TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
08:00 Notícies 3/24
09:30 Notícies 3/24
10:40 Signes dels temps
11:00 Notícies 3/24
11:30 Notícies 3/24
11:57 Joc de cartes - Millor restaurant d'arròs de Catalunya i País Valencià
tancar

Millor restaurant d'arròs de Catalunya i País Valencià

El concurs "Joc de cartes", presentat per Marc Ribas, torna al seu format original: a cada programa s'enfrontaran quatre restaurants de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. Els propietaris de cada restaurant seran els jutges i hauran de valorar la competència, mentre Marc Ribas tindrà el vot decisiu per determinar quin restaurant és el millor dels quatre. Durant el concurs no només es tindrà en compte la proposta gastronòmica de cada establiment, sinó que també es valoraran l'espai, el servei, la cuina, el preu del restaurant i s¿atorgarà el Segell Blau, una nova categoria en què es valorarà el restaurant més sostenible i que faci un ús més eficient de l'aigua. "Joc de cartes" buscarà, entre d'altres, el millor restaurant de cuina de porc a la Plana de Vic o el millor establiment de cargols de la Noguera. I en aquesta segona temporada es gaudirà de setze programes, quatre de realitzats en espais únics i especials. "Joc de cartes" és un programa produït per TV3 amb la col·laboració de DLO-Magnolia. Aquest concurs és l'adaptació del format "My restaurant rocks"', un programa impulsat per Red Arrow International que ja s'ha adaptat a Itàlia, Alemanya i França.

13:14 Polònia - + info
tancar

+ info

Donald Trump (Toni Albà) s'asseu al sofà del "Polònia" després de les eleccions nord-americanes 2020. I els "BricoHeroes" miraran de construir un hospital de pandèmies per a la comunitat de Madrid en tan sols 90 dies. Fernando Simón (Queco Novell) i Oriol Mitjà (Xavi Espinosa) protagonitzen el musical "No tornaràs a veure el sol", una paròdia del "Walkin on the sun" dels Smash Mouth, per intentar fer veure a Salvador Illa (Queco Novell) que el confinament total és inevitable. Pere Aragonès (Jordi Soriano), Ramon Tremosa (Queco Novell) i Alba Vergés (Agnès Busquets) miraran de resoldre tots els números del govern amb l'assessorament d'un expert inesperat. Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza), Carmen Calvo (Agnès Busquets) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) miraran d'elaborar un perfil dels manifestants contra les mesures per frenar el coronavirus per poder-hi infiltrar policies i detenir-los. Amb l'ajuda dels màxims experts en bricomania, es podrà aprendre com construir un hospital de pandèmies per a la Comunitat de Madrid en tan sols 90 dies. En Peyu (Jordi Soriano) i en Jair Domínguez (Xavi Espinosa), els "BricoHeroes", rebran l'ajuda de dos experts en construcció d'hospitals en temps rècord: Martínez-Almeida (Albert Mèlich) i Díaz Ayuso (Lara Díez). Els estralls de la pandèmia també deixen empremta al sector dels ultres del futbol. Amb el tancament dels estadis, l'administració ha posat en marxa un pla pilot per a buscar noves distraccions als hooligans. També es descobrirà una nova pràctica sexual per a aquells que els agraden les emocions fortes. I, finalment, l'agenda cultural de novembre arriba amb moltes propostes lluny del teatre, dels concerts i de l'oci nocturn. I en una nova entrega de "Grans dones", és el torn de Valentina Tereixkova (Judit Martín), la primera dona que va anar a l'espai.

13:49 APM? Extra
14:30 Telenotícies migdia
15:42 Tarda de cine - Els morts del llac Constança. El calvari
tancar

Els morts del llac Constança. El calvari

ELS MORTS DEL LLAC CONSTANÇA. EL CALVARI (Die toten vom bodensee: Der stumpengang) Direcció: Michael Schneider Guió: Timo Berndt Producció: Rowboat Film und Fernsehproduktion Graf Filmproduktion GmbH País: Alemanya Any: 2019 Durada: 89 minuts Fotografía: Matthias Pötsch Música: Christopher Bremus Intèrprets: Nora Waldstätten, Matthias Koeberlin, Hary Prinz, Stefan Pohl, Inez Bjørg David, Peter Kremer, Béla Gabor Lenz, Bernadette Heerwagen, Barbara Romaner, Harald Windisch, Sophie Stockinger, Michael A. Grimm, Evelyn Ruzicka, Maria Fliri Durant una excursió nocturna pel bosc amb el professor d'història, seguint el recorregut que feien els delinqüents medievals condemnats al calvari, una alumna fa una troballa macabra: un home ha estat brutalment assassinat. Du els braços lligats amb unes corretges antigues i una mena de gobelets de pell a les mans. L'Oberländer i la Zeiler, ajudats per en Komlatschek, que s'ha reincorporat molt a contracor a l'equip, intueixen que es tracta d'una mort ritual, però la llista de sospitosos és llarga.

17:21 Tarda de cine - Cash
tancar

Cash

CASH (Cash) Direcció i guió: Éric Besnard Producció: Pulsar Productions / Canal + / TF1 Films Production Any: 2008 País: França Durada: 98 minuts Fotografía: Gilles Henry Música: Jean-Michel Bernard Intèrprets: Jean Dujardin, Jean Reno, Valeria Golino, Alice Taglioni, François Berléand,Clovis Cornillac, Jocelyn Quivrin, Samir Guesmi, Caroline Proust, Cyril Couton,Eriq Ebouaney, Ciaran Hinds El Cash és un estafador que ho té tot: encant, elegància, simpatia i fins i tot es preocupa per la família. Quan el seu germà mor, decideix venjar-se'n a la seva manera: sense armes ni violència, amb el seu estil. Però el moment no és el més indicat per fer un atracament. Està a punt de conèixer el seu futur sogre i la policia vigila la seva banda. El Cash se les acaba empescant per fer de gendre exemplar i organitzar un cop perfecte sense despertar sospites.

19:01 Persona Infiltrada - Samanta Villar - família Pascual de Maya
tancar

Samanta Villar - família Pascual de Maya

La Samanta Villar és la famosa convidada en aquest episodi del "Persona infiltrada". La presentadora concursa amb una família de Sant Pere de Ribes que es defineix com una família friqui. La Samanta ha de mantenir el cap fred enmig d'una sèrie de proves guiades per l'esperit de teatre musical que respira la família. Hi ha 5.000 euros en joc.

