TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
07:30 TN Matí
08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia. Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:01 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya. El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

14:00 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Amanida d'espinacs
tancar

Amanida d'espinacs

Fem una amanida que no porta enciam i sí espinacs, una verdura que no només es menja bullida.

16:00 Cuines - Croquetes de biquini
tancar

Croquetes de biquini

Les croquetes són possiblement el menjar de bar per excel·lència. Es poden fer de mil coses, tot i que no tot a la vida és 'croquetable'. Avui les farem dels mateixos ingredients del que faríem un bikini: pernil i formatge. Farem croquetes de biquini.

16:15 Tot es mou
20:19 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre. El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta. Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Marc Giró, Joan Grivé i Àlex Martínez, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:07 Polònia - + info
tancar

+ info

"Polònia" arriba als 15 anys en antena L'inici de la temporada 2020-2021 estarà marcat per l'arrencada de la precampanya electoral. Es preveuen unes setmanes de forta intensitat política i el Polònia hi serà per donar-ne la visió pròpia. Pendent, sempre, dels protagonistes de l'actualitat política, social i cultural, amb els personatges ja coneguts per l'audiència i els protagonistes nous que el dia a dia ens ofereixi. Polònia va tancar per vacances el mes de juny passat amb unes xifres d'audiència excel·lents. Malgrat l'aparició de la pandèmia de la Covid-19 el programa es va saber adaptar a la nova situació i va estar present a la seva cita de cada dijous i l'audiència va saber reconèixer aquest esforç. Va ser líder en relació amb totes les cadenes cada mes i és el programa líder a Catalunya abans i després del confinament. "Polònia" és el programa líder clar de la seva franja, tot i que competeix amb els realities de T5 en el dia més fort del "prime time" de la cadena.

22:43 Persona Infiltrada - Marc Martínez
tancar

Marc Martínez

El Marc Martínez és el famós convidat en aquest episodi del Persona Infiltrada. L'actor juga amb una família amant de la natura d'Ullastrell. El Marc ha d'estar preparat per examinar amb ulls d'intèrpret l'actuació familiar i saber detectar quan li volen donar gat per llebre al sortir a caçar bolets a la muntanya. Com sempre, amb 5.000 euros en joc.

23:47 Al cotxe - Víctor Tomàs i Oriol Grau
00:30 Més 324
02:05 Notícies 3/24
04:01 Rumba a l'estudi - Sant Pau Rhum Band
05:00 Folc a l'estudi - Biflats
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer. El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català". "El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:10 Lluís Companys, 80 anys de l'assassinat d'un president - Lluis Companys, 80 anys de l'assassinat d'un president
tancar

Lluis Companys, 80 anys de l'assassinat d'un president

Enguany es comemora els 80 anys de l'Assassinat del president Companys. La Comissió de la dignitat volia, com d'altres anys convocar un acte commemoratiu i de denuncia d'aquest fet del que encara l'Estat Espanyol no n'ha demanat perdó a diferència d'Alremanya i França que van ser responsables de la detenció del president exiliat polític a França i de la deportació a Espanya, en sentir-se co responsables d'aquell crim. Atesa la situació de pandèmia s'ha optat per a promoure la producció d'un documental commemoratiu titulat «Lluís Companys. 80 anys de l'assassinat d'un president.» S'ha volgut com a d'altres actes organitzats per la Comissió amb la mateixa finalitat, que la creació cultural i en aquest cas la música i la dansa i el teatre tinguessin un paper essencial. Aquest documental està fet en base a una música coral "Trencadís" formada per sis peces de joves compositors i compositores catalans que ressegueix els principals moments dels darrers mesos de la vida de Companys. Des de la detenció i empresonament a París a la Santé, passant per Madrid fins a Barcelona amb la seva estada al castell de Montjuïc, el judici, el testament i el camí fins al lloc de l'afusellament. La música està enllaçada pel fil del relat històric que ressegueix els esdeveniments de la detenció al crim, amb la intervenció de destacats actors i actrius catalans que interpreten diversos personatges que van ser protagonistes d'aquells moments. És un documental commemoratiu històric amb un gran component de de vídeo art en record d'aquest fet històric, l'homenatge a la figura del president i la denúncia d'aquest crim. Res millor que l'expressió artística d'aquesta música creada per a descriure i denunciar aquests fets, el grup de dansa, amb la veu que els nostres actors i actrius i la poesia de Ventura Gassol per a denunciar i recordar aquest greu crim com denunciava el que seria president de l'Índia Jawaharlal Nehru.

22:44 El documental - Raimon Panikkar, entre Orient i Occident
tancar

Raimon Panikkar, entre Orient i Occident

"Raimon Panikkar, entre orient i occident" (2020), una producció de LAVINIA AUDIOVISUAL, en coproducció amb TELEVISIÓN ESPAÑOLA i la col·laboració de TELEVISIÓ DE CATALUNYA "RAIMON PANIKKAR, ENTRE ORIENT I OCCIDENT", redescobreix la figura de Raimon Panikkar, el pensador català més reconegut internacionalment en el camp del diàleg intercultural i interreligiós. El documental ens portarà als llocs més importants del seu recorregut vital (Espanya, Itàlia, l'Índia i els EUA) de la mà de les persones que el van conèixer bé, per acabar descobrint el caràcter complex d'un home que va triar viure lliure i en plenitud fins al final. Guió i direcció: Carlota Casas Realització: Jordi Cabané Productors executius Lavinia: Joan Arañó / Jordi Ferrerons Productor executiu TVE: Andrés Luque Productor executiu TVC: Jordi Ambròs Productor delegat TVC: Daniel Barea Director fotografia: Jordi Cabané Muntatge: Jordi Cabané Director de producció: Joan Arañó Música: Tradicional (Intèrpret Jordi Savall) Grafisme: Sergio García

23:42 Nit de la Cultura Balear - Nit de la Cultura Balear
tancar

Nit de la Cultura Balear

Programa especial amb motiu de la 34ens premis 31 de desembre, que organitza l'Obra Cultural Balear.

