TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

08:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

09:27 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

10:24 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

11:25 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

12:07 Adolescents XL
13:06 TV3xUnTub - Dani Jiménez
tancar

Dani Jiménez

De la fórmula ciència-tele surt com a resultat el nom de Dani Jiménez. L'expert en experiments televisius i ara responsable de l'"Efecte wow" deixa de banda, per una estona, els seus tubs d'assaig per gravar la seva "story" a "TV3xUnTub". Allà confessa ser un enamorat de la música, que els experiments no sempre surten com s'esperen i la seva dèria per col·leccionar coses inversemblants.
Més coses sobre Dani Jiménez i el resum del millor de TV3, a "TV3xUnTub".
"TV3xUnTub" ofereix els millors moments de la programació de TV3 dels últims set dies. Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen cabuda en un d'aquells moments que qualsevol espectador de TV3 no s'hauria hagut de perdre. I, si no els ha vist, serà un bon moment per recuperar-los. "TV3xUnTub" mostra tot allò amb què l'audiència s'ho ha passat bé, ha rigut, ha cantat o s'ha emocionat al llarg de la setmana.
I, per si no n'hi hagués prou, a cada programa, una cara coneguda de la cadena gravarà la seva "story". Així, l'espectador sabrà més coses de la feina i la vida privada de les persones que surten a la tele.

13:43 Zona zàping
14:30 Telenotícies migdia
15:43 Tarda de cine - El riu de la vida. Estimat Loira
tancar

El riu de la vida. Estimat Loira

EL RIU DE LA VIDA. ESTIMAT LOIRA (Fluss des Lebens. Geliebte Loire)

Direcció: Franziska Meyer Price
Guió: Beatrice Meier
Producció: Schiwago Film
País: Alemanya
Any: 2017
Durada: 90 minuts
Intèrprets: Lisa Kreuzer, Anna Fischer, Mathieu Delarive


La Romy està a la presó i, per bona conducta, surt abans del que li tocava. Quan va a veure la seva parella, té una sorpresa que no li fa gens de gràcia. Resignada, se'n va a la residència de gent gran on l'esperen per entrar al servei de neteja. Allà, coneix una senyora que, fa temps, va viure una història d'amor a la riba del riu Loira i que acabarà convencent la Romy perquè l'acompanyi navegant pel riu a reviure aquella època tan feliç que va passar quan era jove.

17:32 Tarda de cine - A Seattle amb amor
tancar

A Seattle amb amor

A SEATTLE AMB AMOR (Debbie Macomber's dashing through the Snow)

Direcció: Kristoffer Tabori
Guió: Maria Nation (Llibre: Debbie Macomber)
Producció: Unity Pictures Group. Distribuïda por Hallmark Movies & Mysteries
País: Canadà
Any: 2015
Durada: 83 minuts
Fotografía: Neil Cervin
Música: Peter Allen
Intèrprets: Meghan Ory, Andrew W. Walker, Aaron Craven, Rukiya Bernard, Amitai Marmorstein, Aleks Paunovic, Kurt Evans, Jake Guy, Rohan Campbell, Enid-Raye Adams, Colleen Winton, Dylan Archambault, Bobby Magee, Julie Lynn Mortensen, Alexandra Voicu, Alfonso Quijada, Edwin Perez, Aubrey Arnason, Graem Beddoes, Devina Briggs, Suzanne Ristic, Kwasi Thomas, Kadence Kendall Roach, Ben Wilkinson, Linda Darlow, Kayden Magnuson, Sheri Rabold, Rachel Prosch, Nicholas Harrison, Tristan Shire, Rob Morton


Gairebé és Nadal i el més imporant per l'Ashley Harrison és anar a passar el Nadal amb la seva mare a Seattle, però a l'aeroport es troba que no pot agafar el vol que havia previst. Intenta llogar un cotxe però un desconegut li passa davant i lloga l'últim vehicle disponible en tot l'aeroport. Desesperada per arribar a temps a Seattle, accepta l'oferta de compartir cotxe i despeses de viatge amb ell. Durant l'accidentat viatge de dos dies, els passen mil aventures i tenen l'oportunitat de coneixe's una mica millor. Mentrestant, l'Ashley no ho sap però uns agents de l'FBI la segueixen de molt a prop perquè l'han pres per una terrorista que podria posar en perill la seguretat nacional.

19:05 Al cotxe - Marc Martínez i Vicenta N'Dongo
tancar

Marc Martínez i Vicenta N'Dongo

Aquesta setmana l'Eloi Vila conversa amb l'actor i director Marc Martínez i l'actriu Vicenta N'Dongo

19:55 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

21:00 Telenotícies vespre
22:02 54a Cantada d'Havaneres a Calella de Palafrugell - 54a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell
tancar

54a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell

Després de l'obligada cancel·lació de l'edició del 2020, amb motiu de la pandèmia provocada per la Covid-19, aquest any, TV3 torna a oferir en directe la 54a edició de la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell.

Aquesta cita musical i festiva, que s'ha convertit en un esdeveniment cultural de primer ordre, compta enguany amb la música de grups clàssics com Peix fregit, Els Cremats, Ultramar i Port Bo i amb la Cobla Montgrins, que interpretaran des dels temes més populars fins a les cançons més noves.

L'emissió començarà uns minuts abans de les actuacions dels grups per copsar l'ambient i parlar amb els protagonistes i la presentació anirà a càrrec de la periodista del programa "Tot es mou", Míriam Riau.

00:10 Futbol : Copa Amèrica - Uruguai-Colòmbia Quarts 3
tancar

Uruguai-Colòmbia Quarts 3

La Copa Amèrica 2021 s'intueix com un duel de poders entre la "canarinha" de Neymar i l'Argentina d'un Leo Messi necessitat d'alegries amb l'"albiceleste". TV3 oferirà tots els partits de l'Argentina durant el torneig, així com també els duels decisius pel títol.

02:10 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

03:00 Futbol : Copa Amèrica - Argentina-Equador Quarts 4
tancar

Argentina-Equador Quarts 4

La Copa Amèrica 2021 s'intueix com un duel de poders entre la "canarinha" de Neymar i l'Argentina d'un Leo Messi necessitat d'alegries amb l'"albiceleste". TV3 oferirà tots els partits de l'Argentina durant el torneig, així com també els duels decisius pel títol.

