TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

08:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

09:27 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

10:26 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

11:27 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

11:55 Futbol Femení - Barça-Betis
14:01 Zona zàping - Supercampiones
tancar

Supercampiones

Aquesta setmana el Zona Zàping compta amb la participació del grup Ginestà, format pels germans Júlia i Pau Serrasolses, que estrenen al Top 1 "Somni",el tema que serveix d'avançament del seu nou disc.
Al "No te la fotis" els nostres espectadors ens fan arribar sobretot imatges de neu, amb diverses caigudes amb esquís, trineus, snowboards o patinant sobre gel. O, fins i tot, caient del telecadira.
El protagonisme de la setmana se l'enduen les connexions en directe on el més important no és el que diu la reportera, sinó el que passa al darrera. Veurem també el millor del triomf del Barça a la Supercopa, i el de l'Asisa Borges Vall en tenis taula, amb un parell de punts espectaculars.
A més, les millors imatges de l'Open d'Austràlia de tenis, un salt de 2.160 graus als X games, i un resum del més accidentat del ral.li Montecarlo.

14:30 Telenotícies migdia
15:49 Tarda de cine - Comissari Dupin. Onades bretones
tancar

Comissari Dupin. Onades bretones

COMISSARI DUPIN. ONADES BRETONES (Kommissar Dupin. Bretonische brandung)

Direcció: Matthias Tiefenbacher
Guió: Gernot Gricksch (Novel·la: Jean-Luc Bannalec)
Producció: Filmpool Fiction
País: Alemanya
Any: 2014
Durada: 90 minuts
Fotografia: Klaus Merkel
Música: Biber Gullatz, Andreas Schäfer
Intèrprets: Pasquale Aleardi, Annika Blendl, Ludwig Blochberger, Marion Breckwoldt, Vincent Byrd Le Sage, Alicia Ducout, Vincent Furic, Lucie Heinze, Albert Kitzl, Waldemar Kobus, Jean-Marie Le Clerre, Alma Leiberg, Jan Georg Schütte, Marie-Lou Sellem, Wichard von Roell, Michael Wittenborn

A deu milles marines de Concarneau, a la platja de la pintoresca illa de Saint Nicolas, hi apareixen tres cadàvers, els d'en Lucas Lefort, el propietari de l'escola de vela de l'illa; el de Yannug Konan, un empresari de la construcció amb fama d'estafador i el del ric vividor, Grégoire Pajot. Quan Dupin descobreix que els tres homes, després d'una vetllada ben regada amb vi al restaurant de l'illa, van sortir a navegar malgrat els avisos de tempesta, està temptat de tancar el cas i considerar-lo un tràgic accident. Però l'informe del forense constata que les víctimes, a més d'alcohol, tenien un elevat nivell de tranquil·litzants a la sang. La hipòtesi de l'accident, per tant, no sé sostè: es tracta d'un triple assassinat.

17:26 Tarda de cine - Algú ens vigila
tancar

Algú ens vigila

ALGÚ ENS VIGILA (Der beobachter)

Direcció: Andreas Herzog
Guió: Charlotte Link (Obra: Stefan Wild)
Producció: UFA Fiction
País: Alemanya
Any: 2015
Durada: 94 minuts
Música: Christopher Bremus, Steven Schwalbe
Intèrprets: Cia Allan, Karoline Eichhorn, Mark Frost, Georgia Hehir, William Houston, Tom Knight, Helen Latham, Kathryn O'Reilly, Lloyd Owen, Christiane Paul, Nigel Peever, Andreas Pietschmann


Tres assassinats violents tenen desconcertada la policia de Londres. Tot i que sembla que han estat comesos per un únic autor, cap sembla tenir un mòbil clar i no hi ha gairebé cap connexió entre les tres víctimes, dues dones d'edat avançada i el marit de Gillian Ward, la protagonista. La Gillian és mare d'una adolescent i amant de John Burton, un expolicia que es va veure obligat a deixar el cos després de rebre una denúncia per assetjament sexual i que decideix investigar el cas pel seu compte. A mesura que avanci la investigació, anirà descobrint una història d'abusos, soledat i venjança, sense sospitar que la pròxima víctima podria ser molt a prop seu.

19:07 Res és impossible - David Verdaguer, Clara Segura-Ivan Labanda,Maialen-Sílvia Abril
tancar

David Verdaguer, Clara Segura-Ivan Labanda,Maialen-Sílvia Abril

En aquest episodi, David Verdaguer i Clara Segura mostren la seva devoció pels jocs de màgia de l'Antonio. L'actor i actriu ens expliquen els seus plans més immediats, com la gravació, per part de Verdaguer, de la segona i esperada temporada del programa de TV3, "Tabús". L'actriu Sílvia Abril ens parlarà de la seva faceta com a escriptora de llibres infantils i el "coach" d'"Operación Triunfo" i actor de Polònia, Ivan Labanda i una de les alumnes més estimades de l'acadèmia, la basca Maialen Gurbindo, ens revelaran com ha estat la seva relació a l'última edició del concurs de música El grup de rumba i ska fundat a Montcada i Reixac, "La Pegatina", ens presentarà la cançó "Como se hacen las flores", el primer single del seu nou àlbum, "Darle la vuelta"., i la companyia barcelonina "Brodas Bros" oferirà un número de dansa urbana.

20:04 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

21:00 Telenotícies vespre
22:04 Preguntes Freqüents - La crisi d'Ucraïna amb Santiago Niño-Becerra i Eugeni Bregolat, l'extrema dreta amb Jordi Borràs i Xavier Rius
tancar

La crisi d'Ucraïna amb Santiago Niño-Becerra i Eugeni Bregolat, l'extrema dreta amb Jordi Borràs i Xavier Rius

FAQS programa presentat per Cristina Puig per omplir la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat.
Serà amb Santiago Niño Becerra, catedràtic d'Economia; Jordi Borràs, fotoperiodista; Xavier Rius Sant, periodista i escriptor, i Leonardo Schwebel, periodista mexicà. L'actuació musical anirà a càrrec de Dave Zulueta, que interpretarà la cançó "El meu carrer", una versió d'un dels temes més mítics de Joan Manuel Serrat.

01:38 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

02:08 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

02:30 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:00 Rumba a l'estudi - El Fugitiu
04:59 Folc a l'estudi - Flowk
Progrmació BD ....
21:55 Res és impossible - Madrid
tancar

Madrid

Viatgem a Madrid per saber la història de Justo, un home que ha construït una catedral amb les seves mans, l'obra de tota una vida. Pel camí, molta màgia de carrer i la visita a la concentració de la selecció espanyola de bàsquet en plena preparació de l'Eurobasket.

