Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Francesc CABANA, autor "La cultura de la cobdícia" TERTÚLIA Manuel MILIAN MESTRE Ferran MASCARELL Ignasi RIERA Josep Maria URETA Albert ELFA Anna GARCÍA Lead: "Look at això" CONNEXIÓ AREOPORT PRAT/ MARTA CASAGOLDA Lead: Els pilots demanen més descans per garantir la seguretat OCUPACIÓ TXELL ORTIZ Cristina GARCÍA, emprenedora CONNEXIÓ TERRASSA/ POL MARSÀ Lead: Sorteig d'un pis amb participacions de 10 euros DENÚNCIA / MAGDALENA OLIVER Vicenç GUARCH Lead: Els fills matriculats en dues escoles Raquel MATEOS Ajuntament Barcelona Lead: Obres per tot arreu SUMARI SUCCESSOS Ruth COSO Sílvia MORENO, filla desaparegut Maria José MORENO, filla desaparegut Carmen MECA, dona desaparegut Lead: Un any desaparegut Josep Miquel BOLLÓ, periodista Joan JULIBERT, periodista Jordi BACARIA, president de la secció de dret tecnologia de la informació i comunicació David MIRÓ, delegat Catalunya diari El Público Carlos MARTÍNEZ, advocat dret privat despatx Garrigues Diari Avui Lead: Els sms com a notícia, és una invasió de la intimitat?

13:05 TVist - + info
tancar

+ info

Dilluns 5 d'octubre ens visita el nou presentador del telenotícies migdia, en Carles Prats. Hi parlarem de la nova etapa dels TN de TV3 i, com és habitual en el programa, haurà de sotmetre's als regals sorpresa i a les preguntes del test cara a cara. Sabrem si els nostres reporters han aconseguit superar el repte de la setmana i descobrirem quin serà el regal especial d'aquesta setmana per als nostres espectadors. A més a més, el nostre informatiu ens informarà de les notícies més fresques de la programació de Televisió de Catalunya.

14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Suècia: creixement econòmic amb menys emissions
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Sardines a l'ast
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1851
tancar

Cap. 1851

Reapareix en Tomàs i trasbalsa el barri. En Fede i la Cecília no poden viure junts. Hi ha una alternativa clara. El senyor Juan s'adona que el senyor Felip no anava desencaminat amb la Lucía. La trobada d'en David i l'Ester no ha ajudat gens al fill d'en Peris.

16:25 Divendres - + info
tancar

+ info

Juan Tamariz Després de passar per Manresa i per Sant Cugat i d'exhaurir totes les entrades amb seu espectacle "Magia Potagia" Juan Tamariz ens parlarà de la màgia i la seva relació amb el món real.

18:10 Les germanes McLeod - Cap. 55 Reincidents
tancar

Cap. 55 Reincidents

L'arribada imminent de l'amiga periodista de Tess a Drovers per escriure un article especialitzat sobre la vida al camp causa una gran expectativa. Tanmateix, Amanda Mowbray arriba emocionalment destrossada després d'haver estat abandonada a l'altar. La relació d'Amanda amb Tess és cada cop més tensa a mesura que es van obrint ferides del passat i afloren sentiments oblidats de feia temps. Terry té un gran disgust quan ascendeixen Jack a encarregat dels treballadors de Killarney ja que, per antiguitat, li hauria correspost a ell. La notícia arriba ràpidament a Drovers, on Meg i Becky viuen la mateixa situació. La parella decideix intercanviar-se la feina per un dia per demostrar la seva vàlua, però de seguida s'adonen que cadascú ha de fer la seva feina. La tendència de Kylie a endur-se coses que no li pertanyen gairebé li fa perdre la confiança dels amics, però l'incident farà sortir a la llum la clau del secret d'Amanda per les dones de Drovers. Mentrestant, Nick i Alex formalitzen el seu acord de negoci.

19:05 Just for laughs
19:40 Bocamoll
20:10 Esport Club - Cap. 31
20:35 Espai Terra - ESPAI TERRA
tancar

ESPAI TERRA

400 persones rescatades a la muntanya l'any 2008. Francesc Mauri ens acompanyarà en un rescat de bombers perquè hi puguem assistir en primera persona. Punt de vista privilegiat per conèixer els esforços que realitzen el cos de Bombers dels GRAE quan hi ha una trucada d'emergència. Volarem i escalarem amb un èquip d'èlit de salvament marítim i de muntanya.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Crackòvia - Cap. 39
tancar

Cap. 39

TV3 presenta "Crackòvia", una visió de l'actualitat esportiva a través del gag. En aquesta edició, Guardiola (Pep Plaza) mostra la seva habilitat amb els idiomes i Laporta (Queco Novell) recorda als seus directius quines són les normes internes del club. El programa presentarà Jaume Roures (Toni Albà), l'home que té els drets del futbol, i esbrinarà què opina Johan Cruyff (Jordi Ríos) de les seleccions catalanes. A més a més, Ricky Rubio (Xavi Serrano) visita les oficines de l'Espanyol per donar-se de baixa i Fernando Alonso (Jordi Ríos) explica les raons del seu fitxatge per Ferrari. Per últim, "Crackòvia" passa un dia al costat de Usain Bolt (Miquel Àngel Ripeu), l'home més ràpid del món.

