TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

08:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

09:27 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

09:57 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

10:38 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

11:29 Néixer de nou - Com seria Catalunya si no s'hagués reprimit la Reforma protestant"
tancar

Com seria Catalunya si no s'hagués reprimit la Reforma protestant"

El 31 d'octubre els evangèlics de tot el món vam commemorar l'inici de la Reforma protestant endegada per Martí Luter i continuada fins al dia d'avui per més d'un terç dels cristians d'arreu.
La Reforma es va estendre per bona part d'Europa i posteriorment per la resta del món.
Però la Reforma protestant va ser durament reprimida en els països del sud d'Europa, fins al punt de ser aniquilada.
S'han plantejat algun cop com seria Catalunya si la Reforma protestant hagués reeixit entre nosaltres?
Avui farem aquesta pregunta a l'historiador Josep Lluís Carod-Rovira.

11:52 Signes dels temps - La diversitat religiosa a Catalunya i la nova Ràdio Estel
tancar

La diversitat religiosa a Catalunya i la nova Ràdio Estel

Entrevista a Yvonne Grisley, nova directora general d'Afers Religiosos de la Generalitat. S'aborden temes com la diversitat religiosa, estigma i religió, el dret a la llibertat religiosa i de consciència, i l'espiritualitat arran de la pandèmia. També es parla de dones i cinema espiritual i d'un nou portal educatiu per als mestres. I ens fixem en la desinformació de les fake news i els delictes d'odi contra creients. I veurem un reportatge sobre la nova Ràdio Estel, dirigida per Toni Hervàs. Informació generalista, amb molta incidència social i amb espais religiosos. Coneixerem els nous fixatges, entre els quals, el del periodista Pol Marsà que, amb Mercè Raga, presenta "El matí a Ràdio Estel".

12:18 Diumenge Concert - Concert de cloenda "Any Manén" (Primera part)
tancar

Concert de cloenda "Any Manén" (Primera part)

Commemoració del 50è aniversari de la mort del violinista i compositor català Joan Manén. Primera part del concert de cloenda que va tenir lloc el 30 de setembre al Palau de la Música Catalana.

13:08 Polònia - + info
tancar

+ info

Arriba l'acord entre el govern i En Comú Podem per tirar endavant els pressupostos de la Generalitat. El conseller d'Economia, Jaume Giró (Queco Novell), mirarà de convèncer Jéssica Albiach (Lara Díez) amb la cançó "Oh, Jéssica", intentant demostrar-li la seva compatibilitat a ritme d'Els Catarres.

"Polònia" va recollir ahir el Premi Nacional de Comunicació en la categoria de televisió pels seus 15 anys, "durant els quals han consolidat un programa que connecta directament amb el bo i millor de la llarga tradició de sàtira política del país, aportant pluralitat i higiene democràtica a l'espai català de comunicació".

La decisió de pactar amb els comuns ha obert l'enèsim enfrontament entre Junts i Esquerra. Per això, després de l'èxit del Balloon World Cup, l'streamer Ibai Llanos (Xavi Cazorla) torna amb un altre torneig que enfronta els dos socis del govern: el MarrónWorld Cup. Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Elsa Artadi (Agnès Busquets) intentaran carregar a l'adversari les culpes d'haver trencat la unitat independentista.

Qui celebrarà que la CUP ja no és decisiva és Artur Mas (David Marcé), a qui hauran de desallotjar després de quatre dies de festa boja.

Mentrestant, Salvador Illa (Queco Novell) continua liderant el govern alternatiu i es reunirà amb Ramon Espadaler (Pep Plaza) per negociar els "pressupostos alternatius". Aconseguiran trobar aliats per pactar-los?

I després que Pablo Casado (David Marcé) assistís a la missa en record de Franco, protagonitzarà el videoclip "Ateo", ballant amb Francisco Franco (Manel Lucas) a ritme del hit del moment, com si fossin C. Tangana i Nathy Peluso.

13:47 APM? Extra
14:30 Telenotícies migdia
15:55 Tarda de cine - No és tan fàcil
tancar

No és tan fàcil

NO ÉS TAN FÀCIL (It's complicated)

Jane, mare de tres fills ja adults, és propietària d'un restaurant-pastisseria a Santa Bàrbara. Malgrat estar divorciats des de fa anys, Jane manté una bona relació amb el seu exmarit Jake. Tanmateix, quan han de viatjar junts per assistir a la graduació d'un dels fills, la seva amistat es trenca per diversos motius.

Direcció i guió: Nancy Meyers
Intèrprets: Meryl Streep, Alec Baldwin, Steve Martin, John Krasinski, Lake Bell, Rita Wilson, Mary Kay Place, Alexandra Wentworth, Hunter Parrish, Zoe Kazan, Caitlin Fitzgerald, Nora Dunn, Bruce Altman, Robert Curtis Brown, James Patrick Stuart
Idioma versió original: anglès
Producció: Universal Pictures, Relativity Media, Waverly Films i Scott Rudin Productions, 2009 (Estats Units)
Fotografia: John Toll
Música: Hans Zimmer i Heitor Pereira

18:06 Tarda de cine - Enamorar-se
tancar

Enamorar-se

ENAMORAR-SE (At Middleton)

Direcció: Adam Rodgers
Guió: Glenn German, Adam Rodgers
Producció: Anchor Bay Films / CineSon Entertainment / Look at the Moon Productions / North by Northwest Entertainment
País de producció: Estats Units
Any de producció: 2013
Durada: 91 minuts
Fotografia: Emmanuel Kadosh
Música: Arturo Sandoval
Intèrprets: Andy Garcia, Vera Farmiga, Taissa Farmiga, Spencer Lofranco, Nicholas Braun, Tom Skerritt, Peter Riegert, Mirjana Jokovic, Stephen Borrello IV, Daniella Garcia-Lorido

L'Edith i el George es coneixen durant les proves d'admissió a la universitat de Middleton dels seus respectius fills. Mentre els joves visiten les instal·lacions pel seu compte, ells també ho fan recordant els seus temps d'universitat. El que comença com un entreteniment, aviat esdevé una experiència que canviarà les seves vides.

