TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
07:00 Notícies 3/24
08:28 Notícies 3/24
09:25 Notícies 3/24
10:26 Notícies 3/24
11:21 Notícies 3/24
11:24 Plats bruts - Tinc pis
tancar

Tinc pis

Josep Lopes treballa en una ràdio petita, i amb 34 anys s'ha d'independitzar i buscar pis. David Güell, fill d'una família benestant, comença a estudiar a l'Institut del Teatre d'amagat dels seus pares. Davant la situació d'altres companys decideix buscar pis.

11:56 Plats bruts - Tinc por
tancar

Tinc por

Aprofitant que a l'Emma, la veïna de dalt, li fan por les pel·lícules de terror, i es queda a dormir al pis del Lopes i el David, inventen tot un muntatge per fer un trio pensant que també ella ho vol. La Carbonell que únicament és l'assistenta del David, s'enfada perquè abusen de les feines domèstiques que ha de fer.

12:20 Plats bruts - Tinc enveja
tancar

Tinc enveja

A la ràdio on treballa el Lopes, hi ha un becari que no acaba de funcionar. El Lopes l'ajuda, però l'únic que aconsegueix és que el becari tregui profit de la feina que li fa, en benefici propi. El David, juntament amb el Pol, company de l'Institut, preparen un espectacle . Mentrestant, es presenten a un càsting per una obra al TNC, però fent el pacte entre ells que o els agafen a tots dos o cap farà l'obra.

12:49 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

14:00 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:44 Un poble francès - París alliberat
tancar

París alliberat

París queda alliberat. Els alemanys marxen de Villeneuve, la milícia francesa també, però abans miren d'eliminar tots els resistents i els comunistes que poden. La Suzanne i l'Antoine presencien una d'aquestes matances a casa del Vernet i planegen l'assassinat del cap dels milicians. El Heinrich es veu obligat a triar entre l'Hortense i la seva carrera. El Daniel Larcher intercedeix amb la Marie de part del Servier i del Marchetti.

16:49 Vera - Profunditats ocultes
tancar

Profunditats ocultes

Luke Armstrong, un noi de 15 anys, apareix mort i envoltat de flors a la banyera de casa seva. Al cap d'un parell de dies troben Lily Marsh morta a la platja, i en circumstàncies molt semblants. La comissària Vera Stanhope té clar que els dos assassinats han d'estar relacionats d'alguna manera, i sospita d'un grup de quatre ornitòlegs. Amb la desaparició de la Laura, la germana petita del Luke, comença a lligar caps.

18:26 Shakespeare i Hathaway, investigadors privats - Un bell nou món
tancar

Un bell nou món

Luella Shakespeare creu que el seu futur marit, Clive Brenton, li és infidel, i contracta els serveis de Frank Hathaway, un expolicia i detectiu privat en hores baixes. El dia de la boda, el Clive mor assassinat i la Luella es converteix en la principal sospitosa. Mentrestant, el Frank, amb el Sebastian, el seu ajudant, ha estirat el fil de les estafes de la víctima, un bígam que es dedicava a enganyar dones vulnerables.

19:11 Shakespeare i Hathaway, investigadors privats - Campanades a mitjanit
tancar

Campanades a mitjanit

Penelope i Owain Pincott volen que la Luella i el Frank investiguin una sèrie d'actes de sabotatge a la seva residència de gent gran. Els detectius hi envien el Sebastian a investigar d'incògnit, i aquest descobreix que un dels residents és cleptòman i que el senyor Owain té una admiradora secreta. Quan algú assassina la Penelope, tots dos són sospitosos. Però una mort del passat els dona la pista per resoldre el crim del present.

20:02 Moments APM?
20:22 No tenim vergonya
21:00 Telenotícies vespre
21:59 Tot anirà bé - Estic estressat
tancar

Estic estressat

L'Oriol té problemes per entregar uns guions a temps i l'estrès fa que acabi a urgències. En el seu intent per prendre's les coses amb més calma buscarà el consell de gent que domina el tema, des d'un senyor que porta una grua fins a Jesús de Natzaret i el gran Edgar A. Poe.

22:49 Globus Sonda - Joan Maria Pou - L'Empordà
tancar

Joan Maria Pou - L'Empordà

La veu que ens canta els gols de Messi per RAC1, el Joan Maria Pou, s'ha deixat convèncer per pujar al globus del programa amb el Francesc Mauri. És el seu bateig i no les té totes, però finalment hi accedeix. Lligat a l'Empordà per raons sentimentals, amb ell sobrevolem terres dalinianes. A baix, en el cotxe de seguiment, hi ha la Candela Figueras amb algú molt especial per al periodista, un convidat sorpresa que explica aspectes personals i anècdotes del presentador de "Cases d'algú".

23:42 Al cotxe - Companyia Elèctrica Dharma, Ricard Torquemada
tancar

Companyia Elèctrica Dharma, Ricard Torquemada

Companyia Elèctrica Dharma, Ricard Torquemada

00:27 Control T - + info
tancar

+ info

Convidats: Bruno Oro, Martina Klein, Elisenda Pineda i Alba Florejachs. Veurem els trucs de bricolatge mes absurds, viatjarem a cop de crit i ens farem fotos amb la lluna plena.

01:02 Gran Reserva. Xou - Set de nit -
tancar

Set de nit -

Convidats: Paz Padilla ens parlarà de l'obra de teatre "Ustedes se preguntarán como he llegado hasta aquí", dirigida per Santi Millán i andreu Buenafuente, que s'estrenarà el 17 d'octubre al Teatre Villarroel

02:37 Ritmes a l'estudi - EMILI BALERIOLA BLUES QUINTET
tancar

EMILI BALERIOLA BLUES QUINTET

Baleriola és un guitarrista veterà que fa més de quatre dècades que fa música. La seva versatilitat l'ha convertit en un músic sense complexos, fresc i espontani. Després del seu darrer àlbum, "Jazz-Rock Trio", el guitarrista ens presenta el seu nou material amb accent de blues.

03:37 Blues a l'estudi - IVAN KOVACEVIC 5 SPOTS
tancar

IVAN KOVACEVIC 5 SPOTS

El contrabaixísta serbi és un dels músics més treballadors dins l'escena del blues a Catalunya. Després d'onze anys a casa nostra, es presenta per primera vegada amb una formació sota el seu nom. Ho fa acompanyat d'uns músics de primera línia: David Pastor a la trompeta, Toni Solà al saxo, Bernat Font al piano i Roger Gutierrez a la bateria.

