Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Darwin a l'aparador
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Milfulls de formatge (DOP) de l'Alt Urgell i la Cerdanya
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1867
tancar

Cap. 1867

És el dia del casament de la Maise i en Raül, i en Fidel està absolutament decidit a impedir la boda. Ara que en David s'està refent, reapareix l'Ester i sap com fer-lo enrabiar de debò. El senyor Juan descobreix que es va equivocar una altra vegada amb la Lucía i l'Antonia. La Trini vol que en Francisco recuperi el paper que tenia al "Vides" i com que la Remei no es deixa convèncer, ha de passar a l'acció.

16:25 Divendres - + info
tancar

+ info

Tindrem amb nosaltres, Maria Molins i Roger Coma, protagonistes d'"A la deriva", l'última pel·lícula de Ventura Pons. El film explica el retorn d'una cooperant a la seva vida del Primer Món. Amb ells parlarem d'aquest projecte i del que significa un canvi de vida com el que pateixen els protagonistes de la història.

17:55 Les germanes McLeod - Cap. 70 Llenguatge corporal
tancar

Cap. 70 Llenguatge corporal

Drover's Run acull el concurs anual del granger més jove de l'any i Becky queda parada quan veu que Jake s'hi presenta. Ell diu que és per tornar-la a conquistar. Becky s'adona que no pot resistir-se a la seva insistència ni al seu encant., i entre ells hi torna a haver màgia. Jake li proposa que vagi a viure amb ell a la propietat que té arrendada, però Becky no pot escollir entre l'home que més s'estima i Drover's Run¿

18:45 Rex - Cap. 12 Vull el cap de Beethoven
19:40 Bocamoll
20:10 Esport Club - Cap. 46
20:35 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Reportatge sobre cavalls de la Cerdanya

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Futbol - Cultural y Deportiva Leonesa - F. C. Barcelona
00:05 Pel·lícula - 11:14
tancar

11:14

Al barri de Middleton la nit ha començat de manera tranquil·la, però molt aviat les coses es compliquen. A l'autopista, Jack, que va borratxo, atropella un noi. Hi ha un atracament en una botiga i la dependenta, Buzzy, queda ferida. Al cementiri local, Frank, un pare molt protector, es disposa a carregar la responsabilitat d'un crim que no ha comès. Tres adolescents avorrits van en una furgoneta fent imprudències. Cheri, una noia atractiva i manipuladora, intenta convèncer el seu nòvio perquè mati una persona. Dos adolescents acabaran morts a Middleton, víctimes d'un destí que entrellaça totes aquestes històries que, tot i no tenir una connexió aparent, convergeixen a la fatídica hora de les 11 i 14 minuts de la nit.

01:25 Divendres - + info
tancar

+ info

Tindrem amb nosaltres, Maria Molins i Roger Coma, protagonistes d'"A la deriva", l'última pel·lícula de Ventura Pons. El film explica el retorn d'una cooperant a la seva vida del Primer Món. Amb ells parlarem d'aquest projecte i del que significa un canvi de vida com el que pateixen els protagonistes de la història.

02:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Herois de la natura - Hans Klingel, els secrets dels hipopòtams
07:55 Estimem els animals - El riu Ord, el riu dels cocodrils
08:30 Recreacions de l'Eden - El jardí de les llobes
08:52 Recreacions de l'Eden - La Mona Lisa dels parterres
09:15 Guies de butxaca - Bali
09:30 Horitzons
09:30 La selva pluvial de Malàsia - Els corrents de la vida
10:15 Escenaris de la cultura universal - Tikal i els déus dels maies
11:10 Europa a vista d'ocell - Itàlia
11:40 El jardiner de ciutat - Mile End
12:05 Ànima - + info
tancar

+ info

Avui parlarem del espectacle de dansa protagonitzat per dos ballarins d¿estils molts diferents, Maria Pagés i Sidi Larbi Cherkaqui ,dins del marc del Festival de tardor de Catalunya Temporada Alta. També tindre un reportatge sobre la pel·lícula documental ¿The new catalan song¿ i l'actuació de Monica Green.

