TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

07:30 TN Matí - + info
tancar

+ info

L'edició del matí dels "Telenotícies", conduïda per Ariadna Oltra, per arrencar el dia amb un repàs exhaustiu a l'actualitat.

08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.

Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:00 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya.

El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

14:00 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:43 Cuines - Amanida de quinoa i fruites
tancar

Amanida de quinoa i fruites

Avui us proposem una amanida ben fresca fugint de les típiques de patates o pasta. La protagonista serà la quinoa de tres colors i anirà ben acompanyada de prunes i nespres.

16:01 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

L'Hèctor torna a la feina obligat. El noi reflexiona amb la Greta sobre el mal i sembla encara més sospitós. La Pili troba el peluix que l'Andreu va amagar i se sent trista. Decideixen llençar-lo perquè els fa pensar en l'avortament. La Gina està satisfeta per la trobada amb els seus pares i en Jordi. Els pares els conviden a un acte familiar. Les coses es compliquen. Els amics estan indignats després que en Litus fes fora en Quim del pis de l'Eva i decideixen pressionar-lo perquè se'n vagi. És la guerra.

16:41 Tot es mou
20:07 Bricoheroes - Com construir una caseta de gos amb BricoHeroes
tancar

Com construir una caseta de gos amb BricoHeroes

Encara que els millors amics del BricoHero siguin la perseverança i el flexòmetre (és a dir, el metro), sempre s'ha dit que el millor amic de l'home, és el gos. Per això comencem la segona temporada de BricoHeroes construint una caseta pels nostres millors amics. Li diem caseta pel gos, però si sou d'aquelles persones excèntriques que teniu un ós rentador com a mascota, també pot ser la seva llar. No seria una caseta exclusivament per a gossos, això que quedi clar.

20:27 Bricoheroes - Com construir un torrador de castanyes amb BricoHeroes
tancar

Com construir un torrador de castanyes amb BricoHeroes

Halloween o La Castanya? Una altra vegada Catalunya està dividida. Gairebé tan dividida com el taller dels BricoHeroes. En Peyu i en Jair no s'han posat d'acord i anirà cadascú pel seu compte. En Peyu: defensor a ultrança dels vells costums, de les tradicions, de la pàtria. I en Jair: defensor del progrés, de la modernització de la societat. Carlins els uns, liberals els altres...

21:00 Telenotícies vespre
22:13 Moebius - El xivato
tancar

El xivato

L'Albert rep una amenaça molt seriosa, la Mamen segueix la pista descoberta pel Natxo i el veterinari sembla disposat a explicar tot el que sap, però algú l'hi impedeix. L'Estela torna al poble per donar suport a la Mamen, però uns desconeguts li paren una trampa perillosa.

23:00 Safe - Capítol 7
tancar

Capítol 7

Seguint la pista de l'amant secret de la Zoe, el Tom descobreix que va passar alguna cosa entre el Henry i la Jenny a la festa de la Sia, però, quan vol parlar amb el fill de la Sophie per treure'n l'aigua clara, la Sophie s'hi nega, com si el volgués protegir. Mentrestant, el Pete descobreix que té una filla, i una altra pista revela que alguns incendis que s'han produït apunten al Bobby.

23:55 Safe - Capítol 8
tancar

Capítol 8

La Sophie li confessa al Tom el que va passar la nit de l'incendi a l'escola. Tant ella com la Rachel, la Helen i el Bobby sempre han viscut torturats per la responsabilitat que van tenir en aquella tragèdia. Estirant el fil, la Sophie i el Tom dedueixen on s'amaga la Jenny, però la seva missió de rescat té un final tràgic. Mentrestant, l'Emma troba un objecte que revela la terrible veritat que amaga l'assassinat del Chris.

00:55 Futbol : Copa Amèrica - Brasil-Perú 1a. semifinal
tancar

Brasil-Perú 1a. semifinal

La Copa Amèrica 2021 s'intueix com un duel de poders entre la "canarinha" de Neymar i l'Argentina d'un Leo Messi necessitat d'alegries amb l'"albiceleste". TV3 oferirà tots els partits de l'Argentina durant el torneig, així com també els duels decisius pel títol.

02:50 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:00 Rumba a l'estudi - Landry el Rumbero
05:00 Folc a l'estudi - Genís Barcons
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:14 Cosins Germans - Castells humans
tancar

Castells humans

Cosins Germans està plantejat com una road movie per les comarques de Catalunya i el País Valencià per descobrir els espais, la gent, els costums i la gastronomia dels dos territoris.
Als primers 13 capítols Ferrant Torrent i Empar Moliner viatgen junts per territoris catalans i valencians, i als 13 capítols següents, Ferran Torrent s'endinsa pels territoris dels Països Catalans amb Sílvia Bel, Elisabet Carnicé, Llucia Ramis i Araceli Segarra. Sempre amb un to proper, àgil, també un punt irreverent i ple d'humor.

22:46 Cosins Germans - Denominació d'origen
tancar

Denominació d'origen

A les comarques centrals del País Valencià, al triangle format pels municipis de Moixent, Fontanars dels Alforins i la Font de la Figuera s'estén una fèrtil vall dedicada al conreu de la vinya. Per la bellesa del paisatge aquesta zona és coneguda com la Toscana valenciana. L'Empar i el Ferran la descobriran en globus, encara que el vol serà poc convencional. Coneixeran Pablo Calatayud, un dels impulsors del nous vins d'autors valencians. L'Empar i el Ferran també s'acostaran a Muro d'Alcoi per saber més del projecte Microvinya i esbrinar quina és relació que té el pasdoble "Paquito el Chocolatero" amb les teories econòmiques del bé comú.

El Priorat és el destí triat per l'Empar per mostrar al Ferran la Catalunya vinícola. Porrera serà la primera destinació d'aquest viatge. Comptaran amb el millor amfitrió possible: Lluís Llach. El Llach viticultor els acompanyarà fins a les seves vinyes. Avui és dia de verema. El Ferran i l'Empar hauran de treballar de valent si volen guanyar-se el jornal. L'amic de l'Empar i crític de vins Ramon Francàs serà el seu acompanyant en la visita al celler de René Barbier. Ara fa trenta anys que Barbier va descobrir les possibilitats d'aquesta zona, quan el vi al Priorat només es venia a granel. Una senzilla fonda de Bellmunt del Priorat posarà fi al viatge. El Ferran sorprendrà l'Empar amb una revolucionària manera de prendre el vi.

