vermells", el "thriller" de Rodrigo Cortés rodat a Catalunya. I en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre la figura de Teresa Gimpera.

22:44 Pel·lícula - Un home seriós
tancar

Un home seriós

(A serious man) Any 1967. Larry Gopnik és un professor de física que veu com la seva vida fa un tomb radical quan la seva dona el deixa sense donar explicacions. A més, la seva carrera es veu amenaçada per un seguit d'anònims en els quals se l'acusa de traïció. Per acabar-ho d'adobar, quan l'amant de la seva dona mor en un accident, ella li exigeix que pagui l'enterrament. Idioma versió original: anglès Prouducció: Focus Features i Working Title, 2009 (Gran Bretanya i Estats Units) Direcció i guió: Ethan i Joel Coen Druada: 90 minuts Fotografia: Roger Deakins Música: Carter Burwell Intèrprets: Michael Stuhlbarg, Richard Kind, Fred Melamed, Sari Lennick, Adam Arkin, Aaron Wolff

00:20 Pel·lícula - Ocaña, retrat intermitent
tancar

Ocaña, retrat intermitent

La vida dels marginats de la Rambla de Barcelona (travestis, putes, pinxos, pispes, etc.) que s'intenta encobrir en les últimes dècades, es tracta amb profunditat i amb cruesa per primera vegada en la pantalla. La confessió, sincera i sense cap mena de pudor, de la vida del pintor Ocaña i la reconstrucció que fa del seu món, de les seves provocacions i vivències, inspiren un conjunt de temes absolutament inèdits en el nostre cinema.

01:41 El món perdut de la Gran Bretanya
02:04 Els Alps de Messner
02:47 Retalls de món
03:00 Espai Terra 33 - Espai Terra 33
tancar

Espai Terra 33

A l'Espai Terra 33" en Tomàs Molina ens proposa un recull dels millors reportatges emesos durant la setmana. Hi ha un grup d'arquitectes de l'Empordà que utilitzen la palla per fer cases. La reportera Cori Calero ens ensenyarà que és un element molt més respectuós amb el medi ambient, més eficient i, sobretot, que té com a resultat uns habitatges fets amb materials totalment naturals . D'altra banda la reportera Mireia Segú visitarà una planta de reciclatge de Gavà, al Baix Llobregat, on arriben, cada any, 23.000 tones de deixalles . Sabrem com es reclassifiquen i es preparen per al nou ús. A més, el doctor Martí Boada ens portarà al Delta del Llobregat, lloc on crien, nien i viuen centenars d'animals. I finalment el reporter Josep París ens ensenyarà a reciclar roba.

03:25 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Reportatge sobre "Los idus de marzo", dirigida per George Clooney i nominada als Oscars en la categoria de millor guió adaptat. Entrevistes amb els directors d'"Intocable", Eric Toledano i Olivier Nakache, i amb els actors protagonistes, François Cluzet i Omar Sy. Carmen Maura ens explica detalls del rodatge de "Las chicas de la sexta planta", la pel·lícula que li ha valgut el César com a actriu de repartiment. Parlem de "Fausto", l'última pel·lícula d'Alexander Sokurov, Lleó d'Or del Festival de Venècia 2011. Preguntem al públic què en pensen, de "Llums vermells", el "thriller" de Rodrigo Cortés rodat a Catalunya. I en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre la figura de Teresa Gimpera.

03:53 Jazz a l'estudi - Francesc Capella
04:52 Jazz a l'estudi - Gabriel Amargant
05:52 Videoclips catalans
06:00 Videoclips catalans - PULPOPOP, Tots els motors
06:03 Videoclips catalans - LA BIEN QUERIDA, Productes de neteja
06:05 Videoclips catalans - N'GAI N'GAI, Sunglasses
06:11 Tresors naturals d'Europa
Progrmació BD ....
07:01 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

Quan estaven a punt d'assaborir una Delícia Suprema Megacruixent, el seu gelat preferit, la família Average han hagut de sortir corrents cap al supermercat. Resulta que hi ha un monstre que es cruspeix tot el que troba: sorbets, cucurutxos, pastissos de crema... Segons en Xic es tracta d'un Sorbetus Abominatus, l'Abominable Monstre dels Gelats!

