TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.

Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:00 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya.

El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:45 Cuines - Pollastre a la taronja i bunyol japonès
tancar

Pollastre a la taronja i bunyol japonès

L'Arnau París ensenya a fer dues receptes molt fàcils que podeu adaptar al vostre gust.

16:01 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

La Cati vol renunciar a organitzar el casament, tipa de tants problemes. En Salvatore es proposa solucionar-ho. L'Estel demana perdó a en Nicola, però aquest només busca el suport de la Cati. En Santi discuteix amb la Gina perquè no vol que s'impliqui tant en els problemes que la Marta té amb l'Ignasi. I la Marta continua fent-la cada cop més grossa. Finalment, el programa de ràdio de la Paz es cancel·larà a final de temporada. A ella li ofereixen reubicar-la. La Paz pensa que això és una represàlia per l'acció de protesta de la Joana. Problemes entre les dues dones.

16:44 Tot es mou
20:14 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre.
El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta.
Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Òscar Andreu, Peyu i Marc Giró, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:16 La gran vetllada - Glòria Ribera-Cristina de Ribot-Berta Puigdemasa
tancar

Glòria Ribera-Cristina de Ribot-Berta Puigdemasa

En el primer programa de "La gran vetllada" anirem a Barcelona per treure la pols a la "peineta" i la "mantilla" amb la Glòria Ribera. També a Barcelona, la Cristina de Ribot ens farà tocar el cel amb la seva veu. I a l'horta de Lleida, el misticisme i el virtuosisme de la Berta Puigdemasa es fusionaran per trencar l'aura celestial de l'arpa.

23:14 Gent de mercats - Amb històries de la gent dels mercats de Sant Jordi a Sant Boi, del mercat ambulant de Malgrat...
tancar

Amb històries de la gent dels mercats de Sant Jordi a Sant Boi, del mercat ambulant de Malgrat...

Avui a Gent de Mercats seguirem un grup de clients molt especial pel mercat de Sant Jordi a Sant Boi: una dotació de bombers que tan bon punt apaguen un foc com encenen uns fogons. Allà es trobaran amb la Roser, que vol canviar el davantal del negoci familiar per l'uniforme de bombera. Coneixerem la Rosanna, que porta el bar del mercat que va pertànyer als seus sogres, ara en traspàs, i que no pensa deixar en mans de qualsevol.
Al Mercat de la Llibertat de Barcelona ens trobarem amb el Salvador, un especialista en olives de qui intentarem esbrinar la recepta secreta de les seves "olives infern" (tot i que no serà fàcil!). Coneixerem una parella d'aquelles que van néixer al mercat i segueixen com el primer dia, la formada per la Montse i el Jaume. I pels passadissos del mercat hi trobarem l'Alexis, a la recerca dels productes per fer el millor capipota de la zona.
Anirem fins al mercat ambulant de Malgrat de Mar, on coneixerem la història de la Pili, l'última generació d'una nissaga de venedors ambulants, i ens colarem a la parada de roba de la Montse i la Mari, dues germanes que han posat l'ànima en la seva pròpia marca de roba solidària amb la lluita contra el càncer.
I acabarem aquesta ruta pels mercats d'avui al barri del Poblenou de Barcelona. Allà coneixerem el Beltrán, un cuiner jove, arribat de Segovia, d'aquells que admira la cuina de les iaies i el producte de mercat. De la seva mà coneixerem la Mari i el Josep, mare i fill carnissers, i l'Esteve, que porta tota una vida al mercat i segueix anant a la llotja de Barcelona. Tot, per descobrir que cada mercat és un món ple d'històries.

00:13 CTRL - Música i art sonor: trencar la barrera del so
tancar

Música i art sonor: trencar la barrera del so

Una intel·ligència artificial s'ha empassat 11.000 partitures de música religiosa i ara és la màxima experta de l'especialitat. El projecte el va posar en marxa en Carlos Martorell, "Shoeg", un tortosí afincat a Torelló (Osona) que composa música amb codi informàtic i la interpreta amb sensors de moviment. La gallega Cora Novoa, una de les artistes europees més mediàtiques de la música electrònica, s'ha instal·lat a Sant Cugat del Vallès per impulsar el seu propi segell discogràfic i crear amb l'ajuda d'un algoritme particular. Barcelona és pionera en tecnologia del so, i ho comprovarem amb el músic urbà Lildami al centre tecnològic Eurecat i amb Natxo Tarrés, dels Gossos, a casa d'un protagonista singular: el Joel té una discapacitat que li impedia tocar música fins que el seu pare va descobrir EyeHarp, sorgit del Music Technology Group de la Universitat Pompeu Fabra.

01:01 Més 324 - + info
tancar

+ info

Avui, al "Més 324", informem de l'inici de la cimera de l'OTAN (...). Abordem que el magistrat instructor del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha dictat una interlocutòria en la qual acorda, un cop finalitzades les darreres diligències d'instrucció, donar trasllat al ministeri fiscal perquè presenti petició d'obertura de judici oral i escrit d'acusació o petició d'arxiu contra Laura Borràs per adjudicar a dit contactes de la web de la institució. I analitzem que, també el TSJC, ha confirmat la nul·litat del decret del govern que regula els últims comicis a les 7 cambres de comerç catalanes en no admetre a tràmit un recurs del govern al·legant que el document va ometre la participació ciutadana en el moment d'elaborar-se la norma.
Entrevistem Jordi Armadans, director de FundiPau, i els escriptors Bernat Castany i Colm Tóibín.

02:55 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:00 Rumba a l'estudi - Pantanito
05:00 Folc a l'estudi - Carol Durán - Soroll Blanc
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:14 Quèquicom - El calendari de la fi del món
tancar

El calendari de la fi del món

És cert que el 21 de desembre del 2012, segons el calendari maia, arribarà la fi del món? Però, i si els càlculs estan equivocats i no som a l'any que creiem?
Per què Nadal se celebra la nit més curta de l'any? I com és que no coincideix amb el dia 1 de gener? Per què el dilluns es diu "dilluns", i la setmana té set dies?
Aquestes i altres preguntes sobre el calendari es resolen en aquesta edició del "Quèquicom".
La reportera del programa Georgina Pujol en treu l'entrellat amb Francesc Clarà, expert en rellotges solars; Jordi Aloy, responsable del Planetari Cosmocaixa; Anton Aubanell, director de Creamat, i mossèn Francesc Nicolau, matemàtic i teòleg.

22:44 Quèquicom - Tractors, de la mula al xip
tancar

Tractors, de la mula al xip

Llaurem amb un cavall, comparem la potència d'un tractor antic amb un de modern capaç de veremar o recollir el blat de moro automàticament. Tot llaurant aprenem perquè tenen les rodes tan grosses i que són el Watt i el cavall de vapor.

23:15 Quèquicom - QQC i ...ferro i acer
tancar

QQC i ...ferro i acer

Anem a una siderúrgia a fer acer. El ferro (Fe) mineral no és pur, el dels meteorits sí. Mart és ple de Fe, com Riotinto. La metal·lúrgia va fer un gran pas amb la farga catalana. Forgem un ganivet. S'oxidarà? Per cert, el Fe es crema?

