Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Mosaic 30/10/09
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Tàrtar de bacallà amb ostres i brandada d'oli (DOP) del Baix Ebre-Montsià
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1869
tancar

Cap. 1869

En Muñoz pressiona la K. Veurem que la noia no ha superat el que va passar fa cinc anys. És sospitosa. La Roser tira endavant la idea de treure's el carnet de conduir. En Beni necessita ajuda amb la criatura. I l'hi demana a la Pilar. L'Ester ha descobert la bona sintonia que hi ha entre en Marc i la Marta i la utilitza per fer mal a en David.

16:25 Divendres - + info
tancar

+ info

Abel Folch i Sílvia Bel El Teatre Goya de Barcelona aposta per Oscar Wilde a la seva cartellera. L'obra "Un marit ideal" reflecteix la voluntat de mantenir les aparences a l'alta societat britànica quan la realitat potser no és tan perfecta. Per saber si el "marit ideal" existeix, entrevistem dos dels protagonistes de l'obra, els actors Abel Folk i Sílvia Bel.

17:55 Les germanes McLeod - Cap. 72 Migdia i mitjanit
tancar

Cap. 72 Migdia i mitjanit

Escrit per Chris Hawkshaw Dirigit per Chris Martin-Jones Els habitants de Drover's Run pateixen. Tess espera impacient els resultats de la prova del càncer de pit, i està convençuda que li ha arribat l'hora, i Alex i Claire decideixen anar-se'n a viure junts. Els metges li donen bones notícies, a Tess, però la celebració prevista queda estroncada quan el pitjor malson de la seva germana es compleix i cal fer un sacrifici suprem.

18:45 Rex - Cap. 14 Trets per en Rex
19:40 Bocamoll
20:10 Esport Club - Cap. 48
20:35 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Objectiu: ous de reig i l¿amanita phalloides.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Zona zàping
22:15 La gran pel·lícula - A les seves sabates
tancar

A les seves sabates

Maggie i Rose Feller són dues germanes que no s'assemblen en res, excepte que usen el mateix número de calçat. Maggie és una noia guapa, alegre i desenfadada que no va acabar els estudis i que va de feina en feina, però que té un gran èxit entre els homes. Rose és advocada i treballa en un bufet de prestigi. L'única alegria que Rose es permet és col·leccionar sabates. Després d'una catastròfica baralla, les dues germanes aprendran a relacionar-se gràcies a una àvia que havien donat per morta i que les ajudarà a fer les paus.

00:25 Pel·lícula - Ho sap el ministre?
tancar

Ho sap el ministre?

La pel·lícula gira a l'entorn de la concessió, per part del Ministeri de Defensa, del projecte de reforma dels uniformes militars. Un dels projectes finalistes és el de l'empresa "Fils i filles". Però un director general del ministeri els posa com a condició indispensable crear una nova societat, de la qual ha de formar part un empresari andalús amic seu. Amb catalans, andalusos i madrilenys reunits en un "cortijo", la comèdia està servida.

02:20 Divendres - + info
tancar

+ info

Abel Folch i Sílvia Bel El Teatre Goya de Barcelona aposta per Oscar Wilde a la seva cartellera. L'obra "Un marit ideal" reflecteix la voluntat de mantenir les aparences a l'alta societat britànica quan la realitat potser no és tan perfecta. Per saber si el "marit ideal" existeix, entrevistem dos dels protagonistes de l'obra, els actors Abel Folk i Sílvia Bel.

03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Viatges per la natura - Madagascar. Als boscos dels lèmurs
tancar

Madagascar. Als boscos dels lèmurs

Encara que l'illa de Madagascar formi part del continent africà, s'hi pot trobar una flora i una fauna completament diferents, un indret on viuen animals que no es poden trobar enlloc més. Els fotògrafs Dirk Blumenberg i Telse Meyer han fet un recorregut per la part més desconeguda, al sud-oest de l'illa. El seu objectiu és arribar a un antic bosc d'arbustos espinosos, l'hàbitat dels lèmurs, mamífers nocturns que només viuen a Madagascar. L'equip també troba altres habitants de l'indret com iguanes de tres ulls, camaleons amb els colors de l'arc de sant Martí i serps devoradores d'ous. L'arribada dels homes a aquests boscos durant els últims 20 anys ha fet que s'hagin convertit en un hàbitat en perill de desaparició.

