TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Francesc Xavier MENA, conseller d'Empresa i Ocupació TERTÚLIA Carlos CASTRESANA FERNÁNDEZ, fiscal del Tribunal Suprem Manuel MILIÁN Antón COSTAS Lluís FOIX Sílvia CÓPPULO Nicolàs VALLE, periodista Lead: "Secrets de guerra", un llibre sobre el periodisme en conflictes bèl·lics TEMA: DONAR EL COS A LA CIÈNCIA Alfonso RODRÍGUEZ, catedràtic medicina UAB Francis MANZANO Lead: Donaríeu el cos a la ciència? Lead: Augmenten les donacions de cossos a la ciència CONNEXIÓ MOLLERUSSA / ELOI CORDOMÍ (( Joan GIRONA, dir programa d'ús eficient de l'aigua )) Lead: Greus problemes de sequera a Catalunya Ada PARELLADA Lead: El bacallà, un peix habitual en la nostra cuina CONNEXIÓ SANT ESTEVE SES ROVIRES / FERRAN VERGÉS (( Joan Ignasi MONFORT, director general de Copesco-Sefrisa )) Lead: Veiem el procés d'assecat del bacallà TEMA: VOLUNTARIS RESTAUREN TRENS Francesc GUMÀ, vicepres ass voluntaris Museu del Ferrocarril José Luis FERNÁNDEZ DE LA REGUERA, ex maquinista de Renfe Lead: Voluntaris apassionats del ferrocarril LA DENÚNCIA - MAGDALENA OLIVER Raül GRAU, plataforma Riudecols connect@'t Tània PÒRCEL, veí de Riudecols Alejandro MARINÉ, veí de Riudecols Lead: Els veïns de Riudecols no tenen banda ampla TEMA: DIETES Joan MAJÓ, dietista, autor del llibre "El pes desitjat en 11 passos" Agustí MOLINS, metge, autor del llibre "La dieta proteinada" Lead: Quina és la millor dieta? ACTUACIÓ + ENTREVISTA HISTÒRIA DE CATALUNYA: EL MUSICAL Interpreten: "Som la Katalanatribu" (6 veus en directe i música playback: 3'37") Víctor ALEXANDRE, autor musical "Trifulkes de la KatalanaTribu" Pere PLANELLA, director de Trifulkes de la Katalanatribu Lead: Un musical que relata la història de Catalunya, al TNC Xavi ORTELLS Lead: "República bananera", una obra amb essència tropical Maria Josep SOLER Lead: Uns vestits de casament d'última moda

13:15 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:24 El medi ambient - La gestió ambiental als micropobles
tancar

La gestió ambiental als micropobles

Municipis com Ordis, Senan o Susqueda, amb menys de 500 habitants, s'han unit en una associació per donar a conèixer els problemes que els ocasiona dur a terme certes feines, com el manteniment del medi, amb uns ingressos i mitjans molt limitats.

14:30 Telenotícies migdia
15:38 Cuines - Saltat de lletons de vedella amb carxofes i gambes.
tancar

Saltat de lletons de vedella amb carxofes i gambes.

El cuiner Josep Maria Masó del "Bar Cañete" de Barcelona ens prepara un "Saltat de lletons de vedella amb carxofes i gambes".

15:52 La Riera - Cap. 445
tancar

Cap. 445

La Mercè Riera signa la donació de la fonda als seus fills. En Sergi se sent alliberat, però l'Ernest no ho veu de la mateixa manera. L'Albert Flaquer es presenta a casa de la Mercè, convençut que no li deixarà els diners. Després de la conversa amb en Toni, no té cap esperança. La Sònia deixa la casa familiar, i l'Ariadna s'ho agafa força malament, i l'Ernest s'adona que caldrà tenir molta mà esquerra.

16:36 Divendres - + info
tancar

+ info

El cantautor Víctor Manuel visitarà "Divendres" per presentar el disc-llibre "Vivir para cantarlo", un recull de cançons conegudes i altres de no tan populars. Segons el cantant i compositor, "aquestes cançons volen testimoniar el pas del temps per a tothom" i que, en el seu cas, ha aconseguit transformar les cançons. El "Divendres" d'aquesta setmana viatjarà fins a Alella i Espartac Peran parlarà de la relació d'aquest municipi amb la cultura vinícola des de l'època romana. Es visitarà l'interior d'uns cellers romans i es mostraran diferents varietats de vi que es fabricaven a les costes catalanes. A més, l'escriptor Màrius Serra analitzarà algunes expressions orals d'Alella i els temes d'actualitat arribaran a "Divendres" amb la col·laboració de Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila, Lídia Heredia i Tian Riba.

18:37 Julie Lescaut - El dret de matar
20:16 Esport Club
20:36 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Cada vegada és més barat redecorar la llar. Això provoca que canviem sovint de mobles i generem una gran quantitat de residus. Per això, el reporter Josep París ens donarà a conèixer aquest dilluns la feina d'una restauradora de mobles. I és que gràcies als reparadors i restauradors que tenim a l'abast, és més fàcil prolongar l'ús dels mobles.

21:00 Telenotícies vespre
21:54 Crackòvia - Cap. 128
tancar

Cap. 128

A "Crackòvia", el programa de paròdia del món de l'esport, Pep Guardiola (Pep Plaza) es pregunta com hauria estat la seva vida si no hagués acceptat ser entrenador del Barça. Ho descobrirà quan se li aparegui, per art de màgia, el seu altre "jo". Mentrestant, Leo Messi (Carlos Latre), que no pot jugar per sanció, intenta superar l'ansietat de quedar-se a casa a mirar el partit per la tele. El programa baixa a la gespa del Bernabéu per analitzar tot el que va passar entre el Madrid i l'Espanyol i la trobada entre Mourihno (Toni Albà) i Pochettino (Xavi Serrano). Al control de realització, Johan Cruyff (Jordi Rios) i Charlie Rexach (Toni Albà) reben la visita de l'expresident de l'Espanyol, Dani Sánchez Llibre (Javi Giménez), que vol més gags del seu equip al programa. I al circuit de Catalunya, Laia Ferrer (Mireia Portas) entrevista Pedro Martínez de la Rosa (Javi Giménez). El veterà pilot descobreix com d'especial pot ser una escuderia espanyola de Fórmula 1.

