TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
09:03 Notícies 3/24
09:33 Notícies 3/24
10:32 Notícies 3/24
11:31 Notícies 3/24
12:01 Notícies 3/24
12:39 Gent de mercats - Mercat Central de Sabadell, de l'Abaceria de Barcelona i Mercat de la plaça de Cuba de Mataró.
tancar

Mercat Central de Sabadell, de l'Abaceria de Barcelona i Mercat de la plaça de Cuba de Mataró.

N'hi ha que s'han passat tota una vida al mercat, i d'altres que tot just emprenen un nou negoci. Al mercat de Sabadell coneixerem diversos d'aquests perfils; joves que han ampliat els comerços dels seus pares, com l'Àlex Castany, al costat d'altres que són els nous al mercat com els Davids, que acaben d'obrir una parada de sushi. Si és per conèixer bones iniciatives comercials, no us perdeu la història del Manel Andreu, que amb 90 anys, els mateixos que el mercat, resumeix una vida d'emprenedoria. Qui també s'ha passat la vida entre parades és la Rosario, que des del mercat provisional espera amb ganes la renovació de la nova Abaceria de Gràcia. Tot i que hi va començar molt joveneta, la seva no seria una història excepcional, si no fos que té 88 anys i es lleva cada dia a les 4h, fora de Barcelona, per poder seguir darrere el taulell. A Mataró coneixerem la història del Raúl, un enginyer informàtic reconvertit en pagès, masover i venedor, que té parada al mercat de la plaça de Cuba. Entre els seus clients hi ha la María, que ha "descobert" que comprant productes frescos al mercat ha millorat sensiblement de la malaltia que té. Acompanyarem la Teresa Codina a la llotja d'Arenys, tota una senyora del peix, amb parada al mercat. I sense moure'ns d'aquí aprendrem a cuinar aprofitant tot el que tenim al rebost per evitar el malbaratament. Un altre bon grapat d'històries de la Gent de Mercats.

13:41 Manduka - SANDVITX D'ACTUALITAT- TONI CRUANYES
tancar

SANDVITX D'ACTUALITAT- TONI CRUANYES

Amb el Toni Cruanyes aprendrem a fer un entrepà divertit i complet. També aprendrem trucs per pelar alvocats... i riurem veient com el Toni aprèn a fer maonesa o un ou ferrat. Bon profit, mandúkers!

14:00 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Escola d'infermeria - Pena i vergonya
tancar

Pena i vergonya

L'Anna encara no ha tingut notícies de l'Erik, però la vida continua. Se celebra la primera reunió de l'associació d'estudiants, amb molt d'èxit. En Bent, afligit pel divorci, beu cada cop més i té comportaments irresponsables. En Bjorn es troba amb un pacient homosexual, cosa que va contra les seves idees religioses. Primer li fa angúnia i com que no l'atén prou bé, arriba el punt que la vida del pacient corre perill. Finalment aconsegueix resoldre-ho i s'adona que el que li han ensenyat els pares potser no és correcte.

16:27 Escola d'infermeria - Records durs
tancar

Records durs

Encara sense notícies de l'Erik, l'Anna es bolca en l'associació d'estudiants i decideix organitzar una votació per decidir qui la presidirà. En Bent beu cada cop més i arriba a tenir comportaments perillosos i a cometre errors professionals, però la Nina hi intervé i el porta pel bon camí. L'Anna descobreix que un pacient que tenen ha perdut la vista a la fàbrica del seu pare, i negocia amb ell que li pagui una indemnització a canvi que ella deixi l'associació d'estudiants. En Peter continua sense atrevir-se a demanar-li per quedar a la Lis.

17:12 Vera - Riu fred
tancar

Riu fred

Lisa Varsey, una empresària d'èxit, organitza una festa per als seus empleats en un vaixell que navega pel riu. Però la festa s'acaba de cop quan troben el cadàver de la seva germana flotant a l'aigua. Les primeres sospites recauen en la parella de la noia, però la investigació fa un gir sobtat quan la Vera descobreix que la vida de la germana tenia una zona fosca.

18:46 Hudson i Rex - Gos vell té anys d'ofici
tancar

Gos vell té anys d'ofici

La Sarah ha quedat per sopar amb el doctor Maddox, un antic professor seu de la universitat amb qui tenia molt bona relació. Tot celebrant l'imminent premi que el professor rebrà per una trajectòria plena d'èxits, coneix la seva segona dona, la Vanessa, una dona espectacular. Cap al final del sopar el doctor es comença a trobar malament i es veu obligat a pujar a la seva habitació de l'hotel. Poques hores després, la Sarah rebrà una trucada seva amb molt males notícies.

19:27 Hudson i Rex - D'una manera familiar
tancar

D'una manera familiar

La Chelsea Waters sembla que assetgi una figura del surf de neu, en Hunter Dobson. El segueix per tot arreu. Però la Chelsea apareix morta al mig de la muntanya després d'haver caigut d'un penya-segat. Sembla que l'han assassinat. perquè deia que era família d'en Hunter. En Hunter i el seu pare es pensaven que pretenia que esperava un fill del primer. Tots dos confessen que l'han mort ells, per encobrir l'altre. Finalment, resulta que l'assassí és un metge d'una clínica de fertilitat que inseminava les seves pacients amb esperma propi. La Chelsea no pretenia estar embarassada d'en Hunter, en realitat li volia dir que eren germans.

20:20 No tenim vergonya
21:00 Telenotícies vespre
22:08 El Foraster - Vallfogona de Ripollès
tancar

Vallfogona de Ripollès

Vallfogona de Ripollès, al mig d'una de les valls més desconegudes de la comarca del Ripollès, és un poble on l'esplendor de la natura, sobretot a la tardor, es deixa sentir per tot arreu. Allà, el foraster coneixerà en Quim i la Gemma, una parella de ciutat que van decidir fer formatges i tenir el seu propi ramat d'ovelles, sense tenir-ne ni idea. Però el Quim Masferrer també trobarà en Ramon i la Dolors, un pare i una filla, pastors de tota la vida, i que saben molt bé com controlar el seu ramat. A Vallfogona també hi viuen la Virginia i en Pitu, una parella d'avis que no poden parar de riure mentre se les van fotent, els "Jaumes", que miren de domar les seves vaques amb resultats no del tot satisfactoris, i en Joan, un llenyataire que estima el bosc com si fos el seu fill. A més, de la mà de l'Eudald, en Quim viurà en primera persona un ritual originari dels indis Lakota, dins una cabana de sudoració, que pot acabar alterant la seva percepció de la realitat.

