TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

07:30 TN Matí - + info
tancar

+ info

L'edició del matí dels "Telenotícies", conduïda per Ariadna Oltra, per arrencar el dia amb un repàs exhaustiu a l'actualitat.

08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.

Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:00 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya.

El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:41 Cuines - Frit de pop
tancar

Frit de pop

Fem un plat típic de Menorca, un frit de pop que reuneix la terra i el mar.

15:58 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

L'Andreu confessa a la Pili que no s'ha pogut treure del cap la idea de tenir un fill. L'home li demana que ho tornin a intentar amb l'embrió que els queda, però la Pili no en vol sentir ni parlar i li fa un ultimàtum. Avui arriba en Vicenç amb una notícia inquietant. En Quim està indignat amb la Cati perquè li ha fet uns quants favors per al seu negoci i la dona no li ha pagat ni un duro. A més, en Dani ha descobert la veritat de l'accident de la furgoneta. La Mari Carmen no entén l'odi que la Noe li té al seu marit. La Noe li explica que el veritable origen de tota aquesta ràbia és que el Miquel la va enganyar amb una prostituta.

16:38 Tot es mou
20:15 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre.
El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta.
Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Òscar Andreu, Peyu i Marc Giró, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:09 Sense ficció - 102 minuts que van canviar Amèrica
tancar

102 minuts que van canviar Amèrica

Dimarts, onze de setembre de 2001. Nova York, 8.46 h. A mesura que els esdeveniments s'anaven succeint al llarg del matí, uns testimonis presencials quedaven estupefactes pel xoc, uns altres decidien ajudar els qui demanaven auxili i uns altres buscaven un lloc segur mentre el món, astorat, mirava d'entendre i assumir el que passava. Molts novaiorquesos van agafar les seves càmeres abans de fugir per gravar la Història en el mateix moment en què s'escrivia. A pesar del caos i el perill molts van continuar gravant enmig d'aquella catàstrofe durant els 102 minuts que van passar des que el primer avió es va estavellar contra la primera de les Torres Bessones fins que tots dos edificis es van esfondrar. La pel·lícula integra centenars de peces de gravacions i constitueix un testimoni històric perfecte i esgarrifós. És el documental definitiu sobre els atemptats de l'onze de setembre de 2011 a Manhattan.

00:23 Món - Afganistan, drama inacabat
tancar

Afganistan, drama inacabat

"Món" analitza la sortida de l'últim militar occidental de l'Afganistan, que ha marcat el final d'un cicle que va començar l'11 de setembre del 2001, amb l'atac a les Torres Bessones.

01:23 Més 324 - + info
tancar

+ info

"Més 324", un espai de debat diari sobre temes d'interès i d'actualitat, amb els millors especialistes i protagonistes del dia, dirigit i presentat per Xavier Graset.

02:58 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:01 Rumba a l'estudi - El Príncipe de los Ladrones
05:00 Folc a l'estudi - Los Comino
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:14 Pel·lícula - La societat literària i el pastís de pela de patata
tancar

La societat literària i el pastís de pela de patata

LA SOCIETATT LITERÀRIA I EL PASTÍS DE PELA DE PATATA (The Guernsey literary and potato pie society)

Direcció: Mike Newell
Guió: Thomas Bezucha, Don Roos. Novel·la: Annie Barrows, Mary Ann Shaffer
Producció: Blueprint Pictures, Paula Mazur, Mazur / Kaplan Company
País: Regne Unit / Estats Units
Any: 2018
Durada: 124 minuts
Fotografia: Zac Nicholson
Música: Alexandra Harwood
Intèrprets: Lily James, Michiel Huisman, Glen Powell, Jessica Brown Findlay, Matthew Goode, Tom Courtenay, Penelope Wilton, Tim Ingall, Katherine Parkinson, Kit Connor, Dilyana Bouklieva, Andy Gathergood, Marek OravecEl 1946, l'escriptora Juliet Ashton estableix amistat amb els residents de Guernsey Island, i decideix escriure un llibre sobre les seves experiències durant la Segona Guerra Mundial.

00:15 Inèdits - Inèdits - Peter O'Toole
tancar

Inèdits - Peter O'Toole

Peter O'Toole tenia 56 anys quan Jaume Figueras el va poder entrevistar per al programa "Cinema 3". O'Toole, irlandès, de la mateixa escola que actors anglesos com Alan Bates o Albert Finney, es va donar a conèixer a "Lawrence d'Aràbia", una pel·lícula monumental que el marcaria tota la vida. D'aquells primers anys i de tota la seva carrera fins aleshores tracta aquest document del 1988 que ara podrem veure íntegre a "Inèdits", en versió original i amb subtítols opcionals en català i anglès.

00:47 Pel món amb Te Radar - Contaminació
tancar

Contaminació

Amb el seu propi dispositiu de seguiment, el Te Radar intenta descobrir què se'n fa de les deixalles que van a parar als corrents d'aigua, i queda bocabadat quan comprova la gran quantitat de plàstic que travessa surant el mar i acaba embrutant les platges verges del sud del Pacífic, molt lluny d'on aquests productes es van fabricar o consumir.

01:09 Pel món amb Te Radar - Electricitat
tancar

Electricitat

El Te Radar busca sistemes que ens permetin generar electricitat per continuar gaudint de la vida moderna i reduir alhora l'impacte sobre el planeta. El nostre presentador viatja en un autobús impulsat per energia solar a Austràlia i després visita una cadena de producció d'una fàbrica xinesa on fan unes bombetes que consumeixen molt poc.

01:32 Inèdits - Inèdits - Peter O'Toole
tancar

Inèdits - Peter O'Toole

Peter O'Toole tenia 56 anys quan Jaume Figueras el va poder entrevistar per al programa "Cinema 3". O'Toole, irlandès, de la mateixa escola que actors anglesos com Alan Bates o Albert Finney, es va donar a conèixer a "Lawrence d'Aràbia", una pel·lícula monumental que el marcaria tota la vida. D'aquells primers anys i de tota la seva carrera fins aleshores tracta aquest document del 1988 que ara podrem veure íntegre a "Inèdits", en versió original i amb subtítols opcionals en català i anglès.

