Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - L'estratègia del verí
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Seitons amb gavardina i romesco
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1853
tancar

Cap. 1853

En Narcís i la Neus es retroben. La Montse comprèn que no poden viure separats. En Quico continua interessat en la història d'en Tomàs i anem descobrint coses. La Remei queda amb en Perico per subministrar-li informació de Sant Andreu per al "Vides". La Trini hi vol ficar cullerada. La Sandra descobreix per què va guanyar la beca en Nico i no ella. En Fede i en Marcel han d'establir unes normes de conducta per no engegar la relació.

16:25 Divendres
17:55 Les germanes McLeod - Cap. 57 Les coses al seu lloc
tancar

Cap. 57 Les coses al seu lloc

Escrit per Margaret Kelly Dirigit per Cath Roden A Alex només li faltava que Claire li digués que no el vol al seu costat durant el part. El seu ressentiment creix en veure que Claire l'utilitza com li va bé i que no s'ha parat a pensar mai que ell potser voldria alguna cosa més. Així doncs, decideix girar full. El moment de fer el pas arriba amb l'aparició de Sandra Kinsela a la Picnic Race. Les ovelles malaltes de Tess i Nick serveixen d'excusa perquè Nick i Dave xoquin sobre el tractament que cal aplicar. La gelosia de Jodi pel nou estatus de Becky com a parella del ric Jake Cosak posa en perill una amistat de molts anys. Com si no n'hi hagués prou amb això, Jodi sap que Craig va dient que li agrada ella. La traça de Dave per muntar escenes resulta d'allò més útil a les carreres, quan gràcies a la seva tàctica de distracció, salva Clair i Alex d'una situació compromesa i suma punts amb Tess.

18:45 Rex - Cap. 6 Assassinat a Schönbrunn
19:35 Bocamoll
20:10 Esport Club - Cap. 33
20:35 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Martí Boada s'endinsarà a una de les valls més belles de Catalunya: Alòs d'Isil. Buscarem el rastre de l'ós i trobarem ruscos i mel; esquirols i un magnífic saüc vermell. Apunts de camp del nostre naturalista que recull la nostra càmera.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Caçadors de bolets
22:25 Banda Ampla
00:05 Pel·lícula - L'hoste
tancar

L'hoste

A causa d'un experiment militar, uns productes tòxics contaminen el riu Han i apareix un monstre mutant. El monstre s'endu Hyun-Seo, una adolescent. L'exèrcit comença a buscar-la, però durant la nit, Gang-Du, el pare, rep una trucada de la noia que li diu que està bé i que la vagin a buscar. Gang-Du i la seva família es posaran en marxa per rescatar la noia, ara sense l'ajut de l'exèrcit.

02:00 Divendres
03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Acció!: animals - Acció!: animals
tancar

Acció!: animals

Sigui per a tigres o taràntules, la indústria cinematogràfica i televisiva internacional depèn dels ensinistradors. Però, com s'ho fan? Parlarem amb tres experts que tenen maneres molt especials d'entendre el comportament animal. Mark Dumas, "el psicòleg", ha portat l'ensinistrament d'animals a una altra dimensió tot penetrant directament en les seves ments. Mark treballa amb pocs animals però molt espectaculars: Koda, un ós bru de 600 kg i 3 metres d'alt, i l'ós polar Agee, la seva femella, així com un puma, un linx i una manada de llops. Greg i Carol Lille són uns enamorats dels primats, especialment dels ximpanzés. Veurem com es comporten tots ells en el seu hàbitat, com interactuen entre si i amb en Greg i la Carol, i també presenciarem el fort lligam que es pot crear entre els mascles adults més perillosos i Greg, el seu comprensiu cuidador. Jim Clubb és famós per la seva labor amb grans felins. Si bé és un home de l'espectacle, quan comença la funció i queda sol davant d'un tigre enorme, completament armat i imprevisible, la tensió i el perill són ben reals. Tres ensinistradors d'animals totalment diferents amb el mateix objectiu: aconseguir la fotografia impossible.

07:50 Secrets de la natura - La península de Shiretoko: Un hivern d'abundància
08:15 Viure Catalunya - Sant Ramon
08:30 Rutes mítiques - Madagascar: la Nacional 7
09:20 Zoom
09:30 Horitzons
09:30 L'enigma d'Àsia: els secrets de les profunditats - L'enigma d'Àsia: els secrets de les profunditats
tancar

L'enigma d'Àsia: els secrets de les profunditats

Podria semblar un Expedient-X en què s'intenten esbrinar misteris arqueològics dels fons marins asiàtics que no semblen tenir explicació.

