TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
08:00 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia. Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

12:01 12 - 14
13:54 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
16:00 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

En Valentí fa tard al preoperatori i l'Andreu truca a l'Esther, que no en sap res. L'acaba trobant i el vol convèncer d'anar a l'hospital. La Gemma s'organitza l'agenda per poder passar el màxim temps possible amb l'Octavi quan arribi a Barcelona. A l'hora de la veritat, els que tornen són la Carla i en Virgili. L'Octavi li reserva una sorpresa. En Jordi demana a la Sílvia algunes fotos i records, perquè ho ha perdut tot. Ella li reconeix que té problemes amb en Fèlix i que li està muntant un sopar romàntic. A la nit, ell, que està fet un mar de dubtes, no s'hi presenta. En Jordi cuida en Quim, que tem que hagi perdut definitivament la Cati. Ella es presenta al pis i descobreix que en Jordi hi està vivint.

16:40 Tot es mou
20:15 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre. El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta. Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Marc Giró, Joan Grivé i Àlex Martínez, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:15 Polònia - + info
tancar

+ info

Avui, a les 21.55, últim capítol de la temporada de l'espai de sàtira política "Polònia". Quim Torra (Ivan Labanda) anirà fins a Madrid per plantar cara a Pedro Sánchez (Pep Plaza) a ritme de la cançó "Con altura", l'últim èxit de Rosalía. Albert Rivera (Ivan Labanda) està gelós de Manuel Valls (David Marcé), perquè els empresaris de Madrid ara a ell ja ni se'l miren. S'estrenaran dos personatges: Javier Nart (Queco Novell) i Toni Roldán (Xavi Serrano), que debuten en l'últim programa de la temporada, per anunciar la seva dimissió de Ciutadans. Mentrestant, a la seu d'Esquerra, Ernest Maragall (Queco Novell), Elisenda Alamany (Lara Díez), Gabriel Rufián (Ivan Labanda) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) valoraran l'última oferta del govern del PSOE. Artur Mas (David Marcé) i Carles Puigdemont (Queco Novell) buscaran la fórmula per unir el millor de cadascú i refundar Convergència per enèsima vegada. El referèndum de l'1 d'octubre va deixar moltes víctimes, però hi ha un grup del qual ningú parla i que seran els protagonistes del "Sense ficció" de la setmana: els independentistes que es van despistar i no van anar a votar. Tomàs Molina (David Olivares) donarà consells per saber com cal afrontar les altes temperatures. Finalment, Quim Torra (Ivan Labanda) i Meritxell Budó (Mireia Portas) faran un balanç de la temporada abans de començar les vacances d'estiu. I, per celebrar-ho, la millor idea ha estat preparar un gag a la platja en plena onada de calor. Per sort, amb poca roba i molta rumba.

22:56 Persona Infiltrada - Júlia Creus i Adrian Grosser
tancar

Júlia Creus i Adrian Grosser

La Júlia Creus i l'Adrian Grösser seran els convidats de l'últim programa de la temporada de "Persona infiltrada". Els dos populars actors de la sèrie "Merlí" formaran una parella de detectius per intentar resoldre el misteri que els plantejarà una família nombrosa del barri de Sant Antoni de Barcelona. El fet de ser dos afavorirà que puguin copsar moltes coses i que puguin estar pendents de més detalls; però, alhora, els obligarà a posar-se d'acord constantment en les seves conclusions. Per trobar la persona infiltrada hauran de treballar en equip i escorcollar la casa, interrogar la família i sotmetre-la a diferents proves. Al final de la jornada, la Júlia i l'Adrian hauran d'assenyalar un dels membres de la família. Si encerten qui és la persona infiltrada, un espectador s'endurà els 5.000 ?, per sorteig. Però si la família aconsegueix enredar-los, seran ells i la persona infiltrada els qui es quedaran el premi del programa.

23:58 Més 324
00:33 Notícies 3/24
00:58 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
21:57 La gent normal - Presoners de la nostra imatge?
tancar

Presoners de la nostra imatge?

Vivim massa pendents de la nostra imatge? Existeix la dictadura de la imatge? Com ens condicionen les convencions socials? Sabem envellir? El retoc fotogràfic està tan estès com sembla? Com altera la relació amb el propi cos? Els quatre convidats d'avui són l'actriu i poeta Estel Solé, l'exmodel Patricia Soley Beltran, autora del llibre ¡Divinas!: modelos, poder y mentiras, el cirurgià de la Clínica Planas Juan Luis Muñoz del Olmo i la Lídia, la mare d'una jove amb problemes de trastorn alimentari. Cadascun d'ells aporta la seva experiència en relació amb la manera com vivim la nostra pròpia imatge i com condiciona, per exemple, per a algunes feines, com explica la de l'actriu Estel Solé "vaig fer un càsting a Madrid i em va trucar la meva representant per dir-me: els has agradat molt, però el productor diu que no estàs prou bona. I això altera del tot la relació que tens amb el teu propi cos". Per la seva part, la model Soley Bertran analitza des de la seva nova condició de sociòloga el concepte de perfecció, percepció que també gestiona el Dr. del Olmo a cada primera visita d'un nou pacient de cirurgia plàstica. I descobrirem com el retoc fotogràfic és una eina d'ús diari en les redaccions de les revistes de moda i paper couché. El cas colpidor de la Lídia, a qui acompanyarem en una de les visites al centre on viu la seva filla Nàdia, que fa teràpia de grup amb altres adolescents, completa aquest capítol de La gent normal. "Arribes a extrems de pegar els teus pares perquè et posen un plat de menjar al davant. Et pares a pensar-ho i dius: què estic fent?", confessa una de les joves.

22:24 La gent normal - Començar de nou
tancar

Començar de nou

Com reaccionem davant d'un canvi dràstic en la nostra vida? La pèrdua d'un familiar, un mal diagnòstic o també situacions menys dramàtiques com la pèrdua d'un lloc de treball poden desestabilitzar-nos. Com ens en sortim? Un punt d'inflexió a la vida a causa d'una vivència concreta. Cada un dels convidats explica les eines amb què ha tirat endavant, començant per l'exentrenador del Barça d'handbol, campió europeu, Xesco Espar, que un dia, de cop i volta, es va trobar sense feina, amb la sensació que els seus èxits no valien res. Autor del llibre "Jugar con el corazón", reflexiona sobre l'èxit i el fracàs: "Jo, en el passat, he fet un equip campió d'Europa. Jo, en el passat, he tingut una família. Jo he creat coses molt importants. Quan tu t'adones de la quantitat de coses que has fet pots somiar i dir 'ara ho tornaré a fer, per què no'. El perill que hi ha en aquests casos és d'encongir-te." Una situació que comparteix la Mar, tot i que en una situació molt diferent: un càncer, a partir del qual perd la feina i la parella. "Em vaig sentir sola enmig d'un oceà", però va trobar la sortida i la motivació en l'esport. De les coses importants de la vida, de la perspectiva i l'ordre de les prioritats, de com canvien en una situació de daltabaix, en parlem també amb l'Albert, que va perdre una filla. Però què és perdre-ho tot? Per alguns és una feina en un moment determinat, per altres, la salut, una persona estimada, però també potser, perdre una extremitat en un accident o, com descriu un altre dels convidats, l'il·lustrador Miquel Fuster, que va viure quinze anys al carrer, per ell, "el pitjor ha estat perdre el temps".

