TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

07:30 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

09:22 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

09:52 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

10:23 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

11:21 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

11:52 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

12:46 TV3xUnTub - Pere Renom
tancar

Pere Renom

La "story" de Pere Renom a "TV3xUnTub" ja està disponible. El divulgador científic de TV3 confessa que s'ho passa molt bé fent coreografies al TikTok, parlant de la natura i que és capaç de tot per fer arribar la ciència als espectadors, com el dia que va travessar l'estret de Gibraltar nedant.
Més coses sobre Pere Renom i el resum del millor de TV3, a "TV3xUnTub".
"TV3xUnTub" ofereix els millors moments de la programació de TV3 dels últims set dies. Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen cabuda en un d'aquells moments que qualsevol espectador de TV3 no s'hauria hagut de perdre. I, si no els ha vist, serà un bon moment per recuperar-los. "TV3xUnTub" mostra tot allò amb què l'audiència s'ho ha passat bé, ha rigut, ha cantat o s'ha emocionat al llarg de la setmana.
I, per si no n'hi hagués prou, a cada programa, una cara coneguda de la cadena gravarà la seva "story". Així, l'espectador sabrà més coses de la feina i la vida privada de les persones que surten a la tele.

13:24 Cuines - Arròs amb safrà
tancar

Arròs amb safrà

Per fer un arròs de primera no cal deixar-s'hi la butxaca, com ho demostra aquest fantàstic arròs amb safrà.

13:40 Cuines - Costellam de xai amb fonoll
tancar

Costellam de xai amb fonoll

El carré és una de les maneres més elegants de dur un costellam de xai a taula. A més, aprofitarem la recepta per explicar les diferències entre xai, boc, be i segalla i altres paraules que defineixen diferents animals o diferents estadis dins d'un mateix animal.

14:00 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:43 El paradís de les senyores - Episodi 62
tancar

Episodi 62

En aquest episodi, entre altres coses, l'Umberto aconsegueix convèncer en Luciano de procurar que el Paradís de les Senyores compri una gran partida de vestits de la casa Albini, tot i el perill de caixa que això implica per al Paradís. L'Umberto s'entrevista amb l'investigador privat que vigila en Luca Spinelli, i les noies han decidit anar a la inauguració d'un nou local de música en directe per mirar d'animar la Nicoletta.

16:30 El paradís de les senyores - Episodi 63
tancar

Episodi 63

En aquest episodi, entre altres coses, a la inauguració del Go-Gò acaben trobant-s'hi les noies, en Salvatore, la Marta i en Vittorio, i en resulten situacions interessants. L'Antonio està molt amoïnat per la trucada de l'Elena i vol anar a Partanna a parlar amb ella, i en Luciano acaba dient-li a la seva dona la possibilitat de la feina de director de la seu central del banc que en Guarnieri li ha proposat. Naturalment, tot i que encara no és segur, ella rep la notícia amb un gran entusiasme.

17:08 El paradís de les senyores - Episodi 64
tancar

Episodi 64

En aquest episodi, entre altres coses, la Marta i en Vittorio parlen de com podrien aprofitar la visita a Milà de dos genets molt famosos per fer publicitat del Paradís, i per això la Marta va a l'hípica on s'entrena en Riccardo per als Jocs Olímpics de Roma. L'Umberto també té intenció d'anar a l'hípica per veure el seu fill Riccardo, després que l'Adelaide li hagi retret que no dona prou suport al seu fill ni l'encoratja, ja que, comptat i debatut, si en Riccardo rep una medalla als Jocs, ell se'n beneficiarà de retruc, ja que porten el mateix cognom.

17:53 Escola d'infermeria - Comiat
tancar

Comiat

Després que l'hagin expulsat del programa de Fredenslund, l'Erik decideix continuar els estudis d'infermeria al Canadà. L'Anna està molt trista i vol acomiadar-se'n, però la infermera en cap no para de manar-li feina que, a més, li impedeix visitar una pacient a qui ha promès que farà companyia perquè no mori sola. La Nina torna del Jutlandia i fa saber a en Bent, que acaba de tallar amb l'Else per refer la relació amb ella, que se'n vol divorciar. I tot això el dia que el doctor Friis fa 30 anys i comença a plantejar-se que és hora que es casi.

18:39 Hudson i Rex - Assaig i error
tancar

Assaig i error

L'Allison és una antiga companya d'estudis de la Sarah, a qui fa molt de temps que no veu. Casualment es retroben en un dels laboratoris més pioners de la zona per una analítica que necessita la Sarah, coincidint per desgràcia amb un home armat que les retindrà com a ostatges juntament amb el personal del laboratori. L'home està desesperat per aconseguir un informe de l'assaig amb un nou fàrmac que el laboratori vol comercialitzar, ara bé, el responsable científic no té cap intenció de cedir a les seves exigències.

19:26 No tenim vergonya
19:56 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

21:00 Telenotícies vespre
22:08 Canvi de xip - Rosa Valls i Sofia Janer
tancar

Rosa Valls i Sofia Janer

La Rosa és una de les mítiques "iaies de Sils", una associació que vetlla per la conservació de la cuina tradicional. Ella és de conviccions fermes: està convençuda que d'un mòbil, ella no n'ha de fer res... La Sofia, cuinera i influencer gastronòmica, arriba amb els ànims de convèncer-la i aconseguir un repte: que la Rosa aprengui a fer anar un nou telèfon mòbil que li faciliti la vida i poder estar més en contacte amb la família. No serà senzill, però, amb el pretext de la cuina, aprendran a fer servir el nou aparell, a seguir receptes per internet, o oferir consells a la família i amics. A més a més, la Sofia es reservarà una sorpresa final que ens emocionarà a tots.

23:00 L'ofici de viure - Adéu al perfeccionisme
tancar

Adéu al perfeccionisme

El programa s'ocupa del perfeccionisme i l'autoexigència, en el tennis i en la vida.
Un excés de perfeccionisme ens pot portar a la paràlisi i a la frustració. Quin sentit té demanar a les coses o a les persones que siguin perfectes?
En parlem amb Toni Nadal, oncle i exentrenador del tennista Rafael Nadal. Segons Toni Nadal, la perfecció no existeix, i no va ser mai l'ideal que va perseguir el seu nebot a les competicions. El seu objectiu era intentar ser "cada dia una mica millor".
El psicòleg Antoni Bolinches convida en Gaspar Hernàndez a jugar el seu primer partit de tennis. I, com passa sovint, els inicis no són fàcils... Com podem gaudir del procés i no tant dels resultats? Com podem acceptar les nostres imperfeccions?
I la Laura Ribas, experta en màrqueting digital, explica la seva experiència com a emprenedora. El seu èxit ha estat possible gràcies a tractar-se amb compassió i no deixar-se atrapar pel perfeccionisme.