00:36 Lluís Companys, 80 anys de l'assassinat d'un president - Lluis Companys, 80 anys de l'assassinat d'un president
tancar

Lluis Companys, 80 anys de l'assassinat d'un president

Enguany es comemora els 80 anys de l'Assassinat del president Companys. La Comissió de la dignitat volia, com d'altres anys convocar un acte commemoratiu i de denuncia d'aquest fet del que encara l'Estat Espanyol no n'ha demanat perdó a diferència d'Alremanya i França que van ser responsables de la detenció del president exiliat polític a França i de la deportació a Espanya, en sentir-se co responsables d'aquell crim. Atesa la situació de pandèmia s'ha optat per a promoure la producció d'un documental commemoratiu titulat «Lluís Companys. 80 anys de l'assassinat d'un president.» S'ha volgut com a d'altres actes organitzats per la Comissió amb la mateixa finalitat, que la creació cultural i en aquest cas la música i la dansa i el teatre tinguessin un paper essencial. Aquest documental està fet en base a una música coral "Trencadís" formada per sis peces de joves compositors i compositores catalans que ressegueix els principals moments dels darrers mesos de la vida de Companys. Des de la detenció i empresonament a París a la Santé, passant per Madrid fins a Barcelona amb la seva estada al castell de Montjuïc, el judici, el testament i el camí fins al lloc de l'afusellament. La música està enllaçada pel fil del relat històric que ressegueix els esdeveniments de la detenció al crim, amb la intervenció de destacats actors i actrius catalans que interpreten diversos personatges que van ser protagonistes d'aquells moments. És un documental commemoratiu històric amb un gran component de de vídeo art en record d'aquest fet històric, l'homenatge a la figura del president i la denúncia d'aquest crim. Res millor que l'expressió artística d'aquesta música creada per a descriure i denunciar aquests fets, el grup de dansa, amb la veu que els nostres actors i actrius i la poesia de Ventura Gassol per a denunciar i recordar aquest greu crim com denunciava el que seria president de l'Índia Jawaharlal Nehru.

01:11 El documental - Raimon Panikkar, entre Orient i Occident
tancar

Raimon Panikkar, entre Orient i Occident

"Raimon Panikkar, entre orient i occident" (2020), una producció de LAVINIA AUDIOVISUAL, en coproducció amb TELEVISIÓN ESPAÑOLA i la col·laboració de TELEVISIÓ DE CATALUNYA "RAIMON PANIKKAR, ENTRE ORIENT I OCCIDENT", redescobreix la figura de Raimon Panikkar, el pensador català més reconegut internacionalment en el camp del diàleg intercultural i interreligiós. El documental ens portarà als llocs més importants del seu recorregut vital (Espanya, Itàlia, l'Índia i els EUA) de la mà de les persones que el van conèixer bé, per acabar descobrint el caràcter complex d'un home que va triar viure lliure i en plenitud fins al final. Guió i direcció: Carlota Casas Realització: Jordi Cabané Productors executius Lavinia: Joan Arañó / Jordi Ferrerons Productor executiu TVE: Andrés Luque Productor executiu TVC: Jordi Ambròs Productor delegat TVC: Daniel Barea Director fotografia: Jordi Cabané Muntatge: Jordi Cabané Director de producció: Joan Arañó Música: Tradicional (Intèrpret Jordi Savall) Grafisme: Sergio García

02:06 Nit de la Cultura Balear - Nit de la Cultura Balear
tancar

Nit de la Cultura Balear

Programa especial amb motiu de la 34ens premis 31 de desembre, que organitza l'Obra Cultural Balear.

02:57 El Brasil, una història natural - Un laberint de llacs
tancar

Un laberint de llacs

L'aiguamoll del Pantanal cada any es transforma segons si hi ha sequera o han arribat les pluges; és un dels hàbitats de la Terra que sofreixen un canvi més dràstic. El jaguar i la llúdria gegant tenen avantatge quan el laberint de llacs s'asseca. En canvi, durant les inundacions els peixos i els jacarés es troben en el seu element. Entre aquests dos mons extrems hi ha tota una varietat d'ocells, com ara l'espectacular guacamai jacint blau cobalt i el gran jabirú. El jaguar és el rei d'aquest món fabulós.

03:47 El món des de l'aire - Un viatge aeri a través de França. De Biarritz al castell de Salses
tancar

Un viatge aeri a través de França. De Biarritz al castell de Salses

El viatge començarà a la ciutat de Biarritz. Després, visitarem Lourdes, un dels llocs més sagrats del catolicisme. A la regió de Migdia-Pirineus, sobrevolarem el territori on es van refugiar els càtars que fugien de la croada catòlica contra la seva fe. Tot seguit, visitarem el forn solar d'Odelló, que es va construir per estudiar l'energia solar, i finalment, arribarem al castell de Salses.

04:12 Gent de mercats - Mercats de Sant Antoni i Provençals a Barcelona i Mercat Central de Reus
tancar

Mercats de Sant Antoni i Provençals a Barcelona i Mercat Central de Reus

Avui visitem el remodelat mercat de Sant Antoni per conèixer la Maria Masclans, part d'una nissaga centenària de bacallaners, que gestiona dues parades i un bar. Ah! I amb quatre fills encara té temps de posar d'acord els companys, com a presidenta dels comerciants d'alimentació. Veurem com, en un mercat tan antic, hi ha paradistes que s'han criat pràcticament junts i vides senceres que transcorren entre aquestes parets. Sant Antoni és "dos mercats en un", com ens expliquen els Bernaus, d'una de les botigues dels encants de roba que amb la remodelació s'han pogut oblidar d'allò de muntar i desmuntar parada cada dia. Al mercat de fruites i verdures de Mercabarna, coneixerem l'empresa de cítrics que ara porta la Montse Sanahuja, i al seu orgullós pare, el Florencio, que hi va de tant en tant per retrobar-se amb antics companys i clients, com la Carme, que té parada a Sant Antoni. També visitarem el mercat de Provençals per encomanar-nos pel bon rotllo que es respira entre els seus paradistes que munten taules al bell mig del mercat per dinar junts el dia que obren per la tarda. Amb el Juan Antonio, d'una família de carnissers, ens mourem entre les parades del mercat ambulant dels dimecres, on, al seu torn, hi té clients de fa molts anys, com la Mari. Celebrarem el Corpus al mercat Central de Reus, i veurem com fa la coca amb cireres, típica d'aquest dia, la bloguera Marta Jubert, que compra les cireres a l'Anna Gisbert. Un bon amic de l'Anna, que va a diari a la seva parada i a la de la pesca salada dels Vidal, és el Ferran Cerro, un cuiner que ha voltat molt per restaurants amb estrella fins a establir-se a casa, en un establiment propi on fa la cuina amb productes frescos comprats al dia. Històries de tots els sabors a Gent de Mercats.

