TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
08:00 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia. Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

12:00 12 - 14
13:54 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:38 Cuines - Patates amb safrà
tancar

Patates amb safrà

Les patates són bones acompanyants i també són bones protagonistes. En Marc Ribas les fa lluir amb safrà i perfums de muntanya.

15:54 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

La Gemma té la barra de retreure a en Miquel que se n'anés amb l'Octavi. Ell la quadra i li diu que no sap gaudir de la vida. Empipada, vol fer-li veure que s'equivoca. En Mateu proposa a la colla de celebrar la revetlla de Sant Joan a la masia del seu padrí, al Montseny, en memòria d'una altra revetlla èpica que van fer quan anaven a l'institut. Sembla que diran que sí. La Marta i en Mateu flirtegen. Ja a la tarda en Mateu parla amb algú que li confirma que té un problema greu. La Cati i en Quim, per controlar, també s'apunten a l'excursió a Santa Margarida i els Monjos. De tornada, també s'apunten a dinar a casa de l'Eva, on en Santi i la Júlia l'han preparat. Hi ha tensions de tota mena i sorpresa final.

16:34 Tot es mou
20:15 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre. El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta. Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Marc Giró, Joan Grivé i Àlex Martínez, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
21:57 Polònia - + info
tancar

+ info

Avui l'espai de sàtira política "Polònia" analitzarà els resultats de les eleccions municipals i europees. Es viurà la dicotomia en què es troba JuntsxCat després de caure fins a ser cinquena força a l'Ajuntament de Barcelona i de l'èxit de Carles Puigdemont (Queco Novell) a les eleccions europees. A la seu del PSC estan eufòrics amb els resultats. Miquel Iceta (Ivan Labanda), entusiasmat amb la resurrecció dels socialistes i el cinturó roig, deixarà de banda Queen per celebrar-ho amb el "Thriller" de Michael Jackson. En canvi, Ciutadans no ha aconseguit acostar-se a les expectatives generades per Manuel Valls (David Marcé), que buscarà qualsevol excusa per fugir de Barcelona. A l'estil de "Mary Poppins", marxarà de la ciutat, però no li serà fàcil: la resta d'alcaldables disposats a escapar-se han provocat un embús. Mentrestant, a La Moncloa, Pedro Sánchez (Pep Plaza) prepara la legislatura europea de Josep Borrell (Queco Novell), però l'aparició d'un gra amb forma de Puigdemont al cul de Borrell els ho posarà molt difícil. Finalment, una altra entrega del documental "Ultranational Geographic" mostrarà l'arribada de la dreta a l'Ajuntament de Madrid. Sembla que Pablo Casado (David Marcé), Albert Rivera (Ivan Labanda), Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) hi han fet niu.

22:35 Persona Infiltrada - Marta Torné
tancar

Marta Torné

La Marta Torné és la convidada d'aquesta setmana al Persona Infiltrada. L'actriu i presentadora concursarà contra una família de Badalona amb arrels al Panjab indi. L'exotisme i el ball de Bollywood seran dos dels ingredients d'un programa amb molt de picant. La Marta haurà d'afinar mot bé la vista per fixar-se en tots els detalls i detectar quin membre de la família hi sobra. Inspeccionar la casa de dalt a baix, interrogar-los a fons i mirar de fer-los caure en contradiccions seran alguns dels recursos que tindrà al seu abast per aconseguir-ho. La família, per la seva banda, intentarà marejar-la i confondre-la tant com pugui. Al final de la jornada, la Marta s'haurà de decidir per un dels membres de la família. Si encerta la persona infiltrada, un espectador s'endurà els 5.000? per sorteig. Però si la família aconsegueix enredar-la, seran ells i la persona infiltrada els qui es quedaran el premi del programa.

23:39 Quan arribin els marcians - Reggaeton, mitomania i Santi Balmes
tancar

Reggaeton, mitomania i Santi Balmes

El boom de la música urbana llatina, la mitomania i el músic i líder de Love of Lesbian, Santi Balmes, protagonistes d'un nou capítol marcià.

00:26 Més 324
02:00 Gran Reserva. Cultura - El tresor de l'illa - Montserrat Tura
tancar

El tresor de l'illa - Montserrat Tura

Montserrat Tura arriba en bicicleta a El tresor de l'illa¿Què n'ha après, dels seus adversaris? ¿Ha rebut consignes del partit? ¿Quin pes tenen l'avi, el pare, la mare, les filles, en la vida de la consellera d'Interior? Durant mitja hora de conversa, l'interior de la consellera queda el descobert aquest diumenge al 33 en un passeig pels passadissos de la intimitat: l'amor, la seguretat -i la por de sostenir una pistola-, Serrat, Raimon i la llibertat, la devastació del foc, la nostàlgia de Mollet, i fons i tot un micro-recital de qui va ser poètica pubilla configuren així alguns dels inèdits tresors d'una illa de subtil textura.

02:26 Gran Reserva. Cultura - El tresor de l'illa - Rafael Ribó
tancar

El tresor de l'illa - Rafael Ribó

Rafael Ribó es defensa a El tresor de l'illaHa recollit centenars de greuges com a Síndic, però són sobretot les queixes i els regals que ha rebut de la vida els que porta aquest diumenge a El tresor de l'illa per jutjar-los sense pressa: després de presidir un improvisat tribunal, Ribó indaga en els enigmes de l'amor sublimat, experimenta la ceguesa amb 'ulls del món', evoca els companys de viatge en les files del comunisme, de Carrillo a Vázquez Montalbán, recrea el seu periple americà en plena contracultura, i en últim terme acull -amb el somriure envermellit- les notes musicals del seu passat sentimental.

02:51 Ritmes a l'estudi - JAVIER GALIANA & SPICE BERBERECHOS
tancar

JAVIER GALIANA & SPICE BERBERECHOS

El pianista gadità ens presenta "Campo de Agramante", el seu últim disc, que amb una formació renovada aprofundeix en el camí musical obert en la seva obra anterior, "Werther en Nueva York". La formació jazzística dels components de la banda i el flamenc com a base continuen sent l'element principal de la seva recepta.

03:51 Blues a l'estudi - DANI NEL·LO
tancar

DANI NEL·LO

Dani Nel·lo ens presenta el seu nou repertori. Abans que la guitarra elèctrica fos l'instrument rei de la música popular, el saxo va ser l'eina més utilitzada per fer-se sentir en les formacions de rhythm'n'blues i soul. King Curtis en va ser un dels màxims exponents. Els temes que sentireu avui volen ser un homentatge a aquest gran saxofonista que ha influït tants i tants músics. L'acompanyen Mario Cobo a la guitarra, Pere Puertas també a la guitarra, Santi Ursul al baix i Anton Jarl a la bateria.

04:51 Jazz a l'estudi - Jaume Gispert Quartet
tancar

Jaume Gispert Quartet

Entrem a l'estudi per escoltar el compositor i pianista Jaume Gispert presentant noves composicions amb el seu grup. De trajectòria i vocació internacionals, desenvolupa junt a Patricia Herrero a la trompeta, Jordi"Petit"Blanes al baix i Xevi Matamala a la bateria, una sèrie de temes sense límits, prejudicis ni idees preconcebudes.

05:51 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
21:57 (S)avis - Anna Sallés
tancar

Anna Sallés

Anna Sallés (1940), historiadora

22:56 La gent normal - Ser transexual, com es viu?
tancar

Ser transexual, com es viu?