02:04 Viatges insòlits - Veneçuela
tancar

Veneçuela

Temps enrere, Veneçuela era un dels principals destins turístics de l'Amèrica del Sud. Però des de la mort de Chávez, el 2013, ha esdevingut un dels països més perillosos del món. En Tom i el seu equip experimentaran el perill en una barriada de Caracas, però també les meravelles naturals que Veneçuela espera poder tornar a mostrar algun dia al món.

02:47 Viatges insòlits - Dakota del Nord
tancar

Dakota del Nord

Els estats del nord dels Estats Units són els menys visitats del país. Raó suficient perquè en Tom Waes vulgui anar-hi! Dakota del Nord, Montana i Idaho seran l'escenari on es desenvoluparan històries d'americans extravagants, carreteres interminables i nombroses diferències culturals. Tot amb el segell "Only in America".

03:32 Insectes - Perú
tancar

Perú

Aquest cop les aventures culinàries amb insectes del Ben i el Josh els porten al Perú, a la selva amazònica. Allà tastaran les larves del morrut negre, a més de les erugues d'una papallona, els escarabats hèrcules, la mel d'unes abelles sense fibló i els ous d'unes formigues. Acabaran fent un dinar, a la selva, amb broquetes d'aquests insectes combinats, i, per a postres, mel de les abelles sense fibló.

04:01 Karakia - Lisa (Alaska) + "irlandesos" catalans
tancar

Lisa (Alaska) + "irlandesos" catalans

Dues històries: la Lisa i el poble 'tlingit', d'Alaska, i la passió dels catalans per Irlanda i la seva cultura.

04:51 24h Europa. The Next Generation - 23:00 - 00:00
Progrmació BD ....
06:00 Les investigacions de la Mirette - La Mirette es dedica al diapasó
tancar

La Mirette es dedica al diapasó

Roma. L'escultura "Un gegant diapasó", de la Gabriella Stupende, ha desaparegut! Com que la Gabriella és també molt fan de "L'amor en flames", en Jean Pat urgeix la Mirette a trobar l'escultura. Acompanyats per en Vittorio, el nostre duo va rere la pista del lladre, gràcies a una pista d'oli d'oliva descoberta a l'escena del crim. La pista els porta a la planta d'oli d'oliva més famosa. Allà descobreixen que el Gran Malvat Internacional està utilitzant el diapasó gegant amb fins malèfics i posant així Roma en perill: planeja amplificar les vibracions del diapasó per destruir tots els edificis nous de Roma i deixar només els antics intactes¿ I així crear un minigolf perfecte! Els nostres herois s'enfronten amb el Gran Malvat Internacional en ple Coliseu en una baralla èpica en la qual en Jean Pat mostra el seu heroic caràcter...

06:11 Les investigacions de la Mirette - L'amenaça del jeroglífic
tancar

L'amenaça del jeroglífic

La Mirette i en Jean Pat visiten el Caire, on la Saoussen els vol ensenyar alguns nous jeroglífics trobats a la piràmide de Kheops. Així és que de sobte passa una cosa ben estranya: hi ha un eclipsi solar inesperat, i després una veu tronadora des del cel dona una advertència divina, i tot seguit hi ha un llampec directe a la piràmide! La Mirette s'hi posa de seguida, i el mateix passa amb l'Esfinx. La Mirette i el Jean Pat descobreixen que el culpable és el Gran Malvat Internacional. Planeja fer el seu minigolf al mercat del Caire! Els nostres herois es comprometen a parar-li els peus en una carrera contra rellotge mentre esquiven una bola gegant destinada a destruir el Caire i el seu mercat. Finalment salven la ciutat gràcies a la increïble i inesperada especialitat local, que deixarà el Jean Pat "nuvolastorat"!

06:25 Les investigacions de la Mirette - La reineta de Backingham
tancar

La reineta de Backingham

La Mirette i el Jean Pat visiten la Tieta Dorothy a Londres quan arriba una notícia d'última hora: la reina ha desaparegut misteriosament! Va marxar d'un partit de criquet en cotxe amb xòfer. I quan el cotxe arriba al Palau de Buckingham, tot el que hi ha al seient de darrera el cotxe són el barret de la reina i¿ una granota! Els millors detectius són cridats a investigar-ho. Quan la Mirette ja hi és de ple, ha de competir amb l'agent secret Sherlock Doyle, un descendent del creador de Sherlock Holmes i que resulta tenir les teories més absurdes i brillants sobre el cas. I l'acompanya un ocell xerraire anomenat Watson, de qui en Jean Pat haurà de protegir els seus núvols, ja que l'ocell és intel·ligent i avar. Qui aconseguirà donar llum al misteri de la granota del palau?

06:36 Les investigacions de la Mirette - Els mosaics del parc
tancar

Els mosaics del parc

Barcelona. La Mirette i Jean Pat arriben just per fer fotos als mosaics del Parc Güell, però es queden estupefactes en veure que han estat reemplaçats per unes tapisseries florals! La Mirette descobreix que el culpable és una dona, la Mona, una àvia ben espavilada a qui no li agrada que el seu taller de teixits antics-però-mai-passats-de-moda el substitueixin per un de mosaics. Els nostres herois l'enxampen quan intenta tapar el drac del famós parc. De fet, no és fàcil, ja que és molt moderna, ella, i sota la faldilla porta un patinet elèctric!

06:46 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un panda
tancar

El dia que el Henry va conèixer un panda

El Henry coneix una panda del zoo que està molt nerviosa perquè arriba una cosina seva de la Xina. Però en lloc d'arribar un panda, el que arriba és un peresós. El Henry ajudarà la panda a buscar la seva cosina pel zoo.

06:52 Wow! English Method - Kindergarten Blue - Let's get Steve to the Airport (bonus)
06:59 Wow! English Method - Kindergarten Red - What's the weather like? Part 2 (song)
07:01 Wow! English Method - Early Primary Orange - Maggie's Magic Skirt (Story)
07:06 Wow! English Method - Early Primary Orange - Wear the Right Clothes Part 2 (song)
07:08 Wow! English Method - Primary Gold - Keep safe, Steve! (Story)
07:13 Wow! English Method - Bathroom Pirate (bonus)
07:21 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc el Charles Dickens
tancar

Soc el Charles Dickens

Fa tres dies seguits que plou, i la Yadina i la doctora Zoom ja no saben què fer per distreure's. Per això la Berby les porta a conèixer Charles Dickens, un escriptor molt famós que els ensenyarà que la imaginació fa que tot sigui molt més divertit. Al seu costat, i gràcies a la imaginació, travessaran rius plens de taurons, i fins i tot jugaran amb un pop gegant!

