Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
07:00 Notícies 3/24
08:30 Concert Mª Mar Bonet. - Blaus de l'ànima
tancar

Blaus de l'ànima

Concert gravat al Teatre Lliure Gràcia - 2 d'octubre 2011. Del 4 al 21 de febrer del 1988, Maria del Mar Bonet i Manel Camp van oferir en una sèrie de concerts al Teatre Lliure la seva primera trobada musical centrada en un repertori fins llavors poc habitual per a la cantant. D'aquesta trobada en va sorgir un disc de gran èxit: Ben a prop. Quan es van complir vint anys d'aquell èxit, el duo Bonet-Camp va fer diversos concerts commemoratius. Avui, tres anys després, tornen a apostar per un nou disc junts: Blaus de l'ànima. Més de 20 anys ben a prop.

09:25 30 minuts - Escanyats per la hipoteca
tancar

Escanyats per la hipoteca

No poden pagar la hipoteca. Acaben perdent la casa - perquè se la queda el banc o la caixa - però ells continuen endeutats de per vida. Són els protagonistes d'"Escanyats per la Hipoteca". Des de l'inici de la crisi a Espanya hi ha hagut prop de 300.000 execucions hipotecàries. És el que li ha passat a Santiago Sangucho, un paleta que va perdre la feina i que, per tant, va deixar de pagar la hipoteca.

10:00 Notícies 3/24
10:05 Sense ficció - Balls robats
tancar

Balls robats

Poques vegades es dóna la paraula a les persones que han d'afrontar un problema de salut mental. Això és el que fa "Balls robats". Deixar que parlin amb veu pròpia i que ens expliquin com senten i com viuen l'itinerari gairebé universal pel qual passa una persona que ha de conviure amb una problèmàtica d'aquest tipus, sigui quina sigui la patologia.

11:25 30 minuts - Hisenda no som tots
tancar

Hisenda no som tots

Fa unes setmanes, Wikileaks prometia revelar la identitat de milers de titulars de comptes suïssos ocults. Va prometre noms i cognoms. Deu ser un llistat similar al que la Hisenda espanyola va rebre de les autoritats franceses l'estiu passat. Una base de dades obtinguda per un antic empleat empipat d'un banc suís, que treu a la llum el que tothom s'imagina però ningú no veu: que moltes grans fortunes mantenen -si poden- els seus diners al marge del fisc.

12:00 Notícies 3/24
12:05 30 minuts - Islàndia passa comptes
tancar

Islàndia passa comptes

Un equip del "30 minuts" s'ha desplaçat a aquesta illa de només 320 mil habitants que fa tres anys va veure com s'ensorrava el seu sistema bancari, per analitzar què han fet els islandesos de diferent. Islàndia és un país petit i aïllat, segurament un cas a part, un laboratori on es possible assajar. Per molta gent, res no ha canviat substancialment, però tothom reconeix que l'economia islandesa es recupera millor que les d'altres països. I, més enllà dels números, el reportatge transmet el caràcter especial dels islandesos, que ha fet que molt s'enfrontin orgullosos a la crisi i canviïn els seus plantejaments. Pensar, reconèixer les equivocacions, implicar-se políticament, protestar, associar-se per lluitar contra el que volen canviar... Islàndia passa comptes, amb els altres i amb els seus errors.

12:40 30 minuts - ASSIGNATURES PENDENTS
tancar

ASSIGNATURES PENDENTS

"30 minuts", diumenge 11 de desembre del 2011 ASSIGNATURES PENDENTS Amb un atur juvenil del 48%, a Espanya, el percentatge de joves que ni estudien ni treballen és el més alt d'Europa Són joves d'entre 18 i 24 anys que van deixar fa molts anys els estudis, sense ni arribar a treure's el graduat en Educació Secundària. No treballen i, donada la seva poca formació i la crisi actual, tenen poques possibilitats de fer-ho. Són els protagonistes d'"Assignatures pendents", un reportatge de "30 minuts" que segueix ben de prop un grup de nois i noies que ara intenten recuperar els temps perdut. Per això, s'han inscrit al "Programa Suma't", un projecte subvencionat per la Generalitat i el Fons Social Europeu que té per objectiu formar i inserir laboralment aquests joves, a més d'incentivar-los a treure's el graduat en Educació Secundària a través de l'Institut Obert de Catalunya. Un equip de "30 minuts" ha seguit la Yessica, en Rubén, en Miguel, la Cristina, la Candela i en Joel durant les diverses fases del programa. Els hem acompanyat durant l'etapa de formació, els hem seguit quan han anat a fer entrevistes de feina, hem filmat els seus primers dies laborals i hem pogut veure'n l'evolució acompanyats dels seus tutors de l'EMFO, l'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional de Mollet del Vallès, encarregada de dur a terme el programa. Amb ells hem viscut els èxits i els fracassos d'una generació que segur que no té un futur fàcil. Un reportatge de: Roser Oliver i Sara Segarra producció: Sílvia Pairó Imatge de: Ferran Prat i Josep Muray Muntatge: Carles Señalada

