TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

13:45 Zona zàping
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Tarda de cine - Dunkerque
tancar

Dunkerque

DUNKERQUE (Dunkirk)

Direcció i guió: Christopher Nolan
Producció: Coproducción Estados Unidos-Reino Unido-Francia-Países Bajos (Holanda); Warner Bros. / Syncopy Production / Dombey Street Productions / Kaap Holland Film / Canal+ / Ciné+ / RatPac-Dune Entertainment
Any: 2017
País: Gran Bretanya
Durada: 101 minuts
Fotografía: Hoyte van Hoytema
Música: Hans Zimmer
Intèrprets:
Fionn Whitehead, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Tom Hardy, Cillian Murphy, Barry Keoghan, Harry Styles, Jack Lowden, Aneurin Barnard, James D'Arcy, Tom Glynn-Carney, Bradley Hall, Damien Bonnard, Jochum ten Haaf, Michel Biel, James Bloor, Luke Thompson, Billy Howle, Mikey Collins, Bobby Lockwood, Will Attenborough, Tom Nolan, Matthew Marsh, Adam Long, Miranda Nolan, Jack Cutmore-Scott, Michael Fox, Brian Vernel, Elliott Tittensor, Kevin Guthrie, Harry Richardson, Richard Sanderson, Kim Hartman, Calam Lynch, Charley Palmer Rothwell, John Nolan, Bill Milner, Jack Riddiford, Harry Collett, Eric Richard

Aquesta pel·lícula, basada en l'Operació Dinamo, duta a terme al maig de 1940 en el transcurs de la Segona Guerra Mundial, narra el rescat de soldats britànics a Dunkerque per part del seu exèrcit i de la Marina Mercant. El director fa servir diversos punts de vista per explicar els fets: el dels tripulants d'una embarcació recreativa que atenen la crida d'anar a Dunkerque a ajudar, el dels alts oficials de l'exèrcit britànic que organitzen l'evacuació, el d'un grup de soldats que hi ha a la platja i que miren de fugir-ne i el de tres pilots que també participen en l'operació.

17:35 Tarda de cine - Fill d'una altra mare
tancar

Fill d'una altra mare

FILL D'UNA ALTRA MARE (Another mother's son)

Direcció: Christopher Menaul
Guió: Jenny Lecoat
Producció: Bill Kenwright
Any: 2017
País: Gran Bretanya
Durada: 103 minuts
Fotografia: Sam Care
Música: Mario Grigorov
Intèrprets: Jenny Seagrove, John Hannah, Julian Kostov, Amanda Abbington, Ronan Keating, Susan Hampshire, Félicité Du Jeu, Brenock O'Connor, Peter Wight, Joanna David, Gwen Taylor, Andy Gathergood, Sophie Skelton, Izzy Meikle-Small, Michael Epp, Basil Eidenbenz, Jonathan Harden


Narra la història basada en fets reals de la Louisa Gould durant la Segona Guerra Mundial a l'ocupació nazi de l'illa de Jersey. La Louisa (Jenny Seagrove) dona acollida a un soldat rus (Julian Kostov) presoner de guerra fugit. L'amaga i el protegeix com si fos el seu fill.

19:55 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

21:00 Telenotícies vespre
22:05 Preguntes Freqüents - + info
tancar

+ info

"Preguntes freqüents" vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. Amb l'objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors, cada dissabte a la nit Cristina Puig buscarà en directe les claus de l'actualitat per entendre-la millor, amb un to amè i distès.
El programa, que jugarà amb elements informatius, debats, tertúlies, entrevistes i entreteniment, oferirà una nova manera de tractar els problemes que ocupen i preocupen els catalans, des d'una perspectiva diferent.
Cada setmana, la conductora s'envoltarà de col·laboradors i convidats per analitzar la realitat catalana des d'un nou punt de vista que combina la informació més rigorosa i l'anàlisi de l'actualitat, amb humor i entreteniment, donant veu als protagonistes.
Cristina Puig presenta "Preguntes freqüents" i l'acompanyaran Pilar Rahola i Quico Sallés, que cada setmana passaran pel programa per donar resposta a les qüestions que es plantegin en aquest programa de TV3 amb la col·laboració d'El Terrat.

01:30 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:00 Rumba a l'estudi - Latino
05:00 Folc a l'estudi - Arnau Giordani
Progrmació BD ....
21:55 Buga Buga - Avi
tancar

Avi

El senyor Tomàs torna una vegada més a la bugaderia on habitualment renta l'abric de la seva dona. La tranquil·litat de l'espera es veurà alterada per l'arribada de la Lucia, una rodamon descarada que li trenca tots els esquemes.

22:14 Buga Buga - Tinder
tancar

Tinder

L'Àlex aprofita el temps d'espera mentre fa la bugada per fer una videotrucada amb el Marco, el seu nòvio, que viu a Toronto. Durant la videotrucada la parella se sincerarà i parlaran del que la distància està provocant en la seva relació.

22:35 Buga Buga - Os
tancar

Os

En Marc i la seva colla passegen davant de la bugaderia del port del Masnou. Allà es troben un os panda repartint flyers del restaurant kebab on treballa, i se'n comencen a burlar. El que no sap en Marc és que l'home que s'amaga sota la disfressa l'ajudarà a prendre decisions importants.

22:51 Cinema 33 - l'any de la plaga
tancar

l'any de la plaga

L'ANY DE LA PLAGA

Productores: Zentropa Spain, Neo Art Produccciones, Cinema 226, Deholeveranciers , 2017
Director: Carlos Martín Ferrera
Guionistes : Marc Pastior, Miguel Ibañez Monroy, Ángeles Hernández , David Matamoros
Director de fotografia : Miquel Prohens
Música : Gerardo Alfonso Toledo Velasco
Intèrprets : Iván Massagué (Víctor), Ana Serradilla (Irene), Miriam Giovanelli (Lola), Canco Rodríguez (Casu),Héctor Jiménez (Ruscan ), Juanra Bonet (Diego), Fermí Reixach (Lazlo), Sílvia Abril (Nieves), Carmen (Maria Molins)

Víctor té una vida avorrida, marcada per la fi de la seva relació amb Irene i l'inici d'una nova amb Lola i un complex de Peter Pa. En ple triangle amorós, la seva vida canvia de sobte quan successos inexplicables comencen a ocórrer al seu al voltant. Alguna cosa està posseint a la gent, fent que es modifiqui el seu comportament, i l'única cosa en comú entre els afectats sembla ser que tots es van quedar dormits prop d'un tipus d'eucaliptus anomenat "gengiskhanensis". Es tracta d'un virus? Els canvis s'estenen però ningú sembla ser capaç d'oferir una explicació racional. Víctor haurà d'enfrontar-se a les seves pors si vol trobar una explicació i sobreviure a l'any de la plaga.