22:31 Kubala, Moreno i Manchón - + info
tancar

+ info

La Mirjana, una noia sèrbia, contracta els detectius perquè trobin el seu pare, que va desaparèixer. Per alguna raó que ignoren, l'home no desitja que el trobin i viu sota una altra identitat. Però la Mirjana tampoc no n'explica tota la veritat. L'Eva contracta els serveis del seu exmarit, el Charly, per un cas d'assetjament laboral en una escola de música i això els acostarà. I, per un atzar, el Kubala es veu forçat a quedar-se un gos policia que provocarà més d'un maldecap. Qui patirà més la presència de l'animal és l'Antoni, que torna a tenir conductes poc exemplars.

23:33 Àgora - + info
tancar

+ info

Entrevista a Joaquín Almunia, vicepresident de la Comissió Europea i comissari de la Competència i "Eleccions a Rússia: el retorn de Putin" amb Llibert Ferri A "Àgora", parlarem d'Europa i de la crisi econòmica amb el vicepresident de la Comissió Europea en matèria de competència, el socialista Joaquín Almunia. Xavier Bosch també parlarà de les eleccions presidencials a Rússia amb el periodista i excorresponsal de TV3 Llibert Ferri, amb qui analitzarà el retorn de Vladímir Putin a la primera línia política, si és que mai n'havia marxat.

00:45 Les germanes McLeod - Cap. 223 A la vall de les ombres
tancar

Cap. 223 A la vall de les ombres

Drover's està profundament endeutada i les noies han d'esquilar totes les ovelles en un sol dia per arribar a temps al mercat. La Grace i el Marcus van a Fisher a comprar eines d'esquilada i ell té una sorpresa per a ella, però la Grace veu l'Ingrid i la mala consciència s'apodera d'ella. Mentrestant, un incendi encara provoca més problemes per al futur de Drover's.

01:26 Ventdelplà - Cap. 126
tancar

Cap. 126

Malgrat els problemes que ha generat la mort del Damià, la Teresa fa tots els esforços possibles per no distanciar-se dels seus fills. L'Ester es planteja un canvi de vida, ara que s'acosta el dia en què naixerà la criatura. La Vero també creu que ha arribat el moment de decidir què cal fer amb el seu futur més immediat. El Rosselló torna molt animat del seu viatge a l'Àfrica.

02:20 Jazz a l'estudi - Ignasi Terraza Trío
03:20 Jazz a l'estudi - Nu-Roots
04:20 Divendres - + info
tancar

+ info

El cantautor Víctor Manuel visitarà "Divendres" per presentar el disc-llibre "Vivir para cantarlo", un recull de cançons conegudes i altres de no tan populars. Segons el cantant i compositor, "aquestes cançons volen testimoniar el pas del temps per a tothom" i que, en el seu cas, ha aconseguit transformar les cançons. El "Divendres" d'aquesta setmana viatjarà fins a Alella i Espartac Peran parlarà de la relació d'aquest municipi amb la cultura vinícola des de l'època romana. Es visitarà l'interior d'uns cellers romans i es mostraran diferents varietats de vi que es fabricaven a les costes catalanes. A més, l'escriptor Màrius Serra analitzarà algunes expressions orals d'Alella i els temes d'actualitat arribaran a "Divendres" amb la col·laboració de Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila, Lídia Heredia i Tian Riba.

05:54 Videoclips catalans - JOAN COLOMO, Pirotècnia barata
05:56 Videoclips catalans - LAX'N'BUSTO, Les nits del Liceu (simfònic)
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:07 El Kalahari: la vida al límit - El Kalahari: la vida al límit
tancar

El Kalahari: la vida al límit

En un indret on unes gotes de pluja poden significar la diferència entre la vida i la mort, el Kalahari -deu vegades més extens que les illes britàniques-, és la llar on viuen multitud de criatures que en depenen. El Kalahari és un territori que no tolera la feblesa. Un indret on tan sols sobreviuen els més forts.

08:00 Globeriders
08:51 Chiloé
09:19 Bon viatge
09:29 Euskal Herria: la mirada màgica - Vents d'hivern
tancar

Vents d'hivern

Durant els últims dies de l'any, quan el silenci i la fosca s'apoderen de les terres d'Euskal Herria, els homes abandonen el mar i les muntanyes per buscar refugi a casa i entre els llums de la ciutat. A Itzina la neu que tot just ha caigut ha tancat els passos de muntanya i ha enterrat les petjades als antics camins. Els pastors han abandonat fa mesos les altes pastures de l'estiu i han deixat les bordes buides per endur-se'n els ramats cap a la vall.

09:57 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

Malgrat els perills constants que l'amenacen, el camp no deixa de sorprendre. És un rebost generós que assorteix les millors taules. Ho sap prou bé la Lola Puig, cuinera i naturòpata, responsable del restaurant el Fort d'Ullastret, al Baix Empordà. El programa ha caminat amb ella, cistella en mà, recollint plantes, brots i pètals que, posteriorment, guanyen presència en una cuina 100 per 100 natural cada cop més demandada.

10:24 Hook, line and dinner
10:44 Retalls de món
11:01 Grans Documentals 33 - + info
tancar

+ info

Els sectors de la dietètica, la bellesa i la salut sempre han utilitzat la ciència per vendre. La professora Regan no tolera veure gent estafada amb reclams de productes que no responen a les expectatives. Descobrim què és el que realment funciona. Com més llarga és una paraula, més científica sona. Termogènic, potenciador del metabolisme de repòs, fotopneumàtic, antioxidant, polifenol, teobromina, bloqueig de radicals lliures.

11:51 Grans Documentals 33 - + info
tancar

+ info

Els sectors de la dietètica, la bellesa i la salut sempre han utilitzat la ciència per vendre. La professora Regan no tolera veure gent estafada amb reclams de productes que no responen a les expectatives. Descobrim què és el que realment funciona. Com més llarga és una paraula, més científica sona. Termogènic, potenciador del metabolisme de repòs, fotopneumàtic, antioxidant, polifenol, teobromina, bloqueig de radicals lliures.

12:42 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

Gerry Creighton va decidir que es casaria amb la seva dona des del primer minut que la va conèixer, però, quan s'hi va acostar, carregant una galleda de peix, ella no va mostrar el més mínim interès. Una història que trasllada l'expectador al zoo de Dublín.

