TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
07:30 Notícies 3/24
08:56 Notícies 3/24
09:27 Notícies 3/24
10:27 Notícies 3/24
11:27 Notícies 3/24
11:57 Notícies 3/24
12:34 Gent de mercats - Mercats de la Concepció de Barcelona, de la Masuca d'Igualada i Municipal de Tortosa
tancar

Mercats de la Concepció de Barcelona, de la Masuca d'Igualada i Municipal de Tortosa

Avui anem fins al mercat de la Concepció de Barcelona per conèixer l'Àngels Fisas, una paradista de fruites i hortalisses amb els camps al Baix Llobregat que agrairia que els dies tinguessin 25 hores. La seguirem tot un dia i la veurem compartir les feines del camp amb el seu fill i soci, el Lluís, un pagès que cultiva una trentena de varietats de tomàquets i no n'ha tastat mai ni un! Al mercat de la Masuca d'Igualada coneixerem les tres generacions de les Esquius i a una altra emprenedora incansable, l'Olga Rovira, creadora del "sushi català". Sense moure'ns de la Masuca prepararem una truita amb plantes "oblidades"; herbes silvestres recuperades per a la cuina per un grup de joves molt actiu, els de l'Eixarcolant. I pel riu arribarem a Tortosa, on el mercat, un temple construït a finals del segle XIX, és tota una font de vivències, com les que expliquen la Camencín, la Pepita o el Manolo, exparadistes, o la Carme Loras i el Jordi Sorolla, bacallaners en actiu. Anirem fins la serra del Cardó i del Boix a conèixer els últims pastors de cabres d'aquells paratges, que són els pares del carnisser Julián Montero, i comprovarem com el mercat de Tortosa segueix sent un centre de reunió i una galeria dels productes singulars de les Terres de l'Ebre. Tres mercats amb històries per triar i remenar!

13:41 Manduka - JOKE BOWL- ÒSCAR ANDREU
tancar

JOKE BOWL- ÒSCAR ANDREU

Amb l'Òscar Andreu aprendrem a fer un Poke Bowl, aquesta senzilla i complerta recepta que està tan de moda. També veurem amb un senzill experiment per què és important rentar-se bé les mans.

13:59 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:42 Escola d'infermeria - Pòlio
tancar

Pòlio

Una epidèmia de pòlio omple els hospitals de pacients. Calen més mans i els estudiants d'infermeria s'ofereixen voluntaris per ajudar. Les guàrdies llargues i l'esgotament donen lloc a noves relacions entre els personatges. L'Erik salva la vida d'una nena que s'ofega, i l'Anna té problemes amb un pacient que intenta assetjar-la i una cita amb en Christian, el gendre que el seu pare voldria tenir.

16:30 Escola d'infermeria - Secrets
tancar

Secrets

La relació secreta de l'Erik i la Nina continua, i a més ara l'Erik fa trampes als exàmens: comportaments perillosos que el posen en risc a ell i als seus companys, perquè en Bent continua entestat a posar fi al programa. Una malalta amb una creu gammada a l'esquena posa a prova l'amistat i la professionalitat de la Susanne i l'Anna. Al final, durant una festa que fan d'amagat a l'habitació, la Susanne li explica a la seva amiga que l'Erik està embolicat amb la Nina.

17:15 Vera - Aiguafosca
tancar

Aiguafosca

La policia ha recuperat un cos en un embassament. Es tracta d'Ethan Dewley, un noi de disset anys, i tot indica que la mort no ha sigut accidental. La comissària Stanhope descobreix que a la zona també hi havia Adam Jannen, un altre adolescent que feia bullying a l'Ethan. Uns dies abans, una dona havia denunciat un robatori prop del lloc dels fets que podria estar relacionat amb l'assassinat.

18:50 Hudson i Rex - Rex and the City
tancar

Rex and the City

Una parella deixa la seva relació en un restaurant, sense perdre les maneres, però aquella mateixa nit l'home apareix mort amb una fletxa clavada al pit. Tot investigant, es descobreix que mantenia múltiples relacions amoroses a la vegada, a través d'una aplicació de cites per internet. Sense disposar de cap nom real, només pseudònims de les dones en qüestió, l'inspector haurà de recórrer a la ubicació del restaurant i serà gràcies al tovalló amarat de llàgrimes de la dona que el Rex podrà localitzar-la.

19:31 Hudson i Rex - Justícia tardana
tancar

Justícia tardana

En Romeo Green surt de la presó després d'haver complert condemna per la mort d'un policia. Aquella mateixa nit, el germà del policia mort vol desvelar una notícia bomba en un programa de ràdio en directe. Però el maten abans que pugui parlar, al mateix lloc on va morir el seu germà. Al mateix temps, en Charlie comença a sospitar que en Romeo va ser un cap de turc i no va matar ningú.

20:18 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre. El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta. Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Marc Giró, Joan Grivé i Àlex Martínez, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:10 100 X 100 Tito
23:32 Gent de mercats - Mercats del Ninot, L'Hospitalet i Sarrià
tancar

Mercats del Ninot, L'Hospitalet i Sarrià

Aquesta setmana anem fins al mercat del Ninot de Barcelona, on coneixerem un peixater d'aquells de tota la vida, el Xavier, a qui acompanyarem a la llotja de Barcelona. Veurem com els cuiners del restaurant Disfrutar, un dels millors restaurants del món, creen un plat innovador i, sobretot, de mercat, ja que són clients del Ninot. El Joan, un cuiner reconvertit en paradista, ens descobrirà tot un món darrere els tradicionals biquinis, i coneixerem l'Aurora, una cinèfila al capdavant del Videoinstan, un videoclub històric amb més de 46.000 referències, ara situat a l'esquerra de l'Eixample. A Sarrià ens trobarem amb els Margarit, una nissaga de xarcuters que uneix l'experiència de la Dolors amb l'empenta de la nova generació, els seus nebots Joan i Martí, dos germans molt joves que estan aprenent l'ofici a l'obrador familiar. I dels nouvinguts als històrics, com la centenària pastisseria Foix, que endolceix el barri des del 1886. No ens en anirem de Sarrià sense tastar les propostes gastronòmiques per menjar a casa del cuiner Jordi Vilà. A Santa Eulàlia, a l'Hospitalet de Llobregat, matinarem amb el Mingo, que serveix cafès i somriures des de darrere la barra del mercat. La Natàlia ens demostrarà que els joves també tenen lloc a les parades del mercat, i descobrirem els secrets del bacallà de la mà de la Montse i la Lourdes, dues germanes que, de bacallà, en saben un bon tros.