23:24 Viure als Pirineus - Un guia dels Pirineus (Primavera - Estiu)
tancar

Un guia dels Pirineus (Primavera - Estiu)

Xavier Llongueras és un guia d'alta muntanya que intenta transmetre el que sap i pensa que a la Cerdanya la gent no té consciència de viure en un territori privilegiat per als esports de muntanya.

23:49 Viure als Pirineus - Una empresària dels Pirineus (Primavera - Estiu)
tancar

Una empresària dels Pirineus (Primavera - Estiu)

Vanesa Freixa viu amb l'obsessió de promoure persones que,fent de pagesos, siguin feliços amb aquesta feina.Aposta per la agroecologia, un concepte cada vegada més estès, però que en el fons es tracta de tornar a la pagesia de tota la vida.

00:17 El gran viatge per Suïssa - + info
tancar

+ info

En aquest capítol d'El gran viatge per Suïssa, una sèrie de tres documentals, viatjarem del cantó de Ticino a l'Appenzell. Gaudirem de la gran bellesa dels paisatges i coneixerem persones que viuen els seus oficis i les seves vocacions amb passió, des d'una molinera artesanal fins a un director d'una coral infantil especialitzada en el iòdel, passant per especialistes en fusta per a instruments de corda, artistes que fan maquetes del bo i millor de Suïssa o una exhibició de bestiar boví. Un viatge de descoberta per un país divers i ple de color: així és Suïssa.

01:01 Cosins Germans - Castells humans
tancar

Castells humans

Cosins Germans està plantejat com una road movie per les comarques de Catalunya i el País Valencià per descobrir els espais, la gent, els costums i la gastronomia dels dos territoris.
Als primers 13 capítols Ferrant Torrent i Empar Moliner viatgen junts per territoris catalans i valencians, i als 13 capítols següents, Ferran Torrent s'endinsa pels territoris dels Països Catalans amb Sílvia Bel, Elisabet Carnicé, Llucia Ramis i Araceli Segarra. Sempre amb un to proper, àgil, també un punt irreverent i ple d'humor.

01:33 Cosins Germans - Denominació d'origen
tancar

Denominació d'origen

A les comarques centrals del País Valencià, al triangle format pels municipis de Moixent, Fontanars dels Alforins i la Font de la Figuera s'estén una fèrtil vall dedicada al conreu de la vinya. Per la bellesa del paisatge aquesta zona és coneguda com la Toscana valenciana. L'Empar i el Ferran la descobriran en globus, encara que el vol serà poc convencional. Coneixeran Pablo Calatayud, un dels impulsors del nous vins d'autors valencians. L'Empar i el Ferran també s'acostaran a Muro d'Alcoi per saber més del projecte Microvinya i esbrinar quina és relació que té el pasdoble "Paquito el Chocolatero" amb les teories econòmiques del bé comú.

El Priorat és el destí triat per l'Empar per mostrar al Ferran la Catalunya vinícola. Porrera serà la primera destinació d'aquest viatge. Comptaran amb el millor amfitrió possible: Lluís Llach. El Llach viticultor els acompanyarà fins a les seves vinyes. Avui és dia de verema. El Ferran i l'Empar hauran de treballar de valent si volen guanyar-se el jornal. L'amic de l'Empar i crític de vins Ramon Francàs serà el seu acompanyant en la visita al celler de René Barbier. Ara fa trenta anys que Barbier va descobrir les possibilitats d'aquesta zona, quan el vi al Priorat només es venia a granel. Una senzilla fonda de Bellmunt del Priorat posarà fi al viatge. El Ferran sorprendrà l'Empar amb una revolucionària manera de prendre el vi.

02:08 Viure als Pirineus - Un guia dels Pirineus (Primavera - Estiu)
tancar

Un guia dels Pirineus (Primavera - Estiu)

Xavier Llongueras és un guia d'alta muntanya que intenta transmetre el que sap i pensa que a la Cerdanya la gent no té consciència de viure en un territori privilegiat per als esports de muntanya.

02:34 Viure als Pirineus - Una empresària dels Pirineus (Primavera - Estiu)
tancar

Una empresària dels Pirineus (Primavera - Estiu)

Vanesa Freixa viu amb l'obsessió de promoure persones que,fent de pagesos, siguin feliços amb aquesta feina.Aposta per la agroecologia, un concepte cada vegada més estès, però que en el fons es tracta de tornar a la pagesia de tota la vida.

03:00 km33 - Portugal. Tan proper, tan captivador
tancar

Portugal. Tan proper, tan captivador

La Susanna, una dissenyadora de moda, i la Mariona, una guia turística, se'n van a conèixer la Lisboa amb més arrel i alhora més contemporània. Des de la capital portuguesa, s'escapen per descobrir els plaers gastronòmics i la calma que ofereix una regió poc coneguda, amb paisatges àrids, pobles blancs i una costa de platges i penyasegats espectaculars: l'Alentejo.

03:42 Els cims de les delícies - Sterzing, al Tirol del Sud
tancar

Sterzing, al Tirol del Sud

La vila de Sterzing, al Tirol del Sud, enmig dels grans cims dels Alps centrals italians, acull una casa de pagès amb deu segles d'història: el Pretzhof de
Karl i Ulli Mair, que avui és una de les primeres referències culinàries del país.El fonament de la cuina de l'Ulli és el fet de cenyir-se a la verdura que li dona l'hortet del seu sogre, als porcs i les vaques criades a casa, als isards caçats pel seu home i el seu cunyat, a la fruita que li porten veïns i familiars, i al formatge madurat a la muntanya. "Allò que tinc, és allò que cuino", ens diu l'Ulli. "I d'allò que no tinc, no en faig res. I cada dia em penso
alguna recepta nova. Per a mi és com si cada dia cuinés per a la família. Una gran família."