23:06 El Foraster - Rodonyà
tancar

Rodonyà

Rodonyà és un poble de la comarca de l'Alt Camp, epicentre de les calçotades, i el Foraster hi arriba amb un objectiu molt concret: descobrir tots els secrets que envolten aquesta popular tradició. Per aconseguir-ho, en Quim es deixarà guiar pels veïns del poble, començant per la colla que s'asseu al banc de la plaça. I malgrat que tots ells es consideren autèntics mestres calçotaires, no hi haurà manera que es posin d'acord en cap dels processos necessaris per fer una bona calçotada. Per la seva banda, la Maria Teresa ens revelarà, pas a pas, la recepta de la millor salsa de calçots, i la parella formada per la Rossi i l'Ordisi ens confessaran de quina manera les conseqüències petarreres dels calçots els fan sentir molt més units. A més, en Quim també coneixerà l'Enric, l'únic alcalde de Catalunya que li tallen el cap cada any, en Josep Maria, un marbrista que promociona les seves làpides funeràries d'una manera força especial, i en Ton, que, a part del seu preuat Mehari, té una cronologia vital molt particular.

00:05 Concert - Sau30: Quina nit! Quina Lluna!
tancar

Sau30: Quina nit! Quina Lluna!

Enregistrat aquest estiu a l'Observatori Astronòmic Albanyà, a l'Empordà, concretament els dies 4, 5 i 6 de juliol de 2020, "Quina nit, quina lluna" és un treball en format de pel·lícula documental musical basada en el disc de Sau "Quina nit", ple de referències astronòmiques i, especialment a la lluna com es concreta a la mítica cançó "Boig per tu", que formava part d'aquest disc històric. Aquesta pel·lícula està dirigida pel director de cinema Manel Buch, amb la il·luminació de Lluís Martí i el disseny de so de Pedri González. La sonorització, espectacular com ho són les imatges, és a càrrec de Joan Antonell. En total ha estat mig any de mescles per obtenir un resultat audiovisual únic. En aquesta emissió podem veure un resum de 60 minuts de cançons dels més de 90 minuts que dura l'obra definitiva, i que transcorre en 3 escenaris diferents i acompanyades d'imatges captades pels astrònoms de l'OAA Pere Guerra i Juan Carlos Casado.

01:06 Notícies 3/24
04:01 Rumba a l'estudi - Te Descargo
05:00 Folc a l'estudi - Carol Durán - Soroll Blanc
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer. El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català". "El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:09 Documental - Restaurant la dignitat
tancar

Restaurant la dignitat

RESTAURANT LA DIGNITAT ens mostra les recents iniciatives de rehabilitació que s'han dut a terme als centres urbans de Kabul, Lahore i Delhi per millorar la vida dels seus ciutadans. Són unes ciutats enormement deteriorades per anys de guerres, conflictes, misèria i greus mancances culturals, educatives i sanitàries. RESTAURANT LA DIGNITAT també explora el fort vincle històric d'aquestes tres grans ciutats durant els més de tres segles d'Imperi Mogol, la irrupció del domini colonial britànic i les rivalitats polítiques que s'hi han desfermat en els darrers anys.

23:47 Documental - Dormir amb les sabates posades
00:36 Per les teulades de les ciutats - Barcelona
tancar

Barcelona

Des de fa un temps, Barcelona ha anat rehabilitant en fases successives els seus terrats típicament mediterranis. Un patrimoni arquitectònic amb una història indestriable de l'evolució social i urbana de la ciutat. Espais de vida social des de sempre, els terrats de Barcelona van retrobant de mica en mica els seus colors més bonics.

01:27 Documental - Restaurant la dignitat
tancar

Restaurant la dignitat

RESTAURANT LA DIGNITAT ens mostra les recents iniciatives de rehabilitació que s'han dut a terme als centres urbans de Kabul, Lahore i Delhi per millorar la vida dels seus ciutadans. Són unes ciutats enormement deteriorades per anys de guerres, conflictes, misèria i greus mancances culturals, educatives i sanitàries. RESTAURANT LA DIGNITAT també explora el fort vincle històric d'aquestes tres grans ciutats durant els més de tres segles d'Imperi Mogol, la irrupció del domini colonial britànic i les rivalitats polítiques que s'hi han desfermat en els darrers anys.

03:01 Documental - Dormir amb les sabates posades
03:46 Viatges insòlits - Espanya
tancar

Espanya

Espanya és el tercer país del món que més turistes rep; la majoria dels europeus hi han anat en alguna ocasió. Però, lluny de les ciutats i les costes turístiques, hi ha llocs molt desconeguts, amb problemes específics i també tradicions pròpies i centenàries. En aquesta ocasió, en Tom recorre una part del país que en podríem dir "allò desconegut" d'Espanya.

04:32 Gent de mercats - Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú, i de Sants i de la Mercè de Barcelona.
tancar

Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú, i de Sants i de la Mercè de Barcelona.

Aquest capítol és la prova que al mercat es pot trobar gent d'allò més diversa. Al mercat de Sants coneixerem els peixaters Leyva. El Francesc està a punt de deixar el negoci en mans del seu fill Pere, però encara que comparteixen la feina a la parada i, de matinada, van a comprar el peix a Mercabarna, un mercat central amb codis propis. A l'Aula de Cuina de Sants coneixerem els participants en un taller contrarellotge per fer una carmanyola saludable. A Vilanova i la Geltrú, la cuina que fa la Mimi al bar del Mercat del Centre és coneguda dins i fora del mercat. Ha nascut allà, com qui diu, i no se li escapa res del que hi passa. D'una altra nissaga de peixaters, els Perelló, també de Vilanova, ens fixarem especialment en el Xavier, que tan aviat talla peix com carn, ja que ha hagut d'aprendre aquest altre ofici per amor. Amb el Xavier i el Sergi, el seu germà, veurem com funciona la subhasta del peix a la llotja de Vilanova. Tots els mercats tenen personatges entranyables, i aquí hem conegut la Remei, una pagesa amb parada a fora, i la Provi, una dependenta que està a l'atur i s'enyora dels companys amb qui ha compartit la vida. Finalment, al mercat de la Mercè serem testimonis d'un paradista que plega, el Jaume Vila, en aquest cas sense tenir relleu a la família. Aquí veurem com fer esport uneix a molts dependents, amb l'equip de runners del mercat. Que degusteu totes les seves històries!