20:01 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

21:00 Telenotícies vespre
22:05 30 minuts - Tot el que sabem de tu
tancar

Tot el que sabem de tu

El big data permet tractar bilions de dades, és molt útil en la investigació sobre la Covid o en el diagnòstic del càncer, però també presenta molts riscos en relació amb la privacitat i pot provocar discriminacions d'alguns ciutadans.

22:58 Els meus fills - Efrem i Maria: quan els fills opten per la vida religiosa
tancar

Efrem i Maria: quan els fills opten per la vida religiosa

S'imaginen tenir un fill o una filla que està acabant els estudis universitaris i un dia, sopant, els diu: "He decidit que me'n vaig a un convent perquè vull dedicar la meva vida a Déu."? Doncs això és exactament el que va passar a Assumpció Llauradó, mare de l'Efrem de Montellà, màxim responsable de l'escolania de Montserrat. El protagonista d'aquest capítol, abans de ser monjo, es deia Salvador i era el cap d'estudis de l'Institut de Puigcerdà. Quan aquest professor de música va decidir formar part de la comunitat benedictina de Montserrat ja tenia gairebé trenta anys. Una història similar és la que van viure Paco Rallo i Amparo Amat, pares de Maria Rallo, una psicòloga de 41 anys que quan estava acabant els estudis universitaris va decidir fer-se monja. Durant una colla d'anys va ser missionera a Malawi i a Kenya, i actualment viu en una comunitat religiosa de les Carmelites Missioneres a Badalona.

23:46 Els meus pares - Quim Masferrer
tancar

Quim Masferrer

L'actor i presentador Quim Masferrer va néixer a Sant Feliu de Buixalleu, els seus pares són pagesos i tota la vida han treballat al restaurant que la família encara té al poble.

00:57 Notícies 3/24
04:00 Rumba a l'estudi - El cigarrito de después
05:00 Folc a l'estudi - Los Comino
Progrmació BD ....
21:55 Els últims caçadors - Els últims caçadors de Sibèria
tancar

Els últims caçadors de Sibèria

Aquest episodi presenta la història d'un home que ha de fer front al seu destí: esdevenir un caçador, probablement un dels últims que hi ha a Chukotka, a Sibèria. Però què passaria si decidís no sortir de caça? Respondrem aquesta pregunta mentre anem des dels paisatges coberts de neu de l'hivern fins a l'estiu àrtic i la darrera caça: la caça de la balena.

22:49 Meravelles naturals del món: La vida al límit - Sobreviure amb animals
tancar

Sobreviure amb animals

Dependre únicament de la naturalesa no és gens fàcil, encara que l'indret on es visqui sigui un paradís terrenal. En algunes meravelles naturals del món, la vida dels humans i la dels animals està íntimament lligada, i la relació és de dependència mútua. Això passa en llocs tan diferents com la costa tropical d'Austràlia, l'extrem nord de Sibèria, una illa del Pacífic, el cor de la selva del Congo o les plantacions de te del peu de l'Himàlaia.

23:40 El món des de l'aire - Del Parc Natural de Portofino a Torí
tancar

Del Parc Natural de Portofino a Torí

En aquest episodi viatjarem pel nord d'Itàlia des del Mediterrani fins als Alps. Començarem a Portofino, un dels llocs on va néixer el turisme; després passarem per Gènova, una gran potència comercial i marítima a l'edat mitjana, per diversos monestirs i santuaris dels Apenins, per Milà, capital de la moda i del disseny, pel llac d'Orta, i acabarem el viatge a Torí, gran ciutat industrial i seu del primer fabricant de cotxes italià..

00:08 El món des de l'aire - De Toledo al Palau de La Granja
tancar

De Toledo al Palau de La Granja

En aquest episodi veurem una part del centre d'Espanya des de l'aire. Anirem de Toledo a La Granja de San Ildefonso passant per Aranjuez, Madrid, Àvila, Coca i Segòvia. Visitarem sobretot monuments històrics (aqüeductes romans, muralles, catedrals, castells, palaus, jardins...) i també els laberints que formen els carrers estrets i tortuosos dels barris antics d'aquestes ciutats, que contrasten amb les carreteres, els gratacels i les infraestructures modernes de la capital.

00:34 Nit i dia - Catàstrofe
tancar

Catàstrofe

Un accident ferroviari causa desenes de víctimes, entre les quals hi podria haver un personatge de la sèrie. Mentre s'activa el protocol d'emergències, la policia detecta una sospitosa cita de la Carmen Garcia amb un evasor de capitals.

01:30 Nit i dia - Nocturn
tancar

Nocturn

Un episodi insòlit que transcorre al llarg d'una sola nit. Una nit especial en què quatre parelles s'enfronten a les seves pors, els seus desitjos i els seus records, i en què es revela, per fi, un gran secret del passat: el secret de Sara Grau.

02:19 Els últims caçadors - Els últims caçadors de Sibèria
tancar

Els últims caçadors de Sibèria

Aquest episodi presenta la història d'un home que ha de fer front al seu destí: esdevenir un caçador, probablement un dels últims que hi ha a Chukotka, a Sibèria. Però què passaria si decidís no sortir de caça? Respondrem aquesta pregunta mentre anem des dels paisatges coberts de neu de l'hivern fins a l'estiu àrtic i la darrera caça: la caça de la balena.

03:10 Meravelles naturals del món: La vida al límit - Sobreviure amb animals
tancar

Sobreviure amb animals

Dependre únicament de la naturalesa no és gens fàcil, encara que l'indret on es visqui sigui un paradís terrenal. En algunes meravelles naturals del món, la vida dels humans i la dels animals està íntimament lligada, i la relació és de dependència mútua. Això passa en llocs tan diferents com la costa tropical d'Austràlia, l'extrem nord de Sibèria, una illa del Pacífic, el cor de la selva del Congo o les plantacions de te del peu de l'Himàlaia.

04:02 No tindreu el meu odi - No tindreu el meu odi
tancar

No tindreu el meu odi

La nit del 13 de novembre del 2015, a París, hi va haver una sèrie d'atemptats terroristes a diverses zones de lleure de la ciutat; entre d'altres, a la sala Bataclan on actuava el grup Eagles of Death Metal. Uns quants dies després, Antoine Leiris, que va perdre la seva esposa i mare del seu fill en l'atac al Bataclan va escriure al Facebook "No tindreu el meu odi", una carta oberta, adreçada als terroristes, que va tenir una gran repercussió mundial. Més endavant, Antoine va sentir la necessitat de contactar amb altres persones que havien estat afectades per atacs terroristes per conèixer els seus sentiments i també les possibilitats de superació personal després de la tragèdia.