05:00 Cuina nòrdica amb Tareq Taylor - La regió de Lapònia, Suècia
tancar

La regió de Lapònia, Suècia

En aquest episodi, en Tareq visita la regió de Lapònia, una regió de la Lapònia sueca plena de reserves naturals i de parcs nacionals, amb tot de boscos, glaceres, muntanyes, rius i aiguamolls. Tot aquest entorn natural combinat amb la presència de la cultura sami, va fer que la Unesco declarés Lapònia Patrimoni de la Humanitat. Les receptes d'aquest episodi són: perdiu blanca amb cols de Brussel·les, pancakes de ren amb suovas, i corègon a la graella.

05:29 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

Joan Barril i Joan Ollé tornen a instal·lar la seva "Illa del Tresor" al 33. En aquesta edició els acompanyarà l'actor Lluís Homar. Ha estat Hamlet, misantrop i heroi rusiñolià, però aquest dijous Lluís Homar visita "L'Illa del tresor" amb la seva vida com a únic guió i els seus gossos com a acompanyants. Les vivències sobre -i darrere- l'escenari, les seves aficions de ball, o els records familiars més emotius componen un mosaic biogràfic de les veritats del Lluís. Amb ell, Joan Barril i Joan Ollé recreen l'univers de Shakespeare, reinventen els sons dels objectes i passen revista a la seva col·lecció de productes culturals.

05:57 Videoclips - Alba Robles - Por mi te puedes marchar
Progrmació BD ....
06:00 Teo - En Teo aprèn a pintar
tancar

En Teo aprèn a pintar

En Teo ha de fer un dibuix per un concurs que fan a l'escola i en Pau també es posa a pintar. Quan la mare entra a l'habitació, es queda esgarrifada. En Pau l'ha fet a la paret, el dibuix! Més tard, en Teo anirà a una exposició de pintura amb el pare.

06:07 Teo - En Teo juga a casa
tancar

En Teo juga a casa

El títol de la sèrie és el nom del seu protagonista: un nen pèl-roig d'uns quatre anys, inquiet i curiós, tendre i bon jan, que vesteix una granota i un jersei de ratlles. Coneixerem tot un seguit de personatges i situacions diverses que formen part de la vida quotidiana de qualsevol nen d'avui dia: la família, els amics, els animals.... Existeix tota una col·lecció editorial que es publica des del 1974, amb el nom "Teo descobreix el món".

06:13 Teo - En Puc va al veterinari
tancar

En Puc va al veterinari

El títol de la sèrie és el nom del seu protagonista: un nen pèl-roig d'uns quatre anys, inquiet i curiós, tendre i bon jan, que vesteix una granota i un jersei de ratlles. Coneixerem tot un seguit de personatges i situacions diverses que formen part de la vida quotidiana de qualsevol nen d'avui dia: la família, els amics, els animals.... Existeix tota una col·lecció editorial que es publica des del 1974, amb el nom "Teo descobreix el món".

06:24 Tex - El malefici de la bola
tancar

El malefici de la bola

És Nadal i en mig del poble han plantat un arbre que ara han de guarnir. La goril·la Kumba ha trobat una capsa que algú ha deixat abandonada en un amagatall de l'hostal. Dins, hi trobarà una bola negra que la Kumba penjarà a l'arbre de Nadal. A partir d'aquest moment, tots els que estiguin en contacte amb la bola tindran alguna desgràcia, i és que la bola negra porta mala sort.... i s'ha de desfer-se de la bola, però ningú la vol tocar... un altre cas difícil per al Tex que s'haurà de fer càrrec de la bola.

06:35 Tex - En Tex, el trapella
tancar

En Tex, el trapella

El corb Grog està fart que el Tex li faci la guitza: cada cop que vol fer un robatori, allà hi ha el Tex per impedir-ho i fer que fracassi. El Grog idearà un pla malvat per desfer-se del Tex: farà creure als habitants de la vila que el Tex és un malastruc, que porta mala sort, perquè d'aquesta manera li agafin mania i el facin fora de la vila.

06:46 Lucky Fred - Em vull posar malalt
tancar

Em vull posar malalt

Per tal de tenir més temps per jugar a un videojoc, en Fred es posa malalt expressament. Necessita injeccions especials del Dr. dels Protectors 12-b

06:57 Lucky Fred - Com se guai
tancar

Com se guai

L'alienígena malvat Cap d'Ou vol ser genial com els nens de La Terra, així que en Fred fa que en Sir Percival li faci classes.

07:08 Lucky Fred - El cap d'en Fred
tancar

El cap d'en Fred

En Fred intenta que en Divendres es transformi en un portal espacial perillós, però els resultats inesperats són que en Fred i en Wally K acaben intercanviant-se els caps.

07:18 Lucky Fred - Maquillatge alienígena
tancar

Maquillatge alienígena

La Geni és atacada per un calamar espacial, que embruta la seva cara de manera que sembla que s'ha posat massa maquillatge. Com que no se'l pot treure té problemes amb la Directora Darling.

07:32 Bob, el manetes - El Pansit i el rescat dels ossets de peluix
tancar

El Pansit i el rescat dels ossets de peluix

L'encàrrec d'avui és fer un aparador ben gros a la botiga de joguines de la senyora Nineta. El Llampec i el Carbassot continuen obsessionats a trobar el martell d'or massís que el temible pirata Barbaguix va amagar a Obragran. La pega és que només tenen una pista: el dibuix d'un ós. En fi, per alguna cosa es comença... Potser estan de sort i tot!