05:20 Xarxa Natura - Cadí
tancar

Cadí

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

05:25 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

Joan Barril i Joan Ollé, dos tintinaires vocacionals, conviden els teleespectadors a sumar-se a la commemoració del centenari del naixement d'Hergé, el creador del periodista més famós del còmic. Per això demà, el programa es tenyeix de color vinyeta per oferir un monogràfic de més de 30 minuts. Una conversa amb Joan M. Soldevilla, tintinòleg i fundador de l'Associació Tintin.cat, és l'eix vertebrador d'un programa per on desfilaran, encarnats en el tàndem Barril-Ollé, alguns dels personatges més coneguts de la sèrie: Bianca Castafiore, Rastapopoulos, Tornassol, i evidentment Tintín i Haddock, entre altres. Un homenatge als objectes de la sèrie, noves lectures dels millors àlbums, els renecs del capità, o un qüestionari per a lectors avançats són alguns dels ingredients d'una illa subsumida en l'inesgotable univers Tintin.

Progrmació BD ....
06:00 Teo - En Teo i les seves mascotes
tancar

En Teo i les seves mascotes

Avui en Teo sortirà a passejar en Puc amb el pare, però abans haurà d'aprendre moltes coses. Com ara que els gossos no poden anar deslligats pel carrer. O que quan fan caca, no es pot pas deixar al mig de la vorera. S'ha de recollir.

06:07 Teo - En Teo i el transport públic
tancar

En Teo i el transport públic

En Teo, la Clara i la tieta han anat a comprar. Per tornar a casa han d'agafar l'autobús. Per comprar els bitllets, hauran de fer cua, i a dins els costarà trobar seient, però que divertit que és anar en autobús! I en metro, també és divertit?

06:14 Teo - En Teo va al parc aquàtic
tancar

En Teo va al parc aquàtic

En Teo ha anat a l'Aquàrium amb tota la família. A la Cleta li han agradat els peixos de colors. A en Pau el peix martell. Però el que ha impressionat més a en Teo és l'esquelet de balena! Que grosses que són! Llàstima que estiguin en perill d'extinció...

06:24 Tex - Enganxosos
tancar

Enganxosos

La tortuga Berta fa servir una pega ultraforta per enganxar les pedres a la seva closca, però un dia, a causa d'un incident, la cola va a parar damunt el cos del Tex i l'Scratch, i queden tots dos enganxats. Això els obligarà a anar sempre junts, menjar junts, passejar junts, dormir junts... Això últim no li farà gens de gràcia a l'Scratch. El motiu? Doncs que el Tex ronca tota la nit.

06:35 Tex - El fantasma terrible
tancar

El fantasma terrible

Passejant un dia pel bosc, la rata Bric troba amagat sota terra un cofre que conté un estrany llibre. En obrir-lo, en surt un fantasma, que comença a fer el que els fantasmes saben fer més bé, que és espantar la gent. Els habitants del poble es tanquen a casa i no surten al carrer per la por de ser sorpresos pel fantasma, però aquest, que pot travessar les parets, entra a les cases i els espanta. El Tex, com a bon detectiu, buscarà la manera de fer tornar el fantasma a dins del llibre.

06:46 Lucky Fred - L'equip L
tancar

L'equip L

Quan en Fred s'assabenta que per pertànyer als Protectors trigaria anys, intenta agafar una drecera:unir-se a l'Equip Z, que són gossos.

06:57 Lucky Fred - Jo no he sigut
07:08 Lucky Fred - El Príncep de les Matemàtiques
tancar

El Príncep de les Matemàtiques

El nebot súper intel·ligent del Senyor Fractal el ve a visitar i és el convidat d'honor al "Ball de Matemàtiques" d'en Fractal. Per a la Geni es converteix en una història com la de la Ventafocs.

07:19 Lucky Fred - La noia moderna
tancar

La noia moderna

La Llúcia es posa gelosa quan, accidentalment, l'Eugènia crea una moda més maca que la seva.

07:32 Bob, el manetes - El Corró i el bony impossible
tancar

El Corró i el bony impossible

El Corró s'ha posat molt content de saber que el Pessic pensa que és la millor piconadora del món. I avui, precisament, ho haurà de demostrar, perquè ve el senyor Bonvent a revisar la seguretat del parc. No hi pot quedar ni un sol bony! Però hi ha un bony que és impossible d'aplanar! Què deu ser?! Un altre dinosaure potser?!

07:41 Bob, el manetes - Un tren de problemes per al Bolquet
tancar

Un tren de problemes per al Bolquet

Avui en Bob i companyia han d'instal·lar l'atracció del tren del Parc d'Atraccions dels Dinosaures. El Bolquet, el Golut i el Pessic seran els encarregats de fer les rases per on hi passaran les vies. A més, el Bolquet està decidit a fer el tros que li toca tot sol, sense demanar ajuda a ningú, encara que s'hi trobi una pedra impossible de treure! Vols dir que fa bé?!

07:50 Bob, el manetes - Un dinosaure per al Pessic
tancar

Un dinosaure per al Pessic

Avui en Bob i companyia acabaran el Parc d'Atraccions d'Obragran per poder-ne fer la gran inauguració. Això vol dir que al Pessic només li queda un dia per trobar un dinosaure. Tothom de l'equip n'ha trobat un menys ell! En Bob li ha encarregat de fer els fonaments de la gran entrada del diplodocus. Creus que estarà de sort?!

07:59 Bob, el manetes - La Panxona embalada
tancar

La Panxona embalada

El taller vell s'ha fet molt petit per totes les eines i en Bob ha decidit construir-ne un de nou. A més, mentre endreçava tot de trastos, s'ha trobat els primers plànols que va dibuixar i la caixa d'eines de l'avi Bill. Però la Panxona, que avui vol demostrar a en Bob que sap fer la feina molt de pressa, ho ha fet tot malbé sense adonar-se'n. Què passarà ara?!

08:09 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un maniquí
tancar

El dia que el Henry va conèixer un maniquí

El Henry coneix un maniquí que està una mica cansat d'estar sempre a l'aparador d'una botiga i voldria ser un supermodel i sortir en una desfilada. El Henry es convertirà en dissenyador de moda per ajudar-lo a fer realitat el seu somni.

08:13 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un raspall
tancar

El dia que el Henry va conèixer un raspall

El Henry coneix un raspall que treballa en un centre d'estètica per a mascotes. Ha d'arreglar molts animals que participen en una exhibició, però l'estilista no hi pot anar. El Henry l'ajudarà a preparar els animalons perquè facin molt de goig.

08:18 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un timbre
tancar

El dia que el Henry va conèixer un timbre

El Henry coneix el timbre de la recepció d'un hotel que està encantat amb la seva feina. Però el director de l'hotel no pot venir i no sap com s'ho farà per atendre tots els clients. El Henry s'oferirà a fer de director per ajudar-lo.

08:23 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un creuer
tancar

El dia que el Henry va conèixer un creuer

El Henry coneix un creuer que està molt emocionat perquè està a punt de salpar en el seu viatge inaugural a fer la volta al món. Però el capità es posa malalt a l'última hora i no hi pot anar. Sort del Henry, que s'oferirà a substituir-lo.

