TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
07:00 Notícies 3/24
08:20 Notícies 3/24
09:21 Notícies 3/24
09:51 Notícies 3/24
10:21 Notícies 3/24
11:25 Plats bruts - Tinc futur
tancar

Tinc futur

L'exnòvia del Lopes torna al pis a veure'l perquè li vol fer una proposició: que li engendri un fill. La Mercedes no creu en les prediccions de l'horòscop, però canvia d'actitud en veure com es compleixen en els altres.

11:59 Plats bruts - Tinc honor
tancar

Tinc honor

La Carbonell porta un gat al pis, que pertany a un "capo" mafiós, perquè l'ha de cuidar perquè li deu un favor. El Lópes i l'Emma l'ajudaran. D'altra banda, el David i el Pol refermen la seva amistat i planegen fer un viatge plegats. Fins i tot el David intentarà ajudar el Pol a lligar.

12:27 Plats bruts - Tinc un virus
tancar

Tinc un virus

El David està constipat i decideix trucar al metge de la Seguretat Social, que li prescriu medicació rutinàriament sense visitar-lo. L'Emma es declara contrària als telèfons mòbils en una conversa al bar amb el Ramon, el Pol i la Mercedes, i aquests n'hi regalen un. El David empitjora, truca a un metge privat i acaba ingressant en coma a l'hospital.

12:52 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

14:00 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:42 Un poble francès - El judici
tancar

El judici

Els catorze milicians entreguen les armes. Com que no se'ls pot traslladar a Besançon, el Jules Bériot decideix muntar un consell de guerra perquè responguin dels seus actes. Demana a l'Anselme, l'Antoine i la Suzanne que siguin els jutges, a l'Edmond que sigui el fiscal i al doctor Daniel Larcher que sigui l'advocat. Però quan el Bériot truca a Dijon, el seu superior li dona una ordre terrible.

16:40 Vera - Els salta-sorres
tancar

Els salta-sorres

La Vera ha de resoldre el cas de la mort del sergent Deverson, que s'ha produït en una base militar. El comandant de la base té pressa perquè es tanqui el cas, i com que aparentment és un suïcidi, sembla que aviat quedarà resolt, però la Vera no ho té tan clar. De seguida comença a planar l'ombra d'una altra mort: la d'Oliver Barton, que va tenir lloc a l'Afganistan davant dels ulls dels seus companys.

18:17 Julie Lescaut - La morta invisible
tancar

La morta invisible

S'ha trobat el cadàver d'una dona enterrat en calç viva. De seguida, un home s'entrega voluntàriament i confessa que n'és l'assassí i que els fets van passar fa deu anys. Però els forenses determinen que la dona no fa més de tres mesos que és morta. La investigació s'encalla. La Julie ha d'ajudar en Motta amb un altre cas, però continua treballant en el seu fins que es descobreix el cos d'una altra dona en les mateixes circumstàncies.

19:54 Moments APM?
19:56 Moments APM?
20:08 Moments APM?
20:28 TV3xUnTub - Ricard Ustrell
tancar

Ricard Ustrell

TV3XUNTUB Ricard Ustrel

21:00 Telenotícies vespre
21:56 Joc de cartes - Millor restaurant regentat per famosos
tancar

Millor restaurant regentat per famosos

El concurs "Joc de cartes", presentat per Marc Ribas, torna al seu format original: a cada programa s'enfrontaran quatre restaurants de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. Els propietaris de cada restaurant seran els jutges i hauran de valorar la competència, mentre Marc Ribas tindrà el vot decisiu per determinar quin restaurant és el millor dels quatre. Durant el concurs no només es tindrà en compte la proposta gastronòmica de cada establiment, sinó que també es valoraran l'espai, el servei, la cuina, el preu del restaurant i s¿atorgarà el Segell Blau, una nova categoria en què es valorarà el restaurant més sostenible i que faci un ús més eficient de l'aigua. "Joc de cartes" buscarà, entre d'altres, el millor restaurant de cuina de porc a la Plana de Vic o el millor establiment de cargols de la Noguera. I en aquesta segona temporada es gaudirà de setze programes, quatre de realitzats en espais únics i especials. "Joc de cartes" és un programa produït per TV3 amb la col·laboració de DLO-Magnolia. Aquest concurs és l'adaptació del format "My restaurant rocks"', un programa impulsat per Red Arrow International que ja s'ha adaptat a Itàlia, Alemanya i França.

23:09 Joc de cartes - Millor restaurant tradicional a Tossa
tancar

Millor restaurant tradicional a Tossa

"Joc de cartes" visita la Costa Brava per trobar el millor restaurant de cuina tradicional de Tossa de Mar. Marc Ribas ens presentarà les parelles formades pel Caspar i en Josep, un holandès i un català que encapçalen la proposta gastronòmica del Can Sophia; la dels germans Raúl i Miquel Mondéjar, que presumeixen dels seus exquisits arrossos al restaurant Minerva; i, per últim, l'equip format pel matrimoni del Xavier i la Núria, un administrador fiscal i una psicòloga que lideren Sa Muralla, un establiment amb una ubicació privilegiada. D'entre tots, i davant del blau marí del mar tossenc, sabrem el guanyador d'aquest nou duel estiuenc.

00:20 El Celobert - Grups inventats
tancar

Grups inventats

Mes enllà de Milli Vanilli, la història del pop està farcida de grups de mentida, d'aquells que en realitat només hi posen la cara.

00:53 Temps d'aventura
01:25 Futbol: Pretemporada F.C.Barcelona - Nàpols - FC Barcelona
03:20 Ritmes a l'estudi - AMIGOS IMAGINARIOS
tancar

AMIGOS IMAGINARIOS

Un quintet format a Madrid per cinc músics habituals dins del circuit pop-rock espanyol i que han tocat amb bandes com Tulsa, Russian Red o amb Cristina Rosenvinge. En tres àlbums, els Amigos Imaginarios han creat un llenguatge propi amb unes lletres plenes d'ironia i reflexió i amb un so hereu de Wilco, Neil Young o Lucinda Williams. A punt d'editar el quart treball, "Museo de reproducciones", avui ens porten un repertori en què continuen investigant amb el seu so i el seu lirisme.