07:32 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Nellie Bly
tancar

Soc la Nellie Bly

La Yadina vol fer com el Xavier i el Brad i fer tota la volta al parc infantil passant per tots els jocs: el gronxador, el castell, el tobogan... Però, quan arriba al més difícil, li fa por i no és capaç de passar-hi. Per això la Berby la porta a conèixer Nellie Bly, una periodista que va fer la volta al món en una època que molta gent deia que no se'n sortiria.

07:43 Els germans Kratt - El coiot Adapto
tancar

El coiot Adapto

a colla d'exploradors són a la nau Tortuga mirant de posar-se d'acord sobre on anar. Sense que pràcticament se n'adonin, un cadell de coiot entra i s'endú l'últim tall de pizza d'en Jimmy. És així com començaran a descobrir la increïble adaptabilitat d'aquest animal, capaç de viure en llocs molt diferents i d'alimentar-se també de fonts molt variades. I tot plegat sense perdre de vista en Zach, no fos cas que en tornés a fer alguna de les seves!

08:05 Bola & Bill - Per molts anys, senyor Stick!
tancar

Per molts anys, senyor Stick!

La senyora Stick explica al Bola i a la seva mare que és el seu aniversari, però quan la volen felicitar, diu que per a ella no és un dia important i que no celebra mai els aniversaris de ningú. Com que la mare explica al Bola que potser a la senyora Stick no li agraden els aniversaris perquè no té ningú amb qui celebrar-los, decideixen preparar-li una sorpresa i fer-li un regal.

08:17 Bola & Bill - La festa-trampa
tancar

La festa-trampa

La perruquera i el veterinari conviden el Bill a una gran festa que organitzen per a tots els gossos, però el Bill, que es pensa que té un sisè sentit que li fa endevinar tot el que passarà, no se'n fia, i diu que el que volen és reunir els gossos per segrestar-los i enviar-los a Alaska a arrossegar trineus. El Bill i els seus amics fan tot el que poden perquè la festa sigui un fracàs.

08:40 Misha, la gata violeta - L'aviadora
tancar

L'aviadora

La Misha ha de fer un treball a l'escola sobre algun personatge important.
L'Àvia li explica la història de l'Amèlia, una gran aviadora. La Misha rememora l'epopeia d'Amèlia creuant l'Atlàntic.

08:47 Misha, la gata violeta - El vaixell
tancar

El vaixell

La Misha està molesta perquè la Carla Conill presumeix de totes les joguines que té per anar a la platja. Per això li diu que el seu pare té un iot. Quan l'endemà es troba la Carla a la platja, ha de fer mans i mànigues per dissimular. De fet, el seu pare només té una petita barca inflable. Però l'aventura que passaran junts fa que la Carla quedi entusiasmada amb el pare.

08:53 Misha, la gata violeta - El rècord mundial
tancar

El rècord mundial

A la platja, la Misha i el Guillem fan caure un castell de sorra gegant. La gent s'indigna, perquè era un intent de rècord Guinness i s'han quedat sense. La Misha ho compensa organitzant un altre rècord al poble: la del màxim nombre de gent enfadada en un mateix lloc. Aconseguiran fer empipar tanta gent?

08:59 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un iglú
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un iglú

En Louie i la Yoko recorren amb trineu les banquises glaçades del pol nord i coneixen un mico explorador que espera que arribi l'hora d'observar l'aurora boreal. El mico no sap on resguardar-se i està assegut a la intempèrie, tremolant de fred. Llavors, a en Louie se li acut una bona idea: construir un iglú perquè pugui esperar l'aurora boreal ben calentó.

09:06 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un globus aerostàtic
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un globus aerostàtic

SINOPSI En Louie i la Yoko fan senderisme. Quan s'aturen a descansar, es troben dos gossos que també van d'excursió. Volen arribar al cim de la muntanya, però hi ha hagut una esllavissada de roques que ha tallat l'únic camí que hi porta. A en Louie se li acut una idea per ajudar-los: construir un globus aerostàtic que els permetrà sobrevolar els cims de les muntanyes i descobrir uns paisatges fabulosos.

09:13 Louie - Louie, dibuixa'm un ieti
tancar

Louie, dibuixa'm un ieti

Avui en Louie i la Yoko fan veure que són escaladors. Se n'aniran d'excursió per les muntanyes de l'Himàlaia... i volen pujar fins a dalt de tot de la muntanya més alta! Però compte, perquè els ha sorprès una tempesta terrible! Qui els pot ajudar a sortir-ne? En Louie tindrà una idea genial: dibuixarà un Ieti! Això sí, és un Ieti que no sap massa com va el joc...

09:23 Artús i els vailets de la Taula Rodona - El proscrit
tancar

El proscrit

En Mordred posa verí en uns pastissets que ha fet l'Artús per al rei i la seva cort, però el rei no en menja. En canvi, la Ginebra i en Merlí, sí, i queden com morts. Com que el rei es pensa que l'Artús ha intentat enverinar-lo, l'expulsa del regne i li diu que no hi podrà tornar a entrar mai més. La Morgana i l'Artús es posen a buscar un antídot.

09:34 Artús i els vailets de la Taula Rodona - L'espectre reial
tancar

L'espectre reial

Perquè no l'enxampin durant les seves escapades nocturnes amb el Meugrú, la Ginebra demana un favor a la Morgana: una poció que faci invisible el gat-llop. El Mordred l'hi vol robar, però l'únic que aconsegueix és que l'Artús i ell mateix acabin convertits en espectres invisibles. Als dos enemics no els queda més remei que col·laborar per trobar la manera de comunicar-se amb la Morgana perquè els prepari un antídot.

09:48 Zoom, el dofí blanc - El triangle de Maotou
tancar

El triangle de Maotou

Un fenomen estrany causa el pànic a les aigües de Maotou. Al mar hi ha un lloc on els aparells electrònics dels avions s'espatllen i on es formen uns remolins immensos que xuclen les embarcacions que s'hi acosten. El Yann i els seus amics decideixen investigar. L'Auru està convençut que és culpa seva perquè s'ha menjat les ofrenes destinades a Tumura Ifénua, la deessa pop que viu a les profunditats de les aigües de Maotou.