08:29 El Mic i els seus amics - Panses i figues
tancar

Panses i figues

Al Mic i els seus amics els agraden aquests dies que fa fred, brilla un estel i canten cançons: És Nadal!

08:57 La Franny i les sabates màgiques - L'estruç covadora
tancar

L'estruç covadora

Les botes per caminar d'una clienta que se'n vol anar de safari portaran la Franny al cor de la sabana, on hi coneixerà la Desta, una estruç que està covant un ou. De fet, l'ou és de la mare i li ha dit que si va amb molt de compte, el pot portar fins a la riba del riu. Però no a dins del riu! Avui toca "operació rescat"! Comença a pensar, Franny!

09:08 La Franny i les sabates màgiques - Fantàrtics
tancar

Fantàrtics

Avui unes botes d'hivern duran la Franny cap a l'Àrtic, on hi coneixerà en Joey i els seus dos gossos, en Keelut i en Kuktuk. En Joey es vol apuntar a una cursa de trineus, però resulta que els gossos es passen tot el dia discutint i no es posen mai d'acord. Després de provar de mil maneres d'ensenyar-los a treballar en equip, arriba el gran moment. Preparat per la cursa?!

09:22 Perduts a Oz - Màgia del no res
tancar

Màgia del no res

La Dorothy i l'Espantaocells estan captius treballant a l'abocador de regals del rei dels noms. Al cap d'un mes, a Ciutat Maragda, l'Oest continua sense trobar explicació a la poderosa màgia que, espontàniament, li surt de dins. La seva mare està tan amoïnada que decideix preparar un conjur per eliminar-l'hi. Però l'Ojo se'n va a demanar ajuda a la Glinda per impedir-ho.

09:45 Perduts a Oz - L'estació de la calma
tancar

L'estació de la calma

Arriba el dia de la festa d'aniversari del rei dels noms, un nen capritxós i malvat que converteix en figureta tot aquell qui no li cau bé. La Dorothy vol aprofitar les últimes ratxes de vent de l'estació ventosa per fugir en la barca de vela, però ella i l'Espantaocells primer hauran d'actuar davant del monarca. Mentrestant, l'Oest arriba a una sorprenent conclusió pel que fa als seus problemes de màgia.

10:06 L'Alícia i en Lewis - Rodant!
tancar

Rodant!

És l'aniversari dels bessons Plimdí i Plimdum, i en Lewis els vol fer un regal original. Com sempre, l'Alícia té una idea, i la d'ara és filmar una pel·lícula divertida i projectar-la. Però rodar-la els costa una mica més del que esperaven, perquè resulta que la reina hi vol participar, i el seu afany de protagonisme canvia completament l'argument que havien pensat al principi.

10:18 L'Alícia i en Lewis - Un piga boja
tancar

Un piga boja

La mare de l'Alícia no pot complir una promesa que li ha fet a l'Alícia, que se'n va disgustada a jugar amb en Lewis. Al País de les Meravelles, coneix el mirallet màgic reial. Però el mirall està enfadat i es nega a reflectir la piga de la reina. Per convence'l, l'Alícia li fa una promesa i després s'adona que no és tan fàcil de complir.

10:29 L'Alícia i en Lewis - Vota l'Alícia!
tancar

Vota l'Alícia!

Quan juguen a alguna cosa, en Bastien sempre guanya l'Alícia i ella ja està cansada de perdre. Ara, ha tornat a perdre i se'n va al País de les Meravelles a veure si pot guanyar en alguna cosa en algun lloc. Allà, en Lewis es prepara per a les eleccions a mestre del temps i ella s'hi vol presentar a veure si guanya. La rivalitat entre tots dos els portarà problemes, i l'Alícia potser veurà que guanyar no és el més important.

10:41 L'Alícia i en Lewis - La carta invisible
tancar

La carta invisible

Quan l'Alícia arriba al castell de la reina troba en Lewis desesperat. Resulta que ha d'atrapar un ésser invisible que ho embruta tot i que espanta sa majestat, però com que no el veu no sap com fer-s'ho. Amb l'Alícia, proven tota mena de trucs per desemmascarar-lo, però quan l'enxampen la reina no accepta l'explicació del misteri i s'hauran d'empescar una solució que deixi la reina tranquil·la.

10:55 Espies de veritat - La màquina encongidora
tancar

La màquina encongidora

Un delinqüent amb un complex de Napoleó fa servir la seva màquina encongidora per deixar el món a la seva mida. Les nostres amigues no s'escaparan pas dels efectes d'aquesta màquina diabòlica!

11:16 Espies de veritat - Extraterrestres
tancar

Extraterrestres

Les nostres heroïnes investiguen tot d'abduccions que semblen fetes per extraterrestres i acaben descobrint una organització secreta anomenada GOOPER.

11:37 Spirit, cavalcant en llibertat - La Lucky i el vol en globus
tancar

La Lucky i el vol en globus

En Julian es presenta a Miradero amb un globus aerostàtic i convida la Lucky i les seves amigues a pujar-hi. La tieta Cora també hi vol pujar, però com que en Julian no hi és, la Lucky diu que ja portarà ella el globus. De cop i volta arriba en Julian, que puja al globus i deslliga la corda que el té amarrat a terra. Aviat queda clar que en Julian no el sap portar i que darrere del globus hi ha tota una història tèrbola.

11:59 Spirit, cavalcant en llibertat - La Lucky i la melmelada
tancar

La Lucky i la melmelada

Com cada any, arriba el Dia de les Bromes i la Lucky, l'Abigail i la Pru en porten unes quantes de cap mentre ajuden la Kate a fer melmelada de mores. Com que a la Maricela no li ha agradat mai que la gent es rigui d'ella, la Lucky i les seves amigues decideixen deixar-la de banda i no fer-li cap broma. Però, en comptes d'agrair-ho, la Maricela no vol ser menys que ningú i s'ofèn.

12:20 En Grizzy i els Lèmmings - Os XXL
tancar

Os XXL

En Grizzy demostra als lèmmings un cop més que no poden fer-li front físicament i que l'últim pot de crema de xocolata amb avellanes acaba sempre en mans del més fort. Però els Lèmmings troben la manera de plantar-li cara multiplicant la potència d'un llum que accelera el creixement de les plantes per augmentar de mida ells mateixos instantàniament i posar-se a l'alçada de l'os.