07:42 Bob, el manetes - El Bolquet i el mur vell de l'escola
tancar

El Bolquet i el mur vell de l'escola

Avui en Bob i companyia han anat a l'escola a reconstruir el mur, que era molt vell. El Bolquet, abans d'ensorrar-lo, hi ha vist un dibuix molt antic, però no li ha quedat gens clar de què es tractava. I si fos una altra pista que va deixar en Barbaguix per trobar el martell d'or que va amagar a Obragran?! Aviat ho sabrem!

07:50 Bob, el manetes - La feina important del Golut
tancar

La feina important del Golut

El Llampec i el Carbassot continuen buscant el martell d'or que fa centenars d'anys va amagar el pirata Barbaguix en algun lloc d'Obragran. El gerent del port avui ha demanat a en Bob que restauri el far, que precisament no es fa servir des de l'època d'en Barbaguix! Segons la gent del poble, va ser l'última persona que hi va pujar! Pot ser que hi trobin alguna altra pista?!

07:59 Bob, el manetes - La Panxona troba un pirata
tancar

La Panxona troba un pirata

Avui en Bob i companyia han anat al teatre a fer-hi reformes. La Panxona, que encara no sap gaire bé què és un actor, li sembla que ha vist el pirata Barbaguix darrere de l'escenari. El Llampec i el Carbassot estan convençuts que ha tornat per evitar que trobin el martell d'or. De totes maneres, continuaran buscant pistes... i potser en trobaran una altra!

08:10 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer una formiga
tancar

El dia que el Henry va conèixer una formiga

El Henry coneix una formiga al jardí de casa seva que s'ha despistat i no sap com tornar a la colònia. El nen es convertirà en formiga exploradora per ajudar-la a tornar amb un enorme terròs de sucre que ha trobat.

08:15 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un estic
tancar

El dia que el Henry va conèixer un estic

El Henry coneix un pal d'hoquei que està molt emocionat perquè ha de sortir a jugar la final del campionat. Però el seu jugador ha perdut els patins i no s'ha presentat al partit. Sort del Henry, que el substitueix sense pensar-s'ho!

08:19 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un escúter
tancar

El dia que el Henry va conèixer un escúter

El Henry coneix un escúter que treballa repartint pizzes per Roma. Però el seu repartidor està malalt i ara no té ningú que l'ajudi a portar les pizzes als clients abans que es refredin. Però el Henry, que és molt servicial, s'oferirà a ajudar-lo.

08:24 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un paracaigudes
tancar

El dia que el Henry va conèixer un paracaigudes

El Henry coneix un paracaigudes que viu molt feliç a l'aeròdrom, però el dia se li torça quan rep la notícia que el seu saltador no vindrà i, per tant, no podrà fer un salt molt perillós que li feia il·lusió. El Henry, però, segur que l'ajuda!

08:29 El Mic i els seus amics - Fem màgia amb el Mic
tancar

Fem màgia amb el Mic

Amb un mocador, amb vareta, amb un globus... la màgia es pot fer de moltes maneres!

08:57 La pel·lícula - Pixels
tancar

Pixels

PIXELS (Pixels) Direcció: Chris Columbus Guió: Tim Herlihy, Tim Dowling, Adam Sandler Producció: Columbia Pictures / Happy Madison Productions / LStar Capital / China Film Co. / 1492 Pictures / Film Croppers Entertainment País de producció: Estats Units Any de producció: 2015 Fotografia: Amir Mokri Música: Henry Jackman Intèrprets: Adam Sandler, Michelle Monaghan, Peter Dinklage, Kevin James, Sean Bean, Josh Gad, Ashley Benson, Jane Krakowski, Brian Cox, Jared Sandler, Matt Lintz, Lainie Kazan, Rob Archer, Denis Akiyama, Jackie Sandler, Rose Rollins, Serena Williams Uns extraterrestres interpreten les imatges de les màquines recreatives com una declaració de guerra i decideixen atacar la Terra, utilitzant els jocs com a model per al assalt. El president dels Estats Units crida el seu gran amic de la infància i campió de videojocs dels anys 80 per tal de liderar un equip d'experts jugadors amb la missió de guanyar els alienígenes i salvar el planeta.

10:31 Pat, el gos - Un Nadal de màxima seguretat
tancar

Un Nadal de màxima seguretat

S'acosta el Nadal, i el Pat haurà de fer mans i mànigues perquè la Lola no faci cap trencadissa i es quedi sense regals.

10:38 Pat, el gos - Un regal que vola alt
tancar

Un regal que vola alt

La Lola ha preparat un regal sorpresa per celebrar l'aniversari del Pat, però per culpa d'una entremaliadura del Caputxet el regal se'n va volant per la finestra i la feina serà del Pat per recuperar-lo.

10:47 Espies de veritat - Espies contra espies
tancar

Espies contra espies

Les espies són substituïdes per tres espies que s'han de jubilar. Però Clover, Sam i Alex aviat descobreixen que les intencions d'aquest trio no són tan innocents com semblaven. D'altra banda, Clover s'enfronta amb un perdonavides que pertany al seu passat.

11:09 Espies de veritat - Creus en la màgia?
tancar

Creus en la màgia?

Les espies busquen un lladre d'obres d'art i, després d'analitzar un seguit de pistes, s'adonen que el sospitós és un mag que suposadament era mort.

11:30 Spirit, cavalcant en llibertat - La Lucky i la benvinguda
tancar

La Lucky i la benvinguda

La Kate, tot i que li queden poques setmanes per donar a llum, vol acompanyar en Jim i la Lucky a una cerimònia d'inauguració d'un tram nou del ferrocarril en una zona despoblada de l'oest. Enmig d'una tempesta, cau un llamp que provoca un incendi forestal, i la Lucky veu un grup de cavalls salvatges que no es poden escapar de les flames. Mentre en Jim va a salvar-los, la Lucky es queda amb la Kate, que comença a tenir dolors.

