TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
07:30 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

09:27 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

09:53 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

10:23 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

10:53 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

12:27 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

12:43 TV3xUnTub - Xavi Coral
tancar

Xavi Coral

"TV3xUnTub" penja la "story" de Xavi Coral. El polifacètic periodista de TV3, presentador del "TN migdia", mostra la seva passió per viatjar i per tocar el piano. També revela quin personatge de cinema li hauria agradat ser i explica amb quin popular home del temps l'acostumen a confondre pel carrer.
Més coses sobre Xavi Coral i el resum del millor de TV3, a "TV3xUnTub".
"TV3xUnTub" ofereix els millors moments de la programació de TV3 dels últims set dies. Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen cabuda en un d'aquells moments que qualsevol espectador de TV3 no s'hauria hagut de perdre. I, si no els ha vist, serà un bon moment per recuperar-los. "TV3xUnTub" mostra tot allò amb què l'audiència s'ho ha passat bé, ha rigut, ha cantat o s'ha emocionat al llarg de la setmana.
I, per si no n'hi hagués prou, a cada programa, una cara coneguda de la cadena gravarà la seva "story". Així, l'espectador sabrà més coses de la feina i la vida privada de les persones que surten

13:21 Cuines - Hamburguesa de pollastre cruixent
tancar

Hamburguesa de pollastre cruixent

Com s'aconsegueix una hamburguesa cruixent? Doncs amb el blat de moro torrat i algun altre truc. Avui, hamburguesa de pollastre cruixent.

13:37 Cuines - Borratxos de xocolata
tancar

Borratxos de xocolata

Fàcil, fàcil. Postres casolans, fem un borratxo de xocolata.

14:00 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:44 El paradís de les senyores - Episodi 65
tancar

Episodi 65

En aquest episodi, entre altres coses, la Marta parla amb en Riccardo del petó que s'ha fet amb en Vittorio i de la seva por que això pugui afectar la seva relació de feina, i certament, quan torna al Paradís, hi ha una certa tensió ambiental. L'Adelaide prepara al Cercle una recepció en ocasió de la celebració de la prova eqüestre "Il Corsiero d'Oro" en què competirà en Riccardo, i a ca els Amato, l'Agnese ha preparat un banquet sicilià per convidar a dinar la Rosalia i en Calogero, que acaben de tornar del poble.

16:32 El paradís de les senyores - Episodi 66
tancar

Episodi 66

En aquest episodi, entre altres coses, l'Andreina es presenta de sorpresa a casa d'en Vittorio, que l'acull i l'amaga. La Roberta ha quedat amb en Federico per estudiar junts a casa d'ella però ell s'hi presenta amb un amic i una ampolla de vi, i acaben fent una festa i cantant amb la Roberta i la Tina, que també s'hi apunta. L'Antonio està molt content perquè ha rebut la carta d'amor de l'Elena i, com que vol anar a Partanna a parlar amb el seu pare, la Tina i en Salvatore l'ajuden donant-li diners perquè hi pugui anar més aviat.

17:11 El paradís de les senyores - Episodi 67
tancar

Episodi 67

En aquest episodi, entre altres coses, la ferida de l'Andreina està molt infectada i en Vittorio està molt amoïnat, però, com que l'Andreina no pot anar a l'hospital perquè la detindrien, la Marta acaba trobant una solució perquè la pugui tractar algú que entén en ferides. L'Antonio ha descobert al gimnàs que un boxador pot guanyar molts diners amb un sol combat i es planteja de fer-se boxador ell també. I en Buonani li explica a l'Umberto tot el que ha descobert sobre el metge jueu amic d'en Luca.

17:59 Escola d'infermeria - Pena i vergonya
tancar

Pena i vergonya

L'Anna encara no ha tingut notícies de l'Erik, però la vida continua. Se celebra la primera reunió de l'associació d'estudiants, amb molt d'èxit. En Bent, afligit pel divorci, beu cada cop més i té comportaments irresponsables. En Bjorn es troba amb un pacient homosexual, cosa que va contra les seves idees religioses. Primer li fa angúnia i com que no l'atén prou bé, arriba el punt que la vida del pacient corre perill. Finalment aconsegueix resoldre-ho i s'adona que el que li han ensenyat els pares potser no és correcte.

18:47 Hudson i Rex - Sobre gel
tancar

Sobre gel

Enmig d'una pista de gel apareix morta la Diane, l'entrenadora de la Julia i la Shauna, dues joves promeses del patinatge artístic, i en Merrick, un patinador més veterà i excampió juvenil. La Diane era una dona afable i estimada per tothom, però el fet de morir apunyalada indica que es tracta d'un assassinat premeditat. L'inspector Hudson mirarà d'indagar en la vida d'aquells que hi tenien un contacte més directe, com ara les patinadores i la seva mare, el fisioterapeuta del centre i l'encarregat de les instal·lacions, a través dels quals descobrirà més d'un secret.

19:33 No tenim vergonya
19:57 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

21:00 Telenotícies vespre
22:12 Joc de cartes - El millor restaurant mariner de la Barceloneta
tancar

El millor restaurant mariner de la Barceloneta

El primer capítol ens portarà fins al barri mariner per excel·lència de Barcelona, la Barceloneta, a la recerca, com no podia ser d'una altra manera, del seu millor restaurant mariner. El primer restaurant a concursar serà el Ca la Montse, un negoci amb 64 anys d'història al barri que actualment gestiona el matrimoni format pel Jordi i la Rosi.
La següent parada la farem al Merendero de la Mari, regentat per una altra família de
restauradors de tota la vida de la Barceloneta i on coneixerem la Rosa Mari i el seu fill Jordi.
I per últim, al restaurant La Peninsular les amfitriones seran dues germanes bessones, la Marta i la Natalia, que estan al capdavant d'un altre dels restaurants més emblemàtics del barri.
Quina de les tres parelles aconseguirà desplegar millor la seva xarxa? Quin restaurant
s'endurà el premi de 3.000 euros i aconseguirà pescar el títol del millor restaurant mariner de la Barceloneta?

23:22 Pop up xef - Canet de Mar
tancar

Canet de Mar

Duel entre una xef vegana, Marina Supena, i un defensor de la "cuina de tota la vida", Borja Tomás, per elaborar el plat més original de Canet de Mar, a la comarca del Maresme. Per aconseguir-ho, no podran oblidar-se ni de les cèlebres maduixes i maduixots del Maresme ni dels tomàquets pometa i els de Montserrat. La importància dels ajudants en aquest duel és decisiva, ja que si un d'ells concursa acompanyat d'un xef molt conegut a Canet, l'altre no té tanta sort.

00:34 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

01:10 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:00 Rumba a l'estudi - El Fugitiu
04:59 Folc a l'estudi - Flowk
05:59 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:14 Òpera en texans - El trobador
tancar

El trobador

Verdi va celebrar els seus quaranta anys regalant-se una òpera fantàstica. L'argument és complicadíssim, això sí, però no us perdeu el cor dels gitanos o l'ària "Di quella pira" cantada per Pavarotti. Estem convençuts que Verdi és la banda sonora d'Itàlia, i per això hem viatjat fins a Busseto, el poble natal de Verdi. Quan es tracta d'òpera, els italians són únics. I per acabar el programa, l'òpera rock dels Bumpie Band. Senzillament genials.