12:53 Valor Afegit Innovació
12:59 Els lleons del riu dels cocodrils - Els lleons del riu dels cocodrils
tancar

Els lleons del riu dels cocodrils

La bandada de Lagoon viu al banc d'un riu on hi ha la màxima concentració de cocodrils del món. Per aquest motiu, en Mfumu i les seves femelles no han aconseguit criar cap cadell en els últims tres anys. Els atacs dels cocodrils els han robat els petits sistemàticament. Si no se'n surten aquest any, la bandada corre perill d'extingir-se. A l'altra banda del riu, cap a l'est, viu la bandada rival. La pitjor amenaça per al llegat de Mfumu és que aquesta bandada està dominada per un mascle en la flor de la vida. Aquest l'observa i espera, envejant el territori de Mfumu.

13:51 Seguint el rastre amb en Max - + info
tancar

+ info

El rinoceront de Sumatra, petit i pelut, és una de les espècies amb més perill d'extinció al món. Max té l'oportunitat única i remota d'afegir-se a SOS Rhino i endinsar-se en la selva de Borneo per cercar aquest mamífer tan excepcional. Queden menys de 300 individus al món, fet que afegeix pressió al repte. Sortosament el guia, el doctor Thaya, coneix bé aquest animal després de set anys de treball intens sobre el terreny.

14:40 Batecs de natura
14:59 Ciència bàsica
15:29 Com funcionen les màquines - + info
tancar

+ info

L'helicòpter més potent del seu tipus maniobra, s'eleva i conquereix l'aire pobre d'oxigen de l'Everest. L'anomenen la impressora 3D perquè crea un model de plàstic real a partir de la imatge introduïda. El cervell de set centímetres que incorpora el patinet elèctric d'autobalanceig al centre evita que caiguem. Un tramvia elèctric genera electricitat a partir del seu sistema de fre i contribueix a propulsar un altre vehicle de la mateixa xarxa. Episodi 11: Helicopter, 3D Printer, Segway, Streetcar /Tram (UK)

15:57 La torre de Babel - Per terra de nòmades
tancar

Per terra de nòmades

Situada entre Sibèria i la Xina, la vida dels mongols ha estat sempre condicionada pel clima. Els hiverns inacabables fan pràcticament impossible l'agricultura i posen en perill la ramaderia. Per això Mongòlia ha estat sempre un país habitat per nòmades, tot i que al llarg del segle XX, sobretot per raons polítiques, els vells costums dels descendents de Genguis Khan s'hagin vist amenaçats.

16:52 Retalls de món
17:04 Fotografies - + info
tancar

+ info

Acompanyem Andoni Canela a fer fotos al volcà Stromboli; recordem les fotos de núvols d'un pioner de la fotografia catalana, Josep Pons Girbau, i fem fotografies de la sortida de Sol al Lluçanès amb un grup d'aficionats a la fotografia meteorològica.

17:30 Extres Coproduccions - Olor de colònia
17:38 Thalassa - ANNA I ELS MOKEN/- LA BOCA DE L'INFERN
tancar

ANNA I ELS MOKEN/- LA BOCA DE L'INFERN

Coneixerem els moken, una ètnia de gitanos nòmades del mar, que viuen entre Tailàndia i Birmània // La boca de l'infern, el punt més occidental d'Europa, a Portugal, una costa de penya-segats i de pescadors extrems.

18:21 Thalassa - El Delta del Tigre
tancar

El Delta del Tigre

Puerto Frutos és un antic port fruiter del sud del delta del Tigre, a l'Argentina. Cada setmana hi desfilen desenes d'embarcacions tenda que proveeixen els racons més amagats. Pujarem dalt d'aquestes embarcacions avançant pel delta fins a llocs on la natura és salvatge. Els últims trasbalsos mediambientals van escombrar els camps de fruites i verdures, cosa que va posar més difícil el mercat, i la crisi econòmica també va fer disminuir els clients. Al delta hi han anat arribant desenes de pobres, que no tenen mitjans per continuar vivint a la ciutat. La vida aquí és diferent.

18:36 Karakia - Els colors del verd-2
tancar

Els colors del verd-2

Colòmbia és un dels països més variats de l'Amèrica Llatina pel que fa a cultura, clima i paisatge. Hi trobem tota la gamma de verds possibles reflectits a les aigües del Carib, cobrint l'espessa selva del Chocó o esquitxant les planícies on es conrea un dels millors cafès del món.

19:11 Karakia - Shaïma (Tànger, Marroc)
tancar

Shaïma (Tànger, Marroc)

La Shaïma té 17 anys i viu a Barcelona, a Torre Baró. Està fent el Batxillerat i vol ser periodista. Pertany a una generació marroquina nascuda a Catalunya que valora molt els esforços que han fet els pares. Amb una educació i uns recursos millors que els que ells van tenir, les seves expectatives de futur semblen ara diferents. Amb les seves amigues, la Belén i la Kaoutar, la Shaïma prepara un dinar per celebrar el final de curs. El menú serà un homenatge a Tànger, la ciutat del pare, una de les zones amb més varietat gastronòmica del Marroc marcada especialment per la quantitat de peix que s'hi consumeix. Ho certifica la "bastela" que preparen, una mena de gran empanada farcida de sèpia, peix blanc, llagostins i hortalisses. També el "tajine" de dorades, adobades amb una "charmila" (salsa) de julivert, orenga i pebre vermell. Les postres igualment són típiques de Tànger: "Halwa d'Tmar", uns pastissets farcits de pasta de dàtil aromatitzada amb aigua de tarongina.

19:46 Euskal Herria: la mirada màgica - Vents d'hivern
tancar

Vents d'hivern

Durant els últims dies de l'any, quan el silenci i la fosca s'apoderen de les terres d'Euskal Herria, els homes abandonen el mar i les muntanyes per buscar refugi a casa i entre els llums de la ciutat. A Itzina la neu que tot just ha caigut ha tancat els passos de muntanya i ha enterrat les petjades als antics camins. Els pastors han abandonat fa mesos les altes pastures de l'estiu i han deixat les bordes buides per endur-se'n els ramats cap a la vall.

20:13 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

Malgrat els perills constants que l'amenacen, el camp no deixa de sorprendre. És un rebost generós que assorteix les millors taules. Ho sap prou bé la Lola Puig, cuinera i naturòpata, responsable del restaurant el Fort d'Ullastret, al Baix Empordà. El programa ha caminat amb ella, cistella en mà, recollint plantes, brots i pètals que, posteriorment, guanyen presència en una cuina 100 per 100 natural cada cop més demandada.