12:35 Singulars - + info
tancar

+ info

Del 30 de novembre al 4 de desembre, es farà a Madrid la V edició del "Campus de Excelencia" que aquest any reuneix 20 premis Nobel, diferents caps d'Estat, expresidents i caps de govern, i premis Príncep d'Astúries. El lema de l'edició d'aquest any és "Reptes globals per a accions locals: solucions per un nou model social i productiu". El gran impulsor d'aquesta iniciativa és el metge, investigador, conferenciant i catedràtic d'educació per la salut José Ramón Calvo, gran coneixedor del món de l'ensenyament a Espanya. I no s'està de denunciar la seva realitat, que troba totalment inacceptable. Ens ho explicarà tot al plató de "Singulars".

13:15 Quarts de nou - + info
tancar

+ info

El magazine casteller oferirà en diferit la diada de final de temporada a Valls, un moment de màxima rivalitat entre les colles dels Xiquets. La diada de Santa Úrsula serà enregistrada en la seva totalitat i s'oferirà a l'hora habitual del programa en un format especial de "Quarts de nou".

14:10 RITMES
14:10 Ritmes cat
15:00 Planeta Terra
15:00 L'aventura de Jeff Corwin - Cambodja: serps al menú
15:40 La Polinèsia - Viatge a Bora Bora
16:00 Sessió de preguntes al President de la G
16:40 Planeta Terra
16:40 Estimem els animals - Els quoques de l'illa de Rottnest
17:15 60 minuts - Stasi: la policia secreta de l'Alemania de l'Est
tancar

Stasi: la policia secreta de l'Alemania de l'Est

Aproximadament, un de cada 50 adults de l'Alemanya de l'Est ha col·laborat amb la StASI, el servei secret del partit comunista més gran de la història de la humanitat. Fundada l'any 1950 i proclamada com a "escut i espasa del partit comunista", la STASI no va ser una agència d'intel·ligència més. La dictadura del partit no es va atrevir a fer mai front als seus oponents. En canvi, la STASI es va encarregar de mantenir a ratlla i sota control totes les opinions dissidents. L'objectiu? Aconseguir un sistema de vigilància total. Com a conseqüència, les desaparicions de gent van ser molt comunes així com les escoltes personals, mitjançant les quals es van aplicar dures penes a tots els que van criticar el govern.

18:10 El jardí vivent - Un món aquàtic (1a part)
18:37 El jardí vivent - Un món aquàtic (2a part)
19:10 Canon Panorama - Ser fotògraf
tancar

Ser fotògraf

Un retrat fet completament a base de fotografies de Yann Arthus-Bertrand, l'home que immortalitza la terra des de dalt ¿ Per commemorar el nou mil·lenni, aquest artista va decidir catalogar, a través de la màgia del seu objectiu, els indrets més excepcionals del planeta des de l'aire, guanyant-se així el reconeixement internacional. Fotògraf i amant etern de la naturalesa, conta la història de la seva vida a través de fotografies de Kènia, on va viure durant molts anys, de Ruanda, on va retratar Diane Fossey i els seus "goril·les en la boira", i del Salon de l'Agriculture de París, on va compilar un inventari sistemàtic d'animals de granja fotografiats amb una lona marró de fons. Reporter de Paris Match, Life i National Geographic, entre altres revistes de renom, aquest artista i aventurer ha reinventat l'art de veure el món que ens acull. Un documental fascinant, la vida d'un home, el retrat d'un artista¿ per mirar-lo com si es tractés d'un magnífic llibre de fotografia.

19:55 Recreacions de l'Eden - Cultivar escriptors. Santa Maddalena
20:17 Recreacions de l'Eden - Malgrat totes les adversitats del Nord Atlàntic. Gurry Helgadóttir
20:45 Guies de butxaca - Xangai
21:00 Els meus nois - Cap. 8 Tracte d'estrella
tancar

Cap. 8 Tracte d'estrella

P.J. està amoïnada perquè Mike s'ha ajuntat amb una dona preciosa que té tendència a sortir amb famosos. Dirigit per: Brendan Smith Escrit per: Arvin Brown

