Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Automobilisme: GP2 - 2a cursa des de Malàisia
08:59 La fórmula - La Fórmula
09:57 Automobilisme - Cursa del G. P. de Malàisia
13:26 Just for laughs
13:44 Polònia - Temporada 2011-2012
tancar

Temporada 2011-2012

TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", l'espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició es descobreix que l'Alícia Sánchez Camacho (Agnès Busquets) ja mana a TV3 i avança com serà la nova programació de Televisió de Catalunya. Mentrestant, Mariano Rajoy (Queco Novell) i Esperanza Aguirre (Mireia Portas) han d'afrontar un greu problema que afecta directament l'estructura del PP: Alberto Ruiz-Gallardón (Bruno Oro) està embarassat. D'altra banda, a Catalunya, Artur Mas (Bruno Oro) ha fet una descoberta que pot canviar el rumb del país: la manera de convertir el cabreig del ciutadà en energia. El programa també serà testimoni del moment que uns pares, votants d'iniciativa (Alba Florejachs i Marc Rodríguez), intenten reconduir el seu fill, que inexplicablement ha decidit no anar a la universitat i fer-se obrer. A Esquerra, Oriol Junqueras (Carlos Latre) i Alfred Bosch (Toni Albà) volen renovar la imatge del partit, començant per crear un nou logo que els identifiqui.

14:15 Tot un món - La Cabília
tancar

La Cabília

La Cabília Kaissa Ould-Braham i el seu marit tenien la vida muntada a la Cabília, a Algèria, on dirigien el seu propi diari, escrit en amazic i molt crític amb el règim algerià. Però van haver de fugir forçadament perquè a Salem Zenia, el seu marit, el van amenaçar de mort. Des de Catalunya, la Kaissa lluita contra la doble discriminació que pateix allà com a dona i com a amaziga i confia que aquí la seva feina tindrà més impacte. Sigui amb xerrades o amb documentals, no es cansa de reivindicar els ideals laics i democràtics que sostenen el poble de la Cabília i que són incompatibles amb el model dictatorial, islamista o militar que pot guanyar en les pròximes eleccions del mes de maig. La Kaissa agraeix molt a Catalunya la feina feta en matèria d'integració cultural i lingüística, així com el reconeixement que té aquí l'amazic, una llengua que té uns 25 milions de parlants al nord d'Àfrica i és la tercera llengua més parlada a Catalunya, però és força invisible perquè no té un Estat al darrere que la promocioni.

14:30 Telenotícies migdia
15:38 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" presenta a la secció "Hàbils" un home amb una habilitat força peculiar. És capaç d'interpretar tot un repertori de cançons picant-se al cap. La "Macarena" o "Bon dia", dels Pets, en són algunes de les peces. També es podrà veure com s'ho passen els presentadors de "Más gente" fent el programa, com se les gasten alguns personatges de la televisió a "Això és el Bronx" i uns nens que s'han proposat deixar malament els seus entrevistadors. A més, el programa presentarà un home que atreu les abelles, els millors moments del "Polito" al "Cinquè mil·lenni", i, per contrarrestar les notícies depriments, aquesta setmana també el "Deformatiu". Un programa de 32 minuts, amb el millor de l'actualitat i la televisió, i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?"

16:16 Tarda de cine - Contra rellotge
tancar

Contra rellotge

Matt Lee Whitlock és un cap de policia de la petita ciutat de Banyan Key, a Florida. Matt és un home respectat per tothom, però un terrible esdeveniment farà trontollar la seva reputació i la seva carrera: hi ha un doble assassinat, la investigació del qual el pot convertit en sospitós a ell mateix.

18:08 Pel·lícula - La cara nord
tancar

La cara nord

LA CARA NORD (Nordwand) Durant l'estiu del 1936, dos militars bavaresos, Toni Kurz i Andi Hinterstoisser, decideixen llançar-se a la conquesta de la cara nord de l'Eiger, un pic alemany conegut per ser una de les escalades més difícils dels Alps. Diversos periodistes estaran pendents d'aquesta ascensió. Una de les periodistes és la nòvia de Toni. Malgrat que cap dels dos alpinistes és membre del partit nazi, Goebbels aprofitarà la gesta per transformar-los en herois del Tercer Reich. Idioma versió original: alemany Producció: Dor Film West Produktionsgesellschaft, 2008 (Alemanya) Direcció i guió: Philipp Stölzl Durada: 116 minuts Fotografia: Kolja Brandt Música: Christian Kolonovits Intèrprets: Benno Fürman, Florian Lukas, Johanna Wokalek, Georg Firedrich, Simon Schwarz, Ulrich Tukur

20:14 Chuck - Cap. 7 En Chuck contra l'alma mater
tancar

Cap. 7 En Chuck contra l'alma mater

Quan en Chuck s'assabenta que el seu antic professor és un agent del govern, perseguit a causa d'un arxiu amb informació secreta i molt sensible, torna a la universitat de Stanford, la institució que el va expulsar. Mentre utilitza la seva experiència passada per esbrinar què sap el professor, destapa alguns secrets sorprenents de la seva pròpia vida. Mentrestant, en Morgan se les ha de veure amb el nou ajudant de direcció a Buy More.

21:00 Telenotícies vespre
21:52 30 minuts - 1812: QUAN EREM FRANCESOS
tancar

1812: QUAN EREM FRANCESOS

El 19 de març de 1812 es proclamava a Cadis la Constitució de 1812, la "Pepa". Però què passava a Catalunya? Fem memòria: érem una província de l'imperi napoleònic.