07:45 Estimem els animals - La carretera del riu Gibb, la carretera dels animals
08:15 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - La costa d'Amalfi. Un paisatge de postal. Itàlia
08:30 Recreacions de l'Eden - El jardiner del renaixament. Marco Van Noort
08:52 Recreacions de l'Eden - La triadora dels noms. Ann Pavord
09:15 Guies de butxaca - Brisbane
09:30 Horitzons
09:30 Viatges i aventures - Txèquia, viatge bohemi: de Pilzen a Karlovy Vary
tancar

Txèquia, viatge bohemi: de Pilzen a Karlovy Vary

L'oest de Bohèmia és una de les regions del centre d'Europa amb més importància històrica i cultural. La natura també ha estat generosa i ha dotat la zona amb una gran quantitat de manantials minerals. El viatge que proposa aquest capítol comença a Pilsen, que s'autoproclama la capital mundial de la cervesa. La ciutat, però, té moltes més coses a oferir als visitants. El viatge continua amb la visita a monestirs i castells a través d'un paisatge canviant fins arribar a la zona de banys termals de Marinada, Franzensbad i Karlsbad

10:00 Automobilisme - 1a sessió d'entrenaments lliures del G. P. d'Abu Dhabi
11:35 Horitzons
11:35 La meva cuina grega
12:00 Zoom
12:10 Tons
12:25 Millennium - Amb ulls de dona
14:00 Automobilisme - 2a sessió d'entrenaments lliures del G. P. d'Abu Dhabi
15:35 Planeta Terra
15:35 Lleons i gegants: al límit - Lleons i gegants: al límit
tancar

Lleons i gegants: al límit

Durant dècades, els lleons de Savuti, a l'extrem occidental del parc nacional del Chobe, Botswana, han imposat la seva supremacia. Aquesta població de lleons, que agrupa fins a 40 individus, ha fet de la caça d'elefants la seva especialitat. Aquesta és la història d'un grup de lleones i d'una colla d'elefants que es veuen obligats a abandonar Savuti i a emprendre un viatge al nord, cap al riu Chobe. Incapaç d'oblidar les seves arrels, Seeva, una lleona jove, està decidida a continuar caçant elefants. Numsa i Jabu són cries d'elefant de la reserva de Serondela i s'han convertit en l'objectiu principal d'aquesta lleona tenaç. Eterns adversaris, lleons i elefants emprenen una travessa plena de reptes on hauran de resoldre tant la supervivència bàsica com l'amenaça que suposen els uns per els altres.

16:30 Estimem els animals - Els homes de les serps. Els salvadors de serps d'Armadale
17:05 Curiositats del món animal - Muntanyes
17:15 Cronos - Violència d'estat i pèrdua de poder
tancar

Violència d'estat i pèrdua de poder

"Cronos" presenta el segon dels dos capítols dedicats a Bismark. Otto von Bismarck, el canceller de la nova Alemanya. Són les darreres dècades del segle XIX i la mà fèrria d'aquest home ha aconseguit fer néixer el seu país, que abans estava desunit, i obtenir el respecte de tot el món. Fora d'Alemanya, les maniobres diplomàtiques de Bismarck aconsegueixen que el Reich sigui la primera potència continental. Però dins del seu país, la situació no és tan senzilla. El seu conservadorisme extrem va en contra dels nous aires que es respiren a Europa. I el nou emperador alemany, el kàiser Guillem II, és un jove que no es deixa manar pel vell canceller.

18:05 Com es crea una selva - Com es crea una selva
tancar

Com es crea una selva

Ja fa quinze anys que el científic holandès Willie Smits lluita contra la destrucció de la selva tropical a Indonèsia i l'extinció dels orangutans. Temps enrere, la selva tropical cobria el 20% de la superfície terrestre. Avui dia, han desaparegut dues tercers parts d'aquest medi tan extraordinari i en alguns llocs encara verge. Algunes de les causes són la sobreexplotació de la naturalesa, les sequeres i la contaminació de les aigües subterrànies. A més, Smits també lluita per impedir la desaparició dels orangutans. En molts llocs, aquests animals estan en perill d'extinció, a causa de la caça furtiva i de l'actuació irresponsable d'alguns agricultors que pretenen protegir les seves plantacions.

19:00 Cànon
19:00 Cànon Lletres - Lord Byron
tancar

Lord Byron

Lord Byron va ser un home boig i perillós. Heroi romàntic i poeta de moda, estava obsessionat per la imatge. Sexualment irresistible a dones i homes, les seves aventures van escandalitzar la societat del país. Byron va ser la gran estrella del segle XIX, va portar una vida accelerada i la mort li va arribar prematurament. El documental porta l'espectador al món d'aquest dandi amb mala fama i mostra que darrere un exterior vistós hi havia un caràcter complex i turmentat.

