TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

07:30 TN Matí - + info
tancar

+ info

L'edició del matí dels "Telenotícies", conduïda per Ariadna Oltra, per arrencar el dia amb un repàs exhaustiu a l'actualitat.

08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.

Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:00 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya.

El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:42 Cuines - Pollastre amb verdures
tancar

Pollastre amb verdures

De vegades, per fer un plat que sigui meleta de romer, només calen bons ingredients i seguir quatre passos ben senzills, com fa la Gessamí Caramés amb aquest pollastre saltat.

15:58 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

En Quim es presenta a casa de l'Andreu amb una bossa de roba d'embarassada de la Xesca per a la Pili. La parella li explica que han perdut la criatura. La Marta veu que el conflicte entre en Litus i l'Eva s'allargarà i comença a pressionar el seu germà perquè marxi. En Litus esbronca l'Ismael per haver conspirat amb l'Eva i, a la Marta, no li agrada com tracta el nano. L'Anna no vol que en Juli i en Jordi quedin pel seu compte. L'Anna pateix pel dia que els seus pares sàpiguen del trastorn que té en Juli. La Cati s'ofereix per organitzar la festa d'aniversari de la dona del seu cap i s'hi implica moltíssim.

16:38 Tot es mou
19:57 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre.
El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta.
Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Òscar Andreu, Peyu i Marc Giró, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:10 Tabús - Gent gran
tancar

Gent gran

David Verdaguer conviu amb cinc persones que han arribat a la vellesa. Coneixerem la Joana, de vuitanta-un anys, una dona amb una força immesurable que està vivint la millor època de la seva vida; en Joan, de vuitanta-sis, que, tot i que és viudo i no té fills, no deixa que la soledat s'apoderi d'ell; la Pilar, de vuitanta-cinc anys, que intenta no pensar en totes les molèsties que pateix per culpa de fer-se gran; en Jordi, un alpinista que segueix pujant als racons més alts de Catalunya amb vuitanta-vuit anys carregats a la motxilla; i la Paquita, que ja ha fet noranta-una voltes al sol i presumeix de no tenir por de la mort. Junts, intentaran trencar tots els tòpics que envolten les persones grans i veurem que envellir és el regal més gran que tenim.

23:30 Tabús - Extra tabús
tancar

Extra tabús

El novè capítol és un especial amb escenes inèdites protagonitzades per David Verdaguer i els seus convidats a la masia de l'Alt Empordà on han conviscut i compartit grans moments durant una setmana de les seves vides.

00:49 Més 324 - + info
tancar

+ info

"Més 324", un espai de debat diari sobre temes d'interès i d'actualitat, amb els millors especialistes i protagonistes del dia, dirigit i presentat per Xavier Graset.

02:25 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:00 Rumba a l'estudi - Valentí Moya & Joan Pau Cumella
05:00 Folc a l'estudi - Eva Verde & Publio Delgado
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:14 Quèquicom - Despullant la bugada
tancar

Despullant la bugada

La bugada perfecta és un repte per a la física, la química i per als reporters de Quèquicom, que aprenen els millors trucs per aconseguir una roba immaculada. Com és possible que el sabó, que s'usa per netejar greixos, es fabriqui precisament amb greixos? Quina diferència hi ha entre el sabó i el detergent? Com usar el lleixiu? Si algú en sap, de rentar la roba a mà, són les senyores que de tota la vida van al safareig de Caldes de Montbui i que es fan el seu propi sabó amb les restes de l'oli de fregir i sosa càustica. Pere Renom aprèn com rentar a mà i fer el sabó.
Marc Boada explica des de plató que el sabó és una molècula molt particular, perquè és capaç de lligar-se amb una mà als greixos i amb l'altra, a l'aigua. D'aquesta manera, l'aigua pot arrossegar els olis.

22:40 Quèquicom - Citrics: exprémer fins a la pell
tancar

Citrics: exprémer fins a la pell

Cada cop que el consumidor tria taronges sense pinyols perjudica les abelles, ja que aquests insectes fecunden les varietats estèrils dels cítrics i, en conseqüència, els agricultors les foragiten. Obtenir mel de tarongina és cada cop més difícil. "Quèquicom" va al País Valencià per veure quines en són les principals espècies i varietats, com se'n fa el suc i com se n'aprofita fins i tot la pell i la polpa per produir energia. També explica com la vitamina C combat els radicals lliures.
De manera espontània, molts cítrics desenvolupen el fruit així que el pol·len toca a les portes de seva part femenina, sense donar temps que es produeixi la fecundació. Com que no hi ha hagut fecundació, no hi ha embrió, és a dir, no hi ha llavor o pinyol, però el fruit madura igualment. Aquest fenomen es diu partenogènesi.
Els agricultors han anat seleccionant varietats de taronges i de mandarines que espontàniament no tenien pinyols. Ara bé, succeeix que les abelles pol·linitzen amb pol·len procedent d'una varietat fèrtil conreada en un camp veí. Aleshores es pot produir una veritable fecundació i apareixen inesperadament taronges o sobretot mandarines amb pinyols. Aquest fenomen s'anomena pinyolada i té conseqüències desastroses pel productor de cítrics, ja que els consumidors refusen els cítrics amb pinyols. La solució adoptada per l'Administració ha estat obligar a instal·lar els ruscos d'abelles a 5 km de distància dels camps de cítrics durant la primavera. A més, permet fumigar els arbres en flor per tal d'eliminar qualsevol insecte. Perjudicar les abelles va comportar una disminució de la pol·linització, que es va haver de resoldre amb l'addició artificial d'hormones vegetals que induïssin el desenvolupament partenogenètic dels fruits. Actualment, però, es tendeix a planificar amb molta cura el conreu de varietats compatibles de cítrics en camps adjacents, però les abelles continuen proscrites i la mel de taronger costa de trobar.

23:06 Quèquicom - qqc i ... El vent
tancar

qqc i ... El vent

Monogràfic dedicat al vent a partir de diferents fragments que han aparegut al llarg de sis anys ens diferents reportatges del "Quèquicom"

23:33 Somiem el futur - La cuina del futur
tancar

La cuina del futur

Ens passem de mitjana una hora al dia cuinant. La cuina és un element fonamental del nostre dia a dia. Últimament hem assistit a una mena d'obsessió pel menjar, amb l'emissió a tot el planeta de "reality shows" de cuina i la publicació de fotos i de tota mena de hashtags sobre cuina a les xarxes socials. La cuina de 2050 haurà de respondre també a reptes ambientals: haurà de ser sostenible, preservar els recursos del planeta i afrontar l'excés de consum de carn.

00:24 L'odissea del menjar - L'últim plat
tancar

L'últim plat

En aquest episodi, l'últim de la sèrie, fem un repàs de les experiències viscudes durant la filmació dels documentals, que va durar dos anys i mig i va tenir lloc en 24 països. El productor Wook-Jung Lee, que ha estudiat cuina i és un gran aficionat a la gastronomia, ens relata els millors moments del viatge i ens convida a reviure'n els plats i els personatges més memorables, per acabar de confirmar la premissa de L'odissea del menjar que la cultura culinària ha marcat la història i la identitat humana.