22:49 Inèdits - Inèdits - J. V. Foix
tancar

Inèdits - J. V. Foix

Material inèdit del personatge: Josep Vicenç Foix

00:09 Flames a la fosca - Flames a la fosca
tancar

Flames a la fosca

Aquest documental és un retrat indagador en la vida i obra desconeguda del poeta Bartomeu Rosselló-Pòrcel Mort als 24 anys de tuberculosi, ha esdevingut un mite pel que va donar de si la seva personalitat extraordinària en un temps tan curt

01:04 La gent normal - Presoners de la nostra imatge?
tancar

Presoners de la nostra imatge?

Vivim massa pendents de la nostra imatge? Existeix la dictadura de la imatge? Com ens condicionen les convencions socials? Sabem envellir? El retoc fotogràfic està tan estès com sembla? Com altera la relació amb el propi cos? Els quatre convidats d'avui són l'actriu i poeta Estel Solé, l'exmodel Patricia Soley Beltran, autora del llibre ¡Divinas!: modelos, poder y mentiras, el cirurgià de la Clínica Planas Juan Luis Muñoz del Olmo i la Lídia, la mare d'una jove amb problemes de trastorn alimentari. Cadascun d'ells aporta la seva experiència en relació amb la manera com vivim la nostra pròpia imatge i com condiciona, per exemple, per a algunes feines, com explica la de l'actriu Estel Solé "vaig fer un càsting a Madrid i em va trucar la meva representant per dir-me: els has agradat molt, però el productor diu que no estàs prou bona. I això altera del tot la relació que tens amb el teu propi cos". Per la seva part, la model Soley Bertran analitza des de la seva nova condició de sociòloga el concepte de perfecció, percepció que també gestiona el Dr. del Olmo a cada primera visita d'un nou pacient de cirurgia plàstica. I descobrirem com el retoc fotogràfic és una eina d'ús diari en les redaccions de les revistes de moda i paper couché. El cas colpidor de la Lídia, a qui acompanyarem en una de les visites al centre on viu la seva filla Nàdia, que fa teràpia de grup amb altres adolescents, completa aquest capítol de La gent normal. "Arribes a extrems de pegar els teus pares perquè et posen un plat de menjar al davant. Et pares a pensar-ho i dius: què estic fent?", confessa una de les joves.

01:29 La gent normal - Començar de nou
tancar

Començar de nou

Com reaccionem davant d'un canvi dràstic en la nostra vida? La pèrdua d'un familiar, un mal diagnòstic o també situacions menys dramàtiques com la pèrdua d'un lloc de treball poden desestabilitzar-nos. Com ens en sortim? Un punt d'inflexió a la vida a causa d'una vivència concreta. Cada un dels convidats explica les eines amb què ha tirat endavant, començant per l'exentrenador del Barça d'handbol, campió europeu, Xesco Espar, que un dia, de cop i volta, es va trobar sense feina, amb la sensació que els seus èxits no valien res. Autor del llibre "Jugar con el corazón", reflexiona sobre l'èxit i el fracàs: "Jo, en el passat, he fet un equip campió d'Europa. Jo, en el passat, he tingut una família. Jo he creat coses molt importants. Quan tu t'adones de la quantitat de coses que has fet pots somiar i dir 'ara ho tornaré a fer, per què no'. El perill que hi ha en aquests casos és d'encongir-te." Una situació que comparteix la Mar, tot i que en una situació molt diferent: un càncer, a partir del qual perd la feina i la parella. "Em vaig sentir sola enmig d'un oceà", però va trobar la sortida i la motivació en l'esport. De les coses importants de la vida, de la perspectiva i l'ordre de les prioritats, de com canvien en una situació de daltabaix, en parlem també amb l'Albert, que va perdre una filla. Però què és perdre-ho tot? Per alguns és una feina en un moment determinat, per altres, la salut, una persona estimada, però també potser, perdre una extremitat en un accident o, com descriu un altre dels convidats, l'il·lustrador Miquel Fuster, que va viure quinze anys al carrer, per ell, "el pitjor ha estat perdre el temps".

01:54 Inèdits - Inèdits - J. V. Foix
tancar

Inèdits - J. V. Foix

Material inèdit del personatge: Josep Vicenç Foix

03:10 La gent normal - Presoners de la nostra imatge?
tancar

Presoners de la nostra imatge?

Vivim massa pendents de la nostra imatge? Existeix la dictadura de la imatge? Com ens condicionen les convencions socials? Sabem envellir? El retoc fotogràfic està tan estès com sembla? Com altera la relació amb el propi cos? Els quatre convidats d'avui són l'actriu i poeta Estel Solé, l'exmodel Patricia Soley Beltran, autora del llibre ¡Divinas!: modelos, poder y mentiras, el cirurgià de la Clínica Planas Juan Luis Muñoz del Olmo i la Lídia, la mare d'una jove amb problemes de trastorn alimentari. Cadascun d'ells aporta la seva experiència en relació amb la manera com vivim la nostra pròpia imatge i com condiciona, per exemple, per a algunes feines, com explica la de l'actriu Estel Solé "vaig fer un càsting a Madrid i em va trucar la meva representant per dir-me: els has agradat molt, però el productor diu que no estàs prou bona. I això altera del tot la relació que tens amb el teu propi cos". Per la seva part, la model Soley Bertran analitza des de la seva nova condició de sociòloga el concepte de perfecció, percepció que també gestiona el Dr. del Olmo a cada primera visita d'un nou pacient de cirurgia plàstica. I descobrirem com el retoc fotogràfic és una eina d'ús diari en les redaccions de les revistes de moda i paper couché. El cas colpidor de la Lídia, a qui acompanyarem en una de les visites al centre on viu la seva filla Nàdia, que fa teràpia de grup amb altres adolescents, completa aquest capítol de La gent normal. "Arribes a extrems de pegar els teus pares perquè et posen un plat de menjar al davant. Et pares a pensar-ho i dius: què estic fent?", confessa una de les joves.

03:34 La gent normal - Començar de nou
tancar

Començar de nou

Com reaccionem davant d'un canvi dràstic en la nostra vida? La pèrdua d'un familiar, un mal diagnòstic o també situacions menys dramàtiques com la pèrdua d'un lloc de treball poden desestabilitzar-nos. Com ens en sortim? Un punt d'inflexió a la vida a causa d'una vivència concreta. Cada un dels convidats explica les eines amb què ha tirat endavant, començant per l'exentrenador del Barça d'handbol, campió europeu, Xesco Espar, que un dia, de cop i volta, es va trobar sense feina, amb la sensació que els seus èxits no valien res. Autor del llibre "Jugar con el corazón", reflexiona sobre l'èxit i el fracàs: "Jo, en el passat, he fet un equip campió d'Europa. Jo, en el passat, he tingut una família. Jo he creat coses molt importants. Quan tu t'adones de la quantitat de coses que has fet pots somiar i dir 'ara ho tornaré a fer, per què no'. El perill que hi ha en aquests casos és d'encongir-te." Una situació que comparteix la Mar, tot i que en una situació molt diferent: un càncer, a partir del qual perd la feina i la parella. "Em vaig sentir sola enmig d'un oceà", però va trobar la sortida i la motivació en l'esport. De les coses importants de la vida, de la perspectiva i l'ordre de les prioritats, de com canvien en una situació de daltabaix, en parlem també amb l'Albert, que va perdre una filla. Però què és perdre-ho tot? Per alguns és una feina en un moment determinat, per altres, la salut, una persona estimada, però també potser, perdre una extremitat en un accident o, com descriu un altre dels convidats, l'il·lustrador Miquel Fuster, que va viure quinze anys al carrer, per ell, "el pitjor ha estat perdre el temps".