10:00 Zoom, el dofí blanc - Una segona oportunitat
tancar

Una segona oportunitat

El Blaise i el Rico estan farts dels insults del Van Krook i decideixen deixar la feina. Van a veure la Maéva, que ha iniciat un negoci de venda de menjar a domicili, i li proposen treballar per ella com a repartidors. La Maéva dubta, però acaba oferint-los una oportunitat i els dona la feina. L'Auru no se n'acaba de fiar i convenç el Yann que els han d'espiar per si en porten alguna de cap...

10:16 Històries dels caçadors de monstres: A cavalcar! - El pla de l'Anvis
tancar

El pla de l'Anvis

El Galerna intenta matar el mestre Anvis, però ell ho descobreix gràcies al Notts i el fa tancar a la presó. L'Obaga també hi va a parar per expressar-li la ràbia pel que li va fer a la seva germana. Tancats allà, tots dos estableixen certa complicitat i l'Anvis ho aprofita per forçar al Galerna a tornar a buscar l'Avinia. Mentrestant, a Hakum, tots es preparen per fer front als Riders foscos.

10:38 Històries dels caçadors de monstres: A cavalcar! - L'atac del drac d'acer
tancar

L'atac del drac d'acer

Els riders del poble de Hakum es preparen per l'atac dels Riders foscos. El primer que arriba és el del Galerna. Però ràpidament se'n va i fa arribar un missatge a l'Avinia perquè marxi del poble i s'amagui. Diu que la vol ajudar, però de sobte apareix l'Anvis i s'emporta la noia. El Lute i el Galerna el persegueixen per rescatar-la. Ara ningú sap de part de qui està el Galerna.

10:58 George de la jungla - Per la ciència
tancar

Per la ciència

L'Ursula li envia un vídeo a la seva professora com a treball de tesi sobre els bretolèmmings, uns rosegadors molt peculiars que es dediquen a tirar els altres animals daltabaix dels penya-segats. Però al vídeo hi apareixen unes imatges de la Magnolia que desperten la curiositat de la professora Lang. Immediatament li encarrega a l'Ursula que la investigui a fons amb l'objectiu secret d'acabar capturant-la per exhibir-la com a raresa de la natura.

11:09 George de la jungla - De bufó se n'ha de venir de mena
tancar

De bufó se n'ha de venir de mena

El doctor està fart que en George sempre li frustri els plans malèfics que s'empesca i decideix concentrar-se a dominar els més petits de la jungla, els animalons de la llar d'infants. Però, un cop allà, descobreix el poder insuperable dels ullets rodonets i les galtones molsudetes dels petitons, que els fan irresistiblement bufons, i decideix inventar un maquillatge que concentri aquest poder per fer realitat el seu somni de dominar la jungla.

11:21 Els Mini Ninges - La desaparició del mestre
tancar

La desaparició del mestre

El Hiro i la Suzume no es posen d'acord en res, i el Mestre Ninja els obliga a fer guàrdia de nit per torns al pas secret que dona accés a la nau ninja. La guàrdia l'acaba fent el Mestre, però aquella mateixa nit desapareix. Naturalment, la missió d'avui dels Mini Ninges és buscar el seu Mestre, i, convençuts que l'han segrestat la Shoko i els seus samurais, comencen la recerca.

11:32 Els Mini Ninges - Buscant deseperadament el Dakko
tancar

Buscant deseperadament el Dakko

El malvat senyor Ashida decideix crear un altre tipus de samurais, més àgils i més ràpids, per poder vèncer els Mini Ninges, i per aconseguir-ho segresta el Dakko, el tanuki de l'Aika, la noia del poblat que sempre llança floretes al Hiro. El Hiro li promet que el recuperaran, però ara el Dakko només obeeix les ordres de la Shoko i és un animal molt difícil de capturar.

11:42 Els Mini Ninges - Desitjos al vent
tancar

Desitjos al vent

Durant el festival del Tanabata tothom demana un desig, l'escriu i el penja en un dels quatre Arbres dels Desitjos que hi ha a la Terra sota els Núvols. Enguany, el malvat Ashida, per evitar que desitgin coses contra ell, ha decidit destruir tots els Arbres dels Desitjos amb una catapulta gegant. Els Mini Ninges intentaran aturar-lo, però també tindran dret a demanar algun desig!

11:52 Els Mini Ninges - Mini fantasmes
tancar

Mini fantasmes

El malvat Ashida decideix construir una torre de vigilància molt a prop del refugi secret on els Mini Ninges amaguen la nau ninja. El Mestre Ninja, conscient del perill que això comporta, fa reviure el fantasma de Yamabushi per espantar la Shoko, però fins que no apareix el fantasma d'Atsumori, un avantpassat del senyor Ashida que té molt mal geni, no comencen les corredisses de veritat.

12:04 Els germans Kratt - El misteri del rosa dels flamencs
tancar

El misteri del rosa dels flamencs

Quan l'Aviva fa el vestit de poder de flamenc, el color no funciona i el vestit surt del tot blanc. L'equip dels germans Kratt no entén per què. L'ADN és correcte, han seguit el procediment adequat... D'on ve el color rosa dels flamencs? Els nostres amics decideixen resoldre el misteri del rosa dels flamencs.

12:25 Els germans Kratt - Delícies d'ornitorinc
tancar

Delícies d'ornitorinc

Tot fent caiac per Austràlia, en Chris i en Martin s'han trobat un dels animals més estrambòtics del món: un mamífer amb potes d'ànec, cua de castor... i que pon ous?! Només pot ser l'ornitorinc! El pitjor de tot és que en Gormand, un xef molt malvat, vol afegir els ous d'aquest animal en extinció al seu menú! Avui tenen feina, els germans Kratt!

12:46 Espies de veritat - Pallassades
tancar

Pallassades

Després de diversos incidents diplomàtics per culpa de gent que va maquillada de pallasso, les Espies han descobert que tots tenien una cosa en comú: tots havien fet servir maquillatge Pallassonique. D'entrada, sembla normal, però al cap d'una estona et deixa la cara de pallasso i no marxa de cap manera! Pot ser que hi tingui res a veure la Bozette, la millor pallassa del món?!

