TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

07:29 TN Matí - + info
tancar

+ info

L'edició del matí dels "Telenotícies", conduïda per Ariadna Oltra, per arrencar el dia amb un repàs exhaustiu a l'actualitat.

08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.

Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:00 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya.

El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:38 Cuines - Cigrons especiats
tancar

Cigrons especiats

Fem uns cigrons que especiem amb espècies i acompanyem amb rovellons i espinacs.

15:56 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

L'accident de la Júlia i la Natàlia no és cap broma. La Natàlia és qui se n'ha endut la pitjor part. La Marta ha de trucar a l'Edu. La Sílvia es desfoga amb la seva filla: està molt penedida per tot el que ha fet. Intenta quedar amb els seus amics però no rep resposta i això l'enfonsa encara més. S'ha quedat ben sola. En Marc confessa al seu pare que està enamoradíssim de la Naiara, però que la noia vol estar amb altres nois. En Quim proposa que la posi gelosa.

16:33 Tot es mou
20:14 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre.
El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta.
Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Òscar Andreu, Peyu i Marc Giró, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:05 APM? - + info
tancar

+ info

L'"APM?" analitza de forma desenfadada l'actualitat i el món de la televisió, i alhora incorpora cada vegada més continguts provinents d'internet i de les xarxes socials.

Aquesta temporada l'"APM?" compta amb noves seccions i potencia la participació dels espectadors.

22:36 El Foraster - La Coma i la Pedra
tancar

La Coma i la Pedra

La Coma i la Pedra, a la comarca del Solsonès, es troba als peus de l'estació d'esquí del Port del Comte, però en Quim, comprovarà que el poble és molt més que un destí turístic.

A la Coma, la colla de la rerebotiga de la Montse, esmorza i brinda de bon matí amb "espumoso", els nens de l'escola dinen cada dia de restaurant i, amb 90 anys, a la Genoveva li encanta posar-se al volant del seu cotxe, malgrat algunes experiències incòmodes que ha tingut amb la policia. Al Port del Comte, en Quim farà un trajecte vertiginós en la moto de neu de l'Albert, per anar a conèixer l'impressionant Forat de la Bòfia, i a peu de pistes hi trobarà en Jaume, un veterà monitor d'esquí que ha mirat de transmetre el secret de l'ofici al seu fill, sense gaire èxit. També, amb alguns dels veïns, compartirà un sopar de "singles" que malgrat el seu nom, no resultarà ben bé com s'esperava. I al petit nucli de La Pedra hi coneixerà la Lluïsa, que manté viva una certa rivalitat amb els veïns de La Coma, i a Mossèn Ricard, probablement un dels capellans amb més parròquies i més despistat de Catalunya.

23:34 El Foraster - Perafita
tancar

Perafita

El nom de Perafita, a la comarca d'Osona, va associat a les que probablement són les coques més famoses de Catalunya, i en Quim hi arriba disposat a descobrir si la gent d'aquest poble comparteix la dolçor del seu producte estrella.

De bones a primeres en Quim toparà amb en Ramon, un home que sembla entestat a fotografiar-ho tot i que resultarà ser l'alcalde del poble. Tot seguit coneixerà en Quico, posseïdor d'una impressionant veu de tenor, i xerrarà -o més aviat escoltarà com xerra- la Pilar, una de les veïnes que es reuneixen per fer exercici a la plaça del poble. De la mà de la Toñi, en Quim farà un tast de les reconegudes coques de Perafita, tan bones que poden causar addicció.

Perafita també és terra de cavalls, com els que cuida i entrena en Robert en el seu centre hípic d'alt rendiment, o com els que ferra en Gabriel, que exerceix el seu ofici de ferrador al Lluçanès, però també a llocs tan llunyans i insòlits com els estables reials de Jordània. En Quim també coneixerà la dona d'en Gabriel, l'Anna, i les seves filles, la Dana i la Bruna. Una família amb una història commovedora.

00:31 Quan arribin els marcians - Estafes i Guillem Roma
tancar

Estafes i Guillem Roma

Les estafes, sistèmiques i personals, motivades per la cobdícia i la megalomania, i el músic Guillem Roma, que presenta el seu darrer disc, "Kiribati, protagonistes d'un nou capítol marcià.

01:00 Més 324 - + info
tancar

+ info

Avui, al "Més 324", informem que el diputat de la CUP Pau Juvillà ha suspès la seva activitat política per un problema de salut, però manté el seu escó. Analitzem que la Generalitat rebutja, en les seves al·legacions al Ministeri, la proposta de reforma del sistema de finançament autonòmic, que porta 8 anys caducat, i deixa clara la seva voluntat de no renunciar a la sobirania fiscal plena. I abordem que el Tribunal Suprem ha llançat una alerta davant el bloqueig polític per renovar els seus magistrats. Adverteix que la sala contenciosa administrativa està a punt del col·lapse perquè els magistrats que es jubilen no poden ser substituïts mentre el Poder Judicial estigui en funcions i proposen una llei per frenar temporalment l'entrada massiva de recursos que reclamen indemnitzacions per les mesures contra la covid.
Entrevistem Míriam Nogueras, diputada de JxC al Congrés; Enric Gomà, autor de "Prou catastrofismes lingüístics", i Pau Vidal, autor de "NIVELL Ç. Del català esporuguit al parlant empoderat". I Narcís Comadira ens presenta el seu darrer recull de poemes, "Els moviments humans", i la reedició de la traducció de "Cants", de Giacomo Leopardi.

02:30 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

03:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:01 Rumba a l'estudi - Els Delai
05:00 Folc a l'estudi - Duetu
Progrmació BD ....
21:58 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:21 60 minuts - Martha, una història en imatges
tancar

Martha, una història en imatges

La fotoperiodista Martha Cooper, que va començar la seva carrera en el món del periodisme al New York Post, s'ha convertit en una icona del món del grafiti a tot el món. El seu interès per aquest art de carrer va començar amb la documentació dels grafitis que acolorien els trens i el metro de Nova York als anys setanta, i el seu llibre Subway Art es va acabar convertint en la bíblia dels grans noms del grafiti a tot el planeta. Però més enllà de reconeixements, el que ha impusat sempre la seva feina ha estat la voluntat de documentar la vida diària de les persones normals i corrents.

23:16 En companyia - Miquel Calent
tancar

Miquel Calent

Aquesta setmana Neus Albis va fins a Campos per conèixer de primera mà l'entorn més proper de Miquel Vicens, més conegut com a Miquel Calent, un dels cuiners més mediàtics i reeixits de les Illes.
El programa arranca amb la visita de Neus al restaurant que el cuiner té a Campos. Allà, gràcies al seu germà Joan, als seus amics de joventut i a n'Antònia Rigo -la padrina 'calenta'- Albis repassarà la infantesa, l'adolescència i els inicis de Miquel Calent al món de la cuina.
En deixar Campos, la periodista pollencina visitarà la casa familiar de Sant Jordi. Allà, conversarà amb na Jaumeta Pou, la dona d'en Miquel. Ella ens mostrarà la faceta més íntima i desconeguda del seu home.
El capítol acabarà amb un gran dinar familiar amb els pares d'en Miquel i la seva filla Catalina. Entre plat i plat, Albis intentarà descobrir-nos la cara més familiar de Miquel Calent.
'En Companyia' és el programa d'entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de les Illes i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà una mirada més personal dels amfitrions. Molts d'ells obrin ca seva per primera vegada i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

00:00 En companyia - Simó Andreu
tancar

Simó Andreu

Aquesta setmana Neus Albis viatja fins a Madrid per trobar-se amb Simó Andreu, un dels actors més internacionals de la història del nostre cinema.
El programa arranca amb la visita d'Albis a la sala de festes Joy Eslava, abans Teatre Eslava, el primer escenari on debutà l'actor pobler. Sobre aquest mateix escenari, Neus i Andreu recordaran els inicis de la seva carrera com a galant i del seu debut al cinema francès.
En deixar la capital, la periodista pollencina visitarà la casa familiar d'Alcobendas. Allà, conversarà amb Nieves, la dona d'en Simó i els seus fills i nets. Així podrem descobrir la faceta més íntima i desconeguda l'únic actor mallorquí que ha participat a la nissaga de James Bond.
El capítol acabarà amb la visita a l'assaig de la coral on canta Simó des de fa un parell d'anys. Allà veurem com assagen 'Ton pare no té nas', tema infantil balear per excel·lència.
'En Companyia' és el programa d'entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de les Illes i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà la mirada més personal dels amfitrions. Molts d'ells obrin ca seva per primera vegada i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

00:49 Viatges insòlits - Pitcairn
tancar

Pitcairn

L'illa de Pitcairn, al mig de l'oceà Pacífic, només té uns 50 habitants, descendents dels amotinats del vaixell de la marina anglesa "Bounty". El 2004 Pitcairn es va fer famosa arreu del món per un judici sobre violacions i pedofília, en què es van condemnar 8 homes de l'illa. Uns 10 anys després, en Tom visita Pitcairn i, entre d'altres coses, descobreix una discoteca en una casa particular, un restaurant que només obre un dia a la setmana i una comunitat tancada que no vol recordar el passat sinó mirar cap al futur.