04:50 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

Progrmació BD ....
21:55 Nit La Cubana 40+1 anys - Campanadas de Boda
00:09 Nit La Cubana 40+1 anys - + info
tancar

+ info

"De la Gran Via al Paral·lel" és l'espectacle amb el que el dia 20 de maig de 2008, al Teatre Coliseum de Barcelona, La Cubana va retre homenatge al Paral·lel i al Mestre Juan de la Prada.
El Mestre de la Prada és l'autor de la majoria de cançons del "Cómeme el Coco, negro", i justament havia mort uns dies abans d'estrenar-se la versió anglesa de "Cómeme el Coco, Negro" ("Nuts Coco Nuts") al Festival d'Edinburgh, on moltes de les seves cançons havien estat traduïdes a l'anglès. Per altra banda, quan La Cubana va crear l'espectacle l'any 1989, ho havia fet inspirant-se en el Paral·lel i en tota la gent del món de les varietats que en aquells moments encara existia a Barcelona.
Just quan la companyia celebrava el seu 25è aniversari amb la reposició de "Cómeme el Coco, Negro" es troba que el Mestre de la Prada ja no hi és i que el gènere teatral que havia servit de font d'inspiració també havia desaparegut: havia desaparegut del Paral·lel i de tota la ciutat al gener del 1996, sense fer quasi soroll i sense poder-lo acomiadar com cal.
L'espectacle va ser tot un èxit: es va fer un acte molt festiu i emotiu, però gens nostàlgic. Aprofitant l'escenografia del "Coco" es va muntar un espectacle especial, on a part dels components de La Cubana d'aquell moment, hi van participar artistes del Paral·lel de totes les èpoques i amants del gènere, com ara: Lita Claver "La Maña", Pirondello, Merche Mar, Israel, Doña Soledad (Josep Ferré), Pastora Reyes, Amparo Moreno, Annabel Totusaus, Toni Torres, Pierrot, Lidia Moreno, Núria Feliu, Eva Sorel, Ondina, Christine, Carmen de Mairena, Regina do Santos i Sara Montiel, que van interpretar cançons del Mestre Juan de la Prada majoritàriament.

02:16 Nens de la ruta de la seda - Una nena contra la gravetat
tancar

Una nena contra la gravetat

L'Erchendimeg, d'onze anys, té molt clar que vol arribar a ser una contorsionista professional. Conviden el seu equip a participar en un gran espectacle a la plaça del Parlament, però li costa aprendre els exercicis perquè té una mica de complex perquè el seu pare és a la presó, la seva mare és exalcohòlica i la van admetre a l'escola de circ amb una beca. No només hi ha en joc els seus somnis, sinó també la dignitat de la seva família. Però gràcies a la seva força de voluntat, aconsegueix superar-se.

02:36 Nens de la ruta de la seda - La febre dels cavalls
tancar

La febre dels cavalls

El Daniar, de dotze anys, viu en una granja a les muntanyes del Kirzguizistan. S'estima molt els animals, i sobretot els cavalls. Un dia, el seu pare li porta un cavall salvatge jove i li diu que se'l podrà quedar si el domestica bé. El Daniar està molt emocionat i ho intenta, però el cavall té molt mal caràcter. Es produeix un incident dramàtic en què el cavall dona una coça al cap al seu germà i l'han de sacrificar. El Daniar perd el seu estimat cavall i es promet que ensinistrarà millor el seu cavall nou.

02:56 Nens de la ruta de la seda - La vida és una platja
tancar

La vida és una platja

El Javed, un nen d'11 anys, ha plegat de l'escola perquè el mestre li pegava. També ha fugit de casa perquè la seva mare li pega si no li porta diners. Ara el Javed viu a la platja i es guanya la vida fent massatges a la gent. La seva gran passió és el surf, però tant el seu amic com el professor de surf el convencen perquè torni a l'escola i faci surf quan tingui estones lliures i potser així, algun dia es podrà guanyar la vida com a surfista.

03:17 El món des de l'aire - Un viatge aeri a través d'Espanya. Dels monts Obarenes a Nostra Senyora de Covadonga
tancar

Un viatge aeri a través d'Espanya. Dels monts Obarenes a Nostra Senyora de Covadonga

Un recorregut aeri per Espanya. Després de travessar les fèrtils planes de Castella i Lleó i l'abrupte relleu dels monts Obarenes, posem rumb cap a Bilbao i la costa basca. Després, la ruta ens portarà a la ciutat portuària de Santander i al parc nacional dels Picos de Europa, una de les serralades més espectaculars del continent. I per acabar el viatge, visitarem el famós santuari de Nostra Senyora de Covadonga.

03:43 GR Barcelona - La gran quadrícula
tancar

La gran quadrícula

"Imagineu que hem de fer una ciutat..."
L'Eixample és, sens dubte, un dels projectes urbanístics més coneguts i també més envejats a tot el món. No només per les característiques de què va dotar la ciutat, sinó també perquè els seus carrers són un espectacle arquitectònic i cultural. En aquest gran recorregut s'explicarà el perquè del projecte de Cerdà descobrint curiositats sorprenents que fan de l'Eixample una idea única. "GR Barcelona" visitarà les obres de la Sagrada Família amb l'arquitecte actual, l'Antoni Faulí, es desplaçarà fins a Castellbell i el Vilar per aprendre com fa rajoles de xocolata l'Enric Rovira i acabarà coneixent l'Anaïs, una persona cega que coneix a la perfecció els carrers de l'Eixample.

04:11 L'odissea del menjar - L'últim plat
tancar

L'últim plat

En aquest episodi, l'últim de la sèrie, fem un repàs de les experiències viscudes durant la filmació dels documentals, que va durar dos anys i mig i va tenir lloc en 24 països. El productor Wook-Jung Lee, que ha estudiat cuina i és un gran aficionat a la gastronomia, ens relata els millors moments del viatge i ens convida a reviure'n els plats i els personatges més memorables, per acabar de confirmar la premissa de L'odissea del menjar que la cultura culinària ha marcat la història i la identitat humana.

05:08 Thalassa - UN VIATGE PEL MEDITERRANI
05:27 Els cims de les delícies - Sterzing, al Tirol del Sud
tancar

Sterzing, al Tirol del Sud

La vila de Sterzing, al Tirol del Sud, enmig dels grans cims dels Alps centrals italians, acull una casa de pagès amb deu segles d'història: el Pretzhof de
Karl i Ulli Mair, que avui és una de les primeres referències culinàries del país.El fonament de la cuina de l'Ulli és el fet de cenyir-se a la verdura que li dona l'hortet del seu sogre, als porcs i les vaques criades a casa, als isards caçats pel seu home i el seu cunyat, a la fruita que li porten veïns i familiars, i al formatge madurat a la muntanya. "Allò que tinc, és allò que cuino", ens diu l'Ulli. "I d'allò que no tinc, no en faig res. I cada dia em penso
alguna recepta nova. Per a mi és com si cada dia cuinés per a la família. Una gran família."

05:53 Videoclips - Brighton 64 - El estado de la nación
05:56 Videoclips - Raül Refree & Lina - Quando eu era pequenina
Progrmació BD ....
06:00 Quin crac, l'Angelo! - En Manetti enamorat
tancar

En Manetti enamorat

En Manetti, el busca-raons de l'escola, es vol lligar l'Elena, la germana de l'Angelo, per això ara es dedica a fer-li la pilota. La bona notícia és que ara en Manetti no tortura l'Angelo, però la dolenta és que no se'l treu del damunt! És evident que l'Angelo ha de trobar la manera de fer que a en Manetti li passi aquesta ximpleria per l'Elena. Però com?!

