Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Joan AREGIO, director Servei Català de Trànsit TERTÚLIA Joan B. CULLA Marta SELVA Joan TAPIA Vicent SANCHIS TEMA: MARIHUANA Judith SERNA, especialista en cures paliatives del servei d'oncologia de Vall d'Hebron Oriol RUSCA, advocat penalista CONNEXIÓ BARCELONA / FERRAN VERGÈS ((( Tino GÓMEZ, usuari de cànnabis amb finalitats terapèutiques + Jose AFUERA, ass MACA, Moviment Associatiu Cannàbic d'Autoconsum ))) Lead: Té plantes de cànnabis a casa per a ús personal i terapèutic Lead: Marihuana, de l'ús terapèutic a la legalitat del consum particular Arcadi ALIBÉS, periodista i corredor Lead: "Les petjades dels herois", un llibre sobre els millors maratonians de la història Martí GIRONELL + Isidre LÓPEZ, responsable de cotxes històrics de SEAT Lead: Seat Ibiza, un utilitari que ha fet història Laura BORRÀS Lead: Els contes universals de Pere Calders TEMA: CUINA AMB CARXOFES Òscar TERUELO, president de l'Associació de Gastronomia i Turisme d'El Prat Joan RIBAS, president de la Cooperativa d'El Prat Rosa PARRÉS, cuinera del Restaurant La LLuna en un Cove (El Prat) Lead: Època de carxofes, una verdura reina de temporada SECCIÓ SALUT: ARTROSI Albert NADAL, reumatòleg Lead: Problemes d'artrosi, els més freqüents de les malalties reumàtiques ACTUACIÓ + ENTREVISTA JOAN DAUSÀ Interpreta: "Martina" (Directe veu i piano: 3') Lead: Joan Dausà i els Tipus d'Interès presenten el disc "Jo mai mai" Bibiana BALLBÈ Lead: Al llit amb Toni Albà Xavi ORTELLS Lead: Ritmes brasilers al so de la batucada Maria Josep SOLER Dr. Josep Maria VILARRUBIAS, metge i pintor Lead: Pintar després d'una vida dedicada a la medicina

13:13 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:24 El medi ambient - Residus de vaixells al Port de Barcelona
tancar

Residus de vaixells al Port de Barcelona

Un conveni internacional obliga, des de l'any 1973, els ports d'arreu del món a quedar-se i tractar els residus que els vaixells desembarquin. Al port de Barcelona, els vaixells hi deixen cada any prop de 80.000 metres cúbics de residus, un volum equivalent a sis pisos d'altura de mitja illa de l'Eixample barceloní.

14:30 Telenotícies migdia
15:30 Cuines - Arròs de capipota amb verdures
tancar

Arròs de capipota amb verdures

El cuiner Josep Maria Masó del "Bar Cañete" de Barcelona ens prepara un "Arròs de capipota amb verdures".

15:42 La Riera - Cap. 446
tancar

Cap. 446

L'Albert està fet una fúria perquè en Toni ha aconseguit que la Mercè no li deixi els diners que li havia promès. En qualsevol cas, es nega a vendre el bufet, i contraataca anant a veure en Balló per oferir els seus serveis al casino. La guerra és total. Es prepara un tast a Can Riera, i l'Ernest imposa la presència de la Mercè. La Mercè hi posa una condició...

16:26 Divendres - + info
tancar

+ info

La nostra taula dels dimarts ens portarà Carolina Ferre, Sílvia Soler, Imma Sust i Màrius Carol. Des d'Alella, aprendrem alguns plats per aprofitar el pa que ens sobra i en parlarem amb la doctora Folch. Parlarem de mestres a Alella, el dia que TV3 emet aquest espai setmanal. Francesc Ferrer i Guàrdia, nascut a Alella, va ser el creador de l'escola moderna; en volem parlar amb l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté i amb alguns dels protagonistes del programa "Mestres". Com s'ho fan els mags per fer-nos creure els seus trucs? Per què el nostre cervell no els detecta? Ens ho explicaran la neuròloga Susanna Martínez-Conde i Miguel Àngel Cea, mag.

18:35 Julie Lescaut - Conducta esbiaixada
20:12 Esport Club
20:33 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Aquest dimarts, a l'"Espai Terra" us mostrarem una tècnica fotogràfica que permet tenir controlats certs tipus d'animals, per exemple, quan poden estar en greu perill d'extinció. La tècnica s'anomena foto trampeig, i consisteix en col·locar càmeres fotogràfiques en llocs estratègics per seguir per exemple les llúdrigues. Aixó serveix bàsicament per conèixer millor les espècies i la seva conservació. La reportera Cori Calero ens explicarà que es tracta d'una tècnica no invasiva. perquè no requereix ni capturar ni manipular els animals que es volen estudiar.

21:00 Telenotícies vespre
21:55 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

A l'"Alguna Pregunta Més?" ("APM?"), l'Homo APM? visita el Mobile World Congress de Barcelona. Va fer el possible perquè el certamen no fos un èxit, però no ho va aconseguir. D'altra banda, l'humorista Héctor de Miguel, més conegut per Quequé, explicarà com veu la tele a la "Televisió és cultura"; l'heroi Andoni participarà en un capítol de "La fuga"; s'entrevistarà Bill Gates; hi haurà una nova edició de l'"Sputnik"; es descobrirà que els "call-shows" són fantàstics, i Jaume Creixell farà una trucada a Manuel Torreiglesias. Tot això, i moltes coses més, en un programa més llarg del que és habitual: 40 minuts!

22:43 Mestres - Cap. 6 L'escola per a tots
tancar

Cap. 6 L'escola per a tots

Saber què necessita cada nen i cada nena, estimular-lo i demanar de cadascun el màxim que pugui donar. Avui l'escola té nous objectius, i un dels més importants és detectar les necessitats educatives i les capacitats pròpies de cada alumne, per tal de d'adaptar-s'hi i ajudar-lo a aprendre millor.

23:43 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" farà demà èmfasi en la funció que fan les cooperatives en temps de crisi com l'actual. Amb el títol genèric "De treballadors a empresaris", el programa econòmic del 33 explicarà amb diversos exemples, com les cooperatives són una opció per a treballadors que opten per fer-se càrrec de l'empresa i no passar a l'atur. La crisi ha fet caure el nombre de cooperatives que s'han liquidat, i es consoliden com una fórmula empresarial estable per la qual també opten molts emprenedors. L'espai "Pensat per" explicarà el cas de l'empresa Akewele, tot un cas d'història d'innovació que passa per descobrir l'olor que defineix una empresa, igual que ho faria el seu logo. Trobar la personalitat olfactiva de multinacionals de gran consum, museus, teatres i fins i tot hospitals ha obert a Akewele tot un camp inexplorat fins ara. Finalment, el programa farà un repàs de les tres dècades de fabricació del Seat Ibiza, coincidint amb la presentació del nou model al Saló de l'Automòbil de Ginebra.