03:59 Inèdits - Inèdits - J. V. Foix
tancar

Inèdits - J. V. Foix

Material inèdit del personatge: Josep Vicenç Foix

05:15 Els sabors d'Europa - La vall del Gail de la Caríntia austríaca
tancar

La vall del Gail de la Caríntia austríaca

A l'episodi d'avui recorrerem la vall del Gail situada a la Caríntia austríaca, una regió fronterera marcada per l'anar i venir dels seus habitants i la proximitat a altres cultures. Amb el presentador Lojze Wieser coneixerem una cooperativa de pagesos que s'ha proposat revalorar els productes tradicionals. Parlarem amb mestresses de casa, artistes i forneres, creuarem la frontera a peu i descobrirem secrets culinaris a totes dues bandes dels Alps.

05:45 Xarxa Natura - Aiguabarreig
tancar

Aiguabarreig

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

05:50 Videoclips catalans - Carlos Sadness - Te quiero un poco
05:54 Videoclips catalans - Fetus - Les mussaranyes
05:56 Videoclips catalans - Pau Vallvé - Antiherois
Progrmació BD ....
06:00 Papawa - Ovni Papawa
tancar

Ovni Papawa

Si ets un extraterrestre invasor el teu somni és dominar l'univers. Si ets aplicat, has jugat prou a les maquinetes i segueixes les instruccions del manual del bon invasor, no tindràs cap problema. A no ser que siguis un inútil, hagis decidit començar l'entrenament per la petita i inhabitada, Illa de Papawa i t'enfrontis amb els illencs més perillosos¿ que poden acabar envaint el teu planeta i abduint-te.

06:07 Papawa - Disco Papawa
tancar

Disco Papawa

¿Somies amb ser el top dancer de la disco més actual? Mous els peus fins i tot amb les llums vermelles dels semàfors? Vine a Disco Papawa...La música més trepidant, gogos monstruosament exòtiques, els millors DJs i... Una impressionant troupe d'illencs incansables i super-fashion, que volen trobar i premiar el ball més atrevit i la música més original..! Tingui ritme o no.

06:18 Doraemon - Visita als còmics de la Geganteta / L'aparell del temps
tancar

Visita als còmics de la Geganteta / L'aparell del temps

Com que sap que a en Nobita li agraden els còmics, en Gegant li demana que doni un cop d'ull al que la seva germana vol enviar a un concurs. Finalment, i gràcies a un invent d'en Doraemon, acaben dins del còmic de la Jaiko. La colla ha d'anar d'excursió i en Nobita i en Suneo fan una agosarada aposta sobre el temps que farà l'endemà. Per guanyar-la en Nobita demana ajuda a en Doraemon.

06:42 Doraemon - El caramel musical / La llanterna de l'origen
tancar

El caramel musical / La llanterna de l'origen

En Doraemon li ensenya a en Nobita com grava veus amb la màquina de caramels per cantar. En Nobita li agafa l'invent i acaba convidant a la força tots els nens del barri a un concert d'en Gegant. En Suneo i en Gegant es burlen d'en Nobita perquè no sap que el paper procedeix dels arbres. En Doraemon li deixa un invent que mostra els objectes tal com eren en el seu origen.

07:06 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i el Dr. Jekyll i Mr. Hyde
tancar

Les Tres Bessones i el Dr. Jekyll i Mr. Hyde

L'Avorrida ha castigat les Bessones al carrers foscos i emboirats del Londres del segle XIX. Allà coneixen el Dr. Jekyll, que les agafa d'ajudants per al seu laboratori. Però no estan soles: a la mateixa casa hi viu Mr. Hyde, un personatge misteriós i d'aspecte horripilant que surt de casa cada nit¿ Elles intenten descobrir qui és, però la seva identitat és el secret més ben guardat del Dr. Jekyll¿

07:30 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i Agatha Christie
tancar

Les Tres Bessones i Agatha Christie

Gràcies a l'Avorrida, les Bessones coneixen Agatha Christie, la famosa escriptora de novel·les de misteri, viatjant en el tren més luxós, l'Orient Express. Mentre el tren és dins d'un túnel, a l'escriptora li roben el manuscrit d'una novel·la que acaba d'escriure. Les nenes interrogaran els sospitosos i, després d'investigar el cas, arribaran a una conclusió sorprenent¿

07:54 Dinotren - Soc un T. Rex!
tancar

Soc un T. Rex!

El Buddy i la Tiny viatgen amb el Dinotren amb la seva mare i li demanen per anar a veure la senyora Giganotosaure, que està en un altre vagó. El Buddy es pensa que ell potser també és un giganotosaure, perquè comparteix alguns trets amb la senyora. Però arriben a la conclusió que no ho és. Llavors la mare els proposa als nens baixar a l'estació de Vila-rex i allà coneixen els tiranosaures.

08:06 Dinotren - Les dents del T. Rex
tancar

Les dents del T. Rex

Els dinosaures juguen a la xarranca i, de cop i volta, al Buddy li cau una dent i s'espanta una mica. Quan li pregunta a la seva mare per què li ha caigut, ella li diu que no ho sap, perquè és d'una altra espècie, i decideix que portarà el Buddy a Vila-rex. Agafen el tren i van a visitar la Delores Tiranosaure, i gràcies a ella sabran per què els cauen les dents, als tiranosaures.

08:20 Mya Go - Mya Go va a la platja
tancar

Mya Go va a la platja

És cap de setmana al poble de Cadadia i la família Go se'n va a la platja. Al febrer hi fa força fred, a la platja, però al Papa Go li encanta tenir-la tota per ell! Després de jugar i de passar-ho bé toca tornar a casa, però on són les claus del cotxe? El Papa Go les busca per tot arreu amb l'ajuda de la Mya Go.

08:25 Mya Go - Mya Go fa les maletes
tancar

Mya Go fa les maletes

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia i la família Go es prepara per anar de vacances. Llàstima que hi ha un membre de la família que no li fa cap gràcia!I és que el pobre Sammy no vol deixar la seva Excavadora! Trobarà espai a la maleta la Mama Goper l'Excavadora? Quan la família Go està a punt, arriba el moment de cantar la cançó de les vacances!

08:30 Mya Go - Mya Go se'n va al mar
tancar

Mya Go se'n va al mar

Fa nit de tempesta al poble de Cadadia i els trons no deixen dormir el Sammy. La Mya Go sap com fer-ho per ajudar el seu germanet a dormir. En la seva aventura imaginària per un mar ple d'onades gegants, la capitana Mya Go salpa a la recerca d'un tresor amagat. Aconseguirà la Mya ajudar el Sammy Go a dormir amb la seva aventura pirata? Arrr!