22:28 Eleccions Andalusia i Astúries - + info
tancar

+ info

Connexió en directe amb l'especial "Eleccions Andalusia 2012" que emet el 3/24, per informar de l'evolució de la nit electoral fins al moment.

22:42 Sota terra - + info
tancar

+ info

D'on venien els grecs que van fundar Roses? La imponent Ciutadella de Roses, construïda al segle XVII i usada fins a mitjans del segle XX, conté esglésies, poblat medieval, ciutat romana... I, sí, una interessant ciutat grega, incipientment excavada i poc coneguda fora del món dels historiadors. L'equip de "Sota terra" buscarà en aquest espai els orígens d'aquesta ciutat grega. D'on venien els grecs que es van establir a Roses? Hi ha diferents hipòtesi: uns diuen que era d'Empúries, altres creuen que venien de Marsella i d'altres aposten per una invasió de l'illa de Rodes. En tres dies buscarem les restes de la presència grega a Roses per tal d'establir-ne la seva procedència i determinar, també, les dimensions de la ciutat: era un simple barri o una potent ciutat?

23:39 Sota terra - + info
tancar

+ info

Inicialment, focalitzem la nostra atenció en dos aspectes de la ciutat romana d'Empúries. Volem saber si la trama urbana rectangular ja excavada té continuïtat per la part del recinte que encara mai s'ha excavat (és a dir, si la quadrícula de carrers és molt més gran del que se sap fins ara), i també volem confirmar o no que hi havia un misteriós mur que dividia en dos la ciutat romana d'Empúries. Una muralla de què avui queden unes poques restes visibles.

00:44 Nip/Tuck - En Damien Sands
tancar

En Damien Sands

Christian, gelós de la fama que ha adquirit Sean, convenç el seu company per participar a un "reality show" dedicat a la seva carrera com a cirurgians plàstics. Ara bé, ningú no s'espera el drama que es desencadenarà quan es comenci a rodar el programa.

01:23 Parlament - + info
tancar

+ info

Parlament explicarà la incidència que la convocatòria de vaga general per al pròxim dijous 29 pot tenir en el treball dels parlamentaris i de la cambra catalana. Per a aquell dia hi havia convocada una sessió plenària, que ja ha estat ajornada, però tampoc es farà un ple monogràfic sobre els últims ajustos econòmics del govern, que volien proposar alguns grups de l'oposició i que altres, entre els quals hi ha el que dóna suport a l'executiu, van decidir ajornar-lo també. A més, i sobre l'impacte de la vaga en el seu àmbit de competència, parlarà el conseller d'Interior, Felip Puig, que al llarg de l'entrevista, opinarà sobre altres qüestions, com ara el terrorisme islamista o el futur de Catalunya, coincidint amb el congrés de CDC que té lloc aquest cap de setmana a Reus. L'altre gran tema del programa de demà serà el debat sobre el model dels mitjans públics audiovisuals de Catalunya. Al mateix temps que s'ha sabut qui són els candidats dels diversos partits per ocupar els càrrecs de consellers de la nova estructura de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, el programa dóna la veu als grups parlamentaris en un reportatge en què cadascun expressa per quin model de mitjans públics aposta. Finalment, la diputada del PP Marisa Xandri farà de guia en una visita a l'entitat lleidatana Troballes, que es dedica a donar feina a persones amb risc d'exclusió social, aprofitant els circuits de roba de segona mà.

01:54 Pel·lícula - Els massai: els guerrers de la pluja
tancar

Els massai: els guerrers de la pluja

Un poble massai de Kenya pateix una temporada llarga de sequera. La tribu consulta el gran savi, que diu que els ha maleït el déu vermell. Per desfer el malefici, els massai hauran d'emprendre un viatge ple de perills i aventures.

03:20 Jazz a l'estudi - Alba Guerrero
04:20 Jazz a l'estudi - Pagès/Gadel/4
04:55 Videoclips catalans - WILSIDE, Quatre roses
05:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Connexió en directe amb l'especial "Eleccions Andalusia 2012" que emet el 3/24, per informar de l'evolució de la nit electoral fins al moment.

06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Connexió en directe amb l'especial "Eleccions Andalusia 2012" que emet el 3/24, per informar de l'evolució de la nit electoral fins al moment.

Progrmació BD ....
07:14 Què hi ha de real en les sèries de televisió?
07:37 El geni francès - La seda de lió
08:01 Nous exploradors (sèrie II) - El Xile grafiter
08:55 Viatge al voltant de l'orquestra - Viatge al voltant de l'orquestra
tancar

Viatge al voltant de l'orquestra

L'Orquestra Filharmònica Mundial és una formació on coincideixen 105 instrumentistes procedents de 82 països del món. Fan tres concerts l'any, cada any en un continent diferent, i un cop feta aquesta gira l'orquestra es desfà i es torna a organitzar de cara a una nova temporada. En aquest documental es veu la música com un llenguatge comú que apropa sensibilitats i maneres de veure el món que podrien semblar irreconciliables.

10:01 Catmúsica - + info
tancar

+ info

Gershwin, Barber, Copland i Adams. Quatre noms, quatre estils. Quatre compositors nascuts als EUA. Cada un d'ells podria omplir un programa sencer. Però, avui, Sir Simon Rattle, al capdavant de l'Orquestra Filharmònica de Berlín, ens ofereix una obra de cada un. Un viatge per la cultura musical nord-americana. George Gershwin és el primer amb una de les seves obres orquestrals: "L'Obertura Cubana".