00:33 Pel.lícula - Gangster squad: Brigada d'elit
tancar

Gangster squad: Brigada d'elit

GANGSTER SQUAD: BRIGADA D'ELIT (Gangster squad) A la ciutat de Los Angeles, el 1949, hi regna el cap d'una banda del crim organitzat que es diu Mickey Cohen. Controla el joc, les drogues i la prostitució, i ha comprat prou autoritats per actuar impunement. El sergent O'Mara i una brigada escollida de policies reben les ordres de bandejar aquest criminal de la ciutat, però hauran d'actuar fora de la llei. Direcció: Ruben Fleischer ntèrprets: Josh Brolin, Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone, Robert Patrick, Michael Peña, Giovanni Ribisi, Anthony Mackie, Nick Nolte, Mireille Enos, Holt McCallany, Wade Williams, James Landry Hébert, Ambyr Childers, Jeff Wolfe, Jack McGee, Derek Mears Guió: Will Beall, basat en el llibre de Paul Lieberman Producció: Langley Park Productions i Lin Pictures, 2013 (Estats Units) Durada: 108 minuts Idioma versió original: Anglès Fotografia: Dion Beebe Música: Steve Jablonsky

02:21 Notícies 3/24
04:01 Rumba a l'estudi - Chakatunga
05:00 Folc a l'estudi - Aranjazza
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer. El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català". "El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:09 Concert - El Pessebre de Pau Casals
23:06 Un poema a l'exili. El Pessebre de Pau Casals i Joan Alavedra - Un poema a l'exili. El Pessebre de Pau Casals i Joan Alavedra
tancar

Un poema a l'exili. El Pessebre de Pau Casals i Joan Alavedra

La correspondència inèdita entre el mestre Pau Casals i el poeta català Joan Alavedra ens relata el naixement del poema "El Pessebre" i la seva conversió en una composició musical que es convertiria en un missatge de pau universal.

00:27 Per les teulades de les ciutats - Los Angeles
tancar

Los Angeles

Amb una població de prop de dinou milions, Los Angeles és l'àrea urbana més gran dels Estats Units després de Nova York. Un mosaic immens de barris tan diversos com nombrosos, connectats per unes carreteres i avingudes que sembla que no s'acabin mai. A les teulades i terrats diversos, de vegades luxosos, sovint publicitaris, o simplement reduïts a la seva missió de protecció dels edificis, els barris de Los Angeles expressen els seus caràcters singulars.

01:18 Concert - El Pessebre de Pau Casals
02:09 Un poema a l'exili. El Pessebre de Pau Casals i Joan Alavedra - Un poema a l'exili. El Pessebre de Pau Casals i Joan Alavedra
tancar

Un poema a l'exili. El Pessebre de Pau Casals i Joan Alavedra

La correspondència inèdita entre el mestre Pau Casals i el poeta català Joan Alavedra ens relata el naixement del poema "El Pessebre" i la seva conversió en una composició musical que es convertiria en un missatge de pau universal.

03:24 Gent de mercats - Mercats de la Concepció de Barcelona, de la Masuca d'Igualada i Municipal de Tortosa
tancar

Mercats de la Concepció de Barcelona, de la Masuca d'Igualada i Municipal de Tortosa

Avui anem fins al mercat de la Concepció de Barcelona per conèixer l'Àngels Fisas, una paradista de fruites i hortalisses amb els camps al Baix Llobregat que agrairia que els dies tinguessin 25 hores. La seguirem tot un dia i la veurem compartir les feines del camp amb el seu fill i soci, el Lluís, un pagès que cultiva una trentena de varietats de tomàquets i no n'ha tastat mai ni un! Al mercat de la Masuca d'Igualada coneixerem les tres generacions de les Esquius i a una altra emprenedora incansable, l'Olga Rovira, creadora del "sushi català". Sense moure'ns de la Masuca prepararem una truita amb plantes "oblidades"; herbes silvestres recuperades per a la cuina per un grup de joves molt actiu, els de l'Eixarcolant. I pel riu arribarem a Tortosa, on el mercat, un temple construït a finals del segle XIX, és tota una font de vivències, com les que expliquen la Camencín, la Pepita o el Manolo, exparadistes, o la Carme Loras i el Jordi Sorolla, bacallaners en actiu. Anirem fins la serra del Cardó i del Boix a conèixer els últims pastors de cabres d'aquells paratges, que són els pares del carnisser Julián Montero, i comprovarem com el mercat de Tortosa segueix sent un centre de reunió i una galeria dels productes singulars de les Terres de l'Ebre. Tres mercats amb històries per triar i remenar!

04:12 Cuina nòrdica amb Tareq Taylor - Estònia. Segona part
tancar

Estònia. Segona part

En aquest episodi, en Tareq visita per segon cop Estònia i, més concretament, les seves zones rurals, on descobreix una rica gastronomia tradicional que no impedeix que els estonians s'obrin a noves tendències i tècniques culinàries. Les receptes d'aquest episodi són porc amb púding de Yorkshire, kama amb nabius, i remolatxa amb formatge.

04:41 El món des de l'aire - Un viatge aeri a través de Suïssa. De l'abadia de Rheinau al Creux du Van
tancar

Un viatge aeri a través de Suïssa. De l'abadia de Rheinau al Creux du Van

Viatge aeri que recorre alguns dels principals monuments, poblacions i paisatges més representatius de Suïssa, visitant des de la impressionant abadia de Rheineau al castell de Küssaberg o a l'amfiteatre romà d'Avenches. També fa una parada a les principals ciutats del país, Zuric, Basilea i Berna, i en algunes de les seves modernes instal·lacions. Per acabar, visita el llac i la ciutat de Neuchâtel, i l'espectacular formació rocosa del Creux du Van.

05:06 Xarxa Natura - Boumort
tancar

Boumort

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

05:12 Xarxa Natura - Delta de l''Ebre
tancar

Delta de l''Ebre

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

05:18 L'illa del tresor - Carles Santos
tancar

Carles Santos

Artista dodecafònic i desbordant, Santos visita "L'Illa del tresor" la vigília de Tots Sants per ressuscitar els esperits de la paraula i la música: el mar i la pesca, la relació amb el piano, l'ànima de la paella i la seva apostasia són alguns dels arguments que travessen una conversa més que harmònica. Al seu costat, Joan Barril i Joan Ollé repassen i reinventen objectes funeraris i analitzen un inventari de diferents pols, mentre viatgem a les profunditats de la retina a través de les imatges del fotògraf Francesc Fàbregas.

05:45 Videoclips - Cactus - Gossa-te-la
05:48 Videoclips - Marialluïsa - Miracle
05:51 Videoclips - Pepet i Marieta - Per quinquennals
05:56 Videoclips - La Fùmiga - Equilibrios infinitos
Progrmació BD ....
06:01 Teo - En Teo dina al camp
tancar

En Teo dina al camp

El títol de la sèrie és el nom del seu protagonista: un nen pèl-roig d'uns quatre anys, inquiet i curiós, tendre i bon jan, que vesteix una granota i un jersei de ratlles. Coneixerem tot un seguit de personatges i situacions diverses que formen part de la vida quotidiana de qualsevol nen d'avui dia: la família, els amics, els animals.... Existeix tota una col·lecció editorial que es publica des del 1974, amb el nom "Teo descobreix el món".