21:30 Loto 6/49
21:35 Karakia - Lux helvetica-1
tancar

Lux helvetica-1

La comunitat suïssa fa més de 150 anys que està arrelada al nostre país i la seva influència, des d'un punt de vista econòmic i social, ha estat intensa i discreta alhora. Suïssa va ser també durant el segle XIX i començaments del XX un model per a la majoria de territoris muntanyencs de Catalunya. A la Vall Fosca els habitants d'aquell país europeu van demostrar la seva capacitat tècnica i de transformació. A la Vall Fosca ens hem trobat amb l'Oskar, fill d'un dels tècnics pioners d'aquella central de Capdella, i hem celebrat a Tremp el seu 80 aniversari, amb la família i amb la recepta d'un dels pastissos que feia el seu pare.

22:10 Cronos - Violència d'estat i pèrdua de poder
tancar

Violència d'estat i pèrdua de poder

"Cronos" presenta el segon dels dos capítols dedicats a Bismark. Otto von Bismarck, el canceller de la nova Alemanya. Són les darreres dècades del segle XIX i la mà fèrria d'aquest home ha aconseguit fer néixer el seu país, que abans estava desunit, i obtenir el respecte de tot el món. Fora d'Alemanya, les maniobres diplomàtiques de Bismarck aconsegueixen que el Reich sigui la primera potència continental. Però dins del seu país, la situació no és tan senzilla. El seu conservadorisme extrem va en contra dels nous aires que es respiren a Europa. I el nou emperador alemany, el kàiser Guillem II, és un jove que no es deixa manar pel vell canceller.

23:00 Valor afegit
23:30 Ànima
00:05 Sputnik - Queen: The story of Bohemian Rhapsody
01:05 Canon Panorama - Ser fotògraf
tancar

Ser fotògraf

Un retrat fet completament a base de fotografies de Yann Arthus-Bertrand, l'home que immortalitza la terra des de dalt ¿ Per commemorar el nou mil·lenni, aquest artista va decidir catalogar, a través de la màgia del seu objectiu, els indrets més excepcionals del planeta des de l'aire, guanyant-se així el reconeixement internacional. Fotògraf i amant etern de la naturalesa, conta la història de la seva vida a través de fotografies de Kènia, on va viure durant molts anys, de Ruanda, on va retratar Diane Fossey i els seus "goril·les en la boira", i del Salon de l'Agriculture de París, on va compilar un inventari sistemàtic d'animals de granja fotografiats amb una lona marró de fons. Reporter de Paris Match, Life i National Geographic, entre altres revistes de renom, aquest artista i aventurer ha reinventat l'art de veure el món que ens acull. Un documental fascinant, la vida d'un home, el retrat d'un artista¿ per mirar-lo com si es tractés d'un magnífic llibre de fotografia.

01:50 Mercats del món - San Camilo. El mercat d'Arequipa
02:15 Karakia - Lux helvetica-1
tancar

Lux helvetica-1

La comunitat suïssa fa més de 150 anys que està arrelada al nostre país i la seva influència, des d'un punt de vista econòmic i social, ha estat intensa i discreta alhora. Suïssa va ser també durant el segle XIX i començaments del XX un model per a la majoria de territoris muntanyencs de Catalunya. A la Vall Fosca els habitants d'aquell país europeu van demostrar la seva capacitat tècnica i de transformació. A la Vall Fosca ens hem trobat amb l'Oskar, fill d'un dels tècnics pioners d'aquella central de Capdella, i hem celebrat a Tremp el seu 80 aniversari, amb la família i amb la recepta d'un dels pastissos que feia el seu pare.

02:50 Valor afegit
03:15 Ànima
03:45 Expedients de l'espai
03:55 Zoom
04:00 Guies de butxaca - Bali
04:10 Quimono - Quimono
tancar

Quimono

El quimono: lleuger, elegant i envoltat de mites. És un símbol de l'antic Japó que ha sobreviscut al llarg de quinze segles, gràcies a les normes de la tradició. Des dels samurais, que el portaven com a uniforme, per mostrar la seva lleialtat al seu senyor, fins als cortesans de més rang. Sempre ha estat un símbol que ha unit les generacions i ha reflectit la història de la cultura japonesa. Com que el quimono ja no es fa servir com a peça de vestir diària, cada vegada hi ha menys japoneses que coneguin a fons les tradicions i les elaborades normes que regeixen l'ús d'aquesta peça. Però el quimono no desapareixerà mai, perquè el respecte i l'admiració pel passat es mantenen intactes en la cultura japonesa.

