Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
09:00 Signes dels temps - + info
tancar

+ info

El Projecte Mosaic de Manresa és una iniciativa adreçada a les persones amb problemes de salut mental. L'objectiu és donar respostes a les seves necessitats de caràcter social, de lleure i d'inserció en el món del treball. Signes dels temps emet un reportatge sobre el Projecte Mosaic, una iniciativa conjunta de diverses institucions, entre les quals hi ha dues congregacions religioses.

09:46 PLAN
09:46 L'Amazònia amb Bruce Parry
10:37 Fora del mapa - Senegal
11:02 La fascinació de la fe - Birmània: La pagoda de Shwe Dagon
11:57 Herois de la natura - Hans Klingel, els secrets dels hipopòtams
12:57 Invasió - Mata hari
tancar

Mata hari

La misteriosa mort d'un estudiant que participava en un projecte de comunicació via satèl·lit desperta la curiositat de Cade.

13:40 Polònia
14:17 Tot un món
14:30 Telenotícies migdia
15:47 APM? Extra - + info
tancar

+ info

El programa d'humor de TV3 "APM? Extra" comprovarà que a la televisió hi ha molts savis. A més a més mostrarà el tràiler de "Gordos", parodiarà "Divendres" i "Qui els va parir!", i donarà ànims a Leo Messi. Tot això, i molt més, en un programa de 45 minuts amb el ritme habitual d'"Alguna pregunta més?".

16:47 Tarda de cine - L'ombra d'un segrest
tancar

L'ombra d'un segrest

Sembla que Wayne i Eileen són una parella afortunada. Pero tot se'n va en orris quan Wayne és víctima d'un segrest. A través de la investigació de l'FBI, Eileen també es converteix en víctima ja que s'assabenta de la vida oculta del seu marit. Per la seva banda, Wayne, un home que sempre havia estat un bon negociador, es troba que el seu destí és a les mans d'un segrestador amb qui intentarà arribar a un acord.

18:24 Just for laughs
18:38 On anem? - + info
tancar

+ info

La sola visió de l'Ebre desperta la nostra memòria històrica. Cada meandre d'aquest riu ha vist la guerra i aquest és un record que mai s'emportarà el corrent. Aquestes terres també van ser seu dels misteriosos templers, que només ens van deixar un castell, majestuós, a Miravet. Les activitats que podem fer al voltant de les terres de l'Ebre tenen un aire ispirador per a qualsevol que, a part d'anar amb bicicleta i gaudir de les seves esplanades, cerqui, com ja va fer Picasso a Horta de Sant Joan, un lloc on aprendre una mica més sobre un mateix.

19:20 Un lloc estrany - Fets diferencials
tancar

Fets diferencials

Els catalans i la "mare pàtria". I qui és, la "mare pàtria", aquí? En què consisteix, ser català? Símbols, dèries, temes de conversa, tabús...i manies pudents. El burro i la qüestió nacional. S'encomana, tot plegat?...Algú sap què vol dir, ser catalans?

19:45 Quin país - Cap. 2
20:19 El Gran Dictat
21:00 Telenotícies vespre
21:48 30 minuts - ABECÉ 30 MINUTS
tancar

ABECÉ 30 MINUTS

Un quart de segle a cavall de dos segles. Això es el que ha viscut el 30 minuts. 25 anys compartint històries provinents de tot el planeta. Per celebrar aquest aniversari hem elaborat un programa especial, d'una hora de duració, que presenta una selecció de 26 històries, extretes de més de 50 reportatges diferents. De les històries seleccionades, n'hi ha que pertanyen a reportatges i documentals premiats internacionalment, d'altres són temes que han tingut una especial transcendència o, simplement, són el retrat d'una època o d'una manera de viure.