06:07 Teo - En Teo i els esports urbans
tancar

En Teo i els esports urbans

Avui va d'esports! Veurem en Teo jugant a futbol amb els seus amics al carrer. Llavors, la mare se'ls endurà a ell i a en Pau a patinar al parc.

06:18 Tex - Gespa elàstica
tancar

Gespa elàstica

El Grog té un líquid que fa créixer l'herba, però s'ha de llançar amb molta mesura ja que una gota pot fer créixer deu metres d'herba. La Gigi li demana al Grog que llanci unes gotes al parc infantil perquè els nens no es facin mal en caure, però el despistat Bric llança sense voler tot el líquid a terra i l'herba comença a créixer desmesuradament fins a cobrir tota la vila. El Tex haurà de trobar l'Herby, un monstre que menja herba... El que no saben és que l'Herby es menja tot el que troba al seu pas.

06:28 Tex - La fruita de la discòrdia
tancar

La fruita de la discòrdia

Caminant pel bosc musical, el Tex es menja les notes de música d'un arbre partitura. Les notes que ha menjat alternaran la veu del Tex que, en lloc de parlar, cantarà òpera. Això serà un maldecap per a tots els habitants de la vila i l'amenacen de fer-lo fora de la vila si continua cantant, però el Tex no pot fer res per deixar de cantar òpera.

06:39 L'equip Spike - Àrbitres comprats
tancar

Àrbitres comprats

Avui es disputa el partit que dóna accés a les semifinals entre l'equip Spike i les Sublims. Madame A, fidel al seu estil i disposada a fer servir qualsevol mètode per desfer-se de les seves rivals, ha decidit segrestar els àrbitres oficials i substituir-los per uns de comprats. El partit comença de manera catastròfica, i les Spikers saben que si no el guanyen se'ls acabarà el torneig!

07:04 L'equip Spike - El retorn
tancar

El retorn

Després de quedar-se fora del torneig per la diferència de sets i encara abatut per l'eliminació del seu equip, en Lucky té un altre enfrontament amb Madame Amalia.

07:27 Bob, el manetes - La visita de l'inspector
tancar

La visita de l'inspector

El senyor Filiprim, cap d'inspectors d'Urbanisme, ha vingut a veure com van les obres de la Vall dels Gira-sols. El senyor Bonvent ha deixat clar a en Bob i a la Wendy que li han de causar molt bona impressió. Però sembla que el senyor Filiprim només es fixa en les coses que han fet malament... Hi poden fer alguna cosa les màquines?! No t'ho perdis!

07:36 Bob, el manetes - El tresor del Pessic
tancar

El tresor del Pessic

Avui és el primer dia del Pessic i està una mica espantat perquè encara no coneix ningú. L'encàrrec d'avui és fer el jardí del nou museu d'Obragran i la feina del Pessic és aprendre com treballen les altres màquines! Però ell no vol mirar només, ell vol treballar per poder formar part de l'equip! I demostrar que sap fer moltes coses, és clar!

07:45 Bob, el manetes - La gran idea del Llampec
tancar

La gran idea del Llampec

Avui s'ha decidit quina és la millor idea per reformar el pati de l'escola. El Llampec estava convençut que guanyaria la seva: una caseta dalt d'un arbre, però al final els nens han triat el circuit de jocs del Corró. El Llampec ha tingut una desil·lusió molt gran, però està decidit a demostrar que la seva idea era la millor del món. Vols saber com ho farà?!

07:54 Bob, el manetes - Golut, l'artista
tancar

Golut, l'artista

L'encàrrec d'avui és construir una sala totalment nova al costat del museu d'Obragran. Els l'ha fet en David Polsinós, pintor, escultor i director del museu! El Golut té moltes ganes de coneixe'l, i és que s'ha quedat impressionat de la mà de coses que sap fer! Però també està a punt de descobrir que ell, a més de saber fer forats, també és tot un artista!

08:06 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un cactus
tancar

El dia que el Henry va conèixer un cactus

El Henry coneix un cactus que viu en un centre de jardineria. El seu avi havia sigut ajudant del xèrif en un poble de l'oest i li encantaria poder imitar-lo. El Henry es convertirà en xèrif per endur-se el cactus d'ajudant a viure aventures a l'oest.

08:11 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un elefant
tancar

El dia que el Henry va conèixer un elefant

El Henry coneix un elefant que li explica coses de la seva família. El que li hauria fet més il·lusió seria haver conegut la seva rebesàvia, una mamut de l'última glaciació. El Henry es convertirà en home de les cavernes per ajudar-lo a buscar-la.

08:16 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un senyal de stop
tancar

El dia que el Henry va conèixer un senyal de stop

El Henry coneix un senyal de stop que treballa amb un agent cívic ajudant la canalla a travessar el carrer per anar a escola. Però l'agent cívic ve tard per culpa d'un embús i el Henry l'haurà de substituir per ajudar els nens a entrar puntuals a classe.

08:21 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer una màquina de videojocs
tancar

El dia que el Henry va conèixer una màquina de videojocs

El Henry coneix una màquina de videojocs que està trista perquè ningú ha arribat encara al final del seu joc de l'espai. El Henry s'ofereix a convertir-se en jove astronauta per entrar dins del joc i, seguint les instruccions de la màquina, completar-lo.

08:26 El Mic i els seus amics - El tió de Nadal
tancar

El tió de Nadal

Hi ha un personatge que descansa a sota d'una manta i menja mandarines. Segur que ja sabeu qui és!

08:53 La Franny i les sabates màgiques - Coses de micos
tancar

Coses de micos

Avui els peus de la Franny la duran fins a la selva, on hi coneixerà en Morrison, un mico que té por d'enfilar-se als arbres. La veritat és que li tremolen les cames només de pensar-hi, però la Franny està decidida a ajudar-lo. Aviat apareixerà la Zelda, una porqueta salvatge i molt decidida que es quedarà penjada d'un precipici. Ara en Morrison és l'únic que la pot salvar... Però, i la por?!

09:04 La Franny i les sabates màgiques - Quina murga de mosques!
tancar

Quina murga de mosques!

Avui els peus de la Franny la duran a viure una aventura inoblidable al cor de l'Àfrica. De seguida hi coneixerà el Banyut, un rinoceront que està molt enfadat perquè els insectes se l'estan menjant viu. Abans era amic d'un esplugabúfals, un ocell que es cruspeix tots els insectes, però es veu que s'han discutit. Com el pot ajudar la Franny?!

09:16 Perduts a Oz - Per la línea de les rajoles grogues
tancar

Per la línea de les rajoles grogues

La Dorothy i els seus amics entren a l'antiga línia de les Rajoles Grogues buscant-hi la màgia robada d'Oz amb la intenció de tornar-la a la Glinda. Però serà una aventura plena de perills ja que, a més d'enfrontar-se al Fitz, la Dorothy i la colla se les hauran amb els perillosos grunyiwogs, una raça d'éssers que viuen als túnels i que mengen munchkins com l'Ojo.