04:55 Cròniques mediterrànies - Còrsega: ballerina
05:20 L'aventura de Jeff Corwin - Brasil: salvant el tití
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 Ritmes clàssica - + info
tancar

+ info

70è aniversari de l'Orquestra Filharmònica d'Israel

Progrmació BD ....
07:00 Gat i gos - Quina festa
07:30 Erky Perky - + info
tancar

+ info

El Perky i el Tuf l'han fet molt grossa amb la perruca de la Margaret Malcarada. Per postres, a l'Erky se li ha quedat un glaçó enganxat a la llengua. I si no menja una mica de xocolata no n'hi sortirà una altra. L'única que té xocolata ja saps que és la Margaret. I potser en canviaria una mica per una Llengua de Babau... la llengua de l'Erky, és clar!

07:50 Doraemon - 1ª Hist.: El rival d'en Doraemon. 2ª Hist.: Els conills de la lluna
tancar

1ª Hist.: El rival d'en Doraemon. 2ª Hist.: Els conills de la lluna

En Doraemon té un rival: un gat negre molt ben plantat que tira floretes a la Mii, la seva enamorada. Quin aparell pot fer servir per recuperar l'amor de la seva vida? Un que el posi ben guapo, és clar... Com tots els nens japonesos, la Saki, una cosina d'en Gegant, creu que a la Lluna hi viu un conill. I en Gegant li ha promès que l'hi portaria! Com s'ho farà?!

08:14 Doraemon - 1ª Hist.: L'estel dels desitjos. 2ª Hist.: El vestit de superheroi
tancar

1ª Hist.: L'estel dels desitjos. 2ª Hist.: El vestit de superheroi

Diuen que si quan veus un estel fugaç demanes tres vegades un desig abans que desaparegui, el desig es fa realitat. La Shizuka n'ha vist un, però no hi ha sigut a temps. Sort que en Nobita està disposat a solucionar-ho... Més tard, en Nobita, tip del pesat d'en Gegant, decideix convertir-se en un superheroi... i no un de qualsevol!

08:50 Club Super3
08:50 Contes clàssics - Els músics de Bremen
tancar

Els músics de Bremen

Hi havia una vegada un ase que havia servit fidelment el seu amo durant anys i panys. Però ja era molt gran i estava massa cansat per treballar. Un bon dia, després de sentir que l'amo deia que se n'havia de desempallegar, va decidir anar-se'n a la ciutat de Bremen a treballar de músic. Però no et pensis pas que se n'hi va anar sol! L'hi vols acompanyar?!

09:00 mic 3
09:00 Carrer del zoo 64 - Cap. 8 La història de l'armadillo Adam
tancar

Cap. 8 La història de l'armadillo Adam

A l'Armadillo Adam li agrada molt jugar a futbol, però l'única manera que el deixin entrar al camp és... si fa de pilota! Avui, però, ens explicarà la vegada que els va tornar la pilota a tots els animals que el feien servir de pilota. L'hi va ajudar el Monstre de la Cova que, si pares bé l'orella, aviat t'adonaràs que potser no és tan monstruós com diuen...

09:10 Louie - Louie, dibuixa'm un estruç
tancar

Louie, dibuixa'm un estruç

La Yoko i en Louie es miren la Lluna bocabadats... És tan bonica! T'imagines que hi poguessin anar a jugar? Com s'ho poden fer? I si en Louie dibuixa un coet? Hi podrien pujar tots dos i anar fins a la Lluna! I des d'allà dalt, també veurien la Terra! Dit i fet, doncs! Però, com es fa per portar un coet? Ja en sabran, en Louie i la Yoko?!

09:20 Pingu - La Pinga s'ha perdut
09:25 Bumba
09:40 Els Hoobs - Els camells
tancar

Els camells

En Groove ha decidit que la cosa més hubiguatxi del planeta dels badocs són els camells. De fet, són tan hubiguatxis que en Groove, quan vol dir coses hubiguatxis d'ells, no sap ni per on començar...