04:20 Blues a l'estudi - AUGUST THARRATS
tancar

AUGUST THARRATS

August Tharrats ha estat el pianista pioner del blues i el boogie-woogie al nostre país i ha format part de les formacions més representatives d'aquests estils en el context català. Des de fa anys, lidera el seu propi trio, amb què ha gravat tres àlbums i ha creat un blues amb accent de swing, que ens orienta al jazz clàssic. L'acompanyen Jaume Badrenes als saxos, Jordi Mestres al contrabaix i Anton Jarl a la bateria.

05:19 Jazz a l'estudi - Pagès/Gadel/4
tancar

Pagès/Gadel/4

El bateria de formació clàssica, Toni Pagès ens porta avui un projecte dedicat plenament a la melodia, perseguint-ne l'excel.lència, la interacció entre harmonies, i en perfecta comunió amb la càlida veu d'Elena Gadel. Executant les seves composicions els acompanyen el piano de Josep Lluís Guart i el contrabaix de Guillermo Prats.

05:49 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer. El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català". "El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:12 Favorits - + info
tancar

+ info

Una colla d'amics que salten d'un avió amb un cotxe. La història d'un paralític que s'ha convertit en un superhome. L'home que no necessita respirar per seguir viu. Aquests i d'altres personatges increïbles, en aquest capítol de Favorits. Balears: Dos nois que s'han proposat netejar els aceans amb una paperera. Valencia: Una aplicació que busca a Jesucrist pels carrers. Catalunya: El cas d'un productor que ha canviat les estrelles del cinema per les estrelles de YouTube.

22:38 Les forces de la natura - El color
tancar

El color

La Terra està pintada amb uns colors impressionants; uns colors que revelen veritats profundes sobre la composició de la Terra i la química dels nostres cels. Viatjarem a Islàndia, per veure l'esplendor delicat d'un art iris lunar. També visitarem un volcà per entendre per què brilla el sol. Analitzant com la llum del sol transforma les planes del Serengueti i determina les migracions anuals de les balenes geperudes fins al Carib i les aurores boreals, entendrem la signatura de colors del nostre planeta. Gràcies al color, potser algun dia trobarem una altra Terra, una altra possible llar, tan vibrant i plena de colors com la nostra.

23:31 Encontres perillosos - Enrampats
tancar

Enrampats

En Brady Barr s'endinsa a la selva de Surinam a la recerca d'anguiles elèctriques per mirar de demostrar si és cert el rumor que diu que en realitat n'hi ha de dues espècies diferents. I alhora mirarà de donar-nos a conèixer com s'ho fan les anguiles elèctriques i altres animals aquàtics per produir electricitat.

00:22 Favorits - + info
tancar

+ info

Una colla d'amics que salten d'un avió amb un cotxe. La història d'un paralític que s'ha convertit en un superhome. L'home que no necessita respirar per seguir viu. Aquests i d'altres personatges increïbles, en aquest capítol de Favorits. Balears: Dos nois que s'han proposat netejar els aceans amb una paperera. Valencia: Una aplicació que busca a Jesucrist pels carrers. Catalunya: El cas d'un productor que ha canviat les estrelles del cinema per les estrelles de YouTube.

00:49 Les forces de la natura - El color
tancar

El color

La Terra està pintada amb uns colors impressionants; uns colors que revelen veritats profundes sobre la composició de la Terra i la química dels nostres cels. Viatjarem a Islàndia, per veure l'esplendor delicat d'un art iris lunar. També visitarem un volcà per entendre per què brilla el sol. Analitzant com la llum del sol transforma les planes del Serengueti i determina les migracions anuals de les balenes geperudes fins al Carib i les aurores boreals, entendrem la signatura de colors del nostre planeta. Gràcies al color, potser algun dia trobarem una altra Terra, una altra possible llar, tan vibrant i plena de colors com la nostra.

01:39 Encontres perillosos - Enrampats
tancar

Enrampats

En Brady Barr s'endinsa a la selva de Surinam a la recerca d'anguiles elèctriques per mirar de demostrar si és cert el rumor que diu que en realitat n'hi ha de dues espècies diferents. I alhora mirarà de donar-nos a conèixer com s'ho fan les anguiles elèctriques i altres animals aquàtics per produir electricitat.

02:26 Favorits - + info
tancar

+ info

Una colla d'amics que salten d'un avió amb un cotxe. La història d'un paralític que s'ha convertit en un superhome. L'home que no necessita respirar per seguir viu. Aquests i d'altres personatges increïbles, en aquest capítol de Favorits. Balears: Dos nois que s'han proposat netejar els aceans amb una paperera. Valencia: Una aplicació que busca a Jesucrist pels carrers. Catalunya: El cas d'un productor que ha canviat les estrelles del cinema per les estrelles de YouTube.

02:53 Les forces de la natura - El color
tancar

El color

La Terra està pintada amb uns colors impressionants; uns colors que revelen veritats profundes sobre la composició de la Terra i la química dels nostres cels. Viatjarem a Islàndia, per veure l'esplendor delicat d'un art iris lunar. També visitarem un volcà per entendre per què brilla el sol. Analitzant com la llum del sol transforma les planes del Serengueti i determina les migracions anuals de les balenes geperudes fins al Carib i les aurores boreals, entendrem la signatura de colors del nostre planeta. Gràcies al color, potser algun dia trobarem una altra Terra, una altra possible llar, tan vibrant i plena de colors com la nostra.

03:42 Encontres perillosos - Enrampats
tancar

Enrampats

En Brady Barr s'endinsa a la selva de Surinam a la recerca d'anguiles elèctriques per mirar de demostrar si és cert el rumor que diu que en realitat n'hi ha de dues espècies diferents. I alhora mirarà de donar-nos a conèixer com s'ho fan les anguiles elèctriques i altres animals aquàtics per produir electricitat.

04:29 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

Joan Barril i Joan Ollé tornen a instal·lar la seva "Illa del tresor" al 33. En aquesta edició els acompanyarà Marc Recha, director de cinema, que justament aquests dies presenta al Festival de Cinema de Catalunya el seu documental "Dies d'agost", una producció de Benecé en producció associada amb Televisió de Catalunya. Va conquistar França amb el seu germà Pau, i ara el cineasta Marc Recha desembarca a L'illa per compartir escenes memorables de la seva vida i obra: la infantesa a L'Hospitalet de Llobregat, el millor dels seus cuscús i els requeriments sentimentals de l'individu formen part d'una existència tan nòmada com llibertària. Al seu costat, Joan Barril i Joan Ollé encarnen -en vers- els personatges d'Alatriste i de Quevedo, i afegeixen una unitat més (la Desena de Beethoven) a clàssics de la cultura i la societat. Completen l'edició 101 un singular mostrari de boles, una representació (real) de quadres cèlebres i un impossible dòmino.

