Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui a "Els Matins" entrevistarem a Cèsar Antonio Molina, escriptor i ex-ministre de cultura. També parlarem sobre la Fira Meeting Point que comença avui i dels problemes de soroll i civisme que tenen a la Zona Hermètica de Sabadell a través del testimoni de diversos veïns. Per últim, discutirem amb els nostres experts sobre si val la pena comprar o és preferible llogar en una situació de crisi econòmica com la que vivim.

13:10 TVist - + info
tancar

+ info

Avui ens visiten els actors de "Ventdelplà" que donen vida als personatges de la Isabel i el Xavi, l'alcaldessa del poble i el director de la ràdio municipal, la Marta Millà i el Dàfnis Balduz. Els entrevistarem a la nostra emissora de ràdio particular, "Ràdio TVist". Amb ells repassarem les històries que protagonitzen els veïns de "Ventdelplà" i descobrirem, en primícia, que els passarà en els pròxims capítols.

14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - La degradació del litoral català
14:30 Telenotícies migdia
15:42 Cuines - Fetge d'ànec amb avellanes (DOP) de Reus i mousse de moniato
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1866
tancar

Cap. 1866

La policia comença a investigar. En Muñoz interroga en Sàhara, la Paquita, la Montse... Sembla que tothom necessiti coartada, però no tots en tenen. I a la relació Montse-Sàhara només li faltava això. La Cecília es pensa que ha trobat la solució, però en Fede i en Marcel són durs de pelar. En Fidel canvia de tàctica i sorprèn en Raül dient que anirà al casament. El senyor Juan aconsegueix que la Sandra accepti una feina al mercat, però a veure quant de temps aguanta perquè la feina, ideal no ho és.

16:26 Divendres - + info
tancar

+ info

Avui ens visita al plató del "Divendres" l'advocada i membre de la junta directiva del Barça, Magda Oranich. Amb ella parlarem d'actualitat, de futbol i de la seva trajectòria professional.

18:02 Les germanes McLeod - Cap. 69 Límits de temps
tancar

Cap. 69 Límits de temps

Tess i Dave ho deixen córrer quan s'adonen que ell encara no ha superat la mort de la seva esposa. Becky, encoratjada per Claire, demana a Harry si pot fer servir King Harold per un nou projecte de reproducció a Drover's. Harry hi accedeix, però es fa enrere quan Sandra li reclama King Harold. Claire s'enrabia i Harry se sent avergonyit, però cap dels dos hi pot fer res. Sandra vol demostrar que és part de la família Ryan i que el conflicte amb King Harold només n'ha estat la primera prova. Però no en té prou, i ara vol que Harry organitzi un dinar familiar per presentar-la.

18:50 Rex - Cap. 11 Ossets mortals
19:47 Bocamoll
20:19 Esport Club - Cap. 45
20:39 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Netejar, donar de menjar i munyir les vaques són algunes de les tasques que realitzen a La Fageda aquests treballadors amb discapacitat. Salvador Sala ens ensenya aquesta planta de iogurts, que fa 27 anys que funciona amb la satisfacció que proporciona la feina ben feta.

21:00 Telenotícies vespre
21:53 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

A l'"Alguna pregunta més?", l'Homo APM? farà de professor de nens de 8 anys a l'Escola Garbí d'Esplugues de Llobregat. A més a més, la Núria Solé, copresentadora del "TN Migdia", s'haurà d'enfrontar al "Pressing APM?"; el programa descobrirà una entrevista inèdita de Fèlix Millet al programa "La Noria"; hi haurà el "Primer Concurs d'Infiltrats d'Atura" i farà un petit homenatge a en Jorge Javier Vázquez.

22:25 A la presó - + info
tancar

+ info

Només hi ha dos presons mixtes a Catalunya: Brians 1 i Ponent, a Lleida. I en tos dos casos, homes i dones estan separats en mòduls diferents. Però, malgrat aquesta separació física, hi ha un autèntic tràfic de relacions, afavorit pel que s¿anomena passar un ¿peta¿. Això vol dir facilitar el nom d¿amics o companys de cel·la de cara a començar una relació per carta. Són amors que comencen a cegues, que es fan i es desfan, i que a vegades són per interès, però també n¿hi ha que prosperen i acaben en matrimoni i fills.

23:29 Entre línies - + info
tancar

+ info

"Cienciologia per dins": La cienciologia, reconeguda com a religió a Espanya el 2007, avança, i cada cop té més fidels a Catalunya i a Europa. Malgrat que encara hi ha persones que la consideren una secta coercitiva, en un any, se n'han creat cinc-cents centres al món, i ja en són vuit mil, un d'ells a Roma, al costat del Vaticà, i a Barcelona estan buscant una seu nova d'uns tres mil metres quadrats per fer-hi el trasllat al més aviat possible. "A frec de banya": Els espectacles de retalladors són una modalitat espectacular i diferent a les corrides de toros que, segons diuen els que hi participen, no comporta cap tipus de maltractament de l'animal a la plaça. Hem assistit a una d'aquestes trobades a la Monumental de Barcelona, que es podria convertir en l'última si prospera la iniciativa legislativa popular que està a punt d'entrar al Parlament per prohibir els espectacles taurins a Catalunya.