07:16 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Moby Dick
tancar

Les tres bessones i Moby Dick

La Bruixa Avorrida castiga les nenes a una aventura de mariners. Apareixen en una taverna, on l'ambient les impressiona des del primer moment. Però, ben aviat, s'ambienten i es fan amigues d'Ismael, amb qui surten a la mar i viuen moltes aventures, acompanyades de Moby Dick.

07:46 Doraemon - L'equip per viatjar dintre de casa / El robot...
08:09 Doraemon - La bàscula màgica / El refugi per hivernar
08:36 Léonard - El geni enamorat
tancar

El geni enamorat

En Léonard té molt clar que pot arribar a ser el geni més gran de la història, però també s'adona que quan es fixa en la veïna, la preciosa Clementine, es bloqueja totalment i és ben bé com si estigués posseït. Avui, per primera vegada, el gran mestre ha decidit demanar consell a en Basile perquè li expliqui tot el que sap de l'amor. T'ho perdràs?!

08:45 Léonard - A l'exili
tancar

A l'exili

El gran mestre acaba de crear un invent que revolucionarà el món de la pizza. Els clients faran la comanda per correu i els enviarà la pizza a casa en un moment gràcies a la genial pizza-tapulta, una catapulta que llança pizzes. Però que l'invent sigui genial no vol dir que funcioni! I si no funciona, en Basile i en Léonard tenen tots els números per acabar a l'exili!

08:57 mic 3
08:57 Zoobabu - Varà
09:02 Els cap de drap - Juguem a lletrejar!
09:11 Pingu - En Pingu va brut
09:18 Animals divertits - El rei cangur
09:21 En Thomas i els seus amics - La gran belle
09:31 En Thomas i els seus amics - El xiulet torçat
09:42 Bob, el manetes - La Wendy organitza una festa
09:52 Bob, el manetes - El Llampec i la caseta del gos
10:02 Bob, el manetes - La feina importantíssima del Benny
10:12 Pepa, la porqueta - La fira
10:17 Pepa, la porqueta - Els números
10:22 Pepa, la porqueta - Les obres de la carretera
10:27 Les endevinalles de la Rac-Rac - El mosquit
10:35 Bali - Cap. 5 Ni gota de por!
tancar

Cap. 5 Ni gota de por!

Avui, a en Bali li costa una mica més que de costum adormir-se. Hi ha molts sorolls i al final ha agafat una mica de por. A més, el llum no s'encén... i a l'habitació hi ha un monstre! Però no t'espantis, que és un monstre bo que li ensenyarà a en Bali que la nit pot ser molt divertida, si la saps escoltar bé! T'hi apuntes?! Avui, aprendrem a no tenir por de la foscor!

10:47 Bali - Cap. 8 El xef sóc jo!
tancar

Cap. 8 El xef sóc jo!

Avui és l'aniversari de la mare, i aprofitant que ha sortit amb la Lea, en Bali i el pare li faran un pastís sorpresa. L'única pega és que no saben com posar-s'hi. Sort que en Bali, en els seus somnis, sempre aprèn moltes coses! Com ara que per fer un pastís, l'únic que cal fer és seguir les instruccions de la recepta! T'hi apuntes a fer un pastís per a la mare d'en Bali?!

10:58 Bali - Cap. 9 Vull ser gran!
tancar

Cap. 9 Vull ser gran!