20:40 Hook, line and dinner
21:05 La Riera - Cap. 445
tancar

Cap. 445

La Mercè Riera signa la donació de la fonda als seus fills. En Sergi se sent alliberat, però l'Ernest no ho veu de la mateixa manera. L'Albert Flaquer es presenta a casa de la Mercè, convençut que no li deixarà els diners. Després de la conversa amb en Toni, no té cap esperança. La Sònia deixa la casa familiar, i l'Ariadna s'ho agafa força malament, i l'Ernest s'adona que caldrà tenir molta mà esquerra.

21:44 La Sonora - + info
tancar

+ info

Al primer reportatge de La Sonora anem a l'estudi de l'arpista Josep Maria Ribelles. Ribelles ha recuperat l'arpa neogòtica catalana, un instrument que va caure en desús al segle XIX i que ell ha rescatat seguint el model estètic de l'arpa que apareix en un retaule de Pere Serra que es troba al monestir de Sant Cugat del Vallès.Coneixem en Denis o la Rosa Maria, joves estudiants d'instruments de cobla com la tenora o el flabiol al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.Barcelona -la que va ser la tercera capital del tango- torna a ser una potència tanguera amb músics del nivell de Marcelo Mercadante, que presenta el bandoneó i el seu darrer disc, amb el guitarrista Gustavo Battaglia

22:12 Cronos - + info
tancar

+ info

Des del maig de 1940, bona part de França serà ocupada per l'exèrcit alemany. Els nazis, com faran de fet en tots els països on entren, voldran que els jueus, els gitanos i els resistents siguin deportats cap a Alemanya, on molts trobaran la mort. Durant molts anys, aquests fets execrables van ser atribuïts pràcticament en exclusiva als ocupants i a alguns col·laboradors dels països envaïts. Però és molt probable que en aquests països, i en concret a França, la col·laboració amb els nazis fos molt intensa.

23:10 Ànima - + info
tancar

+ info

El magazín cultural del 33 rep a plató el director de La Cubana, Jordi Milán, i també Mont Plans, l'actriu protagonista de l'últim espectacle del grup, "Campanades de boda". També ens acompanya el fotògraf català Samuel Aranda, que acaba de tornar del Iemen on va fer la foto guanyadora del World Press Photo'12, un premi veritablement excepcional per a un fotoperiodista.

00:02 De prop - 4º1ª
tancar

4º1ª

Quart Primera és una de les formacions del pop català actual amb més futur. Una petita banda que va néixer en un entorn domèstic i així ha anat creixent, actuant als menjadors de cases d'amics, primer, i després a les cases on els contractaven per actuar. La seva música es defineix per un minimalisme preciosista capaç de construir melodies realment seductores. Petites (només en aparença) cançons que expliquen petites (també només en aparença) històries quotidianes demostrant una perspicaç mirada sobre l'entorn immediat que ens envolta. El grup d'en Pere Jou té davant un gran futur.

00:50 Chiloé
01:19 Els lleons del riu dels cocodrils - Els lleons del riu dels cocodrils
tancar

Els lleons del riu dels cocodrils

La bandada de Lagoon viu al banc d'un riu on hi ha la màxima concentració de cocodrils del món. Per aquest motiu, en Mfumu i les seves femelles no han aconseguit criar cap cadell en els últims tres anys. Els atacs dels cocodrils els han robat els petits sistemàticament. Si no se'n surten aquest any, la bandada corre perill d'extingir-se. A l'altra banda del riu, cap a l'est, viu la bandada rival. La pitjor amenaça per al llegat de Mfumu és que aquesta bandada està dominada per un mascle en la flor de la vida. Aquest l'observa i espera, envejant el territori de Mfumu.

02:09 Euskal Herria: la mirada màgica - Vents d'hivern
tancar

Vents d'hivern

Durant els últims dies de l'any, quan el silenci i la fosca s'apoderen de les terres d'Euskal Herria, els homes abandonen el mar i les muntanyes per buscar refugi a casa i entre els llums de la ciutat. A Itzina la neu que tot just ha caigut ha tancat els passos de muntanya i ha enterrat les petjades als antics camins. Els pastors han abandonat fa mesos les altes pastures de l'estiu i han deixat les bordes buides per endur-se'n els ramats cap a la vall.

02:32 La Sonora - + info
tancar

+ info

Al primer reportatge de La Sonora anem a l'estudi de l'arpista Josep Maria Ribelles. Ribelles ha recuperat l'arpa neogòtica catalana, un instrument que va caure en desús al segle XIX i que ell ha rescatat seguint el model estètic de l'arpa que apareix en un retaule de Pere Serra que es troba al monestir de Sant Cugat del Vallès.Coneixem en Denis o la Rosa Maria, joves estudiants d'instruments de cobla com la tenora o el flabiol al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.Barcelona -la que va ser la tercera capital del tango- torna a ser una potència tanguera amb músics del nivell de Marcelo Mercadante, que presenta el bandoneó i el seu darrer disc, amb el guitarrista Gustavo Battaglia

02:57 Ànima - + info
tancar

+ info

El magazín cultural del 33 rep a plató el director de La Cubana, Jordi Milán, i també Mont Plans, l'actriu protagonista de l'últim espectacle del grup, "Campanades de boda". També ens acompanya el fotògraf català Samuel Aranda, que acaba de tornar del Iemen on va fer la foto guanyadora del World Press Photo'12, un premi veritablement excepcional per a un fotoperiodista.

03:48 Jazz a l'estudi - Elisabet Raspall
04:48 Jazz a l'estudi - Perico Sambeat
05:47 Videoclips catalans - NANDO CABALLERO, L'home gris
05:51 Videoclips catalans - KIBOR, La Tarongina
05:55 Videoclips catalans - LA PORTA DELS SOMNIS, Saltem ben amunt
06:00 Videoclips catalans - CATSFROMCAT, Un dia a Llançà
06:03 Videoclips catalans - 4 DE COPES, No puc parar
06:06 Videoclips catalans - JOAN COLOMO, Pirotècnia barata
06:09 Videoclips catalans - ANÍMIC, Hannah
06:14 Tresors naturals d'Europa - Planes i boscos
Progrmació BD ....
07:05 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

Després de destrossar sense adonar-se'n el ninot de neu de la seva germana, l'Eliot poc es pensava que l'acabaria perseguint per tota la ciutat! És més, ara hi ha dotzenes de ninots que estan disposats a envair-los! El líder dels ninots de neu és immens, però l'Eliot té clar que un exèrcit sense líder no és un exèrcit. L'han d'aturar com sigui! No t'ho perdis!