06:07 Quin crac, l'Angelo! - En Manetti no pot suspendre
tancar

En Manetti no pot suspendre

El senyor Foot ha assignat en Sherwood com a tutor d'en Manetti perquè l'ajudi a aprovar un examen de matemàtiques, però en Manetti és tan curt que no val la pena perdre el temps estudiant amb ell. Per això en Sherwood li ha demanat a l'Angelo que en prepari una de les seves perquè en Manetti aprovi l'examen... i deixi de torturar-lo!

06:14 Quin crac, l'Angelo! - Auxili ! Els meus amics s'estan enamorant!
tancar

Auxili ! Els meus amics s'estan enamorant!

Després d'una discussió terrible entre la Lola i en Sherwood, l'Angelo ha recordat que quan un noi i una noia es comencen a barallar com gat i gos, vol dir que estan a punt d'enamorar-se. Ho veu cada dia als programes que es mira l'Elena! I si la Lola i en Sherwood només tenen ulls l'un per l'altra, qui li farà cas, a ell?! Ha d'aconseguir que es tornin a fer amics, abans que s'enamorin!

06:21 Quin crac, l'Angelo! - L'esposada
tancar

L'esposada

En Damian Burst, l'artista més creatiu, més conflictiu i més important de la galeria d'art de la mare de l'Angelo té una altra crisi i la mare ha decidit que s'estigui uns quants dies a casa, dormint a l'habitació de l'Angelo! Avui a l'Angelo li faran falta més de dues i més de tres estratègies per desfer-se de l'artista més mal educat i més poca-solta que ha conegut mai!

06:31 Quin crac, l'Angelo! - Una mica d'amor
tancar

Una mica d'amor

En Pocatraça es mor de ganes de demanar-li a la Mònica que sigui la seva parella per al ball, però no sap ni per on començar. L'Angelo li vol donar un cop de mà i sap que el primer que ha de fer és convertir-lo en un trencacors. D'entrada, s'ha passat tota la nit veient pel·lícules d'amor per investigar més sobre les noies. I ara toca passar a l'acció!

06:38 Quin crac, l'Angelo! - Missió: granota
tancar

Missió: granota

El senyor Foot ha explicat que demà dissecaran una granota a la classe. La Lola, en Sherwood i l'Angelo tenen clar que no pensen permetre que el professor mati un pobre animal indefens, per molt fastigós i bavós que sigui! Per això han posat en marxa l'operació "rescatar la granota". El primer pas és fer una manifestació contra la crueltat dels animals. I si no surt bé, quin deu ser el pla B?!

06:45 Quin crac, l'Angelo! - Ha de ser meu
tancar

Ha de ser meu

Els Bavosos, el grup de rock preferit de l'Angelo, regalen unes entrades VIP pel seu proper concert. L'únic que s'ha de fer és trobar un dels llapis USB que hi ha amagats als paquets de cereals "Flocs Cruixents. Un dels avantatges és que hi ha una capsa amb premi a cada botiga, i això li facilita molt les coses! Quina una en farà, l'Angelo, per aconseguir les entrades?

06:52 Dot. - El mestre de l'espant 2.0
tancar

El mestre de l'espant 2.0

S'acosta la festa de Halloween i el pare de la Dot es vol erigir, com cada any, en el mestre de l'espant, per la qual cosa prepara ensurts per a tothom. Però enguany, la Dot i companyia estan disposats a tot per aconseguir que sigui el pare qui s'espanti. Per fer-ho, comptaran amb l'ajuda inestimable de l'àvia paterna de la Dot.

07:02 Dot. - Fantasma, fuig!
tancar

Fantasma, fuig!

És Halloween i s'organitza el concurs de la casa més tenebrosa. Els veïns decoren els jardins amb temes de terror, excepte el senyor Sherman. La Dot i els seus amics el volen convèncer perquè hi participi, però no se'n surten. Accidentalment, el senyor Sherman ensopega a casa seva amb les cortines. Els nens des de fora es pensen que hi ha un fantasma i fan un pla per foragitar-lo.

07:13 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un bot salvavides
tancar

El dia que el Henry va conèixer un bot salvavides

El Henry coneix un bot salvavides a la platja. Un dofí ve molt esverat a avisar-los que un ruc corre perill perquè la marea està pujant. El Henry s'ofereix a fer de socorrista per anar amb el bot a rescatar el ruc.

07:18 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer una carta
tancar

El dia que el Henry va conèixer una carta

El Henry coneix una carta que arriba tard a l'entrega. El nen es converteix en carter per ajudar-la a arribar a la bústia a temps. Pel camí coneixeran cartes i paquets de tot el món, i un gos molt amable que és amic dels carters.

07:23 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un panda
tancar

El dia que el Henry va conèixer un panda

El Henry coneix una panda del zoo que està molt nerviosa perquè arriba una cosina seva de la Xina. Però en lloc d'arribar un panda, el que arriba és un peresós. El Henry ajudarà la panda a buscar la seva cosina pel zoo.

07:27 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un globus
tancar

El dia que el Henry va conèixer un globus

El Henry coneix un globus que, amb els seus companys, està a punt d'actuar en un espectacle de circ. Però el pallasso estrella arriba tard. El Henry s'ofereix a fer de pallasso perquè no s'hagi de suspendre la funció.

07:33 Comptem amb la Paula - La màquina dels contraris
tancar

La màquina dels contraris

El senyor astronauta s'ha convertit en un miniastronauta arran d'un accident amb la màquina dels contraris. La màquina s'ha avariat, i el senyor astronauta crida la Paula i els seus amics perquè l'ajudin a arreglar-la i així poder recuperar la seva mida normal. Per reparar la màquina, cal trobar parells de contraris. L'operació és complicada, però, anant pas per pas, aconsegueixen reparar-la i el senyor astronauta torna a la normalitat.

07:44 Comptem amb la Paula - Ordenar regals
tancar

Ordenar regals

Aviat serà Nadal i la Paula i la seva colla han muntat un arbre on només falta un detall: els regals. Van a la fàbrica de joguines a aconseguir-ne, però allà tenen problemes: la màquina d'ordenar regals s'ha espatllat i tenen por de no poder lliurar els regals de Nadal a temps. En Tim, en Billy i la Paula ajuden a arreglar-la i -ves per on!- sota l'arbre de Nadal els espera una sorpresa.

07:54 Leo, el guardabosc - L'anguila elèctrica
tancar

L'anguila elèctrica

Dins de l'estany del jardí, el Leo troba un animal estrany que sembla una serp. La Katie, però, el corregeix: en realitat, es tracta d'una anguila elèctrica, un curiós peix que produeix descàrregues elèctriques per caçar i defensar-se dels depredadors. Els dos petits guardaboscos de seguida es mobilitzen per portar l'anguila elèctrica al seu lloc d'origen, el riu Orinoco, però, un cop allà, una enorme anaconda els impedeix continuar avançant.