05:13 Thalassa - Paisatges
05:27 L'illa del tresor - Rafael Ribo
tancar

Rafael Ribo

RAFAEL RIBÓ A "L'ILLA DEL TRESOR" Diumenge, a les 22.35, Joan Barril i Joan Ollé tornen a "L'illa del Tresor" del 33. ¿Què passa si un defensor del poble desembarca a una illa? Si es diu Rafael Ribó i l'illa és del tresor, és possible que acabi presidint un improvisat tribunal, parlant de l'amor sublimat o experimentant per moments la ceguesa. Com també poden recaure al programa 51 dos barmans literaris, una recepta lírico-pràctica de fruites i verdures, i la dansa de roses més musical de la pantalla.

Progrmació BD ....
06:00 Les Tres Bessones - L'Àfrica
tancar

L'Àfrica

La Bruixa envia les Bessones a l'Àfrica, on coneixeran en Soco Banzo, un taxista que els mostrarà i els ensenyarà a valorar la seva cultura.

06:30 Home: Aventures amb la Tip i l'Oh - Chercophonie / L'Oh, l'home i el mar
tancar

Chercophonie / L'Oh, l'home i el mar

La Tip canta i toca la guitarra, però ho fa molt malament i no té gens d'èxit entre els humans. En canvi, als boovs les seves dissonàncies els hi encanten i es converteix en una estrella del rock de Boovslàndia./ El Donny vol curar l'Oh del seu excés de sentimentalisme i se l'emporta al mar a pescar el Gran Esturió. Vol que reprimeixi les emocions, com ell, i que pegui al peix amb un bat.

06:52 Les noves aventures de Peter Pan - Un dia inacabable al País de Mai Més
tancar

Un dia inacabable al País de Mai Més

En Peter està més emocionat que mai perquè avui serà la primera nit que els germans Darling passaran a Mai Més. Per si això fos poc, els té preparada l'Operació Síndria Explosiva, una fruita màgica que esclata en uns focs artificials espectaculars, però que si toca l'Arbre dels Nens Perduts podria afectar el temps i començar a repetir el mateix dia sense parar!

07:18 Minty, la fada - Ha, ha, ha !
tancar

Ha, ha, ha !

La Mei ha muntat un espectacle de titelles, però tan bon punt comença se li desmunta l'escenari, s'entrebanca i cau. Els seus germans es peten de riure i la Mei s'empipa com una mona i toca el dos. En aquesta ocasió, la Minty li haurà d'ensenyar que cal tenir sentit de l'humor i que, en la majoria de situacions, és molt millor no empipar-se i riure tots plegats.

07:25 Minty, la fada - Contra la injustícia
tancar

Contra la injustícia

En Max ja ha acabat de dinar i, de postres, endrapa totes les maduixes amb nata. La resta de germans s'empipen i per aturar-lo el bombardegen amb tot el que troben... Una guerra de menjar, vaja. La mare els enxampa i els castiga a tots, menys a ell. No és just! I en Max ho sap. La Minty tindrà molta feina per fer-li entendre que ha de ser valent i dir la veritat... encara que això vulgui dir perdre's l'últim capítol de la seva sèrie preferida.

07:31 Minty, la fada - Diguin el que diguin!
tancar

Diguin el que diguin!

En Pol no sap dir que no. Sempre s'apunta a qualsevol pla que li proposin, encara que no vulgui i sàpiga que està mal fet: patinar en un lloc prohibit, saltar-se un càstig de la mare¿ La Minty li haurà d'ensenyar a dir NO; però els seus germans no l'hi pensen posar gens fàcil.

07:37 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer la lluna
tancar

El dia que el Henry va conèixer la lluna

El Henry coneix la lluna, que li explica coses sobre l'espai i els astronautes. També li diu que li encanta menjar galetes amb formatge. El Henry es converteix en astronauta per poder anar fins a la lluna a fer un bon berenar tots dos.

07:42 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un carnet de la bíblio
tancar

El dia que el Henry va conèixer un carnet de la bíblio

El Henry coneix un carnet de la biblioteca molt aficionat a la història. Com que és l'assignatura preferida del Henry, el nen li proposa retrocedir en el temps per viure en directe grans moments històrics. Però el viatge se'ls complicarà.

07:47 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un bròquil
tancar

El dia que el Henry va conèixer un bròquil

El Henry coneix un bròquil que no pot obrir la fruiteria perquè els prestatges estan ben buits. El Henry s'ofereix a fer de verdulaire per ajudar-lo a omplir els prestatges de fruita i verdura acabada de portar.

07:52 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer una màquina de videojocs
tancar

El dia que el Henry va conèixer una màquina de videojocs

El Henry coneix una màquina de videojocs que està trista perquè ningú ha arribat encara al final del seu joc de l'espai. El Henry s'ofereix a convertir-se en jove astronauta per entrar dins del joc i, seguint les instruccions de la màquina, completar-lo.

07:56 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer una bola de bitlles
tancar

El dia que el Henry va conèixer una bola de bitlles

El Henry coneix una bola de bowling que, de jove, guanyava tots els campionats. Tots, menys un! El Henry es convertirà en jugador de bitlles per ajudar la bola a aconseguir el preuat trofeu que li falta al seu historial.

08:01 El Mic i els seus amics - Groc com el sol
tancar

Groc com el sol

És un color que viu als plàtans i a les llimones, a la cabellera del lleó i a la galleda del sorral. A veure qui l'endevina!

08:27 Pingu - El primer petó d'en Pingu
tancar

El primer petó d'en Pingu

En Pingu i la Pingi es volen fer el primer petó. Els seus amics, en canvi, tenen altres coses al cap, com ara fer-los la punyeta perquè no es puguin quedar sols. Com et sembla que acabarà, tot plegat? Se'l faran, el petó?

08:33 Pingu - En Pingu fa de xef
tancar

En Pingu fa de xef

En Pingu i la Pinga s'han tornat a quedar sols a casa. I és clar, quan els ha agafat la gana, s'han hagut de posar a cuinar. Ja et pots imaginar com deu haver quedat la cuina, oi? Creus que seran a temps de netejar-ho tot abans que arribin els pares?

08:38 Bob, el manetes - Trac l'atrafegat
tancar

Trac l'atrafegat

Avui en Trac s'ha posat molt content perquè ja té walkie-talkie propi! En Bob i el senyor Pistraus seran els primers d'encomanar-li una feina, però el senyor Rasclet també el necessita perquè li porti tot de plançons. D'entrada semblava molt divertit, això de tenir un walkie-talkie, però aviat s'adonarà que no pot ser a dos llocs a la vegada. Com s'ho farà?!