07:22 Les Tres Bessones - Les tres bessones i 20.000 llegües de viatge submarí
tancar

Les tres bessones i 20.000 llegües de viatge submarí

Les tres bessones s'avorreixen i decideixen fabricar un telescopi per espiar els veïns. La Bruixa Avorrida les enxampa i les envia al mig de l'oceà damunt d'un tros de fusta. De sobte apareix el "Nautilus" i el capità Nemo les acull.

07:51 Doraemon - Missió: la gran fugida del bloc de pisos/Jugant...
08:14 Doraemon - El coet rastrejador / Els peus d'emergència
08:40 Léonard - Un geni previngut
tancar

Un geni previngut

Per demostrar que en Basile és més previsible que un rellotge, el gran mestre s'ha inventat la màquina de les prediccions. La primera predicció del robot ha estat que en Basile avui caurà al pou. I la segona... que també hi caurà en Léonard! Ara el mestre es nega a sortir del seu taller. I és que si ho diu una màquina que ha construït ell, és que es farà realitat!

08:49 Léonard - Camaleó
tancar

Camaleó

Atenció, perquè el famós lladre Gat Negre corre per la contrada i està entrant a totes les cases! El Senyor ha ordenat el toc de queda, i això vol dir que els vilatans tenen ordre de quedar-se tancats a casa tot el dia. Sort que el gran mestre té la solució perfecta: una poció perquè en Basile canviï de cara a voluntat i pugui seguir el lladre sense que el reconegui. Funcionarà?!

09:02 mic 3
09:02 Zoobabu - Suricata
09:06 Els cap de drap - El joc de les cadires
09:15 Pingu - En Pingu fa malabars
09:22 Animals divertits - El rei cangur
09:25 En Thomas i els seus amics - L'Emily i en Crac
09:36 En Thomas i els seus amics - Edward, l'heroi
09:46 Bob, el manetes - On és, en Robert?
09:56 Bob, el manetes - La benvinguda a la Wendy
10:06 Bob, el manetes - L'amiga del Corró
10:16 Pepa, la porqueta - L'osset de l'escola
10:21 Pepa, la porqueta - La festa de pirates d'en Daniel
10:26 Pepa, la porqueta - La visita del senyor Patata
10:31 Les endevinalles de la Rac-Rac - La foca
10:40 Bali - Cap. 30 No em fas por!
tancar

Cap. 30 No em fas por!

Tot jugant al parc, en Bali s'ha trobat un nen que li ha xutat la pilota tan lluny que l'ha perdut. A més, li ha dit que, si ho explicava a algú, ja es podia anar preparant. En somnis, un monstre malcarat li farà veure que hi ha altres maneres de solucionar aquestes coses. L'endemà, el pare li demanarà si vol tornar a anar al parc a jugar. Què et sembla que farà?!

10:52 Bali - Cap. 32 Ostres, tu, m'he perdut!
tancar

Cap. 32 Ostres, tu, m'he perdut!

El pare ha decidit portar en Bali, en Tito i la Tamara a una fira d'atraccions. Avui, però, el nostre amic sabrà què se sent quan et perds en un lloc d'aquests tan grans. I el problema és que li fa por demanar ajuda! En somnis, en Bali es trobarà dins d'un laberint gegant ple de marcians amb el seu superheroi preferit: en Robobot! No t'ho perdis!

11:03 Bali - Cap. 34 No estem gens cansats!
tancar

Cap. 34 No estem gens cansats!

Avui és un dia molt emocionant. En Tito es quedarà a dormir a casa d'en Bali! A més, avui ve una cangur nova, la Zaza, que sap fer moltes coses. Però en Tito i en Bali s'ho passen tan bé, que a l'hora d'anar a dormir no hi ha manera de fer-los plegar. Ells diuen que no estan cansats... Vols dir que estaran en forma per al partit de futbol de demà?!

11:14 Bali - Cap. 36 Ecs! Quin mal gust!
tancar

Cap. 36 Ecs! Quin mal gust!

En Bali i la Lea se'n van a passar tres dies i tres nits a casa dels avis. De camí, en Bali ha vist un restaurant de menjar ràpid, però els pares no s'hi han volgut aturar. I és que l'àvia ja els deu tenir el sopar a punt, un menjar que segur que serà molt més saludable. En Bali s'hauria estimat més anar al restaurant de l'autopista... Que no és bo, el menjar de l'àvia?!

11:30 Contes clàssics - El vestit nou de l'emperador
tancar

El vestit nou de l'emperador

Fa molts i molts anys, en un palau molt gran, hi vivia un emperador que li encantava dur roba bonica, elegant i extraordinàriament cara. Un bon dia van arribar dos estafadors molt astuts amb un pla d'allò més enginyós: li farien un vestit amb una tela que era invisible per les persones curtes de gambals. Ell s'ho va empassar... però en va aprendre una bona lliçó!

11:35 Contes clàssics - El gat amb botes
tancar

El gat amb botes

Fa molt temps, en un país molt llunyà, hi vivia un moliner pobre que tenia tres fills. Quan es va fer vell va decidir donar als seus fills tot el que posseïa, que no era gran cosa. A l'hereu, li va donar el molí. Al segon, li va donar l'ase. Però al petit només li va poder donar... un gat que li va canviar la vida! I només amb una bossa i unes botes noves!

11:40 Contes clàssics - Les dotze princeses ballarines
tancar

Les dotze princeses ballarines

Una vegada hi havia un rei que tenia dotze filles molt boniques. Les dotze princeses dormien en dotze llits i cada matí saludaven el rei dotze vegades. Això sí, passava una cosa molt rara: cada matí, els dotze parells de sabates de les princeses estaven desgastats, com si s'haguessin passat tota la nit ballant. Era tot un misteri... que aviat descobrirem!

11:45 Contes clàssics - Rumplestilskin
tancar

Rumplestilskin

Hi havia una vegada un moliner molt pobre que tenia una filla molt bonica. Un dia, el moliner va anar a veure el rei per demanar-li feina de minyona per a la seva filla, però veient que no li feia cas, li va dir el primer que li va passar pel cap: "La meva filla pot filar palla i convertir-la en or!" Això sí que va cridar l'atenció del rei! Vols saber què més va passar?!