13:15 Tot un món
13:20 30 minuts - El negoci del deute
tancar

El negoci del deute

El Negoci del deute La factura dels anys de creixement a base de crèdit ha arribat. La podrem pagar? I com desmuntem 30 anys d'economia financera sense que ens caigui tot l'edifici al damunt? Deute i crèdit sempre han existit. Però el món mai havia viscut tant del préstec com avui. Bancs, empreses, famílies i administracions. "No vam invertir, no vam construir fàbriques. Ni, individualment, tampoc vam invertir a formar-nos, a fer-nos més productius. Només vam consumir. I el món va enganxar-s'hi, perquè, mentre la gent consumia, l'economia creixia." És com ho descriu Satyajit Das, un home que coneix des de dins el sector financer, i que ara es dedica a divulgar-ne els excessos. Perquè viure a crèdit vol dir dependre cada vegada més de qui el concedeix. I el programa acudeix a la City de Londres, a veure de prop l'engranatge de les finances mundials, per posar cara als mercats, i saber com i què pensen els que en formen part. Entrevistem, entre d'altres, un dels periodistes d'economia més influents d'Europa, el cap d'opinió del "Financial Times", Martin Wolf. A més, coneixerem la història de les discretes gestions del govern espanyol a Londres per intentar recuperar el favor dels inversors internacionals. Perquè una crisi de deute privat, que aquí va adoptar la forma de bombolla immobiliària, va transformar-se l'any 2008 en una crisi de deute públic. Ho explica Eric Toussiant, autor del llibre 'El deute o la vida': "En realitat, la part més dèbil del sistema no es Grècia, ni Espanya, ni Portugal o Irlanda. Són els bancs. Són els deutes privats, deutes d'aquestes institucions financeres. Són elles, les que han fet fallida." D'aquesta manera, la crisi s'ha traspassat als comptes públics, i ara qüestiona fins i tot el futur de l'euro. Explicarem el paper del principal actor d'aquest drama, Alemanya, i quines són les alternatives a curt termini. Només a molt curt termini. Perquè a la llarga, tot desemboca en el mateix. Com gestionem aquesta gran bola del deute -sigui privat o públic-, sanegem el sistema sense que ens caigui al damunt, i tornem a créixer sense aquesta llosa tan pesant a l'esquena. Un reportatge de Francesc Serra i Ramon Vallès imatge: Walter Ojeda muntatge: Carles Señalada Producció: Cristina Rivas

13:55 30 minuts - JUBILAR-SE EN TEMPS DE CRISI
tancar

JUBILAR-SE EN TEMPS DE CRISI

Jubilar-se és un tràngol pel qual passen tots els treballadors que arriben a la fi de la vida laboral. Per a alguns és com una benedicció caiguda del cel, i per a d'altres és com una guillotina que els secciona totalment la vida. Una auxiliar d'infermeria de 65 anys a qui agradaria continuar treballant, una secretària de direcció obligada a prejubilar-se als 58 anys, un alt executiu d'una multinacional de 59 que lluita per tornar al mercat laboral mentre no li arribi l'edat mental de la jubilació, un prejubilat de Telefònica i un taxista de Barcelona que als 70 anys ha decidit plegar, per la insistència familiar, són els nostres testimonis.

14:30 Telenotícies migdia
15:00 Sense ficció - Barraques. La ciutat oblidada
tancar

Barraques. La ciutat oblidada

"'Barraques, la ciutat oblidada" reflecteix una realitat dramàtica i oblidada, una part de la història de Barcelona desconeguda per molts: la Barcelona barraquista. Cap a l'any 1960, unes cent mil persones vivien en barraques a Barcelona. Havien arribat al llarg dels anys 40 i 50 de moltes zones d'Espanya i de Catalunya fugint de la misèria i la persecució política de la postguerra.

16:15 30 minuts - O rectifiquem o ens enfonsem
tancar

O rectifiquem o ens enfonsem

Cuba va aprovar a l'abril una actualització del model econòmic que li ha de permetre sortir de la crisi de productivitat i financera en què viu. Les reformes s'hi estan introduint gradualment i els cubans encara les perceben superficialment, però els emprenedors s'hi han agafat com una gran oportunitat de futur. Des d'ara a Cuba es pot ser autònom per exercir més de 180 professions i es pot treballar la terra de manera privada per fer-la cultivar o fer-hi créixer animals.

16:50 30 minuts - Els guerrers de la Mina
tancar

Els guerrers de la Mina

Diumenge 5 de febrer "ELS GUERRERS DE LA MINA" La Mina, un barri en plena transformació i que ara es reivindica a través de l'esport. El barri de la Mina, al municipi de Sant Adrià de Besòs, a tocar de Barcelona, és l'escenari del reportatge del "30 minuts" "Els guerrers de la Mina". És un barri que lluita per deixar enrere l'estigma de conflictivitat, droga i delinqüència que l'acompanya des de fa almenys quatre dècades. En els últims anys, el Consorci del Barri de la Mina, organisme format per totes les administracions, ha tirat endavant una profunda remodelació urbanística que ha convertit el vell barri marginat i atapeït en una zona d'amples perspectives i immillorables serveis. Al Poliesportiu de la Mina s'hi duen a terme actualment dues iniciatives esportives que miren cap al futur i que intenten aprofundir en el canvi social, més lent, però que inequívocament es troba al final de tota transformació. D'una banda, hi ha el Club de Lluita Olímpica de la Mina, que aplega una cinquantena de lluitadors repartits en diferents categories, des dels quatre anys fins als sèniors. De l'altra, el gimnàs de gimnàstica rítmica creat amb l'ajut del campió olímpic Gervasi Deferr, on actualment es formen un centenar de nenes i nens en diverses especialitats de gimnàstica. Tots ells són autèntics guerrers que busquen inexorablement una vida millor... Alguns miren de superar-se, conscients que la pràctica de l'esport els beneficia i és un objectiu en si mateix. D'altres apunten maneres d'esportistes d'elit. Hem seguit un grapat d'aquests joves lluitadors, des dels que s'entrenen durament en lluita grecoromana al CAR de Sant Cugat, amb la mirada posada en els Jocs Olímpics de Londres, fins a les nenes que es preparen per a les seves primeres competicions en el món de la gimnàstica. Un reportatge de Blanca de la Torre i Mireia Pigrau Producció: Sílvia Pairó Imatge: Walter Ojeda Muntatge: Martí Genís