01:33 La ciutat àrtica - La ciutat dels ossos
tancar

La ciutat dels ossos

De les tres espècies d'os que viuen a Alaska, una, l'os negre, volta habitualment per Anchorage, la ciutat àrtica. Els seus residents tenen el cor dividit pel que fa a la presència d'aquestes bèsties de més de 150 quilos al pati de casa seva. Molts han vist com famílies senceres d'ossos tornen a casa seva cada primavera. Hi ha un moment a l'any, però, que la competència entre humans i ossos és més ferotge que mai: la setmana del Derbi del Salmó d'Anchorage.

02:21 En companyia - Miquel Calent
tancar

Miquel Calent

Aquesta setmana Neus Albis va fins a Campos per conèixer de primera mà l'entorn més proper de Miquel Vicens, més conegut com a Miquel Calent, un dels cuiners més mediàtics i reeixits de les Illes.
El programa arranca amb la visita de Neus al restaurant que el cuiner té a Campos. Allà, gràcies al seu germà Joan, als seus amics de joventut i a n'Antònia Rigo -la padrina 'calenta'- Albis repassarà la infantesa, l'adolescència i els inicis de Miquel Calent al món de la cuina.
En deixar Campos, la periodista pollencina visitarà la casa familiar de Sant Jordi. Allà, conversarà amb na Jaumeta Pou, la dona d'en Miquel. Ella ens mostrarà la faceta més íntima i desconeguda del seu home.
El capítol acabarà amb un gran dinar familiar amb els pares d'en Miquel i la seva filla Catalina. Entre plat i plat, Albis intentarà descobrir-nos la cara més familiar de Miquel Calent.
'En Companyia' és el programa d'entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de les Illes i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà una mirada més personal dels amfitrions. Molts d'ells obrin ca seva per primera vegada i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

03:06 En companyia - Simó Andreu
tancar

Simó Andreu

Aquesta setmana Neus Albis viatja fins a Madrid per trobar-se amb Simó Andreu, un dels actors més internacionals de la història del nostre cinema.
El programa arranca amb la visita d'Albis a la sala de festes Joy Eslava, abans Teatre Eslava, el primer escenari on debutà l'actor pobler. Sobre aquest mateix escenari, Neus i Andreu recordaran els inicis de la seva carrera com a galant i del seu debut al cinema francès.
En deixar la capital, la periodista pollencina visitarà la casa familiar d'Alcobendas. Allà, conversarà amb Nieves, la dona d'en Simó i els seus fills i nets. Així podrem descobrir la faceta més íntima i desconeguda l'únic actor mallorquí que ha participat a la nissaga de James Bond.
El capítol acabarà amb la visita a l'assaig de la coral on canta Simó des de fa un parell d'anys. Allà veurem com assagen 'Ton pare no té nas', tema infantil balear per excel·lència.
'En Companyia' és el programa d'entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de les Illes i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà la mirada més personal dels amfitrions. Molts d'ells obrin ca seva per primera vegada i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

03:52 La Segona Guerra Mundial en color - El Mediterrani i l'Àfrica del Nord
tancar

El Mediterrani i l'Àfrica del Nord

Mussolini volia recrear l'Imperi Romà, però la veritat és que no va ser un bon estrateg. Després dels èxits a l'Àfrica del Nord i Grècia, els Aliats van acabar entrant a Itàlia i la van alliberar de les forces feixistes. La incompetència del dictador italià va debilitar les forces de Hitler i va contribuir a la seva derrota final.

04:43 Karakia - Cultures del Japó i Nova Zelanda
tancar

Cultures del Japó i Nova Zelanda

Dues històries: el Japó de la Neus, i Pip, una "kiwi" amant dels idiomes.
Els tsumami són petites tapes que acompanyen el sake en les trobades que es fan per prendre aquest fermentat alcohòlic de l'arròs. Un dels plats més preuats d'aquest moment continua sent el de la tonyina fresca, i en particular un dels talls de la ventresca, l'ootoro. De tot plegat ens en parlaran la Neus i en Kenji, una parella que s'ha proposat oferir al seu restaurant una cuina japonesa actualitzada, però amb l'essència més autèntica d'aquell país oriental.
Xinès mandarí, singalès, castellà, inuktitut, gaèlic, scots, català, grec, maori... són alguns dels idiomes que ha estudiat la Pip, una neozelandesa apassionada per les llengües a les quals dedica hores de feina com a professora, traductora i editora, però també la major part del seu temps lliure. Entre una cosa i l'altra l'hem poguda gravar preparant un àpat típic de la seva ciutat, Nelson, a l'illa del Sud: whitebait patties (raoles de xanguet), poached bass (llobarro bullit amb vi i espècies), no-bake cheesecake (pastís de formatge).

05:33 L'illa del tresor - Paco Ibañez
tancar

Paco Ibañez

Després de 8 anys sense aparèixer als mapes, L'illa del tresor torna a surar les nits del 33 a partir del 3 d'abril. Governada per Joan Barril i Joan Ollé, L'illa del tresor obre un espai entre la poesia i el disbarat per instaurar cada diumenge la república dels nàufrags.

Un programa que no descriu la realitat; l'emparaula. No entrevista els convidats; els desmaquilla. Un oasi setmanal que cartografia la infantesa, posa veu a la memòria i música a l'oblit, confessa bons propòsits i origina dubtes. Un territori dadà, la sala de jocs de dos nens avorrits que trenquen la joguina per mirar què hi ha dintre. Però ara els dos nàufrags ja no hi juguen sols: fa 8 anys van llançar una ampolla que, enlloc de salvar-los, els ha portat tres gràcies per conviure amb ells.
Tots cinc habiten aquesta illa de tebeo on es pot jugar amb foc mentre es juga a perdre; on per qüestions lúdiques, està prohibit no qüestionar les greus qüestions. Una illa que amaga mags i apama mapes, enterrats entre els tresors d'una paraula visual.

El primer dia, diumenge, visita l'illa el cantautor Paco Ibáñez, un nàufrag que aquí no parla tan sols de música i de política, sinó que juga al mus, ensenya a cuinar i revela el nom del millor poble per aprendre català.


Equip

Un programa de Joan Barril, Joan Ollé, Josep M. Andrés "Aranya"
Producció: Fàtima Casaldàliga, M. Àngels Rodríguez
Realització: Josep M. Andres "Aranya", Lluís Ibarz
Actrius: Isabel Bres, Georgina Cardona, Karla Junyent
Guió: David Guzmán
Disseny gràfic: Pep Presas
Muntatge musical: Xavier Boixader
Coordinació: Lola Cuadrado
Ambientació: Roser Estrada, Manel Soto
Il.luminació: Martí Cabra

Progrmació BD ....
06:00 Tork - Qui marxarà d'intercanvi?
tancar

Qui marxarà d'intercanvi?

Gràcies al programa d'intercanvi d'ajudants, l'Iris anuncia a en Tork i en Batt que un dels dos tindrà l'oportunitat d'anar-se'n uns dies de vacances. El problema és que tant en Tork com en Batt volen ser l'escollit. Davant la dificultat de decidir-se, l'Iris els proposarà tres proves: trobar un objecte amagat, no riure i la gran cursa. Qui guanyarà?

06:07 Tork - Els ocells ploraners
tancar

Els ocells ploraners

Tenir cura d'unes cries d'ocell no és tan fàcil com en Tork es pensava. Els petits ocells no deixen de plorar i en Tork i en Batt faran les mil i una per entretenir-los. Finalment descobriran que els ocells tenen gana i els donaran menjar.

06:12 Tork - La bola que vola sola
tancar

La bola que vola sola

En aquesta nova aventura, en Tork i en Batt s'enfrontaran a un trapella més trapella encara que ells: La bola que vola sola!! Per culpa seva, hauran de recórrer tot el bosc i s'hauran d'enfrontar a una aranya rondinaire que no els hi vol tornar! Hauran d'aguditzar l'enginy, si volen acabar el dia jugant amb aquesta bola màgica!