19:45 Els últims artesans
19:55 Recreacions de l'Eden - La galeria jardí. David Lewis i George Little
20:17 Recreacions de l'Eden - Un Edèn en una illa. Els Bondera
20:45 Guies de butxaca - Brisbane
21:00 Els meus nois - Cap. 9 Entrenadors
21:30 quèquicom - El lluminòs món dels minerals
tancar

El lluminòs món dels minerals

Miquel Piris mira de fer-se ric convertint detritus de depuradora en vitroceràmica. Visita la mina Eureka, a la Vall Fosca, on hi ha minerals radioactius i fluorescents i, finalment, tracta de saber si hi ha pedres amb poders miraculosos. Un alquimista va descobrir el fòsfor quan intentava trobar or a partir del pipí. Marc Boada explica que aconseguir or transmutant matèries pocs valuoses com el plom ha estat sempre el somni dels alquimistes, que intuïen que els minerals es transformen. Gràcies a un procediment desenvolupat per Salvador Martínez, professor de la Facultat de Geologia de la UB, ara és possible fer rajoles de construcció aprofitant els fangs de depuradora. Després d¿aquesta experiència, Piris se sotmet a un bany radioactiu per poder filmar una escena realment màgica a la mina d¿urani Eureka. Els minerals radioactius que hi ha en aquesta mina de la Vall Fosca són fluorescents i brillen de manera espectacular sota llum ultraviolada. La mina Eureka, que és a la Torre de Capdella, va ser la primera que es va explorar a l¿Estat espanyol per aconseguir urani per fer energia nuclear. Des del 1962 fins al 1965 es van fer proves per veure si el material que extreien servia o no. Però els treballs d¿explotació no van arribar a començar mai... En aquesta mina també es va trobar un mineral extraordinàriament rar: la Cejkaita. És un rar resultant de la descomposició de l¿urani i només se n¿ha trobat aquí i a la República Txeca. En el seu recorregut a la recerca de minerals especials, Piris visita Expominer amb Joan Carles Melgarejo, professor de Geologia de la Universitat Barcelona, on s¿interessa per les pedres ¿energètiques¿ a qui s¿atribueixen propietats com millorar la salut o atreure amor i diners.

21:55 Thalassa
22:45 L'hora del lector
23:50 RITMES
23:50 Ritmes concert - RITMES CONCERT "PINK MARTINI 2"
tancar

RITMES CONCERT "PINK MARTINI 2"

Com vam comprovar en la primera part de "Discover The World", el concert en directe de Pink Martini a Portland, Oregón, la ciutat on va néixer aquesta personalíssima orquestra de la mà del seu pianista i compositor Thoma Lauderdale, els Pink Martini és una proposta diferent en el panorama actual de la música popular. Avui continuarem gaudint de la manera com els Pink Martini acaronen la música dels anys 40 i 50, totes aquelles cançons que formen part de la memòria viatgera i cinematogràfica del segle passat, amb una exquisidesa magistral sempre elegant i cosmopolita. Aquesta nit us oferim la segona part de "Discover the World", un concert que mostra la exuberància i la bellesa d'algunes de les cançons més memorables d'un temps passat però inoblidable, d'una geografia cinematogràfica ja eterna, que no ha perdut mai el seu atractiu.

00:30 Arròs covat - Sobres d'arròs
tancar

Sobres d'arròs

El Xavi es disculpa amb els companys de l'estudi per haver mentit i troba noves perspectives de feina per a ells. La Sònia torna a casa, però per a emportar-se les seves coses i la nevera, regal dels ex-sogres del Xavi. Don Teodoro i el seu ex-jendre tindràn una agradable conversa.

00:40 Territoris Mediterrani
01:10 Cànon
01:10 Cànon Lletres - Lord Byron
tancar

Lord Byron

Lord Byron va ser un home boig i perillós. Heroi romàntic i poeta de moda, estava obsessionat per la imatge. Sexualment irresistible a dones i homes, les seves aventures van escandalitzar la societat del país. Byron va ser la gran estrella del segle XIX, va portar una vida accelerada i la mort li va arribar prematurament. El documental porta l'espectador al món d'aquest dandi amb mala fama i mostra que darrere un exterior vistós hi havia un caràcter complex i turmentat.