Què faries si la teva filla de 6 anys et diu que vol ser un nen? A quina edat comença la transsexualitat? Com se senten les persones transsexuals en descobrir que viuen en el cos equivocat? Com ho diuen al seu entorn, com queden les seves relacions personals i com se senten en la nostra societat? Són algunes de les preguntes que respon aquest capítol de La gent normal, que parla amb la Marta i la Sofia, dones transsexuals adultes, i la Louis, la mare d'un nen transsexual, el Leo, que des que té ús de raó s'ha sentit nen tot i haver nascut amb el cos d'una nena. La Louis explica com ho han gestionat amb el seu company, com s'han assessorat i com, finalment, han decidit tractar el seu fill com un nen. Un relat radicalment diferent del de la Marta, que va aconseguir operar-se amb 47 anys, després de tota una vida amb una identitat i un físic masculí que rebutjava des de ben petita. "Als 12 anys ja em notava diferent i li vaig preguntar al meu pare si podia ser que una persona amb penis fos una dona", explica. Amb ella i amb la Sofia també parlem de com això condiciona les seves relacions personals i afectives anteriors a la seva transició femenina i de la mirada dels altres. La Sofia parla del "sentiment de culpa per no encaixar amb el que espera la societat de tu, o la teva família. Tu, vestint-te de dona, encara que sigui d'amagat, sents que hi ha alguna cosa que no funciona, alguna cosa que estàs fent malament". Acompanya la Marta, la Sofia i la Louis, la Soraya, terapeuta a Trànsit, el servei d'assessorament i acompanyament que ofereix la sanitat pública a les persones transsexuals, i parella d'un home transsexual. Agnès Marquès conversa amb totes elles a la taula on comparteixen les seves experiències envers la transsexualitat.

23:27 La gent normal - Pares adoptants, i ara, què?
tancar

Pares adoptants, i ara, què?

Està mitificada l'adopció? Com és ser pare adoptiu? Els pares adoptius tenen prou informació sobre el seu fill? Què passa quan la maternitat adoptiva es complica? Abordem un fenomen nou: més del 50 per cent dels nens adoptats a Rússia pateixen síndrome alcohòlica fetal. La unitat d'investigació del SAF de l'Hospital del Mar, pionera a l'Estat, dóna un toc d'atenció a les institucions. L'adopció pot ser l'experiència més bonica en la vida d'una persona però també la més difícil. I és que no totes les adopcions són un camí de roses. Agnès Marquès parla d'aquesta qüestió i d'altres temes relacionats amb l'adopció amb tres dones que han viscut aquesta experiència de maneres ben diferents. L'actriu Laura Conejero comparteix els sentiments que ha despertat en ella la relació amb el seu fill adoptat: "Jo era gran, portes 40 anys vivint d'una manera i, aleshores, ser mare sense l'embaràs, que te'n vas fent a la idea. I de sobte et truquen que eh! ja està!". Eva Gispert, directora de l'Associació Família i Adopció, adoptada i mare adoptant, explica el que va sentir quan va conèixer la seva mare biològica, una experiència que l'ha marcat fins al punt de ser mare adoptiva i de dedicar-s'hi professionalment. Montserrat Roca és mare adoptiva d'un noi amb la síndrome alcohòlica fetal (SAF). Explica el que ha suposat per a ella conviure amb un fill amb qui no pot fer vincle, amb qui no troba la manera de comunicar-s'hi i que frustra la seva faceta com a mare. Per entendre què és la SAF, Agnès Marquès entrevista el pediatre de l'Hospital del Mar Òscar García Algar, cap de la primera unitat d'investigació de la SAF a tot l'Estat. El doctor fa un toc d'alerta a les institucions per l'alt percentatge de nens adoptats provinents de països de l'Est que la pateixen. Afirma que la incidència d'aquesta síndrome és tan alta que "generarà problemes de salut mental que saturaran el sistema".

23:52 Inèdits - Inèdits-Joana Raspall
tancar

Inèdits-Joana Raspall

Material inèdit de TVC del personatge: Joana Raspall.

00:20 (S)avis - Anna Sallés
tancar

Anna Sallés

Anna Sallés (1940), historiadora

01:13 La gent normal - Ser transexual, com es viu?
tancar

Ser transexual, com es viu?

Què faries si la teva filla de 6 anys et diu que vol ser un nen? A quina edat comença la transsexualitat? Com se senten les persones transsexuals en descobrir que viuen en el cos equivocat? Com ho diuen al seu entorn, com queden les seves relacions personals i com se senten en la nostra societat? Són algunes de les preguntes que respon aquest capítol de La gent normal, que parla amb la Marta i la Sofia, dones transsexuals adultes, i la Louis, la mare d'un nen transsexual, el Leo, que des que té ús de raó s'ha sentit nen tot i haver nascut amb el cos d'una nena. La Louis explica com ho han gestionat amb el seu company, com s'han assessorat i com, finalment, han decidit tractar el seu fill com un nen. Un relat radicalment diferent del de la Marta, que va aconseguir operar-se amb 47 anys, després de tota una vida amb una identitat i un físic masculí que rebutjava des de ben petita. "Als 12 anys ja em notava diferent i li vaig preguntar al meu pare si podia ser que una persona amb penis fos una dona", explica. Amb ella i amb la Sofia també parlem de com això condiciona les seves relacions personals i afectives anteriors a la seva transició femenina i de la mirada dels altres. La Sofia parla del "sentiment de culpa per no encaixar amb el que espera la societat de tu, o la teva família. Tu, vestint-te de dona, encara que sigui d'amagat, sents que hi ha alguna cosa que no funciona, alguna cosa que estàs fent malament". Acompanya la Marta, la Sofia i la Louis, la Soraya, terapeuta a Trànsit, el servei d'assessorament i acompanyament que ofereix la sanitat pública a les persones transsexuals, i parella d'un home transsexual. Agnès Marquès conversa amb totes elles a la taula on comparteixen les seves experiències envers la transsexualitat.

01:40 La gent normal - Pares adoptants, i ara, què?
tancar

Pares adoptants, i ara, què?

Està mitificada l'adopció? Com és ser pare adoptiu? Els pares adoptius tenen prou informació sobre el seu fill? Què passa quan la maternitat adoptiva es complica? Abordem un fenomen nou: més del 50 per cent dels nens adoptats a Rússia pateixen síndrome alcohòlica fetal. La unitat d'investigació del SAF de l'Hospital del Mar, pionera a l'Estat, dóna un toc d'atenció a les institucions. L'adopció pot ser l'experiència més bonica en la vida d'una persona però també la més difícil. I és que no totes les adopcions són un camí de roses. Agnès Marquès parla d'aquesta qüestió i d'altres temes relacionats amb l'adopció amb tres dones que han viscut aquesta experiència de maneres ben diferents. L'actriu Laura Conejero comparteix els sentiments que ha despertat en ella la relació amb el seu fill adoptat: "Jo era gran, portes 40 anys vivint d'una manera i, aleshores, ser mare sense l'embaràs, que te'n vas fent a la idea. I de sobte et truquen que eh! ja està!". Eva Gispert, directora de l'Associació Família i Adopció, adoptada i mare adoptant, explica el que va sentir quan va conèixer la seva mare biològica, una experiència que l'ha marcat fins al punt de ser mare adoptiva i de dedicar-s'hi professionalment. Montserrat Roca és mare adoptiva d'un noi amb la síndrome alcohòlica fetal (SAF). Explica el que ha suposat per a ella conviure amb un fill amb qui no pot fer vincle, amb qui no troba la manera de comunicar-s'hi i que frustra la seva faceta com a mare. Per entendre què és la SAF, Agnès Marquès entrevista el pediatre de l'Hospital del Mar Òscar García Algar, cap de la primera unitat d'investigació de la SAF a tot l'Estat. El doctor fa un toc d'alerta a les institucions per l'alt percentatge de nens adoptats provinents de països de l'Est que la pateixen. Afirma que la incidència d'aquesta síndrome és tan alta que "generarà problemes de salut mental que saturaran el sistema".

02:06 Inèdits - Inèdits-Joana Raspall
tancar

Inèdits-Joana Raspall

Material inèdit de TVC del personatge: Joana Raspall.

02:31 (S)avis - Anna Sallés
tancar

Anna Sallés

Anna Sallés (1940), historiadora

03:25 La gent normal - Ser transexual, com es viu?
tancar

Ser transexual, com es viu?