23:35 La sopa d'all i el món que ve - La sopa d'all i el món que ve
tancar

La sopa d'all i el món que ve

LA SOPA D'ALL I EL MÓN QUE VE

Una taula. Set comensals. Gastrònoms, cuiners i productors. Disposats a gaudir de l'àpat. A menjar i a parlar de menjar. Una trobada distesa, informal i agradable. Una taula que ens farà venir ganes de seure amb amics, menjar i conversar. Una taula com a símbol de tots els valors que recull la gastronomia.
L'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició presenta un documental que ens convida a reflexionar sobre el moment crític i el punt d'inflexió que viu el sector de la gastronomia i la indústria agroalimentària del país.
La cuina catalana sempre ha estat rica, saludable i deliciosa. Per menjar bé, no cal inventar la sopa d'all. Per menjar bé simplement hem de reivindicar aquesta cuina i, sobretot, preservar-la.

00:34 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

01:08 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:00 Rumba a l'estudi - Valentí Moya & Joan Pau Cumella
05:00 Folc a l'estudi - Eva Verde & Publio Delgado
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:16 Quèquicom - Som els bacteris que mengem
tancar

Som els bacteris que mengem

Els aliments probiòtics, com el iogurt, poblen els intestins de bacteris que possibiliten la digestió i estimulen el sistema immunitari. Visitem els laboratoris on els seleccionen com a aliments funcionals i com a factors terapèutics.

22:48 Quèquicom - Una emissora contra la depressió
tancar

Una emissora contra la depressió

La depressió s'acostuma a patir en silenci, però a Ràdio Nikòsia fan just el contrari, airegen les seves vivències. Això actua com a teràpia personal i contribueix a la integració de les persones amb trastorns mentals.

23:16 Quèquicom - Gossos, amics bestials
tancar

Gossos, amics bestials

Descobrim les extraordinàries capacitats olfactives dels gossos per detectar malalties com la diabetis o el càncer de pulmó, o la seva amatent conducta social que els converteix en ideals per a l'assistència de persones discapacitades.

23:47 Somiem el futur - El patrimoni del futur
tancar

El patrimoni del futur

El nostre patrimoni cultural és un dels béns més valuosos de la humanitat. Com el podem transmetre en el futur? És un repte crucial: hi ha de tenir accés el màxim nombre de persones possible, però també l'hem de protegir de qualsevol amenaça de destrucció. Les noves tecnologies i la realitat virtual obren perspectives inèdites, com la memòria digital. A tot el món arqueòlegs, restauradors i científics inventen eines, desenvolupen tècniques i trenquen barreres per entendre, conservar i transmetre aquest patrimoni del passat.

00:37 L'odissea del menjar - Cuinem; per tant, som humans
tancar

Cuinem; per tant, som humans

En aquest episodi, uns quants professionals capdavanters del sector de la gastronomia fan un repàs de diverses tècniques culinàries. Des de les més avantguardistes, pertanyents a la cuina actual, fins a la recuperació de plats tradicionals, són els cuiners i els productors els qui ens presenten la seva filosofia i ens expliquen què significa la cuina per a ells. Per mitjà d'aquest documental ens adonem de la importància de la cuina, que és un dels trets fonamentals que ens defineixen com a humans.

01:36 Quèquicom - Som els bacteris que mengem
tancar

Som els bacteris que mengem

Els aliments probiòtics, com el iogurt, poblen els intestins de bacteris que possibiliten la digestió i estimulen el sistema immunitari. Visitem els laboratoris on els seleccionen com a aliments funcionals i com a factors terapèutics.

02:05 Quèquicom - Una emissora contra la depressió
tancar

Una emissora contra la depressió

La depressió s'acostuma a patir en silenci, però a Ràdio Nikòsia fan just el contrari, airegen les seves vivències. Això actua com a teràpia personal i contribueix a la integració de les persones amb trastorns mentals.

02:33 Quèquicom - Gossos, amics bestials
tancar

Gossos, amics bestials

Descobrim les extraordinàries capacitats olfactives dels gossos per detectar malalties com la diabetis o el càncer de pulmó, o la seva amatent conducta social que els converteix en ideals per a l'assistència de persones discapacitades.

03:04 Somiem el futur - El patrimoni del futur
tancar

El patrimoni del futur

El nostre patrimoni cultural és un dels béns més valuosos de la humanitat. Com el podem transmetre en el futur? És un repte crucial: hi ha de tenir accés el màxim nombre de persones possible, però també l'hem de protegir de qualsevol amenaça de destrucció. Les noves tecnologies i la realitat virtual obren perspectives inèdites, com la memòria digital. A tot el món arqueòlegs, restauradors i científics inventen eines, desenvolupen tècniques i trenquen barreres per entendre, conservar i transmetre aquest patrimoni del passat.

03:52 El món des de l'aire - Un viatge aeri a través de Gal·les. De Laugharne als ponts del Severn
tancar

Un viatge aeri a través de Gal·les. De Laugharne als ponts del Severn

En aquest viatge sobrevolarem el sud de Gal·les i veurem molts castells, fortaleses i monestirs medievals que ara estan en ruïnes. Aquests testimonis d'un passat tumultuós apareixen escampats per un paisatge mai pla i sempre verd. El viatge començarà a la vora del mar, anirà cap a les muntanyes de l'interior i tornarà a acabar a la vora del mar passant per Cardiff, la capital del país, i les valls mineres que tant van contribuir a la Revolució Industrial.

04:17 Karakia - Nathalie (Bretanya) / Elmira (Almati)
tancar

Nathalie (Bretanya) / Elmira (Almati)

Després de viure a mig món, l'espai vital de la Nathalie es reparteix ara entre Barcelona i Ceret, al Vallespir. La seva terra, però, l'espai que omple els seus records, és la Bretanya, hereva d'antigues tradicions celtes. No fa tant de temps, la ruta de la seda passava encara per Almati, la regió del Kazhakstan on va néixer l'Elmira. Les seves tradicions, hereves de la cultura nòmada, conserven moltes creences d'arrel xamànica, com les que li va ensenyar la seva àvia els dies de lluna nova i que ara recorda des de Vic.

04:52 Blogs Europa
05:01 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

Joan Barril i Joan Ollé tornen a instal·lar la seva "Illa del tresor" al 33. En aquesta edició els acompanyarà Marc Recha, director de cinema, que justament aquests dies presenta al Festival de Cinema de Catalunya el seu documental "Dies d'agost", una producció de Benecé en producció associada amb Televisió de Catalunya.

Va conquistar França amb el seu germà Pau, i ara el cineasta Marc Recha desembarca a L'illa per compartir escenes memorables de la seva vida i obra: la infantesa a L'Hospitalet de Llobregat, el millor dels seus cuscús i els requeriments sentimentals de l'individu formen part d'una existència tan nòmada com llibertària. Al seu costat, Joan Barril i Joan Ollé encarnen -en vers- els personatges d'Alatriste i de Quevedo, i afegeixen una unitat més (la Desena de Beethoven) a clàssics de la cultura i la societat. Completen l'edició 101 un singular mostrari de boles, una representació (real) de quadres cèlebres i un impossible dòmino.