04:08 Karakia - L'herència britànica + la cuina 'taronja'
tancar

L'herència britànica + la cuina 'taronja'

Dues històries: L'herència britànica d'en Liam i en David i la taronja carbassa.
En Liam va néixer a Eivissa. Eren els últims anys del paradís hippy i els pares van acabar tornant a Anglaterra. Després d'estar-se un temps allà, en Liam va retornar a Eivissa i va acabar fent cap a Catalunya. Abans d'instal·lar-se a Barcelona ha viscut a la Vall d'Aran, a la Selva o al Baix Llobregat. És una persona inquieta, que ha sabut adaptar-se a moltes situacions laborals, i ara, en època de crisi, prepara el salt a un altre continent. També és pràctic a la cuina. Ens ho demostra amb plats fàcils de fer i amb bona part dels ingredients procedents del supermercat britànic on treballa. L'apple crumble with custard n'és un bon exemple. El plat principal és ben casolà: uns sticky ribs amb salsa agredolça, recepta de la mare.
Fa vint anys que en David va ser "abduït" pel color taronja. Amb aquesta declaració tan insòlita us convidem a veure una de les històries més diferents que hem gravat i potser la que més s'allunya dels karakia que heu vist fins ara. La d'en David és una història que barreja art i gastronomia. L'obsessió d'aquest artista d'Igualada pel color de les taronges i carbasses el va portar a vestir-se de cuiner durant les performance que protagonitza. Família i amics participen també en les seves accions, com la que desenvolupa a casa seva ¿una casa blanca i taronja¿ fent cuina taronja amb sabors d'altres cultures: la búlgara, la colombiana i la japonesa. Com diu en David, ja que t'obsessiones per una cosa, és més ric arribar fins al final!

04:58 L'illa del tresor - Eudald Carbonell
tancar

Eudald Carbonell

Té com a objectiu principal oferir "el que al llarg de la setmana veu l¿espectador, però no sap que veu".

L'espectador veu coses que no sap que veu. L¿objectiu de "l¿illa del tresor" és dotar d¿intenció poètica, mitjançant la paraula, la música, la imatge o el silenci, totes aquelles coses que es creguin oportunes i que hagin vist la llum- ja que sigui de l¿actualitat o de la mirada dels presentadors- al llarg de la setmana.

05:25 L'illa del tresor - Beatriz de Moura
tancar

Beatriz de Moura

Té com a objectiu principal oferir "el que al llarg de la setmana veu l¿espectador, però no sap que veu".

L'espectador veu coses que no sap que veu. L¿objectiu de "l¿illa del tresor" és dotar d¿intenció poètica, mitjançant la paraula, la música, la imatge o el silenci, totes aquelles coses que es creguin oportunes i que hagin vist la llum- ja que sigui de l¿actualitat o de la mirada dels presentadors- al llarg de la setmana.

Progrmació BD ....
06:00 El detectiu Conan - La lliga de Detectius Júnior i l'entrevista! (1a part)
tancar

La lliga de Detectius Júnior i l'entrevista! (1a part)

Un escriptor free-lance, en Masahito Sugimori, vol entrevistar ells membres de la lliga de detectius júnior. Això no tindria res d'especial si no fos que quan en Conan i els seus companys arriben a casa de l'escriptor, el troben mort! En Conan no triga a deduir que el contestador automàtic ha estat manipulat per simular una coartada. Al contestador hi ha quatre missatges. Un d'ells és de l'assassí...

06:26 El detectiu Conan - La lliga de Detectius Júnior i l'entrevista! (2a part)
tancar

La lliga de Detectius Júnior i l'entrevista! (2a part)

Tots els missatges que hi ha al contestador automàtic de Masahito Suhimori contenen algun so que deixa del tot clara la coartada de les persones que van trucar a la casa pels volts del moment del crim. En Conan està segur de qui és el culpable, però aquest cop no ho pot dir directament. Resulta que la senyoreta Kobayashi no para d'observar-lo amb una atenció que no és gens ni mica normal. En Conan està més nerviós de l'habitual i els seus poders de deducció disminueixen. Què li passa a la senyoreta Kobayashi?

06:50 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Jelly Bean Fruit Magic (Story)
06:54 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Get dressed! Part 1 (song)
06:56 Wow! English Method - Early Primary Green - A Picnic Problem (Story)
07:03 Wow! English Method - Early Primary Green - The Playground Boogie Part 2 (song)
07:07 Wow! English Method - Primary Bronze - Quarantine! (Story)
07:12 Wow! English Method - Primary Bronze - Do you help at home? (song)
07:16 Spirit, cavalcant en llibertat - La Lucky i el malson de les eugues àrabs
tancar

La Lucky i el malson de les eugues àrabs

L'Al, el pare de la Pru, ha de fer un viatge de feina el dia abans de tancar la venda d'unes eugues àrabs. Abans d'agafar el tren, deixa les eugues i el ranxo a càrrec de la seva filla. Les eugues són molt entremaliades i s'escapen de l'estable. Per acabar-ho d'adobar, el comprador arriba abans d'hora i la Pru, la Lucky i l'Abigail han de buscar una solució ràpida abans que torni l'Al i ho descobreixi tot.

07:38 Kikoriki - El record
tancar

El record

El Dokko torna de viatge i va a veure el seu amic Barry per donar-li els regalets que li ha portat. Però Barry es fixa més en un objecte que el Dokko porta penjat al coll. Es tracta d'un penjoll que representa el calendari del indis tupaques, una de les tribus més misterioses i inaccessibles del món. Tant de misteri li desperta la curiositat.

07:44 Kikoriki - Els escacs
tancar

Els escacs

El Barry i el Wally juguen unes partides d'escacs que duren més d'un dia i tots dos estan obsessionats amb aquest joc. La Rosa està bastant empipada amb el Wally perquè per culpa d'això no està gens per ella, només té al cap el tauler i les jugades que pensa fer. Arriba un moment que el moltó està tan capficat amb els escacs que comença a planificar la seva vida diària com si fos una partida d'escacs.

07:50 Kikoriki - El desgavell de Cap d'Any
tancar

El desgavell de Cap d'Any

El Barry es presenta a cal Dokko amb un tauler de dames perquè vol passar una nit de Cap d'Any tranquil·la amb ell. Però tot d'un plegat arriba una mona molt esverada disposada a celebrar-ho amb ells. El Dokko convida a un te el seu amic i la mona, i ella es posa a preparar-lo, però amb un enrenou i una trencadissa tals que, quan ja està a punt, al Barry li han passat les ganes de prendre-se'l.

07:56 Kikoriki - El comentarista
tancar

El comentarista

El Wally està molt deprimit i ho veu tot molt negre. Es dedica a observar el que fan els altres i a criticar tot el que fan malament, i tots n'estan una mica tips, fins que el Pin, que és optimista de mena, li diu que ha d'aprendre a explicar les coses amb una mica més d'alegria. El Wally fa un esforç i aconsegueix fer una crònica una mica més optimista del que passa al seu voltant.