00:03 Fiscal Chase - Making Amends
tancar

Making Amends

Annabeth vol inculpar un home que va violar la dona amb qui havia quedat, però s'acaba d'aprovar la llei de prescripcions. El jutge li permet acusar-lo de drogar-la.

00:42 Fiscal Chase - Maternal instinct
tancar

Maternal instinct

Annabeth veu què pot arribar a fer una mare per protegir el seu fill quan una dona retira la declaració on implicava el fill en l'assassinat del pare. Jonathan Silverman és l'artista convidat.

01:28 Divendres - + info
tancar

+ info

Avui ens visita al plató del "Divendres" l'advocada i membre de la junta directiva del Barça, Magda Oranich. Amb ella parlarem d'actualitat, de futbol i de la seva trajectòria professional.

03:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 El tauró perfecte - El tauró perfecte
tancar

El tauró perfecte

Aquest és un dels grans desastres oblidats de la història. El 20 de gener de 1607 la costa occidental de la Gran Bretanya va ser devastada per una enorme ona assassina que va causar 2000 morts. En aquell moment es va creure que va ser la voluntat de Déu. Però la recerca actual ha fet que Simon Haslett, expert en Geografia, i Ted Bryant, expert en tsunamis australians, creguin que es va tractar d'un tsunami.

07:51 Secrets de la natura - Els trompeters alablancs. els recol.lectors de la selva
08:18 La Polinèsia - Viatge a Bora Bora
08:31 Safari a Namíbia - Water a gift from heaven
tancar

Water a gift from heaven

Namíbia és un país àrid en què la vida salvatge s'ha adaptat a l'escassetat d'aigua. Des d'un avió ultralleuger, Des i Jen Barlett graven elefants, òrixs del Cap, estruços i altres varietats d'ocells als rius efímers i als oasis del desert de Namíbia.

09:24 Horitzons
09:24 Fora del mapa - Senegal
09:49 Cròniques mediterrànies - Còrsega: ballerina
10:17 Destins clàssics - London and Dublin: George Frederic Handel
tancar

London and Dublin: George Frederic Handel

Simon ens ofereix una visita per la casa de Händel a Londres, on va compondre el seu "Messies" i altres obres mestres, i després emprèn un viatge alternatiu a Dublín per reviure l'estrena de la seva peça principal a la capital irlandesa. De nou a Londres, coneixem la seva cara solidària amb el Foundling Hospital abans de tancar la visita a l'abadia de Westminster, on reposa aquest gran compositor. L'Orquestra de Cambra Australiana ens ofereix un "Concerto Grosso" de Händel.

10:43 El jardí vivent - Un món aquàtic (1a part)
11:10 El jardí vivent - Un món aquàtic (2a part)
11:37 Mercats del món - San Camilo. El mercat d'Arequipa
12:05 Ànima - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem a Míriam Iscla, una de les actrius protagonistes de l'obra "El casament d'en Terregada", estrenada al Teatre Nacional. També tindrem un reportatge sobre en Roberto Álamo que s'entrena per ser Urtain i l'actuació del grup de dansa Cobosmika Company, que demà estrenen al Mercat de les Flors.

12:34 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Eduardo Mendoza visitarà el plató de "L'hora del lector" per presentar el seu últim llibre de contes, "Tres vidas de santos". D'altra banda, Marina Espasa i Enric Juste parlaran amb l'escriptora Ann Beattie, que ha passat per Barcelona aquests dies per presentar els seus llibres "Postales de invierno" i Retratos de Will. A més a més, Víctor Amela i Carles Álvarez recomanaran novetats literàries.

13:37 Futbol Cat.
14:10 RITMES
14:10 Ritmes clàssica - + info
tancar

+ info

70è aniversari de l'Orquestra Filharmònica d'Israel

15:05 Planeta Terra
15:05 L'aventura de Jeff Corwin - Brasil: salvant el tití
15:49 Herois de la natura - Hans Klingel, els secrets dels hipopòtams
16:43 Estimem els animals - El riu Ord, el riu dels cocodrils
17:20 Segle XX - A cara descoberta: Colin Powell
tancar

A cara descoberta: Colin Powell

Abans del triomf de Barack Obama, era sens dubte l'afroamericà que havia arribat més amunt a Washington. Fill d'immigrants jamaicans de classe treballadora, nascut el 1937 a Nova York i criat al Bronx, Colin Powell va ser un jove no especialment estudiós. A la Universitat, va descobrir la seva vocació militar i, el 1956, va obtenir el grau d'oficial de complement. Decidit a convertir-se en oficial professional, i ajudat per la discriminació positiva, el 1960 ja va servir com a tinent a Alemanya, i dos anys després era al Vietnam en qualitat d'assessor de l'exèrcit de Saigon. El 1989, Colin Powell es va convertir cap de l'Estat Major Conjunt, el número 1 de la jerarquia militar dels Estats Units i, com a tal, va ser el cap d'operacions de la primera guerra del Golf. Retirat de l'exèrcit el 1993, als 56 anys, es va veure temptat per la cursa presidencial del 1996, que finalment va declinar. No obstant, l'any 2000 va fer costat a la candidatura de George Bush fill, que un cop a la Casa Blanca el va nomenarnomenà secretari d'Estat.