04:37 Jazz a l'estudi - Jon Robles Group
tancar

Jon Robles Group

El saxofonista basc-andalús Jon Robles ens ofereix tot el seu talent compositiu i virtuosisme interpretatiu acompanyat-se aquest cop de grans músics i amics amb els quals la complicitat es reflexa a cada instant. Dee Jay Foster al contrabaix, Ramón Angel Rey a la bateria, Dani Pérez a la guitarra, i la clarinetista Georgina Calvo.

05:37 Jazz a l'estudi - Manel Camp Quartet
tancar

Manel Camp Quartet

El polifacètic pianista i compositor manresà Manel Camp ens visita amb tres personalitats de la música amb les quals està vinculat per una llarga història d'improvisacions i complicitat: Matthew Simon a la trompeta, Horacio Fumero al contrabaix i Lluís Ribalta a la bateria. El resultat és un diàleg musical enèrgic, espontani i directe que combina la tradició jazzística més pura amb un llenguatge propi.

05:55 Videoclips catalans - Autors diversos - Los Borbones son unos ladrones
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer. El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català". "El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:10 Història de la Humanitat - El temps del pillatge
tancar

El temps del pillatge

La prosperitat del comerç d'Europa amb terres llunyanes com la Xina i els tresors procedents de la conquista i el saqueig de l'Amèrica del sud, apareix una nova classe de comerciants rics que se senten prou poderosos per desafiar fins i tot el poder del papa. Aquesta globalització del comerç posarà les bases del sistema econòmic que avui en dia anomenem "capitalisme".

23:02 El lloc dels fets - Sang a l'altar - Monestir de Sant Cugat
tancar

Sang a l'altar - Monestir de Sant Cugat

L'any 1343, Pere el Cerimoniós s'enfrontava amb una de les situacions més difícils del seu regnat: el regne de Mallorca no se sotmetia davant la corona catalanoaragonesa. El rei va decidir reconquerir-lo. Va envair Mallorca i el Rosselló, però les finances del país van quedar molt tocades per la guerra. A més, l'epidèmia de pesta de 1348 va provocar una gran mortaldat a tot Europa, també a Catalunya. La crisi econòmica era general, però l'Església seguia acumulant patrimoni, cosa que no agradava ni al rei ni als nobles. Aquesta situació va obligar al hereu de la família Saltells a demandar al monestir de Sant Cugat del Vallès.

23:30 El lloc dels fets - Un mecenes desenganyat - Palau Maricel de Sitges
tancar

Un mecenes desenganyat - Palau Maricel de Sitges

A la Catalunya de principis del segle XX, s'hi impulsaven el catalanisme i la cultura. Se solapaven el modernisme i el noucentisme, i el prestigi dels creadors catalans augmentava en el món de l'art. L'impuls cultural també arribava a través de la creació de la Mancomunitat, amb Prat de la Riba, les normes ortogràfiques de Pompeu Fabra, l'Institut d'Estudis Catalans d'Eugeni d'Ors... Tot per configurar el país i renovar-lo culturalment. L'any 1909 el pintor Ramon Cases va dur a Sitges al multimilionari americà Charles Deering, un home que havia de canviar la història de la ciutat.

23:54 Art Endins - Art Endins-5
tancar

Art Endins-5

Noves mirades tecnològiques: un fust de columna romànic / Pintar a dues mans: els germans Vayreda / Eduard Toda i la col·lecció egípcia de Vilanova i la Geltrú / La "Sortida de Corpus" de Ramon Casas, una anàlisi

00:25 Art Endins - Art Endins-6
tancar

Art Endins-6

El ponderal més gran del món romà / El "Pessebre del Príncep", estudi d'una peça / Baldomer Gili Roig, fotografia i simbolisme / Un armari de farmàcia del segle XVII

00:55 La Chana - La Chana
tancar

La Chana

"La Chana" mostra la increïble força i perseverança d'una dona per sobreposar-se als desafiaments de la seva vida malgrat tots els pronòstics

02:15 Túnel de Gotard, la gran obra del segle XiX - Túnel de Gotard, la gran obra del segle XiX
tancar

Túnel de Gotard, la gran obra del segle XiX

A finals del segle XIX, es va construir un túnel ferroviari per connectar Göschenen, a Suïssa, amb Airolo, a Itàlia, sota el massís de Sant Gotard. Per completar l'estructura en un temps rècord, van començar a perforar la muntanya des dels dos costats alhora, basant-se en la tecnologia topogràfica d'última generació del moment, i el 29 de febrer del 1880, uns vuit anys després de l'inici de la construcció, els dos túnels es van trobar. Va ser un èxit, però el preu humà va ser alt: gairebé 200 miners hi van morir en accidents, moltíssims més van emmalaltir, i van treballar i viure en unes condicions miserables. En aquest documental, s'expliquen els antecedents d'aquesta atrevida obra d'enginyeria i les conseqüències polítiques de l'enorme explotació dels treballadors durant la construcció del túnel.

03:06 El gran teatre (1837-1914): Crònica d'un temps de canvi - El gran teatre (1837-1914): Crònica d'un temps de canvi
tancar

El gran teatre (1837-1914): Crònica d'un temps de canvi

Explicar la història del naixement i la consolidació del Liceu com a gran teatre europeu, és una bona manera d'explicar al gran públic com es va construir la nostra societat i el nostre país.

03:57 Km 33 - Tuníssia. La terra que alegra
tancar

Tuníssia. La terra que alegra

El Ricard i el Siscu viatgen a Tunísia buscant el destí més exòtic per recórre'l en pocs dies i amb pocs diners. S'endinsen al desert en 4x4. Descobreixen llacs salats, oasis de muntanya i pobles berbers. La ruta s'acaba al mar, a les platges de la mítica illa de Djerba

04:35 L'illa del tresor - Gerard Quintana
tancar

Gerard Quintana

Joan Barril i Joan Ollé tornen a "L'illa del tresor" amb el cantant Gerard Quintana. La fusió amb la natura, la necessitat d'evasió, la situació dels joves, la pau i la soledat, Euskadi, Carles Sabaté, Pau Riba... Distant i proper, l'heterogeni Gerard Quintana ofereix aquest dimarts a L'illa un veritable recital d'afectes i actituds, en una conversa reposada i polisèmica que fins i tot inclou una peça a capella. Al mateix espai, Joan Barril i Joan Ollé es confessen -i s'interroguen-seguint el 'qüestionari Proust', i inventarien estris i termes que es poden posar i treure. Un homenatge a les llàgrimes i un recorregut geogràfic pels personatges d'animació completen una edició tant musical com parapoètica.