01:20 Quèquicom - Despullant la bugada
tancar

Despullant la bugada

La bugada perfecta és un repte per a la física, la química i per als reporters de Quèquicom, que aprenen els millors trucs per aconseguir una roba immaculada. Com és possible que el sabó, que s'usa per netejar greixos, es fabriqui precisament amb greixos? Quina diferència hi ha entre el sabó i el detergent? Com usar el lleixiu? Si algú en sap, de rentar la roba a mà, són les senyores que de tota la vida van al safareig de Caldes de Montbui i que es fan el seu propi sabó amb les restes de l'oli de fregir i sosa càustica. Pere Renom aprèn com rentar a mà i fer el sabó.
Marc Boada explica des de plató que el sabó és una molècula molt particular, perquè és capaç de lligar-se amb una mà als greixos i amb l'altra, a l'aigua. D'aquesta manera, l'aigua pot arrossegar els olis.

01:47 Quèquicom - Citrics: exprémer fins a la pell
tancar

Citrics: exprémer fins a la pell

Cada cop que el consumidor tria taronges sense pinyols perjudica les abelles, ja que aquests insectes fecunden les varietats estèrils dels cítrics i, en conseqüència, els agricultors les foragiten. Obtenir mel de tarongina és cada cop més difícil. "Quèquicom" va al País Valencià per veure quines en són les principals espècies i varietats, com se'n fa el suc i com se n'aprofita fins i tot la pell i la polpa per produir energia. També explica com la vitamina C combat els radicals lliures.
De manera espontània, molts cítrics desenvolupen el fruit així que el pol·len toca a les portes de seva part femenina, sense donar temps que es produeixi la fecundació. Com que no hi ha hagut fecundació, no hi ha embrió, és a dir, no hi ha llavor o pinyol, però el fruit madura igualment. Aquest fenomen es diu partenogènesi.
Els agricultors han anat seleccionant varietats de taronges i de mandarines que espontàniament no tenien pinyols. Ara bé, succeeix que les abelles pol·linitzen amb pol·len procedent d'una varietat fèrtil conreada en un camp veí. Aleshores es pot produir una veritable fecundació i apareixen inesperadament taronges o sobretot mandarines amb pinyols. Aquest fenomen s'anomena pinyolada i té conseqüències desastroses pel productor de cítrics, ja que els consumidors refusen els cítrics amb pinyols. La solució adoptada per l'Administració ha estat obligar a instal·lar els ruscos d'abelles a 5 km de distància dels camps de cítrics durant la primavera. A més, permet fumigar els arbres en flor per tal d'eliminar qualsevol insecte. Perjudicar les abelles va comportar una disminució de la pol·linització, que es va haver de resoldre amb l'addició artificial d'hormones vegetals que induïssin el desenvolupament partenogenètic dels fruits. Actualment, però, es tendeix a planificar amb molta cura el conreu de varietats compatibles de cítrics en camps adjacents, però les abelles continuen proscrites i la mel de taronger costa de trobar.

02:13 Quèquicom - qqc i ... El vent
tancar

qqc i ... El vent

Monogràfic dedicat al vent a partir de diferents fragments que han aparegut al llarg de sis anys ens diferents reportatges del "Quèquicom"

02:37 Somiem el futur - La cuina del futur
tancar

La cuina del futur

Ens passem de mitjana una hora al dia cuinant. La cuina és un element fonamental del nostre dia a dia. Últimament hem assistit a una mena d'obsessió pel menjar, amb l'emissió a tot el planeta de "reality shows" de cuina i la publicació de fotos i de tota mena de hashtags sobre cuina a les xarxes socials. La cuina de 2050 haurà de respondre també a reptes ambientals: haurà de ser sostenible, preservar els recursos del planeta i afrontar l'excés de consum de carn.

03:25 GR Pirineus - La gran àgora
tancar

La gran àgora

En aquest nou viatge ens centrarem a conèixer Vic i una mica els seus voltants.

04:00 Karakia - Cultures croata i belga
tancar

Cultures croata i belga

Dues històries: "Els llenguatges universals", una història croata al Maresme; i cervesa artesana, "el nou culte a Ceres".
Entre les matèries que tenen categoria d'universals, la història de la Kaja i en Carles ens parla de tres que són ben importants per a ells: la música, la gastronomia i els idiomes. La Kaja es va formar a Zagreb com a músic percussionista i ara, a Mataró, la ciutat on viu, toca a l'Agrupació Musical del Maresme, a l'orquestra on en Carles hi toca el trombó. La gastronomia és el punt d'enllaç entre Croàcia i Catalunya i les aromes dels 'noklice' o dels 'pala-inke' es barregen sovint, a la cuina, amb les dels plats locals. I per últim, a les llengües que parlen tots dos -entre les quals hi ha el català i el croat-, s'hi ha d'afegir el de l'idioma que els va unir i el més universalista de tots: l'esperanto.
Ens quedem a Mataró per conèixer l'Sven, flamenc d'origen i tot un referent de la cervesa artesana al nostre país. Al seu bar, classificat entre els millors del món pel que fa a la qualitat de les cerveses que serveix, molts clients han après, de la seva mà, a valorar noves característiques d'aquesta popular beguda. La cervesa, que porta el nom d'una deessa de l'antiga Roma a la qual es confiaven les collites de cereals, està ressorgint aquesta última dècada en la seva versió més casolana, inspirada en les artesanes belgues. Nosaltres hem demanat als membres de l'Abadia del Pedal que ens expliquin els principis bàsics de la seva elaboració.

04:51 Xarxa Natura - Garrotxa
tancar

Garrotxa

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

04:57 L'illa del tresor - Antoni Gutierrez Diaz
tancar

Antoni Gutierrez Diaz

Després d'un estiu recuperant els tresors de l'anterior viatge, Joan Barril i Joan Ollé tornen a instal·lar-se aquest diumenge a L'illa per fer noves troballes i acollir-hi la tardor.

El Guti, exsecretari del PSUC i antic vicepresident del Parlament Europeu, serà qui els acompanyi en un retorn reforçat de música i carregat de lirisme visual.

Al llarg de la conversa, Antoni Gutiérrez Díaz abordarà la seva comunió, el pas per la presó, els principis del sense-corbatisme i fins i tot la seva passió per Chavela Vargas.

I entre les paraules, L'illa serà testimoni dels sons impossibles d'objectes dissociats, es bressolarà amb la dansa d'Andrés Corchero, i assistirà a una lliçó d'oracions invertides.