00:18 Pel·lícula - Enterreu el meu cor a Wounded Knee
tancar

Enterreu el meu cor a Wounded Knee

Història èpica sobre els últims temps dels indis americans com a principals pobladors de Nord-amèrica.

02:24 Les germanes McLeod - Cap. 224 Un llarg camí
tancar

Cap. 224 Un llarg camí

Finalment, la Grace troba algú que s'encarregui del bestiar, però això implica una sortida de dos dies per a les noies. Mentrestant, la Stevie està amoïnada perquè no aconsegueix portar la granja sense l'Alex. Entre la Jaz, el Ben i l'ex del Ben, la Monique, sorgeix un triangle amorós, i la Grace decideix confessar al Marcus la veritat sobre l'Ingrid.

03:05 Ventdelplà - Cap. 127
tancar

Cap. 127

La decisió del David ha deixat tota la família astorada. Tot i així, el Martí, la Teresa i el Jaume li donen tant suport com poden. L'Alfons també s'ofereix a donar un cop de mà si és necessari. El Biel no entén res del que passa i es mostra sorprès amb la direcció que prenen els esdeveniments. La Vero segueix decidida a marxar a Santander. El Monràs s'assabenta dels projectes que l'Ester té per al Tramuntana.

03:55 Jazz a l'estudi - Albert Sanz Trio
04:55 Jazz a l'estudi - Jon Robles Group
05:55 Videoclips catalans - JOAN PAU, Torna enrere
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:26 Revista de decoració - + info
tancar

+ info

Traslladeu-vos a l'Àfrica des del sofà. Escultures i mobles de fusta elaborats per artesans de Mali, ivori, tons crus o vius: l'estil "lodge" africà fa furor. Amb la recuperació del disseny d'artistes africans, aquest estil és més actual que mai.

07:55 La volta al món en 80 jardins
08:54 Chiloé
09:26 Euskal Herria: la mirada màgica - Camps i fortaleses, Navarra sud
tancar

Camps i fortaleses, Navarra sud

Al sud de la serra del Perdón, el paisatge de Navarra es transforma en una immensa estora de contrastos, on tot gira segons el pols de la terra i el clima. Traspassant la serra del Perdón hi ha una altra Navarra. És la de terres roges i extensions ondulades, la d'immensos camps de blat, la d'horitzons infinits. Cap al sud hi ha les terres de Baldizarbe, on apareix Santa Maria d'Eunate.

10:08 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

L'Arròs de Pals i el porc Duroc no són dos dels productes catalans més coneguts entre el gran públic però tenen un alt valor gastronòmic que cal tenir molt en compte. Precisament per això, el programa ha sortit a buscar-los, i en el d'aquesta setmana presenta, d'una banda, un dels tresors més ben considerats de les terres empordaneses, l'arròs de Pals, i, de l'altra, descobreix les excel·lents singularitats de la carn de porc Duroc.

10:33 Hook, line and dinner
10:54 Baton, retrat d'estudi - Baton, retrat d'estudi
tancar

Baton, retrat d'estudi

El procés de realització d'un collage és el punt de partida per conèixer Andriy Baton Atonovskiy, un artista i poeta ucraïnès que viu a Barcelona. A través de les seves paraules ens esbossarà un retrat de si mateix fet amb no gaires pinzellades de la seva vida i les seves idees.

11:24 Sense ficció - Gràcies, Senyor president
12:09 Segle XX - Els asos caiguts de la Primera Guerra Mundial
13:01 Animals genials - El genial porc
tancar

El genial porc

En aquest mateix instant hi ha al voltant de mil milions de porcs patrullant pel planeta, prosperant a tots els continents tret de l'Antàrtida. Són un element significatiu de la nostra dieta, un actor crucial en la medicina moderna i un dels animals més llestos de l'estable. Els porcs estan canviant els paradigmes de l'anatomia humana i fins i tot de la nostra vida emocional. National Geographic es reuneix amb científics que fan recerca amb porcs de manera innovadora i sorprenent, una recerca que treu a la llum la grandesa que s'amaga darrere d'un dels amics més llestos -i més saborosos- de l'home.

13:52 Extincions - Guepards
14:48 Vida: el rodatge - L'aliança del gel
15:01 Ciència bàsica
15:30 Com funcionen les màquines - + info
tancar

+ info

Una fàbrica de ciment tritura la roca fins a aconseguir-ne un polsim fi: vet aquí la cola que endureix el formigó. Els enormes transbordadors de passatgers duen un dels motors més potents de tots i tanmateix amb prou feines aixequen onades. La poderosa mànega del camió de bombers de l'aeroport apaga l'abrasador carburant d'aviació amb rapidesa i finor. Episodi 12: Cement Plant, Passenger Ferry, Airport Fire Truck

15:58 Expedició Alaska
16:41 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
16:58 El Màster de TV3
17:17 La Sonora - + info
tancar

+ info

Al primer reportatge de La Sonora anem a l'estudi de l'arpista Josep Maria Ribelles. Ribelles ha recuperat l'arpa neogòtica catalana, un instrument que va caure en desús al segle XIX i que ell ha rescatat seguint el model estètic de l'arpa que apareix en un retaule de Pere Serra que es troba al monestir de Sant Cugat del Vallès.Coneixem en Denis o la Rosa Maria, joves estudiants d'instruments de cobla com la tenora o el flabiol al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.Barcelona -la que va ser la tercera capital del tango- torna a ser una potència tanguera amb músics del nivell de Marcelo Mercadante, que presenta el bandoneó i el seu darrer disc, amb el guitarrista Gustavo Battaglia

17:43 Ànima - + info
tancar

+ info

El magazín cultural del 33 rep a plató el director de La Cubana, Jordi Milán, i també Mont Plans, l'actriu protagonista de l'últim espectacle del grup, "Campanades de boda". També ens acompanya el fotògraf català Samuel Aranda, que acaba de tornar del Iemen on va fer la foto guanyadora del World Press Photo'12, un premi veritablement excepcional per a un fotoperiodista.