01:55 Remeis naturals - Parla el sacerdot maia
02:20 quèquicom - El lluminòs món dels minerals
tancar

El lluminòs món dels minerals

Miquel Piris mira de fer-se ric convertint detritus de depuradora en vitroceràmica. Visita la mina Eureka, a la Vall Fosca, on hi ha minerals radioactius i fluorescents i, finalment, tracta de saber si hi ha pedres amb poders miraculosos. Un alquimista va descobrir el fòsfor quan intentava trobar or a partir del pipí. Marc Boada explica que aconseguir or transmutant matèries pocs valuoses com el plom ha estat sempre el somni dels alquimistes, que intuïen que els minerals es transformen. Gràcies a un procediment desenvolupat per Salvador Martínez, professor de la Facultat de Geologia de la UB, ara és possible fer rajoles de construcció aprofitant els fangs de depuradora. Després d¿aquesta experiència, Piris se sotmet a un bany radioactiu per poder filmar una escena realment màgica a la mina d¿urani Eureka. Els minerals radioactius que hi ha en aquesta mina de la Vall Fosca són fluorescents i brillen de manera espectacular sota llum ultraviolada. La mina Eureka, que és a la Torre de Capdella, va ser la primera que es va explorar a l¿Estat espanyol per aconseguir urani per fer energia nuclear. Des del 1962 fins al 1965 es van fer proves per veure si el material que extreien servia o no. Però els treballs d¿explotació no van arribar a començar mai... En aquesta mina també es va trobar un mineral extraordinàriament rar: la Cejkaita. És un rar resultant de la descomposició de l¿urani i només se n¿ha trobat aquí i a la República Txeca. En el seu recorregut a la recerca de minerals especials, Piris visita Expominer amb Joan Carles Melgarejo, professor de Geologia de la Universitat Barcelona, on s¿interessa per les pedres ¿energètiques¿ a qui s¿atribueixen propietats com millorar la salut o atreure amor i diners.

02:40 Thalassa
03:25 L'hora del lector
04:25 Territoris Mediterrani
04:55 Expedients de l'espai
05:05 Zoom
05:10 Guies de butxaca - Xangai
05:20 L'aventura de Jeff Corwin - Cambodja: serps al menú
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:10 Ritmes arrels
Progrmació BD ....
07:00 Gat i gos - La xiscleta estima el gos
07:30 Erky Perky - + info
tancar

+ info

Veient que avui hi ha molta tranquil·litat a la Cuina, la Margaret ha decidit organitzar un concurs. La cuca que la impressioni més serà la que es podrà cruspir un trosset molt apetitós d'un formatge florit... per llepar-se'n els dits! Les normes són que és obligatori participar-hi i que no s'admeten actuacions de grup. Al Perky ja li ha agafat el cangueli! No t'ho perdis!

07:50 Doraemon - 1ª Hist.: El megàfon de la motivació. 2ª Hist.: L'adhesiu de l'exclusivitat
tancar

1ª Hist.: El megàfon de la motivació. 2ª Hist.: L'adhesiu de l'exclusivitat

En Nobita ha tret un 52 sobre 100 en l'últim examen. És molt bona nota! De fet, és la millor de la classe! Però, com és que la mare no en fa ni cas? Això no pot pas quedar així! Més tard, en Nobita, tip de veure en Suneo fent-se el xulo amb els seus còmics i joguines exclusives, decideix fer-li la competència. Amb què? Amb un trist adhesiu...?!

08:15 Doraemon - 1ª Hist.: La clau màgica. 2ª Hist.: En Nobita es multiplica
tancar

1ª Hist.: La clau màgica. 2ª Hist.: En Nobita es multiplica

En Nobita i en Doraemon estaven molt contents perquè se n'anaven d'excursió al llac Nakayama, però resulta que al pare li ha sortit feina i ho hauran de deixar córrer. Si no passa alguna cosa estranya, és clar... Més tard, en Nobita es troba que ha de cuidar el fill del seu oncle i que la Shizuka l'ha convidat a menjar galetes. Com s'ho farà per ser als dos llocs a la vegada?

08:50 Club Super3
08:50 Contes clàssics - L'oca d'or
tancar

L'oca d'or

Hi havia una vegada tres germans que eren molt diferents. El gran era l'espavilat, el mitjà era fort i el tercer era... en Pere. Tothom estava convençut que en Pere era un beneit, però un dia que se'n va anar a tallar llenya al bosc, un vellet li va canviar la vida mostrant-li on podria trobar una cosa molt especial: una oca amb les plomes d'or! No t'ho perdis!