Què faries si la teva filla de 6 anys et diu que vol ser un nen? A quina edat comença la transsexualitat? Com se senten les persones transsexuals en descobrir que viuen en el cos equivocat? Com ho diuen al seu entorn, com queden les seves relacions personals i com se senten en la nostra societat? Són algunes de les preguntes que respon aquest capítol de La gent normal, que parla amb la Marta i la Sofia, dones transsexuals adultes, i la Louis, la mare d'un nen transsexual, el Leo, que des que té ús de raó s'ha sentit nen tot i haver nascut amb el cos d'una nena. La Louis explica com ho han gestionat amb el seu company, com s'han assessorat i com, finalment, han decidit tractar el seu fill com un nen. Un relat radicalment diferent del de la Marta, que va aconseguir operar-se amb 47 anys, després de tota una vida amb una identitat i un físic masculí que rebutjava des de ben petita. "Als 12 anys ja em notava diferent i li vaig preguntar al meu pare si podia ser que una persona amb penis fos una dona", explica. Amb ella i amb la Sofia també parlem de com això condiciona les seves relacions personals i afectives anteriors a la seva transició femenina i de la mirada dels altres. La Sofia parla del "sentiment de culpa per no encaixar amb el que espera la societat de tu, o la teva família. Tu, vestint-te de dona, encara que sigui d'amagat, sents que hi ha alguna cosa que no funciona, alguna cosa que estàs fent malament". Acompanya la Marta, la Sofia i la Louis, la Soraya, terapeuta a Trànsit, el servei d'assessorament i acompanyament que ofereix la sanitat pública a les persones transsexuals, i parella d'un home transsexual. Agnès Marquès conversa amb totes elles a la taula on comparteixen les seves experiències envers la transsexualitat.

03:52 La gent normal - Pares adoptants, i ara, què?
tancar

Pares adoptants, i ara, què?

Està mitificada l'adopció? Com és ser pare adoptiu? Els pares adoptius tenen prou informació sobre el seu fill? Què passa quan la maternitat adoptiva es complica? Abordem un fenomen nou: més del 50 per cent dels nens adoptats a Rússia pateixen síndrome alcohòlica fetal. La unitat d'investigació del SAF de l'Hospital del Mar, pionera a l'Estat, dóna un toc d'atenció a les institucions. L'adopció pot ser l'experiència més bonica en la vida d'una persona però també la més difícil. I és que no totes les adopcions són un camí de roses. Agnès Marquès parla d'aquesta qüestió i d'altres temes relacionats amb l'adopció amb tres dones que han viscut aquesta experiència de maneres ben diferents. L'actriu Laura Conejero comparteix els sentiments que ha despertat en ella la relació amb el seu fill adoptat: "Jo era gran, portes 40 anys vivint d'una manera i, aleshores, ser mare sense l'embaràs, que te'n vas fent a la idea. I de sobte et truquen que eh! ja està!". Eva Gispert, directora de l'Associació Família i Adopció, adoptada i mare adoptant, explica el que va sentir quan va conèixer la seva mare biològica, una experiència que l'ha marcat fins al punt de ser mare adoptiva i de dedicar-s'hi professionalment. Montserrat Roca és mare adoptiva d'un noi amb la síndrome alcohòlica fetal (SAF). Explica el que ha suposat per a ella conviure amb un fill amb qui no pot fer vincle, amb qui no troba la manera de comunicar-s'hi i que frustra la seva faceta com a mare. Per entendre què és la SAF, Agnès Marquès entrevista el pediatre de l'Hospital del Mar Òscar García Algar, cap de la primera unitat d'investigació de la SAF a tot l'Estat. El doctor fa un toc d'alerta a les institucions per l'alt percentatge de nens adoptats provinents de països de l'Est que la pateixen. Afirma que la incidència d'aquesta síndrome és tan alta que "generarà problemes de salut mental que saturaran el sistema".

04:18 Inèdits - Inèdits-Joana Raspall
tancar

Inèdits-Joana Raspall

Material inèdit de TVC del personatge: Joana Raspall.

04:43 El complex Stradivarius - El complex de Stradivarius
tancar

El complex de Stradivarius

David Bagué, un dels lutiers amb més talent del món, s'entrega en cos i ànima a la construcció de violins amb un únic propòsit: assolir la transcendència que han obtingut els violins de Stradivarius.

05:33 Assaboreix el món amb en Pascal - Thailand - Mae Klong / Chang Mai / Bangkok
tancar

Thailand - Mae Klong / Chang Mai / Bangkok

En Pascal continua el seu viatge per Àsia i per Tailàndia, descobrint els gustos d'una cuina que molts consideren la més interessant del món. A part de cuinar, en aquest episodi en Pascal fa la compra a un mercat tailandès, explica com agafar correctament el ganivet, tasta una fruita que fa por als europeus, aprèn a cuinar granotes i visita un restaurant molt especial.

05:56 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
06:00 La vaca Connie - Els núvols mandrosos
tancar

Els núvols mandrosos

Al camp fa molt temps que no hi plou, els arbres s'assequen i els animals no tenen herba per pasturar. La Connie arribarà a uns núvols que hi ha damunt d'unes muntanyes i, amb l'ajut d'unes àligues, aconseguirà fer-los arribar fins al camp.

06:07 La vaca Connie - La guineu rondinaire
tancar

La guineu rondinaire

La Connie i en Patch coneixen en Rondinaire, una guineu que sempre es queixa de tot. Un dia, sense fer cas dels altres, es menja un bolet que el deixa molt cansat i assedegat. Per sort, la Connie i en Patch li donaran un cop de mà.

06:14 La vaca Connie - La Connie i el fred
tancar

La Connie i el fred

És hivern, però com que avui fa molt sol, la Connie decideix sortir a passejar. De cop i volta es posa a nevar i a fer molt fred. Sort en tindrà d'un xai que coneixerà, que l'ajudarà a protegir-se del fred.

06:20 La vaca Connie - El ninot de neu
tancar

El ninot de neu

L'hivern ja s'acaba i tothom està molt content. Tothom, menys un ninot de neu, que veu que s'està desfent. La Connie es farà amic seu i l'ajudarà a trobar un lloc fred per poder sobreviure. És clar que no li serà gens fàcil.

06:26 La vaca Connie - L'ocell Wally
tancar

L'ocell Wally

La Connie surt a berenar al camp amb en Patch i en Rondinaire. Allà coneixeran en Wally, un ocell una mica beneit i despistat que ben aviat es convertirà en un més de la colla. Per culpa seva es perdran tots per un pantà.

06:33 La vaca Connie - El gosset abandonat
tancar

El gosset abandonat

La Connie coneix un gosset que no té família perquè el van abandonar de petit. La nostra amigueta intentarà buscar-li una nova família entre els animals del bosc, però s'adonarà que la cosa no és tan fàcil com sembla.

06:44 Les Tres Bessones - Cristòfol Colom
tancar

Cristòfol Colom

L'Anna, la Teresa i l'Helena veuen un anunci on es demanen hostesses per a un viatge en vaixell. No s'ho pensen gaire i cada una s'apunta a una de les tres caravel·les: la "Pinta", la "Niña" i la "Santa María". El viatge cap al nou món serà molt accidentat i hauran de lluitar amb els víkings, que volen arribar abans que ells al nou continent. Gràcies a les bessones, Colom serà el descobridor d'Amèrica.

07:06 Les Tres Bessones - El circ
tancar

El circ

En aquest capítol, la Bruixa Avorrida s'enfada amb les tres bessones quan les enxampa burlant-se d'ella en un teatret de titelles. Per castigar-les, les envia a un circ que volta pel món per fer somriure nois i noies de països en conflicte. És així com les tres germanes van a parar a un camp de refugiats, on comparteixen aventures amb els seus habitants.

07:30 Els bons ossos bruns: Ja és primavera! - Salvem els plançons
tancar

Salvem els plançons

És el dia de la gran plantada d'arbres, i el Bruc i el Barzer se'n recorden del que van plantar l'any passat. Quan el van a veure descobreixen que algú l'ha talat. Immediatament van a demanar explicacions al llenyataire Vick, que, per protegir-se dels ossos, s'ha equipat amb una arma que llança dards enverinats.

07:42 Els bons ossos bruns: Ja és primavera! - A la recerca d'un canari
tancar

A la recerca d'un canari

L'amo del llenyataire Vick li ordena que busqui un canari per la seva dona. Però el Vick, en lloc de caçar un canari, atrapa la mussol Xut-Xut. Perquè l'amo no s'enfadi amb ell, el Vick ensinistra la Xut-Xut perquè faci coses com cantar i malabarismes.