18:38 Cronos - + info
tancar

+ info

Des del maig de 1940, bona part de França serà ocupada per l'exèrcit alemany. Els nazis, com faran de fet en tots els països on entren, voldran que els jueus, els gitanos i els resistents siguin deportats cap a Alemanya, on molts trobaran la mort. Durant molts anys, aquests fets execrables van ser atribuïts pràcticament en exclusiva als ocupants i a alguns col·laboradors dels països envaïts. Però és molt probable que en aquests països, i en concret a França, la col·laboració amb els nazis fos molt intensa.

19:36 Euskal Herria: la mirada màgica - Camps i fortaleses, Navarra sud
tancar

Camps i fortaleses, Navarra sud

Al sud de la serra del Perdón, el paisatge de Navarra es transforma en una immensa estora de contrastos, on tot gira segons el pols de la terra i el clima. Traspassant la serra del Perdón hi ha una altra Navarra. És la de terres roges i extensions ondulades, la d'immensos camps de blat, la d'horitzons infinits. Cap al sud hi ha les terres de Baldizarbe, on apareix Santa Maria d'Eunate.

20:18 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

L'Arròs de Pals i el porc Duroc no són dos dels productes catalans més coneguts entre el gran públic però tenen un alt valor gastronòmic que cal tenir molt en compte. Precisament per això, el programa ha sortit a buscar-los, i en el d'aquesta setmana presenta, d'una banda, un dels tresors més ben considerats de les terres empordaneses, l'arròs de Pals, i, de l'altra, descobreix les excel·lents singularitats de la carn de porc Duroc.

20:43 Hook, line and dinner
21:10 La Riera - Cap. 446
tancar

Cap. 446

L'Albert està fet una fúria perquè en Toni ha aconseguit que la Mercè no li deixi els diners que li havia promès. En qualsevol cas, es nega a vendre el bufet, i contraataca anant a veure en Balló per oferir els seus serveis al casino. La guerra és total. Es prepara un tast a Can Riera, i l'Ernest imposa la presència de la Mercè. La Mercè hi posa una condició...

21:45 Via llibre - + info
tancar

+ info

LES DONES, A "VIA LLIBRE". Amb motiu del DIA INTERNACIONAL DE LA DONA, que es commemora el 8 de març, "VIA LLIBRE" dedica el seu programa a l'univers femení i a la seva presència en el món literari. Entrevistem EMPAR MOLINER. Dos anys després de la publicació de la seva darrera recopilació de contes "No hi ha terceres persones", l'escriptora torna a les llibreries amb la novel·la "LA COL·LABORADORA", una història de dones i de relacions personals al voltant d'un món editorial que no sempre és el que sembla. Les escriptores IMMA MONSÓ i ROSA REGÀS, que es llegeixen però que no es coneixien, conversaran al voltant del binomi dona i literatura. IMMA MONSÓ ha guanyat recentment el Premi Ramon Llull amb la novel·la "LA DONA VELOÇ". I ROSA REGÀS acaba de publicar un assaig provocador: "LA DESGRÀCIA DE SER DONA". I coneixerem els gustos i hàbits de lectura de la responsable de comunicació de la FUNDACIÓ ARRELS: l'OLGA GARCIA. Amb ella trobarem paral·lelismes entre la literatura i seva feina en una organització que treballa per a la recuperació de les persones excloses de la societat.

22:14 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" farà demà èmfasi en la funció que fan les cooperatives en temps de crisi com l'actual. Amb el títol genèric "De treballadors a empresaris", el programa econòmic del 33 explicarà amb diversos exemples, com les cooperatives són una opció per a treballadors que opten per fer-se càrrec de l'empresa i no passar a l'atur. La crisi ha fet caure el nombre de cooperatives que s'han liquidat, i es consoliden com una fórmula empresarial estable per la qual també opten molts emprenedors. L'espai "Pensat per" explicarà el cas de l'empresa Akewele, tot un cas d'història d'innovació que passa per descobrir l'olor que defineix una empresa, igual que ho faria el seu logo. Trobar la personalitat olfactiva de multinacionals de gran consum, museus, teatres i fins i tot hospitals ha obert a Akewele tot un camp inexplorat fins ara. Finalment, el programa farà un repàs de les tres dècades de fabricació del Seat Ibiza, coincidint amb la presentació del nou model al Saló de l'Automòbil de Ginebra.

22:40 Singulars - Joaquim Valls: les nostres paraules són els nostres pensaments
tancar

Joaquim Valls: les nostres paraules són els nostres pensaments

CONVIDAT: JOAQUIM VALLS Joaquim Valls, economista, professor de matemàtiques i grafòleg. És el creador del mètode que ell anomena "grafotransformació" i que consisteix a reeducar l'inconscient a través de canvis en la manera d'escriure. Valls és seguidor del psicòleg nord-americà Martin Seligman, creador del corrent anomenat "psicologia positiva". La psicologia positiva estudia com potenciar les fortaleses interiors i les emocions positives de les persones, i això és el que Joaquim Valls fa en les seves classes a través de l'escriptura. Com explica en el seu llibre "Buenos días y buena letra", hi ha un vincle molt estret i directe entre el llenguatge i el pensament. Som el que pensem que som i, per tant, si eduquem el llenguatge estem incidint directament en la nostra manera de pensar i de veure el món i veure'ns a nosaltres mateixos. Fa 12 anys que Joaquim Valls fa recerca sobre la grafotransformació i sobre aquestes investigacions està fent la seva tesi doctoral. Es defineix com un "traficant de coneixement" i es nota que l'entusiasma ensenyar. Ens assegura que el caràcter es pot educar, que canviar la nostra ment ens ajuda a canviar el nostre comportament. I ens explicarà com amb uns exercicis d'escriptura ben senzills podem treballar l'autosuggestió i transformar el nostre pensament. Tant les nostres conductes com els nostres pensaments es converteixen en habituals si es repeteixen amb freqüència. Valls cita en el seu llibre "Buenos días y buena letra" una frase d'Aristòtil que il·lustra perfectament el que ens explica: "Som el que fem repetidament. Per tant, l'excel·lència no és un acte, sinó un hàbit". Joaquim Valls: les nostres paraules són els nostres pensaments