11:52 Spirit, cavalcant en llibertat - La Lucky i el sabotatge del concurs de doma
tancar

La Lucky i el sabotatge del concurs de doma

La Pru participa cada any en un concurs de rodeo i sempre guanya. Aquest any, però, vol participar al concurs de doma clàssica. La Rose, la noia que sempre guanya el concurs de doma, intenta desanimar la Pru perquè no li pugui disputar el trofeu. A mig concurs, la Chica Linda es desboca i la Lucky sospita que la Rose ha volgut sabotejar la Pru.

12:16 En Grizzy i els Lèmmings - Repel·lent d'animals
tancar

Repel·lent d'animals

La cabana del guardabosc està equipada amb un detector d'animals perjudicials ultraeficaç capaç de detectar la presència d'un intrús i perseguir-lo enviant-li una ona que ordena al seu cervell que fugi immediatament. Ni en Grizzyni els lèmmings poden entrar a la cabana.Fins que descobreixen que el comandament a distància de l'aparell permet seleccionar el tipus d'animal interceptat per l'ona.

12:23 En Grizzy i els Lèmmings - Os al volant
tancar

Os al volant

En Grizzy es troba embarcat, sense voler-ho, en una cursa entre dos equips de lèmmings. Quan comprèn de què va la competició, prova de guanyar però perd estrepitosament. Ferit en el seu orgull, en Grizzy vol la revenja i, per desafiar la capsa de sabó dels lèmmings, decideix construir el seu propi bòlid. Aquest cop la competició promet ser ferotge.

12:30 En Grizzy i els Lèmmings - Cabana basculant
tancar

Cabana basculant

Els lèmmings han posat uns gats hidràulics enormes comandats per ràdio sota la cabana per transformar-la en un joc de boles rodant de mida natural. En Grizzy, que es mareja fàcilment, prova de tornar a posar les coses al seu lloc, però fa caure la cabana barranc avall. Caldrà la col·laboració de lèmmings i os per evitar estavellar-se amb tot l'equip.

12:39 En Grizzy i els Lèmmings - Planta papamosques
tancar

Planta papamosques

En Grizzy prova de fer una becaina, però no el deixen dormir unes mosques que no paren de voltar per la sala. Quan s'adona que la planta carnívora amb què els lèmmings juguen a rodeo s'alimenta a base d'insectes que atrapa al vol, decideix confiscà'ls-hi per fer-ne la seva particular arma matamosques. Tot va de meravella fins que els lèmmings l'hi canvien per un cactus.

12:45 En Grizzy i els Lèmmings - Os diana
tancar

Os diana

Els lèmmings troben enmig de la carretera una caixa de bumerangs de competició. De seguida es converteixen en uns professionals capaços de desarmar en Grizzy a distància i de fer-lo fora de la cabana amb una facilitat esfereïdora. Per fer front a la precisió dels bumerangs dels lèmmings, en Grizzy decideix aprendre a tirar amb arc i es converteix en el Guillem Tell canadenc.

12:52 Les Sisters - Les germanes ventafocs
tancar

Les germanes ventafocs

La Wendy i la Marine descobreixen que els seus pares van a un concert del Joy D. sense elles. S'adonen llavors que no ajuden gens ni mica en les feines de casa. Amb l'esperança de rebre una recompensa, decideixen fer dissabte. Però a força de netejar i endreçar, s'acaben tornant maniàtiques de la neteja i es converteixen en les germanes Ventafocs!

13:03 Les Sisters - Una selfie amb el Joi-D
tancar

Una selfie amb el Joi-D

El Joy D. és a Pom-les-Bains d'incògnit i disfressat per promocionar el seu últim disc. El primer que el reconegui i es faci una selfie amb ell guanyarà un viatge a les Bahames. La Wendy i el Maxence i els pares no volen deixar escapar aquesta oportunitat. I perquè la Marine no se'ls enganxi com una paparra, no l'hi expliquen. Però com que la Wendy i els pares actuen de manera molt estranya, la Marine decideix espiar-los...

13:16 Quin crac, l'Angelo! - Que guanyi en Manetti
tancar

Que guanyi en Manetti

La Lola està decidida a desafiar en Manetti a un joc nou de vídeo que es diu "El món d'en Jamairo". L'Angelo i en Sherwood tenen clar que si guanya la Lola serà el seu final. No hi ha res pitjor que se t'asseguin a sobre 70 quilos de Manetti suat! Per això estan decidits a fer el que calgui perquè guanyi en Manetti, sense que se n'adoni la Lola, és clar!

13:23 Quin crac, l'Angelo! - L'adorable i horrible Peter
tancar

L'adorable i horrible Peter

Després de tornar a comprovar que el seu germà petit sempre se surt amb la seva i de quedar-se sense veure el seu programa preferit, l'Angelo ha decidit que el regnat del nen bufó d'en Peter s'ha d'acabar! Té dues opcions: intentar ser molt més bufó que ell, o fer que en Peter sembli un nen gran i deixi de ser tan bufó. Quina et sembla que triarà?!

13:29 Quin crac, l'Angelo! - Trencadissa
tancar

Trencadissa

L'Angelo i en Sherwood, tot jugant a futbol al menjador de casa, han trencat un exemplar únic de l'estatueta preferida de la mare. La mare els matarà! I encara pitjor, avui no els deixarà anar al partit de bàsquet! Ni avui ni mai més! Per solucionar-ho, la tàctica serà fer veure que l'estatueta l'ha trencat en Peter, fent-li creure a la mare que ha "vist" com ho feia en Peter!

13:38 Quin crac, l'Angelo! - Un peix que es diu senyor Bombolles
tancar

Un peix que es diu senyor Bombolles

La competició de reptes entre l'Angelo i en Sherwood s'ha posat tan emocionant que en Sherwood s'ha atrevit fins i tot a empassar-se el senyor Bombolles, el peixet d'en Peter. I això que no li agrada el sushi! L'operació de trobar-li un substitut abans que se n'adoni ningú serà complicada, però, encara que sembli increïble, al final tot es resoldrà amb una prova de força!