22:19 Res és impossible - Marràqueix
tancar

Marràqueix

En aquesta ocasió, l'Antonio marxa d'Europa per visitar l'enigmàtica ciutat de Marràqueix, una ciutat on cada carrer i cada persona té una història extraordinària per explicar. La màgia hi fluirà d'anada i de tornada per inspirar l'Antonio, perquè a Marràqueix res és el que sembla, però tot és possible. Descobrirem la història del propietari d'un "riad" que ha visitat tots els països d'Àfrica, caminant durant 2 anys. I, abans d'agafar l'avió, anirem a sorprendre Ricky Rubio.

22:43 Res és impossible - Barcelona
tancar

Barcelona

En aquesta ocasió l'Antonio Díaz es queda a casa seva, a Barcelona. Al llarg del capítol de "Res és impossible" dedicat a la capital catalana, veurem com l'Antonio transmet la seva màgia a tots aquells que tenen la fortuna de presenciar els seus fantàstics números d'il·lusionisme. L'Antonio visitarà la Rambla, les fonts de Montjuïc, el parc de la Ciutadella, el mercat de la Boqueria i molts altres indrets emblemàtics de Barcelona, on, com sempre, sorprendrà amb màgia i bon humor tothom qui trobi.

23:08 Res és impossible - Roma
tancar

Roma

Antonio Díaz, el "mago pop", viatja en aquesta ocasió a Roma per sorprendre els vianants amb la seva màgia i la seva capacitat per il·lusionar.
Des d'espais romans tan emblemàtics com la Fontana de Trevi, el Panteó d'Agrippa o el Colosseu, Antonio Díaz fascina tots aquells que tenen l'oportunitat de presenciar algun dels seus trucs de màgia. Els carrers i les places de la capital italiana són el marc en què l'il·lusionista captiva els improvisats espectadors amb cartes que sembla que tinguin vida pròpia, amb monedes que surten de les fonts o com hi ha objectes que, en mans del "mago pop" es poden convertir en d'altres en un obrir i tancar d'ulls.
En aquest episodi veurem també com les cantants Ana Guerra i Amaia reaccionen davant els trucs d'Antonio Díaz.

23:31 Tot el temps del món - Carlota Gurt
tancar

Carlota Gurt

Vam descobrir l'escriptura de Carlota Gurt quan va guanyar el Premi Mercè Rodoreda amb "Cavalcarem tota la nit", un recull de contes. "Sola" és la seva primera novel·la, on ens parla d'una dona que marxa a viure a una casa aïllada, a la natura, per intentar escriure. La soledat, i algunes notícies inesperades, faran que la seva experiència sigui diferent del que segurament s'esperava. Parlem amb Gurt de la seva protagonista i de la seva escriptura: d'on surt? També de l'exigència, de si es pot aprendre a escriure, de traduir, de lectures. I de molt més.
CAVALCAREM TOTA LA NIT Carlota Gurt Ed. Proa SOLA Carlota Gurt Ed. Proa
LA TRIA DEL PROGRAMA 2
LA VENJANÇA ÉS MEVA Marie Ndiaye Trad. Marta Marfany/Palmira Feixas Ed. Les Hores/Gatopardo
BENVINGUTS A AMÈRICA Linda Boström Knausgard Trad. Carolina Moreno Tena/Carmen Montes Cano Ed. Les Hores/Gatopardo
EL VESTIT DE TANT SE VAL Sylvia Plath Trad. Hara Kraan/Xesús Fraga Ed. Nórdica

00:13 La força de Babel - La força de Babel
tancar

La força de Babel

El segle XXI, la diversitat lingüística ja no és una maledicció bíblica, sinó una característica definitòria de les societats modernes. Un viatge en companyia d'Anna Solé, una jove economista que duu una vida veritablement multilingüe.

01:04 Res és impossible - Madrid
tancar

Madrid

Viatgem a Madrid per saber la història de Justo, un home que ha construït una catedral amb les seves mans, l'obra de tota una vida. Pel camí, molta màgia de carrer i la visita a la concentració de la selecció espanyola de bàsquet en plena preparació de l'Eurobasket.

01:29 Res és impossible - Marràqueix
tancar

Marràqueix

En aquesta ocasió, l'Antonio marxa d'Europa per visitar l'enigmàtica ciutat de Marràqueix, una ciutat on cada carrer i cada persona té una història extraordinària per explicar. La màgia hi fluirà d'anada i de tornada per inspirar l'Antonio, perquè a Marràqueix res és el que sembla, però tot és possible. Descobrirem la història del propietari d'un "riad" que ha visitat tots els països d'Àfrica, caminant durant 2 anys. I, abans d'agafar l'avió, anirem a sorprendre Ricky Rubio.

01:52 Res és impossible - Barcelona
tancar

Barcelona

En aquesta ocasió l'Antonio Díaz es queda a casa seva, a Barcelona. Al llarg del capítol de "Res és impossible" dedicat a la capital catalana, veurem com l'Antonio transmet la seva màgia a tots aquells que tenen la fortuna de presenciar els seus fantàstics números d'il·lusionisme. L'Antonio visitarà la Rambla, les fonts de Montjuïc, el parc de la Ciutadella, el mercat de la Boqueria i molts altres indrets emblemàtics de Barcelona, on, com sempre, sorprendrà amb màgia i bon humor tothom qui trobi.

02:15 Res és impossible - Roma
tancar

Roma

Antonio Díaz, el "mago pop", viatja en aquesta ocasió a Roma per sorprendre els vianants amb la seva màgia i la seva capacitat per il·lusionar.
Des d'espais romans tan emblemàtics com la Fontana de Trevi, el Panteó d'Agrippa o el Colosseu, Antonio Díaz fascina tots aquells que tenen l'oportunitat de presenciar algun dels seus trucs de màgia. Els carrers i les places de la capital italiana són el marc en què l'il·lusionista captiva els improvisats espectadors amb cartes que sembla que tinguin vida pròpia, amb monedes que surten de les fonts o com hi ha objectes que, en mans del "mago pop" es poden convertir en d'altres en un obrir i tancar d'ulls.
En aquest episodi veurem també com les cantants Ana Guerra i Amaia reaccionen davant els trucs d'Antonio Díaz.

02:38 Tot el temps del món - Carlota Gurt
tancar

Carlota Gurt

Vam descobrir l'escriptura de Carlota Gurt quan va guanyar el Premi Mercè Rodoreda amb "Cavalcarem tota la nit", un recull de contes. "Sola" és la seva primera novel·la, on ens parla d'una dona que marxa a viure a una casa aïllada, a la natura, per intentar escriure. La soledat, i algunes notícies inesperades, faran que la seva experiència sigui diferent del que segurament s'esperava. Parlem amb Gurt de la seva protagonista i de la seva escriptura: d'on surt? També de l'exigència, de si es pot aprendre a escriure, de traduir, de lectures. I de molt més.
CAVALCAREM TOTA LA NIT Carlota Gurt Ed. Proa SOLA Carlota Gurt Ed. Proa
LA TRIA DEL PROGRAMA 2
LA VENJANÇA ÉS MEVA Marie Ndiaye Trad. Marta Marfany/Palmira Feixas Ed. Les Hores/Gatopardo
BENVINGUTS A AMÈRICA Linda Boström Knausgard Trad. Carolina Moreno Tena/Carmen Montes Cano Ed. Les Hores/Gatopardo
EL VESTIT DE TANT SE VAL Sylvia Plath Trad. Hara Kraan/Xesús Fraga Ed. Nórdica

03:18 La força de Babel - La força de Babel
tancar

La força de Babel

El segle XXI, la diversitat lingüística ja no és una maledicció bíblica, sinó una característica definitòria de les societats modernes. Un viatge en companyia d'Anna Solé, una jove economista que duu una vida veritablement multilingüe.