09:39 Perduts a Oz - Bona sort, galifardeus!
tancar

Bona sort, galifardeus!

La Dorothy, el Fitz, l'Ojo i l'Oest continuen avançant pels túnels de la línia de les Rajoles Grogues. De sobte, descobreixen que els noms estan tancant totes les sortides possibles per deixar-los-hi tancats per sempre. Els nois, però, en lloc de fugir, decideixen anar a avisar els grunyiwogs perquè es puguin salvar. I els grunyiwogs, a canvi, els diuen on poden trobar la màgia robada d'Oz.

10:01 L'Alícia i en Lewis - La vall de la Nit
tancar

La vall de la Nit

De vegades la foscor ens fa una mica de por per si s'hi amaga alguna cosa estranya... En Lewis ha d'anar a la vall de la Nit a buscar tecles de color negre per arreglar el piano i, com que a la vall on hi ha les tecles sempre és de nit, li fa una mica de por, i per això demana a l'Alícia si l'hi pot acompanyar.

10:12 L'Alícia i en Lewis - Una casa de reina
tancar

Una casa de reina

L'Alícia troba un nino de peluix al pati de l'escola i se'l vol quedar, tot i que sap que segurament és d'alguna altra nena que l'ha perdut... Al País de les Meravelles, la reina també es vol quedar la casa d'en Lewis perquè hi hagut un accident i el seu palau fa pudor. En Lewis es queda sense casa i sense les coses que hi ha a dins.

10:23 L'Alícia i en Lewis - Els aprenents de jardiner
tancar

Els aprenents de jardiner

L'Alícia i els seus companys de l'escola han de fer de jardiners. S'han d'endur una llavor a casa, plantar-la i fer créixer una planta. Però el professor ja els ha avisat que es necessita paciència, i l'Alícia de vegades no en té gaire. Llavors, decideix anar al País de les Meravelles a demanar-li al seu amic Lewis que l'ajudi a fer créixer la planta més de pressa. Però potser no serà gaire bona idea...

10:35 L'Alícia i en Lewis - Que no s'escapi la bombolla
tancar

Que no s'escapi la bombolla

De vegades, s'ha de disfressar una mica la veritat per no ferir els sentiments dels altres, però l'Alícia no n'és conscient i ofèn una mica el seu amic Bastien. Al País de les Meravelles, també està a punt d'ofendre la reina dient-li una cosa que és veritat, però que no se li pot dir directament perquè segur que s'enfadarà. I ai, quan la reina s'enfada!

10:48 Espies de veritat - Un joc infantil
tancar

Un joc infantil

Un pervers fabricant de joguines intenta controlar els adults de tot el món, convertint-los en nens. Clover intenta actuar d'una forma més madura per atreure Rick, un adult que l'adora.

11:09 Espies de veritat - Les fugitives
tancar

Les fugitives

Quan les espies apareixen a WOOHP per assumir una altra missió, es sorprenen del desplegament de vigilància. Hi ha hagut un robatori a un banc. Els agents WOOHP detenen les noies i les empresonen. Les noies no tenen opció d'escapar i estan obligades a trobar l'autèntic autor del robatori. Quan les espies es troben a un pas dels agents de WOOHP, que intenten localitzar-les, descobreixen que un home malvat del seu passat les ha clonat per incriminar-les. El lladre pretén utilitzar tot un exèrcit d'espies clonats per robar els bancs centrals de tots els països del món, i així fer-se amb la fortuna mundial i assegurar-se que els espies seran odiats vagin on vagin. Finalment, però, les noies aconsegueixen capturar l' atracador. D'altra banda, Clover acusa Mandy d'haver-li pres el seu nou look i el seu nou xicot.

11:30 Spirit, cavalcant en llibertat - La Lucky i el malson de les eugues àrabs
tancar

La Lucky i el malson de les eugues àrabs

L'Al, el pare de la Pru, ha de fer un viatge de feina el dia abans de tancar la venda d'unes eugues àrabs. Abans d'agafar el tren, deixa les eugues i el ranxo a càrrec de la seva filla. Les eugues són molt entremaliades i s'escapen de l'estable. Per acabar-ho d'adobar, el comprador arriba abans d'hora i la Pru, la Lucky i l'Abigail han de buscar una solució ràpida abans que torni l'Al i ho descobreixi tot.

11:52 Spirit, cavalcant en llibertat - La Lucky i les poltres intrèpides
tancar

La Lucky i les poltres intrèpides

Una representant de les Poltres de l'Oest, l'agrupació escolta on volen entrar la Lucky, la Pru i sobretot l'Abigail, ha d'anar a Miradero a entrevistar les noies. L'Abigail li ha preparat una presentació amb una cançó i tot, però arriba l'Snips i ho destrossa tot. Llavors, les tres amigues se'n van a buscar més materials per refer la presentació, i de cop i volta, les sorprèn una tempesta de pols.

12:14 En Grizzy i els Lèmmings - Aplicacions mòbils
tancar

Aplicacions mòbils

Els lèmmings proven, una per una, totes les aplicacions de la tauleta del guardabosc. Mentrestant, en Grizzy, afamat, regira els armaris de la cuina i comprova que estan buits. Però, quan s'adona que a la tauleta hi ha una aplicació GPS que pot indicar l'itinerari fins a la botiga de crema de xocolata amb avellanes més pròxima, en Grizzy triga poc a requisar-la als lèmmings sense contemplacions. La cosa, però, no queda aquí!

12:21 En Grizzy i els Lèmmings - Reproducció saltvatge
tancar

Reproducció saltvatge

En Grizzy i els lèmmings descobreixen l'última adquisició del guardabosc: una impressora 3D capaç de reproduir qualsevol cosa. Veient els lèmmings reproduir-se d'un en un, en Grizzy s'imagina decorant la cabana amb petites reproduccions d'ell mateix en miniatura. Abans, però, caldrà que es desfaci dels lèmmings, que només fan que enredar. Això sí, sense confondre'ls amb les seves rèpliques de resina, tan perfectes que enganyarien a qualsevol.

12:27 En Grizzy i els Lèmmings - L'os del costat
tancar

L'os del costat

Tot perseguint-se carretera avall, en Grizzy i els lèmmings descobreixen una estranya porta dimensional que comunica amb un món paral·lel. A l'altra banda, tot és aparentment igual: el mateix paisatge, la mateixa cabana del guardabosc. Aquí, però, la cabana és, de fet, un museu de la crema de xocolata amb avellanes dirigit per... un altre Grizzy i uns altres lèmmings, idèntics a ells però amb unes personalitats ben diferents.

12:35 En Grizzy i els Lèmmings - Zàping salvatge
tancar

Zàping salvatge

En Grizzy i els lèmmings fan malbé el comandament a distància de la televisió barallant-se per imposar cadascú el seu programa preferit. Buscant un comandament d'emergència, ensopeguen per casualitat amb un prototip d'alt secret de l'exèrcit canadenc que permet donar les ordres de "reproducció", "pausa" o "avançament ràpid" als éssers vius. Qui té el comandament mana!