06:17 Tork - La primavera la sang altera
tancar

La primavera la sang altera

L'Iris té cura de la primavera i, entre altres coses, fa que alguns animalons s'enamorin d'altres animalons, amb la mala sort que l'encanteri cau sobre en Batt, que acaba enamorat d'un cargol.

06:27 Tork - Malabars hipnòtics
tancar

Malabars hipnòtics

En Tork hipnotitza en Batt sense voler i aprofita per fer-li fer el que li dóna la gana, com si fos un titella.

06:32 Tork - Cançó de bressol
tancar

Cançó de bressol

En Tork i en Batt desperten uns ocellets mentre canten una cançó. Els ocells els demanen una cançó de bressol per dormir. En Tork i en Batt són incapaços de trobar-ne una que els agradi, i els animals no en poden trobar cap del seu gust, tampoc. Fins i tot l'Iris fracassarà en el seu intent. Podran calmar-se els ocells i tornar a dormir?

06:39 L'abella Maia - En boca d'or
tancar

En boca d'or

En Boca d'Or, el rei de l'intercanvi i enredaire de mena, faria qualsevol cosa per enamorar la Dama Grill, fins i tot robar-li el violí a en Flip per cantar-li un cançó! Els únics que saben on el guarda són la Maia i en Willi. La Maia té molt clar què és guardar un secret. En Willi, en canvi, és més fàcil de convèncer, i en Boca d'Or té molt clar com ho ha de fer!

06:51 Zoom, el dofí blanc - La màscara del cap
tancar

La màscara del cap

El Papà Tuanaku està la mar de content perquè avui és el seu vintè aniversari com a cap del poble. Per a la festa de celebració es podrà posar una màscara ancestral que fa segles que passa d'un cap a l'altre i que només s'utilitza per aquesta ocasió. Però les coses es compliquen un cop més per les rucades de l'Auru.

07:03 Zoom, el dofí blanc - El mestre Ramana
tancar

El mestre Ramana

Al Yann li ha caigut un coco al cap i de cop se sent incapaç d'enfilar-se enlloc. En Ramana creu que el pot ajudar a superar la por al buit, però té uns mètodes massa estranys per al gust del noi. Quan ja es dóna per vençut i està disposat a viure amb aquesta por, passa una cosa que l'obligarà a vèncer-la.

07:15 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc el Theodore Roosevelt
tancar

Soc el Theodore Roosevelt

El Brad s'està quedant sense llocs per poder jugar, perquè a tot arreu s'hi troba bestioles que li fan por i decideix no tornar-hi. El Xavier i la Yadina l'intenten convèncer que no n'hi ha per tant, però, com que no se'n surten, la Berby el porta a conèixer Theodore Roosevelt, un gran amant de la natura que va crear molts parcs nacionals i va arribar a ser president dels Estats Units.

07:26 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc l'Eleanor Roosevelt
tancar

Soc l'Eleanor Roosevelt

Quan es repartien les feines que s'han de fer avui al museu, al Xavier li ha tocat la de repartir mapes, i com que li ha semblat una mica avorrida, la Berby l'ha portat a conèixer Eleanor Roosevelt, esposa del president Theodore Roosevelt i primera dama dels Estats Units, una dona que sempre va aprofitar totes les oportunitats que va tenir per ajudar els altres.

07:37 Els Mini Ninges - L'arròs és pels ocells
tancar

L'arròs és pels ocells

Quan el Mestre Ninja descobreix que el senyor Ashida està robant l'arròs de la gent del poblat, decideix enviar el Hiro, la Suzume i el Futo a parar els peus a la Shoko. Un descuit dels Mini Ninges podria fer que la malvada Shoko descobrís on tenen el refugi secret, però, gràcies a una idea genial del Futo, els nostres amics tindran una segona oportunitat per esmenar el seu error.

07:51 Els Mini Ninges - L'armadura de Kuro Zawa
tancar

L'armadura de Kuro Zawa

La Shoko ha trobat el temple on hi ha la llegendària armadura de Kuro Zawa, i el senyor Ashida vol que l'hi porti per crear un samurai invencible que aconsegueixi derrotar per sempre més els Mini Ninges. El Mestre, conscient de la gravetat de la situació, envia el Hiro, la Suzume i el Futo al temple on el gran mag Tomifu Shirome hi va amagar un munt de trampes i de paranys.

08:03 Bola & Bill - El secret de la senyora Stick
tancar

El secret de la senyora Stick

Jugar a futbol al jardí del Bola té un inconvenient: que la pilota pot acabar al jardí de la Sra. Stick. Quan el Bill prova de recuperar-la, la Sra. Stick s'hi entrebanca i es fa mal al turmell. Algú l'haurà d'ajudar, i la responsabilitat recau sobre el Bill, el Bola i la Carolina. Mentre s'escarrassen per satisfer tots els capricis d'aquesta veïna tan perepunyetes, descobreixen que la casa guarda un secret ocult.

08:17 Comptem amb la Paula - Plantem amistats
tancar

Plantem amistats

El senyor Plataner se sent molt sol perquè, com que és un arbre, no es pot moure mai del lloc on està plantat. Els cinc amics volen ajudar-lo, i se'ls acut una idea per curar la soledat del senyor Plataner: regalar-li un amic. Però serà tan fàcil com es pensaven?

08:28 Comptem amb la Paula - Solucions ràpides
tancar

Solucions ràpides

En Tim està convençut que és tot un manetes i es fa dir "senyor Solucions ràpides", perquè creu que pot reparar qualsevol cosa ràpidament. Aviat ha de posar a prova les seves habilitats quan el criden per substituir el senyor Mecànic, que se n'ha anat de vacances. Farà honor al nom que ell mateix s'ha posat?

08:38 Els o-o-ossets - El parc d'atraccions
tancar

El parc d'atraccions

El Bucky està tip de jugar al gronxador i necessita emocions més fortes. Amb la col·laboració del Bjorn, construeix una immensa muntanya russa. Els dos amics tenen ganes de burlar-se de la Franny quan hi pugi i es mori de por. Però resulta que la guineu s'ho passa pipa.

08:43 Els o-o-ossets - La perla del Nord
tancar

La perla del Nord

El Bjorn ha fet un vaixell en miniatura preciós, i el Bjorn té tantes ganes de veure com navega que se l'endu al riu sense permís. Però el corrent se l'emporta i, com que no s'atreveix a dir-li al seu amic que tot és culpa seva, s'inventa una història de pirates robòtics.

09:00 Els mixets - Diumenge!
tancar

Diumenge!

Un diumenge al matí, la mare dels mixets se'n va al gimnàs i deixa els menuts a càrrec del pare. La Dolça vol jugar amb ell a posar-li vestidets a la seva nina Mixipepa, en Tortell vol jugar a dards i en Flam vol fer una partideta d'escacs, però el pare té molta son i només pensa a fer una becaineta.

09:05 Els mixets - L'ocellet xerraire
tancar

L'ocellet xerraire

El pare arriba a casa tot dient una recepta nova que s'ha inventat i la mare arriba amb el lloro dels veïns, que han marxat de viatge. Els mixets s'esforcen a fer parlar el lloro, però no hi ha manera.

09:09 Els mixets - Un bon dia de fang
tancar

Un bon dia de fang

En Tortell, la Dolça i en Flam aprofiten que ja s'ha fos la neu per sortir a jugar al parc amb el balancí nou. Però es troben amb un problema: la neu fosa ha deixat un bassal de fang enorme al voltant.

09:14 Misha, la gata violeta - La gata verda
tancar

La gata verda

La Misha acaba de fer-se el nou carnet per a la piscina. Avui hi ha una cursa de natació i va a buscar a l'Hilari perquè l'acompanyi. Però l'Hilari està capficat en una nova màquina que canvia el color de les coses i no vol anar a la cursa. La Misha vol saber si també funciona amb les persones: pitja el botó i plof!: es torna verda. La Misha marxa corrents cap a la cursa de piscina, però... hi ha un problema. Com que és verda, no la reconeixen i no la deixen passar. La Misha surt disparada cap a casa l'Hilari, ha de recuperar l'aparell que canvia les coses de color. Però a casa l'Hilari no hi ha ningú. La Misha no ho sap, però l'Hilari i la Verònica són al carrer... canviant les coses de color. Finalment, quan troba els seus amics, l'aparell es trenca. La Misha es posa a plorar... el que no sap, és que el color de canviat de les coses té un temps limitat. La Misha tornarà a ser violeta al cap d'un minut i podrà anar a la competició de piscina.