08:05 Leo, el guardabosc - El guepard de Sud-Àfrica
tancar

El guepard de Sud-Àfrica

El Leo troba un gat tacat que fa un so semblant a la piuladissa dels ocells. Estranyat, li pregunta a la seva germana quina mena de gat és. En realitat, segons la Katie, es tracta d'una cria de guepard. Els dos petits guardaboscos es posen en marxa per portar el felí a la sabana de Sud-àfrica, on troben el Rocky, que persegueix uns caçadors furtius que es dediquen, precisament, a capturar guepards.

08:14 Leo, el guardabosc - La manta dels esculls
tancar

La manta dels esculls

El Leo troba un tanc d'aigua al jardí amb un animal molt curiós a dins. La Katie li explica que es tracta d'una Manta alfredi nascuda fa poc, ja que els exemplars adults poden arribar a fer cinc metres d'amplada. Els dos germanets decideixen endur-se-la al seu hàbitat natural perquè pugui viure en llibertat i reproduir-se, ja que les mantes estan en perill d'extinció a causa de la sobrepesca a què estan sotmeses.

08:24 Leo, el guardabosc - La mola
tancar

La mola

El Rocky demana als dos petits guardaboscos que portin una mola o peix lluna al mar perquè ell ha de sortir en missió urgent de rescat d'un elefant. El viatge va molt bé però, quan deixen anar la mola a l'aigua, el peix puja a la superfície a prendre el sol i un grup de gavines l'ataca. El Leo i la Katie volen aturar les gavines, però el Rocky els diu que tot té una explicació.

08:34 El Mic i els seus amics - Quantes endevinalles!
tancar

Quantes endevinalles!

N'hi ha més de cent al camí, i no fan pols ni remolí. Que sabeu qui són?

09:00 Manduka - Herois del sushi - Peyu i Jair
tancar

Herois del sushi - Peyu i Jair

El Peyu i el Jair, coneguts comunicadors i humoristes, tindran el repte de cuinar un dels plats preferits de la Paula: el sushi. Aquest parell, protagonistes de "Bricoheroes", ompliran de riures, bogeria i imprevistos la cuina del "Manduka". El gadget ben segur els sorprendrà, però... el sabran fer servir? Estarà la Paula preparada pels atacs de riure que li provocaran aquest parell? Aprendran a fer makis i nigiris... i, per començar, hauran de rentar set vegades l'arròs com marquen els cànons tradicionals de fer sushi. Tindran paciència per fer-ho les set vegades?

09:28 Zoom, el dofí blanc - Jackpot
tancar

Jackpot

El Jack torna a Maotou amb el seu hidroavió acompanyat del Jackpot, un gosset que acaba d'adoptar. Però l'aparell té una avaria i s'estavella al mar. El Jack aconsegueix arribar a una illa deserta, però el Jackpot desapareix. Per sort, el troba el Zoom, que el porta amb el Yann i els seus amics. Resulta que el Jackpot és un autèntic terratrèmol. S'adonaran els nostres herois que el Jack és el seu amo i que està en perill?

09:40 Zoom, el dofí blanc - L'elecció de la Timéti
tancar

L'elecció de la Timéti

La Maéva, la mare de la Timéti, té bones notícies per la seva filla: l'han acceptat en una escola de cuina molt important. La Timéti se n'anirà de Maotou per convertir-se en una gran xef. Però la veritat és que no està gaire segura del que vol fer. Perduda, intenta demanar consell al Yann, però per culpa d'un malentès, el jove precipita la marxa de la Timéti. El Yann haurà de dir-li el que sent si vol evitar que se'n vagi.

09:51 Zoom, el dofí blanc - Maotou.com
tancar

Maotou.com

Fa dies que apareixen taques de fang a les aigües de Maotou. El Yann està amoïnat i decideix avisar el Papa Tuanaku. Quan arriba al poble descobreix que la Clarissa, la neboda del Van Krook, regala dispositius d'alta tecnologia als vilatans. Hipnotitzats per les seves tauletes, no fan cas al Yann quan intenta advertir-los del desastre ecològic que amenaça les platges de l'atol. Podria existir alguna relació entre aquest fenomen i tots aquests regals?

10:03 La família del Super3 - La família - La Pati Pla: l'amor d'en Roc
tancar

La família - La Pati Pla: l'amor d'en Roc

Les històries de la familia del Super3. La Lila, el Desmond, l'Àlex, el Pau i el Fluski gestionen el Super3 amb l'ajuda de la Pati Pla. El seu tiet, el malvat Sr. Pla, i el seu ajudant, el Rick, els volen fer fora de la casa on viuen.

10:29 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc l'Alexander Graham Bell
tancar

Soc l'Alexander Graham Bell

El Brad s'ha quedat afònic i li toca decidir a quin joc han de jugar, però, com que no pot parlar, el Xavier i la Yadina, en comptes d'escoltar-lo, decideixen triar per ell. Al final, el Brad els convenç d'anar al Museu Secret, que els porta a conèixer l'Alexander Graham Bell, un home que, a més d'inventar-se el telèfon, va ajudar molta gent a aprendre a parlar.

10:40 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc el George Washington Carver
tancar

Soc el George Washington Carver

El Xavier, el Brad i la Yadina estan jugant a futbol i, sense voler, els cau la pilota a sobre d'una flor. Ells la voldrien salvar, però no saben com fer-ho. Per això la Berby els porta a conèixer el George Wahington Carver, un botànic que era conegut com "el metge de les plantes", i que va dedicar tota la seva vida a tenir cura del planeta.

10:51 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Tuck Hood
tancar

Tuck Hood

Per evitar que requisin fusta a un camperol, la Marian fa un sortilegi que es torna contra en Robin i en Petit John: qualsevol objecte que toquen, desapareix. En Tuck, l'únic que s'ha salvat de l'encanteri, s'encarregarà de recuperar la fusta. Mentrestant, la Marian mirarà de trobar un antídot. Amb l'ajuda d'en Robin, en Tuck intentarà acomplir la seva missió.

11:03 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Quina família!
tancar

Quina família!

La Louise, la filla de Lord Godofred, s'avorreix i el seu pare ha tingut la pensada de deixar-la uns quants dies al castell de Nottingham perquè canviï d'aires i es distregui. El rei Ricard promet al pare de la noia que renunciarà al tron si li passa res, i la princesa Marian també la rep amb entusiasme. Però la Louise s'estima més passar el dia al bosc amb en Robin que no pas tancada entre quatre parets.

11:15 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El castell encantat
tancar

El castell encantat

El príncep Joan planeja instal·lar un peatge a les ruïnes d'una torre que serà enderrocada. En Robin i la seva colla decideixen desbaratar-li el pla per protegir el cau d'en Derke. Per espantar el xèrif i els seus homes, els fan creure que les ruïnes estan encantades. Els guàrdies estan esfereïts, però el príncep Joan no creu en fantasmes i els obliga a tornar a la feina. Llavors rep la visita del fantasma del baró de Dracobosc.

11:27 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - Un bon cop de mà
tancar

Un bon cop de mà

El pobre Barzer està disgustat: tots li diuen que està maleït i que destrossa tot el que toca. Empipat, se'n va de casa i, per demostrar que també sap fer les coses bé, s'ofereix a ajudar el Vick a construir una màquina per la seva camioneta. El que no sap, però, és que el llenyataire la vol fer servir per talar arbres.