13:07 Espies de veritat - Astrologia? No, gràcies!
tancar

Astrologia? No, gràcies!

Mentre investigaven tot de canvis sobtats en les marees de diferents oceans, les Espies han descobert el pla de la Cosmo, una geni de l'astrologia que van fer fora de l'Agència Espacial i que ara té intenció de deixar la Terra sense gravetat amb la seva Estratus-Aterridora. Tal com diu ella mateixa: si no la van deixar anar a l'espai, portarà l'espai a la Terra!

13:32 Un drama total presenta: La cursa absurda - L'últim tango a Buenos Aires
tancar

L'últim tango a Buenos Aires

Només queden quatre equips i l'etapa del dia els porta fins a l'Argentina, on d'entrada hauran de superar una prova que consisteix a ballar un tango. Hi ha concursants que no ho troben just, perquè en això de ballar, els patinadors sobre gel tenen avantatge. Un cop superat el tango, els equips hauran de mirar de capturar un emú amb una boleadora i dur-lo fins a la Catifa de Meta.

13:53 En Grizzy i els Lèmmings - Doblega que doblegaràs
tancar

Doblega que doblegaràs

Gràcies a un vell manual de papiroflèxia japonesa tradicional, els lèmmings fabriquen en cadena ocells de paper amb els quals juguen a planar. En Grizzy s'adona que podria fabricar la magnífica papallona de la tapa i regalar-l'hi a l'ossa dels seus amors. Esclar que, per doblegar els lèmmings, cal convertir-se abans en un autèntic mestre de la papiroflèxia! Se'n sortirà?

14:00 En Grizzy i els Lèmmings - Os animat
tancar

Os animat

Els lèmmings estan tots assegudets al sofà mirant uns dibuixos animats en què un ratolí fa bromes pesades a un gat. En Grizzy, que té intenció de fer una migdiada, apaga la televisió i confisca les piles del comandament a distància per assegurar-se que no podran tornar a posar el seu programa. Potser s'ho hauria d'haver pensat dues vegades abans d'interposar-se entre una colla de lèmmings i el seu interès per l'animació.

14:07 En Grizzy i els Lèmmings - Os XXL
tancar

Os XXL

En Grizzy demostra als lèmmings un cop més que no poden fer-li front físicament i que l'últim pot de crema de xocolata amb avellanes acaba sempre en mans del més fort. Però els Lèmmings troben la manera de plantar-li cara multiplicant la potència d'un llum que accelera el creixement de les plantes per augmentar de mida ells mateixos instantàniament i posar-se a l'alçada de l'os.

14:13 En Grizzy i els Lèmmings - L'hàbit no fa l'os
tancar

L'hàbit no fa l'os

Els lèmmings han aconseguit una caixa sencera de crema de xocolata amb avellanes, que han afanyat a amagar de la vista d'en Grizzy. I, com que els nostres lèmmings són prudents i molt murris, és impossible sorprendre'ls quan accedeixen al seu estoc de crema de cacau secret. Fins que en Grizzy descobreix un anell màgic que li permet adoptar l'aparença d'un lèmming.

14:20 En Grizzy i els Lèmmings - Os amb ulleres
tancar

Os amb ulleres

En Grizzy està convençut d'haver descobert el súmmum del confort: unes ulleres amb què es pot veure la televisió en format panoràmic, que disposen, a més a més, de tota mena d'indicadors ambientals, com ara un avisador d'intrusos. Només tenen un defecte: la funció velocímetre, que als lèmmings els encanta i amb la qual fan la guitza al panxacontent de l'os.

14:26 El xou de la Pantera Rosa - Seguint el rastre de la pantera solitària/Formiga a la sorra/Nyigo-nyigo rosa
tancar

Seguint el rastre de la pantera solitària/Formiga a la sorra/Nyigo-nyigo rosa

La formiga té uns quants dies de vacances i decideix passar-los a la platja. Però el porc formiguer n'ha detectat el rastre i la segueix fins a la vora del mar. Quan està a punt de capturar-la, el socorrista el confon amb un gos i el fa fora d'allà perquè la normativa diu que els gossos no poden anar sense lligar.

14:53 La Pantera Rosa - Rosa i valent
14:59 La Pantera Rosa - Atracció rosa
15:05 Els germans Kratt - Desperta't, marmota
tancar

Desperta't, marmota

Després de trobar-se una marmota canadenca, l'Aviva ha decidit fer-ne un vestit de poder animal i provar-lo ella mateixa. El que no sabia era que, de cop i volta, es posaria a hibernar! Ara en Martin i en Chris han de mirar de despertar-la, però ho han de fer de manera natural. Podria ser molt perillós treure-li el vestit de poder animal!

15:31 Els germans Kratt - Els colors de la Xina
tancar

Els colors de la Xina

El Martin, el Chris i la resta de la colla, meravellats amb els preciosos colors del faisà daurat i dels altres animals de la Xina, es posen a investigar la importància i la funció que tenen els colors per a cada animal. Mentrestant, la Donita Donata, que no suporta tants colors, comença a capturar els animals per descolorir-los i muntar una desfilada de moda ben grisa. La missió dels Kratt serà rescatar els animals i recuperar els colors de la Xina.

15:51 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Quina família!
tancar

Quina família!

La Louise, la filla de Lord Godofred, s'avorreix i el seu pare ha tingut la pensada de deixar-la uns quants dies al castell de Nottingham perquè canviï d'aires i es distregui. El rei Ricard promet al pare de la noia que renunciarà al tron si li passa res, i la princesa Marian també la rep amb entusiasme. Però la Louise s'estima més passar el dia al bosc amb en Robin que no pas tancada entre quatre parets.

16:03 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Un mal truc
tancar

Un mal truc

Al poble de Nottingham ha arribat un mag que fa les delícies de tothom. Fins que fa desaparèixer una bossa d'or del príncep i fuig cames ajudeu-me. Interceptat per en Robin, l'il·lusionista assegura que no hi té res a veure. En Robin li promet que esclarirà l'assumpte si s'entrega a la justícia per evitar quedar en evidència. En Robin i companyia descobreixen aviat el culpable, però aquest té un as a la màniga.