Avui en Bali s'ha adonat que és el més baixet de tots els amics i, és clar, no li ha fet gaire gràcia. Ja saps que en somnis, però, a en Bali sempre li passen les mil i una! Avui, per exemple, es farà gran com un edifici! I potser també acceptarà que cadascú creix al seu ritme. Són coses que no es poden triar... No t'ho perdis, avui en Bali et necessita més que mai.

11:09 Bali - Cap. 13 El coet d'en Saixa!
tancar

Cap. 13 El coet d'en Saixa!

Trist perquè ha perdut el seu helicòpter preferit, en Bali se n'ha anat al parc amb el pare i s'ha trobat, enterrat a la sorra, un coet de joguina molt bonic. Ara ja està més content, però resulta que el coet és d'en Saixa, i és clar, l'hi hauria de tornar. En somnis, en Bali pujarà a una nau espacial on aprendrà una lliçó molt important. No t'ho perdis!

11:22 Contes clàssics - Baba Yaga
tancar

Baba Yaga

Fa molt de temps, a Rússia, hi vivia una nena que es deia Ilana, filla d'un pagès molt pobre que se l'estimava molt. La seva madrastra, però, la feia treballar de sol a sol. Un bon dia, aprofitant que el pagès no hi era, la madrastra la va enviar a casa de la seva germana, una bruixa molt dolenta que es deia Baba Yaga. Pot ser que se la volgués cruspir?!

11:27 Contes clàssics - La mosca
tancar

La mosca

En un poblet del Vietnam, un nen que es deia Lanh vivia amb la seva família en una cabana. La vida era molt dura i no gaire lluny del poblet hi vivia en Hung, un home molt ric que sovint els deixava diners. Un bon dia, en Hung va anar a casa d'en Lanh a cobrar els deutes, però el nen el va enredar posant com a testimoni una mosca. No et perdis el final! És sorprenent!

11:32 Contes clàssics - Rapunzel
tancar

Rapunzel

Hi havia una vegada un matrimoni jove i pobre que vivia a prop d'una bruixa vella i rica. La dona esperava la primera criatura i cada nit es mirava amb tristesa les verdures que creixien a l'hort de la bruixa. Un dia la bruixa va enxampar el marit robant-li les verdures i li va dir que, a canvi, es quedaria la criatura. I així ho va fer... Vols saber com va fugir?!

11:37 Contes clàssics - Les escales del gegant
tancar

Les escales del gegant

Fa molt de temps, en un illot rocós de la costa irlandesa, hi vivia un gegant temible que s'havia construït un castell dalt d'un turó envoltat de núvols. Si més no, això deien els habitants de l'illa, tot i que no l'havien vist mai. Un bon dia, després de la desaparició d'un nen, el ferrer del poble va tenir un somni premonitori que li va fer viure una aventura fantàstica. No t'ho perdis!

11:42 Contes clàssics - La tortuga xerraire
tancar

La tortuga xerraire

Fa molts anys, en una ciutat de l'Índia, hi vivia un rei molt xerraire que no deixava parlar mai ningú. Entre els seus consellers hi havia un jove que havia de ser Buda i que es limitava a resar i a escriure-li notes. Finalment, va trobar una tortuga que tenia el mateix problema que el rei: li agradava massa escoltar-se a si mateixa. Aleshores va trobar la solució...

11:48 Un minut al museu - Rajola de revestiment amb adorns vegetals
11:49 Un minut al museu - El rei Ardashir reconeix el seu fill Shâpur
11:55 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

Els titulars d'avui d'un diari sensacionalista han deixat tothom descol·locat. En Fantàstic, el primer! "La Lluna Fatal té un idil·li amb l'Spirou!" A més, hi ha una foto del "paparazzi" Abellot que no en deixa cap dubte. I després de comprovar que la foto no està trucada, han començat a aparèixer més notícies falses de famosos d'arreu del món. Qui deu ser, aquest Abellot?!