09:00 mic 3
09:00 Carrer del zoo 64 - Cap. 10 La història del Herbert, el facoquer
tancar

Cap. 10 La història del Herbert, el facoquer

Antigament, abans que s'inventés la música, la sabana era un lloc molt avorrit. Segons en Herbert va deixar de ser-ho el dia que, ell mateix, se la va intentar. Aleshores, però, també va deixar de ser un lloc tranquil i silenciós. Sobretot quan en Reginald, el lleó, també s'hi va afegir. En realitat, en Reginald només volia fer la migdiada... i li va pujar la mosca al nas!

09:10 Louie - Louie, dibuixa'm un cocodril
tancar

Louie, dibuixa'm un cocodril

Li faria tanta il·lusió a la Yoko poder jugar amb els núvols que hi ha avui al cel! Però, és clar, no hi arriba, no els pot ni tocar. En Louie, com de costum, ha tingut una bona pensada: li dibuixarà una ovella ben tobeta, ben tobeta, que sembli un núvol, perquè hi pugui jugar. Però, i si l'ovella no es deixa tocar? Com s'ho faran perquè no tingui por?

09:20 Pingu - L'allau
tancar

L'allau

En Pingu i en Robby s'han trobat un peix enorme, però no tenen gens de gana. Què en poden fer? Es pot jugar a tennis amb un peix? Només fa falta una mica d'imaginació. A més, després de fer esport, segur que els ve la gana.

09:25 Bumba
09:40 Els Hoobs - Rodes
tancar

Rodes

El hubmòbil deixaria de ser un hubmòbil si no tingués rodes. L'Iver busca altres coses que també vagin amb rodes. A en Groove tant li fa. L'únic que vol és que l'ajudin a canviar de lloc la seva planta de hubicotó-flonjo.

10:05 Info k
10:20 Asha - Cap. 34 On és el Roc?
10:40 Sakura, la caçadora de cartes - La Sakura i les flors del dia de l'esport
11:05 Blue dragon - Cap. 7 La trampa de la Dama
tancar

Cap. 7 La trampa de la Dama

El malvat Nené ha ordenat al general Logi que elimini l'esquadró de Manipuladors d'Ombres que acompanyen la Zola. A partir d'ara tindrà autoritat per actuar i moure's lliurement per tot el regne. Mentrestant, els nostres herois ja són a la ciutat emmurallada de Jibral on, per sorpresa de tothom, han confós en Legolas per un impostor!

11:30 El detectiu Conan - L'impuls de l'amor i la determinació (1a part)
11:54 El detectiu Conan - L'impuls de l'amor i la determinació (2a part)
12:20 Club Super3
12:20 Hattori el ninja - No m'agrad. rotll. peix / No es poden deix. veure / Kam. e
12:45 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - El mundial de Kendama
13:15 Sakura, la caçadora de cartes - La Sakura i les flors del dia de l'esport
13:40 Sweesters -virtual room- - Matemàtiques
tancar

Matemàtiques

Les matemàtiques desperten en l'Olívia un insospitat interès.

13:45 Sweesters -virtual room- - Roncs
13:50 Tags
14:05 Imp - L'arbust
14:06 Imp - El bisó
14:15 El detectiu Conan - El cas del pesquer japonès
14:39 El detectiu Conan - Un altre cop cara a cara als tribunals: Eiri Kisaki contra Reiko Kujo (Primera part)
15:05 Inuyasha - L'espasa d'ullal de ferro i l'espasa d'ullal revifador
tancar

L'espasa d'ullal de ferro i l'espasa d'ullal revifador

Sesshomaru persegueix a un vell anomenat Totosai. Aquest rebel·la a Inuyasha que ha forjat una poderosa espasa pel seu germanastre: l'espasa Ullal Celestial.

15:30 Doraemon - 1ª Hist.: El megàfon de la motivació. 2ª Hist.: L'adhesiu de l'exclusivitat
tancar

1ª Hist.: El megàfon de la motivació. 2ª Hist.: L'adhesiu de l'exclusivitat

En Nobita ha tret un 52 sobre 100 en l'últim examen. És molt bona nota! De fet, és la millor de la classe! Però, com és que la mare no en fa ni cas? Això no pot pas quedar així! Més tard, en Nobita, tip de veure en Suneo fent-se el xulo amb els seus còmics i joguines exclusives, decideix fer-li la competència. Amb què? Amb un trist adhesiu...?!