04:55 Art Endins - Art Endins-7
tancar

Art Endins-7

Antoni Estruch i la paradoxa de l'èxit / Els dissenys Masriera, Art Nouveau de la joiera catalana / El jaciment de La Pedrera i la representació del món iber

05:26 Art Endins - Art Endins-8
tancar

Art Endins-8

De l'idealisme al decadentisme: Hortensi Güell / La "Dama de l'ermini", una història del Cinquecento / Narcís Monturiol i l'Humanisme (i l'Art)

05:56 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
06:00 Papawa - Papawa Tarzan
tancar

Papawa Tarzan

La família d'en Tarzan n'està tipa d'ell. Porten deu anys vivint a la ciutat i en Tarzan ni tan sols ha après a parlar bé. La seva dona li posa un ultimàtum: o troba feina o se'n va de casa. En Tarzan marxa nedant fins a Papawa. Creua la porta del bungalou i troba el seu paradís. Decideix quedar-se i convertir-se en el rei. Només hi ha un problema, el paradís ja té un rei i en Papawa no està disposat a cedir la seva corona tan fàcilment¿ Qui acabarà sent el rei de la selva?

06:06 Papawa - Virus Papawa
tancar

Virus Papawa

Iaios, mocs, refredats, grips¿ El doctor no pot més! Es va fer metge per ser ric i famós. Quan rep la oferta de la clínica de prestigi Papawa, no s'ho pensa dues vegades i se'n va cap a l'illa. En el bungalou l'espera una clínica d'allò més moderna, però plena d'illencs malalts disposats a fer-lo parar boig i acabar amb la seva paciència!

06:17 Doraemon - El Nobita, un regal per a la Shizuka!
tancar

El Nobita, un regal per a la Shizuka!

En Nobita vol fer-li a la Shizuka un regal d'aniversari molt especial: presentar-li el seu príncep blau. Per fer-ho, només ha de transportar-se a ell mateix des del futur. Però el seu jo del futur és igual de maldestre que ell i, per acabar-ho d'adobar, ha enviat per error un paquet a la Shizuka d'aquesta època, quan encara és una nena. Ara l'ha de recuperar per evitar que la Shizuka descobreixi que en Nobita és el seu futur marit.

06:39 Doraemon - Doraemon contra Doràcula (1a part)
tancar

Doraemon contra Doràcula (1a part)

Un virus informàtic ha transformat en vampirs tots els robots del futur, que s'han rebel·lat contra els humans. Quan la Dorami viatja al passat per transformar el seu germà, en Nobita i els seus amics decideixen viatjar al futur per acabar amb el malvat comte Doràcula i recuperar la Dorami.

07:02 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la cova d'en Xoroi
tancar

Les Tres Bessones i la cova d'en Xoroi

L'Anna, la Teresa i l'Helena són a Menorca. Però, com que la Bruixa les ha traslladades al passat, en lloc de turistes, hi troben pirates! Allà les Bessones coneixeran la Catalina, amb qui aconseguiran fer saber la veritat sobre el misteriós Xoroi: tothom el persegueix perquè diuen que és un lladre, però en realitat és un príncep àrab víctima dels pirates i de l'Agutzil.

07:26 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones a l'Everest
tancar

Les Tres Bessones a l'Everest

L'Avorrida està tan enfadada amb les Bessones que les ha castigades a l'Himàlaia, al campament d'un equip d'alpinistes que vol fer l'Everest. El cap de l'equip les vol fer tornar cap a casa, però elles estan decidides a fer-se un lloc a l'expedició. Evidentment, la Bruixa Avorrida no els ho posarà gens fácil.

07:53 Bola & Bill - Mal dia per al Bill
tancar

Mal dia per al Bill

Al pobre Bill tot li surt malament: li volen fer menjar verdura, el Caporal es menja un peix i fa veure que ha sigut el Bill, la fornera es pensa que li ha robat un brioix, el noi del sushi l'acusa de fer-lo caure de la moto... Per sort, el Bola i els seus amics l'ajuden, i al final s'aclareixen tots els malentesos i el mal dia del Bill acaba bé.

08:05 Bola & Bill - La veu del seu amo
tancar

La veu del seu amo

El Bola i els seus amics se les tenen amb el Caporal, el gat de la senyora Stick. Se'n riuen d'ell perquè la veïna porta el gat a llimar-li les urpes, però llavors s'assabenten que la mare del Bola li ha demanat que faci de cangur d'ells i ja no riuen tant. La Nala els ajuda a fer la guitza al Caporal, i al final se salven d'estar a ca la senyora Stick amb el gat.

08:19 Mya Go - Mya Go i el triatló
tancar

Mya Go i el triatló

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i, avui, el papa Go ha quedat per fer un triatló amb Henry Fix i amb la senyoreta Teach. Nedaran, correran i aniran en bicicleta, però com que, al papa Go, l'únic que li agrada és l'última prova i no està gaire en forma, necessitarà un equip d'animadors: Mya Go, Sammy Go i la mama Go, naturalment! Que comenci la cursa i que guanyi el millor!

08:24 Mya Go - Mya Go: Stop!
tancar

Mya Go: Stop!

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i Mya Go, Ruby Make i Billy Win han anat a jugar a casa de Tommy Stop. Tommy Stop s'adona que estan tots tan esverats que decideix ensenya-los que, de tant en tant, va bé parar i que, si fas les coses una mica més a poc a poc, acaben sent molt més divertides. I el millor de tot és que ho fa cantant!

08:29 Mya Go - Mya Go toca el cel
tancar

Mya Go toca el cel

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i la mama Make decideix emportar-se Mya Go i Ruby Make a fer un vol amb el seu invent nou, un dirigible capaç de sobrevolar tot el poble! És un vol ple d'aventures, però la millor de totes és quan han de tornar! Sobretot, perquè han de fer-ho a temps per menjar-se els pancakes que ha preparat el papa Make!