12:41 En Grizzy i els Lèmmings - Atenció: Lèmmings il·limitats
tancar

Atenció: Lèmmings il·limitats

Els lèmmings descobreixen que, modificant el senyal de limitació de velocitat de la carretera, poden fer accelerar el trànsit de camions i crear un fort corrent d'aire perfecte pel seu fer volar estels extrem. En Grizzy, gens amant del soroll, estaria molt més content amb un "Stop!" o un senyal d'"Entrada prohibida". El conflicte està servit i esclata una "guerra senyalèctica".

12:48 Les Sisters - La festa del corconet
tancar

La festa del corconet

És l'aniversari de la Marine i la Wendy li vol organitzar la seva primera festa de gran. Al corconet li fa moltíssima il·lusió. Però es fa enrere quan descobreix que a les seves festes, els grans ballen enganxats i les noies i els nois es fan petons... ecs, quin fàstic! La Marine ha de sabotejar la seva festa, com sigui!

12:59 Les Sisters - Quin papa més enrotllat!
tancar

Quin papa més enrotllat!

El pare de la Wendy i la Marine ha de fer un còmic sobre els adolescents d'avui dia, però no se li acut cap idea. Segons la Marine és fàcil: només cal que s'inspiri en el seu entorn. Per exemple, en la Wendy, la seva filla adolescent. Al pare li encanta la idea i, ajudat per la seva filla petita, es dedica a espiar la Wendy per observar de prop una adolescent al seu medi natural.

13:12 Quin crac, l'Angelo! - El Club del Llibre
tancar

El Club del Llibre

L'Angelo ha hagut d'anul·lar tots els seus plans una altra vegada, perquè avui la mare i tots els seus amics del Club del Llibre es tornen a trobar a la sala d'estar per parlar de llibres avorrits. La missió d'avui és aconseguir que el Club del Llibre no es reuneixi mai més a casa seva. Començaran per l'estratègia de les trucades empipadores, però no se sap mai com es pot acabar la cosa!

13:19 Quin crac, l'Angelo! - Un dissabte amb en Manetti
tancar

Un dissabte amb en Manetti

La mare de l'Angelo ha convidat en Cooper a passar el dissabte a casa perquè jugui amb en Peter, i com que en Manetti, el busca-raons de la classe, és el seu germà gran, també l'hi ha convidat. L'Angelo no s'acaba de creure que hagi de passar el dissabte amb en Manetti, i està decidit a fer el que calgui per evitar-ho! Fins i tot a fer que el castiguin tot el dissabte a l'escola!

13:26 Quin crac, l'Angelo! - El rellotge no s'atura
tancar

El rellotge no s'atura

Avui és el Dia de la Mare, i com que l'Angelo i els seus germans no li han comprat res, han decidit fer-li una festa sorpresa. El problema és que només tenen mitja hora per organitzar-la, mentre els pares surten a comprar. Sembla gairebé impossible preparar una festa en 30 minuts, però si hi ha algú capaç de fer-ho és l'Angelo. Que comenci la gresca, que el rellotge no s'atura!

13:34 Quin crac, l'Angelo! - Els col·lecionistes
tancar

Els col·lecionistes

Demà al matí surt al mercat una edició superlimitada del Von Colzes, l'última figureta d'acció Megacames que els falta a l'Angelo i a en Sherwood per acabar la col·lecció, però només en donaran una caixa a cada botiga i la rifaran! L'única possibilitat que tenen de tenir la col·lecció sencera és interceptant les figuretes abans que arribin a la botiga.

13:44 La Pantera Rosa - Codol de companyia per a la Pantera Rosa
13:50 La Pantera Rosa - Seguint el rastre de la pantera solitaria
13:55 La Pantera Rosa - Visca la Pantera Rosa!
14:01 La Pantera Rosa - La pantera rosa; el gat i la mongetera gegant
14:06 La Pantera Rosa - En el rosa de la nit
14:15 El xai Shaun - El dia de la marmota
tancar

El dia de la marmota

Falta poc perquè arribi la furgoneta dels gelats i en Bitzer només pensa en la recompensa que li donaran quan tingui totes les feines fetes. El problema és que encara n'hi falten unes quantes i s'hi haurà d'afanyar molt si ho vol tenir tot enllestit a temps. En Shaun li pot donar un cop de pota, però ja saps que les presses no són pas la seva especialitat.

14:22 El xai Shaun - L'intrús
tancar

L'intrús

El granger ha encarregat al Bitzer que faci fora de la granja un corb que no para de fer la guitza. El Shaun ha tingut una idea de les seves i s'ha disfressat d'una manera molt enginyosa per espantar-lo. Ara el problema és que l'han confós pel lladre de gallines que fa temps que ronda per la granja! I això ja són paraules majors!

14:28 El xai Shaun - Els ànecs
tancar

Els ànecs

En Shaun i la resta d'ovelles s'acaben d'adonar que una parella d'ànecs els han pispat tot el jaç per fer-se un niu ben còmode damunt de la caseta d'en Bitzer. Si aquesta nit volen dormir calentons, ja es poden començar a espavilar! El que no saben és que aquests ànecs la saben molt llarga! I aquesta nit també volen dormir com reis!

14:34 El xai Shaun - A fer de Bitzer
tancar

A fer de Bitzer

El granger ha volgut passar el dia a soles amb en Bitzer, per estrènyer una mica més la seva relació. Tampoc no és bo treballar tot el dia. En Shaun, en canvi, no deixarà escapar l'oportunitat que se li acaba de presentar de fer d'encarregat de la granja. I de manar com fa en Bitzer! Aviat, però, s'adonarà que això de fer tantes coses alhora no és tan fàcil com sembla.

14:40 El xai Shaun - El secret d'en Bitzer
tancar

El secret d'en Bitzer

El granger ha decidit que ha arribat l'hora de posar-se en forma. Això sí, no ho farà sol: en Bitzer també haurà de fer tots els exercicis. El problema és que en Bitzer no està per orgues i s'estima més enginyar-se un pla secret per evitar els esforços innecessaris. Quan sàpiga per què s'havia de posar en forma, potser es penedirà de no haver-ho fet!

14:46 El xai Shaun - La mirada
tancar

La mirada

En Bitzer està més content que mai. Una cabra ha hipnotitzat en Shaun i ha fet realitat el seu gran desig: tenir una mica de pau i de tranquil·litat. El problema és que després d'en Shaun ha anat caient tot el ramat, sota la poderosa mirada de la cabra. En Bitzer aviat s'adonarà que sense en Shaun està perdut. Però com s'ho pot fer perquè torni a ser ell mateix?!