08:47 Bob, el manetes - El Llampec i la cova pintada
tancar

El Llampec i la cova pintada

Avui en Bob té una feina molt especial: construir una cova perquè hi pugui viure el senyor Costa, un estudiós dels homes de les cavernes que s'instal·larà a la Vall dels Gira-sols. El Llampec serà l'encarregat de buscar-li alguna cosa per decorar-la, però tot el que troba resulta que no és prou antic. A més, aviat es veurà envoltat de monstres! Quina por!

08:56 Bob, el manetes - La collita extraordinària del Carbassot
tancar

La collita extraordinària del Carbassot

Aviat tocarà collir els gira-sols i el senyor Rasclet li ha demanat a en Bob que li construeixi una sitja per guardar-los abans de dur-los a la fàbrica. El Carbassot, que s'imagina que en Bob ja té la sitja a punt, ha començat amb la collita per evitar que se la cruspeixin els ocells. Però què passarà si acaba abans el Carbassot que en Bob? Què en farà, dels gira-sols?!

09:05 Bob, el manetes - El comboi del Bolquet
tancar

El comboi del Bolquet

En Bob ha construït una roda hidràulica pel molí d'aigua i ha organitzat un comboi per transportar-la. Els escollits són en Benny, el Pansit, el Golut i el Bolquet, que dirigirà l'operació. El Bolquet sap que és una responsabilitat molt gran i està decidit a fer molt bé la feina, però aviat apareixeran els primers problemes. No et desanimis, Bolquet!

09:14 L'Alícia i en Lewis - Visca la reina!
tancar

Visca la reina!

La reina de cors s'autoproclama "La reina més meravellosa". Però com que veu que l'Alícia no l'aplaudeix, li exigeix que li digui el compliment més virolat que li hagin dit; si no, no la deixarà tornar al País de les Meravelles. Per trobar-lo, l'Alícia, en Lewis i els bessons van a la contrada del Bravos, on tothom felicita tothom tota l'estona, i entre tots provaran de regalar-li un compliment amb tots els colors de l'arc de Sant Martí.

09:26 L'Alícia i en Lewis - Els pintors pastissers!
tancar

Els pintors pastissers!

La reina de cors està cansada dels pastissos de pastanaga d'en Lewis i li demana que n'hi faci d'una altra cosa. Però ni ell ni l'Alícia saben fer-ne de prou bons per la reina. Per sort, troben una carta pastissera que en sap fer de boníssims i que els en ensenyarà tots els trucs. Però l'Alícia i en Lewis no se n'acaben de sortir i hauran de buscar una solució al problema.

09:40 L'Alícia i en Lewis - La nina reial
tancar

La nina reial

L'Alícia ajuda a en Lewis i als bessons a endreçar el saló del tron. Sense voler, desa la nina de dormir de la reina en un bagul, que l'envia fora del castell. Si no vol que en Lewis es passi la vida fent la funció que fins ara feia la nina, s'haurà d'espavilar a recuperar-la. Per sort, els bessons li donaran un cop de mà.

09:51 L'Alícia i en Lewis - El fals culpable
tancar

El fals culpable

L'Alícia trenca un gerro de casa i diu que ha sigut el gat. Quan el pare li demana que pensi quin càstig li han de posar, ella s'escapoleix al País de les Meravelles. Allà, juntament amb en Lewis, hauran de descobrir qui és el lladre del reinamòbil perquè no els castiguin a ells. Hauran de fer de detectius i investigar qui pot ser el lladre.

10:04 Quin crac, l'Angelo! - La vergonya porta ronya
tancar

La vergonya porta ronya

L'Angelo, que té 12 anys, faria qualsevol cosa per tenir el G-Pod de l'Elena, la seva germana, que en té 15. Ell ha d'anar amb un casset vell del pare, però ha assegurat a la Lola i a en Sherwood que demà a aquesta hora anirà amb el G-Pod més impressionant que hagin vist mai, i no un G-Pod qualsevol, el de l'Elena! Com s'ho farà? Fent-l'hi avorrir?!

10:12 Quin crac, l'Angelo! - Compte, que ve el jutge!
tancar

Compte, que ve el jutge!

El premi per al guanyador del concurs de patinatge amateur del parc d'atraccions és una rampa professional, ideal per tenir-la al jardí de casa, només per a l'Angelo, la Lola i en Sherwood! L'Angelo té clar que en Sherwood és el seu passaport a la glòria! L'estratègia: desfer-se del jutge de la prova i que l'Angelo faci de jutge fent-se passar per un campió! Ara només falta que surti tot bé!

10:22 Quin crac, l'Angelo! - El trencament
tancar

El trencament

L'Angelo normalment no s'hi entén gaire, amb la seva germana, però quan es baralla amb en Hunter, el seu nòvio, la cosa encara és molt pitjor. Per això avui l'Angelo i en Sherwood han de procurar que l'Elena no sàpiga que en Hunter ha fet un regal a una altra noia. D'entrada, li tallaran la connexió a internet i faran que la mare la castigui sense sortir de casa! Després, ja ho veurem...

10:29 Rat Rank - La vareta màgica
tancar

La vareta màgica

El Flat és un apassionat de la màgia i s'ha proposat fer alguns trucs... Però el Riff, que no pot estar-se quiet, se li avançarà i li agafarà la vareta màgica. Us imagineu com la utilitzarà? Al·lucinareu!

10:49 Les noves aventures de Peter Pan - La pedra de la discòrdia
tancar

La pedra de la discòrdia

Barallant-se per fer-lo servir, els germans Darling trenquen l'ordinador, i els castiguen a tots tres. Enfadadíssims, en Peter i la Campaneta se'ls emporten al País de Mai Més, on l'única possibilitat que es reconciliïn serà acudir a la Pedra de la Discòrdia. Allà, però, desfogant-s'hi tots tres alhora, sobrecarreguen la pedra i tota la ira acumulada passa a en Peter, que amb prou feines és capaç d'aguantar-la. Per tornar l'illa a la normalitat, caldrà que en Peter Pan i el capità Garfi llancin junts la Pedra de la Discòrdia al volcà.

11:14 Les noves aventures de Peter Pan - El traïdor
tancar

El traïdor

La Wendy està convençuda que algun dels seus germans l'ha delatat i per això l'han castigada. Un cop al País de Mai Més, en Peter Pan i ells acompanyen la Lliri Tigrat en la seva missió d'apaivagar el Noctàrum, un monstre devorador del sol, mitjançant set diamants sagrats. Gràcies a un tucà garlaire, tanmateix, els pirates troben els diamants abans. Quan ho descobreixen, la Lliri i els germans Darling fan servir el mateix tucà per recuperar els set diamants sagrats que els pirates els han arrabassat.

