TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
08:00 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia. Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

12:00 12 - 14
13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:55 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

En Llompart millora l'oferta de compra del pis a la Joana, que l'engega, perquè no vol vendre. En Llompart insinua que en Vicenç podria sortir-ne perjudicat. La Gemma va a treballar, perquè l'Octavi l'ha deixat plantada. Mitjançant en Miquel, s'assabenta que l'Octavi vol que quedin a Varsòvia. Després del que va passar a la revetlla, el projecte de la masia queda aturat. En Miquel fa costat a en Mateu, però en Mateu decideix que es vendrà la propietat i se n'anirà. La demostració del robot, a casa l'Eva i amb tota la colla, és tot un èxit, però la Mari Carmen, tal com havia previst en Miquel, se sent ofegada pel posat de la Noe i en Paco.

16:35 Tot es mou
20:15 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre. El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta. Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Marc Giró, Joan Grivé i Àlex Martínez, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:07 Zona zàping
22:55 La gran pel·lícula - Un italià a Noruega
tancar

Un italià a Noruega

UN ITALIÀ A NORUEGA (Quo vado?) Direcció: Gennaro Nunziante Guió: Gennaro Nunziante, Checco Zalone Producció: Taodue Film / Medusa Film Any: 2016 Durada: 83 minuts País: Itàlia Fotografía: Francesco Di Giacomo, Valerio Evangelista Música: Checco Zalona Intèrprets: Checco Zalone, Eleonora Giovanardi, Sonia Bergamasco, Maurizio Micheli,Lino Banfi, Massimiliano Montgomery, Angelica Napa, Adam Nour Marino,Fabio Casale, Ludovica Modugno, Antonino Bruschetta Amb molts anys de servei, un funcionari de la administració provincial, té per feina expedir les llicències de caça i pesca. Viu feliçment consentit a casa els seus pares i té una nòvia amb la que no té intenció de casar-se ni de tenir fills. El seu mon es desmorona quan l'estat decideix suprimir les províncies. Per conservar la feina, accepta trasllats a remotes regions d'Itàlia i fins i tot accepta traslladar-se a Noruega per treballar de vigilant d'una estació científica al Pol Nord.

00:36 Més 324 - + info
tancar

+ info

Avui, al "Més 324", continuem fent un seguiment informatiu dels incendis forestals que estan afectant Catalunya i de l'estat de la seva extinció. Abordem el creuament de missatges entre el president del Parlament Europeu, Antonio Tajani, Carles Puigdemont i Toni Comín. I informem de l'estat de les negociacions per a la investidura de Pedro Sánchez. Entrevistem Martí Boada, doctor en Ciències Ambientals, geògraf i naturalista; i el filòsof Daniel Gamper, que acaba de publicar el llibre "Las mejores palabras. De la libre expresión", Premi Anagrama d'assaig 2019.

02:09 Gran Reserva. Xou - Això és massa -
03:11 Ritmes a l'estudi - DE DIEGO BROTHERS
tancar

DE DIEGO BROTHERS

Des de l'any 1993, aquest quintet, liderat pels germans De Diego, no ha deixat de tocar. El seu repertori es pot situar estilísticament als anys setanta; un període en què el jazz es barreja amb ritmes afrocubans, el "bogaloo" o el funk. La força i la frescor del seu directe els ha dut a tocar als festivals més representatius de jazz de tot l'estat.

04:11 Blues a l'estudi - BERNAT FONT TRIO
tancar

BERNAT FONT TRIO

Aquest jove pianista barceloní ha consolidat la seva formació després de la publicació del primer disc. Va rebre el guardó de Millor Nova Proposta de la revista "Jaç" i no ha parat de tocar per tot l'estat. El repertori d'avui veu dels clàssics i oscil·la entre el blues i el swing. Ivan Kovacevic al contrabaix, Martí Elías a la bateria i el mateix Font al piano: un trio que desprèn una energia càlida i sincera.

05:12 Jazz a l'estudi - Gorka Benitez
tancar

Gorka Benitez

Ha estat premiat diverses vegades per l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna com a millor saxofonista, millor disc i millor grup.

Progrmació BD ....
21:58 Liceu a la fresca - + info
tancar

+ info

Liceu a la Fresca és una activitat que organitza el Gran Teatre del Liceu amb l'objectiu de fer arribar l'òpera a tots els públics. Per això, coincidint amb la representació d'una òpera molt coneguda, instal·la pantalles gegants a espais públics de diverses ciutats de Catalunya perquè, a través de la transmissió que en fa el 33, es pugui gaudir col·lectivament de l'espectacle. Els artistes que intervenen a l'espectacle, es desplacen del Liceu al lloc de transmissió per acabar de compartir la nit amb el públic assistent i també amb tots els espectadors.

00:37 Els habitants de la fi del món - Hongria
tancar

Hongria

Julia Pryke, sud-africana, i el seu marit Gareth, britànic, van comprar una casa tronada a Hongria per internet per uns 3.000 euros sense haver estat mai a l'Europa de l'Est. El Ben conviu una setmana amb la parella a la seva granja de dues habitacions, els ajuda a instal·lar el vidre d'una finestra i menja amb ells a l'aire lliure al voltant del foc. A pesar de la barrera idiomàtica, el Ben els ajuda a comprar gallines al mercat d'un poble i aprèn a sacrificar i espellar un conill, acompanyats en tot moment d'una convidada molt especial: la mare de la Julia.