05:26 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

Joan Barril i Joan Ollé tornen a instal·lar la seva "Illa del tresor" al 33. En aquesta edició els acompanyarà l'escriptor Sergi Pàmies.

Si menges una llimona sense fer ganyotes és l'últim llibre d'un autor tan lapidari com sovint hilarant. Aquest dimarts a L'illa, Pàmies ens revela detalls de la seva infantesa a la perifèria de París, reflexiona sobre l'entorn polític, l'esport, la paternitat i l'escriptura.

Al mateix programa, Joan Barril i Joan Ollé troben sentits polièdrics a un mateix verb i evoquen esdeveniments que un dia els van marcar, mentre assistim a la reinvenció musicopoètica de dues partides d'escacs, i ens aproximem de manera fotogràfica a la poètica de la multitud i la soledat.

05:52 Videoclips - Wildside - Quantes nits
05:57 Videoclips - Alba Robles - Por mi te puedes marchar
Progrmació BD ....
06:00 El detectiu Conan - El ninot de neu que no s'esbocinava (2a part)
tancar

El ninot de neu que no s'esbocinava (2a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan.

El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils.

D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran.

La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

06:26 El detectiu Conan - El misteri de l'estany
tancar

El misteri de l'estany

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan.

El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils.

D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran.

La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

06:49 Wow! English Method - Kindergarten Blue - Stuck in the Sofa (Story)
06:53 Wow! English Method - Kindergarten Blue - Hello! Look at me. Part 1 (song)
06:55 Wow! English Method - Early Primary Orange - Steve the Animal (Story)
07:01 Wow! English Method - Early Primary Orange - Let's Expore! Part 1 (song)
07:03 Wow! English Method - Primary Silver - Steve's Bad Weekend (Story)
07:08 Wow! English Method - Primary Silver - The Scariest Thing (Song)
07:10 Wow! English Method - Primary Silver - The Season Song (Song)
07:15 Wow! English Method - Primary Bronze - The Amazing, Invisible Steve! (bonus)
07:21 Spirit, cavalcant en llibertat - La Lucky i el nou horitzó (2a part)
tancar

La Lucky i el nou horitzó (2a part)

La Lucky, la Pru, l'Abigail i la Maricela es preparen per anar-se'n a l'acadèmia on hauran d'estudiar a partir d'ara. Tot i la il·lusió que els fa, també són conscients que s'hauran de separar de la gent del poble que tant s'estimen. A més, la Lucky té un problema afegit, perquè l'acadèmia només accepta cavalls ferrats, i l'Spirit no ha portat mai ferradures.

07:43 Kikoriki - La pel·lícula en blanc i negre
tancar

La pel·lícula en blanc i negre

Com que la Rosa està trista i ho veu tot negre, el món al seu voltant ha perdut la brillantor i el color. El problema és que el seu estat anímic s'ha encomanat a les coses del seu entorn i, al planeta, tot és com en una pel·lícula en blanc i negre. Als seus amics no els fa cap gràcia viure en un món així i miren d'animar-la.

07:50 Kikoriki - Un cel generós
tancar

Un cel generós

Els Kikoriki són uns animalons de forma esfèrica molt divertits que viuen en un món molt colorit i molt semblant al nostre. Igual que nosaltres tenen moments de tot, d'alegria i diversió, però també, de vegades, sorgeixen tensions i problemes entre ells, però que sempre els intenten resoldre de forma no violenta i, per descomptat, tenint en compte l'amistat a prova de bomba que els uneix i un sentit de comunitat molt fort.

07:56 Kikoriki - La teoria de la relativitat
tancar

La teoria de la relativitat

La Rosa i el Wally van a fer un pícnic, però el Wally porta tots els paquets i està molt cansat i li diu a la Rosa que ja han anat prou lluny i que no pot més. L'Olga diu que no han anat gaire lluny i pressiona el Wally. D'altra banda, el Dokko explica un acudit al Barry, que no el troba gens graciós. Això fa que es plantegin que tot és relatiu.

08:02 Kikoriki - El turisme
tancar

El turisme

El Krash i el Chiko decideixen fer un viatge a una illa deserta, seguint les indicacions d'una guia de viatges, per prendre el sol, banyar-se en aigües càlides, estirar-se a l'ombra dels arbres tropicals i tastar fruites exòtiques, però les coses no els van exactament com tenen planejat i el viatge de plaer es converteix en un malson.

08:09 Bola & Bill - Cinc gossos a casa
tancar

Cinc gossos a casa

A vegades sembla que els gossos criden els gossos: quan el Bola s'ofereix a cuidar una estona el Rocket i la Lulú, la Júlia ve i li endossa el Ming, i el Pelut també s'hi apunta. Amb el Bill ja en són cinc! Les ordres del Bola són molt clares: fer bondat, jugar al jardí i no entrar a casa. Creieu que aquesta colla de gossos eixelebrats li farà cas?... Nosaltres tampoc.

08:21 Bola & Bill - És màgia
tancar

És màgia

El Bola i el Bill volen fer un espectacle de màgia per als seus amics; el problema és que només tenen un truc. El pare, que de petit era molt aficionat a la màgia, s'ofereix a ajudar-los. Amb els seus consells i el llibre del famós Mag Màgic, l'espectacle va prenent forma. Ara només falta assajar el gran número final amb la Carolina i la cotorra Nala, que no deixarà ningú indiferent.

08:45 Misha, la gata violeta - Tocats del bolet
tancar

Tocats del bolet

La Misha i l'Hilari troben una espècie de bolet molt estrany que l'Avi feia anys que buscava. Com que saben que li farà il·lusió, deixen que sigui l'Avi qui el descobreixi. Quan tornen al poble, l'Avi es fa famós per haver trobat el bolet. Tot es complica quan l'Hilari reclama la seva part del mèrit.

08:52 Misha, la gata violeta - Qui ha robat els cistells?
tancar

Qui ha robat els cistells?

L'Hilari troba una cistella plena de castanyes pel carrer i se la queda: creu que l'hi han deixat els veïns per agrair-li tot el que fa per al poble. Però ben aviat descobreix que les castanyes no eren per a ell. Haurà d'esprémer el seu talent per solucionar l'embolic.

08:59 Misha, la gata violeta - El viatge en cotxe
tancar

El viatge en cotxe

La família de la Misha se'n va a passar uns dies a la platja. Al cotxe, el Guillem protesta, perquè ell vol anar a veure un castell medieval. A poc a poc, el viatge es complica perquè ningú reconeix el paisatge. Potser s'han perdut. I potser el Guillem hi té alguna cosa a veure.

09:05 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un gronxador en forma de barca
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un gronxador en forma de barca

SINOPSI: En Louie i la Yoko han anat a fer un volt pel parc i han vist que el senyor Castor havia instal·lat uns blocs d'escalada a la zona de jocs infantils, però li sobra molt d'espai i no sap què més posar-hi. Llavors, a en Louie se li acut una idea: construir un gronxador en forma de barca perquè els nens tinguin més jocs per triar i estiguin ben entretinguts.