08:35 El Mic i els seus amics - L'arbre i el vent
tancar

L'arbre i el vent

El Mic fa d'arbre i en Cincsegons també vol jugar. De què pot fer? Ah, si el Mic és un arbre, en Cincsegons pot ser el vent. El vent bufa i canta una cançó, i l'arbre es posa a ballar.

09:00 Els Mini Ninges - Ninges en una bombolla
tancar

Ninges en una bombolla

Els Mini Ninges van a collir maduixes amb el Mestre, però tot d'una s'adonen que s'ha format una cúpula energètica damunt seu. L'Ashida l'ha creat amb màgia negra, i els Mini Ninges no saben com sortir-ne. Mentrestant, la Shoko es dedica a emportar-se tots els animals del bosc per fer-ne samurais. Llavors al Hiro se li acudeix que, si es fusionés amb un talp, podria fer un túnel per fugir.

09:11 Els Mini Ninges - El somni de la Suzume
tancar

El somni de la Suzume

Un cop cada deu anys, la gent del poblat fa un concurs de ball. El guanyador s'emporta la Cinta Daurada, que conté l'energia de tots els ballarins que l'han guanyat. Amb la cinta i una mica de màgia negra, l'Ashida pot crear tornados que destruirien la Terra sota els Núvols. Mentre la Shoko baixa al poblat a robar-la, la Suzume es disfressa per participar al concurs, que està vetat als ninges.

09:22 Oddbods - Gravetat Ze-Ro
tancar

Gravetat Ze-Ro

El Zee acaba infiltrat per accident en la missió de rescat de la Bubbles, en què ha d'evitar que una tempesta de meteorits acabin amb tot el veïnat d'Oddsville. La vagància del Zee es converteix en una càrrega per la Bubbles i s'interposa en la seva missió de salvar el planeta, però un dels talents secrets del Zee podria fer que es convertís sense voler en la persona ideal per completar aquesta missió. Serà el Zee un heroi per accident? Serà capaç d'adonar-se del que està passant?

09:29 Oddbods - L'Slick vol ser inventor
tancar

L'Slick vol ser inventor

El Slick també vol aconseguir el reconeixement que rep la Bubbles per tots els seus invents, així que decideix que ell també vol ser inventor. Per desgràcia, ell no té tant talent com la Bubbles a l'hora de fer invents i, després de fracassar diverses vegades, agafa una drecera i roba una de les idees de la Bubbles amb, evidentment, terribles conseqüències. Serà capaç el Slick d'arreglar-se-les després de la que ha muntat?

09:36 Oddbods - El cotxe maligne
tancar

El cotxe maligne

A causa d'alguns canvis, el cotxe del Fuse desenvolupa una ment pròpia, i el seu amo està tan orgullós que només hi troba avantatges. Però quan el cotxe es converteix en un veritable monstre, el Fuse se n'adona que ha de recuperar el control i protegir els seus amics. Fins i tot si per això ha de destruir allò que més s'estima del món...

09:43 Oddbods - Pogo, comporta't
tancar

Pogo, comporta't

El Pogo es converteix en vagabund a causa d'una sèrie d'actes imprudents i el Fuse decideix acollir-lo molt amablement. Però el Pogo no trigarà en voler fer una de les seves i el seu amfitrió començarà a posar-se dels nervis. Ben aviat el Fuse i el Pogo estaran com gat i gos, així que l'amo de la casa decidirà establir algunes normes, la qual cosa el Pogo, tot i que vol tenir una bona relació amb el Fuse, mai no ha sigut gaire bo en complir.

09:50 Oddbods - Llicència per tornar el Jeff boig
tancar

Llicència per tornar el Jeff boig

El Pogo perd el carnet de conduir després d'un episodi de conducció imprudent, i descobreix que ha de tornar a fer l'examen de conduir si vol recuperar la seva llicència i el seu camió. Però no sap on ficar-se quan se n'adona que el seu instructor i examinador no és cap altre que l'estricte Jeff. Com s'ho farà, el Pogo, per controlar-se durant l'examen de conduir quan té al costat l'examinador més exigent del món?

09:57 En Grizzy i els Lèmmings - Un ós molt golafre
tancar

Un ós molt golafre

En Grizzy està frustrat: quan està a punt de menjar un salmó gros i ben fresc amb melmelada, assegut al sofà i amb la televisió encesa, s'adona que el pot és buit! La seva frustració es torna ràbia quan descobreix que l'últim pot el tenen els lèmmings, que organitzen una mena de pícnic.

10:04 En Grizzy i els Lèmmings - L'encís de l'ós
tancar

L'encís de l'ós

A causa d'un malentès, en Grizzy es creu que la seva estimada ossa s'ha transformat en una granota. Llavors, comença a cercar una fórmula al llibre de contes del guarda forestal que li permeti trencar l'encanteri de la seva estimada. Mentrestant, els lèmmings intenten recuperar la granota per continuar jugant.

10:10 En Grizzy i els Lèmmings - Ós digital
tancar

Ós digital

Una vibració irritant interromp la migdiada d'en Grizzy, que descobreix que es tracta del mòbil del guarda forestal. L'aparell té moltes funcions, entre les quals hi ha un videojoc molt addictiu. Però els lèmmings també el volen per fer servir l'aplicació de música i transformar el garatge en una discoteca.

10:18 En Grizzy i els Lèmmings - El millor amic de l'ós
tancar

El millor amic de l'ós

En Grizzy troba un nadó os rentador prop de la cabana. En veure els ulls tendres del petit, en Grizzy se'n compadeix i l'adopta. Llavors, els lèmmings segresten l'os rentador per fer-lo participar en els seus perillosos jocs. Això fa que el sobreprotector Grizzy hi intervingui i causi situacions encara més perilloses!

10:25 En Grizzy i els Lèmmings - Un ós del juràssic
tancar

Un ós del juràssic

El desglaç allibera un misteriós ou gegant que llisca fins a la cabana. Els lèmmings veuen com l'ou es trenca i en surt una cria de dinosaure que els confon immediatament amb les seves "mares". En Grizzy no vol el nou intrús, però què pot fer per guanyar-se el respecte d'un grup de lèmmings armats amb un T-Rex, encara que en sigui un de petit?