11:26 Néixer de nou
11:43 Parlament - + info
tancar

+ info

Parlament explicarà la incidència que la convocatòria de vaga general per al pròxim dijous 29 pot tenir en el treball dels parlamentaris i de la cambra catalana. Per a aquell dia hi havia convocada una sessió plenària, que ja ha estat ajornada, però tampoc es farà un ple monogràfic sobre els últims ajustos econòmics del govern, que volien proposar alguns grups de l'oposició i que altres, entre els quals hi ha el que dóna suport a l'executiu, van decidir ajornar-lo també. A més, i sobre l'impacte de la vaga en el seu àmbit de competència, parlarà el conseller d'Interior, Felip Puig, que al llarg de l'entrevista, opinarà sobre altres qüestions, com ara el terrorisme islamista o el futur de Catalunya, coincidint amb el congrés de CDC que té lloc aquest cap de setmana a Reus. L'altre gran tema del programa de demà serà el debat sobre el model dels mitjans públics audiovisuals de Catalunya. Al mateix temps que s'ha sabut qui són els candidats dels diversos partits per ocupar els càrrecs de consellers de la nova estructura de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, el programa dóna la veu als grups parlamentaris en un reportatge en què cadascun expressa per quin model de mitjans públics aposta. Finalment, la diputada del PP Marisa Xandri farà de guia en una visita a l'entitat lleidatana Troballes, que es dedica a donar feina a persones amb risc d'exclusió social, aprofitant els circuits de roba de segona mà.

12:14 Via llibre - + info
tancar

+ info

"Via Llibre" emetrà una entrevista a l'escriptor nord-americà Paul Auster, que acaba de publicar "Diari d'hivern", un llibre en què descriu un viatge íntim i personal, motivat pel pas del temps, en què repassa els fets que han marcat la seva existència. Dels fets que marca l'atzar i la vida de les persones anirà el programa de demà, i en parlaran els escriptors Robert Saladrigas i Jordi Coca, que també han tret obra: Saladrigas, "L'estiu de la pluja", i Coca, "En caure la tarda". Finalment, l'escriptor barceloní Enrique Vila-Matas explicarà la seva última novel·la: "Aire de Dylan", una crítica divertida i sense miraments al postmodernisme, explicada a través de dues generacions d'artistes.

12:43 TR3S C
12:55 Mars del món - Les illes de la Magdalena del Canadà
13:41 Explorant els deserts - + info
tancar

+ info

El Taj Mahal, flotant entre la boirina matinera, dóna la benvinguda a Michael Martin i Elke Wallner a l'Índia. El seu primer objectiu és el desert del Thar. Cada any, uns 50.000 criadors de Rajasthan pelegrinen fins al mercat de camells de Pushkar.

14:13 Explorant els deserts - + info
tancar

+ info

El mont sagrat de Kailash es troba a l'oest desèrtic del Tibet. La temporada de pelegrinatge assoleix el seu punt àlgid just abans de l'aniversari del Buda. Més de 100.000 persones hi arriben de tot el país per encerclar el Kailash.

14:45 Euskal Herria: la mirada màgica - Zuberoa, el paradís amagat
tancar

Zuberoa, el paradís amagat

La visita comença a la selva d'Irati, un immensa fageda deshabitada en la qual fins al segle XX no van obrir-se els camins pels quals es pogués travessar. Es mostra el naixement del riu Aphurra, la muntanya Arbaila i el port de Larrañe, antiga vil·la duanera per on passaven viatgers, emigrants, contrabandistes i guerrillers.

15:10 Euskal Herria: la mirada màgica - De la plana a la muntanya, Àlaba, valls orientals
tancar

De la plana a la muntanya, Àlaba, valls orientals

Els embassaments d'Ulibarri-Gamboa i Urrunaga constitueixen la major reserva d'aigua del país. A més, les seves ribes s'han convertit en platges i les seves vil·les en ports d'esbarjo, a causa de l'afluència de visitants que reben a l'estiu. Serà la porta que duu a conèixer la plana alabesa, on es visitarà el Parador Nacional d'Argomaniz, que va allotjar Napoleó Bonaparte, i el Santuari d'Estíbaliz, un dels màxims exponents del romànic d'Euskal Herria.

15:35 El Mediterrani des de l'aire - Unes quantes mirades sobre Tunísia
15:51 Thalassa - - ELS ÚLTIMS MOHICANS/ S'ALBUFERA DES GRAU
tancar

- ELS ÚLTIMS MOHICANS/ S'ALBUFERA DES GRAU

ELS ÚLTIMS MOHICANS Quins peixos trobarem demà als nostres plats? Salvatges o naturals? Pescats a les grans profunditats de l'oceà o capturats al llarg de la costa? A l'Atlàntic nord, al nord d'Escòcia, molt més enllà de les qüestions dels consumidors, els "últims mohicans" de la gran pesca francesa s'inquieten: després de la tonyina vermella, els grups ecologistes volen suspendre la pesca a grans fondàries, aquestes estranyes espècies que els consumidors estan descobrint en forma de filet. Però els pescadors argumenten que la seva activitat evita les àrees més fràgils i que últimament han augmentat espècies que ja escassejaven. Argument que alguns científics confirmen. Així doncs, els pescadors són massa optimistes, o potser els ecologistes són massa catastrofistes? S'ALBUFERA DES GRAU El Parc de s'Albufera des Grau és un dels espais naturals més extensos de Menorca, un paisatge verge capaç d'evocar el rostre d'una illa antiga. Avui, aquest paradís natural que compta amb més de cinc mil hectàrees protegides entre zona terrestre i marina conforma un ric mosaic de biodiversitat digne de ser preservat. Dins aquest paratge verge hi ha la petita població des Grau, on els seus habitants, conscients del ric paisatge que els envolta, viuen el seu dia a dia immersos en un vincle ineludible amb aquest tresor ecològic.