11:37 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El cavall d'en Lubin
tancar

El cavall d'en Lubin

El xèrif es vol emportar el cavall d'en Lubin, un noi camperol, com a pagament dels deutes contrets per la seva família. En Robin li proposa a en Lubin que participi en la cursa de cavalls organitzada pel príncep Joan i pagui els deutes amb els diners del premi. Però el xèrif reconeix el vailet i li confisca el cavall. En Robin haurà de posar en marxa tot el seu enginy per ajudar en Lubin.

11:48 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Els temps canvien
tancar

Els temps canvien

En Taramis, un defensor de la justícia, arriba a Nottingham i aconsegueix guanyar-se la confiança dels vilatans fins al punt de fer-se més popular i tot que en Robin, i els vilatans arriben a confiar-li els seus estalvis perquè els protegeixi. Però en Robin de seguida sospita que el tal Taramis no és aigua clara.

12:02 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Una ampolla de sort
tancar

Una ampolla de sort

Una velleta s'aprofita de la bona fe d'en Petit John per "prendre-li" la sort fent-lo bufar dins d'una ampolleta. En Petit John s'ho pren com una broma fins que un seguit d'accidents i ensopegades el convencen que realment la sort l'ha abandonat. Amb l'ajuda dels amics mirarà de recuperar l'ampolleta, però toparan amb el xèrif, que també s'ha deixat engalipar per la velleta.

12:14 Els Mini Ninges - La trampa de gel
tancar

La trampa de gel

El malvat senyor Ashida prepara una trampa al Mestre Ninja i li envia un missatge d'un antic company dient-li que està en perill. El Mestre emprèn un viatge en solitari fins a la Muntanya dels Tres Pics, però els Mini Ninges el segueixen d'amagat i acaben caient tots a l'enginyosa trampa de gel, on els espera la Shoko. Naturalment, per escapar-se d'una trampa enginyosa el que cal és molt d'enginy!

12:25 Els Mini Ninges - El mestre del camuflatge
tancar

El mestre del camuflatge

Els Mini Ninges han començat un entrenament amb els ulls tapats per aprendre a veure-hi amb les orelles, però les coses no surten tan bé com s'esperaven. Al mateix temps, l'Ashida ha creat un nou samurai espia a partir d'un camaleó. El pla és que segueixi els nostres amics sense ser vist i localitzi la nau ninja, perquè la Shoko la pugui atacar amb els seus samurais. Aconseguiran el seu objectiu?

12:35 Els Mini Ninges - L'arròs és pels ocells
tancar

L'arròs és pels ocells

Quan el Mestre Ninja descobreix que el senyor Ashida està robant l'arròs de la gent del poblat, decideix enviar el Hiro, la Suzume i el Futo a parar els peus a la Shoko. Un descuit dels Mini Ninges podria fer que la malvada Shoko descobrís on tenen el refugi secret, però, gràcies a una idea genial del Futo, els nostres amics tindran una segona oportunitat per esmenar el seu error.

12:46 Els Mini Ninges - L'armadura de Kuro Zawa
tancar

L'armadura de Kuro Zawa

La Shoko ha trobat el temple on hi ha la llegendària armadura de Kuro Zawa, i el senyor Ashida vol que l'hi porti per crear un samurai invencible que aconsegueixi derrotar per sempre més els Mini Ninges. El Mestre, conscient de la gravetat de la situació, envia el Hiro, la Suzume i el Futo al temple on el gran mag Tomifu Shirome hi va amagar un munt de trampes i de paranys.

12:59 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Audimatrix
tancar

Audimatrix

La Nadia Chamack entrevista Ladybug i el Gat Noir a la tele per aconseguir audiència, però l'obsessió per guanyar espectadors la farà caure a les mans de l'Esfinx, que la convertirà en la supermalvada Audimatrix, que intentarà aconseguir els prodigis dels nostres superherois.

13:20 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Glaciator
tancar

Glaciator

La Marinette surt amb els seus amics a prendre un gelat, però al final l'Adrien no pot venir, perquè el seu pare no el deixa sortir. L'André, el gelater dels enamorats li pronostica que acabarà trobant el seu amor, però la Marinette no ho veu clar. I aquesta desconfiança l'aprofitarà l'Esfinx per crear un altre dels seus supermalvats.

13:43 En Grizzy i els Lèmmings - El poder de la teleportació
tancar

El poder de la teleportació

En Grizzy troba en un cofre amerindi dues gerres idèntiques que es comuniquen entre elles. Si fica la mà dins d'una, surt per l'altra; tant li fa la distància que hi hagi entre les gerres. Això és perfecte per a la naturalesa mandrosa d'en Grizzy, tret que els lèmmings s'adonin dels increïbles jocs que poden jugar amb les gerres màgiques.

13:50 En Grizzy i els Lèmmings - Trànsit aeri
tancar

Trànsit aeri

Els lèmmings han tunejat una ala delta amb un carret de supermercat que fa de barqueta i un ventilador per reactor. Les seves evolucions fascinen l'ossa de qui en Grizzy està enamorat, i això li dona la idea de substituir el carret per un balancí i convidar-la a fer un passeig aeri. Confiscar una ala delta en ple vol, tanmateix, no està a l'abast del primer os que passa.

13:56 En Grizzy i els Lèmmings - Ós al vent
tancar

Ós al vent

Els lèmmings juguen a un nou joc que consisteix a flotar en el corrent d'aire del ventilador, que està engegat al màxim. En Grizzy, que ha decidit mirar la seva sèrie de documentals preferida, fa fora els lèmmings perquè li provoquen interferències a la tele. Però el que no ha previst és que els rosegadors continuaran jugant a la teulada amb el molí de vent i l'antena de televisió. Ara, les interferències surten... per la tele!

14:03 En Grizzy i els Lèmmings - L'ós magnètic
tancar

L'ós magnètic

En Grizzy no es pot creure pas el que veuen els seus ulls: els objectes de la cabana es mouen tots sols. Ràpidament s'adona que es tracta dels lèmmings, que juguen amb un imant molt potent. Llavors, se li acudeix una idea genial: impressionarà la seva ossa estimada amb un truc de telecinesi.

14:09 En Grizzy i els Lèmmings - Art animal
tancar

Art animal

En Grizzy vol impressionar la seva ossa estimada amb una escultura de fusta. Però quan es gira, els lèmmings comencen a rosegar l'obra de l'artista per transformar-la en un tobogan. En Grizzy s'haurà de desfer dels lèmmings sense que la seva model s'adoni del que passa. Tot un art!