10:31 En Grizzy i els Lèmmings - Súper grizzy bros
tancar

Súper grizzy bros

Per atzar, en Grizzy descobreix el plaer de jugar amb la consola del guarda forestal. Tot i que els lèmmings intenten prendre-li el comandament, l'os es nega a deixar el joc de curses. Els lèmmings ho intentaran tot, fins i tot temptar-lo amb la seva ossa estimada ossa, però no hi ha res a fer: en Grizzy és addicte al videojoc.

10:40 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - El savi mestre de ioga
tancar

El savi mestre de ioga

L'amo del Vick li dona vacances i li paga dos mesos de sou. El llenyataire decideix passar els dies menjant i mirant la tele. S'engreixa tant que fins i tot els animals estan amoïnats per ell. Els ossos es proposen ensenyar-li a fer ioga perquè es torni a posar en forma.

10:53 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - La migdiada
tancar

La migdiada

Al bosc fa tanta calor que, quan el sol està molt alt, tothom té ganes de fer la migdiada. El Vick i els ossos, fins i tot, fan una treva per poder descansar i agafar forces. Però el Tiki i el Babú estan molt esverats i no deixen que els altres dormin en pau.

11:03 Els germans Kratt - Quan els peixos volin
tancar

Quan els peixos volin

El Martin i el Chris proposen a la Koki i l'Aviva una competició per saber qui té la feina més difícil, els nois explorant la natura i els animals o bé les noies fent invents. El repte consisteix a canviar-se la feina per veure si la saben fer: els nois inventant i les noies investigant animals. Durant la competició, la colla descobreix un animal sorprenent, un peix volador, que podria ajudar tots dos equips a guanyar l'aposta, o a perdre-la.

11:25 L'inspector Gadget - Mals temps pel Tristan
tancar

Mals temps pel Tristan

El MAD s'ha dedicat a robar les campanes més potents de tot el món amb l'objectiu de crear-ne una de tan sorollosa que sigui capaç d'arrasar una ciutat com Londres d'una sola campanada. L'inspector Gadget haurà de donar la campanada si vol parar els peus al Rellotger de Cucuts, i la Sophie potser haurà de parar els peus al seu oncle perquè el Big Ben continuï donant l'hora!

11:36 L'inspector Gadget - Metròpolis s'enfonsa
tancar

Metròpolis s'enfonsa

El comissari encarrega a en Gadget desbaratar els plans del MAD de perforar un túnel per sota de Metròpolis que connecti amb la falla de San Metro per desestabilitzar el terreny i fer que la ciutat s'enfonsi. Mentrestant, la Sophie ha quedat amb la Kayla a la platja, però anant pel carrer cau en un dels esvorancs provocats per la tuneladora d'en Tristan i acaba dins un túnel amb ell.

11:49 Avatar, la llegenda de la Korra - La veu a la nit
tancar

La veu a la nit

A Ciutat República, la població està dividida entre els mestres dels elements i els no-mestres. La irrupció d'un grup anomenat els Igualitaristes, liderats per un misteriós emmascarat que es fa dir Amon i que és capaç de prendre el domini dels elements a les persones que en tenen, portarà el regidor Tarrlok a crear una força de xoc per mirar d'aturar-lo. Amb aquesta intenció mirarà de reclutar la Korra per a la seva causa.

12:12 Avatar, la llegenda de la Korra - L'esperit de la competició
tancar

L'esperit de la competició

La Korra decideix aparcar un temps la col·laboració amb la força de xoc del regidor Tarrlok i centrar-se en el Torneig de Campions de lluita de mestres dels elements. Però la situació dins de l'equip de les Fures de Foc no és senzilla: a la Korra li agrada en Mako, però en Mako està sortint amb l'Asami, filla del nou i ric patrocinador de l'equip. Per acabar d'embolicar la troca, en Bolin està enamorat de la Korra...

12:34 El detectiu Conan - El disseny del verí i la il·lusió (Poison)
tancar

El disseny del verí i la il·lusió (Poison)

En Heiji i en Conan investiguen la mort d'un empresari. La clau del crim és en un missatge que el difunt va deixar abans de morir però que va desaparèixer després per una il·lusió òptica. Esbrinen que el va assassinar el seu fill, que mor després enverinat. I a continuació mor la seva dona, vicepresidenta de l'empresa, que havia cobert el fillastre del primer crim.

12:55 El detectiu Conan - El disseny del verí i la il·lusió (Illusion)
tancar

El disseny del verí i la il·lusió (Illusion)

Durant la investigació de la mort del president d'una empresa de disseny, en Heiji i en Conan visiten la residència familiar, on mor també el fill del president i, a continuació, la madrastra d'aquest, la dona del president. En tots els casos, la clau està en les il·lusions òptiques que fa servir l'assassí, que malauradament s'enfronta a uns detectius que les saben identificar i en trauran l'entrellat.

13:19 En Grizzy i els Lèmmings - Per molts anys, lèmmings
tancar

Per molts anys, lèmmings

Els lèmmings fan una festa sorpresa d'aniversari per a un membre del grup. En Grizzy, però, fa la migdiada després d'haver fet. Per evitar que s'assabenti de la festa, els lèmmings li tapen les orelles i els ulls, però justament quan canten "Per molts anys", en Grizzy es desperta i intenta aturar l'escàndol, que només empitjora la migranya que té. Però els lèmmings continuaran la seva festa tant sí com no.

13:26 En Grizzy i els Lèmmings - El poder de les flors
tancar

El poder de les flors

Una ràfega de vent s'emporta la flor que l'ossa estimada d'en Grizzy duia als cabells. L'os veu que té una oportunitat d'or de conquistar-la si aconsegueix recuperar la flor i tornar-l'hi. Però els lèmmings, que juguen a pujar dalt d'un caribú, s'adonen que la flor fa esternudar la seva muntura, i això fa que el joc sigui deu vegades més divertit!

13:32 En Grizzy i els Lèmmings - El poder de la teleportació
tancar

El poder de la teleportació

En Grizzy troba en un cofre amerindi dues gerres idèntiques que es comuniquen entre elles. Si fica la mà dins d'una, surt per l'altra; tant li fa la distància que hi hagi entre les gerres. Això és perfecte per a la naturalesa mandrosa d'en Grizzy, tret que els lèmmings s'adonin dels increïbles jocs que poden jugar amb les gerres màgiques.