00:27 Inèdits - Inèdits - Terry Gilliam
tancar

Inèdits - Terry Gilliam

Més conegut per formar part del grup dels Monty Python, Terry Gilliam va començar a dirigir les seves pròpies pel·lícules a començaments dels 80. Jaume Figueras el va poder entrevistar a propòsit de "Les aventures del baró Munchausen", que el 1989 tancava la "Trilogia de la imaginació". El programa "Inèdits" recupera els originals de càmera d'aquella interessant i divertida entrevista que ara podrem veure íntegra, en versió original i subtítols opcionals en català i anglès.

01:04 When a dream comes true - When a dream comes true
tancar

When a dream comes true

"When a dream comes true" (2018), una producció de MC Guffin Estudio Audiovisual, SL amb la col·laboració de Televisió de Catalunya.

Director i guionista de professió, l'Ed ha dedicat tota la seva carrera a la creació de vídeos institucionals per a empreses a Barcelona. No obstant això, havia imaginat que a la seva edat ja hauria triomfat com a cineasta als Estats Units.
A tocar dels 40 i a punt de casar-se, s'adona que la seva vida no és com ell l'havia planejada. Una crisi d'identitat el porta a deixar-ho tot i a tractar d'acomplir el seu somni d'infantesa - el somni americà - amb el risc de perdre una dona, arruïnar la seva empresa i quedar en ridícul en el seu entorn familiar i social.
Amb el guió d'una pel·lícula que va escriure fa anys sota el braç i la idea de tractar de convertir el projecte en realitat als Estats Units, l'Ed comença un viatge per carretera de Nova York a Hollywood, en el qual es troba amb diversos personatges amb els quals reflexiona sobre la conveniència o no de perseguir els somnis, a la vegada que intenta acomplir el seu tot buscant una definició més encertada de la felicitat.
When a Dream Comes True és un documental que, en to d'humor, pretén reflexionar sobre si és possible fer realitat els nostres somnis més agosarats, i especialment sobre el somni americà.

Direcció: Ed Antoja
Guió: Ed Antoja
Realització: Ed Antoja
Productor: Ed Antoja
Productor executiu TVC: Jordi Àmbros
Productor delegat TVC: Joan Pavón i Elisa Plaza
Director fotografia: Max Larruy
Muntatge: Ed Antoja, David Muñoz, Marta Diego
Música: Konga Music
Lingüista: Montse Ferrer
Grafisme: Hector Martín
Veu en off: Ed Antoja

02:19 Inèdits - Inèdits - Terry Gilliam
tancar

Inèdits - Terry Gilliam

Més conegut per formar part del grup dels Monty Python, Terry Gilliam va començar a dirigir les seves pròpies pel·lícules a començaments dels 80. Jaume Figueras el va poder entrevistar a propòsit de "Les aventures del baró Munchausen", que el 1989 tancava la "Trilogia de la imaginació". El programa "Inèdits" recupera els originals de càmera d'aquella interessant i divertida entrevista que ara podrem veure íntegra, en versió original i subtítols opcionals en català i anglès.

02:53 Revolució sonora. Vivències a les cases de la música - Revolució sonora. Vivències a les cases de la música
03:51 Andrea Motis, la trompeta silenciosa - Andrea Motis, la trompeta silenciosa
04:49 Thalassa - LA HISTÒRIA DE XICO II
05:04 L'illa del tresor - Francisco Ibáñez
tancar

Francisco Ibáñez

Joan Barril i Joan Ollé tornen a "L'illa del Tresor", al 33, amb el dibuixant Francisco Ibañez.

Fa gairebé mig segle que Mortadelo y Filemón van néixer com a icona del Tebeo. Ara, el seu pare, Francisco Ibañez, fa 70 anys, i els celebra aquest dimarts a L'illa en una excursió sentimental amb Joan Barril, Joan Ollé i els seus immortals personatges: del botones Sacarino a un 13 Rue polititzat, les versions internacionals de la seva obra, la família real i la de ficció, la figura de Déu... Mentrestant, en una altra vinyeta, Barril i Ollé evoquen els renecs del capità Haddock i investiguen els objectes d'un museu del silenci, abans d'embarcar-nos en una volta al món amb els personatges animats més emblemàtics.

05:28 L'illa del tresor - Joan Isaac
tancar

Joan Isaac

Joan Barril i Joan Ollé tornen a "L'illa del Tresor", al 33, amb el cantautor Joan Isaac

Camuflat rere el taulell d'una farmàcia, Joan Isaac ha viscut somiant cançons i cantant somnis que aquest dimarts comparteix a L'Illa del tresor: L'art d'estimar, les rutines més tendres, l'experiència del dolor, la seva veu i la seva guitarra¿A l'oasi musical l'acompanyen Joan Barril i Joan Ollé fent un infinit inventari de cops i de les utilitats diverses d'una escombra, mentre ressona l'himne de Riego sobre un catàleg d'objectes tricolors en un emocionant homenatge a la República.

Progrmació BD ....
06:00 Teo - En Teo juga a l'aire lliure
tancar

En Teo juga a l'aire lliure

El títol de la sèrie és el nom del seu protagonista: un nen pèl-roig d'uns quatre anys, inquiet i curiós, tendre i bon jan, que vesteix una granota i un jersei de ratlles.
Coneixerem tot un seguit de personatges i situacions diverses que formen part de la vida quotidiana de qualsevol nen d'avui dia: la família, els amics, els animals....
Existeix tota una col·lecció editorial que es publica des del 1974, amb el nom "Teo descobreix el món".

06:10 Saari - Un dia de pluja
tancar

Un dia de pluja

Plou a l'illa de Saari i la Pulpo, la Pii i la Buu s'avorreixen dins de casa. Afortunadament, en Rikitiki arriba amb paraigües i botes per a tots i els convida a sortir per gaudir jugant sota la pluja.

06:13 Saari - El dinosaure
tancar

El dinosaure

Pii fa una passejada pel bosc quan descobreix un tremend dinosauri. Fa diversos intents de comunicar-se amb ell però el dinosauri no reacciona.

06:16 Saari - L'hamaca
tancar

L'hamaca

Rikitiki tracta de llegir el seu periòdic en pau, però els ocellets Li i La no deixen d'interrompre-li amb ganes de jugar.

06:19 Saari - El forat
tancar

El forat

Fent la neteja, Buu descobreix amb tristesa un enorme forat en la paret de casa seva. Pii ha tingut una idea i està disposada a solucionar el problema.

06:22 Saari - Fet i amagar
tancar

Fet i amagar

En Pulpo, la Buu, en Rikitiki i la Pii juguen a fet i amagar. En Rikitiki troba un amagatall perfecte on no el podran trobar. O sí?

06:25 Els mixets - La balena
tancar

La balena

El pare vol fotografiar una balena per un concurs de fotos d'animals i tota la família surt a navegar amb el vaixell de l'avi. Pel camí viuen diverses aventures, i al final aconsegueixen una foto diferent del que s'esperaven.

06:29 Els mixets - La partida d'escacs
tancar

La partida d'escacs

A en Flam li agrada molt jugar a escacs i voldria arribar a ser un campió, però no té ningú amb qui practicar. Després de buscar i buscar entre els amics, resulta que el rival que necessita el té més a prop del que es pensava.

06:34 Els mixets - El tren dels Mixets
tancar

El tren dels Mixets

Els mixets i els seus amics van a un parc d'atraccions on hi ha un tren de vapor infantil. En Tortell decideix ser el maquinista, mentre que la Dolça fa de revisora, en Flam fa de fogoner, i la resta fan de passatgers. El problema és que tothom vol ser maquinista i en Tortell no vol canviar de càrrec.

06:40 Leo, el guardabosc - La Junonia Orithya
tancar

La Junonia Orithya

Mentre busca fulles pel jardí, el Leo troba una eruga molt bonica. La Katie en busca informació a internet i descobreix que és l'eruga d'una papallona que es diu Junonia orithya, que s'alimenta d'una planta molt concreta. Els germanets agafen el jeep per porta l'eruga a un lloc on creixi la planta que li agrada, però pel camí troben altres erugues de la mateixa espècie en un terreny que està a punt de ser edificat.

06:50 Leo, el guardabosc - L'anguila elèctrica
tancar

L'anguila elèctrica

Dins de l'estany del jardí, el Leo troba un animal estrany que sembla una serp. La Katie, però, el corregeix: en realitat, es tracta d'una anguila elèctrica, un curiós peix que produeix descàrregues elèctriques per caçar i defensar-se dels depredadors. Els dos petits guardaboscos de seguida es mobilitzen per portar l'anguila elèctrica al seu lloc d'origen, el riu Orinoco, però, un cop allà, una enorme anaconda els impedeix continuar avançant.

07:03 Els o-o-ossets - Com en un videojoc
tancar

Com en un videojoc

El Bucky i el Bjorn s'estan entrenant per participar als Jocs del Bosc, una competició en què s'han d'enfrontar en diverses modalitats esportives. El Bjorn es comença a preparar de valent, però el Bucky s'entrena jugant als videojocs. Quan arriba el dia de la competició, un dels dos ho guanyarà tot.

07:08 Els o-o-ossets - Museu, sí. Museu, no
tancar

Museu, sí. Museu, no

El Bjorn ha descobert un tresor enterrat en una clariana del bosc. Per ajudar-lo a recuperar més objectes antics, el Bucky construeix una gran excavadora. I llavors troben tantes antiguitats que decideixen construir un bonic museu on exposar-les. Però vet aquí que dins del museu ja viu algú.

07:13 Els o-o-ossets - El pastís desaparegut
tancar

El pastís desaparegut

La Franny ha organitzat una gran festa de disfresses a casa seva i ha preparat un pastís espectacular per tots aquells que hi assisteixin. La Sonya i el Sammy volen menjar pastís, però els fa molta mandra disfressar-se, de manera que ideen un pla per robar-lo.

07:19 Els o-o-ossets - Aigua pertot arreu
tancar

Aigua pertot arreu

El Bjorn i el Bucky estan jugant un partit de bàdminton contra la Sonya i el Sammy i van guanyant per molts punts. Però es posa a ploure i no poden continuar. Llavors, el Bucky inventa una màquina que absorbeix els núvols de tempesta. Però el Sammy la potineja perquè continuï plovent.

07:26 L'abella Maia - Fruita prohibida
tancar

Fruita prohibida

Les formigues fan guàrdia davant d'un gerd que li volen regalar a la reina pel Festival de la Fruita que faran demà passat al formiguer. Quan el gerd desapareix, les formigues en donen la culpa a en Willi, que estava jugant per allà a prop. La Maia té clar que no ha sigut ell, però per demostrar-ho haurà de trobar el culpable. Qui deu haver estat?!

07:37 L'abella Maia - En Willy fa morros
tancar

En Willy fa morros

La Maia i en Willi ja ho tenen tot a punt per al pícnic d'avui: uns bolets per a en Shelby, una mica de fems per a en Ben i en Barry i pol·len de tulipa per a ells dos. De sobte, però, el pol·len desapareix i els dos amics s'acusen l'un a l'altre d'haver-se'l cruspit. De fet, en Willi s'ha agafat tan malament que la Maia li digués mentider, que ha desaparegut!

07:50 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas de les ales desaparegudes
tancar

El cas de les ales desaparegudes

És el dia de l'Exhibició de Vol de les fades. Al País de les Joguines tothom està molt emocionat i amb ganes de veure les acrobàcies de les fades. Elles també estan contentes. Aquest és el seu gran dia, i s'han preparat a consciència. Però, tot d'una, salta la notícia: les ales de la Cocó han desaparegut. Les havia rentat per a l'Exhibició i les havia posat a eixugar al Jardí de les Papallones, però ja no hi són.

08:01 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas del pallasso que no fa riure
tancar

El cas del pallasso que no fa riure

Arriba el Dia dels Pallassos al País de les Joguines, i tothom es prepara per fer les bromes típiques dels pallassos, bromes divertides que fan riure a tothom. Però vet aquí que hi ha algú que es dedica a fer bromes que no tan sols no són gens divertides, sinó que són molt perilloses. Qui deu ser? El Noddy decideix investigar-ho per mirar d'aturar el bromista abans que passi una desgràcia.

08:13 Masha i l'os - Una bona escombrada
tancar

Una bona escombrada

La Masha i el conill estan jugant un partit d'hoquei molt emocionant. En un moment donat, el disc surt volant molt lluny i la Maixa el va a buscar, i buscant-lo, troba una escombra i pensa que per guanyar el partit, li anirà millor l'escombra que el pal d'hoquei. Però de seguida descobrirà que amb aquella escombra es poden fer altres coses, a part de guanyar partits.

08:20 Masha i l'os - Tot en família
tancar

Tot en família

És hivern i el pingüí torna de visita. L'os té moltes ganes d'estar amb ell i que participi en un munt d'activitats, però el pingüí s'estima més passar l'estona jugant amb la Masha. Tot i que l'os mira d'atraure l'atenció del pingüí fent coses que es pensa que li agradaran, no se'n surt i es posa molt trist. La Masha se n'adona i se li acut una idea per arreglar-ho.

08:27 Masha i l'os - La `dolce vita'
tancar

La `dolce vita'

Just quan l'os ja està a punt per anar a pescar, arriba la Masha i li demana que li faci l'esmorzar. Però li doni el que li doni, ella no ho vol perquè només vol menjar coses dolces. L'os, cansat i impacient perquè se li fa tard, se'n va i la deixa a casa. Llavors, la Masha aprofita per fer un munt de caramels de tots els gustos. Però després de menjar-ne tants li comencen a fer mal les dents.

08:34 El Mic i els seus amics - Juguem a metges
tancar

Juguem a metges

En el joc simbòlic la canalla imita el que veu al seu voltant. Avui el Mic juga a ser un metge amb en Cincsegons.

09:00 Pat, el gos - Ràpid i net
tancar

Ràpid i net

Amb la càmera del seu pare, la Lola es proposa rodar una pel·lícula d'acció amb el títol "Supercaputxet contra el Doctor Pat". Per fer-ho, li demana a la mare el robot aspirador, que, en un moment de distracció, es posa en marxa i provoca que el Víctor enjegui el seu gos Tanc a perseguir el Pat i el Caputxet pels carrers de la ciutat. El vídeo, que la Lola penja a internet, és un èxit entre els seus amics.

09:07 Pat, el gos - Segona mà
tancar

Segona mà

La Lola decideix fer una paradeta d'objectes de segona mà amb coses velles de casa, una de les quals és el cistellet on dormia el Pat quan era un cadell. Però el Pat l'haurà de defensar perquè tant el Tanc com els coloms l'hi volen prendre. Alhora, el Víctor té enveja de la Lola i també munta una paradeta.

09:14 Pat, el gos - Maduixa amb nates
tancar

Maduixa amb nates

La Lola i el Pat han cultivat una maduixa gegant i l'endemà la volen fer servir per fer un pastís. Però, durant la nit, el Pat l'haurà de protegir de la voracitat de tota mena de veïns indesitjables.

09:20 Pat, el gos - Pànic al veterinari
tancar

Pànic al veterinari

La Lola ha de dur el Pat a cal veterinari i, per si no n'hi havia prou amb la por que li fa, un cop a la consulta s'hi troben el Víctor i el Tanc, cosa que només pot ser sinònim de problemes.

09:27 Pat, el gos - L'enemic invisible
tancar

L'enemic invisible

Just el dia abans de la sortida escolar al parc d'atraccions Wonder Park, el Víctor agafa el xarampió. La Lola i el Pat el van a veure i en sortir el Pat s'adona que hi ha un virus amagat dins del prospecte del parc que té tota la intenció de contagiar la Lola. Com a gos fidel, ho intentarà evitar.

09:34 Pat, el gos - Vigilància estricta
tancar

Vigilància estricta

La camioneta del venedor de frankfurts punxa una roda davant de casa de la Lola, i el Pat i ella hauran de fer guàrdia mentre el noi va a buscar una roda de recanvi. L'aparició del Víctor i el Tanc complicarà les coses...

09:42 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - Només amb invitació
tancar

Només amb invitació

El cap de policia Hu celebra un banquet en honor d'un alt càrrec de la província. Hi convida els Cinc Furiosos i el Shifu, però no el Po, perquè no sap comportar-se a taula. Podrà el Shifu ensenyar al Guerrer del Drac a menjar correctament? I serà capaç d'aturar l'atac del malvat Temutai i el seu exèrcit de búfals?

10:03 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - L'ex del Shifu
tancar

L'ex del Shifu

La Mei Ling, una antiga nòvia del Shifu, fa una visita al Palau de Jade. El Shifu no vol saber res d'ella, però finalment deixa que s'hi quedi uns dies. La Mei Ling vol aprofitar la seva estada al palau per dur a terme un pla secret. Mentrestant, el Po intenta que el Shifu i la seva exnòvia tornin a estar junts.

10:26 Ghostforce - Màstaar
tancar

Màstaar

A l'hora de començar a tocar la guitarra en un concert, a la Liv no li responen les mans. L'Andy es posa a explicar acudits per salvar la situació, però el públic no està gens content. La Liv haurà de superar la por escènica per ajudar els seus companys a lluitar contra un fantasma que hipnotitza la gent amb una música bastant peculiar i els converteix en fans. Per sort, podran comptar amb l'ajuda del Brillant.

10:37 Ghostforce - Aracxiclet
tancar

Aracxiclet

Un fantasma en forma d'aranya apareix a l'institut i causa el pànic entre els alumnes. Després de fusionar-se amb un xiclet, captura l'Andy i se l'emporta. La Liv i el Mike demanaran consell a la senyoreta Jones per caçar el fantasma i salvar l'Andy, però el Mike haurà de superar la por que li fan les aranyes per poder enfrontar-se al fantasma que ha adoptat la forma d'un aràcnid gegant.

10:50 En Grizzy i els Lèmmings - El millor amic de l'ós
tancar

El millor amic de l'ós

En Grizzy troba un nadó os rentador prop de la cabana. En veure els ulls tendres del petit, en Grizzy se'n compadeix i l'adopta. Llavors, els lèmmings segresten l'os rentador per fer-lo participar en els seus perillosos jocs. Això fa que el sobreprotector Grizzy hi intervingui i causi situacions encara més perilloses!

10:56 En Grizzy i els Lèmmings - Súper grizzy bros
tancar

Súper grizzy bros

Per atzar, en Grizzy descobreix el plaer de jugar amb la consola del guarda forestal. Tot i que els lèmmings intenten prendre-li el comandament, l'os es nega a deixar el joc de curses. Els lèmmings ho intentaran tot, fins i tot temptar-lo amb la seva ossa estimada ossa, però no hi ha res a fer: en Grizzy és addicte al videojoc.

11:03 En Grizzy i els Lèmmings - Germà de mentida
tancar

Germà de mentida

En Grizzy construeix un robot molt semblant a ell per mantenir allunyats els lèmmings, mentre ell prepara crispetes per la seva ossa estimada. Però la intel·ligència artificial del seu doble deixa molt a desitjar. Tant de bo fos tan eixerit com l'original...

11:10 Dracs: Cap a nous horitzons - Un cant mortal
tancar

Un cant mortal

Els nostres amics salven un ou de drac d'uns caçadors. El porten a la Riba i, quan el petit surt de l'ou, acaben descobrint que es tracta d'una cançomortal. Tots volen desfer-se'n, pel perill que implica tenir aquesta mena de drac, que atreu els altres dracs amb el seu cant hipnòtic, els llança un ambre que els embolcalla i els immobilitza, i se'ls acaba menjant. Però la Heather, que també va ser abandonada de petita, s'hi oposa.

11:31 Dracs: Cap a nous horitzons - Entre l'enclusa i el martell
tancar

Entre l'enclusa i el martell

Els genets de dracs intercepten un comboi de vaixells dels caçadors de dracs d'en Viggo i descobreixen amb sorpresa que no transporten dracs captius sinó blocs de marbre enormes. Per saber quina en porten de cap, en Singlot, els bessons i en Cuadepeix exploraran l'illa d'on surt el marbre, mentre que l'Astrid, la Heather i en Carademoc miraran de descobrir el destí final de tot aquell marbre.

11:54 Robin Hood, el trapella de Sherwood - La princesa en perill
tancar

La princesa en perill

SINOPSI: S'acosta el dia del consell reial i, per evitar que la Marian hi pugui anar amb les seves idees de justícia social, el príncep Joan simula, amb l'ajuda d'un còmplice, un atac contra ella i suggereix al rei Ricard que valdria més que la noia es quedés tancada a la seva cambra i vigilada per guàrdies. Però en Robin i l'Scarlett l'ajudaran a descobrir la veritat perquè pugui participar al consell reial.

12:07 Els germans Kratt - Liturgusa Krattorium
tancar

Liturgusa Krattorium

L'equip viatja a la selva del Perú per conèixer investigar una nova espècie de pregadéu que els científics han batejat amb el nom dels germans Kratt per homenatjar la tasca que fan per ajudar els animals. Els tres malvats de la sèrie (el Zach, la Donita i el Gormand) s'empipen i es moren d'enveja, i en aquesta ocasió, excepcionalment, s'aliaran per intentar, una vegada més, fer la guitza als nostres amics.

12:27 Els germans Kratt - Energia de panda
tancar

Energia de panda

Els germans Kratt i tot l'equip se'n van d'expedició a la Xina per estudiar els óssos panda i fer-ne un recompte, ja que estan en perill d'extinció, i l'Aviva es posa molt contenta perquè és un animal que li agrada molt. Com sempre, s'hauran d'enfrontar amb un dels malvats. El Zach vol capturar els pandes i convertir-los en ninots de peluix vius robotitzats, i quan deixa els nostres herois sense energia per fer anar els vehicles, ells s'inspiren en el panda per trobar una energia alternativa.

12:51 Pat, el gos - El Pat fa guàrdia
tancar

El Pat fa guàrdia

La Lola està ensinistrant el Pat perquè aprengui a fer de gos guardià i el pobre repartidor del supermercat en patirà les conseqüències.

12:58 Pat, el gos - Per art de màgia
tancar

Per art de màgia

Lola la maga i el seu ajudant Pat es disposen a fer una funció de màgia al pati de casa seva, amb la Lucy, l'Hugo i el Víctor com a espectadors. Però fer d'ajudant de mag no és tan senzill quan hi ha tres coloms disposats a esguerrar la funció.

13:05 Pat, el gos - Un regal que vola alt
tancar

Un regal que vola alt

La Lola ha preparat un regal sorpresa per celebrar l'aniversari del Pat, però per culpa d'una entremaliadura del Caputxet el regal se'n va volant per la finestra i la feina serà del Pat per recuperar-lo.

13:11 Pat, el gos - Lleveu àncores!
tancar

Lleveu àncores!

Mentre juga a pirates amb els seus amics Lucy i Hugo, la Lola descobreix astorada que el joier de la seva mare és buit. On poder haver anat a parar les joies? Només l'olfacte finíssim del Pat aconseguirà resoldre el misteri.

13:18 Pat, el gos - Juràssic Pat
tancar

Juràssic Pat

La Lola ha trobat un colom estrany congelat mentre esquiava i demana ajuda al veterinari per saber si és realment un colom prehistòric. Per la seva banda, els coloms arxienemics del Pat miraran de recuperar el seu avantpassat.

13:25 Pat, el gos - El Pat contra el Tità
tancar

El Pat contra el Tità

Una veïna demana a la Lola que cuidi el Tità, un cadellet d'allò més bufó però alhora també molt entremaliat. El Pat haurà de vigilar que les seves trapelleries no causin cap trencadissa.

13:34 Els bons ossos bruns - Aventura al laberint
tancar

Aventura al laberint

Al Vick se li acut construir un gran laberint enmig del bosc amb trampes ocultes per capturar el Bruc i el Barzer. El llenyataire els convenç a tot dos perquè hi entrin i, quan creu que s'hi han perdut, aprofita per buscar la sortida i anar-se'n a talar arbres.

13:45 Els bons ossos bruns - El túnel de la por
tancar

El túnel de la por

Perseguit pels ossos, el Vick va a parar a l'entrada del túnel d'una mina que no coneixia. El llenyataire decideix passar pel túnel per creuar el bosc i evitar així el Bruc i el Barzer. Però és un lloc molt tenebrós, i la imaginació li començarà a fer males passades.

13:55 Els bons ossos bruns - El Vick s'ha tornat boig
tancar

El Vick s'ha tornat boig

En una persecució amb els ossos, el Vick pateix un fort cop al cap i queda inconscient. Quan es desperta, li ha canviat totalment la personalitat i és com un nen petit que només juga i plora. Els Bruc i el Barzer aviat acabaran ben tips dels capricis del seu nou amic.

14:09 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - La resposta
tancar

La resposta

Durant la jornada de portes obertes de l'escola d'esgrima de l'Armand d'Argencourt, es fan les proves d'ingrés als aspirants, entre els que hi ha la Marinette. Però aquest any només hi ha una sola plaça, que serà molt disputada. Fins que apareix una misteriosa tiradora, experta en aquest esport, que està decidida a quedar-se l'única plaça lliure.

14:30 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - La Befana
tancar

La Befana

Avui és l'aniversari de la Marinette, i els seus amics i els seus pares li preparen una festa sorpresa. La Marinette ja s'ho imagina, i li fa molta il.lusió. Però l'arribada de la seva iaia, la Gina, trasbalsarà els plans de tothom, cosa que aprofitarà l'Esfinx per intentar apoder-se dels prodigis de Ladybug i el Gat Noir.

14:52 El xai Shaun - Tot nevat
tancar

Tot nevat

Avui en Shaun, en Bitzer i companyia s'han despertat i s'han trobat tota la granja recoberta de neu. De seguida ha començat la guerra de boles de neu, les corredisses, les rialles, la diversió... Avui és un dia fantàstic per a tothom, menys per al granger, que s'ha quedat tancat dins de la granja i està fent les mil i una per intentar sortir-ne!

14:58 El xai Shaun - El coco
tancar

El coco

Avui el granger ha tornat de la fira més content que un gínjol. I és que en una de les parades ha guanyat un coco! Un coco que ha d'estar per llepar-se'n els bigotis, però que abans de tastar-lo s'ha d'obrir, una feina gens fàcil, que intentaran en Shaun i en Bitzer de mil i una maneres! Que no els passi res! Aparteu les criatures!

15:04 El xai Shaun - N'has perdut un tros
tancar

N'has perdut un tros

Avui el granger li ha encomanat a en Bitzer que deixi totes les finestres de la granja netes com una patena. En Bitzer, com de costum, ha encomanat la feina al ramat, però potser no recordava que quan els xais s'esveren un mica, són capaços de qualsevol cosa. A més, després del rebombori, s'ha de fer neteja abans que arribi el granger! Hi seran a temps?!

15:10 El xai Shaun - El corb
tancar

El corb

S'ha fet de nit i en Bitzer ha aplegat tot el ramat per anar a dormir. Mentre s'acaben de preparar per fer una bona clapada, comencen a sentir els esgarips d'un corb que té ganes de festa, i comença la festa de veritat. El problema és que fer callar un corb no és tan fàcil com sembla, i avui els caldrà molta imaginació si volen descansar una estona.

15:16 El xai Shaun - En Shaun el fugitiu
tancar

En Shaun el fugitiu

En Shaun té clar que avui li tocarà el rebre, perquè el granger l'ha enxampat cruspint-se tot de pastissets. Quan veu que arriba un altre granger a parlar de negocis amb el seu amo, el pobre Shaun es comença a témer el pitjor. Pot ser que aquest sigui l'últim dia que el nostre heroi passarà a la seva estimada granja? Aviat ho sabrem!

15:22 El xai Shaun - Costa d'empassar
tancar

Costa d'empassar

Un observador d'ocells ha perdut el reclam per cridar els ànecs al camp on pasturen les ovelles, i en Shaun, després de divertir-s'hi una estona i de fer riure a tot el personal, sense voler, se l'ha acabat empassant. Les ovelles continuen rient, i més que mai! El que no està tan content és en Shaun, que està fent anar tots els ànecs de corcoll!

15:30 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - La venjança del drac (1a part)
tancar

La venjança del drac (1a part)

El Po, el Shifu i els Cinc Furiosos s'han d'enfrontar a l'enemic més poderós amb què han topat mai: el Ke-Pa. Aquest ésser sobrenatural va poder fugir quan l'Oogway va aconseguir tornar els dimonis a l'inframón. I ara que el Presseguer Sagrat de la Saviesa Celestial s'està morint, el Ke-Pa torna convertit en drac per apoderar-se del Palau de Jade i conquerir el món.

15:51 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - La venjança del drac (2a part)
tancar

La venjança del drac (2a part)

El Ke-Pa, un drac sobrenatural que ha tornat a la Vall de la Pau en morir el Presseguer Sagrat de la Saviesa Celestial, busca el portador del txi de l'heroi per alliberar els seus germans dimonis, dominar la vall i conquerir el món. El Shifu ha expulsat el Po del poble, però el Guerrer del Drac, desobeint el seu mestre, torna al Palau de Jade per donar un cop de mà als Cinc Furiosos i lluitar contra el drac.

16:15 Ghostforce - Filesfereïdor
tancar

Filesfereïdor

El professor Pascal proposa experiment als alumnes: han de passar un matí amb una persona amb qui normalment no es fan gaire per descobrir què tenen en comú. Es formen unes parelles molt curioses amb alumnes que tenen interessos molt diferents. Mentre la Liv mira de trobar punts en comú amb una noia amb qui sembla impossible que en tingui cap, apareix un fantasma magnètic molt inquietant que, si s'ajunta amb la seva parella, pot ser molt perillós.

16:26 Ghostforce - Meta i Lix
tancar

Meta i Lix

El Mike vol presentar un invent a un concurs però encara l'ha d'ajustar perquè no li acaba de funcionar. El Rajat també es presenta al concurs i el seu invent, a més de ser espectacular, funciona perfectament. La Liv s'ofereix a ajudar el Mike, però a ell li sembla que ho ha de fer tot sol. Mentre lluiten contra un fantasma que fa levitar tot Nova York, el Mike s'adona que potser no hi ha cap mal a demanar ajuda per fer les coses.

16:38 Ghostforce - Galetaflama
tancar

Galetaflama

El Mike li explica a l'Andy que ha quedat amb la Charlie per anar a una exposició de fòssils. L'Andy troba que no hi pot haver res més avorrit i convenç el Mike perquè prepari una cosa romàntica i es posi elegant. El Mike es torna insegur i ja no s'atreveix a proposar res, ni tan sols quan s'enfronten amb un fantasma amb forma de galeta gegant que no hi ha manera de capturar.

16:50 Zoom, el dofí blanc - L'ocell rar
tancar

L'ocell rar

En una de les seves sortides al mar amb el Yann, l'Auru i la Timéti, la Clarissa fereix sense voler un ocell molt rar, un mascarell blau. No els queda més remei que portar l'ocell ferit al iot del Van Krook per curar-lo. Però és un exemplar tan poc comú que més d'un s'hi interessa per fer-ne diners i els nostres herois no saben en qui confiar per salvar-lo.

17:01 Zoom, el dofí blanc - Un robinson particular
tancar

Un robinson particular

El Yann, l'Auru i la Timéti descobreixen un illot desert i hi troben un nàufrag barbut i esparracat. Però curiosament l'home rebutja categòricament la seva ajuda. Es vol quedar a l'illa. El Yann i els seus amics intenten descobrir per què s'hi vol quedar i miren de convèncer-lo perquè torni a la civilització.

17:13 Zoom, el dofí blanc - La nit dels "tupapaus"
tancar

La nit dels "tupapaus"

En un sopar a casa la Maéva l'Auru pronuncia un nom tabú. Tothom s'espanta perquè ha despertat un "tupapau", un esperit que sembrarà la desolació a tot Maotou. El Yann no s'ho creu, però l'endemà, quan veu les destrosses que ha patit el poble, no li queda més remei que sortir amb els seus amics a caçar fantasmes.

17:25 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Un passeig entre amics
tancar

Un passeig entre amics

En Ricard Cor de Lleó està decidit a fomentar l'amistat entre el seu germà Joan i en Robin Hood, el seu protegit. Per això els convoca a tots dos per sorpresa a un passeig a cavall a tres. Abans de sortir, el príncep Joan lloga uns mercenaris perquè parin una emboscada al rei. Però li surt el tret per la culata i els sicaris se li giren en contra. Per sort, en Robin prova de salvar la situació.

17:36 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El cofre sorpresa
tancar

El cofre sorpresa

El príncep Joan és tan malgastador que el seu germà, el rei Ricard, li ha d'amagar el tresor reial a les golfes del castell. Allà, la princesa amaga dins del cofre en Derke, que no pot parar de xerrar a causa d'un encanteri mal fet. El príncep Joan troba el cofre, però la Marian el persegueix fins que els cau a un carro d'un venedor de pomes, que se l'emporta sense adonar-se'n.

17:47 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El rei i la gallina
tancar

El rei i la gallina

La princesa Marian està convençuda d'haver convertit el rei Ricard en una gallina. Alertat, en Robin enxampa la bèstia per evitar que li passi res, però la "gallina reial" s'escapa i se'n torna al castell, on es confon amb la resta de l'aviram. Mentrestant, durant la inspecció anual de la presó, el príncep Joan tanca el seu germà, el rei, en una masmorra; en Ricard dubta si en podrà sortir, però, per una casualitat del destí, en Robin i la Marian el senten cridar.

17:58 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Els invasors
tancar

Els invasors

Els vikings amenacen d'arrasar Nottingham i destituir en Ricard del tron si no els entrega el tresor reial abans de tres dies. En Ricard s'hi nega en rodó. El príncep Joan, en canvi, està disposat a arribar a un acord amb els invasors perquè el deixin a ell al tron. Gràcies a aquesta traïció, els vikings fan presoner el rei. Però el príncep, també! Fins que en Robin, astutament, aconsegueix rescatar-los.

18:11 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Horrificator
tancar

Horrificator

En aquest episodi, tota la classe de la Marinette ha decidit fer una pel·lícula per presentar-la a un concurs. Però el que havia de ser una col·laboració entre tots acabarà sent un desastre, i la protagonista del curt acabarà caient a les urpes del malvat Esfinx.

18:35 Els germans Kratt - El fraret rescatador
tancar

El fraret rescatador

Els Kratt estan sobrevolant el mar i, de sobte, se'ls tira a sobre una onada gegant que toca la nau Tortuga. Els tripulants surten disparats cap aquí i cap allà i van a parar tots a llocs diferents. Per sort, el Martin va a parar a una illa on viuen uns frarets, uns ocells marins petits que tenen uns poders que li anirien molt bé per salvar tots els membres de l'equip. Però com s'ho farà, ell sol en una illa deserta?

18:55 Els germans Kratt - El rei de les marees
tancar

El rei de les marees

El Martin i el Chris fan una competició per veure qui se'n surt més bé vivint unes hores a la zona intermareal, un dels hàbitats més durs del món, on la pujada i baixada de les marees fa la vida molt difícil a les bestioles que hi viuen. Mentre avancen fins a la meta, coneixeran les característiques i estratègies de supervivència dels diversos animals d'aquest hàbitat, i ells n'adoptaran algunes per continuar endavant. Però la cursa està molt igualada...

19:18 En Grizzy i els Lèmmings - L'os boreal
tancar

L'os boreal

Exasperat pels lèmmings, que li impedeixen mirar tranquil·lament el seu programa de televisió preferit, en Grizzy els catapulta fora de la cabana. Un d'ells passa a través d'una aurora boreal i pateix una estranya mutació que li dona el poder de controlar els objectes de metall a voluntat.En Grizzy, quan ho veu, pensa de seguida en l'impacte que produiria en la seva ossa estimada si disposés ell d'aquest poder.

19:24 En Grizzy i els Lèmmings - Os tic-tac
tancar

Os tic-tac

Un objecte nou ocupa un lloc d'honor a la cabana: un gran rellotge de paret semblant al típic rellotge de cucut suís. En Grizzy queda immediatament encantat pel seu tic-tac regular, que el reconforta i bressola. Però quan les agulles marquen les dotze del migdia, surten uns ninotets de dins que executen una coreografia amb música de fanfàrria. Llavors els lèmmings s'adonen que, girant les agulles a mà, pot ser migdia cada dos per tres.

19:31 En Grizzy i els Lèmmings - Somnis per encàrrec
tancar

Somnis per encàrrec

Despertat de sobte per un malson ple de lèmmings, en Grizzy troba per casualitat la màquina de somnis del guardabosc. Es tracta d'un casc en què es pot programa un tema determinat abans de caure a l'instant en un son ple de somnis agradables al gust del consumidor. Però qui pot dormir en condicions envoltat de lèmmings que també volen somiar?

19:37 En Grizzy i els Lèmmings - Lèmmings elementals
tancar

Lèmmings elementals

En Grizzy descobreix per casualitat un antic medalló indi amb un símbol de vent inscrit que dona a aquell que el porta el poder de dominar els corrents d'aire. Per al nostre os panxacontent, és ideal per controlar-ho tot a distància sense haver d'aixecar-se del sofà.Per als lèmmings, en canvi, serveix per inventar jocs nous d'allò més al·lucinants i esbojarrats.

19:44 En Grizzy i els Lèmmings - Mainadera ursina
tancar

Mainadera ursina

Una baldufa índia màgica capaç de modificar l'edat mental de qui la mira com gira fa comportar en Grizzy com un nadó de deu mesos. Això pot ser la situació ideal per dominar-lo, però els lèmmings s'adonaran de seguidaque encarregar-se d'un nadó, per molt bufó i graciós que sigui, és una feinada de ca l'ample i s'estimen més que torni a ser un os adult normal.

19:52 Les Sisters - El Roger
tancar

El Roger

El Maxence ha de passar fora el cap de setmana i com que no troba la Wendy a casa seva, li encomana a la Marine que cuidi el Roger, el seu peixet. El corconet s'ocupa del Roger com una autèntica mare, fins que arriba la Wendy i l'hi pren. És el peix del seu nòvio, no? Entre les dues germanes comença una custòdia compartida una mica mogudeta.

20:03 Les Sisters - Bojos pel futbol
tancar

Bojos pel futbol

La Marine i la Wendy es moren de ganes de veure el concert del Joy D. que aquesta tarda fan en directe per la tele. El problema és que el seu pare vol veure el partit de futbol que enfronta el Pom-les-Bains i el Catelou-sous-Raviole a la mateixa hora. Però les dues germanes no es pensen perdre per res del món el concert del seu ídol per culpa d'un partit de futbol. Recorreran a tota la seva imaginació per impedir que el seu pare vegi el partit!

20:17 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - Mil vint preguntes
tancar

Mil vint preguntes

El mestre Yao torna al Palau de Jade i anuncia que oferirà a la Vall de la Pau una jornada d'intercanvi de curiositats i saviesa. La jornada durarà des que surti el sol fins que es pongui i qualsevol que presenti al mestre Yao una curiositat, una nova experiència per la vista, l'oïda, l'olfacte o el gust, podrà fer-li una pregunta que ell respondrà amb la seva immensa saviesa.

20:38 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - La nòvia del Po
tancar

La nòvia del Po

El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau i sempre està alerta i amb fam de justícia... i de farcellets! Al costat dels Cinc Furiosos, la Tigressa, el Mico, el Pregadéu, l'Escurçó i el Grua, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po haurà de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.

21:02 Jamie Johnson - No et rendeixis mai
tancar

No et rendeixis mai

SINOPSI En Jamie no pot parar de pensar en les paraules de l'Archie Royle, que li va retreure que hagués rebutjat l'oferta del Hawkstone. En Boggy està segur que ha passat alguna cosa que no saben i el convenç perquè tots dos vagin a veure l'Archie per demanar-li explicacions. Mentrestant, l'Alba està decidida a esforçar-se al maxim en un partit que és decisiu per remuntar posicions en la classificació. I en Freddie se n'empesca una per fer-la somriure...

21:32 Fora de control - Episodi 6
tancar

Episodi 6

La Kymara penja un vídeo al seu compte i posa els Incontrolats en perill. A casa els Sharma arriba un convidat, el Jiao, un alumne xinès d'un programa d'intercanvi escolar que no treu l'ull de sobre al Dru i al Kal.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:23 WRC 2022 - Ral.li Portugal resum final
07:15 Onze
08:45 Temps d'aventura
09:10 E3D - Bàsquet 3x3: 5è Circuit 3x3 FCBQ Banyoles Finals masculina i femenina
10:10 E3D - Vòlei Platja: Campionat Catalunya Final masculina (Mataró)
11:05 E3D - Vòlei Platja: Campionat Catalunya Final femenina (Mataró)
12:00 Onze
13:30 Vaques Sagrades - + info
tancar

+ info

El dilluns es converteix en el dia de l'experiència a Esport3. "Les vaques sagrades" opinaran des del coneixement i parlaran sense pèls a la llengua periodistes esportius consagrats, les anomenades vaques sagrades, Pere Escobar i Quique Guasch, comandats per Lluís Canut. Els acompanyarà Maria Garrido, que hi posarà el contrapunt generacional.

14:25 Nascar - Nascar All-Star Texas
15:55 Queens of the Pitch - Del somni a la desfeta
16:30 Queens of the Pitch - El títol pendent
16:50 Queens of the Pitch - Així es guanya una lliga
17:12 Queens of the Pitch - Això no és una semifinal
17:37 Queens of the Pitch - De Budapest a Goteborg
17:57 Queens of the Pitch - Un equip etern
18:25 Futbol :1a. RFEF
20:25 Futbol Sala
23:00 Gol a gol - Post Final Champions
00:30 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:55 Gol a gol - Post Final Champions
02:25 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:50 Futbol :1a. RFEF
04:30 Futbol Sala