11:39 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - El savi mestre de ioga
tancar

El savi mestre de ioga

L'amo del Vick li dona vacances i li paga dos mesos de sou. El llenyataire decideix passar els dies menjant i mirant la tele. S'engreixa tant que fins i tot els animals estan amoïnats per ell. Els ossos es proposen ensenyar-li a fer ioga perquè es torni a posar en forma.

11:50 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - A les profunditats de la vall
tancar

A les profunditats de la vall

Per no passar tanta calor, el Vick se'n va a talar arbres a la vall. Però la tranquil·litat no li dura gaire perquè es troba el Barzer fent una becaina. Després d'una persecució, tots dos cauen daltabaix d'un barranc del que no poden sortir. No els quedarà més remei que ajudar-se entre ells per sobreviure.

12:03 Bestial! - El tauró balena
tancar

El tauró balena

El Kamil porta el Kayne amb ultralleuger a explorar el territori de la pròxima missió: la costa de Ningaloo, un escull de 260 quilòmetres de llargada. Allà, el Kayne haurà de fer una carrera de natació amb un tauró balena, el peix més gros del món. Però s'està acabant l'època migratòria d'aquests peixos tan grossos i gairebé ja han marxat tots. Mentre s'afanyen a buscar-ne algun de ressagat, veuran dofins de musell llarg, iubartes i altres habitants de l'escull.

12:28 Siyaya. Veniu a explorar - Seguim el rastre de la gran serp (3a part): Deixem rastres profunds
tancar

Seguim el rastre de la gran serp (3a part): Deixem rastres profunds

L'equip continua viatge pel parc transfronterer d'Ai-Ais/Richtersveld, que es reparteix entre Sud-àfrica i Namíbia. En aquest episodi aniran a veure el canyó del riu Fish, el més gran d'Àfrica i el segon més gran del món. És una formació geològica impressionant que té més de 2.000 milions d'anys d'antiguitat. Alguns membres de l'equip decideixen baixar fins al fons del canyó, una excursió força dura, però molt impressionant.

12:54 Herois amb cua - El dromedari
tancar

El dromedari

Una nit, després que una presa d'un riu que hi ha a prop d'un refugi d'animals d'una granja es trenqui i tots els animals corrin el perill d'ofegar-se, el dromedari Humphrey fa sonar l'alarma. Es posa a cridar tan fort que desperta la família, al moment just perquè puguin rescatar els animals dels seus estables. Volia advertir-los del perill, el Humphrey, o simplement tenia por? Els "Detectius d'animals" ho investiguen.

13:19 Els germans Kratt - Animals que viuen fins als 100 anys
tancar

Animals que viuen fins als 100 anys

El Martin ensenya als companys un animal nou que té. És una mosca de la fruita que de cop i volta es mor, perquè les mosques de la fruita viuen molt poc. Llavors es posen a buscar i a estudiar els animals que viuen més, els que arriben als cent anys. Però, com passa sempre, s'hauran d'enfrontar amb un dels malvats, el Zach, que també busca aquests animals per trobar el secret de la vida eterna.

13:42 Els germans Kratt - La gran "cuaconfusió"
tancar

La gran "cuaconfusió"

La nau Tortuga té un polissó: un esquirol vermell que ara, accidentalment, campa lliure per la sabana africana. Els germans Kratt activen el poder de guepard per atrapar-la, però de sobte s'adonen que els falta la cua adequada per mantenir l'equilibri. El modulador automàtic de cua que incorporen els vestits no funciona correctament. En l'aventura per tornar la Cueta, l'esquirol, a l'Amèrica del Nord, la colla descobrirà la increïble varietat i funcions diferents que poden tenir les cues animals.

14:03 Oddbods - El Zee, la platja i l'armari
tancar

El Zee, la platja i l'armari

El Zee queda meravellat quan descobreix un armari màgic que el transporta a una illa tropical plena de menjar deliciós. Però treu una màscara sagrada del seu lloc i provoca la ira dels illencs, que causen el caos a Oddsville quan intenten amb desesperació recuperar la seva preuada relíquia i salvar la seva illa tropical de la màgia que s'ha alliberat...

14:10 Oddbods - Bojos pel Fuse
tancar

Bojos pel Fuse

La Bubbles crea un esprai de "poció de l'amor" que fa que tot i tothom trobi irresistible qui la porti. Però quan el Fuse es ruixa amb l'esprai per error, ha de trobar la manera d'eliminar l'olor abans que tothom se'l mengi a petons.

14:18 La Pantera Rosa - L'enhorabona, és rosa
14:24 La Pantera Rosa - Llamps roses
14:30 La Pantera Rosa - Les mil i una nits roses
14:35 La Pantera Rosa - El sabotejador rosa
14:41 La Pantera Rosa - Creuer rosa
14:47 El xai Shaun - Granellada per calor
tancar

Granellada per calor

Avui hi fa una calor de mil dimonis a la granja i les ovelles han de trobar alguna manera per refrescar-se. Normalment ho farien a la bassa, però com que està buida, hauran de buscar una altra solució més creativa. I aquí és on hi entren en Shaun i en Bitzer, que sempre se'ls acut alguna animalada, encara que el granger no hi estigui gaire d'acord!

14:54 El xai Shaun - S'ha de vendre tot
tancar

S'ha de vendre tot

El granger ha muntat una paradeta a la carretera per vendre productes de la granja i hi ha deixat en Bitzer d'encarregat. Ell, que aviat se'n cansa, s'estima més anar-se'n a fer el dropo a la piscina i passa la feina a en Shaun. Ell sí que té traça a l'hora de vendre. De fet, si no l'atura algú, acabarà venent tota la granja!

15:00 El xai Shaun - La peça que falta
tancar

La peça que falta

Avui el Shaun s'ha trobat un trencaclosques que no té amo i ha reunit tot el ramat perquè l'ajudin a muntar-lo. Fet i fet, sembla que no és tan complicat, però quan el tenen acabat resulta que hi falta una peça. El Shaun està més que decidit a acabar-lo, i ja saps que quan se li posa una cosa entre cella i cella, és capaç de fer el que faci falta per aconseguir-la!

15:06 El xai Shaun - Encontres amb en Shaun
tancar

Encontres amb en Shaun

En Shaun i en Bitzer no saben pas la nit que els espera. A la granja acaben d'aterrar dos marrecs extraterrestres amb moltes ganes de gresca... i de fer la vida impossible a tothom qui se'ls posi al davant! Com s'ho faran per aturar-los abans que es desperti el granger?! A veure quina una se n'empesca aquesta vegada en Shaun...!

15:13 El xai Shaun - Els treballadors
tancar

Els treballadors

El granger ha avisat uns treballadors perquè vinguin a arreglar una canonada que s'ha rebentat a la granja. El ramat s'ha passat tot el dia avorrint-se veient com treballaven, però esperant amb candeletes que pleguin perquè ja saben com fer-ho per convertir la granja en un autèntic parc aquàtic! I per fi ha arribat l'hora!