08:02 Kikoriki - El secret dels tresors antics (1a part)
tancar

El secret dels tresors antics (1a part)

El Krash i el Chiko troben un mapa misteriós i estan convençuts que es tracta del mapa d'un tresor molt antic. La seva idea és desxifrar-lo, perquè els porti fins a un gran temple ple de riqueses. Una vegada desxifrat, s'embarquen en un viatge ple de perills, a través de muntanyes, rius, estepa i deserts, que acabarà amb una gran sorpresa.

08:08 Bola & Bill - Un gos chic
tancar

Un gos chic

El Rocket i la Lulú van amb uns collars molt virolats, que són moda. El Ming i el Pelut primer se'n riuen, però després se'n busquen uns d'iguals. I deixen de racó el Bill, perquè diu que són uns esnobs. Llavors el Bill es troba que s'ha quedat sense companys per jugar. Però quan li cau un pot de pintura rosa a sobre i queda amb la pell a clapes, la reportera de la revista "Gos de Luxe" se n'enamora.

08:20 Bola & Bill - Operació lluna
tancar

Operació lluna

Una marca de refrescos ofereix un viatge a la Lluna a una mascota. Tant el Bola com la senyora Stick inscriuen els seus animals i els preparen per ser astronautes. El mal és que l'entrenament és esgotador i gens divertit, i les tres mascotes n'acaben fartes i volen plegar. Però quan la mestressa del Caporal ofereix el premi d'un barril d'arengades, el seu gat canvia de parer.

08:43 Misha, la gata violeta - El gerro trencat
tancar

El gerro trencat

Mentre la Misha té l'encàrrec de vigilar el Guillem, aquest trenca un gerro. La Misha ho intenta dissimular, convertint una antiga peixera en un gerro igual que el trencat. Però no serà suficient, perquè el Guillem és incapaç de guardar el secret.

08:50 Misha, la gata violeta - La pilota gegant
tancar

La pilota gegant

A la fira, el Guillem guanya un premi i de tots els regals possibles, tria una pilota gegant. Tornant cap a casa, el Guillem perd la pilota, que acaba rodolant pels carrers i fa malbé una paradeta de flors de la Verònica. La Misha trobarà la manera de fer servir la pilota per ajudar la Verònica a recuperar la clientela.

08:56 Misha, la gata violeta - Les claus del cotxe
tancar

Les claus del cotxe

A casa de la Misha han perdut les claus del cotxe el dia més inoportú. Tothom el necessita per fer alguna cosa! La Misha serà l'encarregada d'aconseguir que tothom pugui empescar-se-les sense el cotxe. Perquè potser no són tan necessaris com sembla!

09:03 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un tractor
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un tractor

SINOPSI En Louie i la Yoko són al camp i es troben una gallina que vol portar tota la collita de maduixes a casa seva, però el carro que té pesa massa i no el pot arrossegar. A més, el terra està enfangat i les rodes s'encallen. Llavors a en Louie se li acut una idea: construir-li un tractor perquè pugui transportar les caixes de maduixes en un tres i no res.

09:10 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen una piscina
tancar

En Louie i la Yoko construeixen una piscina

SINOPSI Fa tanta calor, que tot passejant per la ciutat a la Yoko se li acaba l'aigua de la cantimplora i li demana al senyor Gos si la pot omplir al jardí de casa seva. Ell li diu que sí i li explica que ho passa molt malament perquè no està acostumat a la calor i no sap què fer per refrescar-se. Llavors, a en Louie se li acut una idea: construir-li una piscina al jardí.

09:16 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un camió grua
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un camió grua

SINOPSI En Louie i la Yoko juguen a endevinar el color del pròxim vehicle que circularà pel carrer i veuen passar la senyora Cigonya amb un cotxe antic molt elegant que, tot d'una, s'atura i el motor comença a treure fum. El cotxe pesa massa i no el poden empènyer fins al taller, però a en Louie se li acut una idea: construir un camió grua.

09:24 Artús i els vailets de la Taula Rodona - El talismà justicier
tancar

El talismà justicier

El rei Uter rep la visita de Horsa, el rei saxó, que arriba acompanyat del seu fill Föhr per pactar una treva. Com que no es posen d'acord per repartir-se el territori, decideixen jugar-se les terres de Tintagel a una justa en què en Föhr combatrà contra un escuder de Camelot. L'Artús té un desengany quan li diuen que no pot participar a la justa perquè no és noble, però la Morgana i la Ginebra l'ajudaran.

09:36 Artús i els vailets de la Taula Rodona - El cas de l'ama Brígida
tancar

El cas de l'ama Brígida

Un dia l'ama Brígida es queda tancada en un armari i s'adorm. La Ginebra diu que va a buscar ajuda per obrir l'armari, però s'entreté volant dalt d'un griu amb l'Artús. Com que l'armari és vell, el treuen del castell i el carreguen en un carro, però llavors apareix un ogre i se l'emporta. L'ogre es vol menjar la dama de companyia, però l'Artús i la Ginebra aniran a la seva cova per rescatar-la.

09:48 Zoom, el dofí blanc - Les onades de Maotou
tancar

Les onades de Maotou

Fa temps que el nivell del mar va pujant. El restaurant de la Maéva ha quedat inundat i les onades són cada cop més grans i perilloses. El Yann està preocupat: hi ha alguna cosa que no va bé. Per acabar-ho d'adobar, el Ramana explica que una profecia prediu la destrucció total de Maotou quan les estrelles brillin sota el mar. El Yann i els seus amics no s'ho acaben de creure: de quines estrelles parla el Ramana? Si volen salvar Maotou, s'han d'afanyar!

10:00 Zoom, el dofí blanc - Lot-and-roll
tancar

Lot-and-roll

El Van Krook i els seus esbirros seran tot el dia fora el iot. La Clarissa està boja d'alegria: munta una superfesta al iot del seu oncle. L'Auri s'hi apunta de seguida, però el Yann i la Timéti no ho veuen clar. Fer un festa al iot del seu arxienemic? Sens dubte, no és una bona idea, però s'ensumen que el Van Krook en porta alguna de cap si ha de passar tot el dia lluny de la seva luxosa embarcació. Decideixen investigar mentre tots els altres es diverteixen a la festa.