09:21 Misha, la gata violeta - La fuga
tancar

La fuga

Alguna cosa passa, a l'escola. La senyoreta no deixa sortir els nens al pati, parla en veu baixa amb els altres professors..., i el pitjor de tot: la Misha i el Llorenç han vist entrar els seus pares a l'escola. Què deuen haver fet?

09:28 Leo, el guardabosc - El kàkapo
tancar

El kàkapo

El Kyle truca al Leo i la Katie per demanar-los ajuda: és a Nova Zelanda amb un ocell que no se'n recorda de volar. Els dos petits guardaboscos es desplacen de seguida cap allà per informar el seu amic que l'ocell que ha trobat és un kàkapo, una espècie de lloro que viu a terra perquè no sap volar. Però els nens estan decidits a ajudar-lo a fer realitat el seu somni.

09:38 Leo, el guardabosc - El tràgul gran
tancar

El tràgul gran

El Leo ha trobat un animal molt estrany al jardí que s'està menjant tots els nabius que hi ha. La Katie li comenta que és un tràgul gran, l'ungulat més menut que hi ha al planeta. Els dos petits guardaboscos, seguint els consells del veterà Rocky, se'n van a la selva a buscar la casa del tràgul. Però, pel camí, l'animaló cau en un parany col·locat entre la vegetació per caçadors furtius.

09:48 Kazoops - El porquet està trist
tancar

El porquet està trist

El Monty arriba a casa plegant de l'escola i el Jimmy Jones no l'espera a la porta com sempre. Després de buscar-lo una bona estona, el troba amagat al taller del pare, que li diu que el Jimmy Jones està trist. El Monty no entén que un porc que està sempre alegre pugui estar deprimit, però el pare li explica que és impossible que tothom estigui sempre alegre, i el Monty s'ha de plantejar aquesta qüestió.

09:55 Kazoops - Falta un líder
tancar

Falta un líder

El Monty i el Jimmy Jones esperen amb ànsia que arribi una taula de ping-pong però, quan arriba, resulta que s'ha de muntar. La Violet, l'Stan i la iaia comencen a proposar solucions per muntar-la correctament, però ningú escolta els altres i no es posen d'acord. El Monty fa un viatge amb la imaginació i veu que les coses surten millor si es treballa en equip, i dirigeix l'operació de muntatge de la taula de ping-pong.

10:01 Kazoops - L'acuit
tancar

L'acuit

És l'aniversari de la iaia, i per celebrar-ho, proposa que tota la família jugui a l'acuit. El Jimmy Jones i el Monty no troben cap lloc per amagar-se, perquè tots estan ocupats, i la iaia li diu que han de ser llestos, i que no és imprescindible amagar-se a dins o darrere d'algun lloc. Fent anar la imaginació, el Monty trobarà el lloc perfecte per amagar-se, i a la iaia li costarà molt trobar-lo.

10:07 Kazoops - Els jocs dels dinosaures
tancar

Els jocs dels dinosaures

El Monty i la seva iaia juguen a curses d'animals al jardí. Trien un animal cadascun i fan la cursa per veure quin és més ràpid. El Monty perd sempre, i la Jeanie li diu que és perquè tria dinosaures, que eren uns animals molt lents. Això fa que el Monty i el Jimmy Jones s'imaginin que viatgen enrere en el temps uns quants milions d'anys per mirar de trobar un dinosaure ràpid.

10:14 Històries dels caçadors de monstres: A cavalcar! - Els números es retroben
tancar

Els números es retroben

El Navirou i el Lute van al mont Rhyz a buscar un mineral de vincle i allà hi troben els Números, que hi han anat seguint el doctor Manelger i el seu ajudant, que hi han anat buscant el Cheval. Però el Cheval no hi ha aparegut i els dos ous de drac blanc que ha fabricat l'Itsy-Bits per evitar que algú els robés l'ou autèntic també han provocat molta confusió.

10:38 Set nans i jo - La festa zombi
tancar

La festa zombi

La Blanca té fama d'organitzar les festes de Halloween més avorrides de la ciutat, però aquest any s'ha proposat treure's aquesta etiqueta de sobre i preparar-ne una de fantàstica que tothom recordi sempre. La nena demana ajuda als nans i als seus pares per fer els preparatius, però el Misteri decideix anar a la seva i crear un esgarrifós zombi que només pensa a cruspir-se una de les convidades a la festa.

10:58 Set nans i jo - Les noies només volen telefonar-se
tancar

Les noies només volen telefonar-se

És el Dia del Retrobament, que commemora el dia en què els nans es van trobar tots per primer cop amb la Blanca. Per celebrar-ho li fan un regal: un telèfon enorme i no gaire pràctic inventat pel Geni. Quan la Blanca es vol fer una selfie, queda atrapada dins del sistema operatiu del mòbil, i mentre el Geni pensa la manera d'ajudar-la a sortir, la bateria es va esgotant.

11:18 Mike el magnífic - Fluffy, el fugitiu
tancar

Fluffy, el fugitiu

Abans de marxar a la feina, l'Stephen li encomana una missió al Mike: que vigili de prop el gatet Fluffy perquè no surti de casa, perquè no agafi puces com l'última vegada que va sortir. Però el Fluffy no s'està mai quiet i tota l'estona busca la manera de fugir. Per acabar-ho d'adobar, els ossos rentadors aprofiten que el Mike està distret empaitant el gat per mirar d'entrar a la casa a robar.

11:25 Mike el magnífic - Mike, el cantant romàntic
tancar

Mike, el cantant romàntic

El Mike vol impressionar la seva veïna, la preciosa gosseta Iris, amb un playback de cançons romàntiques, però malauradament per a ell, el gatet Fluffy li espatlla la sorpresa jugant amb l'agulla i els botons de velocitat del tocadiscos. Alhora, els ossos rentadors entren a la casa a robar, però el Mercury es distreu amb la música i també vol participar en el playback amb el Mike.

11:31 Mike el magnífic - La invitació
tancar

La invitació

El Mike no se'n sap avenir: la seva veïna, la preciosa gosseta Iris, el convida a casa seva a menjar uns pastissets. Aleshores el Mike s'adona que va tot brut i que no es pot presentar d'aquella manera a casa de la seva enamorada, i decideix anar-se a rentar. Però, mentrestant, apareixen els ossos rentadors Freddy i Mercury disposats a saquejar la casa dels Mikkelsen i la cosa es complica.

11:38 Mike el magnífic - Mike, el musculat
tancar

Mike, el musculat

El Mike veu que l'Iris llegeix una revista on hi ha una foto d'un gos molt musculat i decideix impressionar-la amb l'aparell de musculació del seu amo. Malauradament, la cosa no és tan fàcil com sembla, sobretot si -com és el cas del Mike- tens més panxeta que músculs. I, per acabar-ho d'adobar, l'aparició de les tortugues Athos, Portos i Aramis i dels ossos rentadors Freddy i Mercury encara ho complica més tot.

11:45 Mike el magnífic - Busca, Mike, busca
tancar

Busca, Mike, busca

Mentre el Mike es mira enamorat l'Iris, que pren el sol al jardí de casa seva, un cop sobtat de vent s'endú la preciosa pamela que duia la gosseta. I mentre el Mike està distret mirant de recuperar el barret, els ossos rentadors Freddy i Mercury entren a casa seva per engegar la màquina de fer crispetes. El Mike recorrerà a l'ajuda d'un dron per mirar de recuperar el barret i alhora posar a ratlla els ossos rentadors.

11:51 Mike el magnífic - Per un tall de pizza
tancar

Per un tall de pizza

Ja ha arribat la pizza que han encarregat els Mikkelsen per sopar i la Laura ha de sortir a buscar els nens a l'entrenament. Amb la casa buida, el Mike haurà de resistir la temptació de fer una queixalada a la pizza, molt més apetitosa que el nou pinso amb gust de bròquil que li han comprat. I alhora haurà de foragitar els ossos rentadors, que també acudiran a la casa atrets per l'aroma de la pizza.

11:58 Mike el magnífic - L'Iris, segrestada
tancar

L'Iris, segrestada

Els ossos rentadors Freddy i Mercury descobreixen que l'Iris porta un collaret molt bonic ple de lluentons i decideixen robar-l'hi, però per poder-ho fer tranquil·lament sense que se'ls escapi decideixen segrestar-la. El Mike reclutarà les tortugues Athos, Portos i Aramis perquè l'ajudin a trobar-la. Tots quatre es presentaran al cau dels ossos rentadors i descobriran que l'Iris se sap valer per ella mateixa.