15:55 Doraemon - 1ª Hist.: La clau màgica. 2ª Hist.: En Nobita es multiplica
tancar

1ª Hist.: La clau màgica. 2ª Hist.: En Nobita es multiplica

En Nobita i en Doraemon estaven molt contents perquè se n'anaven d'excursió al llac Nakayama, però resulta que al pare li ha sortit feina i ho hauran de deixar córrer. Si no passa alguna cosa estranya, és clar... Més tard, en Nobita es troba que ha de cuidar el fill del seu oncle i que la Shizuka l'ha convidat a menjar galetes. Com s'ho farà per ser als dos llocs a la vegada?

16:10 Gat i gos - La xiscleta estima el gos
16:40 La màgica Do-Re-Mi - L'increïble equip de beisbol! / El secret de les bruixes!
tancar

L'increïble equip de beisbol! / El secret de les bruixes!

L'única que sembla interessada a entrar a l'equip de beisbol que està muntant en Takagi és la Momoko. De fet, les altres gairebé no saben ni com s'hi juga! El que tampoc no saben és que la Dera farà d'entrenadora de l'equip d'una altra escola i les desafiarà a un partit que promet molt! Però els jugadors de la Dera són professinals! Com s'ho faran per plantar-los cara?!

17:10 Pau, la petita guineu roja - Un dia de pluja
tancar

Un dia de pluja

En Pau, que veu que la Fromage, la granota, està una mica avorrida, li ha proposat d'anar-se'n al canal, a veure si els passa alguna aventura. Ja saps que a en Pau, amb la curiositat que té de conèixer coses noves, no hi ha res que l'aturi. I si volien aventures, aquest parell, avui en viuran una que no se l'haurien imaginat mai de la vida. Els hi acompanyes?

17:15 mic 3
17:15 Megaminimals - Per molts anys
tancar

Per molts anys

L'Eric explica als seus companys que avui és l'aniversari del seu pare, així que decideixen preparar-li una festa sorpresa per quan arribi. Els Megaminimals no volen que falti res: ni les sanefes, ni la confetti, ni els globus, però poc els hi falta per oblidar-se d'allò més important: el pastís. Sort que la Bonnie se'n farà càrrec. I tant si se'n fa càrrec... La Bonnie s'esforça tant fent un pastís amb plastilina que sembli de veritat que el Pickle no trigarà en llançar-se de cap per donar-li una mossegada.

17:20 La Neli i en Cèsar - Cap. 10 La migdiada dels nens. El joc del mirall
tancar

Cap. 10 La migdiada dels nens. El joc del mirall

En Leo està tan cansat que se n'ha anat a fer una migdiada. La Neli i en Cèsar, en canvi, no paren de jugar... i no deixen dormir el pobre Leo! Com s'ho poden fer per jugar a algun joc sense fer tant soroll?! A fora no hi poden anar, perquè no para de ploure. Bé que se'ls ha d'acudir alguna cosa, oi? No t'ho perdis, que avui t'ensenyaran a jugar al joc del mirall!

17:30 Bob, el manetes - El cavaller Bolquet
tancar

El cavaller Bolquet

Avui el senyor Sabatini ha promès al Bolquet i al Carbassot que els nomenarà cavallers si són capaços de transportar tot de totxos d'una torre mig ensorrada fins al lloc que han triat per construir-hi casa seva. Aviat, però, el Bolquet i el Carbassot descobriran que la torre podria ser d'un antic castell de cavallers de debò! Qui la farà, ara, la feina?!

17:50 Una mà de contes - LA CAPUTXETA NEGRA I EL LLOP CAMIL
tancar

LA CAPUTXETA NEGRA I EL LLOP CAMIL

Taller fet a partir de l'elaboració d'un video domèstic pel guionista Lluís Arcarazo

18:10 El xai Shaun - La boca tallagespa
tancar

La boca tallagespa

Què hi fa una cabra lligada al camp on pasturen en Shaun i companyia? A més de ser molt malcarada, no para d'endrapar. A aquest pas es menjarà tota l'herba! En Shaun té clar que la manera de fer-la marxar és deslligant-la. Però ves que no es quedi enganxat a la corda, en Shaun, que acabarà fent esquí per tota la granja!