16:45 quèquicom - El suro, un plàstic natural
tancar

El suro, un plàstic natural

Hi ha pocs materials naturals tan extraordinaris com el suro. És un gran aïllant tèrmic i acústic, flota, resisteix el fregament i és, a més, un dels secrets per fer un bon vi. Vist al microscopi és una escuma de polièster, un plàstic. Samantha Vall participa en la pela de l'alzina surera en un bosc del Baix Empordà i recorre la indústria del suro.

17:13 quèquicom - Fauna dels Pirineus
tancar

Fauna dels Pirineus

"Quèquicom" mostrarà com és la vida al Pirineus. Amb diversos reportatges, coneixerem alguns dels animals que en el passat vivien als Pirineus i alguns dels que encara hi viuen. Veurem les marmotes dels prats alpins, el mussol pirinenc dels boscos de pi negre i les truites de riu. També entendrem com les glaciacions han conformat l'aspecte d'aquesta serralada.

17:44 La ciutat vertical - + info
tancar

+ info

Els gratacels són símbols clars d'aspiracions i poder, però també són monstres xucladors d'energia molt nocius per al medi ambient. Malgrat tot, l'any 1997, el superarquitecte britànic Norman Foster va erigir un contrasentit: la primera torre ecològica del món. Així, el Commerzbank de Frankfurt va canviar per sempre la manera de construir edificis d'oficines.

18:13 Cap a l'eternitat - Cap a l'eternitat
19:14 Sense ficció - La ciutat de la justícia
tancar

La ciutat de la justícia

Sense ficció proposa entrar en un lloc on, per primera vegada, s'ha donat accés a les càmeres: la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat. En aquest documental coneixerem com funciona un dels llocs més importants on s'imparteix justícia. La ciutat aplega bona part dels jutjats que, des de sempre, havien estat disseminats per diferents edificis.

20:22 Sputnik - + info
tancar

+ info

"Que déu beneeixi Ozzy Osbourne " (1a part) La història del gran bufó del rock and roll. Els britànics Black Sabbath són la primera gran banda de metal de la història. Sonaven amb foscos i amenaçants, jugaven amb la imatgeria religiosa i tenien un dels cantants més carismàtics de la història del rock: Ozzy Osbourne. Primer amb Black Sabbath i després en solitari, Ozzy Osbourne ha fascinat diverses generacions de fans del rock. És una fascinació que va més enllà de la música: amb una posada en escena feta d'excessos i desdibuixant la línia que separa la persona del personatge, Ozzy ha fet de la seva vida el seu més gran espectacle. "Que Déu beneeixi Ozzy Osbourne" és el retrat, sovint divertit, a estones tràgic, de qui va voler ser "el boig més gran del rock and roll".

21:18 Karakia - Camins de mar afins-2
tancar

Camins de mar afins-2

En aquest segon capítol dedicat als ciutadans catalans d'origen turc, continuarem resseguint els camins d'anada i tornada que han unit els dos països. En general, els turcs vénen a estudiar o a buscar una millora professional, com en el cas de la Gülsah, una economista que s'ha acabat quedant aquí perquè s'hi troba molt a gust. Tot i així, enyora els productes turcs.

21:54 Karakia - Johnny (Chanchamayo, Perú)
tancar

Johnny (Chanchamayo, Perú)

En Johnny és un enamorat de la gastronomia peruana i en especial de la cuina de la seva regió selvàtica, Chanchamayo. De fet, somia obrir un restaurant a Barcelona seguint la tradició hostalera familiar. Els seus avis tenien una posada on feien menjar amb productes amazònics i la seva mare havia fet de cuinera per a grans col·lectivitats. La passió d'en Johnny per recórrer món l'ha portat, de moment, fins a Calella, on treballa en un establiment de cuina ràpida. I és curiós aprendre amb ell com aquests costums, més aviat urbans, també han influït en la cuina selvàtica. Ara, pràcticament és impossible trobar-hi, als restaurants de Chanchamayo, plats com l'"inchicapi", una sopa contundent a base de gallina, iuca i una salsa de cacauets i "ají" groc. Aquest és el començament d'un àpat que recorre la gastronomia de la selva, amb plats com els "tacachos", unes boles de plàtan i cansalada, o els "juanes", uns "tamales" farcits d'arròs i pollastre, condimentat amb "palillo", la cúrcuma que els colonitzadors van portar al Perú i on encara se segueix conreant.

22:25 Grans documentals 33. La collita d'en Jimmy - El Brasil
23:17 Grans documentals 33. La collita d'en Jimmy - EUA
00:12 Millennium - El càncer, l'emperador de totes les malalties
tancar

El càncer, l'emperador de totes les malalties

"Millennium" repassa la biografia d'una de les malalties més temudes de la història: el càncer. Parlem de com han evolucionat els diagnòstics i tractaments. Analitzarem en quin punt es troba la investigació, i quin futur es dibuixa. Hi participa l'oncòleg Josep Ramon Germà Lluch, la periodista Milagros Pérez Oliva, l'investigador Manuel Esteller i la psicooncòloga Emilia Arrighi.