05:22 L'illa del tresor - Enrique Vilamatas
tancar

Enrique Vilamatas

Què vol dir tenir talent i sentir-se maltractat? On s'amaga la felicitat? Què va passar entre l'escriptor i l'actriu Annie Girardot? Sobre aquestes i altres qüestions reflexiona Vila-Matas diumenge, al 33, conversant amb Joan Ollé i Joan Barril, en un programa que radiografia el costat menys conegut del novel·lista. Un museu de la tardor, un rellotge musical sensible als minuts, i una femenina exhibició de trilingüisme també formaran part del material d'una illa il·luminada per bastir tresors ocults.

Progrmació BD ....
06:00 El detectiu Conan - Un extraterrestre que no ho sembla gens
tancar

Un extraterrestre que no ho sembla gens

El monitor d'una ludoteca es disfressa d'extraterrestre per demostrar-li al seu amic Kota, un nen de sis anys, que sí que existeixen. Per convèncer el nen, ha de fer una petita actuació al carrer amb testimonis. Però un home s'espanta tant quan el veu, que cau daltabaix de les escales d'un temple abandonat i es mata. La colla d'en Conan aviat descobrirà que la caiguda no ha estat del tot accidental i començarà a investigar els fets.

06:25 El detectiu Conan - Un punt sense retorn (1a part)
tancar

Un punt sense retorn (1a part)

El senyor Kogoro rep la visita de Misumi, un noi preocupat perquè la seva nòvia ha desaparegut després que es barallessin. En Kogoro accepta el cas i, amb el seu nou client van al lloc on la parella es va conèixer. Allà hi troben la noia a dins d'un cotxe que havia llogat en Misumi, el seu nòvio. Les portes estan tancades hermèticament amb cinta adhesiva, i al seient de l'acompanyant hi ha una estufa de carbó. La policia conclou que la noia s'ha suïcidat, però en Conan no ho acaba de veure clar...

06:48 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Wow that's fast...Wait for me! (Story)
06:52 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Go to Bed Part 2 (song)
06:53 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - I see you! Part 1 (song)
06:55 Wow! English Method - Early Primary Green - Hide and See Cheat! (Story)
07:00 Wow! English Method - Early Primary Green - Dont' be Scared! Part 1 (song)
07:03 Wow! English Method - Primary Bronze - Not now, Bobby! (Story)
07:08 Wow! English Method - Maggie's Haunted Doll's House (bonus)
07:14 Spirit, cavalcant en llibertat - La Lucky i la sorpresa fantasmal
tancar

La Lucky i la sorpresa fantasmal

Falta poc per Halloween, i la Lucky i les seves amigues no saben si anar per les cases demanant caramels, perquè tenen 13 anys i potser ja són massa grans. Al final decideixen espantar l'Snips i li munten tota una història de por basada en la llegenda d'una nena fantasma fa anys per Halloween i que vivia en un poble que ara està abandonat.

07:36 Kikoriki - La gallina cega i els àngels
tancar

La gallina cega i els àngels

Jugant a la gallina cega, el Carlin queda convençut que té un àngel de la guarda que l'ha salvat de fer-se mal un munt de vegades. Al principi, el Dokko es mostra molt escèptic, perquè, des del punt de vista d'un científic, és impossible que existeixin els àngels, però a mesura que hi va donant voltes, va dubtant.

07:43 Kikoriki - Veus alienes
tancar

Veus alienes

El Dokko sempre es queixa que els seus amics no l'entenen, i en un intent desesperat de trobar algú que sigui capaç d'entendre'l, busca interlocutors desconeguts a través de la seva emissora de ràdio. Fins que rep el senyal de l'Estocada, que es troba precisament en la mateixa situació que ell.

07:49 Kikoriki - El nyam
tancar

El nyam

El Krash s'entossudeix a pescar fent sevir d'esquer rajoles de xocolata. El Chiko, cansat de les seves extravagàncies, se'n torna a casa, però justament quan ha marxat, el Krash aconsegueix pescar un drac petitó molt llaminer que anomena Nyam.

07:55 Kikoriki - De record
tancar

De record

El Dokko està preocupat perquè segons ell perd memòria i no recorda el que ha de fer, però l'Olga li proposa una solució molt fàcil. Fer un nus en alguna cosa que tingui a mà, per cada cosa que hagi de fer. I quan vegi el nus, se li refrescarà la memòria i se'n recordarà. Sense pensar-s'ho dues vegades, el Dokko ho posa en pràctica.

08:01 Kikoriki - El joc
tancar

El joc

El Dokko està treballant amb el seu ordinador a casa seva i el Krash i el Chiko arriben amb un joc d'ordinador i li demanen que els hi posi. El cérvol els deixa jugar mentre dina i després els fa fora. Però quan prova ell el joc, s'hi queda enganxat. Passen les hores i arriba el Pin, que mira d'ajudar-lo, però el Dokko està tan malament que fins i tot té malsons del joc.

08:07 Bola & Bill - Una festa a casa
tancar

Una festa a casa

Quan el Bola i els seus pares se'n van a dinar al restaurant, el Bill i la Carolina es queden a casa molt tristos, però al cap de poc se'ls acudeix que poden aprofitar que estan sols per fer una festa. Conviden els seus amics i s'ho passen d'allò més bé, però, al final, el Bill s'enfada perquè la casa ha quedat molt desendreçada. Ell creu que ho han fet els seus amics, però resulta que és obra d'un infiltrat.

08:19 Bola & Bill - El caporal ha desaparegut
tancar

El caporal ha desaparegut

El Bola i la seva amiga Violeta han construït un dirigible que vola per fer una cursa contra el dirigible de l'Axel i la Lluna. El Bill empaita el Caporal i, de cop i volta, el gat desapareix. La senyora Stick s'enfada i confisca el dirigible fins que no trobin el seu gat. El Bill demana ajuda als seus amics i tothom es posa a buscar el Caporal. Finalment, el gat apareix on ningú s'esperava.

08:42 Misha, la gata violeta - L'avi dorm
tancar

L'avi dorm

L'avi s'estira al sofà a fer la migdiada i la mare demana a la Misha i al Guillem que no el despertin. La Misha i el Guillem desconnecten tots els aparells que poden fer soroll, però en comptes d'evitar-los, això és causa de grans terrabastalls. Fins i tot, acaben apareixent els bombers amb la sirena encesa!

08:49 Misha, la gata violeta - El casc viking
tancar

El casc viking

La Misha i els seus amics troben un casc viking enterrat al solar del poble. Quan expliquen la troballa, l'alcalde s'entusiasma i decideix exposar-lo al museu. Ara bé, durant la presentació tindran una sorpresa quan l'avi de la Misha reconegui el casc i expliqui que ell l'havia fet servir.

08:55 Misha, la gata violeta - Les botes d'aigua
tancar

Les botes d'aigua

El pare sempre renya la Misha i el Guillem perquè salten als bassals. Per això, els compren unes botes d'aigua. El problema és que hi ha sequera i no plou. Finalment, quan plou, han de córrer a trobar bassals. Fins i tot el pare s'hi s'apunta.