05:02 Karakia - Diana (Bogotà, Colòmbia)
tancar

Diana (Bogotà, Colòmbia)

A la Diana, que és enginyera agrònoma, la preocupava la conservació de la fruita al seu país. Va deixar el seu Bogotà natal i va venir a investigar-ho a Catalunya. Semblava que havia de ser un trasllat temporal, però al final ha acabat vivint aquí, fent arrels també en la pagesia local. S'ha casat amb en Xavier, que és fill de pagesos i treballa com a assessora a la cooperativa d'Artesa de Lleida. Amant dels costums colombians, els barreja sempre que pot amb les tradicions gastronòmiques. Són moments ideals per estar en família i poder fer tastar al marit i als amics els plats que van marcar la seva infància. Els dies de Nadal, fets a mida de les grans ocasions, comencen allà amb la "Noche de las velitas", amb els milers d'espelmes que omplen les finestres i els carrers de Bogotà. Continuen amb els berenars de la "Novena de Aguinaldos", amb la preparació de plats com la "natilla" -a base de llet amb canyella, clau d'espècia i coco-, o els "buñuelos" de iuca i formatge "costeño". Durant els àpats colombians, com el que també prepara la Diana per als seus amics, cal tenir en compte les tres "s": "sopa, seco y sobremesa", és a dir, el primer plat caldós; la carn, peix o llegum que conformen el "seco" i el suc o les postres de la "sobremesa". El Districte Capital de Bogotà és un territori autònom constituït per 20 poblacions que es troba al centre del país, en una regió natural que es coneix com a Sabana de Bogotà. Està ubicat en un altiplà a més de 2.600 metres i es pot dir que gaudeix d'un clima sense estacions. En un mateix dia pot fer calor, ploure o nevar i les temperatures poden fer canvis de més de 20 graus. La densitat de població és una de les més altes del món, 20 vegades la de Catalunya. En un territori equivalent al de la Noguera s'hi concentren més de 7 milions d'habitants.

05:33 Thalassa - Un mar sense arrossegadors
05:45 Xarxa Natura - Garraf
tancar

Garraf

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

05:51 Videoclips catalans - Andrea Mir - Arribes tard
05:53 Videoclips catalans - Chet - El pasante de arte y la profesora de latín
05:57 Videoclips catalans - Joan Dausà - La gran eufòria
Progrmació BD ....
06:00 Papawa - Frankenstein Papawa
tancar

Frankenstein Papawa

Si ets la criatura més lletja i monstruosa mai creada, el millor és amagar-se. Papawa sembla la millor opció. Darrera la porta del bungalou, un pantà solitari i aïllat. És el lloc ideal per a estar sol, per a que el poble no et persegueixi i per a que, per fi, puguis veure el sol. Sembla un somni fet realitat, sempre que no t'ho espatllin un munt d'illencs tafaners, més lletjos que tu, que adoren totes les teves pelis. Acabaràs espantant-los per a que toquin el dos o estimant-los per formar part de la teva monstruosa família?

06:07 Papawa - Jekyll Papawa
tancar

Jekyll Papawa

Passar-te el dia canviant de personalitat és molt estressant. Et mires al mirall i ja ni et reconeixes! El doctor Jeckyll i el senyor Hyde ja no pot més. Després de pensar-s'ho molt decideix anar a Papawa a buscar la solució. Rere la porta del bungalou hi ha un laboratori i uns quants ajudants disposats a tot, tot, per tornar-te més boig encara!

06:17 Doraemon - El mocador dels regals! / En Nobita, cinturó negre de judo
tancar

El mocador dels regals! / En Nobita, cinturó negre de judo

En Gegant està aprenent judo i li fa una clau al Nobita que el deixa estès a terra. Ell s'hi vol tornar amb un aparell del Doraemon que permet lluitar com un expert però, com és habitual, les coses no aniran del tot com s'espera. Un mocador que fa regals és la cosa que més li agradaria al Nobita, però el Doraemon l'ha tret de la butxaca màgica per ajudar la seva mare, només.

06:41 Doraemon - En Gegant es retira! / La cadira del director de somnis
tancar

En Gegant es retira! / La cadira del director de somnis

Tot el barri està molt content de la notícia: el Gegant es retira dels escenaris i no cantarà mai més en públic. Ara bé, abans de retirar-se vol fer un gran concert de comiat. El Suneo somia coses fantàstiques cada dia i el Nobita i el Doraemon decideixen entrar als seus somnis per canviar-los una miqueta. El problema és que els somnis, sempre són somnis.

07:05 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i el príncep feliç
tancar

Les Tres Bessones i el príncep feliç

El príncep feliç no és precisament feliç: convertit en una estàtua carregada d'or i de joies, no pot fer el que el satisfà més, que és ajudar els que ho necessiten amb la seva fortuna. Però les Tres Bessones i una oreneta l'ajudaran i aconseguiran dur a terme tots els projectes del príncep, que, per fi, serà feliç de debò.

07:29 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i els capitans intrèpids
tancar

Les Tres Bessones i els capitans intrèpids

La Bruixa Avorrida ha enviat les Bessones a una goleta pesquera, on en Manuel, un pescador, salva en Harvey, un noi que ha caigut al mar des d'un vapor. Ell exigeix que el portin a terra, però això és impossible; encara els queden tres mesos de pesca. En Harvey s'enfada, però les nenes i en Manuel, aconseguiran que aquella vida li acabi agradant i, sobretot, que aprengui el valor de l'amistat.

07:54 Bola & Bill - Males puces
tancar

Males puces

Una epidèmia de puces ataca els gossos de la ciutat. El veterinari la vol combatre amb els mètodes habituals, però la senyora Stick té una idea revolucionària: inventa una loció que fa caure tot el pèl, perquè, tal com diu ella, "sense pèl no hi ha puces". D'altra banda, el Bill i el Ming s'inventen uns senyals per fer trampes quan juguen contra el Bola i la Violeta: es graten com si tinguessin puces. I d'aquí sorgirà un problema, esclar.

08:06 Bola & Bill - Els nostres pitjors veïns
tancar

Els nostres pitjors veïns

La família del Bola arriba de vacances quan ja és fosc i, en entrar a casa, veuen que s'hi han instal·lat la senyora Stick i el Caporal perquè el Georges està fent obres a casa seva i els ha fet fora. La convivència amb la veïna i el seu gat no és gens fàcil i, a més, sembla que va per llarg, perquè el Georges no para de pintar i repintar. El Bola haurà de passar a l'acció.