23:25 60 minuts - Caçadors de carboni
tancar

Caçadors de carboni

Caçadors de carboni Com es converteix l'aire en diners Aquest reportatge provocador és una mirada intel·ligent i reveladora al món del comerç de drets d'emissió, un sector en expansió, molt lucratiu i, sovint, estrany. Ara que les empreses, els governs i els consumidors busquen maneres de reduir i compensar les emissions de gasos d'efecte hivernacle, ha nascut una nova raça d'empresaris: els caçadors de carboni. Recorren tot el món buscant maneres noves de capturar carboni i de treure'n el màxim de rendiment, i sovint ho fan amb trampes i enganyifes que deixen desconcertats els que no hi entenen. L'objectiu és vendre els crèdits que n'obtenen, un negoci que pot ser molt lucratiu. Molta gent creu que el comerç de drets d'emissió és imprescindible per aturar el canvi climàtic, però també n'hi ha molta que s'ho mira amb escepticisme. Del que no es pot dubtar és que el negoci de la compensació de carboni s'està convertint en una de les novetats econòmiques, polítiques i mediambientals més importants d'aquest segle. Però darrere dels crèdits de carboni d'un bitllet d'avió, de les participacions en un programa per plantar arbres o d'un projecte que diuen que xuclarà el diòxid de carboni de l'aire, hi ha uns arguments dubtosos que poden provocar un desastre, tant per als pobres com per als inversors, com per a la població dels països en vies de desenvolupament. Aquest reportatge segueix l'empresari Shawn Burns, de Vancouver, i altres caçadors de carboni d'arreu del món que es dediquen a buscar oportunitats interessants com ara projectes per capturar el metà a les Filipines, borses de carboni a Bombai i a Chicago o camps de blat a Alberta, on s'ha creat el primer mercat de carboni del món. Però, tot això val la pena? El reportatge també parla d'altres iniciatives no tan reeixides i de l'experiència que se n'ha tret. Per fer-ho, s'han entrevistat científics, experts, i també gent a qui tot això afecta en la vida de cada dia. El comerç de dret d'emissions és un sector nou i curiós que està canviant la manera de fer negocis, i també hi ha qui creu que pot contribuir a salvar el món.

00:19 Chiloé
00:52 La volta al món en 80 jardins
01:51 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
02:07 Travelogue of masterpieces
02:12 Via llibre - + info
tancar

+ info

LES DONES, A "VIA LLIBRE". Amb motiu del DIA INTERNACIONAL DE LA DONA, que es commemora el 8 de març, "VIA LLIBRE" dedica el seu programa a l'univers femení i a la seva presència en el món literari. Entrevistem EMPAR MOLINER. Dos anys després de la publicació de la seva darrera recopilació de contes "No hi ha terceres persones", l'escriptora torna a les llibreries amb la novel·la "LA COL·LABORADORA", una història de dones i de relacions personals al voltant d'un món editorial que no sempre és el que sembla. Les escriptores IMMA MONSÓ i ROSA REGÀS, que es llegeixen però que no es coneixien, conversaran al voltant del binomi dona i literatura. IMMA MONSÓ ha guanyat recentment el Premi Ramon Llull amb la novel·la "LA DONA VELOÇ". I ROSA REGÀS acaba de publicar un assaig provocador: "LA DESGRÀCIA DE SER DONA". I coneixerem els gustos i hàbits de lectura de la responsable de comunicació de la FUNDACIÓ ARRELS: l'OLGA GARCIA. Amb ella trobarem paral·lelismes entre la literatura i seva feina en una organització que treballa per a la recuperació de les persones excloses de la societat.

02:41 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" farà demà èmfasi en la funció que fan les cooperatives en temps de crisi com l'actual. Amb el títol genèric "De treballadors a empresaris", el programa econòmic del 33 explicarà amb diversos exemples, com les cooperatives són una opció per a treballadors que opten per fer-se càrrec de l'empresa i no passar a l'atur. La crisi ha fet caure el nombre de cooperatives que s'han liquidat, i es consoliden com una fórmula empresarial estable per la qual també opten molts emprenedors. L'espai "Pensat per" explicarà el cas de l'empresa Akewele, tot un cas d'història d'innovació que passa per descobrir l'olor que defineix una empresa, igual que ho faria el seu logo. Trobar la personalitat olfactiva de multinacionals de gran consum, museus, teatres i fins i tot hospitals ha obert a Akewele tot un camp inexplorat fins ara. Finalment, el programa farà un repàs de les tres dècades de fabricació del Seat Ibiza, coincidint amb la presentació del nou model al Saló de l'Automòbil de Ginebra.

03:08 Singulars - Joaquim Valls: les nostres paraules són els nostres pensaments
tancar

Joaquim Valls: les nostres paraules són els nostres pensaments

CONVIDAT: JOAQUIM VALLS Joaquim Valls, economista, professor de matemàtiques i grafòleg. És el creador del mètode que ell anomena "grafotransformació" i que consisteix a reeducar l'inconscient a través de canvis en la manera d'escriure. Valls és seguidor del psicòleg nord-americà Martin Seligman, creador del corrent anomenat "psicologia positiva". La psicologia positiva estudia com potenciar les fortaleses interiors i les emocions positives de les persones, i això és el que Joaquim Valls fa en les seves classes a través de l'escriptura. Com explica en el seu llibre "Buenos días y buena letra", hi ha un vincle molt estret i directe entre el llenguatge i el pensament. Som el que pensem que som i, per tant, si eduquem el llenguatge estem incidint directament en la nostra manera de pensar i de veure el món i veure'ns a nosaltres mateixos. Fa 12 anys que Joaquim Valls fa recerca sobre la grafotransformació i sobre aquestes investigacions està fent la seva tesi doctoral. Es defineix com un "traficant de coneixement" i es nota que l'entusiasma ensenyar. Ens assegura que el caràcter es pot educar, que canviar la nostra ment ens ajuda a canviar el nostre comportament. I ens explicarà com amb uns exercicis d'escriptura ben senzills podem treballar l'autosuggestió i transformar el nostre pensament. Tant les nostres conductes com els nostres pensaments es converteixen en habituals si es repeteixen amb freqüència. Valls cita en el seu llibre "Buenos días y buena letra" una frase d'Aristòtil que il·lustra perfectament el que ens explica: "Som el que fem repetidament. Per tant, l'excel·lència no és un acte, sinó un hàbit". Joaquim Valls: les nostres paraules són els nostres pensaments

03:49 Jazz a l'estudi - Tharrats-Coloma
04:49 Jazz a l'estudi - Shu-Shu
05:48 Videoclips catalans - EL CORREDOR POLONÈS, Cigarrets
05:52 Videoclips catalans - LE CROUPIER, El simi accepta
05:56 Videoclips catalans - NANDO CABALLERO, L'home gris
06:00 Videoclips catalans - ALBERT JORDÀ, Estic content
06:02 Videoclips catalans - LIANNALLULL, Homes de debò
06:06 Tresors naturals d'Europa - Muntanyes
06:59 Revista de decoració - + info
tancar

+ info

Animals dissecats, mapamundis, objectes esotèrics i misteriosos: l'armariet de les curiositats i les rareses dóna un toc original i sofisticat a la decoració de la casa.