23:02 Ventdelplà - Cap. 321
tancar

Cap. 321

Arriba la gent del rodatge de la pel·lícula. El Guillem de Vallhonrat, el bandoler, és un heroi segons el Llibert i un criminal sanguinari segons el Jordi i el guió de la pel·lícula. El Jordi fa el càsting, que resulta un èxit de públic, ja que tothom vol sortir a la pel·lícula. El Llibert en roba el guió i queda horroritzat del que hi llegeix. La Teresa dóna suport al Sergi després de la seva dimissió a l'Ajuntament. La Raquel és a Madrid i el Julià es preocupa perquè no pot contactar-la. La Tura porta un amic a casa i el Tomàs li prohibeix que es torni a repetir.

00:05 Pel·lícula - Els productors
tancar

Els productors

L'any 1959, a Nova York, l'auge del teatre a Broadway passa per un moment brillant. El productor Max Bialystock, però, no té sort amb les seves obres. Un dia, el comptable Leo Bloom li comenta que un home amb pocs escrúpols podria fer més diners produint una obra que fos un fracàs que no pas produint un èxit. Bialystock creu que és possible i intenta convèncer Bloom d'ordir aquest pla fraudulent tots dos junts.

02:12 Parlament - + info
tancar

+ info

El cas Millet i el Dret a Decidir a "Parlament" El programa "Parlament" d'aquesta setmana engega amb les novetats del "cas Millet". Les declaracions de Fèlix Millet i Jordi Montull dilluns passat davant del jutge han provocat les reaccions dels portaveus al Parlament. A banda del "cas Millet", els partits polítics han posat sobre la taula altres temes decisius com les consultes populars sobre la independència de Catalunya. Els grups parlamentaris han debatut aquesta qüestió sota la petició de la Plataforma pel Dret de Decidir. El transport ferroviari també ha tingut el seu espai aquesta setmana al Parlament amb l'aprovació per unanimitat d'una resolució perquè s'executin millores a la línia Puigcerdà-Barcelona. Per la seva banda, el president del Parlament, Ernest Benach, ha encoratjat els seus homòlegs europeus a potenciar el paper dels parlaments regionals en l'activitat legislativa de la Unió. Aquesta setmana, la fiscal general de Catalunya, Teresa Compte, ha alertat de la importància de la petita delinqüència als carrers de Barcelona. Només a la ciutat comtal, es van cometre 80.000 furts i 120.000 petits delictes l'any passat. I també en l'última setmana, Montserrat Nebrera ha abandonat tant el Partit Popular com l'escó al Parlament i ja té substituta: l'exdiputada Eva Garcia. En temps d'entrevista, el diputat català d'origen marroquí del grup PSC-CpC Mohammed Chaib parla d'immigració a "Parlament". Chaib aposta per un model de convivència entre les cultures catalanes i àrabs mitjançant institucions com l'Ibn Batuta i el Centre Euro Àrab de Catalunya. Per acabar, el reportatge setmanal es remunta als origens dels referèndums per la independència fent un repàs de la situació del Quebec i d'Escòcia; dos models que han servit d'antecedent al nostre país. Després de la consulta popular d'Arenys de Munt, ja hi ha 140 municipis d'arreu del territori que esperen portar a referèndum la independència de Catalunya.

02:33 Riviera - + info
tancar

+ info

Els amics més propers, la família i l'èlite de Cap Riviera són a la festa de Ghislaine i Daniel. Laurent està tan preocupat per la seva baralla amb Christophe, que ni la seva muller és capaç de consolar-lo. Arriben notícies d'Amèrica que fan anar les coses molt pitjor. Gabriella va al seu refugi secret i coneix l'home dels seus somnis.

02:59 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Ritmes cat
07:54 Nydia - + info
tancar

+ info

Joan Antoni Martí, més conegut per Janio Marti, ha estat un nom imprescindible a les festes majors de casa nostra amb la prestigiosa orquestra Janio Marti. L'hem visitat a Sitges i hem conversat sobre l'ofici de músic i sobre les melodies immortals que mai no moriran. Diumenge es va celebrar el 41è aplec de les Roquetes al parc de la Guineueta, a Barcelona. Hi vam ser per viure intensament la festa.