12:20 Bugs Bunny i els seus amics - Temporada de caça
12:28 Bugs Bunny i els seus amics - El conill de Sevilla
12:35 Bugs Bunny i els seus amics - El meu ratolinet
12:42 Bugs Bunny i els seus amics - La masurca del ratolí
12:49 Bugs Bunny i els seus amics - Confusió conillera
12:56 Bugs Bunny i els seus amics - Temporada de conills
13:07 El llibre de la selva - Una volta per la selva
tancar

Una volta per la selva

El Mowgli està convençut que ja és prou gran per anar-se'n a viure tot sol i, tot i que el Baloo pensi que la selva és plena de perills, ha decidit fer-se la seva cabana. Aviat, tot acompanyant la Pònia, una panda vermella de l'Himàlaia que passarà el seu primer hivern a la selva, tots dos s'adonaran que el Baloo té una mica de raó... o potser molta!

13:17 El llibre de la selva - La picada
tancar

La picada

Aquesta nit hi ha Consell dels Llops i l'Akela no s'hi ha presentat. El Phaona no ha trigat a aprofitar l'ocasió per recordar que si el cap no es presenta al Consell, ell n'és el successor. Però l'Akela no ha arribat perquè l'ha picat una serp, i l'únic que en pot aconseguir l'antídot és el Mowgli, anant al poblat. Això si no l'hi impedeix el Phaona, és clar...

13:33 Els pingüins de Madagascar - La visita de l'oncle Nigel / En Maurice descansa pau
tancar

La visita de l'oncle Nigel / En Maurice descansa pau

En Nigel, l'oncle del Recluta, s'ha presentat al zoo assegurant que el seu objectiu és l'Esquirol Vermell. Tothom creia que era un mite, una invenció, i avui, per fi, sabrem la veritat del més pèrfid dels malvats! Més tard, els pingüins descobriran que a en Maurice només li queden 24 hores de vida! Avui, fins i tot, el rei Julien li oferirà el tron! T'ho imagines?

13:56 Els pingüins de Madagascar - En Mort perd el cap / Companyes
tancar

En Mort perd el cap / Companyes

En Mort, que per accident ha quedat exposat al superaig d'en Kowalski, s'ha convertit en un lèmur gegant i superforçut. Ara es venjarà de tots els que s'han aprofitat d'ell... I en Julien ja pot començar a córrer! Per cert, la Marlene està molt contenta de tenir una companya nova... fins que descobreix els costums que té, és clar... Que desagradable!

14:22 Martin Mystery - El poble dels adolescents
tancar

El poble dels adolescents

L'autobús que duia en Martin, la Diana i la resta de la classe al Museu de les Matemàtiques ha tingut una avaria en un poble on tots els habitants són adolescents. D'entrada, els sembla genial... Fins que en Java desapareix i en Martin rep un missatge demanant ajuda urgent! Aviat descobriran que són en una mena de "ciberdimensió desconeguda".

14:43 Martin Mystery - La companya malèfica
tancar

La companya malèfica

La Diana, que no ha parat atenció a les explicacions d'en Martin sobre els nous artefactes amb poders sobrenaturals que ha comprat per Internet, ha demanat el desig de ser a dos llocs a la vegada i, encara que sembli mentida, s'ha fet realitat. Ara té una companya d'habitació: ella mateixa!

15:09 El detectiu Conan - El cas del misteri d'en Mogra l'extraterrestre (2)
15:32 El detectiu Conan - El cas de la gran persecució de la lliga de...
16:00 Inuyasha - El viatge solitari de la Kikyo
tancar

El viatge solitari de la Kikyo

La Kikyo es troba amb un home gran que, 50 anys enrere, havia format part del grup de bandits de l'Onigumo. L'Onigumo i ell havien planejat robar a la Kikyo l'Esfera dels Quatre Esperits. Però l'Onigumo el va trair i ell se'n va venjar calant-li foc a l'amagatall. Al final resulta que aquest lladre es mantenia viu gràcies a un fragment de l'Esfera. La Kikyo l'ajuda a desempallegar-se d'un dimoni, i llavors ell li dóna el fragment de l'Esfera i es mor.