18:14 Escenaris de la cultura universal - Hue, la ciutat vora el riu de les fragàncies
19:13 Cànon
19:13 Cànon Sons - + info
tancar

+ info

Fugint de la biografia convencional, en aquest documental es revela, tant a través del protagonista com per les declaracions de persones importants a la seva vida, quin es el concepte de la bellesa de Herbert Von Karajan. Aquest concepte, aplicat tant a la música com a altres aspectes de la seva vida, va acompanyat de material d'assajos poques vegades vist abans i declaracions tant de familiars com de persones que van ser pòximes a Caregen.

20:16 Recreacions de l'Eden - El jardí de les llobes
20:38 Recreacions de l'Eden - La Mona Lisa dels parterres
21:01 Els meus nois - Cap. 7 El fitxatge
tancar

Cap. 7 El fitxatge

P.J. menteix a Hank per poder trobar-se amb les seves amigues la primera nit del joc de decatló anual. Dirigit per: Victor Nelli, Jr. Escrit per: Rob Ulin

21:29 60 minuts - Stasi: la policia secreta de l'Alemania de l'Est
tancar

Stasi: la policia secreta de l'Alemania de l'Est

Aproximadament, un de cada 50 adults de l'Alemanya de l'Est ha col·laborat amb la StASI, el servei secret del partit comunista més gran de la història de la humanitat. Fundada l'any 1950 i proclamada com a "escut i espasa del partit comunista", la STASI no va ser una agència d'intel·ligència més. La dictadura del partit no es va atrevir a fer mai front als seus oponents. En canvi, la STASI es va encarregar de mantenir a ratlla i sota control totes les opinions dissidents. L'objectiu? Aconseguir un sistema de vigilància total. Com a conseqüència, les desaparicions de gent van ser molt comunes així com les escoltes personals, mitjançant les quals es van aplicar dures penes a tots els que van criticar el govern.

22:29 Singulars - + info
tancar

+ info

Del 30 de novembre al 4 de desembre, es farà a Madrid la V edició del "Campus de Excelencia" que aquest any reuneix 20 premis Nobel, diferents caps d'Estat, expresidents i caps de govern, i premis Príncep d'Astúries. El lema de l'edició d'aquest any és "Reptes globals per a accions locals: solucions per un nou model social i productiu". El gran impulsor d'aquesta iniciativa és el metge, investigador, conferenciant i catedràtic d'educació per la salut José Ramón Calvo, gran coneixedor del món de l'ensenyament a Espanya. I no s'està de denunciar la seva realitat, que troba totalment inacceptable. Ens ho explicarà tot al plató de "Singulars".

23:17 Arròs covat - Sobres d'arròs
tancar

Sobres d'arròs

El Xavi es disculpa amb els companys de l'estudi per haver mentit i troba noves perspectives de feina per a ells. La Sònia torna a casa, però per a emportar-se les seves coses i la nevera, regal dels ex-sogres del Xavi. Don Teodoro i el seu ex-jendre tindràn una agradable conversa.

23:31 Ànima - + info
tancar

+ info

Avui parlarem del espectacle de dansa protagonitzat per dos ballarins d¿estils molts diferents, Maria Pagés i Sidi Larbi Cherkaqui ,dins del marc del Festival de tardor de Catalunya Temporada Alta. També tindre un reportatge sobre la pel·lícula documental ¿The new catalan song¿ i l'actuació de Monica Green.

00:04 El documental - Utopia 79
tancar

Utopia 79

"Utopía 79" és un viatge a través de diferents diaris personals que ens aniran portant a l'espai i al temps de dues generacions relacionades amb la revolució sandinista del 1979. La primera part, denominada "somni", presenta diferents personatges que, per motius diversos, vivien uns moments d'esperança o d'il.lusió a la segona meitat dels setanta. La segona part és "el moment" del desenvolupament del projecte sandinista després de la seva victòria i també el moment on es creuen els destins de tres amics de Barcelona: Mario, Maria Mas i Alberto Romero. Finalment, com si d'un camí de tornada es tractés, la darrera part de la pel.lícula fa un salt de 25 anys. La sortida dels sandinistes del poder dóna pas a tres governs succesius d'ideologies radicalment diferents als postulats de la revolució. És aleshores quan ens trobem a "los hijos de la revolución": Educats en el sandinisme, ja no parlen de les mateixes coses que els seus pares.

01:42 Cànon
01:42 Cànon Sons - + info
tancar

+ info

Fugint de la biografia convencional, en aquest documental es revela, tant a través del protagonista com per les declaracions de persones importants a la seva vida, quin es el concepte de la bellesa de Herbert Von Karajan. Aquest concepte, aplicat tant a la música com a altres aspectes de la seva vida, va acompanyat de material d'assajos poques vegades vist abans i declaracions tant de familiars com de persones que van ser pòximes a Caregen.

02:45 El geni francès - La gran ebenisteria
03:16 Singulars - + info
tancar

+ info

Del 30 de novembre al 4 de desembre, es farà a Madrid la V edició del "Campus de Excelencia" que aquest any reuneix 20 premis Nobel, diferents caps d'Estat, expresidents i caps de govern, i premis Príncep d'Astúries. El lema de l'edició d'aquest any és "Reptes globals per a accions locals: solucions per un nou model social i productiu". El gran impulsor d'aquesta iniciativa és el metge, investigador, conferenciant i catedràtic d'educació per la salut José Ramón Calvo, gran coneixedor del món de l'ensenyament a Espanya. I no s'està de denunciar la seva realitat, que troba totalment inacceptable. Ens ho explicarà tot al plató de "Singulars".

04:02 El documental - Utopia 79
tancar

Utopia 79

"Utopía 79" és un viatge a través de diferents diaris personals que ens aniran portant a l'espai i al temps de dues generacions relacionades amb la revolució sandinista del 1979. La primera part, denominada "somni", presenta diferents personatges que, per motius diversos, vivien uns moments d'esperança o d'il.lusió a la segona meitat dels setanta. La segona part és "el moment" del desenvolupament del projecte sandinista després de la seva victòria i també el moment on es creuen els destins de tres amics de Barcelona: Mario, Maria Mas i Alberto Romero. Finalment, com si d'un camí de tornada es tractés, la darrera part de la pel.lícula fa un salt de 25 anys. La sortida dels sandinistes del poder dóna pas a tres governs succesius d'ideologies radicalment diferents als postulats de la revolució. És aleshores quan ens trobem a "los hijos de la revolución": Educats en el sandinisme, ja no parlen de les mateixes coses que els seus pares.

05:40 Zoom - Un entrenament col·lectiu - Shaolín, la Xina
05:42 La Polinèsia - Les Tuamotu, el món dels atols
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - ESPALDAMACETA : No hay por qué sufrir tanto amor
06:04 Ritmes.clips - ISMAEL COLOMER: Un cant a la llibertat
06:09 Ritmes concert - Pink Martini (1a. part)
tancar

Pink Martini (1a. part)

El combo nord-americà Pink Martini s'ha convertit en una de les propostes musicals més personals i inclassificables de la música popular contemporània. Ningú com ells tracta la música dels anys 40 i 50. El seu repertori està format per grans temes del cinema clàssic, de la música afrocubana, brasilera i europea, interpretats de manera elegant, equilibrada i molt atractiva. Avui us oferim la primera part del seu espectacle "Discover the World".

Progrmació BD ....
07:01 Gat i gos - L'illa
07:29 Erky Perky - + info
tancar

+ info

L'Erky i el Perky no han pogut evitar caure al terrible monstre xuclador gegant de la mort. D'entrada, sembla que no s'hi està pas malament... Fins i tot hi ha coses per picar! De fet, es podran inflar l'estómac fins a proporcions antinaturals! Aviat, però, s'adonaran que no estan sols. Qui els acompanya? Insectes venedors a domicili? Monstres?! Fantasmes?!

07:52 Doraemon - 1ª Hist.: La superlocutora. 2ª Hist.: Els minidores i l'ovni
tancar

1ª Hist.: La superlocutora. 2ª Hist.: Els minidores i l'ovni

En Nobita, que en moltes coses és un desastre, s'ha inventat una tècnica nova pel joc del fil que està convençut que el pot fer famós. Però, com s'ho pot fer per ensenyar-ho a tot el món? Més tard, en Gegant i en Suneo li ensenyaran una paraula màgica a en Nobita per invocar ovnis. I ja saps que en Nobita se les empassa totes...

08:27 Doraemon - 1ª Hist.: Minidores en préstec. 2ª Hist.: Els Minidores i les potes de gat
tancar

1ª Hist.: Minidores en préstec. 2ª Hist.: Els Minidores i les potes de gat

En Doraemon ha destrossat la base secreta dels nois i ara els haurà de deixar els minidores, que encara són més matussers que ell! Més tard, en Suneo convida en Nobita a fer una barbacoa al seu xalet. Però, a què el convida? A menjar carn feta a la barbacoa? O a construir la barbacoa?! Sort en tindrà dels aparells màgics dels minidores, avui, en Nobita!

08:54 Club Super3
08:54 Contes clàssics - La petita venedora de llumins
tancar

La petita venedora de llumins

Una nit de Nadal molt freda, una pobra nena caminava pels carrers buits i glaçats d'una gran ciutat, mirant de vendre llumins. La seva gran il·lusió era tornar-se a reunir amb la seva àvia, per poder sentir l'escalfor i la felicitat de tots els Nadals que havien passat juntes. L'àvia s'havia mort feia temps, però ella no perdia l'esperança... I quan vols una cosa de veritat, l'acabes aconseguint.

09:04 mic 3
09:04 Carrer del zoo 64 - Cap. 7 La història de la Zebra Zed
tancar

Cap. 7 La història de la Zebra Zed

Avui l'ocell Talla-talla, expert en carreres, ens explicarà la història de la Zebra Zed. En Zed era ràpid, molt ràpid. Era el corredor més ràpid de tota l'Àfrica. A en Zed li agradava competir amb tots els animals, i els guanyava a tots. Fins el dia, és clar, que li van proposar de fer una carrera d'obstacles que, com ja deus saber, no les guanya sempre el més ràpid...

09:19 Louie - Louie, dibuixa'm un robot
tancar

Louie, dibuixa'm un robot

La Yoko ha perdut les bales a la sorra i és molt difícil trobar-les. Com s'ho poden fer? En Louie ha tingut una bona pensada: dibuixarà un estruç, li dirà que fiqui el cap sota terra i que busqui les bales de la seva amigueta. Però hi ha una pega! Perquè l'estruç fiqui el cap sota terra, l'han d'espantar! I com es fa per espantar un estruç?! Ho vols saber?

09:28 Pingu - La guerra de boles de neu
tancar

La guerra de boles de neu

Fer guerres de boles de neu és molt divertit, però de vegades, abans que la cosa surti de mare, val més parar i jugar a algun joc més tranquil, que segur que és igual de divertit. Creus que pensen el mateix en Pingu i en Robby?

09:34 Bumba
09:41 Els Hoobs - La sort
tancar

La sort

Cada vegada que els hubs juguen al Hubilluc Cec, guanyen l'Iver i en Groove. La Tula no acaba d'entendre com és que té tanta mala sort. El que li cal és alguna cosa que li porti bona sort. Sí, és clar... Però què...?

10:06 Info k
10:18 Asha - Cap. 31 La gran festa
tancar

Cap. 31 La gran festa

El Roc i la Marieta estan molt preocupats perquè han d'operar el noi de fimosi i el dia de l'operació, abans d'entrar a l'hospital, acaben fent-se enrere. Pocs dies després, els seus amics li han preparat una festa sorpresa molt especial i el Roc s'ho passa molt bé, però no s'atreveix a dir-los que encara no s'ha operat...

10:32 Sakura, la caçadora de cartes - La primera batalla de la Sakura amb un lladre misteriós
10:57 Blue dragon - Cap. 4 Calces, l'as a la màniga
tancar

Cap. 4 Calces, l'as a la màniga

En Shu i companyia han arribat a una ciutat que ha estat destruïda per les tropes del Gran Regne d'en Nené. Allà, hi coneixeran en Marumaro, un membre de la tribu Debi que els confondrà amb els assaltants. Després d'una petita confusió, en Marumaro, un noi amb la capacitat de manipular les ombres, els deixarà clar que ell també està disposat a combatre les forces del mal.

11:20 El detectiu Conan - En Shinichi a Nova York. La solució
11:41 El detectiu Conan - En Mitsuhiko es perd al bosc (1a part)
12:04 Club Super3
12:04 Hattori el ninja - Guany. prop. de la mare / Vigil. gos del presi / Ella
12:28 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Un intercanvi cultural. En Goril·la amb faldilla
12:58 Sakura, la caçadora de cartes - La primera batalla de la Sakura amb un lladre misteriós
13:28 Sweesters -virtual room- - Fama
tancar

Fama

Les tres germanes discuteixen sobre què volen ser quan siguin grans.

13:30 Sweesters -virtual room- - Complicacions
13:41 Tags
13:56 Imp - Spaniels
13:58 Imp - L'aniversari
14:08 El detectiu Conan - En Mitsuhiko es perd al bosc (2a part)
14:39 El detectiu Conan - La princesa de l'illa deshabitada i el castell del drac: El cas
15:06 Inuyasha - En Jinenji, un pobre gegant de bona fe
tancar

En Jinenji, un pobre gegant de bona fe

Inuyasha i Kagome intenten descobrir el dimoni culpable d'una matança en un poble, sembla que el culpable de tot és un nen mig dimoni anomenat Jinenji.

15:31 Doraemon - 1ª Hist.: La superlocutora. 2ª Hist.: Els minidores i l'ovni
tancar

1ª Hist.: La superlocutora. 2ª Hist.: Els minidores i l'ovni

En Nobita, que en moltes coses és un desastre, s'ha inventat una tècnica nova pel joc del fil que està convençut que el pot fer famós. Però, com s'ho pot fer per ensenyar-ho a tot el món? Més tard, en Gegant i en Suneo li ensenyaran una paraula màgica a en Nobita per invocar ovnis. I ja saps que en Nobita se les empassa totes...

15:53 Doraemon - 1ª Hist.: Minidores en préstec. 2ª Hist.: Els Minidores i les potes de gat
tancar

1ª Hist.: Minidores en préstec. 2ª Hist.: Els Minidores i les potes de gat

En Doraemon ha destrossat la base secreta dels nois i ara els haurà de deixar els minidores, que encara són més matussers que ell! Més tard, en Suneo convida en Nobita a fer una barbacoa al seu xalet. Però, a què el convida? A menjar carn feta a la barbacoa? O a construir la barbacoa?! Sort en tindrà dels aparells màgics dels minidores, avui, en Nobita!

16:19 Gat i gos - L'illa
16:47 La màgica Do-Re-Mi - El record dels anissos! / El secret de la teta!
tancar

El record dels anissos! / El secret de la teta!

La Hazuki està molt amoïnada per la Teta, la seva institutriu. L'ha trobada plorant tota sola a la seva habitació i està decidida a esbrinar què és el que la posa tan trista. Amb les seves amigues entraran d'amagatotis a l'habitació de la Teta i hi descobriran un disc trencat del Trencanous. Potser amb una mica de màgia parlaria, el Trencanous!

17:15 mic 3
17:15 Megaminimals - La foto
tancar

La foto

És hora de fer la fotografia de l'escola i Miss Meadows té una gran dificultat per assentar als nens junts per posar per la foto. Riuen, enreden i no poden estar quiets desperdiciant cada fotografia que dispara la camera. Anuncia que jugaran a un joc on tots hauran de fer un joc mogut i llavors es congelen, truc eventual per tenir-los quiets en el moment de fer-los la foto. Però quan arriben els pares prefereixen la fotografia on estan enredant - semblen més els Megaminimals que coneixem i estimem!

17:24 La Neli i en Cèsar - Cap. 7 El pícnic sorpresa
tancar

Cap. 7 El pícnic sorpresa

Avui la Neli està més contenta que un gínjol perquè ha preparat un pícnic sorpresa. La sorpresa, però, és que en Cèsar està de mala lluna i potser encara els acabarà aixafant la guitarra. Com s'ho poden fer per animar-lo? Fent ganyotes? Fent-li pessigolles als peus? Ah! I no t'ho perdis, que avui et convidaran a cantar una cançó amb ells!

17:33 Bob, el manetes - No corris tant, Llampec
tancar

No corris tant, Llampec

Avui en Bob i companyia tenen una feina molt emocionant: construir un pont per travessar el riu. El Llampec és el que està més content de tots. A més, vol ser el primer d'acabar la feina i de travessar el pont! Ell i la Panxona seran els encarregats de fer el ciment, però ja se sap que quan vols anar més de pressa de compte, les coses no surten bé...

17:54 Una mà de contes - LA RÍNXOLS D'OR VA A L'ESCOLA
tancar

LA RÍNXOLS D'OR VA A L'ESCOLA

Taller fet amb la col.laboració de l'Escola Dovella de Barcelona

18:11 El xai Shaun - Posa't en forma amb en Shaun
tancar

Posa't en forma amb en Shaun

La Shirley, l'ovella, cada dia està més grassoneta. Ella és golafre de mena i, és clar, tant menjar i sense bellugar-se en tot el dia, aviat no podrà ni seguir el ramat. Potser hauria de mirar d'aprimar-se una mica. I en Shaun té la solució! Toca fer molt exercici per posar-se en forma. Vinga, que comencen les classes...

18:18 En Leon - Cap. 8 Tornado
tancar

Cap. 8 Tornado

Aprofitant que un tornado està arrasant la sabana, en Leon s'ha inventat una nova manera de caçar gaseles saltadores. És ben bé com fer surf! Potser una miqueta més perillós...

18:21 En Leon - Cap. 9 Imantat
tancar

Cap. 9 Imantat

En Leon, sense adonar-se'n, s'ha empassat el tros d'un meteorit que ha caigut a la sabana. S'ha convertit en un imant amb potes que atrau totes les coses metàl·liques. Et sembla que no hi ha objectes metàl·lics a la sabana? En Leon també s'ho pensava...

18:26 Pat i Stan - Cap. 7 El meu amic Helmut
tancar

Cap. 7 El meu amic Helmut

L'Stan té la música a tot drap i el Pat ja no pot més. Com vol que faci la migdiada la seva mascota virtual, amb aquest terrabastall? Tip de tot plegat, el Pat surt un moment al carrer i se li tanca la porta de casa. L'Stan no el sent i al Helmut aviat li toca menjar! Haurà d'entrar com si fos un lladre! Però, com s'ho pot fer?!

18:42 Asha - Cap. 31 La gran festa
tancar

Cap. 31 La gran festa

El Roc i la Marieta estan molt preocupats perquè han d'operar el noi de fimosi i el dia de l'operació, abans d'entrar a l'hospital, acaben fent-se enrere. Pocs dies després, els seus amics li han preparat una festa sorpresa molt especial i el Roc s'ho passa molt bé, però no s'atreveix a dir-los que encara no s'ha operat...

19:00 Blue dragon - Cap. 5 General Logi
tancar

Cap. 5 General Logi

En Shu i companyia han decidit atacar la fortalesa on hi ha els presoners de la ciutat d'en Marumaro. La Zola té clar que ha de ser un atac sorpresa, però el llegendari general Logi de l'exèrcit del Gran Regne sap molt més del que es pensen. El general, que desconfia plenament dels Manipuladors d'Ombres, també els té una sorpresa preparada.

19:30 Info k
19:46 3xl.cat
19:46 Inuyasha - La Kikyo i l'Inuyasha caiguts en l'ànima maligna
tancar

La Kikyo i l'Inuyasha caiguts en l'ànima maligna

El grup investiga a l'interior d'una muntanya plena de dimonis, allí es trobaran amb Kykio que vol escapar de les urpes de Naraku.

20:15 Tags
20:37 Noies enamorades - Cap. 2 El primer petó
tancar

Cap. 2 El primer petó

Avui hi ha una festa a casa d'en Pete, però l'Ellie està convençuda que el pare no l'hi deixarà anar. Per això ha decidit preguntar-ho a l'Anna, la parella del pare, que ara ja viu a casa amb ells. Tots els seus amics i amigues hi seran... Fins i tot en Dan! L'hi deixaran anar?! Serà avui el gran dia del primer petó?! No t'ho perdis!

06:01 Megaminimals - Ombres xineses
tancar

Ombres xineses

En un dia assolellat els Megaminimals comparen les seves ombres, Larry pregunta a Miss Meadows d'on venen les ombres. Ella els envia al racó d'aprendre on troben una llum "flexo" t fan un divertit casting de les seves ombres reflectides a la paret. Miss Meadows els ensenya com fer formes amb ombres xineses amb les seves mans. Els pares i les mares queden sorpreses quan venen a visitar-los de la forma de dinosaure que hi ha a la paret de la classe dels nens.

06:07 La Neli i en Cèsar - Cap. 6 La sorpresa d'en Leo. Volen, els coloms?
tancar

Cap. 6 La sorpresa d'en Leo. Volen, els coloms?

Avui en Leo s'ha posat molt trist, perquè ha fet enfadar en Cèsar. Resulta que amb l'estel de la Neli, que és massa gros per a ell, ha fet malbé l'estel d'en Cèsar. La Neli ja li ha explicat a en Cèsar que no ha sigut culpa d'en Leo... i ha tingut una idea per fer-los contents a tots! Ah! I no t'ho perdis, que avui t'ensenyaran a jugar a "Volen els ocells?"!

06:14 Bob, el manetes - El salze del Samso
tancar

El salze del Samso

Avui en Bob i el Pansit estan molt enfeinats tallant un salze que ha caigut, i en pensen aprofitar totes les branques! El Trac i el Samsó, mentrestant, juguen a fet i amagar amb el Trasto, que li aniria molt bé tenir un lloc per dormir, com les màquines d'en Bob. Potser podrien fer servir les branques del salze per fer-li una cabana! Però, i a en Bob, que no li feien falta?!

06:25 Els Hoobs - Quin misteri
tancar

Quin misteri

En Hubba Hubba llegeix als hubs un conte de fades dels badocs. La Tula es disfressa de princesa i l'Iver és el follet dolent. En Groove és el príncep, però compte! El follet l'ha convertit en una altra cosa! A més, al conte li falta una pàgina!

06:54 Explica'm un conte - Un conte sese princeses ni monstres
Progrmació BD ....
21:00 3xl.cat
21:00 Turc per principiants - On tinc la mala sort de fer-me gran
tancar

On tinc la mala sort de fer-me gran

Mentre la Doris intenta refer la seva relació amb la Yagmur, en Cem decideix que ha d'aconseguir que en Costa surti amb la Lena perquè així la podrà controlar millor. Quan la Doris acusa la seva filla de ser incapaç de tenir una relació, la Lena vol mostrar a tothom que és una dona madura, i els assegura que ella i l'Axel ja fa temps que surten junts. I per corroborar-ho, li fa un petó davant de tota la família. L'Axel no posa inconvenients a la comèdia, però ella s'adona massa tard que el seu amic, tot allò no s'ho ha pres només com un joc.

21:25 El cor de la ciutat - Cap. 1866
tancar

Cap. 1866

La policia comença a investigar. En Muñoz interroga en Sàhara, la Paquita, la Montse... Sembla que tothom necessiti coartada, però no tots en tenen. I a la relació Montse-Sàhara només li faltava això. La Cecília es pensa que ha trobat la solució, però en Fede i en Marcel són durs de pelar. En Fidel canvia de tàctica i sorprèn en Raül dient que anirà al casament. El senyor Juan aconsegueix que la Sandra accepti una feina al mercat, però a veure quant de temps aguanta perquè la feina, ideal no ho és.

21:53 Crims - Mite
tancar

Mite

El pintor Marçal Batllori mor sobtadament i és incinerat amb rapidesa. L'Olga no ha arribat mai a entrevistar-s'hi, però està segura d'haver-lo vist en coma a pesar que estava sota els efectes d'un experiment que distorsiona la percepció de la realitat. Amb la complicitat del Pau Aguilera, crític d'art especialitzat en l'obra de Batllori, fa creure a l'Empar, mare del pintor, que les falsificacions de batlloris continuen. L'Olga creu conèixer la identitat d'una persona que hi pot estar implicada. Al mateix temps, el Gabriel descobreix la identitat de l'ombra que apareixia en la cinta de l'exposició... L'agència Tor és atacada. L'Olga és l'única que els pot salvar...

22:58 Extres Coproduccions - Petit Indi
23:03 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Ala i Wheeler, a punt de fusionar-se. Noves i desagradables sorpreses a la vista. El Salvador hi està implicat. El Quim, al costat de la Mireia. La Rita fa una proposta per ajudar el Guillem.

23:40 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Quim encara no havia dit l'última paraula sobre la fusió. El Salvador es passeja amb el senyal de la Gemma. De moment, ningú no ho veu. El Quim ha buscat una advocada per a la Mireia, però el Tentacle està reaccionant. El Guillem, al teatre, descobreix com podria acabar amb el Salvador. La Cèlia i el Martorell, a punt de marxar de viatge. El Jofre s'està enamorant de la Rita.

00:10 Beverly Hills - El llarg adéu
00:52 Beverly Hills - només tinc ulls per tu
01:34 Riviera - + info
tancar

+ info

Beatrice fa fora Laurent de la seva vida. Sybella no vol plorar pel nen que ha perdut i insisteix en el fet que ella no tornarà mai a provar de tenir fills. Clara li demana a Diego que no l'exclogui de la seva vida.

01:59 Extres Coproduccions - Petit Indi
02:06 Crims - Mite
tancar

Mite

El pintor Marçal Batllori mor sobtadament i és incinerat amb rapidesa. L'Olga no ha arribat mai a entrevistar-s'hi, però està segura d'haver-lo vist en coma a pesar que estava sota els efectes d'un experiment que distorsiona la percepció de la realitat. Amb la complicitat del Pau Aguilera, crític d'art especialitzat en l'obra de Batllori, fa creure a l'Empar, mare del pintor, que les falsificacions de batlloris continuen. L'Olga creu conèixer la identitat d'una persona que hi pot estar implicada. Al mateix temps, el Gabriel descobreix la identitat de l'ombra que apareixia en la cinta de l'exposició... L'agència Tor és atacada. L'Olga és l'única que els pot salvar...

03:12 Nova ficció - El cor robat
tancar

El cor robat

És la història d'un viatge en autocar. En el viatge coincideixen dos homes molt diferents entre si: l'Eduard (un professor d'institut) i el Xavi (un soldat). Per tots dos, el viatge és crucial. El primer ha acceptat un canvi de feina i es dirigeix a la seva nova destinació, encara que, en el fons, el que fa és fugir del compromís amb la Marta, la seva amant. El segon va a retrobar-se amb la Iolanda, la seva xicota, que està embarassada, per comunicar-li que està disposat a ser el pare. La relació amb el Xavi, incòmoda al començament i més íntima a mesura que avança el viatge, farà que l'Eduard experimenti una transformació, deixa de ser un home amb por al compromís sentimental i s'adona que necessita compartir la seva vida amb la Marta. Intèrprets: Ramon Madaula (Albert), Miquel Sitjar (Xavi), Muntsa Rius (Marta), Bibiana Guzman (Iolanda), Agustí Esteve (Agustí), Eva Trullàs (Eva), Kim Aubert (Kim), Natàlia Botinas (Natàlia), Mireia Rourera (doctora Casavella), Alicia Paz (noia Hipoie), Mariona Bosch (dona sofisticada), Gemma Grau (noia jove), Sara Vilanova (passatgera 1), Carmen Bazán (passatgera 2), Consuelo Pérez (passatgera 3), Francesc Rocamora (passatger), José González (cambrer), Cayetano González (conductor), Antonio Gzález. Ledesma (taxista) Guió: Maria Jaén, Carmen Fdez. Villalba Música: Xavier Capellas Muntatge: Jordi Puig Director de postproducció: Xavier Cabrera Coordinadora de continguts: Rosa Duque Coordinador de producció: Eduard Vallès Decorador: Matías Tikas Director de fotografia: Javier F. De Valderrama Directora de producció: Montserrat Bou Direcció: Carmen Fdez. Villalba Productors executius: Arturo Duque, Fèlix Riera Productora delegada TVC: M. Lluïsa Farré

03:37 Nova ficció - Cafè & clixé
tancar

Cafè & clixé

En David és un fotògraf d'uns 38 anys, conegut internacionalment. Viu per tres grans passions: el cafè, els animals tropicals i mantenir una relació audiovisual amb una veïna. La veïna és l'Àngela. És veterinària. Gairebé cada nit, quan l'Àngela ha acabat de sopar, en David li truca d'una forma anònima. Aquestes trucades no semblen trasbalsar gaire l'Àngela; fins i tot sembla que la diverteixin i li agradin. En David, des de l'anonimat i la fotografia, comparteix la seva intimitat. La relació especial entre els dos s'hauria eternitzat si en David no hagués introduït nous elements de risc en la seva passió. En David entrega a un noi gitano, que neteja parabrises de cotxes a la cantonada, un sobre que conté una fotografia de l'Àngela molt compromesa. Li paga perquè l'hi porti. El noi no fa el que li ha demanat en David. Comença una extorsió que modificarà la vida d'en David. Intèrprets: Francesc Orella (David), Sònia Franco (Àngela) I la presentació de: José Giménez (Tillo), Miguel Ángel Vigueras (Lucky), Joan Sanz (Ricard), Tomàs Marín (amant), Sandra Stefani (dona gat), Assumpció Royo (dona carret), Jorge Benavent (especialista accident) Fitxa tècnica: Guió: Joan Sanz, Manuel Balaguer Música: Eduardo Arbide Director postproducció: Xavier Cabrera Coordinadora continguts: Rosa Duque Coordinador producció: Eduard Vallès Decorador: Pau Ros Director fotografia: David Omedes Directora producció: Montserrat Bou Director: Manuel Balaguer Productors executius: Fèlix Riera, Arturo Duque Productora delegada TVC: M. Lluïsa Farré

04:03 Joking around
04:09 Joking around
04:28 Joking around
04:33 Beverly Hills - El llarg adéu
05:15 Beverly Hills - només tinc ulls per tu