08:20 Rodasons - + info
tancar

+ info

Després de la dissolució de la formació valenciana L'Ham de Foc, la cantant Mara Aranda va engegar un nou projecte amb el grup Solatge, dedicat a treballar repertoris tradicionals de l'antiga Corona d'Aragó, amb romanços, cançons de treball, peces de dansà, cant d'estil, jotes, boleros i tonades de bressol, incloent-hi temes prou populars com "Els contrabandistes", "La porquerola" o "La dansa del vetlatori". Fruit d'aquesta feina és el disc "Dèria", que Mara Aranda & Solatge van presentar el 20 de març al CAT de Barcelona, en el marc del XXII Festival Tradicionàrius. El "Rodasons" va enregistrar el concert amb una unitat mòbil, i avui us n'ofereix la primera part.

08:48 Clàssica. El concert del mes - Mambo!: Gustavo Dudamel live from Caracas
tancar

Mambo!: Gustavo Dudamel live from Caracas

Amb el suggestiu títol de "Mambo!", l'orquestra simfònica Simón Bolívar, dirigida per Gustavo Dudamel, interpreta diverses peces d'autors llatinoamericans. L'orquestra simfònica Simón Bolívar és una de les més importants de Veneçuela i l'Amèrica Llatina. Creada el 12 de febrer del 1975 pel mestre José Antonio Abreu (premi Príncep d'Astúries de les Arts 2008), forma part de l'anomenat Sistema d'Orquestres Juvenils de Veneçuela.

09:39 RITMES
09:39 Ritmes poprock
10:09 Ritmes poprock Hit Parade
10:38 Néixer de nou
11:00 Parlament - + info
tancar

+ info

El cas Millet i el Dret a Decidir a "Parlament" El programa "Parlament" d'aquesta setmana engega amb les novetats del "cas Millet". Les declaracions de Fèlix Millet i Jordi Montull dilluns passat davant del jutge han provocat les reaccions dels portaveus al Parlament. A banda del "cas Millet", els partits polítics han posat sobre la taula altres temes decisius com les consultes populars sobre la independència de Catalunya. Els grups parlamentaris han debatut aquesta qüestió sota la petició de la Plataforma pel Dret de Decidir. El transport ferroviari també ha tingut el seu espai aquesta setmana al Parlament amb l'aprovació per unanimitat d'una resolució perquè s'executin millores a la línia Puigcerdà-Barcelona. Per la seva banda, el president del Parlament, Ernest Benach, ha encoratjat els seus homòlegs europeus a potenciar el paper dels parlaments regionals en l'activitat legislativa de la Unió. Aquesta setmana, la fiscal general de Catalunya, Teresa Compte, ha alertat de la importància de la petita delinqüència als carrers de Barcelona. Només a la ciutat comtal, es van cometre 80.000 furts i 120.000 petits delictes l'any passat. I també en l'última setmana, Montserrat Nebrera ha abandonat tant el Partit Popular com l'escó al Parlament i ja té substituta: l'exdiputada Eva Garcia. En temps d'entrevista, el diputat català d'origen marroquí del grup PSC-CpC Mohammed Chaib parla d'immigració a "Parlament". Chaib aposta per un model de convivència entre les cultures catalanes i àrabs mitjançant institucions com l'Ibn Batuta i el Centre Euro Àrab de Catalunya. Per acabar, el reportatge setmanal es remunta als origens dels referèndums per la independència fent un repàs de la situació del Quebec i d'Escòcia; dos models que han servit d'antecedent al nostre país. Després de la consulta popular d'Arenys de Munt, ja hi ha 140 municipis d'arreu del territori que esperen portar a referèndum la independència de Catalunya.

11:22 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

'Cinema 3' parla amb Terry Gilliam de la seva última pel·lícula: 'The imaginarius of Dr. Parnassus'. Gilliam va ser membre del grup humorístic Monty Python. 'Cinema 3' emetrà també un reportatge sobre 'After', una pel·lícula del director Alberto Rodríguez i amb els actors Tristán Ulloa i Guillermo Toledo. El retorn de 'La naranja mecánica' serà present al programa a través del seu protagonista, Malcom McDowell. A més, l'equip del programa va assistir a l'últim dia de filmació de 'Circuit', de Xavier Ribera.