10:13 Dracs: Cap a nous horitzons - Moments difícils
tancar

Moments difícils

El mercader Johann topa amb un curiós remolí marí als Estrets de Baldur, que s'empassa tot de vaixells d'altres mercaders. Al mateix temps, a l'illa del Fred es troben que no hi arriba cap mercant amb provisions i cada cop tenen menys menjar. Els nostres amics descobreixen que en Viggo ha encadenat una Mort Submarina, un drac que provoca grans remolins al mar, al fons dels Estrets, per tancar aquella ruta marítima.

10:36 Històries dels caçadors de monstres: A cavalcar! - La força del Dan i del Silva
tancar

La força del Dan i del Silva

El Dan és l'únic home jove del poble amb prou experiència per fer tota mena de feines i encàrrecs, però no sempre havia estat així. Quan era jove tenia un company de la seva edat, el Silva, que el superava en tots els aspectes. Però va marxar perquè volia ser mariner i el Dan es va quedar, mirant de fer bon servei a la comunitat, ara tots els riders el valoren molt.

11:00 George de la jungla - Canvi de personalitat
tancar

Canvi de personalitat

Ser el rei de la jungla no sempre és fàcil i, de tant en tant, en George s'imagina com seria la vida si pogués ser com els seus amics: dedicar-se a donar consells com en Simi, fer de científic com l'Ursula o ser una noia salvatge com la Magnolia. Per sort, un dia troba una flor de lotus hipnotitzadora que s'ofereix a ajudar-lo. Però, per desgràcia, la flor també es vol menjar els seus amics.

11:11 George de la jungla - El tapaculs mentider
tancar

El tapaculs mentider

Com a rei de la jungla, en George és un autèntic sapastre que no para d'espifiar-la una vegada i una altra, fins i tot quan convida a tothom a un sopar per demanar disculpes per tots els errors que ha comès. Fins que un dia es troba en Balzac, un tapaculs que parla i que el convenç que res del que passa és culpa seva, i això és precisament el que en George necessita sentir en aquell moment.

11:22 Els Mini Ninges - Un assumpte de neu
tancar

Un assumpte de neu

L'Ashida ha pensat un pla diabòlic: assecar tots els petits llacs i rius i deixar amb aigua el gran llac central i prou. Així podrà capturar tots els animals quan hi van a beure i anar ampliant el seu exèrcit de samurais. Els Mini Ninges van a buscar neu a les muntanyes amb els minibots per omplir basses per als animals. Mentrestant, el Mestre Ninja aixeca un escut màgic sobre el Congost Secret.

11:33 Els Mini Ninges - Cal doblegar el jonc més fort
tancar

Cal doblegar el jonc més fort

Després d'haver decebut el Mestre Ninja, el Hiro decideix anar-se'n tot sol a derrotar la Shoko, que també està decidida a demostrar al seu avi, el senyor Ashida, que és capaç de capturar tots els Mini Ninges ella sola. La Suzume i el Futo, d'amagat del Mestre, s'escapen per anar a ajudar el seu amic, que encara ha d'aprendre moltes coses abans de convertir-se en un ninja de veritat.

11:43 Els Mini Ninges - El combat dels mestres
tancar

El combat dels mestres

L'Ashida, fart que els Mini Ninges li esguerrin tots els plans, decideix parar una trampa al Mestre Ninja convocant-lo a la seva fortalesa per tal de fer les paus. Quan el Mestre descobreix que es tracta d'un estratagema del seu enemic, li proposa de fer un combat entre mestres que acabarà de la manera més sorprenent, tant per a la Shoko com per als mateixos Mini Ninges.

11:54 Els Mini Ninges - Sobre les espatlles de gegants
tancar

Sobre les espatlles de gegants

La Kunoichi està molt frustrada perquè, com que és tan petitona, hi ha moltes coses que no les pot fer. I es menja una llavor màgica del Mestre que es pensa que és per créixer, però que resulta que té l'efecte contrari. Mentrestant, el senyor Ashida s'ha empescat un sistema per protegir el punt del Kuji dels samurais, que és col·locant-los un segon casc per sobre del que té el punt.

12:05 Els germans Kratt - L'efecte dragó
tancar

L'efecte dragó

Mentre en Martin i en Chris estudien el secret del dragó per caminar damunt d'una superfície tan fina com el vidre, en Zach ha aprofitat per robar-los el miniaturitzador i els ha tancat a tots dins d'un terrari. L'única manera que tenen de sortir-ne és fent servir l'efecte dragó, que fins i tot utilitzen les càrregues elèctriques per aferrar-se!

12:27 Els germans Kratt - El petit udolador
tancar

El petit udolador

Mentre desfeien les maletes després d'una aventura fabulosa, als germans Kratt els ha aparegut un llobató que no saben d'on ha sortit. Avui s'hauran d'enfrontar al gran misteri del Petit Udolador. Faran com en Jimmy quan perd les claus de la nau Tortuga: refer el camí que havien fet. Hauran d'anar amb molt de compte amb els pumes! Els hi acompanyes?!

12:49 Espies de veritat - Missió espacial
tancar

Missió espacial

Les espies han descobert que la reponsable de l'aparició de meteorits per tota la terra, és una astròloga amargada pel fet de no haver estat escollida per formar part d'una missió espacial. Venjativa i amb un gran domini de les últimes tecnologies, és gairebé impossible d'aturar...

13:10 Espies de veritat - Les metamorfosis
tancar

Les metamorfosis

En Tim Scam té la venjança molt ben planificada. Encara no ha paït que les espies el tanquessin a la presó, per això ha construït un robot capaç d'adoptar la forma humana que desitja. Què passa quan els teus millors amics es converteixen en els teus pitjors enemics?

13:32 Un drama total: Els cracs - Lluita llaminera
tancar

Lluita llaminera

En aquest episodi, el repte que proposa en Chris és una combinació entre un concurs de menjar pancakes, que resulta que estan plens de trampes, i una cursa d'obstacles molt bèsties que remouen els estómacs acabats d'omplir dels participants. El gran objectiu és que aguantin sense vomitar. Mentrestant, salten espurnes entre la Courtney i l'Scott, en Duncan té una crisi de confiança i algú li destrossa el mòbil a la Sierra.