07:56 En Grizzy i els Lèmmings - Canvi de papers
tancar

Canvi de papers

Després d'haver rebut un cop molt fort al cap, en Grizzy ja no és ell mateix: ara es pensa que és un rosegador! L'os intenta que la banda l'accepti per jugar amb ells com si fos un altre lèmming. Però aviat, els seus nous companys el començaran a trobar molt pesat!

08:03 En Grizzy i els Lèmmings - Confusió mental
tancar

Confusió mental

L'ossa estimada d'en Grizzy ha rebut un cop molt fort al cap i ara es pensa que és un lèmming. En Grizzy creu que un petit cop al cap li farà recuperar la memòria. L'únic problema és que els lèmmings estan encantats amb la seva nova companya i no tenen cap intenció de deixar que en Grizzy la canviï.

08:10 En Grizzy i els Lèmmings - El somni d'un ós d'estiu
tancar

El somni d'un ós d'estiu

En Grizzy somia que és un valent cavaller que ha de rescatar la seva ossa estimada. Just quan està a punt d'arribar on és ella, la música dels lèmmings el desperta. Si en Grizzy vol continuar somiant, haurà d'aturar la festa dels lèmmings.

08:18 En Grizzy i els Lèmmings - L'ós i la papallona
tancar

L'ós i la papallona

En Grizzy està decidit a regalar una papallona a la seva ossa estimada. Però els lèmmings es barallaran amb ell per aconseguir-la, ja que volen fer servir aquest estrany espècimen d'helicòpter. Que comenci la caça de la papallona!

08:25 En Grizzy i els Lèmmings - Festa de pinyates
tancar

Festa de pinyates

En Grizzy troba una pinyata d'aniversari al menjador del guarda forestal. La idea de donar cops a l'estàtua de paper maixé que surt a les instruccions d'ús li agrada molt a l'os. Els lèmmings, però, prefereixen fer-la servir de gronxador i faran l'impossible per evitar que en Grizzy la trenqui.

08:36 Comptem amb la Paula - Un amic per al peixet
tancar

Un amic per al peixet

La Paula i la seva colla se'n van al Món submarí a buscar un amic per al seu peixet de colors. Per la seva banda, la Sirena té dificultats per trobar company de ball. La mainada li proposa ajudar-la quan apareix el senyor Cranc, que també busca algú per presentar-se al concurs de ball. Seran capaços els nostres amics d'ajudar la sirena a superar la seva por de fer nous amics?

08:57 Oddbods - Impossible d'atipar
tancar

Impossible d'atipar

Cansada d'anar sempre darrere de la lentitud del Zee, una Bubbles impacient fa servir un dispositiu d'acceleració per acabar amb la seva frustració i fer que el Zee sigui una mica més ràpid. No obstant això, ella no havia tingut en compte l'efecte secundari d'aquest aparell: un gran augment de l'apetit. Semblarà que hi ha una plaga de llagostes a Oddsville que ha acabat amb tot, i la Bubbles haurà de solucionar tots els problemes que ha causat la seva màquina.

09:05 Oddbods - Un dia de sort
tancar

Un dia de sort

La Newt troba un trèvol de quatre fulles, i el Pogo riu d'ella perquè creu que és una tonteria. Tot i així, la Newt insisteix en que li portarà bona sort, i sembla que aquell dia tot li surt molt bé. El Pogo no triga en canviar d'opinió, i la Newt, molt amablement, li ofereix el trèvol. El Pogo notarà de seguida un canvi a la seva sort, però no precisament cap a bé...

09:11 Oddbods - El senyor Queixals
tancar

El senyor Queixals

El Fuse no podria estar més content quan, en un mercat que munta al seu garatge, troba el seu estimat peluix de la infància que feia tant que no veia, el senyor Queixals. Però el seu orgull fa que es negui a admetre que aquell peluix que tant s'estima és seu, i faci veure que és una joguina com qualsevol altra. Quan acabi el mercat, el Fuse investigarà per descobrir on ha anat a parar el seu peluix per poder recuperar-lo per fi, a poder ser, sense que ningú se n'assabenti.

09:18 Oddbods - A la recerca del tresor
tancar

A la recerca del tresor

La Bubbles descobreix que hi ha un tresor amagat al jardí del Jeff, però ell no té cap intenció de deixar que la Bubbles li destrossi el seu estimat jardí. Tot i així, la Bubbles no és fàcil de parar, i farà tot el possible per aconseguir el seu objectiu. Quan el Jeff se n'adoni, intentarà sabotejar els seus plans com sigui.

09:26 Pirata i Capitano - El vaixell enfonsat
tancar

El vaixell enfonsat

Mentre naveguen amb la Calavera Rosa, la Pirata troba un tros de fusta tallada al mar. Segons el Llibre dels Pirates, podria venir del mascaró de proa d'un antic vaixell enfonsat. Una llegenda explica que a les restes del vaixell hi viu un temible monstre marí. El Capitano creu que el més prudent és pensar un pla per si de cas, però la Pirata no vol esperar i es capbussa tota sola.

09:37 Pirata i Capitano - L'illa sense nom
tancar

L'illa sense nom

El Capitano ha descobert una illa que no surt a les cartes nàutiques. La Popeta Salma els explica que, les illes, les bateja el primer que puja al punt més alt i hi planta una bandera. La Pirata i el Capitano faran una cursa, i qui hi arribi primer li posarà el seu nom. Però Dodo-el-Dur, un vell llop de mar, està disposat a jugar brut per assegurar-se la victòria.

09:48 Pirata i Capitano - Ens han robat el Calavera Rosa
tancar

Ens han robat el Calavera Rosa

El Dodo-el-Dur i el seu fidel Quac han infestat la Calavera Rosa amb un eixam de mosquits. Quan la Pirata i la seva tripulació abandonen el vaixell per fugir de les picades, el llop de mar aprofita per robar-los-el. El Dodo se les promet molt felices, però la capitana de la Calavera Rosa no es quedarà de braços plegats. Amb l'ajuda del Capitano i unes plantes carnívores, surt a rescatar la seva nau.

09:59 Pat, el gos - Enrenou al museu
tancar

Enrenou al museu

La Lola ha d'anar de visita amb l'escola al Museu d'Història Natural, però el Pat s'adona que a dins de la motxilla se li ha colat de polissó el Caputxet i decideix seguir-los per evitar que el gatet entremaliat faci cap malesa al museu.

10:07 Pat, el gos - Com una tona de totxanes
tancar

Com una tona de totxanes

Aprofitant que la seva mare és arquitecta, la Lola visita el solar d'un edifici en construcció per fer un reportatge fotogràfic per a un treball de l'escola. Però el trio de coloms, com sempre, miraran d'esguerrar-ho tot. Per sort, també com sempre, hi ha el Pat per arreglar-ho tot.

10:13 Pat, el gos - El concurs de bellesa
tancar

El concurs de bellesa

Al barri organitzen un concurs de bellesa de mascotes i la Lola pensa d'enviar-hi el Pat, però el gos li fa veure que val més enviar-hi el gat Caputxet. Entre tots dos el prepararan per al concurs. El guanyarà?

10:20 Pat, el gos - Un Halloweeen terrorífic
tancar

Un Halloweeen terrorífic

És la nit de Halloween, i la Lola i les seves mascotes, el gos Pat i el gat Caputxet, van casa per casa demanant llaminadures. L'aparició del Víctor i el seu gos Tanc complicarà una mica les coses. I també hi ajudaran els tres coloms arxienemics del Pat, sempre disposats a fer la punyeta.

10:27 Pat, el gos - Segona mà
tancar

Segona mà

La Lola decideix fer una paradeta d'objectes de segona mà amb coses velles de casa, una de les quals és el cistellet on dormia el Pat quan era un cadell. Però el Pat l'haurà de defensar perquè tant el Tanc com els coloms l'hi volen prendre. Alhora, el Víctor té enveja de la Lola i també munta una paradeta.

10:34 Yakari - El guia de la planura
tancar

El guia de la planura

Un dia, passejant pel amb cavall, el Yakari i l'Arc del Cel troben un bisó ferit i l'ajuden a despistar els caçadors que el persegueixen. El bisó els explica que els caçadors han matat el guia del seu ramat i que ara li toca a ell portar els seus companys cap a les planures on hi ha herba tendra. El Yakari l'ajuda a trobar el camí perquè els bisons puguin fer la migració.