12:27 En Grizzy i els Lèmmings - L'hàbit no fa l'os
tancar

L'hàbit no fa l'os

Els lèmmings han aconseguit una caixa sencera de crema de xocolata amb avellanes, que han afanyat a amagar de la vista d'en Grizzy. I, com que els nostres lèmmings són prudents i molt murris, és impossible sorprendre'ls quan accedeixen al seu estoc de crema de cacau secret. Fins que en Grizzy descobreix un anell màgic que li permet adoptar l'aparença d'un lèmming.

12:34 En Grizzy i els Lèmmings - Os amb ulleres
tancar

Os amb ulleres

En Grizzy està convençut d'haver descobert el súmmum del confort: unes ulleres amb què es pot veure la televisió en format panoràmic, que disposen, a més a més, de tota mena d'indicadors ambientals, com ara un avisador d'intrusos. Només tenen un defecte: la funció velocímetre, que als lèmmings els encanta i amb la qual fan la guitza al panxacontent de l'os.

12:42 En Grizzy i els Lèmmings - Os sota estricta protecció
tancar

Os sota estricta protecció

Els lèmmings reclamen poder jugar al seu torn amb el telèfon mòbil del guardabosc, però a en Grizzy no li agrada compartir res i, de fet,és molt hàbil aixafant tot aquell que se li acosta sense deixar ni per un moment de jugar la seva partida. Però això no quedarà així! Els lèmmings inventen un sistema de protecció infal·lible que els ha de permetre recuperar el mòbil sense perill.

12:48 En Grizzy i els Lèmmings - Visibilitat nul·la
tancar

Visibilitat nul·la

En Grizzy queda impressionat per un mim de la televisió que aconsegueix fer creure que hi ha una paret invisible. Per desfer-se dels lèmmings que cobegen el seu pot de crema de xocolata, en Grizzy l'amaga i fa veure que en té un pot invisible. Quan els Lèmmings s'adonen de l'enganyifa, decideixen aixecar la camisa a en Grizzy amb un gran número d'il·lusionisme.

12:55 Les Sisters - La meva nova germaneta
tancar

La meva nova germaneta

Els pares no hi són i la Wendy ha de cuidar la Marine... però avui és l'aniversari dels mil missatges de la Wendy i el Maxence, i la Wendy no vol que la pesada de la seva germana li espatlli la festa. La Wendy li demana a la Mel, la cosina del Maxence, que s'ocupi de la seva germana... però llavors s'adona que la Mel i la Marine es porten superbé.

13:07 Les Sisters - Quina mala sort!
tancar

Quina mala sort!

És divendres tretze i la Marine ha trencat un mirall. Ara li esperen set anys de desgràcia! Per protegir-se de la mala sort decideix enganxar com una paparra a la Wendy, que té un trèvol de quatre fulles. Però la seva germana, desesperada, el fa miques per treure`s de sobre la pesada de la Marine. Fatal decisió! Sense el trèvol de la sort, a les germanes els surt tot malament!

13:19 Quin crac, l'Angelo! - L'esternut
tancar

L'esternut

La foto anual de l'escola és una fotografia que perdurarà per sempre, que has de mirar que quedi bé. Es fa en un moment i no et pots despistar, perquè si no et passa com a la Lola, que ha fet un esternut i ha sortit amb cara de treure el cap de dins d'un femer. Això és un suïcidi social! Sort que l'Angelo té solucions per a tot i intentarà evitar que no la vegi ningú. Però com?!

13:26 Quin crac, l'Angelo! - Estic malalt!
tancar

Estic malalt!

Avui l'Angelo no té la fitxa de lectura acabada i ha decidit fer-se el malalt per no haver d'anar a classe. El problema és que a mig matí li ha trucat en Sherwood dient-li que ha d'anar a l'escola a donar-li la seva fitxa de lectura, perquè ahir se les van canviar sense adonar-se'n. Si ja és complicat fer-se el malalt, imagina't haver d'anar a l'escola sense que et vegi ningú!

13:33 Quin crac, l'Angelo! - Canvi d'hora
tancar

Canvi d'hora

Avui, a les vuit del vespre, des del país llunyà d'Innalaia Exterior, emetran en directe el Campionat Mundial de Lluita de Iacs, un esdeveniment que l'Angelo i en Sherwood no es pensen perdre per res del món! El problema és que a les vuit del vespre d'allà seran les dues de la matinada d'aquí! Sort que l'Angelo ja en té una de pensada per passar la nit en blanc!

13:42 Quin crac, l'Angelo! - L'últim de la colla
tancar

L'últim de la colla

En Pocatraça, el nen més sapastre de la classe, es queixa que sempre el trien l'últim a l'hora de jugar a voleibol. L'Angelo s'ha compromès a fer que el pròxim dia el triïn el primer, a canvi d'unes entrades Vip per al parc d'atraccions. El pare d'en Pocatraça n'és l'amo! L'estratègia més lògica seria ensenyar-li a jugar a voleibol, però segur que l'Angelo se n'empesca alguna de millor!

13:49 La Pantera Rosa - Rosa psiquedelic
13:55 La Pantera Rosa - Aneguets roses
14:01 La Pantera Rosa - Pilot rosa
tancar

Pilot rosa

La Pantera Rosa arriba en unes instal·lacions militars on es prova un avió experimental nou. Com que la seva especialitat és ficar-se on no la demanen, s'esquitlla a dins de l'avió i comença a tocar botons a tort i a dret. En veurà de tots colors per poder mirar de sortir de l'embolic en què s'ha ficat.

14:06 La Pantera Rosa - Rosa dels boscos
14:12 La Pantera Rosa - El pescador rosa
14:19 El xai Shaun - Investigació a la granja
tancar

Investigació a la granja

L'empipador xiulet del Bitzer està posant les nervis de punta als residents de la granja. Però quan desapareix, el "detectiu Shaun" sospita que ha sigut un robatori. Per tant decideix perseguir el culpable, però durant la investigació no para de trobar pistes falses que no el porten enlloc.

14:25 El xai Shaun - Noves de trinca
tancar

Noves de trinca

El granger rep la gran novetat de la moda d'aquesta temporada. Un parell de sabatilles esportives de disseny. Mirar que no s'embrutin mentre fa les tasques normals de la granja es converteix en tot un repte. Per sort el Bitzer fa tot el que pot perquè estiguin sempre immaculades.

14:31 El xai Shaun - El superxai
tancar

El superxai

Els porcs estan empipant tots els animals de la granja, quan de sobre apareix un heroi del no-res. Amb un vestit que sembla tret de l'estenedor de roba i amb un bufador de fulles incorporat, el Superxai torna a portar la pau la granja... fins que els porcs descobreixen qui és de veritat.