23:48 L'home 2.0 - La societat 2.0
tancar

La societat 2.0

SINOPSI Cap ésser humà nascut fa cent anys podria viure en l'entorn en què vivim avui dia. Som testimonis del naixement d'una nova societat modelada per les generacions més joves que han crescut en contacte amb les noves tecnologies. És una societat ràpida, globalitzada, hiperconnectada. L'Internet dels objectes, el big data i la intel·ligència artificial cada vegada hi són més presents i fan canviar l'aparença i l'organització de les ciutats, la nostra manera de treballar, les relacions personals... La societat 2.0 ja comença a ser una realitat.REVISAT - odile Página 1 de 1

00:40 Els habitants de la fi del món - Oregon
tancar

Oregon

El Ben viatja a l'estat d'Oregon, a Estats Units, per estar-se amb el Dan Price, un exfotògraf que fa trenta anys que viu en una pastura per a cavalls de la manera més senzilla possible. Descobrirem les construccions tan petites que fa, el que pensa del món actual i l'espiritualitat que va descobrir quan es va instal·lar en aquest prat envoltat d'altes muntanyes i lluny de la civilització.

01:24 Quèquicom - El calendari de la fi del món
tancar

El calendari de la fi del món

És cert que el 21 de desembre del 2012, segons el calendari maia, arribarà la fi del món? Però, i si els càlculs estan equivocats i no som a l'any que creiem?
Per què Nadal se celebra la nit més curta de l'any? I com és que no coincideix amb el dia 1 de gener? Per què el dilluns es diu "dilluns", i la setmana té set dies?
Aquestes i altres preguntes sobre el calendari es resolen en aquesta edició del "Quèquicom".
La reportera del programa Georgina Pujol en treu l'entrellat amb Francesc Clarà, expert en rellotges solars; Jordi Aloy, responsable del Planetari Cosmocaixa; Anton Aubanell, director de Creamat, i mossèn Francesc Nicolau, matemàtic i teòleg.

01:54 Quèquicom - Tractors, de la mula al xip
tancar

Tractors, de la mula al xip

Llaurem amb un cavall, comparem la potència d'un tractor antic amb un de modern capaç de veremar o recollir el blat de moro automàticament. Tot llaurant aprenem perquè tenen les rodes tan grosses i que són el Watt i el cavall de vapor.

02:25 Quèquicom - QQC i ...ferro i acer
tancar

QQC i ...ferro i acer

Anem a una siderúrgia a fer acer. El ferro (Fe) mineral no és pur, el dels meteorits sí. Mart és ple de Fe, com Riotinto. La metal·lúrgia va fer un gran pas amb la farga catalana. Forgem un ganivet. S'oxidarà? Per cert, el Fe es crema?

02:56 L'home 2.0 - La societat 2.0
tancar

La societat 2.0

SINOPSI Cap ésser humà nascut fa cent anys podria viure en l'entorn en què vivim avui dia. Som testimonis del naixement d'una nova societat modelada per les generacions més joves que han crescut en contacte amb les noves tecnologies. És una societat ràpida, globalitzada, hiperconnectada. L'Internet dels objectes, el big data i la intel·ligència artificial cada vegada hi són més presents i fan canviar l'aparença i l'organització de les ciutats, la nostra manera de treballar, les relacions personals... La societat 2.0 ja comença a ser una realitat.REVISAT - odile Página 1 de 1

03:45 GR Pirineus - Maridant la història
tancar

Maridant la història

En aquest cinquè GR, la ruta ens portarà des d'Empuriabrava fins al castell de Requesens, direcció nord per l'interior de l'Alt Empordà. En total uns 70 km, repartits en dues jornades, fets a peu, en cotxe i en quad. El Marc creuarà per Castelló d'Empúries, Vilanova de la Muga i farà una paradeta a Peralada, on toparà amb una veritable heroïna! Després seguirà fins a Garriguella, un poble molt dolç on descobrirà l'avantpassat del vi. I acabarà el dia passant per Espolla i Sant Climent Sescebes.

04:12 Karakia - Osvaldo (Sao Tomé, Sao Tomé i Príncipe)
tancar

Osvaldo (Sao Tomé, Sao Tomé i Príncipe)

Més enllà del seu passat colonial i les grans plantacions de cacau que encara s'hi conserven, l'illa de Sao Tomé atresora una cultura rica, vitalista i una cuina condimentada que l'Osvaldo ha aconseguit reproduir a casa seva, a Barcelona.

04:43 Thalassa - Paisatges
04:56 En companyia - Joan Campos
tancar

Joan Campos

Aquesta setmana Neus Albis anirà fins a Discos Oh! per trobar-se amb Juan Campos, el discjòquei més veterà dels escenaris balears. De bracet del protagonista, repassarà els esdeveniments més importants de la seva vida: des del seu pas per l'Studio 54 de Nova York o el pregó de les festes de Sant Sebastià, tot passant per la seves aventures a mil i una revetlles arreu dels pobles d'aquestes illes.
La periodista pollencina comptarà amb els testimonis d'amics i coneguts de Joan Campos -com el periodista Carlos Duran, el dj Txema Sànchez, l'humorista Agustín 'El Casta' o Tomeu Sastre 'Trico'- per descobrir com és Juan Campos quan davalla d'una escenari.
La cirereta del programa la posarà la família del nostre convidat. Per primera vegada, la família Campos al complet s'asseurà una estona per conversar amb Neus Albis i contar-nos com és en Juan quan no hi ha focos ni bolles de mirall.
'En Companyia' és el programa d'entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de les Illes i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà la mirada més personal dels amfitrions. Molts d'ells obrin ca seva per primera vegada i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

05:48 Videoclips - Arbre - Segueixo
05:52 Videoclips - Xavi Sarrià - Ànimes navegables
05:56 Videoclips - La Pegatina Feat. Nil Moliner - Y se fue
Progrmació BD ....
06:00 Els bons ossos bruns - Mirallet, mirallet...
tancar

Mirallet, mirallet...

El Barzer li dona una notícia terrible al Bruc: ha descobert que hi ha dos Vicks. Quan van a investigar el misteri, descobreixen que en realitat el que ha vist el Barzer és el reflex del Vick en un mirall. Però l'os s'encapritxa del mirall i li roba al llenyataire.

06:15 Els bons ossos bruns - Un veí nou
tancar

Un veí nou

Els ossos Bruc i Barzer juguen amb el seu amic, l'esquirol Warren. De cop, senten un soroll estrany: és la camioneta del llenyataire Vick, que ve a instal·lar-se al bosc per començar a talar arbres. Els dos ossos l'hi volen impedir, però el Vick es guanya el Barzer donant-li xocolata.

06:27 La bruixa Avorrida - La mòmia
tancar

La mòmia

Avui l'Avorrida se'n va a Egipte, el país de les piràmides, dels faraons i de les mòmies. Però què passa si coneixes una mòmia que té ganes de veure món? Doncs que si ets la Bruixa Avorrida te l'emportes de viatge, així de senzill.

06:33 La bruixa Avorrida - La Bruixa Avorrida al zoo
tancar

La Bruixa Avorrida al zoo

Avui l'Avorrida se'n va al zoo, i ja saps que, en el fons, aquesta bruixa és bona, quan vol. Què et sembla que farà quan vegi que tots els animals estan tancats en gàbies? T'ho imagines? Em penso que ja saps per on va la cosa...

06:38 Els mixets - Farinetes per esmorzar
tancar

Farinetes per esmorzar

Un dia, la mare va despertar els mixets ben d'hora perquè havien d'anar a fer un volt en veler amb l'avi. Per esmorzar els va fer farinetes. En Flam se les va menjar totes, però la Dolça i en Tortell van sortir de casa sense haver acabat d'esmorzar, i quan van pujar al veler es van trobar cansats i sense energia.

06:43 Els mixets - Les classes de piano
tancar

Les classes de piano

La Dolça vol aprendre a tocar el piano i els pares contracten la mare de la Mona perquè li doni classes. D'entrada, la Dolça sembla entusiasmada, però la rutina de practicar escales de seguida se li fa avorrida, sobretot quan sent els seus germans que juguen a pirates al jardí.

06:48 Els mixets - En Tortell escalador
tancar

En Tortell escalador

Un dia, els mixets van veure a la televisió un programa sobre escaladors que feien el cim i hi plantaven una bandera. En Tortell va voler ser escalador, i va demanar a en Flam i la Dolça que l'ajudessin a entrenar-se. Li van carregar una motxilla de coses i el van fer pujar per les escales de casa. En Tortell amb prou feines podia arrossegar el pes de la motxilla, i els mixets es van adonar que, per entrenar-se, s'ha d'anar augmentant la dificultat dels exercicis a poc a poc.

06:52 Els mixets - Metges!
tancar

Metges!

El pares dels mixets els regalen un joc de metges i ells es disposen a anar a visitar els seus amics, un per un, que faran de pacients. Mentre van d'una casa a l'altra, fa tan mal temps que agafen un bon refredat.

06:57 Leo, el guardabosc - El paó comú
tancar

El paó comú

Buscant plomes d'ocell pel jardí, el Leo en troba una de ben curiosa: és molt llarga i de colors molt llampants. La Katie descobreix que el propietari de la ploma és un paó comú mascle. Els germans decideixen que el millor que poden fer per l'ocell és portar-lo a l'Índia, a casa seva. El guardabosc Rocky els comenta que els paons estan en època d'aparellament i que cal que li busquin un grup de femelles.

07:08 Leo, el guardabosc - El colibrí admirable
tancar

El colibrí admirable

El Leo troba un ocellet molt menut que fa un brunzit semblant al d'una abella. La Katie descobreix que es tracta d'un colibrí admirable, un dels ocells més petits del món. Com que és una espècie molt amenaçada, els dos aprenents de guardabosc decideixen portar-lo a casa seva, al Perú. Però pel camí l'ocellet perd les forces i pràcticament no es mou per la falta d'aliment. I és que els colibrís necessiten menjar nèctar constantment.

07:18 Els o-o-ossets - La festa de disfresses còsmica
tancar

La festa de disfresses còsmica

És la festa de cap d'any, i els amics del bosc es disfressen. Com cada any, el Bucky té pensat disfressar-se d'àlien, però vet aquí que una nau espacial cau al bosc i un extraterrestre de debò surt a buscar ajuda. La Franny i el Bjorn el confondran amb el seu amic Bucky.

07:24 Els o-o-ossets - L'endreçador
tancar

L'endreçador

El Bucky ha instal·lat a casa seva un sistema de neteja i endreça automàtic. Així no li cal fer feines domèstiques i es pot dedicar a fer el mandrós tot el dia. Per demostrar-li al Bjorn com funciona el nou invent, el Bucky fa un gran escampall de coses per terra.

07:29 Els o-o-ossets - Pensant en veu alta
tancar

Pensant en veu alta

El Bucky es menja tots els polos que havia preparat per compartir amb els seus amics i es queda afònic. Per poder comunicar-se amb ells s'inventa una màquina que li llegeix els pensaments i els verbalitza. Però funciona tan bé que, fins i tot, revela els secrets que vol amagar.

07:34 L'abella Maia - El jardí de la Maia
tancar

El jardí de la Maia

La Maia i en Willi han descobert una flor que fa un nèctar deliciós, amb gust de margarida barrejat amb violeta! La pega és que només n'hi ha una en tot el prat, però en Flip els ha explicat que si n'agafen les llavors, les planten a terra i les reguen, els en sortiran moltes més. Avui la Maia farà el seu primer jardí de corniols! L'hi vols acompanyar?!

07:46 L'abella Maia - La Tecla està malalta
tancar

La Tecla està malalta

La Tecla està constipada, però ningú no gosa acostar-s'hi per ajudar-la, per por que se'l cruspeixi. La Maia és l'única que està disposada a donar-li un cop d'ala, però ni en Willi ni en Flip no en volen saber res. I encara menys la reina, que es nega a donar-li pròpolis, una cura fantàstica per al refredat. Avui la Maia està sola davant del perill, i mai millor dit!

07:57 Wow! English Method - Kindergarten Red - What's the weather like? Part 1 (song)
07:59 Wow! English Method - Early Primary Orange - A Halloween Knock at the Door! (bonus)
08:04 Wow! English Method - Primary Bronze - Johnny, Johnny, Yes Papa-The Steve and Maggie Mix (bonus)
08:11 Wow! English Method - Primary Silver - Steve's Bad Weekend (Story)
08:16 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas de la reina poc amable
tancar

El cas de la reina poc amable

Un cavaller troba un llibre de conjurs i decideix provar-ne un per fer-se més gros, però s'acaba fent molt més petit. Penedit del que ha fet, va a demanar ajuda a la reina Aleslluents perquè, amb la seva màgia, el torni al seu estat natural, però la reina li diu que se'n vagi, que està molt ocupada. El Noddy no entén per què la reina Aleslluents és tan poc amable amb un dels seus cavallers i decideix investigar-ho.

08:40 Masha i l'os - Avui toca fer bugada
tancar

Avui toca fer bugada

L'os vol aprofitar que fa un molt bon dia per fer bugada. Però ben aviat arriba la Masha i que cau dins d'un bassal enfangat. L'os fica la Masha a sota la dutxa, li renta la roba i li cus un vestit nou perquè se'l posi mentre s'eixuga l'altre. El pobre no s'imagina que la Masha s'embrutarà una pila de vegades i que li haurà de cosir un munt de vestits.

08:47 Masha i l'os - La classe del piano
tancar

La classe del piano

Mentre cull bolets, l'os troba un piano de cua molt maco i se l'emporta cap a casa. L'arregla, l'afina i, content, es posa a tocar una cançó. Al cap de poc, apareix la Masha, que s'enamora del piano i li demana a l'os que li ensenyi a tocar-lo, perquè vol arribar a ser una pianista famosa. Però de seguida s'adonarà que tocar bé el piano és molt més difícil del que es pensa.

08:53 Masha i l'os - Ratlles i bigotis
tancar

Ratlles i bigotis

El tigre Ratlles i Bigotis va a veure l'os, que va ser company seu al circ. Miren fotos junts i recorden els vells temps. La Masha queda encantada amb el tigre i vol que li expliqui coses del circ, però ell fa tot el possible per treure-se-la de sobre. Llavors, a la nit, el tigre es perd i després de molta estona de buscar-lo per tot arreu, la Masha el troba i la relació entre tots dos canvia.

09:00 Pirata i Capitano - La petxina-trèvol
tancar

La petxina-trèvol

Mentre navega pel Gran Oceà, la Pirata sent la sirena de boira: és l'alarma d'emergència de la Confraria dels Pirates. Immediatament, la Calavera posa rumb a l'illa de les Barracudes. Un cop allà els rep el Picapinça. Resulta que l'Omàntol Blau s'ha amagat dins d'un barril i no en vol sortir, perquè ha perdut la seva petxina de la sort i creu que ara li passaran tota mena de desgràcies.

09:11 Pirata i Capitano - Terrabastall al Gran Oceà
tancar

Terrabastall al Gran Oceà

Avui, la Cavalleta Sàvia és a bord de la Calavera Rosa mentre el Capitano li repara la sella de muntar. De sobte, el cel s'omple de bandades d'ocells i d'eixordadors, i el mar, de moles de peixos i de dofins que semblen fugir d'algun lloc. Resulta que han marxat de l'illa Eixordadora i se'n van cap a l'illa del Gusà, i la Pirata i els nostres amics hauran d'esbrinar què ha passat.

09:22 Els meus veïns pirates - El tresor de Barba-Roja
tancar

El tresor de Barba-Roja

Com que els seus amics es deleixen per buscar tresors com ell, el Jim demana al seu avi que li doni un mapa per trobar un tresor. El seu avi li dona el mapa del tresor de Barba-roja, i, quan es disposen a començar la recerca, veuen que està enterrat al jardí de la senyora Delille. Els nois no es fan enrere i se les empesquen per entrar al jardí de la veïna rondinaire.

09:33 Els meus veïns pirates - L'epidèmia incomprensible
tancar

L'epidèmia incomprensible

Els veïns de Vilaensopida estan contents amb els Jolley-Roger, tot i que la senyora Delille fa campanya contra la família pirata. Però quan, de sobte, els pirates es posen a parlar d'una manera totalment incomprensible, tothom es pensa que és perquè han agafat una malaltia contagiosa. Tota la gent de Vilaensopida es gira contra els pirates perquè no saben que, per un dia, ells parlen en la seva llengua antiga.

09:47 Les noves aventures de Peter Pan - Un Garfi desconegut
tancar

Un Garfi desconegut

Avui la Wendy està tan trista que ni els jocs ni l'alegria del País de Mai Més no li fan efecte. Al final, l'únic capaç d'animar-la és en Garfi, que s'ha donat un cop al cap, s'ha tornat com una criatura i ara juga com un desesperat amb els Nens Perduts. Això a en Peter no li fa cap gràcia, i fins i tot està convençut que és un altre dels plans malèfics del capità.

10:09 Pfffirates - El cas Lamar
tancar

El cas Lamar

Els pfffirates estan sorpresos perquè la capitana Lamar es comporta d'una manera molt estranya. Després de fer quedar malament el senyor Duncan, engresca els pfffirates perquè l'ajudin a buscar un tresor. Però llavors, la Lily descobreix que la capitana de veritat està presonera en un vaixell antic i que té una germana que s'ha fet passar per ella i ha enredat els pfffirates perquè li busquin una espasa que li ha de donar molt de poder.

10:21 Pfffirates - El meu amic Richie
tancar

El meu amic Richie

La Mila aprofita que l'Stede no té bon dia per crear mala maror entre l'equip dels Korsaris. D'aquesta manera, provoca que l'Stede i la Lily es barallin amb el Pat i, a més, obliga el Richie a fer-se amic del Pat per aprofitar-se d'ell. Quan l'Stede i la Lily s'adonen que la Mila els ha manipulat, van a buscar el Pat, però descobreixen que les maniobres dels McKrakens l'han posat en perill.

10:34 Els Mosquerrates - En Bratterick i la Josephine
tancar

En Bratterick i la Josephine

SINOPSI Els mosquerrates acompanyen tres germans a les clavegueres perquè s'hi amaguin d'en Bratterick, que els vol fer pagar per viure al port. Però els seus goril·les els han vist i també hi entren. De sobte se sent un soroll molt fort i tot comença a trontollar. Fan obres al carrer i hi ha un despreniment. El sostre s'ensorra i la Josephine i en Bratterick queden aïllats darrere d'una paret de runa. Si es volen salvar, tothom hi haurà d'ajudar una mica.

10:46 Els Mosquerrates - El ball
tancar

El ball

SINOPSI Els mosquerrates preparen una plata de formatges molt especial per regalar-la a un matrimoni que celebra el seu aniversari de casament. Abans de poder-los donar la sorpresa, en Bratterick i els seus sicaris la roben. El seu pare li havia ordenat que busqués alguna cosa ben especial que servís de premi per qui guanyés el concurs de ball de la seva germana. Els mosquerrates es proposen recuperar el formatges com sigui.

10:58 Ghostforce - Artiflama
tancar

Artiflama

L'Andy està molt emocionat perquè és la primera vegada que ell i la seva germana Liv passaran la Festa Nacional dels Estats Units a Nova York. El Mike els recomana que sobretot no es perdin el castell de focs del vespre que fan sobre el pont de Brooklyn. Però el dia es complica quan apareix un fantasma molt ràpid que dispara coets. L'Andy es precipita i intenta capturar-lo tot sol sense tenir en compte els altres membres de l'equip, i no li acaba de sortir gaire bé.

11:09 Ghostforce - Xhipno
tancar

Xhipno

La Ghostforce s'ha d'enfrontar amb un misteriós fantasma que la senyoreta Jones no havia vist mai. És hipnotitzador i converteix la gent en amants de les plantes i, en mode augmentat, es converteix en una papallona gegantina que vol fer una gran família. Per impedir-ho abans que sigui massa tard, l'Andy haurà de deixar de banda la gelosia que sent per la Stacy i demanar-li que els ajudi a derrotar el fantasma.

11:21 Els pingüins de Madagascar - "Oustint" paternal / Un assalt i quatre piles
tancar

"Oustint" paternal / Un assalt i quatre piles

La Marlene s'ha trobat un ou perdut i l'ha donat als nostres amics perquè se'n facin càrrec. El rei Julien, en canvi, està decidit a cuidar-lo ell mateix per convertir-lo en la seva mà dreta. Se'n sortirà?! Més tard, el Capità, després de robar les piles de l'equip de música d'en Julien, acabarà a la gàbia d'un cangur amb molt males puces! Qui el caçarà abans, en Julien o el cangur?!

11:44 Els germans Kratt - El viatge del Papalloner XT
tancar

El viatge del Papalloner XT

L'Aviva acaba de construir el Papalloner XT, el vehicle que acompanyarà en Chris, en Martin i la Capitana Maxil·la a l'aventura més increïble que hagi viscut mai ningú, el viatge més llarg i més impressionant de tots els insectes de l'Amèrica del Nord: 4.800 quilòmetres fins a Mèxic! Però compte, que a mig camí es trobaran amb la malvada Donita Donata!

12:05 Els germans Kratt - Els buscadors de mel
tancar

Els buscadors de mel

Avui toca sortir d'aventura a descobrir quin és l'animal més dur i més ferotge de l'Àfrica. Però a punt d'emprendre el viatge, el detector de dolents d'en Koki ha interceptat un missatge del Gormand, el xef il·legal d'espècies amenaçades. Canvi de plans! Comença l'operació "Salvem l'animal misteriós dels fogons"! Els hi acompanyes?!

12:27 Yakari - La fúria del cel
tancar

La fúria del cel

Els sioux traslladen el campament de lloc i pel camí els sorprèn un remolí. Per sort ningú pren gaire mal, però el Pou de Saviesa desapareix. El Yakari i el seu pare el busquen pel bosc fins que es fa de nit. Llavors, la Gran Àguila li explica al Yakari on el trobaran. Quan es fa de dia, segueixen les indicacions de l'àguila i troben el Pou de Saviesa sa i estalvi.

12:39 Yakari - El riu de l'Oblit
tancar

El riu de l'Oblit

El Yakari va a buscar salmons al riu i troba un cadell d'ós a punt de caure a l'aigua. Mirant de salvar-lo, cau ell mateix al riu, que té unes aigües encantades que li fan oblidar qui és i on viu. Per sort, la mare del cadell d'ós, que continua desaparegut, decideix ajudar-lo.

12:51 Zoom, el dofí blanc - El so misteriós
tancar

El so misteriós

Bussejant, bussejant, en Yann sent un so molt misteriós. Ell i el seu oncle volen investigar d'on ve, però la gent del poble no veu tan clar que ho hagin de fer. En Ramana explica la llegenda d'un pop gegant que pot portar la desgràcia al poble i ningú té ganes de comprovar què pot passar si el fan enfadar.