09:02 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen una nòria gegant
tancar

En Louie i la Yoko construeixen una nòria gegant

En Louie i la Yoko van a la fira. Quan hi arriben, però, tenen una sorpresa: les atraccions no hi són. A l'entrada també hi ha el senyor Gat, que els diu que aquest any no n'hi haurà. Tothom està molt disgustat, però llavors a en Louie se li acut una idea: construir una nòria gegant perquè el gat i els seus fills puguin pujar a la millor atracció de la fira.

09:09 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un veler de rodes
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un veler de rodes

En Louie i la Yoko van a passar el dia a la platja i coneixen el senyor Pop, que està a punt de fer l'examen per ser socorrista. El problema és que es mou molt a poc a poc per la sorra i triga massa a canviar la bandera que indica l'estat del mar. Llavors a en Louie se li acut una idea: construir-li un veler de rodes perquè es pugui desplaçar ràpidament.

09:16 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un coet
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un coet

Al vespre, en Louie i la Yoko pugen al cim d'un turó per admirar la lluna plena i s'hi troben un mico que contempla el cel amb un telescopi. Els explica que el seu somni és anar a la Lluna, però no creu que sigui capaç d'aconseguir-ho. Llavors, a en Louie se li acut una idea: construir-li un coet perquè pugui viatjar a l'espai i trepitjar la Lluna.

09:24 Artús i els vailets de la Taula Rodona - Noces impossibles
tancar

Noces impossibles

El pare de la princesa Ginebra envia un missatger a Camelot per anunciar que ha decidit casar la seva filla amb el príncep Drogó de Lorgàs. La Ginebra s'esgarrifa i l'Artús encara més. Tot i les protestes de la Ginebra, el rei Uter té clar que la nena ha d'obeir i ordena a la seva ama que prepari l'equipatge per a quan arribi el príncep. Per sort, els aprenents de cavaller tenen un pla.

09:35 Artús i els vailets de la Taula Rodona - El dolmen cantaire
tancar

El dolmen cantaire

Tot Camelot està atemorit pels rumors que un exèrcit de saxons fantasmes volta prop del castell. Els aprenents de cavallers no s'ho acaben de creure, i, gràcies a un llibre de llegendes d'en Merlí, troben un túnel secret que uneix el castell i un dolmen del bosc. Quan són al túnel, descobreixen que en Mordred vol aprofitar els rumors per apoderar-se del castell, i fan servir una llegenda per derrotar-lo.

09:48 Zoom, el dofí blanc - El triangle de Maotou
tancar

El triangle de Maotou

Un fenomen estrany causa el pànic a les aigües de Maotou. Al mar hi ha un lloc on els aparells electrònics dels avions s'espatllen i on es formen uns remolins immensos que xuclen les embarcacions que s'hi acosten. El Yann i els seus amics decideixen investigar. L'Auru està convençut que és culpa seva perquè s'ha menjat les ofrenes destinades a Tumura Ifénua, la deessa pop que viu a les profunditats de les aigües de Maotou.

10:00 Zoom, el dofí blanc - Una segona oportunitat
tancar

Una segona oportunitat

El Blaise i el Rico estan farts dels insults del Van Krook i decideixen deixar la feina. Van a veure la Maéva, que ha iniciat un negoci de venda de menjar a domicili, i li proposen treballar per ella com a repartidors. La Maéva dubta, però acaba oferint-los una oportunitat i els dona la feina. L'Auru no se n'acaba de fiar i convenç el Yann que els han d'espiar per si en porten alguna de cap...

10:13 Dracs: Cap a nous horitzons - Sarau a mitjanit
tancar

Sarau a mitjanit

Després d'haver de fugir inesperadament d'una colla de vikings que l'empaiten, en Singlot descobreix que en Viggo ha posat preu al seu cap i ha repartit cartells per tot l'arxipèlag anunciant-ho, cosa que fa que apareguin caça-recompenses de tot arreu per mirar de capturar-lo. Tot i això, en Singlot decideix acudir a la festa dels 400 anys de l'illa del Fred i no dir-ne res al seu pare per no amoïnar-lo.

10:35 Històries dels caçadors de monstres: A cavalcar! - La missió de l'ou d'or
tancar

La missió de l'ou d'or

El Cheval i el Lute van a buscar un ou d'or de gargwa. El Cheval el vol per cuinar un suflé especial per fer content el Lute, però ell no ho sap i ven l'ou a la botiga. En veure el disgust del Cheval s'endinsa al bosc per buscar-ne un altre i allà pateix un accident. Sort que el Cheval i el Laeus sempre són al seu costat quan els necessita.

11:00 George de la jungla - Llet agra
tancar

Llet agra

En Simi no té llet per fer-se l'habitual te d'abans d'anar a dormir i en George s'ofereix per anar-n'hi a buscar, però no torna fins al cap de dos anys. La llet que porta ja està caducada, però resulta que té unes propietats extraordinàries que fan que tothom es trobi estupendament bé i estigui la mar de content. Però la felicitat no és gratuïta i al final descobreixen que té certs efectes secundaris.

11:11 George de la jungla - La vall de la ciència
tancar

La vall de la ciència

Després de veure totes les atencions que en George li dedica a un singlotí de bec ganxut, que és una espècie d'ocell molt rara que està en perill d'extinció, l'Ursula decideix escriure al Consell Animal Mundial per demanar que també la declarin espècie amenaçada. Però, quan l'hi concedeixen, abusa tant dels seus privilegis que en Simi i en George es veuen obligats a fer-hi alguna cosa abans d'acabar esclavitzats per l'"Ursulus fabulòsicus".

11:22 Els Mini Ninges - Perduts al desert
tancar

Perduts al desert

El malvat Ashida, cansat de no poder localitzar mai els Mini Ninges, ordena a la Shoko que vagi al desert a buscar serps per poder-les transformar en samurais rastrejadors. Els Mini Ninges també se n'hi van per intentar aturar-la, però, quan hi arriben, perden la brúixola especial que els havia donat el Mestre Ninja. Abans de poder parar els peus a la Shoko, hauran d'aprendre a orientar-se!

11:33 Els Mini Ninges - La Tatsu-Koori
tancar

La Tatsu-Koori

És ple estiu i l'Ashida, que no suporta la calor, té un pla per refrescar-se: enviarà la Shoko a les muntanyes a buscar la Tatsu-Koori, un drac que escup gel i que portarà l'hivern etern a la Terra sota el Núvols. Quan tot es comenci a glaçar, l'única esperança serà que els Mini Ninges trobin la Tatsu-Koori i li escalfin el cor que li va glaçar fa molts anys Atsumori, el rebesavi de l'Ashida.

11:43 Els Mini Ninges - Bambum
tancar

Bambum

El malvat Ashida està decidit a construir un camí entre la Fortalesa de l'Est i la de l'Oest destrossant tot el que trobi pel mig, com ara el poblat de la Terra sota els Núvols. L'aparició dels samurais voladors farà que amb els poders dels Mini Ninges no n'hi hagi prou per aturar l'exèrcit de la Shoko. Aquesta vegada hauran de confiar en la màgia del gran Mestre Ninja, i en la de la natura!

11:54 Els Mini Ninges - Les vagonetes de l'Ashida
tancar

Les vagonetes de l'Ashida

L'Ashida vol comunicar el gran llac de lava subterrani amb l'exterior perquè socarrimi tota la Terra Sota els Núvols. El problema és que els samurais que té no són gaire eficaços com a miners. Però llavors la Shoko topa amb uns talps, i els converteixen en samurais talp, que són perfectes per excavar. Mentrestant, els Mini Ninges competeixen per equips per demostrar les seves habilitats. Però el Hiro, com sempre, és massa individualista.

12:05 Els germans Kratt - La ciutat dels falcons
tancar

La ciutat dels falcons

L'Aviva està acabant d'enllestir el vestit de falcó peregrí, l'animal que vola més de pressa del món. En Chris frisa per anar a buscar falcons a l'altiplà d'Etiòpia, en Martin s'estimaria més anar-los a buscar al Pantanal del Brasil, però en Zach acaba d'enviar els seus zachbots a liquidar un niu de falcons que hi ha a la ciutat. Avui, res de viatges, avui toca salvar falcons a la ciutat!

12:27 Els germans Kratt - El koala globus
tancar

El koala globus

Els germans Kratt estan impacients per viure un repte com els aventurers dels vells temps: sense telèfons ni comunicacions, viatjaran guiant-se pel sol, les estrelles i els vents del desert d'Austràlia. Tot per tornar un koala globus al seu hàbitat natural. Es tracta d'una excursió de supervivència i en depèn la vida d'un koala... Els hi acompanyes?!

12:49 Espies de veritat - Drenatge cerebral
tancar

Drenatge cerebral

La Sam assisteix a un programa nou i audaç per participar-hi. Les noies creuen que la seva derrota ha estat provocada simplement per la por escènica. Fins que el dia següent, la Sam comenci a perdre la memòria. Investigant, l'Alex i la Clover descobreixen que en Larry, l'amfitrió del programa roba la força intel·lectual dels seus contrincants i la passa a la ment de la seva nòvia, la Margie. Així, poden controlar les ones hertzianes i aviat, fins i tot, el món! Podran les noies recuperar el poder mental de la Sam abans que ella es converteixi en un vegetal? D'altra banda, la Sam fa una classe particular de ciències a un noi que es diu Zack.

13:10 Espies de veritat - Víctimes de la moda
tancar

Víctimes de la moda

La famosa dissenyadora de moda que també va aparèixer al capítol "Un toc salvatge" ha tornat. Vol venjança. Amb la seva nova línia de roba de moda, planeja arribar al cim de la indústria de la moda. Pretén matar qualsevol persona que s'atreveixi a portar les seves peces de roba, incloent-hi l'Alex, la Sam i la Clover. Podran, les espies, alliberar-se de la moda assassina i parar l'Helga abans que ella provoqui més víctimes arreu del món?

13:35 Un drama total: Els cracs - Herois contra Malvats
tancar

Herois contra Malvats

En Chris McLean torna a reunir una colla de concursants de les temporades anteriors i forma dos equips que hauran de lluitar en un nou repte ple d'emocions: trobar la clau que obre la porta d'un hotel balneari sota unes aigües infestades de taurons. El premi és passar una nit al balneari. Els dos equips són el dels Hàmsters Heroics, format per la Courtney, la Lindsay, la Sierra, en Mike, la Zoey, en Cameron i en Sam, i el dels Voltors Malvats, format per la Heather, l'Ezekiel, en Duncan, la Gwen, en Lightning, l'Scott i la Jo.

13:56 En Grizzy i els Lèmmings - Músculs exprés
tancar

Músculs exprés

L'ossa de qui en Grizzy està enamorat ha perdut la seva flor preferida, que ha anat a parar sota una roca gegant. En Grizzy prova d'aixecar-la, però pesa massa. De seguida decideix començar una rutina de culturisme intensiva amb l'aparell de gimnàstica passiva del guardabosc. El problema és que els lèmmings ja l'estan fen servir amb un caribú per muntar-se el seu "rodeo" particular. Fins que, accidentalment, un curtcircuit incrementa l'eficàcia de l'electroestimulació.

14:03 En Grizzy i els Lèmmings - Lèmmings hivernals
tancar

Lèmmings hivernals

Un Grizzy molt acalorat veu un anunci de gelats i li venen ganes de prendre'n un. Malauradament, els lèmmings ja els han agafat tots del congelador del garatge per construir una pista de neu de gelat de maduixa i vainilla. Però en Grizzy no està disposat que el gelat que tant li ve de gust acabi a terra!

14:10 En Grizzy i els Lèmmings - Canvi de papers
tancar

Canvi de papers

Després d'haver rebut un cop molt fort al cap, en Grizzy ja no és ell mateix: ara es pensa que és un rosegador! L'os intenta que la banda l'accepti per jugar amb ells com si fos un altre lèmming. Però aviat, els seus nous companys el començaran a trobar molt pesat!

14:16 En Grizzy i els Lèmmings - Un ós a la nit de bruixes
tancar

Un ós a la nit de bruixes

En Grizzy se sorprèn de veure la cabana del guarda forestal tota decorada per a la festa de la nit de bruixes. Però mentre que aquest ambient posa els pèls de punta a l'os, els lèmmings són al setè cel saltant a una olla plena de núvols de sucre. En Grizzy vol desfer-se dels dolços fins que, accidentalment, se n'empassa un i descobreix que li encanten.

14:23 En Grizzy i els Lèmmings - Doblega que doblegaràs
tancar

Doblega que doblegaràs

Gràcies a un vell manual de papiroflèxia japonesa tradicional, els lèmmings fabriquen en cadena ocells de paper amb els quals juguen a planar. En Grizzy s'adona que podria fabricar la magnífica papallona de la tapa i regalar-l'hi a l'ossa dels seus amors. Esclar que, per doblegar els lèmmings, cal convertir-se abans en un autèntic mestre de la papiroflèxia! Se'n sortirà?

14:30 El xou de la Pantera Rosa - Insecticida rosa/Val més traça que força/La Pantera Rosa escridassa
tancar

Insecticida rosa/Val més traça que força/La Pantera Rosa escridassa

L'inspector Clouseau ha de portar un perillós delinqüent a complir condemna a una presó situada en una illa remota. Però s'equivoca durant la travessia i acaben desembarcant en una illa deserta on s'hauran de quedar fins que passi un altre vaixell, sis mesos després. Les baralles entre el criminal i l'inspector aniran pujant de to cada dia que passi.