12:06 Els bons ossos bruns: Dies de neu - El concurs cultural
tancar

El concurs cultural

El Vick s'ha apuntat a un concurs cultural de la televisió que dona un gran premi econòmic a qui contesti correctament 20 preguntes seguides. Aclaparat per tot el que ha d'estudiar, el llenyataire demana als ossos que l'ajudin a memoritzar coneixements. El Bruc i el Barzer accepten la proposta perquè el Vick els assegura que si guanya els diners del concurs, marxarà del bosc i no talarà cap arbre mai més.

12:17 Els bons ossos bruns: Dies de neu - Una taronja de l'antiguitat
tancar

Una taronja de l'antiguitat

Mentre va pel bosc buscant arbres, el Vick troba una capsa que conté el que sembla un mapa del tresor. El llenyataire segueix les indicacions del mapa fins que arriba a una cova. Però vet aquí que els ossos hi han arribat primer i han trobat una taronja congelada que té mil anys d'antiguitat i és molt valuosa. El Vick farà mans i mànigues per prendre'ls-hi per poder vendre-la i fer-se ric.

12:28 Els bons ossos bruns: Dies de neu - Deliciosos moniatos
tancar

Deliciosos moniatos

Per culpa del fred intens, el Vick no pot talar tots els arbres que caldria i el seu amo li ha retallat el sou. Per arribar a final de mes, agafa una feina de vigilant de seguretat a l'estació del poble. Vet aquí que el Bruc i el Barzer també hi van, però seguint l'olor dels moniatos que cou un venedor ambulant. I aviat començarà el conflicte entre els ossos i el llenyataire.

12:39 Els germans Kratt - Animals que viuen fins als 100 anys
tancar

Animals que viuen fins als 100 anys

El Martin ensenya als companys un animal nou que té. És una mosca de la fruita que de cop i volta es mor, perquè les mosques de la fruita viuen molt poc. Llavors es posen a buscar i a estudiar els animals que viuen més, els que arriben als cent anys. Però, com passa sempre, s'hauran d'enfrontar amb un dels malvats, el Zach, que també busca aquests animals per trobar el secret de la vida eterna.

13:00 Els germans Kratt - Ziga-zaga
tancar

Ziga-zaga

L'Equip Kratt, decidits a descobrir tots els secrets del camuflatge de les zebres, s'han trobat enmig d'una desbandada i s'han quedat amb una cria de zebra tota sola. Si volen que sobrevisqui l'hauran de tornar amb la manada. Faran servir les tècniques de camuflatge per confondre que han après. Potser fins i tot les incorporaran als Vestits de Poder Animal!

13:22 Espies de veritat - Joc net
tancar

Joc net

Quan l'equip de Zanzíbar tropical comença els dramàtics jocs olímpics d'hivern, hi envien les noies per investigar. Descobreixen un entrenador malvat que experimenta amb un grup de superatletes, injectant-los perilloses hormones als cossos, per augmentar-ne el rendiment. Podran les espies aturar-lo i salvar els atletes abans que guanyin? D'altra banda, les noies lluiten contra un noi, somiador i nou a l'escola, que es diu David.

13:46 Espies de veritat - Quin sol!
tancar

Quin sol!

Les espies investiguen una dona que idea un dispositiu per intensificar selectivament els rajos del sol en algunes parts del món. D'aquesta manera, obliga la gent dels indrets seleccionats a suportar la forta calor. D'altra banda, la Mandy i la Clover competeixen per ser objecte de la nova exhibició de l'art d'en David.

14:09 El xou de la Pantera Rosa - Agraïment rosa/Al llit, al primer crit/Impostos roses
tancar

Agraïment rosa/Al llit, al primer crit/Impostos roses

Quan el porc formiguer aconsegueix per fi atrapar la formiga, la mala sort vol que els atropelli un cotxe i els hagin de dur tots dos a l'hospital, on els enguixen una pota. Sota l'estricta supervisió d'una infermera i amb la companyia d'un gos molt rondinaire, el porc formiguer ho tindrà molt complicat per cruspir-se la formiga, però no pararà d'intentar-ho.

14:34 La Pantera Rosa - Ficat a l'aigua rosa
14:40 En Grizzy i els Lèmmings - Ós tancac amb pany i clau
tancar

Ós tancac amb pany i clau

En Grizzy guarda el menjar dins la nova caixa forta a prova de lladres, ja que no vol compartir-lo amb els lèmmings. L'os es diverteix observant com els rosegadors intenten obrir-la en va, fins que s'adona que el cordill amb la clau que té al coll no és tan resistent com creia.

14:47 En Grizzy i els Lèmmings - Melancolia pels lèmmings
tancar

Melancolia pels lèmmings

En Grizzy està impressionat amb l'espectacle de màgia que ha vist per la tele, en el qual transformen una perdiu en un ram de flors. L'os decideix intentar-ho amb els lèmmings, que l'exasperen amb els seus continus jocs, per desfer-se'n una vegada per totes... I sembla que funciona!

14:54 En Grizzy i els Lèmmings - Lèmmings hivernals
tancar

Lèmmings hivernals

Un Grizzy molt acalorat veu un anunci de gelats i li venen ganes de prendre'n un. Malauradament, els lèmmings ja els han agafat tots del congelador del garatge per construir una pista de neu de gelat de maduixa i vainilla. Però en Grizzy no està disposat que el gelat que tant li ve de gust acabi a terra!

15:00 En Grizzy i els Lèmmings - Ós augmentat
tancar

Ós augmentat

Els lèmmings han descobert un joc nou totalment diferent: un programa de realitat augmentada a la tauleta del guarda forestal. Els rosegadors s'han de moure per la cabana mirant la pantalla de la tauleta, on apareixen obstacles com si fossin a la cabana. En Grizzy, però, els la pren i es torna addicte al joc de pesca de salmons.

15:09 El xai Shaun - La gran persecució
tancar

La gran persecució

En Timmy ha pujat al quad nou de trinca del granger i ha tocat el dos com un desesperat. En Shaun, en Bitzer i tots els animals de la granja han iniciat una persecució per aturar el menut. Primer l'han de rescatar i després li han de tornar el quad al granger sense que s'adoni de res, una cosa que sembla del tot impossible!

15:16 El xai Shaun - Bufa que bufaràs
tancar

Bufa que bufaràs

En Bitzer ha perdut el seu xiulet i ha decidit substituir-lo per la trompeta del granger. D'entrada sembla divertit, però aviat l'estil de tocar la trompeta d'en Bitzer comença a fer parar boges totes les ovelles, i si no l'atura ningú, això pot acabar sent una olla de grills! I és que a aquest ritme, en Bitzer es quedarà sol a la granja!

15:22 El xai Shaun - Ànecs zebrats del Serengeti
tancar

Ànecs zebrats del Serengeti

El granger ha vist dos ànecs plens de sutge i s'ha pensat que eren ànecs zebrats del Serengeti. Convençut que podia fer molts diners, ha decidit convertir el camp de les ovelles en una mena de safari d'animals exòtics i l'ha obert al públic. En Shaun no està disposat a quedar-se sense camp per pasturar, per això està decidit a desemmascarar aquest parell d'impostors.

15:28 El xai Shaun - En Bitzer, el monstre
tancar

En Bitzer, el monstre

En Bitzer s'ha emocionat jugant amb la pilota i ha anat a parar dins d'una bassa plena de fang. Quan en Shaun ha vist una criatura enorme i esgarrifosa voltant pel camp, s'ha pensat que els atacava un monstre que es volia cruspir tot el ramat. Avui va de corredisses i persecucions! L'únic que no entén res és el pobre Bitzer!

15:34 El xai Shaun - Els porcs la fan grossa
tancar

Els porcs la fan grossa

En Bitzer s'ha fet mal en una pota i no pot treballar. El granger ha decidit que, a partir d'ara, els porcs seran els encarregats de fer la seva feina, però el que no sap és que aviat convertiran tota la granja en un paradís porcí, a costa de les ovelles, esclar! En Shaun té clar que això no pot continuar així i està decidit a posar fi al regnat dels porcs.

15:40 Les Tres Bessones - El circ
tancar

El circ

En aquest capítol, la Bruixa Avorrida s'enfada amb les tres bessones quan les enxampa burlant-se d'ella en un teatret de titelles. Per castigar-les, les envia a un circ que volta pel món per fer somriure nois i noies de països en conflicte. És així com les tres germanes van a parar a un camp de refugiats, on comparteixen aventures amb els seus habitants.