01:13 El tròpic de Càncer amb en Simon Reeve - + info
tancar

+ info

Simon Reeve circumnavega el planeta al llarg de les 22.835 milles del tròpic de Càncer. Visitarà 18 països, coneixerà gent increïble, gaudirà de vistes singulars i de gran bellesa, i toparà amb fauna espectacular en perill. El tròpic de Càncer està situat a 23º al nord de l'Equador i travessa alguns dels indrets més diversos de la Terra, des d'Àfrica fins a l'Índia, de Bangla Desh a Birmània, de Mèxic fins al Carib. Engloba, també, una gran varietat d'estils de vida, entorns i paisatges. Després del seu viatge al voltant de l'Equador i el tròpic de Capricorn, ara Simon s'embarca en una aventura al llarg d'aquesta línia imaginària.

03:12 Estrelles de la gran pantalla - Rita Hayworth
03:48 Jazz a l'estudi - My friend Marcko
04:48 Jazz a l'estudi - Anibal Martínez Quintet
05:48 Videoclips catalans - LA BUNDU BAND, La revolució del nou mil·lenni
05:52 Videoclips catalans - NANDO CABALLERO, L'home gris
05:56 Videoclips catalans - JOAN MASDÉU, Desapareixo
06:00 Videoclips catalans - LA BUNDU BAND, La revolució del nou mil·lenni
06:02 Videoclips catalans - INSPIRA, Onades de nit
06:06 Videoclips catalans - EINA, Deixalles
06:10 Seguint el rastre amb en Max - + info
tancar

+ info

El rinoceront de Sumatra, petit i pelut, és una de les espècies amb més perill d'extinció al món. Max té l'oportunitat única i remota d'afegir-se a SOS Rhino i endinsar-se en la selva de Borneo per cercar aquest mamífer tan excepcional. Queden menys de 300 individus al món, fet que afegeix pressió al repte. Sortosament el guia, el doctor Thaya, coneix bé aquest animal després de set anys de treball intens sobre el terreny.

06:58 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
Progrmació BD ....
07:08 Rovelló - Somnis dolços i amargants
tancar

Somnis dolços i amargants

Arran d'un malson, on el Rovelló és acorralat per un munt de rates, el gos pregunta al Guitarra si el que somia passa després. El puçot respon que gairebé mai. La nit següent, el Rovelló somia que tot el que l'envolta és de xocolata: els ous, el mas Tolosa, els arbres del bosc. I l'endemà el somni esdevé realitat: el gos troba uns ous de xocolata, una reproducció en xocolata de mas Tolosa i els voltants...

07:31 Rovelló - El segrest de la castanyera
tancar

El segrest de la castanyera

Ja fa unes quantes nits que algú roba ous del galliner de Mas Tolosa. Per aquest motiu, el Llisot posa en alerta els gossos: els demana que a les nits estiguin a l'aguait i els entrena perquè bordin com gossos perillosos. Aquella mateixa nit, el Rovelló sent un soroll sospitós. Tot sol enxampa la Tia Nyera disfressada de Castanyera. La foscor i els lladrucs de gos perillós del Rovelló fan que no es reconeguin mútuament.

08:00 Dr. W - Àtom i matèria
08:04 Dr. W - El moviment
08:12 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Moby Dick
tancar

Les tres bessones i Moby Dick

La Bruixa Avorrida castiga les nenes a una aventura de mariners. Apareixen en una taverna, on l'ambient les impressiona des del primer moment. Però, ben aviat, s'ambienten i es fan amigues d'Ismael, amb qui surten a la mar i viuen moltes aventures, acompanyades de Moby Dick.

08:35 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la volta al món el 80 dies
tancar

Les tres bessones i la volta al món el 80 dies

Se sent el Big Ben. Som a Londres, i les tres bessones es troben just a l'inici d' una cursa molt important. Acompanyen Willy Fogg en la seva aventura i recorren tot el món. Durant el viatge, coneixeran Juli Cèsar i Cleopatra, els déus de l'Olimp, el poblet de les 7 cabretes i la selva on viu el Drac Vermell. Però la Bruixa Avorrida els va posant entrebancs perquè no arribin a la meta.

09:00 mic 3
09:00 Bon dia, amic Mic
09:10 Figures - La recol.lecció
09:18 En Thomas i els seus amics - En Toby i el bosc dels xiulets
09:37 Doraemon - La formiga i el grill / En Nobita és una nena?
09:48 Doraemon - La grua i la guineu / La pistola per fer complir els compromisos
10:02 Doraemon - La princesa Kaguya / La cursa de motos de cros
10:25 La família del Super3
10:52 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - Sherlock-Doo (1a i 2a Part)
tancar

Sherlock-Doo (1a i 2a Part)

L'Scooby i companyia s'han apuntat al prestigiós concurs d'Investigadors de Misteris, que se celebra a la casa d'en Sherlock Holmes. Aquesta nit, als concursants els tocarà investigar el misteri del Carboncle Blau, un dels cassos que el mateix Holmes va deixar per resoldre. Per cert, corre el rumor que el seu fantasma encara volta per la casa...

11:16 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - Un duel esgarrifós amb un monstre de pel·lícula/i.a.i.a.o
tancar

Un duel esgarrifós amb un monstre de pel·lícula/i.a.i.a.o

L'Scooby-Doo i companyia es faran passar per dibuixants i guionistes per enxampar el misteriós Gos Monstruós, que ha robat l'última pel·lícula del famós Taquilla Banana. Més tard, els tocarà resoldre el misteri de la granja del senyor MacDonald, on algú hi està fent experiments genètics per convertir els animals en monstres esgarrifosos!