13:46 La Pantera Rosa - Guerrer rosa
13:52 La Pantera Rosa - Agraiment rosa
13:57 La Pantera Rosa - L'avantprojecte rosa
14:03 La Pantera Rosa - El sabotejador rosa
14:09 La Pantera Rosa - Recluta rosa
14:15 El xai Shaun - Tot nevat
tancar

Tot nevat

Avui en Shaun, en Bitzer i companyia s'han despertat i s'han trobat tota la granja recoberta de neu. De seguida ha començat la guerra de boles de neu, les corredisses, les rialles, la diversió... Avui és un dia fantàstic per a tothom, menys per al granger, que s'ha quedat tancat dins de la granja i està fent les mil i una per intentar sortir-ne!

14:21 El xai Shaun - El peluix d'en Timmy
tancar

El peluix d'en Timmy

Pobre Timmy... Està molt trist perquè el granger li ha pres el seu xaiet de peluix i se n'ha fet amo el gat de la granja. En Shaun també està una mica enfadat i no pensa quedar-se de braços plegats. Ha arribat l'hora de buscar un pla per recuperar el xaiet d'en Timmy! El gat, però, és molt espavilat i no es deixa enganyar així com així...

14:27 El xai Shaun - El piano
tancar

El piano

Haver-se de passar tot el dia sentint el granger tocant el piano és una tortura, però quan les ovelles descobreixen que en Bitzer és un virtuós de les tecles, decideixen organitzar una festa amb música i ballaruga. El pla és senzill: esperar que el granger s'adormi, agafar-li el piano i començar la gresca. Ara només falta que surti bé!

14:33 El xai Shaun - Nit de cine
tancar

Nit de cine

En Bitzer descobreix en Shaun a l'estable veient pel·lícules antigues de la vida a la granja, records d'altres temps que els fan reviure moments de ridículs espantosos. La cosa es comença a escalfar tant l'un com l'altre es comencen a treure els drapets al sol. Pot ser que sigui el final d'una gran amistat? O més aviat el principi d'una nova enemistat?!

14:39 El xai Shaun - Toro contra llana
tancar

Toro contra llana

En Shaun, en Bitzer i en Timmy han aprofitat que fa un dia preciós per sortir a fer un pícnic. Aviat, però, un convidat inesperat els esguerra la festa. Al final, aconsegueixen amagar-se i troben un munt de maneres per anar-se divertint, però és evident que tard o d'hora hauran de tornar a casa i s'hauran de plantar cara a cara amb un toro que té cara de pocs amics i que està molt enrabiat!

14:45 El xai Shaun - El geni
tancar

El geni

El Shaun somia en una vida plena d'èxits sense saber que ben aviat la sort li somriurà. Avui la Shirley li oferirà una cosa que podria fer realitat tots els seus somnis! Ara l'únic obstacle que té per poder viure a cos de rei és la resta del ramat. Serà capaç de deixar de banda els companys de tota la vida per poder fer tot allò que sempre ha somiat? Aviat ho sabrem!

14:51 El xai Shaun - L'aranya
tancar

L'aranya

El Bitzer ha aprofitat que el granger ha sortit a fer un encàrrec per donar-se un petit capritx. S'ha omplert la banyera i es disposa a passar una bona estona relaxat, sense fer res, lluny de tot l'enrenou de la granja, lluny... d'una aranya que se les sap totes i que no para de fer-li la guitza! El Shaun provarà de fer-la fora, però avui s'ho haurà de pensar molt bé!

14:57 El xai Shaun - El con de la vergonya
tancar

El con de la vergonya

En Bitzer és un invàlid que necessita moltes coses quan ha de portar el con de la vergonya i deixa ben content que el ramat estigui per ell. Això fins que en Shaun descobreix que fa comèdia i comença a planejar una tàctica perquè rebi un càstig ben merescut.

15:05 Manduka - CHICKEN NUGGETS TO GO - DAVID REES
tancar

CHICKEN NUGGETS TO GO - DAVID REES

Farem nuggets de pollastre casolans i fins i tot la salsa barbacoa serà casolana. També aprendrem a pelar fuets difícils de pelar i a untar mantega dura com una pedra. I amb una mica de sort, també aprendrem a tocar l'ukelele...

15:37 La pel·lícula - El petit príncep
tancar

El petit príncep

Una de les històries més entranyables de tots els temps. De la mà de Mark Osborne, el director nominat a l'Oscar per "Kung Fu Panda", arriba la primera adaptació animada d'"El Petit Príncep", l'obra mestra d'Antoine de Saint-Exupéry. L'amistat entre una nena a qui la seva mare exigent està preparant per viure en el món dels adults i el seu veí, un ancià aviador, bondadós i excèntric que revela a la seva nova amiga un món extraordinari on tot és possible. Un món que ell va conèixer fa molt de temps gràcies al Petit Príncep. Allà és on comença el viatge màgic i emocional de la nena a l'univers del Petit Príncep, que la porta a retrobar-se amb la seva infància i acaba entenent que el més important són les relacions humanes, i que només es veu bé amb el cor perquè l'essencial és invisible als ulls.

17:14 Bob, el manetes: el gran projecte d'en Bob - Bob, el manetes: el gran projecte d'en Bob
tancar

Bob, el manetes: el gran projecte d'en Bob

Quan en Bob i el seu equip estan construint una ampliació de les oficines del senyor Adams, Bob s'assabenta d'un concurs per a la construcció d'un nou poble a prop del Sunflower Valley, un lloc que Bob coneix perfectament des que era petit. Quan el Senyor Adams li mostra la seva idea a Bob, descobreix que està planejant construir un poble gran, sorollós, ple de night-clubs i restaurants. Quan Bob té un malson sobre un lloc ple de gratacels, soroll i pol·lució, pren la decisió de participar en el concurs.

17:38 El Mic i els seus amics - Música, música!
tancar

Música, música!

Instruments inventats, capses que guarden música, pots que fan soroll... El Mic i en Cincsegons fan música de moltes maneres!