10:05 Info k
10:20 Asha - Cap. 32 Més canvis
tancar

Cap. 32 Més canvis

El Daniel ja ha acceptat i ha entès el divorci dels seus pares. Ara li toca començar a acceptar i entendre les noves vides que han començat cada un d'ells. Amb el suport de l'Asha i els Carotes, el noi s'ho pren de la millor manera possible, i fins i tot es diverteix descobrint els seus nous pares. Fins que el pare comença una relació amb la Marieta...

10:40 Sakura, la caçadora de cartes - El rival de la Sakura
11:05 Blue dragon - Cap. 5 General Logi
tancar

Cap. 5 General Logi

En Shu i companyia han decidit atacar la fortalesa on hi ha els presoners de la ciutat d'en Marumaro. La Zola té clar que ha de ser un atac sorpresa, però el llegendari general Logi de l'exèrcit del Gran Regne sap molt més del que es pensen. El general, que desconfia plenament dels Manipuladors d'Ombres, també els té una sorpresa preparada.

11:30 El detectiu Conan - En Mitsuhiko es perd al bosc (2a part)
11:53 El detectiu Conan - La princesa de l'illa deshabitada i el castell del drac: El cas
12:20 Club Super3
12:20 Hattori el ninja - Pare és un ventriloc exc. / Dofins desap. / Soc un nin
12:45 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Els corbs declaren la guerra a verdures Hachi
13:15 Sakura, la caçadora de cartes - El rival de la Sakura
13:40 Sweesters -virtual room- - Pau Interior
tancar

Pau Interior

Res no pot trencar la pau interior de la Ji Lan... oi?

13:45 Sweesters -virtual room- - La transacció
13:50 Tags
14:05 Imp - L'excursió
14:06 Imp - El pastís
14:15 El detectiu Conan - La princesa de l'illa deshabitada i el castell del drac: La persecució
14:39 El detectiu Conan - La princesa de l'illa deshabitada i el castell del drac: La solució
15:05 Inuyasha - La Kikyo i l'Inuyasha caiguts en l'ànima maligna
tancar

La Kikyo i l'Inuyasha caiguts en l'ànima maligna

El grup investiga a l'interior d'una muntanya plena de dimonis, allí es trobaran amb Kykio que vol escapar de les urpes de Naraku.

15:30 Doraemon - 1ª Hist.: El rival d'en Doraemon. 2ª Hist.: Els conills de la lluna
tancar

1ª Hist.: El rival d'en Doraemon. 2ª Hist.: Els conills de la lluna

En Doraemon té un rival: un gat negre molt ben plantat que tira floretes a la Mii, la seva enamorada. Quin aparell pot fer servir per recuperar l'amor de la seva vida? Un que el posi ben guapo, és clar... Com tots els nens japonesos, la Saki, una cosina d'en Gegant, creu que a la Lluna hi viu un conill. I en Gegant li ha promès que l'hi portaria! Com s'ho farà?!

15:54 Doraemon - 1ª Hist.: L'estel dels desitjos. 2ª Hist.: El vestit de superheroi
tancar

1ª Hist.: L'estel dels desitjos. 2ª Hist.: El vestit de superheroi

Diuen que si quan veus un estel fugaç demanes tres vegades un desig abans que desaparegui, el desig es fa realitat. La Shizuka n'ha vist un, però no hi ha sigut a temps. Sort que en Nobita està disposat a solucionar-ho... Més tard, en Nobita, tip del pesat d'en Gegant, decideix convertir-se en un superheroi... i no un de qualsevol!

16:10 Gat i gos - Quina festa
16:40 La màgica Do-Re-Mi - M'agraden els peixets de galeta! / El secret d'un pare i d'un fill
tancar

M'agraden els peixets de galeta! / El secret d'un pare i d'un fill

En Kazuya Yoshida, company de classe de la Do-Re-Mi, s'ha presentat a la Botiga Màgica perquè les noies l'ajudin a fer un nou tipus de taiyaki, peixets de galeta. En realitat, vol venjar-se del seu pare, que s'ha burlat d'ell. Els nous taiyaki d'en Kazuya són tot un èxit, però segons el seu pare no tenen ànima. Què fa falta perquè pare i fill facin les paus?