Progrmació BD ....
07:02 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

Arran d'un programa de tele, els minimonstres d'en Matt s'han fet famosos a tot el món. Ara, és clar, resulta que tothom vol tenir un minimonstre a casa. Madame Bovary no pensa deixar escapar aquesta oportunitat d'or i aviat farà realitat els somnis de tota la població. El problema és que no tothom sap cuidar els minimonstres com en Matt... Quina feinada avui!

07:18 Les Tres Bessones - Les tres bessones i el fantasma de l'òpera
tancar

Les tres bessones i el fantasma de l'òpera

Les tres bessones es troben en un teatre, però aviat s'adonen que no és un teatre qualsevol. La Bruixa Avorrida s'enamora de la veu de la cantant, la Cristina, que viu un terrible drama d'amor. La Bruixa n'enveja la veu i, com sempre, posarà tots els entrebancs perquè les tres nenes no aconsegueixin que el Raül es declari a la Cristina.

07:47 Doraemon - Les ulleres de la velocitat / Els bolets del talent
08:10 Doraemon - El gas que fa teus els objectes / La casa s'ha...
08:36 Léonard - Glopada de felicitat
tancar

Glopada de felicitat

El gran mestre, que està tip dels canvis d'humor d'en Basile, i dels d'ell mateix, s'acaba d'inventar el difusor d'alegria de viure. I encara que costi de creure, mestre i deixeble ara es porten com una seda! A més, d'aquest invent se'n pot beneficiar tot el poble! Ara l'únic perill és que tothom acabi tornant-se boig d'alegria!

08:45 Léonard - El cosí Gustave
tancar

El cosí Gustave

Avui torna el cosí d'en Basile, en Gustave, i ja n'hi ha més d'un que tremola. L'última vegada va provar un amplificador i va fer explotar el vidres de mig poble. La part positiva és que allò va permetre inventar l'ofici de vidrier. La sorpresa és que en Gustave ha canviat molt... potser una mica massa i tot. Pot ser qui hi tingui res a veure el te que li dóna en Léonard?!

08:57 mic 3
08:57 Zoobabu - Peix volador
09:02 Els cap de drap - La festa sorpresa
09:10 Pingu - En Pingu es perd
09:19 Animals divertits - El rei cangur
09:22 En Thomas i els seus amics - El feliç Hiro
09:32 En Thomas i els seus amics - El carbó bo i millor d'en Henry
09:43 Bob, el manetes - Dos goluts
09:52 Bob, el manetes - El Benny torna!
10:02 Bob, el manetes - La sorpresa de palla del Carbassot
10:13 Pepa, la porqueta - El viatge amb tren
10:18 Pepa, la porqueta - Les gallines de l'àvia
10:23 Pepa, la porqueta - El talent de cadascú
10:28 Les endevinalles de la Rac-Rac - La serp
10:35 Bali - Cap. 38 Xxxt! El pare està malalt!
tancar

Cap. 38 Xxxt! El pare està malalt!

Avui en Bali, la Lea i els pares han anat a l'estació a buscar els avis, però resulta que quan ha arribat el tren, no els han trobat enlloc. Com s'ho faran, ara?! En somnis, en Bali també és a l'estació amb en Kikú, però quan es perden, la revisora el crida per l'altaveu i es tornen a trobar. Ara en Bali ja sap com s'ho pot fer per trobar els avis. No t'ho perdis!

10:47 Bali - Cap. 40 Hi ha una festa!
tancar

Cap. 40 Hi ha una festa!

En Bali i en Tito està molt contents, perquè saben que avui faran una festa al terrat de casa. Ells també voldrien ajudar a preparar-la, la festa, però no saben ben bé què fer. El pare no vol que l'ajudin a ajustar la càmera de fotos i la mare no els vol a la cuina, però els ha dit que rumiïn alguna cosa que puguin fer tots dos i que pugui agradar a tothom. Què podria ser?!

10:58 Bali - Cap. 42 La gran discussió!
tancar

Cap. 42 La gran discussió!

En Tito, que s'ha quedat a jugar a casa d'en Bali, li ha explicat que els seus pares estan divorciats. Es veu que sempre s'estaven discutint perquè no es posaven mai d'acord, un dia es van deixar d'estimar i van decidir deixar de viure plegats. En Bali encara no se'n sap avenir, però en un dels seus somnis entendrà moltes més coses. Les vols saber?

11:09 Bali - Cap. 44 Que difícil, la bicicleta!
tancar

Cap. 44 Que difícil, la bicicleta!

Avui, en Bali ha anat al parc amb la bicicleta. Allà, s'ha adonat que en Tito i la Tamara ja van sense rodetes, i fins i tot s'han rigut d'ell... Decidit, en Bali ha demanat a la mare que li tragués les rodetes i... no hi ha manera! Això d'anar en bicicleta és massa difícil! Sort que quan ja estava a punt de deixar-ho córrer, ha tingut un dels seus somnis... No te'l perdis!

11:25 Contes clàssics - El lleó i el ratolí
tancar

El lleó i el ratolí

Al cor de la selva, hi vivia un lleó, el més gros i ferotge de tots els animals. El seu rugit era tan terrible que feia tremolar la terra. Tothom estava d'acord que era el rei dels animals. A la mateixa selva, també hi vivia un ratolí, que un bon dia va suplicar al lleó que no se'l cruspís, que algun dia li tornaria el favor. Què et sembla que pot fer un ratolí per un lleó?

11:30 Contes clàssics - El príncep feliç
tancar

El príncep feliç

Fa molts anys, en un país llunyà, una oreneta cansada que volava cap al sud, es va aturar als peus d'una enorme estàtua daurada que hi havia al mig de la plaça d'una ciutat. Era l'estàtua del príncep Feliç que, des de la seva posició, veia l'interior de les cases, i moltes de les coses que hi passaven el feien posar molt trist. Vols saber com el va ajudar l'oreneta?

11:35 Contes clàssics - El pardal de la llengua tallada
tancar

El pardal de la llengua tallada

Fa molt de temps, en un poblet del Japó, hi vivia una velleta amb el seu marit. Un matí, la velleta es va trobar a la porta de casa un pardal que tremolava de fred i el va salvar. El pardal, molt agraït, a partir d'aquell dia els va alegrar la vida cantant-los cançons precioses. Fins que, un dia, una veïna molt antipàtica va tallar la llengua al pardal. Què et sembla que va passar?

11:40 Contes clàssics - La llebre i el lleó
tancar

La llebre i el lleó

Fa molts anys, en una selva de l'Índia, hi havia una vall molt bonica on tots els animals vivien en pau i harmonia. Un dia, però, s'hi va instal·lar un lleó que se'ls va començar a cruspir a tots. Va haver de ser una llebre la que el va enredar per fer-lo fora, però, vols saber com s'ho va manegar? Els altres animals encara riuen ara! No t'ho perdis!

11:45 Contes clàssics - El calderó màgic
tancar

El calderó màgic

En un poblet de Rússia hi vivia una noia que es deia Sashenka. La vida era dura, allà. A la Sashenka i a la seva mare els grinyolaven tant els budells que de nit els veïns fins i tot es queixaven. Un dia, tot buscant menjar pel bosc, la Sashenka es va asseure i es va posar a plorar. Aviat una velleta li canviaria la vida... Vols saber com va anar?!

11:51 Un minut al museu - Llum d'oli zoomorfa
11:52 Un minut al museu - Plat amb un falconer a cavall
11:57 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

Després de caure en mans dels germans Quintermint, en Fantàstic ha sabut que segons el seu arbre genealògic és descendent del poble d'Uhr, de la ciutat engolida. L'eternitat d'Uhr i la seva glòria es basaven sobre un objecte únic: un rellotge de sorra d'or massís. La clau per aconseguir-lo és en Fantàstic en persona! T'apuntes a baixar a la Mar Seca de Tambíbia?!

12:25 Bugs Bunny i els seus amics - Un conill llanut
12:32 Bugs Bunny i els seus amics - Motí a la Bunny
12:39 Bugs Bunny i els seus amics - Regala'm un ratolií
12:46 Bugs Bunny i els seus amics - D'acampada a Júpiter
12:53 Bugs Bunny i els seus amics - El meu conill ha passat l'oceà
13:00 Bugs Bunny i els seus amics - Prohibit aparcar
13:10 El llibre de la selva - La cosa que brilla del Mowgli
tancar

La cosa que brilla del Mowgli

Tot jugant al riu, el Mowgli s'ha trobat un collaret molt bonic i ara no para de fer-se el fatxenda dient que és el Senyor de la Selva. El Baloo i el Bagheera li han aconsellat que el tornés al riu, perquè l'únic que farà és portar-los problemes. Dit i fet! Ben aviat caurà a mans dels Bandar Log, i el Mowgli i la Lali, per recuperar-lo, s'hauran d'enfrontar al malvat Shere Khan.

13:21 El llibre de la selva - Germans de sang
tancar

Germans de sang

Avui el Mowgli ha decidit anar a veure la seva família. El Bagheera l'hi acompanyarà i el Baloo els ha dit que vagin passant, que ja arribarà... El Shere Khan, que està al dia de tot, ha obligat el Tabaqui a fer desaparèixer els germans del Mowgli, els llobatons, i a fer-los anar al seu cau. Està convençut que el Mowgli els anirà a rescatar, i aleshores...

13:35 Els pingüins de Madagascar - Un dinar lunar / L'hàbitat encantat
tancar

Un dinar lunar / L'hàbitat encantat

Tips d'haver d'aguantar en Julien, els pingüins han decidit anar-se'n de vacances... a la Lluna! Allà hi coneixeran un gat lunar, que té uns plans ben especials per als nostres amics... Més tard, la Marlene i el Capità baixaran a les clavegueres que hi ha a sota del zoològic per investigar d'on vénen uns sorolls que semblen terrorífics...

13:59 Els pingüins de Madagascar - Bona acció / Un empatx de xips de formatge
tancar

Bona acció / Un empatx de xips de formatge

Després d'observar que els nois escoltes fan una bona acció cada dia, el capità ha decidit que els pingüins van curts de bones accions. Això vol dir que comença l'Operació Bona Acció, a la seva manera, és clar. Aparteu les criatures! Més tard, el Recluta i en Mort quedaran atrapats dins d'una màquina expenedora! Com en sortiran, sense agafar un empatx?

14:25 Martin Mystery - El vapor Amazònic
tancar

El vapor Amazònic

En Martin i la Diana han anat a l'Amazones a investigar la desaparició de tot de plantes i animals. Allà, descobreixen que una companyia hidroelèctrica està escampant una mena de vapor de color verd, que resulta que és una criatura molt antiga que s'alimenta d'oxigen. Però, com es captura el vapor?!

14:46 Martin Mystery - Monstres de pel·lícula
tancar

Monstres de pel·lícula

Encara que costi de creure, una colla de monstres, un d'una pel·lícula i un de les pàgines d'un còmic, han cobrat vida d'una manera ben misteriosa. El més greu és que un d'ells és en Java, que anava disfressat de monstre en una pel·lícula que està rodant en Martin. Ell i la Diana hauran de plantar cara al seu amic de l'ànima... i a la maledicció d'un antic xaman...

15:13 El detectiu Conan - El cas de la mansió misteriosa de la banda de malfactors (1)
15:35 El detectiu Conan - El cas de la mansió misteriosa de la banda de malfactors (2)
15:59 Inuyasha - La noia del clan dels llops i una promesa sota l'iris de la lluna
tancar

La noia del clan dels llops i una promesa sota l'iris de la lluna

Mentre en Koga continua el seu viatge per venjar-se d'en Naraku per haver mort la seva tribu, l'ataca un grup de llops blancs dirigits per una dimoni llop molt maca que es diu Ayame. Quan ell li pregunta per què l'ataca, ella li respon que ha baixat de les muntanyes expressament perquè ja és hora que ell compleixi la seva promesa i s'hi casi. En Koga, abans de fugir, li diu a l'Ayame que no recorda haver fet mai cap promesa així, i que ja està promès amb una altra noia que es diu Kagome.

16:21 Inuyasha - Embolic de promeses
16:47 Les Tres Bessones - Les tres bessones a l'Everest
tancar

Les tres bessones a l'Everest

L'Avorrida està tan enfadada amb les Bessones que les ha castigades a l'Himàlaia, al campament d'un equip d'alpinistes que vol fer l'Everest. El cap de l'equip les vol fer tornar cap a casa, però elles estan decidides a fer-se un lloc a l'expedició. Evidentment, la Bruixa Avorrida no els ho posarà gens fácil.