01:21 L'odissea del menjar - El gust del foc
tancar

El gust del foc

El foc és un element que ha marcat la història de la gastronomia i fins i tot l'evolució de la humanitat. En aquest episodi descobrim la importància de la invenció del foc, que va separar definitivament l'home dels altres animals i que va permetre la cocció dels aliments, un factor decisiu en el sorgiment de la civilització. A partir d'un element que mai ha canviat, com el foc, cada cultura humana ha creat diferents mètodes de cocció i ha desenvolupat una cuina singular que la defineix.

02:20 Fàrmacs falsificats letals. Pastilles que maten - Fàrmacs falsificats letals. Pastilles que maten
tancar

Fàrmacs falsificats letals. Pastilles que maten

La lluita contra el negoci criminal que creix més ràpidament del món. Els fàrmacs falsificats maten més de mig milió de persones anualment. Falsificar medicaments s'ha convertit en un negoci il·legal global i increïblement lucratiu. Els fàrmacs falsificats són una amenaça creixent per a la salut pública. La lluita contra aquesta amenaça no és fàcil perquè hi ha implicades moltes capes de la societat i la burocràcia. Cecilia Fant, una agent d'intel·ligència i cap de la Operació Pangea de la Interpol, té una missió. Ha renunciat a la vida de família i treballa contra rellotge amb col·legues de diferents països del món per propiciar un canvi. Aquest documental investiga què passa quan la societat comprèn que s'enfronta a una amenaça tan gran que no sap com derrotar-la. Però, encara que la situació sigui crítica, hi ha unes persones dins del sistema que han emprès aquesta tasca sisífica que va molt més enllà del deure.

03:11 GR. Cami de Sant Jaume - + info
tancar

+ info

Ruta llarga i completa que comença parlant amb el Toni Massanés i després amb en Berenguer de Montagut que visita una de les seves obres, la Seu de Manresa. El Marc conduirà un tractor i entrarà als dominis del Monestir de Montserrat, on parlarà amb un monjo pelegrí que explicarà com funciona la seva cèlebre escolania.

03:37 GR. Cami de Sant Jaume - + info
tancar

+ info

El programa comença pujant a la Torta, l'agulla més alta de Montserrat; després farà carquinyolis ecològics, passejarà per un dels pocs museus catalans adaptat per a invidents, formarà part dels Moixiganguers d'Igualada, presentarà un mossèn cuiner i, finalment, participarà en el partit de solters contra casats de Jorba.

04:03 L'illa del tresor - Josep M. Benet i Jornet
tancar

Josep M. Benet i Jornet

Té com a objectiu principal oferir "el que al llarg de la setmana veu l¿espectador, però no sap que veu". L'espectador veu coses que no sap que veu. L¿objectiu de "l¿illa del tresor" és dotar d¿intenció poètica, mitjançant la paraula, la música, la imatge o el silenci, totes aquelles coses que es creguin oportunes i que hagin vist la llum- ja que sigui de l¿actualitat o de la mirada dels presentadors- al llarg de la setmana.

04:28 L'illa del tresor - Eduardo Mendoza
tancar

Eduardo Mendoza

Té com a objectiu principal oferir "el que al llarg de la setmana veu l¿espectador, però no sap que veu". L'espectador veu coses que no sap que veu. L¿objectiu de "l¿illa del tresor" és dotar d¿intenció poètica, mitjançant la paraula, la música, la imatge o el silenci, totes aquelles coses que es creguin oportunes i que hagin vist la llum- ja que sigui de l¿actualitat o de la mirada dels presentadors- al llarg de la setmana.

04:53 Karakia - Elisvan i Cristiane (Minas Gerais) / Yorgos (Salònica)
tancar

Elisvan i Cristiane (Minas Gerais) / Yorgos (Salònica)

L'Elis i la Cris són originàries de Caraí, un petit poble al nord-est de Minas Gerais, el segon estat més poblat del Brasil. Des que es van conèixer aquí, a Catalunya, comparteixen quan poden els records d'aquell territori ramader i productor de cafè. Plats com la pamonha o l'angu de milho verde, es preparen amb blat de moro tendre i són típics a l'estiu austral. D'altres, com el frango com quiabo (pollastre guisat amb ocres) o el pão de queijo (pa de formatge) ens connecten amb la vida rural de les valls mineres. Poc influenciada per la vida turística que marca els veïns estats costaners, Minas és rica amb tradicions culturals poc conegudes aquí, com el forró, un dels ritmes populars a la regió que també podem sentir i ballar ben a prop nostre. En Yorgos viu a Cercs, al Berguedà. Va triar de viure aquí, amb la família, adaptant dia a dia el seu bagatge urbà al món canviant de la natura. A l'hort de casa recull moltes de les herbes i hortalisses que acompanyen les receptes amb les quals va créixer a Salònica, l'antiga ciutat portuària de l'Egeu. L'hortópita, una massa de blat i verdura, és un d'aquests plats que la seva àvia preparava, exclusivament, amb fulles d'ortiga. La seva mare, la Xanthoula, que el visita sovint, ens va ensenyar a preparar la varvára, un plat dolç de blat escairat que ens connecta amb velles històries de l'Olimp. Interessat per les civilitzacions que donen vida al Mediterrani, en Yorgos forma part del col·lectiu Irènia, un grup d'educadors que intenten transmetre, a través del joc, la cultura de la pau a les escoles.