17:00 Notícies 3/24
17:05 30 minuts - Els guerrers de la Mina
tancar

Els guerrers de la Mina

Diumenge 5 de febrer "ELS GUERRERS DE LA MINA" La Mina, un barri en plena transformació i que ara es reivindica a través de l'esport. El barri de la Mina, al municipi de Sant Adrià de Besòs, a tocar de Barcelona, és l'escenari del reportatge del "30 minuts" "Els guerrers de la Mina". És un barri que lluita per deixar enrere l'estigma de conflictivitat, droga i delinqüència que l'acompanya des de fa almenys quatre dècades. En els últims anys, el Consorci del Barri de la Mina, organisme format per totes les administracions, ha tirat endavant una profunda remodelació urbanística que ha convertit el vell barri marginat i atapeït en una zona d'amples perspectives i immillorables serveis. Al Poliesportiu de la Mina s'hi duen a terme actualment dues iniciatives esportives que miren cap al futur i que intenten aprofundir en el canvi social, més lent, però que inequívocament es troba al final de tota transformació. D'una banda, hi ha el Club de Lluita Olímpica de la Mina, que aplega una cinquantena de lluitadors repartits en diferents categories, des dels quatre anys fins als sèniors. De l'altra, el gimnàs de gimnàstica rítmica creat amb l'ajut del campió olímpic Gervasi Deferr, on actualment es formen un centenar de nenes i nens en diverses especialitats de gimnàstica. Tots ells són autèntics guerrers que busquen inexorablement una vida millor... Alguns miren de superar-se, conscients que la pràctica de l'esport els beneficia i és un objectiu en si mateix. D'altres apunten maneres d'esportistes d'elit. Hem seguit un grapat d'aquests joves lluitadors, des dels que s'entrenen durament en lluita grecoromana al CAR de Sant Cugat, amb la mirada posada en els Jocs Olímpics de Londres, fins a les nenes que es preparen per a les seves primeres competicions en el món de la gimnàstica. Un reportatge de Blanca de la Torre i Mireia Pigrau Producció: Sílvia Pairó Imatge: Walter Ojeda Muntatge: Martí Genís

17:25 30 minuts - Anatomia d'un Rei
tancar

Anatomia d'un Rei

Un documental que explica l'enigma de la mort del monarca més valerós de la corona catalanoaragonesa. Un recorregut per la història que comença amb l'obertura i l'estudi d'una de les últimes tombes reials que mai no havia estat profanada. Arqueologia, art, medicina forense, genètica, enginyeria, antropologia, restauració i moltes altres disciplines participant alhora en un ambiciós projecte científic.

18:30 Notícies 3/24
20:00 Tot un món
20:15 Soufian, el nen que volia volar - Soufian, el nen que volia volar
tancar

Soufian, el nen que volia volar

Soufian Bouyinza Dabbou té 11 anys i és un nen feliç. Viu a Manlleu amb els seus pares, Mimoun i Ouafae. Juga a futbol i a bàsquet, fa natació i va amb bicicleta. De fet, com qualsevol altre nen, com tots els seus amics de l'escola. Res especial si no fos perquè el Soufian no té cames... "Soufian: el nen que volia volar" és la història de superació d'un nen ple de somnis, de somriure permanent i una gran personalitat, un autèntic imant de la felicitat. L'actitud positiva amb què afronta el seu dia a dia suposa una gran lliçó per a l'actual societat de com s'ha d'afrontar el present i el futur. Especialment màgiques són les seves trobades amb Leo Messi i Àlex Monner.

21:00 Telenotícies vespre
21:20 La Riera - Cap. 463
tancar

Cap. 463

En Víctor deté en Joan i la Jordina per l'agressió a l'Helena. La notícia arriba fins a can Flaquer. La Lídia es posiciona al costat d'en Prats, malgrat l'estafa descoberta per en Claudi. El director del casino vol utilitzar la Judit per defensar-se. A casa de la Mercè, l'alarma comença a crear conflictes seriosos. La Isabel vol explicar tota la veritat a en Daniel, però ell està molt cremat amb ella. L'Ernest decideix parlar amb l'Ariadna, i explicar-li la veritat.

21:55 Sense ficció - Torneu-me el fill!
tancar

Torneu-me el fill!

Nadons que "morien" al part, mares adoptives que simulaven l'embaràs amb un coixí, nens "a la carta" per 200.000 ptes., partides de naixement falsificades.... Pràctiques habituals als anys 60 i 70, que ara denuncien centenars d'afectats. En la segona meitat del franquisme, ser mare soltera era un estigma que poques dones podien suportar. Però algunes d'aquelles dones volien quedar-se el fill i els hi van prendre per la força.

23:15 30 minuts - LA FESTA DEL CEL
tancar

LA FESTA DEL CEL

Espanya, amb 46 milions d'habitants, té 52 aeroports comercials. Alemanya, amb 81 milions, en té 28. L'empresa pública Aena gestiona 47 aeroports. D'aquests, només 8 es consideren rendibles. Malgrat les xifres i la crisi, a Espanya es continuen inaugurant i construint aeroports. Les càmeres del "30 minuts" han viatjat a aeroports amb pocs passatgers; a aeroports sense vols; a aeroports tancats i a aeroports inaugurats sense avions ni vols. El programa analitza la situació de sis aeroports: Alguaire, Osca, Albacete, Ciudad Real, Castelló i Múrcia. Alguaire és el primer i de moment únic aeroport construït per la Generalitat de Catalunya i propietat seva. Inaugurat al 2010, va arrencar amb vols a París, Frankfurt, Milà, Barcelona, les Illes... També hi havia vols xàrter que portaven esquiadors espanyols al Pirineu. Ara només hi queda un vol setmanal a Palma, i totes les esperances se centren en els esquiadors britànics que han començat a arribar per anar a les pistes d'Andorra. Osca tenia un dels aeròdroms per a vols sense motor més antics d'Espanya. El 2004 es va decidir fer-hi un aeroport. Les previsions eren de vols a Madrid, Barcelona, Canàries... Però en tots aquests anys només hi ha funcionat una companyia d'operador turístic que traslladava esquiadors. Però la companyia va fer fallida. Ara a Osca no hi ha cap vol comercial, i la normativa aeroportuària fa que, a la pràctica, els vols sense motor hi hagin quedat seriosament limitats. L'aeroport, no obstant, continua obert. Albacete té un aeroport obert, però sense vols comercials. En les últimes eleccions municipals, l'Ajuntament va canviar de color. El nou consistori -del PP- va anul·lar el contracte que l'anterior equip -del PSOE- havia subscrit amb una companyia aèria per establir un pont aeri amb Barcelona. Acabat el contracte -de tres milions d'euros- es van acabar els vols. Ciudad Real és una població tan gran com Rubí que té vint-i-una connexions diàries d'alta velocitat amb Madrid i un aeroport amb la pista d'aterratge més gran d'Europa -quatre quilòmetres-. És el primer aeroport privat a Espanya, i també ha estat el primer a fer fallida. El jutge n'ha ordenat el tancament provisional després d'un any d'estar en concurs de creditors. Segons l'informe dels administradors concursals, malgrat ser un aeroport privat, el finançament era majoritàriament públic -a través de la Caixa de Castella-la Manxa, la primera intervinguda pel Banc d'Espanya-, els plans de negocis i de finançament eren inexistents i el veritable negoci havia consistit en la seva construcció. L'aeroport de Castelló es va inaugurar fa gairebé un any sense avions, sense permisos i sense vols. Ara, continua en la mateixa situació. L'aeroport és privat, però una empresa pública, formada per la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló, n'assumirà les pèrdues durant vuit anys. L'aeroport va ser una iniciativa personal de Carlos Fabra, president de la Diputació de Castelló durant setze anys. A Múrcia, a una distància de trenta quilòmetres, hi ha dos aeroports internacionals. Un és el de San Javier, una instal·lació militar que compagina l'ús per al qual es va crear amb els vols comercials. Recentment, el govern central s'hi ha gastat 67 milions d'euros en millores per fer totalment compatibles totes dues activitats. Aquest és un dels pocs aeroports rendibles d'Aena. L'altre aeroport és el de Corvera, construït pel govern murcià en règim de concessió a una empresa privada amb un aval públic de 200 milions d'euros. El govern central apostava per mantener-los tots dos; el govern murcià nomes volia el de Corvera. Finalment, el govern murcià s'ha sortit amb la seva: l'únic aeroport civil de Múrcia serà el de Corvera, que encara s'està construint. San Javier i les seves millores quedaran per als militars. Un reportatge de Santiago Torres Lourdes Guiteras Imatge de Ferran Prat Muntatge de Joan Carles Calvera Producció Sandra Rierola Documentació Roger Esparó. Imatge adici