13:39 En Grizzy i els Lèmmings - Ós rebobinador
tancar

Ós rebobinador

En Grizzy troba un cronòmetre al garatge que permet rebobinar el temps durant un minut i, fins i tot, aturar el temps i el moviment al seu voltant. Això li donarà un avantatge força gran envers els lèmmings, sempre, però, que no li prenguin el cronòmetre.

13:45 En Grizzy i els Lèmmings - Aerolínia lemming
tancar

Aerolínia lemming

Una sèrie d'estranys objectes s'han convertit en globus aerostàtics i ara floten per tota la cabana, i molesten en Grizzy quan mira la televisió. Quan veu que els lèmmings dalt d'aquests curiosos zepelins, en Grizzy entén que els haurà de prendre tan de pressa com pugui la bombona d'heli i els globus si vol veure la televisió tranquil·lament.

13:52 En Grizzy i els Lèmmings - Picor d'ós
tancar

Picor d'ós

En Grizzy descobreix que els frenètics moviments de "break dance" dels lèmmings no són deguts a les ganes de ballar, sinó a les puces que els han infestat. Quan l'ataquen a ell s'escampa el pànic. En Grizzy està decidit a eliminar tots els paràsits. El problema és que els seus petits companys d'habitació no volen anar-se'n pas.

13:58 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El Mim
tancar

El Mim

El Fred Heprèle, el pare de la Mylène, és mim i està a punt d'estrenar un espectacle a París, però el Chris, el seu suplent a l'obra, s'ho manega per quedar-se el paper que havia d'interpretar el Fred. L'Esfinx aprofita el disgust i la frustració del Fred per akumatitzar-lo i així aconseguir els Miraculus de Ladybug i Gat Noir.

14:21 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El Dibuixant
tancar

El Dibuixant

El Nathaniel és un noi tímid que està enamorat de la Marinette, però la Choé el posa en evidència. L'Esfinx aprofita la ràbia i la frustració del noi per convertir-lo amb un akuma en Dibuixant, un súper malvat que fa realitat tot el que dibuixa. El Nathaniel aprofitarà els seus nous poders per venjar-se de la Chloé.

14:43 Els pingüins de Madagascar - Simpatiscàstrofe / Rei Julien per un dia
tancar

Simpatiscàstrofe / Rei Julien per un dia

Després de comprovar que els humans cada dia els donen menys menjar, en Kowalski ha decidit fer servir el seu nou invent amb el Recluta, l'Adorabilitzador, i fer-lo arribar al Súmmum de la Hipersimpatia. Ara segur que s'atipen de valent! I segur que no pot anar res malament! Per cert, què passaria si el rei Julien i el Capità s'intercanviessin els papers?

15:05 Els pingüins de Madagascar - La cursa de bòlids / Cremor d'estòmac
tancar

La cursa de bòlids / Cremor d'estòmac

Els pingüins i els lèmurs han decidit fer una cursa de bòlids per tot el zoològic. Els pingüins amb el seu vehicle oficial, els lèmurs, amb el cotxet del zoològic de l'Alice! El que guanyi es queda el cotxe de l'altre! Aparteu les criatures, que comença la cursa! Més tard, en Rico s'empassarà una bomba amb temporitzador... i no hi ha manera de fer-lo regurgitar!

15:26 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - Una situació enganxosa
tancar

Una situació enganxosa

El Po prepara uns farcellets pel Pregadéu, molt desanimat perquè l'ha deixat la nòvia. Però li queden molt enganxosos i sense voler-ho acaba destrossant la sala d'entrenament. El panda descobreix que la va construir el Taotie i decideix demanar-li ajuda, sense saber que l'inventor és un vell enemic del Shifu.

15:48 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - Una reacció en cadena
tancar

Una reacció en cadena

El Po i la Tigressa han de portar al Shifu una estàtua de l'Oogway amb un robí incrustat. De camí, els ataca una colla de bandits i els lliguen amb unes cadenes i uns grillons. Per recuperar l'estàtua i el robí han d'aprendre a treballar en equip.

16:10 Comptem amb la Paula - Tireta tard
tancar

Tireta tard

Jugant a saltar a corda, en Tim cau i es fa una esgarrinxada. La Paula corre a posar-li una tireta, però no els en queda cap. Se'n van tots al desert a demanar-ne a la senyora farmacèutica, però resulta que n'ha venut l'última capsa al senyor mercader. Aquest, que els canvia tiretes per un paraigua, s'interessa per l'esgarrinxada d'en Tim i ensenya a la mainada a curar una petita ferida.

16:20 Comptem amb la Paula - Feu servir l'aigua amb prudència
tancar

Feu servir l'aigua amb prudència

La Paula i els seus amics fan una barca de vela de joguina i, quan van a provar si sura, no raja aigua de l'aixeta i decideixen anar-ne a demanar a la senyora Núvol. Quan arriben al País dels Núvols, troben la senyora Núvol plorant de veure que l'arc de Sant Martí ha desaparegut a causa de la contaminació. Mentre la mainada ajuda a fer neteja per recuperar-lo, descobreixen la importància d'estalviar aigua.

16:32 Dinotren - Les urpes llargues
tancar

Les urpes llargues

Jugant a tenir les urpes llargues, en Buddy, la Tiny i en Don s'adonen que els agradaria saber més coses sobre els terizinosaures, una espècie de dinosaures que tenen les urpes llarguíssimes. Per això la mare els acompanya amb el Dinotren a viatjar fins allà on viu la família Terizinosaure. Allà aprendran que són herbívors, de moviments lents i que les urpes els serveixen per agafar menjar i per defensar-se.

16:43 Dinotren - El germà petit del Tank
tancar

El germà petit del Tank

La Trudy Triceratop ha tingut un altre fill i el Tank es converteix de cop en el germà gran de la família, cosa que no acaba d'encaixar gaire bé. Però quan reben la visita del Buddy, la Tiny i la seva mare i veu que el petit acapara tota l'atenció, encara es posa més gelós.

16:54 Dinotren - La volta al món de la família Pteranòdon
tancar

La volta al món de la família Pteranòdon

La família Pteranòdon sencera s'embarca en una nova aventura: es disposa a fer la volta al món! El nebot del Sr. Revisor, el Gilbert, els farà de guia turístic als Acres dels Amargasaures, on coneixeran uns quadrúpedes amb espines i una vela molt intimidadora a l'esquena.