14:52 La Pantera Rosa - Tuba-d'or rosa
14:58 La Pantera Rosa - Paradís rosa
15:04 Els germans Kratt - El guepard bòlid
tancar

El guepard bòlid

L'animal més ràpid del món és el guepard, i, segons els germans Kratt, pel terreny accidentat de la sabana africana, és del tot impossible córrer més que un guepard. L'Aviva no hi està d'acord i ja està treballant en el seu nou invent per desmuntar la teoria d'en Martin i en Chris. Però atenció, perquè en Zach també s'ha apuntat a la cursa! Qui serà el més ràpid?!

15:26 Els germans Kratt - Un nas com un cabàs
tancar

Un nas com un cabàs

En Chris i en Martin, que estan estudiant els nassuts, uns micos amb un nas molt gros de la selva de Borneo, de sobte s'han convertit en els caps d'un dels grups de nassuts. El Nàpia, el cap de debò, ha quedat ferit quan rescatava una de les cries d'un cocodril gavial. Mentre l'Aviva mira de curar-lo, els germans Kratt hauran de protegir la resta de nassuts. Vols saber per què serveix el nas tan gros?!

15:48 Robin Hood, el trapella de Sherwood - L'estàtua del príncep
tancar

L'estàtua del príncep

El príncep Joan escura els seus súbdits per fer-se fer una estàtua. L'escultor, però, és un estafador i fa una escultura només amb un bany d'or per quedar-se amb la resta dels diners. Determinats a recuperar l'or, en Robin i la seva banda roben l'estàtua fraudulenta. Però el Petit John és capturat. Quan en Robin descobreix l'enganyifa, se les empesca per esmunyir-se al castell a fi de rescatar el seu amic i recuperar l'or de la gent.

16:00 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Enredaire enredat
tancar

Enredaire enredat

El príncep John pretén capturar en Robin infiltrant en Ralf a la banda per descobrir el seu amagatall. El primer intent d'en Ralf fracassa; així i tot, el xèrif captura en Tuck i en Ralf l'ajuda a escapar-se a fi que l'admetin a la colla. En Tuck, agraït, critica en Robin, que dubta de la bona fe del bessó. I amb raó! La Marian fa xerrar el príncep Joan i avisa en Robin.

16:12 Robin Hood, el trapella de Sherwood - L'or invisible
tancar

L'or invisible

Els tres lladregots roben un anell molt valuós i en Robin i els seus amics el recuperen sense saber que ha sigut gràcies a la màgia de la Marian. Però després no volen que la Marian els acompanyi a empaitar els lladres i la fan quedar al castell, on ella i la Scarlett miraran de tornar a recuperar l'anell, aquest cop confiscat per l'avar príncep Joan com a pagament d'impostos.

16:24 Les Tres Bessones - Els fesolets màgics
tancar

Els fesolets màgics

Els habitants de la Ciutat de la Tristesa estan tristos i callats. En el cim d'un fesolet, les tres bessones descobreixen un fantàstic jardí, propietat d'un gegant. Les nenes s'adonen que un jardí tan maco com aquell a la Ciutat de la Tristesa portaria la felicitat als seus habitants.

16:47 Les Tres Bessones - Els músics de Bremen
tancar

Els músics de Bremen

Durant la nit, un burro comenta a les tres bessones que el seu amo vol comprar-se un tractor, que substituirà la feina de l'animal. L'endemà decideixen, per aquest motiu, anar-se'n tots a la ciutat de Bremen per començar-se a guanyar la vida com a músics. Finalment, acabaran viatjant en vaixell a través dels canals i, durant el trajecte, es troben amb altres animals -un gos, un gat i un gall- que també desitgen convertir-se en músics i que decideixen acompanyar-los.

17:11 Els mixets - La felicitació musical
tancar

La felicitació musical

Els mixets pensen què li poden regalar al pare pel seu aniversari. Quan troben el regal adequat, els agrada tant... que el gasten! I llavors s'han d'empescar una manera perquè faci el mateix efecte. Se'n sortiran?

17:15 Els mixets - Seguim les instruccions
tancar

Seguim les instruccions

SINOPSI

Els mixets van a casa de l'àvia, que els ha preparat una habitació perquè s'hi puguin quedar a dormir. Mentre el pare munta els llits, els mixets es posen a muntar un vaixell pirata, però no se'n surten perquè no segueixen les instruccions.

17:20 Els mixets - El circ dels Mixets
tancar

El circ dels Mixets

Els mixets i els seus amics volen muntar un circ. La Dolça decideix fer el número de domadora d'animals, però no troba cap animal que s'hi avingui. Finalment, el seu pare es disfressa de lleó, però no serà tan fàcil de domar com es pensa la Dolça.

17:25 El Mic i els seus amics - Mandarines per a les nines
tancar

Mandarines per a les nines

Fer una botiga per jugar a vendre i comprar és molt divertit. Mandarines per a les nines! Llimones per a les mones! Maduixes per a les bruixes!

17:50 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un helicòpter
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un helicòpter

Caminant per la muntanya, en Louie i la Yoko es troben una cabra dels Alps molt preocupada. El seu germà ha sortit a collir flors alpines a primera hora del matí i encara no ha tornat. Ell ha sortit a buscar-lo, però no és gaire aventurer i li fa una mica de por enfilar-se a dalt de tot de les muntanyes. Llavors, a en Louie se li acut una idea: construir un helicòpter.

17:57 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un globus aerostàtic
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un globus aerostàtic

SINOPSI En Louie i la Yoko fan senderisme. Quan s'aturen a descansar, es troben dos gossos que també van d'excursió. Volen arribar al cim de la muntanya, però hi ha hagut una esllavissada de roques que ha tallat l'únic camí que hi porta. A en Louie se li acut una idea per ajudar-los: construir un globus aerostàtic que els permetrà sobrevolar els cims de les muntanyes i descobrir uns paisatges fabulosos.

18:04 Leo, el guardabosc - El ren
tancar

El ren

Tot jugant amb un frisbi al jardí, el Leo i l'Heroi troben una cria de ren. La Katie informa el seu germà que és molt important que els rens tan petits estiguin amb la seva mare. Per això, sense perdre ni un minut, emprenen un viatge per portar l'animaló amb el seu ramat, on hi ha la mare. Però, pel camí, el petit ren salta dins d'un riu i està a punt d'ofegar-s'hi.

18:14 Leo, el guardabosc - L'esquirol dels plataners
tancar

L'esquirol dels plataners

El Leo troba un esquirolet molt petit voltant pel jardí. La Katie li comenta que és un esquirol dels plataners, una espècie d'esquirol que fa un xerroteig molt semblant al dels ocells. Però encara és una cria i necessita la llet de la mare per poder fer-se ben gran i fort. Els aprenents de guardabosc, doncs, se'n van al bosc d'on és originari l'animaló per buscar la seva mare i tornar-l'hi.