08:21 Mya Go - Mya Go i els exploradors de l'espai
tancar

Mya Go i els exploradors de l'espai

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La Mya Go i els seus amics construeixen una nau espacial amb caixes de cartró al jardí de casa dels Go. Ara toca enlairar-se i anar a explorar l'espai! La nau és tan espectacular que fins i tot hi caben el Sammy i el Doggy Go! Tres, dos, un... Enlairament!

08:26 Mya Go - Mya Go i la rua a Barcelona
tancar

Mya Go i la rua a Barcelona

És un altre dia assolellat a la ciutat de Barcelona. A la MyaGo i a la banda de l'escola els han convidat a participar a la rua de Carnestoltes de Barcelona. Passejaran pels carrers tocant música i celebrant la jornada amb molta més gent. Però, on són les altres carrosses? Pot ser que s'estiguin perdent la desfilada?!

08:31 Mya Go - Mya Go i el minigolf
tancar

Mya Go i el minigolf

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i el papa Go és al jardí intentant aprendre a jugar a golf. Seria genial tenir un camp de golf enorme a la vora, però Mya Go té una idea de les seves i l'ajuda a construir un circuit de minigolf al jardí de casa, perquè hi puguin jugar i divertir-se pare i filla plegats!

08:37 El Mic i els seus amics - La planteta no creix
tancar

La planteta no creix

El Mic vol veure com creix una planteta, però va molt a poc a poc. En Cincsegons sap un poema: Creix, creix, planteta bonica. Fes-te gran de mica en mica. Així sí que creixerà la planteta!

09:02 Els Mini Ninges - Aigües turbulentes
tancar

Aigües turbulentes

L'Ashida es vol menjar un guisat de granotes pel seu aniversari i envia la Shoko a buscar-ne al llac Yang. Ella les vol fer sortir de l'aigua amb un escamot d'anguiles elèctriques samurais, però els Mini Ninges la veuen passar, la segueixen i s'adonen de les seves intencions. Llavors faran tot el possible per salvar les pobres granotetes, i això inclourà que el Hiro es fusioni amb l'animal que li causa més terror de tots.

09:13 Els Mini Ninges - Les vagonetes de l'Ashida
tancar

Les vagonetes de l'Ashida

L'Ashida vol comunicar el gran llac de lava subterrani amb l'exterior perquè socarrimi tota la Terra Sota els Núvols. El problema és que els samurais que té no són gaire eficaços com a miners. Però llavors la Shoko topa amb uns talps, i els converteixen en samurais talp, que són perfectes per excavar. Mentrestant, els Mini Ninges competeixen per equips per demostrar les seves habilitats. Però el Hiro, com sempre, és massa individualista.

09:25 Oddbods - Càmping de luxe
tancar

Càmping de luxe

El Fuse i el Jeff se'n van campament, i cadascú té una idea molt diferent del que això implica. El Fuse és tan autèntic i rústic com es pot ser i, com que el Jeff és més de Glamping, la seva arribada ha suposat una molèstia. No obstant això, quan la naturalesa es torna incòmoda, al Fuse li resulta cada vegada més difícil atenir als seus principis. Pateix mentre l'alegre Jeff gaudeix de totes les comoditats de la modernitat. Per això, quan Jeff abandona el seu campament durant una estona el Fuse troba l'oportunitat de saciar la seva incomoditat i curiositat, amb sort sense que Jeff se n'assabenti.

09:32 Oddbods - El padrí
tancar

El padrí

Sense voler, la Bubbles activa el seu aparell "involucionador"(una màquina que disminueix o augmenta l'edat d'aquells a qui dispara), i converteix tots els Oddbods en bebès. Tots menys el Fuse, que just acaba de tornar d'un dia de pesca. Li tocarà fer de cangur, controlar el seu mal geni i intentar trobar la forma de desfer tot aquest embolic.

09:39 Oddbods - A tota pastilla
tancar

A tota pastilla

Quan tothom riu de la Newt perquè vol anar amb els nois a fer carreres de kàrting, decideix donar-los una lliçó. Amb l'ajuda de la Bubbles i el seu implacable desig de guanyar, se les manega per guanyar als nois i demostrar que és una competència més que decent per a tots ells dins el món de les carreres.

09:48 Oddbods - És millor plantar-se
tancar

És millor plantar-se

La Newt s'enamora d'un esquirol i vol adoptar-lo com a mascota, però ell no té cap intenció de ser domesticat, i prefereix passar l'estona menjant-se les immaculades flors del Jeff. La Newt haurà de protegir la seva mascota d'un terrible destí, mentre que el Jeff intentarà destruir tot allò que s'interposi en el seu camí per aconseguir reconeixement.

09:54 Oddbods - Partit d'oddball
tancar

Partit d'oddball

Quan uns esportistes desafien el Pogo, el Jeff i el Fuse a un joc de Oddball, el Fuse no s'hi pot resistir. D'altra banda, el Jeff no sembla tenir gaires ganes de jugar amb aquests jugadors que semblen armaris. El que segueix és un joc tan competitiu que Jeff aconseguirà descobrir el seu costat més competitiu, i sorprendrà tant els seus companys com l'equip contrari. I és que ja se sap que les aparences enganyen.

10:01 En Grizzy i els Lèmmings - Ós constructor
tancar

Ós constructor

Els lèmmings s'ho passen genial tirant a terra les estructures de fusta que construeixen, i que refan molt ràpidament. Mentrestant, l'ossa estimada d'en Grizzy observa els lèmmings molt impressionada per les construccions. L'os aprofitant la situació per fer-li creure que són obres d'art seves. Però quan els lèmmings ensorren la construcció, la seva ossa estimada se'n va. Llavors, en Grizzy decideix construir-ne una d'encara més gran.

10:08 En Grizzy i els Lèmmings - Ós polar
tancar

Ós polar

Nutty Hill pateix una terrible onada de calor, i en Grizzy cerca, en va, una manera de refrescar-se. De sobte, se li acudeix de refugiar-se dins de la nevera, on les temperatures són més suportables. Només hi ha un petit problema: el frigorífic és ple de lèmmings.

10:14 En Grizzy i els Lèmmings - El somni d'un ós d'estiu
tancar

El somni d'un ós d'estiu

En Grizzy somia que és un valent cavaller que ha de rescatar la seva ossa estimada. Just quan està a punt d'arribar on és ella, la música dels lèmmings el desperta. Si en Grizzy vol continuar somiant, haurà d'aturar la festa dels lèmmings.