22:39 Òpera en texans - El cavaller de la rosa
tancar

El cavaller de la rosa

Res de tragèdies, espases i morts apassionades. Richard Strauss escriu una òpera magnífica sobre el pas del temps. Què fem amb el temps que tenim? Aquesta és la gran pregunta. Una òpera preciosa amb una música extraordinària. Un gran homenatge a Mozart amb una història delicada on el personatge principal reflexiona sobre la maduresa i la joventut. Si voleu escoltar una música increïble, aquesta és la vostra òpera. Quedareu rendits a Strauss.

23:10 Òpera en texans - Turandot
tancar

Turandot

25 minuts de programa gravats íntegrament a Milà, un dels epicentres mundials de l'òpera. Visitarem la Scala, viurem la passió per l'òpera dels milanesos i coneixerem el darrer èxit de Puccini, un conte de fades ambientat a l'antiga Xina que Puccini transforma en una òpera inoblidable i que conté l'ària més famosa de la història: "Nessun dorma". Que ningú dormi.
"Turandot", de Giacomo Puccini (1926).

23:36 (S)avis - Joan Triadú
tancar

Joan Triadú

Joan Triadú i Font va néixer a Ribes de Freser, al Ripollès, l'any 1921. Fill únic de pares humils i obrers, va obtenir a 16 anys el títol de professor de català. Llicenciat en llengües clàssiques, va ser el cofundador de la revista clandestina Ariel. Escriptor i pedagog, va ser amic i deixeble de Carles Riba. Defensor del monolingüisme, va intervenir en la preparació dels primers professors de català de la postguerra. No és d'estranyar que hagi estat guardonat amb diversos premis, com el Premi d'Honor Jaume I, el Premi Atlàntida, per la feina feta com a crític literari, i el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, entre d'altres.

00:36 La meva vida com una pel·lícula - La meva vida com una pel·lícula
tancar

La meva vida com una pel·lícula

"La meva vida com una pel·lícula" (2018), una producció de DE-DE-EMA VISUAL SL amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, i amb el suport de l'ICEC.

El documental "La meva vida com una pel·lícula" mostra el procés de creació i rodatge d'una pel·lícula de ficció professional rodada amb pacients reals i amb un guió basat en les seves pròpies experiències. De forma paral·lela, i a mesura que anem seguint l'evolució d'aquest complex procés, les pacients, el psicòleg, el director i els pares de les pacients exposen la seva opinió sobre aquesta vivència i com ha contribuït a ajudar les noies a sortir del pou en què es trobaven.

Aquesta pel·lícula forma part d'un conjunt d'accions que pretenen utilitzar les múltiples possibilitats de la producció audiovisual per contribuir a millorar la situació de pacients amb anorèxia nerviosa, i alhora donar a conèixer aquesta malaltia a la població per tal de desestigmatitzar-la.

Direcció, guió i realització: Pere Solés i David Gimbernat
Productor: Pere Solés, David Gimbernat i Pau Marquès
Productor executiu TVC: Jordi Ambròs
Productor delegat TVC: Elisa Plaza
Director fotografia: Diego Dussuel i David Gimbernat
Muntatge: David Gimbernat
Director de producció: Pau Marquès
Música: Carlos Peñafiel
Lingüista: Marta Prats Geli
Grafisme: Naseem Garcia

01:31 Òpera en texans - El trobador
tancar

El trobador

Verdi va celebrar els seus quaranta anys regalant-se una òpera fantàstica. L'argument és complicadíssim, això sí, però no us perdeu el cor dels gitanos o l'ària "Di quella pira" cantada per Pavarotti. Estem convençuts que Verdi és la banda sonora d'Itàlia, i per això hem viatjat fins a Busseto, el poble natal de Verdi. Quan es tracta d'òpera, els italians són únics. I per acabar el programa, l'òpera rock dels Bumpie Band. Senzillament genials.

01:56 Òpera en texans - El cavaller de la rosa
tancar

El cavaller de la rosa

Res de tragèdies, espases i morts apassionades. Richard Strauss escriu una òpera magnífica sobre el pas del temps. Què fem amb el temps que tenim? Aquesta és la gran pregunta. Una òpera preciosa amb una música extraordinària. Un gran homenatge a Mozart amb una història delicada on el personatge principal reflexiona sobre la maduresa i la joventut. Si voleu escoltar una música increïble, aquesta és la vostra òpera. Quedareu rendits a Strauss.

02:24 Òpera en texans - Turandot
tancar

Turandot

25 minuts de programa gravats íntegrament a Milà, un dels epicentres mundials de l'òpera. Visitarem la Scala, viurem la passió per l'òpera dels milanesos i coneixerem el darrer èxit de Puccini, un conte de fades ambientat a l'antiga Xina que Puccini transforma en una òpera inoblidable i que conté l'ària més famosa de la història: "Nessun dorma". Que ningú dormi.
"Turandot", de Giacomo Puccini (1926).

02:51 (S)avis - Joan Triadú
tancar

Joan Triadú

Joan Triadú i Font va néixer a Ribes de Freser, al Ripollès, l'any 1921. Fill únic de pares humils i obrers, va obtenir a 16 anys el títol de professor de català. Llicenciat en llengües clàssiques, va ser el cofundador de la revista clandestina Ariel. Escriptor i pedagog, va ser amic i deixeble de Carles Riba. Defensor del monolingüisme, va intervenir en la preparació dels primers professors de català de la postguerra. No és d'estranyar que hagi estat guardonat amb diversos premis, com el Premi d'Honor Jaume I, el Premi Atlàntida, per la feina feta com a crític literari, i el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, entre d'altres.

03:45 Rutes per Euskal Herria - La costa de Matxitxako
tancar

La costa de Matxitxako

El cap de Matxitxako és la proa del País Basc, l'extrem nord del territori. En aquest tram de costa es concentren els paisatges més espectaculars del litoral. Illots deserts, els penya-segats més alts del Cantàbric, roques en un equilibri inversemblant, platges salvatges, cales solitàries i penínsules unides a terra per un fil. A molts d'aquests llocs només s'hi accedeix pel mar, i així us convidem a cobrir aquesta ruta: solcant la costa de Matxitxako.

04:11 Karakia - Moussa (Dakar) / Rosi (Mèxic)
tancar

Moussa (Dakar) / Rosi (Mèxic)

Un nou país, un nou clima, nous amics, família i feina. En pocs anys, la vida d'en Moussa ha canviat de dalt a baix. Tot i això, el record de Dakar, del barri de Yembel on vivia, dels seus nombrosos germans, continua molt present a Lleida. Una de les coses que més li agrada ara és donar a conèixer la seva cultura als nous amics. La possibilitat de trobar, a dues passes de casa, molts dels productes que enyora li ha permès fer plats com el sub canya, tan ric d'ingredients diversos -iahatú, kani, iet...- o aconseguir el cuscús de mill amb el qual es prepara el xacri, una de les postres més populars. En els seus menús no hi poden faltar dues begudes que molta gent aquí considera insòlites: el bissap, feta amb fulles de flor d'hibisc, i el buy, feta amb el fruit del baobab, emblema del Senegal.

Tots sabem que el menjar forma part de l'expressió cultural dels pobles. La Rosi, a més, dedica bona part de la seva vida professional al seu estudi. Va començar a Mèxic DF, la seva terra, va seguir a diferents països de Llatinoamèrica i des de fa
uns anys, a Barcelona. Però en el món de la gastronomia no només es viu de teoria i el que més li agrada a la Rosi és la cuina en si, la que omple els fogons de cassoles i l'obrador d'estris com el molcajete o les tortilleras.