18:26 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Florence Nightingale
tancar

Soc la Florence Nightingale

La Yadina té singlot i no hi ha manera de fer-l'hi passar. Després que el Xavier i el Brad hagin provat tots els remeis sense èxit, la Berby decideix emportar-se'ls a conèixer la Florence Nightingale, una infermera anglesa que ens va ensenyar moltes coses sobre com tractar més bé els malalts, i que es desvivia per ajudar els altres. Però, com s'ho farà, per fer-li passar el singlot a la Yadina?

18:37 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc el Charlie Chaplin
tancar

Soc el Charlie Chaplin

La Yadina està molt trista perquè la doctora Zoom s'ha tacat de melmelada de raïm i no podrà jugar amb ella fins que el seu pare no la banyi. El Xavier i el Brad intenten animar-la, però, com que no se'n surten, la Berby els porta a conèixer Charlie Chaplin, l'actor de cinema mut que sabia que fer riure la gent és una manera molt bona de fer-la sentir millor.

18:48 Un dramarama total - Qui té nas es moca
tancar

Qui té nas es moca

La Courtney ha portat una casa de nines a la guarderia per ensenyar-la als seus companys. Quan es prepara per fer la presentació, s'adona que li ha desaparegut un sofà. Com que no el troba enlloc, es posa molt nerviosa, perquè creu que sense el sofà no podrà fer la presentació de la casa. El que no sap és que la Beth se l'ha ficat al nas.

18:58 Un dramarama total - La cosa pinta malament
tancar

La cosa pinta malament

A la Leshawna li han tocat dues entrades per anar a un parc d'atraccions. Per decidir quin company de la guarderia l'hi acompanyarà, decideix organitzar una batalla amb globus de pintura. Qui guanyi, s'emportarà l'entrada, encara que potser resulti que no és l'acompanyant més ideal per passar un bon dia.

19:07 Un dramarama total - Maleïts marrecs
tancar

Maleïts marrecs

En Noah i l'Owen juguen a un videojoc molt difícil i guanyen la partida. De cop i volta, es presenta un coronel de l'exèrcit amb un tanc i li proposa a en Noah d'ingressar al cos dels milimarrecs. Per ser-ne membre, però, abans ha de passar unes proves d'ingrés. En Noah s'hi presenta i l'Owen es posa molt trist perquè té por de perdre el seu millor amic. Finalment, en Duncan el convenç d'anar a sabotejar-li les proves perquè no l'acceptin.

19:18 Mondo Yan - A mercè del vent
tancar

A mercè del vent

Els Ancians assignen als Guardians la neteja del Senyor del Vent. Ells no poden resistir-se a fer surf aprofitant els Vents de les Ones que només bufen un dia a l'any. Però en Xia i l'April acaben capturats per la Bèstia del Vent. En Pai els rescata foragitant la Bèstia del Vent, que té el nas molt fi, amb pudor de ceba i de guèisers de sofre.

19:30 Mondo Yan - Ens enfonsem!
tancar

Ens enfonsem!

En Mei decideix impressionar en Negu fent un museu d'art. Per poder-lo construir, fa que el Mutant menja-roques enderroqui edificis antics. Llavors, la terra dels Guardians es comença a enfonsar. En Pai vol "pescar" la causa de l'enfonsament, el mutant mossega l'ham i ells el persuadeixen perquè mengi alguna cosa que no siguin pedres.

19:42 Zoom, el dofí blanc - SOS nàufrags
tancar

SOS nàufrags

Una tempesta sorprèn l'Auru i la Clarissa, que van a parar a una illa deserta. Han de sobreviure fins que els trobin. L'Auru intenta tranquil·litzar la Clarissa i fa gala d'un gran enginy perquè la seva illa deserta sigui el màxim de còmoda possible. Per primera vegada, la Clarissa comença a apreciar les virtuts de l'Auru. Però quan va a buscar llenya, l'Auru fa un descobriment increïble. Segur que són en una illa deserta? I l'hi ha de dir a la Clarissa?

19:54 Zoom, el dofí blanc - L'odissea del Raoul
tancar

L'odissea del Raoul

El Kaï, el cosí de la Timéti, veu una serp perillosa a Maotou. El Yann, la Timéti i l'Auru decideixen buscar-la perquè no mossegui ningú. Mentre són fora, la Marina s'ha de quedar cuidant el Kaï. Però mentre els dos nens preparen el bany del Raoul, aquest fuig i cau al mar. El petit coala viurà una aventura increïble que el posarà sobre la pista de la serp.

20:09 Dracs: Cap a nous horitzons - Sarau a mitjanit
tancar

Sarau a mitjanit

Després d'haver de fugir inesperadament d'una colla de vikings que l'empaiten, en Singlot descobreix que en Viggo ha posat preu al seu cap i ha repartit cartells per tot l'arxipèlag anunciant-ho, cosa que fa que apareguin caça-recompenses de tot arreu per mirar de capturar-lo. Tot i això, en Singlot decideix acudir a la festa dels 400 anys de l'illa del Fred i no dir-ne res al seu pare per no amoïnar-lo.

20:31 Les Sisters - Quin coco!
tancar

Quin coco!

La Marine contesta correctament les preguntes d'un famós concurs de ràdio... sense dir-li a la Wendy que era una reemissió i que el dia abans havia sentit totes les respostes. La Wendy queda bocabadada amb la nova intel·ligència de la seva germana. La Marine hauria d'estar contenta, però es veu que la Wendy estima més la nova Marine, amb la seva passada de quocient intel·lectual, que la Marine de tota la vida.

20:42 Les Sisters - Pànic a casa
tancar

Pànic a casa

Mentre discuteixen i es barallen, la Marine i la Wendy senten una conversa que les deixa glaçades: els pares volen divorciar-se. Però el pitjor de tot és que separaran les filles també. L'una viurà amb el pare i l'altra amb la mare. Les germanes decideixen impedir el desastre i per això no els queda més remei que convertir-se en les filles més encantadores del món.

20:54 Les Sisters - La "germanetitis"
tancar

La "germanetitis"

A la Wendy li surten tot de granets i no para d'esternudar i de gratar-se quan se li acosta la Marine. I si s'ha tornat al·lèrgica al corconet? La Wendy li explica que ha agafat la "germanetitis", una al·lèrgia a les germanetes que pateixen alguns adolescents. I això vol dir que la Marine no podrà tornar a jugar amb la seva germana? No. Perquè la Wendy es curi només cal que la Marine no se li acosti en tota la tarda.

21:05 Avatar: l'últim mestre de l'aire - La biblioteca
tancar

La biblioteca

Avui el professor Zei durà els nostres herois fins a la biblioteca de Wan Shi Tong, situada enmig del desert. Segons la llegenda, la va construir l'Esperit del Coneixement amb l'ajuda de les seves guineus cercaconeixements. Allà, en Sokka espera descobrir-hi tots els secrets per derrotar la Nació del Foc. Però primer cal arribar-hi!