10:23 En Grizzy i els Lèmmings - Un ós molt golafre
tancar

Un ós molt golafre

En Grizzy està frustrat: quan està a punt de menjar un salmó gros i ben fresc amb melmelada, assegut al sofà i amb la televisió encesa, s'adona que el pot és buit! La seva frustració es torna ràbia quan descobreix que l'últim pot el tenen els lèmmings, que organitzen una mena de pícnic.

10:29 En Grizzy i els Lèmmings - Os ostentós
tancar

Os ostentós

Quan en Grizzly veu en una revista un anunci en què un home regala un diamant a una dona, s'imagina ell mateix regalant a la seva ossa estimada l'anell de compromís del guarda forestal. Però, quan mira l'anell, el diamant que duia ha desaparegut! Resulta que els lèmmings l'han agafat per fer-lo servir com a baldufa en una competició i no tenen cap intenció de tornar-lo!

10:36 En Grizzy i els Lèmmings - Ós digital
tancar

Ós digital

Una vibració irritant interromp la migdiada d'en Grizzy, que descobreix que es tracta del mòbil del guarda forestal. L'aparell té moltes funcions, entre les quals hi ha un videojoc molt addictiu. Però els lèmmings també el volen per fer servir l'aplicació de música i transformar el garatge en una discoteca.

10:43 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - La mama Bruc
tancar

La mama Bruc

El Bruc es troba un ou enmig del bosc. Quan està a punt de menjar-se'l, en surt un aneguet que es pensa que l'os és la seva mare. L'aneguet l'empaita pertot arreu i el Bruc n'està ben tip.

10:56 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - El secret del Tiki
tancar

El secret del Tiki

El Fabian troba unes fotos compromeses del Tiki i les aprofita per fer-li xantatge. El pobre Tiki no para de plorar i el Babú, preocupat, demana ajuda als germans ossos. El Bruc i el Barzer miraran de descobrir per què el Tiki està tan ensorrat.

11:06 Els germans Kratt - Cristalls de serp cascavell
tancar

Cristalls de serp cascavell

Després d'un aterratge d'emergència al desert de Sonora amb la Nau Tortuga, la Koki ha descobert que els cristalls de tel·luri, essencials per al funcionament de la nau, s'estan esgotant. En Martin i en Chris tenen la missió de buscar un substitut del tel·luri. I si no troben res aviat, s'hauran acabat les aventures amb els poders animals dels Germans Kratt!

11:29 L'inspector Gadget - L'inspector Gadget (va) a la presó
tancar

L'inspector Gadget (va) a la presó

Després de veure com en Gadget ha empresonat tots els agents del MAD, el doctor Gang decideix parar un parany a l'inspector perquè cometi un delicte i l'hagin de tancar a la presó. En Tristan s'encarregarà de fer de director de la presó, i la Sophie d'entrar-hi a la força per rescatar el seu oncle i infringir totes les lleis hagudes i per haver. Ja se'n sortirà, la Sophie, fent de dolenta?

11:40 L'inspector Gadget - Teníem un títol molt bo per aquest, però ens en hem oblidat
tancar

Teníem un títol molt bo per aquest, però ens en hem oblidat

Mentre en Gadget intenta comprar menjar al supermercat per convidar el comissari Gontier a un àpat que no oblidarà mai, el doctor Gang ho aprofita per implantar un dispositiu al cervell de l'inspector que li permet reiniciar-lo i fer que no recordi el que acaba de fer durant l'última hora. El Rellotger de Cucuts col·laborarà amb en Tristan per... Ostres, per què era?

11:54 Avatar: l'últim mestre de l'aire - El dia del sol negre: l'eclipsi (2a part)
tancar

El dia del sol negre: l'eclipsi (2a part)

Conscients que l'eclipsi només dura vint minuts, els nostres herois hauran d'aprofitar aquest avantatge per entrar al Palau Reial, el lloc més ben guardat pels soldats de foc. És vital que l'encontre entre l'Aang i el Senyor del Foc sigui durant l'eclipsi. En Suko, d'altra banda, avui està disposat a arreglar tot el mal que ha fet.

12:16 Avatar: l'últim mestre de l'aire - El temple de l'aire de l'oest
tancar

El temple de l'aire de l'oest

Després d'haver estat molt a prop de la victòria, l'Aang i companyia han d'anar a un lloc segur: el Temple de l'Aire de l'Oest. En Zuko, a més, és conscient que l'única manera de recuperar el seu honor és trobar l'Aang. El destí de l'Avatar és derrocar el Senyor del Foc. El d'en Zuko, capturar l'Avatar... i no pensa abandonar.

12:39 El detectiu Conan - Un viatge per la memòria en vuit esbossos (Kurashiki)
tancar

Un viatge per la memòria en vuit esbossos (Kurashiki)

Gràcies a la seva amiga Kanae, la dona amnèsica descobreix que es diu Mayuko Kichise. Però algú la persegueix i li vol fer mal. Sembla que és l'únic testimoni del robatori d'unes joies, i si recupera la memòria podrà demostrar que el germà de la Kanae és innocent. Seguint la pista dels vuit esbossos, el grup es desplaça a la petita ciutat de Kurashiki. Un per un, els dibuixos comencen a cobrar sentit.

13:01 El detectiu Conan - Una partida de cartes perillosa (1a part)
tancar

Una partida de cartes perillosa (1a part)

En Conan s'ha posat malalt. Els de la Lliga de Detectius Júnior li fan una videotrucada per saber com es troba i, mentre estan parlant, truquen a la porta. És un nen que es diu Masao, que, atabalat, assegura que els dos adults que l'acompanyen no són els seus pares i que necessita ajuda. En Conan, pel que veu a través de la pantalla, se'l creu i els diu que truquin a la policia de seguida.

13:25 En Grizzy i els Lèmmings - Ós polar
tancar

Ós polar

Nutty Hill pateix una terrible onada de calor, i en Grizzy cerca, en va, una manera de refrescar-se. De sobte, se li acudeix de refugiar-se dins de la nevera, on les temperatures són més suportables. Només hi ha un petit problema: el frigorífic és ple de lèmmings.

13:32 En Grizzy i els Lèmmings - Un ós molt golafre
tancar

Un ós molt golafre

En Grizzy està frustrat: quan està a punt de menjar un salmó gros i ben fresc amb melmelada, assegut al sofà i amb la televisió encesa, s'adona que el pot és buit! La seva frustració es torna ràbia quan descobreix que l'últim pot el tenen els lèmmings, que organitzen una mena de pícnic.