04:46 Thalassa - ES MOLINAR
05:01 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

Té com a objectiu principal oferir "el que al llarg de la setmana veu l¿espectador, però no sap que veu".

L'espectador veu coses que no sap que veu. L¿objectiu de "l¿illa del tresor" és dotar d¿intenció poètica, mitjançant la paraula, la música, la imatge o el silenci, totes aquelles coses que es creguin oportunes i que hagin vist la llum- ja que sigui de l¿actualitat o de la mirada dels presentadors- al llarg de la setmana.

05:28 L'illa del tresor - Carles Santos
tancar

Carles Santos

Artista dodecafònic i desbordant, Santos visita "L'Illa del tresor" la vigília de Tots Sants per ressuscitar els esperits de la paraula i la música: el mar i la pesca, la relació amb el piano, l'ànima de la paella i la seva apostasia són alguns dels arguments que travessen una conversa més que harmònica. Al seu costat, Joan Barril i Joan Ollé repassen i reinventen objectes funeraris i analitzen un inventari de diferents pols, mentre viatgem a les profunditats de la retina a través de les imatges del fotògraf Francesc Fàbregas.

05:55 Videoclips - Marialluïsa - Miracle
Progrmació BD ....
06:00 El detectiu Conan - En Kaiko Kid i els quatre grans quadres (1a part)
tancar

En Kaiko Kid i els quatre grans quadres (1a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan.

El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils.

D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran.

La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

06:26 El detectiu Conan - En Kaiko Kid i els quatre grans quadres (2a part)
tancar

En Kaiko Kid i els quatre grans quadres (2a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan.

El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils.

D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran.

La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

06:49 Wow! English Method - Kindergarten Blue - The Disappearing Picnic (Story)
06:54 Wow! English Method - Kindergarten Blue - What's in my tummy! Part 1 (song)
06:57 Wow! English Method - Early Primary Orange - Horribly Hungry (Story)
07:03 Wow! English Method - Early Primary Orange - What can I have for breakfast? Part 1 (song)
07:05 Wow! English Method - Primary Silver - The Shoe Shop (Story)
07:11 Wow! English Method - Primary Silver - Not Today (Song)
07:14 Wow! English Method - Primary Gold - B.I.N.G.O. - Pets (bonus)
07:20 Spirit, cavalcant en llibertat - La Lucky i la "voltereta feroz"
tancar

La Lucky i la "voltereta feroz"

La Lucky ha sentit que el seu pare i la senyoreta Flores s'han promès, i ha tingut un disgust tan gran que ha fugit de casa i se n'ha anat amb el circ Dos Grillos, on havia actuat la seva mare. Quan la Pru i l'Abigail descobreixen que se n'ha anat de casa, se'n van a buscar-la sense dir res a ningú. Mentrestant, la Lucky mira d'adaptar-se a la vida del circ i de recrear el número estrella de la seva mare, un salt mortal enrere a sobre d'un cavall al galop.

07:42 Kikoriki - La força de voluntat
tancar

La força de voluntat

El Carlin es vol aprimar i ha de tenir prou força de voluntat per no menjar. Quan troba una poma, més o menys se'n surt. Però quan veu un pastís boníssim que ha deixat l'Olga al porxo de casa seva, no se'n pot estar i se'l cruspeix. Llavors topa amb el Dokko, que ho ha vist tot amb el seu telescopi, i que vol convèncer el seu amic perquè confessi el que ha fet.

07:48 Kikoriki - El mèdium
tancar

El mèdium

El Krask i el Chiko juguen a fred o calent. El Chiko s'enfila a una escala, cau i es dona un cop al cap. Quan s'aixeca de terra, s'adona que no sap parlar com abans i que l'únic que l'entén és el seu amic Krash, que va traduint el que diu a la seva manera. Això crea molts embolics i el Chiko n'acaba tan tip que es torna a donar un cop al cap expressament.

07:54 Kikoriki - Macramé en parella
tancar

Macramé en parella

Els kikoriki organitzen un concurs de talents. El Wally no s'acaba de decidir i va proposant al Carlin les coses que podria fer, però com que ja hi ha altres kikoriki que fan el que li proposa, el Carlin li suggereix que faci macramé amb la Rosa, que vol fer "dobles de macramé". El Wally s'hi resisteix perquè no li fa cap il·lusió fer macramé, però ho prova, i el resultat és sorprenent.

08:00 Kikoriki - Els cangurs
tancar

Els cangurs

El Bibi torna de l'espai per fer una visita als Kikoriki i, després d'un sopar per celebrar la seva tornada, els Kikoriki grans s'obsessionen a protegir el Bibi perquè creuen que està malalt. El Pin els va recordant que el Bibi no és un nen, sinó un robot, i que no es posa malalt, però els cangurs del Bibi no li fan cas i segueixen tractant-lo com una criatura, fins que el Bibi se n'atipa i toca el dos.

08:07 Bola & Bill - Mal dia per al Bill
tancar

Mal dia per al Bill

Al pobre Bill tot li surt malament: li volen fer menjar verdura, el Caporal es menja un peix i fa veure que ha sigut el Bill, la fornera es pensa que li ha robat un brioix, el noi del sushi l'acusa de fer-lo caure de la moto... Per sort, el Bola i els seus amics l'ajuden, i al final s'aclareixen tots els malentesos i el mal dia del Bill acaba bé.

08:19 Bola & Bill - La veu del seu amo
tancar

La veu del seu amo

El Bola i els seus amics se les tenen amb el Caporal, el gat de la senyora Stick. Se'n riuen d'ell perquè la veïna porta el gat a llimar-li les urpes, però llavors s'assabenten que la mare del Bola li ha demanat que faci de cangur d'ells i ja no riuen tant. La Nala els ajuda a fer la guitza al Caporal, i al final se salven d'estar a ca la senyora Stick amb el gat.

08:42 Misha, la gata violeta - La figura de porcellana
tancar

La figura de porcellana

La Senyora Canitx regala una figura de porcellana molt lletja a la família de la Misha. Quan el Pare la veu, ignorant que és un regal, decideix treure-la de casa. I se li acut que la podria regalar a... la Senyora Canitx. La Misha haurà de córrer per evitar-ho.

08:48 Misha, la gata violeta - La festa d'aniversari
tancar

La festa d'aniversari

La Misha i l'Àvia tornen de viatge un dia abans del previst. I coincideix que és l'aniversari de la Misha. Els pares hauran d'afanyar-se per muntar una festa a temps i, sobretot, trobar convidats!

08:54 Misha, la gata violeta - La casa encantada
tancar

La casa encantada

L'Hilari instal·la un aparell a casa de la Misha per fer funcionar la tele a distància. El problema és que s'espatlla i tots els aparells electrònics es descontrolen i fan el que no els toca fer. La Misha té la solució, però hauran d'aprendre a viure d'una altra manera.

09:01 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen una tirolina
tancar

En Louie i la Yoko construeixen una tirolina

SINOPSI: En Louie i la Yoko són al parc. Quan para de ploure, es troben la senyora Gata i els seus dos gatets. Tenen un disgust perquè la zona de jocs ha quedat inundada després del xàfec i els gatets no es volen mullar les potes. Llavors, a en Louie se li acut una idea: construir una tirolina perquè es puguin divertir sense mullar-se gens ni mica.

