TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
08:00 Notícies 3/24
09:30 Notícies 3/24
09:42 Néixer de nou - La Pastoral Hospitalària Protestant
tancar

La Pastoral Hospitalària Protestant

L'any 1998, el conseller de Presidència, Xavier Trias, i la consellera de Justícia, Núria de Gispert, per part de la Generalitat de Catalunya, i el secretari general Guillem Correa, per part del Consell Evangèlic de Catalunya, van firmar l'Acord Marc on s'establien les bases de cooperació entre l'administració catalana i la comunitat protestant. En el seu article sisè, es determinava el fonament pel desenvolupament de la Pastoral Hospitalària Protestant.

10:08 Signes dels temps - Especial Pare Manel
tancar

Especial Pare Manel

Sabrem com lluita la fundació per tirar endavant el llegat d'aquest capellà i activista social

10:34 Diumenge Concert - Les sardanes de Pau Casals
tancar

Les sardanes de Pau Casals

Concert "Les sardanes de Pau Casals", celebrat el 21 de novembre de 2020 en el marc del Festival de Pasqua de Cervera, a càrrec de la Cobla de Cambra de Catalunya, i sota la direcció de Jesús Ventura.

11:45 Futbol Femení - Barça-R. Madrid
13:53 APM? Extra
14:30 Telenotícies migdia
15:38 Tarda de cine - Un cor extraordinari
tancar

Un cor extraordinari

UN COR EXTRAORDINARI (Dieses bescheuerte herz) Direcció: Marc Rothemund Guió: Maggie Peren, Andi Rogenhagen (Novel·la: Daniel Meyer, Lars Amend) Producció: Constantin Film, Olga Film GmbH Any: 2017 País: Alemanya Durada: 101 minuts Fotografia: Christof Wahl Música: Johnny Klimek Intèrprets: Elyas M'Barek, Philip Schwarz, Nadine Wrietz, Lisa Bitter, Jürgen Tonkel, Uwe Preuss, Bruno Sauter Lenny Reinhard, un jove de trenta anys fill d'un eminent cardiòleg, viu com un tarambana, sense estudiar ni treballar, a costa de son pare, que acaba per tancar-li l'aixeta dels diners. Perquè torni a rajar, li posa com a condició que faci companyia a un seu pacient de quinze anys, David Müller, que pateix un greu defecte cardíac de naixement que fa que, per a ell, qualsevol dia pugui ser el darrer dia. En Lenny s'encarrega d'ajudar en David a veure complerta una llarga llista de desitjos, materials i immaterials. Gràcies a aquesta esbojarrada marató, en Lenny i en David esdevindran "germans per sempre".

17:27 Tarda de cine - Amor sense menta
tancar

Amor sense menta

AMOR SENSE MENTA (Liebe öhne Minze) Direcció: Karsten Wichniarz Guió: Martina Brand Producció: ARD Degeto Film / FFP New Media GmbH Any: 2011 País: Alemanya Durada: 88 minuts Fotografía: Rainer Gutjahr Intèrprets: Christina Plate, Erol Sander, Lena Beyerling, Janette Rauch, Daniele Legler,Martin Stosch La Saskia, dissenyadora de moda d'una petita vila de Baviera, ha decidit casar-se amb un adinerat arquitecte, en Robert, i traslladar-se a la seva mansió de Munic amb la seva filla adolescent, la Mira. Però la noia, que no pot suportar en Robert, s'oposa totalment als plans de la mare. La Mira té el neguit de conèixer son pare, l'Amine, que se'n va tornar a la seva ciutat de Marràqueix quan la Saskia, quinze anys enrere, va concebre la nena i el va abandonar, coaccionada pel pare de l'Amine, sense donar-li la bona notícia. La Mira fuig de casa i es planta a Marràqueix, on aconsegueix trobar son pare, amb qui de seguida entaula una excel·lent relació. La Saskia no triga tampoc a localitzar-los enmig de la bullícia de la ciutat, on aquest triple retrobament canviarà les coses per a sempre.

19:01 No tenim vergonya
19:17 Al cotxe - Arruïnats per la pandèmia
tancar

Arruïnats per la pandèmia

Primer capítol d'una sèrie que dediquem a persones que s'han vist greument afectades per la pandèmia de coronavirus. Avui l'Eloi Vila entrevista quatre persones a qui el tancament del negoci els ha deixat vora de la fallida econòmica

19:59 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

21:00 Telenotícies vespre
22:06 30 minuts - Emergència climàtica, l'ultimàtum del mar
tancar

Emergència climàtica, l'ultimàtum del mar

Un reportatge especial amb dos capítols. En aquest primer veurem els impactes del canvi climàtic sobre el litoral català i les seves conseqüències socials.

22:49 Batalla monumental - Batalla de modernisme: La Pedrera-Recinte Modernista de Sant Pau
tancar

Batalla de modernisme: La Pedrera-Recinte Modernista de Sant Pau

Aquesta nova 'Batalla monumental' confronta dos dels edificis modernistes més fotografiats del món i més imponents de Barcelona: la Pedrera, un exemple d'arquitectura orgànica i la joia més preuada d'Antoni Gaudí, i el Recinte Modernista de Sant Pau, la petita ciutat que Domènech i Montaner va dissenyar per curar els barcelonins. Com cada setmana, la Candela Figueras i l'Ivan Medina són els encarregats de conèixer testimonis i exposar arguments per fer decantar el públic a favor del seu monument. Tots dos viatjaran en el temps per aconseguir que el seu sigui el monument modernista guanyador. L'Ivan es posarà en la pell d'un veí de la casa Milà de l'època, i la Candela es convertirà en una infermera dels anys 30 de l'hospital de la ciutat. En aquesta batalla modernista els ajudaran a convèncer l'audiència personatges de renom com la reconeguda arquitecta Benedetta Tagliabue o el dissenyador Javier Mariscal. Roger de Gràcia és el mestre de cerimònies d'una nova batalla singular on, com sempre, serà l'audiència qui prendrà la decisió de quin monument passa a la final del programa en aquest duel votant a les xarxes socials del programa, a @BatallaTV3.

23:43 Senyora Isabel - La mare
tancar

La mare

La Isabel visita el cementiri de la seva mare. Des d'allà s'inspira i comença a escriure un poema que recorda els esforços i els sacrificis amb els quals es trobava la seva mare, vídua, per tirar endavant la família. Visitem el poeta lleidatà Txema Martínez, que acaba de guanyar el premi dels Jocs Florals i té un llibre de poesia, Dol, dedicat a la memòria del seu germà. La Gin viatja fins a Matadepera a la recerca de la tomba de la seva besàvia. Irene Montalà ens obrirà les portes de casa seva per parlar-nos de la màgia de la maternitat i les seves ensenyances, al mateix temps que Mònica Terribas ens recordarà l'obra de Maria Mercè Marçal.