13:39 En Grizzy i els Lèmmings - Ós digital
tancar

Ós digital

Una vibració irritant interromp la migdiada d'en Grizzy, que descobreix que es tracta del mòbil del guarda forestal. L'aparell té moltes funcions, entre les quals hi ha un videojoc molt addictiu. Però els lèmmings també el volen per fer servir l'aplicació de música i transformar el garatge en una discoteca.

13:45 En Grizzy i els Lèmmings - Un ós del juràssic
tancar

Un ós del juràssic

El desglaç allibera un misteriós ou gegant que llisca fins a la cabana. Els lèmmings veuen com l'ou es trenca i en surt una cria de dinosaure que els confon immediatament amb les seves "mares". En Grizzy no vol el nou intrús, però què pot fer per guanyar-se el respecte d'un grup de lèmmings armats amb un T-Rex, encara que en sigui un de petit?

13:52 En Grizzy i els Lèmmings - Festa de pinyates
tancar

Festa de pinyates

En Grizzy troba una pinyata d'aniversari al menjador del guarda forestal. La idea de donar cops a l'estàtua de paper maixé que surt a les instruccions d'ús li agrada molt a l'os. Els lèmmings, però, prefereixen fer-la servir de gronxador i faran l'impossible per evitar que en Grizzy la trenqui.

13:58 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Volpina
tancar

Volpina

La Lila és una alumna nova que desperta una gran admiració entre els seus companys pel seu trepidant ritme de vida. Tothom parla d'ella amb entusiasme, excepte la Marinette, que no veu amb bons ulls que la Lila vulgui lligar-se l'Adrien i a més a més vagi dient que és íntima amiga de Ladybug.

14:21 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Kung Food
tancar

Kung Food

L'oncle de la Marinette, un cuiner molt famós a la Xina, arriba a París per participar en un concurs mundial de xefs. Però com sempre, l'enveja i la mala fet de la Chloé provocarà problemes que l'Esfinx sabrà aprofitar en benefici seu.

14:43 Els pingüins de Madagascar - La reparació / El collaret
tancar

La reparació / El collaret

L'Alice ha contractat en Gus perquè aixequi tot el terra de l'hàbitat dels pingüins, que saben que el seu quarter general secret perilla, i faran el que calgui per aturar el medalla de plata d'aixecament de pesos dels Jocs Panasiàtics del 79! Més tard, el rei Julien es trobarà el collaret de diamants que acaben de robar en Cecil l'increïble i el seu company Totxo. I no el pensa tornar!

15:05 Els pingüins de Madagascar - El caos de les crispetes / Vist i no vist
tancar

El caos de les crispetes / Vist i no vist

L'Alice, una de les cuidadores del zoo, està decidida a imposar el "no doneu menjar als animals". Això vol dir que s'han acabat les crispetes. I per aquí els nostres amics no hi passen! Més tard, la desaparició d'en Maurice, que s'havia discutit amb el rei Julien, farà que el Capità i companyia hagin d'aclarir uns fets molt misteriosos...

15:26 Bola de drac Z - Vegeta ets formidable! Son Goku, tu ets el número 1!
tancar

Vegeta ets formidable! Son Goku, tu ets el número 1!

Després d'un seguit d'atacs espectaculars contra el monstre Bu, que es pot regenerar, en Son Goku acaba esgotat i entra en acció en Vegeta. Ell tampoc no pot fer-hi res, davant de la superioritat d'en Bu, però just abans que el monstre posi fi a la vida d'en Vegeta, apareix en Son Goku, el salva i torna a adoptar el tercer nivell de força per continuar el combat.

15:48 Bola de drac Z - En Vegeta rep de valent per fer guanyar temps a en Son Goku i donar-li la possibilitat de salvar l'univers
tancar

En Vegeta rep de valent per fer guanyar temps a en Son Goku i donar-li la possibilitat de salvar l'univers

En Son Goku, que veu que no hi ha manera d'eliminar el monstre Bu, diu que necessita un minut per reunir l'energia necessària per deixar-li anar l'atac definitiu que acabaria amb ell. En Vegeta decideix enfrontar-se al monstre mentre en Son Goku es prepara per a l'atac, conscient que si torna a morir ja no podrà ressuscitar mai més.

16:13 Comptem amb la Paula - Llum ambre
tancar

Llum ambre

Jugant al joc del semàfor, la Guixet ensopega i trenca una roca de l'espai de color d'ambre. Per aconseguir-ne una altra, la mainada tira cap a l'aspai. Allà, l'astronauta ha de fer un lliurament urgent, però necessita l'ajuda de la Paula i la seva colla per navegar enmig del trànsit intens de l'espai. El podran ajudar, els nostres amics, a fer el lliurament a temps sense problemes?

16:24 Comptem amb la Paula - El festival de música submarina
tancar

El festival de música submarina

La Paula i els seus amics estan convidats a participar en el Festival de Música Submarina, i assagen per presentar-hi un número de ball. La Guixet té problemes per ballar seguint la música i decideixen demanar ajuda a la Sirena. Aquesta els ensenya què és el tempo i el ritme de la música i com s'ha de fer per seguir la música. N'aprendran i faran una gran actuació?

16:34 Dinotren - La crida del coritosaure salvatge
tancar

La crida del coritosaure salvatge

S'acosta l'aniversari de la mare Pteranòdon, i els seus fills pensen que li podrien regalar, fins que arriba el pare i els diu que ja ha comprat el regal ideal per la mare. Són unes entrades per anar a un concert dels coritosaures, que fan una música molt original amb les crestes. La mare es posa molt contenta, quan sap que aniran al concert, i tota la família agafa el tren cap al Canyó dels Coritosaures.

16:46 Dinotren - Els triceratops venen a dinar
tancar

Els triceratops venen a dinar

Els nostres amiguets estan intrigats perquè la mare els hi diu que tindran uns convidats triceratops a dinar. Com que la Sra. Pteranòdon no sap si són herbívors o carnívors, se'n van amb els nens a rebre'ls a l'estació dels pteranòdons per esbrinar què mengen i no oferi'ls-hi després un àpat inadequat. I resulta que són herbívors. la Shiny no se'n sap avenir que hi hagi dinosaures que no els hi agradi el peix.

16:57 Dinotren - Les dents del T. Rex
tancar

Les dents del T. Rex

Els dinosaures juguen a la xarranca i, de cop i volta, al Buddy li cau una dent i s'espanta una mica. Quan li pregunta a la seva mare per què li ha caigut, ella li diu que no ho sap, perquè és d'una altra espècie, i decideix que portarà el Buddy a Vila-rex. Agafen el tren i van a visitar la Delores Tiranosaure, i gràcies a ella sabran per què els cauen les dents, als tiranosaures.