14:52 El xai Shaun - Quadre recte
tancar

Quadre recte

Estàs a punt de presenciar el partit de ping-pong del segle: en Shaun contra en Bitzer! Tot està a punt, els animals de la granja no paren de cridar, el partit cada cop es posa més emocionant. Tothom està pendent de la pilota! Bé, tothom no. Hi ha una guineu afamada que volta molt a prop i que està a punt de provocar una revolta a la granja de les que fan història!

14:58 El xai Shaun - Salvem l'abocador
tancar

Salvem l'abocador

El granger ha decidit construir un camp de golf als seus terrenys per impressionar la gent del poble. Això vol dir que en Shaun i el ramat es quedaran sense el seu estimat abocador, i una cosa així no la poden permetre de cap manera. Ara només falta trobar la manera de convèncer el granger que es faci enrere, i ja saps que a en Shaun, d'idees, no n'hi falten!

15:05 Manduka - CREMA CREMADA EXPERIMENTAL - ¿MAYDEN I NATÀLIA ( EXP CASEROS )
tancar

CREMA CREMADA EXPERIMENTAL - ¿MAYDEN I NATÀLIA ( EXP CASEROS )

Amb el Mayden i la Natàlia farem una crema catalana sorprenent, feta amb albergínia! Intentarem que millorin el seu català amb un joc ben divertit al llarg del programa.

15:25 Manduka fet a casa - Creps ràpides
tancar

Creps ràpides

En aquest capítol, la Paula Alós ens ensenyarà des de casa seva, com fer unes fantàstiques creps ràpides.

15:37 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i l'home invisible
tancar

Les Tres Bessones i l'home invisible

Les Bessones coneixen un científic que investiga la fórmula d'un medicament que necessita prendre amb urgència. Ell els explica que s'amaga en un centre comercial per culpa d'un experiment que l'ha fet tornar invisible¿ Allí, es diverteix espantant els clients i se sent l'home més poderós del món. Però les nenes descobreixen que és vergonyós i que es torna visible quan es posa vermell.

16:00 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i Tutankhamon
tancar

Les Tres Bessones i Tutankhamon

Les entremaliadures de les Bessones les han portades a Egipte, on acompanyen l'arqueòleg Howard Carter en el descobriment arqueològic més espectacular de tots els temps: la tomba de Tutankamon, el faraó nen. Però l'aventurer Belzoni i l'Avorrida no els ho posaran gens fàcil: les nenes s'enfrontaran a tempestes de sorra, als cocodrils del Nil i a la terrible maledicció del faraó¿

16:26 La família Teixó-Guineu - En Martís mana
tancar

En Martís mana

En Pinxo cedeix el seu lloc de cap de la colla a en Martís per anar a buscar nous a una noguera que n'és plena a vessar i evitar que els gats del poble se les quedin totes. Pel camí, en Martís s'haurà de guanyar el respecte de la Guineta i en Timbal, que en un principi se'l prenen a broma.

16:38 La família Teixó-Guineu - Un espectacle preciós
tancar

Un espectacle preciós

La Guineta, en Pinxo, en Timbal i la Trufa decideixen fer un espectacle per als seus pares. Entre tots munten un petit escenari al mig del bosc, però en Pinxo vol ser el protagonista absolut de la funció, cosa que no agrada gens als seus germans, que el deixen plantat. En Pinxo assaja el seu esquetx en veu tan alta, que es queda afònic.

16:50 Bob, el manetes - En Bob i el porter
tancar

En Bob i el porter

En Bob està construint un parc que innaugurarà el germà del senyor Fardell, en David, un porter famós. La Panxona vol convèncer el Carbassot per jugar un partit de futbol, però no hi ha manera. I quan arribi en David Fardell, que jugaran?

16:59 Bob, el manetes - La Panxona va de càmping
tancar

La Panxona va de càmping

El senyor Rasclet ha decidit d'obrir un camping a la seva finca i en Bob l'ha de tancar i instal·lar-hi dutxes. La Wendy i la Jenny se n'han anat de vacandes, i la Panxona, que també hi volia anar, demana a en Bob de sortir una nit a acampar.

17:12 La Franny i les sabates màgiques - La iguana juga a pales
tancar

La iguana juga a pales

Avui unes sabates d'aigua portaran la Franny a viure una aventura frantabulosa a les Illes Galápagos. Allà hi coneixerà la Lola i la Dolores, una foca i una tortuga que els encanta jugar a pales, però que els fa molta por la Ingrid, segons elles un monstre esgarrifós. La Franny aviat els farà veure que la Ingrid és molt simpàtica... i que en sap molt, de jugar a pales!

17:23 La Franny i les sabates màgiques - La Lily del far
tancar

La Lily del far

Avui la Franny aprendrà que jugar sola també pot ser molt divertit. I és que unes botes de caminar la portaran a conèixer la Lily, la filla dels guardes d'un far que té unes vistes frantastiquíssimes! A la vora no hi ha més cases, ni més nenes, però la Lily sempre té molt bones idees per no avorrir-se tota sola. Les acompanyes a buscar nabius amb les pintures i l'estel?!

17:34 El Mic i els seus amics - Panses i figues
tancar

Panses i figues

Al Mic i els seus amics els agraden aquests dies que fa fred, brilla un estel i canten cançons: És Nadal!

17:59 Una mà de contes - Flora la professora
tancar

Flora la professora

La Flora és mestra i es passa el dia entre llibres pensant treballs i exercicis per poder fer bé la seva feina. Vol que els seus alumnes aprenguin molt, i quan un virus dolent obliga a tothom a quedar-se tancat a casa.

18:08 Una mà de contes - Bernat, fort com un ós
tancar

Bernat, fort com un ós

"Una mà de contes" és un espai dedicat a explicar els contes de tota la vida mentre un il·lustrador els va dibuixant. A "Una mà de contes", una veu en "off" explica un conte mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques pictòriques diverses: aquarel·la, dibuix, collage... El procés es mostra en pla curt, de manera que només es veuen la il·lustració i les mans de l'artista plàstic; d'aquí el nom d'"Una mà de contes" i dels blocs, que agrupen els contes de cinc en cinc, com els dits de la mà. En principi es faran contes clàssics, i la intenció, a la llarga, és crear una antologia de contes populars en català que sigui de referència per a les famílies catalanes. La durada de cada conte és, aproximadament, de 7 minuts. Aquest espai no incorpora cap tècnica d'animació. Pretén fonamentar el seu interès en la fascinació que pot provocar en els nens el fet de veure el procés d'elaboració de les il·lustracions. D'altra banda, pot resultar especialment estimulant per a nens i nenes amb interessos dirigits a l'expressió plàstica i artística. Els autors Tots els dibuixants tenen experiència en el món de la il·lustració, encara que els seus noms no són especialment coneguts. La banda sonora de cadascun dels contes també està composta originalment per un músic. Les locucions en "off" van a càrrec de veus amb experiència reconeguda en el mitjà. Versió radiofònica Tots els contes tindran una versió especial adequada a la seva emissió per ràdio a Catalunya Cultura. Aquesta versió es diferencia principalment de l'audiovisual pel fet que els personatges protagonistes dels contes parlen i dialoguen entre ells. L'acció argumental i, evidentment, els personatges són totalment comuns. Equip Direcció i realització: Manuel Barrios Adaptació guió: L. M. Hernández Ripoll, "Txusqui" Producció: Laia Gimó Locucions TV: Dolors Martínez Música original: "Pantxulo" Il·lustracions: Toni Llobet, Martí Ribas, Pep Presas, Toni Benages, Marie Nigot Direcció versió ràdio: Dolors Martínez Locucions ràdio: Dolors Martínez i altres veus de l'equip de dramàtics de Catalunya Cultura (Abril 2001)