15:19 El xai Shaun - Porquets balladors
tancar

Porquets balladors

Els animals de la granja celebren la seva competició anual de ball. Com sempre, els porcs no tenen gaire bones intencions i intenten fer trampes per aconseguir la victòria. Ja veurem si el Bitzer i el Shaun poden superar les seves diferències creatives i fer que prevalgui la justícia en el ball.1

15:25 El xai Shaun - El talp
tancar

El talp

Avui sembla que tots els xais estan contents. I fa un dia perfecte per ballar. S'ho estan passant d'allò més bé! Però ja se sap, sempre ha d'arribar l'esgarriacries... Avui ha sigut un talp que no para de fer la punyeta. En Shaun està decidit a donar-li una bona lliçó. Ara, que això d'atrapar un talp és més complicat del que sembla...

15:31 Zoom, el dofí blanc - La Timéti, aprenenta de xaman
tancar

La Timéti, aprenenta de xaman

La Timéti trenca sense voler el ceptre del Ramana, que li fa de professor per poder ser xamana. Mira de dissimular el seu error arreglant el ceptre de qualsevol manera. Però quan el Ramana fa el ritual per cridar els dofins, comença a comportar-se... com un dofí! Neda i crida com el Zoom. Els habitants del poble intenten buscar una solució. La Timéti ha de reparar el seu error sense despertar sospites.

15:43 Zoom, el dofí blanc - El retorn de l'Igor
tancar

El retorn de l'Igor

L'Igor, el dofí soldat, ha tornat. L'Auru, que va establir un vincle especial amb ell, és el que està més content de tornar-lo a veure. Però l'alegria es converteix en preocupació quan l'Igor s'emporta el Zoom. Li vol ensenyar una cosa: els sonars dels dofins que viuen vora l'illa es veuen alterats per algun motiu i els animals encallen a les platges. El Yann i els seus amics s'han d'afanyar a descobrir la causa d'aquest fenomen.

15:55 Zoom, el dofí blanc - L'abisme de Maotou
tancar

L'abisme de Maotou

La Marina porta els seus amiguets al galió. Li fa molta il·lusió ensenyar-los totes les seves joguines. Però els nens només fan cas al Yann. Per cridar la seva atenció la Marina els diu que sap portar la "Tortuga", el submarí de l'oncle Patrick. Els convenç per fer-hi un tomb i la colla acaba fent una visita mogudeta a l'abisme de Maotou. El Yann, el Zoom i els seus amics hi han d'intervenir per treure'ls de l'embolic.

16:06 Zoom, el dofí blanc - El triangle de Maotou
tancar

El triangle de Maotou

Un fenomen estrany causa el pànic a les aigües de Maotou. Al mar hi ha un lloc on els aparells electrònics dels avions s'espatllen i on es formen uns remolins immensos que xuclen les embarcacions que s'hi acosten. El Yann i els seus amics decideixen investigar. L'Auru està convençut que és culpa seva perquè s'ha menjat les ofrenes destinades a Tumura Ifénua, la deessa pop que viu a les profunditats de les aigües de Maotou.

16:18 Zoom, el dofí blanc - Una segona oportunitat
tancar

Una segona oportunitat

El Blaise i el Rico estan farts dels insults del Van Krook i decideixen deixar la feina. Van a veure la Maéva, que ha iniciat un negoci de venda de menjar a domicili, i li proposen treballar per ella com a repartidors. La Maéva dubta, però acaba oferint-los una oportunitat i els dona la feina. L'Auru no se n'acaba de fiar i convenç el Yann que els han d'espiar per si en porten alguna de cap...

16:30 El xou de la Pantera Rosa - Escombraries roses reciclades/Operació Diamant DeGaulle/Brico rosa
tancar

Escombraries roses reciclades/Operació Diamant DeGaulle/Brico rosa

Al chateau DeGaulle fan neteja general i encarreguen a la policia que custodiï la valuosíssima joia de la família: un enorme diamant de mil milions de francs. L'inspector Clouseau s'encarrega de la vigilància de la pedra però, en un descuit, els astuts germans Matzoriley, tres siamesos, aconsegueixen prendre-l'hi. S'inicia llavors un fort estira-i-arronsa entre els lladres i l'inspector. Cap a on es decantarà la balança?


La pantera rosa està descansant plàcidament en una hamaca, però una veueta li recorda que podria estar aprofitant el temps lliure en lloc de mandrejar inútilment. Al final, la veu es fa tan pesada, que la pantera decideix fer una mica de bricolatge per casa i arreglar quatre coses, com una bombeta que falla i la carxofa de la dutxa.

16:50 La Pantera Rosa - Segueix el fil rosa
16:56 La Pantera Rosa - Pilot rosa
tancar

Pilot rosa

La Pantera Rosa arriba en unes instal·lacions militars on es prova un avió experimental nou. Com que la seva especialitat és ficar-se on no la demanen, s'esquitlla a dins de l'avió i comença a tocar botons a tort i a dret. En veurà de tots colors per poder mirar de sortir de l'embolic en què s'ha ficat.

17:01 La Pantera Rosa - Ponx rosa
tancar

Ponx rosa

La pantera rosa fabrica un ponx rosa deliciós, però quan intenta promocionar-lo el color verd li saboteja la presentació i la fa anar de bòlit canviant el color de tot el que toca. Això és intolerable i la pantera rosa farà de tot, amb el seu peculiar estil, per posar fi a aquest acte de prepotència inaudit.

17:08 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El rebost
tancar

El rebost

El xèrif requisa les provisions dels camperols per ordre del Príncep Joan, que està organitzant el seu banquet d'aniversari. En Robin i la seva banda decideixen esmunyir-se al castell per recuperar el menjar. Mitjançant un encanteri, la Marian adorm el xèrif i així poden buidar el rebost i tornar el menjar a la gent. El Príncep Joan està rabiós.

17:19 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Els invasors
tancar

Els invasors

Els vikings amenacen d'arrasar Nottingham i destituir en Ricard del tron si no els entrega el tresor reial abans de tres dies. En Ricard s'hi nega en rodó. El príncep Joan, en canvi, està disposat a arribar a un acord amb els invasors perquè el deixin a ell al tron. Gràcies a aquesta traïció, els vikings fan presoner el rei. Però el príncep, també! Fins que en Robin, astutament, aconsegueix rescatar-los.

17:30 Robin Hood, el trapella de Sherwood - L'hipnotitzador
tancar

L'hipnotitzador

Un estafador va pels pobles hipnotitzant la gent per poder robar-los després. En Robin, en Tuck i el Petit John el troben, però l'estafador hipnotitza en Robin i, després de fer-li neutralitzar els seus amics, l'entrega al príncep Joan per cobrar la recompensa. Encantat de poder controlar en Robin Hood gràcies a l'hipnotitzador, el príncep Joan decideix divertir-se fent-ne la seva joguina i manipulant-lo a voluntat. O potser és al revés?