09:12 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un escúter
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un escúter

SINOPSI: En Louie i la Yoko volen entrar a berenar en una pastisseria, però està tancada. El senyor Talp, el pastisser, li ha d'anar a portar un pastís a la seva filla, que celebra l'aniversari al restaurant del funicular. Però hi ha un embús de trànsit i el pobre no té clar que pugui arribar a temps per les postres. Llavors, en Louie li diu que li construirà un escúter perquè hi pugui arribar en un tres i no res.

09:19 Louie - Louie, dibuixa'm una flor
tancar

Louie, dibuixa'm una flor

Avui en Louie vol fer un regal a la mare. Però no pot ser un regal qualsevol. Ha de ser ben bonic i ha de fer molt bona olor, com la mare! Ja ho té! Dibuixarà una torreta plena de flors! Però li queden tan boniques, que li fa pena arrencar-les. Com s'ho farà per regalar-les-hi? Se t'acut alguna idea? En Louie ja sap com s'ho farà! No t'ho perdis!

09:27 Artús i els vailets de la Taula Rodona - L'escuder foraster
tancar

L'escuder foraster

Els vailets reben l'encàrrec de fer fora un ogre que té aterrits els camperols. Quan el veuen, s'adonen que té mal de queixal i que per això està tan agressiu. I pensen que la millor solució és curar-lo perquè se'n vagi. Però tot d'una apareix un escuder franc que ataca l'ogre. Els nostres amics descobreixen que és un nebot de l'Ulfius a qui no convencen els mètodes més pacífics de la Taula Rodona.

09:39 Artús i els vailets de la Taula Rodona - El tapís reial
tancar

El tapís reial

El rei rep un tapís de regal que resulta ser màgic. De fet, és una porta màgica que les germanes Tintagel fan servir per entrar d'esquitllentes al castell i endur-se l'espasa Excalibur. Però, quan volen tornar a Tintagel, es troben que van a parar al mateix castell de Camelot però en la versió de l'Altre Món. L'Artús i en Sagramor també passen a l'altra banda per mirar de recuperar l'espasa.

09:50 Zoom, el dofí blanc - Adeu i fins aviat (1a part)
tancar

Adeu i fins aviat (1a part)

El Yann i els seus amics descobreixen estupefactes que tots els dofins de la regió es reuneixen per fer una visita al Zoom. Hi ha antics coneguts com l'Igor, el Rosie, el Petit Zoom i la seva mare. Passada l'alegria del retrobament, els habitants de l'illa comencen a amoïnar-se: és com si els dofins fugissin d'alguna cosa i comptessin amb el Zoom perquè els dugui a altres platges... Ha arribat l'hora que el Zoom deixi el Yann?

10:02 Zoom, el dofí blanc - Adeu i fins aviat (2a part)
tancar

Adeu i fins aviat (2a part)

Al Yann li costa molt superar que el Zoom se n'hagi anat. Es nega a acceptar el destí i decideix, amb els seus amics, investigar les activitats del Van Krook. Si poden salvar el fons marí, potser el Zoom i els altres dofins tornaran. El milionari els explica que el Terrence Werner està ficat en un negoci que posa en perill tot l'atoll.

10:15 Dracs: Cap a nous horitzons - Cap drac abandonat
tancar

Cap drac abandonat

Els instints depredadors d'en Garff provoquen molts maldecaps a en Singlot i els seus amics, que volen reparar la Riba dels Dracs. En Cuadepeix li busca en una illa una llar nova que sembla ideal. Però resulta que a l'illa hi viuen uns dracs semblants a serps, els alareptants, que escupen verí. I el mal és que en Garff no se'n pot defensar, perquè el seu ambre immobilitzador no els fa res.

10:37 Històries dels caçadors de monstres: A cavalcar! - El drac blanc misteriós
tancar

El drac blanc misteriós

Segons el Conseller en cap, el Lute necessita un monstre blanc per poder eliminar la Plaga negra. Aquest monstre només surt a les llegendes, però el Debli presenta el seu professor al Lute i al Navirou i ell els assegura que sap on trobar-ne un ou. Quan veuen que és fals, el Lute i el Navirou decideixen anar cap al volcà Dovan, a buscar un altre mineral de vincle.

11:01 George de la jungla - Els roncs
tancar

Els roncs

En George no s'atreveix a despertar el seu amic Simi, ni tan sols quan ronca com un hipopòtam amb dos porcs a dins dels forats del nas mentre condueix una llanxa motora i passa pel costat d'un concurs de tallar troncs amb motoserra. Aviat descobrirà que el causant dels roncs és la raríssima mosca que habita a les fosses nasals o, com se la coneix popularment a la jungla, la "mocsca".

11:12 George de la jungla - Les vacances d'en George
tancar

Les vacances d'en George

Els amics convencen en George perquè se'n vagi uns dies de vacances, tot i que ell no ho veu gens clar perquè està convençut que la jungla no funcionarà sense ell. I, efectivament, un cop és fora, la jungla es converteix en un caos. Se'n sortiran en Simi, l'Ursula i la Magnolia sense ell? I en George, se'n sortirà de vacances sense els amics?

11:22 Els Mini Ninges - El guardià
tancar

El guardià

A la Terra sota el Núvols hi ha un pulmó verd que es diu Tengoku. La seva vegetació fa que l'aire sigui pur i fragant i alberga tota mena d'animals. Si desapareix, serà una catàstrofe de conseqüències incalculables. Per desgràcia, les tropes de l'Ashida han descobert aquest refugi natural i ja es preparen per destruir-lo. En Nio, el seu guardià, demana ajuda a la Suzume, l'única que pot salvar Tengoku.

11:33 Els Mini Ninges - El capvespre de la Màgia Kuji
tancar

El capvespre de la Màgia Kuji

El Mestre Ninja s'adona que està perdent capacitats i decideix anar a reposar al Santuari de la Meditació. Mentre ell és fora, deixa els seus deixebles en mans de l'Ejikaju, un ninja rodamon que sembla que té un gran domini de la màgia. Com que l'Ejikaju ho demana amb molta insistència, els Mini Ninges accedeixen a portar-lo fins al seu refugi secret amb els ulls embenats, però...

11:44 Els Mini Ninges - La Shoko i les fades
tancar

La Shoko i les fades

La Shoko se'n va de la fortalesa preocupada perquè el seu avi li retreu que no té poders màgics, però quan l'Ashida veu que la seva neta no torna, amenaça la gent del poblat que tancarà el Nakata a la presó. Però la Shoko no torna perquè les fades del bosc l'han castigat i l'han convertit en una estàtua. Si volen salvar el Nakata, els Mini Ninges hauran d'alliberar la Shoko.