10:15 Enciclopèdia breu - Johan Strauss
10:20 El basar d'Urfa - El basar d'Urfa
tancar

El basar d'Urfa

S'ha dit que el basar d'Urfa és el més bonic del món. Enlloc més es pot observar la vida diària dels musulmans d'una manera tan intensa i autèntica com aquí. És un lloc molt atractiu, ple de vida i color, un lloc on la producció, el comerç i la comunicació es reuneixen en un mateix indret. Al centre hi ha el famós jardí de te de Gümrük Hani. A través d'imatges plenes de color i el so de la crida a l'oració de fons, els protagonistes ens guien a través d'un dia típic en la vida del basar. Aquí encara imperen les relacions patriarcals, però ja es noten indicis importants de canvi i relaxament. Les professions artesanals, que són l'ànima del basar, estan exposades als canvis que comporten la industrialització i la globalització. Urfa és una ciutat on les contradiccions entre la modernització i els valors tradicionals es noten molt, mentre els seus habitants intenten defensar les tradicions amb totes les forces.

11:05 Europa a vista d'ocell - Alemanya
11:30 Les costes d'Europa des del cel
11:40 El jardiner de ciutat - Bath
12:10 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista a Eduard Farelo, actor protagonista del film "Ingrid", dirigit per Eduard Cortés, que es presentarà al Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya, a Sitges, el pròxim divendres 9 d'octubre. Actuació de l'artista escènic Nico Baixas, que interpretarà un fragment del seu nou espectacle "Guant H Mansh Show".

12:40 Singulars
13:20 City folk (versió curta)
13:35 Taller - Joves en crisi
14:05 RITMES
14:05 Ritmes cat
15:00 Planeta Terra
15:00 Sentinelles de la natura - Sardenya
15:50 La natura des de dins - Identificar animals al seu entorn natural
16:35 La Polinèsia - Les desconegudes del Pacífic
16:50 Secrets de la natura - L'Harpia: El ranpinyaire de les capçades
17:15 60 minuts - L'afer Madoff
tancar

L'afer Madoff

Des del seu quarter general a Nova York, el financer Bernard Madoff va dissenyar el frau més gran de la història de Wall Street: una estafa que li va permetre embutxacar-se bilions de dòlars mentre atrapava pel camí els diners de milers de multimilionaris de Palm Beach, estrelles de Hollywood i pensionistes d'arreu dels Estats Units. Condemnat el mes de juny passat a una sentència que fa honor a la proporció del seu engany, 150 anys de presó, Madoff no va haver de revelar els seus secrets professionals i tan sols va haver de declarar-se culpable d'una estafa valorada al voltant dels 35.000 milions d'euros. Amb la subhasta, fa pocs dies, del seu pis luxós, al cor de Manhattan, s'ha tornat a posar en boca de tothom el nom d'aquest home que va posar el seu gra de sorra per a provocar un sotrac en l'ordre econòmic mundial. El reportatge, guiat pel fill del militar britànic William Foxton -que es va suïcidar en perdre tots els estalvis de la seva vida per culpa de Madoff-, ens porta a Nova York, Florida i Califòrnia. Un periple de més de 22.000 quilòmetres per trobar-se amb les víctimes del financer: dos exempleats i un amic de la família de Madoff que hi va tenir relació durant més de 50 anys. Al mateix temps, "L'afer Madoff" investiga les claus de l'estafa del financer de Wall Street, una estafa que, si no hagués sortit a la llum, hauria suposat el frau financer més sucós de la història.

18:10 Itineraris: Escòcia - Als Lowlands
18:55 El jardiner de ciutat - Bath
19:20 El medi ambient
19:30 Canon Panorama - El Ritz
tancar

El Ritz

RITZ L'ascens i la caiguda d'un noi de pagès que ve de les muntanyes suïsses i que revoluciona la concepció mundial dels hotels. Cesar Ritz comença fregant plats i acaba sent l'emperador de l'hotel més famós del món. I després s'ensorra quan el seu objectiu més ambiciós, el banquet de la coronació del rei Eduard VI, no es fa realitat. És l'única biografia filmada que existeix de Cesar Ritz, l'inventor de la manera moderna d'entendre els hotels.