04:09 La ciutat àrtica - Caçador i caçat
tancar

Caçador i caçat

Anchorage, la ciutat més poblada d'Alaska, està enclavada en un paratge natural on l'home i la bèstia es veuen abocats a conviure. Un dels animals que causen més preocupació és el llop, que hi està penetrant cada cop més buscant preses fàcils. Però aquest superpredador té un paper destacat en l'equilibri natural i, des d'institucions com el zoo d'Alaska, es fan mans i mànigues per a la seva conservació.

04:57 Thalassa - Paisatges
05:11 Forjant el futur - L'auge de l'enginyeria genètica
tancar

L'auge de l'enginyeria genètica

El camp de l'enginyeria genètica obre la porta a tot un ventall de possibilitats. La modificació del genoma dels éssers vius permet millorar la selecció artificial de les plantes i animals de què ens alimentem, i també és una via per tractar malalties com el càncer i trastorns d'origen genètic. Tot i la resistència que aquestes tècniques encara troben entre l'opinió pública, amb els controls ètics adequats l'enginyeria genètica podria millorar enormement no només la salut de la humanitat, sinó també la del planeta.

05:53 Videoclips - Senyor Oca - Bona amiga
05:57 Videoclips - Roba Estesa - Dolors
Progrmació BD ....
06:01 Rovelló - Convertit en reclam
tancar

Convertit en reclam

Després d'una trobada al bosc amb el guineuot Com Fuig, al Rovelló se li enganxa tant la ferum de la feristela que ben aviat li segueixen el rastre tots els caçadors de la contrada. Sense voler-ho, s'ha convertit en una presa...

06:29 La bruixa avorrida - La Bruixa Avorrida i els gorrers
tancar

La Bruixa Avorrida i els gorrers

Saps quins han estat els pitjors convidats que ha tingut mai la Bruixa Avorrida? La família de gorrers que se li van instal·lar al castell uns quants dies no ho oblidaran mai, el que va passar. I l'Avorrida tampoc, és clar...

06:35 La bruixa avorrida - La padrina
tancar

La padrina

L'Avorrida en fa de molt grosses, això ho sabem tots. De vegades, però, també és capaç de triomfar. Aquest cop, amb un encanteri, farà que un ogre es torni vegetarià. Ara, no t'ho perdis, perquè això no és res.

06:40 La bruixa avorrida - La bruixa cow-boy
tancar

La bruixa cow-boy

Ja saps que a l'Avorrida li agrada voltar per tot el món. Aquesta vegada se'ns en va, ni més ni menys, que a l'oest americà. A més, se n'hi va a fer de cow-boy en un espectacle de circ que no et pots perdre per res del món.

06:45 La bruixa avorrida - La Bruixa Avorrida, actriu de cinema
tancar

La Bruixa Avorrida, actriu de cinema

Ho sabies que l'Avorrida també és actriu de cinema? I no et pensis pas que és una actriu de segona, no. Amb la interpretació que ha fet, potser fins i tot és capaç de guanyar un Oscar.

06:51 Pat, el gos - Un regal que vola alt
tancar

Un regal que vola alt

La Lola ha preparat un regal sorpresa per celebrar l'aniversari del Pat, però per culpa d'una entremaliadura del Caputxet el regal se'n va volant per la finestra i la feina serà del Pat per recuperar-lo.

06:58 Pat, el gos - El malalt imaginari
tancar

El malalt imaginari

Tot i que a la seva mare no li fa cap gràcia, la Lola no pot evitar d'arreplegar animalons perduts o malalts i portar-los a casa per cuidar-los. Aquest cop els pacients seran els tres coloms arxienemics del Pat.

07:05 Pat, el gos - Lleveu àncores!
tancar

Lleveu àncores!

Mentre juga a pirates amb els seus amics Lucy i Hugo, la Lola descobreix astorada que el joier de la seva mare és buit. On poder haver anat a parar les joies? Només l'olfacte finíssim del Pat aconseguirà resoldre el misteri.

07:12 Pat, el gos - Enemiamics
tancar

Enemiamics

Mentre empaita el Pat pel carrer, el Tanc és atrapat per l'encarregat de la gossera, que, tot i els precs del Víctor, se l'emporta i el tanca en una gàbia. Encara que sempre s'estiguin barallant, el Pat decideix alliberar-lo.

07:19 Pat, el gos - Els deures de geometria
tancar

Els deures de geometria

La Lola treu una mala nota de geometria i té por de dir-l'hi a la seva mare, l'arquitecta! Tota la família va a jugar a bitlles, però la mare ha de tornar a casa a buscar les vambes de la Lola. El Pat farà tot el possible perquè la nota no caigui a les mans de la mare, i així la Lola podrà dir-l'hi ella mateixa.

07:25 Leo, el guardabosc - La galera
tancar

La galera

La Farah està molt amoïnada per un conflicte que ha vist sota el mar i demana ajuda als seus companys guardaboscos, el Leo i la Katie. Resulta que dos animals molt ferotges s'estan barallant des de fa estona. Sorprenentment, no es tracta d'animals enormes, sinó de dues petites galeres multicolors. El Rocky els explica que les galeres són molt agressives i que es llancen al combat si veuen possibilitats de guanyar-lo.

07:36 Leo, el guardabosc - La iguana verda
tancar

La iguana verda

Un petit llangardaix corre pel jardí del Leo. En realitat, segons li explica la Katie, és una petita iguana verda. El guardabosc Rocky també els comenta que les iguanes verdes no solen viure més d'un any en captivitat perquè la gent que les té de mascotes no les alimenta bé i no els proporciona tot el sol que necessiten. Els germanets se'n van corrents a la selva a buscar-li una casa com cal a la seva amiga.

07:49 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un os
tancar

El dia que el Henry va conèixer un os

El Henry coneix un os que vol hibernar, però que no troba lloc on fer-ho. El Henry es convertirà en guarda forestal per ajudar-lo a buscar un lloc ben acollidor i tranquil on pugui passar l'hivern fins a la primavera.

07:54 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer un contenidor d'escombraries
tancar

El dia que el Henry va conèixer un contenidor d'escombraries

El Henry coneix un contenidor de les escombraries que li explica què és el reciclatge. Però està amoïnat perquè l'escombriaire ha agafat vacances i no passarà a buidar els diferents contenidors. El Henry s'oferirà a fer-ho.