22:25 Ventdelplà - Cap. 316
tancar

Cap. 316

El David regala una guitarra nova al Biel, i la Teresa l'hi retreu perquè l'acord inicial era que el nen fes petites feines i se la comprés ell mateix. El David disfruta del temps que passa amb el seu fill Eloi. La Nuri ajuda la Lali amb la seva nova feina, però sospita que la noia li amaga alguna cosa. La Raquel, tot i que és conscient de les seves limitacions, se sent preparada per fer vida normal. El Julià, però, la defuig quan ella es posa massa carinyosa. La Dora es queixa que ningú s'ha apuntat al curset de costura.

23:25 Àgora - + info
tancar

+ info

"La cruïlla d'Esquerra". Entrevista amb Joan Puigcercós, president d'ERC i "La primera fusió": Caixa Girona, Caixa Manlleu, Caixa Sabadell i Caixa Terrassa Aquest dilluns, Xavier Bosch entrevistarà Joan Puigcercós, president d'Esquerra Republicana de Catalunya, que serà proclamat oficialment candidat d'Esquerra per a les eleccions autonòmiques el 17 d'octubre. Amb aquesta entrevista, "Agora" inicia la ronda dels candidats de les diferents formacions polítiques a les eleccions al Parlament de Catalunya previstes per a la tardor de l'any vinent. El programa també parlarà de la primera fusió de Caixes d'Estalvi de Catalunya. Una fusió que es donarà d'aquí a pocs dies i on Caixa Girona, Caixa Manlleu, Caixa Sabadell i Caixa Terrassa uneixen els seus actius per convertir-se en la tercera caixa més important de Catalunya i la vuitena d'Espanya. Per tractar aquest tema, a la taula, seuran, per primera vegada, en un plató de televisió: Manel Serra, president de Caixa Girona; Joan Contijoch, president de Caixa Manlleu; Salvador Soley, president de Caixa Sabadell, i Jaume Ribera, president de Caixa Terrassa.

00:35 Pel·lícula - Duplicitat
tancar

Duplicitat

Matyas és un fotògraf casat, amb un fill i a punt de tenir-ne un altre. Matyas va créixer en un orfenat perquè la seva mare va morir quan ell tenia només 6 anys. Però se sorprèn molt quan descobreix que, en realitat, la seva mare fa poc que és morta i que té un germà bessó anomenat Thomas. Poc a poc, records de la seva infantesa li van tornant a la ment...

02:05 Divendres - + info
tancar

+ info

Juan Tamariz Després de passar per Manresa i per Sant Cugat i d'exhaurir totes les entrades amb seu espectacle "Magia Potagia" Juan Tamariz ens parlarà de la màgia i la seva relació amb el món real.

03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 L'última evolució dels escurçons - L'última evolució dels escurçons
tancar

L'última evolució dels escurçons

Els escurçons són una de les espècies de serps més mortíferes del planeta i una de les més esteses. Què ho fa, que aquests predadors resultin tan extraordinaris? Amb les tècniques científiques més modernes analitzarem a fons les habilitats sensitives i predadores dels escurçons. Els escurçons estan en evolució constant. Per a ells és una carrera armamentística contra les seves preses i per això adapten constantment el seu verí per superar qualsevol barricada biològica que les seves víctimes potencials puguin establir.

07:50 El món submarí salvatge - Emboscada entre lluços de riu i barracudes
08:20 Viure Catalunya - Baga
08:30 Rutes mítiques - A través de la Polinèsia. La travessia del paradís
09:20 Zoom
09:30 Horitzons
09:30 L'aventura del jaguar
10:15 Visions monumentals - Islàndia
10:40 Escenaris de la cultura universal - El ganges, el riu del cel
11:40 El geni francès - La fusta esculpida
12:10 Hat trick Espanyol
12:40 Hat trick Barça
13:40 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Primeres imatges de Mónica Raval (estrena dia 9) i entrevista amb Francesc Betriu, sobre aquest documental en torn la vida d'una prostituta barcelonina. Estrena de REC2 que acaba d¿obrir el Festival de Sitges 2009. Jim Jarmusch parla de "The Limits of Control", la seva última i polèmica pel·lícula. Anàlisi dels premis del Festival de San Sebastián. Xina, 2; Argentina 0

14:10 RITMES
14:10 Ritmes concert - Dani Flaco
tancar

Dani Flaco

Concert enregistrat durant la segona edició del festival Sónar (1995). El grup Orbital feia el seu primer concert a Barcelona i mostrava les noves formes de la llavors innovadora música electrònica.