14:17 La Pantera Rosa - Somriu maca i digues rosa
14:22 La Pantera Rosa - Una mosca al rosa
14:28 La Pantera Rosa - Bona nit rosa
14:34 La Pantera Rosa - Rosa blau cel
14:39 La Pantera Rosa - La pantera rosa; el gat i la mongetera gegant
14:45 La Pantera Rosa - En rosa
14:52 El xai Shaun - L'estrella de la granja
tancar

L'estrella de la granja

En Ben i el seu gos Lexie de la granja del costat estan causant furor a internet. Perquè ells no siguin més importants, el granger decideix penjar els seus propis vídeos a internet però no li posen cap m'agrada fins que el Shaun i tota la trepa no decideixen intervenir-hi per resoldre la situació.

14:59 El xai Shaun - El tour de la granja
tancar

El tour de la granja

El granger està en molt mala forma física, i el Shaun decideix animar-lo a recuperar-la fent servir una improvisada bicicleta estàtica que ha muntat amb una que era a la pila de deixalles. La bicicleta salta de la fixació i de seguida la tenim amb el seu ciclista improvisat corrent amunt i avall per la granja amb el Shaun, el Bitzer i la resta perseguint-lo.

15:05 El xai Shaun - Noves de trinca
tancar

Noves de trinca

El granger rep la gran novetat de la moda d'aquesta temporada. Un parell de sabatilles esportives de disseny. Mirar que no s'embrutin mentre fa les tasques normals de la granja es converteix en tot un repte. Per sort el Bitzer fa tot el que pot perquè estiguin sempre immaculades.

15:11 El xai Shaun - La Beeergarita
tancar

La Beeergarita

Quan el granger es descuida de donar menjar a les ovelles, el Shaun i el ramat veuen que tenen la gran oportunitat de regalar-se amb una pizza. Però quan corre la veu que les millors pizzes les fan a la granja, el Shaun i el ramat es veuen obligats a augmentar el volum i muntar un sistema per començar la producció en sèrie. 1

15:17 El xai Shaun - El granger ovella
tancar

El granger ovella

Quan en Timmy veu que el granger està molt irritable i es fica sense motiu amb un del ramat, decideix que el millor és ensenyar-li què és ser una ovella. Però quan arriba l'hora que torni a ser el granger, les coses no són tan fàcils com es pensaven.

15:23 El xai Shaun - L'inquilí astut
tancar

L'inquilí astut

Quan un dels porcs intenta fer-se amic del Timmy, els seus companys el desterren per tenir un comportament molt poc porcí. Les ovelles el porten a la granja i intenten convertir-lo en l'arquetip de la sofisticació porcina. Però ja saben bé qui han convidat a casa seva?

15:30 La Pantera Rosa torna - La Pantera Rosa torna
tancar

La Pantera Rosa torna

LA PANTERA ROSA TORNA (The Return of the Pink Panther) Producció: Jewel / Pimlico per a United Artists, 1974 Direcció: Blake Edwards Durada: 113 minuts Guió: Frank Waldman i Blake Edwards Fotografia: Geoffrey Unsworth (De Luxe, Panavision) Música: Henry Mancini Intèrprets: Peter Sellers (inspector Clouseau), Christopher Plummer (Sir Charles Litton), Catherine Schell (Claudine Litton), Herbert Lom (inspector Dreyfus), Peter Arne (coronel Sharki), Peter Jeffrey (general Wadafi) L'acció comença al Museu Nacional de Lugash, on un grup de turistes, davant la vitrina del famós diamant "La Pantera Rosa", escolten la història d'aquesta joia que va ser objecte d'un audaç robatori. El guia explica el sentit religiós d'aquella pedra i les excepcionals mesures de seguretat que s'han pres per evitar un nou intent. Malgrat tot, "La Pantera Rosa" és robada i novament l'inspector Clouseau s'encarrega de la investigació, amb la desconfiança de Dreyfus, el seu superior a la comissaria de París. El 1963 Blake Edwards realitzava "La Pantera Rosa" (The Pink Panther). L'èxit extraordinari d'aquesta excel.lent comèdia va fer que a l'any següent sortís "El nuevo caso del inspector Clouseau" (A Shot in the Dark), novament amb el tàndem Blake Edwards (director) - Peter Sellers (actor) i amb el suport de la música de Mancini. El 1968 Bud Yorkin realitzava "El rey del peligro" (Inspector Clouseau) protagonitzada per Alan Arkin. Després d'aquest parèntesi força gris, el 1975 va tornar l'autèntic Clouseau amb "El regreso de la Pantera Rosa" (The Return of the Pink Panther) que va recuperar el prestigi de la sèrie i donaria lloc a tres films més: "La P.R. ataca de nuevo" (The P.P. Strikes Again, 1976), "La venganza de la P.R.") (Revenge of the P.P.,1978) i "Tras la pista de la P.R." (Trail of the P.P.,1982). Peter Sellers va morir abans que s'acabés el rodatge del darrer film, en què es van incloure escenes de films anteriors.

17:21 Mike el magnífic - Sushi a l'estil Mike
tancar

Sushi a l'estil Mike

El Mike està preparant un dinar japonès a base de sushi de salmó per impressionar l'Iris, però els ossos rentadors Freddy i Mercury entren al garatge amb la intenció de robar. En ser descoberts, el Freddy s'amaga dins del congelador i el seu germà Mercury el troba convertit en un glaçó gegant. Podrà salvar el Mercury, el seu germà? I el Mike, podrà salvar el seu dinar amb la gosseta que li té el cor robat?

17:28 Mike el magnífic - Magnetisme animal
tancar

Magnetisme animal

El Mike decideix impressionar l'Iris fent veure que pot bellugar objectes només amb la força de la ment, tot i que en realitat el truc és que els vol fer moure amb un imant molt potent que hi ha a la nevera de la cuina. Però els ossos rentadors també hi veuen una possible aplicació per robar objectes metàl·lics sense esforç, de manera que comença una lluita ferotge per l'imant.

17:35 Mike el magnífic - Tortugues elèctriques
tancar

Tortugues elèctriques

Fa un dia espantós, amb llamps i trons, i el Mike vol aprofitar que l'Stephen ha marxat a la feina per fer servir la seva butaca de massatges. Però, a fora, els ossos rentadors Freddy i Mercury tenen enveja i entren a la casa per fer-ne fora el Mike i aprofitar ells la butaca. Per recuperar-la, el Mike demanarà ajuda a les tortugues Athos, Portos i Aramis.