16:18 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Tumult al Túmul
tancar

Tumult al Túmul

Els bandits s'ha escapat de la presó i el príncep Joan vol reforçar els murs de les masmorres. A fi d'obtenir la pedra necessària, es proposa enderrocar el Túmul, un lloc emblemàtic que en Robin no està disposat a deixar destruir. En Tuck es fa passar per l'"esperit del Túmul" i espanta el príncep. Fins que és descobert. Caldrà recórrer a la màgia de la Marian per parar els peus al príncep definitivament.

16:29 Les Tres Bessones - Barbablava
tancar

Barbablava

Les Bessones descobreixen que el Barbablava que han conegut no és l'autèntic pirata, és el seu nebot. Aquest, en realitat, té la barba negra. Està enamorat de l'única persona que coneix el seu secret, la perruquera que li tenyeix la barba blava, però és massa tímid per dir-li. Per complicar més les coses, el fantasma del seu oncle i la Bruixa ronden per la casa. Sort que les Bessones també hi són i l'ajudaran a vence'ls!

16:52 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i Agatha Christie
tancar

Les Tres Bessones i Agatha Christie

Gràcies a l'Avorrida, les Bessones coneixen Agatha Christie, la famosa escriptora de novel·les de misteri, viatjant en el tren més luxós, l'Orient Express. Mentre el tren és dins d'un túnel, a l'escriptora li roben el manuscrit d'una novel·la que acaba d'escriure. Les nenes interrogaran els sospitosos i, després d'investigar el cas, arribaran a una conclusió sorprenent¿

17:18 Els mixets - Inventem aventures
tancar

Inventem aventures

Els mixets han anat a veure el seu avi faroner i s'avorreixen perquè s'han descuidat de portar joguines o llibres per entretenir-se. L'avi mira d'explicar-los les seves aventures quan viatjava en globus, però als mixets no els sembla gaire emocionant. Llavors els diu que tanquin els ulls i deixin volar la imaginació...

17:23 Els mixets - Els supergats
tancar

Els supergats

Els mixets decideixen jugar a superherois. Cadascú es fa una disfressa i tria uns superpoders. Ara només els falta algú a qui salvar. La Mona s'hi ofereix, però poc s'espera que al final necessitarà ajuda de veritat.

17:27 Els mixets - El lladre emplomallat
tancar

El lladre emplomallat

Mentre juguen a l'habitació, de sobte cadascun dels mixets troba a faltar alguna cosa: en Tortell un xiulet, la Dolça una agulla dels cabells i en Flam la lupa. Mentre s'acusen entre ells per saber qui és el lladre, arriba la mare i diu que ha perdut una arracada. Deu ser que hi ha un lladre a casa?

17:32 El Mic i els seus amics - El pont de les formigues
tancar

El pont de les formigues

El Mic, amb les cames ben obertes, fa un pont per a les formigues. Van passant per sota i el Mic canta una cançó: Sota el pont, sota el pont, apa, tots passem-hi!

17:57 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen una turbina eòlica
tancar

En Louie i la Yoko construeixen una turbina eòlica

En Louie i la Yoko passegen pel bosc, prop d'uns penya-segats, en una zona on el vent bufa molt fort. Mentre busquen un lloc on resguardar-se, es troben un os que els convida a la seva cabana. El problema és que està a les fosques, perquè l'electricitat no hi arriba. Llavors a en Louie se li acut una idea: construir una turbina eòlica per aprofitar la força del vent i transformar-la en electricitat.

18:04 Louie - Louie, dibuixa'm un guepard
tancar

Louie, dibuixa'm un guepard

Avui en Louie i la Yoko han sortit a passejar per la sabana. Allà hi coneixeran una girafa que presumeix de ser l'animal més ràpid del territori. Vols dir que corren tant, les girafes? Sigui com sigui, els ha proposat de fer una cursa. Però ni en Louie ni la Yoko no corren gaire... És clar! En Louie dibuixarà un guepard perquè faci la cursa! Preparats, llestos, ja!

18:12 Leo, el guardabosc - La galera
tancar

La galera

La Farah està molt amoïnada per un conflicte que ha vist sota el mar i demana ajuda als seus companys guardaboscos, el Leo i la Katie. Resulta que dos animals molt ferotges s'estan barallant des de fa estona. Sorprenentment, no es tracta d'animals enormes, sinó de dues petites galeres multicolors. El Rocky els explica que les galeres són molt agressives i que es llancen al combat si veuen possibilitats de guanyar-lo.

18:23 Leo, el guardabosc - El pangolí malai
tancar

El pangolí malai

Mentre juga a cavallers amb el gosset Heroi, el Leo troba una cria de pangolí al jardí. La seva germana Katie l'informa que es tracta d'un pangolí de Malàisia, un animaló que, sense la seva mare, corre un greu perill. Els dos petits guardaboscos se'n van de viatge a la selva per portar el pangolí a casa seva, però, primer, hauran d'esquivar un ferotge tigre.

18:34 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc el Neil Armstrong
tancar

Soc el Neil Armstrong

La Yadina sempre menja el mateix per dinar, sandvitx de formatge amb gelatina, fins que arriba un dia que se li acaba la gelatina. El Xavier i el Brad l'animen perquè tasti una cosa nova, però no hi ha manera. Per això la Berby la porta a conèixer Neil Armstrong, que es va passar tota la vida provant coses noves, pas a pas, fins que va arribar a la Lluna!

18:45 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc l'Eleanor Roosevelt
tancar

Soc l'Eleanor Roosevelt

Quan es repartien les feines que s'han de fer avui al museu, al Xavier li ha tocat la de repartir mapes, i com que li ha semblat una mica avorrida, la Berby l'ha portat a conèixer Eleanor Roosevelt, esposa del president Theodore Roosevelt i primera dama dels Estats Units, una dona que sempre va aprofitar totes les oportunitats que va tenir per ajudar els altres.

18:56 Un dramarama total - Districte escolar 9
tancar

Districte escolar 9

El Xef té una màquina capaç de determinar a què es dedicaran els nens quan siguin grans. Un per un, tots hi entren i la màquina emet el seu veredicte. Per tots menys per l'Owen, que no sap fer res. Tots reconeixen que hi ha una cosa que l'Owen fa millor que ningú: els pets. Llàstima que no serveixi per res. Almenys fins que uns estraterrestes ensumadors envaeixen la Terra.