15:00 Planeta Terra
15:00 Sentinelles de la natura - Grècia
15:50 Món natural - Els tigres devoradors de persones dels Sundarbans
tancar

Els tigres devoradors de persones dels Sundarbans

El Sundarbans és un dels últims llocs del planeta on els tigres encara viuen amb una certa prosperitat. Ara bé, el conflicte està assegurat des que els tigres han començat a atacar els humans. Es parla d'unes 100 víctimes mortals a l'any. La gent de la zona viu amb la por al cos i pateix tant per la seva vida com per la del bestiar. En aquest punt és on entren en acció els científics. El britànic Adam Barlow és plenament conscient que un dels principals perills d'aquest comportament tan poc habitual en els tigres és que a mesura que augmenti la por dels autòctons, disminueixi la voluntat de protegir l'espècie. Monirul Khan, biòleg expert en el tigre de Bengala, proposa una idea revolucionària. El pla consisteix a entrenar gossos perquè actuïn com a sistema d'alerta per a la gent que s'endinsa al bosc i a la vegada perquè foragitin els tigres que s'acostin als poblats. Els científics hauran de treballar contra rellotge perquè han arribat veus d'una nova víctima. Seran capaços Adam i Monirul de posar en pràctica el seu pla a temps per evitar més baixes?

16:45 Secrets de la natura - La llúdria marina: una vida de jeure i rascar-se a la panxa
17:15 Thalassa - + info
tancar

+ info

SUAKIN, UNA CIUTAT DE CORALL El somni de l'arquitecte anglès Mikael Mallinson és lluny de Londres. Suakin, la petita ciutat del Sudan no ha deixat mai ningú insensible. Ja el poeta Rimbaud va quedar fascinat per aquest petit indret del mar Roig que va ser construït amb el corall del mar. Ara, en mans d'aquest arquitecte anglès, està en marxa un ambiciós projecte de reconstrucció de la ciutat per tornar-li el seu antic esplendor. LA TOSSA DELS PESCADORS (Rumbo Sur Produccions) A Tossa de Mar queden pocs pescadors. L'antiga vila marinera que va ser el paradigma del turisme a Catalunya, la postal més internacional de la Costa Brava, era bàsicament un pintoresc poble pescador. Avui els pescadors són pocs, i han quedat arraconats pel turisme, però continuen sortint cada dia al mar. Aquest reportatge en endinsa en l'ànima marinera de Tossa.

18:05 L'arròs: gra de cultura - L'arròs: gra de cultura
tancar

L'arròs: gra de cultura

Plats d'arròs fumejant que la gent menja als carrers de Saigon. Pagesos que conreuen l'arròs al delta del Mekong. Aquest documental és un viatge a l'origen del cereal més antic i també una mirada al cor del Vietnam. Aquesta civilització mil·lenària està basada en l'arròs i aquesta és la seva història vista pels ulls dels seus protagonistes.

18:55 El geni francès - La fusta esculpida
19:20 El medi ambient
19:30 CANON
19:30 Cànon Visions - Charlie Hebdo: una última ampolla al mar
tancar

Charlie Hebdo: una última ampolla al mar

En aquest documental descobrirem les interioritats de la revista "Charlie Hebdo", on els articles s'escriuen en una atmosfera molt especial. També tindrem ocasió de descobrir la història de la revista. Hi apareixen personatges importants de la vida política, com Dominique Voynet i François Hollande.

20:20 Ciberians
20:30 Rutes mítiques - Istambul i Samarcanda. Un somni ben desperts
21:20 In situ
21:30 Futbol Cat. - Futbol Cat.
22:00 L'home dels lleons
22:30 (S)avis - + info
tancar

+ info

Antoni M. Badia i Margarit, un dels filòlegs més importants del nostre país, és entrevistat per Núria Solé a "(S)avis". Núria Solé conversa amb Antoni M. Badia i Margarit, a la seva segona casa: la Universitat de Barcelona. El Dr. Badia ha passat gairebé mig segle en aquesta institució, primer com a alumne, després com a professor i catedràtic i, finalment, com a rector. També és el lloc on va viure la repressió franquista i on va decidir lluitar a través de l'ensenyament de la llengua catalana en una universitat que l'any 1939 "feia pena". El Dr. Badia encara avui s'emociona en recordar el seu nomenament com a rector, l'any 1978, quan "tot estava per fer". Ningú millor que ell per explicar-nos d'una manera clara i entenedora termes tan abstractes com la llengua, la sociolingüística, el bilingüisme o la normalització. A 89 anys, el nostre savi d'avui parla, amb coneixement de causa, de la situació i el futur de la llengua catalana i afirma que segueix sent 'moderadament optimista'.