08:35 El Mic i els seus amics - El lloc secret
tancar

El lloc secret

El Mic i els seus amics tenen un lloc secret per amagar-se. Està fet de branques i quan s'hi fiquen, han de parlar ben fluix perquè no els trobi ningú.

09:01 Els Mini Ninges - L'odissea de la nau Ninja
tancar

L'odissea de la nau Ninja

Durant un exercici de camuflatge, el Hiro intenta el seu encanteri d'invisibilitat, però un seguit de boles de foc desamarren la nau ninja i l'envien riu avall cap a la cascada. El Shun i la Kunoichi fan tot el que poden per aturar-la, però és gairebé impossible evitar la catàstrofe. El Hiro, la Suzume i el Futo són els únics que els poden ajudar, però la nau avança de manera irremissible cap a la cascada.

09:12 Els Mini Ninges - Ninja de laboratori
tancar

Ninja de laboratori

L'Ashida està construint un túnel per connectar la sala de forja dels samurais amb la seva fortalesa, i està destrossant tot el bosc. El Mestre Ninja envia el Hiro, la Suzume i el Futo a aturar la Shoko, però aquesta vegada el Shun s'afegeix a la missió. El Hiro no hi està gaire d'acord, perquè diu que només és una rata de laboratori, però aviat descobrirà que un cavall, per galopar, necessita les quatre peülles.

09:23 Els Mini Ninges - L'arròs és pels ocells
tancar

L'arròs és pels ocells

Quan el Mestre Ninja descobreix que el senyor Ashida està robant l'arròs de la gent del poblat, decideix enviar el Hiro, la Suzume i el Futo a parar els peus a la Shoko. Un descuit dels Mini Ninges podria fer que la malvada Shoko descobrís on tenen el refugi secret, però, gràcies a una idea genial del Futo, els nostres amics tindran una segona oportunitat per esmenar el seu error.

09:33 Els Mini Ninges - Ninges contra lladres
tancar

Ninges contra lladres

El Hiro, la Suzume i el Futo ensopeguen amb una colla de mones que els roben el quimono, la flauta i la maça respectivament. La guineu les persegueix, però tenen la mala sort d'acabar en poder de la Shoko, que les tanca dins d'una gàbia. Els Mini Ninges se les hauran d'empescar per salvar-les, però sense les seves armes, és a dir, sense la seva màgia.

09:45 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - Dolça canya de sucre
tancar

Dolça canya de sucre

Per culpa de la calor que fa, el Vick no té esma per res. A la tele expliquen que per animar-se és bo beure coses ensucrades. El remei li va tan bé, que es proposa plantar canya de sucre perquè no n'hi falta mai, i enreda els germans ossos i el Herbert perquè l'ajudin a plantar-ne.

09:56 Els bons ossos bruns: Un estiu "solprenent" - La barbacoa del Vick
tancar

La barbacoa del Vick

El Vick té una altra de les seves brillants idees per guanyar diners: muntar una barbacoa ambulant per vendre menjar al carrer. Però un inspector de sanitat li anirà al darrere per demanar-li tots els permisos que necessita i per comprovar que el menjar està en bon estat.

10:11 En Grizzy i els Lèmmings - Ós tancac amb pany i clau
tancar

Ós tancac amb pany i clau

En Grizzy guarda el menjar dins la nova caixa forta a prova de lladres, ja que no vol compartir-lo amb els lèmmings. L'os es diverteix observant com els rosegadors intenten obrir-la en va, fins que s'adona que el cordill amb la clau que té al coll no és tan resistent com creia.

10:18 En Grizzy i els Lèmmings - Melancolia pels lèmmings
tancar

Melancolia pels lèmmings

En Grizzy està impressionat amb l'espectacle de màgia que ha vist per la tele, en el qual transformen una perdiu en un ram de flors. L'os decideix intentar-ho amb els lèmmings, que l'exasperen amb els seus continus jocs, per desfer-se'n una vegada per totes... I sembla que funciona!

10:24 En Grizzy i els Lèmmings - Lèmmings hivernals
tancar

Lèmmings hivernals

Un Grizzy molt acalorat veu un anunci de gelats i li venen ganes de prendre'n un. Malauradament, els lèmmings ja els han agafat tots del congelador del garatge per construir una pista de neu de gelat de maduixa i vainilla. Però en Grizzy no està disposat que el gelat que tant li ve de gust acabi a terra!

10:32 En Grizzy i els Lèmmings - Ós augmentat
tancar

Ós augmentat

Els lèmmings han descobert un joc nou totalment diferent: un programa de realitat augmentada a la tauleta del guarda forestal. Els rosegadors s'han de moure per la cabana mirant la pantalla de la tauleta, on apareixen obstacles com si fossin a la cabana. En Grizzy, però, els la pren i es torna addicte al joc de pesca de salmons.

10:38 En Grizzy i els Lèmmings - Lèmmings sota pressió
tancar

Lèmmings sota pressió

L'únic que hi ha per menjar a la cabana del guarda forestal és un formidable exemplar de salmó... que no es pot menjar, perquè és dins d'un bloc de gel. En Grizzy està famolenc i decideix desfer el gel amb l'eixugador. Resulta, però, que els lèmmings ja el fan servir com a coet dins del sistema de canonades.

10:48 En Grizzy i els Lèmmings - Lèmmings en òrbita
tancar

Lèmmings en òrbita

Els lèmmings han desenterrat una capsa plena de fonts lluminoses d'aniversari que deixen anar una ràfega de llum. Als rosegadors, els encanta cavalcar els focs artificials com si fossin coets i fer voltes en totes direccions! Aquest joc nou, però, no és gaire compatible amb la migdiada d'un os.

10:55 En Grizzy i els Lèmmings - Un ós rastrejador
tancar

Un ós rastrejador

Els lèmmings han robat l'últim pot de crema de xocolata d'en Grizzy i ara s'han amagat per menjar-se'l. En Grizzy entrena un os rentador, que té un sentit de l'olfacte tan desenvolupat com el d'un gos tofoner, perquè el guiï fins a la crema de xocolata.

11:02 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Els orígens (2a part)
tancar

Els orígens (2a part)

Com a continuació de l'episodi anterior, en aquest acabarem d'aclarir tots els dubtes que teníem sobre l'origen dels superpoders de Ladybug i el Gat Noir. Descobrirem un personatge nou, el mestre Fu, que va ser l'encarregat de triar dos adolescents capaços de gestionar els poders dels akumes i sortir en defensa dels ciutadans de París contra les forces obscures del malvat Esfinx.

11:23 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - La Princesa Fragància
tancar

La Princesa Fragància

La Rose, una companya de classe de la Marinette, és una fervent admiradora del príncep Ali, del regne de Kowar, que està de visita a París, i intenta posar-se en contacte amb ell. Però, com és habitual, la Chloé s'interposa i acapara tot el protagonisme. L'Esfinx aprofitarà el desengany i la ràbia de la Rose per aconseguir els prodigis de Ladybug i Gat Noir.

11:45 Avatar: l'últim mestre de l'aire - El món dels esperits: el solstici d'hivern (1a part)
tancar

El món dels esperits: el solstici d'hivern (1a part)

Cada vegada és més evident que l'Aang necessita un mestre de manera urgent. El camí cap al Pol Nord continua. Segons l'Aang, el monjo Gyatso li va assegurar que l'Avatar Roku l'ajudaria. En Sokka li confirma que fa més de cent anys que està mort. Com s'ho farà per parlar-hi? I per desfer-se dels monstres del món dels esperits?!