17:08 El Mic i els seus amics - Voleu cantar "El sabater"?
tancar

Voleu cantar "El sabater"?

Els sabaters piquen sabates i passen cordills. En saben molt de fer sabates i sabatots!

17:34 Dot. - Sigues el robot!
tancar

Sigues el robot!

En Greg convida el seu germà Hal i la Dot a jugar contra ell i la seva amiga Tessa un partit de futbol cibernètic al Ciberclub local. En Hal està escarmentat que el seu germà el guanyi sempre, però torna a perdre estrepitosament. Determinats a guanyar, ell i la Dot s'entrenen amb la Nev i en Dev, actuant com si fossin robots. L'entrenament dona els seus fruits i, al partit de la revenja, deixen bocabadat a tothom.

17:44 Dot. - Tradicions sobre gel
tancar

Tradicions sobre gel

Arriben les vacances d'hivern i la Dot frisa per anar a patinar a la pista de gel. Però enguany fa tanta calor, que la pista de gel sota les garlandes de llums s'ha cancel·lat. Això, sumat a altres infortunis, com ara que el suèter de la neu li va petit o que els seus amics bessons s'han quedat afònics i no poden cantar nadales, fa que la Dot enyori les tradicions.

17:54 Dot. - Digues que sí als escacs
tancar

Digues que sí als escacs

El pare de la Dot ha de deixar una emocionant partida d'escacs contra la Dot quan rep una comanda dels jocs d'escacs fets a mà que ven. Proposa a la Dot de jugar-hi a distància, però triga tant a moure fitxa que la Dot perd la paciència i es decideix a ajudar-lo. El seu pare ho accepta, però, com que així tampoc s'avança gaire, la Dot s'empesca una manera dràstica d'accelerar la producció.

18:03 Dot. - A la teva manera
tancar

A la teva manera

A classe de música, la Dot i la seva colla enregistren un videoclip per enviar-lo a un concurs i poder assistir a un concert dels GatNova en directe. Ho fan força bé, però no en queden contents del tot perquè no és prou original i tenen por de no guanyar. Llavors la Srta. Randy, la mestra de música, els proposa que personalitzin la cançó provant de tocar cadascun el seu instrument ideal.

18:14 Tib i Tatoum - En Dents de Sabre
tancar

En Dents de Sabre

En aquest episodi, els nens es banyen al riu, quan de sobte, apareix el tigre Dents de Sabre, que ha vingut al seu territori empès per la sequera i la manca d'aigua. Els adults del clan intenten atacar-lo, amb la mala sort que fereixen en Tatum. Com que els nens tenen prohibit sortir del poblat, a causa del perill d'en Dents de Sabre, en Tib pateix molt perquè en Tatum està ferit i no sap com es deu trobar.

18:26 Tib i Tatoum - Un nou amic
tancar

Un nou amic

En aquest episodi, a la mare d'en Tib no li fa gens de gràcia que el seu fill sigui tan amic d'un dinosaure, perquè pensa que li pot ser un perill. Per això li prohibeix de veure'l més i li regala un conill perquè sigui el seu nou amic. El conill agrada molt a la Kori, que el troba molt bufó, però en Tib està desesperat perquè el seu veritable amic és en Tatum i no vol que ningú impedeixi la seva amistat.

18:40 Els germans Kratt - El rodeo de cavallets de mar
tancar

El rodeo de cavallets de mar

Mentre en Martin i en Chris intenten estudiar de quina manera els cavallets de mar interactuen amb tots els altres animals d'un escull de mar i l'Aviva en comença a fabricar el disc de poder, la malèfica Donita Donata posa en marxa el seu pla per crear una col·lecció de joieria de plata feta ni més ni menys que de cavallets de mar! I és que són perfectes per fer-ne arracades!

19:03 Els germans Kratt - Estofat de selva
tancar

Estofat de selva

Els germans Kratt són a la selva seguint un ós peresós que han batejat amb el nom de Tranquilax i descobrint com és que en l'hàbitat terrestre on hi ha més animals de tot el món tot està connectat. Mentrestant, el malvat Gormand té la intenció d'aprofitar-se d'en Martin i en Chris per crear la seva millor recepta amb animals en perill d'extinció: l'estofat de selva!

19:26 L'inspector Gadget - El Tanoca Juràssic
tancar

El Tanoca Juràssic

El comissari Gontier encarrega a en Gadget que s'ocupi de la seguretat del laboratori on han aconseguit clonar dinosaures. El Dr. Gang vol robar aquesta tecnologia, fer un dinoexèrcit i deixar-lo anar per Metròpolis. L'inspector, com sempre, embolica la troca de mala manera, i és la seva neboda la que haurà d'impedir que en Tristan robi un ou de dinosaure per iniciar el procés de creació de l'exèrcit.

19:37 L'inspector Gadget - Gadget 2.0 (1a part)
tancar

Gadget 2.0 (1a part)

Ha passat una "gang-ternitat" des que l'Inspector Gadget va derrotar el doctor Gang i el va estampar en un iceberg. Ara, el malèfic Gang ha aconseguit descongelar-se i només té una cosa al cap: eliminar en Gadget definitivament! El seu nebot, en Tristan, té dues notícies bones: s'ha infiltrat a l'Agència i en Gadget s'ha retirat! La primera missió d'en Tristan és recuperar la grapa del seu oncle.

19:49 L'inspector Gadget - Gadget 2.0 (2a part)
tancar

Gadget 2.0 (2a part)

En Gadget ha tornat a l'Agència i, al costat de la Sophie, la seva neboda, tornen a obeir les ordres del comissari Gontier. El malvat doctor Gang continua buscant la seva grapa per poder prémer el botó del míssil Pestífer que vol fer servir per deixar l'Agència inservible per sempre més. La Sophie per fi ha descobert que en Tristan és el nebot del doctor Gang, i ja se'l mira amb altres ulls!

20:01 Els Mini Ninges - La lluna de la guineu
tancar

La lluna de la guineu

Per extreure ferro d'una mina, la Shoko desvia un riu i inunda la clariana on descansen els Yokais, els poderosos esperits del bosc, que només poden sortir de les seves estàtues les nits de lluna plena. Per evitar ofegar-se, l'única opció que els queda és convertir el Guillot en una lluna plena. Els Mini Ninges, si volen recuperar el Guillot, hauran d'aturar la Shoko, que està a punt de fer volar tota la mina.