00:00 Notícies 3/24
00:35 Desapareguts - El dia del judici
tancar

El dia del judici

La vista prèvia del judici d'un reconegut cap de la màfia russa és el mòbil pel segrest d'un noi innocent.

01:25 Ventdelplà - Cap. 143
tancar

Cap. 143

Al David i la Teresa els faria il·lusió fer un viatge, però descarten la possibilitat, al menys per ara. El David munta un dinar familiar. La Roser rep un CD del Raül, però la Teresa creu que és una trampa. Avisen al mosso que porta el cas. Finalment, el sectari truca a la Roser i li fa creure que té el nen al seu costat. La Svetlana aparenta normalitat davant del Jaume. El Joan li vol fer veure que és inútil reprimir el seu amor. La Berta planteja al Paco fer els papers de la separació i regular les visites al Lluc, però ell no ho vol.

02:15 Jazz a l'estudi - Barcelona Bluegrass Band
tancar

Barcelona Bluegrass Band

Joan Pau Cumellas a l'harmònica i Lluís Gómez al banjo són els responsables d'aquest original projecte que recorre Europa des de l'any 2009. Proposen melodies de gust"old time", senzilles i amb lloc per l'improvisació gràcies al talent, la complicitat i bon gust dels seus components, que completen Miguel Talavera a la guitarra i el dobro, Robbie K. Jones al caixó i Maribel Rivero al contrabaix.

03:14 Jazz a l'estudi - Andreu Martínez Band
tancar

Andreu Martínez Band

L'Andreu Martínez beu d'influències provinents del blues, el pop, el rock progressiu dels 70 i que, fins i tot, en els seus temes, mostra un cert regust del so de Seattle. En aquesta nova formació l'acompanyen a la base rítmica dos músics d'àmplia i reconeguda trajectòria: Miki Santamaría al baix i Dídac Fernández a la bateria.

04:15 Divendres - + info
tancar

+ info

Ens visitaran uns cornellanencs il·lustres: els Estopa. Parlarem amb ells a la seva ciutat, Cornellà, i ens revelaran el seu perfil més personal. Com es presenta la vaga general? Ho debatrem amb Xavier Sardà, Ernest Folch, Marina Llansana i Jordi Barbeta. Ens prepararem de cara al partit Milan-Barça del vespre (20.45 h TV3) amb Pau Escribano i Queco Novell, del Crackòvia. Des de Cornellà, l'exjugador d'handbol del Barça Enric Masip farà d'ambaixador de la seva localitat i ens descobrirà alguns dels racons que no ens podem perdre.

06:00 Sense ficció - #Òmnium50A
tancar

#Òmnium50A

El documental analitza aquesta transformació viscuda per Òmnium al llarg dels seus 50 anays d'història i entrevista una trentena de protagonistes perquè opinin sobre aquesta evolució. Entre altres veus hi ha la de la presidenta de l'entitat Muriel Casals, el president de la Generalitat, Jordi Pujol, però també les de Pep Guardiola, Joaquim Nadal, Lluís Llach, Salvador Cardús, Raimon, Elisenda Paluzié, Josep Maria Espinàs, Albert Balcells, Martí Boada, Xavier Sardà, Toni Soler i Empar Moliner.

Progrmació BD ....
00:00 Pel·lícula - Remake
tancar

Remake

Un grup de ex-hippies, frisant la cinquantena, decideixen trobar-se a la casa del seu guia "espiritual", per passar un cap de setmana i recordar vells temps. A la soledat i l'aïllament del camp, joves i vells fan balanç de les seves vides. Ben aviat les misèries, les frustracions i les discussions s'apoderen de tots ells, traient a la llum l'amargor i la insatisfacció existencial que sembla ser el denominador comú que els uneix veritablement.

01:35 Història de la soia - Història de la soja
tancar

Història de la soja

La soja és un llegum que fa milers d'anys que existeix. Des de la Xina, on té els seus orígens, la soja s'ha obert camí cap a molts racons del planeta i actualment alimenta milions de persones. En aquest documental veurem com la soja ha adoptat formes diferents per adaptar-se als gustos dels consumidors i com s'ha convertit en una font d'aliment i de negoci. Què té la soja, que s'hagi convertit en un producte bàsic de la dieta de molts països asiàtics?