12:07 Avatar: l'últim mestre de l'aire - L'Avatar Roku: el solstici d'hivern (2a part)
tancar

L'Avatar Roku: el solstici d'hivern (2a part)

Si volen parlar amb l'esperit de l'Avatar Roku, l'antecessor de l'Aang, els nostres herois hauran d'anar al temple de l'illa de la mitja lluna. Hi ha un petit problema: hi han d'arribar abans del solstici d'hivern, moment en el qual podran posar-se en contacte amb l'esperit. Però hi ha un altre problema: el temple és a la Nació del Foc!

12:29 El detectiu Conan - El crim dels banys termals tancats (1a part)
tancar

El crim dels banys termals tancats (1a part)

El doctor Agasa ha portat l'Ai, el Conan i la colla dels Detectius Júnior a un balneari. Allà hi coincideixen amb els protagonistes i el guionista del remake d'una pel·lícula sobre un assassí a sou. L'endemà a primera hora, els nens troben el cadàver del guionista al bany de les dones. En principi, sembla que ha relliscat i s'ha donat un cop al cap. Però què hi feia, al bany de les dones?

12:51 El detectiu Conan - El crim dels banys termals tancats (2a part)
tancar

El crim dels banys termals tancats (2a part)

L'inspector Yokomizo ha reunit els tres sospitosos de la mort d'en Ganji Tetsuyama: l'actor i l'actriu protagonistes de la pel·lícula "Les termes escarlata" i l'assistent d'aquesta última. Tots tres tenen algun motiu per matar la víctima, però en Conan ja ha deduït qui és l'autor del crim. Ara només cal explicar-li els fets a l'inspector Yokomizo amb la veu del Dr. Agasa. Però l'Ayumi l'enxampa mentre parla amb el transformador de veu.

13:15 Les noves aventures de Geronimo Stilton - Cheese Raker
tancar

Cheese Raker

Els Stilton surten al mar amb el Meta-rat per ajudar la Tea a batre el rècord del món de vol nàutic, però en Martin Gala, que porta el timó, topa amb un iot de luxe que és propietat del multimilionari Hugo Grax. Malgrat la seva hospitalitat, ben aviat sospiten que en Grax amaga alguna cosa. Entren d'amagat en una habitació secreta del iot i hi descobreixen un coet amb un satèl·lit. Els Stilton hauran de descobrir quin és el pla secret d'en Grax i parar-li els peus abans que sigui massa tard.

13:38 Les noves aventures de Geronimo Stilton - La bruixa dels pantans
tancar

La bruixa dels pantans

En Geronimo rep un missatge del despatx del Clarí dels Pantans, un diari petit de Formatgiana que forma part de Geronimo Stilton Comunicació. El seu principal periodista ha deixat un missatge en vídeo i ha desaparegut. El missatge diu que està investigant la presència d'una bruixa i que ha trobat una cosa molt estranya. Els Stilton se'n van a Formatgiana a investigar i llavors desapareix una altra periodista.

14:00 L'inspector Gadget - Tempesta en una tassa de te
tancar

Tempesta en una tassa de te

L'Agència ha sabut que el MAD vol manipular la cimera per la pau entre Guatamazil del Nord i del Sud, dues nacions que no s'han posat mai d'acord en res, i, si aquesta cimera fracassa, aniran a la guerra. L'encarregat de posar pau és en Gadget, però cada acció seva fa que als dos caps d'estat els pugi més la mosca al nas. Si no es produeix un miracle, sembla que la guerra és imminent!

14:11 L'inspector Gadget - El supervigilant
tancar

El supervigilant

El professor Von Slickstein presenta el seu últim invent als membres de l'Agència: el Supervigilant, que ha d'impedir que els agents del MAD entrin a la central. Això en teoria, perquè, en plena presentació, s'hi cola el Tristan. I l'encarregat d'avaluar el Supervigilant és l'inspector Gadget, esclar. Però la Sophie li haurà de treure les castanyes del foc, com sempre, al mateix temps que li para els peus al Tristan.

14:22 Els germans Kratt - El misteri de la morsa estranya
tancar

El misteri de la morsa estranya

En Chris i en Martin estan decidits a descobrir com és que les morses són tan estrambòtiques. Ah! I si de passada en troben alguna altra característica interessant, l'Aviva la podrà integrar als Vestits de Poders Animals! Però resulta que en Zach també va darrere de les morses, i aquest cop treballa per la Donita! Quina una en deuen portar de cap, aquest parell?!

14:44 Els germans Kratt - Octopus Kratticus
tancar

Octopus Kratticus

L'Aviva ha enviat en Chris i en Martin a recuperar el Vestit de Poders Animals que han perdut en una fossa de l'Àrtic amb el Robopop, un supersubmarí inspirat en el món animal. Allà es trobaran amb el Set, un animal que d'entrada sembla una espècie de pop nova, però que ben aviat s'adonaran que té molts cops amagats. Què deu ser?!

15:06 Bola de drac Z - La destrucció d'en Bu sembla un fet
tancar

La destrucció d'en Bu sembla un fet

Després de demostrar-li al mag Babidí que ja no exerceix cap poder sobre ell, en Vegeta provoca el monstre Bu i el comença a atacar amb tota la seva potència. Els cops tomben el monstre, però no li provoquen cap ferida. Al cap d'una estona, comença a ser evident que el monstre Bu només està jugant amb en Vegeta, que tard o d'hora acabarà caient.

15:28 Bola de drac Z - En Vegeta se sacrifica per la gent que estima
tancar

En Vegeta se sacrifica per la gent que estima

En Trunks i en Son Goten aconsegueixen treure en Bu del damunt d'en Vegeta, que li diu al seu fill que es faci càrrec de la Bulma. En realitat, en Vegeta té pensat d'autodestruir-se per acabar amb el monstre Bu i salvar tota la gent que estima. Després de dir-li a en Cor Petit que s'emporti en Trunks i en Son Goten, en Vegeta es disposa al sacrifici.

15:54 Comptem amb la Paula - Agafa la pilota
tancar

Agafa la pilota

La Paula i els seus amics juguen a passar-se la pilota, però a la Guixet li costa entomar-la sense que caigui a terra. Un partit d'handbol a la selva sembla una bona oportunitat per divertir-se, però sorgeix un dubte: han de deixar jugar la Guixet i arriscar-se a perdre, o dir-li que no jugui per tenir més possibilitats de guanyar?

16:04 Comptem amb la Paula - Quan, on, qui
tancar

Quan, on, qui

Quan en Tim es vol menjar l'última galeta del pot, descobreix que ha desaparegut i al seu lloc hi ha una moneda amb la cara del senyor Tòtem. La Paula i els seus amics decideixen viatjar fins a la selva per veure què pot haver passat. Un cop allà, el senyor Tòtem els explica que el seu cistell de plàtans ha desaparegut i els demana que el trobin.