18:20 En Leon - Cap. 14 La girafa mecànica
18:24 En Leon - Cap. 15 Paranoia
18:30 Pat i Stan - Cap. 10 Pat, el cuida-conills
tancar

Cap. 10 Pat, el cuida-conills

Avui el Pat s'haurà de quedar tot sol a cuidar la Momo i els seus conillets, que tenen la varicel·la. Té molta por que l'hi encomanin, però què hi farem... L'Stan no hi serà, ha quedat amb l'Stéphanie perquè li pinti un retrat per posar-lo amb tots els de la família. Sort que ell ja la va tenir de petit la varicel·la, no l'hi poden encomanar. O va ser el xarampió...?

18:45 Asha - Cap. 34 On és el Roc?
19:05 Blue dragon - Cap. 8 Mestre Cavaller
tancar

Cap. 8 Mestre Cavaller

El rei de Jibral, com a recompensa per haver capturat un rebel que s'amagava a la seva ciutat, ha ofert als nostres herois tot el que desitgin. La Zola, sense pensar-s'ho dues vegades, ha demanat que li deixessin veure el Llibre dels Orígens, el llibre més antic del món. Per què el deu voler?! En Shu, en canvi, s'ha obsessionat amb en Conrad, un gran Mestre Cavallar!

19:30 Info k
19:45 3xl.cat
19:45 Inuyasha - El veritable amo de la gran espasa
tancar

El veritable amo de la gran espasa

Inuyasha i Sesshomaru s'enfronten en un combat a mort. La única oportunitat d'Inuyasha passa per dominar la tècnica del "Vent tallant".

20:20 Tags
20:35 Quin cap, en Fred! - Cap. 2 Circulin, això no és un espectacle
tancar

Cap. 2 Circulin, això no és un espectacle

En Fred ha decidit organitzar una exposició perquè tothom pugui gaudir de les obres d'art de l'Anette. La Fabianne, que està convençuda que han de buscar algun reclam perquè hi vagi la gent, l'ha convençut que hi ha de projectar un vídeo de sang, fetge i budells a dojo. Però ja se sap, la violència porta més violència..., i això es pot acabar com el Rosari de l'Aurora!

06:00 Megaminimals - Juguem a pirates
tancar

Juguem a pirates

Els Megaminimals no saben a que jugar. Avui plou i no poden sortir a jugar al pati. Miss Meadows proposarà un nou joc: la imaginació. Els Megaminimals viatjaran a una illa deserta i jugaran a ser pirates i amagar molts tresors.

06:10 La Neli i en Cèsar - Cap. 9 El joc de la granja. Imitem un animal
tancar

Cap. 9 El joc de la granja. Imitem un animal

Has jugat mai al joc de la granja? Un fa de granger i els altres d'animals. El granger ha d'anar fent preguntes dels productes que surten de la vaca i el que ho sap, ho ha de dir. Però la Neli sempre és la primera! I en Leo no té mai temps de contestar! Això no rutlla... Ah! I no t'ho perdis, que avui et convidaran a jugar a imitar animals de la granja!

06:15 Bob, el manetes - Mestre Golut
tancar

Mestre Golut

Avui en Bob s'ha presentat a la Vall dels Gira-sols amb el Benny, que haurà d'ajudar el Golut a fer els fonaments del forn de pa del senyor Sabatini. El Golut està molt content, ja t'ho pots imaginar, perquè li haurà de fer de mestre! En Bob, el Pansit i el Trac han de tornar a Quatrecases a buscar el forn i el Golut i el Benny es quedaran sols. Quina una en faran?!

06:25 Els Hoobs - Bum-bum
tancar

Bum-bum

L'Iver no para d'anar escales amunt, escales avall recollint huburuixes. El cor no para de bategar-li, li fa bum-bum, bum-bum! Normalment no fa aquest soroll, el cor... Però és que no pot parar... Ha d'acabar de recollir totes les huburuixes...

06:55 Explica'm un conte - La princesa patata
Progrmació BD ....
21:00 3xl.cat
21:00 Turc per principiants - On sóc bona tia
tancar

On sóc bona tia

La Yagmur és una mestressa de casa perfecta, i no para d'avergonyir la Doris. Sembla que sigui capaç de fer totes les feines domèstiques sense cap esforç! Mentrestant, l'Axel i la Lena s'han reconciliat, i el fet ha provocat la fúria d'en Cem, que li assegura a l'Axel que arribaran a les mans si no toca el dos. L'Axel desapareix del mapa i li deixa el problema a la Lena, que n'hi canta quatre de fresques al seu "germà". Però en Cem li assegura que l'Axel no ha volgut lluitar perquè no l'estima, i deixa la Lena ben confosa.