00:26 Temps de neu
00:58 Notícies 3/24
04:01 Rumba a l'estudi - El Príncipe de los Ladrones
05:00 Folc a l'estudi - Lluís Gómez Dotze Contes 4tet
Progrmació BD ....
21:55 El gran viatge per Suïssa - + info
tancar

+ info

En aquest capítol d'El gran viatge per Suïssa, una sèrie de tres documentals, viatjarem del cantó de Ticino a l'Appenzell. Gaudirem de la gran bellesa dels paisatges i coneixerem persones que viuen els seus oficis i les seves vocacions amb passió, des d'una molinera artesanal fins a un director d'una coral infantil especialitzada en el iòdel, passant per especialistes en fusta per a instruments de corda, artistes que fan maquetes del bo i millor de Suïssa o una exhibició de bestiar boví. Un viatge de descoberta per un país divers i ple de color: així és Suïssa.

22:41 Horitzons - Birmània, la gran plana de l'Irauadi
tancar

Birmània, la gran plana de l'Irauadi

Al sud-est asiàtic, Birmània és coneguda per la seva bellesa llegendària. El riu Irauadi travessa el país de nord a sud i la plana que l'envolta està farcida de paisatges sumptuosos i de tresors arquitectònics. Explorar la gran plana de l'Irauadi és anar a la descoberta d'algunes de les meravelles del món de més gran bellesa, des dels fabulosos temples de Bagan fins a la mítica Mandalay.

23:34 Volcans i homes - Les illes Vestman, sentinelles volcànics d'Islàndia
tancar

Les illes Vestman, sentinelles volcànics d'Islàndia

En aquest episodi, Arnaud Guérin, geòleg i fotògraf professional, ens porta a les illes Vestman, davant la costa d'Islàndia. Entre d'altres coses, l'acompanyarem en la seva visita al poble d'Heimaey, on un volcà va aparèixer sobtadament al mig del poble, i a Surtsey, una illa volcànica acabada de crear on es pot observar el lent procés de colonització, des de zero, per part de la vida.

00:00 Volcans i homes - Islàndia. Els senyors de foc
tancar

Islàndia. Els senyors de foc

En aquest episodi, Arnaud Guérin, geòleg i fotògraf professional, ens porta a Islàndia. Entre d'altres coses, l'acompanyarem en la seva visita al rift de Thingvellir, enmig de les dues plaques tectòniques, a la fractura d'Eldja, el congost de foc, i al centre de control de trànsit aeri de l'aeroport de Reykjavík, que va haver de gestionar les conseqüències en el trànsit aeri de l'erupció del volcà Eyjafjallajökull el 2010.

00:26 El gran viatge per Suïssa - + info
tancar

+ info

En aquest capítol d'El gran viatge per Suïssa, una sèrie de tres documentals, viatjarem del cantó de Ticino a l'Appenzell. Gaudirem de la gran bellesa dels paisatges i coneixerem persones que viuen els seus oficis i les seves vocacions amb passió, des d'una molinera artesanal fins a un director d'una coral infantil especialitzada en el iòdel, passant per especialistes en fusta per a instruments de corda, artistes que fan maquetes del bo i millor de Suïssa o una exhibició de bestiar boví. Un viatge de descoberta per un país divers i ple de color: així és Suïssa.

01:09 Horitzons - Birmània, la gran plana de l'Irauadi
tancar

Birmània, la gran plana de l'Irauadi

Al sud-est asiàtic, Birmània és coneguda per la seva bellesa llegendària. El riu Irauadi travessa el país de nord a sud i la plana que l'envolta està farcida de paisatges sumptuosos i de tresors arquitectònics. Explorar la gran plana de l'Irauadi és anar a la descoberta d'algunes de les meravelles del món de més gran bellesa, des dels fabulosos temples de Bagan fins a la mítica Mandalay.

02:00 Volcans i homes - Les illes Vestman, sentinelles volcànics d'Islàndia
tancar

Les illes Vestman, sentinelles volcànics d'Islàndia

En aquest episodi, Arnaud Guérin, geòleg i fotògraf professional, ens porta a les illes Vestman, davant la costa d'Islàndia. Entre d'altres coses, l'acompanyarem en la seva visita al poble d'Heimaey, on un volcà va aparèixer sobtadament al mig del poble, i a Surtsey, una illa volcànica acabada de crear on es pot observar el lent procés de colonització, des de zero, per part de la vida.

02:25 Volcans i homes - Islàndia. Els senyors de foc
tancar

Islàndia. Els senyors de foc

En aquest episodi, Arnaud Guérin, geòleg i fotògraf professional, ens porta a Islàndia. Entre d'altres coses, l'acompanyarem en la seva visita al rift de Thingvellir, enmig de les dues plaques tectòniques, a la fractura d'Eldja, el congost de foc, i al centre de control de trànsit aeri de l'aeroport de Reykjavík, que va haver de gestionar les conseqüències en el trànsit aeri de l'erupció del volcà Eyjafjallajökull el 2010.

02:50 Forjant el futur - L'auge de l'enginyeria genètica
tancar

L'auge de l'enginyeria genètica

El camp de l'enginyeria genètica obre la porta a tot un ventall de possibilitats. La modificació del genoma dels éssers vius permet millorar la selecció artificial de les plantes i animals de què ens alimentem, i també és una via per tractar malalties com el càncer i trastorns d'origen genètic. Tot i la resistència que aquestes tècniques encara troben entre l'opinió pública, amb els controls ètics adequats l'enginyeria genètica podria millorar enormement no només la salut de la humanitat, sinó també la del planeta.

03:32 Meravelles naturals del món: La vida al límit - Sobreviure amb animals
tancar

Sobreviure amb animals

Dependre únicament de la naturalesa no és gens fàcil, encara que l'indret on es visqui sigui un paradís terrenal. En algunes meravelles naturals del món, la vida dels humans i la dels animals està íntimament lligada, i la relació és de dependència mútua. Això passa en llocs tan diferents com la costa tropical d'Austràlia, l'extrem nord de Sibèria, una illa del Pacífic, el cor de la selva del Congo o les plantacions de te del peu de l'Himàlaia.