07:59 El dia que el Henry va conèixer... - El dia que el Henry va conèixer una esponja
tancar

El dia que el Henry va conèixer una esponja

El Henry coneix una esponja que neteja vidres. Té l'encàrrec de netejar tots els vidres de les cases d'un carrer abans d'una desfilada. El Henry es convertirà en netejador de vidres per donar-li un cop de mà a ella i al seu cubell.

08:04 Els mixets - Tresors!
tancar

Tresors!

Els mixets van a casa de l'àvia i es preparen per jugar, però l'àvia és molt patidora, tot ho troba perillòs i els mixets ja no saben com divertir-se... fins que descobreixen que l'àvia també pot ser molt Divertida.

08:08 Els mixets - Metges!
tancar

Metges!

El pares dels mixets els regalen un joc de metges i ells es disposen a anar a visitar els seus amics, un per un, que faran de pacients. Mentre van d'una casa a l'altra, fa tan mal temps que agafen un bon refredat.

08:13 Els mixets - Detectius!
tancar

Detectius!

La Dolça ha perdut la seva nina gateta i no la troba enlloc, de manera que en Flam farà servir els mètodes de deducció que ha après llegint els llibres de Sherlock Roncs per buscar pistes que l'ajudin a trobar-la.

08:17 Els mixets - El concurs de bellesa dels Mixets
tancar

El concurs de bellesa dels Mixets

La Mona organitza un concurs de bellesa. Els mixets volen anar-hi ben mudats i pentinats, però els seus pares els expliquen que la bellesa no només es veu per fora, sinó també per dins.

08:22 Els o-o-ossets - L'endreçador
tancar

L'endreçador

El Bucky ha instal·lat a casa seva un sistema de neteja i endreça automàtic. Així no li cal fer feines domèstiques i es pot dedicar a fer el mandrós tot el dia. Per demostrar-li al Bjorn com funciona el nou invent, el Bucky fa un gran escampall de coses per terra.

08:28 Els o-o-ossets - El conte del nap
tancar

El conte del nap

El Bucky està tip de trobar llavors a les síndries i es proposa crear-ne una varietat que no en tingui. Per aconseguir-ho inventa una màquina en què combina una síndria i un nap. Però en lloc de sortir-ne una síndria sense llavors, en surt un nap gegantí que no poden arrencar de terra.

08:33 El Mic i els seus amics - Parlem per telèfon
tancar

Parlem per telèfon

El Mic i els seus amics són al banc. En Cincsegons agafa el plàtan per trucar el Mic. Hola! T'estic trucant per telèfon. Hola, Cincsegons!

08:59 Robin Hood, el trapella de Sherwood - L'astròleg
tancar

L'astròleg

En Robin i la seva colla ajuden un astròleg que acaba de ser atracat pels bandits i l'acompanyen fins al poble perquè hi passi la nit. Allà, l'astròleg es guanya la confiança de la gent amb les seves prediccions, que els bandits fan realitat entrant a les cases a robar. En Robin aviat sospita que astròleg i bandits van d'acord i recorre a l'ajuda del drac Derke per aturar-los a tots.

09:10 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Un mal truc
tancar

Un mal truc

Al poble de Nottingham ha arribat un mag que fa les delícies de tothom. Fins que fa desaparèixer una bossa d'or del príncep i fuig cames ajudeu-me. Interceptat per en Robin, l'il·lusionista assegura que no hi té res a veure. En Robin li promet que esclarirà l'assumpte si s'entrega a la justícia per evitar quedar en evidència. En Robin i companyia descobreixen aviat el culpable, però aquest té un as a la màniga.

09:22 Sadie Sparks - El ball de Sant Vito
tancar

El ball de Sant Vito

La Sadie i en Gilbert són al laboratori fent classe de pocions d'amagat. L'entrenador entra i en Gilbert, perquè no els renyi, tira la poció en què treballen per l'aigüera. De sobte, tots els alumnes de l'institut comencen a contagiar-se d'unes ganes irrefrenables de moure's al ritme d'una cançó que en Gilbert no suporta i que és la que sonava al mòbil de la Sadie mentre feien la poció. En Blaine ajuda la Sadie a mirar de revertir els efectes de la poció escampada per tot l'institut a través de l'aigua.

09:33 Sadie Sparks - Tot al seu temps
tancar

Tot al seu temps

En Teepee està content perquè al vespre el cor de l'institut fa un concert que li interessa molt. Com que està impacient, li demana a la Sadie que faci un encanteri perquè el temps passi de pressa i sigui l'hora del concert. La Sadie accedeix, però l'encanteri no surt bé i el temps embogeix. La Lulu es posa especialment nerviosa perquè no pot entregar un treball. Entre tots, i amb la inestimable ajuda d'en Gilbert, arreglen el desastre.

09:43 Sadie Sparks - El concurs de mascotes
tancar

El concurs de mascotes

La Sadie discuteix amb la Val qui té la millor mascota i acaba accedint a participar en un concurs on es decidirà quina serà la futura mascota de l'institut. Aquest rampell d'impulsivitat li sortirà car, perquè la Val i en Prince tenen moltes habilitats i, a sobre, en Blaine i en Cornelius també s'apunten al concurs. La Sadie i en Gilbert assagen per al gran dia, però quan són a l'escenari, la Sadie té la temptació de fer servir la màgia per guanyar. La Covert forma part del jurat i sospita que l'aprenent de maga no juga net.

09:54 Zoom, el dofí blanc - L'illot en perill
tancar

L'illot en perill

En Yann i la Timéti descobreixen un bon dia que en un illot prop de casa seva hi volen construir una zona residencial per a multimilionaris. Darrere les obres hi ha el terrible Van Crook, diu que l'illot és propietat seva i que per això hi pot fer el que vulgui. Però en Zoom i els seus amics faran tots els possibles per evitar-ho.

10:06 Zoom, el dofí blanc - Atrapat!
tancar

Atrapat!

Les grans pluges de l'estació han fet caure tots els cocos madurs a terra i ja es comencen a podrir. Tot el poble s'ha de posar a recollir-los per evitar que facin més pudor i que arribin els mosquits. L'Auru es fa l'orni i s'amaga dintre d'una cova per no haver de treballar, però les coses no sempre surten com tots voldríem...

10:21 Zoom, el dofí blanc - La parelleta
tancar

La parelleta

La Tapuna s'ha enfadat molt amb el Papà Tuanaku perquè és el vuitè any que s'oblida de felicitar-la per l'aniversari de casats. En Yann, l'Auru, la Timéti i la Marina miraran d'ajudar-los a reconciliar-se. Però un dels plans que s'inventen no surt gens com s'esperaven i han d'acabar lluitant per aplacar un pirata en un rai improvisat sortit del no-res.