16:22 Inuyasha - Els tres missatgers del déu dels micos
tancar

Els tres missatgers del déu dels micos

La Kagome i els altres passen per un poblet i s'adonen que algú l'ha destruït. La gent del poble els diu que ho ha fet el déu mico i que l'Inuyasha, "el déu gos", els ha d'ajudar. Resulta que uns dimonis mico entremaliats busquen l'esperit del seu déu mico, que es troba tancat en una pedra que s'ha perdut. Els micos fins i tot arriben a lligar l'Inuyasha a dos pedrots enormes. Al final aconsegueixen trobar el déu mico i tot acaba bé.

16:47 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la gaita meravellosa
tancar

Les tres bessones i la gaita meravellosa

Les Bessones han anat a parar a un palau on ningú no pot riure fins que no ho faci la princesa Amàlia. El seu pare, el rei, diu que qui la faci riure s'hi casarà, i comença a rebre els candidats. Gràcies a les nenes, en Pessoa aconseguirà la Gaita Meravellosa, l'única cosa que pot fer riure la princesa, i allunyar el malvat cosí de l'Amàlia, que vol ser l'hereu del regne.

17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - El Llampec, repartidor d'algues
17:27 La Lua i el món - Que ve el metge!
17:30 Zoobabu - Tortuga
17:34 En Thomas i els seus amics - En Thomas fa "pum"
17:48 L'hora del Timmy - La botzina del Timmy
18:04 Una mà de contes - La mare del sol i el pare dels sacs
18:15 La Supermots - L'estrena de la pel.lícula de la princesa bella
tancar

L'estrena de la pel.lícula de la princesa bella

La Beti no es perdria per res del món l'estrena de la pel·lícula de la princesa Bella i el seu poni espurnejant. De sobte, l'amo del cinema anuncia que un abocament incontrolat de iogurt a l'hipermercat d'electrònica ha permès fugir al monstre d'energia de la bombeta casolana on l'havia atrapat la Supermots. La Supermots té feina, i la Beti potser es perdrà l'estrena!

18:27 La Supermots - El suplent
tancar

El suplent

Quan el doctor Dos Cervell ha vist que el Carnisser es presentava de suplent temporal d'en Charlie, un dels seus sequaços, ha decidit que era l'hora de formar un equip amb ell per fer trontollar tota la piràmide dels aliments. La Supermots tindrà feina doble. Haurà d'aturar el pernil.... i el formatge! Avui aprendràs què volen dir les paraules "rendir-se" i "temporal"!

18:38 La Supermots - On és, en Galtes?
tancar

On és, en Galtes?

Aquest any, la Beti està decidida a guanyar el superconcurs-espectacle de mascotes per endur-se el primer premi: tot un any de fitxes de joc gratis! El problema és que en Bòi ha desaparegut... i s'ha quedat sense mascota. Saps què li toca avui a la Supermots? Anar a visitar, un per un, tots els caus de superdolents de la ciutat! L'hi acompanyes?!

18:55 El llibre de la selva - L'artista Mowgli
tancar

L'artista Mowgli

El Mowgli ha après a pintar i la Darzee s'ha quedat tan impressionada que ha dit que algun dia el cadell d'home es convertirà en el Rei de la Selva. Ja et pots imaginar que al Shere Khan no li ha fet gaire gràcia això. A més, quan ha decidit cruspir-se'l, ha fet el ridícul atacant un autoretrat que s'havia fet el Mowgli en una roca. I ara tots els animals volen un retrat! Quina feinada!

19:06 El llibre de la selva - Atrapat
tancar

Atrapat

El Shere Khan ha segrestat el Mani i ha dit als seus pares que si volen recuperar el menut li hauran de donar el penjoll del Mowgli. Quan el cadell d'home vagi al Cau Fred a reclamar el penjoll, el Shere Khan l'estarà esperant amb les dents ben esmolades. L'encarregat de vigilar el Mani és el Tabaqui, que avui se li complicarà força la cosa...

19:17 El llibre de la selva - El monstre del cau fred
tancar

El monstre del cau fred

El Tabaqui, que cada cop li fa més mandra caçar, ha decidit anar a robar carn del rebost del Mowgli i del Bagheera. L'amagarà al Cau Fred i farà veure que hi ronda un monstre perquè els Bandar Log no li descobreixin el nou amagatall. Avui el Baloo, el Mowgli i el Bagheera hauran de fer de detectius, si volen saber qui els ha pispat el menjar!

19:30 Info k
19:44 El xou de l'Scooby-Doo - El monstre del Llac Ness
tancar

El monstre del Llac Ness

L'Scooby-Doo i companyia han anat fins a Escòcia a investigar el misteri del fantasma d'en Finnyan MacDuff i el monstre del Llac Ness. L'Aggie MacDuff, besnéta d'en Finnyan i amiga dels nostres herois, s'ha quedat sola al seu castell perquè, quan sona la gaita del fantasma, el monstre del llac fa posar la pell de gallina a tots els que hi ha a la vora!

20:05 El xou de l'Scooby-Doo - La bestia del llac sense fons
tancar

La bestia del llac sense fons

El que havien de ser uns dies de pau, pesca i tranquil·litat en un poblet del Canadà aviat es convertiran en un malson ple de misteris. I és que la Bèstia del Llac sense Fons s'ha tornat a despertar i vol fer fora tots els habitants del poble. L'única manera de resoldre l'enigma és baixar a les profunditats d'un llac que no se sap què pot amagar...

20:31 Els pingüins de Madagascar - Operació: canvi de veí / Els superagents
tancar

Operació: canvi de veí / Els superagents

Els pingüins estaven tips de les festes constants i eixordadores dels lèmurs i, finalment, han aconseguit que els traslladin al zoo infantil. El que no sabien era que el nou veí seria en Roger! Ni s'ho imaginen, el que els espera! Més tard, se n'aniran d'aventura a les profunditats de l'oceà, a la recerca d'un tresor submarí! Els hi acompanyes?!

20:57 Tom i Jerry - Dissenys per en Jerry
21:03 Tom i Jerry - La canera
21:09 Bugs Bunny i els seus amics - Una nit agitada
21:16 Tom i Jerry - Qui s'emportarà el ratolí?
21:23 Tom i Jerry - El ratolí perdut
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Música o soroll
06:04 Megaminimals - Els sabors
06:10 Megaminimals - Ombres xineses
06:16 La vaca Connie - L'ocell dormilega
06:28 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

L'Ellen està convençuda que el nou anunci que ha gravat per promocionar l'Agència Antimonstres serà un èxit rotund. Madame Bovary té clar que, si vol continuar tenint feina, ha d'impedir com sigui que passin l'anunci per la tele. I ja sap com fer-ho: retocant les imatges dels Average posant-hi la seva cara! Preparat per veure l'anunci més monstruós de l'any?!

06:39 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

Ja saps que la Manson sempre fa les coses a la seva manera, com ara tocar la guitarra, que fa miques tot el que hi ha al seu voltant. Avui, precisament, té intenció de tocar a la festa que organitza l'Ellen al jardí de casa. El que no sap és que un monstre ho ha transformat tot en vidre. Primer toca aturar la Manson... i després el temible Monstrum Vitrum!

06:50 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

Avui l'Agència Antimonstres s'haurà d'enfrontar a un Cronòvor, un espècimen molt estrany de monstre del temps que destarota els rellotges i s'alimenta del temps que afegeix o pren de la vida de les persones. El cas és que tot els habitants de Ciutat Alegre s'estan convertint en bebès... I el temps no s'atura! Avui toca córrer, encara que sigui cap enrere!

Progrmació BD ....
21:34 Bola de drac - La Fossa del Diable
tancar

La Fossa del Diable

Com t'hi enfrontes, a un rival que no pots veure? El combat continua, però en Iamxa s'ha quedat sense recursos. En Krilin, que ha tingut un pla fantàstic, ha demanat a en Goku que vagi a buscar la Bulma i el Follet Tortuga, convençut que són la solució per derrotar l'adversari invisible. Acabat el combat, coneixerem la veritable identitat de la Baba, la vident.

22:00 Bola de drac - El combat a la Fossa del Diable
tancar

El combat a la Fossa del Diable

Després de les dues primeres victòries contra els guerrers de la Baba, la germana del Follet Tortuga ha tret a lluitar la Mòmia, un adversari que és molt més fort i molt més ràpid del que sembla. Queda clar que ni en Iamxa ni en Puar no són rivals per a la Mòmia, però ha arribat el torn d'en Son Goku, que haurà d'evitar caure a la temible Fossa del Diable.

22:23 Gavin i Stacey - T1E1
tancar

T1E1

En Gavin i la Stacey, obsessionats l'un per l'altre després de sis mesos de parlar per telèfon des de la feina, per fi han decidit trobar-se a Londres. L'oncle de la Stacey, molt preocupat, ha donat una alarma antiviolació a la seva neboda. La mare d'en Gavin està més emocionada que mai. En Gavin hi anirà amb el seu millor amic, l'Smithy, que l'únic que vol és conèixer l'amiga de la Stacey, la Nessa. El que és clar és que ha arribat el moment de la veritat.

22:52 Gavin i Stacey - T1E2
tancar

T1E2

En Gavin i la Stacey són feliços i estan més enamorats que mai, però un malentès per telèfon farà que la Stacey comenci a dubtar si ha de tirar endavant la relació. En Gavin té clar que l'única manera de solucionar-ho és anar-la a veure en persona a Barry Island. Després de la reconciliació, la Stacey, més nerviosa que mai, anirà a conèixer la família d'en Gavin.

23:20 Món 3xl - EL CAMÍ A TELEMA
tancar

EL CAMÍ A TELEMA

La Rebel.lió té a les seves mans els plànols de Telema. Ara ja sabem on han de reinserir els discos durs i, sobretot, a quin lloc concret de la Plataforma trobaran la Zoï. S'acosta l'hora de la veritat...

23:29 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" ret homenatge al mític programa de TV3 "Cinema 3", amb una recopilació d'entesos del setè art. També s'oferirà la fantàstica actuació als Brit Awards d'Antonio Resines, a qui van demanar que hi col·laborés després de veure'l cantar a la gala dels Goya. Es descobrirà que Pajares i Esteso encara continuen tenint un públic jove que els admira i segueix allà on van. El programa parodiarà la sèrie del 3XL "Els informàtics", amb una col·lecció d'experts en noves tecnologies. Jaume Barberà tindrà un convidat molt surrealista a "Singulars". I al "Minut de Glòria", la pitonissa Aída Romero tindrà un atac de riure en directe. "APM? Extra", 35 minuts intensos d'esbojarrada actualitat televisiva. I tot amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".

00:07 Waterloo Road - Cap. 52 T4E12
tancar

Cap. 52 T4E12

La Kim, que ha tornat de Ruanda amb un fill i sense l'Andrew, ha començat a aixecar tota mena de sospites. El primer dia com a psicopedagoga serà complicat, sobretot després de la visita a l'institut de la Sarah-Leanne, una model famosa i molt descarada que deixarà bocabadat tot l'alumnat. La tornada de la Kim també farà que la Chlo, que està embarassada, es replantegi el seu futur com a mare.