11:54 Els Mini Ninges - El somni premonitori
tancar

El somni premonitori

La Kunoichi ha somiat amb un gerro d'on sortia un drac terrorífic que escopia una boira blanca que ho cobria tot. Els altres ninges li diuen que ha sigut un malson i miren de tranquil·litzar-la. Però el Mestre sap que a vegades la Kunoichi somia coses que es fan realitat, i decideix enviar els nostres amics al temple Zen-Do a comprovar-ho. Quan arriben allà, descobreixen que la Shoko se'ls ha avançat.

12:05 Els germans Kratt - Els amics del Martin
tancar

Els amics del Martin

És un dia de descans a la nau Tortuga i, de sobte, el Chris entra queixant-se que algú el molesta. Tots surten per veure què passa i veuen que es tracta d'una oreneta porpra. Al Martin li encanta, perquè també hi ha l'oreneta blava, que és el seu color preferit, però al Chris tot plegat no li fa gens de gràcia. Al cap de poc veuen un altre animal, una marta, i el Martin està encantat, perquè sona gairebé igual que el seu nom. El Chris ja veu que no és el seu dia, i llavors, per acabar-ho d'adobar, un esquirol li pren l'armilla de poder animal.

12:26 Els germans Kratt - Anguilèctrica!
tancar

Anguilèctrica!

La nau Tortuga cau en plena selva amazònica. El sistema elèctric de la nau pateix un curtcircuit i, mentre la Koki mira de reparar-lo, els germans Kratt aprofiten per anar a explorar la fauna de la selva. En un riu descobreixen un animal molt curiós, l'anguila elèctrica, capaç de generar descàrregues elèctriques d'alt voltatge. Aquest descobriment els acabarà resultant més útil del que es pensaven, però també posarà en perill el més important per una anguila elèctrica: el seu niu.

12:47 Espies de veritat - Un creuer una mica repetitiu
tancar

Un creuer una mica repetitiu

Les espies estan tan il·lusionades amb les vacances que els ha regalat en Jerry a bord del nou creuer de la WOOHP! Els esperen uns quants dies de pau i tranquil·litat, de tota mena de luxes, d'adonar-se que la tripulació són una colla de brètols decidits a destruir el vaixell ple d'agents de la WOOHP! Quina llàstima! S'han acabat les vacances, noies¿

13:08 Espies de veritat - Regalar flors està passadíssim de moda
tancar

Regalar flors està passadíssim de moda

Arreu del món han aparegut tot d'homes en una mena d'estat catatònic. Les espies han descobert que l'únic que tenen en comú és que, abans de convertir-se en zombis, tots havien rebut un ram de flors de la mateixa floristeria. Pot ser una coincidència? Tot indica que no. Més aviat sembla una venjança. De qui? Això és el que cal esbrinar¿

13:31 Un drama total a l'illa de Pahkitew - Tres zones i un nadó
tancar

Tres zones i un nadó

En aquest episodi, els dos equips es tornen a enfrontar en una prova repartida en tres zones de l'illa plenes de perills. La primera part es diu "El dinar de l'os", la segona "La pasta que empasta" i a la tercera, el perill són unes allaus. Després d'haver canviat d'equip, la Sky decideix que donarà prioritat als seus companys per davant d'en Dave, que tindrà un bon disgust.

13:52 En Grizzy i els Lèmmings - Inspector Grizzy
tancar

Inspector Grizzy

Una furgoneta de repartiment s'atura davant la cabana del guarda forestal per entregar una caixa plena de pots de crema de xocolata. Mentre en Grizzy i els lèmmings, com de costum, es barallen per la palanqueta, algú s'emporta la caixa. Ara en Grizzy i els lèmmings hauran de portar a terme una investigació per trobar on és el seu tresor.

13:59 En Grizzy i els Lèmmings - Control de masses
tancar

Control de masses

Buscant el comandament a distància de la televisió, en Grizzy descobreix un aparell que controla diverses parts de la cabana. Clic! Un botó per encendre i apagar la llum! Clic! Un altre per veure tots els racons de la cabana! Per fi, en Grizzy podrà desfer-se dels lèmmings des del sofà! Però compte de perdre el control...

14:06 En Grizzy i els Lèmmings - Caçar bolets
tancar

Caçar bolets

Els lèmmings xalen a base de bé amb uns bolets botadors que han sortit al pati de davant de la cabana amb la pluja. Per posar fi al xivarri que fan els lèmmings, que no el deixen gaudir de la seva tranquil·litat, en Grizzy trepitja els bolets de la discòrdia, fins que s'adona que cada bolet aixafat allibera un núvol d'espores que creen instantàniament... un munt de bolets idèntics.

14:12 En Grizzy i els Lèmmings - L'ós dels ous d'or
tancar

L'ós dels ous d'or

Prop del supermercat, hi ha un expenedor que ven ous amb sorpresa. Entre els premis hi ha un coet artificial molt gros, que és el somni dels lèmmings, i una joia que en Grizzy vol regalar a la seva estimada.

14:19 En Grizzy i els Lèmmings - La indigestió dels lèmmings
tancar

La indigestió dels lèmmings

Els lèmmings han aconseguit un paquet de mongetes blanques amb propietats molt estranyes. Resulta que quan es barregen amb soda, tothom que les pren es transforma en un globus que rebota. En Grizzy, doncs, si vol fer la migdiada tranquil·lament, primer s'haurà de desfer d'aquestes mongetes màgiques.

14:25 El xou de la Pantera Rosa - Rosa psicodèlic/La fugida fugissera/Flors roses
tancar

Rosa psicodèlic/La fugida fugissera/Flors roses

A l'inspector Clouseau se li escapa un delinqüent quan el traslladava a la presó. El comissari s'enrabia molt per la nova espifiada del seu subaltern i el suspèn de sou i feina. Però el Clouseau decideix no perdre de vista el comissari, ja que el criminal fugat ha jurat venjar-se'n. Però el comissari no entén els motius del policia.

14:49 La Pantera Rosa - La píndola rosa
14:54 La Pantera Rosa - Que n'era un tambor rosa
15:01 Els germans Kratt - El misteri del narval de dues banyes
tancar

El misteri del narval de dues banyes

Mentre discuteixen què és millor, si unes banyes d'ant o unes banyes de bisó, el Martin i el Chris decideixen que la pròxima aventura animal serà conèixer millor el narval banyut de l'Àrtic. Però quan arriben allà, descobreixen que de vegades una banya no és una banya, i es posen a investigar per solucionar el misteri d'aquest animal.

15:24 Els germans Kratt - Nedant com les llúdries marines
tancar

Nedant com les llúdries marines

Fa un dia preciós i l'equip dels germans Kratt decideix descansar una estona i nedar. El Jimmy confessa als altres que no neda gaire bé i el Chris i el Martin decideixen portar-lo a fer classes amb una gran nedadora, una llúdria marina que es diu Entrenadora.

15:45 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El xèrif Robin
tancar

El xèrif Robin

El xèrif es torça el turmell i el rei En Ricard nomena en Robin nou xèrif provisional. El príncep Joan no ho suporta i anima la guàrdia perquè facin vaga i compliquin la feina del xerif nou. Compta, a més, amb la col·laboració dels bandits, que, aprofitant la manca de vigilància, atracaran el poble i giraran la gent contra en Robin. Però la intervenció de la princesa Marian salva la situació.