04:24 El Brasil, una història natural - Una selva inundada
tancar

Una selva inundada

La selva pluvial més gran del món guarda molts secrets. L'harpia grossa és l'ocell predador més gran del món i pot transportar mones. Hi ha formigues que saben extreure verins protectors de les fulles dels arbres. La selva del voltant dels rius s'inunda cada any i hi ha un peix monstre que caça entre els arbres. L'aigua és tan perillosa que un peix que pon els ous sobre fulles, fora de l'aigua. L'Amazònia encara té el poder de sorprendre'ns.

05:14 Thalassa - Els guardians de la llum
05:28 El món des de l'aire - De Patreksfjördur a la cascada de Dettifoss
tancar

De Patreksfjördur a la cascada de Dettifoss

En el viatge d'avui recorrerem alguns dels paisatges més espectaculars i representatius d'Islàndia, a més d'algunes de les poblacions més singulars de l'illa, des de Patreksfjördur, un poble petit i aïllat, passant per les impressionants muntanyes de Drangajökull, una illa habitada per colònies d'ocells, fins a l'encantadora ciutat d'Akureyri o el majestuós Parc Nacional de Vatnajökull. Al llarg de tot el recorregut sobrevolarem paisatges meravellosos, plens de cascades, glaceres i aigües termals.

Progrmació BD ....
06:00 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i en Sherlock Holmes
tancar

Les Tres Bessones i en Sherlock Holmes

Les Tres Bessones apareixen a la biblioteca d'en Sherlock Holmes, on es troben amb el detectiu i el seu inseparable amic Watson. Amb ells, les tres nenes aniran a rescatar la Bruixa Avorrida, presonera d'uns fantasmes escocesos.

06:25 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i el taller Gaudí
tancar

Les Tres Bessones i el taller Gaudí

L'Avorrida envia les nenes a la Barcelona de començaments del segle XX, on coneixeran Antoni Gaudí, un arquitecte que sempre s'imagina edificis estranys. A en Gaudí, però, no li fa cap gràcia que el distreguin, com fan les Bessones.

06:53 Misha, la gata violeta - El Mural
06:59 Misha, la gata violeta - Sortim de casa
tancar

Sortim de casa

Sembla que fa bon dia, i la família de la Misha decideix anar a la platja. Però sortir de casa no serà fàcil: a tots els membres de la família ¿la mare, el pare, l'àvia, la Misha i el Guillem¿ els sorgeixen imprevistos.

07:06 Misha, la gata violeta - El cometa
tancar

El cometa

Tota la colla es queda a dormir a casa la Misha. Volen veure el cometa Enriqueta, que passarà pel cel de matinada. Hauran d'inventar-se alguna cosa per poder estar desperts i no adormir-se. Però no serà fàcil.

07:13 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer una moto
tancar

El dia que el Henry va conèixer una moto

El Henry coneix una moto molt potent que somia poder recórrer un dia la Ruta 66, als Estats Units, però el seu propietari no pot perquè ha perdut la jaqueta de la sort. El Henry es convertirà en motorista per ajudar la moto a fer realitat el seu somni.

07:18 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer una càmera
tancar

El dia que el Henry va conèixer una càmera

El Henry coneix una càmera que ha fet fotos arreu del món. Però n'hi falta una de molt important: la del monstre del llac Ness. El Henry s'ofereix a fer-li de fotògraf i anar al llac Ness a buscar el monstre per fotografiar-lo.

07:23 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer una tetera
tancar

El dia que el Henry va conèixer una tetera

El Henry coneix una tetera vella que voldria preparar un gran berenar, com els que feia abans. Però està sola perquè la resta de peces del joc de te van anar a una botiga d'antiguitats. El Henry es convertirà en antiquari per buscar-les.

07:28 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un gall
tancar

El dia que el Henry va conèixer un gall

El Henry coneix un gall que està refredat i afònic. Com que no pot cantar, no pot despertar el granger perquè vagi a donar menjar al bestiar. El Henry farà de granger i s'encarregarà de portar menjar a tots els animals de la granja.

07:34 Bob, el manetes - El drac Carbassot
tancar

El drac Carbassot

El Carbassot va a l'escola a portar una escala que el senyor Rasclet ha deixat a la senyoreta Cartipàs. Allà es troba un vestit de drac i se l'emporta. Més tard, es troba el Bolquet, li diu que és un drac màgic i li deixa demanar tres desitjos.

07:44 Bob, el manetes - La Mixa és la protagonista
tancar

La Mixa és la protagonista

Avui hi ha un concurs caní i el senyor Rasclet hi ha inscrit el Trasto. El Golut, en veure les coses que sap fer el Trasto, decideix que hi presentarà la Mixa. Els altres li diuen que no l'hi deixaran inscriure, però ell no els en fa ni cas.

07:52 Bob, el manetes - La tieta
tancar

La tieta

La Wendy està organitzant un pícnic i rep una trucada del senyor Antic. Resulta que ha clavat un clau en una canonada del museu i ha provocat un curtcircuit. En Bob rep una carta de la tieta Dora i s'adona que el taller està fet un desastre.

08:01 Bob, el manetes - El Corró està de pega
tancar

El Corró està de pega

El Corró està fent una cançó nova i va molt despistat per tot arreu. Per altra banda, en Bob coneix el lloro del senyor Nastapat, que aprèn a imitar el so del seu mòbil i el fa anar de la cuina al menjador.

08:10 La Franny i les sabates màgiques - El rescat del ren
tancar

El rescat del ren

Avui unes botes d'esquí de muntanya portaran la Franny a la terra del Pare Noel. Allà es farà amiga d'en Renouer, un ren que té moltes ganes de fer-se gran per tenir unes banyes enormes com les del pare. La Franny mirarà d'ajudar-lo, però quan més tard hauran de rescatar la Blanqueta, un conillet molt bonic, s'adonaran que és cert que en el pot petit hi ha la bona confitura.

08:21 La Franny i les sabates màgiques - Història d'un poni
tancar

Història d'un poni

Avui unes botes de muntar portaran la Franny a un concurs de salts al Club Hípic Dolços Prats. Allà hi coneixerà la Pixie i la seva geneta, la Sarah, que ja estan a punt per començar la competició. El problema és que totes dues estan molt nervioses i potser s'estimarien més deixar-ho per un altre dia. Sort que tenen la Franny a la vora, que té solucions per tot...

08:32 El Mic i els seus amics - Els colors de les verdures i les fruites
tancar

Els colors de les verdures i les fruites

Verd, vermell, groc, blanc... hi ha fruites i verdures de molts colors i de molts gustos diferents. Al Mic, li agraden gairebé totes!