17:41 Mike el magnífic - Fluffystein
tancar

Fluffystein

Aprofitant que el Mike està distret fent jocs malabars per impressionar l'Iris, els ossos rentadors entren a la casa i comencen a barrejar a la batedora tota mena d'ingredients sense solta ni volta. Però sense voler aboquen la barreja a terra i el gatet Fluffy en beu... i es transforma a l'instant en una bola de pèl psicòpata amb una predilecció especial per les cues d'os rentador i de gos.

17:48 Mike el magnífic - El gat blanc
tancar

El gat blanc

El Mike i l'Iris juguen a escacs al jardí quan apareix un gatet blanc adorable i famolenc. Sembla que podria ser el company de jocs perfecte per al Fluffy, però, per alguna raó misteriosa, ben aviat el Mike es troba havent de salvar el Fluffy de situacions molt perilloses cada dos per tres i de seguida sospita que el gatet blanc hi pot tenir alguna cosa a veure. I és que les aparences enganyen.

17:55 Mike el magnífic - Tacos esbojarrats
tancar

Tacos esbojarrats

El gos Mike vol preparar uns tacos deliciosos per impressionar l'Iris, la gosseta de qui està enamorat, però la resta de la fauna del voltant té altres plans: els ossos rentadors volen robar el televisor per convertir la pantalla plana en taula de ping-pong, les tortugues volen aprofitar la sortida de l'extractor d'aire per volar i el gatet Fluffy s'apunta a totes les gresques.

18:02 Herois amb cua - L'elefant
tancar

L'elefant

L'Amber, una nena anglesa, està de vacances a Tailàndia. Es fa amiga d'un elefantet, el Ning Nong. Un dia, el Ning Nong està molt nerviós i quan l'Amber hi puja se l'emporta corrent desobeint el seu cuidador. Al cap de pocs minuts, quan ja són a dalt del turó, arriba un tsunami immens que mata una gran quantitat de persones. Com va saber que venia el tsunami, el Ning Nong? Els detectius d'animals ho investigaran.

18:28 Herois amb cua - El gos Buster
tancar

El gos Buster

Durant una missió a l'Iraq, el Buster, un gos detector d'explosius, i la seva unitat escorcollen una casa. El Buster no para de bordar davant d'un armari buit i es nega a obeir el seu amo. Els soldats descobreixen que darrere l'armari hi ha una porteta i una cambra secreta amb tones d'explosius amagats a dins. Desobeint, el Buster ha salvat moltes vides. Els detectius d'animals ho investiguen per decidir si es pot considerar que és un heroi.

18:53 Sam Fox: Aventures extremes - El volcà desbocat
tancar

El volcà desbocat

Una part de la família Fox viatja a Borneo. Mentre la Laura i en Rikki es queden al campament, en Sam, l'April i en Mayang, un noi originari de l'illa, van a veure un volcà que fa cent anys que està adormit. Com no podia ser d'altra manera, aprofita la visita d'en Sam i companyia per entrar en erupció. Amb en Mayang ferit i la lava que els persegueix, en Sam i l'April s'han de coordinar per escapar-se del foc i per evitar tota mena de perills, des d'escurçanes verinoses fins a cocodrils assassins.

19:19 Zoom, el dofí blanc - Tupapau, que ets aquí?
tancar

Tupapau, que ets aquí?

Al poble de Maotou tothom està molt trasbalsat. S'hi senten veus, hi ha aparicions estranyes i a la porta del gran cap hi han escrit unes inscripcions amenaçadores. Tothom té molta por, pensen que són els Tupapaus, els esperits de l'illa, i que estan molt enfadats. En Yan i la Timéti no ho veuen gaire clar i miren d'investigar tots aquests fenòmens.

19:31 Zoom, el dofí blanc - El Zoom petit
tancar

El Zoom petit

El Zoom i el Yann troben un dofí petit i la seva mare. De seguida el Zoom s'hi fa molt amic i en Yann n'està una mica gelós. Però ben aviat ho haurà de superar perquè un gran perill amenaça els seus convidats. En Rico i en Blaise volen capturar la mare i el fill per vendre'ls com si fossin una mercaderia.

19:42 Zoom, el dofí blanc - El pintor dels mars del Sud
tancar

El pintor dels mars del Sud

En Yann descobreix en un llibre d'art vell una pintura que el deixa fascinat. Es tracta de l'obra d'un pintor que es va establir a Maotou i en va pintar molts racons, fa molts i molts anys. L'últim que se'n sap és que va naufragar amb totes les seves pertinences, i en Yann decideix anar-les a buscar per regalar-li un dels seus quadres a la Timéti.

19:53 Zoom, el dofí blanc - Pescadors de diumenge
tancar

Pescadors de diumenge

Fent surf prop de la platja, en Yann i l'Auru es troben amb l'Igor, un dofí soldat que ha estat entrenat per atacar les persones. Entre tots el volen calmar com sigui perquè pot suposar un perill per als pescadors i altra gent del poble. Quan el tracta una mica més, l'Auru descobreix que tots dos tenen certs punts en comú.

20:05 Els Mini Ninges - O jugues a ser valent, o se'n riu la gent
tancar

O jugues a ser valent, o se'n riu la gent

Quan el senyor Ashida descobreix que pot convertir els esquirols en samurais acròbates d'allò més efectius, ordena a la Shoko que caci tots els del bosc per crear un nou exèrcit invencible. En Hiro i companyia hauran d'aprendre a lluitar contra un altre tipus de samurais, molt més àgils i amb un punt del kuji molt més difícil de tocar. Els Mini Ninges hauran d'afinar molt més la punteria!

20:16 Els Mini Ninges - El guardià
tancar

El guardià

A la Terra sota el Núvols hi ha un pulmó verd que es diu Tengoku. La seva vegetació fa que l'aire sigui pur i fragant i alberga tota mena d'animals. Si desapareix, serà una catàstrofe de conseqüències incalculables. Per desgràcia, les tropes de l'Ashida han descobert aquest refugi natural i ja es preparen per destruir-lo. En Nio, el seu guardià, demana ajuda a la Suzume, l'única que pot salvar Tengoku.

20:26 Els Mini Ninges - Buscant deseperadament el Dakko
tancar

Buscant deseperadament el Dakko

El malvat senyor Ashida decideix crear un altre tipus de samurais, més àgils i més ràpids, per poder vèncer els Mini Ninges, i per aconseguir-ho segresta el Dakko, el tanuki de l'Aika, la noia del poblat que sempre llança floretes al Hiro. El Hiro li promet que el recuperaran, però ara el Dakko només obeeix les ordres de la Shoko i és un animal molt difícil de capturar.