20:20 Ciberians
20:30 Rutes mítiques - Navegant pel Mekong
21:20 In situ
21:30 Loto 6/49
21:35 Karakia - Restaurare-2
tancar

Restaurare-2

Prop de 150 anys abans que arribés la moda de la restauració francesa, van començar a instal·lar-se a Barcelona un nombre cada cop més gros de fondistes italians. En el segon capítol d'aquesta trilogia, veurem com van obrir i regentar els hotels més importants de la ciutat. Després arribaria la "revolució italiana de la farina", primer amb la pasta fresca i més tard amb la pizza, autèntic fenomen internacional. La Núria, historiadora gastronòmica, i l'Umberto, descendent d'italians arribats al segle XIX, ens passegen per aquella "Barcelona italiana". A mitjan segle passat, els mercats es comencen a omplir de nous productes, principalment fruites i verdures, preludi del canvi gastronòmic que començaria els 90. El primer llibre que es va fer càrrec d'explicar aquest nou món culinari, el van escriure en Josep Maria i en Jordi, dos guies turístics. Amb ells, recorrerem l'actual Barcelona, una de les ciutats amb més diversitat culinària d'Europa.

22:10 Cronos - + info
tancar

+ info

Bacanals, lluites de gladiadors, les crucifixions de cristians. Aquests són els elements que s'associen amb la Roma imperial. Però un moment clau de la història de Roma va ser el gran incendi que va patir la ciutat quan Neró n'era l'emperador. Neró, que era un excèntric i, en certa mesura, un degenerat, va ser acusat d'haver provocat l'incendi. El provoqués o no, el cert és que l'emperador va aprofitar l'avinentesa per fer una gran matança de cristians, que qüestionaven el seu poder.

23:00 Valor afegit
23:30 Ànima
00:05 Sputnik - Made in Jamaica 1a part
01:00 Canon Panorama - El Ritz
tancar

El Ritz

RITZ L'ascens i la caiguda d'un noi de pagès que ve de les muntanyes suïsses i que revoluciona la concepció mundial dels hotels. Cesar Ritz comença fregant plats i acaba sent l'emperador de l'hotel més famós del món. I després s'ensorra quan el seu objectiu més ambiciós, el banquet de la coronació del rei Eduard VI, no es fa realitat. És l'única biografia filmada que existeix de Cesar Ritz, l'inventor de la manera moderna d'entendre els hotels.

01:50 Karakia - Restaurare-2
tancar

Restaurare-2

Prop de 150 anys abans que arribés la moda de la restauració francesa, van començar a instal·lar-se a Barcelona un nombre cada cop més gros de fondistes italians. En el segon capítol d'aquesta trilogia, veurem com van obrir i regentar els hotels més importants de la ciutat. Després arribaria la "revolució italiana de la farina", primer amb la pasta fresca i més tard amb la pizza, autèntic fenomen internacional. La Núria, historiadora gastronòmica, i l'Umberto, descendent d'italians arribats al segle XIX, ens passegen per aquella "Barcelona italiana". A mitjan segle passat, els mercats es comencen a omplir de nous productes, principalment fruites i verdures, preludi del canvi gastronòmic que començaria els 90. El primer llibre que es va fer càrrec d'explicar aquest nou món culinari, el van escriure en Josep Maria i en Jordi, dos guies turístics. Amb ells, recorrerem l'actual Barcelona, una de les ciutats amb més diversitat culinària d'Europa.

02:25 Valor afegit
02:50 Ànima
03:20 Expedients de l'espai
03:30 Zoom
03:35 Viure Catalunya - Ulldemolins
03:45 Cròniques mediterrànies - El palmar
04:10 La fascinació de la fe - Birmània: La pagoda de Shwe Dagon
04:55 Europa a vista d'ocell - Alemanya
05:20 Sentinelles de la natura - Sardenya
06:10 RITMES
06:10 Ritmes cat
Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Starla i les amazones de les joies - La vall dels unicorns
tancar

La vall dels unicorns

Els unicorns, els animas més màgics d'Avalon, estan en perill. La reina dels unicorns ha desaparegut i cal trobar-li un successor, que ha de ser un dels seus familiars. La Lluna, la filla de la reina, haurà d'anar a un indret màgic a passar tot de proves, però esclar, haurà de deixar la Fallon...