08:57 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas del tren que fugia
tancar

El cas del tren que fugia

Totes les joguines estan a punt per anar d'excursió amb el Tren, però just abans que hi pugin els primers passatgers, el Tren arrenca i se'n va buit. Ningú entén què passa i el Noddy decideix investigar-ho. Primer es pensen que se li han espatllat els frens i que no pot parar, però després veuen que sí que li funcionen. Sembla que el Tren es vulgui escapar. I té un motiu per fer-ho, però és molt secret.

09:10 L'Alícia i en Lewis - El gat ets tu
tancar

El gat ets tu

En Bastien li explica a l'Alícia que està ensinistrant el seu animaló i ella vol provar d'ensinistrar l'Eco. Però el gat no li fa cas i ella se'n va cap al País de les Meravelles a provar-ho amb en Chester. Allà, a més de comprovar que ensinistrar un gat no és tan fàcil com s'esperava, li tocarà arreglar el desgavell que ha provocat amb el berenar de la reina.

09:21 L'Alícia i en Lewis - Xut! és un secret!
tancar

Xut! és un secret!

A l'Alícia no li fa gens de gràcia que els seus amics tinguin secrets i no l'hi vulguin explicar. Al País de les Meravelles tenen un sistema perquè els secrets s'amaguin i d'aquesta manera ningú tingui la temptació d'explicar-los. Però l'Alícia no ho accepta i està disposada a fer el que calgui per descobrir els secrets que no li volen explicar, encara que després segur que li sabrà greu.

09:32 L'Alícia i en Lewis - La nina reial
tancar

La nina reial

L'Alícia ajuda a en Lewis i als bessons a endreçar el saló del tron. Sense voler, desa la nina de dormir de la reina en un bagul, que l'envia fora del castell. Si no vol que en Lewis es passi la vida fent la funció que fins ara feia la nina, s'haurà d'espavilar a recuperar-la. Per sort, els bessons li donaran un cop de mà.

09:45 L'Alícia i en Lewis - La vall de la Nit
tancar

La vall de la Nit

De vegades la foscor ens fa una mica de por per si s'hi amaga alguna cosa estranya... En Lewis ha d'anar a la vall de la Nit a buscar tecles de color negre per arreglar el piano i, com que a la vall on hi ha les tecles sempre és de nit, li fa una mica de por, i per això demana a l'Alícia si l'hi pot acompanyar.

09:58 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi i Murfi l'extraterrestre
tancar

Jo, Elvis Riboldi i Murfi l'extraterrestre

En Murphy, un extraterrestre molt estrany però aparentment d'allò més inofensiu, estavella la seva nau a Icària. L'Elvis, en Boris i l'Emma el volen ajudar, però cap dels seus plans funciona. Finalment l'hauran de protegir dels veïns espantats, que el veuen com una amenaça.

10:09 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i la maledicció dels Blood
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i la maledicció dels Blood

La maledicció vampírica de la Copèrnica s'interposa en la seva relació amb en Boris, de manera que l'Elvis decideix viatjar a Transsilvània per desfer-se de la maledicció i sorprendre així la dissortada parella. Tot surt extremadament malament.

10:19 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i el concurs de karaoke
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i el concurs de karaoke

Quan l'Elvis ja no pot aguantar més les cançons cursis dels seus pares per al concurs de karaoke, s'hi enfronta amb el seu estil propi de rock dur per convertir-se en el rei del karaoke d'Icària. Però la competició es posa tan difícil que amenaça amb trencar la família Riboldi.

10:30 Rat Rank - Operació galetes
tancar

Operació galetes

La iaia vol mirar fotos de quan el Riff i el Flat anaven a l'escola. El pla no els atrau gens, però a canvi d'unes galetes són capaços de tot!

10:50 Pat, el gos - El trencaclosques
tancar

El trencaclosques

La Lola i el seu pare estan a punt d'acabar un puzle que volen regalar-li a la mare pel Dia de la Mare, però falta una peça. El Pat adverteix que el Caputxet hi està jugant, però quan la intenta recuperar, el mixet se l'empassa. Decideix emportar-se'l al veterinari, però els coloms, que també volien la peça, se n'adonen i passen a l'acció.

10:57 Pat, el gos - Estar en dejú és un rotllo!
tancar

Estar en dejú és un rotllo!

La Lola ha d'estar en dejú fins que l'hagi visitat el metge. La mare li diu que, per quan tornin a casa, li ha preparat el seu plat preferit. El problema és que els coloms volen cruspir-se'l, i el Pat hi haurà d'intervenir per evitar-ho.

11:04 Pat, el gos - L'entrepà
tancar

L'entrepà

La Lola i els seus amics van a fer un pícnic al parc. Els coloms agafen l'entrepà de la Lola i el substitueixen per un de podrit. La Lola es pensa que és el Víctor, qui li ha jugat la mala passada, i decideix tornar-l'hi. El Pat hi haurà d'intervenir per posar les coses al seu lloc.

11:12 Pat, el gos - Els deures de geometria
tancar

Els deures de geometria

La Lola treu una mala nota de geometria i té por de dir-l'hi a la seva mare, l'arquitecta! Tota la família va a jugar a bitlles, però la mare ha de tornar a casa a buscar les vambes de la Lola. El Pat farà tot el possible perquè la nota no caigui a les mans de la mare, i així la Lola podrà dir-l'hi ella mateixa.

11:19 Pat, el gos - La casa encantada
tancar

La casa encantada

El Caputxet es fica en una casa misteriosa. Els coloms han vist com hi entrava. La Lola vol recuperar el seu mixet, però el Víctor li explica que la casa està encantada i intenta fer-li por. El Pat haurà d'ajudar la Lola a trobar el Caputxet.

11:27 Oddbods - Cervell contra ocell
tancar

Cervell contra ocell

Quan el Jeff descobreix uns visitants no desitjats al seu jardí, esclata un conflicte d'interessos entre un parell d'ocellets inofensius i ell. Com un odbodd intel·ligent i tossut, el Jeff no hauria de tenir gaires problemes per fer que aquets ocells marxin del seu jardí, però no serà fàcil fer-los fora del que ells consideren que és casa seva.

11:34 Oddbods - La batalla dels cucurutxos
tancar

La batalla dels cucurutxos

El Pogo i el Jeff comencen una disputa sobre qui ven els millors gelats. No trigaran gaire a perdre de vista quin era l'objecte principal de la discussió i portar la competició a nivells absurds i destructius.

11:41 Oddbods - De-zee-tjades vacances
tancar

De-zee-tjades vacances

Mentre el Zee dorm al sofà de fora de casa seva, un fullet que promociona unes vacances a la platja li cau a la falda. Això fa que s'adoni de les ganes que té de prendre's unes vacances de tant no fer res, i anar a no fer res a la platja! Per desgràcia, no té ni els diners ni l'energia per organitzar-ho, però veu una oportunitat en les ganes que té la Bubbles de fer una cerca del tresor, així que li dona un mapa que ella seguirà, tot portant-lo, sense adonar-se'n, de vacances a la platja. Una idea genial... sempre que la Bubbles no descobreixi el seu engany. Però, quina possibilitat hi ha?

11:49 Oddbods - El monstre d'Oddsville
tancar

El monstre d'Oddsville

Quan el Pogo decideix posar-se una disfressa i espantar al veïnat amb el seu nou pla, la Bubbles es posa ràpidament en acció per caçar i aquesta nova amenaça. Inicialment, se les arregla per canviar-se la disfressa com una manera d'enganyar Bubbles, que creu que està perseguint un monstre, no un impostor disfressat. No obstant això, aquest pla caurà en picat quan se li trenqui la cremallera i quedi atrapat en la disfressa i incapaç de dir-li qui és realment. Aviat el bromista serà víctima de la seva pròpia broma i haurà de fugir d'una caçadora enginyosa i implacable.

11:56 Oddbods - Una jugada mestra
tancar

Una jugada mestra

El Pogo aconsegueix el nou casc de realitat virtual Splat Ninja, que l'incita a participar en una lluita de kungfu mentre es desplaça des de la porta de casa fins a la mansió del Jeff. El Jeff està decorant la sala d'estar, però es deixa endur per la curiositat i la remodelació de casa seva comença a anar malament!

12:03 Els germans Kratt - El temple dels tigres
tancar

El temple dels tigres

Els germans Kratt tenen la sensació d'haver perdut el sentit animal, que els permet detectar qualsevol espècie. Per recuperar-lo se'n van a l'Índia a aprendre coses d'un animal que viu molt compenetrat amb la natura: el tigre de Bengala. Però un cop allà s'enduran una bona sorpresa: els ha seguit la Donita, que vol caçar tigres per a la línia de moda que ha de treure.

12:24 Els germans Kratt - Els amics del Martin
tancar

Els amics del Martin

És un dia de descans a la nau Tortuga i, de sobte, el Chris entra queixant-se que algú el molesta. Tots surten per veure què passa i veuen que es tracta d'una oreneta porpra. Al Martin li encanta, perquè també hi ha l'oreneta blava, que és el seu color preferit, però al Chris tot plegat no li fa gens de gràcia. Al cap de poc veuen un altre animal, una marta, i el Martin està encantat, perquè sona gairebé igual que el seu nom. El Chris ja veu que no és el seu dia, i llavors, per acabar-ho d'adobar, un esquirol li pren l'armilla de poder animal.

12:46 Els pingüins de Madagascar - L'orcocell / Anellats
tancar

L'orcocell / Anellats

El Recluta, mentre feia guàrdia, ha vist una orca gegantina que volava pel cel. Evidentment, no s'ho ha empassat ningú que pugui existir un animal d'aquestes característiques. Això vol dir que el Recluta s'haurà d'enfrontar tot sol al terrorífic orcocell! Més tard, els pingüins s'hauran de refiar dels lèmurs si volen salvar el zoo. No t'ho perdis!

13:08 Els pingüins de Madagascar - La bondat recompensada / L'ós rentador de l'antifaç
tancar

La bondat recompensada / L'ós rentador de l'antifaç

A contracor, en Rico ha acabat regalant la seva nina a una nena. El Recluta li ha assegurat que quan fas una bona obra, a canvi sempre tens una recompensa. Com ara que et capturi l'Agent X?! Més tard, els pingüins capturaran un ós rentador que es dedicava a robar el menjar dels animals del zoo. Pot ser que ho fes per donar-lo als animals del parc que passen gana?!

13:31 Robin Hood, el trapella de Sherwood - L'home de la màscara de fang
tancar

L'home de la màscara de fang

El príncep Joan es posa una màscara i, després d'enredar el xèrif, està segur de poder enganyar en Robin Hood i capturar-lo amb el suport de tota la guàrdia. En Robin, tanmateix, sospita des del primer moment i, en un descuit, el descobreix. Llavors, aprofitant l'absència de guarnició al castell i mentre en Tuck i el Petit John entretenen el príncep, en Robin s'alia amb la Marian i l'Scarlett per escarmentar-lo.

13:42 Robin Hood, el trapella de Sherwood - L'ou del drac
tancar

L'ou del drac

Els guàrdies del príncep Joan requisen una gallina a una camperola que, indignada, demana auxili. En Robin Hood la sent i ordeix un estratagema per recuperar-la: vendre al príncep un "ou de drac". L'ou és de gallina, de fet, però enganya el príncep i, també, en Derke, que se l'emporta amb l'esperança de no ser l'últim drac sobre la Terra. Enfurismat, el príncep Joan recupera l'ou, però, quan aquest fa eclosió al castell, és la riota de tothom.

13:53 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Un rei de més
tancar

Un rei de més

El príncep Joan descobreix un joglar pèssim que s'assembla molt al rei En Ricard, i aprofita l'absència del monarca per fer-lo aparèixer com un rei tirànic i poder arrabassar-li el tron. En un primer moment, l'impostor aconsegueix enganyar a tothom i el príncep és aclamat pel poble; però en Robin s'adona del frau i fa tornar En Ricard a temps de desbaratar els plans de l'aprofitat del seu germanet.

14:04 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El carruatge fantasma
tancar

El carruatge fantasma

Un carruatge fantasma atemoreix el poble de Nottingham, mentre al castell tothom va de bòlit a causa d'un rellotge nou destarotat. Lligant caps, en Robin arriba a la conclusió que totes dues coses estan relacionades i, efectivament, descobreix que el príncep Joan ha obligat en Trevor, el venedor ambulant, a construir un carruatge que corri sol, per poder fer veure que el domina i guanyar-se, així, la simpatia dels seus súbdits.

14:15 La Pantera Rosa - Panotxes roses
tancar

Panotxes roses

La pantera rosa té una paradeta de blat de moro i un camp de blat de moro on cull les panotxes que ven, però uns corbs molt espavilats no paren de fer-li la punyeta i robar-li tant de blat de moro com poden. La pantera rosa s'hi haurà d'esmerçar a fons per mirar d'aturar aquest saqueig intolerable.

14:21 La Pantera Rosa - Sherlock Rosa
14:27 La Pantera Rosa - El doctor rosa
14:33 La Pantera Rosa - Cua rosa per a dos
14:40 La Pantera Rosa - Berenar rosa
14:45 La Pantera Rosa - Recluta rosa
14:51 El xai Shaun - El talp
tancar

El talp

Avui sembla que tots els xais estan contents. I fa un dia perfecte per ballar. S'ho estan passant d'allò més bé! Però ja se sap, sempre ha d'arribar l'esgarriacries... Avui ha sigut un talp que no para de fer la punyeta. En Shaun està decidit a donar-li una bona lliçó. Ara, que això d'atrapar un talp és més complicat del que sembla...

14:58 El xai Shaun - El pelicà
tancar

El pelicà

La visita inesperada d'un convidat molt especial a la granja ha posat el Shaun i el Bitzer en estat d'alerta. La veritat és que és tot un honor rebre un pelicà, i faran el que faci falta perquè se senti ben rebut. Quan s'adonen que el que té és gana, veuen clar que l'únic que els pot donar un cop de mà és el granger, que precisament arriba de pescar! Avui els tocarà fer el pispa, si volen ser uns bons amfitrions!

15:04 El xai Shaun - Porquets balladors
tancar

Porquets balladors

Els animals de la granja celebren la seva competició anual de ball. Com sempre, els porcs no tenen gaire bones intencions i intenten fer trampes per aconseguir la victòria. Ja veurem si el Bitzer i el Shaun poden superar les seves diferències creatives i fer que prevalgui la justícia en el ball. 1

15:10 El xai Shaun - Quina gaita!
tancar

Quina gaita!

Avui, els xais s'han trobat una gaita vella a les escombraries i s'han pensat que era un animaló que estava malalt. Abans de tornar-lo a deixar en llibertat, l'hauran de curar, esclar... I curar un gaita, a part de còmic, pot arribar a ser una mica complicat...

15:16 El xai Shaun - El granger hippy
tancar

El granger hippy

El granger està estressat i ja està fart de la granja i dels animals. Se'n va d'una revolada amb la maleta però torna gairebé immediatament, igual però una mica diferent. La granja es transforma en una comuna hippy on s'aboleixen les feines i les obligacions i s'encoratja els animals a expressar-se lliurement. 1

15:22 El xai Shaun - Pel·lícula d'època
tancar

Pel·lícula d'època

Un equip de filmació ha triat la granja per rodar-hi una pel·lícula d'època. Quan la Segaboca es menja la cinta, el Shaun i el ramat hi han d'intervenir per assegurar-se que la pel·lícula s'acaba i arriba als cinemes de tot arreu.

15:29 La pel·lícula - Mira qui parla ara
tancar

Mira qui parla ara

La família Ubriacco afronta les festes de Nadal amb uns canvis radicals. L'esposa, que ocupava un lloc d'alta direcció en una empresa, es queda sense feina, i el marit, en canvi, aconsegueix una plaça de pilot aeri privat al servei de Samantha, una executiva rica i atractiva. Els nens es planyen de les llargues absències del pare i s'entretenen amb dos gossos: un és un petaner que el pare va treure de la gossera i l'altre és un exemplar amb pedigrí que els ha regalat Samantha. Els dos animals no se suporten i es dediquen a fer-se la vida impossible i a complicar-la també als seus amos.

17:02 El xai Shaun - Un problema espinós
tancar

Un problema espinós

En Timmy decideix ajudar els porc espins a buscar un lloc tranquil per passar la nit. Tanmateix, tots els seus esforços acaben en una bona pila d'embolics en lloc de poder proporcionar un bon lloc per descansar als seus amics.

17:09 El xai Shaun - Es busca
tancar

Es busca

A la granja reben una visita inesperada. És un pres fugat d'una presó que hi ha a prop que es refugia a la granja. Però després d'una estona amb el Shaun i tota la trepa, la presó ja potser no sembla una opció tan dolenta.

17:15 El xai Shaun - Ídol de pega
tancar

Ídol de pega

No has de conèixer els teus herois. L'ídol del rock and roll del granger acaba perdut a la granja quan se li espatlla la seva limusina. De seguida es comença a veure que és un hipòcrita consentit i en Shaun decideix donar-li una bona lliçó des de l'Escola de Rock.

17:21 El xai Shaun - Aixafaguitarres
tancar

Aixafaguitarres

En Shaun convenç en Bitzer que participi en un partit de criquet però en Bitzer està més preocupat per l'estat del camp que no pas pel joc. Als talps que hi viuen no els agrada que juguin per sobre del seu cap i comencen a prendre represàlies amb en Bitzer i la cosa aviat es converteix en una guerra amb tots els ets i uts. 1

17:27 El xai Shaun - La festa
tancar

La festa

El granger ha decidit fer una festa de disfresses pel seu aniversari i ha encarregat a en Bitzer la feina de repartir les invitacions. El problema és que s'ha posat a fer el burro i les ha perdut! Ara en Shaun i companyia, tots ben disfressats, intentaran fer-se passar pels amics del granger. Vols dir que se'n sortiran?!

17:33 Mike el magnífic - La invitació
tancar

La invitació

El Mike no se'n sap avenir: la seva veïna, la preciosa gosseta Iris, el convida a casa seva a menjar uns pastissets. Aleshores el Mike s'adona que va tot brut i que no es pot presentar d'aquella manera a casa de la seva enamorada, i decideix anar-se a rentar. Però, mentrestant, apareixen els ossos rentadors Freddy i Mercury disposats a saquejar la casa dels Mikkelsen i la cosa es complica.

17:40 Mike el magnífic - Mike, el musculat
tancar

Mike, el musculat

El Mike veu que l'Iris llegeix una revista on hi ha una foto d'un gos molt musculat i decideix impressionar-la amb l'aparell de musculació del seu amo. Malauradament, la cosa no és tan fàcil com sembla, sobretot si -com és el cas del Mike- tens més panxeta que músculs. I, per acabar-ho d'adobar, l'aparició de les tortugues Athos, Portos i Aramis i dels ossos rentadors Freddy i Mercury encara ho complica més tot.

17:47 Mike el magnífic - Jocs Olímpics al jardí
tancar

Jocs Olímpics al jardí

Les tortugues Athos, Portos i Aramis organitzen una competició esportiva al jardí amb una copa molt bonica per a qui guanyi. I l'Iris convenç el Mike perquè hi participi mentre ella fa de jutge de la competició. Alhora, els ossos rentadors també es volen endur la copa... robant-la. Però finalment el Mercury decideix que ell també vol participar i guanyar la copa esportivament.

17:54 Mike el magnífic - El regal
tancar

El regal

Com cada dia, els Mikkelsen surten de casa de bon matí i l'Stephen deixa una capsa de regal al damunt de la taula que ha de ser una sorpresa d'aniversari per a la Laura quan tornin de la feina. El Mike haurà de fer mans i mànigues per protegir la capsa de les atzagaiades de les tortugues esportistes, les imprudències del Fluffy i els intents de robatori dels ossos rentadors.

18:01 Herois amb cua - El dromedari
tancar

El dromedari

Una nit, després que una presa d'un riu que hi ha a prop d'un refugi d'animals d'una granja es trenqui i tots els animals corrin el perill d'ofegar-se, el dromedari Humphrey fa sonar l'alarma. Es posa a cridar tan fort que desperta la família, al moment just perquè puguin rescatar els animals dels seus estables. Volia advertir-los del perill, el Humphrey, o simplement tenia por? Els "Detectius d'animals" ho investiguen.

18:26 Herois amb cua - El dofí
tancar

El dofí

Un grup de gent es banya al mar i, de cop i volta, els rodeja un grup de dofins. Els dofins es comporten d'una manera agressiva i piquen a l'aigua amb la cua. El pare aconsegueix sortir del cercle i llavors veu un tauró blanc que s'acosta cap a ell. Els dofins els estaven protegint! Els dofins no se'n van fins que el tauró no ha marxat. Sabien que el tauró era un perill per a la família? Per què els han protegit, els dofins? Els "Detectius d'animals" ho investiguen.

18:50 Sam Fox: Aventures extremes - El so del cascavell
tancar

El so del cascavell

En Nathan, en Sam i la Josie van a Mèxic a localitzar possibles rutes pel negoci d'excursions d'aventura d'en Nathan. Com sempre, però, qualsevol sortida amb en Sam acaba plena de perills. Un petit terratrèmol desperta un niu de serps de cascavell i un escorpí acaba picant en Nathan. Per si no n'hi havia prou, apareix un puma molt amenaçador. En Sam corre a buscar ajuda i alhora intenta desvirar l'atenció de l'animal. La maniobra és una mica arriscada.

19:15 En Grizzy i els Lèmmings - Súper grizzy bros
tancar

Súper grizzy bros

Per atzar, en Grizzy descobreix el plaer de jugar amb la consola del guarda forestal. Tot i que els lèmmings intenten prendre-li el comandament, l'os es nega a deixar el joc de curses. Els lèmmings ho intentaran tot, fins i tot temptar-lo amb la seva ossa estimada ossa, però no hi ha res a fer: en Grizzy és addicte al videojoc.

19:22 En Grizzy i els Lèmmings - Os diana
tancar

Os diana

Els lèmmings troben enmig de la carretera una caixa de bumerangs de competició. De seguida es converteixen en uns professionals capaços de desarmar en Grizzy a distància i de fer-lo fora de la cabana amb una facilitat esfereïdora. Per fer front a la precisió dels bumerangs dels lèmmings, en Grizzy decideix aprendre a tirar amb arc i es converteix en el Guillem Tell canadenc.

19:29 En Grizzy i els Lèmmings - Os rústic
tancar

Os rústic

Un os de les cavernes, alliberat del gel en què ha estat conservat durant milions d'anys, es presenta a la cabana afamat. En Grizzy prova en va de protegir les seves reserves de menjar mentre que els lèmmings, per la seva banda, són incapaços de domar-lo per jugar-hi a rodeo, com els agrada fer amb qualsevol animal, malgrat els seus esforços col·lectius. Fins que s'adonen d'un collar prehistòric que permet dominar l'os ancestral itots el volen aconseguir.

19:37 Pat, el gos - Enrenou al museu
tancar

Enrenou al museu

La Lola ha d'anar de visita amb l'escola al Museu d'Història Natural, però el Pat s'adona que a dins de la motxilla se li ha colat de polissó el Caputxet i decideix seguir-los per evitar que el gatet entremaliat faci cap malesa al museu.

19:44 Pat, el gos - Un sopar desastrós
tancar

Un sopar desastrós

La Lola té la pensada de preparar un sopar sorpresa per als seus pares, que fan anys de casats. Per fer-ho, compta amb el Pat, a qui encarrega vigilar la batedora mentre ella para taula al jardí. El problema és que el Pat ha de vigilar, a més a més, el Caputxet i els coloms, que aprofiten l'absència de la Lola per fer-ne de les seves. L'èxit del sopar, tanmateix, està garantit.

19:51 Pat, el gos - El col·leccionista
tancar

El col·leccionista

El pare de la Lola rep una edició de col·leccionista del seu còmic preferit. El Marcel prepara una elaborada estratègia per apoderar-se de la valuosa peça, però el Pat no l'hi posarà pas fàcil, ja que s'enfrontarà a l'Esquitllet amb totes les seves forces per recuperar el còmic.

19:58 Pat, el gos - Colomzilla
tancar

Colomzilla

El Pat ha d'aturar els coloms després que s'hagin apoderat de l'equip de química de la Lola i el Víctor. Sobretot, s'haurà de fer càrrec d'un dels coloms, que s'ha begut el contingut d'un flascó i s'ha convertit en un supercolom!

20:05 Pat, el gos - El concurs de bellesa
tancar

El concurs de bellesa

Al barri organitzen un concurs de bellesa de mascotes i la Lola pensa d'enviar-hi el Pat, però el gos li fa veure que val més enviar-hi el gat Caputxet. Entre tots dos el prepararan per al concurs. El guanyarà?

20:12 Gos pudent - El Gos Pudent, actor
tancar

El Gos Pudent, actor

Per brillar als ulls de la Gracieta, el Gos pudent ha decidit participar en el càsting per al nou Ranpanpan. Per a això, en Jean-Rrroger, el seu amic el colom imitador, li fa de coach. Però, després d'una mala jugada, en Jean-Rrroger es desperta com a Jean-Gggivré i ara l'objectiu de l'entrenament és un altre: el camí cap al pol nord!

20:24 Gos pudent - El Gos Pudent, al centre de la terra
tancar

El Gos Pudent, al centre de la terra

El Gos Pudent i el Gat Xafat troben una caixa de menjar caducat, un veritable tresor. En Bernard els convenç que guardin tot el menjar en un vell refrigerador abandonat, que després roba a través d'un forat al fons de la nevera. Quan el Gat Xafat descobreix que tots els seus queviures han desaparegut, acusa en Bernard. En Bernard improvisa mentides per sortir-se amb la seva: la nevera és, de fet, una màquina que transporta al centre de la Terra.

20:37 Mike el magnífic - A la recerca dels ous
tancar

A la recerca dels ous

És Pasqua i el Mike organitza una fantàstica cacera d'ous de xocolata per a l'Iris. Però els ossos rentadors també s'hi voldran apuntar, atrets sobretot per l'ou gegant on el Mike ha amagat un regal molt especial per a la gosseta dels seus somnis: un collaret d'enamorats amb la cara de tots dos. El Mercury, en canvi, es pensa que si cova l'ou en sortirà un cadell d'os rentador.

20:44 Mike el magnífic - El Hoverboard
tancar

El Hoverboard

El Tom és el rei del hoverboard, aquesta mena de monopatí elèctric horitzontal de dues rodes, i no para de jugar amb ell al jardí de casa, cosa que atrau ràpidament l'atenció dels ossos rentadors Freddy i Mercury. De manera que, quan el nen ha de marxar a l'escola, els ossos rentadors se n'apoderen per utilitzar-lo en els seus plans de robar a la casa. El Mike reclutarà les tortugues per recuperar-lo.

20:51 Mike el magnífic - La pista de gel
tancar

La pista de gel

Fa una calor insuportable i el Mike aprofita per convidar l'Iris a un còctel refrescant. Però quan els ossos rentadors Freddy i Mercury veuen la màquina de fer glaçons miren de robar-la... amb tan mala sort que cau a la piscina i la transforma en una pista de gel. Les tortugues estan encantades amb la novetat i aprofiten per jugar a hoquei sobre gel, però el Mike tindrà problemes per moure's sobre el gel i alhora mirar de foragitar els ossos rentadors.

20:58 Mike el magnífic - Una casa segura
tancar

Una casa segura

L'Stephen ha comprat un sistema de seguretat molt sofisticat per vigilar la casa i detectar la presència d'intrusos. Però el mixet Fluffy fa caure per accident el robot i s'engega el sistema de seguretat màxima de la casa, que malauradament no sap distingir entre intrusos i no intrusos. El Mike s'haurà d'aliar amb els ossos rentadors Freddy i Mercury per aconseguir que les coses tornin a la normalitat.

21:05 Mike el magnífic - El regal
tancar

El regal

Com cada dia, els Mikkelsen surten de casa de bon matí i l'Stephen deixa una capsa de regal al damunt de la taula que ha de ser una sorpresa d'aniversari per a la Laura quan tornin de la feina. El Mike haurà de fer mans i mànigues per protegir la capsa de les atzagaiades de les tortugues esportistes, les imprudències del Fluffy i els intents de robatori dels ossos rentadors.

21:12 Mike el magnífic - El millor ballarí
tancar

El millor ballarí

El Mike ha convidat la seva veïna Iris a ballar uns valsos amb ell, però a les tortugues no els agrada la música clàssica i decideixen canviar d'estil. Per acabar-ho d'adobar, el Mercury se sentirà irresistiblement atret per la música, per a desesperació del seu germà Freddy, que vol que l'ajudi a robar a la casa. Tot plegat acabarà amb un duel de ballarins entre el Mike i el Mercury.

21:18 Mike el magnífic - Ni fred ni calor
tancar

Ni fred ni calor

Fa un dia fred i ventós d'hivern, i el Mike aprofita per convidar l'Iris a un te amb pastissets a dins de casa, amb el termòstat a 22 graus. Els ossos rentadors, envejosos, també volen gaudir d'aquests plaers i s'esquitllen a la casa, però per accident el Mercury canvia la temperatura del termòstat i de sobte a la casa hi fa un fred que pela i el terra està glaçat.

21:27 La Pantera Rosa - Taf-taf rosa
21:33 La Pantera Rosa - Rosa blau cel
21:38 La Pantera Rosa - Agent secret rosa
21:43 La Pantera Rosa - Les mil i una nits roses
21:49 La Pantera Rosa - Rosa prefabricat
Progrmació BD ....
06:01 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:25 Temps de neu
06:54 Waterpolo - Waterpolo: CE Mediterrani-CN Barcelona
08:06 Programes Externs Esports - Afrontant les onades cap.1
08:28 Zona zàping
09:04 L'home més fort del món - L'home més fort del món Giants Live: Europe's Strongest Man
09:52 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Jaume Urpí

10:14 Gol a gol - Gol a Gol
tancar

Gol a Gol

Dissabte i diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de Esport3 el veterà programa "Gol a gol", que oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol. Presenta: Xavi Valls

11:45 Futbol Femení - Barça-R. Madrid
12:58 Flaix - Roda de premsa Koeman
13:08 Futbol Femení - Barça-R. Madrid
14:15 Vela - Arribada Vendée Globe
15:02 Programes Externs Esports - NBA: Best Block from every team 2020
15:08 Automobilisme - Automobilisme: Andros Trophy Lans en Vercors
15:57 L'home més fort del món - L'home més fort del món Giants Live: North American Open
16:46 Zona zàping
17:23 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Jaume Urpí

17:50 Ok Lliga - CP Vic-CP Voltregà Stern Motor
tancar

CP Vic-CP Voltregà Stern Motor

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

19:47 Esport Club Cap de Setmana - Esport Club
tancar

Esport Club

Magazín amb tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, amb atenció especial a la jornada de futbol i les principals competicions del nostre esport. Presenta Xavier Valls.

20:43 Futbol Femení - Barça-R. Madrid
22:19 Zona zàping
22:54 Programes Externs Esports - NBA: Best Phantom Stephen Curry 62 points
23:00 Gol a gol - Gol a Gol
tancar

Gol a Gol

Dissabte i diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de Esport3 el veterà programa "Gol a gol", que oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol. Presenta: Xavi Valls

00:32 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

00:55 Gol a gol - Gol a Gol
tancar

Gol a Gol

Dissabte i diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de Esport3 el veterà programa "Gol a gol", que oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol. Presenta: Xavi Valls

02:28 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

02:51 Ok Lliga - CP Vic-CP Voltregà Stern Motor
tancar

CP Vic-CP Voltregà Stern Motor

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

04:23 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

04:46 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Jaume Urpí

05:07 Temps de neu
05:35 Zona UFEC