16:14 Comptem amb la Paula - Les formes de la lluna
tancar

Les formes de la lluna

La Paula i en Tim s'han adonat que la lluna no sempre es veu igual al cel. Per saber per què passa això, viatjaran a l'espai per preguntar-l'hi al seu amic astronauta. Però per poder conèixer la resposta hauran de comptar extraterrestres i meteorits i trobar una caixa amb onze boles que els serviran per saber per què la lluna canvia de forma cada dia.

16:25 Dinotren - Un coll bestial
tancar

Un coll bestial

Continua la setmana dels grans dinosaures i la família Pteranòdon surt de viatge amb el Dinotren per conèixer un altre dinosaure de grans dimensions. Aquest cop el revisor els porta a la Depressió dels Diplodocs, on coneixeran la Denise Diplodoc i on els nostres quatre exploradors de la natura tindran més d'una sorpresa.

16:37 Dinotren - L'aventura de l'Apatosaure
tancar

L'aventura de l'Apatosaure

La família Pteranòdon segueix fent les activitats de la setmana dels grans dinosaures. Avui, el revisor els porta a conèixer un altre dinosaure molt gros i molt simpàtic: l'apatosaure Apollo, que els proposa que visquin una aventura molt emocionant a la seva terra. Acompanyats per l'Apollo, els membres de la família Pteranòdon s'embarquen en la recerca de les fulles del tresor. Per trobar-les, hauran de superar tot un seguit d'obstacles.

16:49 Dinotren - L'Arnie puja al vagó plataforma
tancar

L'Arnie puja al vagó plataforma

El Buddy, la Tiny i la Sra. Pteranòdon visiten el seu amic sauròpode, l'Arnie Argentinosaurus, i el seu pare. L'Arnie ha crescut més des de que el van veure per última vegada i ara ja és massa gros per poder viatjar amb el Dinotren, però gràcies a una idea de la Tiny i el Buddy aconsegueixen que l'Arnie sigui el primer gran dinosaure a pujar al vagó més nou del Dinotren: el vagó plataforma.

17:00 El Mic i els seus amics - Jugant a fer mandonguilles
tancar

Jugant a fer mandonguilles

El Mic i en Cincsegons han trobat les boletes d'un arbre que van molt bé per fer veure que són mandonguilles. A sobre el banc, juguen a cuinetes.

17:26 Dot. - Dot, cercadora de tresors
tancar

Dot, cercadora de tresors

La Dot té una nova aplicació al mòbil per participar en un joc de geocerca de tresors i munta una expedició amb el Hal, el Guixot i la seva mare. Però al capdavall s'adonarà que el millor tresor són la família i les amistats.

17:36 Dot. - Dibuixa'm això
tancar

Dibuixa'm això

La Dot ha fet un dibuix de la seva mare per demostrar-li com l'admira i com se l'estima. Gràcies a una nova app que li ha fet la mare, i amb l'ajuda del Hal i la Ruby, el converteix en una pel·lícula d'animació en la qual la seva mare és una superheroïna.

17:46 Dot. - El mestre de l'espant 2.0
tancar

El mestre de l'espant 2.0

S'acosta la festa de Halloween i el pare de la Dot es vol erigir, com cada any, en el mestre de l'espant, per la qual cosa prepara ensurts per a tothom. Però enguany, la Dot i companyia estan disposats a tot per aconseguir que sigui el pare qui s'espanti. Per fer-ho, comptaran amb l'ajuda inestimable de l'àvia paterna de la Dot.

17:56 Bola & Bill - Orelles embruixades
tancar

Orelles embruixades

El pare del Bola s'enfada perquè el Bill li embruta la casa, i envia el seu fill a rentar el gos al saló. Allà el deixen ben net, però poc després el Bill s'adona que té les orelles adormides, i per això no pot comunicar-se ni fer totes les coses increïbles que acostuma a fer. El Bola i ell sospiten que és culpa de la perruquera, que li ha embruixat les orelles.

18:08 Bola & Bill - Cel amunt
tancar

Cel amunt

Com que el Bola voldria ser metge d'animals, el seu pare demana al veterinari que li deixi fer una estada a la clínica perquè pugui conèixer millor aquest ofici. Malgrat que no li fa gens de gràcia, el Bill l'hi acompanya. Tot va més o menys bé fins que el veterinari se n'ha d'anar perquè hi ha una urgència i deixa el Bola i el Bill al capdavant de la consulta. Llavors la cosa es complica.

18:23 Oddbods - Amic robòtic
tancar

Amic robòtic

El Slick vol un company nou que li pari més atenció de la que li paren els seus amics. Quan al robot que s'ha comprat li cau un llamp, es converteix en el seu pitjor enemic. El seu robot el boicoteja i el fa quedar malament davant dels seus amics. Podrà demostrar el Slick que el robot és el culpable de tot? O la màquina aconseguirà guanyar la batalla?

18:30 Oddbods - Zeelionari
tancar

Zeelionari

El Zee descobreix que hi ha petroli al subsòl del seu pati, i gràcies al Slick se n'adona que té la possibilitat de fer-se ric. Com afectaran els diners al Zee? Deixarà de ser amic dels seus veïns pobres?

18:37 Oddbods - El Fuse fuig
tancar

El Fuse fuig

El Fuse té massa mal geni i, avergonyit per enrabiar-se massa sovint, decideix fingir que ha marxat del veïnat i adoptar la identitat d'algú amb un caràcter menys fort. Ràpidament, els seus veïns se'n adonen que el nou inquilí és molt amable i amigable. El Fuse no triga en veure que fingir ser una altra persona no et converteix en algú diferent, i haurà d'esforçar-se molt per controlar els seus impulsos. Quant de temps podrà ocultar la seva vertadera identitat?

18:45 Oddbods - La Bubbles bebé
tancar

La Bubbles bebé

El Jeff toca per accident una de les màquines de la Bubbles, i en un moviment desafortunat, la converteix sense voler en una nena petita. La seva feina serà cuidar d'una nena trapella mentre intenta esbrinar què ha passat amb la màquina i com tornar a la Bubbles a la seva edat actual.

18:52 Oddbods - El meu heroi
tancar

El meu heroi

Gairebé per accident, el Slick rescata la Newt dels perills d'un ratolí, tot i que ell mateix n'està aterrit. La Newt proclama el Slick el seu heroi, quan realment no mereix l'elogi. Quan se li demana que estigui a l'altura del seu nou paper com a valent salvador, el Slick es troba ràpidament en una posició incòmoda. És incapaç de dir la veritat, ja que ell no és tan valent com ella creu, però quedarà devastat si la Newt creu que és un covard. Quant de temps pot mantenir la farsa abans de ser descobert i decebre la Newt? Aconseguirà recuperar la seva estima quan ella descobreixi que és un farsant?

18:59 Oddbods - El padrí
tancar

El padrí

Sense voler, la Bubbles activa el seu aparell "involucionador"(una màquina que disminueix o augmenta l'edat d'aquells a qui dispara), i converteix tots els Oddbods en bebès. Tots menys el Fuse, que just acaba de tornar d'un dia de pesca. Li tocarà fer de cangur, controlar el seu mal geni i intentar trobar la forma de desfer tot aquest embolic.

19:06 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Els orígens (2a part)
tancar

Els orígens (2a part)

Com a continuació de l'episodi anterior, en aquest acabarem d'aclarir tots els dubtes que teníem sobre l'origen dels superpoders de Ladybug i el Gat Noir. Descobrirem un personatge nou, el mestre Fu, que va ser l'encarregat de triar dos adolescents capaços de gestionar els poders dels akumes i sortir en defensa dels ciutadans de París contra les forces obscures del malvat Esfinx.

19:30 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El Mim
tancar

El Mim

El Fred Heprèle, el pare de la Mylène, és mim i està a punt d'estrenar un espectacle a París, però el Chris, el seu suplent a l'obra, s'ho manega per quedar-se el paper que havia d'interpretar el Fred. L'Esfinx aprofita el disgust i la frustració del Fred per akumatitzar-lo i així aconseguir els Miraculus de Ladybug i Gat Noir.

19:52 Els germans Kratt - El Chris diabòlic de Tasmània
tancar

El Chris diabòlic de Tasmània

Avui, en Chris i en Martin estan marcant diables de Tasmània per fer-ne un seguiment, per vigilar que no desapareguin per sempre. El malèfic Zach també els va al darrere, però per segrestar-los i fer un nou Zachbot, el Diable-bot 2000! Per cert, ho sabies que el diable de Tasmània és el mamífer que té més força a les mandíbules?

20:17 Els germans Kratt - Caminem per sobre l'aigua
tancar

Caminem per sobre l'aigua

En Chris i en Martin són a Costa Rica intentant trobar un basilisc, un llangardaix capaç de caminar per sobre l'aigua, per incorporar aquest superpoder als seus vestits. De fet, els anirà molt bé per aturar la Donita Donata, que té intenció de guanyar el premi al millor dissenyador de barrets de París amb un barret de basilisc! Avui, les curses són a l'aigua!

20:42 Un drama total a l'illa de Pahkitew - Ep, això és el meu equip?
tancar

Ep, això és el meu equip?

Al primer episodi d'aquesta temporada, catorze concursants nous salten d'un zepelí amb una motxilla que en principi ha de dur un paracaigudes però que potser duu una altra cosa, i aterren a l'illa de Pahkitew. La primera prova consisteix a buscar o a construir un lloc per viure-hi, i l'equip que perdi haurà de decidir quin dels seus membres envia cap a casa.

21:05 El detectiu Conan - Enfrontament al tribunal 3: una fiscal com a testimoni (2a part)
tancar

Enfrontament al tribunal 3: una fiscal com a testimoni (2a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan. El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils. D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran. La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

21:30 El detectiu Conan - Heiji Hattori versus Shinichi Kudo: la gran batalla de les deduccions (1a part)
tancar

Heiji Hattori versus Shinichi Kudo: la gran batalla de les deduccions (1a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan. El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils. D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran. La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:22 El Club de la Mitjanit
08:23 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

09:20 Temps d'aventura - + info
tancar

+ info

En aquest programa en la secció Descobreix: PIRINEXUS, turisme sostenible. Una ruta circular que descobrim rodant amb gravel. Viurem una cursa emblemàtica, que transcórrer per 3 països unint-los a cops de pedal: LES 3 NACIONS, que compleix el 40 aniversari. Les bicicletes GRAVEL a la secció Equipa't. Anem De Ruta amb el Tracks d'Euskadi. I explorem Islàndia, l'illa de l'Atlàntic Nord on la natura no té fi.

09:44 Programes Externs Esports - Garmin Team Trail
10:01 Vòlei Platja - Vòlei Platja: Campionat Catalunya Final masculina (Cambrils)
10:52 Volcans i homes - El Santiaguito. Volcans en terra Maia
tancar

El Santiaguito. Volcans en terra Maia

En aquest episodi, Arnaud Guérin, geòleg i fotògraf professional, ens porta a Guatemala, on hi ha un volcà molt jove, de només 90 anys, el Santiaguito. Entre d'altres coses, l'acompanyarem en la seva visita al volcà Santa María, que és l'únic lloc des d'on els científics poden observar el Santiaguito. També visitarem El Palmar, una ciutat destruïda per les colades de fang, i assistirem al llac Atitlan, i acompanyats d'un xaman, a una cerimònia per rebre l'any nou de tradició maia, que duen a terme els seus descendents, els quitxés.

11:17 Volcans i homes - Guatemala. Sota l'amenaça del gegant Fuego
tancar

Guatemala. Sota l'amenaça del gegant Fuego

En aquest episodi, Arnaud Guérin, geòleg i fotògraf professional, ens porta a Guatemala, a l'Amèrica Central. Entre d'altres coses, l'acompanyarem en la seva visita als vessants del volcà Fuego, juntament amb un equip de vulcanòlegs. També veurem els efectes d'una colada de fang que va destruir uns edificis, i com es du a terme el manteniment de la ciutat d'Antigua, l'antiga capital de Guatemala, abandonada a causa dels terratrèmols i ara Patrimoni de la Humanitat.

11:43 Plantes que es porten malament - Sexe i mentides
tancar

Sexe i mentides

Les orquídies formen la família de plantes més gran del món. La seva prosperitat és deguda, en gran part, a les estratègies que han dissenyat per atraure els insectes pol.linitzadors. Com va demostrar Darwin, la majoria d'aquestes estratègies es basen en l'engany. Amb les seves formes i colors espectaculars, les flors de les orquídies atrauen els insectes per tal d'aconseguir la fecundació creuada i evitar l'autofecundació. Però la bellesa d'aquestes plantes és també la seva perdició: els furtius les arrenquen del medi natural indiscriminadament. Per sort, les noves tècniques de cultiu artificial permeten els experts i no tan experts propagar els exemplars més amenaçats en hivernacles i replantar-los, posteriorment, a la naturalesa.

12:36 Riu avall - CORB
tancar

CORB

La vall del Corb es una entitat física a cavall entre l'Urgell i la Segarra amb un paisatge singular i una personalitat pròpia molt marcada. Els convidem a conèixer la sorprenent natura d'aquest territori, poblat des d'antic, i el seu rellevant patrimoni històric, tot, acompanyats per un guia d'excepció: el periodista Lluís Foix, fill de la vall.

13:02 Thalassa - El somni de l'Ictineu
13:21 km33 - Finlàndia. Un viatge sota zero
tancar

Finlàndia. Un viatge sota zero

El Sergi i la Laia, germans i companys de viatge, s'escapen fins a l'hivern finlandès. A temperatures sota zero, descobriran la capital, Hèlsinki, i Lapònia, una regió plena de paisatges increïbles. Amb moto de neu, trineu o raquetes, entraran en contacte amb aquest país màgic.

13:57 Els sabors d'Europa - Ístria
tancar

Ístria

En aquest episodi visitarem la península d'Ístria, que s'estén entre Eslovènia i Croàcia: des de Trieste fins a Piran i des de Pula fins a Rijeka. Refugi de pirates i immigrants, avui Ístria acull turistes cansats. Amb una història convulsa a l'esquena, seguirem les empremtes que hi van deixar romans, italians, croates, eslovens, istroromanesos i també els Habsburg. Farem un recorregut culinari per la gastronomia que ha sorgit en aquesta cruïlla de cultures i coneixerem persones que han sabut adaptar les receptes tradicionals a les tendències més modernes.