10:33 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - La problemàtica
tancar

La problemàtica

El Jagged Stone i la seva ajudant, la Penny, accepten participar en un reallity show que es grava a casa de la Marinette. Es tracta de veure les habilitats del Jagged fent de forner. Però les exigències de la gravació i de tots els participants fan que la Penny arribi al seu límit i es converteixi en la Problemàtica, que en comptes de resoldre problemes en crearà.

10:57 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El gegantitan
tancar

El gegantitan

La Marinette i l'Alya preparen un pla perquè la Marinette pugui fer una passejada romàntica amb l'Adrien per la vora del Sena, i demanen ajuda a les seves amigues. El problema és que apareix un nen petit amb ganes de menjar llaminadures que es converteix en el nou monstre a les ordre de l'Esfinx. Per descomptat, la passejada s'haurà d'esperar.

11:18 Pat, el gos - Tancats al museu
tancar

Tancats al museu

La Lola i la Lucy van al museu per preparar una presentació de classe, però s'hi queden tancades a dins. El Pat les haurà d'ajudar a sortir, alhora que evita els dòbermans, que vigilen el museu.

11:25 Pat, el gos - Els coloms i el patinet
tancar

Els coloms i el patinet

La Lola ajuda l'Hugo a aprendre a anar en patinet. Però els coloms, atrets per la botzina en forma de colom del patinet, que creuen que es tracta d'un d'ells, intenten sabotejar la Lola. El Pat hi haurà d'intervenir.

11:32 Pat, el gos - El cavallet de la Lola
tancar

El cavallet de la Lola

La Lola descobreix un antic cavallet de fusta de quan era petita, però està ple de tèrmits. Mentre va amb el seu pare a comprar un producte exterminador de tèrmits, el Pat haurà de protegir-lo del Caputxet i, especialment, dels coloms, que se senten superatrets pels tèrmits.

11:42 Pat, el gos - La miniatura de la Lola
tancar

La miniatura de la Lola

La Lola ha de preparar una miniatura per als deures de classe. Els coloms decideixen que els pot servir per a la pel·lícula que estan fent. El Pat haurà d'aconseguir recuperar la miniatura, i d'una sola peça.

11:48 Pat, el gos - El pastís
tancar

El pastís

L'Hortènsia i el Boleta passen a veure la Lola. L'Hortènsia proposa de fer un pastís, però no troba les ulleres i, com que no hi veu, no sap ben bé què fa. El Pat s'adona que les tenen els coloms, i ell i el Boleta faran el que calgui per recuperar-les.

11:55 Pat, el gos - La nina de la Lucy
tancar

La nina de la Lucy

Els dòbermans persegueixen l'Esquitllet. La fura ha robat un diamant i l'amaga dins d'una nina que justament la Lola li volia regalar a la Lucy pel seu aniversari. Quan l'Esquitllet va a buscar la nina, el Pat entra en acció!

12:02 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i l'escola a casa
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i l'escola a casa

Quan l'Elvis crema sense voler la casa a la seva mestra amb el seu treball de ciències, la senyoreta Jennifer s'instal·la a casa dels Riboldi fins que trobi un altre lloc per viure¿ o fins que l'Elvis acabi cremat per l'estrès.

12:13 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i l'escola Pinkerton
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i l'escola Pinkerton

El professor Pinkerton es converteix en el nou director de l'escola, que no pot pagar els deutes que té. Des de llavors, en Pinkerton no fa res més que afavorir el seu propi fill. L'Elvis i els seus amics intentaran retornar l'escola a la normalitat d'abans... amb un pla gens normal.

12:27 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i el dia repetit
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i el dia repetit

L'Elvis es queda atrapat en el temps i reviu el mateix dia una vegada i una altra. És la manera que té l'univers de jugar amb ell i obligar-lo a esmenar els seus errors? Pot ser que la resposta sigui encara més esbojarrada¿ Com tot el que té a veure amb l'Elvis!

12:37 Els bons ossos bruns: Dies de neu - Perill d'allaus
tancar

Perill d'allaus

El Tiki està molt amoïnat perquè ha nevat moltíssim i hi ha risc que es produeixin allaus greus a les muntanyes. Per protegir-se del perill, proposa als altres animals que aprenguin tots a esquiar per poder fugir de pressa en cas d'allau. El Vick, que sent la conversa, també decideix que esquiarà. Però quan els ossos veuen que vol talar un arbre per obtenir fusta per fer uns esquís, comença una gran persecució.

12:49 Els bons ossos bruns: Dies de neu - Fal·lera pels fanalets
tancar

Fal·lera pels fanalets

És la nit de la festa dels fanalets i el Vick ho té tot preparat per celebrar-ho com mana la tradició. Però el seu amo el truca per recordar-li que l'endemà vol tots els troncs que li ha encarregat. Empipat, el llenyataire ha de sortir a talar arbres de nit i, perquè els dos germans ossos no els molestin, els fa anar amunt i avall pel bosc perseguint la llum dels fanalets.

13:02 Els bons ossos bruns: Dies de neu - El cistellet d'or
tancar

El cistellet d'or

El Vick baixa al poble i compra una capsa plena de cistellets farcits. El venedor li assegura que té un 50% de possibilitats de trobar un cistellet d'or pur a la capsa. El llenyataire, efectivament, troba el cistellet d'or però, en un moment en què es despista, el Fabian l'hi pren. El Vick està convençut que se l'ha menjat el Barzer i li farà de tot per aconseguir que vomiti el cistellet.

13:14 Mike el magnífic - Robotix 3000
tancar

Robotix 3000

La partida de dames del Mike i l'Iris queda sobtadament interrompuda per la irrupció a la casa dels ossos rentadors Freddy i Mercury, que hi han entrat com sempre amb la intenció de robar. Amb el que no compten els ossos rentadors és amb el robot aspiradora, que els confondrà amb brossa i els començarà a empaitar, fins que un cop trastocarà el robot i portarà el caos a la casa.

13:21 Mike el magnífic - Quin dormilega
tancar

Quin dormilega

El Mike passa la nit del lloro per culpa d'una mosca empipadora que no el deixa dormir ni una mica, i l'endemà al matí el pobre no s'aguanta de son. De manera que quan els ossos rentadors entrin a la casa en el seu intent habitual de robar, l'Iris i les tortugues hauran de fer mans i mànigues perquè el Mike es mantingui despert i els foragiti.

13:28 Mike el magnífic - Quina picor!
tancar

Quina picor!

Els ossos rentadors Freddy i Mercury són víctimes de les puces i no poden resistir la picor, i per això van a casa dels Mikkelsen per veure si hi troben algun remei. Però un cop allà les puces s'escampen i el Mike també comença a patir una picor irresistible, que mirarà de dissimular perquè l'Iris no fugi d'ell. Però al final la gosseta també agafa puces i comença una lluita ferotge entre gossos i ossos rentadors per la loció insecticida.

13:36 El detectiu Conan - El misteri del restaurant d'una estrella
tancar

El misteri del restaurant d'una estrella

Cinc clients, treballadors d'una mateixa empresa, han desaparegut misteriosament d'un restaurant de luxe on en Conan, la Ran i el senyor Kogoro havien reservat taula per sopar. Una nota on hi ha escrita la paraula "maledicció" serà la pista que permetrà a en Conan estirar el fil i descobrir la veritat.

13:59 El detectiu Conan - Un show de detectius a l'antic estil toquiota! (1a part)
tancar

Un show de detectius a l'antic estil toquiota! (1a part)

En Kogoro té un bitllet guanyador de les carreres de cavalls que no recorda haver comprat... En Conan, la Ran i ell van a celebrar-ho a un restaurant de sushi però... una dona el reclama! L'hi han robat quan era al tren. Qui és el lladre? El cambrer desafiarà en Kogoro a descobrir el misteri abans no ho faci ell...

14:24 El detectiu Conan - Un show de detectius a l'antic estil toquiota! (2a part)
tancar

Un show de detectius a l'antic estil toquiota! (2a part)

Continua el joc del cambrer per descobrir qui és el lladre que li ha robat la cartera amb el bitllet guanyador a la senyora Hijirisawa. Curiosament, el més sospitós és el senyor Mouri, perquè tot sembla indicar que el seu bitllet guanyador... és el bitllet robat! Acabarà acusat de robatori?

14:51 El xou de la Pantera Rosa - La puça rosa/Tinc formigues als plans/Cavall rosa
tancar

La puça rosa/Tinc formigues als plans/Cavall rosa

Les formigues de la colònia estan totes reunides en un sopar de luxe que es veu interromput al cap de poca estona de començar per la presència del porc formiguer. Totes les formigues fugen a gran velocitat, però el porc aconsegueix capturar-ne una. Malauradament per a ell, apareix un porc formiguer de color verd que li disputarà la presa sense miraments.

15:14 El xai Shaun - A la vora del foc
tancar

A la vora del foc

En Bitzer ha agafat un refredat de mil dimonis i el granger l'ha deixat instal·lar a la vora de la llar de foc perquè es recuperi. El que hi ha sortit perdent és el gat, que farà el que faci falta per fer-lo fora i recuperar el seu lloc preferit. Sort que en Shaun i companyia estan de part del pobre Bitzer i no l'hi posaran gens fàcil, al murri d'en Pidsley.

15:20 El xai Shaun - Un mal vent
tancar

Un mal vent

Després de veure la factura de l'electricitat d'aquest mes, el granger ha decidit construir un aerogenerador, una mena de molí de vent, per tenir corrent elèctric de franc a la granja. Però quan el granger desapareix, en Shaun i companyia decideixen convertir aquest aparell tan avorrit en una nòria de campionat. El granger no trigarà gaire a descobrir la fira que li han muntat a casa seva!

15:26 El xai Shaun - Astut com una guineu
tancar

Astut com una guineu

Una guineu s'ha presentat a la granja disfressada de moltó molt ben plantat, amb la intenció d'infiltrar-se entre el ramat i cruspir-se en Timmy. Les ovelles estan encantades amb el nouvingut, sobretot la Shirley, que només té ulls per al nou galant. En Shaun és l'únic que no ho veu clar, i menys quan la disfressa de la guineu la comença a delatar...

15:36 Missió Àrtic - Episodi 3
tancar

Episodi 3

Els nostres exploradors passaran una temporada d'entrenament intensiu a les Svalbard, unes illes noruegues a mig camí cap al pol nord.
Plantaran les tendes enmig del glaç, coneixeran el Fluffy, un gosset molt eixerit que els guardarà dels ossos polars, i s'enfrontaran a les temibles congelacions de peus i mans.

16:06 Siyaya. Veniu a explorar - De Hoop. Lloc d'esperança
tancar

De Hoop. Lloc d'esperança

L'equip visita una zona molt poc coneguda de Sud-àfrica, la reserva natural de De Hoop, on busquen una colònia de voltors en perill d'extinció que viuen a les remotes muntanyes del Cap Occidental. Mentre es dirigeixen al seu objectiu final troben babuïns, elands, i damaliscs entre altres animals. També aprenen coses sobre l'alimentació dels antics pobladors de les coves costaneres. Però el seu objectiu final, la balena, sembla que se'ls resisteix.

16:31 Bestial! - El peix serra
tancar

El peix serra

El Kamil porta el Kayne a una zona molt remota d'Austràlia Occidental, al cor del riu Fitzroy, on hi viuen cocodrils marins, taurons camussos, escurçanes i un peix llegendari molt singular. La missió del Kayne serà atrapar un peix serra, marcar-lo per poder-ne estudiar els moviments i... fer-li una abraçada! Aquesta espècie està greument amenaçada perquè molta gent vol tenir una serra per exhibir-la com a trofeu, o sigui que trobar-ne un exemplar no serà fàcil.

16:55 L'Ernest i la Rebecca - L'abraçaditis
tancar

L'abraçaditis

La Rebecca es baralla amb la Nadine pels regals que s'han fet mútuament per celebrar el dia de les amigues. Quan torna a casa després de renyir amb la seva millor amiga, està tan trista que necessita una abraçada, però no troba ningú que n'hi vulgui fer una. L'Ernest decideix infectar la mare i la germana de la Rebecca amb l'abraçaditis, una malaltia tan afectuosa com contagiosa, i s'excedeix una mica amb la dosi.

17:06 L'Ernest i la Rebecca - Operació dentadura
tancar

Operació dentadura

A en François li cau una dent, la deixa sota el coixí i el ratolinet li regala una carta de col·lecció de la Capitana Victòria. Quan ho explica als seus amics, la Rebecca té una idea genial: aconseguir dents dels companys de classe per bescanviar-les per cartes. Però l'Ernest li proposa un mètode més ràpid: aconseguir una dentadura postissa sencera com, per exemple, la de la directora de l'escola.

17:17 L'Ernest i la Rebecca - Firmat, Ernest
tancar

Firmat, Ernest

La directora de l'escola, la senyora Vaquerola, enxampa la Rebecca destrossant-li els cactus i li escriu una nota que li ha de firmar la seva mare. Rebecca, que no vol que la castiguin, demana ajuda a l'Ernest, que s'ofereix a imitar la firma de la seva mare. De primer la directora no se n'adona, però llavors la Rebecca comença a abusar de les firmes falsificades.

17:27 Sadie Sparks - El guant
tancar

El guant

En Gilbert ensenya a la Sadie un truc de màgia amb un guant. És un truc per a mags experts que la Sadie no pot fer servir sola, ja que podria provocar un desastre interdimensional. Tanmateix, en Teepee la convenç perquè el provin i tots dos s'ho passen d'allò més bé anant amunt i avall a través de portes. Malauradament, se'n deixen una d'oberta i mentre en Gilbert fa exercicis de relaxació amb la Lulu, la Sadie, en Teepee i l'entrenador tenen problemes amb la directora Covert.

17:39 Sadie Sparks - El desafiament doble
tancar

El desafiament doble

Tota la classe ha anat d'excursió a la muntanya amb l'entrenador, però es perden a la vora d'una cova. En Gilbert explica a la Sadie que aquesta cova és un portal del Regne de la Màgia i que, per tant, han d'evitar que els companys hi entrin. Tanmateix, en Doug, en Sam i la Val hi entren, encuriosits, i la Sadie i els seus amics han de fer-los fora. En Gilbert trobarà un drac molt peculiar que els ajudarà en aquesta missió.

17:50 Zoom, el dofí blanc - Els peixos domesticats
tancar

Els peixos domesticats

Hi ha tècniques per pescar que fan malbé l'ecosistema i en Yann i en Zoom descobriran que hi ha algú de l'illa que les està utilitzant a prop seu. Amb l'ajuda de la Timéti, miraran de trobar qui és i per què ho fa. Però els perills d'aquesta tècnica de seguida es faran notar i posaran la vida d'unes quantes persones en perill.

18:02 Zoom, el dofí blanc - El tiki de jade
tancar

El tiki de jade

El Yann i l'Auru van a bussejar i troben una cova nova a les roques. Entren a explorar-la i hi descobreixen un cofre misteriós. Quan l'obren hi veuen una figureta de jade, com les que a l'illa anomenen tiki. Només de treure'l a la superfície s'adonen que aquesta escultura té una propietat molt estranya que farà anar tot el poble de corcoll.

18:16 Zoom, el dofí blanc - A la recerca del toki pou tangata
tancar

A la recerca del toki pou tangata

En Ramana, el xaman, ha perdut una destraleta molt important que es diu toki pou tangata. Està desesperat perquè diu que sense el poder de la destral tota l'illa de Maotou corre un gran perill, per això demana al Yann i a l'Auru que l'ajudin a buscar-la. Mentrestant, la Timéti marxa misteriosament del poble i ningú sap on és.

18:27 Robin Hood, el trapella de Sherwood - En Blaise, el forçut
tancar

En Blaise, el forçut

En Blaise, un rodamon que s'alimenta del que troba pel bosc, veu el cartell d'"Es busca" d'en Robin i la seva colla. Animat per la recompensa, es decideix a capturar-los. La Marian, per la seva banda, prova d'augmentar la força del seu amic, en Robin, fent un encanteri dels seus, però erra el tret i converteix el rodamon en un gegant afamat. Per desfer l'encanteri, caldrà subministrar a l'ogre una poció especial.

18:39 Robin Hood, el trapella de Sherwood - En Robin de mai no acabar
tancar

En Robin de mai no acabar

El dia es torça, i en Robin desitja tornar enrere en el temps per provar de redreçar-lo. De seguida, la Marian troba un encanteri que fa recular el rellotge fins a trenc d'alba. Una vegada i una altra, en Robin es lleva i prova d'evitar les calamitats que no ha pogut impedir abans. No és fàcil, però, perquè, quan sona el despertador, en Tuck cau de l'hamaca i li trenca l'arc.

18:53 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Estranyes damisel·les
tancar

Estranyes damisel·les

En Robin i la Marian sorprenen un parell de lladres que estan a punt de robar el ceptre reial. Gràcies a la seva agilitat i destresa, aconsegueixen escapar-se, i resulta que no són bandits, sinó bandides! Per enxampar-les, en Robin demana a la Marian que s'infiltri al grup. Un cop acceptada a la banda, la Marian descobreix que no són lladres vulgars sinó "reparadores d'injustícies", i que també podria fer com elles arribat el cas.

19:04 Els germans Kratt - Cuques de llum
tancar

Cuques de llum

Ja està tot a punt per al Pícnic de les Llumenetes de l'Equip Kratt! Ara només falta anar al bosc a buscar les llumenetes, unes mosques que fan petites pampallugues de llum. Avui en Chris i en Martin aprendran moltes coses de la bioluminescència, la llum que emet un ésser, cosa que els anirà molt bé per aturar la Donita Donata, que té uns altres plans per a les llumenetes!

19:26 Els germans Kratt - A la recerca del puma de Florida
tancar

A la recerca del puma de Florida

L'equip dels germans Kratt busca un puma de Florida i el primer exemplar que troben és una femella que està ferida. La primera feina que tenen és curar-la, però després descobreixen que té cadells i llavors els han d'anar a protegir i a alimentar mentre la seva mare no ho pot fer. El Chris i el Martin es disposen a fer de cangurs de dues cries de puma.

19:50 Gos pudent - El Gos Pudent torna a la lluna
tancar

El Gos Pudent torna a la lluna

La rata Bernat es cola dins el cubell del Gos Pudent i del Gat Xafat, fent- se passar per un habitant de la Lluna. Pero? el Gat Xafat no es mama el dit i, seguint-li el joc, li proposa d'ajudar-lo a tornar a casa seva...

20:02 Gos pudent - Un diamant per al Gos Pudent
tancar

Un diamant per al Gos Pudent

El Mimi i el Vivi roben un diamant. Per fugir de la policia, l'amaguen dins el cubell del Gos Pudent. Quan aquest u?ltim descobreix aquesta pedra tan estranya, es pregunta quin u?s podria donar-li. Com que la troba bonica, decideix regalar-la. A la vida, com me?s dones, me?s reps...

20:14 Gos pudent - El Gos Pudent, a Tailàndia
tancar

El Gos Pudent, a Tailàndia

La Gracieta somia tenir un autògraf de Johnny, l'estrella d'un joc televisiu caní organitzat pels horribles Vivi i Mimi. Per obtenir la preuada dedicatòria, el Gos Pudent se'n va al rodatge del programa¿ que transcorre a Tailàndia.

20:26 Mike el magnífic - De cap a la piscina
tancar

De cap a la piscina

El Mike vol impressionar l'Iris saltant a la piscina des del trampolí, però no sap que les tortugues han buidat l'aigua per fer-hi un skatepark i cau de cap al fons de la piscina. Mentre el pobre gos busca la manera de sortir-ne, els ossos rentadors aprofiten per robar unes salsitxes del congelador per fer-les a la barbacoa. Podrà sortir el Mike a temps per impedir-ho?

20:33 Hardball - Ets una estrella
tancar

Ets una estrella

Avui es disputa el torneig regional de quatre quadrats, però en Mikey té l'entrevista final a Butterfield, en què es decidirà si li donen la beca de rugbi. Com que encara no n'ha dit res a la Prisha i la Salwa, haurà d'intentar anar a l'entrevista i arribar a temps al torneig sense aixecar sospites. La seva intenció és aconseguir la beca i guanyar el torneig, però no ho tindrà gens fàcil.