07:30 Inspector Gadget - La maledicció del faraó
07:55 Doraemon - El gas que fa teus els objectes / La casa s'ha...
08:17 Doraemon - Les ulleres de la velocitat / Els bolets del talent
08:50 SamSam - L'hoixte de xa majeixtat
tancar

L'hoixte de xa majeixtat

En Marxel I ha organitzat una festa pel dia del seu aniversari, però resulta que no s'hi ha presentat ningú. En Fantet, que ha arribat al planeta per equivocació, es veurà obligat a jugar amb el monarca. Pobre Fantet...! O, més ben dit, pobre Marxel! Avui en SamSam tindrà molta més feina de la que es pensa per arreglar les malifetes d'en Fantet!

09:00 mic 3
09:00 Bob, el manetes - La feian importantíssima del Benny
tancar

La feian importantíssima del Benny

Avui en Benny ha arribat a la Vall dels Gira-sols amb moltes ganes d'ajudar el Bolquet i el Golut a fer la casa nova del senyor i la senyora Bonvent. Però això d'excavar amb les màquines grosses és més complicat del que es pensava. A més, aviat arribarà el fotògraf d'una revista molt important i no hi ha les plantes a lloc. Qui la farà, aquesta feina?!

09:15 Les tres bessones bebès - hola pollet!
09:20 Tork - La gimcana
tancar

La gimcana

No hi ha res tan divertit con una gimcana, sobretot si amaga misteris, mapes i pistes amagades. Aquest cop en Tork i en Batt hauran de fer servir totes les habilitats deductives per sortir-se'n!

09:30 Club Super3
09:30 Els Hoobs - Punxes
tancar

Punxes

En Groove ha trobat una cosa per començar una nova col·lecció. A partir d'ara farà una col·lecció de coses rodones i punxegudes! Però què ha passat?! Ha desaparegut! Com s'ho farà ara per començar la nova col·lecció?

10:05 Info k
10:15 Méteo K - Cap. 17
10:20 Club Super3
10:20 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La Miyoko està enamorada
10:45 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

El doctor Phibes, en Shaggy i l'Scooby Doo han decidit anar-se'n de vacances. Amb tan mala sort que tots han contractat el mateix creuer a Mèxic! Al final, però, han fet un pacte: durant les vacances, res de baralles. El que no saben els nostres herois és que el doctor ja ha ordenat als seus agents que els eliminin del mapa... Déu n'hi do, quines vacances!

11:10 Els misteris de Roswell - L'enfrontament (1a part)
11:29 Els misteris de Roswell - L'enfrontament (2a part)
11:55 El xou de la granota - Cap. 38 Granota a la moda
tancar

Cap. 38 Granota a la moda

Avui l'Edna, la crítica gastronòmica més famosa de tot el món, és al restaurant d'en Maurice. Li ha preparat els seus millors plats, però just abans de servir-los, la granota hi ha bavejat al damunt i la fura ho ha omplert tot de pèls. La sorpresa és que la crítica ha sigut boníssima. Però, d'on treurà ara més bava de granota i més pèl de fura en Maurice?!

12:10 Hattori el ninja - Anguila és un misteri diví / Focs artificials / Captur
12:35 Vaca i pollastre - Cap. 18 Draps bruts - Safari familiar - La reinal del nul
tancar

Cap. 18 Draps bruts - Safari familiar - La reinal del nul

Vols saber què passaria si el diari de l'escola es convertís en una revista de safareig? Avui sabrem els draps bruts de tothom! Més tard, de safari per l'Àfrica, la Vaca i en Pollastre correran el perill d'acabar a la panxa d'un animal molt ferotge: un castor dents de sabre! En Mostela i en Babuí, a més, faran d'exterminadors d'àspids a l'Antic Egipte! No t'ho perdis!

13:00 Mandarina & Cow
13:15 3xl.cat
13:15 Bo-Bobo - Comença la batalla / Estem sota l'amenaça dels índex d'audiència
tancar

Comença la batalla / Estem sota l'amenaça dels índex d'audiència

En Bobobo i companyia s'han infiltrar al concurs per escollir el nou emperador... però això no vol dir pas que als caçadors de pèl els caiguin millor. Davant de tanta hostilitat, el millor seria muntar una campanya de publicitat a la tele. O encara millor, muntar directament una tele! Benvinguts a Bobobo TV!