09:08 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un caiac
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un caiac

SINOPSI En Louie i la Yoko han anat d'acampada a prop d'un riu. Mentre planten la tenda, veuen arribar el senyor Panda. Ha de tornar al seu càmping abans que es faci fosc, però encara li queda una bona caminada i no té llanterna. Llavors, a en Louie se li acut una idea: construir un caiac perquè pugui baixar pel riu i arribar al càmping amb llum de dia.

09:15 Louie - Louie, dibuixa'm un pingüí
tancar

Louie, dibuixa'm un pingüí

En Louie i la Yoko han anat a patinar en un llac gelat. Ara, que això de patinar no és tan fàcil com sembla! Després d'unes quantes caigudes, decideixen que els cal un professor. I ha de ser un professor molt especial! En Louie, com de costum, acaba de tenir una idea genial. Dibuixarà un pingüí! És el que els en pot ensenyar més bé, de patinar!

09:23 Artús i els vailets de la Taula Rodona - La travessamuralles glacial
tancar

La travessamuralles glacial

La Igerna i la Morgausa, dues de les germanes Tintagel, han enviat una avantpassada fantasma a Camelot amb la missió de robar l'espasa Excalibur. Una nit, el fantasma s'apareix a la cambra de la Ginebra. L'endemà, els amics de la Taula Rodona pensen un pla per capturar-la, amb l'ajuda d'un cofre màgic que els ha deixat el mag Merlí i la col·laboració, una mica a desgrat, de la Morgana, la tercera germana Tintagel.

09:34 Artús i els vailets de la Taula Rodona - La revolta de les fades
tancar

La revolta de les fades

La Ginebra es queixa que Camelot és molt avorrit, però tot d'una es presenten al castell dues fades molt enrabiades que acusen el rei d'haver segrestat una germana seva. Li prenen l'espasa Excalibur i l'amenacen amb la destrucció del regne si no l'allibera. L'Artús i la Ginebra no se les creuen, i volen buscar la fada desapareguda amb l'ajuda dels vailets de la Taula Rodona, però en Merlí els encomana una missió.

09:45 Zoom, el dofí blanc - Salvem el Billy!
tancar

Salvem el Billy!

El Billy és una cria d'orca nascuda en captivitat. L'oncle Patrick s'ha d'encarregar de tornar-lo al seu medi natural. Però el Billy, impetuós i juganer, no para de causar desgavells pel poble. El Papa Tuanaku dona al Patrick un dia perquè l'orca aprengui a espavilar-se pel seu compte lluny dels humans. El Yann, el Zoom i els seus amics li han d'ensenyar a pescar sol i a no acostar-se als taurons, els enemics declarats de les orques. Per sort, compten amb l'ajuda del Zoom en aquest complicat aprenentatge.

09:57 Zoom, el dofí blanc - Clarissa
tancar

Clarissa

La Clarissa, la neboda del Van Kook, passa les vacances al iot del seu oncle. Però s'avorreix i té ganes de fer nous amics. Llavors coneix el Zoom i el Yann, que li presenta la Timéti i l'Auru. Ells no saben que és la neboda del seu arxienemic i la Clarissa fa l'impossible per evitar que els seus nous amics ho descobreixin.

10:12 Dracs: Cap a nous horitzons - Trencamort
tancar

Trencamort

En Throk es presenta a la Riba dels Dracs amb la intenció de demanar a la Trencanous que sigui la seva esposa. I en Trencacolls, veient que la seva germana li dirà que no per no separar-se d'ell, decideix fingir que l'ha devorat un drac alacanviant que s'ha aturat a l'illa en la seva migració anual. Tot plegat ho fa perquè vol que la Trencanous se senti lliure d'anar-se'n amb el seu pretendent.

10:34 Històries dels caçadors de monstres: A cavalcar! - Els records del volcà Dovan
tancar

Els records del volcà Dovan

El Navirou i el Lute arriben al peu del volcà Dovan i allà hi troben en Debli venent braçalets fets amb pedra de vincle artificial. Tots tres pugen al volcà i entren en una cova per veure si hi troben el mineral de vincle. A dins de la cova, però, hi ha el doctor Manelger, l'Itsy-Bits i un altre monstre mecanitzat. Els tres amics han caigut a la seva trampa.

10:58 George de la jungla - Qui perdi, guanya
tancar

Qui perdi, guanya

En George engresca en Simi a competir amb ell en un joc que s'acaba d'inventar, però s'enfada quan veu que el seu amic és millor que ell en tot. Es pica tant, que comença a reptar-lo a tota mena de proves que s'empesca per veure si n'hi ha alguna en què ell pugui guanyar. Però si en George guanya la competició, es perdrà la seva amistat?

11:09 George de la jungla - No m'ho agraiu
tancar

No m'ho agraiu

En Simi salva l'Ursula i en George de ser endrapats per una anaconda gegantina, i tots dos entren en una competició absurda per veure qui li està més agraït. Però en fan un gra massa i en Simi acaba fugint de tots dos... i també de la Magnolia, que, sense saber ben bé per què, també s'apunta a la moda de donar-li les gràcies.

11:20 Els Mini Ninges - Únics
tancar

Únics

El Mestre Ninja parla als Mini Ninges del Yata, un mirall-escut que és símbol de valors tan importants com el de compartir. El Hiro, sempre tan temerari, decideix anar-lo a buscar i es deixa enredar pel senyor Ashida. Del mirall, de sobte n'apareix un doble seu, el Hori, que intenta que la Suzume i el Futo el portin fins al cau secret del Mestre Ninja amb l'objectiu de descobrir on és.

11:31 Els Mini Ninges - La flor de Fugasashi
tancar

La flor de Fugasashi

El senyor Ashida ha escampat pol·len de Yakuzo per tota la Terra sota els Núvols per deixar el Mestre Ninja sense poders. L'únic antídot que existeix contra aquest pol·len tan potent és la flor de Fugasashi, una flor violeta amb forma de cor que només es troba al cim del mont Tempura. Si els Mini Ninges no la troben abans que es pongui el sol, el Mestre es quedarà sense poders per sempre més.

11:41 Els Mini Ninges - Un peix anomenat Hiro
tancar

Un peix anomenat Hiro

La Shoko i els samurais han parat una trampa als peixos del riu perquè el senyor Ashida vol ous de peix per esmorzar. El Hiro, la Suzume i el Futo demanen permís al Mestre per anar-los a salvar, i el Hiro, saltant-se les ensenyances del Mestre, es fusiona amb un peix per intentar salvar els altres. El resultat és que, a més de no poder desfer la fusió, l'acaba capturant la Shoko.

11:52 Els Mini Ninges - El Dobutsu-Sama
tancar

El Dobutsu-Sama

Un cop cada 50 anys, per l'equinocci de primavera, el Dobutsu-Sama, un esperit d'energia Kuji pura, torna a la Terra i es reencarna en un animal. El senyor Ashida vol aprofitar aquest moment de vulnerabilitat del Kami per capturar-lo i esclavitzar-lo, i acabar convertint-lo en un samurai invencible. El Hiro, la Suzume i el Futo intentaran trobar aquest ésser fort, majestuós i serè abans que la Shoko, però primer hauran de descobrir quin animal és.