17:06 El Mic i els seus amics - Juguem amb la sorra
tancar

Juguem amb la sorra

En Mic i en Cincsegons fan pastissos de sorra. S'ho passen tan bé, que volen que el joc no s'acabi mai.

17:32 Dot. - Guixot i la doctora Dot!
tancar

Guixot i la doctora Dot!

El Guixot s'ha fet mal a la pota jugant al parc. Amb el seu amic Hal fan de metges per curar-lo. Fan servir aplicacions de la tauleta, un mesurador d'activitat física i una cinta de córrer. La Dot té por que, un cop curat, el Guixot no es torni a fer mal i el sobreprotegeix.

17:42 Dot. - Festa pijama
tancar

Festa pijama

La Dot està emocionada perquè passarà la seva primera nit fora de casa. El Hal, que ja n'és un expert, li dona uns quants consells per si s'enyora. Tot i que no ho vol admetre, la Dot troba a faltar la seva família i, encara que els consells del Hal l'ajuden, al final haurà de trucar a casa seva i sentir la seva mare al telèfon per poder-s'ho passar bé de veritat en la primera festa de pijames amb amigues.

17:51 Dot. - Queda't a la sorra, Hal
tancar

Queda't a la sorra, Hal

La família de la Dot i el Hal van a passar el dia al llac. Els nens volen tenir moltes aventures plegats, però al Hal li fan angúnia les algues i els insectes del llac. No es posen d'acord fins que al final la Dot juga dins l'aigua amb el seu pare i el Hal es queda a la sorra fent castells.

18:01 Dot. - La representació
tancar

La representació

És l'aniversari del pare de la Ruby, que proposa als seus amics de fer-li una sorpresa i representar "Els tres porquets". El Hal, la Dot, el Nev i el Dev s'hi animen tant que cada un vol aportar les seves idees, però acaba sent un gran embolic. Per sort, quan se n'adonen, decideixen treballar plegats i tot surt rodat.

18:11 Tib i Tatoum - El tornado
tancar

El tornado

En aquest episodi, l'Aron reuneix tots els habitants del poblat i els avisa que s'acosta una tempesta amb unes grans ventades molt perilloses. Per tant, ordena que, quan comenci a bufar el vent, tots es refugiïn a la cova de l'Aron. En Tib està amoïnat perquè li han dit que en Tatum no hi podrà entrar, i quan se'n va a explicar-li el que passa la Kori el segueix, sense que ell se n'adoni. Per la seva banda, en Nob i en Zac pensen que veure un tornado des de dalt de tot d'un penya-segat és una gran idea i decideixen anar-hi.

18:23 Tib i Tatoum - Mai sense la meva taca
tancar

Mai sense la meva taca

En aquest episodi, en Tib està amoïnat perquè en Lud i la seva colla sempre es burlen d'ell per la taca que té a la cara i, tot i que la seva mare intenta treure-hi importància, comença a pensar que, si no tingués la taca, la seva vida seria molt millor. Ho explica a la Tara i la Kori, i elles l'ajuden a provar possibles maneres de treure la taca, que no els donen cap resultat. Finalment, en Tib decideix anar a demanar ajuda a l'Aron.

18:36 Els germans Kratt - El petit udolador
tancar

El petit udolador

Mentre desfeien les maletes després d'una aventura fabulosa, als germans Kratt els ha aparegut un llobató que no saben d'on ha sortit. Avui s'hauran d'enfrontar al gran misteri del Petit Udolador. Faran com en Jimmy quan perd les claus de la nau Tortuga: refer el camí que havien fet. Hauran d'anar amb molt de compte amb els pumes! Els hi acompanyes?!

18:57 Els germans Kratt - L'efecte dragó
tancar

L'efecte dragó

Mentre en Martin i en Chris estudien el secret del dragó per caminar damunt d'una superfície tan fina com el vidre, en Zach ha aprofitat per robar-los el miniaturitzador i els ha tancat a tots dins d'un terrari. L'única manera que tenen de sortir-ne és fent servir l'efecte dragó, que fins i tot utilitzen les càrregues elèctriques per aferrar-se!

19:20 L'inspector Gadget - Mals temps pel Tristan
tancar

Mals temps pel Tristan

El MAD s'ha dedicat a robar les campanes més potents de tot el món amb l'objectiu de crear-ne una de tan sorollosa que sigui capaç d'arrasar una ciutat com Londres d'una sola campanada. L'inspector Gadget haurà de donar la campanada si vol parar els peus al Rellotger de Cucuts, i la Sophie potser haurà de parar els peus al seu oncle perquè el Big Ben continuï donant l'hora!

19:31 L'inspector Gadget - Una grapa per en Tristan
tancar

Una grapa per en Tristan

El doctor Gang té preparat un pla per a en Tristan que a aquest no li fa gaire gràcia. Cansat de rebre ordres del seu oncle i no poder fer plans, en Tristan decideix anar a buscar la grapa de pràctiques que el doctor Gang havia fet servir de petit quan vivia a l'antiga, sinistra i abandonada mansió Gang. En Tristan creu que, amb el poder d'aquesta grapa, ja no haurà de complir les ordres capritxoses del seu oncle.

19:42 L'inspector Gadget - Una justa poc justa
tancar

Una justa poc justa

Després d'evitar que el Tristan col·loqui el Diamant del Temps a l'accelerador temporal per viatjar en el temps i convertir el doctor Gang en amo i senyor de tot el món, en Gadget col·loca el Diamant del Temps a l'accelerador i va a parar, amb la Sophie i el Tristan, a l'Edad Mitjana. Per recuperar el diamant, la Sophie i el Tristan hauran de participar en un torneig medieval.

19:54 Els Mini Ninges - El remolí dels orígens (2a part)
tancar

El remolí dels orígens (2a part)

El Hiro, la Suzume i el Futo han anat a rescatar el Mestre Ninja de les urpes de l'Ashida, que l'ha capturat perquè no pugui destruir la seva màgia negra. La Suzume i el Hiro s'han d'enfrontar al pitjor dilema de les seves vides: si destrueixen la màgia negra, la Terra sota els Núvols se salvarà, però perdran els seus poders. Mentrestant, el Shun i la Kunoichi proven de salvar la nau ninja.