17:10 Pau, la petita guineu roja - L'osset perdut
tancar

L'osset perdut

En Pau, la Poppy i l'Eixerit s'han trobat una carpa de circ, però no hi ha ningú. És el lloc ideal per jugar! Poden fer veure que són malabaristes, músics... pallassos! A més, a dins s'hi trobaran un sorpresa: un osset de peluix que en Pau està convençut que és un animal del circ que s'ha adormit. Com s'ho pot fer per despertar-lo?

17:15 mic 3
17:15 Megaminimals - Autoretrat
tancar

Autoretrat

Miss Meadows dóna una classe d'art als Megaminimals i els proposa de fer un autoretrat. Els dóna un mirall per a que s'examinin (fan carotes molt divertides i riuen de les seves reflexos). Bonnie presumeix de que és la millor artista de la classe però llavors fa un complert desastre del seu retrat, tenint molta dificultat per manejar el pinzell. Però quan Miss Meadows l'ensenya a pintar amb les potes acabarà fent un retrat molt original.

17:20 La Neli i en Cèsar - Cap. 8 La recerca del robot perdut. Què sóc?
tancar

Cap. 8 La recerca del robot perdut. Què sóc?

En Cèsar està molt amoïnat perquè no troba el seu robot de joguina. Avui la Neli i en Cèsar faran d'investigadors privats. Comencen les preguntes... Ah! I no t'ho perdis, que avui et convidaran a jugar a "endevina què sóc"! Necessitaràs notes adhesives, un llapis i molta, molta imaginació! Els pares també t'hi poden ajudar! No t'ho perdis!

17:30 Bob, el manetes - El Trac i les fruites tropicals
tancar

El Trac i les fruites tropicals

El senyor Pistraus ha decidit cultivar fruites tropicals i la Wendy ha descobert a internet que els faran falta fems de cavall. El Trac ja té feina, avui! Anar a la granja del senyor Rasclet a buscar el carregament més pudent que hagi transportat mai. Ja l'hi voldran a la Vall dels Gira-sols, amb la pudor que fa?! A més, avui el senyor Bonvent havia organitzat un pícnic!

17:50 Una mà de contes - NASREDDÍN A BARCELONA
tancar

NASREDDÍN A BARCELONA

Taller fet amb la col.laboració dels nens de l'Escola Espanyola de Casablanca (Marroc)

18:10 El xai Shaun - Fora abelles!
tancar

Fora abelles!

Els xais, enmig del camp on pasturen, acaben de descobrir un objecte que fa una mena de zum zum molt misteriós. Què deu ser? Algú ha d'anar a investigar-ho. Qui serà el més atrevit? En Shaun, és clar, com sempre. S'endurà un ensurt quan vegi que és ple d'abelles! Avui els la faran passar magres, a les nostres amigues!

18:20 En Leon - Cap. 10 Ral.li safari
tancar

Cap. 10 Ral.li safari

Hi ha un mico que no para de tocar el clàxon d'un jeep que hi ha abandonat a la sabana. En Leon, que ja n'està fins al capdamunt, ha decidit tirar-lo per un penya-segat. El que passa és que el motor s'ha engegat... i ara persegueix el pobre Leon per tot arreu!

18:24 En Leon - Cap. 11 Zzzum-zzzum
18:30 Pat i Stan - Cap. 8 El supertoixó
tancar

Cap. 8 El supertoixó

És de nit i a casa del professor Chi-Chi no se sent ni piu. De sobte, una ombra entra al seu laboratori i s'emporta... una màquina vella de cafè. Quina sort, oi? Doncs no! Resulta que contenia una càpsula nuclear capaç de destruir el planeta sencer! Si en Brutox hi està al darrere, està clar que és una missió per als invencibles Patman i Supergós!

18:45 Asha - Cap. 32 Més canvis
tancar

Cap. 32 Més canvis

El Daniel ja ha acceptat i ha entès el divorci dels seus pares. Ara li toca començar a acceptar i entendre les noves vides que han començat cada un d'ells. Amb el suport de l'Asha i els Carotes, el noi s'ho pren de la millor manera possible, i fins i tot es diverteix descobrint els seus nous pares. Fins que el pare comença una relació amb la Marieta...

19:05 Blue dragon - Cap. 6 Mec-mec
tancar

Cap. 6 Mec-mec

De camí cap al Regne de Jibral, en Shu, la Kluke, la Zola, en Jiro, en Marumaro i el distingit Legolas, s'han aturat en un poble a descansar. Tot sopant, en Shu ajudarà la Buquet, una cambrera, a desfer-se d'un parell de clients que la molestaven. Decidida a tornar-los el favor, la Buquet convertirà l'estada dels nostres herois al poble en un autèntic malson.

19:30 Info k
19:45 3xl.cat
19:45 Inuyasha - La Kikyo i en Naraku, capturats
tancar

La Kikyo i en Naraku, capturats

Inuyasha i els seus amics segueixen Naraku fins el seu castell, una vegada allí Naruku farà un encanteri que els farà enfrontar-se a les seves pitjors pors.

20:20 Tags
20:35 La missió dels Maddigan - Cap. 2 Els habitants de les muntanyes
tancar

Cap. 2 Els habitants de les muntanyes

La Garland continua tenint por que en Timon i l'Eden siguin un risc per la Fantasia dels Maddigan. Saben massa coses i hi ha dos desconeguts que els persegueixen. A més, la Garland ha enxampat en Timon llegint el seu diari, tot i que ell ho ha negat. Avui els tocarà enfrontar-se als habitants de les muntanyes, que els exigiran un peatge per passar pel seu camí.

06:00 Megaminimals - La foto
tancar

La foto

És hora de fer la fotografia de l'escola i Miss Meadows té una gran dificultat per assentar als nens junts per posar per la foto. Riuen, enreden i no poden estar quiets desperdiciant cada fotografia que dispara la camera. Anuncia que jugaran a un joc on tots hauran de fer un joc mogut i llavors es congelen, truc eventual per tenir-los quiets en el moment de fer-los la foto. Però quan arriben els pares prefereixen la fotografia on estan enredant - semblen més els Megaminimals que coneixem i estimem!

06:10 La Neli i en Cèsar - Cap. 7 El pícnic sorpresa
tancar

Cap. 7 El pícnic sorpresa

Avui la Neli està més contenta que un gínjol perquè ha preparat un pícnic sorpresa. La sorpresa, però, és que en Cèsar està de mala lluna i potser encara els acabarà aixafant la guitarra. Com s'ho poden fer per animar-lo? Fent ganyotes? Fent-li pessigolles als peus? Ah! I no t'ho perdis, que avui et convidaran a cantar una cançó amb ells!

06:15 Bob, el manetes - No corris tant, Llampec
tancar

No corris tant, Llampec

Avui en Bob i companyia tenen una feina molt emocionant: construir un pont per travessar el riu. El Llampec és el que està més content de tots. A més, vol ser el primer d'acabar la feina i de travessar el pont! Ell i la Panxona seran els encarregats de fer el ciment, però ja se sap que quan vols anar més de pressa de compte, les coses no surten bé...

06:25 Els Hoobs - Barrets
tancar

Barrets

Els barrets dels badocs van hubipirihubi per fer de torreta. Van tan hubipirihubi que sembla mentida que els badocs se'ls posin al cap. Com és que fan aquestes coses? Que no hi tenen res, al cap?

06:55 Explica'm un conte - El país dels mocs
Progrmació BD ....
21:00 3xl.cat
21:00 Turc per principiants - On no tinc sentiments
tancar

On no tinc sentiments

La Doris està tan nerviosa a la feina, que intenta quedar amb en Metin per fer l'amor. Quin mal pas! En Metin s'ofèn d'allò més. Una cita per fer l'amor? Mentre els dos tenen la seva primera discussió seriosa, la Lena medita com s'ha de prendre la declaració d'amor de l'Axel. Finalment decideix acabar la relació encara que, de fet, no han estat mai parella oficialment. Però de sobte, topa amb un dilema. Quins són els seus sentiments respecte a l'Axel, en realitat? Potser vol tenir-hi una relació, al capdavall?

21:25 El cor de la ciutat - Cap. 1867
tancar

Cap. 1867

És el dia del casament de la Maise i en Raül, i en Fidel està absolutament decidit a impedir la boda. Ara que en David s'està refent, reapareix l'Ester i sap com fer-lo enrabiar de debò. El senyor Juan descobreix que es va equivocar una altra vegada amb la Lucía i l'Antonia. La Trini vol que en Francisco recuperi el paper que tenia al "Vides" i com que la Remei no es deixa convèncer, ha de passar a l'acció.

21:55 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Anna no vol explicar als seus pares què va passar amb en Marc. L'Antonio ho explica a l'Emília. L'Antonio diu al Marc que ell és el seu pare. La Rosa creu que l'Anna no ha de saber de qui és fill, en Marc. Finalment, l'Anna explica què va passar. En Xavier és molt amic de l'Eugeni, el dentista de la Rosa. En Ferran va a casa de la tieta Victòria perquè l'han apallissat.

22:25 Poble Nou - + info
tancar

+ info

En Ferran creu que l'han apallissat per encàrrec de la Mònica, per venjar-se del seu afer amb la Kati, però aquesta li explica que ha estat el seu nòvio. En Martí veu com el seu oncle Xavier es fa un petó amb l'Eugeni. En Ricard voldria viure amb la Victòria, però ara hi viu en Ferran.

22:55 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Antonio està molest perquè la Rosa no el deixa dormir a la seva habitació. L'Anna diu als seus pares que en Ferran és a casa de la tieta Victòria perquè l'han apallissat. En Ricard vol saber, a través de l'Andreu, històries dels amics del pare de la Victòria. En Ferran perd la feina del club. L'Helena rep trucades sospitoses i cada dia està més nerviosa.

23:25 Extres Coproduccions - Trash
23:30 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Definitivament, hauran d'acceptar el Recasens a Ala. A Can Pedrós pateixen pel nen de l'Aixa. El Guillem se cita amb el Salvador. Ha decidit matar-lo. Però el Salvador també vol liquidar el Guillem. Problemes per a la Mireia. Arriba una vella coneguda del Miramon.

00:09 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Guillem està a punt de matar el Salvador. El Miramon ha tingut un fort impacte amb la visita de la Núria. La Raquel es retroba amb el Ferran Recasens. Notícies del Yussuf, el nen de l'Aixa.

00:45 Beverly Hills - A ritme de jazz
01:27 Beverly Hills - El dia de la mare
02:10 Riviera - + info
tancar

+ info

Elisabeth accepta la proposta de Christophe i està d'acord de marxar amb ell. Laurent admet a Beatrice que ell encara mira d'arruinar el casino.

02:35 Extres Coproduccions
02:40 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Anna no vol explicar als seus pares què va passar amb en Marc. L'Antonio ho explica a l'Emília. L'Antonio diu al Marc que ell és el seu pare. La Rosa creu que l'Anna no ha de saber de qui és fill, en Marc. Finalment, l'Anna explica què va passar. En Xavier és molt amic de l'Eugeni, el dentista de la Rosa. En Ferran va a casa de la tieta Victòria perquè l'han apallissat.

03:10 Poble Nou - + info
tancar

+ info

En Ferran creu que l'han apallissat per encàrrec de la Mònica, per venjar-se del seu afer amb la Kati, però aquesta li explica que ha estat el seu nòvio. En Martí veu com el seu oncle Xavier es fa un petó amb l'Eugeni. En Ricard voldria viure amb la Victòria, però ara hi viu en Ferran.

03:40 Poble Nou - + info
tancar

+ info

L'Antonio està molest perquè la Rosa no el deixa dormir a la seva habitació. L'Anna diu als seus pares que en Ferran és a casa de la tieta Victòria perquè l'han apallissat. En Ricard vol saber, a través de l'Andreu, històries dels amics del pare de la Victòria. En Ferran perd la feina del club. L'Helena rep trucades sospitoses i cada dia està més nerviosa.

04:10 Joking around
04:35 Beverly Hills - A ritme de jazz
05:17 Beverly Hills - El dia de la mare