12:03 Els germans Kratt - El rescat del panda vermell
tancar

El rescat del panda vermell

El Chris troba un panda vermell que s'ha perdut, però abans que els Kratt el puguin tornar a la seva mare, el Zach el roba per fer-ne un regal d'aniversari per a la Donita Donata. Els Kratt l'hauran de rescatar!

12:24 Els germans Kratt - L'ós de Kermode
tancar

L'ós de Kermode

Els germans Kratt van a l'Illa dels Óssos per veure de prop óssos negres i l'Aviva veu un ós de color blanc. Aviat s'adonen que el que ha vist és el peculiar ós de Kermode del nord del Pacífic. Però la seva alegria queda eclipsada quan coneixen una nova malvada, la Paisley Paviment, Directora General de Pavimentem la Natura SA i descobreixen els seus plans de convertir l'illa en unes enormes instal·lacions de megamagatzems.

12:44 Espies de veritat - L'hereva diabòlica
tancar

L'hereva diabòlica

Les persones més riques del món, després d'aparèixer en una llista d'una revista, han començat a desaparèixer. Ja en són quatre i les nostres heroïnes tenen la missió de protegir la cinquena classificada, la Milan, una hereva més dolenta que la tinya. Ben aviat es trobaran segrestades i descobriran que la que està darrere de les desaparicions és la mateixa Milan.

13:06 Espies de veritat - Salvem la líder
tancar

Salvem la líder

La desaparició de tot de noies que havien sigut animadores ha fet saltar l'alarma a la WOOHP. Les nostres heroïnes aviat descobriran que el culpable de tot aquest desgavell és un dvd anomenat "Moviments dolços". Resulta que és un dvd que la mateixa WOOHP va deixar publicar a una de les seves presoneres més temudes: la Candy. Però, quina una en porta de cap¿?

13:30 Un drama total a l'illa de Pahkitew - Fet a amagar i vomitar
tancar

Fet a amagar i vomitar

En aquest episodi, els set concursants que queden s'ajunten en un sol grup. La primera prova consisteix a menjar-se un àpat fastigós. El que acabi primer tindrà immunitat i haurà de buscar els altres en un joc de fet i amagar. En Dave perd els papers perquè la Sky no el vol, i al final, en Shawn es guanya el respecte de la Jasmine.

13:51 En Grizzy i els Lèmmings - Memòria d'ós
tancar

Memòria d'ós

En Grizzy i els lèmmings troben casualment una caixa de metall enganxada en una branca del penya-segat. En veure-la, els porta records del moment de la seva infància en què es van conèixer.

13:58 En Grizzy i els Lèmmings - L'ós transformador
tancar

L'ós transformador

Postrat al sofà per mal d'esquena, en Grizzy es nega a aixecar-se. Així, doncs, s'enginya divereses maneres de fer-ho tot a distància, fins i tot prendre als lèmmings el robot transformador de joguina i el seu comandament a distància, que farà servir com a majordom.

14:04 En Grizzy i els Lèmmings - Ós polar
tancar

Ós polar

Nutty Hill pateix una terrible onada de calor, i en Grizzy cerca, en va, una manera de refrescar-se. De sobte, se li acudeix de refugiar-se dins de la nevera, on les temperatures són més suportables. Només hi ha un petit problema: el frigorífic és ple de lèmmings.

14:11 En Grizzy i els Lèmmings - Melancolia pels lèmmings
tancar

Melancolia pels lèmmings

En Grizzy està impressionat amb l'espectacle de màgia que ha vist per la tele, en el qual transformen una perdiu en un ram de flors. L'os decideix intentar-ho amb els lèmmings, que l'exasperen amb els seus continus jocs, per desfer-se'n una vegada per totes... I sembla que funciona!

14:17 En Grizzy i els Lèmmings - Ós digital
tancar

Ós digital

Una vibració irritant interromp la migdiada d'en Grizzy, que descobreix que es tracta del mòbil del guarda forestal. L'aparell té moltes funcions, entre les quals hi ha un videojoc molt addictiu. Però els lèmmings també el volen per fer servir l'aplicació de música i transformar el garatge en una discoteca.

14:24 El xou de la Pantera Rosa - Super-rosa/Poli enrocat/Brilla, brilla, petita rosa
tancar

Super-rosa/Poli enrocat/Brilla, brilla, petita rosa

Durant un passeig per la ciutat, l'inspector Clouseau deté un atracador que acaba de robar un banc. Però es produeix un desafortunat malentès amb els agents de policia i és ell qui acaba a la garjola complint condemna. El Clouseau arriba a la conclusió que l'única manera de demostrar la seva innocència és escapar-se de la presó per detenir l'autèntic lladre.

14:46 La Pantera Rosa - Es rosa, però és de pell?
14:52 La Pantera Rosa - L'instructora de vol rosa
14:58 Els germans Kratt - Els colors de la Xina
tancar

Els colors de la Xina

El Martin, el Chris i la resta de la colla, meravellats amb els preciosos colors del faisà daurat i dels altres animals de la Xina, es posen a investigar la importància i la funció que tenen els colors per a cada animal. Mentrestant, la Donita Donata, que no suporta tants colors, comença a capturar els animals per descolorir-los i muntar una desfilada de moda ben grisa. La missió dels Kratt serà rescatar els animals i recuperar els colors de la Xina.

15:21 Els germans Kratt - Tortuga replegada!
tancar

Tortuga replegada!

La nau Tortuga i tots els seus tripulants queden miniaturitzats accidentalment. Un coiot se'ls endú i intenta menjar-se'ls, fet que debilita les defenses de la nau. L'equip dels germans Kratt s'embarca en una nova missió per tornar al miniaturitzador i aconseguir que la nau Tortuga recuperi la seva mida normal.

15:42 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El cavaller del cor de pedra
tancar

El cavaller del cor de pedra

En Peter és un vailet ambiciós a qui el príncep Joan ha promès nomenar cavaller si fa prou mèrits. En Robin i els seus amics, veient que el príncep explota en Peter, acuden a rescatar-lo, però aquest no dubta a trair-los per aconseguir el que vol: presumir de cavaller davant de tothom. Finalment, amb l'ajuda d'en Tuck i el Petit John, que es fan passar per fantasmes, en Robin aconsegueix desemmascarar el jove traïdor.

15:54 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El cavaller Robin
tancar

El cavaller Robin

En Robin rep instruccions del seu pare a través d'una carta en què l'anima a educar-se com un cavaller. Tot seguit, el rei Ricard ordena a la dama Rohesia que instrueixi el noi juntament amb el príncep Joan i la princesa Marian. Llavors en Robin s'adona que la carta l'ha enviat, de fet, el príncep per retenir-lo al castell mentre els seus esbirros fan excavar als vilatans un tresor al bosc.

16:08 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Un obsequi reial
tancar

Un obsequi reial

Al castell de Nottingham tothom es prepara per a un banquet en honor del rei Ricard. El príncep Joan vol lluir més que ningú i ha encarregat a la ferrera del poble una corona amb diamants incrustats. La corona, però, no està a punt senzillament perquè ha desaparegut: l'ha agafada per jugar la Gabrielle, la filla de la ferrera, i a ella li han pres els bandits en Jack, en Pispa i en Doug.

16:20 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i en Sherlock Holmes
tancar

Les Tres Bessones i en Sherlock Holmes

Les Tres Bessones apareixen a la biblioteca d'en Sherlock Holmes, on es troben amb el detectiu i el seu inseparable amic Watson. Amb ells, les tres nenes aniran a rescatar la Bruixa Avorrida, presonera d'uns fantasmes escocesos.