13:54 En Grizzy i els Lèmmings - Trànsit aeri
tancar

Trànsit aeri

Els lèmmings han tunejat una ala delta amb un carret de supermercat que fa de barqueta i un ventilador per reactor. Les seves evolucions fascinen l'ossa de qui en Grizzy està enamorat, i això li dona la idea de substituir el carret per un balancí i convidar-la a fer un passeig aeri. Confiscar una ala delta en ple vol, tanmateix, no està a l'abast del primer os que passa.

14:01 En Grizzy i els Lèmmings - Os bo, os dolent
tancar

Os bo, os dolent

Un tomahawk parteix en Grizzy en dos ossos idèntics amb personalitats diametralment diferents: un és malcarat i l'altre, superatent. Als lèmmings, que no han presenciat la partició d'en Grizzy, els costa comprendre el comportament del seu arxienemic de sempre, que sembla passar de l'amabilitat extrema -els prepara crema de xocolata, els posa música relaxant, els fa massatges- a la pitjor de les conductes sense més ni més.

14:07 En Grizzy i els Lèmmings - Festa de pinyates
tancar

Festa de pinyates

En Grizzy troba una pinyata d'aniversari al menjador del guarda forestal. La idea de donar cops a l'estàtua de paper maixé que surt a les instruccions d'ús li agrada molt a l'os. Els lèmmings, però, prefereixen fer-la servir de gronxador i faran l'impossible per evitar que en Grizzy la trenqui.

14:14 En Grizzy i els Lèmmings - Os exaltat
tancar

Os exaltat

En Grizzy es desfà dels lèmmings aixafant-los amb un dels pesants baguls del guardabosc, que treu immediatament de la cabana amb els seus enemics enganxats com adhesius. El que no sap és que el bagul conté un dron multifuncional, amb palanca de control i casc de realitat virtual, que permet el pilotatge "integrat". Amb aquesta tecnologia d'avantguarda a l'abast, els lèmmings decideixen recuperar el control de la situació.

14:20 En Grizzy i els Lèmmings - Un ós assedegat
tancar

Un ós assedegat

Una altra onada de calor a Nuttly Hill. Aquesta vegada, fins i tot, el riu s'ha assecat. En Grizzy, assedegat, descobreix que els lèmmings han fet servir les últimes ampolles d'aigua per omplir la piscina inflable. L'ós no deixarà que els lèmmings nedin en el que podria ser, molt probablement, l'últim glop d'aigua fresca.

14:28 El xou de la Pantera Rosa - Línia privada per a la rosa/Napoleó Bomb-Aparte/Visca la Pantera Rosa!
tancar

Línia privada per a la rosa/Napoleó Bomb-Aparte/Visca la Pantera Rosa!

El perillosíssim criminal conegut com "el boig de les bombes" s'ha escapat de la presó. El comissari, tement que el boig vulgui revenja per haver-lo engarjolat, ordena l'inspector Clouseau que el protegeixi costi el que costi. En vista de la dificultat d'evitar les trampes del criminal, l'inspector decideix endur-se l'atemorit comissari a la seva segona residència, on confia que no correrà perill.

14:50 La Pantera Rosa - El planeta rosa
14:56 La Pantera Rosa - Rosa prefabricat
15:03 Els germans Kratt - El regal d'aniversari de l'Aviva
tancar

El regal d'aniversari de l'Aviva

En Martin i en Chris estan decidits a regalar un collaret fet de pues de porc espí africà a l'Aviva. Abans les hauran de trobar, i descobriran que les fan servir per defensar-se! De fet, els aniran molt bé per aturar en Zach, que aquesta vegada vol transformar la festa d'aniversari de l'Aviva en una festa de captura d'animals!

15:26 Els germans Kratt - Un ratpenat als brownies
tancar

Un ratpenat als brownies

El ratpenat que ha aparegut als famosos brownies d'en Jimmy Z ha servit a en Martin i a en Chris per demostrar als seus companys que són uns animalons inofensius. Fins i tot se n'aniran a fer un vol nocturn amb ell, amb els Vestits de Poder Animal, esclar! Però atenció, perquè s'acosta una tempesta amb llamps i trons! Com s'ho faran per refugiar-se'n?!

15:48 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Correu volador
tancar

Correu volador

Un corrent d'aire s'emporta una fórmula màgica firmada per la Marian i acaba aterrant als peus del Príncep Joan, que sospita de la presència d'un mag al castell i ordena al xèrif que recuperi la fórmula màgica i el desemmascari. En Robin i la seva colla fan tot el que poden per evitar que condemnin la Marian per bruixeria i, mentrestant, també hauran de descobrir qui ha robat una recepta a la Matilda.

16:00 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Tuck Hood
tancar

Tuck Hood

Per evitar que requisin fusta a un camperol, la Marian fa un sortilegi que es torna contra en Robin i en Petit John: qualsevol objecte que toquen, desapareix. En Tuck, l'únic que s'ha salvat de l'encanteri, s'encarregarà de recuperar la fusta. Mentrestant, la Marian mirarà de trobar un antídot. Amb l'ajuda d'en Robin, en Tuck intentarà acomplir la seva missió.

16:13 Robin Hood, el trapella de Sherwood - La festa del príncep
tancar

La festa del príncep

El Príncep Joan decideix fer una festa en el seu propi honor, amb focs artificials i tot, que pretén llançar des del molí. Això, segons l'expert en pirotècnia, posaria en perill la construcció. En Robin i la seva colla decideixen intervenir-hi. La Scarlett aconsegueix la clau del molí i en Robin guanya temps desafiant el Príncep a un duel damunt l'escenari.

16:26 Les Tres Bessones - El mag d'Oz
tancar

El mag d'Oz

Aquest cop el que transporta les nenes a un conte no és un càstig de l'Avorrida, sinó una increïble ventada. A la Bruixa també se l'emporta, és clar, i comparteix amb les nenes una aventura al màgic món del mag d'Oz. Allà, les Bessones hauran de demostrar que són capaces de transformar-se en lleó, home de llauna i espantaocells...

16:49 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i Robin Crusoe
tancar

Les Tres Bessones i Robin Crusoe

Les Tres Bessones són a l'illa d'en Robinson Crusoe, on també viuen uns indis anomenats bromistes que sempre riuen. La Bruixa Avorrida, disfressada d'indi, també hi és: intenta evitar que en Robinson i les Bessones puguin fugir de l'illa, però no se n'acaba de sortir¿

17:13 Els mixets - Els mixets van a bussejar
tancar

Els mixets van a bussejar

Els mixets van a veure l'avi, que viu i treballa en un far. L'avi els proposa de bussejar, però, d'entrada, els mixets no ho veuen gens clar, perquè no ho han fet mai.