18:17 Els esclataneu - Espiant en Sami
tancar

Espiant en Sami

En Sami troba una cosa en un tronc buit i no la vol ensenyar a ningú. Mentrestant, la Violet i els altres, que es proposaven jugar a espies, sospiten del seu amic i munten una operació per esbrinar què els amaga. El secret d'en Sami té potes i es belluga sol, i, quan en Sami es distreu donant explicacions a la resta de la colla, s'escapa i el perden de vista. Només sumant esforços aconseguiran atrapar-lo.

18:22 Els esclataneu - El singlot
tancar

El singlot

En Tomas construeix un castell de neu per a en Terry, el seu pingüí de peluix, però la Kiki, que té singlot, l'hi desbarata sense voler una vegada i una altra. La Violet intenta ajudar i prova de tot per fer-li passar el singlot a la seva amiga, sense gaire èxit. Un ensurt descomunal provocat pel pingüí de joguina donarà lloc al desenllaç definitiu.

18:27 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Silenci
tancar

Silenci

Arriben a París el mànager Bob Roth i el seu fill, el discjòquei XY, un noi sense cap talent. Com que no tenen cap idea pel nou disc, acaben robant la melodia i els dissenys del grup que tenen la Rose, el Luka i els seus amics. Quan el Bob Roth es nega a reconèixer el robatori, el Luka s'enfada molt, i l'Esfinx aprofita aquesta ràbia per akumatitzar-lo.

18:49 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - L'Oni-Chan
tancar

L'Oni-Chan

La Lila és una alumna molt mentidera, que està avesada a aconseguir tot el que vol, i ara s'ha encapritxat de l'Adrien. Quan la Kagami, la companya d'esgrima de l'Adrien, se n'assabenta, s'enfada molt i té un atac de gelosia. L'Esfinx aprofita aquesta ràbia i gelosia per akumatitzar-la i convertir-la en l'Oni-Chan, una malvada que perseguirà la Lila allà on vagi.

19:10 Les Sisters - La cangur
tancar

La cangur

La Wendy està supercontenta: guanyarà uns calerons cuidant la neboda petita de la senyora Georgette mentre passa la tarda amb el seu Maxence. Però quan veu que a la jove parelleta els cau la bava amb la petitona, a la Marine se li fica al cap que la seva germana voldrà tenir un munt de fills, se n'anirà de casa i la deixarà sola. Només hi ha una solució: aconseguir que avorreixi els nens petits per sempre.

19:22 Les Sisters - El senyor Renill
tancar

El senyor Renill

A la Marine li encantaria tenir un senyor Renill, un conill de peluix que ha vist en un programa de televisió. Els seus pares diuen que li regalaran el nino amb la condició que millori aviat els resultats escolars. Cap problema! El que passa és que a la Marine, l'escola li costa. El corconet necessitarà que la seva germana l'ajudi a fer els deures, però la Wendy ha quedat amb el Maxence i no està gaire disposada a donar-li un cop de mà.

19:36 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El cavall d'en Lubin
tancar

El cavall d'en Lubin

El xèrif es vol emportar el cavall d'en Lubin, un noi camperol, com a pagament dels deutes contrets per la seva família. En Robin li proposa a en Lubin que participi en la cursa de cavalls organitzada pel príncep Joan i pagui els deutes amb els diners del premi. Però el xèrif reconeix el vailet i li confisca el cavall. En Robin haurà de posar en marxa tot el seu enginy per ajudar en Lubin.

19:48 Robin Hood, el trapella de Sherwood - La caça de l'home
tancar

La caça de l'home

El príncep Joan ha contractat el rastrejador més bo del reialme per capturar en Robin! Tenaç i gran coneixedor de la seva feina, en Harry la Hiena té fama de no rendir-se mai. Comença una persecució sense quarter, i en Robin, amb l'ajuda de la Marian i dels seus amics Tuck i Petit John, haurà d'aconseguir treure's la Hiena de sobre.

20:00 Info K - Especial Drets dels nens
tancar

Especial Drets dels nens

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS. Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip: Direcció i presentació: Laia Servera Producció: Edgar Ger Realització: Marta De Lucas Cap d'edició: Eva Varas Redacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria Vilanova Ajudant de realització:Jordi Ysas Postproducció vídeo: Lluís Xufré Producció Executiva: Belén Samper

20:24 La Pantera Rosa - Plasma rosa
20:30 La Pantera Rosa - Mantinguem el bosc rosa
20:35 La Pantera Rosa - La pu}a rosa
20:40 La Pantera Rosa - Taf-taf rosa
20:46 La Pantera Rosa - Una mosca al rosa
20:52 La Pantera Rosa - Bona nit rosa
20:57 Sam Fox: Aventures extremes - Setge a la serp
tancar

Setge a la serp

En Rikki es queda a dormir a casa d'en Sam precisament la nit que hi ha un cicló que amenaça zones poblades. A causa de la tempesta, un arbre trenca una finestra i un taipan, que és una serp molt verinosa, es cola a la casa. De cop i volta, també se'n va la llum. I en Sam, a les fosques, ha de capturar el taipan com sigui. Amb el problema afegit que per la casa també hi corre un pitó d'un amic d'en Jordan.

21:21 Herois amb cua - El gat
tancar

El gat

Quan el gos dels veïns ataca el Jeremy, un nen americà de quatre anys, a davant de casa seva, passa una cosa increïble: la seva gata, la Tara, que se l'estima molt, es tira a sobre del gos amb tanta ràbia que el fa fugir corrent. Els detectius d'animals troben que aquest cas és molt interessant i investigaran si la Tara va atacar el gos per protegir el nen.

21:49 La Pantera Rosa - Mallot rosa
Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:17 Campiones - Maria Rosa Tamburini, passió per l'hoquei patins
tancar

Maria Rosa Tamburini, passió per l'hoquei patins

Maria Rosa Tamburini, referent i pionera de l'hoquei patins català. Amb 34 anys i 25 temporades al PHC Sant Cugat, es retira el 2020. Tamburini reflexiona sobre l'evolució d'un esport que ha canviat molt des que hi va començar a jugar.