16:05 Leo, el guardabosc - El pitó reticulat
tancar

El pitó reticulat

El Leo troba una serp enorme i uns quants ous dins d'una gàbia, al jardí. Sorprès, li pregunta a la Katie de quina serp es pot tractar. La seva germana de seguida descobreix que és un pitó reticulat. Els dos germans de seguida es posen en marxa per portar el pitó i els ous al seu lloc d'origen. Seguint les recomanacions del Rocky, han de buscar un lloc a prop de l'aigua.

16:16 Leo, el guardabosc - El dragó de Komodo
tancar

El dragó de Komodo

La Farah ha trobat un ou mentre explorava l'illa de Komodo i per saber de quin ocell és truca al Leo i la Katie. La Katie en busca informació i descobreix que no es tracta d'un ou d'ocell, sinó de dragó de Komodo, el rèptil més gros del món. Però quan els dos germans arriben a l'illa de Komodo per buscar el niu on hi havia l'ou, neix la cria de dragó.

16:26 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer una tetera
tancar

El dia que el Henry va conèixer una tetera

El Henry coneix una tetera vella que voldria preparar un gran berenar, com els que feia abans. Però està sola perquè la resta de peces del joc de te van anar a una botiga d'antiguitats. El Henry es convertirà en antiquari per buscar-les.

16:31 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer una eruga
tancar

El dia que el Henry va conèixer una eruga

El Henry coneix una eruga que està jugant a cuit i amagar amb el seu germà. El Henry es farà petit com un insecte per poder ajudar l'erugueta. Però no troben l'altre eruga en cap amagatall dels molts que hi ha al jardí.

16:36 Els mixets - Els instruments musicals
tancar

Els instruments musicals

Els mixets veuen un programa musical amb un grup de rock a la televisió i se'ls acut de formar el seu propi grup, però s'adonen que amb els instruments de joguina que tenen no aniran enlloc i decideixen demanar els instruments als seus amics. Com que la idea tampoc va bé, acabaran inventant els seus propis instruments amb rampoines de casa.

16:41 Els mixets - Un bon dia de fang
tancar

Un bon dia de fang

En Tortell, la Dolça i en Flam aprofiten que ja s'ha fos la neu per sortir a jugar al parc amb el balancí nou. Però es troben amb un problema: la neu fosa ha deixat un bassal de fang enorme al voltant.

16:45 Els mixets - El pícnic
tancar

El pícnic

La familia se'n va al bosc a fer un pícnic, però... pel camí perden la cistella del menjar. Ara s'hauran d'espavilar per poder trobar alguna cosa per dinar i cadascú aporta la seva idea perquè el pícnic no s'esguerri.

16:51 Comptem amb la Paula - En Billy surt a l'escenari
tancar

En Billy surt a l'escenari

Per culpa d'un imprevist, en Billy es veu obligat a ser l'estrella protagonista del festival que se celebra a l'Extrem Orient. Però està fet un flam, i no li surt res! Els seus amics faran tot el possible perquè en Billy venci els nervis i es converteixi en l'estrella que no s'havia imaginat mai que podria ser.

17:02 Comptem amb la Paula - "X" indica el lloc
tancar

"X" indica el lloc

La Paula i els seus amics tenen ganes de construir un castell de sorra, i el superordinador els aconsella el millor lloc de l'Illa del tresor on poden fer-ho. Per trobar-lo, només hauran de buscar la "X", que indica el punt exacte. Ara bé, resulta que aquest lloc que marca la "X" és el mateix on el capità Barba-roja està convençut que està enterrat el seu tresor. Aconseguirà fer-los fora?

17:12 Els o-o-ossets - Ossos sobre gel
tancar

Ossos sobre gel

El Bucky i el Bjorn estan a punt de jugar un partit d'hoquei, però la Franny diu que s'estima més fer patinatge artístic. El Bucky li proposa a la guineueta fer una estona de patinatge i, després, un partit d'hoquei. Però s'engresquen tant patinant que fan una exhibició i tot.

17:17 Els o-o-ossets - Com m'agrada la meva bici!
tancar

Com m'agrada la meva bici!

El Bucky, el Bjorn i la Franny van en bicicleta pel bosc fent curses, però el Bucky destrossa la seva en una caiguda molt forta. Llavors, se'n va corrents al taller i se'n fa una de tan especial i maca que no la vol fer servir per no embrutar-la ni ratllar-la.

17:22 Els o-o-ossets - Ossos de circ
tancar

Ossos de circ

Al Bjorn li faria molta il·lusió assistir a una funció de circ, però al bosc és impossible trobar-ne cap. Llavors, el Bucky i la Franny comencen a assajar en secret diversos números de circ i, fins i tot, munten una gran carpa per donar-li una sorpresa al seu amic.

17:27 Els o-o-ossets - Gol!
tancar

Gol!

El Bucky i el Bjorn estan jugant un partit de futbol, i la Franny s'hi vol apuntar. Els dos ossos acorden que el primer dels dos que marqui un gol s'endurà la Franny al seu equip. Però resulta que la petita guineu no té ni idea de jugar a futbol.

17:32 El Mic i els seus amics - El robot
tancar

El robot

El Mic es disfressa de robot amb una caixa de cartró i unes antenes. És un robot que canta, balla, s'espatlla i també fa sorolls de robot. Nyic-nyac! Cric-crac!

17:58 Una mà de contes - Sota els llençols
tancar

Sota els llençols

"Una mà de contes" és un espai dedicat a explicar els contes de tota la vida mentre un il·lustrador els va dibuixant.

A "Una mà de contes", una veu en "off" explica un conte mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques pictòriques diverses: aquarel·la, dibuix, collage... El procés es mostra en pla curt, de manera que només es veuen la il·lustració i les mans de l'artista plàstic; d'aquí el nom d'"Una mà de contes" i dels blocs, que agrupen els contes de cinc en cinc, com els dits de la mà.

En principi es faran contes clàssics, i la intenció, a la llarga, és crear una antologia de contes populars en català que sigui de referència per a les famílies catalanes. La durada de cada conte és, aproximadament, de 7 minuts.

Aquest espai no incorpora cap tècnica d'animació. Pretén fonamentar el seu interès en la fascinació que pot provocar en els nens el fet de veure el procés d'elaboració de les il·lustracions. D'altra banda, pot resultar especialment estimulant per a nens i nenes amb interessos dirigits a l'expressió plàstica i artística.

Els autors

Tots els dibuixants tenen experiència en el món de la il·lustració, encara que els seus noms no són especialment coneguts. La banda sonora de cadascun dels contes també està composta originalment per un músic. Les locucions en "off" van a càrrec de veus amb experiència reconeguda en el mitjà.

Versió radiofònica

Tots els contes tindran una versió especial adequada a la seva emissió per ràdio a Catalunya Cultura. Aquesta versió es diferencia principalment de l'audiovisual pel fet que els personatges protagonistes dels contes parlen i dialoguen entre ells. L'acció argumental i, evidentment, els personatges són totalment comuns.

Equip

Direcció i realització: Manuel Barrios
Adaptació guió: L. M. Hernández Ripoll, "Txusqui"
Producció: Laia Gimó
Locucions TV: Dolors Martínez
Música original: "Pantxulo"
Il·lustracions: Toni Llobet, Martí Ribas, Pep Presas, Toni Benages, Marie Nigot
Direcció versió ràdio: Dolors Martínez
Locucions ràdio: Dolors Martínez i altres veus de l'equip de dramàtics de Catalunya Cultura

(Abril 2001)

18:06 Una mà de contes - El primer petó
tancar

El primer petó

Aquest conte parla sobre la descoberta del primer amor. En aquesta història un nen haurà de fer mans i mànigues per aconseguir donar el seu primer petó a l'Helena, la seva enamorada.

18:14 Mironins - El vestit de la Ro
tancar

El vestit de la Ro

A la nua d'un quadre no li agraden els vestits, fins que la Ro li fa un amb un fil molt bonic. La Low i el Blu descobreixen que la Ro ho ha robat: el fil pertany a un tapís mironià i han de retornar-lo. Ara els Mironins hauran d'inventar una nova tècnica per a dissenyar bufons vestits.

18:22 L'abella Maia - El jutge
tancar

El jutge

Després d'inspeccionar el rusc i de descobrir que l'abella Maia, en contra de totes les normes, viu a l'exterior, el Jutge Cera decideix fer-la fora, convençut que el seu estil de vida és una amenaça per a totes les altres abelles. Un atac de les vespes deixarà clar que la Maia i els seus amics juguen un paper molt important a la comunitat.