13:03 Zoom, el dofí blanc - La ira del déu Tauró
tancar

La ira del déu Tauró

L'aparició d'un arc de Sant Martí doble deixa tot el poble de Maotou consternat. Si es volen salvar de l'onada gegant que aquest fenomen presagia, hauran de presentar una ofrena al déu Tauró. L'Auru de seguida s'ofereix voluntari per a la missió, i en Yann, d'acompanyant. Com sempre, la feina en equip és la clau perquè tot acabi bé per a tothom.

13:15 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Pluja de pedres
tancar

Pluja de pedres

El Príncep Joan bombardeja una cruïlla estratègica amb una catapulta en previsió d'un eventual atac enemic. Per aturar la pluja de pedres, en Robin s'ha d'enfrontar a la guàrdia del castell. Alhora també li toca parar els peus a la Juliet, una camperola indignada que vol cantar les quaranta al Príncep. La Marian, d'altra banda, està gelosa per les atencions que en Robin prodiga a la intrèpida Juliet.

13:26 Robin Hood, el trapella de Sherwood - L'estàtua del príncep
tancar

L'estàtua del príncep

El príncep Joan escura els seus súbdits per fer-se fer una estàtua. L'escultor, però, és un estafador i fa una escultura només amb un bany d'or per quedar-se amb la resta dels diners. Determinats a recuperar l'or, en Robin i la seva banda roben l'estàtua fraudulenta. Però el Petit John és capturat. Quan en Robin descobreix l'enganyifa, se les empesca per esmunyir-se al castell a fi de rescatar el seu amic i recuperar l'or de la gent.

13:38 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - Quina creu de trofeu!
tancar

Quina creu de trofeu!

El Po ha de trobar un trofeu genial pel Saló dels Herois si no vol que tot el poble es rigui d'ell en la pròxima Cerimònia del Guerrer. Un nen li demana que l'ajudi a buscar un conillet de peluix i el Po, a contracor, decideix donar-li un cop de mà sense saber el que realment és el nino i per què el Jong té tant d'interès pel peluix.

14:04 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - Un panda a la garjola
tancar

Un panda a la garjola

El Shifu ensenya al Po les pedres de transformació, que et converteixen en la persona que vols. Per descobrir el pla del Tong Fo, un criminal malvat que vol destruir la Vall de la Pau, el Po fa servir una de les pedres per fer-se passar per un pres a la presó de Chor Gom, on és presoner el Tong Fo, que és l'únic que sap on s'amaga el Martell de Guerra Sagrat de Lei Lang, que confereix al seu propietari un poder devastador.

14:26 Un dramarama total - El cas de l'escala
tancar

El cas de l'escala

El Xef està completament obsessionat amb una sèrie de televisió de surfistes i comença a parlar i a comportar-se com si ell també ho fos. Mentrestant, els núvols de decoració que hi ha penjats al sostre de la guarderia comencen a caure i representen un perill greu pels nens. I tot seguit, la tècnica especialista en núvols que avisen per fer la reparació cau de l'escala on s'havia enfilat. Però ha sigut una caiguda accidental o entre tots descobriran qui és el culpable d'haver-la provocat?

14:36 Un dramarama total - Qui té un cactus té un tresor
tancar

Qui té un cactus té un tresor

En Cody i en Llampec són molt bons amics, fins que un dia en Llampec li llegeix l'horòscop a en Cody i resulta que hi diu que trobarà un nou millor amic. Convençuts que serà el millor amic de tots dos, se'n van a buscar-lo. Però en Cody confon les intencions d'un gos que li borda furiós i acaba a l'hospital. Després de la mala experiència, coneix un cactus i decideix que serà el seu millor amic i, per molt greu que li sàpiga a en Llampec, ningú aconseguirà fer-lo canviar d'opinió.

14:46 El xai Shaun - Pispant fruita
tancar

Pispant fruita

Quina pinta que fan les pomes del pomer que hi ha al corral dels porquets trapelles! En Shaun faria qualsevol cosa per poder-les tastar... De fet, amb una mica d'imaginació, encara els en podria pispar alguna... Ara, que els porquets també estan disposats a fer qualsevol cosa per defensar les seves pomes. Fins i tot organitzar una batalla campal!

14:53 El xai Shaun - Natura morta
tancar

Natura morta

Avui al granger se li ha ficat al cap que vol fer una obra mestra. Ja té les pintures a l'oli a punt i només ha de començar. El que no sap és que a en Shaun i companyia també els faria gràcia fer d'artistes. Esperaran amb paciència la seva oportunitat i quan es despisti un moment s'animaran a fer de Picasso... amb molta dedicació!

14:59 El xai Shaun - Qui és la mare?
tancar

Qui és la mare?

Avui en Shaun ha ensopegat amb una colla de pollets acabats de néixer. D'entrada, li ha fet molta gràcia, però de seguida s'ha adonat que els pollets estan convençuts que ell és la seva mare. Aviat se'n cansarà i decidirà desempallegar-se'n. Però com s'ho pot fer? Primer potser els haurà de buscar una altra mare. Però d'on la treurà?

15:05 El detectiu Conan - La misteriosa i profètica estàtua de Buda
tancar

La misteriosa i profètica estàtua de Buda

La Ran, en Conan i en Kogoro visiten un temple per entrevistar-se amb dues clientes del detectiu: la dona i la filla d'un sacerdot budista. Les dones li demanen que les protegeixi, a elles i a la seva família, del que consideren la maledicció de l'estàtua de Buda. El sacerdot del temple es nega rotundament a involucrar un detectiu en un assumpte que ell considera que és estrictament religiós, però poc després apareix mort d'una ganivetada.

15:29 Els mixets - Els supergats
tancar

Els supergats

Els mixets decideixen jugar a superherois. Cadascú es fa una disfressa i tria uns superpoders. Ara només els falta algú a qui salvar. La Mona s'hi ofereix, però poc s'espera que al final necessitarà ajuda de veritat.

15:34 Els mixets - Hoquei
tancar

Hoquei

Els mixets juguen un partit d'hoquei. En Flam està trist perquè creu que no en sap gens. Però, quan està a punt d'abandonar, descobreix un talent que ni ell mateix sabia que el tenia.

15:39 El grill Apol·lo i les bestioles - L'esperit del Rusc
tancar

L'esperit del Rusc

En Rostoll se'n va de vacances i en Xenixell, un guàrdia sense gaire experiència, ha de vigilar el rusc ell sol. Durant una ronda, veu una ombra misteriosa i diversos objectes que es mouen sols i es pensa que hi ha un fantasma. L'Apol·lo, que de primer no se'l creu, finalment decideix ajudar-lo. Apleguen un grup de voluntaris amb l'objectiu de buscar l'esperit i capturar-lo, però al final resulta que és molt més real del que es pensaven.

15:51 El grill Apol·lo i les bestioles - L'amulet d'en Lleó
tancar

L'amulet d'en Lleó

En Lleó, que normalment és tan rondinaire, està de molt bon humor fins que s'adona que ha perdut un trèvol de quatre fulles que duia. Sense aquest amulet, l'abellot es deprimeix moltíssim. L'Apol·lo i la Mireia l'ajuden a buscar-lo, però no el troben enlloc. En Lleó creu que necessita l'amulet per ser feliç, però els seus amics li fan veure que hi ha coses molt més importants.