23:30 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista a l'actriu Aitana Sánchez-Gijón, protagonista de la pel·lícula "The Frost", dirigida per Ferran Audí, que es presenta avui al Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya, a Sitges. Entrevista a Jacinto Antón, redactor del diari El País, guanyador de la primera edició del Premi Nacional de Periodisme Cultural. Actuació de la companyia "El Circo de los Horrores", amb un fragment de "Psicosis", el nou espectacle que es pot veure actualment al Teatre Victòria de Barcelona.

00:05 Segle XX - Fantasmes del mar Bàltic
tancar

Fantasmes del mar Bàltic

Per mitjà d'un documental internacional produït el 2005 i titulat "Fantasmes del mar Bàltic" els convidem a conèixer, aquesta setmana, un capítol molt desconegut de la Segona Guerra Mundial, un capítol que va donar lloc a les pitjors catàstrofes marítimes de la història, vint vegades més mortíferes que el naufragi del Titanic. La Marina alemanya ho va batejar com l'"Operación Aníbal", i va consistir en l'evacuació per mar, entre mitjans gener i principis de maig de 1945, d'uns 900.000 civils i 350.000 militars alemanys amenaçats o aïllats a les costes bàltiques de Curlàndia i Prússia Oriental per l'avanç de l'exèrcit soviètic. En el trasllat d'aquests refugiats i fugitius cap a zones més segures a l'oest d'Alemanya, hi van participar centenars de vaixells civils i militars, des de transatlàntics fins a pesquers, i hi va haver tres naufragis devastadors. El documental reconstrueix un per un, amb el testimoni de supervivents de cadascún d'ells.

01:00 Taller - Joves en crisi
01:25 CANON
01:25 Cànon Visions - Charlie Hebdo: una última ampolla al mar
tancar

Charlie Hebdo: una última ampolla al mar

En aquest documental descobrirem les interioritats de la revista "Charlie Hebdo", on els articles s'escriuen en una atmosfera molt especial. També tindrem ocasió de descobrir la història de la revista. Hi apareixen personatges importants de la vida política, com Dominique Voynet i François Hollande.

02:15 Futbol Cat. - Futbol Cat.
02:40 (S)avis - + info
tancar

+ info

Antoni M. Badia i Margarit, un dels filòlegs més importants del nostre país, és entrevistat per Núria Solé a "(S)avis". Núria Solé conversa amb Antoni M. Badia i Margarit, a la seva segona casa: la Universitat de Barcelona. El Dr. Badia ha passat gairebé mig segle en aquesta institució, primer com a alumne, després com a professor i catedràtic i, finalment, com a rector. També és el lloc on va viure la repressió franquista i on va decidir lluitar a través de l'ensenyament de la llengua catalana en una universitat que l'any 1939 "feia pena". El Dr. Badia encara avui s'emociona en recordar el seu nomenament com a rector, l'any 1978, quan "tot estava per fer". Ningú millor que ell per explicar-nos d'una manera clara i entenedora termes tan abstractes com la llengua, la sociolingüística, el bilingüisme o la normalització. A 89 anys, el nostre savi d'avui parla, amb coneixement de causa, de la situació i el futur de la llengua catalana i afirma que segueix sent 'moderadament optimista'.

03:40 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista a l'actriu Aitana Sánchez-Gijón, protagonista de la pel·lícula "The Frost", dirigida per Ferran Audí, que es presenta avui al Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya, a Sitges. Entrevista a Jacinto Antón, redactor del diari El País, guanyador de la primera edició del Premi Nacional de Periodisme Cultural. Actuació de la companyia "El Circo de los Horrores", amb un fragment de "Psicosis", el nou espectacle que es pot veure actualment al Teatre Victòria de Barcelona.

04:10 Expedients de l'espai
04:20 Zoom
04:25 Viure Catalunya - Baga
04:35 L'ànima viatgera
04:55 Visions monumentals - Islàndia
05:20 Sentinelles de la natura - Grècia
06:10 RITMES
06:10 Ritmes concert - Dani Flaco
tancar

Dani Flaco

Concert enregistrat durant la segona edició del festival Sónar (1995). El grup Orbital feia el seu primer concert a Barcelona i mostrava les noves formes de la llavors innovadora música electrònica.

Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Starla i les amazones de les joies - La febre de la moda
tancar

La febre de la moda

Avui és l'aniversari de la reina Anya. El rei Jared li vol comprar un vestit nou, però ha de ser una sorpresa. La missió secreta l'hi encomanarà a l'Starla i a l'Estrella. Això ho aprofitarà la Caluixa que, amb un vestit màgic, farà caure la princesa en un encanteri. Ara, tot depèn de la Fallon i la Tàmara...

07:30 Inspector Gadget - La invasió
07:55 Doraemon - La bàscula màgica / El refugi per hivernar
08:17 Doraemon - L'equip per viatjar dintre de casa / El robot...
08:50 SamSam - En SamSam no té son
tancar

En SamSam no té son

Avui la SamMare i el SamPare tenen ganes de passar una vetllada romàntica. En SamSam se n'anirà a dormir d'hora i així podran quedar-se tots dos sols. Però, precisament avui, en SamSam no té son i té moltes ganes d'apuntar-se a la festa. Ja és mala sort! El SamPare serà l'encarregat de portar-lo a dormir. Si és que pot, és clar...

09:00 mic 3
09:00 Bob, el manetes - La Wendy organitza una festa
tancar

La Wendy organitza una festa

En Bob i companyia estan construint la primera cúpula de la Vall dels Gira-sols. La Wendy demà li vol preparar una festa sorpresa a en Bob, però ara resulta que l'haurà de fer ella, la cúpula. No tindrà temps de tot! I per acabar-ho d'adobar, el senyor Bonvent ha dit a tothom que era avui, la festa! I ja està arribant amb tots els convidats de Quatrecases!

09:15 Les tres bessones bebès - Que s'escapa l'estel
09:20 Tork - El millor truc de l'Iris
tancar

El millor truc de l'Iris

L'Iris ha d'assistir a un simposi de fades i està molt preocupada perquè vol fer un encanteri molt especial per impressionar totes les fades. En Tork i el Batt ajuden l'Iris a practicar noves tècniques, però abans faran algun desastre...

09:30 Club Super3
09:30 Els Hoobs - Conquilles
tancar

Conquilles

Als hubs els encantaria tenir alguna cosa que els recordés la platja. Tenir una conquilla seria hubipirihubi! Però és que n'hi ha tantes i tan diferents, de conquilles! Quina és la millor? Com s'ho faran per triar-la?

10:05 Info k
10:15 Méteo K - Cap. 15
10:20 Club Super3
10:20 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Un regal terrorífic dels Estats Units!
10:45 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

El doctor Phibes, que ja no té nanopoders, s'ha fet un amagatall nou en una illa amb un súper volcà submarí. A més, ha amenaçat de fer-lo entrar en erupció, cosa que provocaria un hivern nuclear i l'extinció de tots els éssers vius del planeta. En Shaggy i l'Scooby Doo en poden sortir molt socarrimats d'aquesta missió, però pensen arribar fins al final. No t'ho perdis!

11:10 Els misteris de Roswell - El millor amic
11:29 Els misteris de Roswell - A l'estil d'en Fitz
11:55 El xou de la granota - Cap. 36 Romeo i Granoteta
tancar

Cap. 36 Romeo i Granoteta

El drac s'ha decidit a fer la seva pròpia producció de Romeo i Julieta i ha triat un actor del tot inesperat: la granota! D'entrada, sembla que podria ser tot un èxit. Aviat, però, amb l'aparició encara més inesperada de la fura, l'obra passarà de tragèdia a farsa. I això no vol dir que no pugui acabar sent un èxit...

12:10 Hattori el ninja - Gos és qui mana / Com fer fora fals ven.lladre / Àguil
12:35 Vaca i pollastre - Cap. 16 Entrepà de llengua - En pollastre una cita ideal - Sóc un ploramiques
tancar

Cap. 16 Entrepà de llengua - En pollastre una cita ideal - Sóc un ploramiques

T'imagines què és capaç de fer la llengua de la Vaca voltant tota sola pel món? Doncs aviat ho sabràs. Avui tothom lleparà! Més tard, en Desossat anirà a una cita a cegues. I en Pollastre l'hi acompanyarà! A més, avui en Mostela curarà els seus pacients amb la síndrome de la plorera crònica amb uns resultats del tot inesperats.

13:00 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

L'últim invent de la senyora Mandarina és digne del premi Nobel immobiliari. Es tracta del Multiplicador de Metres Quadrats, l'estri que acabarà amb la crisi, l'especulació i els abusos amb els lloguers. Ara només cal posar-lo a prova a casa, per convertir-la en un munt d'habitacions virtuals... sense portes, ni cuina amb suc de taronja, ni lavabo! Quina claustrofòbia!

13:15 3xl.cat
13:15 Bo-Bobo - Per fi tenim la conclusió / La batalla per decidir el nou emperador
tancar

Per fi tenim la conclusió / La batalla per decidir el nou emperador

El que té això d'enfrontar-se a un emperador és que després li trobes el gust i no pares de buscar emperadors per enfrontar-t'hi. Primer en Calba Lluent IV, després en Calba Lluent III... i després el successor al tron de l'Imperi Margarida. Però... ara que a l'imperi es troben en ple procés d'elecció de l'emperador, potser en Bobobo i companya s'hi podrien presentar!

13:40 Tags
13:55 Sweesters -virtual room- - Vodú
13:57 Sweesters -virtual room- - Olívia presidenta
14:05 3xl.cat
14:05 El detectiu Conan - La llegenda terrorífica de la nit de la nevada (part 1)
14:29 El detectiu Conan - La llegenda terrorífica de la nit de la nevada (part 2)
14:50 Club Super3
14:50 Els increïbles germans Adrenalini - L'illa de la solitud
tancar

L'illa de la solitud

Una tempesta tropical ha engegat a rodar l'últim número dels Adrenalini i els ha enviat a tots tres en una illa desèrtica, però en platges separades. L'Adi és al paradís, l'Enk l'han adoptat una colla de micos, i en Xan... En Xan corre com un boig per salvar la pell davant d'un porc senglar! Com s'ho faran per retrobar-se i per fugir de l'illa?!

15:00 3xl.cat
15:00 Inuyasha - La sacerdotessa desventurada. El retorn de la Kikyo
tancar

La sacerdotessa desventurada. El retorn de la Kikyo

Kijo ressuscita Kikyo, que està furiosa amb l'Inuyasha.

15:25 Get Backers - El consell d'experts
15:55 Edgemont - Tornar a començar
tancar

Tornar a començar

En Mark parla amb la Jennifer i l'hi explica tot sobre la seva relació amb la Laurel, i llavors ella el deixa. L'Erin s'ha d'armar de valor perquè tot l'institut s'assabenta del que ha passat entre ella i en Gil. A més a més, ella i l'Anika es tornen a fer amigues i declaren la guerra a en Chris.

16:25 Club Super3
16:25 La màgica Do-Re-Mi - Els dubtes de l'Onpu!
tancar

Els dubtes de l'Onpu!

L'Onpu s'ha presentat a un càsting d'una pel·lícula americana convençuda que serà l'escollida. De vegades, però, t'has de saber conformar. Potser si no la trien, s'adonarà que el que realment vol és poder estar amb les seves amigues i divertir-se, ara que és jove...

16:50 La màgica Do-Re-Mi - No em separaré mai de la Babà!
tancar

No em separaré mai de la Babà!

Fins i tot les fades es posen malaltes! La Babà, però, ho té molt bé, perquè les nenes estan molt pendents d'ella. Per cuidar-la, la Flor farà un conjur petit, però espectacular! Això de cuidar malalts és esgotador. A canvi, la Babà els dirà el regal que va fer l'antiga reina a la Laura.

17:10 Pau, la petita guineu roja - Qui és el millor?
tancar

Qui és el millor?

Qui corre més, en Pau, la Poppy o en Carbasseta? I qui és més fort? I quin dels tres és més llest? Avui els nostres amiguets aprendran que no hi ha ningú que sigui millor que els altres. De fet, aviat s'adonaran que a l'hora de solucionar problemes el millor de tot és treballar en equip. No t'ho perdis, que avui també pots aprendre moltes coses, tu!

17:15 mic 3
17:15 Saari - La Pi dona un cop de mà
tancar

La Pi dona un cop de mà

Buu està fent neteja a casa i Pii s'oferix a ajudar-li, col·locant cada cosa en el seu lloc. Ho fa molt bé tot i que al final arma un petit embolic.

17:18 Saari - El dinosaure
tancar

El dinosaure

Pii fa una passejada pel bosc quan descobreix un tremend dinosauri. Fa diversos intents de comunicar-se amb ell però el dinosauri no reacciona.

17:25 Chiro - + info
tancar

+ info

L'Ullala fa un concert de xilòfon per als amics i en Chiro també s'hi ha afegit fent percussió amb un got. L'Ullala els ensenyarà que es pot fer música amb moltes coses; amb gots de mides diferents, per exemple. Més tard, a casa els pollets i en Charlie organitzaran un concert, però el mico acabarà trencant un got de la mare... que deu estar a punt d'arribar!