17:18 Els mixets - Inventar un invent
tancar

Inventar un invent

Mentre passegen, els mixets passen per casa del seu amic Dard, que està tot capficat mirant d'inventar alguna cosa, i decideixen ajudar-lo. Després d'una estona llarga sense cap bona idea, se'ls acut de fer un descans per anar al parc... i allà sorgirà la inspiració.

17:22 Els mixets - Els Mixets fan exercici
tancar

Els Mixets fan exercici

Els mixets van a passar el cap de setmana amb l'àvia, que els ensenya a fer exercici cada matí per carregar-se d'energia i estar sempre en forma.

17:27 El Mic i els seus amics - El Cargol vol cantar una cançó
tancar

El Cargol vol cantar una cançó

Hi ha una cançó que al Cargol li agrada molt. Quan és al sorral amb el Mic, li demana per cantar-la, i diu: Cap, panxa, genolls i peus!

17:53 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un carretó
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un carretó

En Louie i la Yoko cullen avellanes al bosc. La Yoko en troba una pila, però són d'un esquirol que les acumula per passar l'hivern i les tapa amb pedres per protegir-les. Però pujar les pedres una per una muntanya amunt és molt cansat. A en Louie se li acut una idea: construir-li un carretó perquè en pugui portar moltes alhora.

18:00 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen una nòria gegant
tancar

En Louie i la Yoko construeixen una nòria gegant

En Louie i la Yoko van a la fira. Quan hi arriben, però, tenen una sorpresa: les atraccions no hi són. A l'entrada també hi ha el senyor Gat, que els diu que aquest any no n'hi haurà. Tothom està molt disgustat, però llavors a en Louie se li acut una idea: construir una nòria gegant perquè el gat i els seus fills puguin pujar a la millor atracció de la fira.

18:07 Leo, el guardabosc - L'orca
tancar

L'orca

El Leo està gravant el cant dels ocells que viuen al jardí. De cop, però, sent un cant molt estrany. Però no és d'un ocell, sinó d'una orca! Resulta que el guardabosc Rocky porta dins d'un camió una gran orca que vivia captiva en un zoològic. Els dos petits guardaboscos l'acompanyen en el viatge per alliberar-la al mar i, pel camí, encara ajuden una altra orca que ha quedat embarrancada en una platja.

18:18 Leo, el guardabosc - El guepard de Sud-Àfrica
tancar

El guepard de Sud-Àfrica

El Leo troba un gat tacat que fa un so semblant a la piuladissa dels ocells. Estranyat, li pregunta a la seva germana quina mena de gat és. En realitat, segons la Katie, es tracta d'una cria de guepard. Els dos petits guardaboscos es posen en marxa per portar el felí a la sabana de Sud-àfrica, on troben el Rocky, que persegueix uns caçadors furtius que es dediquen, precisament, a capturar guepards.

18:28 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Rachel Carson
tancar

Soc la Rachel Carson

El Brad faria el que fos per ajudar les papallones monarca a migrar a Mèxic. Han de fer un viatge de 4.800 quilòmetres i està molt trist perquè no sap què fer per elles. Per això la Berby el porta a conèixer Rachel Carson, una biòloga marina que va fer moltes coses per protegir el planeta, com ara escriure llibres que van ajudar molta gent a entendre que cal tenir cura dels nostres mars i oceans.

18:39 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc l'Anna Pavlova
tancar

Soc l'Anna Pavlova

El Xavier ha vist un espectacle de màgia i ara té el somni de convertir-se en mag, però, per més que ho prova, no li surt bé cap truc. Per això la Berby el porta a conèixer Anna Pavlova, una ballarina que no va abandonar mai el seu somni i va arribar a ser una de les millors ballarines de la història. Ballava amb tanta elegància que va canviar el ballet per sempre!

18:50 Un dramarama total - Castigats al racó de jugar
tancar

Castigats al racó de jugar

El Xef envia l'Owen al racó de pensar per primera vegada per haver fet una malesa. Al racó s'hi troba en Duncan, que li explica que ha fet un túnel per escapar-se cap a un centre comercial abandonat ple de jocs. L'Owen s'ho passa tan bé, que decideix portar-se malament perquè l'enviïn més sovint al racó de pensar i així poder-se escapar a jugar amb en Duncan.

19:01 Un dramarama total - Un singlot pesadot
tancar

Un singlot pesadot

La Bridgette s'empassa un cuc sense voler i va a veure el Xef per demanar-li que li doni alguna cosa que li faci passar el mal gust de boca que li ha quedat. Ell, a contracor, li dona una gasosa i, un cop se l'ha pres, li agafa singlot. A partir d'aquell moment ho intentaran tot per fer-l'hi passar, però no se'n sortiran tan fàcilment.

19:10 Un dramarama total - El plàtan i el formatge
tancar

El plàtan i el formatge

El Xef els diu als nens que un grup infantil molt famós, els Plàtan i Formatge, aniran a actuar a la guarderia. Gairebé tots es posen molt contents, menys la Gwen, en Noah i en Duncan, que posa el crit al cel. Amb l'excusa que no li agraden gens, els demana a en Noah i la Gwen que l'ajudin a impedir que els cantants arribin a la guarderia. El que no els explica és que té un secret inconfessable.

19:22 Mondo Yan - Regals
tancar

Regals

Els ancians assignen moltes tasques als guardians. En Pai prepara un plat especial per calmar-los. Es tranquil·litzen tant que comencen a donar tot el que posseeixen. En Negu, que hi veu una gran oportunitat, envia els seus esbirros perquè demanin el guant del nord. En Koto i l'Amkko no l'aconsegueixen i, llavors, en Negu envia en Mei i l'os rentador mutant disfressats. L'os rentador mutant es colpeja la cara sense voler amb els nunchakus, que els ancians han donat a en Pai.

19:33 Mondo Yan - Entrenament entre companys
tancar

Entrenament entre companys

En Xia no accepta que l'April li doni consells sobre lluita, però, en canvi, sí que accepta els mateixos consells d'en Pai. La mestra Saku els diu que avui estudiaran el sistema de companys. En Xia fa parella amb la mestra Saku i ha de fer mitja mentre l'April i en Pai aprenen coses molt més divertides al bosc. Les lliçons de mitja comencen a ser molt útils, perquè en Xia fa servir les habilitats noves per rescatar l'April i en Pai d'una aranya mutant gegant. En Xia aprèn que les dones poden donar molt bons consells sobre lluita!