05:29 Thalassa - Es Trenc, un paradís fràgil
05:42 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
06:00 Papawa - Viking Papawa
tancar

Viking Papawa

Passar-se mesos dalt d'un vaixell sense trepitjar terra ferma i amb res més per menjar que ranxo és molt dur. Els homes es rebel·len i al capità no li queda més remei que fer una paradeta a l'illa de Papawa, per veure si els conviden a algun tros de pollastre a la barbacoa. Encara que ben mirat, el ranxo potser tampoc estava tan malament!

06:12 Doraemon - El creador de reptes / La felicitat es troba passejant
tancar

El creador de reptes / La felicitat es troba passejant

Per posar una mica de diversió a un dia avorrit a casa, en Doraemon treu un invent que planteja reptes a qui vulgui utilitzar-lo. El que en un principi era un passatemps innocent s'acaba convertint en un perill. En Nobita ha tornat a suspendre un examen i el professor li diu que passarà per casa seva per parlar amb la seva mare. Això deixa en Nobita molt deprimit. Per ajudar-lo, en Doraemon treu un invent que serveix per aixecar l'ànim.

06:36 Doraemon - Els bombons d'adn / EL transportador d'objectes descuidats
tancar

Els bombons d'adn / EL transportador d'objectes descuidats

En Nobita vol assemblar-se a un famós actor de televisió per impressionar la Shizuka. A desgrat, en Doraemon li deixa un aparell que copia l'ADN de les persones i en fa un bombó. Avui en Nobita està molt content perquè ha fet els deures. Però quan el professor els hi demana, s'adona que s'ha deixat la llibreta a casa. En Doraemon li dóna un cop de mà amb un dels seus invents.

07:00 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i el príncep feliç
tancar

Les Tres Bessones i el príncep feliç

El príncep feliç no és precisament feliç: convertit en una estàtua carregada d'or i de joies, no pot fer el que el satisfà més, que és ajudar els que ho necessiten amb la seva fortuna. Però les Tres Bessones i una oreneta l'ajudaran i aconseguiran dur a terme tots els projectes del príncep, que, per fi, serà feliç de debò.

07:24 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i Tutankhamon
tancar

Les Tres Bessones i Tutankhamon

Les entremaliadures de les Bessones les han portades a Egipte, on acompanyen l'arqueòleg Howard Carter en el descobriment arqueològic més espectacular de tots els temps: la tomba de Tutankamon, el faraó nen. Però l'aventurer Belzoni i l'Avorrida no els ho posaran gens fàcil: les nenes s'enfrontaran a tempestes de sorra, als cocodrils del Nil i a la terrible maledicció del faraó¿

07:51 Dinotren - Un dinosaure molt ràpid
tancar

Un dinosaure molt ràpid

Els dinosaures petits fan una carrera, però el Buddy sempre perd perquè ell corre i els seus germans, en canvi, volen i van més de pressa que ell. El Buddy diu que sap que hi ha uns dinosaures que són els més ràpids del món i, quan la mare ho sent, els proposa que vagin a visitar-los. Així doncs, agafen el Dinotren i van a veure els ornitomims per comprovar-ho personalment.

08:03 Dinotren - Ned el quadrúpede
tancar

Ned el quadrúpede

Avui és un dia molt especial a la família Pteranòdon perquè dos dels menuts, el Buddy i la Tiny, tenen una missió molt especial: fer la prova per poder ser revisors júnior del Dinotren. Així doncs, agafen el Dinotren molt emocionats amb la seva mare i el revisor els fa fer l'examen corresponent. Però no estan sols, i tenen un amic molt especial amb més experiència que els ajuda a superar la prova.

08:16 Mya Go - Mya Go i el dia dels esports
tancar

Mya Go i el dia dels esports

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i l'escola celebra el Dia dels Esports. La Mya Go i els seus amics estan a punt de començar una cursa i el xiulet de la senyoreta Coach deixa de funcionar. Sort n'hi ha dels xiulets de la Mya! Al final, la Mya no guanya cap prova, però encara pot ser que s'emporti algun trofeu!

08:21 Mya Go - Mya Go va a la disco
tancar

Mya Go va a la disco

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i la família Go es prepara per anar a la discoteca de l'escola. A l'escola tothom balla i s'ho passa d'allò més bé amb els clàssics que posa el DJ Papa Play. El Sammy Go, en canvi, es fa el tímid i no para d'amagar-se. La Mya Go sap què ha de fer animar el seu germanet a sortir a la pista: demanar una cançó que el faci ballar, a ell i a tota l'escola!

08:26 Mya Go - Mya Go i les ombres nocturnes
tancar

Mya Go i les ombres nocturnes

És una nit estrellada al poble de Cadadia i el Papa Go ha construït un tipi perquè la Mya Go i el Sammy Go hi passin la nit. El Sammy està convençut que les ombres que veuen des de l'interior del tipi són monstres, i la Mama i el Papa Go inicien l'operació Busquem el Monstre. Podrà descobrir la Mya Go el misteri de les ombres monstruoses i demostrar al Sammy que poden arribar a ser molt divertides?

08:32 El Mic i els seus amics - El Cargol vol cantar una cançó
tancar

El Cargol vol cantar una cançó

Hi ha una cançó que al Cargol li agrada molt. Quan és al sorral amb el Mic, li demana per cantar-la, i diu: Cap, panxa, genolls i peus!

08:58 Els Mini Ninges - El Samurai del sol ponent
tancar

El Samurai del sol ponent

El Hiro està molt trist perquè el Guillot ha desaparegut. Segons el Mestre, se n'ha anat a formar una família, però casualment també ha aparegut un samurai que no para d'atacar els galliners del poblat. És el samurai del sol ponent, que coneix molt bé els punts dèbils de tots els Mini Ninges i que és de color taronja, igual que el Guillot. Potser són massa casualitats!

09:09 Els Mini Ninges - La desaparició del mestre
tancar

La desaparició del mestre

El Hiro i la Suzume no es posen d'acord en res, i el Mestre Ninja els obliga a fer guàrdia de nit per torns al pas secret que dona accés a la nau ninja. La guàrdia l'acaba fent el Mestre, però aquella mateixa nit desapareix. Naturalment, la missió d'avui dels Mini Ninges és buscar el seu Mestre, i, convençuts que l'han segrestat la Shoko i els seus samurais, comencen la recerca.

09:20 Els Mini Ninges - Aturats en el temps
tancar

Aturats en el temps

El Hiro es troba acorralat per la Shoko i els seus samurais, i decideix provar un encanteri que li està ensenyant el Mestre: atura el temps i tots els seus enemics queden congelats. El problema és que després no sap desfer l'encanteri, i quan va a explicar-ho al Mestre, també se'l troba congelat en el temps, a ell i a tots els altres Mini Ninges.

09:30 Els Mini Ninges - Buscant deseperadament el Dakko
tancar

Buscant deseperadament el Dakko

El malvat senyor Ashida decideix crear un altre tipus de samurais, més àgils i més ràpids, per poder vèncer els Mini Ninges, i per aconseguir-ho segresta el Dakko, el tanuki de l'Aika, la noia del poblat que sempre llança floretes al Hiro. El Hiro li promet que el recuperaran, però ara el Dakko només obeeix les ordres de la Shoko i és un animal molt difícil de capturar.

09:44 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - Un bon cop de mà
tancar

Un bon cop de mà

El pobre Barzer està disgustat: tots li diuen que està maleït i que destrossa tot el que toca. Empipat, se'n va de casa i, per demostrar que també sap fer les coses bé, s'ofereix a ajudar el Vick a construir una màquina per la seva camioneta. El que no sap, però, és que el llenyataire la vol fer servir per talar arbres.

09:55 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - Nas de patata
tancar

Nas de patata

El Vick veu un cérvol mesquer corrent pel bosc i se li acut capturar-lo per regalar-li al seu amo pel seu aniversari. Perquè el localitzi més fàcilment, l'amo li envia un aparell semblant a un nas que afina l'olfacte. Però el Vick el perd i se'l queda l'os Barzer.

10:10 En Grizzy i els Lèmmings - L'ós transformador
tancar

L'ós transformador

Postrat al sofà per mal d'esquena, en Grizzy es nega a aixecar-se. Així, doncs, s'enginya divereses maneres de fer-ho tot a distància, fins i tot prendre als lèmmings el robot transformador de joguina i el seu comandament a distància, que farà servir com a majordom.

10:17 En Grizzy i els Lèmmings - L'ós agitat
tancar

L'ós agitat

Quan en Grizzy ronca, genera vibracions que els lèmmings no dubten a fer servir per rebotar sobre la seva panxa. Però quan l'os canvia de postura i deixa de roncar, els lèmmings troben una altra font de vibracions, que ja no és gaire compatible amb la migdiada d'en Grizzy.

10:23 En Grizzy i els Lèmmings - Festa de pinyates
tancar

Festa de pinyates

En Grizzy troba una pinyata d'aniversari al menjador del guarda forestal. La idea de donar cops a l'estàtua de paper maixé que surt a les instruccions d'ús li agrada molt a l'os. Els lèmmings, però, prefereixen fer-la servir de gronxador i faran l'impossible per evitar que en Grizzy la trenqui.

10:33 En Grizzy i els Lèmmings - El joc de l'ós
tancar

El joc de l'ós

En Grizzy i els lèmmings descobreixen un joc de l'oca màgic dins d'una cova misteriosa. Resulta que els esdeveniments representats a la casella on cauen els jugadors es fan realitat a la vida real. Però quan en Grizzy i els lèmmings se n'adonen, és massa tard per deixar el joc.

10:40 En Grizzy i els Lèmmings - El lèmming guarda forestal
tancar

El lèmming guarda forestal

En Grizzy no està còmode al sofà perquè hi ha alguna cosa entremig dels coixins. Quan la treu veu que és un titella en forma de lèmming. Se'l posa a la mà i fa veure que el titella l'escanya, però els lèmmings creuen que es tracta d'un superlèmming que és més fort que en Grizzy.

10:49 En Grizzy i els Lèmmings - Un ós a la nit de bruixes
tancar

Un ós a la nit de bruixes

En Grizzy se sorprèn de veure la cabana del guarda forestal tota decorada per a la festa de la nit de bruixes. Però mentre que aquest ambient posa els pèls de punta a l'os, els lèmmings són al setè cel saltant a una olla plena de núvols de sucre. En Grizzy vol desfer-se dels dolços fins que, accidentalment, se n'empassa un i descobreix que li encanten.

10:56 En Grizzy i els Lèmmings - L'ós net
tancar

L'ós net

En Grizzy vol regalar un anell de plàstic, que troba molt bonic, a la seva ossa estimada. Però primer l'ha de rentar, perquè l'ha trobat a les escombraries. Això no seria pas cap problema si no fos perquè els lèmmings fan servir l'única pastilla de sabó de la casa com a trineu.

11:03 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Simon diu
tancar

Simon diu

Un hipnotitzador frustrat pel seu fracàs en un programa de televisió és la víctima perfecta, en aquesta ocasió, perquè l'Esfinx intenti prendre'ls els prodigis a Ladybug i el Gat Noir. L'objectiu del Simon-diu, l'hipnotitzador akumitzat, és el Gabriel Agreste, el pare de l'Adrien, i això farà que la relació entre pare i fill fregui un moment molt delicat.

11:24 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El Guitarrista Malvat
tancar

El Guitarrista Malvat

Al Jagged Stone, l'estrella del rock, li surt un competidor jove i arrogant, anomenat XY, que el desbanca en la llista dels més venuts i deixa el Jagged en segon lloc. La discogràfica pressiona el Jagged, perquè canviï d'estil, però s'hi nega en rodó. L'Esfinx, llavors, aprofita la ràbia i la frustració del cantant per obtenir els prodigis de Ladybug i el Gat Noir.

11:48 Avatar: l'últim mestre de l'aire - El rotlle de domini de l'aigua
tancar

El rotlle de domini de l'aigua

L'Avatar Roku va comunicar a l'Aang que havia de dominar els quatre elements abans que arribés el cometa. La Katara està convençuda que li pot ensenyar a ser un gran mestre de l'aigua, però l'ambició la durà a robar el rotlle de domini de l'aigua a una colla de pirates que podrien acabar amb totes les seves esperances...

12:10 Avatar: l'últim mestre de l'aire - Jet
tancar

Jet

Avui els nostres herois han conegut en Jet, un rebel molt carismàtic que fa anys que lluita per la supressió de la Nació del Foc. De fet, té un pla perfecte per alliberar un poble del Regne de la Terra. Aviat, però, els nostres herois s'adonaran que la intenció d'en Jet és destruir tot el poble, amb els seus habitants! Pot ser que sigui massa tard per aturar-lo...?

12:33 El detectiu Conan - El justicier
tancar

El justicier

Al metro, la Ran està a punt de ser atacada per un desconegut, però un avi deixa fora de combat l'atacant amb el seu bastó. L'avi desapareix i, al cap de poc, la Ran i en Conan veuen des del metro que la policia ha trobat un home assassinat. Quan s'acosten a veure què passa, coincideixen amb l'avi del metro, que els diu que ha estat testimoni del crim. En Conan troba sospitoses tantes coincidències i es posa a investigar.

12:54 El detectiu Conan - L'esperit del riu (1a part)
tancar

L'esperit del riu (1a part)

En Kogoro rep una carta d'un desconegut que diu que la policia el busca per un assassinat que es va cometre anys enrere. El desconegut li dona cita en una fonda molt aïllada, i mentre en Kogoro hi va amb la Ran i en Conan, troben dues persones relacionades amb un nen que va morir d'accident en un riu. L'endemà, el pare del nen, que és l'amo de la fonda, apareix mort.

13:19 Les noves aventures de Geronimo Stilton - Llums al desert
tancar

Llums al desert

En Geronimo no para de rebre correus d'un aficionat als ovnis que es diu Olaf i que insisteix que ha vist un plat volador al desert. La colla, pensant que encara en sortirà un bon reportatge, se'n va al desert a veure el que en Geronimo està convençut que és un engany. Però llavors, desapareix en Martin Gala i la investigació es torna més seriosa.

13:42 Les noves aventures de Geronimo Stilton - Guardians del rei
tancar

Guardians del rei

La participació de la Tea en una competició d'arts marcials porta els Stilton a l'exòtic Whiskiristan. Allà en Geronimo descobreix un possible tema per un reportatge increïble: sembla que algunes figures de la valuosíssima col·lecció de guerrers de ceràmica del regne han cobrat vida i han desaparegut del museu! En Geronimo decideix investigar si aquestes misterioses desaparicions són reals o si al museu s'hi està cometent alguna mena de delicte.

14:05 L'inspector Gadget - Cuinant amb en Gang
tancar

Cuinant amb en Gang

El comissari Gontier encarrega a en Gadget que busqui els millors xefs del món, que han desaparegut. Com que sospita que els ha segrestat el MAD, li diu que obri un restaurant per poder atraure els agents de l'organització criminal, que van darrere dels xefs. Al restaurant s'hi presenta en Tristan disfressat de crític gastronòmic. I en Gadget, de cuiner catastròfic.

14:15 L'inspector Gadget - L'herba Madgatera
tancar

L'herba Madgatera

La MADgat ha agafat una afició desmesurada per l'herba gatera, i el doctor Gang, que està tip d'aguantar-la, ha decidit fer servir el dispositiu Fora-la-Flora per destruir totes les plantes del planeta. Aquesta vegada en Tristan tindrà la col·laboració d'en Tocat d'Arrel, un agent del MAD que odia les plantes des del dia que va néixer, envoltat d'heura metzinosa. L'inspector Gadget també tindrà la col·laboració inestimable d'una babuïna molt enamoradissa.

14:26 Els germans Kratt - Un elefant a casa
tancar

Un elefant a casa

En Chris i en Martin s'han trobat una cria d'elefant i l'han dut a la nau Tortuga perquè estigui fora de perill fins que trobin la seva manada. Aviat descobriran que les cries d'elefant poden arribar a ser molt trapelles, i que, si no troben aviat la mare, es poden quedar sense nau Tortuga! Sort que també n'aprendran moltes coses, dels elefants! Sobretot de la trompa! No t'ho perdis!

14:50 Els germans Kratt - Aventura amb els cangurs
tancar

Aventura amb els cangurs

Mentre els germans Kratt estudiaven els cangurs vermells per la sabana australiana, un cangur petit els ha pres les claus de l'Ecojeep. Ara, si volen tornar a casa, segurament hauran de desafiar el cangur dominant de la manada a un combat de kick-boxing, i fins i tot fugir de l'atac d'un dingo, un gos salvatge que té molta mala bava! Que no els passi res!

15:15 Bola de drac Z - El malson continua, el monstre Bu encara és viu
tancar

El malson continua, el monstre Bu encara és viu

L'ona expansiva de l'explosió d'energia d'en Vegeta també inutilitza la nau on viatgen la Bulma, la Xixi, el Follet Tortuga, l'A-18 i en Iamxa, que estan buscant les Boles de Drac. En Cor Petit troba les restes d'en Vegeta i del monstre Bu, que es comença a regenerar com per art de màgia. El malson continua i la raça humana corre més perill que mai.

15:38 Bola de drac Z - En Son Goku arriba al palau de Déu
tancar

En Son Goku arriba al palau de Déu

En Son Goku se n'haurà d'anar aviat i no té prou poder per acabar amb en Bu. A més, sense en Vegeta i en Son Gohan les probabilitats de vènce'l són gairebé nul·les. Abans d'anar-se'n en Son Goku explica a en Cor Petit i a en Krilin que hi ha una altra manera d'aconseguir guerrers superiors: la fusió, una tècnica que només funciona amb persones que tinguin característiques similars.

16:01 Comptem amb la Paula - Una situació difícil
tancar

Una situació difícil

La Paula i els seus amics reben un missatge del senyor mercader demanant-los ajuda. Quan arriben al desert, el senyor mercader els explica que el seu camell ha quedat atrapat a les arenes movedisses i els demana un seguit de favors per poder-lo treure d'allà.

16:11 Comptem amb la Paula - Fem amics!
tancar

Fem amics!

La Paula, en Billy i la Guixet estan jugant a endevinar dibuixos quan arriben en Tim i la Calcu amb un nou amic, en Tabi, una tauleta molt eixerida però que farà posar gelosa la Guixet. En Billy comenta que a ell li costa molt fer nous amics i decideixen viatjar a l'espai exterior per mirar de conèixer possibles nous amics.

16:23 Dinotren - La nit romàntica
tancar

La nit romàntica

El pare i la mare dels nostres amiguets volen celebrar l'aniversari del dia que es van conèixer anant a un dels sopars romàntics del Dinotren. Han contractat una cangur, la Keira, que s'ha de quedar amb els nens. Però l'únic que està content és el Buddy. Els altres tres no li fan gens de bona cara a la Keira. Però ella, a poc a poc, se'ls va ficant a la butxaca.

16:35 Dinotren - El tren coet
tancar

El tren coet

El senyor Revisor es troba el Thurston, un amic amb qui havia estudiat a l'Acadèmia de Revisors. Entre ells sempre hi havia hagut certa rivalitat per ser el millor revisor i ara resulta que el Thurston és el revisor del tren coet, un tren súper ràpid equipat amb l'última tecnologia. Però el senyor Revisor no s'arronsa i repta el seu amic a fer un viatge al Triàsic per recollir un passatger. Qui hi arribarà primer?

16:48 Dinotren - La Tiny i el cocodril
tancar

La Tiny i el cocodril

El pare pteranòdon explica històries a la quitxalla, i quan li demanen que els expliqui una història de por, els parla del deinosucus, el cocodril més gros del mesozoic. La Tiny, que és curiosa de mena, proposa que el vagin a conèixer i, l'endemà, tota la família agafa el Dinotren fins al Pantà dels Deinosucus. Allà, coneixeran la Deanna, una femella de deinosucus que fa molta por però que també és molt simpàtica.

17:00 El Mic i els seus amics - Blau, blau, blau
tancar

Blau, blau, blau

El Mic pinta de color blau i canta una cançó. "Blau, blau, blau, és el vestit que porto. Blau, blau, blau, és tot el que jo tinc.

17:25 Dot. - Fantasma, fuig!
tancar

Fantasma, fuig!

És Halloween i s'organitza el concurs de la casa més tenebrosa. Els veïns decoren els jardins amb temes de terror, excepte el senyor Sherman. La Dot i els seus amics el volen convèncer perquè hi participi, però no se'n surten. Accidentalment, el senyor Sherman ensopega a casa seva amb les cortines. Els nens des de fora es pensen que hi ha un fantasma i fan un pla per foragitar-lo.

17:35 Dot. - Hola, Cello
tancar

Hola, Cello

La Dot s'ha apuntat a classes de cello i vol tocar una cançó per l'aniversari del seu avi. Hauria d'assajar-la, però se'n va a jugar amb els seus amics. Després deixa de jugar per assajar, però es desanima perquè no li surt gaire bé la cançó. Finalment, decideix fer l'últim assaig i tocar la cançó per al seu avi malgrat que no sigui perfecta.

17:45 Dot. - Sopar per trenta
tancar

Sopar per trenta

La mare de la Dot té una impressora 3D de menjars. La Dot vol imprimir un os per al Guixot. S'equivoca i s'imprimeixen molts ossos. El gossos del veïnat senten la flaire i se'n van tots a casa de la Dot. La situació es complica amb els gossos, i els pares de la Dot troben una solució molt imaginativa.

17:56 Bola & Bill - Cockers en perill
tancar

Cockers en perill

La Violeta ha vist l'home de la gossera amb dos cadells de cocker i està convençuda que els vol portar a algun lloc horrible. Per salvar-los, demana ajuda al Bola i al Bill, i la Carolina també s'hi apunta. Avui, al carrer, els veïns han organitzat un mercat de trastos. L'home de la gossera ha deixat els cadells en una gàbia, sota una de les taules, i els nostres amics han de buscar la manera d'alliberar-los.

18:08 Bola & Bill - Què fem amb el pare?
tancar

Què fem amb el pare?

El Bola i el Nolan s'han posat un repte: entrar al museu sense que el guarda els vegi i treure el cap per una finestra del pis de dalt. Primer ho prova el Nolan, amb èxit. El Bola ho intentarà a la tarda, quan el guarda surti a dinar. Però, precisament avui, el pare ha decidit que vol passar tot el dia amb el Bola. Com se'l trauran de sobre?

18:23 Oddbods - La infermera Newt
tancar

La infermera Newt

El Fuse es fa mal mentre ajuda la Newt, així que ella es converteix en la seva infermera. No obstant això, el Fuse no vol tantes atencions i prefereix que el deixin sol. Però no trigarà en adonar-se que realment necessita l'ajuda de la Newt. Però com que és massa orgullós per baixar del burro, es trobarà en un problema greu. Aprendrà la lliçó i aconseguirà ser humil? O seguirà entestat a fer-ho tot solet?

18:30 Oddbods - Invasió a casa
tancar

Invasió a casa

El Jeff espera la visita d'un fotògraf, així que decideix desfer-se de la plaga de cuques que ha infectat la ciutat per evitar quedar en ridícul a la revista de cases de luxe on ha de sortir. Però descobreix que la font de la infecció és a casa del Zee, i haurà d'allotjar-lo fins que li fumiguin la casa infestada. Sense adonar-se'n, el Jeff s'ha emportat els problemes a casa i haurà de superar molts més obstacles dels que esperava.

18:37 Oddbods - Riurà bé qui riurà darrer
tancar

Riurà bé qui riurà darrer

La Newt se'n va de vacances i deixa el Zee encarregat de cuidar el seu estimat conillet. El Zee està encantat, ja que la casa de la Newt és molt més acollidora i calentoneta que la seva. Quan queda molt poc perquè ella torni, el Zee s'adona que no ha donat de menjar a l'animaló ni un sol dia, i sembla que aquest s'ha escapat de la casa. El Zee farà l'impossible per reemplaçar la seva estimada mascota com sigui abans no arribi la Newt i s'emprenyi de debò.

18:43 Oddbods - Un duel màgic
tancar

Un duel màgic

El Slick decideix que necessita un assistent que l'ajudi a realitzar els seus trucs de màgia. Finalment, contracta la Newt, però ella acaba molt decebuda en veure que queda relegada a un segon pla. Com que a ella no la trepitja ningú, decideix intervenir a l'actuació del Slick per obtenir una mica d'atenció del públic, la qual cosa acabarà en un duel d'egos sense precedents.

18:52 Oddbods - Intercanvi de favors
tancar

Intercanvi de favors

Després que la Newt hagi rescatat el Fuse d'un accident patètic mentre feia exercici, ell intentarà com sigui tornar-li el favor. Això no obstant, els seus intents de "salvar-la" no seran més que una molèstia o, fins i tot, un perill. La Newt haurà de trobar la manera de desfer-se de les bones intencions del Fuse abans no la torni boja. Aconseguirà el Fuse tornar-li el favor per salvar l'orgull davant de tots?

18:59 Oddbods - És millor plantar-se
tancar

És millor plantar-se

La Newt s'enamora d'un esquirol i vol adoptar-lo com a mascota, però ell no té cap intenció de ser domesticat, i prefereix passar l'estona menjant-se les immaculades flors del Jeff. La Newt haurà de protegir la seva mascota d'un terrible destí, mentre que el Jeff intentarà destruir tot allò que s'interposi en el seu camí per aconseguir reconeixement.

19:06 Oddbods - Que guanyi el més ràpid
tancar

Que guanyi el més ràpid

Al parc, el Fuse i el Slick es troben amb una corredora que els tira un petó al aire a tots dos. Faran tot el possible per desacreditar el seu rival i per lluitar pel petó de la corredora. I així és com neix una competició innecessària en la que l'únic reglament és: "Guanyar costi el que costi".

19:13 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Animan
tancar

Animan

Mentre el Nino, l'Adrien, la Marinette i l'Alya organitzen una cita a quatre bandes al zoo de París, el Kim es dedica a provocar la nova pantera que acaba d'arribar. Com sempre, l'Esfinx ho aprofitarà per intentar sembrar el caos a la ciutat. Ladybug i el Gat Noir hauran de deixar de banda els assumptes amorosos per salvar la ciutat un cop més.

19:37 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Pixelator
tancar

Pixelator

La classe de la Marinette fa pràctiques a l'hotel del senyor Bourgeois, el pare de la Chloé. Casualment l'estrella de rock Jagged Stone entra a l'hotel i demana la suite més luxosa. Tot sembla tranquil fins que un fan de l'Stone, que l'ha seguit per tots els concerts, aconsegueix entrar a l'hotel per fotografiar-se amb el seu ídol, però l'equip de l'Stone el fa fora de mala manera.

19:58 Els germans Kratt - A la càrrega, rinoceronts!
tancar

A la càrrega, rinoceronts!

Avui, els germans Kratt han anat de missió a la sabana africana a descobrir com és que estan desapareixent tants rinoceronts. Aviat descobriran que és cosa d'en Zach, que els està segrestant per construir l'invent més genial de tots: el rinodòzer! Però també descobriran com es defensen els rinoceronts... i potser fins i tot ho faran servir! T'ho perdràs?!

20:22 Els germans Kratt - De gralles i esquirols
tancar

De gralles i esquirols

Mentre els germans Kratt es feien un tip de riure per descobrir qui és el millor plantador d'aglans, l'esquirol gris o la gralla blava, un error del Vestit de Poders Animals ha transformat en Martin en una aglà i ha acabat convertit en un roure. Per postres, en Chris no pot sortir del forat del tronc del seu germà! Avui pot passar de tot! Qui els salvarà?!

20:45 Un drama total a l'illa de Pahkitew - T'estimo, porc greixós!
tancar

T'estimo, porc greixós!

En aquest episodi, els dos equips s'han d'enfrontar en una cursa d'obstacles de relleus que té dues peculiaritats: la primera és que tot el circuit d'obstacles està recobert de greix, i la segona és que el testimoni que s'han de passar és un porc viu. Els concursants, per guanyar la prova, hauran d'evitar les patinades i fer arribar el porc fins a la meta.

21:07 El detectiu Conan - Heiji Hattori versus Shinichi Kudo: la gran batalla de les deduccions (2a part)
tancar

Heiji Hattori versus Shinichi Kudo: la gran batalla de les deduccions (2a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan. El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils. D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran. La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

21:32 El detectiu Conan - El xoc entre el vermel i el negre: l'origen (1a part)
tancar

El xoc entre el vermel i el negre: l'origen (1a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan. El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils. D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran. La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:23 El Club de la Mitjanit
08:24 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

09:24 Nascar - Nascar Sonoma
10:52 Capacitats - Judo: Superació i valors
11:03 Superbikes - Mundial Superbikes Rimini: SBK Race 1
11:54 Superbikes - Mundial Superbikes Rimini: SBK Race 2
12:44 Superbikes - Mundial Superbikes Rimini: SSP Race
13:33 Superbikes - Mundial Superbikes Rimini: SSP300 Race
14:18 Programes Externs Esports - Aquabike Olbia Ski
14:46 Programes Externs Esports - Aquabike Olbia Freestyle
15:14 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.1
15:27 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.2
15:38 Temps d'aventura - + info
tancar

+ info

En el programa d'aquesta setmana descobrim el Solsonès i els seus embassaments, un paradís per viure moltes aventures. Parlem de la CAT 700, MTB Brevet que travessa Catalunya: des de la Val d' Aran fins el Delta de l' Ebre amb bicicleta de muntanya. A la secció Equipa't ens preparem per una MTB Brevet. A De Ruta parlem de la Pedals de Foc. I viatgem a l'oest dels Estats Units, terra de ciutats mítiques i extraordinaris parcs nacionals.

16:03 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.3
16:19 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.4
16:31 Programes Externs Esports - Quebrantahuesos 2019
16:47 Programes Externs Esports - WSL Surf Bells Beach
17:32 Programes Externs Esports - WSL Surf Bali
18:17 Vòlei Platja - Vòlei Platja: Campionat Catalunya Final femenina (Cambrils)
19:07 Vòlei Platja - Vòlei Platja: Campionat Catalunya Final masculina (Cambrils)
20:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

21:00 Transmissions esportives - Urbance 2019 Megacrew
21:54 Especials Esports - 360: Futbol femení Bellvitge
tancar

360: Futbol femení Bellvitge

El Club Unificación de Bellvitge ha fet una aposta exitosa pel futbol femení.

21:57 Especials Esports - 360: Luri Sorroche entrenadora futbol a l'Índia
tancar

360: Luri Sorroche entrenadora futbol a l'Índia

Una jove entrenadora de futbol que no trobava feina ha marxat a l'Índia i ara té una alta responsabilitat a l'estat de Gujarat.

22:01 Programes Externs Esports - Aquabike Olbia Ski
22:30 Programes Externs Esports - Aquabike Olbia Freestyle
23:00 El Club de la Mitjanit
01:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

01:24 Zona zàping
02:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

03:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

03:23 El Club de la Mitjanit
05:24 Programes Externs Esports - Quebrantahuesos 2019
05:39 Programes Externs Esports - Garmin Team Trail