16:44 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i el taller Gaudí
tancar

Les Tres Bessones i el taller Gaudí

L'Avorrida envia les nenes a la Barcelona de començaments del segle XX, on coneixeran Antoni Gaudí, un arquitecte que sempre s'imagina edificis estranys. A en Gaudí, però, no li fa cap gràcia que el distreguin, com fan les Bessones.

17:09 Els mixets - Una nit al bosc
tancar

Una nit al bosc

Els mixets van amb els pares a fer acampada en una reserva natural. De primer, el bosc i les bestioles que hi viuen no els fan gaire gràcia, però al final s'ho passen d'allò més bé.

17:14 Els mixets - A la neu amb el pare
tancar

A la neu amb el pare

SINOPSI

El pare porta els mixets a la neu per anar amb trineu. Quan arriba l'hora de marxar, els mixets es volen quedar més estona, fins que els enxampa una nevada. Quan arriben a l'aparcament, els mixets no saben sota quina pila de neu hi ha el seu cotxe.

17:18 Els mixets - Un dia a càrrec del pare
tancar

Un dia a càrrec del pare

La mare ha d'anar a veure una amiga i deixa el pare a càrrec de les feines domèstiques. Però el pare, que és molt antiquat i no està acostumat a fer feines domèstiques, no se n'acaba de sortir. Els mixets decideixen ajudar-lo i s'adonen que potser les feines domèstiques haurien de ser cosa de tota la família i no només de la mare.

17:23 El Mic i els seus amics - La cançó de la pastoreta
tancar

La cançó de la pastoreta

El Mic i en Cincsegons fan titelles i canten la cançó de la pastoreta. Sota l'ombreta, l'ombreta, l'ombrí. Flors i violes i romaní.

17:49 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen una ambulància
tancar

En Louie i la Yoko construeixen una ambulància

SINOPSI En Louie i la Yoko juguen a futbol amb un gatet. El seu amic es prepara per xutar, però falla i es fa mal a la pota. No sembla greu, però li fa mal i no pot caminar i la seva mare no el pot portar a coll perquè pesa massa. Llavors, a en Louie se li acut una idea per portar-lo a l'hospital: construir una ambulància.

17:56 Louie - Louie, dibuixa'm un dofí
tancar

Louie, dibuixa'm un dofí

Avui els nostres amiguets són a la platja! Però a la Yoko li fa una mica de por l'aigua, perquè encara no sap nedar. En Louie, que vol ajudar la seva amiga, li dibuixarà un dofí perquè li ensenyi a nedar! A veure si d'aquesta manera li passa la por! I tu, que ens saps, de nedar? I de dibuixar dofins, que en saps? Fixa't bé com ho fa en Louie!

18:03 Leo, el guardabosc - L'os malai
tancar

L'os malai

El Leo troba un os molt estrany que es vol menjar la mel d'un rusc d'abelles del jardí. La Katie li explica que és una cria d'os malai, i que les cries d'aquesta espècie s'estan amb la mare fins als tres o quatre anys. La Katie i el Leo es posen immediatament en marxa per localitzar la mare de l'osset, però el guardabosc Rocky els adverteix que els ossos malais adults són molt agressius.

18:14 Leo, el guardabosc - El pitó reticulat
tancar

El pitó reticulat

El Leo troba una serp enorme i uns quants ous dins d'una gàbia, al jardí. Sorprès, li pregunta a la Katie de quina serp es pot tractar. La seva germana de seguida descobreix que és un pitó reticulat. Els dos germans de seguida es posen en marxa per portar el pitó i els ous al seu lloc d'origen. Seguint les recomanacions del Rocky, han de buscar un lloc a prop de l'aigua.

18:25 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc el Neil Armstrong
tancar

Soc el Neil Armstrong

La Yadina sempre menja el mateix per dinar, sandvitx de formatge amb gelatina, fins que arriba un dia que se li acaba la gelatina. El Xavier i el Brad l'animen perquè tasti una cosa nova, però no hi ha manera. Per això la Berby la porta a conèixer Neil Armstrong, que es va passar tota la vida provant coses noves, pas a pas, fins que va arribar a la Lluna!

18:36 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc el Tomioka Tessai
tancar

Soc el Tomioka Tessai

La Yadina ha de fer una exposició a classe i no troba res per explicar que sigui prou especial. Per això la Berby la porta a conèixer Tomioka Tessai, un pintor japonès que pintava quadres de les coses que per ell eren molt especials, com ara el lloc on va néixer, coses que li passaven, o anècdotes de la seva família. Trobarà la inspiració que li cal al Japó, la Yadina?

18:47 Un dramarama total - Uns cosins perillosos (1a part)
tancar

Uns cosins perillosos (1a part)

És el Dia Internacional dels Cosins i al Xef se li ha acudit la gran idea de convidar a la guarderia el cosí de l'Owen, que es diu Max, i la cosina de la Gwen, que es diu Ella. En Max és un nen amb complex de dolent de pel·lícula que sempre trama la destrucció del món, mentre que l'Ella és una nena amb un mal geni monstruós que aparentment s'ha reformat. Però tots dos són més perillosos del que el Xef es pensa.

18:57 Un dramarama total - Uns cosins perillosos (2a part)
tancar

Uns cosins perillosos (2a part)

El Dia Internacional dels Cosins continua. En Max sotmet els nens a tota mena de proves perilloses per seleccionar un esbirro i la Gwen intenta fer empipar l'Ella perquè es converteixi en un drac. Al final, l'Owen i la Gwen decideixen aliar-se i fer que els seus respectius cosins s'enfrontin. La idea tindrà unes conseqüències catastròfiques.

19:07 Un dramarama total - A la recerca del dinosaure perdut
tancar

A la recerca del dinosaure perdut

L'Owen juga al sorral amb una pala fent veure que és paleontòleg. Quan explica que els paleontòlegs es dediquen a desenterrar dinosaures, l'Izzy es pensa que a sota terra hi ha dinosaures vius i es posa a fer excavacions pel pati. I llavors l'Owen, perquè l'Izzy no tingui una desil·lusió, es disfressa de dinosaure.

19:19 Mondo Yan - El guardià de les verdures
tancar

El guardià de les verdures

Els Mestres demanen als Guardians que tinguin cura del seu hort mentre ells són fora. En Xia i l'April ho troben una tasca avorridíssima, però en Pai n'està encantat. En Negu aprofita l'avinentesa per enviar-los uns Escarabats Mutants que intenten arrasar amb l'hort i que li compliquen la feina. En Pai utilitza un secret que només un bon horticultor coneix per vèncer els Mutants i salvar l'hort.

19:31 Mondo Yan - L'atac final
tancar

L'atac final

Els Guardians s'empipen entre ells i es posen a entrenar per separat precisament el dia que en Negu decideix enviar a TOTS els mutants de cop. En Xia i en Pai són capturats, però l'April baixa al Món Chou, els allibera, i gràcies a lluitar com un equip i a utilitzar les debilitats dels mutants en contra seva, acaben derrotant-los a tots.