20:12 Els Mini Ninges - Entre la maça i la paret
tancar

Entre la maça i la paret

Mentre els Mini Ninges intenten evitar que la Shoko destrueixi el bosc que impedeix a l'Ashida veure la Fortalesa de l'Oest, el Futo perd la seva maça que, llançada per una catapulta, acaba precisament a la fortalesa. La maça és molt important per al Futo, que la considera màgica, i decideix anar-la a recuperar. Però, evidentment, no li resultarà tan fàcil com es pensa, ja que, quan arriben a la fortalesa, els estan esperant.

20:24 Els Mini Ninges - El perillós Kawaii
tancar

El perillós Kawaii

La Shoko se'n va al desert a posar trampes per caçar el Monstre del Desert per a l'Ashida. Allà també hi ha el Hiro, la Suzume i el Futo que, per casualitat, troben una bestiola encantadora amagada entre unes roques. El Futo, entendrit, se l'emporta a casa d'amagat. Per sort, el Mestre Ninja el descobreix, ja que en realitat es tracta del kawaii, un perillós animal que devora tot el que troba.

20:35 Les aventures de Riff i Flat - Anem a la platja!
tancar

Anem a la platja!

Súpers, és estiu i toca refrescar-se! El Riff i el Flat faran una excursió a la platja i hi quedaran ensorrats!

20:45 En Grizzy i els Lèmmings - Sonata en ós major
tancar

Sonata en ós major

En Grizzy vols desfer-se del piano del garatge, però als lèmmings els encanta per fer aldarull. De tota manera, quan s'adona que a la seva ossa estimada li encanta la cançó "Per a Elisa", en Grizzy decideix aprendre a tocar el piano com un autèntic professional.

20:52 En Grizzy i els Lèmmings - Multiplicació d'óssos
tancar

Multiplicació d'óssos

Els lèmmings troben una caixa negra que ha caigut d'un comboi ultrasecret de l'exèrcit canadenc. Aquesta caixa negra emet un raig làser que divideix els objectes en múltiples versions en miniatura. I si els lèmmings poguéssim batallar amb molts Grizzys petits en comptes d'un de gros?

21:00 En Grizzy i els Lèmmings - L'ós dels ous d'or
tancar

L'ós dels ous d'or

Prop del supermercat, hi ha un expenedor que ven ous amb sorpresa. Entre els premis hi ha un coet artificial molt gros, que és el somni dels lèmmings, i una joia que en Grizzy vol regalar a la seva estimada.

21:11 Salve, rei Julien! - La venjança de la festa de graduació
tancar

La venjança de la festa de graduació

Tothom està molt emocionat amb la trobada d'antics alumnes de l'institut. La repetició de la festa de graduació es presenta mogudeta, sobretot perquè la Karen, que havia sigut nòvia del rei Julien, i en Karl, el seu arxienemic, volen aprofitar la festa per passar comptes pel tracte que rebien a l'institut de l'aleshores príncep. La humiliació del rei Julien està servida, però, amb ell, el final sempre és imprevisible!

21:34 Un drama total presenta: La cursa absurda - A Pequín hi falta gent... o no
tancar

A Pequín hi falta gent... o no

Dels divuit equips que van començar la cursa ja només en queden dotze, i ara hauran d'anar a Pequín, la capital de la Xina. Un cop allà un membre de cada equip haurà de preparar una broqueta amb especialitats de la cuina pequinesa i l'altre se l'haurà de menjar. Si és que pot. Després hauran de buscar la Zona de Relax a la Gran Muralla.

Progrmació BD ....
06:01 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:23 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Albert Medina

06:45 Programes Externs Esports - Units per les muntanyes
07:39 Programes Externs Esports - Transpyr 2019
07:59 eEsport3 - eEsport3: eFootball.Pro League jornada 1
09:08 Ral·li - Ral.li Estònia
09:35 Programes Externs Esports - Complint un somni
10:24 Zona zàping
10:55 Cricket - Cricket: Lliga Europea Catalunya Cricket Club-St. Petersburg Lions
12:49 Temps d'aventura
13:16 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.6
13:29 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.7
13:41 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.8
13:55 Transmissions esportives - Urbance 2019 Júnior i Juvenil
14:43 Campiones - Club Piragüisme Castelldefels
tancar

Club Piragüisme Castelldefels

Capítol protagonitzat per les noies de categoria infantil i cadet; un grup molt prometedor esportivament i que treballa com una autèntica família.

14:55 Cricket - Cricket: Lliga Europea Janjua Brescia-Catalunya Cricket Club
16:43 Especials Esports - 360: Futbol femení Bellvitge
tancar

360: Futbol femení Bellvitge

El Club Unificación de Bellvitge ha fet una aposta exitosa pel futbol femení.

16:47 Zona zàping
17:23 No tenim vergonya
17:55 Futbol - Futbol Torneig Històrics: Grup 1
20:43 Especials Esports - 360: "Bacterium", el xou del CPA Girona que l'ha fet campió del món
tancar

360: "Bacterium", el xou del CPA Girona que l'ha fet campió del món

El xou està inspirat en els bacteris que ataquen les dents. El moment àlgid del xou és quan el vestit de les patinadores s'infla.

20:46 Especials Esports - 360: Els detalls de l'espectacle del Cirque du Soleil sobre Messi
tancar

360: Els detalls de l'espectacle del Cirque du Soleil sobre Messi

El teló de l'espectacle sobre Messi està a punt d'alçar-se en una de les produccions més ambicioses del Cirque du Soleil.

20:52 Capacitats - Montse Alcoba, "els límits te'ls poses tu"
tancar

Montse Alcoba, "els límits te'ls poses tu"

La Montse Alcoba és un exemple d'empenta, esforç i optimisme. Amputada d'una cama des dels 15 anys, ha convertit l'esport en eina bàsica del seu dia a dia. Fins al punt, que s'ha proclamat subcampiona europea de parapowerlifiting; després de ser mare i combinant els entrenaments amb la seva feina com a mestre d'educació especial.

21:04 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Albert Medina

21:25 Nascar - Nascar Pocono
22:56 Transmissions esportives - Urbance 2019 Professionals+Parelles+Mini Parelles
23:43 Programes Externs Esports - Transpyr 2019
00:05 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

00:29 Futbol - Futbol Torneig Històrics: Grup 1
03:21 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

03:45 Vòlei Platja - Vòlei Platja: Campionat Catalunya Final femenina (Torredembarra)
04:44 Vòlei Platja - Vòlei Platja: Campionat Catalunya Final masculina (Torredembarra)