20:37 Els Mini Ninges - Entre la maça i la paret
tancar

Entre la maça i la paret

Mentre els Mini Ninges intenten evitar que la Shoko destrueixi el bosc que impedeix a l'Ashida veure la Fortalesa de l'Oest, el Futo perd la seva maça que, llançada per una catapulta, acaba precisament a la fortalesa. La maça és molt important per al Futo, que la considera màgica, i decideix anar-la a recuperar. Però, evidentment, no li resultarà tan fàcil com es pensa, ja que, quan arriben a la fortalesa, els estan esperant.

20:47 Mike el magnífic - Quin dormilega
tancar

Quin dormilega

El Mike passa la nit del lloro per culpa d'una mosca empipadora que no el deixa dormir ni una mica, i l'endemà al matí el pobre no s'aguanta de son. De manera que quan els ossos rentadors entrin a la casa en el seu intent habitual de robar, l'Iris i les tortugues hauran de fer mans i mànigues perquè el Mike es mantingui despert i els foragiti.

20:55 Mike el magnífic - El collaret de la discòrdia
tancar

El collaret de la discòrdia

El Mike es troba en un destret quan el gatet Fluffy s'endú un collaret de la seva mestressa al pati de l'Iris, que es pensa que el collaret és un regal que li fa el Mike. Com que no sap com dir-li que no és per a ella, acabarà fent un pacte amb els ossos rentadors Freddy i Mercury perquè el recuperin a canvi d'uns dònuts. Però... se'n pot refiar, d'aquest parell?

21:01 Mike el magnífic - Boti-boti
tancar

Boti-boti

Mentre el Mike està distret mirant d'impressionar l'Iris amb una càmera de fotos, les tortugues Athos, Portos i Aramis aprofiten per fer acrobàcies al llit elàstic de la família Mikkelsen. Però de seguida apareixen els ossos rentadors Freddy i Mercury i veuen en el llit elàstic l'oportunitat perfecta per saltar fins a la terrassa i entrar a la casa a robar un ordinador portàtil que somien poder fer servir com a trencanous.

21:11 Mike el magnífic - La invitació
tancar

La invitació

El Mike no se'n sap avenir: la seva veïna, la preciosa gosseta Iris, el convida a casa seva a menjar uns pastissets. Aleshores el Mike s'adona que va tot brut i que no es pot presentar d'aquella manera a casa de la seva enamorada, i decideix anar-se a rentar. Però, mentrestant, apareixen els ossos rentadors Freddy i Mercury disposats a saquejar la casa dels Mikkelsen i la cosa es complica.

21:17 Mike el magnífic - Fluffystein
tancar

Fluffystein

Aprofitant que el Mike està distret fent jocs malabars per impressionar l'Iris, els ossos rentadors entren a la casa i comencen a barrejar a la batedora tota mena d'ingredients sense solta ni volta. Però sense voler aboquen la barreja a terra i el gatet Fluffy en beu... i es transforma a l'instant en una bola de pèl psicòpata amb una predilecció especial per les cues d'os rentador i de gos.

21:26 La Pantera Rosa - L'elefant rosa
21:31 La Pantera Rosa - L'instructora de vol rosa
21:37 La Pantera Rosa - Taf-taf rosa
21:43 La Pantera Rosa - Terapia rosa
21:49 La Pantera Rosa - Papa rosa
Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:23 Waterpolo - Waterpolo: Quadis CN Mataró-Astralpool CN Sabadell
07:33 Programes Externs Esports - Campionat Catalunya de Curses de muntanya
07:44 Temps d'aventura - + info
tancar

+ info

En aquest programa les seccions: DESCOBREIX: Una pinzellada d'aquesta temporada. CUIDA'T: Tot el que hem après. De RUTA: Santa Fe Open Road. COMPETEIX: Combatre l'adversitat.

08:08 Zona zàping
08:45 Gol a gol - Gol a Gol
tancar

Gol a Gol

Dissabte i diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de Esport3 el veterà programa "Gol a gol", que oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol. Presenta: Xavi Valls

10:16 Futbol : 2ª B - FC Andorra-Barça B
11:55 Futbol femení - Futbol Femení: AEM-Barça B
12:52 Campiones - Txell Figueras, del triatló a la BTT
tancar

Txell Figueras, del triatló a la BTT

Txell Figueras (Flaçà, 1993) és la nova sensació catalana de la bicicleta de muntanya. Procedent de la natació i el triatló, la va descobrir per a la BTT el seu entrenador, Jordi Arteman, que li feia de professor a la universitat. En només dos anys, la seva progressió ha estat espectacular. Ha fitxat per un equip professional, cosa que li permet participar a la Copa del Món i lluitar per una plaça olímpica.

13:03 Futbol femení - Futbol Femení: AEM-Barça B
13:54 Extreme BCN - Extreme BCN Roller Freestyle Men Park
14:39 Extreme BCN - Extreme BCN Scooter Park
15:25 Extreme BCN - Extreme BCN BMX Park
16:17 Programes Externs Esports - Adolf Silva, raider BMX
16:29 Programes Externs Esports - Night BMX
16:42 Vela - Vela: Sortida Vendée Globe 2020
17:56 Programes Externs Esports - Descens en skate
17:59 Esport Club Cap de Setmana - Esport Club
tancar

Esport Club

Magazín amb tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, amb atenció especial a la jornada de futbol i les principals competicions del nostre esport. Presenta Xavier Valls.

18:50 Ok Lliga - CP Voltregà Stern Motor-CE Noia Freixenet
tancar

CP Voltregà Stern Motor-CE Noia Freixenet

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

20:40 Programes Externs Esports - Top 10 Eurocup bàsquet jorn.5
20:46 Zona UFEC
20:56 Programes Externs Esports - Custom Audi Nines 2020
21:10 Programes Externs Esports - Super Cup Massi Barcelona
21:28 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Jaume Urpí

21:51 Motor a fons
22:21 Zona zàping
23:00 Gol a gol - Gol a Gol
tancar

Gol a Gol

Dissabte i diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de Esport3 el veterà programa "Gol a gol", que oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol. Presenta: Xavi Valls

00:32 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

00:55 Gol a gol - Gol a Gol
tancar

Gol a Gol

Dissabte i diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de Esport3 el veterà programa "Gol a gol", que oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol. Presenta: Xavi Valls

02:27 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

02:51 Ok Lliga - CP Voltregà Stern Motor-CE Noia Freixenet
tancar

CP Voltregà Stern Motor-CE Noia Freixenet

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

04:23 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

04:46 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Jaume Urpí

05:10 Motor a fons