21:25 El cor de la ciutat - Cap. 1869
tancar

Cap. 1869

En Muñoz pressiona la K. Veurem que la noia no ha superat el que va passar fa cinc anys. És sospitosa. La Roser tira endavant la idea de treure's el carnet de conduir. En Beni necessita ajuda amb la criatura. I l'hi demana a la Pilar. L'Ester ha descobert la bona sintonia que hi ha entre en Marc i la Marta i la utilitza per fer mal a en David.

21:55 Ventdelplà - Cap. 219
tancar

Cap. 219

La Cristina està molt irritable amb el Martí. Ell no entén res, però comença a sospitar que en passa alguna. La Nuri reconeix a la Isona que, malgrat que ha patit, no renuncia a tornar a enamorar-se. L¿Alba desconfia del Gabriel i convenç el Biel perquè l¿ajudi a espiar-lo. La Dora i la Berta volen fer campanya pels seus marits convençudes que això no serà un conflicte entre elles. Els problemes, però, no es fan esperar. El Manel rep una trucada de l¿Esteve. La Isabel justifica davant del Manel que el Jaume no faci pública la seva relació.

22:50 Extres Coproduccions - Trash
22:55 Ventdelplà - Cap. 220
tancar

Cap. 220

El Martí defuig la Cristina. El Xavi arriba i anuncia que es casa amb l'Esteve. La Cristina no aguanta més la tensió i s'ensorra davant del seu amic. El Jaume rondina perquè l'Esteve es casarà. Ell prova d'explicar-li els seus motius. El Gabriel veu una foto de la Mònica a casa del Monràs. La Nuri li explica la història de la noia. El Gabriel es posa trist en recordar l'Antoni, el seu germà, que era tetraplègic. Continua la mala maror entre la Dora i la Berta. La Berta ha d'anar a comprar la primera roba per la criatura i li sap greu que sa mare no l'acompanyi.

23:45 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Salvador és alliberat. La Gemma ha de pensar com protegir la seva filla. La Patricia crea problemes a Viatges d'Acció. Sembla que li surt un aliat. La Mercè descobreix que l'adopció del Yussuf amaga molts interrogants.

00:16 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

La Núria i el Miramon es tornen a veure. La Ció no pot més i explica al Guillem el xantatge del Salvador. La Rita comença a ser conscient del seu poder. El Salvador descobreix la nena de la Gemma.

00:55 Beverly Hills - El dia de la graduació (segona part)
01:40 Beverly Hills - Aloha, Beverly Hills
02:20 Riviera - + info
tancar

+ info

Clara conspira per fer fora Françoise de la Vil·la Olympia. Fent servir la campanya publicitària del casino com excusa del seu viatge de negocis, Gabriella s'escapa d'una cita secreta.

02:45 Ventdelplà - Cap. 219
tancar

Cap. 219

La Cristina està molt irritable amb el Martí. Ell no entén res, però comença a sospitar que en passa alguna. La Nuri reconeix a la Isona que, malgrat que ha patit, no renuncia a tornar a enamorar-se. L¿Alba desconfia del Gabriel i convenç el Biel perquè l¿ajudi a espiar-lo. La Dora i la Berta volen fer campanya pels seus marits convençudes que això no serà un conflicte entre elles. Els problemes, però, no es fan esperar. El Manel rep una trucada de l¿Esteve. La Isabel justifica davant del Manel que el Jaume no faci pública la seva relació.

03:40 Extres Coproduccions
03:45 Ventdelplà - Cap. 220
tancar

Cap. 220

El Martí defuig la Cristina. El Xavi arriba i anuncia que es casa amb l'Esteve. La Cristina no aguanta més la tensió i s'ensorra davant del seu amic. El Jaume rondina perquè l'Esteve es casarà. Ell prova d'explicar-li els seus motius. El Gabriel veu una foto de la Mònica a casa del Monràs. La Nuri li explica la història de la noia. El Gabriel es posa trist en recordar l'Antoni, el seu germà, que era tetraplègic. Continua la mala maror entre la Dora i la Berta. La Berta ha d'anar a comprar la primera roba per la criatura i li sap greu que sa mare no l'acompanyi.

04:35 Beverly Hills - El dia de la graduació (segona part)
05:20 Beverly Hills - Aloha, Beverly Hills