TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

11:15 Signes dels temps - Cuina Justa
tancar

Cuina Justa

Coneixem el projecte "Cuina Justa", una empresa d'economia social i solidària de la Fundació Cassià Just, a Sant Boi de Llobregat. Entrevista a Àlex Pujol, director d'aquesta fundació, que dona feina a 350 persones, el 70 per cent de les quals tenen una discapacitat. Elaboren productes gastronòmics de qualitat i de proximitat, gestionen menjadors escolars i d'empresa i fan sandvitxos i amanides per a companyies d'aviació. La Carme Beredas i el Cristian Unión, ajudants de cuina, comparteixen el seu testimoni. I també veurem els horts de Can Tudela, al Prat de Llobregat, on cultiven verdures ecològiques. La Fundació Cassià Just va néixer el 2005 i la va apadrinar Cassià Maria Just, que va ser abat de Montserrat del 1966 al 1988.

11:40 Diumenge Concert - Gli Incogniti + Amandine Beyer / "Il mondo al rovescio", concerts de Vivaldi (Primera part)
tancar

Gli Incogniti + Amandine Beyer / "Il mondo al rovescio", concerts de Vivaldi (Primera part)

Gli Incogniti i la violinista Amandine Beyer interpreten Vivaldi. (Primera part).
40è aniversari del Festival de Torroella de Montgrí.

12:20 Fake Night - Fake Night amb Sor Lucía Caram
tancar

Fake Night amb Sor Lucía Caram

Entrevistar una monja sempre és un repte per un ateu convençut. Però, què passa si la monja en qüestió és, a més, Sor Lucía Caram, coneguda popularment com la "monja collonera"?

L'Oriol haurà d'aguditzar l'enginy per pensar idees i activitats a l'alçada l'entrevistada. I ho haurà de fer, a més, amb el vist i plau de Jair Domínguez, el nou director de TVC que només diu sí a aquelles propostes que són molt arriscades, molt atrevides i molt descarades.

Al llarg del programa, el veurem capficat amunt i avall dels passadissos de la tele, tot creuant-se amb altres treballadors de la casa com Xavier Grasset o Quim Masferrer, amb els que manté un relació diguem-ne que peculiar. Ara bé, les millors idees no vindran pas d'ells sinó de persones que, a priori, no semblarien tenir cap lligam amb Sor Lucía Caram (però resulta que sí): com, per exemple, la youtuber Patry Jordan o la periodista esportiva Danae Boronat.

Si l'Oriol aconseguirà (o no) duu a a terme aquestes idees ja és un altre tema.

13:15 Polònia - + info
tancar

+ info

"Polònia" arriba als 15 anys en antena

L'inici de la temporada 2020-2021 estarà marcat per l'arrencada de la precampanya electoral. Es preveuen unes setmanes de forta intensitat política i el Polònia hi serà per donar-ne la visió pròpia. Pendent, sempre, dels protagonistes de l'actualitat política, social i cultural, amb els personatges ja coneguts per l'audiència i els protagonistes nous que el dia a dia ens ofereixi.

L'actualitat és qui determina quins seran els personatges amb més presència. En tot cas, el programa es mantindrà fidel al seu sentit de l'humor.

13:50 APM? Extra
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Tarda de cine - Marit per sorpresa
17:10 Tarda de cine - La rosa porpra del Caire
tancar

La rosa porpra del Caire

LA ROSA PORPRA DEL CAIRE (The purple rose of Cairo)

Idioma versió original: anglès
Producció: Rollin-Joffe Productions i Orion, 1984 (Estats Units)
Direcció: Woody Allen / Durada: 78 minuts
Guió: Woody Allen
Fotografia: Gordon Willis (blanc i negre i color)
Música: Dick Hyman
Intèrprets: Mia Farrow (Cecilia), Jeff Daniels (Tom Baxter / Gil Shepherd), Danny Aiello (Monk), Irving Metzman (el director de cinema), Stephanie Farrow (la germana de Cecilia), David Kieserman (l'amo del restaurant)

Cecilia treballa de cambrera en un bar amb la seva germana. El poc que guanya ho ha de donar al seu marit alcohòlic i sense feina. El seu refugi és el cinema de barri, on va a veure "La rosa porpra del Caire", un melodrama exòtic en què l'actor Gil Shepherd interpreta l'explorador Tom Baxter. Tom surt de la pantalla i s'endu Cecilia fora de la sala. El productor de la pel·lícula, acompanyat de Gil Shepherd, arriba al lloc on hi ha hagut aquest fet sorprenent per intentar posar-hi remei.

18:35 Especial Informatiu Eleccions Alemanes
20:00 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

21:00 Telenotícies vespre
21:58 Piromusical - Piromusical de La Mercè 2021
tancar

Piromusical de La Mercè 2021

Laia Ferrer presentarà el Piromusical de la Mercè 2021, un espectacle que torna a ser descentralitzat amb quatre punts de llançament dels focs artificials distribuïts per la ciutat i es podrà seguir de nou des dels balcons i els terrats de Barcelona.

En aquesta edició hi haurà, com ha novetat destacada, l'actuació de la companyia Les Impuxibles amb la Clara Peya i l'Aridana Peya al capdavant. Les Impuxibles volen acompanyar el piromusical amb una proposta artística que barreja música en directe, dansa i circ; pensada especialment per l'espai urbà de les fonts de Montjuïc.

Els temes sonaran, per una banda, a ritme de l'Havana, la ciutat convidada d'enguany; també es commemorarà el 150è aniversari de la festa major de la ciutat i el centenari del primer concert al Palau de la Música Catalana de l'Orquestra Pau Casals, sense oblidar el 250è aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven.

22:30 Dilluns començo - La dimensió healthy
tancar

La dimensió healthy

Des de ja fa uns anys, l'alimentació saludable ha esdevingut una moda, i sembla que ha arribat per a quedar-s'hi. Davant d'aquesta barreja entre informació i "postureig", la Marta intentarà obrir-se camí. Aquesta vegada, ho farà travessant portals interdimensionals màgics que la duran d'un escenari a un altre. El Lluís Quevedo ens parlarà de les revolucions alimentàries que van canviar el món. La gent del carrer haurà d'endevinar de quins productes parla la Marta tan sols llegint les etiquetes dels ingredients. Farem una reunió exclusiva amb influencers que es dediquen professionalment a la divulgació d'hàbits saludables i també organitzarem una reunió amb nutricionistes de nivell però provinents de diferents enfocaments. Descobrirem la coberta verda de l'Escola Pérez Iborra on els infants tenen cura d'un hort situat al terrat de l'Escola. La Marta visitarà les instal·lacions d'Heura, on farà una barbacoa amb la "carn" de proteïna vegetal que està capgirant el mercat. L'alta gastronomia també s'influeix del consum responsable i sostenible, per això visitem a la Laura Veraguas, una xef emergent a qui la Marta convenç perquè l'ajudi a preparar un menú especial per a un grup de famosos que ens confessaran perquè un dia van fer el clic i van canviar els seus hàbits o perquè, simplement, gaudeixen cuidant-se.