15:57 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Sherwood crema
tancar

Sherwood crema

El príncep Joan ha decidit que l'única manera de trobar l'amagatall d'en Robin Hood és cremar el bosc de Sherwood. Quan en Robin i la seva colla s'adonen que el xèrif i els seus homes calen foc al seu voltant, proven de parar-los els peus de bades. En Robin, però, s'empesca com treure-li aquesta dèria incendiària al tirà: amagar al bosc el seu cavallet de fusta de quan era petit!

16:11 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Lladres invisibles
tancar

Lladres invisibles

Un lladre misteriós fa dies que saqueja el poble de Nottingham. Assabentats dels fets, en Robin i la seva banda desemmascaren de seguida els infractors: els ocells, entre ells el seu amic, en Bec. No triguen a esbrinar, tanmateix, que les aus actuen sota la influència d'un conegut malfactor, en Perdigan, que, un cop s'ha emparat dels estalvis dels vilatans, apunta al tresor reial i a una peça en concret, especialment valorada pel príncep Joan.

16:23 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la flauta màgica
tancar

Les Tres Bessones i la flauta màgica

Mentre les Bessones van cap a Viena per assistir a la representació de "La flauta màgica", l'Avorrida les castiga: les trasllada a la Viena del segle XVIII, la Viena de Mozart. Allà, la Reina de la Nit les segresta, perquè vol evitar com sigui que s'estreni l'òpera de Mozart, que ja és un bon amic de les Bessones.

16:47 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i en Patufet
tancar

Les Tres Bessones i en Patufet

La Bruixa envia les Bessones a casa d'en Patufet. Elles ho troben molt divertit, això de ser tan petit, però els pares d'en Patufet no el deixen ni sortir de casa sol. Animat per les nenes, en Patufet surt tot sol de casa i acaba a la panxa del bou.

17:14 Els mixets - La partida d'escacs
tancar

La partida d'escacs

A en Flam li agrada molt jugar a escacs i voldria arribar a ser un campió, però no té ningú amb qui practicar. Després de buscar i buscar entre els amics, resulta que el rival que necessita el té més a prop del que es pensava.

17:19 Els mixets - Els supergats
tancar

Els supergats

Els mixets decideixen jugar a superherois. Cadascú es fa una disfressa i tria uns superpoders. Ara només els falta algú a qui salvar. La Mona s'hi ofereix, però poc s'espera que al final necessitarà ajuda de veritat.

17:23 Els mixets - Els Mixets viatgen al passat
tancar

Els Mixets viatgen al passat

Els mixets acompanyen el seu avi en una excursió a una cova on se suposa que havien viscut gats prehistòrics, tot i que ningú no n'ha trobat mai cap prova. Els mixets volen ajudar l'avi a ser el primer que descobreixi rastres dels gats cavernícoles.

17:28 El Mic i els seus amics - Pedres i pedretes
tancar

Pedres i pedretes

Per recollir, jugar, comptar, fer formes, pintar... les pedres són un material molt atractiu per als més petits. Al Mic també li agraden!

17:53 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen una cistella elevadora
tancar

En Louie i la Yoko construeixen una cistella elevadora

SINOPSI En Louie i la Yoko passegen per la ciutat i es troben el senyor Coala enfilat dalt d'una escala. L'alcalde li ha encarregat que pinti l'arc iris a la façana d'un edifici, però l'escala és massa curta i no arriba a la part de dalt de la paret. En Louie li construirà una cistella elevadora perquè pugui acabar l'encàrrec a temps.

18:00 Louie - Louie, dibuixa'm un rinoceront
tancar

Louie, dibuixa'm un rinoceront

En Louie i la Yoko es volen fer un foto, però els ha aparegut un ocellet que està molt trist. És un esplugabous i no té cap amic. En Louie sap que els esplugabous i els rinoceronts s'entenen molt bé i, és clar, ha tingut una idea genial! Dibuixarà un rinoceront pel seu nou amic. Però, com es dibuixa un rinoceront? L'hi vols ajudar?!

18:07 Leo, el guardabosc - El dragó de Komodo
tancar

El dragó de Komodo

El Leo troba un ou al jardí. Sorprenentment, en lloc de sortir-ne un ocellet, en surt un petit llangardaix. La Katie li explica que es tracta d'una cria de dragó de Komodo. El Rocky avisa els dos germans que, quan portin el dragó al seu lloc d'origen, han d'evitar zones on hi hagi dragons de Komodo adults, ja que se'l podrien menjar. Sort que l'Heroi els ajudarà en la missió!

18:18 Leo, el guardabosc - El rinocereont de Sumatra
tancar

El rinocereont de Sumatra

El Leo i l'Heroi troben una cria de rinoceront de Sumatra al jardí. El Leo en demana més informació a la Katie, que descobreix que aquests animals estan en greu perill d'extinció a causa de la caça. De seguida, els dos germans emprenen un viatge per reunir la cria de rinoceront amb la seva mare. Però quan arriben a la selva, un enorme rinoceront adult no els deixa avançar.

18:29 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Susan B. Anthony
tancar

Soc la Susan B. Anthony

El Xavier i la Yadina han de decidir quin objecte posaran en un prestatge molt especial del Museu Secret, però sense adonar-se'n deixen de banda el Brad i no el deixen triar. Per això la Berby se'ls emporta, per sorpresa, a conèixer la Susan B. Anthony, una dona que va lluitar molt perquè tothom tingués dret a votar, en una època en què les dones no podien fer-ho.

18:40 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Golda Meir
tancar

Soc la Golda Meir

La Yadina, mentre va en bici, s'adona que hi ha unes tortugues que estan en perill i les vol ajudar, però no té gaire clar com fer-ho. Per això la Berby la porta a conèixer Golda Meir, una dona que també va ser petita i que li encantava resoldre problemes. Va fundar una societat per ajudar els més desafavorits, i fins i tot va arribar a ser primera ministra d'Israel.

18:51 Un dramarama total - El vàter atòmic
tancar

El vàter atòmic

El Xef s'ha fer instal·lar un lavabo privat amb un vàter d'última generació i un sistema de seguretat perquè no hi entri la canalla. En Harold ha d'anar de ventre urgentment, però no vol fer servir el lavabo de nens, perquè és massa perillós. En Noah desactiva el sistema de seguretat perquè en Harold entri al lavabo del Xef, però, quan ja hi és, la porta es queda tancada. En Noah, des de fora, sent un soroll i es pensa que en Harold se l'ha empassat el vàter.

19:01 Un dramarama total - Lapocalipsi dels pets
tancar

Lapocalipsi dels pets

La Leshawna té una dent a punt de caure i ja pensa en els diners que li deixaran els angelets. Sense voler se l'empassa i decideix posar-ne una de postissa sota el coixí i esperar que vingui un angelet per capturar-lo i obligar-lo a pagar. El problema és que captura el follet dels pets, un personatge que, en comptes de recollir les dents caigudes, recull els pets dels nens de tot el món.