18:34 L'abella Maia - La tisoreta ferotge
tancar

La tisoreta ferotge

Al rusc, l'obrera encarregada sempre ha dit a totes les abelles que si no fan bondat, cridarà la tisoreta ferotge i les agafarà amb les seves pinces. La Maia i en Willi no s'ho han cregut mai, però avui en Ben els ha assegurat que l'havia vist i que existeix de veritat. Pot ser que no sigui només una llegenda? I, si no, qui és aquesta misteriosa tisoreta?!

18:45 Aquest conte no s'ha acabat - La perruquera calba
tancar

La perruquera calba

La Repunxó regenta una perruqueria de gran èxit, i és que el millor anunci publicitari de la perruqueria és la llargada dels seus cabells. Però un dia la Repunxó comet un gran error en demanar al Riqui i a la Pan que li treguin unes canes que li han sortit. El Riqui es confon de tint i li posa una poció màgica que deixa calba la Repunxó... El Riqui i la Pan tractaran de fer-li créixer de nou els cabells, però no faran més que empitjorar la situació de la Repunxó.

18:57 El llibre de la selva - Germans de sang
tancar

Germans de sang

Avui el Mowgli ha decidit anar a veure la seva família. El Bagheera l'hi acompanyarà i el Baloo els ha dit que vagin passant, que ja arribarà... El Shere Khan, que està al dia de tot, ha obligat el Tabaqui a fer desaparèixer els germans del Mowgli, els llobatons, i a fer-los anar al seu cau. Està convençut que el Mowgli els anirà a rescatar, i aleshores...

19:11 Dracs: Els genets de l'illa del Fred - L'insolent
tancar

L'insolent

En Singlot i els seus amics surten per primer cop de missió de busca i rescat amb els dracs. A mig camí en Carademoc es cansa de seguir la ruta marcada per en Singlot i es desvia. Això obliga en Singlot a seguir-lo fins que es troben una perillosa tromba marina que se'ls empassa.

19:33 Zoom, el dofí blanc - Els monstres de Maotou
tancar

Els monstres de Maotou

L'Auru, el Yann, la Timéti i la Marina es preparen per passar una nit a la platja sota les estrelles. Però entre els pocs peixos que pesquen per sopar, uns cocos que troben esberlats a terra i les brometes de l'Auru, dormen una mica intranquils. Per això a la matinada la descoberta d'unes criatures estranyes els fa fugir a gairebé tots esperitats.

19:48 Sadie Sparks - El concurs de mascotes
tancar

El concurs de mascotes

La Sadie discuteix amb la Val qui té la millor mascota i acaba accedint a participar en un concurs on es decidirà quina serà la futura mascota de l'institut. Aquest rampell d'impulsivitat li sortirà car, perquè la Val i en Prince tenen moltes habilitats i, a sobre, en Blaine i en Cornelius també s'apunten al concurs. La Sadie i en Gilbert assagen per al gran dia, però quan són a l'escenari, la Sadie té la temptació de fer servir la màgia per guanyar. La Covert forma part del jurat i sospita que l'aprenent de maga no juga net.

20:00 Info K - + info
tancar

+ info

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS.
Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors).

Equip:

Direcció i presentació: Laia Servera
Producció: Edgar Ger
Realització: Marta De Lucas
Cap d'edició: Eva Varas
Redacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria Vilanova
Ajudant de realització:Jordi Ysas
Postproducció vídeo: Lluís Xufré
Producció Executiva: Belén Samper

20:18 L'Ernest i la Rebecca - La clau del papa
tancar

La clau del papa

La Rebecca està passant un dia fantàstic amb el seu pare. No es veuen sovint i avui tenen previstes un munt d'activitats. De cop i volta, el pare, que es dedica a fer còmics, rep una trucada de la seva editorial i diu a la Rebecca que se n'ha d'anar. Perquè es quedi amb ella, la Rebecca decideix prendre-li la clau del cotxe.

20:29 L'Ernest i la Rebecca - Qui roba un ou...
tancar

Qui roba un ou...

El senyor Rébaud porta un fòssil de dinosaure a classe que el museu d'història natural ha deixat en préstec a l'escola. En Pierrick i en Jamel, que es pensen que és un ou i que en sortirà un dinosaure viu que els permetrà terroritzar l'escola, el roben de la classe. L'Ernest el recupera, però ara la Rebecca haurà de decidir què fer-ne i sobretot com protegir-lo.

20:41 Les Sisters - Adopta una germana.com
tancar

Adopta una germana.com

Després de la seva enèsima baralla, la Marine li diu a la Wendy que li agradaria canviar de germana. La Wendy li proposa que en busqui una al web "Adopta una germana.com". La Marine es connecta a internet i veu que el web sí que existeix. La Marine hi troba una germana gran adoptiva amb el perfil ideal. Genial! Però la Marine no trigarà a canviar d'idea...

20:55 Les Sisters - Una qüestió de dents
tancar

Una qüestió de dents

A la Marine li cau una dent de llet per culpa de la Wendy. Per venjar-se'n, li pinta una dent de negre mentre dorm. Al pare li han sortit unes taques a les dents i va urgentment al dentista. I la mare menja un caramel de broma que la Marine havia deixat a la cuina per la Wendy. Al final acaben tots amb una boca espantosa el mateix dia que un fotògraf d'un diari local ha d'anar a casa seva a fer-los una foto de família!

21:08 El detectiu Conan - La dona de les mans blanques (1a part)
tancar

La dona de les mans blanques (1a part)

En Conan i els seus amics van a casa de la senyoreta Wakasa per ajudar-la a pintar un mural per l'obra de teatre de l'escola. Quan ja han acabat, senten una música molt forta que ve del pis del veí. En Genta hi entra per queixar-se i se'l troba estès a terra, inconscient, amb una noia morta al costat. El veí porta un missatge escrit a la galta amb retolador vermell.

21:34 Bestial! - Els cònids
tancar

Els cònids

Els cònids són uns preciosos cargols de mar que cacen les preses clavant-los un petit arpó i inoculant-los el seu potent verí a una velocitat enorme. Aquest verí conté una combinació letal de toxines contra la qual encara no s'ha descobert l'antídot. La missió del Kayne serà trobar un cònid i mesurar la velocitat del seu arpó. Per aconseguir-ho, comptarà amb l'ajuda del doctor Jamie Seymour, un expert en animals verinosos.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:26 Esport Club Cap de Setmana - Esport Club
tancar

Esport Club

Magazín amb tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, amb atenció especial a la jornada de futbol i les principals competicions del nostre esport.

07:43 AMA Supercross - Oakland
09:07 Aire Lliure - Pedraforca, amb Joel Joan i Kilian Jornet
tancar

Pedraforca, amb Joel Joan i Kilian Jornet

Joel Joan i Kilian Jornet seran els dos primers convidats de Núria Picas en l'estrena d "Aire Lliure". Amb l'actor pujarem fins el cim del Pedraforca i després viurem la Patum de Berga des de primera línia. Amb Kilian Jornet practicarem la modalitat l'slackline

09:52 Aire Lliure - Montsec, amb Antonio Orozco
tancar

Montsec, amb Antonio Orozco

El congost de Mont-rebei i el cantant Antonio Orozco seran els protagonistes del segon programa Aire Lliure. Orozco practicarà caiac en un lloc idíl·lic, el congost que separa les dues parets del Montsec. Precisament en una d'aquestes parets, Núria Picas passarà una nit penjada a més de cent mestres d'alçada al costat de Silvia Vidal.

10:37 Esport Club Cap de Setmana - Esport Club
tancar

Esport Club

Magazín amb tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, amb atenció especial a la jornada de futbol i les principals competicions del nostre esport.

11:54 Thalassa - Paisatges
12:08 Karakia - Cultures croata i belga
tancar

Cultures croata i belga

Dues històries: "Els llenguatges universals", una història croata al Maresme; i cervesa artesana, "el nou culte a Ceres".
Entre les matèries que tenen categoria d'universals, la història de la Kaja i en Carles ens parla de tres que són ben importants per a ells: la música, la gastronomia i els idiomes. La Kaja es va formar a Zagreb com a músic percussionista i ara, a Mataró, la ciutat on viu, toca a l'Agrupació Musical del Maresme, a l'orquestra on en Carles hi toca el trombó. La gastronomia és el punt d'enllaç entre Croàcia i Catalunya i les aromes dels 'noklice' o dels 'pala-inke' es barregen sovint, a la cuina, amb les dels plats locals. I per últim, a les llengües que parlen tots dos -entre les quals hi ha el català i el croat-, s'hi ha d'afegir el de l'idioma que els va unir i el més universalista de tots: l'esperanto.
Ens quedem a Mataró per conèixer l'Sven, flamenc d'origen i tot un referent de la cervesa artesana al nostre país. Al seu bar, classificat entre els millors del món pel que fa a la qualitat de les cerveses que serveix, molts clients han après, de la seva mà, a valorar noves característiques d'aquesta popular beguda. La cervesa, que porta el nom d'una deessa de l'antiga Roma a la qual es confiaven les collites de cereals, està ressorgint aquesta última dècada en la seva versió més casolana, inspirada en les artesanes belgues. Nosaltres hem demanat als membres de l'Abadia del Pedal que ens expliquin els principis bàsics de la seva elaboració.

13:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 13:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Fandiño.

13:30 21 - Entrevista a Josep Maria Durán
tancar

Entrevista a Josep Maria Durán

L'espai perico d'Esport3 s'estrena amb una entrevista a fons al director general del RCD Espanyol. En ple debat sobre el futur i l'ambició del club, Josep Maria Durán repassarà tots els fronts oberts a l'entitat. L'últim dia del mercat d'hivern i un mes de febrer calentet (amb Athletic, Barça, Sevilla i Vila-real a l'espera) també estaran sobre la taula.

14:32 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 13:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Fandiño.

15:03 Boscos - Boscos de Pinassa (Solsonés)
tancar

Boscos de Pinassa (Solsonés)

El programa visita el Solsonès per conèixer de prop un tipus de pi: la pinassa. En parlarà l'Antoni Boix, un farmacèutic que en gestiona centenars d'hectàrees. En aquests arbres hi són habituals diferents espècies de pigots. A l'empresa Tradema mostraran com transformen aquests troncs de pinassa en taulons per fer mobles de cuina i menjador. També s'ensenyarà que és la blenera, una planta de la qual antigament se'n feien les metxes pels llums d'oli. I el biòleg David Guixé ensenyarà ratpenats forestals, una espècie protegida que forma colònies de 30 habitants.

15:28 Xarxa Natura - Guilleries
tancar

Guilleries

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

15:34 Xarxa Natura - Riu Fluvià
tancar

Riu Fluvià

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

15:40 El món des de l'aire - Del castell de Berkeley a Wroxeter
tancar

Del castell de Berkeley a Wroxeter

En el viatge d'avui per sobre d'Anglaterra veurem una nova combinació dels elements més característics d'aquest país: castells medievals, com el de Berkeley; grans casals carregats d'història enmig de prats verds com Owlpen Manor o Madresfield Court; restes de la revolució industrial, com ara fàbriques, canals i ponts metàl·lics; i ciutats presidides gairebé sempre per catedrals impressionants, tot plegat perfectament conservat i, molt sovint, encara en ús.

16:06 Viatges insòlits - Pitcairn
tancar

Pitcairn

L'illa de Pitcairn, al mig de l'oceà Pacífic, només té uns 50 habitants, descendents dels amotinats del vaixell de la marina anglesa "Bounty". El 2004 Pitcairn es va fer famosa arreu del món per un judici sobre violacions i pedofília, en què es van condemnar 8 homes de l'illa. Uns 10 anys després, en Tom visita Pitcairn i, entre d'altres coses, descobreix una discoteca en una casa particular, un restaurant que només obre un dia a la setmana i una comunitat tancada que no vol recordar el passat sinó mirar cap al futur.

16:51 Viatges insòlits - Colombia
tancar

Colombia

En Tom viatja a Colòmbia, un país de dubtosa reputació a causa dels càrtels de la droga, els segrestos i la violència. Intenta esbrinar si, com diuen, les coses han millorat. Entre d'altres coses, vol viatjar a Caño Canoas, una bonica cascada enmig de la selva, en una regió fins fa poc controlada per les FARC i mai vista per turistes, després d'haver passat per Cartagena, Medellín i Bogotà.

17:36 Zona zàping - Supercampiones
tancar

Supercampiones

Aquesta setmana el Zona Zàping compta amb la participació del grup Ginestà, format pels germans Júlia i Pau Serrasolses, que estrenen al Top 1 "Somni",el tema que serveix d'avançament del seu nou disc.
Al "No te la fotis" els nostres espectadors ens fan arribar sobretot imatges de neu, amb diverses caigudes amb esquís, trineus, snowboards o patinant sobre gel. O, fins i tot, caient del telecadira.
El protagonisme de la setmana se l'enduen les connexions en directe on el més important no és el que diu la reportera, sinó el que passa al darrera. Veurem també el millor del triomf del Barça a la Supercopa, i el de l'Asisa Borges Vall en tenis taula, amb un parell de punts espectaculars.
A més, les millors imatges de l'Open d'Austràlia de tenis, un salt de 2.160 graus als X games, i un resum del més accidentat del ral.li Montecarlo.

18:16 La frontal - El CE Arenys de Munt, protagonista a La Frontal
tancar

El CE Arenys de Munt, protagonista a La Frontal

La Frontal, avui a Arenys de Munt amb el CE Arenys de Munt. Carles Fité ens descobreix aquest club que enguany celebra el seu centenari, cent anys de vida en què ha aconseguit donar continuïtat a la seva activitat futbolística, tot i ser un dels clubs més modestos del Maresme. També podrem gaudir dels resums i gols de la jornada, i de la secció 'El Nostre VAR'.

19:00 Tot Costa
19:52 Vaques Sagrades - Lobo Carrasco: "Des que va marxar Messi, visc al mar de la nostàlgia"
tancar

Lobo Carrasco: "Des que va marxar Messi, visc al mar de la nostàlgia"

L'exfutbolista del Barça assegura que encara no s'ha refet de l'adeu del crac argentí. Carrasco ha visitat el plató del "Vaques Sagrades" per recordar la seva carrera i ens ha deixat una "masterclass" final sobre la seva jugada preferida: l'art de perdre temps al banderí de córner amb la pilota als peus.

20:56 21 - Entrevista a Josep Maria Durán
tancar

Entrevista a Josep Maria Durán

L'espai perico d'Esport3 s'estrena amb una entrevista a fons al director general del RCD Espanyol. En ple debat sobre el futur i l'ambició del club, Josep Maria Durán repassarà tots els fronts oberts a l'entitat. L'últim dia del mercat d'hivern i un mes de febrer calentet (amb Athletic, Barça, Sevilla i Vila-real a l'espera) també estaran sobre la taula.

21:56 Vaques Sagrades - Lobo Carrasco: "Des que va marxar Messi, visc al mar de la nostàlgia"
tancar

Lobo Carrasco: "Des que va marxar Messi, visc al mar de la nostàlgia"

L'exfutbolista del Barça assegura que encara no s'ha refet de l'adeu del crac argentí. Carrasco ha visitat el plató del "Vaques Sagrades" per recordar la seva carrera i ens ha deixat una "masterclass" final sobre la seva jugada preferida: l'art de perdre temps al banderí de córner amb la pilota als peus.

23:00 Onze
00:32 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:55 Onze
02:28 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:51 Vaques Sagrades - Lobo Carrasco: "Des que va marxar Messi, visc al mar de la nostàlgia"
tancar

Lobo Carrasco: "Des que va marxar Messi, visc al mar de la nostàlgia"

L'exfutbolista del Barça assegura que encara no s'ha refet de l'adeu del crac argentí. Carrasco ha visitat el plató del "Vaques Sagrades" per recordar la seva carrera i ens ha deixat una "masterclass" final sobre la seva jugada preferida: l'art de perdre temps al banderí de córner amb la pilota als peus.

03:55 21 - Entrevista a Josep Maria Durán
tancar

Entrevista a Josep Maria Durán

L'espai perico d'Esport3 s'estrena amb una entrevista a fons al director general del RCD Espanyol. En ple debat sobre el futur i l'ambició del club, Josep Maria Durán repassarà tots els fronts oberts a l'entitat. L'últim dia del mercat d'hivern i un mes de febrer calentet (amb Athletic, Barça, Sevilla i Vila-real a l'espera) també estaran sobre la taula.

04:55 La frontal - El CE Arenys de Munt, protagonista a La Frontal
tancar

El CE Arenys de Munt, protagonista a La Frontal

La Frontal, avui a Arenys de Munt amb el CE Arenys de Munt. Carles Fité ens descobreix aquest club que enguany celebra el seu centenari, cent anys de vida en què ha aconseguit donar continuïtat a la seva activitat futbolística, tot i ser un dels clubs més modestos del Maresme. També podrem gaudir dels resums i gols de la jornada, i de la secció 'El Nostre VAR'.

05:39 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.