19:45 Zoom, el dofí blanc - El son del Ramana (1a part)
tancar

El son del Ramana (1a part)

Per culpa d'una ensopegada de la Clarissa, el Ramana cau en un son profund. Només hi ha una manera de despertar-lo: que toqui la "Poémari", la perla llegendària que protegeix l'illa des de fa segles. El Yann i els seus amics surten a buscar la perla per salvar el Ramana. Però la Clarissa parla al seu oncle Van Krook de l'existència de la Poémari. El milionari fa que el Blaise i el Rico segueixin els nostres herois per robar-los la perla.

19:57 Zoom, el dofí blanc - El son del Ramana (2a part)
tancar

El son del Ramana (2a part)

El Blaise i el Rico roben la pedra Poémari i el volcà de l'illa es desperta. Maotou desapareixerà sota la lava si els nostres herois no poden recuperar la perla llegendària ràpidament. El Yann i els seus amics li han de prendre la perla al Van Krook. Acabaran convencent-lo, amb l'ajuda de la Clarissa, que salvi Maotou i desperti el Ramana?

20:09 Dracs: Cap a nous horitzons - Moments difícils
tancar

Moments difícils

El mercader Johann topa amb un curiós remolí marí als Estrets de Baldur, que s'empassa tot de vaixells d'altres mercaders. Al mateix temps, a l'illa del Fred es troben que no hi arriba cap mercant amb provisions i cada cop tenen menys menjar. Els nostres amics descobreixen que en Viggo ha encadenat una Mort Submarina, un drac que provoca grans remolins al mar, al fons dels Estrets, per tancar aquella ruta marítima.

20:31 Les Sisters - El Roger
tancar

El Roger

El Maxence ha de passar fora el cap de setmana i com que no troba la Wendy a casa seva, li encomana a la Marine que cuidi el Roger, el seu peixet. El corconet s'ocupa del Roger com una autèntica mare, fins que arriba la Wendy i l'hi pren. És el peix del seu nòvio, no? Entre les dues germanes comença una custòdia compartida una mica mogudeta.

20:43 Les Sisters - Bojos pel futbol
tancar

Bojos pel futbol

La Marine i la Wendy es moren de ganes de veure el concert del Joy D. que aquesta tarda fan en directe per la tele. El problema és que el seu pare vol veure el partit de futbol que enfronta el Pom-les-Bains i el Catelou-sous-Raviole a la mateixa hora. Però les dues germanes no es pensen perdre per res del món el concert del seu ídol per culpa d'un partit de futbol. Recorreran a tota la seva imaginació per impedir que el seu pare vegi el partit!

20:54 Les Sisters - El singlot del K.O.
tancar

El singlot del K.O.

La Marine ha inscrit la Wendy al concurs de cant de Pom-les-Bains. La seva germana canta tan bé que la petita esta segura que guanyarà. Però a la pobra Wendy li ve un singlot espantós que li impedeix practicar. La Marine farà servir un munt de trucs per mirar de treure-li el singlot.

21:06 Avatar: l'últim mestre de l'aire - La perforadora
tancar

La perforadora

Una muralla gegant protegeix la ciutat de Ba Sing Se de la invasió de la Nació del Foc. L'Aang, en Sokka i la Katara s'adonaran de les perverses intencions dels seus enemics en descobrir una perforadora colossal que es dirigeix cap a la capital del Regne de la Terra. L'objectiu és destruir la muralla protectora. Els nostres herois han d'actuar amb urgència.

21:32 El detectiu Conan - L'assassinat del detectiu dels esperits (1a part)
tancar

L'assassinat del detectiu dels esperits (1a part)

En Kogoro rep una trucada per participar en un programa de televisió en què en Gaito Hotta, un suposat mèdium en hores baixes, invocarà l'esperit d'en Koji Haneda. Això fa que en Conan sospiti que aquest home sap alguna cosa sobre la mort del famós jugador de shogi i decideixi acompanyar en Kogoro a l'hotel on s'allotja el mèdium. Però quan arriben a la seva habitació, el troben mort al llit.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:21 Programes Externs Esports - NBA: Millors esmatxades concurs All-Star
06:25 Futbol platja femení - Futbol platja femení: AIS Platja San Javier-Escola F. Bonaire
07:26 Futbol platja femení - Futbol platja femení: Escola F. Bonaire-Tuna Beach Soccer
08:16 Futbol platja femení - Futbol platja femení: Playa de Cáceres CF-Escola F. Bonaire
09:20 Programes Externs Esports - Custom Runeglifberg
09:33 Monster Jam - Monster Jam Indianapolis ep.20
10:16 Futbol platja femení - Futbol platja femení: Escola F. Bonaire-Futbol Playa Huelva
11:12 Futbol platja femení - Futbol platja femení: Alicante Sun FC-Escola F. Bonaire
12:05 Actius - Els mestres del patí de vela
tancar

Els mestres del patí de vela

El patí de vela, o patí català, és una embarcació tipus catamarà, sense orsa ni timó. El navegant en fa les funcions, jugant amb la posició i el pes del cos. Es tracta d'un tipus de navegació, amb una llarga tradició a Catalunya.

12:23 Zona zàping
13:00 E3 Noticies
13:26 Futbol Americà : European League of Football - Barcelona Dragons-Hamburg Sea Devils
16:19 Temps d'aventura - + info
tancar

+ info

En aquest programa:

COMPETEIX: Trail 100 Andorra Pyrenees
EL PERSONATGE: Paul Kaye, la veu d' IRONMAN
EQUIPA'T: Roba per a ciclisme
De RUTA: Enduro NAUT ARAN

16:44 Vòlei Platja - Vòlei Platja: Final femenina (Tarragona)
17:41 Vòlei Platja - Vòlei Platja: Final masculina (Tarragona)
18:33 Motor a fons
18:52 Monster Jam - Monster Jam Indianapolis ep.20
19:36 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

20:00 Women Series - Austria 2
21:24 Nascar - Nascar Road America Wisconsin
23:00 Onze
00:32 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:55 Onze
02:26 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:49 Nascar - Nascar Road America Wisconsin
04:24 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

04:47 Vòlei Platja - Vòlei Platja: Final femenina (Tarragona)