TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

11:57 Néixer de nou - + info
tancar

+ info

En aquest programa es pretén explicar què són, què pretenen i què fan els protestants de casa nostra, amb la voluntat de sortir del silenci en què durant molts anys han hagut de viure.

12:26 Signes dels temps - Zainab Zeb Kahn, activista pels drets de la comunitat musulmana als EUA
tancar

Zainab Zeb Kahn, activista pels drets de la comunitat musulmana als EUA

Al programa d'aquesta setmana parlem amb Zainab Zeb Khan, activista nord-americana, presidenta i directora executiva de MALA (Muslim American Leadership Alliance), una organització cívica compromesa amb la promoció de la diversitat i la celebració de l'herència musulmana al Estats Units.

12:47 Diumenge Concert - Bach & Forward / Concert de Juan de la Rubia i Marco Mezquida (segona part)
tancar

Bach & Forward / Concert de Juan de la Rubia i Marco Mezquida (segona part)

Improvisacions sobre l'obra de Bach a càrrec de Juan de la Rubia i Marco Mezquida, teclats, juntament amb l'artista visual Alba G. Corral, des del Palau de la Música Catalana.

13:48 APM? Extra
14:30 Telenotícies migdia
15:48 Tarda de cine - Instint maternal
tancar

Instint maternal

INSTINT MATERNAL (Born and missing)

Direcció i guió: Michael Feifer
Producció: MarVista Entertainment
País: Estats Units
Any: 2017
Durada: 81 minuts
Fotografia: Jordi Ruiz Masó
Música: Brandon Jarrett
Intèrprets: Kaitlyn Black, David Gallagher, Vanessa Lee Evigan, Alexandra Paul, Betsy Russell, Samm Enman, Mark Famiglietti, Ardeshir Radpour, Emily Branum, Camille Balsamo, Caia Coley, Mark Hapka, Shawn Tira, Sharon M. Bell, Duke Van Patten, Penny Dill

La Kristin i el David tenen la desgràcia de perdre la seva primera filla abans que arribi a néixer. Aquest fet traumatitza profundament la Kristin, que té un instint maternal molt fort, i també marca un punt d'inflexió en la relació de la parella. Al cap d'un temps, quan l'Ashley, la millor amiga de la Kristin, li explica que finalment ella i el Brian han aconseguit que es quedi embarassada, s'estreny molt la relació entre les dues amigues i comencen a viure dues vides pràcticament paral·leles, fins que arriba el naixement de la filla de l'Ashley i del Brian.

17:22 Tarda de cine - El meu fill
tancar

El meu fill

EL MEU FILL (Un fils)

Direcció: Alain Berliner
Guió: Raphaëlle Roudaut
Producció: Kwaï, France Télévisions, Pictanovo Nord-Pas-de-Calais, Région Nord-Pas-de-Calais
País: França
Any: 2014
Durada: 95 minuts
Fotografia: Philippe Lardon
Música: Jean-Pierre Taieg
Intèrprets: Michèle Laroque, Philippe Lefebvre, Maxence Perrin, Victor Meutelet, Liah O'Prey, Roxane Bret

La Mathilde, una treballadora d'un centre de planificació familiar, atén la Léa, una adolescent que hi va per demanar una pastilla de l'endemà després d'haver mantingut relacions sense protecció en una festa. Per la manera com ho explica la noia, la Mathilde sospita que la relació possiblement no va ser consentida. Finalment, la Léa confessa que va ser víctima d'una violació. El que no s'espera la Mathilde és que el noi acusat de l'agressió sexual és el seu propi fill, en Florien. El noi insisteix que la Léa hi va consentir, i la Mathilde es troba en la difícil situació d'haver de fer costat a la noia que li ha anat a demanar ajuda i alhora defensar el seu fill, que manté la seva innocència.

19:15 No tenim vergonya
19:37 No tenim vergonya
19:42 No tenim vergonya
19:56 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

21:00 Telenotícies vespre
22:09 30 minuts - Adolescents amb orgull
tancar

Adolescents amb orgull

Cinc nois i noies britànics viuen, en plena adolescència, el repte personal de descobrir-se al món com a persones homosexuals o transgènere. Seguim, al llarg de sis mesos, les seves inquietuds i l'orgull d'un moment tan crític.

23:06 Stonewall: Els orígens de l'orgull gai - Stonewall: Els orígens de l'orgull gai
tancar

Stonewall: Els orígens de l'orgull gai

El 1969, la policia de Nova York va fer una batuda a l'Stonewall, un bar de Greenwich Village freqüentat per gais. Cansats de la persecució, els clients del local es van aplegar a la plaça del davant durant diverses nits per manifestar-se contra la injustícia permanent de què eren víctimes. Enmig de les tensions socials dels anys 60, aquella revolta va ser un punt d'inflexió, el germen del moviment pels drets del col·lectiu LGBT, que a partir d'aquell moment es va organitzar políticament. El 1970, en record dels fets de l'Stonewall, es va fer la primera desfilada de l'Orgull Gai. Aquest documental, creat en ocasió del 50è aniversari d'aquella primera manifestació, el juny del 2020, explora els orígens del moviment a través dels relats íntims de testimonis i activistes que van participar en el seu naixement.

00:07 Pel.lícula - Només per als teus ulls
tancar

Només per als teus ulls

NOMÉS PER ALS TEUS ULLS (For your eyes only)

Producció: Albert R. Broccoli per a Eon Productions, 1981 (Estats Units)
Direcció: John Glen
Durada: 124 minuts
Guió: Richard Maibaum i Michael Wilson, basat en l'obra d'Ian Fleming
Fotografia: Alan Hume (color)
Música: Bill Conti
Intèrprets: Roger Moore (James Bond), Carole Bouquet (Melina), Haim Topol (Milos Columbo), Lynn-Holly Johnson (Bibi), Julian Glover (Kristatos), Cassandra Harris (Lisl)

Un vaixell espia anglès naufraga accidentalment davant les costes gregues i James Bond ha de recuperar un dispositiu secret que els mariners no han tingut temps de destruir durant el naufragi. Un arqueòleg ha estat assassinat quan acabava de localitzar les restes del vaixell. Amb la intenció de venjar-lo, la seva filla Melina vol col·laborar amb James Bond. Les seves investigacions els porten successivament a Espanya, Cortina D'Ampezzo, Corfú i finalment a Grècia. James Bond haurà de perseguir els agents secrets fins al cim d'una muntanya escarpada on hi ha un antic monestir.

02:23 Pel.lícula - L'home de la pistola d'or
tancar

L'home de la pistola d'or

James Bond segueix la pista de Scaramanga, el possessor d'un artefacte que permet fer servir l'energia solar amb finalitats malèfiques, que viu en una illa del sud-est asiàtic amb un personatge diminut anomenat Nick Nack i que té una sofisticada galeria de tir.

04:22 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

05:00 Folc a l'estudi - Escarteen Sisters
Progrmació BD ....
21:55 Els habitants de la fi del món - Croàcia
tancar

Croàcia

El Nikola Boric, de 43 anys, era un famós entrenador olímpic. Ara viu en una cabana de fusta als boscos de l'est de Croàcia sense electricitat, ni aigua ni calefacció, amb quatre porcs i quatre cabres. El Ben intenta descobrir què va empènyer el Nikola a deixar-ho tot per retirar-se a un racó oblidat de món i emprendre una nova vida lluny de la societat de consum.

22:39 Els habitants de la fi del món - Oregon
tancar

Oregon

El Ben viatja a l'estat d'Oregon, a Estats Units, per estar-se amb el Dan Price, un exfotògraf que fa trenta anys que viu en una pastura per a cavalls de la manera més senzilla possible. Descobrirem les construccions tan petites que fa, el que pensa del món actual i l'espiritualitat que va descobrir quan es va instal·lar en aquest prat envoltat d'altes muntanyes i lluny de la civilització.

23:24 El món des de l'aire - Del Parc Nacional de Vatnajökull a la Cascada de Gullfoss
tancar

Del Parc Nacional de Vatnajökull a la Cascada de Gullfoss

El viatge d'aquest episodi ens porta pel sud d'Islàndia, començant al casquet glacial de Vatnajökull i acabant a la cascada de Gullfoss, una de les més conegudes del país. Pel camí passem per la llacuna de Jökulsárlón, plena d'icebergs, i per diverses glaceres, cascades, canyons, volcans actius i adormits, camps de lava, fonts termals, fumaroles i tota mena de mostres d'activitat volcànica en un país que encara s'està fent i desfent.

23:49 El món des de l'aire - Del Parc Natural de Portofino a Torí
tancar

Del Parc Natural de Portofino a Torí

En aquest episodi viatjarem pel nord d'Itàlia des del Mediterrani fins als Alps. Començarem a Portofino, un dels llocs on va néixer el turisme; després passarem per Gènova, una gran potència comercial i marítima a l'edat mitjana, per diversos monestirs i santuaris dels Apenins, per Milà, capital de la moda i del disseny, pel llac d'Orta, i acabarem el viatge a Torí, gran ciutat industrial i seu del primer fabricant de cotxes italià..

00:17 Dead Slow Ahead - Dead Slow Ahead
tancar

Dead Slow Ahead

"Dead slow ahead" és el retrat d'un viatge revelador i hipnòtic a bord del vaixell de càrrega Fair Lady. Els mariners que l'habiten es troben sobrepassats per un món industrialitzat del qual semblen ser simples engranatges.

01:27 Els habitants de la fi del món - Croàcia
tancar

Croàcia

El Nikola Boric, de 43 anys, era un famós entrenador olímpic. Ara viu en una cabana de fusta als boscos de l'est de Croàcia sense electricitat, ni aigua ni calefacció, amb quatre porcs i quatre cabres. El Ben intenta descobrir què va empènyer el Nikola a deixar-ho tot per retirar-se a un racó oblidat de món i emprendre una nova vida lluny de la societat de consum.

02:11 Els habitants de la fi del món - Oregon
tancar

Oregon

El Ben viatja a l'estat d'Oregon, a Estats Units, per estar-se amb el Dan Price, un exfotògraf que fa trenta anys que viu en una pastura per a cavalls de la manera més senzilla possible. Descobrirem les construccions tan petites que fa, el que pensa del món actual i l'espiritualitat que va descobrir quan es va instal·lar en aquest prat envoltat d'altes muntanyes i lluny de la civilització.

02:54 El món des de l'aire - Del Parc Nacional de Vatnajökull a la Cascada de Gullfoss
tancar

Del Parc Nacional de Vatnajökull a la Cascada de Gullfoss

El viatge d'aquest episodi ens porta pel sud d'Islàndia, començant al casquet glacial de Vatnajökull i acabant a la cascada de Gullfoss, una de les més conegudes del país. Pel camí passem per la llacuna de Jökulsárlón, plena d'icebergs, i per diverses glaceres, cascades, canyons, volcans actius i adormits, camps de lava, fonts termals, fumaroles i tota mena de mostres d'activitat volcànica en un país que encara s'està fent i desfent.

03:19 El món des de l'aire - Del Parc Natural de Portofino a Torí
tancar

Del Parc Natural de Portofino a Torí

En aquest episodi viatjarem pel nord d'Itàlia des del Mediterrani fins als Alps. Començarem a Portofino, un dels llocs on va néixer el turisme; després passarem per Gènova, una gran potència comercial i marítima a l'edat mitjana, per diversos monestirs i santuaris dels Apenins, per Milà, capital de la moda i del disseny, pel llac d'Orta, i acabarem el viatge a Torí, gran ciutat industrial i seu del primer fabricant de cotxes italià..

03:45 A la caça - A la caça
tancar

A la caça

Compartim amb un grup de caçadors una jornada de caça a la Vall de Llémena per conèixer de prop un món desconegut per molta gent.

04:38 Thalassa - LA BOCA DE L'INFERN
04:54 Blog Europa
05:02 En companyia - Cris Juanico
tancar

Cris Juanico

Aquesta setmana Neus Albis anirà fins a Ciutadella per passar una bona estona 'en companyia' de Cris Juanico, el cantant dels Ja t'ho diré que fa anys que desenvolupa una reeixida carrera en solitari.
La periodista pollencina entrevistarà Juanico al primer escenari que va trepitjar quan era petit. Allà repassaran la tota la seva carrera i també hi haurà moments per escoltar les millors cançons del cantant ciutadellenc.
La visita s'acabarà amb una visita familiar a Margui Juanico, la germana gran a qui ha produït el disc de contes "Conta'm una cançó", i Marc Ribó, el nebot caixer fadrí de les festes de Sant Joan d'aquest bienni.
'En Companyia' és el programa d'entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de les Illes i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà la mirada més personal dels amfitrions. Molts d'ells obrin ca seva per primera vegada i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

05:52 Videoclips - Emlan & Miki Nuñez - Tira de la manta
05:55 Videoclips - Xavi Sarrià - Ànimes navegables
Progrmació BD ....
06:00 Misha, la gata violeta - Qui s'ha menjat el pastís?
tancar

Qui s'ha menjat el pastís?

Avui és l'aniversari de la mare de la Misha. L'àvia de la Misha està preparant un peix al forn i un pastís de xocolata per celebrar-ho. La Misha ha convidat els seus amics a jugar a casa. El capítol comença quan està a punt d'arribar la mare a casa i la Misha descobreix que algú s'ha menjat el pastís, només en queda una porció. Els principals sospitosos són els amics de la Misha. La Misha, com una autèntica detectiu, resoldrà el misteri del pastís desaparegut. No hi ha un sol culpable, són tots els seus amics els que hi han participat. Hauran de buscar una solució, perquè algú està a punt d'entrar per la porta. Efectivament, són el pare i la mare. Quan entren els pares, veuen el peix del forn amb una espelma damunt la taula. Sorpresa. Riures.

06:07 Misha, la gata violeta - El tresor
tancar

El tresor

En Llorenç Llangardaix i la Misha, jugant a casa d'en Llorenç, descobreixen un mapa amb una X molt grossa. Resulta ser el mapa del jardí d'en Llorenç. Tots dos n'estan convençuts: es tracta del mapa d'un tresor. Decideixen avisar els amics i començar a excavar al jardí per veure si troben alguna cosa. Com que l'X és molt grossa, ho acaben excavant tot. De sobte, troben una caixa vella i molt antiga. Quins nervis. L'obren. La caixa està plena de cromos antics. Quin tresor més maco!!. Quan acaba el capítol veiem que el mapa era el de la nova piscina del jardí d'en Llorenç. La mare d'en Llorenç llangardaix volia donar-los una sorpresa. La sorpresa, la té ella quan veu el jardí.

06:16 Misha, la gata violeta - Avui no em punxen
tancar

Avui no em punxen

És el dia de la vacunació a l'escola. Tots han de passar per la infermeria: faran cua i els punxaran d'un en un. Tots estan molt nerviosos, però qui n'està més és en Llorenç. Fa estona que és a la cua¿ però va deixant passar a tothom. Té por. Quan arriba el torn del Llorenç, no el troben, ha desaparegut. El metge diu que en falta un. La Misha i els seus amics estan molt preocupats i decideixen buscar en Llorenç. A més hi ha prevista una excursió al Parc dels Tobogans i no volen que en Llorenç s'ho perdi. En Llorenç se les inventa totes perquè no el trobin, fins al punt que s'ha de camuflar prop d'un radiador i s'acaba cremant. Finalment, decideix entrar a la infermeria. Segur que una punxada no fa tant de mal com cremar-se el cul.

06:23 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas del comportament estrany del Deltoide
tancar

El cas del comportament estrany del Deltoide

El Noddy no entén res quan veu que el Deltoide corre per escapar-se d'un monstre blau, i encara menys quan arriba l'Expertasaure tota trista perquè el Deltoide fuig d'ella. La dinosaure li explica que el Deltoide ha caigut mentre li ensenyava unes claus de "deltoi-do" i, de sobte, ha començat a tenir por d'ella i a dir-li "monstre". El Noddy decideix investigar què passa, i aviat descobreix que el Deltoide ha perdut la memòria.

06:35 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas del rentajoguines trencat
tancar

El cas del rentajoguines trencat

El Noddy porta el Gas, el seu cotxe, a cal Xip perquè grinyola molt. Quan són allà, el Xip els ensenya el seu nou invent, un túnel de rentar joguines. L'estrenen i tothom queda meravellat, però de seguida veuen que la maneta d'engegar-lo està trencada. Sembla que algú ho ha fet expressament. El Noddy es posa a investigar i, després de seguir unes quantes pistes, dedueix, amb gran sorpresa, qui ho ha fet.

06:48 Leo, el guardabosc - El tapir asiàtic
tancar

El tapir asiàtic

El Leo està llegint un llibre sobre animals i, tot passejant pel jardí, hi troba un animal força estrany. La Katie descobreix a internet que és una cria de tapir asiàtic. Els dos germans s'organitzen per portar-lo a casa seva, vora d'un riu enmig de la selva, però un tigre molt ferotge els ho posarà difícil. Sort del Rocky, que els donarà savis consells per localitzar aviat la mare del tapir.

06:59 Leo, el guardabosc - El jardiner setinat
tancar

El jardiner setinat

En un racó del jardí, el Leo troba tot de petits objectes de color blau intens que està acumulant un ocellet. La Katie descobreix que l'ocell col·leccionista és un jardiner setinat que es deu haver perdut. El guardabosc Rocky informa els dos nens que els jardiners setinats fan unes curioses construccions a terra amb branquillons secs i que els decoren amb objectes blaus que troben per atraure les femelles.

07:10 L'abella Maia - Flors nocturnes
tancar

Flors nocturnes

A la majoria de flors els encanta el sol, però avui la Maia i en Willi han descobert que n'hi ha unes que s'estimen més la lluna, i que precisament es diuen "flor de lluna". En Flip els ha comentat que l'altre dia una arna li va dir que n'havia vist una a prop del Rusc de la Malva Reial, i aquesta nit estan decidits a arribar-s'hi. Ves que no es perdin amb la foscor...

07:21 L'abella Maia - El viatge de la senyora Escarabat Eremita
tancar

El viatge de la senyora Escarabat Eremita

Avui la Maia està decidida a ajudar la Rosie Escarabat Eremita, que per culpa d'una tempesta s'ha quedat sense casa. L'únic parent que li queda és el seu germà, que viu a prop de l'estanyol, o potser no... D'entrada, l'únic que queda clar és que els costarà molt trobar-lo. I és que la Rosie té més de cent anys, no s'hi veu gaire i li falla la memòria!

07:32 L'abella Maia - La Maia, al rescat
tancar

La Maia, al rescat

La Maia ha convençut en Max, el seu amic cuc, perquè tasti la fruita dels arbres, que és molt més bona i no està podrida. Per fer-ho, l'han agafat entre ella i en Willi i l'han portat volant fins a dalt d'un albercoquer, però amb tanta mala sort que l'ha acabat capturant un ocell i ara se'l vol cruspir! La Maia ja està organitzant un rescat a gran escala, amb les formigues i tot!

07:44 Els o-o-ossets - Els herois del drac
tancar

Els herois del drac

La Franny llegeix al seus amics ossos un conte sobre una princesa que viu dalt d'una torre vigilada per un drac i que demana ajuda a dos cavallers. Els dos cavallers intenten distreure el drac com sigui, però acaben caient a la mateixa trampa que han preparat per al monstre.

07:50 Els o-o-ossets - La mida perfecta
tancar

La mida perfecta

La Franny es disgusta molt amb el Bjorn i el Bucky. Diu que sempre la ignoren perquè és petita. Els dos ossos, però, li preparen una sorpresa en secret: una escala molt maca perquè pugui collir totes les cireres que vulgui i no se senti petitona mai més.

07:55 Els o-o-ossets - El dinosaure del pollet
tancar

El dinosaure del pollet

El Bucky està perdent una partida a les bitlles, fins que utilitza una bola gegant... que en realitat és un ou enorme d'on surt un temible pterodàctil. El Bucky, el Bjorn i la Franny estan molt amoïnats perquè creuen que el pterodàctil ha segrestat el Pollet, i ideen un pla per rescatar-lo.

08:00 Pirata i Capitano - L'illa sense nom
tancar

L'illa sense nom

El Capitano ha descobert una illa que no surt a les cartes nàutiques. La Popeta Salma els explica que, les illes, les bateja el primer que puja al punt més alt i hi planta una bandera. La Pirata i el Capitano faran una cursa, i qui hi arribi primer li posarà el seu nom. Però Dodo-el-Dur, un vell llop de mar, està disposat a jugar brut per assegurar-se la victòria.

08:11 Pirata i Capitano - El tresor de Barbaverda
tancar

El tresor de Barbaverda

Un dia, bussejant, la Pirata troba una ampolla amb un missatge a dintre. És el mapa del tresor del pirata Barbaverda, que està enterrat a l'illa dels Cent Esculls. Per arribar al tresor, hauran de sortejar molts perills: esculls i bancs de sorra, aigües plenes de meduses i uns micos que llancen coses als visitants. Però ja la coneixeu, la Pirata: quan sent la paraula "tresor", s'hi tira de cap.

08:22 Els contes de la Masha - Els cignes màgics
tancar

Els cignes màgics

Cal fer cas al que ens diu la gent gran. La Lena i el seu germà Ivan, desobeint els seus pares, s'endinsen al bosc i es perden. L'Ivan, sense fer cas de la germana, beu aigua d'un bassalet que s'ha fet a la petjada d'una cabra, i s'acaba convertint en una cabreta. Una bruixa vella, quan veu la cabreta decideix menjar-se-la. L'Ivan s'escapa, però tornar a casa no serà fàcil.

08:28 Els contes de la Masha - El conill i la guineu
tancar

El conill i la guineu

La guineu té una cabana molt bonica feta de gel, i el conill té una cabana feta d'escorça. Quan arriba la primavera, la cabana de la guineu es fon, i la guineu demana al conill si la pot acollir a casa seva. El conill la deixa quedar, però al cap de poc la guineu el fa fora. El conill troba diversos animals, al principi sembla que tots el volen ajudar, però...

08:33 El Mic i els seus amics - Cantem el món del Mic
tancar

Cantem el món del Mic

El Mic, en Cincsegons, la Mosca i el Cargol viuen en un món petit ple de coses per jugar: turons, arbres, flors...

09:00 Els meus veïns pirates - La Perla, la caçasirenes
tancar

La Perla, la caçasirenes

La Perla ha guanyat el concurs de dibuix de l'escola. Ha dibuixat una sirena, però, quan el seu germà Jim la veu, li diu que les sirenes no són així, que ell ho sap perquè ha passat molt de temps al mar i n'ha vist moltes. I a sobre, la Matilda afirma que no existeixen. La Perla s'ofèn molt, i el Jim, avergonyit, decideix organitzar un safari de sirenes per la seva germana petita.

09:11 Els meus veïns pirates - La maledicció dels pirates plantofaires
tancar

La maledicció dels pirates plantofaires

Un dia, el Jim i la seva família arriben a casa i la troben tota neta i polida, i amb olor de lavanda. Sembla que han caigut víctimes de la maledicció dels pirates plantofaires. Si no es fan a la mar immediatament, no podran tornar a navegar mai més i es convertiran en "peu-secs", és a dir, en gent normal. Però la Matilda no creu en malediccions i decideix investigar què ha passat.

09:21 Els meus veïns pirates - La topada
tancar

La topada

La Matilda és una mica xafardera, i vol veure què hi ha dins del vaixell pirata. Però, sense voler, el desfalca, i el Forat Negre comença a rodar carrer avall... fins que topa amb l'escola. Per acabar-ho d'adobar, l'avi comença a disparar melons i verdures pertot el poble amb els canons. Abans que la senyora Delille arribi amb la policia, el Jim, la Matilda i els seus amics hauran de tornar el vaixell a port.

09:33 Pfffirates - Turbo
tancar

Turbo

Els tres equips de pfffirates es preparen per fer una cursa amb els vaixells, i la Lily està molt motivada per guanyar. Els seus pares van guanyar la cursa quan eren joves i ara, ella també vol la guanyar perquè ells estiguin ben orgullosos de la seva filla. A l'hora de la cursa, sorprèn els seus dos companys de tripulació amb una trampa que se li ha acudit, però la idea no acaba de sortir bé.

09:44 Pfffirates - La Serpinflada
tancar

La Serpinflada

Abans d'anar a dormir, la capitana Lamar explica als pfffirates la història de la Serpinflada, i tots veuen que el Pat té molta por d'aquest monstre i s'enriuen d'ell. L'endemà, el Pat se'n va a buscar la Serpinflada per veure si li passa la por, i l'Stede l'acompanya perquè no vol que hi vagi sol, però quan troben la serp, es queden tots dos glaçats de por. Sort que la Lily ha avisat la capitana, que els va a salvar.

09:56 El millor en tot - Futbol
tancar

Futbol

Xou d'impacte que té com a protagonistes vuit esportistes de catorze anys, vuit nois i noies que són els millors de tot Noruega en el seu esport. En el decurs de vuit episodis aprendran els esports dels seus companys i hauran de competir entre ells. Seran capaços d'aprendre un nou esport en només dos dies? Qui serà el guanyador d'«El millor en tot»? Aquest episodi està dedicat al futbol.

10:40 Kung Fu Panda: Les potes del destí - Operació Mestre del Drac
tancar

Operació Mestre del Drac

Després d'absorbir el místic Txi de l'Heroi de les Quatre Constel·lacions, els quatre pandes petits convencen el Mestre del Drac perquè els ensenyi kung fu.

11:03 Kung Fu Panda: Les potes del destí - El Drac Blau juga amb foc
tancar

El Drac Blau juga amb foc

Després de començar els entrenaments, els nens van sobrats de confiança i decideixen respondre sense permís a la crida d'auxili d'un poble. Però a punt estan de sortir-ne escaldats.

11:26 Zoom, el dofí blanc - El tiki robat
tancar

El tiki robat

En Yann i el Zoom descobreixen sota l'aigua un tiki abandonat que és ple de pedres precioses. Al poble el volen exposar perquè tothom el pugui admirar, però l'endemà descobreixen que l'estatueta ha desaparegut. A cop calent i sense proves, alguns acusen en Jack del robatori, en Yann és l'únic que pensa que és innocent. Per això, amb l'ajuda del Zoom, surt a buscar qui són els autèntics culpables.

11:38 Zoom, el dofí blanc - El talismà
tancar

El talismà

En Yann rep el Talismà de la valentia en reconeixement per tot el que ha fet pel poble. Es tracta d'un penjoll antic i molt apreciat que podrà portar durant tot un dia i que li multiplicarà la força. L'Auru també aspira a lluir-lo aviat, però el Yann el perd fent surf a la platja. Tots tres amics faran tots els possibles per trobar-lo.

11:49 Zoom, el dofí blanc - En Fred
tancar

En Fred

Els nostres herois coneixen un pingüí austral que s'ha escapat d'un vaixell de pescadors furtius. Mentre la Marina hi juga, en Yann i el Zoom, ajudats pel Patrick i en Jack, faran mans i mànigues per enfonsar aquest negoci de tràfic d'animals, però en Van Crook també està disposat a protegir els seus interessos com sigui i no els ho posarà gens fàcil.

12:01 Un dramarama total - Un suc deliciós
tancar

Un suc deliciós

Els nens li demanen al Xef que els expliqui un conte i ell surt del despatx amb el seu suc preferit: el suc del pegàs de l'arc iris. Quan se'n va un moment a buscar les ulleres de llegir, l'Izzy i en Jude es desafien mútuament i se'l beuen. Quan el Xef torna i veu que el suc no hi és, es posa molt nerviós i els nens han d'elaborar un pla per anar-n'hi a comprar un altre sense que se n'adoni.

12:11 Un dramarama total - La fàbrica de microbis
tancar

La fàbrica de microbis

La Leshawna s'ha quedat a casa perquè està malalta i els nens decideixen trucar-la des de la guarderia per animar-la. Quan els diu que es passa el dia amb pijama, menjant gelats i mirant la tele, en Duncan té la pensada de posar-se malalt expressament per estalviar-se d'anar a la guarderia.

12:21 Un dramarama total - Els quatre cantons
tancar

Els quatre cantons

Avui l'Izzy ha portat un pastís a la guarderia i el Xef el guarda a la nevera per repartir-lo a l'hora de plegar. En Duncan, la Beth i la Leshawna decideixen fer-se molt amics de l'Izzy perquè els doni els cantons del pastís, que són les parts més bones. Per aconseguir-los, hauran d'aguantar tots els jocs que els hi proposi ella, que té uns gustos una mica estranys.

12:32 Les noves aventures de Peter Pan - Com una patena
tancar

Com una patena

Després que els hagi renyat la mare perquè tenien l'habitació desendreçada, en John, en Michael i la Wendy arriben al País de Mai Més per adonar-se que allà, el tema de la neteja, també és de primer ordre. El capità Garfi, molt enfadat, vol posar tothom a fer dissabte! Per cert, avui coneixeràs els Arbres Xerraires, uns roures gegantins que volen silenci absolut!

12:53 Les noves aventures de Peter Pan - L'aniversari d'en Peter
tancar

L'aniversari d'en Peter

En Peter Pan no celebra mai els aniversaris perquè no vol fer-se gran. De fet, al País de Mai Més estan prohibits, els aniversaris! Avui la Wendy, en John, en Michael i la Campaneta tenen pensat d'organitzar-n'hi un per sorpresa. Potser si hi vénen els pirates serà més divertit i en Peter Pan canviarà de parer! Sigui com sigui, l'aniversari s'ha de celebrar!

13:13 Pat, el gos - Pànic a la perruqueria d'animals
tancar

Pànic a la perruqueria d'animals

El Pat i el Caputxet tenen hora a la perruqueria d'animals, però tot es complica quan una clienta es confon a l'hora de recollir la seva mascota i s'emporta el Caputxet en lloc del seu hàmster. La Lola i el Pat faran tot el possible per recuperar-lo.

13:21 Pat, el gos - Embolic al pícnic
tancar

Embolic al pícnic

La Lola, la Lucy i l'Hugo han quedat per anar a jugar al Virtuaventura Parc, però com que han de ser parells els toca convidar-hi també el Víctor, que un cop eliminat del joc mirarà de fer la guitza als altres tres. Com sempre, el Pat haurà d'acudir al rescat.

13:27 Pat, el gos - La Lola a l'espai
tancar

La Lola a l'espai

El Víctor convida la Lola a passar un dia a la Fira de l'Espai, un parc d'atraccions pensat per a aspirants a astronauta. Però, com sempre, els coloms miraran de convertir una jornada de diversió en un dia infernal i el Pat els haurà d'aturar.

13:37 Pat, el gos - El malalt imaginari
tancar

El malalt imaginari

Tot i que a la seva mare no li fa cap gràcia, la Lola no pot evitar d'arreplegar animalons perduts o malalts i portar-los a casa per cuidar-los. Aquest cop els pacients seran els tres coloms arxienemics del Pat.

13:43 Pat, el gos - Enemiamics
tancar

Enemiamics

Mentre empaita el Pat pel carrer, el Tanc és atrapat per l'encarregat de la gossera, que, tot i els precs del Víctor, se l'emporta i el tanca en una gàbia. Encara que sempre s'estiguin barallant, el Pat decideix alliberar-lo.

13:51 Els pingüins de Madagascar - El pinguzombi / Operació Fiblada
tancar

El pinguzombi / Operació Fiblada

Avui el Capità ha hagut d'anar al veterinari i la resta de pingüins, per error, han acabat convençuts que s'ha convertit en un zombi. Com s'ho farà ara per demostrar-los que no és un monstre?! Més tard, els pingüins s'hauran de desfer d'un niu de vespes que s'ha instal·lat a l'entrada del zoo abans que arribi el primer bus de nens... i sense que els piquin!

14:14 Els pingüins de Madagascar - Crisi de comandament / La veritat fa mal
tancar

Crisi de comandament / La veritat fa mal

El Capità, que s'ha donat un cop al cap, no podrà comandar una missió molt important que ha sortit als pingüins. Qui agafarà ara les regnes?! Tots hi estan disposats, però no és tan fàcil com sembla! Per cert, saps què passaria si el Recluta es begués l'elixir de la veritat d'en Kowalski? No pot ser que escampi els secrets dels pingüins per tot el zoo!

14:36 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Mayura - El dia dels herois (2a part)
tancar

Mayura - El dia dels herois (2a part)

Com a continuació del capítol anterior, Ladybug i el Gat Noir s'enfronten amb la pitjor amenaça que ha tingut fins ara la ciutat de París. L'Esfinx ha trobat la manera d'akumatitzar tots els superherois i convertir-los en ajudants seus. Al final, s'hi hauran d'enfrontar tots dos sols, i estaran a punt de perdre la batalla per sempre més.

14:59 El xai Shaun - El peluix d'en Timmy
tancar

El peluix d'en Timmy

Pobre Timmy... Està molt trist perquè el granger li ha pres el seu xaiet de peluix i se n'ha fet amo el gat de la granja. En Shaun també està una mica enfadat i no pensa quedar-se de braços plegats. Ha arribat l'hora de buscar un pla per recuperar el xaiet d'en Timmy! El gat, però, és molt espavilat i no es deixa enganyar així com així...

15:05 El xai Shaun - Pizzes per emportar-se
tancar

Pizzes per emportar-se

Surt una oloreta més bona de casa del granger! S'ha comprat unes pizzes que han d'estar per llepar-se'n els bigotis. I la pizzeria no està pas gaire lluny de la granja. En Shaun acaba de tenir la idea més esbojarrada que se li ha acudit mai. Es disfressaran d'homes i de dones i se n'aniran tot el ramat a comprar... pizzes! Els hi acompanyes?!

15:13 El xai Shaun - La casa del terror
tancar

La casa del terror

En Timmy no havia vist mai cap pel·lícula de por. Avui no se'n podrà estar i, molt encuriosit, entrarà a la casa del granger per veure la televisió. En Shaun sap que si el troben, li arrissaran el pèl. Per això ha decidit organitzar una missió per rescatar-lo. El pla està estudiat fins a l'últim segon. El granger fins i tot es pensarà que la casa està encantada...!

15:19 El xai Shaun - Febre del dissabte a la nit
tancar

Febre del dissabte a la nit

Avui en Shaun s'ha trobat un tocadiscos vell del granger i no se li ha acudit altra cosa que organitzar una festa a l'estable. La música serà boníssima, es faran un tip de ballar, la diversió està assegurada... Fins que apareguin els porquets trapelles, és clar. La festà continuarà, però d'una altra manera! Comencen les corredisses!

15:25 El Petit Príncep - El planeta d'en Coppelius (1a part)
tancar

El planeta d'en Coppelius (1a part)

Al planeta C669 fa un sol tan abrusador que els seus habitants perden el color i comencen a empal·lidir. El seu líder, en Coppelius, fa cada any una cerimònia perquè puguin recuperar el seu color. Però aquest cop en Coppelius sembla absorbit per un altre projecte, un projecte que podria destruir la vida a la terra de les ombres. Podrà el Petit Príncep convèncer en Coppelius perquè restableixi l'equilibri entre i llum i l'ombra al planeta?

15:48 El Petit Príncep - El planeta d'en Coppelius (2a part)
tancar

El planeta d'en Coppelius (2a part)

Al planeta d'en Coppelius, el mestre dels colors es proposa construir un sol artificial perquè l'ombra desaparegui per sempre del planeta. Vol oferir als solaris el fantàstic Blau Lluminós i convertir-se en el millor colorista de tots els temps. Empès per la Serp, captura el Petit Príncep i en Guineu i els envia a l'hemisferi fosc del planeta. Allà el Petit Príncep aconsegueix la prova que demostra que el pla d'en Coppelius pot arribar a destruir tot el planeta.

16:10 Les noves aventures de Peter Pan - El malson d'en Michael
tancar

El malson d'en Michael

Al mateix temps que la Wendy descobreix que en Michael té malsons per culpa d'una porta que grinyola, en Peter Pan es presenta a casa dels Darling per explicar-los que un dels Nens Perduts ha desaparegut. Per trobar-lo hauran d'entrar a l'Abisme dels Somnis, per una porta que els engolirà i els portarà a una dimensió paral·lela on també s'hi trobaran els pirates!

16:32 Les noves aventures de Peter Pan - Tots enfadats
tancar

Tots enfadats

Avui en Michael no para de fer el trapella i està molt enfadat perquè la Wendy li dóna ordres tot el sant dia. Per això ha decidit anar-se'n a voltar tot sol per l'illa i s'ha trobat, ni més ni menys que l'Smee, que també està tip de les esbroncades del capità Garfi. Junts i més amics que mai arribaran als Arbres Xiu-Xiu dels Desitjos, un lloc on tot es pot fer realitat!

16:54 Ghostforce - Mizuo
tancar

Mizuo

Es torna a repetir l'eterna discussió entre l'Andy i el Drake: qui és el millor jugador de bàsquet de l'institut? Mentrestant, una gavina desperta un fantasma que s'amagava a dins d'una cantimplora en un terrat de Nova York. De seguida que pot, es fusiona amb una cisterna d'aigua i comença a atacar la gent. I la cosa encara es complica més quan es comença a multiplicar sense parar... El Fury haurà de deixar de banda la rivalitat amb el Drake i demanar-li ajuda per capturar el monstre.

17:05 Ghostforce - Zip-zap
tancar

Zip-zap

Els herois de la Ghostforce han de lluitar contra un petit fantasma que es fica als dispositius amb pantalla i hipnotitza tothom qui se'ls mira. La senyoreta Jones els avisa que s'afanyin a capturar-lo perquè si passés a mode augmentat seria molt perillós: a través de mòbils i altres pantalles podria arribar a hipnotitzar tots els habitants de Nova York.

17:17 Ghostforce - Mikrú
tancar

Mikrú

El Drake es fica amb el Mike, i a l'Andy i la Liv els sembla que l'han de defensar perquè és un any més petit que ells, però de fet el Mike se sent una mica ofès perquè és perfectament capaç d'espavilar-se tot sol. Els ho haurà de fer entendre als germans Baker. Mentre fan classe, un fantasma molt poruc apareix a la biblioteca de l'institut. I, tot i ser molt petit, és capaç de xuclar tot allò que l'espanta, incloent-hi tots els alumnes i el professor.

17:28 Robin Hood, el trapella de Sherwood - L'espasa dels reis
tancar

L'espasa dels reis

La druida Arnaldina convenç el príncep Joan perquè li doni una bossa plena d'or a canvi d'un antic pergamí que indica un indret secret al bosc de Sherwood on es troba l'espasa Excàlibur, que permet a qui la posseeixi ser rei i senyor absolut de tot Anglaterra. Ho podran impedir, en Robin i els seus amics?

17:39 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Un nadó al cau d'en Robin
tancar

Un nadó al cau d'en Robin

El xèrif i els seus homes persegueixen Lady Sable, que, mentre fuig, abandona el seu nadó al bosc. En Robin, amb l'ajuda de la Marian i l'Scarlett, intenta rescatar la dama, presonera al castell, mentre en Tuck i en Petit John es queden al bosc amb el nadó. En Robin aconseguirà alliberar Lady Sable i alguna cosa que el príncep vol aconseguir.

17:50 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El cavall d'en Lubin
tancar

El cavall d'en Lubin

El xèrif es vol emportar el cavall d'en Lubin, un noi camperol, com a pagament dels deutes contrets per la seva família. En Robin li proposa a en Lubin que participi en la cursa de cavalls organitzada pel príncep Joan i pagui els deutes amb els diners del premi. Però el xèrif reconeix el vailet i li confisca el cavall. En Robin haurà de posar en marxa tot el seu enginy per ajudar en Lubin.

18:02 Zoom, el dofí blanc - Sola al món
tancar

Sola al món

Després de sentir el relat d'en Yann sobre la prova de supervivència que ha viscut en una illa deserta, la Marina també vol marxar sola per viure l'aventura. Sense escoltar els grans, s'embarca amb la seva canoa, però de seguida s'adonarà que no és tan fàcil jugar a ser Robinson. Mentrestant, al poble, els seus es comencen a amoïnar per la seva desaparició.

18:14 Zoom, el dofí blanc - L'iceberg
tancar

L'iceberg

Al poble tothom queda molt parat quan en Jack arriba anunciant que ha vist un iceberg prop de Maotou. Al vespre, en Patrick rep un senyal d'alerta, un vaixell ha topat amb l'iceberg i està en perill de naufragar. Quan ell, en Yann i l'Auru arriben al lloc de l'accident, s'adonen que hauran d'ajudar el senyor Van Crook i els seus dos ajudants.

18:26 Zoom, el dofí blanc - El festí de la Maéva
tancar

El festí de la Maéva

L'endemà d'un sopar a casa de la Maéva, tothom al poble es troba malament menys en Yann, el Zoom i la Marina. Per curar-los cal una alga que és molt difícil de trobar, però en Yann s'ofereix voluntari per anar-la a buscar, com sempre acompanyat pel Zoom i, aquest cop, també per l'Auru. Mentrestant, al poble, la Marina farà d'infermera de tots els malalts.

18:37 Els germans Kratt - Animals de les profunditats del mar (1a part)
tancar

Animals de les profunditats del mar (1a part)

L'equip dels germans Kratt s'endinsa en l'últim territori que quedava verge per descobrir noves espècies d'animals a bord de la nau d'exploració de les grans profunditats marines que ha creat l'Aviva. Al fons de tot del mar hauran de superar grans reptes i, a l'hora de la veritat, tot l'equip dels germans Kratt haurà de decidir què és realment important i què no ho és.

18:59 Els germans Kratt - Animals de les profunditats del mar (2a part)
tancar

Animals de les profunditats del mar (2a part)

L'equip dels germans Kratt continua la seva immersió per les grans profunditats marines. El seu objectiu és descobrir una espècie nova, però el xef Gormand, sempre tan oportú, els esguerra l'expedició. Els Kratt s'han de dedicar a salvar els animals que el Gormand va caçant per fer-ne plats nous i després han de fugir perquè la zona volcànica on es troben entra en erupció.

19:20 En Grizzy i els Lèmmings - Per molts anys, lèmmings
tancar

Per molts anys, lèmmings

Els lèmmings fan una festa sorpresa d'aniversari per a un membre del grup. En Grizzy, però, fa la migdiada després d'haver fet. Per evitar que s'assabenti de la festa, els lèmmings li tapen les orelles i els ulls, però justament quan canten "Per molts anys", en Grizzy es desperta i intenta aturar l'escàndol, que només empitjora la migranya que té. Però els lèmmings continuaran la seva festa tant sí com no.

19:27 En Grizzy i els Lèmmings - El poder de les flors
tancar

El poder de les flors

Una ràfega de vent s'emporta la flor que l'ossa estimada d'en Grizzy duia als cabells. L'os veu que té una oportunitat d'or de conquistar-la si aconsegueix recuperar la flor i tornar-l'hi. Però els lèmmings, que juguen a pujar dalt d'un caribú, s'adonen que la flor fa esternudar la seva muntura, i això fa que el joc sigui deu vegades més divertit!

19:33 En Grizzy i els Lèmmings - El poder de la teleportació
tancar

El poder de la teleportació

En Grizzy troba en un cofre amerindi dues gerres idèntiques que es comuniquen entre elles. Si fica la mà dins d'una, surt per l'altra; tant li fa la distància que hi hagi entre les gerres. Això és perfecte per a la naturalesa mandrosa d'en Grizzy, tret que els lèmmings s'adonin dels increïbles jocs que poden jugar amb les gerres màgiques.

19:41 En Grizzy i els Lèmmings - Ós rebobinador
tancar

Ós rebobinador

En Grizzy troba un cronòmetre al garatge que permet rebobinar el temps durant un minut i, fins i tot, aturar el temps i el moviment al seu voltant. Això li donarà un avantatge força gran envers els lèmmings, sempre, però, que no li prenguin el cronòmetre.

19:48 En Grizzy i els Lèmmings - Aerolínia lemming
tancar

Aerolínia lemming

Una sèrie d'estranys objectes s'han convertit en globus aerostàtics i ara floten per tota la cabana, i molesten en Grizzy quan mira la televisió. Quan veu que els lèmmings dalt d'aquests curiosos zepelins, en Grizzy entén que els haurà de prendre tan de pressa com pugui la bombona d'heli i els globus si vol veure la televisió tranquil·lament.

19:54 En Grizzy i els Lèmmings - Tranquil·litat d'ós
tancar

Tranquil·litat d'ós

En Grizzy té una gran alegria quan descobreix que el guarda forestal ha comprat una butaca multifuncional reclinable i nova de trinca. Però els lèmmings són capaços, fins i tot, de transformar un moble dissenyat per relaxar-s'hi de manera absoluta en una terrible butaca multijoc.

20:01 Les Sisters - El peluix de la sort
tancar

El peluix de la sort

Els amics de la colla de la Wendy estan convençuts que el peluix preferit de la Marine porta bona sort. La Wendy és l'única que no s'ho creu, però els esdeveniments s'entossudeixen a demostrar-li que s'equivoca. Ara tothom vol el peluix de la sort.

20:13 Les Sisters - Enguixades
tancar

Enguixades

La Marine es trenca una cama patinant i l'hi han d'enguixar. La seva germana gran s'ocupa d'ella, però la Marine s'aprofita de la situació i acaba convertint la seva germana en una esclava que ha de complir tots els seus desitjos. Quan la Wendy, farta, està a punt d'explotar s'acaba trencant la cama també.

20:24 Kung Fu Panda: Les potes del destí - El Drac Blau juga amb foc
tancar

El Drac Blau juga amb foc

Després de començar els entrenaments, els nens van sobrats de confiança i decideixen respondre sense permís a la crida d'auxili d'un poble. Però a punt estan de sortir-ne escaldats.

20:47 Kung Fu Panda: Les potes del destí - L'Espasa del Fènix vermell
tancar

L'Espasa del Fènix vermell

La Mei Mei fitxa el Po i els quatre nens perquè surtin al seu espectacle teatral. Però tot es complicarà quan el Jindiao intervé indirectament a l'obra tot buscant el rotlle dels mestres del kung fu.

21:10 Els pingüins de Madagascar - El caos de les crispetes / Vist i no vist
tancar

El caos de les crispetes / Vist i no vist

L'Alice, una de les cuidadores del zoo, està decidida a imposar el "no doneu menjar als animals". Això vol dir que s'han acabat les crispetes. I per aquí els nostres amics no hi passen! Més tard, la desaparició d'en Maurice, que s'havia discutit amb el rei Julien, farà que el Capità i companyia hagin d'aclarir uns fets molt misteriosos...

21:33 Els pingüins de Madagascar - Enredats a la xarxa / La pèrdua de la corona
tancar

Enredats a la xarxa / La pèrdua de la corona

Quan la direcció del zoo va decidir instal·lar tot de càmeres web al zoològic dels nostres amics, poc es pensaven que en Recluta s'acabaria convertint en una estrella de la xarxa! N'hi diuen el Patinet! Vols saber per què?! Més tard, el Capità, sense voler, farà que en Julien perdi la corona de rei. I l'hauran d'anar a buscar a les clavegueres..., que són plenes de rates!

Progrmació BD ....
06:21 Temps d'aventura
06:48 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

07:08 E3 - Monster Jam San Diego 2 ep.4
07:52 Motards
08:18 WRC 2022 - Ral.li Kenya 2a.etapa
08:45 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

09:05 Zona zàping
09:36 E3 - L'home més fort del món Giants Live: Britain's Strongest Man
10:25 E3 - L'home més fort del món Giants Live: Europe's Strongest Man
11:12 E3 - L'home més fort del món Giants Live: North American Open
12:01 E3 - L'home més fort del món Giants Live: Wembley
12:49 E3 - L'home més fort del món Giants Live: World Tour Finals
13:38 Zona zàping
14:09 E3 - Monster Jam San Diego 1 ep.3
14:57 Futbol Americà : European League of Football - Rhein Fire-Barcelona Dragons
16:09 E3 - NBA: El millor de la temporada de Draymond Green
16:21 Futbol Americà : European League of Football - Rhein Fire-Barcelona Dragons
17:36 Temps d'aventura
18:02 E3 - Monster Jam San Diego 2 ep.4
18:45 Motards
19:12 Motor a fons
19:56 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

20:21 WRC 2022 - Ral.li Kenya 3a.etapa
20:47 No tenim vergonya - NTV Esports 11
21:14 No tenim vergonya - NTV Esports 12
21:42 Queens of the Pitch - Del somni a la desfeta
22:14 Queens of the Pitch - El títol pendent
22:34 Queens of the Pitch - Així es guanya una lliga
22:56 Queens of the Pitch - Això no és una semifinal
23:21 Queens of the Pitch - De Budapest a Goteborg
23:40 Queens of the Pitch - Un equip etern
00:09 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:32 Vaques Sagrades - Mora: "S'està sent molt injust amb Ter Stegen"
tancar

Mora: "S'està sent molt injust amb Ter Stegen"

Pere Valentí Mora, que va ser jugador del FC Barcelona entre el 1973 i el 1979, ha visitat el "Vaques Sagrades". L'exporter tarragoní no comparteix les crítiques cap a l'actual ocupant de la porteria blaugrana.

00:52 Vaques Sagrades - De la Cruz:" En 30 anys, el Barça no ha tingut cap detall amb mi"
tancar

De la Cruz:" En 30 anys, el Barça no ha tingut cap detall amb mi"

Juan Domingo "Largarto" De la Cruz, que va ser jugador del Barça de bàsquet entre 1975 i el 1987, lamenta el tracte dispensat pel club cap a la seva figura. L'exjugador argentí ha passat pel Vaques Sagrades per repassar la seva carrera profesional i ha confessat el seu barcelonisme.

01:25 Vaques Sagrades - Esteban: "Haaland no és un futbolista per al sistema de joc del Barça"
tancar

Esteban: "Haaland no és un futbolista per al sistema de joc del Barça"

El "Boquerón", jugador del FC Barcelona entre el 1977 i el 1987, ha repassat l'actualitat blaugrana en la seva visita al plató del "Vaques Sagrades". El migcampista malagueny és un pou d'anècdotes i hem recordat algunes de les més divertides

01:51 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:15 WRC 2022 - Ral.li Kenya 3a.etapa
02:42 Futbol Americà : European League of Football - Rhein Fire-Barcelona Dragons
05:11 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

05:35 Motards