17:42 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Menjaamor (1a part)
tancar

Menjaamor (1a part)

L'André Bourgeois i la seva dona, l'Audrey, fan anys de casats. Però a la festa que celebren, tothom veu que no se suporten. L'Esfinx ho aprofita per crear un monstre que s'alimenta de l'amor dels altres, un monstre tan poderós que la Marinette haurà de demanar ajuda al mestre Fu, i l'Esfinx no perdrà aquesta ocasió per localitzar-lo.

18:04 Prodigiosa: Chibi - La persecució
tancar

La persecució

El Gat Noir vol convidar Ladybug al cinema, però, si vol que la superheroïna hi vagi amb ell, primer haurà de recuperar les entrades, que se li han escapat de les mans i volen pel cel de París.

18:06 Perduts a Oz - Voleu, micos!
tancar

Voleu, micos!

Gràcies a tota la informació sobre la crisi de màgia a Oz que té el Reigh, la Dorothy aconsegueix determinar on tornarà a aparèixer el misteriós castell volador de la Glinda la Bona per entrar-hi i demanar-li ajuda. Tot dependrà d'obtenir la màgia adequada i d'esquivar els atacs del Fitz i els seus micos voladors.

18:29 Perduts a Oz - La Dorothy coneix l'espantaocells
tancar

La Dorothy coneix l'espantaocells

La Dorothy, un cop dins del castell volador de la Glinda, coneix l'Espantaocells, un personatge amb un greu problema de memòria. Entre tots dos miraran de trobar la Glinda la Bona, però aviat descobreixen, entre d'altres coses, que algú la va segrestar. L'Espantaocells i la Dorothy miraran de fer aterrar el castell amb l'ajuda a distància del Reigh, l'Oest i l'Ojo.

18:51 Zoom, el dofí blanc - Operació Ma'o Mauri
tancar

Operació Ma'o Mauri

Uns taurons normalment inofensius ataquen la Timéti prop de la platja. La gent del poble, espantats, els vol anar a caçar de seguida. Però en Yann i en Patrick els demanen una mica de temps per mirar d'esbrinar quina és la causa que fa que els taurons es comportin d'una manera tan estranya. Potser així aconseguiran evitar que els matin.

19:03 Zoom, el dofí blanc - El galió enfonsat
tancar

El galió enfonsat

En Jack i en Yann surten a fer una expedició submarina per explorar les restes del vaixell Resolution, un dels galions del capità Cook. La història diu que es va enfonsar amb un gran tresor prop de les costes de Maotou, però es veu que ells no són els únics que li segueixen la pista; en Van Crook, en Blaise i en Rico també hi van al darrere.

19:14 Zoom, el dofí blanc - SOS Manta
tancar

SOS Manta

Mentre en Yann practica a la platja amb un surf d'estel que s'ha fet ell mateix, el Zoom arriba amb un peix manta ferit. De seguida el porten a casa del seu oncle Patrick perquè el curi i en Yann comença a investigar com s'ha fet les ferides. El Zoom i ell estan decidits a evitar que altres mantes també prenguin mal.

19:25 Zoom, el dofí blanc - Sola al món
tancar

Sola al món

Després de sentir el relat d'en Yann sobre la prova de supervivència que ha viscut en una illa deserta, la Marina també vol marxar sola per viure l'aventura. Sense escoltar els grans, s'embarca amb la seva canoa, però de seguida s'adonarà que no és tan fàcil jugar a ser Robinson. Mentrestant, al poble, els seus es comencen a amoïnar per la seva desaparició.

19:36 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i els bandits peluts
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i els bandits peluts

L'Elvis porta en Geoffrey d'amagatotis a l'escola, però amb ell venen un grapat d'altres ossos rentadors, que no volen marxar! Quan es converteixen en una invasió, l'escola acaba fent venir un exterminador. Salvar els seus amics peluts serà la següent missió de l'Elvis i els seus amics.

19:48 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, vaig d'acampada
tancar

Jo, Elvis Riboldi, vaig d'acampada

Una acampada d'allò més innocent es converteix en una aferrissada competició per aprovar la classe d'educació física. Els nostres protagonistes s'hauran d'enfrontar els uns als altres, però aviat s'adonaran que el que han de fer és unir forces per superar l'obstacle més gran de tots: la senyoreta Jennifer!

19:58 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i el nen prodigi
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i el nen prodigi

L'intel·ligentíssim Boris se'n va a fer pràctiques a l'empresa d'un buscador d'internet d'alta tecnologia. Allà volen que en Boris formi part de l'empresa en el sentit més literal possible. I quan en Boris comença a comportar-se d'una manera molt estranya, l'Elvis i l'Emma es fan passar per genis per rescatar el seu amic abans no sigui massa tard.

20:09 Les Sisters - El meu tresor
tancar

El meu tresor

Remenant pel garatge les germanes troben un vell mapa d'un tresor en una capsa. La Wendy creu que no és autèntic, però la Marine surt disparada a buscar el tresor pels carrers de Pom-les-Bains. Però la Wendy té els seus dubtes i no es pot estar de seguir la seva germana a distància.

20:21 Les Sisters - El mètode Zendy
tancar

El mètode Zendy

Des que la Wendy es dedica a la meditació, la Marine se sent abandonada. S'han acabat les guerres de coixins. Ara els dies comencen amb els vídeos de ioga que la Wendy grava pel seu blog. Per recuperar la seva germana, perquè torni a ser com abans, la Marine intenta que perdi els nervis. Però se'n sortirà, ara que la Wendy s'ha convertit en la germana més tranquil·la del món?

20:32 Les Sisters - Adopta una germana.com
tancar

Adopta una germana.com

Després de la seva enèsima baralla, la Marine li diu a la Wendy que li agradaria canviar de germana. La Wendy li proposa que en busqui una al web "Adopta una germana.com". La Marine es connecta a internet i veu que el web sí que existeix. La Marine hi troba una germana gran adoptiva amb el perfil ideal. Genial! Però la Marine no trigarà a canviar d'idea...

20:45 Marika - T2-Operació Juliette. Absències estranyes
tancar

T2-Operació Juliette. Absències estranyes

Els nostres amics estan impacients per parlar amb la Jade i explicar-li les coses que han descobert i que estan relacionades amb la seva mare i una germana bessona. Però no hi ha manera de trobar-la, després que la directora l'hagi cridat al seu despatx i li hagi dit que el seu pare havia demanat que se n'anés a casa, ha desaparegut. Hi ha una prova que els porta a la botiga de tisanes, el propietari de la qual sembla que fa dies que els segueix. Descobriran on és la seva nova amiga?

20:53 Marika - T2-Operació Juliette. On és la Jade?
tancar

T2-Operació Juliette. On és la Jade?