14:37 El xai Shaun - El tour de la granja
tancar

El tour de la granja

El granger està en molt mala forma física, i el Shaun decideix animar-lo a recuperar-la fent servir una improvisada bicicleta estàtica que ha muntat amb una que era a la pila de deixalles. La bicicleta salta de la fixació i de seguida la tenim amb el seu ciclista improvisat corrent amunt i avall per la granja amb el Shaun, el Bitzer i la resta perseguint-lo.

14:43 El xai Shaun - El robatori de l'osset de peluix
tancar

El robatori de l'osset de peluix

El granger descobreix que es poden guanyar molts diners amb joguines antigues. Quan troba l'osset de peluix del Timmy el fica en una caixa forta d'última generació convençut que val una fortuna. Com s'ho faran el Shaun i els altres per recuperar l'osset de la gran fortalesa i tornar-lo al pobret Timmy?

14:49 El xai Shaun - L'estrella de la granja
tancar

L'estrella de la granja

En Ben i el seu gos Lexie de la granja del costat estan causant furor a internet. Perquè ells no siguin més importants, el granger decideix penjar els seus propis vídeos a internet però no li posen cap m'agrada fins que el Shaun i tota la trepa no decideixen intervenir-hi per resoldre la situació.

14:55 El xai Shaun - L'esquirol veloç
tancar

L'esquirol veloç

L'esquirol Stash és prodigiosament ràpid quan es mou amunt i avall, i provoca el caos quan s'emporta tota la fruita seca que el Bitzer, aficionat a observar els ocells, posa per atraure ocells que es veuen molt poc aquí a la granja. Va tan ràpid que sembla que la fruita seca desaparegui sola. El Shaun i el Bitzer es posen a treballar en equip per descobrir el lladre.

15:01 El xai Shaun - Bitzer, l'astronauta
tancar

Bitzer, l'astronauta

El Bitzer fa servir un dron per fer la seva feina la granja mentre jeu tranquil·lament a la seva gandula, però quan el Shaun n'agafa el control, la càrrega del dron és el Bitzer amb gandula inclosa. Cada vegada va més amunt però al dron se li acaba la bateria. Com anirà la reentrada a l'atmosfera i la caiguda? 1

15:08 Manduka - CREPS PER TELEPATIA - LAIA OLI
tancar

CREPS PER TELEPATIA - LAIA OLI

Amb la youtuber Laia Oli farem creps de pastanaga amb un farciment improvisat telepàticament. I aprendrem a recuperar pastanagues que fa massa temps que ronden per casa.

15:27 Manduka fet a casa - Truita sorpresa
tancar

Truita sorpresa

En aquest capítol, la Paula Alós ens ensenyarà des de casa seva com fer una "truita sorpresa".

15:36 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i el príncep i el captaire
tancar

Les Tres Bessones i el príncep i el captaire

Les Bessones viuen de ben a prop la història de dos nois anglesos que són exactament iguals sense ser bessons: un és príncep i l'altre, captaire. Les nenes arriben a Londres quan tots dos es coneixen i tenen una idea: s'intercanvien la roba. Però els soldats del rei fan fora de palau el príncep sense saber que és ell, mentre que les nenes i el captaire s'hi queden...

16:02 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i el Dr. Jekyll i Mr. Hyde
tancar

Les Tres Bessones i el Dr. Jekyll i Mr. Hyde

L'Avorrida ha castigat les Bessones al carrers foscos i emboirats del Londres del segle XIX. Allà coneixen el Dr. Jekyll, que les agafa d'ajudants per al seu laboratori. Però no estan soles: a la mateixa casa hi viu Mr. Hyde, un personatge misteriós i d'aspecte horripilant que surt de casa cada nit¿ Elles intenten descobrir qui és, però la seva identitat és el secret més ben guardat del Dr. Jekyll¿

16:26 La família Teixó-Guineu - En Timbal, el campió
tancar

En Timbal, el campió

Per primera vegada la Guineta li guanya una cursa al seu pare. I ell li regala un collaret de campiona, del qual n'està molt orgullosa. Per posar-se a prova contra en Pinxo, deixa el collaret sota la vigilància d'en Timbal. Però mentre en Timbal fa una becaina, els gats del poble li roben el preuat collaret.

16:38 La família Teixó-Guineu - El tresor de l'avi
tancar

El tresor de l'avi

Quan era petit, l'avi guineu i el seu millor amic van amagar una capseta amb un tresor en un lloc secret del bosc. Per recordar-se'n, es van inventar un enigma amb tot de pistes molt ben pensades. L'avi ja no recorda què hi havia dins la capsa, però l'enigma, encara el pot recitar sencer. Aleshores, els nens se l'aprenen de memòria i surten a buscar el tresor de l'avi.

16:50 Bob, el manetes - La Panxona, gossa d'atura
tancar

La Panxona, gossa d'atura

En Bob i les màquines estan construint una quadra pels xais del senyor Rasclet, que ha reunit tot el ramat i s'ha adonat que n'hi faltava un. L'encarregat d'anar-lo a buscar és el Trasto. La Panxona es queda impressionada i també vol fer de gos d'atura.

16:59 Bob, el manetes - Bob, el fotògraf
tancar

Bob, el fotògraf

Avui en Bob té el dia lliure i se n'ha anat a la granja del senyor Rasclet per fer fotografies per un concurs. Per culpa d'una avaria, se n'ha d'anar corrents, es descuida la càmera i la troba el Carbassot, que fa fotografies i les presenta al concurs.

17:12 La Franny i les sabates màgiques - Pota d'hipopòtam
tancar

Pota d'hipopòtam

Avui unes botes esparracades portaran la Franny a la riba d'un riu de l'Àfrica. Allà hi coneixerà en Hank, un hipopòtam que li encanten els plàtans i que faria qualsevol cosa per poder-se enfilar als arbres com els micos. Però també es farà amiga d'en Moesha, un mico que li encantaria saber nedar tan bé com els hipopòtams. Vols dir que no es poden ajudar?!

17:23 La Franny i les sabates màgiques - Cap a l'oest!
tancar

Cap a l'oest!

Avui unes botes d'època portaran la Franny a fer una travessia en carro cap a l'oest dels Estats Units. Acompanyarà la Lucy, que la veritat és que està molt trista, perquè allà on se'n va a viure trobarà a faltar els seus amic i el seu ocellet, en Koko. Sort que la Franny aviat li farà veure que això de canviar de casa també té coses molt divertides! T'hi apuntes?!

17:34 El Mic i els seus amics - Fem fanalets de Reis
tancar

Fem fanalets de Reis

Si volem que els Reis ens vegin bé i ens portin moltes coses hem de dur un fanalet i cantar una cançó.