13:40 Tags
13:55 Sweesters -virtual room- - Grà-cies
13:57 Sweesters -virtual room- - Teatre experimental
14:05 3xl.cat
14:05 El detectiu Conan - Doble misteri a Osaka. Els espadatxins de Naniwa i el castell del Taiko (part 3)
14:31 El detectiu Conan - Doble misteri a Osaka. Els espadatxins de Naniwa i el castell del Taiko (part 4)
14:50 Club Super3
14:50 Els increïbles germans Adrenalini - La migdiada de la rancúnia
tancar

La migdiada de la rancúnia

A en Xan, que és amb els seus germans a Mèxic, li està començant a pujar la mosca al nas. Resulta que la bella dorment de la que s'ha enamorat només es desperta quan arriba algun foraster ben plantat al poble. A ell, en canvi, no li fa ni cas. L'Enk, mentrestant, està enfeinat omplint una pinyata d'explosius. Què en deu voler fer? Pots comptar!

15:00 3xl.cat
15:00 Inuyasha - La tinta sangonosa de pintor infernal
tancar

La tinta sangonosa de pintor infernal

Un pintor que té un tros de la pedra Shikon dóna vida als dibuixos que fa i sembra la mort i la destrucció.

15:25 Get Backers - Un combat predestinat: en Ban contra l'Akabane
15:55 Edgemont - La xarxa
tancar

La xarxa

En Craig organitza un míting a l'institut per donar suport a la causa de la Kat, mentre que ella fa que la Laurel dubti sobre la relació d'en Mark amb la Jennifer. L'Erin i l'Anika es fan amigues de la Kelsey perquè es foti d'en Chris. La Jennifer escriu una carta d'opinió sobre el tema de la Kat i rep el premi de la millor carta del dia al diari local. L'Anika guanya una altra juguesca.

16:25 Club Super3
16:25 La màgica Do-Re-Mi - L'holocaust? El són dels bruixots!
tancar

L'holocaust? El són dels bruixots!

L'Oyadije ha tornat de vacances al seu món natal i s'ha trobat que tots estan afectats pel núvol negre. La situació comença a ser greu i s'hi ha de fer alguna cosa. D'entrada, amb l'ajut de les bruixetes, intentaran apaivagar la tristesa que martiritza l'antiga reina.

16:50 La màgica Do-Re-Mi - Per fi es tornaran a casar? La decisió de l'Aiko!
tancar

Per fi es tornaran a casar? La decisió de l'Aiko!

L'Aiko faria el que fos perquè els seus pares es tornessin a casar. D'entrada, sembla que la parella s'entén, però l'avi de l'Aiko està molt malalt i la mare s'ha de quedar a Osaka a cuidar-lo. Estaria bé que la nostra amiga fes servir la màgia per solucionar el problema? La Do-Re-Mi té clar que no.

17:10 Pau, la petita guineu roja - Una joguina que borda
tancar

Una joguina que borda

Avui en Pau, la Poppy i en Carbasseta han entrat en una botiga de joguines! Quin festival, oi?! Quin tip de jugar que es faran! A més, es poden fer amics de tota la colla d'animals que volten per allà. Són animals de joguina, però tant se val...! Però, i el gos que hi ha a la cantonada? És de joguina, o és de veritat?! Ai, que encara hauran de córrer!

17:15 mic 3
17:15 Saari - A dalt i a baix
tancar

A dalt i a baix

En Pulpo, en Rikitiki i la Pii estan una mica avorrits fins que en Rikitiki té una idea: jugar a saltar en un llit elàstic.

17:18 Saari - Musica en el bosc
tancar

Musica en el bosc

En Rikitiki vola d'una banda a l'altra fent sorolls incomprensibles. En realitat assaja per fer un original concert als amics.

17:25 Chiro - + info
tancar

+ info

Avui la Chis ha estat de sort: ha guanyat el joc de bitlles i li toca decidir a què jugaran. Per això es passarà tot el dia fent de princesa! En Chiro, al cap d'una estona, en comença a estar una mica tip, d'obeir les ordres de la seva germana, i fins i tot li ha recordat que no és una princesa de debò. Ara els dos germans ni es dirigeixen la paraula! Com s'ho faran perquè facin les paus?!