19:10 Un dramarama total - Que ens ataquen els zombis!
tancar

Que ens ataquen els zombis!

Avui ha de venir una higienista dental a la guarderia, i per això la mare de la Gwen no vol portar la seva filla a la desfilada de zombis que es fa cada any amb gent disfressada. La Beth, que no vol ni sentir parlar de la higienista, s'empesca un pla per fer creure al Xef que uns zombis de veritat volen atacar la guarderia.

19:23 Mondo Yan - El camí dels herois
tancar

El camí dels herois

En Xia, avorridíssim perquè fa dies que en Negu no els envia cap Mutant, troba les instruccions del Camí dels Herois. En Pai i l'April es riuen del que pensen que es tracta d'un joc de nens qualsevol, però en Xia segueix cada un dels passos amb molta passió. Quan una de les instruccions és que ha de robar el Guant del Nord, en Xia sospita. Gràcies a la seva perspicàcia aconsegueix salvar el Guant del Nord i descobrir qui hi havia rere el Camí dels Herois: una Guineu Mutant enviada per en Negu.

19:34 Mondo Yan - Bona sort, mala sort!
tancar

Bona sort, mala sort!

L'April rep un amulet de la sort que ha comprat per correu. En Pai i en Xia se'n mofen fins que veuen que l'April comença a excel·lir en totes les disciplines. Primer en Pai i després en Xia li roben aquest amulet i aleshores comencen a guanyar-ho tot ells. Discuteixen per qui s'ha de quedar l'amulet, però el Mestre Bub revela que aquell no era el suposat amulet que va comprar l'April si no una pedra per les durícies que havia encarregat ell. Els Guardians comprenen que la sort no depèn de factors externs, si no d'ells mateixos.

19:46 Zoom, el dofí blanc - La Timéti, aprenenta de xaman
tancar

La Timéti, aprenenta de xaman

La Timéti trenca sense voler el ceptre del Ramana, que li fa de professor per poder ser xamana. Mira de dissimular el seu error arreglant el ceptre de qualsevol manera. Però quan el Ramana fa el ritual per cridar els dofins, comença a comportar-se... com un dofí! Neda i crida com el Zoom. Els habitants del poble intenten buscar una solució. La Timéti ha de reparar el seu error sense despertar sospites.

19:58 Zoom, el dofí blanc - L'extraterrestre
tancar

L'extraterrestre

El Yann, l'Auru, la Marina i la Timéti decideixen passar la nit sota les estrelles i veuen unes llums estranyes al cel que es fiquen a l'aigua mar endins. Els nostres herois volen saber què són i descobreixen una criatura increïble que sembla un extraterrestre! El Yann i els seus amics han de descobrir la veritat sobre aquest estrany fenomen abans que tot Maotou entri en pànic.

20:11 Dracs: Cap a nous horitzons - Cap drac abandonat
tancar

Cap drac abandonat

Els instints depredadors d'en Garff provoquen molts maldecaps a en Singlot i els seus amics, que volen reparar la Riba dels Dracs. En Cuadepeix li busca en una illa una llar nova que sembla ideal. Però resulta que a l'illa hi viuen uns dracs semblants a serps, els alareptants, que escupen verí. I el mal és que en Garff no se'n pot defensar, perquè el seu ambre immobilitzador no els fa res.

20:33 Les Sisters - Una selfie amb el Joi-D
tancar

Una selfie amb el Joi-D

El Joy D. és a Pom-les-Bains d'incògnit i disfressat per promocionar el seu últim disc. El primer que el reconegui i es faci una selfie amb ell guanyarà un viatge a les Bahames. La Wendy i el Maxence i els pares no volen deixar escapar aquesta oportunitat. I perquè la Marine no se'ls enganxi com una paparra, no l'hi expliquen. Però com que la Wendy i els pares actuen de manera molt estranya, la Marine decideix espiar-los...

20:45 Les Sisters - Infermeres a domicili
tancar

Infermeres a domicili

El pare està malalt. La mare ha d'anar a treballar i encomana a les germanes que li donin el medicament perquè li baixi la febre. Però la Marine i la Wendy ho aprofiten per jugar i s'obliden del seu pare que, afectat pel deliri que li provoca la febre, llença el medicament a la pica. Les germanes li preparen un remei casolà que multiplica els efectes al·lucinògens de la febre.

20:56 Les Sisters - La batalla dels regals
tancar

La batalla dels regals

És el dia de la mare. Les germanes no han preparat res i s'han d'afanyar a fer-li un regal. Però la batalla entre la Marine i la Wendy per fer-li a la seva estimada mare el millor obsequi del món acaba en una catàstrofe i provoca grans destrosses.

21:07 Avatar: l'últim mestre de l'aire - El dia del sol negre: la invasió (1a part)
tancar

El dia del sol negre: la invasió (1a part)

Ha arribat el gran dia i en Hakoda té clar que no serà una invasió massiva, perquè no tenen l'exèrcit del Rei de la Terra. En canvi, compten amb l'eclipsi solar perquè afebleixi la Nació del Foc. Serà un atac petit, amb la colla d'amics que tenen i quatre aliats del Regne de la Terra. L'Aang sap que tard o d'hora es trobarà cara a cara amb el Senyor del Foc.

21:31 El detectiu Conan - La lliga de detectius júnior i la casa encantada
tancar

La lliga de detectius júnior i la casa encantada

En Conan, l'Ayumi, en Genta i en Mitsuhiko se'n van d'excursió, es posa a ploure i es veuen obligats a refugiar-se en una mansió. Allà descobreixen que l'amo, el senyor Otaguro, fa uns quants dies que veu el fantasma de la seva difunta esposa. En Conan descobreix que la criada ha robat un flascó de verí de l'estudi del nebot del senyor Otaguro, però aviat s'adonarà que el misteri no s'acaba pas aquí.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:21 Programes Externs Esports - La terra en bicicleta cap.1
06:46 ONZE Estiu
07:43 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

08:06 Futbol: pretemporada R.C.D. Espanyol - RCD Espanyol-Granada CF
tancar

RCD Espanyol-Granada CF

Os Belenenses - RCD Espanyol

09:50 Programes Externs Esports - NBA: Best Play from every team 2020
10:00 Collita pròpia - Patata i tomaquet
tancar

Patata i tomaquet

La patata i el tomaquet van arribar d'Amèrica fa 500 anys i s'han convertit en dos ingredients bàsics de la nostra dieta.Amb la Lídia Heredia descobrirem varietat autoctones mentre en Xuriguera i Faixedas buscaran les millors patates braves

10:50 Obrint plaça - La passió
tancar

La passió

Hi ha una paraula que ho explica gairebé tot dels castells: la passió. Com la que senten la Nerea i la seva família per aquesta activitat, fins al punt que juntament amb amics han fundat una colla castellera: les Gavarres. Tal com veiem al programa, van a totes les diades que poden per aprendre de les grans colles. Amb l'actriu de doblatge Núria Trífol parlem de la passió la feina i viurem una jornada plena d'humor fent doblatges de diverses seqüències castelleres. I amb el psicòleg Rafael Santandreu reflexionem sobre què és la passió i com la viu l'ésser humà.