02:26 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
02:41 Humans contra animals
02:47 Espai Terra 33 - Espai Terra 33
tancar

Espai Terra 33

En Tomàs Molina ens proposa una sèrie de reportatges a "Espai Terra 33" La reportera Cori Calero ens descobrirà diverses masies que hi ha a Badalona i el doctor Martí Boada ens donarà detalls de diferents plantes tòxiques que podem trobar als nostres boscos. A més el meteoròleg Toni Nadal s'enlairarà amb l'helicòpter de l'"Espai Terra" per anar fins a l'Urgell, una comarca eminentment agrícola gràcies al regadiu del canal d'Urgell. Veurem Tàrrega, la seva capital, des de l'aire i farem parada a la localitat de Verdú, on visitarem el Museu de Joguets. I finalment l'actriu Nora Navas, una de les protagonistes de la pel·lícula "Pa Negre", serà una guia excepcional per la nostra excursió pel Baix Empordà d'aquesta setmana. L'actriu i l'home del temps Dani Ramírez visitaran la platja de Pals i les basses d'en Coll, uns aiguamolls de gran bellesa amb el massís del Montgrí al fons. És un dels seus llocs preferits per reflexionar, estudiar guions i carregar piles.

03:11 Opera en texans - Fidelio
tancar

Fidelio

Beethoven, un idealista, un geni amb mal geni, un creador abocat a la sordesa. Potser per això, el programa ha intentat fer un homenatge al primer romàntic de la història. Només va escriure una òpera, "Fidelio", però, com sempre en la seva vida, el resultat és universal, un cant a la llibertat. Un programa fet amb passió. Passió per Beethoven.

03:41 Jazz a l'estudi - Red Fusion
tancar

Red Fusion

Red Fusion són Gustavo Rocha a la guitarra, Josep Balasch als teclats, Matías Miguez al baix i Pablo Posa a la batería, tots ells reconeguts i experimentats músics de l'escena actual. La voluntat d'aprofundir en el jazz elèctric, dóna com a resultat un repertori eclèctic i enèrgic d'un gènere que ha comptat des des de finals dels 70 a Catalunya amb excel·lents representants i un nombrós sector de fidels aficionats.

04:41 Jazz a l'estudi - Ignasi Terraza Trío
tancar

Ignasi Terraza Trío

Poques presentacions calen per Ignasi Terraza, sens dubte un dels pianistes de jazz més destacats de casa nostra i amb una enorme projecció internacional . Ens visita com a trio, acompanyat de Jules "Bicoco" al contrabaix i Esteve Pi a la batería, format que li permet desenvolupar discursos magníficament improvisats i màgics, amb el seu inconfosible estil elegant , consistent i de bon swing.

05:41 Videoclips catalans
06:00 Emissió TV3 per 33D
Progrmació BD ....
07:02 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

Per celebrar que l'Agència Antimonstres ha capturat el monstre que fa mil, avui els Average ens parlaran dels seus inicis. Tot va començar fa vuit anys, l'Ellen i en Bruce acabaven d'arribar a Ciutat Alegre, en Matt encara era un nadó... Poc es pensaven que ensopegar amb en Xic els canviari tant la vida. Vols saber com va anar tot?! Doncs no t'ho perdis!

07:18 Les Tres Bessones - Les tres bessones i el món del cinema
tancar

Les tres bessones i el món del cinema

Per saber qui va ser l'inventor del cinema, la Teresa va a parar a l'estudi dels germans Lumière, l'Anna, al teatre de Meliés i l'Helena, al laboratori d'Edison. Totes tres seguiran amb molt d'interès els progressos d'aquests grans inventors. Però la Reina de la Nit i la Bruixa, que no suporten el cinema, els complicaran l'aventura.

07:48 Doraemon - El joc de les petxines / El robot adulador
08:10 Doraemon - La màquina per fer una guardiola humana / Les ulleres de la gastronomia
08:36 Léonard - Invisible
tancar

Invisible

Per fi la gran saviesa d'en Léonard ha il·luminat en Basile! I és que el deixeble s'acaba d'inventar la fórmula de la invisibilitat. El mestre voldria saber de què està feta, però primer haurà de localitzar l'aprenent, que ara és invisible, és clar! De moment, ja li ha promès que no li prendrà la poció, però li caldrà alguna cosa més... Un plat d'espaguetis, potser?!

08:45 Léonard - El transportador
tancar

El transportador

Avui és un altre dia gloriós pel món de la ciència! El gran mestre Léonard s'acaba d'inventar el Teletransportador. Només hi has d'introduir la destinació, prémer el botó del comandament i et porta volant cap a la cuina, cap al jardí, cap a la banyera del veí, cap al desert, cap al Pol Nord! Qui el vol provar?! Ja saps que en Basile sempre està disposat a tot! O no?!

08:56 mic 3
08:56 Zoobabu - Ós
09:00 Els cap de drap - El tren
09:10 Pingu - En Pingu va al saló de bellesa
09:19 Animals divertits - El cocodril Jojo
09:21 Bob, el manetes: a peu d'obra - "Edificis ecològics" " Plantes de reciclatge"
10:22 Les endevinalles de la Rac-Rac - La girafa
10:30 Lou!
10:42 Lou!
10:54 Lou!
11:06 Lou!
11:21 Contes clàssics - L'ase i la campana
tancar

L'ase i la campana

Vet aquí que una vegada hi havia un ase molt bo i valent que treballava pel seu amo carregant llenya amunt i avall. Un dia, per por que es perdés pel bosc, l'amo li va penjar una campana preciosa amb un dring musical que se sentia per tot el poble. L'ase n'estava tan orgullós, que es va arribar a pensar que era un Rei dels Ases... I, esclar, el rei no treballa...

11:26 Contes clàssics - La velleta i el porc
tancar

La velleta i el porc

Hi havia una vegada una velleta que vivia amb el seu fill en una caseta envoltada de pomeres. Durant molts mesos van estalviar en un pot per poder comprar un porc. Tenien tantes monedes que la velleta es va comprar el garrí més grassonet i maco que hi havia al mercat. Això sí: també era el porc més tossut... No t'imagines pas la que els va fer passar!