23:30 Montserrat. Retorn a l'essència - Montserrat. Retorn a l'essència
tancar

Montserrat. Retorn a l'essència

Montserrat. Retorn a l'essència ofereix una visió íntima de la comunitat monàstica just en el moment en què està fent una profunda reflexió sobre el futur arran de la propera celebració del seu Mil·lenari al 2025.

00:35 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:00 Rumba a l'estudi - José Luis Lozano
05:00 Folc a l'estudi - Elisabet Raspall & Jordi Paulí
Progrmació BD ....
21:55 Viatges insòlits - Polònia
tancar

Polònia

L'únic que en Tom coneix de Polònia és el papa Joan Pau II i la immigració polonesa a Bèlgica. Aquest país tan proper i desconegut sorprendrà en Tom amb les seves tradicions, supersticions i la por a ser envaïts per forces estrangeres. S'emocionarà tant per la naturalesa del país com per la gran contaminació que s'hi genera. Un país ple de contrastos.

22:40 Viatges insòlits - Irlanda del Nord
tancar

Irlanda del Nord

En vint anys, Irlanda del Nord ha passat de ser una zona de guerra a encapçalar rànquings del Lonely Planet amb Belfast com a ciutat a visitar. Però realment s'ha resolt, el conflicte que enfronta catòlics i protestants des de fa segles? Per saber-ho, en Tom hi viatja en el moment de més tensió: la setmana de les desfilades que commemoren la victòria dels Orange fa més de 300 anys.

23:32 Restaurant la dignitat - Restaurant la dignitat
tancar

Restaurant la dignitat

RESTAURANT LA DIGNITAT ens mostra les recents iniciatives de rehabilitació que s'han dut a terme als centres urbans de Kabul, Lahore i Delhi per millorar la vida dels seus ciutadans. Són unes ciutats enormement deteriorades per anys de guerres, conflictes, misèria i greus mancances culturals, educatives i sanitàries. RESTAURANT LA DIGNITAT també explora el fort vincle històric d'aquestes tres grans ciutats durant els més de tres segles d'Imperi Mogol, la irrupció del domini colonial britànic i les rivalitats polítiques que s'hi han desfermat en els darrers anys.

01:17 El món des de l'aire - Un viatge aeri a través d'anglaterra. de les set germanes a la catedral de cante
tancar

Un viatge aeri a través d'anglaterra. de les set germanes a la catedral de cante

Viatge aeri que recorre el sud-est d'Anglaterra. Comença als penya-segats calcaris de les Set Germanes, continua fins al lloc on hi va haver la batalla de Hastings i passa per Bateman's, on va viure l'escriptor i poeta Rudyard Kipling. A continuació sobrevolarem Romney Marsh, una zona humida molt peculiar, i Dover, un dels ports de passatgers més importants del món. Acabarem el viatge a la catedral de Canterbury.

01:43 El món des de l'aire - De Symonds Yat a l'estuari del Dee
tancar

De Symonds Yat a l'estuari del Dee

El viatge d'aquest episodi segueix de nord a sud la frontera entre Anglaterra i Gal·les, una terra que va viure moltes guerres fins que els anglesos van dominar els gal·lesos. Una conseqüència d'aquest passat violent és la gran concentració de castells d'aquesta regió. Els que van tenir la sort de no caure en mans de l'enemic encara es conserven, però la pràctica d'aterrar els castells presos a l'enemic va fer que ara molts estiguin en ruïnes.

02:08 Viatges insòlits - Polònia
tancar

Polònia

L'únic que en Tom coneix de Polònia és el papa Joan Pau II i la immigració polonesa a Bèlgica. Aquest país tan proper i desconegut sorprendrà en Tom amb les seves tradicions, supersticions i la por a ser envaïts per forces estrangeres. S'emocionarà tant per la naturalesa del país com per la gran contaminació que s'hi genera. Un país ple de contrastos.

02:53 Viatges insòlits - Irlanda del Nord
tancar

Irlanda del Nord

En vint anys, Irlanda del Nord ha passat de ser una zona de guerra a encapçalar rànquings del Lonely Planet amb Belfast com a ciutat a visitar. Però realment s'ha resolt, el conflicte que enfronta catòlics i protestants des de fa segles? Per saber-ho, en Tom hi viatja en el moment de més tensió: la setmana de les desfilades que commemoren la victòria dels Orange fa més de 300 anys.

03:40 El món des de l'aire - Un viatge aeri a través d'anglaterra. de les set germanes a la catedral de cante
tancar

Un viatge aeri a través d'anglaterra. de les set germanes a la catedral de cante

Viatge aeri que recorre el sud-est d'Anglaterra. Comença als penya-segats calcaris de les Set Germanes, continua fins al lloc on hi va haver la batalla de Hastings i passa per Bateman's, on va viure l'escriptor i poeta Rudyard Kipling. A continuació sobrevolarem Romney Marsh, una zona humida molt peculiar, i Dover, un dels ports de passatgers més importants del món. Acabarem el viatge a la catedral de Canterbury.

04:06 Xoc d'anhels 1918-1939 - Revolució
tancar

Revolució

Elise Ottesen, la periodista més famosa de Suècia, visita un poble miner convidada per un grup de dones que anhelen un futur més esperançador, lluny de tants embarassos. Mentrestant, Nguyen Ai Quoc s'allista a la Internacional Comunista de Moscou per formar-se i estendre la revolució mundial, sobretot als països colonitzats com el seu. L'anarquista May Picqueray també es troba a Moscou amb una delegació francesa i té una topada amb Trotski sobre la brutalitat amb què tracten part de la població. Finalment, Marina Iurlova ha arribat a San Francisco i aquí vol fer realitat el seu somni de ser ballarina. Per la seva part, Rudolf Höss és descobert en la seva lluita clandestina i tancat a la presó, amb l'única esperança que la revolució nacionalsocialista triomfi.