19:43 Zoom, el dofí blanc - El retorn de l'Igor
tancar

El retorn de l'Igor

L'Igor, el dofí soldat, ha tornat. L'Auru, que va establir un vincle especial amb ell, és el que està més content de tornar-lo a veure. Però l'alegria es converteix en preocupació quan l'Igor s'emporta el Zoom. Li vol ensenyar una cosa: els sonars dels dofins que viuen vora l'illa es veuen alterats per algun motiu i els animals encallen a les platges. El Yann i els seus amics s'han d'afanyar a descobrir la causa d'aquest fenomen.

19:55 Zoom, el dofí blanc - L'abisme de Maotou
tancar

L'abisme de Maotou

La Marina porta els seus amiguets al galió. Li fa molta il·lusió ensenyar-los totes les seves joguines. Però els nens només fan cas al Yann. Per cridar la seva atenció la Marina els diu que sap portar la "Tortuga", el submarí de l'oncle Patrick. Els convenç per fer-hi un tomb i la colla acaba fent una visita mogudeta a l'abisme de Maotou. El Yann, el Zoom i els seus amics hi han d'intervenir per treure'ls de l'embolic.

20:09 Dracs: Cap a nous horitzons - Trencamort
tancar

Trencamort

En Throk es presenta a la Riba dels Dracs amb la intenció de demanar a la Trencanous que sigui la seva esposa. I en Trencacolls, veient que la seva germana li dirà que no per no separar-se d'ell, decideix fingir que l'ha devorat un drac alacanviant que s'ha aturat a l'illa en la seva migració anual. Tot plegat ho fa perquè vol que la Trencanous se senti lliure d'anar-se'n amb el seu pretendent.

20:32 Les Sisters - La "Napocalipsi"
tancar

La "Napocalipsi"

És de nit. Les dues germanes tremolen de por mentre miren "L'apocalipsi de l'any 2.000", una vella pel·lícula de zombis. De cop i volta se'n va la llum. La casa i tot el barri es queden a les fosques. La Marine i la Wendy no les tenen totes, ja que els pares no són a casa. Les dues germanes estan mortes de por, però fan pinya i decideixen preparar-se per un possible atac de zombis...

20:43 Les Sisters - Quina festa!
tancar

Quina festa!

La Sammie organitza una superfesta a casa seva, però no hi convida la Marine. Com a mínim això és el que la Wendy vol fer creure a la seva germana per poder estar tranquil·la amb la seva colla. La Marine descobreix la veritat i aconsegueix que la Sammie la convidi en lloc de la Wendy. Però la festa no va tal com ella esperava...

20:54 Les Sisters - Avui, bugada
tancar

Avui, bugada

La mare decideix que s'ha de rentar tot el que faci mala olor. El Puduk, el peluix de la Marine, la samarreta de la Wendy amb l'autògraf del seu cantant preferit, i la samarreta del pare també. Però si renten les seves coses, es podrien fer malbé i podrien perdre la seva olor. Les germanes i el seu pare faran tot el possible per salvar els seus tresors de la rentadora.

21:06 Avatar: l'últim mestre de l'aire - El dia del sol negre: l'eclipsi (2a part)
tancar

El dia del sol negre: l'eclipsi (2a part)

Conscients que l'eclipsi només dura vint minuts, els nostres herois hauran d'aprofitar aquest avantatge per entrar al Palau Reial, el lloc més ben guardat pels soldats de foc. És vital que l'encontre entre l'Aang i el Senyor del Foc sigui durant l'eclipsi. En Suko, d'altra banda, avui està disposat a arreglar tot el mal que ha fet.

21:32 El detectiu Conan - El mag de les ones (1a part)
tancar

El mag de les ones (1a part)

Fa deu anys, en Shinichi, la seva família i la Ran van anar de vacances a la platja, on van conèixer una misteriosa família: la Mary Sera i els seus tres fills Shuichi, Shukichi i Masumi. Mentre el petit Shinichi s'entrenava fent de detectiu, un cotxe es va estimbar pel penya-segat i es va enfonsar al mar. El conductor va morir, però el copilot va sobreviure i es va amagar entre els banyistes...

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:21 Programes Externs Esports - La terra en bicicleta cap.2
06:47 ONZE Estiu
07:56 Programes Externs Esports - NBA: Grans anotacions de Giannis Antetokounmpo aquesta temporada
08:01 Speedway - Speedway Praga Round 1
08:48 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

09:11 Speedway - Speedway Praga Round 2
10:00 Viure als Pirineus- A banda i banda - Eva Martínez-Picó i Ximun Accocéberry - Hivern
10:52 Thalassa - OBJECTIU: MEROS
11:08 Cosins Germans - Paradisos terrenals
tancar

Paradisos terrenals

Malgrat la urbanització desmesurada, encara és possible trobar racons on l'essència de la Mediterrània continua gairebé intacta. L'illa alacantina de Tabarca n'és un. L'Empar i el Ferran descobriran els secrets d'aquesta illa poblada per antic genovesos. Les aigües que envolten Tabarca són la primera Reserva Marina creada a l'Estat Espanyol. Per això, el Ferran i l'Empar, emulant el mític Jacques Cousteau, es proposen bussejar-hi per descobrir la rica biodiversitat que alberguen. S'adverteix que el resultat d'aquest bateig submarí potser inclourà imatges massa esgarrifoses per al gran públic.

Després de visitar Tabarca, l'Empar decideix emportar-se el Ferran a un altre paradís natural: Cadaqués. Joan Vehi, el fuster de Dalí i, també, el seu fotògraf i amic, guiarà l'Empar i el Ferran per la casa-museu del pintor empordanès. Cadaqués encara conserva aquell aire bohemi que va seduir els artistes i intel·lectuals del segle XX. Potser l'Antoni Pitxot, amic de corregudes del Dalí, sigui a hores d'ara el millor hereu d'aquest solatge artístic. El pintor obrirà les portes de casa seva i els mostrarà la intimitat del seu estudi. L'Empar i el Ferran tastaran les millor anxoves salades de Cadaqués i acabaran el dia navegant pel cap de Creus.

11:42 Bèsties - El gat mesquer
tancar

El gat mesquer

"Bèsties" (2a Temporada)
Un viatge d'aventura per descobrir en 25 minuts com neixen, viuen, s'alimenten i es relacionen amb el seu entorn onze espècies de la fauna catalana
Una sèrie dirigida pel naturalista Jaume Sañé i presentada per Pol Izquierdo

Descobriment, entreteniment, aventura

"Bèsties" torna amb nous mamífers -com el gat mesquer, el senglar i el cérvol-, peixos tan coneguts com la truita, ocells grossos -com el gall fer- i ocells petits -com el pinsà-. Abelles, gavines, conills, bernats pescaires i falcons completen aquest recorregut per la fauna salvatge de Catalunya.

La nova temporada de "Bèsties" ha volgut perseverar en els elements que l'han convertit en una sèrie de descobriment i entreteniment per al gran públic, que ha aconseguit agradar alhora a pares i a fills, com ho demostren les dades d'audiència obtingudes la primera etapa (del 17 de setembre al 17 de desembre del 2004), que van registrar una mitjana d'espectadors de 567.000 i una quota de pantalla del 23,9%.

Imatges inèdites

Una vegada més, "Bèsties" ensenya imatges de fauna salvatge que no s'havien vist mai per televisió, si més no, a Catalunya. Es podrà veure, per exemple, el part d'un gat mesquer, la baralla entre un cadell de tan sols un mes de vida i un escanyapolls -l'escarabat més gros d'Europa- i el procés de fecundació de la truita en estat salvatge, la gestació i el naixement dels alevins. Aquest és un dels documents visuals més impactants d'aquesta segona part de "Bèsties", com també ho són les imatges enregistrades amb càmeres d'infrarojos en què es veu un grup de senglars menjant una ovella morta, un grup de gavines corses atacant el presentador, un ós de la Vall d'Aran devorant un rusc d'abelles transhumants i falcons pelegrins criant al centre de Barcelona.