11:31 Contes clàssics - El ratolí de camp i el ratolí de ciutat
tancar

El ratolí de camp i el ratolí de ciutat

Una vegada, un ratolí de ciutat va anar a visitar al seu cosí que vivia al camp. Quan el ratolí de ciutat va veure que el seu cosí anava tan de bòlit fent els preparatius per passar l'hivern, ho va trobar molt avorrit i el va convèncer per anar amb ell a ciutat. Segons ell, allà era tot molt divertit i molt emocionant. Però no l'hi explicava pas tot. Els hi vols acompanyar?!

11:36 Contes clàssics - Els tres bocs gruny
tancar

Els tres bocs gruny

Vet aquí que una vegada hi havia tres bocs, un de petit, un de mitjà i un de molt i molt gros. Un bon matí, els tres bocs Gruny, van descobrir un turó d'herba verda i fresca. Semblava per llepar-se'n els bigotis, però poder-se-la cruspir havien de travessar un pont on hi vivia un ogre alt, dolent, lleig i, sobretot, famolenc! Com s'ho devien fer?!

11:41 Contes clàssics - El llop i el gos
tancar

El llop i el gos

Vet aquí una vegada que, en una nit molt freda, un llop i un gos es van fer amics. El llop feia temps que no trobava res per menjar. Era tot pell i ossos. El gos, en canvi, era més aviat grassonet, perquè allà on vivia no li faltava res. El llop es va adonar que, si s'hi quedava, ell també podria tenir de tot. Això sí: encara no sabia el preu que n'hauria de pagar...

11:46 Contes clàssics - Androcles i el lleó
tancar

Androcles i el lleó

Fa molt de temps, després d'una guerra terrible, l'exèrcit romà va capturar molts homes i se'ls va endur a Roma per convertir-los en esclaus. Un d'ells era un noi molt amable que es deia Androcles. Al cap d'un temps, el noi va decidir fugir cap al bosc, disposat a pagar el preu que fes falta per la llibertat. Aleshores, es va trobar un lleó i...

11:52 Un minut al museu - Cap d'una princesa - Museu del Louvre
11:53 Un minut al museu - Les quatre estacions - Museu del Louvre
12:00 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

L'Spirou i en Fantàstic s'endinsaran a la jungla de l'illa de la Zaoki per investigar unes petjades que podrien ser de velociraptor, una espècie que fa milions d'anys que està extingida. Tot plegat ha estat culpa d'un experiment d'un paleontòleg molt irresponsable, el professor Wildbird, però el pitjor de tot és que la petita dinosaure té dos germans ganàpies!

12:26 Bugs Bunny i els seus amics - Un conill amb problemes
12:33 Bugs Bunny i els seus amics - Un canari d'oferta
12:39 Bugs Bunny i els seus amics - Conill embruixat
12:46 Bugs Bunny i els seus amics - De ratolí en ratolí
12:54 Bugs Bunny i els seus amics - El conill de Bunker Hill
13:00 Bugs Bunny i els seus amics - Un canari difícil d'atarapar
13:11 El llibre de la selva - El mico perdut
tancar

El mico perdut

Els Bandar Log estan convençuts que el responsable de la desaparició d'un dels seus menuts ha estat el Kaa. El Baloo, el Bagheera i el Mowgli, que saben que la serp és incapaç de fer una cosa així, l'hauran de trobar abans que els micos, si el volen ajudar. Pot ser que hi tingui alguna cosa a veure el Shere Khan, en tot aquest assumpte? Aviat ho sabrem!

13:22 El llibre de la selva - El rei Baloo
tancar

El rei Baloo

El Baloo, després de rebre un cop de coco al cap, s'ha quedat convençut que és el Rei de la Selva. Els aires de grandesa li han començat a portar molts maldecaps, i el Mowgli ha decidit resoldre-ho fent veure que el Shere Khan l'ha desafiat a un combat. Un combat imaginari que ben aviat es farà realitat. Ho té complicat el Baloo si s'ha d'enfrontar al gran Khan!

13:37 Els pingüins de Madagascar - La truita cap de serp / Amor de falcons
tancar

La truita cap de serp / Amor de falcons

Un peix monstruós té aterrits tots els habitants de l'estany. El comando dels pingüins aviat s'adonaran que no es tracta d'un peix qualsevol. És, ni més ni menys, que la truita cap de serp! Més tard, el capità se'ns enamorarà d'un falcó femella que ha hagut de fer un aterratge d'emergència al zoo. El problema és que més d'un pot acabar convertint-se en el seu sopar!

13:59 Els pingüins de Madagascar - El pingüí, a la foto ha de sortir / El fraret danès
tancar

El pingüí, a la foto ha de sortir / El fraret danès

El Recluta encara no se'n sap avenir! Aquest any no l'han triat a ell per sortir a la foto de la portada del prospecte del zoo! D'entrada, sembla que hi sortirà en Mort. Si en Bada i en Bing no ho impedeixen, esclar! Per cert, avui coneixerem en Hans, el fraret més mortal de Dinamarca, l'arxienemic del Capità! T'ho perdràs?!

14:25 Martin Mystery - L'illa dels zombis
tancar

L'illa dels zombis

En Martin, la Diana i en Java són en un complex turístic d'una illa del Carib on fa temps que hi està desapareixent gent. Resulta que el complex és d'una colla de zombis que sacrifiquen els turistes per donar-los com a ofrena a una criatura marina que es diu Hexan. Seran capaços d'aturar-los?

14:47 Martin Mystery - L'atac de l'home arna
tancar

L'atac de l'home arna

Tot investigant la desaparició d'un alumne d'una universitat, els nostres herois han descobert que, arrel d'un experiment, el noi va quedar convertit en una mena d'arna. Si el volen aturar, d'entrada, hauran de localitzar el seu cau i, evidentment, no els serà gens fàcil.

15:13 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de l'última sessió (1)
15:35 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de l'última sessió (2)
16:00 Inuyasha - L'Inuyasha desapareix en un riu de flames
16:22 Inuyasha - A les profunditats del Mont Hakurei
16:48 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la rateta que escombrava l'escaleta
tancar

Les tres bessones i la rateta que escombrava l'escaleta

L'Avorrida envia les Bessones a una ciutat dominada per les màquines, on no es pot fer res, ni música. Allà, les nenes coneixen la Rateta, que és cantant d'un grup, i que vol fer un concert de rock per retornar l'alegria a la ciutat.

17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - Munta-ho, Bob!
17:26 La Lua i el món - El dia de les estrelles
17:29 La Lua i el món - Enamorada?
tancar

Enamorada?

Avui la Lua ha vist una pel·lícula romàntica i s'està preguntant què és això de l'amor. I estar enamorat, com deu ser? Els pares, tot recordant vells temps, faran tot el possible per explicar-l'hi. I si la Lua està enamorada de l'Alí?

17:33 Zoobabu - Cigne
17:36 mic 3
17:36 En Thomas i els seus amics - Edward, l'heroi
17:52 L'hora del Timmy - El Timmy fa de ballerina
18:09 Una mà de contes - Tatxi Tatxo i la Draga
tancar

Tatxi Tatxo i la Draga

Jaume Sisa posa música en directe a aquesta narració en què els protagonistes no segueixen els rols tradicionals dels contes de prínceps i princeses. A "Txatxí Tatxó i la Draga" hi apareixen un príncep pacifista, un cavall aventurer, una draga dormilega i una princesa amb esperit combatiu que descobreixen que a la vida no hi ha rols preestablerts i que cadascú ha de fer la seva tria.

18:22 La Supermots - Guanyi un cotxe espectacular
tancar

Guanyi un cotxe espectacular

La senyora Bel participarà en el nou concurs d'en Simó Orlando Suau que es diu "Qui vol guanyar un cotxe espectacular?". La Beti aviat descobrirà que els altres concursants estan aliats amb el presentador i que tot plegat és una farsa, com de costum. Com s'ho farà la Supermots perquè en Suau no ensarroni la seva mare i, a més, pugui guanyar el concurs?!

18:34 La Supermots - Els negocis d'en Hal
tancar

Els negocis d'en Hal

Després d'evitar que la Iaia May robés el llit de Cleòpatra del museu, la Supermots ha anat a parar a "La Casa de material per a Superherois d'en Hal". Però, que no era "La Casa de material per a Dolents d'en Hal", abans?! Aquí en passa alguna! Aquest Hal la sap molt llarga! Avui aprendràs què volen dir les paraules "negociar" i "defensar"!

18:45 La Supermots - La ciutat contra la senyoreta Preguntes
tancar

La ciutat contra la senyoreta Preguntes

La Supermots per fi ha aconseguit portar la senyoreta Preguntes al jutjat. La senyora Bel, fiscal del districte i mare de la Beti, acabarà el judici sense saber perquè es va fer advocada i abandonarà la professió. Avui és un dia molt trist per la justícia... I molt complicat per la Supermots! Ha de fer que la mare torni al jutjat... i para els peus a la Preguntes!

19:01 El llibre de la selva - Tornar-se mico
tancar

Tornar-se mico

El Mowgli i el Phaona, que se les han tingut, han quedat avui al penya-segat del costat de cal Baloo, quan el sol sigui al seu punt més alt, per veure quin dels dos és més valent. El problema és que el Mowgli té molts números per fer tard, perquè s'ha trobat un mico perdut per la selva i l'haurà d'acompanyar fins a casa seva. Un mico que el farà tornar mico!

19:12 El llibre de la selva - El gran admirador del Mowgli
tancar

El gran admirador del Mowgli

Avui el Mowgli ha conegut el Moki, un mico que s'ha convertit en el seu gran admirador. I és que el Moki està convençut que el Mowgli és la persona més valenta i més llesta de tota la selva! Més tard, el Moki haurà de tornar amb els pares i es trobarà cara a cara amb el Shere Khan. Ara el Mowgli haurà de demostrar si de debò és prou valent i llest per salvar-lo!

19:22 El llibre de la selva - Mal de queixal
tancar

Mal de queixal

Avui el Mowgli ha fet de dentista improvisat i li ha curat el mal de queixal al Jakala, que estava tan desesperat que més aviat semblava un monstre. Mentrestant, el Tabaqui ha anat a avisar el Shere Khan perquè ha vist que el cadell d'home es quedava sol al riu. Per fi ha arribat el moment que en Khan tant havia somiat. Sort que el Jakala està en deute amb el Mowgli!

19:32 El llibre de la selva - Salveu el tigre
tancar

Salveu el tigre

Tot fugint del Shere Khan, el Mowgli ha caigut dins d'unes arenes movedisses i el tigre l'ha deixat allà tot sol. Ha tingut sort que el Baloo i el Bagheera eren allà, a prop, i l'han pogut salvar. Més tard, serà el Shere Khan el que caurà a les arenes movedisses, i l'únic que el podrà salvar serà el Mowgli... Què et sembla que farà? Li pagarà amb la mateixa moneda? O l'ajudarà?

19:47 Scooby-Doo, on ets? - Un sidral a la pista central
tancar

Un sidral a la pista central

L'Scooby-Doo i companyia han anat a investigar un circ que, segons els seu propietari, el senyor Barnstorm, està embruixat per un pallasso fantasma. Tots els artistes li han plegat i segurament aquest any l'haurà de tancar. El que no sap és que als nostres herois no hi ha cap misteri que se'ls resisteixi, encara que l'hagin de resoldre des de dalt d'un trapezi!

20:07 Scooby-Doo, on ets? - Scooby-Doo i una mòmia per tu
tancar

Scooby-Doo i una mòmia per tu

L'Scooby-Doo i companyia estan ajudant un professor a preparar una exposició sobre l'antic Egipte. La peça principal és la mòmia d'Anka, un dels faraons més temuts. El doctor Najib només desitja que la maledicció d'Anka no hagi vingut amb ell. I és que Anka va jurar que si mai algú el treia de la tomba, tornaria a la vida i convertiria els responsables en estàtues de pedra!