17:35 Bob, el manetes - El Llampec i la caseta del gos
tancar

El Llampec i la caseta del gos

El senyor Rasclet li ha demanat a en Bob que li construeixi una caseta pel gos. La farà de restes de materials, que precisament el Llampec i el Carbassot tenen pensat fer servir per construir-se una rampa per fer salts. Avui aquest parell es faran un tip de treballar! I en Bob de buscar per tot arreu! Ai, que encara es quedarà sense caseta, el pobre gos!

17:50 Una mà de contes - L'escola de música
18:00 Club Super3
18:00 Mila - En Rodolf i en Karlo
tancar

En Rodolf i en Karlo

Avui la Mila està molt decebuda amb la Lucy i se sent com en Karlo, un eriçó que es pensava que en Rodolf, la guineu més popular del bosc, era amic seu. No saps el conte?! Doncs la Mila te l'explica! En Karlo es va adonar que no es podia refia d'en Rodolf un dia que el va deixar tot sol davant d'en Pit, l'ós bru. Vols saber com s'ho va fer per donar-li una lliçó?!

18:05 Contes clàssics - La Polzeta
tancar

La Polzeta

Hi havia una vegada una dona que volia tenir una filla, però l'única persona que la podia ajudar era una bruixa. Un bon dia li va regalar un gra d'ordi màgic, el va plantar, en va néixer una flor preciosa i de dins en va sortir una nena molt petitona. Va arribar un dia, però, que un gripau llefiscós se la va emportar per casar-la amb el seu fill. Vols saber què més va passar?

18:15 Petites faules
18:25 Bali - Cap. 16 Un collaret per a la meva iaia!
tancar

Cap. 16 Un collaret per a la meva iaia!

En Bali i la iaia, que ja estan cansats de buscar un collaret molt especial que li havia regalat l'avi, han decidit baixar una estona a la platja. Allà, la iaia li explicarà la llegenda de les sirenes, i en Bali, molt impressionat, entrarà en un dels seus somnis per conèixer la Luna, una sirena que troba uns objectes fantàstics. En Bali ja té una idea genial per fer contenta la iaia!

18:40 Asha - Cap. 16 Civisme per nassos
tancar

Cap. 16 Civisme per nassos

L'alcalde de la ciutat posa en marxa una campanya que obliga els veïns a saludar-se pel carrer. Instal·la càmeres de vigilància a totes les cantonades i decideix multar a qui no saludi els seus veïns. Els Carotes entraran en acció per sabotejar les càmeres de vídeo i fer arribar a l'alcalde un vídeo missatge de llibertat.

19:00 Mandarina & Cow
19:10 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

El doctor Phibes ha fet servir una nova nanotecnologia per clonar-se i crear un gran exèrcit de nanoclons. Si no troben la manera d'aturar-lo, els seus clons s'escamparan com un virus i infectaran tot el món amb la seva maldat. A més, avui l'Scooby ha menjat tantes scoobygaletes que ja no li fan efecte! Com s'ho faran per aturar-lo?! Avui farà falta un miracle!

19:30 Info k
19:40 3xl.cat
19:40 Erky Perky - + info
tancar

+ info

El Perky està convençut que seguint la filosofia de l'Erky la vida serà molt més divertida. A partir d'ara farà tastar a la Margaret la seva pròpia medicina. Així la Sajuica el tornarà a admirar. El primer que ha de fer per convertir-se en una súper-cuca és enfrontar-se a les seves pors. El problema és que a l'Erky li fa por tot, fins i tot de tenir picor a l'esquena!

19:50 Inuyasha - El remolí a la mà dreta. Miroku, el monjo esgarriat
tancar

El remolí a la mà dreta. Miroku, el monjo esgarriat

Miroku és un monjo a qui li agraden molt les noies i les pertinences dels altres.

20:15 Sweesters -virtual room- - Vodú
20:17 Sweesters -virtual room- - Olívia presidenta
20:20 Tags
20:40 Minúscul - Cap. 65 La mosca guillada
tancar

Cap. 65 La mosca guillada

Després d'ensopegar amb una finestra, la mosca que coneixerem avui s'ha quedat ben guillada. Ara ha començat a xocar amb campanes i cotxes, i no paren de sonar alarmes. Com pot ser que un insecte tan menut pugui arribar a fer tant d'enrenou?! Això no pot continuar així! Algú l'ha d'aturar! Qui ho farà?!

20:45 Prepara't per a la TDT - + info
tancar

+ info

Pau està sorprès de la gran quantitat de canals que ofereix la TDT. Però, com s'ho farà per encabir-los tots en el seu comandament a distància? Finalment aconseguirà grans èxits tecnologics: programar una torradora, ajudar els amics de la tieta a sintonitzar canals de TDT... És una fera.

20:50 3xl.cat
20:50 Dawson's creek - Jocs psicològics
tancar

Jocs psicològics

Els esforços de Pacey i Joey per passar una nit junts acaben creant una oportunitat per Dawson i Gretchen; Jen encarrega a Jack que vigili el seu psicòleg.

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1851
tancar

Cap. 1851

Reapareix en Tomàs i trasbalsa el barri. En Fede i la Cecília no poden viure junts. Hi ha una alternativa clara. El senyor Juan s'adona que el senyor Felip no anava desencaminat amb la Lucía. La trobada d'en David i l'Ester no ha ajudat gens al fill d'en Peris.

22:00 Extres Coproduccions - Emma i Guiu
tancar

Emma i Guiu

Sèrie d'animació

22:05 De professio: API - Contactes espifiats
22:35 Carme i david - Esclau del vici
tancar

Esclau del vici

David té un vici que no s'assembla a cap altre: és videomaniàtic. Es prometia un diumenge fabulós tot veient pel·lícules d'acció, però la Carme i la mamà han decidit organitzar una inoportuna festeta per ensenyar el piset a la seva monstruosa família. Mentre hom espera l'arribada d'una sèrie de tietes i tiets encopetats i disposats a afartar-se com a lladres, David rep per telèfon una notícia esgarrifosa, la posicia va per les cases a detenir els qui tenen vídeos pirates... Ell en té 1.400! David és a punt de tornar-se boig. Mentre la tieta nimfòmana li busca les pessigolles ell només té una obsessió: amagar "el cos del delicte".

23:05 Quart segona - Una bombeta vermella
tancar

Una bombeta vermella

Vulguis o no, quan un rellogat (més que res dispeser) emmalalteix, patim com si fos de la nostra família. L¿Eulàlia es desviu perquè l¿ Albert ha agafat una malaltia tradicional.

23:30 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

A Ala, el Quim ha fet decantar la balança. L'Oriol, astut, es vol fer perdonar pel Quim, però aquest descobrirà la veritat de l'accident de moto. L'Esteve està ensorrat pel que acaba de saber. El Cesc i la Marina descobreixen que han esborrat la cinta on sortia l'Alba. La Mireia es retroba amb el Tentacle.

00:07 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Continuen els problemes amb l'Aixa. La Mercè decideix acollir-la. La Cinta, que havia treballat a ca la Cèlia, li explicarà què va passar amb el Martorell.. El Cesc i la Marina es colen al despatx del Salvador. Saben la combinació de la caixa... Descobrirem la "realitat" de l'Oriol. El Quim farà un descobriment important a Ala...

00:40 Beverly Hills - Flirtejant amb el desastre
01:22 Beverly Hills - Encendre el misto
02:05 Riviera - + info
tancar

+ info

Quan Beatrice se sent insultada per Blanc, Chloe el defensa. El casino forma part de la campanya publicitària de Gabriella. Sybella, finalment, perd el control.

02:30 Riviera - + info
tancar

+ info

Diego va a l'apartament de Lambert per demanar disculpes a Ghislaine. Clara decideix ajudar Sam a aconseguir que Gabriella torni amb ell.

02:55 Extres Coproduccions
03:00 De professio: API - Contactes espifiats
03:30 Carme i david - Esclau del vici
tancar

Esclau del vici

David té un vici que no s'assembla a cap altre: és videomaniàtic. Es prometia un diumenge fabulós tot veient pel·lícules d'acció, però la Carme i la mamà han decidit organitzar una inoportuna festeta per ensenyar el piset a la seva monstruosa família. Mentre hom espera l'arribada d'una sèrie de tietes i tiets encopetats i disposats a afartar-se com a lladres, David rep per telèfon una notícia esgarrifosa, la posicia va per les cases a detenir els qui tenen vídeos pirates... Ell en té 1.400! David és a punt de tornar-se boig. Mentre la tieta nimfòmana li busca les pessigolles ell només té una obsessió: amagar "el cos del delicte".

04:00 Quart segona - Una bombeta vermella
tancar

Una bombeta vermella

Vulguis o no, quan un rellogat (més que res dispeser) emmalalteix, patim com si fos de la nostra família. L¿Eulàlia es desviu perquè l¿ Albert ha agafat una malaltia tradicional.

04:25 El cor de la ciutat - Cap. 1851
tancar

Cap. 1851

Reapareix en Tomàs i trasbalsa el barri. En Fede i la Cecília no poden viure junts. Hi ha una alternativa clara. El senyor Juan s'adona que el senyor Felip no anava desencaminat amb la Lucía. La trobada d'en David i l'Ester no ha ajudat gens al fill d'en Peris.

04:55 Joking around
05:05 Cròniques de la veritat oculta
05:35 Beverly Hills - Flirtejant amb el desastre
06:17 Beverly Hills - Encendre el misto