20:05 Els Mini Ninges - El capvespre de la Màgia Kuji
tancar

El capvespre de la Màgia Kuji

El Mestre Ninja s'adona que està perdent capacitats i decideix anar a reposar al Santuari de la Meditació. Mentre ell és fora, deixa els seus deixebles en mans de l'Ejikaju, un ninja rodamon que sembla que té un gran domini de la màgia. Com que l'Ejikaju ho demana amb molta insistència, els Mini Ninges accedeixen a portar-lo fins al seu refugi secret amb els ulls embenats, però...

20:17 Els Mini Ninges - El laberint de Namura
tancar

El laberint de Namura

El senyor Ashida envia la Shoko al laberint de Namura perquè hi busqui la brúixola del Kuji, que li permetrà tenir sempre localitzats els ninges i, de passada, trobar el seu refugi secret. Però el Mestre Ninja endevina les seves intencions i fa anar els ninges al laberint per impedir que la Shoko es quedi la brúixola. Els ninges no tenen mapa del laberint, però l'olfacte del Guillot els serà molt útil.

20:27 Les aventures de Riff i Flat - La visita de la mare
tancar

La visita de la mare

Avui, el Riff i el Flat reben una visita molt especial, al cau: és la mare del Flat, disposada a posar ordre! No us ho perdeu!

20:41 En Grizzy i els Lèmmings - Ós al vent
tancar

Ós al vent

Els lèmmings juguen a un nou joc que consisteix a flotar en el corrent d'aire del ventilador, que està engegat al màxim. En Grizzy, que ha decidit mirar la seva sèrie de documentals preferida, fa fora els lèmmings perquè li provoquen interferències a la tele. Però el que no ha previst és que els rosegadors continuaran jugant a la teulada amb el molí de vent i l'antena de televisió. Ara, les interferències surten... per la tele!

20:48 En Grizzy i els Lèmmings - El so lèmming
tancar

El so lèmming

En Grizzy pren de les mans dels Lèmmings l'últim pot de crema de xocolata. A més, els llança una miniflauta de joguina que era dins del pot. Resulta, però, que quan els lèmmings la toquen, les estridents notes de la flauta paralitzen, durant uns quants segons, a tothom que no tingui les orelles protegides. Llavors, els lèmmings decideixen tocar una cançó a en Grizzy per recuperar la crema de xocolata.

20:54 En Grizzy i els Lèmmings - Ós delta
tancar

Ós delta

Els lèmmings solquen el vent sobre un estel fet a mà per ells. En Grizzy s'adona que la seva ossa estimada mira amb admiració com l'estel fa acrobàcies en l'aire, i per això decideix fer-se'n un molt més sofisticat que el dels lèmmings.

21:01 En Grizzy i els Lèmmings - Tranquil·litat d'ós
tancar

Tranquil·litat d'ós

En Grizzy té una gran alegria quan descobreix que el guarda forestal ha comprat una butaca multifuncional reclinable i nova de trinca. Però els lèmmings són capaços, fins i tot, de transformar un moble dissenyat per relaxar-s'hi de manera absoluta en una terrible butaca multijoc.

21:10 Salve, rei Julien! - El gall de la selva
tancar

El gall de la selva

El rei Julien està fent la migdiada al seu palau-avió quan, tot d'una, el desperta un crit esgarrifós i insuportable. Com que no sap què és, fa venir els seus consellers i els pregunta d'on surt aquest soroll. En Ted, que és qui més en sap, de crits d'animals, li diu que és un gall de la selva, però, com que no l'entenen, no hi ha manera de saber què vol, amb aquests crits.

21:35 Un drama total presenta: La cursa absurda - El senyor de les anelles
tancar

El senyor de les anelles

Els vuit equips que queden se'n van al cercle polar àrtic, on hi torna a haver una targeta d'instruccions amb un bumerang. Això vol dir que l'equip que trobi el bumerang podrà enviar un equip rival a repetir la primera prova, que consisteix a trobar una anella enterrada a la neu i encertar-la a l'ullal d'un narval. Un cop fet això, la segona prova és construir un iglú.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:21 Cricket - Cricket: Lliga Europea Janjua Brescia-Catalunya Cricket Club
07:51 Especials Esports - 360: Biel Vargas, amb tot el cor
tancar

360: Biel Vargas, amb tot el cor

Biel Vargas és un nen de 10 anys que, per seguir jugant a futbol, ha hagut de superar un problema cardíac.

08:00 Transmissions esportives - Urbance 2019 Professionals+Parelles+Mini Parelles
08:45 Temps d'aventura
09:08 Programes Externs Esports - Golden Trail World Series Montblanc
09:33 Programes Externs Esports - Baja Aragón 2019
09:59 Ral·li - WRC Ral.li Finlàndia resum final
10:52 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Albert Medina

11:14 Supercars - Supercars: Phillip Island 1
12:12 Supercars - Supercars: Phillip Island 2
13:12 Fórmula E - Fórmula E Hong Kong
14:19 Fórmula E - Fórmula E Xina
15:27 No te la fotis
15:56 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.1
16:09 Rallycross - Rallycross Spa Francorchamps
18:11 Nascar - Nascar Watkins Glen
19:41 No tenim vergonya
20:12 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.1
20:25 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.2
20:36 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.3
20:53 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.4
21:05 Temps d'aventura
21:28 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.5
21:42 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.6
21:55 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.7
22:08 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.8
22:21 Programes Externs Esports - Skyrace Comapedrosa 2019
22:39 No te la fotis
23:09 Transmissions esportives - Urbance 2019 Júnior i Juvenil
23:56 Especials Esports - 360: Biel Vargas, amb tot el cor
tancar

360: Biel Vargas, amb tot el cor

Biel Vargas és un nen de 10 anys que, per seguir jugant a futbol, ha hagut de superar un problema cardíac.

00:05 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

00:28 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Albert Medina

00:49 Ral·li - WRC Ral.li Finlàndia resum final
01:43 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

02:05 Temps d'aventura
02:28 Programes Externs Esports - Baja Aragón 2019
02:53 Programes Externs Esports - The Outdoor Sports Show 1
03:20 Programes Externs Esports - The Outdoor Sports Show 2
03:47 Programes Externs Esports - The Outdoor Sports Show 3
04:13 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

04:37 Programes Externs Esports - The Outdoor Sports Show 4
05:04 Programes Externs Esports - The Outdoor Sports Show 5
05:30 Programes Externs Esports - The Outdoor Sports Show 6