18:00 Una mà de contes - Els tres desitjos
tancar

Els tres desitjos

"Una mà de contes" és un espai dedicat a explicar els contes de tota la vida mentre un il·lustrador els va dibuixant. A "Una mà de contes", una veu en "off" explica un conte mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques pictòriques diverses: aquarel·la, dibuix, collage... El procés es mostra en pla curt, de manera que només es veuen la il·lustració i les mans de l'artista plàstic; d'aquí el nom d'"Una mà de contes" i dels blocs, que agrupen els contes de cinc en cinc, com els dits de la mà. En principi es faran contes clàssics, i la intenció, a la llarga, és crear una antologia de contes populars en català que sigui de referència per a les famílies catalanes. La durada de cada conte és, aproximadament, de 7 minuts. Aquest espai no incorpora cap tècnica d'animació. Pretén fonamentar el seu interès en la fascinació que pot provocar en els nens el fet de veure el procés d'elaboració de les il·lustracions. D'altra banda, pot resultar especialment estimulant per a nens i nenes amb interessos dirigits a l'expressió plàstica i artística. Els autors Tots els dibuixants tenen experiència en el món de la il·lustració, encara que els seus noms no són especialment coneguts. La banda sonora de cadascun dels contes també està composta originalment per un músic. Les locucions en "off" van a càrrec de veus amb experiència reconeguda en el mitjà. Versió radiofònica Tots els contes tindran una versió especial adequada a la seva emissió per ràdio a Catalunya Cultura. Aquesta versió es diferencia principalment de l'audiovisual pel fet que els personatges protagonistes dels contes parlen i dialoguen entre ells. L'acció argumental i, evidentment, els personatges són totalment comuns. Equip Direcció i realització: Manuel Barrios Adaptació guió: L. M. Hernández Ripoll, "Txusqui" Producció: Laia Gimó Locucions TV: Dolors Martínez Música original: "Pantxulo" Il·lustracions: Toni Llobet, Martí Ribas, Pep Presas, Toni Benages, Marie Nigot Direcció versió ràdio: Dolors Martínez Locucions ràdio: Dolors Martínez i altres veus de l'equip de dramàtics de Catalunya Cultura (Abril 2001)

18:09 Una mà de contes - Joana Raspall, un regal de paraules
tancar

Joana Raspall, un regal de paraules

"Una mà de contes" és un espai dedicat a explicar els contes de tota la vida mentre un il·lustrador els va dibuixant. A "Una mà de contes", una veu en "off" explica un conte mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques pictòriques diverses: aquarel·la, dibuix, collage... El procés es mostra en pla curt, de manera que només es veuen la il·lustració i les mans de l'artista plàstic; d'aquí el nom d'"Una mà de contes" i dels blocs, que agrupen els contes de cinc en cinc, com els dits de la mà. En principi es faran contes clàssics, i la intenció, a la llarga, és crear una antologia de contes populars en català que sigui de referència per a les famílies catalanes. La durada de cada conte és, aproximadament, de 7 minuts. Aquest espai no incorpora cap tècnica d'animació. Pretén fonamentar el seu interès en la fascinació que pot provocar en els nens el fet de veure el procés d'elaboració de les il·lustracions. D'altra banda, pot resultar especialment estimulant per a nens i nenes amb interessos dirigits a l'expressió plàstica i artística. Els autors Tots els dibuixants tenen experiència en el món de la il·lustració, encara que els seus noms no són especialment coneguts. La banda sonora de cadascun dels contes també està composta originalment per un músic. Les locucions en "off" van a càrrec de veus amb experiència reconeguda en el mitjà. Versió radiofònica Tots els contes tindran una versió especial adequada a la seva emissió per ràdio a Catalunya Cultura. Aquesta versió es diferencia principalment de l'audiovisual pel fet que els personatges protagonistes dels contes parlen i dialoguen entre ells. L'acció argumental i, evidentment, els personatges són totalment comuns. Equip Direcció i realització: Manuel Barrios Adaptació guió: L. M. Hernández Ripoll, "Txusqui" Producció: Laia Gimó Locucions TV: Dolors Martínez Música original: "Pantxulo" Il·lustracions: Toni Llobet, Martí Ribas, Pep Presas, Toni Benages, Marie Nigot Direcció versió ràdio: Dolors Martínez Locucions ràdio: Dolors Martínez i altres veus de l'equip de dramàtics de Catalunya Cultura (Abril 2001)

18:15 Els esclataneu - Cavallers de l'hoquei
tancar

Cavallers de l'hoquei

Jugant a hoquei, la Kiki tira a porteria, li rebota el disc i pren mal. Llavors la Violet proposa jugar als Cavallers de l'Hoquei. L'àvia gnom ha maleït la princesa Ajaguda -la Kiki- i, per desfer el malefici, cal arrencar un estic clavat al gel. Però l'estic està molt enfonsat i no surt. Només l'astúcia de la Violet permetrà arrencar l'estic, i en Sami i en Tomàs podran ser nomenats cavallers de l'hoquei.

18:20 Els esclataneu - La reina de l'esmaixada
tancar

La reina de l'esmaixada

En Tomas s'adona que el seu pingüí Terry ha quedat penjat a la cistella de bàsquet. La Kiki prova de fer-lo caure amb la pilota, però l'únic que aconsegueix és encertar-la a la cistella. En Tomas, la Violet i en Sami decideixen llavors fer una torre humana per arribar fins a en Terry i poder-lo rescatar, però tampoc se'n surten, i la Kiki ho torna a provar... sense èxit!

18:28 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Festí
tancar

Festí

El museu del Louvre presenta una nova peça, una escultura descoberta a les muntanyes del Tibet. Però resulta que aquesta escultura és en realitat un sentimonstre adormit i no un sentimonstre qualsevol, sinó el que va generar el mateix mestre Fu quan era jove i es preparava per convertir-se en guardià dels prodigis.

18:50 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Gamer 2.0
tancar

Gamer 2.0

El Max ha dissenyat un videojoc nou i té ganes de provar-lo amb els seus amics, però tots tenen unes vides molt atrafegades i no poden estar per ell. Això ho aprofita l'Esfinx per convertir el Max un altre cop en el malvat Gamer, però en una versió 2.0.

19:12 Les Sisters - La meva nova germaneta
tancar

La meva nova germaneta

Els pares no hi són i la Wendy ha de cuidar la Marine... però avui és l'aniversari dels mil missatges de la Wendy i el Maxence, i la Wendy no vol que la pesada de la seva germana li espatlli la festa. La Wendy li demana a la Mel, la cosina del Maxence, que s'ocupi de la seva germana... però llavors s'adona que la Mel i la Marine es porten superbé.