Mentre buscant la Jade, els tres joves investigadors, veuen per una finestra de casa seva que a dins hi ha passat alguna cosa estranya. Algú ha segrestat la Jade? Per què? Apareix un nou personatge sinistre, una metgessa que es diu Arlette Grenier i que ha estat relacionada en el passat amb el tràfic d'òrgans humans. Mentrestant també han confirmat que efectivament la Jade té una germana bessona, que sembla que està malalta i necessita un trasplantament de medul·la.

21:03 D'aventura castigats - Picar contra una paret
tancar

Picar contra una paret

El Brett intenta trobar tot sol la següent pista del tresor Cockshutt, però no se'n surt. Després del desastre a la Societat Històrica, el grup s'ha desintegrat: la Kelly està desapareguda, i el Hulk, la Joy i la Raign s'han empipat amb el Brett perquè penja massa informació a l'instagram. El noi, però, els acaba convencent que cal anar a parlar amb la Kelly per saber què li passa exactament.

21:14 D'aventura castigats - El món és un escenari
tancar

El món és un escenari

Per fi ha arribat el dia de l'estrena de l'obra sobre la vida d'Ignatius Cockshutt. La colla dels aventurers, però, la representa de molt mala gana perquè no explica la veritat que ells, de mica en mica, van descobrint. I el text que han rebut del Gregor, l'antiquari, els corrobora que no van mal encaminats: una nova pista els convenç que estan molt a prop de fer una gran troballa.

21:26 Lucas etc - La fuga
tancar

La fuga

El Lucas i el Nathan fan un experiment al soterrani que acaba amb una canonada foradada i una fuita d'aigua. El Nathan, que és molt espavilat, s'escapa abans que arribi la Bénédicte, i al final qui rep la bronca i acaba castigat és el Lucas. Fart de tanta injustícia, el Lucas decideix fugir de casa i anar-se'n a Brussel·les amb l'única companyia del seu peix Skipi, que és l'únic que l'entén.

21:33 Lucas etc - El control
tancar

El control

La Sra. Bara ha posat un control de flamenc per demà, i aquesta tarda el Lucas i el Nathan han d'estudiar. Com que el Nathan se sap tots els temps verbals a la perfecció, la Bénédicte li dona permís per anar a jugar, però el Lucas s'ha de quedar repassant amb el Jeff. Quan aquest comprova que el Lucas és incapaç d'assimilar res, decideix recórrer a mesures dràstiques perquè aprovi l'examen.

21:40 Lucas etc - El matí
tancar

El matí

El Lucas i el Nathan s'han llevat tard i han tornat a perdre l'autobús de l'escola. A primera hora tenen la senyora Bara, i, si tornen a faltar a classe, corren el risc que els expulsin. L'única solució és que el Lucas agafi la seva superbici i porti el Nathan de paquet. El trajecte resultarà molt accidentat, amb bufandes volanderes, cadenes de bici trencades i frens que no frenen.

21:46 Les regles de la Floor - La mercaderia
tancar

La mercaderia

Regla número 42: no intentis mai comportar-te com un gàngster... La Floor es troba una bossa plena d'herba, i el Kees, en comptes de portar-la a la policia, decideix provar de vendre-la. Quan els pares se n'assabenten, tampoc tenen clar si anar a la policia o tornar la bossa al seu propietari. Sigui com sigui, tenen clar que ho solucionaran com una família unida.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:24 Programes Externs Esports - Serralades Bètiques
07:01 Programes Externs Esports - eBike Tour Anoia
07:27 Temps d'aventura - + info
tancar

+ info

En aquest programa:

COMPETEIX: Trail 100 Andorra Pyrenees
EL PERSONATGE: Paul Kaye, la veu d' IRONMAN
EQUIPA'T: Roba per a ciclisme
De RUTA: Enduro NAUT ARAN

07:52 Zona zàping
08:28 Inside Espanyol - Somia (capítol 4)
tancar

Somia (capítol 4)

El retorn a la normalitat al món coincideix amb la tornada de l'Espanyol al seu hàbitat natural: un club de Primera. Ens colem al vestidor a la Romareda, l'escenari on culminarà aquest camí de redempció. La comunió entre el club i els seguidors, ja restaurada, fa que l'Espanyol acabi amb festa el seu any més difícil. Un pas enrere per fer-ne dos endavant.

09:04 Futbol : Copa Amèrica - Brasil-Xile Quarts 2
tancar

Brasil-Xile Quarts 2

La Copa Amèrica 2021 s'intueix com un duel de poders entre la "canarinha" de Neymar i l'Argentina d'un Leo Messi necessitat d'alegries amb l'"albiceleste". TV3 oferirà tots els partits de l'Argentina durant el torneig, així com també els duels decisius pel títol.

10:51 Futbol : Copa Amèrica - Perú-Paraguai Quarts 1
tancar

Perú-Paraguai Quarts 1

La Copa Amèrica 2021 s'intueix com un duel de poders entre la "canarinha" de Neymar i l'Argentina d'un Leo Messi necessitat d'alegries amb l'"albiceleste". TV3 oferirà tots els partits de l'Argentina durant el torneig, així com també els duels decisius pel títol.

13:05 Futbol platja femení - Futbol platja femení: Playa de Cáceres CF-Escola F. Bonaire
14:10 Campiones - Gisela Pulido, la nova reina de la Fórmula Kite
tancar

Gisela Pulido, la nova reina de la Fórmula Kite

Campiona precoç, quan tenia 10 anys va guanyar el seu primer mundial, Gisela Pulido va dominar el circuit internacional del kitesurf durant més d'una dècada. Ara ha canviat de modalitat i busca nous reptes amb la Fórmula Kite. Entre els seus objectius principals, classificar-se per als Jocs Olímpics de París 2024.

14:20 Programes Externs Esports - NBA: Best Play from every team 2020
14:30 Nascar - Nascar Pocono
15:56 Programes Externs Esports - NBA: Best Phantom Stephen Curry 62 points
15:59 Women Series - Austria 2
17:34 Programes Externs Esports - NBA: Millors esmatxades concurs All-Star
17:38 Especials Esports - Messi segons Ronaldinho
17:46 Futbol platja femení - Futbol platja femení: Escola F. Bonaire-Futbol Playa Huelva
18:42 Especials Esports - Messi segons Andrés Iniesta
18:52 Futbol Americà : European League of Football - Barcelona Dragons-Hamburg Sea Devils
21:56 NHL - Montreal Canadiens-Tampa Bay Lightning
23:49 Programes Externs Esports - NBA: Millors jugades de la ratxa de Stephen Curry
00:05 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

00:06 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:29 Women Series - Austria 2
02:05 Futbol Americà : European League of Football - Barcelona Dragons-Hamburg Sea Devils
04:59 Temps d'aventura - + info
tancar

+ info

En aquest programa:

COMPETEIX: Trail 100 Andorra Pyrenees
EL PERSONATGE: Paul Kaye, la veu d' IRONMAN
EQUIPA'T: Roba per a ciclisme
De RUTA: Enduro NAUT ARAN

05:24 Programes Externs Esports - Festival aeri del Yelmo
05:40 Programes Externs Esports - La Rioja Bike Race
05:56 Programes Externs Esports - Cursa del foc 2021