18:03 Una mà de contes - El petit avet
tancar

El petit avet

Aquesta és la història d'un avet que, des que va néixer, esperava impacient que algú l'escollís per ser el seu arbre de Nadal. Un dia, el seu somni es va fer realitat. El van engalanar i es va estar al costat de la llar de foc tot el Nadal. Però un cop acabades les festes...

18:12 Una mà de contes - La història del punt de la i
tancar

La història del punt de la i

"Una mà de contes" és un espai dedicat a explicar els contes de tota la vida mentre un il·lustrador els va dibuixant. A "Una mà de contes", una veu en "off" explica un conte mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques pictòriques diverses: aquarel·la, dibuix, collage... El procés es mostra en pla curt, de manera que només es veuen la il·lustració i les mans de l'artista plàstic; d'aquí el nom d'"Una mà de contes" i dels blocs, que agrupen els contes de cinc en cinc, com els dits de la mà. En principi es faran contes clàssics, i la intenció, a la llarga, és crear una antologia de contes populars en català que sigui de referència per a les famílies catalanes. La durada de cada conte és, aproximadament, de 7 minuts. Aquest espai no incorpora cap tècnica d'animació. Pretén fonamentar el seu interès en la fascinació que pot provocar en els nens el fet de veure el procés d'elaboració de les il·lustracions. D'altra banda, pot resultar especialment estimulant per a nens i nenes amb interessos dirigits a l'expressió plàstica i artística. Els autors Tots els dibuixants tenen experiència en el món de la il·lustració, encara que els seus noms no són especialment coneguts. La banda sonora de cadascun dels contes també està composta originalment per un músic. Les locucions en "off" van a càrrec de veus amb experiència reconeguda en el mitjà. Versió radiofònica Tots els contes tindran una versió especial adequada a la seva emissió per ràdio a Catalunya Cultura. Aquesta versió es diferencia principalment de l'audiovisual pel fet que els personatges protagonistes dels contes parlen i dialoguen entre ells. L'acció argumental i, evidentment, els personatges són totalment comuns. Equip Direcció i realització: Manuel Barrios Adaptació guió: L. M. Hernández Ripoll, "Txusqui" Producció: Laia Gimó Locucions TV: Dolors Martínez Música original: "Pantxulo" Il·lustracions: Toni Llobet, Martí Ribas, Pep Presas, Toni Benages, Marie Nigot Direcció versió ràdio: Dolors Martínez Locucions ràdio: Dolors Martínez i altres veus de l'equip de dramàtics de Catalunya Cultura (Abril 2001)

18:23 Els esclataneu - És un ocell?
tancar

És un ocell?

En Tomas i la Violet fan una escultura amb material reciclat de la qual estan molt orgullosos. Però, jugant a llançar-se boles de neu amb en Sami, la Kiki toca l'estàtua sense voler. A l'estàtua no li passa res, però la Kiki està tota amoïnada perquè creu que ha perdut la punteria. Llavors, mentre la Violet va a buscar pomes congelades per a tothom, la Kiki torna a tocar l'estàtua, que surt volant.

18:27 Els esclataneu - La mascota d'en Sami
tancar

La mascota d'en Sami

Els Esclataneu juguen al joc de la bandera. Han format dos equips i han d'aconseguir la bandera de l'equip contrari. La Violet, tanmateix, està molt encuriosida amb la nova mascota d'en Sami, que el noi porta dins d'una capsa de cartró i no vol ensenyar-l'hi perquè dorm. Accidentalment, la capsa cau i s'obre, però, en no veure-hi res, la Violet està convençuda que la misteriosa mascota s'ha extraviat.

18:34 Pel·lícula - Pérez, el ratolí dels teus somnis 2
19:57 Info K - Especial Virus i vacunes
tancar

Especial Virus i vacunes

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS. Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip: Direcció i presentació: Laia Servera Producció: Edgar Ger Realització: Marta De Lucas Cap d'edició: Eva Varas Redacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria Vilanova Ajudant de realització:Jordi Ysas Postproducció vídeo: Lluís Xufré Producció Executiva: Belén Samper

20:17 La Pantera Rosa - Rosoleg
20:24 La Pantera Rosa - El professional rosa
20:29 La Pantera Rosa - L'enhorabona, es rosa
20:35 La Pantera Rosa - Atraccions roses
20:40 La Pantera Rosa - Llamps roses
20:47 La Pantera Rosa - En rosa
20:53 La Pantera Rosa - Les mil i una nits roses
20:58 La Pantera Rosa - Fulls volants roses
21:08 Sam Fox: Aventures extremes - La tempesta de sorra
tancar

La tempesta de sorra

Els Fox van a Egipte a visitar les piràmides amb en Rikki i l'Emma, una noia que estudia al Caire. En Hamadi els fa de guia, però es troben una tempesta de sorra pel camí i decideixen tornar al campament base. En Sam i l'Emma, però, tenen un problema amb els camells i acaben separant-se del grup. Es refugien en un pou i hi queden atrapats. Quan passa la tempesta i aconsegueixen sortir-ne, es troben un xacal del desert i han de buscar la manera de despistar-lo per poder tornar finalment al campament.

21:31 Sam Fox: Aventures extremes - Fins al coll d'al·ligàtors
tancar

Fins al coll d'al·ligàtors

En Sam i en Rikki van a pescar als aiguamolls de Louisiana amb en René mentre la família Fox li prepara una festa d'aniversari al seu fill aventurer. En un moment determinat, es troben una tortuga al·ligàtor i en René els deixa sols vigilant-la mentre ell va a buscar un aparell per marcar-la, ja que es tracta d'un animal en perill d'extinció. Sols, en Sam i en Rikki acaben complicant-se la vida entre al·ligàtors. I, a sobre, s'acosta un tornado amenaçador.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:22 Campiones - Harriet Kjaer, ultrafondista i lutier
tancar

Harriet Kjaer, ultrafondista i lutier

Harriet Kjaer, una danesa que fa deu anys es va traslladar a Barcelona amb el seu taller artesà, construeix violins a nivell de mar; però la seva altra gran passió són les curses de muntanya. I triga el mateix a fabricar un instrument que a acabar una ultramarató alpina: al voltant d'unes 100 hores.