06:24 Especials Esports - 360: Campanya Orgullosa
06:31 Vela - Vendée Globe 2020 Cap. 7
07:00 Onze
08:31 Roda de Premsa - Roda de premsa Koeman
08:48 Especials Esports - 360: Campanya Orgullosa
08:55 Programes Externs Esports - Pure Outdoor cap. 68
09:19 Programes Externs Esports - Pure Outdoor cap. 72
09:43 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.1
09:56 Aire Lliure - Aigües gironines
tancar

Aigües gironines

Aigües gironines La cantant Judit Neddermann i el director de cinema Albert Serra seran els dos convidats de Judit Mascó en el primer programa de la segona temporada d'"Aire Lliure". Al costat de Quim Fontané, campió del món d'estil lliure, la Judit practicarà les tres modalitats del piragüisme: aigües tranquil·les, aigües braves i a mar obert. Al final, n'haurà d'escollir una.

10:38 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.6
10:52 Horitzons - Laos, al ritme del Mekong
tancar

Laos, al ritme del Mekong

Laos és el germà tímid del sud-est asiàtic, atrapat entre els dos gegants que són el Vietnam i Tailàndia i, durant molt temps, allunyat de les mutacions del món modern. Discret però ple de riqueses, el "país del milió d'elefants" ofereix una multitud d'experiències, des de la capital Vientiane, encantadorament antiquada fins als magnífics temples de Luang Prabang, la vil·la reial arraulida als meandres del Mekong. Però Laos també són muntanyes i planes elevades on es troben pobles com els Hmong, que insisteixen a mantenir el seu estil de vida ancestral. Explorar Laos és una mica retrobar els vestigis d'una Àsia que és una font eterna de fantasia i de meravella per als viatgers.

11:44 Viure als Pirineus- A banda i banda - Vanesa Freixa, Cédric Lacraberie i Yann Brianti - Primavera
12:38 Thalassa - L'aventura de les anguiles
12:57 Rutes per Euskal Herria - La selva d'Irati
tancar

La selva d'Irati

Avui seguirem una ruta prehistòrica que arrenca al poble d'Ochagavía -a la vall navarresa de Salazar-, travessa la serra d'Abodi i penetra en un oceà de fajos i avets. A l'altra banda s'estenen les grans pastures de la Baixa Navarra, un territori sagrat ple de misteriosos monuments megalítics. Acompanyeu-nos en aquest emocionant viatge pel bosc més llegendari d'Euskal Herria: la selva d'Irati.

13:22 Rutes per Euskal Herria - La costa de Matxitxako
tancar

La costa de Matxitxako

El cap de Matxitxako és la proa del País Basc, l'extrem nord del territori. En aquest tram de costa es concentren els paisatges més espectaculars del litoral. Illots deserts, els penya-segats més alts del Cantàbric, roques en un equilibri inversemblant, platges salvatges, cales solitàries i penínsules unides a terra per un fil. A molts d'aquests llocs només s'hi accedeix pel mar, i així us convidem a cobrir aquesta ruta: solcant la costa de Matxitxako.

13:49 Karakia - Grethel (Chiriquí) / Dipesh (Katmandú)
tancar

Grethel (Chiriquí) / Dipesh (Katmandú)

Segons els indígenes ngäbe-buglé, la vall de la lluna es troba a l'oest de Panamà. Almenys així és com anomenen el Chiriquí, la regió de la Raquel i la Grethel, un petit i divers territori, exemple del mestissatge gastronòmic i cultural que conviu al país. Els seus plats són una barreja dels productes de la seva fèrtil terra i de les diferents herències colonials que s'hi fan presents abans i després de la construcció del canal. La rebosteria adopta moltes d'aquestes 'maneres', com en la tarta de tres leches o amb els almojábanos, un llegat àrab que viatja amb els espanyols. Arròs, guandú, porc adobat i diferents verdures completen aquest àpat chiricano. En Dipesh és newar, l'ètnia originària de la vall de Katmandú. Allà, el nepalès ha guanyat terreny com a llengua del país, i el newari, que encara es parla, ja gairebé no s'escriu perquè no s'ensenya a l'escola. Aquí, a poc a poc, ha anat superant la barrera idiomàtica. Només porta dos anys a Santpedor, el poble de la dona, la Gisel·la, i la seva adaptació ha estat gradual. Li ha costat, sobretot, pel que fa a la cuina, ja que sempre enyora els gustos picants i forts dels plats nepalesos de força influència índia pel que fa a les espècies i als curris. Ara, fins i tot, la família i els amics s'han acabat adaptant una mica al seu paladar i accepten plats amb el toc final del bitxo sofregit amb comí. Així s'acaba, per exemple, l'alu kankro ko atzar, una gustosa amanida de patata.

14:25 Cuina nòrdica amb Tareq Taylor - Estònia. Segona part
tancar

Estònia. Segona part

En aquest episodi, en Tareq visita per segon cop Estònia i, més concretament, les seves zones rurals, on descobreix una rica gastronomia tradicional que no impedeix que els estonians s'obrin a noves tendències i tècniques culinàries. Les receptes d'aquest episodi són porc amb púding de Yorkshire, kama amb nabius, i remolatxa amb formatge.

14:56 L'Amèrica Llatina salvatge - Els Andes: Un món entre núvols
tancar

Els Andes: Un món entre núvols

Els Andes són la serralada més llarga del món, que s'estén al llarg de tota l'Amèrica del Sud. Des de les selves nebuloses de les muntanyes fins als altiplans desèrtics a gran altitud, les plantes i els animals que hi viuen s'han adaptat als extrems. La calor del desert, l'aire enrarit de les muntanyes i les nits sota zero fan que cada dia en aquesta regió s'esdevingui la lluita per la supervivència més dura del planeta.

15:48 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.3
16:05 Aire Lliure - Laietània
tancar

Laietània

Laietània En el segon capítol, Judit Mascó tindrà diversos mestres. Mag Lari li ensenyarà jocs de mans; al costat de Miquel Lozano, ¿subcampió del món d'apnea¿ aprendrà a controlar la respiració i amb els Capgrossos de Mataró farà castells. També viurà una experiència excepcional al temple de la Sagrada Família.

16:49 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.4
17:01 Programes Externs Esports - Expedició a l'Àrtic. Groenlàndia
17:23 Handbol: EHF Champions - 3r. i 4rt. lloc Final Four
20:00 Handbol: EHF Champions - Final Final Four
22:15 Gol a gol - Gol a Gol
tancar

Gol a Gol

Dissabte i diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de Esport3 el veterà programa "Gol a gol", que oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol. Presenta: Xavi Valls

00:05 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

00:28 Gol a gol - Gol a Gol
tancar

Gol a Gol

Dissabte i diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de Esport3 el veterà programa "Gol a gol", que oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol. Presenta: Xavi Valls

02:16 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

02:39 Handbol: EHF Champions - Final Final Four
04:30 Vela - Vendée Globe 2020 Cap. 7
04:57 Programes Externs Esports - Pure Outdoor cap. 68
05:21 Programes Externs Esports - Pure Outdoor cap. 72