19:57 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

21:00 Telenotícies vespre
22:06 30 minuts - Violadors en bandada
tancar

Violadors en bandada

Anàlisi en profunditat de què hi ha darrere d'una violació en grup i quins són els elements que conflueixen en aquest tipus d'agressions, que no són noves però sí cada vegada més extremes.

22:52 30 minuts - Les amistats perilloses (reemissió)
tancar

Les amistats perilloses (reemissió)

A la nit dedicada a les agressions sexuals contra les dones , remetem el reportatge dedicat a les relacions tòxiques a les xarxes , un camp d'oportunitats per a farsants, estafadors i depredadors.

23:36 Documental - Mai més víctima
00:42 Germans - Episodi 12
tancar

Episodi 12

L'Erdem sent cantar la Beste i la convenç perquè perdi la por i s'atreveixi a cantar en públic. El Mahur, de nen, continua tenint problemes a l'escola, però no l'hi diu a la seva mare. El Berk fa l'audició per l'obra de teatre amb la Derya, però no li va tal com s'esperava. La Müjde i el Sakir comencen a parlar dels seus problemes. Finalment, el Berk s'enfronta a un problema econòmic molt greu, però no entén què ha passat.

01:30 Pel.lícula - Tot per amor
tancar

Tot per amor

TOT PER AMOR (Forsaken)

Direcció: Conor Allyn
Guió: Conor Allyn, Jake Allyn
Producció: MarVista Entertainment, SaigeBelle Films
País: Estats Units
Any: 2017
Durada: 83 minuts
Fotografia: Adrian Peng Correia
Música: Corey Allen Jackson
Intèrprets: Michael Grant, Taylor Murphy, Donny Boaz, Tiffany Mack, Cate Jones, Morgan Taylor Campbell, Stacia Crawford, JR Hatchett, Damon Carney, Marcus M. Mauldin, Larry Jack Dotson, Jack Buxton, Lee Bolongia II, Reed Williams, Jay Dee, Chase Monroe Bradshaw, Leonard Jackson, Skylar Gardner, Michael Scott Gordon, Jera Ramos, Kathy Kelly Christos, Madison Bready, Marilyn Govich, Ivan Esau, Jessi Stringer, Rim Basma, Hayden Yoder


En un poble dels Estats Units, el futbol americà ho és tot per tothom, menys pel quarterback de l'equip de l'institut, en Mac. El seu pare, l'entrenador, li pega cada vegada que l'equip perd. En Mac té una relació secreta amb una companya de classe, i la fantasia de marxar amb ella del poble és l'únic que el fa tirar endavant. Però el pare d'en Mac descobreix la relació i sorgiran més problemes.

02:51 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:01 Rumba a l'estudi - La Séptima trastada
05:00 Folc a l'estudi - Aranjazza
Progrmació BD ....
21:55 Horitzons - Sri Lanka, l'illa preciosa
tancar

Sri Lanka, l'illa preciosa

Llàgrima de l'Índia. L'illa resplendent. Sri Lanka, antiga Ceilan, té un bon seguit de bonics sobrenoms, tots merescuts. Amb les seves platges, les seves plantacions de te i els seus enclavaments històrics, aquesta illa de l'oceà Índic ofereix un riquíssim ventall de sensacions. Els seus vint milions d'habitants, recentment, han conegut una història turmentada i repetidament tràgica, però obren amb molt de gust les portes d'una terra meravellosa i plena de riqueses culturals i naturals sovint insospitades.

22:46 Horitzons - Bangkok, al ritme del temps
tancar

Bangkok, al ritme del temps

Capital de Tailàndia, Bangkok és una ciutat ultramoderna, que avui és una de les cruïlles ineludibles del sud-est asiàtic. Hereva d'una rica civilització que recull múltiples influències, la ciutat ha aconseguit conservar la seva identitat malgrat un desenvolupament espectacular, fusionant un univers gairebé futurista amb un estil de vida personalíssim sense oblidar les seves tradicions ancestrals. Més enllà d'una imatge de postal, la "Ciutat dels àngels" té molt a oferir als que es prenguin el temps per descobrir-la, recorrent-la al pas del temps i de les vies d'aigua que la travessen.

23:39 Per les teulades de les ciutats - Nova York
tancar

Nova York

Hi ha una dimensió de Nova York que encara és molt desconeguda: els terrats. A la ciutat més gran dels Estats Units, els terrats representen un espai de gairebé de 100 quilòmetres quadrats. Ja fa un temps que aquestes superfícies presenten una cara diferent d'una metròpoli cada cop més aprofitada i cotitzada.

00:32 Per les teulades de les ciutats - París
tancar

París

Les teulades i els terrats de París tenen unes formes, uns materials i uns reflexos que els fan reconeixibles per a tothom i els donen un paper cabdal en l'imaginari col·lectiu. Aquests miradors, que ofereixen una vista inoblidable d'una de les capitals més boniques del món i dels seus prestigiosos monuments, sovint encara són de difícil accés. No es van concebre amb aquesta finalitat i només hi poden accedir uns quants privilegiats. Tot i així, de mica en mica, els terrats de París es deixen conquerir per una gent apassionada que vol ampliar horitzons i, de passada, canviar la ciutat.

01:23 Els Estats Units en color - La reialesa nord-americana
tancar

La reialesa nord-americana

La fascinació que senten els nord-americans pels rics i famosos va començar a principis del segle XX amb l'aparició de les primeres pel·lícules i noticiaris. El magnat del petroli Rockefeller va saber aprofitar la força de les imatges per transformar radicalment la seva imatge d'empresari sense escrúpols a la de filantrop. En èpoques dures com la de la gran Depressió posterior al crac del 29, els nord-americans veien com hi havia dinasties que s'escapaven de la crisi. Una nova classe política sorgia gràcies a l'impuls de la televisió. Famílies com els Kennedy i els Vanderbilt es convertien en la versió nord-americana de la reialesa europea.

02:09 Els Estats Units en color - L'època daurada de Hollywood
tancar

L'època daurada de Hollywood

A partir d'uns orígens humils, Hollywood s'acaba convertint en la gran indústria mundial del glamur, els diners i la fama. Els magnats dels estudis cinematogràfics controlen el negoci des de la producció fins a la distribució de pel·lícules, i la fama de les estrelles de Hollywood traspassa fronteres. A mesura que el poder i la influència de Hollywood creix, també ho fan les crítiques i la polèmica. S'alcen veus que acusen el sector del cinema d'immoral. Durant la Guerra Freda, la campanya per desemmascarar comunistes tocarà de ple Hollywood, i el seu monopoli sobre l'entreteniment s'acabarà amb l'arribada de la televisió. Però la meca del cinema sabrà adaptar-se als nous temps.

02:53 Horitzons - Sri Lanka, l'illa preciosa
tancar

Sri Lanka, l'illa preciosa

Llàgrima de l'Índia. L'illa resplendent. Sri Lanka, antiga Ceilan, té un bon seguit de bonics sobrenoms, tots merescuts. Amb les seves platges, les seves plantacions de te i els seus enclavaments històrics, aquesta illa de l'oceà Índic ofereix un riquíssim ventall de sensacions. Els seus vint milions d'habitants, recentment, han conegut una història turmentada i repetidament tràgica, però obren amb molt de gust les portes d'una terra meravellosa i plena de riqueses culturals i naturals sovint insospitades.

03:45 Horitzons - Bangkok, al ritme del temps
tancar

Bangkok, al ritme del temps

Capital de Tailàndia, Bangkok és una ciutat ultramoderna, que avui és una de les cruïlles ineludibles del sud-est asiàtic. Hereva d'una rica civilització que recull múltiples influències, la ciutat ha aconseguit conservar la seva identitat malgrat un desenvolupament espectacular, fusionant un univers gairebé futurista amb un estil de vida personalíssim sense oblidar les seves tradicions ancestrals. Més enllà d'una imatge de postal, la "Ciutat dels àngels" té molt a oferir als que es prenguin el temps per descobrir-la, recorrent-la al pas del temps i de les vies d'aigua que la travessen.

04:36 Blogs Europa
04:45 Blogs Europa - Blog Europa - Selecció
04:55 Cuina nòrdica amb Tareq Taylor - La regió de Lapònia, Suècia
tancar

La regió de Lapònia, Suècia

En aquest episodi, en Tareq visita la regió de Lapònia, una regió de la Lapònia sueca plena de reserves naturals i de parcs nacionals, amb tot de boscos, glaceres, muntanyes, rius i aiguamolls. Tot aquest entorn natural combinat amb la presència de la cultura sami, va fer que la Unesco declarés Lapònia Patrimoni de la Humanitat. Les receptes d'aquest episodi són: perdiu blanca amb cols de Brussel·les, pancakes de ren amb suovas, i corègon a la graella.

05:23 Cuina nòrdica amb Tareq Taylor - Malmö i Copenhagen
tancar

Malmö i Copenhagen

En aquest episodi, en Tareq visita la seva ciutat natal, Malmö, a Suècia, i també la capital danesa, Copenhagen. Aquestes dues ciutats són els màxims exponents de la nova cuina nòrdica, basada en la senzillesa, la puresa, la frescor i la sostenibilitat. Les receptes d'aquest episodi són rotlle de porc amb crema d'ortigues, hamburguesa de cabra amb remolatxes, i cocotxes de bacallà amb raves.

Progrmació BD ....
06:00 La vaca Connie - La festa del pare
tancar

La festa del pare

La mare de la Connie diu a la seva filla que han de preparar una festa sorpresa per l'aniversari del seu pare. La Connie tindrà l'ajuda dels seus amics per fer de la festa el dia més feliç del seu pare.

06:07 La vaca Connie - Grans amics
tancar

Grans amics

En Patch ha vist una ombra al bosc i està convençut que és un fantasma. Però la Connie no hi creu, en els fantasmes, i està decidida a descobrir qui és el misteriós personatge que es dedica a fer ombres per espantar els animalons del bosc. Qui et sembla que deu ser?

06:18 La vaca Connie - Moments feliços
tancar

Moments feliços

Avui l'àvia Clara fa melmelada i necessita voluntaris per anar a buscar fruites al bosc. En Patch i la Connie no s'ho pensen dues vegades... És tan bona, la melmelada de l'àvia! Però no és tan fàcil trobar fruites al bosc. Potser els seus amics els hi ajudarien...!

06:25 Tex - El lladre del temps
tancar

El lladre del temps

És la nit de Cap d'Any i tots els habitants del poble es reuneixen per celebrar les campanades que anuncien l'any nou, però quan les agulles del rellotge estan a punt de marcar les 12, el rellotge es para i és que algú ha robat la marca de l'últim minut.
Tots queden decebuts perquè no poden celebrar les 12 campanades, però el pitjor encara ha d'arribar, perquè quan s'ha parat el rellotge, també s'ha parat el temps i ara sempre és de nit i no arriba mai el dia. El Tex ha de trobar el lladre que s'ha endut el minut del rellotge, ja que els animals que només surten de nit estan envaint el poble.

06:37 Tex - En Tex, el trapella
tancar

En Tex, el trapella

El corb Grog està fart que el Tex li faci la guitza: cada cop que vol fer un robatori, allà hi ha el Tex per impedir-ho i fer que fracassi. El Grog idearà un pla malvat per desfer-se del Tex: farà creure als habitants de la vila que el Tex és un malastruc, que porta mala sort, perquè d'aquesta manera li agafin mania i el facin fora de la vila.

06:48 Pat, el gos - Un Nadal de màxima seguretat
tancar

Un Nadal de màxima seguretat

S'acosta el Nadal, i el Pat haurà de fer mans i mànigues perquè la Lola no faci cap trencadissa i es quedi sense regals.

06:55 Pat, el gos - Reduïm la nostra empremta
tancar

Reduïm la nostra empremta

A la Lola li faran una entrevista sobre una presentació de classe que va fer en referència al reciclatge. Mentre ella es prepara, els coloms comencen a llançar escombraries al Caputxet i al Pat. El Pat haurà de controlar els coloms mentre neteja tot el desastre, abans que arribi el periodista.

07:02 Pat, el gos - Fem un hort al jardí
tancar

Fem un hort al jardí

Per un treball de l'escola, la Lola i la seva mare decideixen plantar tomàquets al jardí. La Lola fa servir un cuc per fertilitzar la terra, però els coloms es moren de ganes de cruspir-se'l. El Pat l'haurà de protegir perquè la Lola tingui els millors tomàquets del món!

07:09 Tib i Tatoum - Ball mortal
tancar

Ball mortal

En aquest episodi, en Tib vol ser parella de la Tara en el ball de la festa dels arbres, i ella li diu que, si és capaç de fer el salt mortal tirant-se al riu, ballarà amb ell. Per això en Tib es proposa entrenar-se de valent per aconseguir-ho. En Lud i en Nob busquen en Zac, que no saben on és. I en Tib se'l troba casualment en una clariana del bosc assajant, d'amagat, el que ell pensa que són coses boniques per convèncer una noia perquè balli amb ell.

07:20 Tib i Tatoum - La vida secreta d'en Tatum
tancar

La vida secreta d'en Tatum

En aquest episodi, en Lud es burla de l'amistat que en Tib té per en Tatum i li diu que, en realitat, no en sap res, d'en Tatum, perquè no parla, i que, per exemple, ni tan sols sap què fa de nit, quan ell no hi és. En Tib es queda amoïnat perquè pensa que potser és veritat i que, de fet, no en sap res, de la vida anterior d'en Tatum, i es proposa espiar-lo a la nit per veure què fa. Però el que no es pot imaginar és la gran sorpresa que tindrà.

07:33 Misha, la gata violeta - El camió de bombers
tancar

El camió de bombers

És l'aniversari del Guillem i ell ha demanat un camió de bombers. La Misha i el seu pare van a la botiga a comprar-lo però, mentre són a l'autobús, involuntàriament, s'intercanvien els paquets amb un home prim. El resultat és que el Guillem té com a regal una planxa. Per evitar-li el disgust, tots corren a la recerca del paquet perdut.

07:40 Misha, la gata violeta - El cometa
tancar

El cometa

Tota la colla es queda a dormir a casa la Misha. Volen veure el cometa Enriqueta, que passarà pel cel de matinada. Hauran d'inventar-se alguna cosa per poder estar desperts i no adormir-se. Però no serà fàcil.

07:47 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen uns cavallets
tancar

En Louie i la Yoko construeixen uns cavallets

SINOPSI En Louie i la Yoko són al parc d'atraccions. Quan estan a punt de comprar un bitllet per la nòria, es troben la senyora Esquirol i la seva filla. A la petita li fa por pujar-hi perquè la troba massa alta. Llavors, a en Louie se li acut una idea: construir uns cavallets perquè la nena també es pugui divertir.

07:53 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un ala delta
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un ala delta

SINOPSI En Louie i la Yoko van d'excursió a la muntanya i a mig camí es troben una àguila que s'ha fet mal a l'ala i la porta embenada. No és greu, però no podrà volar durant uns dies i haurà de tornar a casa a peu, que és molt lluny. Llavors, a en Louie se li acut una idea per ajudar-lo: construir-li una ala delta perquè pugui tornar a casa volant i sense cansar-se.

08:01 Comptem amb la Paula - Diuen les males llengües...
tancar

Diuen les males llengües...

La Paula ha enganxat un xiclet als cabells a en Tim perquè s'ha enfadat amb ell. No us acosteu a la Sue-Mae perquè té polls i us els encomanarà. La senyora Ling posa saliva als seus plats com a ingredient especial. Quines d'aquestes afirmacions són certes, i quines són només rumors falsos?

08:11 Comptem amb la Paula - El Festival del Pastís de Lluna
tancar

El Festival del Pastís de Lluna

La Paula i els seus amics reben una invitació per assistir al Festival del Pastís de lluna, a l'Extrem Orient. Allà aprenen què són els pastissos de lluna i fan nous amics. Tots estan impacients per tastar aquests dolços, però quan arriba l'hora de menjar-los, s'adonen que algú ja n'ha menjat uns quants. Però qui faria una cosa així?

08:21 Mya Go - El circ
tancar

El circ

La Mya Go i els seus amics han decidit organitzar un espectacle de circ per animar el Sammy Go. La Mya Go els explica el que va veure al circ on va anar la setmana passada, on hi havia un mestre de cerimònies, acròbates i pallassos.

08:26 Mya Go - Neteja el jardí
tancar

Neteja el jardí

Avui fa molt vent al poble de Cadadia i el jardí de l'Avi Go està ple de fulles. La Mya Go i els seus amics han vingut a ajudar-lo a recollir-les i a intentar ficar-les a la galleda del compost.

08:32 El Mic i els seus amics - Veig, veig, vermell!
tancar

Veig, veig, vermell!

És un dels primers colors que els més petits identifiquen i n'aprenen el nom. El color dels tomàquets i dels nassos dels pallassos: el vermell!

08:58 Els mixets - Fer la maleta
tancar

Fer la maleta

El pare ha de marxar un parell de dies de viatge de negocis i els mixets decideixen ajudar-lo a fer les maletes. Però pensar què és realment necessari i què és totalment prescindible no és tan fàcil com sembla.

09:02 Els mixets - Els mixets van a bussejar
tancar

Els mixets van a bussejar

Els mixets van a veure l'avi, que viu i treballa en un far. L'avi els proposa de bussejar, però, d'entrada, els mixets no ho veuen gens clar, perquè no ho han fet mai.

09:08 Zoom, el dofí blanc - Germans d'escuma
tancar

Germans d'escuma

Després de trencar sense voler la closca d'una cloïssa gegant que s'havia de fer servir en una cerimònia, el Yann i l'Auru han d'anar a buscar-ne una altra. Però l'Auru no té temps per sortir a pescar: té una cita molt important. El Yann sent curiositat per l'actitud del seu amic i intenta esbrinar amb qui ha quedat...

09:20 Zoom, el dofí blanc - El galió enfonsat
tancar

El galió enfonsat

En Jack i en Yann surten a fer una expedició submarina per explorar les restes del vaixell Resolution, un dels galions del capità Cook. La història diu que es va enfonsar amb un gran tresor prop de les costes de Maotou, però es veu que ells no són els únics que li segueixen la pista; en Van Crook, en Blaise i en Rico també hi van al darrere.

09:38 Zoom, el dofí blanc - Salvem el Billy!
tancar

Salvem el Billy!

El Billy és una cria d'orca nascuda en captivitat. L'oncle Patrick s'ha d'encarregar de tornar-lo al seu medi natural. Però el Billy, impetuós i juganer, no para de causar desgavells pel poble. El Papa Tuanaku dona al Patrick un dia perquè l'orca aprengui a espavilar-se pel seu compte lluny dels humans. El Yann, el Zoom i els seus amics li han d'ensenyar a pescar sol i a no acostar-se als taurons, els enemics declarats de les orques. Per sort, compten amb l'ajuda del Zoom en aquest complicat aprenentatge.

09:50 Artús i els vailets de la Taula Rodona - Noces impossibles
tancar

Noces impossibles

El pare de la princesa Ginebra envia un missatger a Camelot per anunciar que ha decidit casar la seva filla amb el príncep Drogó de Lorgàs. La Ginebra s'esgarrifa i l'Artús encara més. Tot i les protestes de la Ginebra, el rei Uter té clar que la nena ha d'obeir i ordena a la seva ama que prepari l'equipatge per a quan arribi el príncep. Per sort, els aprenents de cavaller tenen un pla.

10:01 Artús i els vailets de la Taula Rodona - El retorn a la Terra
tancar

El retorn a la Terra

El rebost de Camelot està pràcticament buit, i nobles i vassalls tenen la panxa buida. El rei Uter Pendragó està convençut que els veïns del regne de Kernev els roben les provisions, i ordena a Sir Ulfius que enviï l'exèrcit a donar-los un escarment. Mentrestant, en Galvany veu uns camperols que surten del castell amb uns carros plens de menjar i decideix investigar qui són i on van. Podrien ser els lladres?

10:18 Efecte wow - Un vàter explosiu
tancar

Un vàter explosiu

Podria ser que el sodi fos un metall capaç de fer explotar un vàter quan se n'estira de la cadena?

10:33 Rat Rank - El detectiu RIFF
tancar

El detectiu RIFF

Un nou cas sense resoldre ha arribat al cau. El gat ha segrestat el Flat! Estarà el detectiu Riff preparat per rescatar-lo? No els hi perdeu la pista!

10:55 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i els punys d'Icària
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i els punys d'Icària

A l'Elvis no li agrada el nou company de classe, en Sunte Lee, un noi expert en arts marcials a qui l'Emma troba molt simpàtic. Per això, organitza un combat d'arts marcials entre ell i la senyoreta Jennifer, que té els seus propis plans de venjança.

11:06 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i els meus veïns, els Blood
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i els meus veïns, els Blood

L'Elvis veu uns veïns traslladant-se a la casa del costat en plena nit¿ Porten unes caixes sospitoses amb forma de taüt. De seguida es convenç que són vampirs. Troba moltes proves que ho corroboren, però ningú el creu! A sobre, en Boris es fa amic de la (suposada) nena vampir. Pot ser que la vida d'en Boris corri perill?

11:22 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i la màquina del temps
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i la màquina del temps

En Leònides rep una visita inesperada del passat que li portarà molts maldecaps. L'Elvis, conscient del problema, l'intentarà ajudar amb una màquina del temps que ha construït en Boris. Aviat els nois se n'adonaran que jugar amb el temps és un arma perillosa que pot arribar a posar en qüestió la seva pròpia existència!

11:33 Les Sisters - El meu tresor
tancar

El meu tresor

Remenant pel garatge les germanes troben un vell mapa d'un tresor en una capsa. La Wendy creu que no és autèntic, però la Marine surt disparada a buscar el tresor pels carrers de Pom-les-Bains. Però la Wendy té els seus dubtes i no es pot estar de seguir la seva germana a distància.

11:51 Les Sisters - El mètode Zendy
tancar

El mètode Zendy

Des que la Wendy es dedica a la meditació, la Marine se sent abandonada. S'han acabat les guerres de coixins. Ara els dies comencen amb els vídeos de ioga que la Wendy grava pel seu blog. Per recuperar la seva germana, perquè torni a ser com abans, la Marine intenta que perdi els nervis. Però se'n sortirà, ara que la Wendy s'ha convertit en la germana més tranquil·la del món?

12:04 La pel·lícula - El detectiu Conan: El cas Zero
tancar

El detectiu Conan: El cas Zero

EL DETECTIU CONAN: EL CAS ZERO (Meitantei Conan: Zero no shikonnin)

Direcció: Yuzuru Tachikawa
Guió: Takeharu Sakurai. Manga: Gôshô Aoyama
Producció: Nippon TV, Shogakukan-Shueisha Productions, Shogakukan-Shueisha Productions, Tokyo Movie Shinsha (TMS), Toho, Yomiuri TV
País: Japó
Any: 2018
Durada: 105 minuts
Música: Katsuo Ono
Gènere: Animació


A la badia de Tòquio, el nou complex turístic i centre de convencions "Edge of Ocean" prepara la propera fira. El primer de maig, abans de la cerimònia d'obertura i quan més de 22.000 agents de policía custodien el recinte, es produeix de sobte una enorme explosió.

.

13:53 Mike el magnífic - Fluffystein
tancar

Fluffystein

Aprofitant que el Mike està distret fent jocs malabars per impressionar l'Iris, els ossos rentadors entren a la casa i comencen a barrejar a la batedora tota mena d'ingredients sense solta ni volta. Però sense voler aboquen la barreja a terra i el gatet Fluffy en beu... i es transforma a l'instant en una bola de pèl psicòpata amb una predilecció especial per les cues d'os rentador i de gos.

14:01 Gos pudent - El Gos Pudent, a Amèrica
tancar

El Gos Pudent, a Amèrica

El Gos Pudent rep una postal. Una tal Jacqueline el cita al peu de l'Esta?tua de la Llibertat. El Gat Xafat mira de conve?ncer el seu amic que no vagi a Nova York. Pero? el Gos Pudent esta? massa impacient per cone?ixer aquesta famosa Jacqueline... Go, Gos Pudent, go!

14:20 Gos pudent - El Gos Pudent i els seus amics
tancar

El Gos Pudent i els seus amics

El Gat Xafat llegeix al Gos Pudent una histo?ria increi?ble que narra com es van cone?ixer per primera vegada... Tot va anar de pizzes, d'amistat, de formatges vells i tambe? d'una vaca sense la qual res d'aixo? no hauria passat.

14:32 La Pantera Rosa - Seguint el rastre de la pantera solitària
14:37 La Pantera Rosa - Mantinguem el bosc rosa
14:43 La Pantera Rosa - Aneguets roses
14:49 La Pantera Rosa - Punxada rosa
14:55 El xai Shaun - A esquitxar!
tancar

A esquitxar!

A la granja hi han aparegut tot de grafitis i el granger ha encomanat a en Bitzer que s'encarregui de netejar-ho tot i de trobar-ne els responsables. Quan descobreix qui hi està al darrere, decideix donar-li una lliçó perquè no ho torni a fer mai més, però aviat s'emporta una sorpresa que no s'esperava. Avui més d'un en sortirà ben esquitxat!

15:02 El xai Shaun - Missió incapsible
tancar

Missió incapsible

Aprofitant que el granger està enfeinat intentant posar en marxa l'ordinador que s'acaba de comprar, les ovelles decideixen organitzar un partit de futbol, però a la primera de canvi la pilota va a parar a dins de la casa i el granger els la confisca. Ara toca recuperar-la, i en Shaun té la disfressa perfecta per fer-ho! Ara només falta que el granger s'ho empassi!

15:08 El xai Shaun - Nit de cine
tancar

Nit de cine

En Bitzer descobreix en Shaun a l'estable veient pel·lícules antigues de la vida a la granja, records d'altres temps que els fan reviure moments de ridículs espantosos. La cosa es comença a escalfar tant l'un com l'altre es comencen a treure els drapets al sol. Pot ser que sigui el final d'una gran amistat? O més aviat el principi d'una nova enemistat?!

15:20 El xai Shaun - Fòssils
tancar

Fòssils

En Bitzer té un olfacte privilegiat per descobrir tresors enterrats, sobretot si es tracta d'ossos, però aquesta vegada n'ha trobat un que és incapaç de pair tot sol. Avui necessitarà l'ajuda d'en Shaun i companyia per acabar de desenterrar el que ha trobat, però ni en els somnis més esbojarrats no s'imaginen el que tenen entre potes!

15:28 La pel·lícula - El Nadal d'en Casper
tancar

El Nadal d'en Casper

El nadal d'en casper

Casper i els seus oncles, el Trio fantasmal format per Fasto, Stinkie i Stretch, estan involucrats en un gran problema de Kibosh, un dels personatges més importants del món dels fantasmes. Casper no ha arrodonit la quota de persones per espantar durant l'any, i el Trio fantasmal, tampoc han fetprous ensurts.. És per això que tots ells han estat desterrats a Kriss, Massachusetts. Ara, en Casper té l'obligació d'espantar almenys una persona, i el Trio ha de mantenir espantants els restants. Si no aconsegueixen tot això, Kibosh ha promès que els desterrarà eternament del país dels fantasmes. Finalment, en Casper aconseguirà espantar els seus propis oncles i salvar-se.

16:54 La pel·lícula - Nico 2: Germà petit, problema gran
tancar

Nico 2: Germà petit, problema gran

NICO 2: GERMÀ PETIT, PROBLEMA GRAN (Niko 2: Lentäjäveijekset)

Direcció: Kari Juusonen, Jørgen Lerdam
Guió: Marteinn Thorisson, Hannu Tuomainen
Producció: A. Film, Anima Vitae, Animaker, Studio Rakete
Any: 2012
País: Finlàndia, Dinamarca, Irlanda, Alemania
Durada: 72 minuts
Música: Stephen McKeon
Gènere: Animació


Al petit ren Nico li agradaria molt que la seva mare i el seu pare tornessin a estar junts. Un dia, la seva mare li anuncia una sorpresa: ha conegut un nou xicot, un ren que es diu Lenni i que vindrà a viure amb ells juntament amb el seu fill petit, en Johnny. Quan un dia en Nico es distreu un moment de vigilar el petit Johnny, el seu nou germanastre és segrestat. Trobar-lo dependrà d'en Nico, però no estarà sol en aquesta aventura, comptarà amb la col·laboració dels seus amics i la seva família amb un objectiu molt clar: rescatar amb èxit en Johnny.

18:16 Efecte wow - Cursa de levitadors
tancar

Cursa de levitadors

Una competició amb un premi genial, una cursa sense tocar a terra i tres parelles singulars que fan equip per guanyar. Per evitar una revolta, en Dani decideix fer una competició en què la Pat, la Bet i en Jordi hauran de descobrir els secrets de la levitació per construir-se un levitador. Les conductores d'aquests enginys seran Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee. Qui guanyarà la cursa més boja que et puguis imaginar?

18:25 Bestial! - Tortugues
tancar

Tortugues

En aquest episodi, el Kayne i el Brandon van a veure una meravella de la naturalesa: la Gran Barrera de Corall. Aquest cop, la missió que el Brandon encarrega al Kayne també és difícil: trobar cries de tortuga marina i veure com lluiten per la supervivència i es fiquen al mar per primer cop. Pel camí, tindran l'oportunitat de fer submarinisme i conèixer uns quants animals molt interessants com ara les estrelles de mar i els taurons.

18:49 Siyaya. Veniu a explorar - La terra de la set. La farmàcia de la natura
tancar

La terra de la set. La farmàcia de la natura

En aquest episodi, el Capità i un equip de joves exploradores emprenen una missió amb el zebrabús per explorar el Parc Transfronterer de Kgalagadi, a la província del Cap Septentrional. En aquesta excursió, hauran de superar uns quants obstacles, com ara un moment en què el cotxe queda encallat a la sorra. I també aprendran unes quantes coses de la cultura dels pobles de la zona així com de la flora i la fauna del parc.

19:22 Els germans Kratt - El coiot Adapto
tancar

El coiot Adapto

a colla d'exploradors són a la nau Tortuga mirant de posar-se d'acord sobre on anar. Sense que pràcticament se n'adonin, un cadell de coiot entra i s'endú l'últim tall de pizza d'en Jimmy. És així com començaran a descobrir la increïble adaptabilitat d'aquest animal, capaç de viure en llocs molt diferents i d'alimentar-se també de fonts molt variades. I tot plegat sense perdre de vista en Zach, no fos cas que en tornés a fer alguna de les seves!

19:44 Set nans i jo - Activitat paranormal
tancar

Activitat paranormal

El Misteri està molt angoixat perquè intueix que està passant alguna cosa sobrenatural. Alhora, hi ha molta gent amoïnada perquè no ha rebut el correu puntualment com sol ser habitual. I vet aquí que els dos problemes estan relacionats: el carter ha mort i el seu fantasma ronda per la ciutat. La Blanca creu que és perquè té un assumpte pendent i decideix ajudar-lo a resoldre'l perquè pugui marxar definitivament.

20:12 Set nans i jo - La verdificació
tancar

La verdificació

El Jackie Bean té la intenció de gravar una sèrie de televisió basada en la vida de la Blanca i els set nans. Quan la Blanca ho sap, es disgusta perquè el Jackie no l'hi ha consultat primer i perquè té por que tothom acabi descobrint l'existència dels nans. Però no és l'únic problema que té la nena ja que, per una sèrie de circumstàncies, el Dandi s'ha transformat en un terrible monstre verd.

20:33 Marika - Canvi de rumb
tancar

Canvi de rumb

La Marika, l'Annie i en Francis tenen una gran decepció quan el pare de l'Annie, anul·la a l'últim moment un viatge amb el seu vaixell a les Antilles. Mentre que en Philippe, el pare de l'Annie, afirma que un contratemps el reté a Port Lescarpe, la policia diu ha tornat al país el dia anterior. En Philippe ha enganyat l'Annie?

20:42 Marika - Una visita al museu
tancar

Una visita al museu

Davant de les circumstàncies misterioses que envolten l'anul·lació del seu viatge, els nostres detectius comencen oficialment la seva investigació. L'Annie està preocupada pel seu pare i no veu gaire clar que els seus amics en sospitin. Però una visita al museu marítim els dona un nou sospitós.

20:57 La pitjor bruixa - La revolta de les escombres
tancar

La revolta de les escombres

SINOPSI La Mildred rep un càstig just abans de l'examen que ha de passar l'Indigo per poder-se quedar a l'acadèmia Cackle, i no pot ajudar la seva amiga a acabar de repassar. L'Indigo està gairebé segura que suspendrà, però decideix presentar-se. L'examen comença molt malament, però a la prova de volar amb escombra l'Indigo rep un cop de mà inesperat. La senyoreta Hardbroom decideix revelar la seva identitat a l'Indigo, però l'Ethel ha descobert el secret i li aixafa la guitarra.

21:25 Les regles de la Floor - Renée
tancar

Renée

Regle número catorze: no convidis mai gent guapa a sopar a casa. El Jan convida la seva supervisora a sopar, però no avisa l'Irma que la Renée, en realitat, és una dona, i molt atractiva. Durant el sopar, la tensió cada vegada es fa més evident, fins que l'Irma ja no pot més i acaba petant. La Floor es mira tota l'escena en silenci per treure'n les seves conclusions.

21:34 Les regles de la Floor - El robatori
tancar

El robatori

Regla número quinze: si mai et roben alguna cosa... El pare de la Floor li compra un rellotge molt bo, i ella li promet que vigilarà molt, que no farà com amb aquell monopatí tan car que li van regalar. Evidentment, el primer dia que va a classe, el rellotge desapareix, i la senyoreta diu que ningú se n'anirà cap a casa fins que no aparegui el rellotge de la Floor.

21:42 Lucas etc - El malalt imaginari
tancar

El malalt imaginari

El Lucas no es troba gens bé i no pot anar a l'escola. Mentre està al llit amb febre, sent un soroll estrany, i descobreix que l'Alphonse, l'avi de la família Goossens, té un comportament sospitós. El Lucas no sap si veu coses estranyes o si tot plegat és un malson provocat per la febre, però cada vegada està més convençut que l'Alphonse només va amb cadira de rodes per dissimular.

21:48 Lucas etc - L'Ulysse, el ric
tancar

L'Ulysse, el ric

El Nathan es burla del Lucas perquè no és prou popular perquè el convidessin a la gran festa de diumenge. Per dissimular, el Lucas s'inventa que no hi va anar perquè havia organitzat una altra festa amb el Swing, i després convida tots els companys de l'institut a la que faran divendres. El problema és que han de trobar un lloc, i aquí és on entra en joc l'Ulysse.

Progrmació BD ....
06:28 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:50 Gol a gol - Post Vila.real-Barça
08:22 Zona zàping
08:57 Ral·li - WRC Ral.li Monza resum final
09:49 Futbol Sala - Barça-Jaén FS
11:17 Gol a gol - Post Vila.real-Barça
12:50 Futbol : Lliga Francesa - Saint Etienne-PSG
14:58 Zona zàping
15:33 E3 - NBA: Els fitxatges dels Bulls
15:38 Fora Límits - Dr. Antoni Trilla
tancar

Dr. Antoni Trilla

El doctor Trilla, cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Clínic, es va iniciar en el golf fa més de 40 anys al camp de la localitat on estiuejava, el Golf Terramar.
En conversa al RCG El Prat, el director i presentador del programa, Jordi Ríos, i Antoni Trilla enraonen sobre el perquè del significatiu creixement de nous jugadors de golf, a nivell mundial, i arran de l'actual pandèmia.

16:03 E3 - Pitch & Putt: World Tour
16:55 Futbol :1a. RFEF - Sevilla At.-UE Costa Brava
17:46 Esport Club Cap de Setmana - Esport Club
tancar

Esport Club

Magazín amb tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, amb atenció especial a la jornada de futbol i les principals competicions del nostre esport.

18:02 Futbol :1a. RFEF - Sevilla At.-UE Costa Brava
18:57 Ok Lliga - Barça-CE Noia Freixenet
tancar

Barça-CE Noia Freixenet

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

19:48 Campiones - Maria Rosa Tamburini, passió per l'hoquei patins
tancar

Maria Rosa Tamburini, passió per l'hoquei patins

Maria Rosa Tamburini, referent i pionera de l'hoquei patins català. Amb 34 anys i 25 temporades al PHC Sant Cugat, es retira el 2020. Tamburini reflexiona sobre l'evolució d'un esport que ha canviat molt des que hi va començar a jugar.

19:55 Ok Lliga - Barça-CE Noia Freixenet
tancar

Barça-CE Noia Freixenet

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

20:47 Fora Límits - Gerard Autet
tancar

Gerard Autet

Gerard Autet es va aficionar al golf quan encara jugava a futbol, a les ordres de l'entrenador Bernd Schuster: "Enganxa perquè ho volem fer bé i competim constantment contra nosaltres". En aquest capítol, l'exfutbolista, explicarà algunes anècdotes dels seus anys com a jugador de futbol de Primera Divisió, com el dia del seu debut, que li va tocar jugar contra Messi.

21:12 E3 - NBA: El gran inici de Kevin Durant
21:18 Atletisme - Jean Bouin
22:13 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

22:34 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

23:00 Gol a gol - Gol a Gol
00:33 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:55 Gol a gol - Gol a Gol
02:26 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:50 Futbol : Lliga Francesa - Saint Etienne-PSG
04:35 Ok Lliga - Barça-CE Noia Freixenet
tancar

Barça-CE Noia Freixenet

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga