TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
07:29 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

09:26 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

09:57 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

10:26 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

11:24 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

12:23 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

12:46 TV3xUnTub - Candela Figueras
tancar

Candela Figueras

A Candela Figueras no li agrada parlar d'ella, per això té tant valor que hagi penjat la seva "story" al "TV3xUnTub". La presentadora del "Batalla monumental" parla de quines manies tenia de petita, de per què no es va dedicar mai a fabricar sabates tot i que li encanten i de com és possible tenir molta mala sort en un sol dia. També demostrarà les seves escasses habilitats ballant al TikTok.
Més coses sobre Candela Figueras i el resum del millor de TV3, a "TV3xUnTub".

13:24 Cuines - Fruites en almívar
tancar

Fruites en almívar

A part de fer-ne melmelada, hi ha una altra manera de conservar la fruita per poder-ne gaudir quan se n'ha acabat la temporada. En Marc ens farà tres tipus de fruita en almívar: préssecs, albercocs i figues.

13:40 Cuines - Minestrone de verdures d'estiu
tancar

Minestrone de verdures d'estiu

Fem una sopa minestrone amb verdures de temporada: fem sopa minestrone d'estiu.

13:59 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:42 El paradís de les senyores - Episodi 59
tancar

Episodi 59

En aquest episodi, entre altres coses, en Vittorio està preocupat perquè no sap res de l'Andreina, i la Marta el vol animar, perquè li fugin les cabòries, i el porta al jardí d'un convent que coneix des de petita i on regnen la pau i la serenitat. Mentrestant, l'Umberto parla amb el seu fill i li recrimina el comportament que ha tingut amb la Nicoletta. D'altra banda, en Salvatore aconsegueix que l'Antonio es comprometi a treballar amb ell de cambrer, perquè n'hi parla davant de l'Agnese i ell no es veu capaç de negar-s'hi davant la seva mare.

16:28 El paradís de les senyores - Episodi 60
tancar

Episodi 60

En aquest episodi, entre altres coses, en Vittorio es posa a cantar tocant el piano que ha fet posar a la botiga i la Tina demostra davant de tothom que té molt bona veu. El pare de la promesa de l'Antonio li diu per telèfon que mai el deixarà casar amb la seva filla perquè el pare de l'Antonio és un assassí i l'Antonio, desesperat, se'n va a parlar amb la seva mare per intentar aclarir la veritat. Mentrestant, les noies estan molt il·lusionades perquè avui cobraran el seu primer sou del Paradís.

17:06 El paradís de les senyores - Episodi 61
tancar

Episodi 61

En aquest episodi, entre altres coses, la Nicoletta està a punt de confessar a la seva mare el fracàs de la seva relació amb en Riccardo, però en Federico l'atura i es posa a parlar d'altres coses per desviar la conversa: diu que en Riccardo està tancat entrenant-se per als Jocs Olímpics. Mentrestant, l'Umberto ha corregut al Paradís en assabentar-se que la Marta s'ha torçat un turmell. Ho magnifica com si fos una gran desgràcia i considerant què podria haver passat si el criminal hagués portat una arma.

17:50 Escola d'infermeria - Tracte especial
tancar

Tracte especial

Un periodista visita l'hospital per entrevistar un dels infermers que participen en el programa. En Bjorn l'acompanya per l'hospital. En Bent vol aprofitar l'avinentesa per parlar amb ell de la seva recerca, i hi queda a la nit, però la situació es complica quan l'Erik decideix desobeir les ordres que ha rebut i treure un nen amb pneumònia perquè pugui veure la seva mare i en Bent l'enxampa i fa que l'expulsin del programa. Mentrestant, l'Anna s'ha de fer valer perquè el seu pare ha demanat que li facilitin la vida a canvi de fer una donació a l'hospital.

18:35 Hudson i Rex - S'ha intuït un crim
tancar

S'ha intuït un crim

En una de les seves incursions secretes nocturnes, en Harold s'equivoca d'habitació i entra a la farmàcia del geriàtric on viu. La sorpresa es barreja amb espant quan s'adona que en Neil, el farmacèutic, és allà, a les fosques, mort. Casualment en aquesta mateixa residència per a gent gran viu la Miranda, una tia molt estimada de l'inspector Hudson. La Miranda sospita que alguna cosa està passant perquè són moltes les morts misterioses que s'han produït últimament, però li costarà convèncer el seu nebot perquè s'hi impliqui formalment.

19:21 No tenim vergonya
19:50 No tenim vergonya
19:58 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

21:00 Telenotícies vespre
22:14 Sense ficció - Amy: La noia darrere del nom
tancar

Amy: La noia darrere del nom

Aquest documental narra la vida de la cantant i compositora Amy Winehouse des de la infància i al llarg de la seva carrera musical, en què va aconseguir l'èxit el 2003 amb "Frank", el seu primer disc, i es va consagrar com una estrella internacional amb el segon i últim, "Back to Black", del 2007. A través d'un gran nombre de vídeos casolans, entrevistes i imatges de concerts, es fa un repàs de la convulsa vida de l'artista, marcada per les relacions sentimentals tempestuoses, la bulímia, la persecució mediàtica i l'addicció a les drogues i l'alcohol. Després d'una carrera meteòrica, Amy Winehouse va aparèixer morta el 23 de juliol del 2011 a causa d'una intoxicació etílica, a l'edat de 27 anys, al seu domicili de Camden, al nord de Londres.

00:31 Sense ficció - The Beatles: Eight days a week
tancar

The Beatles: Eight days a week

Aquest és el primer llargmetratge documental autoritzat per The Beatles des de la seva ruptura el 1970. El film ofereix material d'arxiu excepcional i mai vist d'actuacions i entrevistes, a més de les noves entrevistes als dos membres del grup Paul McCartney i Ringo Starr. La cinta retrata l'espectacular salt a la fama de The Beatles i el cost que va suposar per als seus integrants, pel qual van detenir completament les gires l'agost del 1966.
The Beatles van fascinar des del seu llegendari debut nord-americà a "El show de Ed Sullivan", el 1964. Van transformar la música i la cultura popular per sempre amb els seus discos i aparicions televisives. Row Howard explora la història de The Beatles a través dels seus concerts en grup, des dels seus inicis en què actuaven en petits clubs de Liverpool i Hamburg, fins a les seves gires mundials sense precedents en estadis a Nova York, Melbourne o Tòquio.

02:14 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:00 Rumba a l'estudi - Ivan Durban
05:00 Folc a l'estudi - Newcat
05:59 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:15 Pel·lícula - L'enfonsament
tancar

L'enfonsament

L'ENFONSAMENT (Der untergang)

Direcció: Oliver Hirschbiegel
Guió: Bernd Eichinger. Llibre: Joaquim Fest
Producció: Constantin Film
País: Alemanya
Any: 2004
Durada: 156 minuts
Fotografia: Rainer Klausmann
Música: Stephan Zacharias
Intèrprets: Bruno Ganz, Alexandra Maria Lara, Corinna Harfouch, Ulrich Matthes, Juliane Köhler, Heino Ferch, Christian Berkel, Matthias Habich, Thomas Kretschmann, Rolf Kanies, Christian Redl, Elizaveta Boyarskaya, Julia Jentsch


Berlín, abril del 1945. Una nació està a punt d'enfonsar-se. Als carrers de la capital alemanya s'hi lliura una batalla acarnissada. Les tropes soviètiques avancen ràpidament i ja tenen la ciutat pràcticament assetjada. Hitler s'ha atrinxerat al seu búnquer amb el seu cercle de confiança. Entre aquestes persones hi ha Traudl Junge, la secretària personal del Führer. Tot i que Berlín ja no pot resistir més, Hitler es nega a abandonar la ciutat, i tampoc vol negociar la capitulació amb les potències aliades. Ha perdut la noció de la realitat i continua pensant que pot guanyar la guerra. Quan per fi s'adona que no li queda cap sortida, prepara el seu últim comiat al costat de la seva dona, Eva Braun.

00:43 Inèdits - Inèdits - Joan Fontaine
tancar

Inèdits - Joan Fontaine

La protagonista de "Rebecca" i de "Sospita", de Hitchcock, i de tantes altres pel·lícules de Hollywood al costat d'Orson Wells, Burt Lancaster, Tyrone Power... de Max Ophüls o Billy Wilder, va passar uns quants dies a Barcelona l'any 1990. Joan Fontaine va ser entrevistada aleshores per les càmeres de "Cinema 3". Ara, aquell document, emès només en part al programa, ha estat recuperat per "Inèdits", que emetrà l'entrevista íntegra, en versió original i amb subtítols opcionals en català i anglès.

01:19 Religioses, les altres víctimes sexuals de l'Església - Religioses, les altres víctimes sexuals de l'Església
tancar

Religioses, les altres víctimes sexuals de l'Església

Aquest documental és fruit d'una investigació que va revelar dècades d'abusos sexuals de sacerdots a monges en tots els continents. Del 1994 al 2015, el Vaticà va rebre informes interns confidencials sobre les violacions regulars de monges per part de sacerdots en com a mínim 23 països. Aquests informes s'han ocultat i els violadors continuen impunes. Amb la complicitat de la justícia eclesiàstica, les víctimes s'han silenciat, a vegades se les ha obligat a avortar, i sovint se les ha exclòs de la seva congregació. Per primer cop, monges, les seves superiores, sacerdots i violadors trenquen el silenci per denunciar aquests abusos sexuals sistemàtics.

02:55 Inèdits - Inèdits - Joan Fontaine
tancar

Inèdits - Joan Fontaine

La protagonista de "Rebecca" i de "Sospita", de Hitchcock, i de tantes altres pel·lícules de Hollywood al costat d'Orson Wells, Burt Lancaster, Tyrone Power... de Max Ophüls o Billy Wilder, va passar uns quants dies a Barcelona l'any 1990. Joan Fontaine va ser entrevistada aleshores per les càmeres de "Cinema 3". Ara, aquell document, emès només en part al programa, ha estat recuperat per "Inèdits", que emetrà l'entrevista íntegra, en versió original i amb subtítols opcionals en català i anglès.

03:30 Viatges insòlits - Corea del Sud
tancar

Corea del Sud

Després de visitar Corea del Nord, en Tom es pregunta com deu ser l'altra meitat del país. Després de la Segona Guerra Mundial, els russos es van quedar el nord i els americans, el sud. Avui dia són una dictadura comunista totalitària i un país capitalista on el nivell d'exigència és tan alt que tampoc no és fàcil viure-hi.

04:14 Viatges insòlits - Mèxic del Nord
tancar

Mèxic del Nord

Al nord de Mèxic, fa anys que hi té lloc una perillosa guerra contra el narcotràfic. Però fa un cert temps que les xifres de criminalitat han disminuït, i ara sembla un bon moment per anar-hi. En Tom fa un viatge per carretera fins a la frontera amb els Estats Units. Potser ara és segur, però la por i la violència encara es respiren pertot arreu...

04:58 Xarxa Natura - Riera de Merlès
tancar

Riera de Merlès

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

05:03 L'illa del tresor - + info
tancar

+ info

Joan Barril i Joan Ollé tornen a instal·lar la seva illa del tresor al 33. En aquesta edició els acompanyarà Miquel Torres, enòleg i president de Vins Torres.

A punt de fer el centenari, "L'illa del tresor" torna a la graella del 33 amb els seus miratges poeticovisuals. L'enòleg Miquel Torres oferirà la millor de les seves collites: el procés, pas a pas, d'elaboració dels vins, la veritable història de les noces de Canà, els llegats familiars i els seus hereus, i fins i tot un passeig per la Mediterrània en forma de música configuren una verema de qualitat contrastada.

I, en el seu retorn, Joan Barril i Joan Ollé escenifiquen amb dues dones l'alfa i l'omega de les relacions sentimentals, llegeixen un recull de notícies impossibles i repassen la memòria publicitària d'una generació amb sentències difícils d'oblidar.

05:32 L'illa del tresor - .
tancar

.

Joan Barril i Joan Ollé tornen a instal·lar la seva illa del tresor al 33. En aquesta edició els acompanyarà Esther Tusquets, escriptora i exeditora de Lumen.

Sobre l'amistat, l'amor i la seva afició al joc disserta aquest dimarts a L'illa l'escriptora Esther Tusquets. Després de quaranta anys dirigint l'editorial Lumen, Tusquets ens visita per compartir alguns dels moments més incisius de la seva vida i obra: de la tancada a Montserrat a un recital impossible, passant pel bingo i els seus estimats gossos. I, en el mateix programa, Joan Barril i Joan Ollé evoquen inicis de novel·la immarcessibles, repassen un singular catàleg de petons i viatgen a la xarcuteria, i assistim també a un passeig pels racons més impactants de Cuba.

05:57 Videoclips - Cor Blanc - Tamagotchi
Progrmació BD ....
06:00 El detectiu Conan - L'ombra de l'organització dels homes de negre: l'estrella fugaç de les perles
tancar

L'ombra de l'organització dels homes de negre: l'estrella fugaç de les perles

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan.

El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils.

D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran.

La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

06:26 El detectiu Conan - El ninot de neu que no s'esbocinava (1a part)
tancar

El ninot de neu que no s'esbocinava (1a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan.

El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils.

D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran.

La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

06:49 Wow! English Method - Kindergarten Blue - Hide and...I can see your botton! (Story)
06:55 Wow! English Method - Kindergarten Blue - Toy Train Part 2 (song)
06:57 Wow! English Method - Early Primary Orange - Little Baby Steve (Story)
07:03 Wow! English Method - Kindergarten Blue - Run, Run, Run (song)
07:04 Wow! English Method - Early Primary Orange - Faster and Faster Part 2 (song)
07:07 Wow! English Method - Early Primary Orange - I like it, I love it (song)
07:10 Wow! English Method - Primary Silver - This is crazy! (Story)
07:15 Wow! English Method - Primary Silver - Bob is Shopping (Song)
07:19 Spirit, cavalcant en llibertat - La Lucky i el nou horitzó (1a part)
tancar

La Lucky i el nou horitzó (1a part)

La Lucky, l'Abigail, la Pru i la Maricela volen anar a estudiar a una acadèmia de ciutat. Abans, però, la directora d'aquesta acadèmia els haurà de fer una entrevista per veure si les admeten al centre. Les nenes hauran de fer bona impressió a la directora, però a la Lucky no li serà gens fàcil. A més, la ciutat és gran i l'Spirit no s'hi troba gens còmode.

07:41 Kikoriki - El decorador
tancar

El decorador

El Chiko demana consell al Krash sobre unes cortines que vol posar a la finestra de casa seva. El Krash li diu que ell és decorador i es posa a fer una reforma integral de la casa del seu amic. Comença ampliant la finestra, continua posant un balcó a la façana... i no para fins que no ha tret totes les coses de la casa del Chiko i l'hi ha remodelat completament.

07:47 Kikoriki - Oh, que agraïda que t'estic!
tancar

Oh, que agraïda que t'estic!

L'Olga està patinant pel llac glaçat i, de cop i volta, es fa un forat al glaç i cau a l'aigua. Per sort, el Carlin, que anava a buscar llenya, passa per allà i sent els crits de l'Olga i la pot salvar i endur-se-la a casa perquè es recuperi una mica. L'Olga està tan contenta que no deixa en pau el pobre Carlin, que vol assajar les seves cançons i no sap com treure-se-la de sobre.

07:53 Kikoriki - Un temps ben boig
tancar

Un temps ben boig

El Dokko està pintant al bosc tranquil·lament i l'Olga i la Rosa no paren de discutir perquè l'Olga vol que la Rosa es posi primer un barret per protegir-se del sol i després una bufanda per protegir-se del vent. La Rosa no en vol ni sentir a parlar i n'està fins al capdamunt. De cop i volta, ve un tornado que s'endú el Dokko, la Rosa i l'Olga, i la Rosa no entén que els seus amics estiguin tan tranquils a l'ull del tornado.

07:59 Kikoriki - L'erudit
tancar

L'erudit

El Barry i l'Olga convencen el Dokko que vagi a jugar a l'Scrabble amb ells i el Carlin. El Dokko no en té ganes perquè està enfeinat com sempre, però hi acaba jugant mig per força. La superioritat intel·lectual del Dokko es posa en evidència i el Carlin es posa nerviós i li diu al Dokko que s'inventa les paraules. El Dokko, tot deprimit, va a buscar el seu diccionari.

08:06 Bola & Bill - Sushi a dojo
tancar

Sushi a dojo

El repartidor de sushi no pot entregar les comandes perquè ha tingut un petit accident: la pilota del Bola li ha fet perdre el control de la moto i ha caigut. Per compensar-lo, el Bola i el Bill s'ofereixen a repartir les comandes ells. Al principi, tot sembla bufar i fer ampolles, però una de les capses desapareix, i el repartidor creu que el Bola i el Bill s'han menjat el sushi.

08:17 Bola & Bill - Una nit en blanc
tancar

Una nit en blanc

El Bola vol dormir amb el Bill, i perquè els pares l'hi deixin fer, els promet que al matí endreçarà l'habitació. El problema és que el Bill no para de roncar i de bellugar-se, i el pobre Bola no pot aclucar l'ull en tota la nit. Al matí, està totalment zombi! Si els pares se n'adonen, no tornaran a dormir junts mai més, i el Bill ha de fer veure que el Bola està fresc com una rosa.

08:40 Misha, la gata violeta - La cara pintada
tancar

La cara pintada

Per una confusió, la Misha pinta la cara del Guillem amb retoladors inesborrables. A més, és el dia que s'han de fer la foto de família! La Misha haurà de demanar ajuda als amics per aconseguir arribar a casa i poder-se fer la foto sense que ningú se n'adoni.

08:47 Misha, la gata violeta - El robot aspirador
tancar

El robot aspirador

Farts de passar una aspiradora molt pesant, l'Hilari construeix un robot que neteja sol tota la casa. El problema apareix quan el robot es pren al peu de la lletra les ordres que li han donat i aspira tot el que troba en el seu camí. I quan diem tot, és tot.

08:53 Misha, la gata violeta - El llibre de la biblioteca
tancar

El llibre de la biblioteca

La Misha descobreix que l'Avi té un llibre que hauria d'haver tornat a la biblioteca fa anys. Com que tem que li retirin el carnet de la biblioteca per culpa del retard, la Misha engresca els amics per tornar el llibre a lloc sense que ningú se n'adoni. Però els plans no sortiran com s'esperen.

09:00 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un cotxe de policia
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un cotxe de policia

SINOPSI En Louie i la Yoko van cap a la biblioteca i pel camí es troben la senyora Pop, que està desesperada: ha perdut la bossa de mà. Els nostres amics decideixen ajudar-la i li fan tot de preguntes, però ella és molt despistada i no té clar on se la pot haver deixat. Llavors, a en Louie se li acut una idea: construir un cotxe de policia i investigar el cas a fons.

09:07 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un tobogan aquàtic
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un tobogan aquàtic

SINOPSI En Louie i la Yoko han anat a passar el dia a la piscina. Quan estan a punt de ficar-se a l'aigua, veuen que el senyor Guineu fa de monitor d'un grup d'alumnes. Però a la piscina s'han de complir unes normes i li costa una mica tenir la canalla entretinguda. Llavors, en Louie té una idea: construir un tobogan aquàtic perquè tothom es pugui divertir sense córrer perill.

09:13 Louie - Louie, dibuixa'm un camell
tancar

Louie, dibuixa'm un camell

En Louie i la Yoko han sortit a caminar pel desert i no hi ha manera d'arribar a l'oasis. Fa molta calor i estan molt cansats. I tenen una set! Ja no poden més i no saben què fer! Se t'acut alguna idea? És clar! En Louie també ha pensat que podria dibuixar un camell perquè els porti fins a l'oasis! Ui, que bona que serà l'aigua fresca!

09:21 Artús i els vailets de la Taula Rodona - L'exili de les Tintagel
tancar

L'exili de les Tintagel

Per culpa de les malifetes d'en Mordred, el rei Uter envia tota la família Tintagel a l'exili: la Morgana ha de marxar de Camelot i les seves germanes han d'abandonar el castell. Per fer entendre al rei que val més que les Tintagel es quedin al regne, els vailets li fan creure que els saxons s'han apoderat del castell de la família aprofitant que era buit, però el pla no acaba de sortir del tot bé.

09:32 Artús i els vailets de la Taula Rodona - Les taronges de la discòrdia
tancar

Les taronges de la discòrdia

L'avi d'en Sagramor li havia enviat de Constantinoble un taronger petit i un munt de taronges, però un dia el noi descobreix que n'han desaparegut unes quantes. L'endemà troben una taronja al sac d'un venedor ambulant korrigan que ha vingut al castell, i l'acusen d'haver robat la fruita. Ell diu que no l'ha robat, però, com que és un korrigan, ningú se'l creu. L'Artús i els seus amics ho hauran d'investigar.

09:45 Zoom, el dofí blanc - Tocar el sol
tancar

Tocar el sol

Per la festa de l'amistat entre Maotou i Hawutai, els fills dels dos caps han d'oferir un espectacle. L'Auru opta per un balla tradicional, mentre que el Keanu, el fill del Naone, apareix amb una planxa voladora increïble. Per no quedar en ridícul, l'Auru li demana al Yann que li faci una planxa semblant per poder volar també. Però la Timéti està amoïnada perquè una antiga profecia diu que sobre qui intenti "tocar el sol" planarà una gran amenaça.

09:57 Zoom, el dofí blanc - La cara dels avantpassats
tancar

La cara dels avantpassats

L'oncle Patrick i el Ramana se'n van uns dies a la capital, i els habitants de Maotou comencen a patir una febre estranya. La Timéti proposa fer servir el llibre d'encanteris del Ramana per buscar-hi remei. Hi descobreix una llegenda misteriosa que parla de la cara dels avantpassats. El Yann i els seus amics decideixen buscar aquestes cares misterioses.

10:11 Dracs: Cap a nous horitzons - Les ales de la guerra (2a part)
tancar

Les ales de la guerra (2a part)

Mentre els genets de dracs i els fredians es preparen per enfrontar-se als caçadors aeris i els seus dracs, en Singlot viatja a l'illa d'on són originaris els socarradors per mirar d'estudiar-los de prop i trobar alguna manera de derrotar-los sense haver de recórrer la força. Un cop allà, i quan està a punt de ser socarrat per un dels socarradors, troba un aliat inesperat.

10:34 Històries dels caçadors de monstres: A cavalcar! - El diabòlic Diablos, el drac banyut
tancar

El diabòlic Diablos, el drac banyut

En aquest episodi, el Lute i els seus amics s'enfronten amb un monstre enorme i molt perillós que s'anomena diablos. És un dels monstres empestats per la plaga negra, que l'ha fet embogir. La rivalitat entre el Lute i el Cheval no para de créixer, fins al punt que els seus camins s'acaben separant d'una manera molt trista, però el Lute confia que algun dia podrà recuperar la relació amb el seu amic de l'ànima.

10:58 George de la jungla - El carnet de Liana
tancar

El carnet de Liana

Després d'un intent frustrat de saltar amb la liana, l'Ursula decideix que això de les lianes és molt perillós i que s'ha de fer alguna cosa per evitar accidents. I el primer que se li acut és omplir la jungla de senyals de trànsit i semàfors. Com que en George no acaba de dominar el nou sistema, s'haurà d'apuntar a classes per treure's el carnet de liana.

11:09 George de la jungla - El meu heroi particular
tancar

El meu heroi particular

En George de la jungla va fer una promesa de ben petit: que ajudaria qualsevol persona o animal que estigués en perill. El Gran Mitch, un tití amb deliris de grandesa que viu al Temple d'Or, s'aprofita de la promesa i de la ingenuïtat d'en George per demanar-li ajuda a totes hores i convertir-lo pràcticament en el seu criat particular.

11:20 Els Mini Ninges - La nova veïna
tancar

La nova veïna

Els samurais de la Shoko són una colla d'inútils que no saben complir les seves ordres. Però l'Ashida creu que tot és culpa de la seva neta i l'expulsa de la Fortalesa fins que aprengui a fer-se obeir. Mentrestant, el Kitsune ocuparà el seu lloc com a cap de l'exèrcit. Poc després, els Mini Ninges descobreixen que tenen una nova veïna: la Shoko ha muntat el campament just a sota de la nau ninja!

11:31 Els Mini Ninges - El Dobutsu-Sama
tancar

El Dobutsu-Sama

Un cop cada 50 anys, per l'equinocci de primavera, el Dobutsu-Sama, un esperit d'energia Kuji pura, torna a la Terra i es reencarna en un animal. El senyor Ashida vol aprofitar aquest moment de vulnerabilitat del Kami per capturar-lo i esclavitzar-lo, i acabar convertint-lo en un samurai invencible. El Hiro, la Suzume i el Futo intentaran trobar aquest ésser fort, majestuós i serè abans que la Shoko, però primer hauran de descobrir quin animal és.

11:41 Els Mini Ninges - Dotze ous, tres pomes i un bol d'arrós
tancar

Dotze ous, tres pomes i un bol d'arrós

La Shoko ha fet esculpir una escultura a la porta d'una de les fortaleses del seu avi, però el senyor Ashida no la veu, perquè és massa baix i els arbres la tapen. Llavors ordena tallar tots els arbres a la seva alçada per poder veure l'escultura. Mentrestant, al refugi secret dels ninges, la Kunoichi vol fer com els grans, però els altres li diuen que encara és petita.

11:52 Els Mini Ninges - El Kitsune s'escapa
tancar

El Kitsune s'escapa

El Kitsune està fart del tracte que rep per part del senyor Ashida i decideix fugir de la fortalesa per començar una vida nova al poblat, feliç, cuidant el seu hort i en pau amb la natura. Quan el malvat Ashida s'adona que la seva nova vida sense el Kitsune és un calvari, ordena a la Shoko que l'obligui a tornar, fent servir les seves males arts, naturalment.

12:03 Els germans Kratt - El fraret rescatador
tancar

El fraret rescatador

Els Kratt estan sobrevolant el mar i, de sobte, se'ls tira a sobre una onada gegant que toca la nau Tortuga. Els tripulants surten disparats cap aquí i cap allà i van a parar tots a llocs diferents. Per sort, el Martin va a parar a una illa on viuen uns frarets, uns ocells marins petits que tenen uns poders que li anirien molt bé per salvar tots els membres de l'equip. Però com s'ho farà, ell sol en una illa deserta?

12:24 Els germans Kratt - El rei de les marees
tancar

El rei de les marees

El Martin i el Chris fan una competició per veure qui se'n surt més bé vivint unes hores a la zona intermareal, un dels hàbitats més durs del món, on la pujada i baixada de les marees fa la vida molt difícil a les bestioles que hi viuen. Mentre avancen fins a la meta, coneixeran les característiques i estratègies de supervivència dels diversos animals d'aquest hàbitat, i ells n'adoptaran algunes per continuar endavant. Però la cursa està molt igualada...

12:45 Espies de veritat - El gran Arnold
tancar

El gran Arnold

Enmig d'un atracament en un banc, les nostres heroïnes s'han endut la sorpresa del segle: l'Arnold disfressat de superheroi intentant aturar el robatori! L'Arnold! Qui ho hauria dit! Evidentment, després de conèixer el secret de les espies, l'Arnold voldrà, en va, que l'acceptin com un membre més de l'equip. Ara, que l'oferta de la malvada Geraldine és molt més temptadora¿

13:06 Espies de veritat - Mania per la manicura
tancar

Mania per la manicura

Arran de la desaparició d'unes quantes adolescents per la zona de Beverly Hills, les nostres heroïnes han descobert una manicura que es dedica a implantar joies diminutes a les seves clientes per controlar-los la ment. Per què? Per venjar-se d'una cadena de salons de bellesa que li han arruïnat el negoci. La podran aturar abans de caure en la temptació¿?

13:28 Un drama total a l'illa de Pahkitew - Hem tocat fons
tancar

Hem tocat fons

La prova d'avui consisteix a llançar els concursants al fons d'una cova perquè trobin la sortida pel seu compte. En Dave i la Sky continuen flirtejant, però la Sugar, que té por que s'aliïn contra ella, mira de posar-los pals a les rodes. La Jasmine, que normalment tan decidida, resulta que té claustrofòbia i no suporta estar tancada a la cova. Per la seva banda, la Scarlett comença a estar tipa d'en Max.

13:49 En Grizzy i els Lèmmings - Un conte de lèmmings
tancar

Un conte de lèmmings

Els Lèmmings gargotegen un llibre de la Blancaneu al sofà de la sala. En Grizzy els fa fora sense contemplacions i aterren amb el llibre obert per la pàgina dels nans picant a la mina. A causa del xoc, els lèmmings són víctimes d'un trastorn de personalitat: es pensen que són els nans del conte i comencen a picar per tota la cabana.

13:56 En Grizzy i els Lèmmings - Cures intensives
tancar

Cures intensives

El lèmmings tremolen, esternuden i tenen els ulls vidriosos: han enxampat una bona galipàndria! Fan tanta llàstima, que en Grizzy no es veu amb cor de llançar-los barranc avall com acostuma a fer, per molt que no parin d'enredar i de fer pinya contra ell. Decideix cuidar-los pensant que com més aviat estaran curats, més aviat se'n podrà desfer sense contemplacions. Però això que et cuidin avicia.

14:03 En Grizzy i els Lèmmings - Per molts anys, lèmmings
tancar

Per molts anys, lèmmings

Els lèmmings fan una festa sorpresa d'aniversari per a un membre del grup. En Grizzy, però, fa la migdiada després d'haver fet. Per evitar que s'assabenti de la festa, els lèmmings li tapen les orelles i els ulls, però justament quan canten "Per molts anys", en Grizzy es desperta i intenta aturar l'escàndol, que només empitjora la migranya que té. Però els lèmmings continuaran la seva festa tant sí com no.

14:09 En Grizzy i els Lèmmings - Os irressistible
tancar

Os irressistible

En Grizzy troba una ampolleta que conté un elixir d'amor: tot aquell que en beu s'enamora immediatament del primer que veu. En Grizzy ja s'imagina encaterinant irresistiblement la seva ossa adorada. Però no pensa en la potineria dels lèmmings ni preveu que el caribú amb qui solen jugar a domadors de "rodeo" es pugui beure la poció màgica. I encara menys que, veient-lo a ell primer que a ningú, se n'enamori perdudament!

14:16 En Grizzy i els Lèmmings - L'encís de l'ós
tancar

L'encís de l'ós

A causa d'un malentès, en Grizzy es creu que la seva estimada ossa s'ha transformat en una granota. Llavors, comença a cercar una fórmula al llibre de contes del guarda forestal que li permeti trencar l'encanteri de la seva estimada. Mentrestant, els lèmmings intenten recuperar la granota per continuar jugant.

14:22 El xou de la Pantera Rosa - Paradís rosa/La pota o la vida/L'enhorabona és rosa
tancar

Paradís rosa/La pota o la vida/L'enhorabona és rosa

Un perillosíssim criminal s'ha escapat de la presó, i la policia té informació fidedigna que s'ha amagat en una casa abandonada. L'inspector Clouseau i el sergent Deux-Deux s'hi dirigeixen per detenir-lo. Però és divendres 13 i el Deux-Deux, que és molt supersticiós, li dona a l'inspector una pota de conill per protegir-se de la mala sort. Aviat quedarà demostrada la seva utilitat.

14:44 La Pantera Rosa - Mantinguem el bosc rosa
14:50 La Pantera Rosa - La Pantera Rosa, el gat i la mongetera gegant
14:57 Els germans Kratt - L'últim gran llamàntol
tancar

L'últim gran llamàntol

Un dia que els germans Kratt són a la vora del mar, al Martin li cau un disc de poder animal a l'aigua. Quan ell i el Chris se submergeixen per buscar-lo, veuen un llamàntol enorme, com els que hi havia abans. Per allà volta el cuiner Gormand, que justament vol cuinar un gran llamàntol. Això provocarà un conflicte entre ell i els Kratt i, mentrestant, el llamàntol s'anirà fent cada vegada més gros.

15:21 Els germans Kratt - L'home-rinopitec daurat
tancar

L'home-rinopitec daurat

Els germans Kratt van a les muntanyes de l'Himàlaia per mirar de trobar uns micos molt especials que viuen en un hàbitat hivernal molt dur: els bonics rinopitecs daurats, de pèl taronjós i daurat i cara d'un blau brillant. Mentrestant, al Zach se li acut la idea de capturar el Ieti i dur-lo a la civilització per mostrar-lo al públic a canvi de molts diners i així fer-se ric. Els camins de tots dos s'acaben trobant d'una manera ben curiosa.

15:43 Robin Hood, el trapella de Sherwood - La copa embruixada
tancar

La copa embruixada

Dos veïns de Nottingham es barallen per una copa d'or que han trobat al límit de les seves terres. Quan la colla d'en Robin els veu, el Petit John corre a posar-hi pau; però, tan bon punt toca la copa, la reclama per a ell, també. Buscant al seu llibre d'encanteris, la Marian descobreix que la copa està embruixada i que, per desfer l'encanteri, cal que la toqui "l'home més avariciós del món".

15:54 Robin Hood, el trapella de Sherwood - La Marian desapareix a poc a poc
tancar

La Marian desapareix a poc a poc

Practicant amb en Derke, la Marian perd el seu llibre d'encanteris, que acaba a mans del príncep Joan, el seu cosí. S'ha esquinçat una pàgina del llibre, i això fa que la Marian vagi perdent els seus poders i desapareixent a poc a poc. El príncep prova de fer servir el llibre de màgia per enriquir-se. Però no se'n surt i acaba víctima d'un dels encanteris de la Marian

16:08 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Entrapats al bosc
tancar

Entrapats al bosc

Ha arribat a Nottingham un saltimbanqui eixerit i ben plantat que enamora a tothom amb el seu carisma. De fet, és un caçarecompenses que ha posat paranys pel bosc per atrapar en Robin i la seva colla i obtenir una recompensa del príncep Joan. Un darrere l'altre, cauen tots tres als paranys, però amb l'ajuda de l'Scarlett i la Marian, en Tuck aconsegueix fugir i alliberar després els seus companys.

16:21 Les Tres Bessones - L'Àfrica
tancar

L'Àfrica

La Bruixa envia les Bessones a l'Àfrica, on coneixeran en Soco Banzo, un taxista que els mostrarà i els ensenyarà a valorar la seva cultura.

16:45 Les Tres Bessones - La volta al món en 80 dies
tancar

La volta al món en 80 dies

Se sent el Big Ben. Som a Londres, i les tres bessones es troben just a l'inici d' una cursa molt important. Acompanyen Willy Fogg en la seva aventura i recorren tot el món. Durant el viatge, coneixeran Juli Cèsar i Cleopatra, els déus de l'Olimp, el poblet de les 7 cabretes i la selva on viu el Drac Vermell. Però la Bruixa Avorrida els va posant entrebancs perquè no arribin a la meta.

17:11 Els mixets - Uns Mixets ben educats
tancar

Uns Mixets ben educats

La Mona troba que en Flam i en Tortell no són gaire ben educats, perquè sempre passen al davant de tothom i no comparteixen res. La Dolça decideix ensenyar-los bones maneres, però no serà tan fàcil com es pensa.

17:16 Els mixets - Una nit al bosc
tancar

Una nit al bosc

Els mixets van amb els pares a fer acampada en una reserva natural. De primer, el bosc i les bestioles que hi viuen no els fan gaire gràcia, però al final s'ho passen d'allò més bé.

17:20 Els mixets - Pendents nevats i planxes de neu
tancar

Pendents nevats i planxes de neu

Ha nevat i els mixets volen baixar pel tobogan del pati de casa seva amb els trineus. Però la neu és massa tova i els trineus s'hi queden clavats, de manera que s'hauran d'empescar una manera per treure la neu de damunt del tobogan... o buscar alguna altra manera de lliscar damunt de la neu.

17:25 Els mixets - Què vols somiar?
tancar

Què vols somiar?

Un bon dia, els mixets es desperten i s'expliquen el que han somiat. Llavors se'ls acut que potser hi ha alguna manera de somiar el que vulguin. En Tortell decideix que vol somiar que viatja en un vaixell enorme i ràpid; la Dolça que és una princesa i viu en un castell; i en Flam vol somiar papallones.

17:30 El Mic i els seus amics - Col·lecció de petxines
tancar

Col·lecció de petxines

Al Mic li agrada molt collir petxines a la platja. En té moltes! En Cincsegons té ganes de comptar-les, però el Mic s'estima més anar a collir-ne més.

17:56 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un dirigible
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un dirigible

SINOPSI En Louie i la Yoko passegen pel camp i coneixen el senyor Panda, que és cartògraf. Està dibuixant un mapa, però no li acaba de sortir bé perquè no pot veure el paisatge sencer. Llavors, a en Louie se li acut una idea: construir-li un dirigible perquè pugui veure tota la zona des d'un lloc elevat.

18:03 Louie - Louie, dibuixa'm un gos
tancar

Louie, dibuixa'm un gos

En Louie no sap què ha fet de la bufanda. No la troba enlloc. Li cal algú que l'ajudi a trobar-la. Qui podria ser? Ha de ser algú que tingui un bon sentit de l'olfacte. És clar! En Louie dibuixarà un gos perquè l'ajudi a trobar la bufanda! Però, vols dir que només ha perdut la bufanda el nostre amiguet? Ai, que n'arriba a ser, de despistat!

18:10 Leo, el guardabosc - El macaco menjacrancs
tancar

El macaco menjacrancs

Mentre juga a llançar-li un pal al seu gosset Heroi, el Leo troba un mico al jardí. La seva germana Katie en busca més informació a l'ordinador i descobreix que es tracta d'un macaco menjacrancs, procedent del sud-est asiàtic. Els dos germans es proposen portar el macaco a casa seva, amb l'ajuda i els consells del guardabosc Rocky. Però no serà una missió fàcil!

18:21 Leo, el guardabosc - L'orangutan de Sumatra
tancar

L'orangutan de Sumatra

Un petit orangutan apareix tot sol al jardí del Leo. La Katie esbrina que és una cria d'orangutan de Sumatra, un animal que depèn de la mare fins als set anys d'edat. Els dos germans decideixen portar-lo a la selva per reunir-lo amb la mare però, quan hi arriben, descobreixen que s'hi han talat molts arbres. El Rocky els explica que la desaparició de la selva pot causar l'extinció dels orangutans.

18:32 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Harriet Tubman (2a part)
tancar

Soc la Harriet Tubman (2a part)

El Xavier, la Yadina i el Brad han avançat una mica en el temps. Encara són a Maryland, però 24 anys més tard. Harriet Tubman ja no és una esclava, ara és lliure i lidera una organització secreta que es dedica a alliberar altres esclaus. La colla del Museu Secret l'acompanyarà a rescatar els seus pares i portar-los a un lloc segur, on es podran reunir amb la resta de la família.

18:44 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc l'Arthur Conan Doyle
tancar

Soc l'Arthur Conan Doyle

El Xavier està convidat a la festa d'aniversari de la Harper, una nena nova de la seva classe, i com que encara no la coneix gaire no sap què regalar-li. La Berby portarà els tres amics a conèixer Sir Arthur Conan Doyle, un metge que curava els seus pacients observant i escoltant, i que escrivia històries d'un detectiu que resolia els casos de la mateixa manera: el famós Sherlock Holmes.

18:55 Un dramarama total - Canya a la pinyata
tancar

Canya a la pinyata

A la guarderia celebren el Cinco de Mayo i la tradició diu que han de trencar totes les pinyates que hi hagi, però l'Izzy en troba una de molt bufona i li fa molta pena destrossar-la. Al cap d'una estona de la pinyata inofensiva en surt un caramel que es transforma en una pinyata gegant i malvada, i de seguida al pati hi ha tot un exèrcit de pinyates dolentes decidides a apoderar-se del món.

19:05 Un dramarama total - Un joc secretament perillós
tancar

Un joc secretament perillós

A la guarderia celebren que l'equip format per la Leshawna, l'Owen, la Bridgette i en Cody acaba de guanyar el Campionat Mundial de Fet i Amagar. Reben una felicitació de la Dama Secreta, guanyadora del campionat 17 anys seguits. La dona els convida a anar a la seva illa privada i els quatre campions i el Xef hi van emocionats.

19:17 Mondo Yan - Sou un desastre
tancar

Sou un desastre

En Negu es cansa de la inutilitat de l'Amkko, en Koto i en Mei i els desterra. Els Guardians intenten ensenyar-los a comportar-se com cal per tal que encaixin en el Món Yan, però els Mutants són els pitjors alumnes del món. Quan en Negu els envia una carta dient que si roben el Guant del Nord els tornarà a acceptar, en Mei se les enginya perquè els Guardians els portin al Fort Màgic i intenta robar el Guant del Nord. Tothom s'alegra que els Mutants tornin a ser els de sempre.

19:29 Mondo Yan - El senyor del vent, perdut!
tancar

El senyor del vent, perdut!

En Xia i l'April van a buscar en Pai després que hagi fet guàrdia davant del Fort Màgic i s'adonen que el Guant del Nord ha desaparegut. Mentre culpen en Pai del desastre, l'Amkko i en Koto els roben el Senyor del Vent. Els Guardians l'intenten recuperar i s'acaben adonant que tot plegat era una estratègia per distreure'ls i, mentrestant, robar el Guant del Nord. Però no l'havien robat ja? No! En Pai el tenia guardat en un lloc que no haurien dit mai.

19:41 Zoom, el dofí blanc - Adeu i fins aviat (1a part)
tancar

Adeu i fins aviat (1a part)

El Yann i els seus amics descobreixen estupefactes que tots els dofins de la regió es reuneixen per fer una visita al Zoom. Hi ha antics coneguts com l'Igor, el Rosie, el Petit Zoom i la seva mare. Passada l'alegria del retrobament, els habitants de l'illa comencen a amoïnar-se: és com si els dofins fugissin d'alguna cosa i comptessin amb el Zoom perquè els dugui a altres platges... Ha arribat l'hora que el Zoom deixi el Yann?

19:53 Zoom, el dofí blanc - Adeu i fins aviat (2a part)
tancar

Adeu i fins aviat (2a part)

Al Yann li costa molt superar que el Zoom se n'hagi anat. Es nega a acceptar el destí i decideix, amb els seus amics, investigar les activitats del Van Krook. Si poden salvar el fons marí, potser el Zoom i els altres dofins tornaran. El milionari els explica que el Terrence Werner està ficat en un negoci que posa en perill tot l'atoll.

20:08 Dracs: Cap a nous horitzons - Les ales de la guerra (2a part)
tancar

Les ales de la guerra (2a part)

Mentre els genets de dracs i els fredians es preparen per enfrontar-se als caçadors aeris i els seus dracs, en Singlot viatja a l'illa d'on són originaris els socarradors per mirar d'estudiar-los de prop i trobar alguna manera de derrotar-los sense haver de recórrer la força. Un cop allà, i quan està a punt de ser socarrat per un dels socarradors, troba un aliat inesperat.

20:30 Les Sisters - Desconnectades
tancar

Desconnectades

La Marine i la Wendy es passen el dia davant la consola i el mòbil. Els seus pares les castiguen tres dies sense els seus aparells i, sense que elles ho sàpiguen, aposten sobre si aguantaran o no el càstig. És una prova molt dura per les dues germanes, però resisteixen tant com poden i són els pares els que acaben fent el possible per guanyar l'aposta.

20:42 Les Sisters - Bojos pel futbol
tancar

Bojos pel futbol

La Marine i la Wendy es moren de ganes de veure el concert del Joy D. que aquesta tarda fan en directe per la tele. El problema és que el seu pare vol veure el partit de futbol que enfronta el Pom-les-Bains i el Catelou-sous-Raviole a la mateixa hora. Però les dues germanes no es pensen perdre per res del món el concert del seu ídol per culpa d'un partit de futbol. Recorreran a tota la seva imaginació per impedir que el seu pare vegi el partit!

20:53 Les Sisters - Com a casa, enlloc
tancar

Com a casa, enlloc

La Marine creu que la seva habitació és més petita que la de la Wendy i vol anar-se'n a viure a una casa nova per tenir-ne una de més gran. La Wendy no vol sentir-ne parlar: no se'n pensa anar mai de casa seva! I així esclata la guerra. La Wendy vol convèncer els seus pares que casa seva és un paradís, mentre que la Marine els vol fer creure que és un autèntic infern.

21:05 Avatar: l'últim mestre de l'aire - Malsons de nit, al.lucinacions de dia
tancar

Malsons de nit, al.lucinacions de dia

Avui és la vigília de l'eclipsi solar. Durant uns instants, el Sol quedarà completament tapat per la Lluna i els mestres del foc perdran el seu domini. Serà el dia perfecte per atacar la Nació del Foc: el dia del Sol Negre. L'Aang sempre ha sabut que s'hauria d'enfrontar al Senyor del Foc... Ara sap que ho haurà de fer tot sol.

21:32 El detectiu Conan - El punt cec de l'emprovador (2a part)
tancar

El punt cec de l'emprovador (2a part)

Les tres persones sospitoses d'haver assassinat la senyora Sashihara a l'emprovador d'una botiga de roba són: la dependenta Reia Nanbu; l'assistenta de la víctima, Ayami Yamaki; i una dona amb qui la víctima havia tingut una discussió dies abans, Tomoyo Nitsuka. En Conan descobrirà quina de les tres és l'assassina, i a més recordarà de què coneixia la Masumi Sera, gràcies a un comentari que ella fa i que demostra que va dir una mentida.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:17 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

06:39 ONZE Estiu
07:50 Actius - Manuel Craviotto, nissaga de piragüistes
tancar

Manuel Craviotto, nissaga de piragüistes

El cognom Craviotto està especialment lligat al piragüisme i a la ciutat de Lleida, on té les seves arrels Saül Craviotto, l'esportista català amb millor palmarès olímpic. El Saül és el més destacat d'una família apassionada pel piragüisme i on tothom suma èxits: el seu pare Manuel és campió mundial.

08:00 Programes Externs Esports - Solo in Papua
09:15 Programes Externs Esports - NBA: Grans anotacions de Giannis Antetokounmpo aquesta temporada
09:19 Zona zàping
09:54 Collita pròpia - Formatges i làctics
tancar

Formatges i làctics

Lídia Heredia i Francesc Mauri descobreixen el ressorgir dels formatges artesans, a la Fundació Alicia provarem l'almadroc, una salsa de formatge del receptari medieval català i en Xuriguera i Faixedas aniran a Montserrat a comprar mató.

10:46 Thalassa - UN VIATGE PEL MEDITERRANI
11:04 Obrint plaça - Fer-se gran
tancar

Fer-se gran

En aquest capítol abordem el pas del temps. Ho fem amb la història de l'Amaia, dels Minyons de Terrassa, que després de trenta anys d'activitat castellera ha baixat molt la seva dedicació per raons de rendiment físic i de plantejament vital. També reflexionarem amb el músic Albert Guinovart com han d'encarar els artistes el final de la seva carrera. I amb l'ajuda d'una psicòloga del Centre d'Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat analitzarem com els esportistes d'elit han d'acceptar que la seva carrera s'acaba. I finalment els dos presentadors, amb l'ajuda d'una maquilladora, respondran una pregunta: quin aspecte tindré d'aquí trenta anys?

11:28 Obrint plaça - La seguretat
tancar

La seguretat

La seguretat és un aspecte fonamental quan es fan castells. Parlarem de les mesures que cal prendre a l'hora d'assajar i d'actuar amb el metge de la Coordinadora de Colles Castelleres i membre de la colla Marrecs de Salt, Daniel Castillo. Amb l'alpinista Ferran Latorre, compartirem una jornada d'escalada i parlarem de com tenir clares les mesures de seguretat permet, arriba el moment, assumir riscos per assolir l'objectiu. I els dos presentadors es proposaran fer una activitat que no admet cap mena d'error de seguretat: el pònting.

11:53 Bèsties - El rat-penat
tancar

El rat-penat

EIs ratpenats són els mamífers més desconeguts de tots. Només a Catalunya, n'hi viuen una trentena d'espècies, i tot sovint se'n descobreix alguna de nova. Seguirem els passos deIs biòlegs que es dediquen a estudiar-los, coneixerem com és la seva vida secreta a la foscor de les coves i tindrem a la ma el ratpenat de cua Ilarga, l'espècie més gran del país, que arriba a fer mig metre d'envergadura alar.

12:19 Karakia - Ola i Abi (Ondo) / Soren (Vendsyssel)
tancar

Ola i Abi (Ondo) / Soren (Vendsyssel)

L'Abi i l'Ola pertanyen al poble ioruba, un dels més importants que hi ha entre la gran diversitat de cultures que hi ha a Nigèria. Ara viuen a Martorell, una ciutat industrial que recorda el creixement urbà que aquell país va tenir, la dècada dels 60, amb el descobriment del petroli. Tots dos amics han coincidit a la Universitat de Barcelona amb la idea d'ampliar el seu currículum acadèmic. No perden però, en cap moment, la connexió amb les arrels del seu poble, situat a l'estat d'Ondo, al sud-oest de Nigèria. El pollastre, la carn de vedella i de porc, el bacallà o el verat, els igbi, que són uns cargols gegants; l'oli de palma, les llavors de meló, l'arròs, els espinacs, la farina de nyam... s'ajunten a les cassoles per construir plats de gustos intensos.

Fa molts anys que en Søren viu a Catalunya i s'ha empeltat ja de la cultura del país. Pel que sembla, no li va costar gaire; els danesos tenen fama de ser més oberts que la resta d'escandinaus. Malgrat la bona adaptació, té molt present el seu propi bagatge, que inclou el vendelbomål, un dialecte que només es parla a Vendsyssel, la seva regió al nord-oest de la península de Jutlàndia i que, malauradament, s'està perdent. L'Æblefesk, un entrant de cansalada, ceba i poma, i el Flæskesteg, porc rostit amb salsa i amanida de cogombre, conformen el menú del dinar que ha volgut oferir a uns amics i que és típic de Nadal a Løkken, el seu poble. No s'hi val a oblidar els Æbleskiver, uns bunyols que sembla que ja eren coneguts pels vikings.

12:55 No tenim vergonya - NTV Esports 8
13:23 ONZE Estiu
14:34 Actius - Manuel Craviotto, nissaga de piragüistes
tancar

Manuel Craviotto, nissaga de piragüistes

El cognom Craviotto està especialment lligat al piragüisme i a la ciutat de Lleida, on té les seves arrels Saül Craviotto, l'esportista català amb millor palmarès olímpic. El Saül és el més destacat d'una família apassionada pel piragüisme i on tothom suma èxits: el seu pare Manuel és campió mundial.

14:45 Bàsquet 3x3 - Bàsquet 3x3: Tarragona
15:23 Programes Externs Esports - NBA: Best Play from every team 2020
15:34 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

15:56 Rutes per Euskal Herria - Travessant Atxondo al peu de L'Anboto
tancar

Travessant Atxondo al peu de L'Anboto

A la comarca del Duranguesat s'oculta un dels racons més secrets de Biscaia: l'estreta vall d'Atxondo, un corredor natural que penetra cap al sud per acabar estavellant-se contra la muralla de pedra del mont Anboto. Els homes i dones d'aquesta comarca han fet servir des de fa segles els camins que s'amaguen al bosc com a drecera per arribar a terres alabeses. El traçat d'un antic tren i un camí de mules ens portaran fins a la vall d'Aramaio travessant Atxondo al peu de l'Anboto.

16:22 Rutes per Euskal Herria - Voltant per Vitòria
tancar

Voltant per Vitòria

Vitòria s'enrosca, com la llana en una troca, al voltant d'un turó. Recorrent els seus passatges més secrets penetrarem en el mateix cor de la ciutat després de perforar moltes capes de la seva història. Perquè Vitòria és un laberint de miralls on el passat es reflecteix en el present i ens fa perdre en el temps. Explorarem edificis, carrers i places i desxifrarem tots els enigmes d'una ciutat fascinant tot voltant per Vitòria.

16:47 Xarxa Natura - Gavarres
tancar

Gavarres

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

16:52 Xarxa Natura - Guilleries
tancar

Guilleries

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

16:59 L'odissea del menjar - El pa, el gust de l'esperit
tancar

El pa, el gust de l'esperit

En aquest episodi el protagonista és el pa, un aliment bàsic de la humanitat que, per la seva relativa facilitat de preparació i un cost assequible, ens ha acompanyat al llarg de tota la nostra història. El pa és possiblement l'aliment amb més significació religiosa, des del pa àzim dels jueus fins al pa de l'eucaristia cristiana. A través de les diverses èpoques i regions del món, farem un recorregut per la història del pa, un aliment del cos i també de l'esperit.

17:58 Programes Externs Esports - Afrontant les onades cap.14
18:19 Zona zàping
18:55 Futbol: pretemporada R.C.D. Espanyol - RCD Espanyol-Granada CF
tancar

RCD Espanyol-Granada CF

Os Belenenses - RCD Espanyol

19:54 Zona UFEC
20:01 Futbol: pretemporada R.C.D. Espanyol - RCD Espanyol-Granada CF
tancar

RCD Espanyol-Granada CF

Os Belenenses - RCD Espanyol

20:58 Tennis ATP 2021 - Torneig Atlanta
22:30 Zona UFEC
22:37 Actius - Els mestres del patí de vela
tancar

Els mestres del patí de vela

El patí de vela, o patí català, és una embarcació tipus catamarà, sense orsa ni timó. El navegant en fa les funcions, jugant amb la posició i el pes del cos. Es tracta d'un tipus de navegació, amb una llarga tradició a Catalunya.

23:00 ONZE Estiu
00:05 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:28 Futbol: pretemporada R.C.D. Espanyol - RCD Espanyol-Granada CF
tancar

RCD Espanyol-Granada CF

Os Belenenses - RCD Espanyol

02:10 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:33 ONZE Estiu
03:39 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

04:03 Zona UFEC
04:14 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

04:36 Speedway - Speedway Praga Round 2
05:25 Programes Externs Esports - Hempel World Cup Series Medemblik