20:30 Els pingüins de Madagascar - Enredats a la xarxa / La pèrdua de la corona
tancar

Enredats a la xarxa / La pèrdua de la corona

Quan la direcció del zoo va decidir instal·lar tot de càmeres web al zoològic dels nostres amics, poc es pensaven que en Recluta s'acabaria convertint en una estrella de la xarxa! N'hi diuen el Patinet! Vols saber per què?! Més tard, el Capità, sense voler, farà que en Julien perdi la corona de rei. I l'hauran d'anar a buscar a les clavegueres..., que són plenes de rates!

20:56 Tom i Jerry - Dins la gossera
21:03 Tom i Jerry - Cal rescatar en robin
21:09 Bugs Bunny i els seus amics - El cadell del pare
21:16 Tom i Jerry - Un cadell net i polit
21:22 Tom i Jerry - El gat del Calypso
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Enamorada?
06:04 Megaminimals - Memòria d'elefant
06:10 Megaminimals - El vaixell del temps
06:16 La vaca Connie - La formiga aventurera
06:29 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

Durant l'excursió al bosc que ha organitzat el senyor Rasmussen per la classe d'en Matt, els nens han acabat despertant una criatura ben estranya i s'ha omplert tot de boira. En Xic no en té cap dubte: l'ha creat un monstre llegendari que s'envolta d'una boirina per poder-se camuflar, i així capturar les seves preses més fàcilment. La missió està servida...

06:40 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

Gràcies a una campanya de màrqueting molt agressiva, l'Agència Bovary ha acaparat tot el mercat dels monstres de Ciutat Alegre. Els Average han de contraatacar com sigui! Si no, hauran de tancar l'Agència Antimonstres! La seva oferta serà: "Per cada monstre que vencem, la casa neta us deixarem!" Avui els tocarà fregar... i de valent!

06:51 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

Avui Ciutat Alegre s'ha llevat plena de forats pertot arreu. Després de descartar els tèrmits, l'Agència Antimonstres ha descobert que es tracta d'un Nutroide, un monstre devorador fet de menjar. L'han de capturar abans que deixi tota la ciutat com un formatge suís. Però els Nutroides són molt difícils d'atrapar. I és que tots tenen un punt dèbil diferent!

Progrmació BD ....
21:30 Emissió TV3 per 3XL
00:01 El nan roig - Cap. 3 Red dwarf / equilibri de forces (i)
00:31 El nan roig - Cap. 4 Red dwarf / tot esperant a Déu (i)
01:02 Chuck - Cap. 23 En Chuck contra el Delorean
tancar

Cap. 23 En Chuck contra el Delorean

En Chuck decideix espiar la Sarah i descobreix que surt amb un home força més gran que ella. Desesperat, en Chuck mira d'advertir-la després de tenir una visió d'intersecció, però ella li assegura que no està en perill i li confessa la identitat de l'home misteriós. Mentrestant, l'Anna expressa el seu desig d'anar a viure amb en Morgan per obligar-lo a actuar com un adult d'una vegada per totes.

01:48 One piece - Agafeu les cinc claus! Els pirates del barret de palla contra els CP9.
tancar

Agafeu les cinc claus! Els pirates del barret de palla contra els CP9.

En Rocketman, on van en Ruffy i tota la colla, xoca contra la torre judicial. Quan l'Spandam se n'adona, autoritza els CP9 que matin els pirates, i ell fuig cap a la porta de la justícia i s'emporta la Robin. Mentrestant, els pirates reben la informació que la Robin porta unes manilles que només s'obren amb cinc claus, que tenen justament els cinc membres del CP9 que han quedat a la Torre Judicial. Per sort, la Chimney i en Gombe troben per casualitat el passadís secret per on l'Spandam s'emporta la Robin cap a la Porta de la Justícia.

02:14 Skins - Liv
tancar

Liv

La Liv continua enrotllant-se amb en Nick, tot i saber que hi ha en joc la seva amistat amb la Mini. De fet, està desil·lusionada amb la família, les col·legues i amb la vida en general. Aviat, però, coneixerà en Matty, amb qui viurà un dia ple de drogues, sexe i històries al límit de la llei que, al final de tot, la faran reflexionar.

03:00 El nan roig - Cap. 3 Red dwarf / equilibri de forces (i)
03:30 El nan roig - Cap. 4 Red dwarf / tot esperant a Déu (i)
03:59 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" presenta a la secció "Hàbils" un home amb una habilitat força peculiar. És capaç d'interpretar tot un repertori de cançons picant-se al cap. La "Macarena" o "Bon dia", dels Pets, en són algunes de les peces. També es podrà veure com s'ho passen els presentadors de "Más gente" fent el programa, com se les gasten alguns personatges de la televisió a "Això és el Bronx" i uns nens que s'han proposat deixar malament els seus entrevistadors. A més, el programa presentarà un home que atreu les abelles, els millors moments del "Polito" al "Cinquè mil·lenni", i, per contrarrestar les notícies depriments, aquesta setmana també el "Deformatiu". Un programa de 32 minuts, amb el millor de l'actualitat i la televisió, i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?"

04:33 Skins - Liv
tancar

Liv

La Liv continua enrotllant-se amb en Nick, tot i saber que hi ha en joc la seva amistat amb la Mini. De fet, està desil·lusionada amb la família, les col·legues i amb la vida en general. Aviat, però, coneixerà en Matty, amb qui viurà un dia ple de drogues, sexe i històries al límit de la llei que, al final de tot, la faran reflexionar.

05:18 Imp - Macarrons
05:20 Imp - Llum Negra
05:21 Imp - Cabells
05:23 Imp - L'experiment
05:24 Imp - Trampes
05:27 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" presenta a la secció "Hàbils" un home amb una habilitat força peculiar. És capaç d'interpretar tot un repertori de cançons picant-se al cap. La "Macarena" o "Bon dia", dels Pets, en són algunes de les peces. També es podrà veure com s'ho passen els presentadors de "Más gente" fent el programa, com se les gasten alguns personatges de la televisió a "Això és el Bronx" i uns nens que s'han proposat deixar malament els seus entrevistadors. A més, el programa presentarà un home que atreu les abelles, els millors moments del "Polito" al "Cinquè mil·lenni", i, per contrarrestar les notícies depriments, aquesta setmana també el "Deformatiu". Un programa de 32 minuts, amb el millor de l'actualitat i la televisió, i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?"