19:06 Un dramarama total - La mestra robot
tancar

La mestra robot

Al Xef li comuniquen que no cal que torni a la guarderia perquè ara el substituirà una mestra nova. Quan arriba la substituta, els nens es pensen que li podran prendre el pèl perquè és una senyora gran, però resulta que és un robot perillós.

19:15 Un dramarama total - Els guants màgics
tancar

Els guants màgics

L'Owen és tan pocatraça que tot el que toca ho destrossa. De cop i volta, troba uns guants màgics a la caixa dels objectes trobats que li ofereixen ser el més traçut de tots, però li amaguen les seves autèntiques intencions.

19:29 Mondo Yan - El gran conill
tancar

El gran conill

Els Ancians encarreguen als Guardians que preparin un gran banquet. En Pai troba que té l'oportunitat d'impressionar els Ancians i guanyar-se una nova arma que substitueixi el seu Bastó Misteriós. Però quan va a collir la rara pastanaga de ratlles, que és un ingredient fonamental per al seu plat, l'ataca un conill gegant que és un mutant enviat per en Negu. El Bastó Misteriós l'ajuda a derrotar el mutant i llavors ja està content amb la seva arma. De moment.

19:41 Mondo Yan - El nadó de drac
tancar

El nadó de drac

En Xia intenta dominar la transformació en Guerrer Drac. En Negu envia una mutant drac que decideix que en Xia pot ser el seu nadó perfecte. L'April i en Pai aconsegueixen que la drac mutant s'enamori del Senyor del Vent, el seu vaixell en forma de drac.

19:53 Zoom, el dofí blanc - SOS nàufrags
tancar

SOS nàufrags

Una tempesta sorprèn l'Auru i la Clarissa, que van a parar a una illa deserta. Han de sobreviure fins que els trobin. L'Auru intenta tranquil·litzar la Clarissa i fa gala d'un gran enginy perquè la seva illa deserta sigui el màxim de còmoda possible. Per primera vegada, la Clarissa comença a apreciar les virtuts de l'Auru. Però quan va a buscar llenya, l'Auru fa un descobriment increïble. Segur que són en una illa deserta? I l'hi ha de dir a la Clarissa?

20:05 Zoom, el dofí blanc - L'odissea del Raoul
tancar

L'odissea del Raoul

El Kaï, el cosí de la Timéti, veu una serp perillosa a Maotou. El Yann, la Timéti i l'Auru decideixen buscar-la perquè no mossegui ningú. Mentre són fora, la Marina s'ha de quedar cuidant el Kaï. Però mentre els dos nens preparen el bany del Raoul, aquest fuig i cau al mar. El petit coala viurà una aventura increïble que el posarà sobre la pista de la serp.

20:18 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Rivals
tancar

Rivals

Els bandits han robat l'estrella d'or del xèrif, i en Robin i la seva banda ajuden a aturar-los i a recuperar-la. L'estrella, però, s'ha malmès i cal fer-la arreglar. Mentrestant, el xèrif encarrega a en Ralf i en Rolf que portin en Jack, en Doug i en Pispa a les masmorres. En un descuit, els facinerosos s'escapen i, un cop adobada l'estrella, la tornen a robar. En Robin, tanmateix, té un as a la màniga.

20:29 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Amb bona voluntat
tancar

Amb bona voluntat

Com cada any per les mateixes dates, el rei Ricard allibera un presoner. Aquest cop indulta un rondallaire que el príncep Joan havia fet empresonar per haver-se burlat d'ell. En Ricard, en canvi, el troba tan graciós que el convida a quedar-se al sopar amb el seu amic Godofred, esperant que, fent-lo riure, li passi el seu darrer enuig i regni l'harmonia entre tots dos. Però el rondallaire desapareix misteriosament.

20:41 Les Sisters - Pànic a casa
tancar

Pànic a casa

Mentre discuteixen i es barallen, la Marine i la Wendy senten una conversa que les deixa glaçades: els pares volen divorciar-se. Però el pitjor de tot és que separaran les filles també. L'una viurà amb el pare i l'altra amb la mare. Les germanes decideixen impedir el desastre i per això no els queda més remei que convertir-se en les filles més encantadores del món.

20:53 Les Sisters - La "germanetitis"
tancar

La "germanetitis"

A la Wendy li surten tot de granets i no para d'esternudar i de gratar-se quan se li acosta la Marine. I si s'ha tornat al·lèrgica al corconet? La Wendy li explica que ha agafat la "germanetitis", una al·lèrgia a les germanetes que pateixen alguns adolescents. I això vol dir que la Marine no podrà tornar a jugar amb la seva germana? No. Perquè la Wendy es curi només cal que la Marine no se li acosti en tota la tarda.

21:05 Avatar, la llegenda de la Korra - Operació encoberta
tancar

Operació encoberta

Mentre en Bolin es converteix en l'estrella de les pel·lícules d'en Varrick, a l'Asami algú li roba el material d'Indústries Futur. La policia es pensa que és cosa de la Tribu del Nord, però en Mako no ho veu gens clar i es posa a investigar pel seu compte, amb el dubtós ajut de la Triple Tríada. Durant aquest temps, l'avatar ha desaparegut: ha arribat a una illa deserta i no té cap record.

21:31 El detectiu Conan - El misteri de la tenda cremada (1a part)
tancar

El misteri de la tenda cremada (1a part)

En Conan i la seva colla van a passar el cap de setmana en un càmping amb la senyoreta Wakasa. Allà coneixen quatre universitaris, membres d'un club de bàsquet. Aquella nit, hi ha un incendi a la tenda d'un dels jugadors de bàsquet i el noi mor carbonitzat. L'inspector en cap Kuroda, que havia acampat a la tenda del costat amb la intenció d'espiar la senyoreta Wakasa, haurà de descobrir si l'incendi ha estat provocat.

Progrmació BD ....
06:21 Motor a fons
06:39 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:59 Onze
07:25 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

07:47 Handbol - Handbol Supercopa de Catalunya: Final masculina Barça-Fraikin BM Granollers
08:30 Collita pròpia - Arròs
tancar

Arròs

L'arròs forma part de l'alimentació del 70% de la població mundial. A Catalunya aquest cereal es cultiva a dues zones úniques: a Pals i, sobretot, al Delta de l'Ebre.