11:42 Els pingüins de Madagascar - Operació: Rescat d'en Mort / Bon dia del Rei Julien
tancar

Operació: Rescat d'en Mort / Bon dia del Rei Julien

Als nens cada dia els agraden més els Morts de peluix que venen a la botiga del zoo. De fet, en Julien, que n'està molt gelós, ja se n'ha encarregat. Els ha fet tornar tots a la fàbrica, fins i tot el Mort de veritat! Més tard, en Maurice subornarà tots els animals del zoo perquè celebrin el Dia del Rei Julien. L'únic que no hi està d'acord és el Capità, però què pot fer-hi?!

12:08 Els pingüins de Madagascar - El pinguvencedor s'ho emporta tot / Operació: Peus reials
tancar

El pinguvencedor s'ho emporta tot / Operació: Peus reials

Els pingüins, davant de la insistència del rei Julien, han decidit desafiar els lèmurs al joc de capturar la banderola. I s'hi han jugat el televisor! I l'equip de música! I...! Qui guanyi, s'ho emporta tot! Que comenci el joc! Més tard, el rei Julien farà fora en Mort del seu hàbitat, perquè no para de trepitjar-lo. Qui li pot treure aquesta mania? Els pingüins?!

12:29 Els pingüins de Madagascar - L'orcocell / Anellats
tancar

L'orcocell / Anellats

El Recluta, mentre feia guàrdia, ha vist una orca gegantina que volava pel cel. Evidentment, no s'ho ha empassat ningú que pugui existir un animal d'aquestes característiques. Això vol dir que el Recluta s'haurà d'enfrontar tot sol al terrorífic orcocell! Més tard, els pingüins s'hauran de refiar dels lèmurs si volen salvar el zoo. No t'ho perdis!

12:55 Tags
13:25 L'internat del forat negre - Forat de cuc 2 ( al quadrat )
tancar

Forat de cuc 2 ( al quadrat )

Després de descobrir que la seva mare treballa per en Victor Pearson, un vòrtex ha xuclat la Josie a tres hores del futur. Ara que pot saber què passarà abans que els altres, la Josie té la possibilitat d'evitar un futur accident de la seva mare, però s'arrisca a quedar-se atrapada en el vòrtex per sempre més. S'haurà de refiar d'en Zachary i dels consells del conserge...

13:51 Lara, què fem? - Amigues i rivals
tancar

Amigues i rivals

La Lara s'empipa una mica quan li diuen que haurà de compartir habitació amb el nen petit de la casa perquè la seva l'ocuparà un nebot, en Henry, que ve a passar uns dies. Però la mala lluna s'acaba quan el veu baixar del taxi... Se n'enamora a l'instant! Per desgràcia, la Mònica i l'Akira també! L'endemà, a la pista de patinatge, les tres noies competeixen entre elles per acaparar l'atenció del noi. En Toni no ho entén; què té en Henry que no tingui ell? En Toni decideix estudiar bé el noi per descobrir la manera de tenir èxit amb les noies. A mesura que avança el dia, la competència entre les noies augmenta i quan la Lara i la Mònica s'adonen que en Henry té una certa preferència per l'Akira, la seva amistat perilla. La tempesta esclata al cinema, les noies provoquen un embolic tan gros que en Gabriel perd els nervis. Quan veuen en Gabriel tan enfadat s'adonen que la seva rivalitat està afectant la seva amistat. Les noies es reconcilien i juren que mai més es barallaran per un noi. La Lara fins i tot ajuda l'Akira, perquè li dóna a en Henry la seva adreça de correu electrònic perquè puguin estar en contacte.

14:07 Martin Mystery - La nit de l'espantaocells
tancar

La nit de l'espantaocells

La tieta preferida d'en Martin s'ha comprat una granja als afores de Torrington i ell, la Diana i en Java han anat a passar-hi el cap de setmana per ajudar-la a instal lar-s'hi. Aviat, però, apareix un porc que estava molt gras fet una pellaringa. La segona de rebre és la tieta. Què deu passar?

14:28 Martin Mystery - El retorn del bruixot
tancar

El retorn del bruixot

En Martin s'ha apuntat a un concurs que consisteix a descobrir llegendes de Torrington amb poders sobrenaturals. Aviat sentirà la història d'un adolescent a qui acusaven de ser un bruixot que va desaparèixer misteriosament. A més, aviat comença a rebre missatges del més enllà, no menys misteriosos.

14:49 Martin Mystery - Els pirates maleïts
tancar

Els pirates maleïts

En Martin, que és al Museu Marítim i s'ha separat de la classe amb en Java per poder veure un vaixell que havia estat tripulat per un pirata fantasmagòric, ha alliberat l'esperit del malèfic bucaner. A l'escola, en Martin i en Java comencen a canviar... i no pas per fer cap bé...