21:32 El detectiu Conan - La trampa del sistema de seguretat
tancar

La trampa del sistema de seguretat

En Kogoro i en Conan acompanyen a casa seva una clienta que ha estat víctima d'un robatori per revisar la seguretat del seu pis. Quan ja se'n van senten un soroll. Un veí ha caigut des de la terrassa. És un accident o un assassinat? Quan la policia entra al pis de la víctima hi troba una joia de la clienta d'en Kogoro. L'home mort era el lladre que robava al barri?

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:24 Programes Externs Esports - Cantàbrica BTT amb alforges
06:49 Onze
08:22 Programes Externs Esports - NBA: Millors esmatxades Lebron James
08:29 Nascar - Nascar Pocono
09:56 GR Barcelona - Made in BCN
tancar

Made in BCN

Els millors moments...

10:22 GR Barcelona - Sabors de Sants
tancar

Sabors de Sants

De Sants al Poble Sec (passant pel MNAC). 5 km.
Una ruta on tastarem el districte de Sants i aprendrem que és un dels llocs amb més "sabor" de la ciutat. Començarem a un dels centres d'activitat i de vida del barri, el Mercat Nou, a una parada d'olives i conserves, després visitant diferents museus del pla de Montjuïc, especialment el MNAC on investigarem un crim a través de les seves obres, i acabarem, fent un vermut amb la Salseta del Poble Sec.

10:49 Thalassa - LA FORÇA DEL LLEVANT
11:12 GR Terres del sud - La via verda
tancar

La via verda

Avui recorrerem la via verda la Vall de Safan, al seu pas pel Baix Ebre i la Terra Alta.
I començarem a Tortosa, una ciutat il·lusionadora, humanista¿, on coneixerem una de les tradicions més arrelades a la població: la Festa del Renaixement i els seus abanderats. Agafarem la bici, passarem el pont del tren, i a partir d'aquí farem via seguint el curs de l'Ebre passant per Roquetes, Jesús, Aldover i Xerta; el poble dels cítrics, que, a més, tenen un component molt especial. En sortir visitarem l'Assut i, poc després, farem nit a l'antiga estació de Benifallet.
L'endemà començarem esmorzant a Pinell de Brai, al més pur estil dels pagesos. Sabeu què és una clotxa? Després ho sabreu. Continuarem pel Santuari de la Fontcalda, Prat de Comte, on aprendrem com es fa el seu preuat aiguardent. Travessarem Bot, Horta de Sant Joan i acabarem a Arnes, a casa de la Teresa, una artesana encantadora i que, a més, té llum pròpia.
En total, 49 km, dividits en dues jornades i fets íntegrament en bicicleta.

11:56 Boscos - Oliverars (Delta de l'Ebre)
tancar

Oliverars (Delta de l'Ebre)

A les Terres de l'Ebre el productor d'oli Lluís Porta, ens guiarà per les extensions d'oliveres més importants de Catalunya. Coneixerem en Mariano Cebolla, un fotògraf especialista en natura, que ensenyarà quins són els millors angles per immortalitzar oliveres mil·lenàries. Descobrirem un habitant comú d'aquesta zona: el teixó. Antonio Altés, un dels últims recol·lectors de palma de la zona, recollirà branques de margalló i veurem en quins objectes les converteixen les artesanes locals, com l'Asunción Cardona.

12:24 Karakia - Tayssir, un català de Tunísia
tancar

Tayssir, un català de Tunísia

Tot i la seva joventut, en Tayssir ha viscut als Estats Units, al Japó, a Israel, a Egipte... Però per acabar els seus estudis universitaris, aquest tunisià de naixement, ha escollit Catalunya, enamorat de la llengua i la cultura catalanes. Després d'un temps vivint a Perpinyà, nosaltres l'hem trobat a Tarragona, on prepara la tesi sobre Anselm Turmeda. D'alguna manera, el nostre protagonista ha fet el viatge invers a aquell que el frare franciscà va fer a finals del segle XIV. Turmeda, nascut a Mallorca, va renunciar a la visió occidental de l'època i es va instal·lar a Tunis, atret per l'Islam. Lluny de semblar un personatge fora d'època, algunes de les seves idees són ben actuals, com veurem al programa. Aquest serà un capítol on a més, parlarem de llengües, de l'oportunitat que representa la globalitat ben entesa o del sa cosmopolitisme dels pisos actuals d'estudiants. La Laura, la Clàudia i en Rubén, els companys de pis d'en Tayssir, bé que ho saben. Amb tots ells, compartirem la preparació d'un àpat típic de Tunis amb amanides com la tunsia, d'ou i sardina, o la fakous, amb cogombre. "Nuàcers bil aaluix ue khodra" és el nom del plat principal a base de pasta amb xai i verdures que ens portarà a l'època dels hàfsides, la dinastia que regnava a Tunis a l'època de Turmeda. Però tot plegat, comença amb la recerca d'un ingredient per a les postres, l'"zgugu".

13:00 E3 Noticies
13:22 Onze
14:57 Temps d'aventura - Temps d'aventura
15:23 Zona zàping
15:58 Viatges insòlits - Pitcairn
tancar

Pitcairn

L'illa de Pitcairn, al mig de l'oceà Pacífic, només té uns 50 habitants, descendents dels amotinats del vaixell de la marina anglesa "Bounty". El 2004 Pitcairn es va fer famosa arreu del món per un judici sobre violacions i pedofília, en què es van condemnar 8 homes de l'illa. Uns 10 anys després, en Tom visita Pitcairn i, entre d'altres coses, descobreix una discoteca en una casa particular, un restaurant que només obre un dia a la setmana i una comunitat tancada que no vol recordar el passat sinó mirar cap al futur.

16:44 Thalassa - Saint Martin, un paradís amenaçat
17:04 Somiem el futur - El treball del futur
tancar

El treball del futur

El 2050 hi haurà gairebé 7.000 milions de persones en edat de treballar i la població activa comprendrà cinc generacions. Les transformacions digitals, la generalització dels robots i l'explosió del "big data" al lloc de treball obren immenses possibilitats. A tot el planeta investigadors, innovadors i emprenedors reinventen la nostra relació amb el treball per adaptar-nos a una nova era.

17:52 Futbol Americà : European League of Football - Cologne Centurions-Barcelona Dragons
20:58 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

21:22 Especials Esports - Messi segons Xavi Hernández
21:34 Messi, el desè art - Messi, el desè art
tancar

Messi, el desè art

Messi, el desè art és un documental que es qüestiona si el futbol de Lionel Messi es pot considerar art.
Conduït per RAMON Gener i amb la participació d'excompanys, entrenadors i rivals de Messi, el programa fa un repàs dels moments culminants, els gols, els títols i les jugades de tota la seva carrera al Barça com a professional.

22:48 Especials Esports - Messi segons Jorge Valdano
23:00 Onze
00:33 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:54 Onze
02:27 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:48 Futbol juvenil - Futbol juvenil: Copa de Campions R. Madrid-Deportivo 1a. semifinal
04:39 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

05:01 Ral·li - WRC Ral.li Kenya resum final