10:46 Yakari - El grimpador
tancar

El grimpador

El Yakari i el seu amic Llavor de Bisó salten de branca en branca. El Llavor de Bisó vol demostrar que és el millor grimpador de la tribu i per això s'enfila a un arbre molt alt. El problema és que, quan és a dalt de tot, agafa por i no s'atreveix a baixar. A sobre, comença una tempesta. Sort que els seus amics l'ajudaran a baixar.

10:58 Yakari - El Yakari i el Sasquatch
tancar

El Yakari i el Sasquatch

És l'hivern i està tot nevat. El vell Roc Tranquil els explica la història del Sasquatch als nens. El Sasquatch és un monstre que és mig ós i mig persona. El Llavor de Bisó no es creu la història, però l'endemà surt a buscar llenya i veu el Sasquatch. El Yakari i l'Arc del Cel li segueixen el rastre.

11:10 Súper 4 - Meitat i meitat
tancar

Meitat i meitat

El Dr. X ha inventat un teletransportador per transportar les persones a altres llocs. Quan en fa la primera prova, només es teletransporten les seves cames, i la part de dalt del seu cos es queda al mateix lloc. Els Super 4 han de recuperar les cames del Dr. X perquè se les pugui tornar a enganxar. Pel camí, però, en Barba de Tauró roba el teletransportador. El podran recuperar, els Super 4?

11:22 Súper 4 - Cor de cavaller
tancar

Cor de cavaller

Els Super 4 van a Medievàlia a prendre el te amb la Leonora, però quan hi arriben es troben que tothom dorm. Resulta que els sykronians han fet servir un gas inodor per fer adormir els guardes i els cavallers. L'Àlex també cau en un son profund. Però els seus amics l'ajuden a despertar-se i a plantar cara als sykronians.

11:33 Súper 4 - La invasió ve d'un altre lloc
tancar

La invasió ve d'un altre lloc

El Dr. X s'inventa un aparell de recollir escombraries que de fet les escampa per tot Medivàlia. Els sykronians es pensen que és una arma molt poderosa i el volen aconseguir. Els Super 4 hauran de fer mans i mànigues per evitar-ho i també per evitar que es continuïn escampant deixalles per tot Medievàlia.

11:45 Geronimo Stilton - Un rapte molt net
tancar

Un rapte molt net

Una sèrie de robatoris en botigues de luxe de Ratalona, seguits de la desaparició sobtada de la Tea, han fet que la germana d'en Geronimo aparegui com la principal sospitosa dels fets. Aviat, però, en Geronimo i companyia descobriran que tot plegat és cosa d'un vell conegut, el príncep Noguda, que a més a més, busca princesa per casar-s'hi!

12:08 Geronimo Stilton - Les regles del joc
tancar

Les regles del joc

En Benjamin i la Pandora estan a punt de viure una experiència extraràtica! Els han convidat a provar el nou Ratbox Extrem, un videojoc on els jugadors s'hi submergeixen literalment! Avui en Geronimo, la Tea i en Martin Gala es veuran obligats a jugar-se la vida per derrotar el malvat Ratzilla i rescatar els més petits de la casa.

12:31 En Grizzy i els Lèmmings - Robots domèstics
tancar

Robots domèstics

Per atzar, en Grizzy descobreix que el nou robot de neteja del guarda forestal fa uns massatges magnífics. Resulta, però, que els lèmmings també el volen per fer-lo servir com a auto de xoc. Ningú no vol fer dissabte a la cabana, però tothom vol el robot de neteja!

12:38 En Grizzy i els Lèmmings - L'ós magnètic
tancar

L'ós magnètic

En Grizzy no es pot creure pas el que veuen els seus ulls: els objectes de la cabana es mouen tots sols. Ràpidament s'adona que es tracta dels lèmmings, que juguen amb un imant molt potent. Llavors, se li acudeix una idea genial: impressionarà la seva ossa estimada amb un truc de telecinesi.

12:45 En Grizzy i els Lèmmings - Ós delta
tancar

Ós delta

Els lèmmings solquen el vent sobre un estel fet a mà per ells. En Grizzy s'adona que la seva ossa estimada mira amb admiració com l'estel fa acrobàcies en l'aire, i per això decideix fer-se'n un molt més sofisticat que el dels lèmmings.

12:51 En Grizzy i els Lèmmings - L'ós dels ous d'or
tancar

L'ós dels ous d'or

Prop del supermercat, hi ha un expenedor que ven ous amb sorpresa. Entre els premis hi ha un coet artificial molt gros, que és el somni dels lèmmings, i una joia que en Grizzy vol regalar a la seva estimada.

12:58 En Grizzy i els Lèmmings - Ós augmentat
tancar

Ós augmentat

Els lèmmings han descobert un joc nou totalment diferent: un programa de realitat augmentada a la tauleta del guarda forestal. Els rosegadors s'han de moure per la cabana mirant la pantalla de la tauleta, on apareixen obstacles com si fossin a la cabana. En Grizzy, però, els la pren i es torna addicte al joc de pesca de salmons.

13:07 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Gamer
tancar

Gamer

El Max és un gran jugador de vídeojocs, i està a punt de representar l'institut en una competició juvenil, al costat de l'Adrien. Però la Marinette, que vol formar equip amb l'Adrien, supera el Max i el deixa fora de la competició. La rancúnia que sentirà el pobre Max permetrà que l'Esfinx el converteixi en un personatge temible.

13:31 Els germans Kratt - El koala globus
tancar

El koala globus

Els germans Kratt estan impacients per viure un repte com els aventurers dels vells temps: sense telèfons ni comunicacions, viatjaran guiant-se pel sol, les estrelles i els vents del desert d'Austràlia. Tot per tornar un koala globus al seu hàbitat natural. Es tracta d'una excursió de supervivència i en depèn la vida d'un koala... Els hi acompanyes?!

13:54 Els germans Kratt - Animals del passat: el dia del Dodo
tancar

Animals del passat: el dia del Dodo

Als germans Kratt els sap greu que en els darrers segles hi hagi alguns animals que s'hagin extingit, perquè no els podran veure mai. L'Aviva decideix que ha arribat el moment de mostrar-los el seu invent més secret: el saltatemps. Fent servir al saltatemps els germans Kratt viatgen al passat i veuen els dodos de l'illa Maurici. Però mentre són allà arriba un avantpassat del Xef Gormand, que decideix que els dodos són el plat perfecte pel seu nou menú. I els germans Kratts es llancen al rescat dels dodos!

14:17 Els pingüins de Madagascar - No maltracteu els animals / Els nanites
tancar

No maltracteu els animals / Els nanites

Els bessons Vesubi, uns nens insuportables de casa bona en plena efervescència preadolescent, s'han endut el Capità i el Rei Julien a casa seva... per jugar-hi! Comença una operació rescat que tothom trigarà anys a oblidar! Més tard, l'últim invent del Kowalski, els Nanites, uns robots que ho fan tot, acabaran tancant els pingüins al seu cau per protegir-los... per sempre més!

14:39 Els pingüins de Madagascar - L'arxienemic / La bomba fètida
tancar

L'arxienemic / La bomba fètida

El Recluta per fi té el seu primer arxienemic, un cargol que es diu Lentol. El problema és que ell no en vol tenir, d'arxienemics, però per molt que intenta fer-hi les paus, sempre l'acaba esclafant. Alguna idea, Kowalski?! Més tard, el Rei Julien s'enamora d'un lavabo que els pingüins han construït per parar una trampa al doctor Bufador i que, en realitat, és una bomba fètida!

15:01 Bola de drac Z - El número 1 de l'Altre Món
tancar

El número 1 de l'Altre Món

En Son Goku es mor de ganes de rebre una classe del Gran Rei, el lluitador que està considerat el número 1 de l'Altre Món. Per fer realitat aquest somni, primer haurà de quedar campió del Torneig d'Arts Marcials de l'Altre Món, on s'haurà d'enfrontar a guerrers mítics com en Paiku Han.