14:27 Els sabors d'Europa - L'Epir grec
tancar

L'Epir grec

En aquest episodi coneixerem l'Epir grec, una regió al nord-oest de Grècia, tocant a la frontera albanesa, que marca un contrapunt a tots els clixés habituals d'aquest país. Amb Lojze Wieser consultarem l'antic oracle de Dodona, baixarem a les profunditats de l'Hades, escoltarem cançons antigues de pastors i descobrirem com es preparen dos plats típics de la Pasqua ortodoxa: el kokoretsi i la magiritsa.

14:55 La meva vida és un zoo - El Bud i la Carrie
tancar

El Bud i la Carrie

Comença l'hivern i el Zoo Familiar DeYoung canvia totalment de ritme: ja no hi ha visitants i tothom es prepara per resistir els rigors de l'hivern de Michigan. La tigressa blanca Diamond està a punt de parir, i el Bud i la Carrie estan impacients perquè saben que s'acosta una gran tempesta de neu que farà més difícil una situació ja de per si prou complicada. Finalment, cau una gran nevada, i la tigressa blanca es posa de part.

15:43 Els habitants de la fi del món - Hongria
tancar

Hongria

Julia Pryke, sud-africana, i el seu marit Gareth, britànic, van comprar una casa tronada a Hongria per internet per uns 3.000 euros sense haver estat mai a l'Europa de l'Est. El Ben conviu una setmana amb la parella a la seva granja de dues habitacions, els ajuda a instal·lar el vidre d'una finestra i menja amb ells a l'aire lliure al voltant del foc. A pesar de la barrera idiomàtica, el Ben els ajuda a comprar gallines al mercat d'un poble i aprèn a sacrificar i espellar un conill, acompanyats en tot moment d'una convidada molt especial: la mare de la Julia.

16:28 Xarxa Natura - Núria
tancar

Núria

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

16:34 Xarxa Natura - Boumort
tancar

Boumort

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

16:40 Riu avall - FRESER
tancar

FRESER

El Freser es un dels principals rius del Pirineu Oriental. Las seves aigües i les dels seus afluents travessen un paisatge amb molta força, on la natura es manté gairebé intacta i encara es pot gaudir de la pau de les muntanyes. En el nostre capítol d'avui visitarem pobles de pissarra tant encisadors com Queralbs o indrets tant espectaculars com la vall de Núria.

17:06 Bèsties - L' òliba
tancar

L' òliba

A la nit, el gran teatre de la vida canvia de protagonistes i, sobre el mateix decorat apareix un món desconegut, on musaranyes, ratolins, lirons i altres follets de la nit lluiten per sobreviure davant d'una gran quantitat i varietat d' enemics potencials. Entre ells, les òlibes i els mussols, que depenen totalment de l'existència dels petits insectívors i rosegadors, fins al punt que el seu èxit reproductor està condicionat per l'anyada deIs ratolins.

17:34 El món des de l'aire - Un viatge aeri a través d'Alemanya. Del bosc de Turíngia a Magdeburg
tancar

Un viatge aeri a través d'Alemanya. Del bosc de Turíngia a Magdeburg

Viatge aeri que recorre alguns dels monuments, poblacions i paisatges més representatius de la zona central d'Alemanya. El programa comença mostrant el bosc de Turíngia, font d'inspiració d'artistes, escriptors i poetes, passa per la ciutat dels germans Grimm, Kassel, i pel camí ens mostra diversos monuments i castells emblemàtics. El destí final és la ciutat de Magdeburg, amb la seva impressionant catedral i diversos edificis moderns realment singulars.

18:00 El món des de l'aire - Un viatge aeri a través d'Irlanda. De Donegal al Grianan d'Aileach
tancar

Un viatge aeri a través d'Irlanda. De Donegal al Grianan d'Aileach

Un recorregut aeri per Irlanda. Des de Donegal, seguirem la ruta costanera de l'Atlàntic. Visitarem Killybegs, el port pesquer més gran d'Irlanda, i després els penya-segats més alts del país, a Slieve League. Des d'allà, posarem rumb al nord per visitar les torberes on es cull el principal combustible del país. Després visitarem el castell de Glenveagh, i acabarem el nostre viatge per l'illa maragda al jaciment arqueològic del Grianan d'Aileach.

18:26 L'odissea del menjar - El gust del foc
tancar

El gust del foc

El foc és un element que ha marcat la història de la gastronomia i fins i tot l'evolució de la humanitat. En aquest episodi descobrim la importància de la invenció del foc, que va separar definitivament l'home dels altres animals i que va permetre la cocció dels aliments, un factor decisiu en el sorgiment de la civilització. A partir d'un element que mai ha canviat, com el foc, cada cultura humana ha creat diferents mètodes de cocció i ha desenvolupat una cuina singular que la defineix.

19:25 Especials Esports - 360: Pedro Veniss genet i cavall guanyadors
tancar

360: Pedro Veniss genet i cavall guanyadors

Un genet i un cavall han aconseguit formar un equip guanyador

19:27 Especials Esports - 360: Refugiats al Sant Andreu
tancar

360: Refugiats al Sant Andreu

La UE Sant Andreu col·labora amb l'ONG Open Arms, tant promocionant-la a la samarreta com cedint el seu camp perquè els refugiats hi juguin a futbol.

19:35 Programes Externs Esports - World Sailing Show 2
19:59 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

21:01 Programes Externs Esports - Quebrantahuesos 2019
21:17 Programes Externs Esports - Refugis i guardes cap.4
21:28 Ajustaments Esports
21:32 Temps d'aventura - + info
tancar

+ info

En el programa d'aquesta setmana descobrim el Solsonès i els seus embassaments, un paradís per viure moltes aventures. Parlem de la CAT 700, MTB Brevet que travessa Catalunya: des de la Val d' Aran fins el Delta de l' Ebre amb bicicleta de muntanya. A la secció Equipa't ens preparem per una MTB Brevet. A De Ruta parlem de la Pedals de Foc. I viatgem a l'oest dels Estats Units, terra de ciutats mítiques i extraordinaris parcs nacionals.

21:57 Programes Externs Esports - Garmin Team Trail
22:14 Programes Externs Esports - WSL Surf Bali
23:00 El Club de la Mitjanit
01:05 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

01:28 Temps d'aventura - + info
tancar

+ info

En el programa d'aquesta setmana descobrim el Solsonès i els seus embassaments, un paradís per viure moltes aventures. Parlem de la CAT 700, MTB Brevet que travessa Catalunya: des de la Val d' Aran fins el Delta de l' Ebre amb bicicleta de muntanya. A la secció Equipa't ens preparem per una MTB Brevet. A De Ruta parlem de la Pedals de Foc. I viatgem a l'oest dels Estats Units, terra de ciutats mítiques i extraordinaris parcs nacionals.

01:52 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

02:53 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

03:15 El Club de la Mitjanit
05:16 Temps d'aventura - + info
tancar

+ info

En el programa d'aquesta setmana descobrim el Solsonès i els seus embassaments, un paradís per viure moltes aventures. Parlem de la CAT 700, MTB Brevet que travessa Catalunya: des de la Val d' Aran fins el Delta de l' Ebre amb bicicleta de muntanya. A la secció Equipa't ens preparem per una MTB Brevet. A De Ruta parlem de la Pedals de Foc. I viatgem a l'oest dels Estats Units, terra de ciutats mítiques i extraordinaris parcs nacionals.