19:23 Les Sisters - Les germanes es fan grans
tancar

Les germanes es fan grans

Les germanes estan fartes de fer els deures, d'endreçar la seva habitació i de parar la taula. Estan tipes de fer feines de casa! A la Marine i a la Wendy els encantaria fer com els pares, que l'únic que fan és manar i donar ordres. El seu pare els proposa canviar els papers. La Wendy i la Marine faran de pares, i els pares, de nens petits! Si aguanten tot el cap de setmana, estaran un mes sense fer feines de casa!

19:35 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Un vol principesc
tancar

Un vol principesc

En Trevor, un savi inventor de Nottingham, s'ha empescat un aparell que permet volar, però la notícia arriba a orelles del príncep Joan que, endut com sempre per l'enveja, mirarà d'arrabassar-li l'aparell per poder volar ell. Per sort, en Robin i la seva colla ajudaran en Trevor alhora que fastiguegen el príncep.

19:47 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Un xèrif com cap altre
tancar

Un xèrif com cap altre

En Robin deixa el xèrif en ridícul per enèsima vegada, i el Príncep Joan decideix trobar-li un substitut. El príncep creu que els tres bergants són els candidats perfectes. Naturalment, això no porta res de bo per al poble, que de seguida és víctima dels abusos dels bandits. En Robin i els seus amics decidiran desfer-se d'aquests brètols desacreditant-los a ulls del príncep.

19:59 Info K - Especial Dia de la Dona
tancar

Especial Dia de la Dona

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS. Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip: Direcció i presentació: Laia Servera Producció: Edgar Ger Realització: Marta De Lucas Cap d'edició: Eva Varas Redacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria Vilanova Ajudant de realització:Jordi Ysas Postproducció vídeo: Lluís Xufré Producció Executiva: Belén Samper

20:18 La Pantera Rosa - Brico Rosa
tancar

Brico Rosa

La pantera rosa està descansant plàcidament en una hamaca, però una veueta li recorda que podria estar aprofitant el temps lliure en lloc de mandrejar inútilment. Al final, la veu es fa tan pesada, que la pantera decideix fer una mica de bricolatge per casa i arreglar quatre coses, com una bombeta que falla i la carxofa de la dutxa.

20:24 La Pantera Rosa - Puxada rosa
20:30 La Pantera Rosa - Rosa a pes
tancar

Rosa a pes

Tot passejant pel carrer, la pantera rosa troba una curiosa bàscula que parla. I no només parla, sinó que endevina el futur. La bàscula és tan convincent que aconsegueix que la pantera se l'endugui a casa seva després de prometre-li que amb ella no haurà de patir mai més pel que pot passar l'endemà, ja que ella l'informarà de tot.

20:35 La Pantera Rosa - La mosca cua-rosa
20:40 La Pantera Rosa - Vitamines roses
20:46 La Pantera Rosa - L'avantprojecte rosa
20:51 La Pantera Rosa - La Pantera Rosa als grans magatzems
tancar

La Pantera Rosa als grans magatzems

La pantera rosa s'ha ficat en uns grans magatzems i intenta passar desapercebuda, però el conserge que fa la neteja sempre es fica pel mig i, sense veure-la, no para d'empipar-la. La pantera comença a fer-ne de les seves per distreure's una estona i en cada moment la cosa s'embolicarà una mica més.

21:02 Sam Fox: Aventures extremes - L'atac de la cobra
tancar

L'atac de la cobra

En Sam i en Rikki se'n van a Tanzània a un congrés de joves interessats en la natura. Abans d'arribar a les instal·lacions del congrés es troben amb la seva amiga Emma en plena sabana. Mentre esperen el cotxe que els ha de portar a la seva destinació, l'Emma trepitja un formiguer de formigues de foc, que la piquen. La reacció al·lèrgica obliga en Sam a anar a buscar ajuda. Per salvar la seva amiga, s'haurà d'enfrontar a un lleó, una cobra i, fins i tot, als caçadors furtius.

21:27 Herois amb cua - El porc
tancar

El porc

Quan la mestressa de la porqueta Lulu té un atac de cor estant sola a casa, la Lulu surt de casa corrent i va cap al mig de la carretera. Un conductor que passa per allà s'atura i la segueix fins a la casa. Un cop allà, troba la dona estirada a terra i truca a urgències. La dona se salva pels pèls. La Lulu va anar a demanar ajuda o només tenia por? Els detectius d'animals ho investiguen.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:24 Zona zàping
07:00 Gol a gol - Gol a Gol
tancar

Gol a Gol

Dissabte i diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de Esport3 el veterà programa "Gol a gol", que oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol. Presenta: Xavi Valls

08:30 Dakar - Dakar 2021: Etapa 1
tancar

Dakar 2021: Etapa 1

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 41a edició. Noel Rodríguez és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Francesc Sòria, amb Xavi Guillén i l'especialista Marc Guasch.

09:46 Transmissions esportives - Padbol Catalunya Torneig de Nadal: Semifinal 1
11:06 Transmissions esportives - Padbol Catalunya Torneig de Nadal: Semifinal 2
12:02 Transmissions esportives - Padbol Catalunya Torneig de Nadal: Final
12:58 Gol a gol - Gol a Gol
tancar

Gol a Gol

Dissabte i diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de Esport3 el veterà programa "Gol a gol", que oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol. Presenta: Xavi Valls

14:26 Programes Externs Esports - Vendée Globe 2020 Cap. 8
14:54 Zona zàping
15:30 Dakar - Dakar Express 2021: Etapa 2
tancar

Dakar Express 2021: Etapa 2

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 41a edició. Noel Rodríguez és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Francesc Sòria, amb Xavi Guillén i l'especialista Marc Guasch.

16:02 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Jaume Urpí

16:25 Temps de neu
16:55 Futbol Sala - BeSoccer CD UMA Antequera-Barça
18:55 Futbol Sala - Industries Santa Coloma-Futbol Emotion Saragossa
20:45 Dakar - Dakar 2021: Etapa 2
tancar

Dakar 2021: Etapa 2

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 41a edició. Noel Rodríguez és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Francesc Sòria, amb Xavi Guillén i l'especialista Marc Guasch.

21:57 Dakar vintage - Dakar vintage 1987
22:27 Futbolint - Futbolint
23:00 Onze
00:34 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

00:58 Onze
02:31 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

02:55 Dakar - Dakar 2021: Etapa 2
tancar

Dakar 2021: Etapa 2

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 41a edició. Noel Rodríguez és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Francesc Sòria, amb Xavi Guillén i l'especialista Marc Guasch.

04:11 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

04:34 Vela - Vendée Globe 2020 Cap. 8
05:01 Programes Externs Esports - Pure Outdoor cap. 68
05:25 Programes Externs Esports - Pure Outdoor cap. 72