17:14 mic 3
17:14 Bob, el manetes - Els talpets del Corronet
17:26 La Lua i el món - Sóc una artista!
17:29 Zoobabu - Serp
17:34 En Thomas i els seus amics - La prevenció de riscos d'en Henry
17:47 L'hora del Timmy - El Timmy fa música
18:05 Una mà de contes - En Merguen i els seus amics
18:17 La Supermots - Bojos pel bingo
tancar

Bojos pel bingo

La Iaia May, després de sortir de la presó per bon comportament, s'ha convertit en la nova campiona de bingo de la ciutat. Segons ella, ha abandonat la vida delictiva, però la Supermots vol comprovar que no torni a fer de les seves. La veritat és que és una mica sospitós que no hagi perdut mai cap partida de bingo! Com s'ho deu fer?!

18:29 La Supermots - Sol amb possibilitat de pluges
tancar

Sol amb possibilitat de pluges

Just quan en Sol Celblau estava a punt d'anunciar el temps que farà el dia del picnic anual de cloenda de la temporada de pícnics, la Nena dels Aniversaris l'ha segrestat per obligar-lo a dir, davant de tots els espectadors, que avui és el seu aniversari. Una altra missió per a la Supermots! Avui aprendràs què volen dir les paraules "precipitació" i "meteoròleg"!

18:40 La Supermots - La balada de Steve MacPolit
tancar

La balada de Steve MacPolit

Al doctor Dos Cervells, que cada dia és més previsible, li ha sortit competència: l'Steve MacPolit, que ara se situa al número 1 de la classificació setmanal de superdolents de la Supermots. En Dos Cervells fins i tot està disposat a ajudar la Supermots a tancar en MacPolit! Tot sigui per recuperar el primer lloc de la classificació... Els hi acompanyes?!

18:56 El llibre de la selva - El gran admirador del Mowgli
tancar

El gran admirador del Mowgli

Avui el Mowgli ha conegut el Moki, un mico que s'ha convertit en el seu gran admirador. I és que el Moki està convençut que el Mowgli és la persona més valenta i més llesta de tota la selva! Més tard, el Moki haurà de tornar amb els pares i es trobarà cara a cara amb el Shere Khan. Ara el Mowgli haurà de demostrar si de debò és prou valent i llest per salvar-lo!

19:07 El llibre de la selva - Mal de queixal
tancar

Mal de queixal

Avui el Mowgli ha fet de dentista improvisat i li ha curat el mal de queixal al Jakala, que estava tan desesperat que més aviat semblava un monstre. Mentrestant, el Tabaqui ha anat a avisar el Shere Khan perquè ha vist que el cadell d'home es quedava sol al riu. Per fi ha arribat el moment que en Khan tant havia somiat. Sort que el Jakala està en deute amb el Mowgli!

19:17 El llibre de la selva - El rei Baloo
tancar

El rei Baloo

El Baloo, després de rebre un cop de coco al cap, s'ha quedat convençut que és el Rei de la Selva. Els aires de grandesa li han començat a portar molts maldecaps, i el Mowgli ha decidit resoldre-ho fent veure que el Shere Khan l'ha desafiat a un combat. Un combat imaginari que ben aviat es farà realitat. Ho té complicat el Baloo si s'ha d'enfrontar al gran Khan!

19:30 Info k
19:47 El xou de l'Scooby-Doo - Els constructors
tancar

Els constructors

En Freddy, en Shaggy i l'Scooby-Doo es faran passar per paletes per investigar la sèrie de robatoris que hi ha hagut per les rodalies d'un edifici en construcció. Pot ser que hi tinguin res a veure els fantasmes de l'Ebenezer i de la Netty Crabbe? O tot plegat era un muntatge d'una banda d'atracadors? Aviat ho sabrem!

20:09 El xou de l'Scooby-Doo - Bruixes a mi?
tancar

Bruixes a mi?

L'Scooby i companyia han decidit passar la nit a la cabana dels Hatfield per investigar un fenomen ben estrany. Resulta que el fantasma de la Bruixa dels McCoy, la família rival dels Hatfield, està convertint tots els seus membres en granotes. Aviat es trobaran cara a cara amb un zombi que els podria aclarir tot el misteri...

20:36 Els pingüins de Madagascar - "Oustint" paternal / Un assalt i quatre piles
tancar

"Oustint" paternal / Un assalt i quatre piles

La Marlene s'ha trobat un ou perdut i l'ha donat als nostres amics perquè se'n facin càrrec. El rei Julien, en canvi, està decidit a cuidar-lo ell mateix per convertir-lo en la seva mà dreta. Se'n sortirà?! Més tard, el Capità, després de robar les piles de l'equip de música d'en Julien, acabarà a la gàbia d'un cangur amb molt males puces! Qui el caçarà abans, en Julien o el cangur?!

21:03 Tom i Jerry - El concert del gat
21:10 Tom i Jerry - La migdiada del gat
21:17 Bugs Bunny i els seus amics - Gats a bords
21:23 Tom i Jerry - El petit golafre
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Els animals, lliures
06:04 Megaminimals - La flor
06:10 Megaminimals - El trencaclosques
06:16 La vaca Connie - La neu de colors
06:29 En Matt i els monstres
06:40 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

Una epidèmia d'estupidesa galopant ha colpit Ciutat Alegre. Les persones que eren intel·ligents s'han convertit de sobte en uns beneits acabats. El seu coeficient intel·lectual ha baixat en picat... i s'estan convertint en animals! En Matt està convençut que tot plegat és culpa d'un monstre, però s'ho haurà de fer tot sol. En Bruce també ha agafat l'epidèmia!

06:51 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

L'alcalde està convençut que en Xic és el responsable de la desaparició de tot d'objectes de metall de la ciutat, com ara el cap de la seva estàtua. Per això ha decidit tancar-lo a la presó, per evitar que li esguerri la cerimònia d'avui. Però l'Agència Antimonstres, sense en Xic, té molt problemes per descobrir de quin monstre es tracta. L'hauran d'ajudar a fugir de la garjola...

Progrmació BD ....
21:34 Bola de drac - La fi del general Red
tancar

La fi del general Red

El general Red, després de comprovar que el seu exèrcit l'abandona, i que fins i tot la coronel Violet li ha buidat la caixa forta, ordena a en Black que ataqui en Son Goku. Però en Black, quan ha sabut que el general Red només volia les Boles de Drac per ser més alt, s'ha sentit traït i ha decidit venjar-se del seu superior.