11:50 Contes clàssics - El gegant egoista
tancar

El gegant egoista

Fa molts anys, hi havia un castell d'un gegant enorme que feia tant temps que estava de viatge, que els nens del poble sempre hi anaven a jugar. Un bon dia, però, per sorpresa de tothom, el gegant va tornar. Aquell any, després d'haver fet fora tots els nens, es va adonar que la primavera no arribava a casa seva. Vols saber com es va adonar que era un egoista?

11:56 Un minut al museu - Falcó cremador d'encens
11:57 Un minut al museu - lleó amb la cua articulada
12:02 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

En Zantàfic ha decidit robar el supervestit amplificador muscular, el nou invent d'en Xampinyac, per apoderar-se de l'estatueta de Shamash, l'herència més valuosa d'un poble que acaba de patir un terratrèmol. La seva intenció és fer-se ric, però desconeix el poder de Shamash, mestre de la llum i de les il·lusions. No sap pas on s'ha ficat, avui, en Zantàfic!

12:29 Bugs Bunny i els seus amics - Un ratolí de talla gran
12:36 Bugs Bunny i els seus amics - Ànec cast, burro espallat
12:44 Bugs Bunny i els seus amics - Un conill endimoniat
12:50 Bugs Bunny i els seus amics - El cavallerós cavaller Bugs
12:56 Bugs Bunny i els seus amics - QÜestió de cuixes
13:03 Bugs Bunny i els seus amics - Un dia al parc
13:14 El llibre de la selva - La cascada
tancar

La cascada

El Shere Khan i el Tabaqui n'han tramat una altra de les seves. El Tabaqui ha enredat el Bagheera i el Mowgli dient-los que el Shere Khan està atacant el Baloo. Mentre el Bagueera anava a ajudar el seu amic, un llamp ha trencat la branca de l'arbre on era el Mowgli i el nostre amic ha caigut al riu. Ara va de cap a la cascada, seguit d'un cocodril... i del Shere Khan!

13:24 El llibre de la selva - El rescat del Darzi a la cascada
tancar

El rescat del Darzi a la cascada

El Mowgli i la Lali han sortit tots sols a jugar i han quedat atrapats a la cascada, amb el Shere Khan molt a la vora. L'únic que els pot ajudar és el Darzi, portant-li un missatge al Baloo. Però ha de ser un missatge curt, perquè el Darzi és un ocell que té molt mala memòria! Hi seran a temps, el Baloo i la Raksha, de salvar aquest parell de trapelles?

13:39 Els pingüins de Madagascar - La reparació / El collaret
tancar

La reparació / El collaret

L'Alice ha contractat en Gus perquè aixequi tot el terra de l'hàbitat dels pingüins, que saben que el seu quarter general secret perilla, i faran el que calgui per aturar el medalla de plata d'aixecament de pesos dels Jocs Panasiàtics del 79! Més tard, el rei Julien es trobarà el collaret de diamants que acaben de robar en Cecil l'increïble i el seu company Totxo. I no el pensa tornar!

14:03 Els pingüins de Madagascar - El caos de les crispetes / Vist i no vist
tancar

El caos de les crispetes / Vist i no vist

L'Alice, una de les cuidadores del zoo, està decidida a imposar el "no doneu menjar als animals". Això vol dir que s'han acabat les crispetes. I per aquí els nostres amics no hi passen! Més tard, la desaparició d'en Maurice, que s'havia discutit amb el rei Julien, farà que el Capità i companyia hagin d'aclarir uns fets molt misteriosos...

14:28 Martin Mystery - Vodú per tu
tancar

Vodú per tu

En Martin, la Diana i en Java han descobert a Louisiana un polític que fa servir el poder del vudú per eliminar els seus rivals. Té intenció de convertir-se en alcalde per poder-se fer amo d'un objecte molt antic de màgia negra que hi ha enterrat a l'ajuntament. Això el convertiria en una persona indestructible!

14:50 Martin Mystery - El crit del bosc
tancar

El crit del bosc

En Martin i la Diana s'han agafat unes vacances per anar a veure el pare d'en Martin, arqueòleg, antropòleg i zoòleg, que està fent una investigació en un bosc on hi ha l'anomenat "sintètic", una criatura sintètica, mig humà mig alienígena, que reclama el seu territori. Sort que estaven de vacances!

15:16 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de les pel.lícules de samurais (1)
15:38 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de les pel.lícules de samurais (2)
16:03 Inuyasha - Es perd la pista d'en Naraku
tancar

Es perd la pista d'en Naraku

En Sesshomaru i l'Inuyasha s'alien contra en Naraku, que mira d'absorbir-los per fer-se més fort.

16:25 Inuyasha - Entre el temps modern i l'Edat Mitjana
tancar

Entre el temps modern i l'Edat Mitjana

El grup se'n torna al poble de la Kaede. Un cop allà, la Kagome torna al Tòquio modern i se'n va a l'escola, on li diuen que aviat hi haurà un examen de matemàtiques. Convida les seves amigues al WacDnalds per subornar-les i demana'ls-hi els apunts per poder estudiar, però totes les fotocopiadores que troba o estan espatllades o tenen molta gent fent cua. Llavors arriba l'Inuyasha al món modern per endur-se-la, però la Kagome s'hi ha de quedar per estudiar i passar l'examen.

16:49 Les Tres Bessones - Les tres besssones i el Timbaler del Bruc
tancar

Les tres besssones i el Timbaler del Bruc

Les Bessones han anat a parar a l'època napoleònica, on coneixen el Timbaler del Bruc i els plans que té el general Beixamel de conquerir el seu poble. Les nenes enganyaran la Bruixa Avorrida per tornar a l'època moderna: volen anar-hi a buscar una bateria i una orquestra de rock. Amb ella, tornaran al passat per mirar d'espantar l'exèrcit del general Beixamel!

17:17 mic 3
17:17 Bob, el manetes - L'ajudant del senyor Bonvent
17:28 La Lua i el món - La princesa espantadissa
17:32 Zoobabu - Mosquit
17:36 En Thomas i els seus amics - En Toby i el bosc dels xiulets
17:49 L'hora del Timmy - El trencaclosques del Timmy
18:06 Una mà de contes - La vaca bruna
18:19 La Supermots - Em sembla que m'han clonat
tancar

Em sembla que m'han clonat

La Dama Redundant, tipa de veure que tothom adora i venera la Supermots, ha decidit fer-ne una còpia dolenta. Mentrestant, a l'altra punta de la ciutat, la Beti és amb la seva millor amiga, la Violeta, sense sospitar que una còpia malèvola de la Supermots està a punt de sembrar el caos a la ciutat. Com es fa per lluitar contra el teu propi clon?!

18:31 La Supermots - La marebot
tancar

La marebot

Avui és el dia de les entrevistes amb els pares i en Tobi ha decidit crear un robot perquè li faci de mare. Així la seva mare de veritat no haurà de sentir totes les queixes que té la senyoreta Davis d'ell. La Supermots té clar que ha d'aturar la Marebot, però encara no sap com fer-ho! Avui aprendràs què volen dir les paraules "comunicar" i "enfurismat"!

18:42 La Supermots - Contesta les preguntes i guanya un premi
tancar

Contesta les preguntes i guanya un premi

En Simó Orlando Suau és el presentador del nou programa de la tele, un concurs on tots els participants s'enduen premis fabulosos. La senyora Bel no vol ser menys i està convençuda que serà l'escollida per fer girar la Roda de les Sorpreses Meravelloses. La Beti, mentrestant, farà una volta pels estudis de televisió. Tot plegat fa pudor de socarrim... L'hi acompanyes?

18:57 El llibre de la selva - El secret dels elefants
tancar

El secret dels elefants

Avui el Hathi té una missió molt important: acompanyar les futures mares elefant a la vall secreta, un lloc tranquil i apartat on les mares podran donar a llum les seves cries sense cap mena de perill. El Mowgli, mentrestant, s'ha trobat una mare elefant perduda i l'ha acompanyat fins al lloc on els esperava el Hathi, sense adonar-se que el Tabaqui l'ha seguit...

19:08 El llibre de la selva - Al pot petit hi ha la bona confitura
tancar

Al pot petit hi ha la bona confitura

La Darzee està molt moixa perquè els altres ocells li han dit que no està a l'altura dels ocells grossos. Sort en té del Mowgli, el Bagheera i el Baloo, que se l'han emportat al riu per animar-la una mica. Allà descobriran que els micos s'han endut un cocodril menut per donar-li una lliçó... i la Darzee també descobrirà que al pot petit, hi ha la bona confitura!

19:18 El llibre de la selva - El mico perdut
tancar

El mico perdut

Els Bandar Log estan convençuts que el responsable de la desaparició d'un dels seus menuts ha estat el Kaa. El Baloo, el Bagheera i el Mowgli, que saben que la serp és incapaç de fer una cosa així, l'hauran de trobar abans que els micos, si el volen ajudar. Pot ser que hi tingui alguna cosa a veure el Shere Khan, en tot aquest assumpte? Aviat ho sabrem!

19:30 Info k
19:49 El xou de l'Scooby-Doo - Els monstres marins
tancar

Els monstres marins

L'Scooby-Doo i companyia han anat a ajudar un amic seu a escorcollar un vaixell enfonsat on hi podria haver un tresor amagat d'un valor incalculable. De seguida s'adonaran que el fantasma del capità Piscado i els seus dos monstres, un pop i un varec, no tenen cap intenció de deixar-los treballar amb tranquil·litat. I ben aviat sabrem per què!

20:10 El xou de l'Scooby-Doo - El castell de la por
tancar

El castell de la por

Després de presenciar un robatori en un museu de Puerto Rico, l'Scooby-Doo i companyia estan decidits a investigar el gran misteri del llegendari fantasma del general Juan Carlos, que farà qualsevol cosa perquè els nostres herois no s'acostin al Castell de la Por. Ja poden començar a tremolar!

20:37 Els pingüins de Madagascar - Abducció / L'altra llúdria
tancar

Abducció / L'altra llúdria

En Lemmy, el robot, ha tornat de Mart, però ho ha fet amb un calamar alienígena que no para de créixer i que amenaça de destrossar tot el zoo. Avui hauran de fer tots pinya per aturar aquesta bèstia extraterrestre! Per cert, ho saps que ha aparegut una altra llúdria al zoo? I que té un color ben estrany? La Marlene està encantada de la vida. I aviat sabràs per què!

21:04 Tom i Jerry - Carmen
21:12 Tom i Jerry - Una historieta de la mgm
21:18 Bugs Bunny i els seus amics - Un canari difícil d'atarapar
21:25 Tom i Jerry - El doctor ratolí
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - El llop a casa
06:04 Megaminimals - L'alè màgic
06:10 Megaminimals - L'últim dia d'escola
06:17 La vaca Connie - El niu de l'ocellet
06:28 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

La Marguerite ha decidit tornar-se a presentar a les eleccions municipals. I és que no pensa permetre que en Torn, el pare d'en Max, s'hi presenti tot sol i el facin alcalde. Seria una catàstrofe per a la ciutat! L'Eliot no pot suportar que la seva mare tingui un enemic, i pensa fer el que calgui per aturar-lo... El que calgui! No t'ho perdis!

06:41 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

La senyoreta Brigitte ha sigut la primera de desaparèixer davant de la càmera gegant del senyor Jacques, el fotògraf que retratarà tots els alumnes de l'escola. De fet, l'Eliot està convençut que el senyor Léon els vol empresonar tots al seu àlbum de fotos, com si fossin fulls d'un herbari. La següent serà la Mimi! L'Eliot ja té el seu pla en marxa! No t'ho perdis!

06:53 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

Avui, la Mimi no podrà anar a l'escola perquè ha agafat un virus molt dolent. De fet, l'Eliot i en Kétou estan convençuts que es tracta d'un virus supermurri que s'ha instal·lat al cos de la seva amiga i que prova de comunicar-se amb ells a través dels grans vermells que té la Mimi a la cara. És com un codi secret que cal desxifrar abans no sigui massa tard!

Progrmació BD ....
21:35 Bola de drac - Rumb al quarter general de la Cinta Vermella
tancar

Rumb al quarter general de la Cinta Vermella

Després de vèncer en Tao Pai Pai, en Son Goku es dirigeix cap al quarter general de l'exèrcit de la Cinta Vermella per recuperar les altres tres Boles de Drac. La Bulma mirarà de fer alguna cosa perquè no hagi d'atacar l'exèrcit tot sol. Mentrestant, la coronel Violet ha aconseguit lliurar la Bola de Drac de Set Estrelles al general Red.

22:02 Bola de drac - La desviació de l'exèrcit de la Cinta Vermella
tancar

La desviació de l'exèrcit de la Cinta Vermella

En Iamxa i companyia, que van cap al quarter general de l'exèrcit de la Cinta Vermella per ajudar en Son Goku, han recollit en Krilin perquè els hi acompanyi. En Son Goku, mentrestant, ha començat l'atac i ha aconseguit entrar a la base. El general Red, que ho observa tot des d'una torre al costat d'en Black, el seu ajudant, s'adona que ha d'entrar en acció.

22:25 Misfits - T3E7
tancar

T3E7

En Seth, que per fi ha trobat el poder de tornar la vida als morts, l'ha fet servir per ressuscitar la Shannon, la seva difunta nòvia. Aviat, però, s'adonaran que aquest nou poder té uns efectes secundaris que no s'esperaven: la Shannon s'ha convertit en una zombi que s'alimenta de sang. En Seth, que de fet continua enamorat de la Kelly, veu clar que la solució passa per matar la Shannon, abans que creï tot un exèrcit de zombis!

23:14 Terminator: les cròniques de Sarah Connor - Cap. 21 Alpine fields
tancar

Cap. 21 Alpine fields

El passat, el present i el futur xoquen. Sarah i Cameron s'esforcen per salvar una família de la llista que en el futur tindrà relació amb Derek. Mentrestant, la vida de Jesse (actriu convidada STEPHANIE JACOBSEN) penja d'un fil.

23:59 Waterloo Road - Cap. 49 T4E9
tancar

Cap. 49 T4E9

La inspecció d'avui farà que sigui un dia complicat al Waterloo Road, tant per al professorat com per als alumnes. En Philip posarà en perill el futur de la Melissa i l'Eddie, amb més secrets del passat de la seva mare. D'altra banda, l'arribada d'una noia que busca l'Earl fa que la Maxine s'adoni que, en realitat, en sap molt poques coses, d'ell, i provoca una sèrie d'esdeveniments que acabaran en tragèdia per a l'Earl, la Maxine i la Steph.

00:52 Chuck - Cap. 9 En Chuck contra el salami d'importació
tancar

Cap. 9 En Chuck contra el salami d'importació

Quan en Chuck comença a sortir amb la Lou, una experta en sandvitxos .La cosa sembla que va bé però apareix la Sarah amb una gelosia com d'exxicota, ja que ha descobert que els seus sentiments van més enllà del rol secret que representen. La situació encara es complica més quan se sap que la Lou és membre d'una xarxa de contrabandistes. La seva relació és una altra estafa o va de debò? Mentrestant, en Morgan coneix una noia ben peculiar.

01:35 One piece - No us atureu! Feu el senyal del contraatac
tancar

No us atureu! Feu el senyal del contraatac

Ara, els gegants lluiten al costat dels pirates del barret de palla, perquè han sabut per l'Usopp que el govern mundial els va enganyar. A la torre judicial, l'Spandam dóna una fruita del diable a en Kaku i la Kalifa. Els dos se la mengen, encara que no saben exactament quins poders adquiriran. En Gomorra rep l'impacte d'una bola de ferro i queda momentàniament fora de combat, però amb les forces que li queden aconsegueix tornar-se a aixecar.

02:00 Misfits - T3E7
tancar

T3E7

En Seth, que per fi ha trobat el poder de tornar la vida als morts, l'ha fet servir per ressuscitar la Shannon, la seva difunta nòvia. Aviat, però, s'adonaran que aquest nou poder té uns efectes secundaris que no s'esperaven: la Shannon s'ha convertit en una zombi que s'alimenta de sang. En Seth, que de fet continua enamorat de la Kelly, veu clar que la solució passa per matar la Shannon, abans que creï tot un exèrcit de zombis!

02:47 Waterloo Road - Cap. 49 T4E9
tancar

Cap. 49 T4E9

La inspecció d'avui farà que sigui un dia complicat al Waterloo Road, tant per al professorat com per als alumnes. En Philip posarà en perill el futur de la Melissa i l'Eddie, amb més secrets del passat de la seva mare. D'altra banda, l'arribada d'una noia que busca l'Earl fa que la Maxine s'adoni que, en realitat, en sap molt poques coses, d'ell, i provoca una sèrie d'esdeveniments que acabaran en tragèdia per a l'Earl, la Maxine i la Steph.

03:42 Misfits - T3E7
tancar

T3E7

En Seth, que per fi ha trobat el poder de tornar la vida als morts, l'ha fet servir per ressuscitar la Shannon, la seva difunta nòvia. Aviat, però, s'adonaran que aquest nou poder té uns efectes secundaris que no s'esperaven: la Shannon s'ha convertit en una zombi que s'alimenta de sang. En Seth, que de fet continua enamorat de la Kelly, veu clar que la solució passa per matar la Shannon, abans que creï tot un exèrcit de zombis!

04:28 Waterloo Road - Cap. 49 T4E9
tancar

Cap. 49 T4E9

La inspecció d'avui farà que sigui un dia complicat al Waterloo Road, tant per al professorat com per als alumnes. En Philip posarà en perill el futur de la Melissa i l'Eddie, amb més secrets del passat de la seva mare. D'altra banda, l'arribada d'una noia que busca l'Earl fa que la Maxine s'adoni que, en realitat, en sap molt poques coses, d'ell, i provoca una sèrie d'esdeveniments que acabaran en tragèdia per a l'Earl, la Maxine i la Steph.

05:18 Arròs covat - Arròs a banda
tancar

Arròs a banda

El Xavi és un jove dissenyador, modern i cosmopolita, que viu amb la seva nòvia de tota la vida, la Sònia. Ell creu ser feliç fins que un dia¿ se n'adona que se li cova l'arròs. Ja té 30 anys, i té la sensació que la vida li passa per davant sense fer-hi res.

05:34 Jokebox - + info
tancar

+ info

L'avi de la família Pinto té una nova amant. A "Rational Geographic" descobrirem què fa riure als humans. El senyor Culpable es acusat de destruir el Nadal. Doll està embarassada però Guy no és el pare. El cantant de rap Fifteen Cent visita la congregació de Luciel. Els 3 humans més preparats de la Terra descobreixen el planeta Groarghgzila. DJ Pokito ens explicarà què és la fama. Rossita es tirarà les cartes ella mateixa. String cantarà als rics. A "Compra-t'ho ara" ens vendran un joguina violenta però educativa. El DrX parlarà dels problemes de tenir un penis gegant i a "Es lloga habitació" reben la visita de Tiger Woods.