04:58 Thalassa - ELS INVENTS DE LES PROFUNDITATS
05:11 Pel món amb Te Radar - Potencial ocult
tancar

Potencial ocult

Sovint cal tenir molt d'enginy per veure més enllà de les aparences i trobar el potencial ocult en els objectes que ens envolten. En aquest episodi el Te Radar descobreix dues males herbes. Una proporciona aliment i serveix per netejar les aigües, i amb l'altra es poden fer cases, carreteres, ponts, armilles antibales i fins i tot una pizza per llepar-se'n els dits.

05:33 Pel món amb Te Radar - H2O
tancar

H2O

El Te Radar viatja fins al Perú, a una ciutat situada sota una glacera dels Andes. Els seus habitants no es poden banyar al riu on sempre s'havien banyat i això ens hauria de fer plantejar-nos algunes coses. Després es juga la vida per posar a prova un nou sistema per fer que l'aigua contaminada sigui potable.

Progrmació BD ....
06:00 La vaca Connie - Perduts a la neu
tancar

Perduts a la neu

Ha arribat l'hivern i la Connie, com de costum, ha sortit a passejar pel bosc. De cop i volta, comença a nevar i la neu fa desaparèixer el camí. Hi ha altres maneres d'orientar-se? La natura és tan sàvia que ens ajuda fins i tot quan ens perdem pel bosc.

06:06 La vaca Connie - La Connie i les endevinalles
tancar

La Connie i les endevinalles

L'àvia Clara ha proposat una endevinalla a en Patch i a la Connie perquè coneguin més bé els costums dels animals que viuen al bosc i al llac. Evidentment, per trobar la solució hauran d'anar a demanar ajuda a tots els seus amics. T'agraden les endevinalles?

06:13 La vaca Connie - La tortuga trista
tancar

La tortuga trista

La Connie ha conegut una tortuga que està molt trista, perquè no li agrada haver de portar sempre una closca al damunt. La nostra amiga li farà veure els avantatges que té anar tan ben protegida. Te la imagines, una tortuga sense closca?

06:21 Tex - Un atac d'amor
tancar

Un atac d'amor

La zebra Àfrica està molt amoïnada perquè tots els del poble li diuen que estan enamorats d'ella i no la deixen en pau. El Tex pensa que tot això és molt sospitós perquè tots s'enamoren de l'Àfrica menys ell. Aquest és un cas complicat, però no per al Tex, el més burro dels detectius.

06:31 Tex - Desaparicions nocturnes
tancar

Desaparicions nocturnes

El Kraus és el propietari d'una botiga de recanvis. Quan algú dels habitants del poble se li espatlla una peça del cos, el Kraus li subministra un recanvi perquè quedi nou. Però un dia el Kraus se n'adona que algú li està pispant els recanvis de la botiga. El Kraus encarrega al Tex descobrir el lladre, però aquest és molt llest i no serà fàcil d'atrapar.

06:45 Pat, el gos - Tres ocells i un cabàs
tancar

Tres ocells i un cabàs

L'Hortènsia li encarrega a la Lola que faci de cangur del Boleta, però la Lola ha d'acabar els deures, i deixa el Boleta, que és al seu nou i modern cabàs, amb el Pat. Llavors el Boleta se n'escapa i el Caputxet decideix fer-hi una becaina, però els coloms l'agafen i segresten el mixet. El Pat farà el possible per aturar-los.

06:52 Pat, el gos - La medalla
tancar

La medalla

La Lola i el Pat guanyen una medalla en una competició. El Víctor està trist perquè ell no n'ha guanyat cap, i la Lola decideix ajudar-lo a preparar-se per a alguna prova. Mentrestant, els coloms roben la medalla de la Lola, així que el Pat haurà d'intentar recuperar-la com sigui.

06:59 Pat, el gos - Inseparables
tancar

Inseparables

La Lola ha de fer un treball de ciències amb el Víctor, i li encarrega al Pat que, mentrestant, vigili el Caputxet. Els coloms decideixen segrestar-lo, i el Pat haurà de provar de recuperar-lo al mateix temps que intenta escapar-se de les urpes del Tanc. Però resulta que els coloms també segresten el peluix del Tanc, així que el Pat i el Tanc s'hi hauran d'enfrontar junts.

07:06 Tib i Tatoum - Dibuixa'm un amic
tancar

Dibuixa'm un amic

En aquest episodi, l'Aron, el guia espiritual del poblat, observa en Tatum d'una manera que desperta la curiositat d'en Tib. Per saber què passa, segueix l'Aron i veu que es fica en una cova on hi ha uns dibuixos misteriosos, però és evident que n'hi ha un que representa en Tatum. Llavors l'Aron li explica que poden estar relacionats amb un antic ritual màgic que transformava nens en animals salvatges.

07:17 Tib i Tatoum - La gran marxa
tancar

La gran marxa

En aquest episodi, un dia, de sobte, el riu de prop del poblat s'asseca. Sense aigua, no podran sobreviure, i l'Aron els diu que no tenen cap més remei que abandonar el poblat i anar a buscar un altre lloc on hi hagi aigua. Llavors tothom comença a preparar les coses per fer la gran marxa. Els nens, de primer, ho viuen com una aventura, però quan a en Tib li diuen que en Tatum no els podrà acompanyar es desespera.

07:30 Misha, la gata violeta - Demana un desig
tancar

Demana un desig

L'Hilari demana a la Misha que li vigili la seva nova tassa: una tassa portagaletes que vol presentar al concurs de ciència de l'escola. La Misha accepta encantada. Però mentre la vigila, la Misha s'entreté bufant angelets amb la Verònica i la tassa desapareix.
La Verònica i la Misha elaboren un pla per trobar-la. Però la tassa no apareix. Finalment, la Verònica bufarà un angelet per demanar que la tassa torni... la tassa apareixerà, però no serà gràcies a l'angelet.

07:37 Misha, la gata violeta - El carretó dels gelats
tancar

El carretó dels gelats

Al parc on juguen els amics de la Misha hi ha un carret dels gelats que fa els millors gelats del món. L'Hilari n'és un gran admirador. Una tarda el carretó desapareix: se'ls ha espatllat la màquina de fer gelats. L'Hilari es tancarà a casa seva per intentar construir una màquina de gelats¿ una màquina que fa uns gelats boníssims. Són tan bons, que tothom li demana gelats. L'Hilari, fart de tanta demanda, li porta la màquina al senyor dels gelats i l'hi regala

07:44 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un iglú
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un iglú

En Louie i la Yoko recorren amb trineu les banquises glaçades del pol nord i coneixen un mico explorador que espera que arribi l'hora d'observar l'aurora boreal. El mico no sap on resguardar-se i està assegut a la intempèrie, tremolant de fred. Llavors, a en Louie se li acut una bona idea: construir un iglú perquè pugui esperar l'aurora boreal ben calentó.