06:29 Programes Externs Esports - Pure Outdoor cap. 74
07:00 Gol a gol - Gol a gol post Ath. Club-Barça
tancar

Gol a gol post Ath. Club-Barça

Dissabte i diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de Esport3 el veterà programa "Gol a gol", que oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol. Presenta: Xavi Valls

08:21 Dakar - Dakar 2021: Etapa 4
tancar

Dakar 2021: Etapa 4

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 41a edició. Noel Rodríguez és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Francesc Sòria, amb Xavi Guillén i l'especialista Marc Guasch.

09:34 Actius - Laura Paradell, una àvia a ritme de rècord
tancar

Laura Paradell, una àvia a ritme de rècord

Corre, neda i toca el piano. Totes tres activitats formen part de la rutina diària de Laura Paradell. Cada matí, després de portar els nets a escola, ocupa el temps lliure en el que ella anomena el seu triatló. L'esport ha format sempre part de la seva vida; fins i tot té el rècord d'Espanya de marató en més grans de 45 anys.

10:15 Viure als Pirineus- A banda i banda - Pèir Còts i Jean Brosset - Primavera
11:09 Thalassa - ELS INVENTS DE LES PROFUNDITATS
11:22 Xarxa Natura - Garraf
tancar

Garraf

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

11:28 km33 - Portugal. Tan proper, tan captivador
tancar

Portugal. Tan proper, tan captivador

La Susanna, una dissenyadora de moda, i la Mariona, una guia turística, se'n van a conèixer la Lisboa amb més arrel i alhora més contemporània. Des de la capital portuguesa, s'escapen per descobrir els plaers gastronòmics i la calma que ofereix una regió poc coneguda, amb paisatges àrids, pobles blancs i una costa de platges i penyasegats espectaculars: l'Alentejo.

12:12 Bèsties - Bèsties sota terra
tancar

Bèsties sota terra

El programa mostrarà com viuen els animals cavernícoles, els que fan caus sota terra per guardar la seva intimitat en plena foscor. Entre aquests animals hi ha el carnívor més gros de Catalunya, després de l'ós i el llop, el toixó. Però també molts altres grups molt variats, des dels mateixos conills fins als talps i els talpons.

12:37 Karakia - María Patricia (Chuquisaca) / Hyemin (Seül)
13:13 Gol a gol - Gol a gol post Ath. Club-Barça
tancar

Gol a gol post Ath. Club-Barça

Dissabte i diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de Esport3 el veterà programa "Gol a gol", que oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol. Presenta: Xavi Valls

14:34 Transmissions esportives - Padbol Catalunya Torneig de Nadal: Final
15:30 Dakar - Dakar Express 2021: Etapa 5
tancar

Dakar Express 2021: Etapa 5

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 41a edició. Noel Rodríguez és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Francesc Sòria, amb Xavi Guillén i l'especialista Marc Guasch.

15:57 El món des de l'aire - Un viatge aeri a través de França. De Biarritz al castell de Salses
tancar

Un viatge aeri a través de França. De Biarritz al castell de Salses

El viatge començarà a la ciutat de Biarritz. Després, visitarem Lourdes, un dels llocs més sagrats del catolicisme. A la regió de Migdia-Pirineus, sobrevolarem el territori on es van refugiar els càtars que fugien de la croada catòlica contra la seva fe. Tot seguit, visitarem el forn solar d'Odelló, que es va construir per estudiar l'energia solar, i finalment, arribarem al castell de Salses.

16:23 Horitzons - El Quebec, una altra Amèrica
tancar

El Quebec, una altra Amèrica

El Quebec, la província canadenca més extensa, ocupa un lloc a part a l'Amèrica del Nord. Aquest enclavament francòfon en un continent anglosaxó, ha sabut guardar la seva especificitat cultural i les seves arrels tot obrint-se al món, com demostra la cosmopolita Mont-real. Però el Quebec també són els immensos espais verges on la naturalesa és la reina, un país on l'hospitalitat i l'escalf humà contrasten amb les grans extensions desertes i gelades. Tothom qui el visita, s'adona que el Quebec es mereix de totes totes el seu lema: "Ho recordo".

17:16 Quan ataquen els taurons - + info
tancar

+ info

L'estiu del 2015, a les costes dels estats nord-americans de Carolina del Nord i Carolina del Sud es va produir una onada de setze atacs de tauró, alguns dels quals, de molta gravetat. Pels riscos evidents per a les persones i la indústria turística, els científics s'afanyen a buscar una explicació al fenomen. Entre les possibles causes de l'espiral d'atacs a la zona hi ha la gran abundància de tortugues marines, la presència de molls de pesca, l'ús d'aparells de sonar per part de l'exèrcit i un augment de la salinitat de les aigües a causa de la sequera.

17:58 Programes Externs Esports - Vendée Globe 2020 Cap. 9
18:24 Programes Externs Esports - Afrontant les onades cap.23
18:45 Campiones - Harriet Kjaer, ultrafondista i lutier
tancar

Harriet Kjaer, ultrafondista i lutier

Harriet Kjaer, una danesa que fa deu anys es va traslladar a Barcelona amb el seu taller artesà, construeix violins a nivell de mar; però la seva altra gran passió són les curses de muntanya. I triga el mateix a fabricar un instrument que a acabar una ultramarató alpina: al voltant d'unes 100 hores.

18:55 Futbol: Copa del Rei - Futbol Copa del Rei: Girona FC-Lugo
21:34 Dakar - Dakar 2021: Etapa 5
tancar

Dakar 2021: Etapa 5

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 41a edició. Noel Rodríguez és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Francesc Sòria, amb Xavi Guillén i l'especialista Marc Guasch.

22:30 Temps de neu
23:00 Onze
00:50 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

01:14 Onze
02:45 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

03:09 Dakar - Dakar 2021: Etapa 5
tancar

Dakar 2021: Etapa 5

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 41a edició. Noel Rodríguez és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Francesc Sòria, amb Xavi Guillén i l'especialista Marc Guasch.

03:59 Futbol: Copa del Rei - Futbol Copa del Rei: Girona FC-Lugo