15:15 Bugs Bunny i els seus amics - La cigonya no, gràcies
15:22 Bugs Bunny i els seus amics - El super conill
15:30 Bugs Bunny i els seus amics - Gat amagat
15:36 Bugs Bunny i els seus amics - Conill condicionat
15:48 Tom i Jerry: ràpids i peluts - Tom i Jerry: ràpids i peluts
17:00 Tom i Jerry - Experiments amb gats
17:08 Tom i Jerry - Touche petit gat
17:18 mic 3
17:18 Bob, el manetes - Les alzines sureres del Carbassot
17:29 Chiro
17:39 Pingu - Avui ve l'avi
17:52 Glumpers - Bitlles
17:53 Glumpers - Pànic estelar
17:55 Glumpers - El duel
18:01 Els germans Kratt - Bandits emmascarats
tancar

Bandits emmascarats

Mentre en Martin i en Chris estudien els llops per aconseguir-ne una bona disfressa per al ball d'aquesta nit, en Jimmy ha tingut una experiència molt estranya i ha quedat convençut que per la nau Tortuga hi volta un fantasma o un monstre de 8 ulls. Pot ser que hi tinguin alguna cosa a veure els óssos rentadors?! Avui la festa serà animada!

18:23 Els germans Kratt - El petit udolador
tancar

El petit udolador

Mentre desfeien les maletes després d'una aventura fabulosa, als germans Kratt els ha aparegut un llobató que no saben d'on ha sortit. Avui s'hauran d'enfrontar al gran misteri del Petit Udolador. Faran com en Jimmy quan perd les claus de la nau Tortuga: refer el camí que havien fet. Hauran d'anar amb molt de compte amb els pumes! Els hi acompanyes?!

18:48 Master Hamsters - Estrella de ninja! El Mestre Superior de les set cares
tancar

Estrella de ninja! El Mestre Superior de les set cares

En Gaudi, la Sylvie, l'Alec, la Jean i l'Steve s'han adonat que gairebé no saben res del Mestre Superior. Aviat descobriran que és un Mestre Ninja, però que un mestre com ell, pot tenir fins a set cares diferents. I això vol dir que té sis habilitats més! Un secret molt ben guardat, que els nostres amics hàmsters estan decidits a desemmascarar. T'hi apuntes?!

19:11 Master Hamsters - Estrella de fideus! Els supercuiners contra el mestre fideuer!
tancar

Estrella de fideus! Els supercuiners contra el mestre fideuer!

L'amo d'Els Tres Cuiners del Dai-Nippon, segons ell el millor restaurant de fideus del món, està decidit a enfonsar el restaurant de la Yuku i l'ha desafiat a fer un concurs de fideus. El Mestre Superior ha demanat als nostres herois que li donin un cop de mà. La Sylvie, mestre pastissera de tres estrelles, ha estat la primera d'acceptar aquest repte tan llaminer!

19:38 Els pingüins de Madagascar - Intercanvi de papers / L'imitador de lèmurs
tancar

Intercanvi de papers / L'imitador de lèmurs

En Roger, el cocodril, que està tip que les rates el martiritzin, ha anat a demanar ajuda als pingüins. La solució és agafar la brutalitat d'en Rico i ficar-la a dins d'en Roger amb un intercanviador de cervells, i que la natura segueixi el seu curs... Ah! I no et perdis l'imitador de lèmurs! Un robot amb una missió espacial!

20:00 Els pingüins de Madagascar - La galeta de la mala sort / Amor de mico
tancar

La galeta de la mala sort / Amor de mico

La galeta de la sort d'en Rico diu: "Ben aviat acabaràs de cul." I avui en Julien està decidit a fer que es compleixi! Més tard, la Lulu, una ximpanzè que s'estarà quatre dies al zoo, robarà el cor a en Phil, que no sap com fer-s'ho perquè s'enamori d'ell. El pitjor de tot, però, és que la Lulu s'ha enamorat d'en Mason! Avui pot passar de tot!

20:28 Tom i Jerry - El gat pistoler
20:34 Tom i Jerry - Història d'un cadell
20:41 Tom i Jerry - L'Spike i en Tyke van al camp
20:48 Bugs Bunny i els seus amics - Superànec
20:54 Bugs Bunny i els seus amics - Un venedor persistent
21:01 Bugs Bunny i els seus amics - Massa ratolí per a un sol gat
21:09 Tom i Jerry - El ratolí invisible
21:16 Tom i Jerry - L'augusta Grècia
21:22 Tom i Jerry - Jerry i el peix daurat
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Vull ser mestra!
06:04 Megaminimals - Pickle no sap xiular!
06:10 Megaminimals - Els sabors
06:16 Saari - Camagrocs
06:20 Els padrins màgics
06:32 Els padrins màgics
06:42 Els padrins màgics
06:52 Els padrins màgics
Progrmació BD ....
21:34 Bola de drac - L'home dels boscos
tancar

L'home dels boscos

En Son Goku, que no té clar si es pot refiar d'en Iajirobai, inicia un combat contra ell, fins que arriba en Timbal, l'enviat d'en Cor Petit. Mentrestant, el mestre Muten Roshi i els altres intenten protegir-se i decideixen començar a buscar les Boles de Drac abans que caiguin a mans del Gran Rei dels Dimonis.

21:57 Bola de drac - Una altra missió
tancar

Una altra missió

En Tamborí continua la seva missió d'assassinar lluitadors d'arts marcials. El pròxim objectiu és en Iamxa, que encara està molt esgotat del torneig i no es podrà defensar davant d'un rival tan poderós. Mentrestant, el mestre Muten Roshi, en Ten Shin Han i en Xaos continuen buscant les Boles de Drac per aturar en Cor Petit.

22:24 Pel·lícula - Evasió d'Absolom
tancar

Evasió d'Absolom

Robbins és un militar condemnat a cadena perpètua per haver matat el seu general. La presó on ingressa és coneguda amb el nom d'Absolom i es tracta d'una illa salvatge d'on és impossible fugar-se.