15:24 Bola de drac Z - Uns quarts de final d'allò més sorprenents
tancar

Uns quarts de final d'allò més sorprenents

Després de superar la majoria dels seus adversaris amb certa facilitat, en Son Goku presencia amb molta atenció el que molts consideren la final anticipada del Torneig d'Arts Marcials de l'Altre Món, el combat entre en Paiku Han, el guerrer més fort de l'oest de la galàxia, i l'Olivu, el més fort del nord de la galàxia.

15:50 Kikoriki - L'entrenador
tancar

L'entrenador

El Wally vol aprendre a fer salts de llargada, perquè tots els seus amics en saben, menys ell. Però no se'n surt. Quan està a punt de donar-se per vençut, el Dokko s'ofereix a entrenar-lo perquè pugui aconseguir el seu objectiu.

15:56 Kikoriki - Oh, que agraïda que t'estic!
tancar

Oh, que agraïda que t'estic!

L'Olga està patinant pel llac glaçat i, de cop i volta, es fa un forat al glaç i cau a l'aigua. Per sort, el Carlin, que anava a buscar llenya, passa per allà i sent els crits de l'Olga i la pot salvar i endur-se-la a casa perquè es recuperi una mica. L'Olga està tan contenta que no deixa en pau el pobre Carlin, que vol assajar les seves cançons i no sap com treure-se-la de sobre.

16:03 Kikoriki - La pel·lícula en blanc i negre
tancar

La pel·lícula en blanc i negre

Com que la Rosa està trista i ho veu tot negre, el món al seu voltant ha perdut la brillantor i el color. El problema és que el seu estat anímic s'ha encomanat a les coses del seu entorn i, al planeta, tot és com en una pel·lícula en blanc i negre. Als seus amics no els fa cap gràcia viure en un món així i miren d'animar-la.

16:09 Kikoriki - El conill alegre
tancar

El conill alegre

El Krash topa amb el Wally, que fa cara de pomes agres, i li pregunta per què està tan moix. El Wally li diu que, amb totes les desgràcies que hi ha al món, no sap com pot estar tan content, ell. Des de llavors, que el Krash canvia i està sempre pessimista i preocupat. Però al Barry i a l'Olga no els fa cap gràcia aquest nou Krash trist amb els seus comentaris negatius.

16:15 Kikoriki - Males herbes
tancar

Males herbes

Les males herbes són plantes molt assilvestrades. I a l'hortet que té el Barry, sense més ni més, n'apareixen tantes de cop que estan a punt de destrossar-li la collita d'aquest estiu, que ja està gairebé per collir. Però el Krash i el Chiko estan disposats a ajudar el seu amic a desfer-se d'aquestes herbotes que els fan tant la punyeta.

16:21 Comptem amb la Paula - Pastissets i flors
tancar

Pastissets i flors

La Paula i els seus amics tenen quatre gira-sols i els volen posar cadascun en un gerro, però... només en tenen tres! Per aconseguir el gerro que els falta, viatjaran fins al desert per demanar-li al senyor mercader que els en doni un. Però el senyor mercader els demanarà un favor a canvi: que vagin a buscar quatre safates de pastissets a casa seva

16:32 Comptem amb la Paula - Alerta amb els pirates
tancar

Alerta amb els pirates

Jugant a pirates amb els seus amics, la Paula perd una petxina del collaret. Per recuperar-la haurà de viatjar fins a l'illa del tresor, on haurà de trobar una roca amb vuit botes, un arbre amb nou ocells i aprendre a escriure eight i nine, o sigui els noms dels números vuit i nou en anglès.

16:41 Comptem amb la Paula - El petit mico sap escriure
tancar

El petit mico sap escriure

A la gelateria improvisada de la Paula, en Tim ha de triar entre un banana split i un cornet de nata i maduixa. Però mentre no es decideix, desapareixen uns quants plàtans destinats al banana split i la Paula i els seus amics viatgen a la selva per resoldre el misteri. Allà trobaran una cria de mico que sap escriure els noms dels números en anglès.

16:51 Dinotren - La gran ciutat dels dinosaures (4a part)
tancar

La gran ciutat dels dinosaures (4a part)

El Dinotren fa una parada per anar a la Convenció de Teròpodes, on el Rei Criolofosaure ha de fer un concert. El revisor se'n va una estona al restaurant i, quan el Rei es queda sol i el rodegen els fans, s'espanta i sense voler engega la locomotora, que se'n va per la via sense maquinista. La família Pteranòdon i el revisor l'han d'anar a rescatar i convence'l que faci el concert.

17:03 Dinotren - Observant les estrelles al tren nocturn
tancar

Observant les estrelles al tren nocturn

La família Pteranòdon fa un viatge amb el tren nocturn a un altre moment del període cretaci, on van a veure un cosí troodòntid del revisor, el Sydney Sinovenator, els hi explica moltes coses interessants sobre les estrelles. El Sydney ensenya als nens que en realitat no són les estrelles les que es mouen...

17:14 Dinotren - Surt a la natura!
tancar

Surt a la natura!

La Shiny fa un petit niu amb petxines, a la platja, i després tots junts en construeixen un altre on hi caben tots. Com que els hi agrada molt estar a l'aire lliure i explorar la natura, funden el Club dels Exploradors i converteixen el niu en la casa del club. L'únic problema és que la Shiny ho vol manar tot i a la Tiny no li sembla gens bé.

17:26 El Mic i els seus amics - Els titelles
tancar

Els titelles

Cantem amb el Mic. La sabeu, aquesta? Així fan, fan, fan, els petits bonics titelles. Així fan, fan, fan, tres voltetes i se'n van.

17:51 Dot. - Una situació enganxifosa
tancar

Una situació enganxifosa

La Dot està molt contenta perquè celebrarà una gran festa a casa seva. Prepara xarop d'auró i suc de fruites per a tothom, però a l'hora que ha de començar no arriba cap convidat. I en comptes de trucar als seus amics i demanar-los per què no venen, dedueix que estan enfadats amb ella. Potser s'equivoca.

18:01 Dot. - Super-a-espectaculars llarcances
tancar

Super-a-espectaculars llarcances

La mare de la Dot ha inventat la Súper Cullera, que serveix per escalfar i refredar la sopa. Se n'ha d'anar lluny a fer-ne la presentació. La Dot es queda a casa amb la seva iaia. Per distreure la Dot, la iaia i el Hal organitzen unes vacances a casa que anomenen Llarcances, durant les quals trobaran més utilitats a la Súper Cullera.

18:15 Oddbods - La recepta del desastre
tancar

La recepta del desastre

El Jeff munta una festa amb la intenció d'impressionar alguns amics seus molt esnobs. Això no obstant, les seves expectatives impossibles sobre el servei acaben fent que el cambrer que havia contractat dimiteixi, tot fent que el Jeff es quedi sense el personal que necessita per impressionar els seus convidats. Però el Zee apareix a escena. Segurament no és la millor opció, ja, però... quina opció tenia el Jeff?

18:22 Oddbods - Una epidèmia adorable
tancar

Una epidèmia adorable

Quan la Bubbles torna al veïnat amb un polissó de l'espai, la Newt s'enamora d'aquest petit alien. Com podria algú resistir-se a una boleta de pèl tan bonica, oi? Evidentment, se'l quedarà de mascota, però ben aviat s'adonarà que aquesta espècie es multiplica a una velocitat alarmant. Oddsville s'inunda d'aquests petits i adorables monstres, una epidèmia de grans proporcions. Serà capaç, la Newt, d'acceptar la realitat i fer alguna cosa abans que els seus veïns acabin ofegats entre boletes de pèl roses?

18:29 Oddbods - Un gelat molt lleuger
tancar

Un gelat molt lleuger

Un experiment amb el gelat del Pogo acaba fent que tothom qui el menja sigui lleuger com una ploma, i per ell això és realment divertit. Tant ell com alguns dels seus companys de seguida gaudeixen de fer girs ingràvids per l'aire. Però, com és habitual en ell, el Pogo no va pensar gaire en les conseqüències. Ben aviat s'acaba la gresca i alguns Oddbods es troben vagant pel cel sense saber com baixar. Amb l'ajuda de la Bubbles, seran capaços de fer-los tocar de peus a terra abans no volin massa lluny?