17:35 Bob, el manetes - Carbassot, el muntador
tancar

Carbassot, el muntador

Avui toca muntar tota la maquinària de la fàbrica per fer oli de gira-sol del senyor Rasclet. El Carbassot està convençut que ell seria un muntador excel·lent i, sense dir-ne res a ningú, s'ha posat de cara a la feina. El senyor Rasclet ha vist tot d'ocells que s'acostaven als camps de gira-sols, però sap que el Carbassot els farà fora de seguida. O no?!

17:50 Una mà de contes - El partit de les deixalles
18:00 Club Super3
18:00 Mila - La princesa Rac
tancar

La princesa Rac

Avui la Mila t'explicarà la història de la Cassandra, una princesa que era tan feliç que es passava el dia cantant amb una veu encisadora. La seva madrastra, l'Arxifalsa, li tenia molta enveja i, com que era una mica bruixa, un dia la va convertir en granota i la va fer fora de palau. Vols saber com s'ho va fer per tornar-se a reunir amb el seu estimat pare?

18:05 Contes clàssics - La filla de la rata
18:15 Petites faules
18:25 Bali - Cap. 18 Dormo a ca la Tamara!
18:40 Asha - Cap. 18 Temps zero
tancar

Cap. 18 Temps zero

L'Asha intercepta el rellotge que regeix tots els rellotges del món i impedeix que s'endarrereixin a l'horari d'hivern. L'endemà, en llevar-se, s'adona que s'ha aturat el temps: està revivint exactament el que va fer el dia abans. I l'endemà torna a ser exactament igual. I l'altre... Com s'ho farà per tornar els rellotges a l'hora que els correspon?

19:00 Mandarina & Cow
19:10 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

En Shaggy i l'Scooby Doo s'han quedat amb un pam de nas quan han vist que el doctor Phibes en persona se'ls presentava a casa! Resulta que un dels seus clons malvats l'ha fet fora del seu amagatall i ara amenaça de fer servir la Màquina del Judici Final per destruir tot el planeta. Se'n poden refiar, del doctor Phibes?! O és un altre estratagema dels seus?!

19:30 Info k
19:40 3xl.cat
19:40 Erky Perky - + info
tancar

+ info

El Frenzel ha decidit reclutar l'Erky perquè entri a formar part del Club Secret. La Delilah és l'encarregada de portar les cordes, el Tuf és el geni de les mates, el Zum-zum és el forçut, la Grendel és la pilot i l'Erky serà el que treballarà des de dins. El seu objectiu: el magatzem secret que hi ha a la Muntanya Blava. La qüestió és atipar-se com lladres! I mai més ben dit!

19:50 Inuyasha - L'aliança d'en Sesshomaru i en Naraku
tancar

L'aliança d'en Sesshomaru i en Naraku

El dimoni Naraku fa una proposta atractiva a Sesshomaru: li ofereix la possibilitat que Tetsusaiga sigui seva.

20:15 Sweesters -virtual room- - Grà-cies
20:17 Sweesters -virtual room- - Teatre experimental
20:20 Tags
20:40 Minúscul - Cap. 67 El mosquit
tancar

Cap. 67 El mosquit

Com s'ho fan els mosquits quan es queden atrapats dins d'un menjador? Han d'aprendre a conviure amb els habitants de la casa, que no els ho solen posar gaire fàcil, als pobres mosquits. A més, les sorpreses desagradables arriben una darrere de l'altra... Hi ha alguna manera de fugir?! No t'ho perdis!

20:45 Prepara't per a la TDT - + info
tancar

+ info

Pau torna de viatge i Pau-e espera amb candeletes novetats i regalets. El viatge a Finlàndia no ha donat gaire de sí ni en qüestió de novetats ni en qüestió de regalets, per tant Pau se'n va a Andorra. Allà comprovarà de primera mà l'experiència dels que ja s'han digitalitzat.

20:50 3xl.cat
20:50 Dawson's creek - Zona horària de l'est
tancar

Zona horària de l'est

El dia de "senior ditch" (els alumnes de l'últim curs falten tots a classe), Dawson i Gretchen marxen de viatge a Main; Jen va trobar el seu pare a Nova York acompanyada de Joey.

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1853
tancar

Cap. 1853

En Narcís i la Neus es retroben. La Montse comprèn que no poden viure separats. En Quico continua interessat en la història d'en Tomàs i anem descobrint coses. La Remei queda amb en Perico per subministrar-li informació de Sant Andreu per al "Vides". La Trini hi vol ficar cullerada. La Sandra descobreix per què va guanyar la beca en Nico i no ella. En Fede i en Marcel han d'establir unes normes de conducta per no engegar la relació.

22:00 Poble Nou - + info
tancar

+ info

La Victòria demana a en Ricard que miri els papers del seu pare, ja que la seva neboda no ho ha fet. La Rosa comença a mirar mobles per al pis nou. En Martí prepara una festa amb els seus amics.

22:25 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L¿Antonio diu a la tieta Victòria que no està d¿acord que surti amb en Ricard. L¿Anna intenta fer amistat amb en Marc. Comencen les obres de la bodega i l¿Antonio i la Rosa comencen el trasllat al pis nou.

22:53 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L¿Emilia, la dona de fer feines de l¿Antonio i la Rosa, troba una fotografia en què reconeix l¿Antonio. La Victòria s¿enfada amb l¿Antonio per ficar-se amb la seva vida. L¿Helena i l¿Enric cada dia estan més units. En Martí i els seus amics han preparat una festa i ell ha quedat "tocat".

23:23 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L¿Antonio i la Rosa celebren una festa d¿inauguració del pis. Hi conviden l¿Emília, la dona de fer feines, que diu que coneix l¿Antonio. També hi troben en Marc, el fill de l¿Emilia, i en Ferran, que es coneixen de casa la Mònica.

23:50 Extres Coproduccions - Emma i Guiu
tancar

Emma i Guiu

Sèrie d'animació

23:55 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Ha quedat clar que el Salvador és molt perillós. La Gemma necessita protecció especial. El Tentacle torna a atacar la Mireia. L'Oriol s'hi ha interposat... Continua l'ofensiva per allunyar el Cesc del Salvador. La Mati s'hi oposarà... La Ció, en el fons, es resisteix a creure en la maldat del Salvador. El Tomàs comenta amb la Gemma la identitat de l'última dona desapareguda: l'Esther Ramos.

00:28 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Continua el suport dels Pedrós a la Fàtima i a l'Aixa. Es planteja la possibilitat d'allunyar la Mati d'ALA. La Raquel pateix tota la ràbia del Ferran. El nou guardaespatlles de la Gemma. La Magnòlia s'enfronta amb el nòvio que li han buscat el Cesc i la Marina. L'Alfred necessita diners per punxar-se. La Cèlia en té... El Salvador segueix endavant amb el seu pla de venjança.

01:05 Beverly Hills - Un raig d'esperança
01:47 Beverly Hills - La festa d'aniversari. Primera part
02:30 Riviera - + info
tancar

+ info

Sam arriba de sobte i troba Christophe i Gabriella entrevistant models per a la campanya del casino. Ghislaine s'adona que s'està acabant la seva relació amb Daniel.

02:55 Riviera - + info
tancar

+ info

Clara arriba a Vil·la Olympia i exigeix que Beatrice la rebi. Un misteriós pacient del St. Hilaire amenaça de fer públics els negocis bruts del doctor Rocher si aquest no accepta un estrany tracte amb ell.

03:20 Extres Coproduccions
03:25 Poble Nou - + info
tancar

+ info

La Victòria demana a en Ricard que miri els papers del seu pare, ja que la seva neboda no ho ha fet. La Rosa comença a mirar mobles per al pis nou. En Martí prepara una festa amb els seus amics.

03:50 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L¿Antonio diu a la tieta Victòria que no està d¿acord que surti amb en Ricard. L¿Anna intenta fer amistat amb en Marc. Comencen les obres de la bodega i l¿Antonio i la Rosa comencen el trasllat al pis nou.

04:18 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L¿Emilia, la dona de fer feines de l¿Antonio i la Rosa, troba una fotografia en què reconeix l¿Antonio. La Victòria s¿enfada amb l¿Antonio per ficar-se amb la seva vida. L¿Helena i l¿Enric cada dia estan més units. En Martí i els seus amics han preparat una festa i ell ha quedat "tocat".

04:48 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L¿Antonio i la Rosa celebren una festa d¿inauguració del pis. Hi conviden l¿Emília, la dona de fer feines, que diu que coneix l¿Antonio. També hi troben en Marc, el fill de l¿Emilia, i en Ferran, que es coneixen de casa la Mònica.

05:15 Joking around
05:35 Beverly Hills - Un raig d'esperança
06:17 Beverly Hills - La festa d'aniversari. Primera part