Bèsties d'aquí

I no ha calgut fer grans desplaçaments per recollir aquestes imatges. Algunes de les més impactants han estat enregistrades al Montseny, a les parts altes dels rius catalans, a les illes Medes i a la Sagrada Família de Barcelona. Justament, aquest és un dels punts forts de "Bèsties": la proximitat. Es descobreix un món espectacular que, en alguns casos, és a menys d'un quilòmetre de casa.

Els veïns

Per conèixer les bèsties s'han de conèixer els seus veïns: depredadors, depredats o simplement companys de convivència. No es podria parlar de les abelles sense l'ós, ni del gavià argentat sense conèixer la feina dels pescadors de les barques d'arrossegament, ni tampoc es pot explicar la vida del senglar sense esmentar el seu únic depredador, els caçadors. Els capítols de "Bèsties" són mosaics formats per diferents fotografies: la de la vida de l'animal protagonista, la de la seva presa, la del depredador i la de les espècies amb qui comparteixen hàbitat.

L'home

I en aquest sentit s'ha volgut aprofundir en la relació de les bèsties amb l'home, potser perquè alguns dels protagonistes d'aquesta segona part, com el senglar, les abelles, el bernat pescaire, les gavines i el falcó, estan intrínsecament lligats a l'home, perquè els cacen, com els senglars, perquè la mel forma part de la nostra dieta, o perquè, en el cas del bernat pescaire i de les gavines, s'aprofiten de l'home per menjar.Presentador

Pol Izquierdo és un espectador més de la sèrie, un espectador encuriosit que viu en primera persona la vida de la bèstia protagonista. Viatja, entrevista, ensenya el que acaba d'aprendre i, quan pot i el deixen, col·labora amb els biòlegs o els naturalistes que manipulen la bèstia per fer-li una revisió o instal·lar-li un transmissor.

Una de les novetats d'aquesta edició de "Bèsties" és el ritme. El presentador, Pol Izquierdo, tant és a Menorca, intentant veure una de les poques àguiles peixateres que queden a les Illes, com a 25 milles del port de Palamós, fotografiant un dofí ratllat, o dins d'aguaits petits on va passar nits senceres vigilant com s'aparella el gall fer.


Equip

Direcció i realització: Jaume Sañé
Guió i presentació: Pol Izquierdo
Ajudant realització i muntatge: David Burillo
Producció: Lluís Mabilon
Muntatge musical: Montse Ballesteros, David Bustamante
Imatge: Walter Ojeda
Imatge fauna: Jaume Sañé
Tècnics de so: Romà Martínez, José Antonio Bravo, Jordi Nadal
Postproducció àudio: Joan Esquirol, Salvador Pont
Disseny gràfic: Xavier Comas, Rubén Córdoba
Vestuari: Alícia Surli
Direcció executiva: Miquel Garcia
Cap de producció: Josep M Casellas

Una producció de Jaume Sañé Pons i Televisió de Catalunya, amb el suport del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya

Àrea de Documentals, Educatius i Nous Formats


(Capítol 15: El gat mesquer)
"Bèsties" parla de gats. Durant els vuit-cents anys que els àrabs es van estar a la península, van portar els seus animals domèstics, entre els quals uns gats amb la pell tacada com un lleopard, i amb la cua llarga i anellada com un lemur. Quan es van retirar, aquests gats africans es van quedar a la península, van començar a fer vida salvatge, i encara hi són. Viuen al bosc i passen totalment de-sapercebuts: són els gats mesquers, també coneguts amb el nom de genetes.

12:09 Karakia - Sara (Yaoundé)
tancar

Sara (Yaoundé)

Encara que la Sara va néixer a la capital del Camerun, a Yaoundé, ens va voler explicar que la gent allà no pertany al lloc on neix, sinó a la cultura dels seus avantpassats. La Sara és molt tradicionalista i una gran defensora dels costums del seu poble, el bamiléké. Lluny ara de la seva terra, viu a Ripollet entre la cultura catalana i el respecte al llegat dels pares, que intenta no oblidar. A la cuina de casa seva, per exemple, hi conviuen estris sofisticats entre els més senzills: el long, la pedra de triturar o el ngweng, un morter fet amb fusta de baobab. Un dels plats més emblemàtics de la seva cultura és el kondré, un guisat ben condimentat a base de plàtan mascle i carn de porc, especialment significatiu durant els rituals de casament.

12:45 Futbol Internacional : Amistosos - Bayern Munic-Borussia Mönchengladbach
14:24 ONZE Estiu
15:33 No tenim vergonya - NTV Esports 10
16:02 Viatges insòlits - Corea del Sud
tancar

Corea del Sud

Després de visitar Corea del Nord, en Tom es pregunta com deu ser l'altra meitat del país. Després de la Segona Guerra Mundial, els russos es van quedar el nord i els americans, el sud. Avui dia són una dictadura comunista totalitària i un país capitalista on el nivell d'exigència és tan alt que tampoc no és fàcil viure-hi.

16:46 Viatges insòlits - Mèxic del Nord
tancar

Mèxic del Nord

Al nord de Mèxic, fa anys que hi té lloc una perillosa guerra contra el narcotràfic. Però fa un cert temps que les xifres de criminalitat han disminuït, i ara sembla un bon moment per anar-hi. En Tom fa un viatge per carretera fins a la frontera amb els Estats Units. Potser ara és segur, però la por i la violència encara es respiren pertot arreu...

17:32 El món des de l'aire - Un viatge aeri a través d'Anglaterra. D'Avonmouth a Clovelly
tancar

Un viatge aeri a través d'Anglaterra. D'Avonmouth a Clovelly

En aquest episodi, el viatge aeri ens porta per les costes dels comtats anglesos de Somerset i de Devon, on les platges es van alternant amb els penya-segats. Visitem una gran ciutat, Bristol, un seguit de pobles turístics de la costa i unes quantes zones naturals protegides. Viatjant per aquesta zona descobrim els orígens del turisme, que a finals del segle XIX va començar a canviar la vida de les poblacions costaneres.

17:59 Programes Externs Esports - Equalizer: Més enllà dels límits
18:56 Programes Externs Esports - Baja Aragón 2021
19:11 Zona UFEC
19:18 Programes Externs Esports - NBA: Best Play from every team 2020
19:29 Tennis ATP 2021 - Torneig Atlanta: Vuitens de final
21:19 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

21:41 Monster Jam - Monster Jam Providence ep.23
tancar

Monster Jam Providence ep.23

En aquest capítol:

DESCOBREIX: Cantabria, cuna del surf
COMPETEIX: Garrigues Bike
EQUIPA'T: Especial Gravel
ESCAPA'T: Costa daurada

22:25 Programes Externs Esports - NBA: Millors jugades Kyrie Irving
22:35 Temps d'aventura
23:00 ONZE Estiu
00:05 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:28 ONZE Estiu
01:34 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

01:58 Temps d'aventura
02:21 Curses de Muntanya - Buff Epic Trail
05:15 Programes Externs Esports - Afrontant les onades cap.13