16:04 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas dels pirates perduts
tancar

El cas dels pirates perduts

És el gran dia del repte dels pirates! Hauran de sortir de la Badia dels Pirates, passar per la Plaça de les Joguines i arribar a Vilapeces abans que s'acabi el dia. El capità pirata decideix fer-ho amb el GPS del Xip, en comptes de refiar-se del Ronya, com de costum. El Noddy els espera a la Plaça de les Joguines, però els pirates no apareixen. Tocarà investigar què se n'ha fet!

16:15 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas del misteri de la rateta de corda
tancar

El cas del misteri de la rateta de corda

La Rateta de Corda està organitzant el primer Festival de Llums d'Hivern del País de les Joguines, però li queden tantes coses per fer que comença a anar de bòlit, potser massa i tot. El Noddy no sap com fer-ho per aturar-la, fins que el Deltoide té una idea genial. Això sí, el Noddy en tindrà una d'encara millor per acabar d'organitzar un festival que passarà a la història!

16:27 Els o-o-ossets - Una visita inesperada
tancar

Una visita inesperada

Quan el Bucky, el Bjorn, la Franny i el Pollet estan a punt de veure un episodi de la seva sèrie favorita a la tele, l'antena s'espatlla. El Bucky s'enfila a la teulada per arreglar-la, però vet aquí que no és cap avaria, sinó un ocellet que s'hi ha instal·lat.

16:32 Els o-o-ossets - Gol!
tancar

Gol!

El Bucky i el Bjorn estan jugant un partit de futbol, i la Franny s'hi vol apuntar. Els dos ossos acorden que el primer dels dos que marqui un gol s'endurà la Franny al seu equip. Però resulta que la petita guineu no té ni idea de jugar a futbol.

16:37 Els o-o-ossets - Els ossos investigadors
tancar

Els ossos investigadors

Després d'una forta tempesta, el Bucky veu que li ha desaparegut el paraigües. Curiosament, al Bjorn, també. L'os bru arriba a la conclusió que al bosc hi ha un lladre que es dedica a robar aquests objectes, i comença a investigar per detenir-lo i que no en pispi cap més a ningú.

16:43 Masha i l'os - Sol a casa
tancar

Sol a casa

Arriben les festes de Nadal. L'os les vol passar dormint, però la Masha no ho pensa permetre, perquè per ella són unes festes d'alegria i regals. L'os, mig adormit, es posa a decorar la casa, però no té gaire sort. La Masha troba un barret màgic, es disfressa de pallasso i va pel bosc repartint regals i alegria a tots els animalons. El barret màgic també té un regal especial per l'Os.

16:50 Masha i l'os - No respiris
tancar

No respiris

Fa bon dia, l'os es posa a collir maduixes, es troba una ossa i queden per veure's més tard. Llavors, l'os neteja tota la casa, l'endreça i fa un pastís. El decora amb gerds i maduixes, però la Masha vol la maduixa més grossa. L'os l'hi dona, però tan bon punt la nena se la menja, comença a tenir singlot. L'os prova tots els consells d'un llibre, però a la Masha li marxa el singlot.

16:56 Masha i l'os - La troballa
tancar

La troballa

Un dia, la Masha troba un ou. El porta a casa l'os i tots dos busquen de quin animal pot ser. Descobreixen que és un ou de pingüí i la Masha diu que l'han d'incubar. Quan neix el pingüí, l'os l'ha de cuidar a ell i a la Masha. Els fa el menjar i els fa un parc aquàtic petit perquè hi juguin. Però l'os s'adona que el pingüí només podrà ser feliç en un ambient més fred.

17:03 Pirata i Capitano - Plaga de picapuces
tancar

Plaga de picapuces

La Calavera Rosa està a punt de xocar contra el vaixell del Dodo-el-Dur. La Capitana li diu al Dodo que anirà a l'illa de les Barracudes per denunciar-lo a l'Omàntol Blau, però el Dodo s'hi avança i salpa primer. Llavors, als nostres amics els comença a picar tot el cos. El Dodo els ha encomanat les temibles picapuces! Ara han d'avisar els altres pirates abans que sigui massa tard.

17:17 Pirata i Capitano - Seguretat a bord
tancar

Seguretat a bord

El Calamar Coix ha convocat els pirates de la Confraria a l'illa de les Barracudes per fer un control de seguretat. Qui no el passi, perdrà la llicència de navegació durant dotze llunes. La Pirata i la seva tripulació revisen la Calavera Rosa de dalt a baix. El dia abans, tots els vaixells pirata estan en perfecte estat de revista. Però a la nit, hi arriba un pirata que ningú s'esperava.

17:27 El Mic i els seus amics - Ric, ric, qui sap aquesta endevinalla?
tancar

Ric, ric, qui sap aquesta endevinalla?

El sento i no el veig. Ric, ric! Ric, ric! Canta de dia i canta de nit.

17:54 L'abella Maia - La Maia no pot dormir
tancar

La Maia no pot dormir

Un grill s'ha passat tota la nit enviant un missatge i no ha deixat dormir ningú, ni al prat ni al rusc! La Maia i en Willi han descobert que al grill li costa una miqueta fer-se entendre. Ell volia enviar un missatge per convidar al ball la Lila, una grill molt guapa que sovint es passeja pel prat, però l'únic que ha aconseguit és tenir tothom desvetllat tota la nit. Com s'ho poden fer per ajudar-lo?!

18:06 El llibre de la selva - L'endeví Mowgli
tancar

L'endeví Mowgli

Per desempallegar-se del Tabaqui, el Mowgli fa veure que li endevina el futur. És tan convincent que els animals de la selva es pensen que és un endeví de debò. La veu comença a córrer i, fins i tot, el Shere Khan veu perillar el seu lloc com a rei de la selva.

18:17 El llibre de la selva - El nas no enganya
tancar

El nas no enganya

Els animals de la selva estan desconcertats perquè una fortíssima pudor ho ha envaït tot i els ha anul·lat l'olfacte. El fenomen coincideix amb la desaparició del Bala i la Lali. La seva mare no els troba perquè no en pot seguir el rastre, i el Mogwli s'ofereix a ajudar-la.

18:28 Ghostforce - Artiflama
tancar

Artiflama

L'Andy està molt emocionat perquè és la primera vegada que ell i la seva germana Liv passaran la Festa Nacional dels Estats Units a Nova York. El Mike els recomana que sobretot no es perdin el castell de focs del vespre que fan sobre el pont de Brooklyn. Però el dia es complica quan apareix un fantasma molt ràpid que dispara coets. L'Andy es precipita i intenta capturar-lo tot sol sense tenir en compte els altres membres de l'equip, i no li acaba de sortir gaire bé.

18:39 Ghostforce - Xhipno
tancar

Xhipno

La Ghostforce s'ha d'enfrontar amb un misteriós fantasma que la senyoreta Jones no havia vist mai. És hipnotitzador i converteix la gent en amants de les plantes i, en mode augmentat, es converteix en una papallona gegantina que vol fer una gran família. Per impedir-ho abans que sigui massa tard, l'Andy haurà de deixar de banda la gelosia que sent per la Stacy i demanar-li que els ajudi a derrotar el fantasma.

18:50 Les aventures de Riff i Flat - Ens agrada el surf
tancar

Ens agrada el surf

El Flat i el Riff cavalquen les onades a sobre d'una planxa de surf que té de tot: propulsors, intermitents i, fins i tot, un sistema de defensa antitaurons.

19:05 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El lloro de la discòrdia
tancar

El lloro de la discòrdia

Lord Godofred, un noble de caràcter irascible que estava discutit amb el rei En Ricard, es presenta al castell de Nottingham amb un present de reconciliació: un lloro portat de les Índies. Envejós, el príncep Joan fa segrestar el lloro per en Ralf i en Rolf, però la bèstia s'escapa. En Robin i la seva colla l'enxampen, però el lloro ha après a dir una frase que compromet greument la Marian.

19:17 Robin Hood, el trapella de Sherwood - L'home de la màscara de fang
tancar

L'home de la màscara de fang

El príncep Joan es posa una màscara i, després d'enredar el xèrif, està segur de poder enganyar en Robin Hood i capturar-lo amb el suport de tota la guàrdia. En Robin, tanmateix, sospita des del primer moment i, en un descuit, el descobreix. Llavors, aprofitant l'absència de guarnició al castell i mentre en Tuck i el Petit John entretenen el príncep, en Robin s'alia amb la Marian i l'Scarlett per escarmentar-lo.

19:29 Agència Galàctica - La guerra del sabó
tancar

La guerra del sabó

El K està entre l'espasa i la paret: el Zed i l'Apple competeixen constantment i li demanen que prengui partit, però el pobre K no gosa posicionar-se. Durant una reparació a Subaquàtica, troben el Geli i el Pasti discutint: què neteja més bé, una pastilla de sabó o el gel de dutxa? Al K se li acut una manera de resoldre el conflicte abans que destrueixin el planeta sencer.

19:40 Agència Galàctica - La dansa del grinyol
tancar

La dansa del grinyol

Com a agraïment per haver-li arreglat la màquina de bombolles, la Felícia convida la colla de l'Agència Galàctica a la seva festa d'aniversari. Tothom està entusiasmat tret de l'Apple, que no li agraden les festes. El Zed aconsegueix convence-la i li dona unes sabatilles noves, perquè les seves fan pena. Però, tan bon punt salta a la pista de ball, les sabatilles comencen a grinyolar i tothom es posa a riure.

19:51 Kung Fu Panda: Les potes del destí - L'intrús no vola recte
tancar

L'intrús no vola recte

Quan el Jindiao arriba al poble dels pandes, convida els quatre nens a participar en un torneig d'exhibició de kung fu, però té motivacions ocultes.

20:18 Dracs: Els defensors de l'illa del Fred - Cursa fins a l'illa dels cucdefocs
tancar

Cursa fins a l'illa dels cucdefocs

En Carademoc sotmet l'Ullalets a uns entrenaments molt forts i el pobre drac està esgotat, fins al punt que ja no s'inflama i això és molt greu. En Cuadepeix llegeix als papers d'en Bork que per reencendre un malson monstruós s'ha de fer amb dracs cucdefoc. Tots es posen a agafar-ne, però a l'illa del Fred no n'hi ha gaires i n'han d'anar a buscar a l'illa dels cucdefocs.

20:40 Els pingüins de Madagascar - Operació: rescat d'en Mort / Bon dia del Rei Julien
tancar

Operació: rescat d'en Mort / Bon dia del Rei Julien

Als nens cada dia els agraden més els Morts de peluix que venen a la botiga del zoo. De fet, en Julien, que n'està molt gelós, ja se n'ha encarregat. Els ha fet tornar tots a la fàbrica, fins i tot el Mort de veritat! Més tard, en Maurice subornarà tots els animals del zoo perquè celebrin el Dia del Rei Julien. L'únic que no hi està d'acord és el Capità, però què pot fer-hi?!

21:02 George de la jungla - La marona del doctor
tancar

La marona del doctor

Una plaga de robots violents causa estralls a la jungla i en George i en Simi van a veure el doctor perquè estan convençuts que n'és el responsable. Però, un cop arriben al laboratori del científic, l'home els explica que els robots els envia la seva mare per castigar-lo per haver abandonat els estudis d'odontologia per dedicar-se a fer de científic malvat contra la seva voluntat.

21:16 Itch - Rock-and-roll
tancar

Rock-and-roll

L'Itch demana a la Jack que tregui la pedra del lloc on l'ha amagat per guardar-la en un altre lloc més segur, però els motoristes misteriosos cada vegada tenen els nois més acorralats. L'endemà, l'Itch, el Tim i la Jack van a veure el Cake a l'hospital on està ingressat, i la Lucy demana a l'Itch que porti a analitzar la pedra per intentar salvar el seu pare.

21:40 Mike el magnífic - Un cadell d'os rentador
tancar

Un cadell d'os rentador

El Mike veu que la gosseta Iris fa ioga i la vol imitar. Però com que el gatet Fluffy no para d'empipar, el llença lluny, amb la mala sort que va a parar dins del sac de carbó de la barbacoa, del qual sortirà ben pintat de negre. Això farà que el Freddy i el Mercury, els ossos rentadors, el confonguin amb un cadell d'os rentador.

21:47 Mike el magnífic - Tortugues elèctriques
tancar

Tortugues elèctriques

Fa un dia espantós, amb llamps i trons, i el Mike vol aprofitar que l'Stephen ha marxat a la feina per fer servir la seva butaca de massatges. Però, a fora, els ossos rentadors Freddy i Mercury tenen enveja i entren a la casa per fer-ne fora el Mike i aprofitar ells la butaca. Per recuperar-la, el Mike demanarà ajuda a les tortugues Athos, Portos i Aramis.

Progrmació BD ....
06:11 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

06:33 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:50 Onze - Frenkie De Jong, sortida calenta, Víctor Font surt a escena i "La Punyalada"
tancar

Frenkie De Jong, sortida calenta, Víctor Font surt a escena i "La Punyalada"

Frenkie De Jong cada cop està més a prop de sortir del Barça per anar al Manchester United. El preu del jugador blaugrana sembla que serà de 65 milions d'euros més variables. La possible sortida de De Jong anima la taula de l'Onze i també les declaracions de Víctor Font, que ha parlat clar sobre la situació actual del club. El Xavi Cazorla monitoritza el programa a través de les seves pífies.

08:23 Aire Lliure - Tramuntana, amb Pepa Plana
tancar

Tramuntana, amb Pepa Plana

En el programa que dedicarem al nord de la Costa Brava ens va acompanyar Pepa Plana que es va trobar una Núria Picas entrevistadora amb nas de pallassa. Totes dues van saltar tastant l'Aire més lliure d'Empuriabrava. L'atleta gironí Marc Pinsach ens va mostrar els trams més atractius dels famosos Camins de Ronda.

09:08 Aire Lliure - Ebre, amb Peyu
tancar

Ebre, amb Peyu

La majoria de les modalitats esportives que farem a les terres de l'Ebre son aquàtiques i com no podia ser d'una altra manera guarden gran relació amb el riu. En aquest episodi Núria Picas aprendrà la tècnica per practicar, riu avall: pàdel surf, rem i piragüisme. El convidat al sud de Catalunya serà l'humorista Peyu, gran aficionat a la BTT.

09:54 Onze - Frenkie De Jong, sortida calenta, Víctor Font surt a escena i "La Punyalada"
tancar

Frenkie De Jong, sortida calenta, Víctor Font surt a escena i "La Punyalada"

Frenkie De Jong cada cop està més a prop de sortir del Barça per anar al Manchester United. El preu del jugador blaugrana sembla que serà de 65 milions d'euros més variables. La possible sortida de De Jong anima la taula de l'Onze i també les declaracions de Víctor Font, que ha parlat clar sobre la situació actual del club. El Xavi Cazorla monitoritza el programa a través de les seves pífies.

11:27 Viure als Pirineus - Una enòloga dels Pirineus (Primavera - Estiu)
tancar

Una enòloga dels Pirineus (Primavera - Estiu)

El món d'Anna Espelt són les caves familiars i les vinyes del cap de Creus, lloc on els Pirineus s'aboquen al mar. L'Anna és mare de família i dona empresària: "Jo, directiva! Que no és fàcil!", com ella mateixa diu.

11:53 Viure als Pirineus - Un múixer dels Pirineus (Primavera - Estiu)
tancar

Un múixer dels Pirineus (Primavera - Estiu)

«Un múixer dels Pirineus» explica una història d'amor entre un home i els seus gossos. François Pagnoux porta trineus amb gossos: és un "múixer". L'apassionen la muntanya i els grans espais i des de fa anys s'ha instal·lat amb la seva família a Font-Romeu, als Pirineus Orientals.
Aquest quadre natural d'excepció, per a ell és un terreny de joc que recorre amb els seus gossos durant totes les estacions. François Pagnoux ha sabut adaptar la seva activitat al clima dels Pirineus i, hivern i estiu, proposa als visitants llargues passejades en plena natura. Aquest aventurer intenta transmetre i compartir la seva passió pels gossos i per la natura. Amb les activitats que organitza, permet que tothom que ho desitgi pugui realitzar el seu somni de fer d'aprenent de múixer durant unes hores envoltat d'un paisatge grandiós. D'aquesta manera, en François participa activament en la vida social i econòmica de la vall on viu, i alhora sensibilitza els turistes de la necessitat de conservar aquest entorn de naturalesa salvatge.

12:21 Thalassa - ES MOLINAR
12:36 Grans àpats - Espanya
tancar

Espanya

Cada any, 30.000 persones acudeixen a Getxo, al País Basc, per assistir a un dels concursos de paella més antics i prestigiosos del món. Aquest any, la Greta hi acompanya els xefs del restaurant Papito's de Singapur, que intentaran vèncer els espanyols cuinant una paella. Aquest equip del mercat de Pasarbella va guanyar el Campionat Internacional d'Oceania a Austràlia, però a Espanya la competició serà molt més difícil. 160 equips cuinaran més de 300 quilos d'arròs i cremaran 7.000 quilos de llenya. Serà una prova de foc per a l'equip de Singapur!

13:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 13:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Fandiño.

13:32 No tenim vergonya - NTV Esports 18
14:01 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 13:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Fandiño.

14:34 Temps d'aventura
15:02 Rurals - Començar de zero
tancar

Començar de zero

Amb empenta, esforç i sense pors, tres joves tiren endavant els seu negocis que han començat de zero.

15:32 Thalassa - EL SOMNI DE L'ARXIDUC
15:50 GR Barcelona - Miradors que ens miren
tancar

Miradors que ens miren

"Estem rodejats de miradors silenciosos que només hi són si puges a veure'ls."
Hi ha llocs des d'on es pot contemplar la ciutat en la seva totalitat, sencera, des de les altures. Barcelona té el privilegi de comptar amb miradors impressionants que et descobreixen una realitat plena de matisos. Es començarà veient com desperta el dia des del Mirador del Carmel amb el fotògraf Sergi Periche, es seguirà vigilant el trànsit des de l'helicòpter del Civicat, es repassarà els miradors més coneguts de la ciutat (Colom, el Telefèric del Port, Montjuïc,
el mirador de l'aeroport, el Tibidabo, terrasses d'hotels i la torre del rellotge de Gràcia), es pujarà a la teulada de Santa Maria del Mar amb Fra Vicenç, l'organista de la basílica, per presenciar la sintonia de campanes de Ciutat Vella, es farà running per la carretera de les aigües i s'acabarà a l'Observatori Fabra, sopant amb estrelles i mirant la lluna amb el seu telescopi centenari.

16:16 GR Barcelona - Revolució a la fàbrica
tancar

Revolució a la fàbrica

"La roda ja girava, i la revolució va arrelar amb força. Però tot va començar gràcies a un fet concret: la fabricació de les indianes".
Barcelona va ser una de les grans capitals europees de la indústria des de finals del segle XIX fins a finals del XX. Aquesta revolució va transformar la ciutat i, fins fa pocs anys, el seu skyline estava definit per centenars de xemeneies fumejants. Ara ja no fumegen, però moltes d'aquestes xemeneies segueixen decorant el paisatge urbà. Aquest gran recorregut farà un homenatge a la història industrial de Barcelona entenent què eren les indianes i per què van ser tan importants les indianes al Museu de l'Estampació de Premià de Mar, descobrint que molts dels edificis del Raval tenen un passat industrial excepcional, aprendrà a fer una bufanda amb un teler tradicional, visitarà la fàbrica de creació de la Fabra i Coats, participant d'un assaig de la companyia Insectotròpics,
farà running pel Parc de l'Espanya Industrial i pel barri de Sants, i s'acabarà visitant una de les fàbriques més antigues de Barcelona que segueix en actiu, però actualitzada, l'antiga fàbrica Damm.

16:42 Els habitants de la fi del món - Croàcia
tancar

Croàcia

El Nikola Boric, de 43 anys, era un famós entrenador olímpic. Ara viu en una cabana de fusta als boscos de l'est de Croàcia sense electricitat, ni aigua ni calefacció, amb quatre porcs i quatre cabres. El Ben intenta descobrir què va empènyer el Nikola a deixar-ho tot per retirar-se a un racó oblidat de món i emprendre una nova vida lluny de la societat de consum.

17:27 E3 - Custom Eurotour
17:40 E3D - Golf: Santander Golf Tour A Coruña
18:00 Vaques Sagrades - Koeman: "L'errada de Laporta va ser dubtar públicament de la meva feina"
tancar

Koeman: "L'errada de Laporta va ser dubtar públicament de la meva feina"

Ronald Koeman, exjugador i exentrenador del Barça, ha visitat el "Vaques Sagrades" en l'últim programa de la temporada. Hem repassat la seva sortida del club i l'actualitat del mercat blaugrana. També hem recordat la seva carrera com a jugador professional.

18:59 Tot Costa
20:02 E3D - Agility: Campionat de Catalunya
20:50 E3 - L'home més fort del món 1
21:16 E3 - L'home més fort del món 2
21:43 E3 - Custom Eurotour
21:57 Tot Costa
23:00 Onze - Lewandoski a punt, Neymar podria tornar i Històries extraordinàries
tancar

Lewandoski a punt, Neymar podria tornar i Històries extraordinàries

Cada dia que passa sembla més a prop la possibilitat que Lewandowski acabi jugant al Barça. Sembla que les diferències econòmiques que separen el Bayern i el Barça són cada cop més petites. Lluís Canut entra al plató i deixa un debat en l'ambient: voldríeu que Neymar tornés al Barça? Sembla que podria haver-hi alguna opció. El David Llorens ofereix l'última de les seves històries extraordinàries de la temporada, amb la biografia del "enterrador", una llegenda del wrestling.

00:32 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:48 Onze - Lewandoski a punt, Neymar podria tornar i Històries extraordinàries
tancar

Lewandoski a punt, Neymar podria tornar i Històries extraordinàries

Cada dia que passa sembla més a prop la possibilitat que Lewandowski acabi jugant al Barça. Sembla que les diferències econòmiques que separen el Bayern i el Barça són cada cop més petites. Lluís Canut entra al plató i deixa un debat en l'ambient: voldríeu que Neymar tornés al Barça? Sembla que podria haver-hi alguna opció. El David Llorens ofereix l'última de les seves històries extraordinàries de la temporada, amb la biografia del "enterrador", una llegenda del wrestling.

02:20 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:36 Tot Costa
03:37 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

03:54 E3 - Monster Jam San Diego 2 ep.4
04:36 E3D - Agility: Campionat de Catalunya