09:20 Xarxa Natura - Alt Pirineu
tancar

Alt Pirineu

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

09:23 Handbol - Handbol Supercopa Catalunya: Final femenina KH-7 BM Granollers-Handbol Sant Quirze
09:27 km33 - Uapskushish, el petit núvol blanc
tancar

Uapskushish, el petit núvol blanc

La Rosa i la Maite se'n van al Quebec seduïdes per la seva impressionant natura. Totes dues comparteixen la passió de muntar a cavall. Veuran balenes i aniran en canoa amb els indis autòctons. Visitaran la cosmopolita Mont-real i la històrica ciutat de Quebec.
I, a més a més: el Quebec dins el Canadà, esports d'aventura, i les primeres nacions.

10:07 Catalunya salvatge - L'empremta volcànica
tancar

L'empremta volcànica

"Catalunya salvatge" és una sèrie documental de 13 capítols que donarà a conèixer als espectadors els ecosistemes més representatius del nostre país. Des dels cims del Pirineu fins a les llacunes del delta de l'Ebre, "Catalunya salvatge" farà un repàs de la flora i la fauna dels paratges més emblemàtics de Catalunya.

Els seguidors de la sèrie tindran, doncs, una finestra privilegiada a la biodiversitat del Parc Nacional d'Aigüestortes, la muntanya de Montserrat, la zona volcànica de la Garrotxa, els aiguamolls de l'Empordà o el món submarí de les illes Medes.

El primer ecosistema explorat en profunditat serà el d'alta muntanya, on la supervivència no és gens fàcil.

(tardor 2010)

10:34 Karakia - L'herència britànica + la cuina 'taronja'
tancar

L'herència britànica + la cuina 'taronja'

Dues històries: L'herència britànica d'en Liam i en David i la taronja carbassa.
En Liam va néixer a Eivissa. Eren els últims anys del paradís hippy i els pares van acabar tornant a Anglaterra. Després d'estar-se un temps allà, en Liam va retornar a Eivissa i va acabar fent cap a Catalunya. Abans d'instal·lar-se a Barcelona ha viscut a la Vall d'Aran, a la Selva o al Baix Llobregat. És una persona inquieta, que ha sabut adaptar-se a moltes situacions laborals, i ara, en època de crisi, prepara el salt a un altre continent. També és pràctic a la cuina. Ens ho demostra amb plats fàcils de fer i amb bona part dels ingredients procedents del supermercat britànic on treballa. L'apple crumble with custard n'és un bon exemple. El plat principal és ben casolà: uns sticky ribs amb salsa agredolça, recepta de la mare.
Fa vint anys que en David va ser "abduït" pel color taronja. Amb aquesta declaració tan insòlita us convidem a veure una de les històries més diferents que hem gravat i potser la que més s'allunya dels karakia que heu vist fins ara. La d'en David és una història que barreja art i gastronomia. L'obsessió d'aquest artista d'Igualada pel color de les taronges i carbasses el va portar a vestir-se de cuiner durant les performance que protagonitza. Família i amics participen també en les seves accions, com la que desenvolupa a casa seva ¿una casa blanca i taronja¿ fent cuina taronja amb sabors d'altres cultures: la búlgara, la colombiana i la japonesa. Com diu en David, ja que t'obsessiones per una cosa, és més ric arribar fins al final!

11:25 Onze
13:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 16:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Ramos..

13:33 Programes Externs Esports - Trial GP França
14:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 16:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Ramos..

14:34 Zona zàping
14:58 Pel món amb Te Radar - Contaminació
tancar

Contaminació

Amb el seu propi dispositiu de seguiment, el Te Radar intenta descobrir què se'n fa de les deixalles que van a parar als corrents d'aigua, i queda bocabadat quan comprova la gran quantitat de plàstic que travessa surant el mar i acaba embrutant les platges verges del sud del Pacífic, molt lluny d'on aquests productes es van fabricar o consumir.

15:20 Pel món amb Te Radar - Electricitat
tancar

Electricitat

El Te Radar busca sistemes que ens permetin generar electricitat per continuar gaudint de la vida moderna i reduir alhora l'impacte sobre el planeta. El nostre presentador viatja en un autobús impulsat per energia solar a Austràlia i després visita una cadena de producció d'una fàbrica xinesa on fan unes bombetes que consumeixen molt poc.

15:44 Thalassa - Sons de mar
16:01 Xarxa Natura - Montserrat
tancar

Montserrat

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

16:07 El món des de l'aire - Un viatge aeri a través d'Irlanda. De Donegal al Grianan d'Aileach
tancar

Un viatge aeri a través d'Irlanda. De Donegal al Grianan d'Aileach

Un recorregut aeri per Irlanda. Des de Donegal, seguirem la ruta costanera de l'Atlàntic. Visitarem Killybegs, el port pesquer més gran d'Irlanda, i després els penya-segats més alts del país, a Slieve League. Des d'allà, posarem rumb al nord per visitar les torberes on es cull el principal combustible del país. Després visitarem el castell de Glenveagh, i acabarem el nostre viatge per l'illa maragda al jaciment arqueològic del Grianan d'Aileach.

16:32 El món des de l'aire - Un viatge aeri a través d'Itàlia. D'Urbino a Trani
tancar

Un viatge aeri a través d'Itàlia. D'Urbino a Trani

Avui farem un recorregut aeri per Itàlia. El nostre viatge començarà a Urbino, una de les capitals del Renaixement. A la regió dels Abruços, visitarem la ciutat turística de Pescara. Des d'allà, arribarem a Lucera i descobrirem el seu castell i un amfiteatre romà extraordinari. Visitarem Matera, una de les ciutats habitades més antigues del planeta, i acabarem el nostre viatge a Trani, la perla de la regió de la Pulla.

16:58 Piragüísme - Piragüisme: Camp. del Món Slalom Final fem. i masc. Canoe
18:15 Handbol - Handbol Supercopa Catalunya: Final femenina KH-7 BM Granollers-Handbol Sant Quirze
20:06 Top gols La Lliga - Jornada 4: 2a. Divisió
20:35 Handbol - Handbol Supercopa de Catalunya: Final masculina Barça-Fraikin BM Granollers
22:48 Zona UFEC
23:00 Onze
03:02 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

03:24 Onze