01:00 Chuck - Cap. 12 En Chuck contra l'amant secreta
tancar

Cap. 12 En Chuck contra l'amant secreta

En Chuck descobreix que una sèrie de traficants d'armes russos es reuneixen en secret a Los Angeles. Una dona russa en particular li crida l'atenció i és que es tracta de l'exnòvia d'en Casey. En Chuck està cada cop més intrigat i comença a cosir-lo a preguntes sobre la seva relació amb aquella dona. Quan s'assabenta que la dona està a punt de casar-se amb un dels traficants d'armes, en Chuck anima en Casey a lluitar per recuperar-la. Anirà en Casey a buscar la dona que estima sense comprometre la seva identitat?

01:44 One piece - Contesta, Nico Robin! El crit dels pirates del barret de palla!
tancar

Contesta, Nico Robin! El crit dels pirates del barret de palla!

A dintre de la torre judicial, en Franky aconsegueix portar la Robin fins al balcó, on finalment es troba cara a cara amb en Ruffy. La Nico li diu que no vol la seva ajuda, i que es vol morir. L'Spandam està encantat de veure la reacció de la seva presonera davant del pirata, i fa venir els agents del CP9 al balcó. Mentrestant, els altres pirates s'ho han manegat per arribar fins al lloc on és el seu capità.

02:10 Skins - Effy
tancar

Effy

Després de l'intent de suïcidi, l'Effy s'ha passat una temporada internada en un psiquiàtric. Ara, amb el suport de l'Anthea i del seu psiquiatre, en John Foster, ha decidit tornar a casa per començar una nova vida. D'entrada, sembla que tot va bé, però aviat en Freddie i l'Anthea començaran a dubtar dels mètodes del psiquiatre, un paio que no és gens de fiar.

02:56 Waterloo Road - Cap. 52 T4E12
tancar

Cap. 52 T4E12

La Kim, que ha tornat de Ruanda amb un fill i sense l'Andrew, ha començat a aixecar tota mena de sospites. El primer dia com a psicopedagoga serà complicat, sobretot després de la visita a l'institut de la Sarah-Leanne, una model famosa i molt descarada que deixarà bocabadat tot l'alumnat. La tornada de la Kim també farà que la Chlo, que està embarassada, es replantegi el seu futur com a mare.

03:47 Skins - Effy
tancar

Effy

Després de l'intent de suïcidi, l'Effy s'ha passat una temporada internada en un psiquiàtric. Ara, amb el suport de l'Anthea i del seu psiquiatre, en John Foster, ha decidit tornar a casa per començar una nova vida. D'entrada, sembla que tot va bé, però aviat en Freddie i l'Anthea començaran a dubtar dels mètodes del psiquiatre, un paio que no és gens de fiar.

04:33 Waterloo Road - Cap. 52 T4E12
tancar

Cap. 52 T4E12

La Kim, que ha tornat de Ruanda amb un fill i sense l'Andrew, ha començat a aixecar tota mena de sospites. El primer dia com a psicopedagoga serà complicat, sobretot després de la visita a l'institut de la Sarah-Leanne, una model famosa i molt descarada que deixarà bocabadat tot l'alumnat. La tornada de la Kim també farà que la Chlo, que està embarassada, es replantegi el seu futur com a mare.

05:25 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" ret homenatge al mític programa de TV3 "Cinema 3", amb una recopilació d'entesos del setè art. També s'oferirà la fantàstica actuació als Brit Awards d'Antonio Resines, a qui van demanar que hi col·laborés després de veure'l cantar a la gala dels Goya. Es descobrirà que Pajares i Esteso encara continuen tenint un públic jove que els admira i segueix allà on van. El programa parodiarà la sèrie del 3XL "Els informàtics", amb una col·lecció d'experts en noves tecnologies. Jaume Barberà tindrà un convidat molt surrealista a "Singulars". I al "Minut de Glòria", la pitonissa Aída Romero tindrà un atac de riure en directe. "APM? Extra", 35 minuts intensos d'esbojarrada actualitat televisiva. I tot amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?".