18:37 Oddbods - Un Zee amb classe
tancar

Un Zee amb classe

Després que alguns Oddbods humiliïn el Zee per la seva falta de classe, el Jeff decideix posar-se mans a la obra i ajudar el seu company. Com que ell és tot un expert en els protocols socials, considera que dotar el Zee de qualitats esnobs pots ser tot un repte. Però, ja se sap, el Jeff no es rendeix fàcilment.

18:44 Oddbods - L'Slick vol ser inventor
tancar

L'Slick vol ser inventor

El Slick també vol aconseguir el reconeixement que rep la Bubbles per tots els seus invents, així que decideix que ell també vol ser inventor. Per desgràcia, ell no té tant talent com la Bubbles a l'hora de fer invents i, després de fracassar diverses vegades, agafa una drecera i roba una de les idees de la Bubbles amb, evidentment, terribles conseqüències. Serà capaç el Slick d'arreglar-se-les després de la que ha muntat?

18:52 Oddbods - La maledicció de la granota dels tres ulls
tancar

La maledicció de la granota dels tres ulls

La Bubbles, que s'ha embarcat en una expedició en companyia de la Newt, ha descobert un artefacte antic en una cova. La Newt creu que l'hauria de deixar on és, sobretot després de veure que té algunes qualitats sobrenaturals. Però, pel contrari, la Bubbles no creu en aquestes coses, així que fingeix que la deixa al seu lloc només per calmar les pors de la Newt. Un cop la Bubbles ja el té a casa, no deixaran de passar coses on la mala sort hi és protagonista, i la Bubbles comença a pensar que potser la Newt tenia raó i que l'artefacte està maleit. Hauran de tornar a posar-lo al seu lloc abans que no passi alguna cosa terrible.

18:58 Oddbods - Una catàstrofe deliciosa
tancar

Una catàstrofe deliciosa

Al Zee el tornen boig les magdalenes, i quan descobreix que la Bubbles té una fàbrica de magdalenes a casa gràcies a un dels seus invents, li resulta impossible controlar-se: necessita menjar-se-les! Però la Bubbles se n'adona ràpidament que el Zee no té autocontrol i que no pot estar a prop de la seva màquina, així que haurà de pensar una estratègia per superar els obstacles de la Bubbles i aconseguir cruspir-se la millor magdalena d'Oddsvile. Què podria anar malament?

19:06 Històries dels caçadors de monstres: A cavalcar! - La gran persecució del Manelger
tancar

La gran persecució del Manelger

El Lute i el Navirou segueixen la pista que els han donat els escribes per buscar el doctor Manelger. Volen recuperar l'ou de drac blanc que els va robar just abans de poder-lo fer obrir. Però al poble del desert on s'ha vist l'aeronau del Manelger no hi troben ni el doctor ni l'Itsy-Bits, sinó un caçador furtiu fent una missió precisament per despistar-los. Mentrestant, el Cheval tampoc no pot obrir l'ou.

19:30 Info K - Especial Neus Català
tancar

Especial Neus Català

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS. Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip: Direcció i presentació: Laia Servera Producció: Edgar Ger Realització: Marta De Lucas Cap d'edició: Eva Varas Redacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria Vilanova Ajudant de realització:Jordi Ysas Postproducció vídeo: Lluís Xufré Producció Executiva: Belén Samper

19:57 La màgica Do-Re-Mi - Per què plora la Momoko? El secret de l'arracada
tancar

Per què plora la Momoko? El secret de l'arracada

Segons les normes, a l'escola no es poden portar arracades. La Momoko en porta unes que li va regalar la Majomonro i se les haurà de treure, perquè la Reika s'ha xivat a la senyoreta Seki. Però, i si no se'n vol separar per res del món?

20:21 En Grizzy i els Lèmmings - Ós polar
tancar

Ós polar

Nutty Hill pateix una terrible onada de calor, i en Grizzy cerca, en va, una manera de refrescar-se. De sobte, se li acudeix de refugiar-se dins de la nevera, on les temperatures són més suportables. Només hi ha un petit problema: el frigorífic és ple de lèmmings.

20:28 En Grizzy i els Lèmmings - Un ós a l'atzar
tancar

Un ós a l'atzar

En Grizzy i els lèmmings es barallen per les tapes dels pots de crema de xocolata, que inclouen fitxes per participar en un sorteig de premis. De fet, al costat de supermercat hi ha dues màquines que accepten les fitxes i donen premis diversos. Entre les recompenses hi ha una clau per accedir al gran premi...: un pot gegant de Yummy protegit per una cúpula de vidre.

20:39 En Grizzy i els Lèmmings - Per molts anys, lèmmings
tancar

Per molts anys, lèmmings

Els lèmmings fan una festa sorpresa d'aniversari per a un membre del grup. En Grizzy, però, fa la migdiada després d'haver fet. Per evitar que s'assabenti de la festa, els lèmmings li tapen les orelles i els ulls, però justament quan canten "Per molts anys", en Grizzy es desperta i intenta aturar l'escàndol, que només empitjora la migranya que té. Però els lèmmings continuaran la seva festa tant sí com no.

20:49 Un drama total: la revenja de l'illa - Menjar i córrer
tancar

Menjar i córrer

Avui en Cameron, la Zoey, en Lightning i l'Scott buscaran ser a la gran final, però abans hauran de passar pel concurs de cuina vomitiva que els té preparat el xef. En Chris s'agafarà el dia lliure, per motius que val més no comentar, i n'hi haurà algun que, a més de treure tots els budells, acabarà a la catapulta de la vergonya. Qui serà?!

21:11 El detectiu Conan - Enfrontament al tribunal 4: La jurat Sumiko Kobayashi (1a part)
tancar

Enfrontament al tribunal 4: La jurat Sumiko Kobayashi (1a part)

La senyoreta Kobayashi és escollida per fer de jurat en un cas en què s'enfronten la fiscal Reiko Kujo i la mare de la Ran, l'Eri Kisaki. L'Eri s'encarrega de la defensa d'un home acusat d'haver assassinat el propietari de la casa on havia entrat a robar, i que resulta que també era el president d'una immobiliària. Durant el judici, la senyoreta Kobayashi es fixa en un quadre de l'escenari del crim, que està de cap per avall... Quina relació pot tenir el quadre amb el cas?

21:34 El detectiu Conan - Enfrontament al tribunal 4: La jurat Sumiko Kobayash (2a part)
tancar

Enfrontament al tribunal 4: La jurat Sumiko Kobayash (2a part)

Continua el cas de l'assassinat del president d'una immobiliària, en què s'enfronten l'advocada Eri Kisaki i la fiscal Reiko Kujo. Sembla que el cas està igualat, però, arran d'una pregunta de la senyoreta Kobayashi, que és al jurat, el descobriment d'un pagaré en un quadre de l'escenari del crim complica les coses a l'acusat. A més, troben l'arma del crim. L'única manera que l'Eri guanyi el cas és descobrir què va passar, i la clau s'amaga al quadre i en un gerro desaparegut misteriosament.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:25 El Club de la Mitjanit
08:26 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

09:26 Zona zàping
10:01 Fórmula E - Fórmula E Berlin
11:05 Ajustaments Esports
11:11 Volcans i homes - Nàpols. Un volcà en pot amagar un altre
tancar

Nàpols. Un volcà en pot amagar un altre

En aquest episodi, Arnaud Guérin, geòleg i fotògraf professional, ens porta a Nàpols, a Itàlia. Entre d'altres coses, l'acompanyarem en la seva visita al Vesuvi, que, en realitat, no és l'autèntic culpable de la destrucció de Pompeia, Stabia i Herculà, veurem les explicacions de vulcanòlegs sobre els núvols roents i visitarem els Camps Flegreus i la Solfatara, per conèixer de prop el fenomen del bradisisme, que l'any 1970 va obligar a l'evacuació i l'abandó de tot un barri de Pozzuoli.

11:37 Volcans i homes - Les illes Eòlies. De l'infern al paradís
tancar

Les illes Eòlies. De l'infern al paradís

En aquest episodi, Arnaud Guérin, geòleg i fotògraf professional, ens porta a Itàlia, a les illes Eòlies. Entre d'altres coses, l'acompanyarem en la seva visita a Stromboli, on hi ha el volcà del mateix nom, amb la famosa Sciara del Fuoco, i on es manté viu el record de la famosa pel·lícula que hi van rodar Ingrid Bergman i Roberto Rossellini. També l'acompanyarem a l'illa de Lipari, on hi ha el volcà Vulcano i on veurem com es va explotar durant molt de temps la pedra tosca del Monte Pelato i el sofre del Vulcano en unes condicions molt dramàtiques.

12:03 L'Amur: L'Amazones de l'Àsia - L'extrem orient
tancar

L'extrem orient

El delta costaner de l'Amur és un dels ecosistemes més rics de la Terra. El territori rus de l'Extrem Orient és un punt de trobada únic de plantes i animals del nord i del sud, amb alguns dels boscos més diversos del planeta. En aquests boscos encara hi viuen tigres, óssos negres, óssos bruns, sikes, martes gibelines, llúdrigues i un munt d'espècies d'ocells aquàtics. I aquest espai natural acull també pobles tradicionals com els udegs i els nanais.

12:54 km33 - Viatjar és un desig (resum)
tancar

Viatjar és un desig (resum)

Capítol resum les nou destinacions que es visiten en aquesta entrega.

13:48 Assaboreix el món amb en Pascal - France
tancar

France

Per descobrir els seus orígens culinaris, en Pascal torna a les arrels i visita la seva França natal, on va començar la seva aventura amb la cuina. Durant el viatge fa un curs intensiu sobre les anques de granota i demostra que de les castanyes se'n pot fer de tot: des de pa fins a cervesa. A la recerca de gustos, en Pascal acaba fent-se membre d'una confraria de formatge i perseguint uns pollastres ben famosos.

14:10 Assaboreix el món amb en Pascal - Sri Lanka
tancar

Sri Lanka

En Pascal viatja a Sri Lanka: l'antiga illa de Ceilan famosa pels seus camps de te eternament verds. Però Sri Lanka també és el regne del mamífer terrestre més gran. Durant la seva visita a un orfenat d'elefants, en Pascal decideix cuinar una sopa de verdura. Es troba, cara a cara, amb un repte: es pot protegir la pastanaga d'uns golafres que segueixen una dieta estricta de centenars de quilos de fulles al dia?

14:32 A taula - Al sud del Palatinat
tancar

Al sud del Palatinat

El sud de la regió del Palatinat gaudeix d'un clima suau i moltes hores de sol, just les condicions necessàries per a Michael Groß i els seus conreus ecològics. La seva filla Lisa experimenta amb tot el que creix als camps de la seva família. D'aquesta manera s'alterna la cuina vegetariana de les noves generacions amb la cuina tradicional de l'àvia Thea, amb plats com la sopa de patata i el pastís de prunes.

15:00 Les cases dels animals - El niu
tancar

El niu

El primer episodi d'aquesta sèrie que presenta Chris Morgan ens mostra una gran diversitat de nius d'ocell, des del simple niu del xatrac àrtic fins a nius molt més elaborats teixits amb fulles d'herba i branquillons, i construïts només amb un bec i dues potes. A més, en Chris construeix un niu amb materials de la natura i visita un laboratori on posaran a prova la resistència del seu niu juntament amb nius d'ocell autèntics.

15:51 Els habitants de la fi del món - La Polinèsia Francesa
tancar

La Polinèsia Francesa

Ben Fogle viatja a Nuku-Hiva, una illeta de la Polinèsia Francesa, al sud de l'oceà Pacífic. Allà passarà una setmana amb el seu compatriota Rick Page, de quaranta-nou anys, i la seva nòvia eslovena Jasna Tuta, que duen una vida nòmada a bord d'un petit veler, el "Calypso", navegant per les aigües de l'arxipèlag que han convertit en casa seva. En Ben dormirà en una hamaca, farà submarinisme i lluitarà contra els elements amb aquesta parella de nòmades del mar.

16:36 Thalassa - Els pescadors de la llacuna
16:58 Riu avall - BESÒS
tancar

BESÒS

Format per la confluència del Mogent i el Congost a Montmeló, el Besòs té un curt recorregut, però les seves aigües venen de molt més amunt, de Collsuspina (Osona). En aquest capítol descobrirem la sorprenent recuperació d'aquest riu, fins fa poc una claveguera a l'aire lliure, on avui dia tornen a saltar els peixos i fins i tot es pot veure la Llúdriga.

17:22 El món des de l'aire - Un viatge aeri a través de Suïssa. De l'abadia de Rheinau al Creux du Van
tancar

Un viatge aeri a través de Suïssa. De l'abadia de Rheinau al Creux du Van

Viatge aeri que recorre alguns dels principals monuments, poblacions i paisatges més representatius de Suïssa, visitant des de la impressionant abadia de Rheineau al castell de Küssaberg o a l'amfiteatre romà d'Avenches. També fa una parada a les principals ciutats del país, Zuric, Basilea i Berna, i en algunes de les seves modernes instal·lacions. Per acabar, visita el llac i la ciutat de Neuchâtel, i l'espectacular formació rocosa del Creux du Van.

17:47 El món des de l'aire - Un viatge aeri a través de Gal·les. De Laugharne als ponts del Severn
tancar

Un viatge aeri a través de Gal·les. De Laugharne als ponts del Severn

En aquest viatge sobrevolarem el sud de Gal·les i veurem molts castells, fortaleses i monestirs medievals que ara estan en ruïnes. Aquests testimonis d'un passat tumultuós apareixen escampats per un paisatge mai pla i sempre verd. El viatge començarà a la vora del mar, anirà cap a les muntanyes de l'interior i tornarà a acabar a la vora del mar passant per Cardiff, la capital del país, i les valls mineres que tant van contribuir a la Revolució Industrial.

18:14 Assaboreix el món amb en Pascal - Sri Lanka - 2
tancar

Sri Lanka - 2

El viatge a Sri Lanka és una oportunitat per admirar la natura salvatge d'una illa pintoresca coneguda com "la perla de l'oceà Índic". En Pascal deixa la ciutat de Colombo per endinsar-se al cor d'aquestes terres, trobar-se amb la gent que hi viu i conèixer la veritable cara de Sri Lanka. A la recerca de l'or de Ceilan acaba treballant en una plantació de te, la segona beguda més popular al món després de l'aigua.

18:35 Assaboreix el món amb en Pascal - Namíbia
tancar

Namíbia

A la recerca d'aventures culinàries, en Pascal arriba a Namíbia. Després de coure unes mitjanes de vedella sota l'atenta mirada de dos guepards, el cuiner viatja cap al nord del país, a un poble on conviuen tres tribus i on la seva visita se celebra amb una festa. En Pascal fa un estofat de vedella a sobre d'un vell cotxe i demostra que per cuinar n'hi ha prou amb unes condicions modestes i una bona companyia.

18:58 A taula - Al Bergisches Land
tancar

Al Bergisches Land

Cada any, quan arriba el moment de collir la poma, amics i parents dels Thönes vénen a donar un cop de mà. Les 100 pomeres de la família són varietats antigues que no es troben a cap supermercat. Manuela Thönes i la seva mare s'encarreguen de cuinar per a tothom amb plats tradicionals com estofat de pastanaga, crema de suc de poma, pa de panses i pastís de patata.

19:24 Zona zàping
20:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

21:01 Capacitats - Pàdel adaptat, activitat extraescolar
21:09 Programes Externs Esports - World Sailing Show 1
21:34 Temps d'aventura
22:00 Campiones - Anna Godoy, referent del triatló català
tancar

Anna Godoy, referent del triatló català

Al 2018 ha fet 10 anys que Anna Godoy va entrar al programa de tecnificació de la Federació Catalana de Triatló. En aquests 10 anys s'han doblat les llicències de triatletes a Catalunya. L'esport ha crescut, i l'Anna s'ha convertit en atleta d'elit. Una campiona que, sempre que pot, s'acosta al CAR de Sant Cugat a compartir entrenaments amb les esportistes més joves de la Federació Catalana.

22:13 Programes Externs Esports - Nitro Circus cap.8
22:35 Programes Externs Esports - Nitro Circus cap.9
23:00 El Club de la Mitjanit
01:01 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

01:25 Temps d'aventura
01:51 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

02:50 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

03:14 El Club de la Mitjanit
05:16 Temps d'aventura