20:58 Jamie Johnson - Pel mal camí
tancar

Pel mal camí

SINOPSI En Jamie cada vegada deixa més de banda la Jack i en Boggy per anar amb en Jethro. Tots dos cada cop en fan de més grosses fins que, al final, s'escapen de l'escola, roben unes bicicletes i cremen un cobert. La seva mare l'ha d'anar a buscar a comissaria i la directora l'expulsa per un temps i informa l'acadèmia del Foxborough del que ha passat. En Jamie rep una trucada de l'acadèmia.

21:25 Missió Àrtic - Episodi 3
tancar

Episodi 3

Els nostres exploradors passaran una temporada d'entrenament intensiu a les Svalbard, unes illes noruegues a mig camí cap al pol nord.
Plantaran les tendes enmig del glaç, coneixeran el Fluffy, un gosset molt eixerit que els guardarà dels ossos polars, i s'enfrontaran a les temibles congelacions de peus i mans.

Progrmació BD ....
06:03 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:28 Onze - Aubameyang agafa força i Adama arriba a Barcelona
tancar

Aubameyang agafa força i Adama arriba a Barcelona

Amb Xavi Lemus, Sònia Gelmà, Anaïs Martí i Albert Rogé seguim analitzant les opcions de fitxar del Barça a tres dies del final del mercat d'hivern. El davanter de l'Arsenal Aubameyang puja a les travesses, mentre que Morata sembla descartat del tot. Adama Traoré ha arribat a Barcelona i diu que està "mot content". Mentrestant, Olivier Goldstein ens assegura des de París que Dembélé no fitxarà pel PSG en aquest mercat d'hivern.

07:59 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

08:24 Esportcat - Automobilisme: Andros Trophy Isola 2000 2a. part
09:12 Onze - Aubameyang agafa força i Adama arriba a Barcelona
tancar

Aubameyang agafa força i Adama arriba a Barcelona

Amb Xavi Lemus, Sònia Gelmà, Anaïs Martí i Albert Rogé seguim analitzant les opcions de fitxar del Barça a tres dies del final del mercat d'hivern. El davanter de l'Arsenal Aubameyang puja a les travesses, mentre que Morata sembla descartat del tot. Adama Traoré ha arribat a Barcelona i diu que està "mot content". Mentrestant, Olivier Goldstein ens assegura des de París que Dembélé no fitxarà pel PSG en aquest mercat d'hivern.

10:44 Ral·li - WRC Ral.li Montecarlo resum final
11:36 AMA Supercross - Oakland
12:59 Vaques Sagrades - Martí Filosia: "A cap futbolista del Barça l'han xiulat com a mi"
tancar

Martí Filosia: "A cap futbolista del Barça l'han xiulat com a mi"

Siso Martí Filosia, que va ser jugador del primer equip del Barça entre el 1966 i el 1975, ha passat pel "Vaques Sagrades". El futbolista empordanès ha recordat la Lliga 70-71 que es va deixar escapar l'equip blaugrana en l'última jornada.

14:07 Temps de neu - AYMAR NAVARRO: CAIGUDA ESFEREÏDORA AL FWT DE BAQUEIRA
tancar

AYMAR NAVARRO: CAIGUDA ESFEREÏDORA AL FWT DE BAQUEIRA

L'esquí extrem és la modalitat més radical dels esports de neu i la seva competició estrella és el Freeride World Tour. En aquest programa veureu tot el que es va viure a Baqueira Beret, en l'estrena de la temporada FWT 2022 al nostre Pirineu. Èxit de públic, dia de bandera, línies increïbles i de podi per Núria Castán i Abel Moga, caiguda esfereïdora de l'ídol local Aymar Navarro... amb imatges de tots els angles! No us perdeu la càmera subjectiva que Aymar portava al casc! Us tallarà la respiració...

14:39 Zona zàping - Supercampiones
tancar

Supercampiones

Aquesta setmana el Zona Zàping compta amb la participació del grup Ginestà, format pels germans Júlia i Pau Serrasolses, que estrenen al Top 1 "Somni",el tema que serveix d'avançament del seu nou disc.
Al "No te la fotis" els nostres espectadors ens fan arribar sobretot imatges de neu, amb diverses caigudes amb esquís, trineus, snowboards o patinant sobre gel. O, fins i tot, caient del telecadira.
El protagonisme de la setmana se l'enduen les connexions en directe on el més important no és el que diu la reportera, sinó el que passa al darrera. Veurem també el millor del triomf del Barça a la Supercopa, i el de l'Asisa Borges Vall en tenis taula, amb un parell de punts espectaculars.
A més, les millors imatges de l'Open d'Austràlia de tenis, un salt de 2.160 graus als X games, i un resum del més accidentat del ral.li Montecarlo.

14:58 Futbol Femení - Barça-Betis
16:55 Bàsquet Euroleague Women - Spar Girona-Dinamo Kursk
18:51 Futbol :1a. RFEF - Barça B-R. Madrid Castilla
21:51 Zona zàping - Supercampiones
tancar

Supercampiones

Aquesta setmana el Zona Zàping compta amb la participació del grup Ginestà, format pels germans Júlia i Pau Serrasolses, que estrenen al Top 1 "Somni",el tema que serveix d'avançament del seu nou disc.
Al "No te la fotis" els nostres espectadors ens fan arribar sobretot imatges de neu, amb diverses caigudes amb esquís, trineus, snowboards o patinant sobre gel. O, fins i tot, caient del telecadira.
El protagonisme de la setmana se l'enduen les connexions en directe on el més important no és el que diu la reportera, sinó el que passa al darrera. Veurem també el millor del triomf del Barça a la Supercopa, i el de l'Asisa Borges Vall en tenis taula, amb un parell de punts espectaculars.
A més, les millors imatges de l'Open d'Austràlia de tenis, un salt de 2.160 graus als X games, i un resum del més accidentat del ral.li Montecarlo.

22:31 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

22:53 Vaques Sagrades - Martí Filosia: "A cap futbolista del Barça l'han xiulat com a mi"
tancar

Martí Filosia: "A cap futbolista del Barça l'han xiulat com a mi"

Siso Martí Filosia, que va ser jugador del primer equip del Barça entre el 1966 i el 1975, ha passat pel "Vaques Sagrades". El futbolista empordanès ha recordat la Lliga 70-71 que es va deixar escapar l'equip blaugrana en l'última jornada.

00:01 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:25 Vaques Sagrades - Toshack: "L'emoció de jugar a Anfield com a futbolista del Liverpool és incomparable"
tancar

Toshack: "L'emoció de jugar a Anfield com a futbolista del Liverpool és incomparable"

John Benjamin Toshack, exjugador i exentrenador, ha visitat el "Vaques Sagrades" per repassar la seva trajectòria en el món del futbol. La seva etapa com a golejador i les seves aventures a les banquetes de la Reial Societat i del Reial Madrid, entre d'altres.

01:30 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

01:55 Futbol Femení - Barça-Betis
03:52 Futbol :1a. RFEF - Barça B-R. Madrid Castilla
05:36 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.