11:14 Obrint plaça - La força mental
tancar

La força mental

La majoria de castellers ho tenen claríssim: la força mental és molt més important que la força física a l'hora de fer castells. Així també ho pensa el Jordi, cap de colla dels Moixiganguers d'Igualada, una colla coneguda per l'empenta i el convenciment que mostra a l'hora de preparar les diades. Els presentadors rebran classes d'un campió d'apnea per aprendre a controlar els seus pensaments quan estan sota l'aigua sense respirar. I amb el coach Xesco Espar aprendrem que per treballar la motivació i aconseguir objectius tan espectaculars com caminar per una catifa plena de vidres trencats la força mental és fonamental.

11:41 Bèsties - Els hàbitats
tancar

Els hàbitats

Capítol final amb imatges dels anteriors capítols per parlar de la diversitat de les espècies de Catalunya.

12:09 Karakia - Karin (Steiermark)
tancar

Karin (Steiermark)

Quan la Karin va decidir viure a Catalunya amb en Jordi, era conscient que no tan sols canviava de latitud. El record de les valls i muntanyes d'Estíria (Steiermark) s'omplien ara del caràcter mariner de Vilanova i la Geltrú, de la cultura i els productes que anava descobrint. Anys després, més d'un plat austríac desprèn ja aromes mediterrànies. D'altres, especialment postres, segueixen els receptaris més genuïns de la seva terra, com les galetes de mantega (Butterkekse), els bunyols de carnaval (Faschingskrapfen) o el pastís de pipes de carbassa recobert de xocolata (Erzherzog Johann Torte). La carbassa és un dels productes més estimats a Estíria. Se'n fan molts plats i amb les llavors, un oli fort i aromàtic.

12:45 Futbol: pretemporada R.C.D. Espanyol - RCD Espanyol-Granada CF
tancar

RCD Espanyol-Granada CF

Os Belenenses - RCD Espanyol

14:30 ONZE Estiu
15:27 No tenim vergonya - NTV Esports 9
15:56 Rutes de somni pels Estats Units - Mississipí amunt i Louisiana endins
tancar

Mississipí amunt i Louisiana endins

L'impressionant delta del Mississipí és la porta d'entrada al sud dels Estats Units. Des de sempre. D'aquí parteix el viatge a través de Louisiana, sempre vorejant el riu fins a la gran ciutat que, fundada pels francesos, ha estat el bressol del jazz: Nova Orleans. Terra endins s'estenen immenses plantacions de canya de sucre entre les quals encara queden algunes de les luxoses mansions dels antics terratinents. Nord enllà, ens apartem del riu per travessar els aiguamolls de l'Atchafalaya, antigament tan impenetrables que van ser el refugi dels colons francesos expulsats de l'actual Canadà. Arran de la frontera de Texas s'estenen les vastes praderies on encara viuen els únics cowboys dels Estats Units que han conservat el llegat de la llengua i la cultura franceses.

16:40 Nens de la ruta de la seda - Una nena contra la gravetat
tancar

Una nena contra la gravetat

L'Erchendimeg, d'onze anys, té molt clar que vol arribar a ser una contorsionista professional. Conviden el seu equip a participar en un gran espectacle a la plaça del Parlament, però li costa aprendre els exercicis perquè té una mica de complex perquè el seu pare és a la presó, la seva mare és exalcohòlica i la van admetre a l'escola de circ amb una beca. No només hi ha en joc els seus somnis, sinó també la dignitat de la seva família. Però gràcies a la seva força de voluntat, aconsegueix superar-se.

17:02 Els cims de les delícies - Els Alps de Transsilvània, a Romania
tancar

Els Alps de Transsilvània, a Romania

Als Carpats Meridionals, a l'altiplà dels Luncani, les famílies pageses viuen des de fa segles en un aïllament gairebé absolut: com aquell qui diu, en l'autarquia. La polenta de Livia Tatullea, cuita en nata líquida i barrejada amb formatge d'ovella fresc; la pilota de carn de xai amb ceba i mantega
d'Angelica Grecu; el pa de pagès, senzill i saborós, d'Eleonora Jujan; l'aromàtic aiguardent de fruita d'Onu Jujan..., són algunes de les delícies d'aquesta
contrada, i totes són fetes amb els productes d'altíssima qualitat que els ofereix aquest mateix altiplà.
La regió, però, tampoc no vol perdre el tren de la modernitat. Fins a l'any 1994, quan els Jujan van obrir una pista per a arribar-hi amb cotxe, només s'hi podia arribar a peu o cavall.

17:28 El món des de l'aire - Un viatge aeri a través de Gal·les. De Laugharne als ponts del Severn
tancar

Un viatge aeri a través de Gal·les. De Laugharne als ponts del Severn

En aquest viatge sobrevolarem el sud de Gal·les i veurem molts castells, fortaleses i monestirs medievals que ara estan en ruïnes. Aquests testimonis d'un passat tumultuós apareixen escampats per un paisatge mai pla i sempre verd. El viatge començarà a la vora del mar, anirà cap a les muntanyes de l'interior i tornarà a acabar a la vora del mar passant per Cardiff, la capital del país, i les valls mineres que tant van contribuir a la Revolució Industrial.

17:58 Futbol Internacional : Amistosos - Bayern Munic-Borussia Mönchengladbach
19:49 Tennis ATP 2021 - Torneig Atlanta
21:43 Programes Externs Esports - Baja Aragón 2021
21:59 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

22:22 Zona UFEC
22:29 Programes Externs Esports - NBA: Millors cistelles Carmelo Anthony
22:34 Temps d'aventura - + info
tancar

+ info

En aquest programa les seccions:

COMPETEIX: Non Stop Madrid - Tajo Internacional - Lisboa
EL PERSONATGE: Juan Dual, aventurer
DE RUTA: Luis Alberto Hernando, nou récord de l'Aneto
EQUIPA'T: Tipus d' alforges

23:00 ONZE Estiu
00:08 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:28 Futbol Internacional : Amistosos - Bayern Munic-Borussia Mönchengladbach
02:07 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:30 Futbol: pretemporada R.C.D. Espanyol - RCD Espanyol-Granada CF
tancar

RCD Espanyol-Granada CF

Os Belenenses - RCD Espanyol

04:15 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

04:38 Monster Jam - Monster Jam Providence ep.23
tancar

Monster Jam Providence ep.23

En aquest capítol:

DESCOBREIX: Cantabria, cuna del surf
COMPETEIX: Garrigues Bike
EQUIPA'T: Especial Gravel
ESCAPA'T: Costa daurada

05:22 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí