TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

07:29 TN Matí - + info
tancar

+ info

L'edició del matí dels "Telenotícies", conduïda per Ariadna Oltra, per arrencar el dia amb un repàs exhaustiu a l'actualitat.

08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.

Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:01 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya.

El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:44 Cuines - Orelletes amb crema de llimona
tancar

Orelletes amb crema de llimona

Fem unes postres medievals amb unes adaptacions contemporànies.

16:00 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

L'angoixa de la Mari Carmen supera la Noe, que acaba petant. Les dues dones es fan costat. La Noe s'entristeix quan sap que en David té una cita de Tinder. S'estava fent il·lusions? En Toni s'assabenta que la Gemma serà fora un parell de dies i li fa una sorpresa a la Sílvia, però la Gemma torna abans d'hora perquè s'ha fet pública la informació que li va robar en Manel. En Jan proposa a l' Ismael de falsificar la mala nota que han tret del treball que van fer junts. Evidentment els enxampen i comencen els problemes.

16:42 Tot es mou
20:14 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre.
El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta.
Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Òscar Andreu, Peyu i Marc Giró, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:07 Zona zàping
22:34 La gran pel·lícula - Dia de pluja a Nova York
tancar

Dia de pluja a Nova York

DIA DE PLUJA A NOVA YORK ( A rainy day in New York)

Direcció I guió: Woody Allen
Producció: Gravier Productions, Perdido Productions
País: Estats Units
Any: 2018
Durada: 88 minuts
Fotografia: Vittorio Storaro
Intèrprets: Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna, Liev Schreiber, Annaleigh Ashford, Rebecca Hall, Cherry Jones, Will Rogers, Taylor Black, Kathryn Leigh Scott, Kelly Rohrbach, Edward James Hyland, Natasha Romanova, Suki Waterhouse, Griffin Newman, Claudette Lalí, Jacob Berger, Elijah Boothe, Dylan Prince, Olivia Boreham-Wing, Liz Celeste, Catherine LeFrere, Tyler Weaks, Chris Banks, Gurdeep Singh, Suzanne Smith, Geoff Schuppert, Deniz Demirer, George Aloi, Cole Matson, Marko Caka, Shannone Holt

En Gatsby Welles I l'Ashleigh són una jove parella enamorada d'universitaris que han decidit passar un cap de setmana a la ciutat de Nova York. Ella entrevista al reconegut director de cinema Roman Pollard, coneixent al seductor actor Francisco Vega. Per la seva banda, en Gatsby també coneixerà una jove, la Chan, qui l'ajudarà a posar en ordre els seus sentiments. El plujós cap de setmana estarà ple de sorpreses.

00:16 Pel.lícula - Annie Hall
tancar

Annie Hall

ANNIE HALL (Annie Hall)

Idioma versió original: anglès
Producció: Charles H. Joffe per a MGM/UA, 1977 (Estats Units)
Direcció: Woody Allen
Durada: 89 minuts
Guió: Woody Allen i Marshall Brickman
Fotografia: Gordon Willis (De Luxe)
Intèrprets: Woody Allen (Alvy Singer), Diane Keaton (Annie Hall), Tony Roberts (Rob), Carol Kane (Allison), Paul Simon (Tony Lacey), Colleen Dewhurst (Mom Hall)

Alvy Singer és un còmic que coneix una noia jove i prometedora, Annie Hall, i hi comença un idil·li ple de les
típiques angúnies i malentesos. Ella és tota ingènua i vol fer carrera com a cantant a Manhattan. És nerviosa
i insegura i es deixa dur per Singer. Però a mesura que passa el temps, Annie madura i comença a buscar el seu propi destí. Per això es trasllada a Los Angeles per obrir-se nous camins. Per a Singer, Los Angeles és un territori foraster ple de personatges ridículs. Però Annie adora l'ambient d'aquesta ciutat i deixa Singer sol a Nova York.

01:49 Més 324 - + info
tancar

+ info

"Més 324", un espai de debat diari sobre temes d'interès i d'actualitat, amb els millors especialistes i protagonistes del dia, dirigit i presentat per Xavier Graset.

03:19 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:00 Rumba a l'estudi - República Rumbera
05:00 Folc a l'estudi - Lobato Gonsales
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:15 Els perfils d'Alicia - Els perfils d'Alícia
tancar

Els perfils d'Alícia

Retrat de l'excel·lència musical del país a través dels artistes guardonats als Premis Alícia 2021

23:07 Maria del Mar - + info
tancar

+ info

El documental "Maria del Mar" és un retrat d'on surt la seva inquietud i la seva força vital que l'ha mantingut als escenaris durant més de 50 anys.

00:08 Pel·lícula - El perdut
tancar

El perdut

EL PERDUT

Producció: Pantalla Partida, DDM Visual, Cosmographe Productions i French Kiss, 2016
Direcció: Christophe Farnarier
Guió: Pablo Remón, Daniel Remón i Christophe Farnarier
Fotografia: Christophe Farnarier
Música: Joe Farnarier
Intèrpret: Adri Miserachs (el Perdut)

El Perdut és la història d'un home que vol morir i que es perd a la muntanya per posar fi a tot. Allà, a través d'un viatge iniciàtic i ancestral amb la natura, trobarà la vida. El Perdut és un home que s'aixeca i es reconstrueix, lluny de tot, dels altres homes i de la civilització. Inspirada en la història real d'un jove andalús que es va amagar 14 anys dins el bosc, el film s'acosta també a "Walden", i a l'experiència del filosof Henry D. Thoreau de viure amb el mínim necessari i en absoluta harmonia amb el món natural.

01:39 Els perfils d'Alicia - Els perfils d'Alícia
tancar

Els perfils d'Alícia

Retrat de l'excel·lència musical del país a través dels artistes guardonats als Premis Alícia 2021

02:31 Maria del Mar - + info
tancar

+ info

El documental "Maria del Mar" és un retrat d'on surt la seva inquietud i la seva força vital que l'ha mantingut als escenaris durant més de 50 anys.

03:29 Quatre colors, quatre desitjos - El verd
tancar

El verd

Episodi dedicat al verd, un color cobejat per la seva relació amb la natura. En algunes cultures, com la malgaixa o l'europea medieval, el verd s'associa amb el perill i la por. Al llarg del temps, la fabricació del pigment verd ha tingut efectes letals a causa de l'ús d'elements tòxics com l'arsènic o el radi. I el paisatgista urbà Patrick Blanc fa murs vegetals que porten el verd de la natura a la ciutat.

04:14 La vida secreta dels llacs - El llac Natron
tancar

El llac Natron

Els massais són els guardians d'un llac amb riqueses sorprenents, un entorn únic caracteritzat per una biodiversitat abundant i resilient: el Natron. És un llac estrany que destaca per unes aigües poc hospitalàries que passen del color verd al vermell segons l'estació. Però malgrat aquesta aparença hostil, el Natron sustenta la població que l'envolta amb recursos insospitats: aliments, protecció i recursos minerals. També és considerat el punt de nidificació dels flamencs nans més important de tot el planeta.

05:05 Els Estats Units en color - El salvatge Oest
tancar

El salvatge Oest

Al començament del segle XX l'Oest continua sent un territori salvatge. Molts han intentat domesticar-lo i els seus esforços s'han convertit en mites i llegendes: tiroteigs a l'OK Corral i guerres amb els indis. En les següents sis dècades l'Oest trenca aquest motlle i esdevé una regió dinàmica, una potència econòmica i política que impulsa canvis als Estats Units i al món sencer.

05:51 Videoclips - Sense sal Feat.Miki Núñez - La sortida
05:54 Videoclips - Pepet i Marieta - Poliamor
Progrmació BD ....
06:00 Megaminimals - La branca trencada
tancar

La branca trencada

Els Megues troben una pilota fantàstica a la classe. Demanen a Miss Meadows si poden jugar amb ella. Miss Meadows els adverteix que és una pilota molyt dura i que poden trencar alguna cosa. La Bonnie s'ofereix per vigilar que això no passi. Tot i això acaben trencar una branca amb forma d'U. Amoïnats, intenten desfer-se de la branca, però descobriran una cosa increïble. La branca...sempre torna!.

06:06 Megaminimals - El planeta trist
tancar

El planeta trist

MEGAMINIMALS

Producció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012
Director: Josep Viciana
Guionistes: Josep Viciana i Teo Tarras
Música: Josep Roig

"Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen.

Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música...

En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia.

La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:11 Megaminimals - Quin ensurt!
tancar

Quin ensurt!

MEGAMINIMALS

Producció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012
Director: Josep Viciana
Guionistes: Josep Viciana i Teo Tarras
Música: Josep Roig

"Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen.

Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música...

En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia.

La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:20 Megaminimals - L'acampada
tancar

L'acampada

MEGAMINIMALS

Producció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012
Director: Josep Viciana
Guionistes: Josep Viciana i Teo Tarras
Música: Josep Roig

"Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen.

Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música...

En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia.

La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:25 Megaminimals - El gira-sol
tancar

El gira-sol

En arribar l'estiu, les fruites i les verdures de l'hort s'han de recollir. Mentre ho fan, els Megues es troben amb una planta que no havien vist abans: un gira-sol. No li fan gaire cas i segueixen amb la feina quan, de sobte, se n'adonen d'un fet meravellós. El gira-sol ...s'ha mogut! Els megues, ràpidament, s'organitzen per esbrinar quin és el misteri al voltant de la planta.

06:31 Bola & Bill - És el Bill o un doble?
tancar

És el Bill o un doble?

El Bola i la Carolina acompanyen el Bill a la perruqueria, i de passada també hi porten el Caporal. Quan són davant del forn, el Rocket passa corrent per allà i tira a terra tots els pastissos, cosa que l'Axel grava amb el seu dron. La fornera en dona la culpa al Bill, i la mare del Bola els castiga a tots dos pensant-se que han estat ells. Llavors, el Bola voldrà demostrar la innocència del Bill.

06:43 Bola & Bill - El nou veí
tancar

El nou veí

La Sra. Stick ha de marxar a una competició de robòtica, però no vol deixar sol el Caporal, i encarrega a l'home de la gossera que el vigili mentre sigui fora. Però el Caporal, aprofitant que té l'"atrapagossos" a casa, intenta treure'n profit i l'envia a caçar els gossos del barri. Al gat, però, la cosa no li acaba de sortir bé, i ell i els gossos es troben en una situació francament desagradable.

06:55 Artús i els vailets de la Taula Rodona - El martell dels gegants
tancar

El martell dels gegants

L'Artús té un somni en què apareix un cérvol blanc. Quan l'explica als seus companys, se'n riuen, però en Merlí li diu que el somni significa que l'espera un gran destí. Mentrestant, els saxons enganyen la Morgana perquè els ajudi a trobar un martell llegendari que els servirà per derrotar el rei Uter i apoderar-se de Camelot. Finalment, els saxons aconsegueixen el martell, i Camelot està en perill.

07:06 Artús i els vailets de la Taula Rodona - El foc de l'altre món
tancar

El foc de l'altre món

La Igerna i la Morgausa són al castell de Tintagel tramant un pla per obtenir el tron de Bretanya, i una tia àvia fantasma que és amb elles els dona la solució: poden reclutar tot un exèrcit de fantasmes si disposen del Foc de l'Altre Món. I l'entrada a l'Altre Món és en una pedra de les que envolten la Taula Rodona. Les germanes encarreguen a en Mordred la tasca de trobar-la.

07:17 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc l'Ibn Batutta
tancar

Soc l'Ibn Batutta

El Brad s'ha assegut a esperar que li arribi la inspiració per dibuixar un altre còmic del Biciman, però no hi ha manera. Com que la inspiració s'ha d'anar a buscar, la Berby els porta al Marroc el 1312, a conèixer un explorador musulmà que es deia Ibn Batutta. A Ibn Batutta el que més li agradava era viatjar, veure coses noves i treure tota mena d'idees creatives dels seus viatges.

07:33 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc el Theodore Roosevelt
tancar

Soc el Theodore Roosevelt

El Brad s'està quedant sense llocs per poder jugar, perquè a tot arreu s'hi troba bestioles que li fan por i decideix no tornar-hi. El Xavier i la Yadina l'intenten convèncer que no n'hi ha per tant, però, com que no se'n surten, la Berby el porta a conèixer Theodore Roosevelt, un gran amant de la natura que va crear molts parcs nacionals i va arribar a ser president dels Estats Units.

07:44 Zoom, el dofí blanc - El mar vermell
tancar

El mar vermell

Just l'endemà de marxar l'oncle Patrick, a tot voltant de l'illa de Maotou, l'aigua del mar es torna vermella. El xaman Ramana té molt clar que és per culpa d'un amulet que s'ha perdut. I tothom sap on és, però és difícil de recuperar, només en Yann, l'Auru i la Timéti ho poden aconseguir, però tenen prohibit ficar-se al mar vermell.

08:03 Zoom, el dofí blanc - Pesca prohibida
tancar

Pesca prohibida

L'Auru i en Yann bussegen tranquil·lament per la llacuna i s'adonen que alguns coralls s'han tornat blancs misteriosament. Quan miren d'investigar què ha passat, veuen que el Zoom no es troba bé. Un fet i l'altre podrien estar relacionats, per això en Yann i tots els seus amics es posen en marxa per curar el Zoom i descobrir què ha passat.

08:21 Comptem amb la Paula - Operació fem content el nostre Amic
tancar

Operació fem content el nostre Amic

El senyor Amic sempre està de mal humor, i no té mai ganes de fer res. Els nens, juntament amb els amics de la selva, pensen un pla per canviar l'humor del senyor Amic i fer que estigui content. Però, a l'hora de la veritat, les coses no van com s'havien imaginat: tot acaba sortint a l'inrevés!

08:31 Comptem amb la Paula - Abracadabra
tancar

Abracadabra

En Tim es converteix en un mag i vol ensenyar uns quants trucs de màgia als seus amics, però no li surten. Segons ell, és perquè la vareta màgica deu estar trencada, i la canalla se'n va al desert a comprar una vareta nova per en Tim. Però el que s'acaba comprant és un utensili molt més poderós del que s'hauria pogut imaginar mai.

08:42 Mya Go - Mya Go i el rellotge de sol
tancar

Mya Go i el rellotge de sol

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La MyaGo i els seus companys de classe han sortit d'excursió amb el professor Bones a fer classe d'història. Després de comprovar que el rellotge del professor no funciona, han de buscar la manera de saber l'hora que és i decideixen fer-ho com ho feien abans, amb un rellotge de sol!

08:47 Mya Go - Mya Go va de compres
tancar

Mya Go va de compres

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. La MyaGo, el SammyGo i el Papa Go van a la botiga de la PennySpend a comprar coses per fer el dinar, però quan hi arriben resulta que el Papa Go ha perdut la llista de la compra i no recorda què havien de comprar. I quan vas a comprar amb gana, ja se sap, acabes comprant el que no toca!

09:07 Els mixets - Les aventures dels putxinel·lis
tancar

Les aventures dels putxinel·lis

Els mixets troben uns putxinel·lis fets amb mitjons en una capsa de joguines velles i decideixen crear uns personatges per viure aventures. El que no s'esperen és que la mare i el pare també hi volen participar.

09:12 Els mixets - La fira dels Mixets
tancar

La fira dels Mixets

SINOPSI

Els mixets van a la fira amb els pares, i es volen fer una foto on surtin tots contents. El problema és que, de cada atracció que proven, sempre hi ha algú que en surt descontent, i n'han de buscar una que agradi a tothom.

09:16 Els mixets - Socorristes
tancar

Socorristes

Els mixets van a pescar amb el pare i l'avi, i l'avi els explica que de jove havia fet de socorrista a la platja. De seguida els tres germans somien que són socorristes i salven vides de gent en perill, però de sobte es trobaran que han de salvar una vida de debò.

09:21 Els mixets - El restaurant
tancar

El restaurant

Els pares dels mixets volen celebrar l'aniversari de casament i tota la família va a sopar a un restaurant molt elegant. Però als mixets els sembla que allò és una mica avorrit i decideixen donar-hi un toc d'alegria afegint-hi uns quants detallets especials.

09:26 Leo, el guardabosc - La mola
tancar

La mola

El Rocky demana als dos petits guardaboscos que portin una mola o peix lluna al mar perquè ell ha de sortir en missió urgent de rescat d'un elefant. El viatge va molt bé però, quan deixen anar la mola a l'aigua, el peix puja a la superfície a prendre el sol i un grup de gavines l'ataca. El Leo i la Katie volen aturar les gavines, però el Rocky els diu que tot té una explicació.

09:37 Leo, el guardabosc - El porc senglar oriental
tancar

El porc senglar oriental

El Leo veu un porquet que se li està menjant les patates de l'hort. En realitat, segons li diu la Katie, és una cria de porc senglar, una espècie de porc que viu en estat salvatge. Seguint les indicacions del guardabosc Rocky, els germans surten a buscar la mare del porcell. I, per trobar-la, hauran de localitzar una trujada o grup de femelles enmig d'un bosc de vegetació ben densa.

09:46 Leo, el guardabosc - L'escorpí groc del Brasil
tancar

L'escorpí groc del Brasil

Dins de l'Ornitorrinc U, el Leo, la Katie i el Peyo es dirigeixen cap a una clariana enmig de la selva per fer-hi una recollida de brossa. Tot treballant, troben un petit escorpí. I resulta que l'animaló és l'escorpí més perillós de tot Sud-amèrica. Perquè no pugui fer mal a ningú, decideixen endur-se'l a una part de la selva menys transitada. Però atrapar-lo no serà una missió gens fàcil.

09:56 Louie - Louie, dibuixa'm un ieti
tancar

Louie, dibuixa'm un ieti

Avui en Louie i la Yoko fan veure que són escaladors. Se n'aniran d'excursió per les muntanyes de l'Himàlaia... i volen pujar fins a dalt de tot de la muntanya més alta! Però compte, perquè els ha sorprès una tempesta terrible! Qui els pot ajudar a sortir-ne? En Louie tindrà una idea genial: dibuixarà un Ieti! Això sí, és un Ieti que no sap massa com va el joc...

10:03 Louie - Louie, dibuixa'm un guepard
tancar

Louie, dibuixa'm un guepard

Avui en Louie i la Yoko han sortit a passejar per la sabana. Allà hi coneixeran una girafa que presumeix de ser l'animal més ràpid del territori. Vols dir que corren tant, les girafes? Sigui com sigui, els ha proposat de fer una cursa. Però ni en Louie ni la Yoko no corren gaire... És clar! En Louie dibuixarà un guepard perquè faci la cursa! Preparats, llestos, ja!

10:09 Louie - Louie, dibuixa'm un ós
tancar

Louie, dibuixa'm un ós

En Louie i la Yoko estan fent pa de gingebre, però resulta que no troben el pot de la mel. En Louie, com de costum, ha tingut una bona pensada. Dibuixarà un ós perquè els ajudi a buscar el pot de la mel. Però el nostre amic no ha tingut en compte una cosa. Vols dir que l'ós no se la menjarà, la mel, quan la trobi? Són molt golafres, els óssos!

10:15 Misha, la gata violeta - La pilota de l'avi
tancar

La pilota de l'avi

L'avi de la Misha, de jove, havia sigut un gran futbolista. En una caixa hi té tot de trofeus i una pilota molt antiga que guarda com a record. La Misha, que no en sap res, troba la pilota i se l'endú per jugar. Com que és molt vella i creu que ningú la voldrà, se la deixa al parc. Quan l'avi li explica que la pilota és un record molt important, la Misha sortirà a buscar-la desesperada.

10:22 Misha, la gata violeta - Corre, Hilari, corre!
tancar

Corre, Hilari, corre!

Tothom està preparat per a la tradicional cursa de relleus a l'escola. Tothom menys l'Hilari, que està molt preocupat. Corrent no és gaire bo, i té por que el seu equip perdi per culpa seva. A la nit, s'inventa unes vambes que corren molt. Però la Misha no vol que se les posi: això és fer trampes!

10:28 Misha, la gata violeta - L'Hilari invisible
tancar

L'Hilari invisible

L'Hilari acaba d'inventar un aparell que el fa invisible... o almenys això es pensa. Però l'invent no funciona: tothom el pot veure. Ell no ho sap, i com que es creu que és invisible, decideix anar a l'escola amb banyador! La Misha se n'adona i corre a avisar-lo: Hilari, no ets invisible!

10:35 Artús i els vailets de la Taula Rodona - La copa misteriosa
tancar

La copa misteriosa

La Morgana diu un encanteri per arrabassar-li una copa misteriosa a un genet i transportar-la màgicament al castell de Tintagel, però s'equivoca amb les paraules i va a parar a Camelot, a la cambra de la Ginebra. Ella se l'emporta a la carreta amb què se'n va de vacances a Carmelida, pensant-se que és un regal dels vailets. Però l'Artús veu la copa i s'adona que és el Grial.

10:47 Artús i els vailets de la Taula Rodona - El proscrit
tancar

El proscrit

En Mordred posa verí en uns pastissets que ha fet l'Artús per al rei i la seva cort, però el rei no en menja. En canvi, la Ginebra i en Merlí, sí, i queden com morts. Com que el rei es pensa que l'Artús ha intentat enverinar-lo, l'expulsa del regne i li diu que no hi podrà tornar a entrar mai més. La Morgana i l'Artús es posen a buscar un antídot.

10:57 Els Mini Ninges - El gran torneig
tancar

El gran torneig

La Shoko convoca un torneig d'arts marcials perquè sap que el Hiro no podrà resistir la temptació de presentar-s'hi. El seu pla és capturar-lo quan estigui competint. El Hiro demana permís al Mestre Ninja per presentar-s'hi, però ell no l'hi dona perquè diu que els ninges no han de competir. El Hiro no li fa cas i s'escapa de nit per anar al torneig, però al final necessitarà l'ajuda dels seus amics.

11:08 Els Mini Ninges - Mini fantasmes
tancar

Mini fantasmes

El malvat Ashida decideix construir una torre de vigilància molt a prop del refugi secret on els Mini Ninges amaguen la nau ninja. El Mestre Ninja, conscient del perill que això comporta, fa reviure el fantasma de Yamabushi per espantar la Shoko, però fins que no apareix el fantasma d'Atsumori, un avantpassat del senyor Ashida que té molt mal geni, no comencen les corredisses de veritat.

11:20 L'inspector Gadget - El MAD busca personal
tancar

El MAD busca personal

Després de veure com agafen un parell d'esbirros del MAD, el doctor Gang es queixa que el personal que li queda cada vegada és més dolent. Per resoldre aquest problema, el seu nebot Tristan li proposa gravar un vídeo comercial amb una estrella de Hollywood per reclutar nous esbirros.

11:31 L'inspector Gadget - Una nit llunàtica
tancar

Una nit llunàtica

El doctor Gang creu haver trobat la manera de fer tornar bojos tots els habitants de la ciutat de Metròpolis, un MADificador lunar. Aquest aparell capta els rajos lunars, els acumula, els modifica i els fa servir per projectar en les seves víctimes les pors més tenebroses. No cal dir que en Gadget rep l'encàrrec de fer els possibles per evitar-ho, però la cosa no serà fàcil, sobretot perquè tothom té alguna por amagada.

11:41 Oddbods - Un dia repetitiu
tancar

Un dia repetitiu

Després d'un dia terrible, el Fuse es topa amb un dels artefactes de la Bubbles: un aparell que fa retrocedir el temps. El pobre encara no sap que això li farà reviure un cop rere l'altre el mateix dia fins que sigui capaç de controlar la seva ira.

11:49 Oddbods - Una jugada mestra
tancar

Una jugada mestra

El Pogo aconsegueix el nou casc de realitat virtual Splat Ninja, que l'incita a participar en una lluita de kungfu mentre es desplaça des de la porta de casa fins a la mansió del Jeff. El Jeff està decorant la sala d'estar, però es deixa endur per la curiositat i la remodelació de casa seva comença a anar malament!

11:55 Oddbods - El fusible de la felicitat
tancar

El fusible de la felicitat

Decidida a acabar amb les rabietes destructives del Fuse, la Bubbles inventa un cinturó especial per ajudar-lo a controlar els canvis d'humor. Cada cop que el Fuse s'enfada, el cinturó activa uns braços robòtics que li fan pessigolles i el porten, suaument, a un estat d'ànim més feliç. Es tracta d'una cura miraculosa, o la Bubbles juga amb foc?

12:03 Els bons ossos bruns: Un bosc de bojos - El curset de caça
tancar

El curset de caça

El senyor Li truca al Vick per dir-li que l'ha apuntat a un curset accelerat de caça d'ossos amb un expert mundial en la matèria i que, quan l'acabi, haurà d'eliminar els ossos i complir d'una vegada els terminis d'entrega de la fusta. Els ossos senten els plans del Vick i el seu amo i es proposen impedir que el llenyataire assisteixi al curset, ja que significaria la seva fi.

12:15 Els bons ossos bruns: Un bosc de bojos - La banyera de l'emperador
tancar

La banyera de l'emperador

El Vick té un accident amb la camioneta i xoca contra la paret d'una muntanya. Amb la trompada s'obre l'accés a una cova que oculta una antiga banyera imperial. El llenyataire li explica al seu amo, que li diu que és possible que sigui un objecte molt valuós. El Bruc i el Barzer miraran de prendre-li la banyera al Vick per impedir que es faci ric i compri maquinària per arrasar tot el bosc.

12:25 Els bons ossos bruns: Un bosc de bojos - Bronca al bosc
tancar

Bronca al bosc

Després d'una batussa amb el Vick, el Tiki, el Bruc i el Barzer es discuteixen entre ells perquè tots tres diuen que són els més valents del bosc. Per mirar de posar pau i decidir qui és el campió, el Warren els proposa fer una competició: el primer que entri a casa del Vick i li prengui totes les eines per talar arbres serà proclamat l'animal més valent del bosc.

12:36 En Grizzy i els Lèmmings - Control remot
tancar

Control remot

Han robat el comandament del televisor d'en Grizzy! El lladre és una perdiu que li agrada recol·lectar objectes tecnològics i portar-los al niu, que és en una branca que sobresurt del penya-segat. Aquest és un cas d'emergència total i en Grizzy no té cap altra alternativa que fer servir el dron dels lèmmings per recuperar-lo. Però cal tenir bona sort per mirar de fer entendre això a un lèmming!

12:43 En Grizzy i els Lèmmings - L'ós i la papallona
tancar

L'ós i la papallona

En Grizzy està decidit a regalar una papallona a la seva ossa estimada. Però els lèmmings es barallaran amb ell per aconseguir-la, ja que volen fer servir aquest estrany espècimen d'helicòpter. Que comenci la caça de la papallona!

12:50 En Grizzy i els Lèmmings - Aquestes sabtes son meves
tancar

Aquestes sabtes son meves

Els lèmmings inventen un joc nou molt divertit que consisteix a saltar i rebotar amb les noves vambes del guarda forestal. En Grizzy, que vol relaxar-se, els les pren, però s'adona de seguida que són més còmodes que les seves sandàlies.

12:57 Els germans Kratt - Els colors de la Xina
tancar

Els colors de la Xina

El Martin, el Chris i la resta de la colla, meravellats amb els preciosos colors del faisà daurat i dels altres animals de la Xina, es posen a investigar la importància i la funció que tenen els colors per a cada animal. Mentrestant, la Donita Donata, que no suporta tants colors, comença a capturar els animals per descolorir-los i muntar una desfilada de moda ben grisa. La missió dels Kratt serà rescatar els animals i recuperar els colors de la Xina.

13:25 Els germans Kratt - Tortuga replegada!
tancar

Tortuga replegada!

La nau Tortuga i tots els seus tripulants queden miniaturitzats accidentalment. Un coiot se'ls endú i intenta menjar-se'ls, fet que debilita les defenses de la nau. L'equip dels germans Kratt s'embarca en una nova missió per tornar al miniaturitzador i aconseguir que la nau Tortuga recuperi la seva mida normal.

13:45 Les Sisters - Infermeres a domicili
tancar

Infermeres a domicili

El pare està malalt. La mare ha d'anar a treballar i encomana a les germanes que li donin el medicament perquè li baixi la febre. Però la Marine i la Wendy ho aprofiten per jugar i s'obliden del seu pare que, afectat pel deliri que li provoca la febre, llença el medicament a la pica. Les germanes li preparen un remei casolà que multiplica els efectes al·lucinògens de la febre.

14:03 Les Sisters - Més adolescent que tu
tancar

Més adolescent que tu

Quan la Wendy és amb la seva colla d'amigues, la Marine se'ls enganxa com un xiclet. La Wendy voldria viure la seva vida d'adolescent amb noies de la seva edat, però la Marine es defensa: a força d'espiar la seva germana, s'ha fet gran com ella. És més adolescent que la Wendy i tot! Segur? Molt bé: la Sammie proposa un concurs entre la Wendy i la Marine per saber quina de les dues és més adolescent...

14:15 El xou de la Pantera Rosa - Tanc rosa/Un arrest fangós/Panotxes roses
tancar

Tanc rosa/Un arrest fangós/Panotxes roses

Mentre la pantera rosa descansa tranquil·lament al jardí de casa seva prenent el sol, una veu li recorda a cau d'orella que el seu veí Harry encara no li ha tornat el tallagespa que li va deixar a l'estiu. Quan la pantera li reclama que l'hi torni, la picabaralla anirà augmentant de to fins a convertir-se en una autèntica guerra veïnal.

L'inspector Clouseau té la delicada missió d'arrestar el delinqüent Pòtol La Fang, que s'ha escapat recentment de la presó. Per ajudar-lo en la detenció compta amb l'ajuda del Deux-Deux, a qui encarregarà tasques força arriscades per posar-lo a prova i que agafi experiència. El sergent no protestarà gens ni mica per la profunda admiració que sent pel seu superior.

14:36 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i la tieta Florence
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i la tieta Florence

En Lagunilla enreda l'Elvis perquè es faci passar per ell i vagi a passar el dia amb la pesada de la seva tieta Florence. Però, com no podia ser d'una altra manera, l'Elvis acaba ficant-se en un bon embolic, relacionat amb l'intent de robar la caixa forta de la mansió Pinkerton.

14:53 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i la màquina del temps
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i la màquina del temps

En Leònides rep una visita inesperada del passat que li portarà molts maldecaps. L'Elvis, conscient del problema, l'intentarà ajudar amb una màquina del temps que ha construït en Boris. Aviat els nois se n'adonaran que jugar amb el temps és un arma perillosa que pot arribar a posar en qüestió la seva pròpia existència!

15:04 El xai Shaun - N'has perdut un tros
tancar

N'has perdut un tros

Avui el granger li ha encomanat a en Bitzer que deixi totes les finestres de la granja netes com una patena. En Bitzer, com de costum, ha encomanat la feina al ramat, però potser no recordava que quan els xais s'esveren un mica, són capaços de qualsevol cosa. A més, després del rebombori, s'ha de fer neteja abans que arribi el granger! Hi seran a temps?!

15:11 El xai Shaun - El corb
tancar

El corb

S'ha fet de nit i en Bitzer ha aplegat tot el ramat per anar a dormir. Mentre s'acaben de preparar per fer una bona clapada, comencen a sentir els esgarips d'un corb que té ganes de festa, i comença la festa de veritat. El problema és que fer callar un corb no és tan fàcil com sembla, i avui els caldrà molta imaginació si volen descansar una estona.

15:17 El xai Shaun - En Shaun el fugitiu
tancar

En Shaun el fugitiu

En Shaun té clar que avui li tocarà el rebre, perquè el granger l'ha enxampat cruspint-se tot de pastissets. Quan veu que arriba un altre granger a parlar de negocis amb el seu amo, el pobre Shaun es comença a témer el pitjor. Pot ser que aquest sigui l'últim dia que el nostre heroi passarà a la seva estimada granja? Aviat ho sabrem!

15:23 El xai Shaun - Costa d'empassar
tancar

Costa d'empassar

Un observador d'ocells ha perdut el reclam per cridar els ànecs al camp on pasturen les ovelles, i en Shaun, després de divertir-s'hi una estona i de fer riure a tot el personal, sense voler, se l'ha acabat empassant. Les ovelles continuen rient, i més que mai! El que no està tan content és en Shaun, que està fent anar tots els ànecs de corcoll!

15:29 El xai Shaun - Adéu, estable
tancar

Adéu, estable

Avui en Shaun i les ovelles s'han quedat amb un pam de nas quan han descobert que el granger té intenció de remodelar l'estable de dalt a baix i que, a partir d'ara, ja no comptarà més amb la seva presència. Si volen que la vida a la granja continuï sent com fins ara, hauran de prendre mesures dràstiques. Avui més que mai!

15:35 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la festa d'aniversari
tancar

Les Tres Bessones i la festa d'aniversari

És l'aniversari de la Bruixa Avorrida i tots els personatges de les aventures de les Tres Bessones arriben al castell per celebrar-ho. L'Avorrida, però, no està per festes i les nenes, la Ventafocs, Robin Hood, en Pinotxo, la Caputxeta i tots els altres en pensen alguna per aconseguir que l'Avorrida s'uneixi a la festa. I, com que a tota festa d'aniversari hi ha regals i pastís, un pastís amb sorpresa!

16:03 Leo, el guardabosc - El suricata
tancar

El suricata

La Jane demana ajuda urgent al Leo i la Katie per buscar una casa nova per a un grup de suricates. La missió no serà gens fàcil perquè caldrà trobar un terreny on els animalons puguin excavar el cau, hi hagi llocs elevats des d'on els sentinelles puguin vigilar i no hi hagi altres clans de suricates, ja que són animals molt territorials disposats a defensar casa seva contra qui sigui.

16:14 Leo, el guardabosc - El chiloscyllium plagiosum
tancar

El chiloscyllium plagiosum

El Leo troba un peix molt gros dins de l'estany del jardí. Però, quan s'hi fixa, veu que no és un peix, sinó un tauró. La Katie descobreix que és un Chiloscyllium plagiosum , un tauró que no creix gaire i que està en perill perquè la gent el compra per tenir-lo en aquaris. Seguint els consells del Rocky, s'enduen el tauró a l'oceà Pacífic, però durant la travessia tindran una topada amb dos taurons blancs.

16:23 Leo, el guardabosc - La galera
tancar

La galera

La Farah està molt amoïnada per un conflicte que ha vist sota el mar i demana ajuda als seus companys guardaboscos, el Leo i la Katie. Resulta que dos animals molt ferotges s'estan barallant des de fa estona. Sorprenentment, no es tracta d'animals enormes, sinó de dues petites galeres multicolors. El Rocky els explica que les galeres són molt agressives i que es llancen al combat si veuen possibilitats de guanyar-lo.

16:33 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un camió grua
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un camió grua

SINOPSI En Louie i la Yoko juguen a endevinar el color del pròxim vehicle que circularà pel carrer i veuen passar la senyora Cigonya amb un cotxe antic molt elegant que, tot d'una, s'atura i el motor comença a treure fum. El cotxe pesa massa i no el poden empènyer fins al taller, però a en Louie se li acut una idea: construir un camió grua.

16:40 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un camió de gelats
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un camió de gelats

SINOPSI En Louie i la Yoko prenen el sol a la platja. Fa molta calor i tenen una gran alegria quan arriba el senyor Coco, un gall que ven gelats. Però el pobre està desesperat perquè se li han desfet tots. Llavors, a en Louie se li acut una idea: construir-li un camió de gelats. D'aquesta manera, no se li desfaran i tots els banyistes n'hi podran comprar.

16:47 Els mixets - A la neu amb el pare
tancar

A la neu amb el pare

SINOPSI

El pare porta els mixets a la neu per anar amb trineu. Quan arriba l'hora de marxar, els mixets es volen quedar més estona, fins que els enxampa una nevada. Quan arriben a l'aparcament, els mixets no saben sota quina pila de neu hi ha el seu cotxe.

16:52 Els mixets - Hoquei
tancar

Hoquei

Els mixets juguen un partit d'hoquei. En Flam està trist perquè creu que no en sap gens. Però, quan està a punt d'abandonar, descobreix un talent que ni ell mateix sabia que el tenia.

16:57 Els mixets - A la feina del pare
tancar

A la feina del pare

SINOPSI

Els mixets troben que el seu pare té una feina molt fàcil i divertida, a la fàbrica de dolços. El pare decideix portar-los a la fàbrica perquè vegin que no és una feina tan fàcil com es pensen.

17:02 Mya Go - Mya Go juga a imaginar
tancar

Mya Go juga a imaginar

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. El Sammy Go ha convidat tot d'amiguets a casa a jugar i la Mya Go ajuda el Papa Go a fer de cangur. I sort n'hi ha, perquè se li acudeix un joc perfecte perquè deixin de fer entremaliadures: imaginar-se que són en el futur!

17:07 Mya Go - Mya Go i les maduixes
tancar

Mya Go i les maduixes

És un altre dia assolellat al poble de Cadadia. El Papa Go està fent melmelada de maduixes per al Mercat de l'Escola, però de seguida se li acaben les maduixes. La MyaGo i els seus amics decideixen anar a la granja de la Maizey Grow a buscar-ne més, i mirar de no menjar-se-les totes abans de tornar a casa!

17:13 Comptem amb la Paula - Salvem l'amic del capità Barba-roja
tancar

Salvem l'amic del capità Barba-roja

El capità Barba-roja demana ajuda a la Paula i els altres per trobar el seu millor amic, que ha desaparegut. Els nens s'enduen una bona sorpresa quan descobreixen de qui es tracta, aquest amic tan especial pel capità, però fan tot el possible per ajudar-lo a trobar-lo. Qui l'hi deu haver pres?

17:23 Comptem amb la Paula - Històries encadenades
tancar

Històries encadenades

A l'Extrem Orient, tota la canalla i el senyor Drac decideixen inventar-se una història tots plegats. Cadascú ha d'aportar la seva creativitat i imaginació i inventar-se una part de la història. Ara bé, aconseguiran inventar-se una història que tingui sentit?

17:33 El Mic i els seus amics - La botiga de llavors
tancar

La botiga de llavors

El Mic i en Cincsegons posen una parada per vendre llavors. Les llavors són molt petites, però si les plantem i les reguem, poden sortir arbres de dins.

17:58 Una mà de contes - En Pere sense por
tancar

En Pere sense por

En Pere, tot i no ser un nen gaire espavilat, no sabia què era passar por. Després de passar moltes proves que haurien espantat qualsevol, en Pere va arribar a un castell encantat, on va trobar un munt de situacions i personatges terrorífics. Però tampoc no va sentir por. Fins que un dia...

18:06 Una mà de contes - La capsa de les paraules
tancar

La capsa de les paraules

"Una mà de contes" és un espai dedicat a explicar els contes de tota la vida mentre un il·lustrador els va dibuixant.

A "Una mà de contes", una veu en "off" explica un conte mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques pictòriques diverses: aquarel·la, dibuix, collage... El procés es mostra en pla curt, de manera que només es veuen la il·lustració i les mans de l'artista plàstic; d'aquí el nom d'"Una mà de contes" i dels blocs, que agrupen els contes de cinc en cinc, com els dits de la mà.

En principi es faran contes clàssics, i la intenció, a la llarga, és crear una antologia de contes populars en català que sigui de referència per a les famílies catalanes. La durada de cada conte és, aproximadament, de 7 minuts.

Aquest espai no incorpora cap tècnica d'animació. Pretén fonamentar el seu interès en la fascinació que pot provocar en els nens el fet de veure el procés d'elaboració de les il·lustracions. D'altra banda, pot resultar especialment estimulant per a nens i nenes amb interessos dirigits a l'expressió plàstica i artística.

Els autors

Tots els dibuixants tenen experiència en el món de la il·lustració, encara que els seus noms no són especialment coneguts. La banda sonora de cadascun dels contes també està composta originalment per un músic. Les locucions en "off" van a càrrec de veus amb experiència reconeguda en el mitjà.

Versió radiofònica

Tots els contes tindran una versió especial adequada a la seva emissió per ràdio a Catalunya Cultura. Aquesta versió es diferencia principalment de l'audiovisual pel fet que els personatges protagonistes dels contes parlen i dialoguen entre ells. L'acció argumental i, evidentment, els personatges són totalment comuns.

Equip

Direcció i realització: Manuel Barrios
Adaptació guió: L. M. Hernández Ripoll, "Txusqui"
Producció: Laia Gimó
Locucions TV: Dolors Martínez
Música original: "Pantxulo"
Il·lustracions: Toni Llobet, Martí Ribas, Pep Presas, Toni Benages, Marie Nigot
Direcció versió ràdio: Dolors Martínez
Locucions ràdio: Dolors Martínez i altres veus de l'equip de dramàtics de Catalunya Cultura

(Abril 2001)

18:14 Un dramarama total - Canvis de personalitat
tancar

Canvis de personalitat

La Gwen rep un paquet a la guarderia; és un raig modificador de la personalitat. L'ha comprat perquè els seus pares l'obliguen a fer-se fotos per penjar-les a les xarxes socials i vol que canviïn d'actitud. Per comprovar que no és perillós, el vol provar primer amb els nens de la guarderia. Aconseguirà que en Duncan sigui disciplinat, que en Cody sigui decidit i que la Courtney es relaxi?

18:24 Un dramarama total - Mestre, soldat, xef, espia
tancar

Mestre, soldat, xef, espia

El Xef ha inventat un joc de realitat virtual en què ha de defensar la guarderia d'uns intrusos dolents que van armats. Tot i que els diu a la Beth, a en Duncan i a l'Izzy que li vigilin les ulleres de realitat virtual, ells, sense voler, les trenquen. Quan veuen que el Xef es pensa que encara és a dins del joc i continua jugant, els nens el deixen fer per evitar que els caigui el càstig més gran de la història.

18:34 Wow! English Method - Early Primary Orange - The Big Race (Story)
18:40 Wow! English Method - Early Primary Orange - I like it, I love it (song)
18:43 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Zora Neale Hurston
tancar

Soc la Zora Neale Hurston

El Brad escriu un dels seus còmics, però no té clar si deixar-lo veure al Xavier i a la Yadina. Li fa una mica de vergonya, perquè la història parla d'ell. Per això la Berby el porta a conèixer la Zora Neale Hurston, una escriptora que va retratar molt bé el lloc on vivia i la seva gent, i que va compartir totes les seves històries amb tot el món.

19:00 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc el Jesse Owens
tancar

Soc el Jesse Owens

Avui, la Yadina, el Xavier i el Brad han anat a jugar a bitlles. Al Brad li encanta, aquest joc, i vol fer una exhibició de les seves habilitats davant dels seus amics. Però just al costat té un nen que el desconcentra i no li deixa llançar la bola recta. Aleshores la Berby els porta a Alabama el 1921, per conèixer Jesse Owens, un dels millors atletes de la història.

19:18 Els germans Kratt - L'exterminiador
tancar

L'exterminiador

Arriba l'hivern i la majoria d'ocells volen cap al sud, però alguns, com la mallerenga, no migren. L'Aviva promet als germans Kratt que si són capaços de trobar uns quants poders d'aquest ocell, els en farà un vestit de poder. Mentre estudien les mallerengues, el Martin es distreu amb un animal que passa corrents, se separa del Chris i li cau l'animal-pod. Quan veu de prop l'animal que l'ha despistat, s'adona és un ermini.

19:40 Zoom, el dofí blanc - El talismà
tancar

El talismà

En Yann rep el Talismà de la valentia en reconeixement per tot el que ha fet pel poble. Es tracta d'un penjoll antic i molt apreciat que podrà portar durant tot un dia i que li multiplicarà la força. L'Auru també aspira a lluir-lo aviat, però el Yann el perd fent surf a la platja. Tots tres amics faran tots els possibles per trobar-lo.

19:58 Zoom, el dofí blanc - El mestre Ramana
tancar

El mestre Ramana

Al Yann li ha caigut un coco al cap i de cop se sent incapaç d'enfilar-se enlloc. En Ramana creu que el pot ajudar a superar la por al buit, però té uns mètodes massa estranys per al gust del noi. Quan ja es dóna per vençut i està disposat a viure amb aquesta por, passa una cosa que l'obligarà a vèncer-la.

20:17 Artús i els vailets de la Taula Rodona - El cas de l'ama Brígida
tancar

El cas de l'ama Brígida

Un dia l'ama Brígida es queda tancada en un armari i s'adorm. La Ginebra diu que va a buscar ajuda per obrir l'armari, però s'entreté volant dalt d'un griu amb l'Artús. Com que l'armari és vell, el treuen del castell i el carreguen en un carro, però llavors apareix un ogre i se l'emporta. L'ogre es vol menjar la dama de companyia, però l'Artús i la Ginebra aniran a la seva cova per rescatar-la.

20:29 Les Sisters - El do de la Wendy
tancar

El do de la Wendy

Per participar en un càsting sense que la Marine ho espatlli tot, la Wendy té una idea genial: farà creure a la seva germana petita que pot llegir la ment. La paparra és tan previsible que serà bufar i fer ampolles. I funciona! Però la Marine acaba descobrint l'engany i demostrarà a la seva germana gran que ella no és l'única que té un do.

20:47 Les Sisters - La cangur
tancar

La cangur

La Wendy està supercontenta: guanyarà uns calerons cuidant la neboda petita de la senyora Georgette mentre passa la tarda amb el seu Maxence. Però quan veu que a la jove parelleta els cau la bava amb la petitona, a la Marine se li fica al cap que la seva germana voldrà tenir un munt de fills, se n'anirà de casa i la deixarà sola. Només hi ha una solució: aconseguir que avorreixi els nens petits per sempre.

21:00 La pitjor bruixa - La revolta de les escombres
tancar

La revolta de les escombres

SINOPSI La Mildred rep un càstig just abans de l'examen que ha de passar l'Indigo per poder-se quedar a l'acadèmia Cackle, i no pot ajudar la seva amiga a acabar de repassar. L'Indigo està gairebé segura que suspendrà, però decideix presentar-se. L'examen comença molt malament, però a la prova de volar amb escombra l'Indigo rep un cop de mà inesperat. La senyoreta Hardbroom decideix revelar la seva identitat a l'Indigo, però l'Ethel ha descobert el secret i li aixafa la guitarra.

21:27 Marika - Canvi de rumb
tancar

Canvi de rumb

La Marika, l'Annie i en Francis tenen una gran decepció quan el pare de l'Annie, anul·la a l'últim moment un viatge amb el seu vaixell a les Antilles. Mentre que en Philippe, el pare de l'Annie, afirma que un contratemps el reté a Port Lescarpe, la policia diu ha tornat al país el dia anterior. En Philippe ha enganyat l'Annie?

21:36 Marika - Una visita al museu
tancar

Una visita al museu

Davant de les circumstàncies misterioses que envolten l'anul·lació del seu viatge, els nostres detectius comencen oficialment la seva investigació. L'Annie està preocupada pel seu pare i no veu gaire clar que els seus amics en sospitin. Però una visita al museu marítim els dona un nou sospitós.

21:46 Les regles de la Floor - El gatet
tancar

El gatet

Regla número tretze: no et quedis mai un regal que sigui per a una altra persona. La Floor li compra a la Margreet el gatet que volia pel seu aniversari, però, quan són a la botiga, li venen moltes ganes de comprar-se'n un d'igual per a ella. La mare li diu que se'l compri amb els seus diners, però no en té prou. Per sort, la Floor sempre té altres maneres d'aconseguir les coses.

Progrmació BD ....
06:09 ESPORTS360 - Esports360: Pallassos sense Fronteres FC
tancar

Esports360: Pallassos sense Fronteres FC

El Palautordera CF creu que els pallassos i el futbol poden anar de la mà. Per això van demanar a Tortell Poltrona si podia esponsoritzar la seva samarreta. Somriures i pilotes que creuen en un món més just.

06:22 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:47 Onze - Un any sense Maradona, el Barça busca ajuda divina i blinda Gavi
tancar

Un any sense Maradona, el Barça busca ajuda divina i blinda Gavi

La visita de Laporta a Montserrat obre la tertúlia amb Xavi Torres, Carles Fité i Helena Condis. Josep Maria Minguella explica anècdotes impagables sobre Maradona el dia que fa un any que va morir. El kahoot posa a prova els coneixements sobre l'argentí dels tertulians i dels espectadors.

08:18 Edge Channel - Edge Stories cap. 8
09:07 Edge Channel - Edge Stories cap. 9
09:55 Onze - Un any sense Maradona, el Barça busca ajuda divina i blinda Gavi
tancar

Un any sense Maradona, el Barça busca ajuda divina i blinda Gavi

La visita de Laporta a Montserrat obre la tertúlia amb Xavi Torres, Carles Fité i Helena Condis. Josep Maria Minguella explica anècdotes impagables sobre Maradona el dia que fa un any que va morir. El kahoot posa a prova els coneixements sobre l'argentí dels tertulians i dels espectadors.

11:26 Tatuats pels Pirineus - Olot i els seus secrets
tancar

Olot i els seus secrets

La reportera Eva Clausó Estival visitarà La Garrotxa durant dos capítols. Hi ho farà amb en Gonçal Portabella, un veí d'Olot que va venir de Barcelona fa trenta anys i s'hi va quedar enamorat d'aquesta comarca. Amb ell descobrirà la màgia dels paratges de la Moixina i els seus pintors. Tastarà el famós tortell de Can Carbasseres, un forn centenari d'Olot i anirà a veure la campana del Tro . No marxarà d'Olot sense saber de quina manera tan curiosa van salvar-se els vestits de la verge del Tura, gràcies a la perícia dels olotins. Passarà la tarda amb les Àvies Remeires que li ensenyaran com fer un bon licor de paxarà. Al poble de Riudara coneixerà unes cabres molt mediàtiques i acabarà disfrutant d'una bona posta de sol als peus del volcà Montsacopa.

12:16 Thalassa - El dilema de la pesca
12:31 Cuina nòrdica amb Tareq Taylor - Estònia. Primera part
tancar

Estònia. Primera part

En Tareq travessa el mar Bàltic per explorar la cultura gastronòmica d'Estònia, que combina la tradició amb la nova cuina nòrdica d'una manera molt interessant. Comença per Tallinn, la capital, que té una gastronomia molt viva, i després continua el viatge cap al parc nacional de Soomaa. Les receptes d'aquest episodi són: tàrtar de cor de xai, i lluç de riu fregit amb verdures adobades.

13:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 13:00 Presenten Francesc Soria i Jordi Fandiño.

14:37 E3 - NBA: Els 75 millors jugadors de la història de l' NBA
14:56 Bèsties - El falcó
tancar

El falcó

L'ocell més ràpid del món caçava per als homes durant el temps d'esplendor de la falconeria. Ara, les mateixes tècniques d'aquells falconers del temps d'abans serveixen per criar falcons en captivitat, recuperar ocells ferits i introduir els ocells a les ciutats, on col·laboren en l'equilibri ecològic de la fauna urbana. A més dels falcons, una munió d'altres animals (cotorres, coloms, rates...) també fan vida a la ciutat. Es veurà com es fa per reintroduir falcons, se seguirà els ocells i els biòlegs que els estudien i, de passada, es mostrarà tota la fauna que s'amaga a les grans ciutats.

15:22 km33 - Tuníssia. La terra que alegra
tancar

Tuníssia. La terra que alegra

El Ricard i el Siscu viatgen a Tunísia buscant el destí més exòtic per recórre'l en pocs dies i amb pocs diners. S'endinsen al desert en 4x4. Descobreixen llacs salats, oasis de muntanya i pobles berbers. La ruta s'acaba al mar, a les platges de la mítica illa de Djerba

16:00 Els Estats Units en color - Temps de lleure
tancar

Temps de lleure

A començaments del segle XX, el lleure i l'entreteniment transformen la vida dels nord-americans. La societat, que té més diners per gastar, omple el temps lliure amb activitats i esports de tota mena. Les noves generacions hi veuen una oportunitat de trencar barreres, tant socials com racials. Durant els anys de la Gran Depressió i la guerra, l'esport i les activitats del lleure ajuden els nord-americans a superar els mals moments i s'acaben convertint en elements definitoris de la seva manera de ser.

16:47 Cuina nòrdica amb Tareq Taylor - Floro, Noruega
tancar

Floro, Noruega

En aquest episodi en Tareq visita Florø, una ciutat situada a la costa occidental de Noruega, enmig d'uns fiords i d'uns paratges naturals impressionants. Per conèixer de primera mà la gastronomia de la regió, visita una piscifactoria, un fumador de peix i una granja de cérvols. Les receptes d'aquest episodi són salmó amb brou picant de gambes, vieires amb fonoll i salmó fumat, i cérvol amb patates fumades amb pícea.

17:17 Edge Channel - Edge Stories cap. 10
18:05 Fora Límits - Dr. Antoni Trilla
tancar

Dr. Antoni Trilla

El doctor Trilla, cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Clínic, es va iniciar en el golf fa més de 40 anys al camp de la localitat on estiuejava, el Golf Terramar.
En conversa al RCG El Prat, el director i presentador del programa, Jordi Ríos, i Antoni Trilla enraonen sobre el perquè del significatiu creixement de nous jugadors de golf, a nivell mundial, i arran de l'actual pandèmia.

18:32 E3 - NBA: El gran inici de Kevin Durant
18:37 ESPORTS360 - Esports360: Pallassos sense Fronteres FC
tancar

Esports360: Pallassos sense Fronteres FC

El Palautordera CF creu que els pallassos i el futbol poden anar de la mà. Per això van demanar a Tortell Poltrona si podia esponsoritzar la seva samarreta. Somriures i pilotes que creuen en un món més just.

18:50 E3 - Mitja Marató de Menorca
19:00 Tot Costa
20:01 E3 Noticies - Xavi
20:34 Vaques Sagrades - Basté: "M'agrada el que fa Ibai, ens toca a nosaltres adaptar-nos"
tancar

Basté: "M'agrada el que fa Ibai, ens toca a nosaltres adaptar-nos"

Jordi Basté, "vaca sagrada" del periodisme, visita el programa. Repassem l'actualitat del Barça i aprofitem per recuperar batalletes de la professió.

21:39 Tot Costa
22:40 E3 Noticies - Xavi
23:00 Onze
00:32 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:56 Onze
02:28 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:52 Zona zàping
03:26 Tot Costa
04:27 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

04:50 Edge Channel - Edge Stories cap. 11
05:39 E3 - Mitja Marató de Menorca