07:50 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un pont
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un pont

En Louie i la Yoko juguen a futbol. Un cervatell travessa el riu per jugar amb ells. De cop i volta, comença a ploure i s'han d'arrecerar sota un arbre. Quan para de ploure, el riu ha crescut i el cervatell no pot tornar a l'altra banda, on l'espera la seva mare. Llavors a en Louie se li acut una idea: construir un pont.

07:59 Comptem amb la Paula - No cal prendre-s'ho tan seriosament!
tancar

No cal prendre-s'ho tan seriosament!

En Tim i el capità Barba-roja tenen una cosa en comú: no poden suportar perdre. Quan toca jugar en equip, de seguida s'enfaden amb els seus companys si no juguen com ells esperen. Però és bo, prendre-s'ho tot tan seriosament? A vegades cal saber deixar-se portar i gaudir del joc, i això és el que aprendrà un dels nostres personatges.

08:10 Comptem amb la Paula - Els cosins gats d'en Billy
tancar

Els cosins gats d'en Billy

La Paula ensenya el seu àlbum de fotos familiar als amics. Hi ha una foto que crida molt l'atenció d'en Billy: una on la Paula surt envoltada dels seus cosins. Ell també en voldria tenir, de cosins! Amb l'ajuda de l'ordinador, els nens arriben a la conclusió que els lleons i els gats podrien ser parents, i se'n van cap al desert per iniciar la cerca dels cosins gat d'en Billy.

08:20 Mya Go - El concurs de pastissos
tancar

El concurs de pastissos

La Mya Go, l'Emily Share i la Sophie Play s'han apuntat a un concurs de pastissos. Tothom està molt emocionat, perquè el jutge del concurs és el famós Barry Bake.

08:25 Mya Go - El sopar
tancar

El sopar

La família Make ha convidat la família Go a sopar a casa seva. A més, els espera una sorpresa molt especial: i és que el sopar el prepararan i el serviran dos robots! Segur que sortirà tot tal com està previst?

08:33 El Mic i els seus amics - El cervató
tancar

El cervató

Fem titelles i cantem la cançó del Cervató. Des de casa, un cervató, mirava pel finestró. Va veure passar un conill, fugint del perill.

08:58 Els mixets - La bicicleta
tancar

La bicicleta

Els pares regalen a la Dolça una bicicleta de nena gran, però... ella no hi sap anar! Entre tots els amics proven d'ensenyar-n'hi perquè pugui participar amb ells a la cursa. Com costa anar sense rodetes!

09:02 Els mixets - Metges!
tancar

Metges!

El pares dels mixets els regalen un joc de metges i ells es disposen a anar a visitar els seus amics, un per un, que faran de pacients. Mentre van d'una casa a l'altra, fa tan mal temps que agafen un bon refredat.

09:10 Zoom, el dofí blanc - Maotou.com
tancar

Maotou.com

Fa dies que apareixen taques de fang a les aigües de Maotou. El Yann està amoïnat i decideix avisar el Papa Tuanaku. Quan arriba al poble descobreix que la Clarissa, la neboda del Van Krook, regala dispositius d'alta tecnologia als vilatans. Hipnotitzats per les seves tauletes, no fan cas al Yann quan intenta advertir-los del desastre ecològic que amenaça les platges de l'atol. Podria existir alguna relació entre aquest fenomen i tots aquests regals?

09:21 Zoom, el dofí blanc - El triangle de Maotou
tancar

El triangle de Maotou

Un fenomen estrany causa el pànic a les aigües de Maotou. Al mar hi ha un lloc on els aparells electrònics dels avions s'espatllen i on es formen uns remolins immensos que xuclen les embarcacions que s'hi acosten. El Yann i els seus amics decideixen investigar. L'Auru està convençut que és culpa seva perquè s'ha menjat les ofrenes destinades a Tumura Ifénua, la deessa pop que viu a les profunditats de les aigües de Maotou.

09:33 Zoom, el dofí blanc - Una segona oportunitat
tancar

Una segona oportunitat

El Blaise i el Rico estan farts dels insults del Van Krook i decideixen deixar la feina. Van a veure la Maéva, que ha iniciat un negoci de venda de menjar a domicili, i li proposen treballar per ella com a repartidors. La Maéva dubta, però acaba oferint-los una oportunitat i els dona la feina. L'Auru no se n'acaba de fiar i convenç el Yann que els han d'espiar per si en porten alguna de cap...

09:45 Artús i els vailets de la Taula Rodona - L'espectre reial
tancar

L'espectre reial

Perquè no l'enxampin durant les seves escapades nocturnes amb el Meugrú, la Ginebra demana un favor a la Morgana: una poció que faci invisible el gat-llop. El Mordred l'hi vol robar, però l'únic que aconsegueix és que l'Artús i ell mateix acabin convertits en espectres invisibles. Als dos enemics no els queda més remei que col·laborar per trobar la manera de comunicar-se amb la Morgana perquè els prepari un antídot.

09:56 Artús i els vailets de la Taula Rodona - Les urpes de drac
tancar

Les urpes de drac

Per un accident absurd, l'Ulfius fa que es perdi una urpa de drac que el rei Uter considerava d'un gran valor. Els vailets de la Taula Rodona es comprometen a trobar l'urpa per tornar-la al rei. Primer busquen la que s'ha perdut, però, com que no la troben, decideixen anar-ne a buscar una altra a la muntanya on els dracs s'esmolen les urpes. En Tristany agafa el seu llaüt, que els farà un gran servei.

10:07 Artús i els vailets de la Taula Rodona - La plaga blava
tancar

La plaga blava

Els vailets de la Taula Rodona han trobat un foc follet al bosc, una bola de foc blau que ve de l'Altre Món. Malgrat les reticències del Galvany, els seus companys el porten a Camelot per protegir-lo del saxó Horsa, que el vol capturar. Però un cop al castell, les coses es compliquen: en Horsa té un braçalet màgic que transforma el foc follet en un monstre de foc gairebé invencible.

10:20 Efecte wow - Els Catarres desafien l'elasticitat
tancar

Els Catarres desafien l'elasticitat

Un dels materials més flexibles és el làtex. Aquest plàstic natural serveix per fabricar globus, guants i un munt de coses més. El Dani i el seu equip exploraran els límits de la flexibilitat posant Els Catarres a dins d'un globus gegant.

10:30 Rat Rank - + info
tancar

+ info

El Rat Rank és el rànquing musical del Canal Super3, presentat pel Riff i el Flat, les rates més marxoses de la tele.
Cada setmana, el Rat Rank emet els millors videoclips perquè els votin els súpers a través del web. Ells decideixen quin és el vídeo guanyador.
El Riff i el Flat també proposen jocs, balls, karaoke i els vídeos més divertits d'internet. A més, els súpers poden aconseguir regals exclusius dels seus cantants i grups preferits.

10:53 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, faig negocis
tancar

Jo, Elvis Riboldi, faig negocis

L'Elvis vol estalviar diners per anar al concert del seu grup preferit. Per aquesta raó comença a treballar pel Professor Pinkerton, primer com a majordom i després com a consultor financer. Això a en Lagunilla no li fa cap gràcia, i tos dos s'hauran d'enfrontar a un conjunt de proves ideades pel professor Pinkerton: la batalla de negocis!

11:03 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i la senyoreta Jennibot
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i la senyoreta Jennibot

La senyoreta Jennifer està més estricta que mai, i l'Elvis la convenç perquè se'n vagi de vacances presentant-li la substituta definitiva: una versió robot d'ella mateixa! És igual d'estricta que la de veritat, però se'n pot regular el nivell de disciplina. Aviat, l'Elvis i els seus companys també es troben de vacances a l'escola¿ fins que el robot els curtcircuita la diversió.

11:14 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i l'imitador de l'Elvis
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i l'imitador de l'Elvis

L'Elvis s'encarrega d'ensenyar-li l'escola a un nou alumne, en Travis, que, cada vegada més, s'assemblarà a l'Elvis. Fins al punt que el mateix Elvis haurà de pensar un pla per desfer-se d'aquest personatge tan enganxifós!

11:25 Les Sisters - Les telesisters
tancar

Les telesisters

La Marine ha donat permís a un "reality show" que es diu "La família de somni" perquè gravi la seva vida a casa durant una setmana. Es tracta d'un concurs al final del qual els espectadors voten el membre de la família més simpàtic. La Marine i la Wendy volen guanyar. Per seduir el públic es dediquen a fer-se la pilota mútuament. Acabarà esclatant tanta hipocresia?

11:36 Les Sisters - El meu regne per un "utògraf"!
tancar

El meu regne per un "utògraf"!

La Marine i la Wendy senten per la tele que l'estrella Joy D firmarà autògrafs en una sala de festes de Pom-les-Bains. Per desgràcia, els seus pares no les hi poden portar perquè la mare treballa a l'hospital i el pare té una reunió amb el seu editor per ensenyar-li uns dibuixos. Per solucionar-ho, les dues germanes faran tot el possible per anul·lar la reunió del seu pare.

11:48 Les Sisters - La "potocleosi"
tancar

La "potocleosi"

Avui la Wendy ha convidat el seu nòvio a mirar una pel·lícula a casa seva. Mentrestant la Marine mirarà el seu programa preferit a la tauleta de la seva germana. Mentre espera que comenci, veu un espot que avisa dels perills de la mononucleosi, una malaltia que es pot transmetre per la saliva. La Marine s'espanta: i si la seva germaneta agafa la malaltia fent-li un petó al Maxence?

12:00 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El Mim
tancar

El Mim

El Fred Heprèle, el pare de la Mylène, és mim i està a punt d'estrenar un espectacle a París, però el Chris, el seu suplent a l'obra, s'ho manega per quedar-se el paper que havia d'interpretar el Fred. L'Esfinx aprofita el disgust i la frustració del Fred per akumatitzar-lo i així aconseguir els Miraculus de Ladybug i Gat Noir.

12:21 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - La Princesa Fragància
tancar

La Princesa Fragància

La Rose, una companya de classe de la Marinette, és una fervent admiradora del príncep Ali, del regne de Kowar, que està de visita a París, i intenta posar-se en contacte amb ell. Però, com és habitual, la Chloé s'interposa i acapara tot el protagonisme. L'Esfinx aprofitarà el desengany i la ràbia de la Rose per aconseguir els prodigis de Ladybug i Gat Noir.

12:43 Els bons ossos bruns - Galetes per a gossos
tancar

Galetes per a gossos

El Vick veu un anunci d'unes galetes per a gossos que porten un sedant que fa que es tornin més obedients. Se li acut comprar-ne per donar-les al Bruc i el Barzer i fer-los fer el que ell vol. Però són tan delicioses que fins i tot ell en vol menjar.

12:54 Els bons ossos bruns - Patinatge sobre gel
tancar

Patinatge sobre gel

El Bruc i el Barzer volen obrir un forat al llac glaçat per pescar-hi. Però el Vick és al costat talant arbres i es fan la guitza mútuament. De seguida comença una batalla entre els ossos i el llenyataire, però el Vick té les de perdre perquè no sap patinar.

13:04 Els bons ossos bruns - Qui vol veure el futbol?
tancar

Qui vol veure el futbol?

El Warren observa que a casa del Vick hi ha molta animació i s'hi acosta per veure què passa. Resulta que el llenyataire està veient un partit de futbol molt emocionant. De seguida hi arriba també el Barzer, que es delirà per les crispetes del Vick i les hi voldrà prendre.

13:18 Mike el magnífic - Una casa segura
tancar

Una casa segura

L'Stephen ha comprat un sistema de seguretat molt sofisticat per vigilar la casa i detectar la presència d'intrusos. Però el mixet Fluffy fa caure per accident el robot i s'engega el sistema de seguretat màxima de la casa, que malauradament no sap distingir entre intrusos i no intrusos. El Mike s'haurà d'aliar amb els ossos rentadors Freddy i Mercury per aconseguir que les coses tornin a la normalitat.

13:25 Mike el magnífic - De cap a la piscina
tancar

De cap a la piscina

El Mike vol impressionar l'Iris saltant a la piscina des del trampolí, però no sap que les tortugues han buidat l'aigua per fer-hi un skatepark i cau de cap al fons de la piscina. Mentre el pobre gos busca la manera de sortir-ne, els ossos rentadors aprofiten per robar unes salsitxes del congelador per fer-les a la barbacoa. Podrà sortir el Mike a temps per impedir-ho?

13:31 Mike el magnífic - Digue-li amb flors
tancar

Digue-li amb flors

El Mike té una nova idea per seduir l'Iris, una pluja de pètals de rosa. Per fer-ho, desfulla unes roses i agafa el bufador de fulles de l'Stephen. Però els ossos rentadors es voldran apoderar del bufador per entrar a la casa a robar. I, per acabar d'embolicar la troca, el gatet Fluffy també s'hi ficarà pel mig... Al final, el Mike s'empescarà una solució menys romàntica però més efectiva per impressionar l'Iris.

13:38 Mike el magnífic - L'atac dels vampirs
tancar

L'atac dels vampirs

És dia de tempesta i el Mike, que com tots els gossos té por dels trons, decideix passar l'estona llegint un còmic. Però resulta que és un còmic de vampirs, i el Mike es comença a espantar amb qualsevol soroll que hi pugui haver a la casa. I entre les tortugues que juguen a golf al circuit de ventilació i els ossos rentadors que han entrat a robar, de sorolls no en falten.

13:45 Mike el magnífic - Un malalt imaginari
tancar

Un malalt imaginari

Els ossos rentadors tenen enveja de les comoditats de què gaudeix el Mike, i el Freddy té una idea: es llança contra la finestra i fa veure que s'ha fet mal perquè els Mikkelsen se'n compadeixin. Però en Mike s'adona de seguida de l'engany i farà el possible per desemmascarar el malalt imaginari.

13:54 Gos pudent - El Gos Pudent, a la lluna
tancar

El Gos Pudent, a la lluna

El Gos Pudent voldria trobar extraterrestres que viuen a la Lluna. Amb l'ajuda del Gat Xafat, construeix un coet. Pero? el Bulldog i el Chihuahua hi veuen l'ocasio? per descobrir finalment el poder secret del Gos Pudent...

14:05 Gos pudent - Una nova llar per al Gos Pudent
tancar

Una nova llar per al Gos Pudent

El Gos Pudent i el Gat Xafat estan tristos: el seu cubell ha desaparegut. Despre?s d'haver provat de dormir a diferents indrets, acaben en una petita i bufona casa de pla?stic rosa. Mentre el Gos Pudent prova de trobar-se co?mode en aquesta nova llar, una mica massa neta per al seu gust, el Bulldog i el Chihuahua es disposen a seguir la pista del cubell del Gos Pudent, convenc?uts que el seu famo?s "poder" ve d'alla?.

14:17 Gos pudent - El Gos Pudent, enamorat
tancar

El Gos Pudent, enamorat

Al Gos Pudent a vegades li manca delicadesa i la Gracieta, aconsellada per la seva amiga Cruel·la, decideix prendre dista?ncia amb el seu enamorat i flirteja durant un temps amb el seu rival, el Caniche. El Gat Xafat troba una vella Guia del seductor, que hauria d'ajudar el nostre protagonista a recuperar la Gracieta.

14:29 La Pantera Rosa - Bananes roses
14:35 La Pantera Rosa - Llimonada rosa
14:41 La Pantera Rosa - El professional rosa
14:46 La Pantera Rosa - Trompeta rosa
14:52 La Pantera Rosa - Les mil i una nits roses
14:58 El xai Shaun - Nit de cine
tancar

Nit de cine

En Bitzer descobreix en Shaun a l'estable veient pel·lícules antigues de la vida a la granja, records d'altres temps que els fan reviure moments de ridículs espantosos. La cosa es comença a escalfar tant l'un com l'altre es comencen a treure els drapets al sol. Pot ser que sigui el final d'una gran amistat? O més aviat el principi d'una nova enemistat?!

15:04 El xai Shaun - Missió incapsible
tancar

Missió incapsible

Aprofitant que el granger està enfeinat intentant posar en marxa l'ordinador que s'acaba de comprar, les ovelles decideixen organitzar un partit de futbol, però a la primera de canvi la pilota va a parar a dins de la casa i el granger els la confisca. Ara toca recuperar-la, i en Shaun té la disfressa perfecta per fer-ho! Ara només falta que el granger s'ho empassi!

15:10 El xai Shaun - A esquitxar!
tancar

A esquitxar!

A la granja hi han aparegut tot de grafitis i el granger ha encomanat a en Bitzer que s'encarregui de netejar-ho tot i de trobar-ne els responsables. Quan descobreix qui hi està al darrere, decideix donar-li una lliçó perquè no ho torni a fer mai més, però aviat s'emporta una sorpresa que no s'esperava. Avui més d'un en sortirà ben esquitxat!

15:16 El xai Shaun - El pastor
tancar

El pastor

Avui hi ha el concurs anual de gossos d'atura, però encara no queda clar si es podrà fer, per culpa de la pluja que està caient. De totes maneres, el granger demana als jutges que li deixin fer una demostració per afegir un altre trofeu a la seva col·lecció. Tot va sobre rodes fins que el petit Timmy aprèn a xiular i el concurs es converteix en una olla de grills!

15:22 El xai Shaun - L'empat
tancar

L'empat

És hora d'esmorzar, el granger s'adona que no té llet, es posa nerviós i se'n va desesperat a buscar-ne amb el cotxe, però acaba encallat enmig d'un embús. En Shaun i les ovelles, que també tenen ganes d'esmorzar i també s'han començat a posar nervioses, al final decideixen arreglar-ho a la seva manera. Si el dia comença així, com s'acabarà?!

15:30 La pel·lícula - Les aventures de Rocky i Bullwinkle
tancar

Les aventures de Rocky i Bullwinkle

LES AVENTURES DE ROCKY I BULLWINKLE (The adventures of Rocky and Bullwinkle)

Direcció: Des McAnuff
Guió: Kenneth Lonergan (Personatges: Jay Ward)
Producció: Universal Pictures
País: Estats Units
Any: 2000
Durada: 87 minuts
Música: Mark Mothersbaugh
Gènere: Animació


L'esquirol Rocky i l'ant Bullwinkle han estat vivint durant uns anys dels diners que els donaven les successives reestrenes del seu famós programa de dibuixos animats. Però ara la cosa es complica quan els arxienemics d'en Rocky i en Bullwinkle, en Boris i la Natasha, i el seu líder temerari, en Líder Temerari, volen fer el salt al món real per conquerir-lo. Així, l'esquirol i l'ant hauran d'aturar el trio abans que aquests aconsegueixin sembrar el caos per tot arreu.

16:52 El xai Shaun - La boca tallagespa
tancar

La boca tallagespa

Què hi fa una cabra lligada al camp on pasturen en Shaun i companyia? A més de ser molt malcarada, no para d'endrapar. A aquest pas es menjarà tota l'herba! En Shaun té clar que la manera de fer-la marxar és deslligant-la. Però ves que no es quedi enganxat a la corda, en Shaun, que acabarà fent esquí per tota la granja!

16:58 El xai Shaun - El talp
tancar

El talp

Avui sembla que tots els xais estan contents. I fa un dia perfecte per ballar. S'ho estan passant d'allò més bé! Però ja se sap, sempre ha d'arribar l'esgarriacries... Avui ha sigut un talp que no para de fer la punyeta. En Shaun està decidit a donar-li una bona lliçó. Ara, que això d'atrapar un talp és més complicat del que sembla...

17:04 El xai Shaun - Pispant fruita
tancar

Pispant fruita

Quina pinta que fan les pomes del pomer que hi ha al corral dels porquets trapelles! En Shaun faria qualsevol cosa per poder-les tastar... De fet, amb una mica d'imaginació, encara els en podria pispar alguna... Ara, que els porquets també estan disposats a fer qualsevol cosa per defensar les seves pomes. Fins i tot organitzar una batalla campal!

17:10 El xai Shaun - Natura morta
tancar

Natura morta

Avui al granger se li ha ficat al cap que vol fer una obra mestra. Ja té les pintures a l'oli a punt i només ha de començar. El que no sap és que a en Shaun i companyia també els faria gràcia fer d'artistes. Esperaran amb paciència la seva oportunitat i quan es despisti un moment s'animaran a fer de Picasso... amb molta dedicació!

17:16 El xai Shaun - Qui és la mare?
tancar

Qui és la mare?

Avui en Shaun ha ensopegat amb una colla de pollets acabats de néixer. D'entrada, li ha fet molta gràcia, però de seguida s'ha adonat que els pollets estan convençuts que ell és la seva mare. Aviat se'n cansarà i decidirà desempallegar-se'n. Però com s'ho pot fer? Primer potser els haurà de buscar una altra mare. Però d'on la treurà?

17:22 El xai Shaun - Esquilats
tancar

Esquilats

El granger ha decidit que avui és dia d'esquilar el ramat. Només de pensar-ho totes les ovelles s'han posat a tremolar. I després de la primera esquilada, en Shaun i companyia tenen més clar que mai que han d'idear un pla per fugir. Però com s'ho faran?! En Bitzer té molt males puces i és allà, al peu del canó. Sort que en Shaun sempre té molt bones idees.

17:30 Efecte wow - Brutal reacció en cadena amb Marc Ribas
tancar

Brutal reacció en cadena amb Marc Ribas

El Dani vol demostrar que la ciència no és complicada i vol fer l'experiment més senzill del món. L'equip en prova de diferents, però cap no el convenç. De sobte ho veu clar: una reacció en cadena és el més bàsic. És un experiment fàcil, però calen moltes mans per muntar-lo. Marc Ribas està disposat a ajudar! Està convençut que la clau de l'èxit tant a la ciència com a la cuina és el treball en equip. Brutal!

17:40 Bricociència - La inèrcia
tancar

La inèrcia

SINOPSI Alguna vegada heu volgut saber com es fa per treure les estovalles de sota dels plats d'una taula parada sense que es mogui res de lloc? En el programa d'avui, Steve Spangler ens ensenyarà tots els detalls que hem de tenir en compte per aconseguir-ho. I també ens mostrarà altres trucs i experiments que podem fer a casa per demostrar les lleis de la inèrcia. Fins i tot ens ensenyarà com podem construir un aerolliscador!
Pàgina 1 de 1

18:03 Efecte wow - Sense roba en un iglú
tancar

Sense roba en un iglú

Com és possible que el gel aïlli del fred? Per què la neu és blanca si l'aigua és transparent? El Dani té tantes preguntes que decideix fer un viatge a la neu per comprovar-ho.

18:16 Bestial! - Els cònids
tancar

Els cònids

Els cònids són uns preciosos cargols de mar que cacen les preses clavant-los un petit arpó i inoculant-los el seu potent verí a una velocitat enorme. Aquest verí conté una combinació letal de toxines contra la qual encara no s'ha descobert l'antídot. La missió del Kayne serà trobar un cònid i mesurar la velocitat del seu arpó. Per aconseguir-ho, comptarà amb l'ajuda del doctor Jamie Seymour, un expert en animals verinosos.

18:41 Siyaya. Veniu a explorar - El cap de Bona Esperança (2a part): Els cargols surfistes
tancar

El cap de Bona Esperança (2a part): Els cargols surfistes

Continua l'exploració del parc nacional de Table Mountain. Els nois comencen entrant en una cova, on veuen ratpenats. Després se'n van a la platja, on descobreixen un tipus de cargol que surfeja per acostar-se a les preses. També veuen com hi ha ocells que s'alimenten d'algues en descomposició. I tot seguit veuran uns quants animals marins al microscopi i després uns mamífers que estan adaptats a la vida marina: les foques.

19:07 Els germans Kratt - La salamandra del foc
tancar

La salamandra del foc

Explorant la Selva Negra, a Alemanya, els germans Kratt troben unes salamandres que surten d'entre les flames d'una foguera i no s'han cremat ni fet mal. Amb tot l'equip, decideixen investigar aquest misteri, perquè les salamandres precisament necessiten la humitat per viure. Al mateix temps, hauran d'impedir que la Donita Donata faci mal a les salamandres, perquè, convençuda que les salamandres tenen propietats ignífugues, es vol fer un vestit especial amb la pell d'aquest amfibi per lluir-lo en una desfilada de moda.

19:28 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Pluja de pedres
tancar

Pluja de pedres

El Príncep Joan bombardeja una cruïlla estratègica amb una catapulta en previsió d'un eventual atac enemic. Per aturar la pluja de pedres, en Robin s'ha d'enfrontar a la guàrdia del castell. Alhora també li toca parar els peus a la Juliet, una camperola indignada que vol cantar les quaranta al Príncep. La Marian, d'altra banda, està gelosa per les atencions que en Robin prodiga a la intrèpida Juliet.

19:39 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Sherwood crema
tancar

Sherwood crema

El príncep Joan ha decidit que l'única manera de trobar l'amagatall d'en Robin Hood és cremar el bosc de Sherwood. Quan en Robin i la seva colla s'adonen que el xèrif i els seus homes calen foc al seu voltant, proven de parar-los els peus de bades. En Robin, però, s'empesca com treure-li aquesta dèria incendiària al tirà: amagar al bosc el seu cavallet de fusta de quan era petit!

19:53 Set nans i jo - Us presento el Ravster
tancar

Us presento el Ravster

La Camilla demana ajuda urgent a la Blanca perquè la seva mare està a punt de vendre el local on hi havia la botiga de l'avi. Les dues nenes destrueixen la documentació de tots els possibles compradors menys la d'un que vol continuar venent-hi objectes de segona mà. Però quan coneixen el comprador i el seu fill, el Ravi, se'n penedeixen, ja que el Ravi és un nen molt pesat que les mareja amb les seves gracietes.

20:13 Set nans i jo - Operació "Balla amb mi"
tancar

Operació "Balla amb mi"

La Camilla veu desesperada com la seva mare ha acceptat una feina en una altra ciutat i han de fer la mudança. Amb l'ajuda de la Blanca, les dues nenes descobreixen que la Sofia havia estat una gran ballarina i es proposen buscar-li una parella de ball perquè no vulgui anar-se'n a viure enlloc més. Però, tot i l'ajuda dels nans, trobar algú del gust de la Sofia sembla missió impossible.

20:36 Marika - El cim negre. Primer sospitós
tancar

El cim negre. Primer sospitós

Mentre que les noies, a proposta de la mare de l'Annie, la Carole, van a fer una excursió amb llanternes quan ja és fosc, fins a un refugi, en Francis que no hi ha volgut anar, sent una conversa sospitosa entre un home i una dona no identificats. Durant l'excursió, la Marika troba que la Sarah, que porta menjar per a unes menjadores per a ocells que té prop del refugi al qual es dirigeixen, actua d'una manera estranya. Comença a pensar que els amaga alguna cosa.

20:44 La pitjor bruixa - Doble Hubble
tancar

Doble Hubble

SINOPSI La Mildred està molt contenta perquè la seva mare serà la professora d'Art de l'acadèmia Cackle, però hi ha qui no li facilitarà gens la feina. D'una banda, la senyoreta Hardbroom està escandalitzada perquè la Julie és la primera professora no bruixa que ha tingut mai cap acadèmia de bruixes, i, de l'altra, l'Ethel està ressentida amb la Mildred perquè li ha fet perdre l'estrella dels desitjos i martiritza la nova senyoreta per venjar-se.

21:13 Les regles de la Floor - Enyorament
tancar

Enyorament

Regla número 28: no diguis mai que t'enyores... Una amiga de la Floor es queda a dormir amb ella, però no hi passa la nit sencera perquè s'enyora i el Jan la torna a casa seva. La Floor no pot entendre que algú s'enyori, i, per demostrar que això a ella no li passaria, decideix quedar-se a dormir a ca la Margreet, però ha de fer un canvi de plans que no li surt gaire bé.

21:25 Les regles de la Floor - Vida de pagès
tancar

Vida de pagès

Regla número 29: no vulguis canviar mai de casa sense haver-ne parlat primer. Els pares de la Floor tenen ganes de canviar d'aires i estan buscant una casa per anar a viure a pagès, però la Floor i el Kees no hi estan gens d'acord. Abans de comprar-se la casa nova, els pares posen en venda la seva, i quan venen els primers possibles compradors, els dos germans posen en marxa un pla diabòlic.

21:35 Lucas etc - La tornada
tancar

La tornada

A la vida del Lucas hi ha hagut molts canvis: ha canviat de barri, té una família nova i avui és el primer dia de classe al nou institut. Com era d'esperar, el Nathan no l'ajuda gens a integrar-se, i ni tan sols deixa que s'acosti als seus amics. Però, més tard, un incident a la classe de la Sra. Bara, la professora de llengua flamenca, ho canviarà tot.

21:41 Lucas etc - El cotxe
tancar

El cotxe

Avui , el Lucas ha de passar el dia amb el seu pare, el Mickaël, però, abans que es puguin posar en marxa, un lladre li roba el cotxe. Segons la policia, els cotxes robats no es recuperen mai, i llavors el Lucas entra en una pàgina web on s'anuncien vehicles robats. Quan el troba, el seu pare decideix contactar amb el venedor i, a partir d'aquí, tot es complica.

21:49 Lucas etc - Els delegats
tancar

Els delegats

El Lucas es presenta a les eleccions de delegats perquè es vol lluir davant de la Sarah, una noia que li agrada molt, però té un rival difícil: el Nathan, el seu germanastre. La campanya electoral és dura i els dos candidats fan promeses cada vegada més difícils de complir, fins que el Malik, un de l'equip del Lucas, li fa veure que no s'hi val tot. El Lucas canvia d'estratègia electoral, i sembla que guanyarà.

Progrmació BD ....
06:15 Temps d'aventura
06:40 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

07:05 Gol a gol - Gol a Gol
08:35 Futbol : Lliga Francesa - PSG-Montpeller
10:15 Extreme BCN - Extreme BCN Skate Final Femenina
11:10 Extreme BCN - Extreme BCN Skate Final Masculina
12:05 Ok Lliga - Recam Làser CH Caldes-Parlem Calafell
tancar

Recam Làser CH Caldes-Parlem Calafell

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

13:55 Extreme BCN - Extreme BCN Scooter Park Final Femenina
14:40 Extreme BCN - Extreme BCN BMX Final Masculina 60'
15:35 Gol a gol - Gol a Gol prèvia Barça-Llevant
16:10 Extreme BCN - Extreme BCN Scooter Park Final Masculina
17:00 Extreme BCN - Extreme BCN BMX Final Masculina 45'
18:10 Gol a gol - Gol a Gol post Barça-Llevant
19:15 Extreme BCN - Extreme BCN Scooter Megaramp Final Masculina
20:15 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

20:40 Motor a fons
21:20 Extreme BCN - Extreme BCN BMX Final Masculina 45'
22:10 Extreme BCN - Extreme BCN Scooter Park Final Femenina
23:00 Gol a gol - Gol a Gol
00:30 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:55 Gol a gol - Gol a Gol
02:25 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:50 Motor a fons
03:30 Ok Lliga - Recam Làser CH Caldes-Parlem Calafell
tancar

Recam Làser CH Caldes-Parlem Calafell

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

05:00 Extreme BCN - Extreme BCN BMX Final Masculina 45'