00:16 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" presenta a la secció "Hàbils" un home amb una habilitat força peculiar. És capaç d'interpretar tot un repertori de cançons picant-se al cap. La "Macarena" o "Bon dia", dels Pets, en són algunes de les peces. També es podrà veure com s'ho passen els presentadors de "Más gente" fent el programa, com se les gasten alguns personatges de la televisió a "Això és el Bronx" i uns nens que s'han proposat deixar malament els seus entrevistadors. A més, el programa presentarà un home que atreu les abelles, els millors moments del "Polito" al "Cinquè mil·lenni", i, per contrarrestar les notícies depriments, aquesta setmana també el "Deformatiu". Un programa de 32 minuts, amb el millor de l'actualitat i la televisió, i el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?"

00:53 Torchwood - Petons i explosions
tancar

Petons i explosions

El Capità Jack torna i l'equip de Torchwood es retroba per lluitar contra un agent del temps. El misteriós Capità John Hart està decidit a crear confusió i caos i, per això, necessita trobar un amic amagat a la Terra. Però quan la vida de Gwen està en perill i hi ha grups de bombes espargides per la ciutat... De quin costat estarà Jack?

01:42 Doctor Who - Cap. 5 La tercera guerra mundial
tancar

Cap. 5 La tercera guerra mundial

La història es reprèn al final de l'episodi 4. Downing Street anuncia la primera guerra interplanetària de la humanitat, però el perill real està molt més a prop de casa. Mentre el Doctor, Rose i Harriet Jones s'afanyen per desemmascarar el malvat Slitheen, la mare i el xicot de Rose aconsegueixen la clau per a la salvació. Podran frenar els míssils?

03:12 Skins - Mini
tancar

Mini

A la Mini no li ha fet cap gràcia que la Franky dissenyés els vestits de la desfilada benèfica de l'institut, i encara menys comprovar que encara són amigues amb la Grace. La reacció que tindrà la podria enemistar amb tothom. D'altra banda, en Nick, que comença a estar fart d'esperar que la Mini es decideixi a tenir relacions sexuals amb ell, podria passar a l'acció amb la Liv.

03:28 Skins - Rich
tancar

Rich

L'Alo està molt enfadat amb en Rich perquè els han fet fora d'una festa per culpa d'ell, però també perquè al seu costat és impossible lligar. La Grace intentarà ajudar-lo a superar el problema de comunicació que té amb les noies, però en Rich li demanarà a una altra noia per sortir, sense adonar-se que el que vol la Grace és enrotllar-se amb ell.

03:58 Crackòvia - Cap. 130
tancar

Cap. 130

A "Crackòvia", el programa de paròdia del món de l'esport, Pep Guardiola (Pep Plaza) decideix que, si no pot parlar dels àrbitres, dirà el que en pensa cantant. Per fer-ho rep l'ajuda de Gerard Quintana i el president Sandro Rosell (Queco Novell). Mentrestant, al control de realització, Johan Cruyff (Jordi Rios) i Charly Rexach (Toni Albà) volen millorar el programa amb l'ajuda del director de cinema Jaume Balagueró. Gràcies a ell, tot el programa pren un aire molt més terrorífic. Fins i tot, el periodista Jordi Grau (David Olivares) es troba dins del seu pitjor malson. "Crackòvia" descobreix si en el sorteig de la Champions hi va haver boles calentes o el resultat va ser només cosa de l'atzar. Mourinho (Toni Albà) i Karanka (Blai Rodríguez) intenten posar remei a la fredor del públic del Bernabéu. A més, després de la lesió de Ricky Rubio (Xavi Serrano), Jordi Robirosa (David Olivares) viatja fins a Minnesota per animar-lo i tenir-ne cura. I, com sempre, els últims resultats de Barça, Madrid i Espanyol.

04:30 Jokebox - + info
tancar

+ info

La Rossita traurà la carta de la traqueotomia. A "Rational Geographic" estudiarem la relació dels humans amb els telèfons mòbils. El DrX ens ensenyarà noves tècniques. DJ Pokito gravarà un videoclip. Els 3 humans més preparats de la Terra descobreixen el planeta Super Nario. El fill de la família Pinto es traficant. String cantarà per la llibertat d'expressió. Luciel crearà un programa infantil. A "Compra-t'ho ara" ens vendran una polsera per l'equilibri. El senyor culpable està acusat de suborn. Guy rebrà la visita de la seva sogra i a "Es lloga habitació" reben a Lady Gaga.

05:01 Death note - Cap. 2 Duel
tancar

Cap. 2 Duel

Mentre els criminals van morint, L es reuneix amb representants de diversos països. Es crea un grup de treball al Japó sota la direcció de Soichiro Yagami, el pare d'en Light.

05:24 Imp - L'instrument
05:25 Imp - Senderisme
05:27 Imp - Llamps
05:28 Imp - La Flama eterna
05:29 Imp - Luxe
05:32 Jokebox - + info
tancar

+ info

La Rossita traurà la carta de la traqueotomia. A "Rational Geographic" estudiarem la relació dels humans amb els telèfons mòbils. El DrX ens ensenyarà noves tècniques. DJ Pokito gravarà un videoclip. Els 3 humans més preparats de la Terra descobreixen el planeta Super Nario. El fill de la família Pinto es traficant. String cantarà per la llibertat d'expressió. Luciel crearà un programa infantil. A "Compra-t'ho ara" ens vendran una polsera per l'equilibri. El senyor culpable està acusat de suborn. Guy rebrà la visita de la seva sogra i a "Es lloga habitació" reben a Lady Gaga.