21:59 Bola de drac - L'última Bola de Drac
tancar

L'última Bola de Drac

Després de matar el general Red, en Black decideix destruir el quarter general de l'exèrcit de la Cinta Vermella amb un míssil i acabar, d'aquesta manera, amb en Son Goku. Més tard, el nostre heroi descobrirà que ja té sis de les set Boles de Drac. Com s'ho faran per trobar l'última, si el radar és incapaç de localitzar-la?

22:26 Pel·lícula - El castell ambulant
tancar

El castell ambulant

EL CASTELL AMBULANT (Hauru no ugoku shiro) La jove Sofia ja té 18 anys i treballa incansablement dia rere dia fent barrets en una sombrereria d'una ciutat europea. El continent es troba immers en la guerra. Després de patir un atac a mans d'uns soldats, Sofia és víctima d'un malefici i decideix anar al castell ambulant a veure el mag Howl, per demanar-li que l'ajudi. Idioma versió original: japonès Producció: Studio Ghibli, 2004 (Japó) Direcció i guió:Hayao Miyazaki, basat en la novel·la de Diana Wynne Jones Durada: 115 minuts Música: Joe Hisaishi Pel·lícula d'animació

00:20 Waterloo Road - Cap. 50 T4E10
tancar

Cap. 50 T4E10

El Waterloo Road ha quedat trasbalsat per l'assassinat de la Maxine Barlow. La Rachel se'n sent responsable i té intenció de dimitir avui mateix, però en saber que l'arma que es va trobar a l'insitut era de l'Earl, s'hi podria repensar. En Donte prepara una sorpresa molt romàntica per a la Chlo, i l'Eddie també té intenció de sorprendre la Melissa amb un casament en una illa paradisíaca.

01:11 Chuck - Cap. 10 En Chuck contra el seu malson
tancar

Cap. 10 En Chuck contra el seu malson

El dia d'acció de gràcies, en Bryce reapareix quan ja tothom el feia mort. Una sèrie de comitès secrets interns que pretenen destruir la "intersecció" -o bé el cervell d'en Chuck- han salvat en Bryce amb l'esperança que els ajudi a localitzar-lo. Però per tal de demostrar a la Sarah, en Casey i la resta de la CIA que no és dolent, en Bryce necessita l'ajuda d'en Chuck.

01:55 One piece - Ruffy a la vista! Reunió a la plaça del tribunal
tancar

Ruffy a la vista! Reunió a la plaça del tribunal

En Zoro i en Sanji aconsegueixen obrir la porta enorme del tribunal i obrir pas als seus companys. L'Spandam, que estava convençut que l'armada dominava els pirates, finalment s'adona de la veritable situació. Mentrestant, en Blueno, que continua lluitant amb en Ruffy, està molt sorprès de la força que ha guanyat el seu contrincant, d'ençà que van lluitar a Galley la Company.

02:20 Doctor Who - Cap. 2 La fi del món
tancar

Cap. 2 La fi del món

El Doctor guia Rose en el seu primer viatge a través del temps, fins a l'any cinc mil milions. El sol s'està expandint i trigarà poc a engolir la Terra. Entre les diferents espècies d'alienígenes que s'han aplegat per observar-ho des de la Plataforma 1 hi ha un assassí. Qui controla aquestes aranyes misterioses i mortals?

03:09 Waterloo Road - Cap. 50 T4E10
tancar

Cap. 50 T4E10

El Waterloo Road ha quedat trasbalsat per l'assassinat de la Maxine Barlow. La Rachel se'n sent responsable i té intenció de dimitir avui mateix, però en saber que l'arma que es va trobar a l'insitut era de l'Earl, s'hi podria repensar. En Donte prepara una sorpresa molt romàntica per a la Chlo, i l'Eddie també té intenció de sorprendre la Melissa amb un casament en una illa paradisíaca.

04:01 Els informàtics - Males peces
tancar

Males peces

En Roy i en Moss han decidit no presentar-se a la festa d'un empleat de l'empresa, sense saber que, en realitat, era per ells. El que ha començat amb una petita campana de la feina, podria convertir en Roy i en Moss en un parell de delinqüents. De fet, en Moss està decidit a recuperar el temps que ha perdut tots aquests anys de fer de bon nen. I és que ara se sent més viu que mai!

04:24 Waterloo Road - Cap. 50 T4E10
tancar

Cap. 50 T4E10

El Waterloo Road ha quedat trasbalsat per l'assassinat de la Maxine Barlow. La Rachel se'n sent responsable i té intenció de dimitir avui mateix, però en saber que l'arma que es va trobar a l'insitut era de l'Earl, s'hi podria repensar. En Donte prepara una sorpresa molt romàntica per a la Chlo, i l'Eddie també té intenció de sorprendre la Melissa amb un casament en una illa paradisíaca.

05:17 Arròs covat - Arròs a la cubana
tancar

Arròs a la cubana

El Xavi està deprimit per la ruptura amb la Sònia, però vol seguir vivint experiències noves i no es pot treure del cap una jove dissenyadora, la Luz. Els seus companys de l'estudi decideixen muntar-li una festa a casa, que se'ls hi escaparà de les mans.

05:29 Crackòvia - Cap. 127
tancar

Cap. 127

A "Crackòvia", el programa de paròdia del món de l'esport, Jordi Robirosa (David Olivares) i Pau Gasol (Xavi Serrano) comenten el partit de les estrelles de l'NBA. Es veurà que en Pau no s'ha pres gaire bé no jugar aquest partit i que, en canvi, el seu germà, sí. El president Sandro Rosell (Queco Novell) contracta "El renovador del frac", a veure si així aconsegueix d'una vegada que Guardiola firmi el contracte. A l'estadi de Cornellà-el Prat, Jordi Grau (David Olivares) es veu obligat a cobrir el partit de l'Espanyol que emet TV3. Al control de realització, Johann Cruyff (Jordi Rios) cuida en Charlie Rexach (Toni Albà), que ha agafat un bon refredat. Xavi Torras (David Olivares) i Pichi Alonso (Jordi Rios), en una nova edició del "Hat-trick", informen de la indignació que ha generat entre els aficionats barcelonistes la publicació d'una caricatura de Guardiola (Pep Plaza). I, com sempre, els últims resultats de Barça, Madrid i Espanyol.