11:50 TR3S C
12:02 World sport - World Sport
12:29 Bàsquet - Suzuki Manresa - Bizkaia Bilbao Basket
14:21 Temps d'aventura - Temps d'aventura
tancar

Temps d'aventura

Travessar els Pirineus es va convertir en l'objectiu de milers d'europeus que fugien dels nazis. Un èxode cap a la llibertat que molts van intentar per diferents punts de la frontera entre França i Catalunya, i de la mà dels passadors, gent que arriscava la vida per salvar la dels altres. Avui, la frontera entre l'Arieja francesa i el Pallars Sobirà s'ha convertit en un seguit de rutes a peu, senyalitzades amb el nom de "camins de la llibertat". A més a més, com a homenatge a una part dels 80.000 evadits que es van jugar la vida mirant de travessar els Pirineus, cada any s'organitza una caminada que ressegueix l'itinerari més utilitzat per les xarxes d'evasió en aquesta zona.

14:49 Automobilisme - Automobilisme: World Series Alcañiz
15:50 Triatló - Triatló de Barcelona
16:13 Esport Club - Cap. 13 Esport Club
16:28 Futbol - U. E. Sant Andreu - Mallorca B
17:20 Handbol 100 x 100 - Handbol 100 x 100
17:30 Futbol - U. E. Sant Andreu - Mallorca B
18:22 Champions Magazin - Champions Magazín
18:47 Gol a gol - Gol a gol
19:43 Zona zàping - Zona zàping
20:04 Motor a fons
20:31 Quarts de nou - + info
tancar

+ info

El magazine casteller oferirà en diferit la diada de final de temporada a Valls, un moment de màxima rivalitat entre les colles dels Xiquets. La diada de Santa Úrsula serà enregistrada en la seva totalitat i s'oferirà a l'hora habitual del programa en un format especial de "Quarts de nou" d'una durada extraordinària: La diada castellera de Santa Úrsula, cloenda tradicional de la temporada castellera a Valls, és la jornada de màxima rivalitat entre les colles Vella i Joves dels Xiquets de Valls, dues de les millors colles castelleres, que anuncien els seus màxims intents de l'any -incloent-hi diversos castells de gamma extra-.

21:28 Hat trick Espanyol
21:58 Hat trick Total - Hat trick Total
22:43 Hat trick Barça
00:00 Automobilisme - Automobilisme: Ral·li de Gales
01:00 Triatló - Triatló de Barcelona
01:22 Bàsquet - Suzuki Manresa - Bizkaia Bilbao Basket
03:03 Automobilisme - Automobilisme: World Series Alcañiz
04:03 Viure Catalunya - Cassa de la Selva
04:12 Viure Catalunya - Batea
04:21 El món invisible - El que els ulls no veuen
05:04 RITMES
05:04 Ritmes concert - Mazoni
tancar

Mazoni

Aquest cantant de la Bisbal és un tipus que vol ser, per sobre de tot, lliure i contradictori. Virtuts que fan de la seva música una de les propostes més interessants del rock català. Amb el seu últim disc, "Esperança 0 Eufòria 5", en Jaume Pla -és a dir, Mazoni- fa un pas de gegant en la seva discografia i en la seva personalitat musical. Les referències del rock dels 70, les actituds dels 80 i la rauxa del segle XXI es fusionen amb una capacitat de seducció més que notable.

06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - MENAIX A TRUÀ. Secrets
06:04 Ritmes.clips - SPLAC. Passos de zebra
06:07 Ritmes.clips - NUA. Dillluns
06:11 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen.

Progrmació BD ....
07:28 Zoe Kezako - Cap. 3 La model del parc
tancar

Cap. 3 La model del parc

Decidida a recuperar el seu títol de "Nena més guai de l'escola", la Zoe farà el que sigui per deixar en ridícul la Lola. I és que la Loa es passeja pel parc com si fos una model i no para de fer-se la interessant amb la seva llibreteta, i tothom se la mira i diu que és tan guai... Però, en realitat, és tan antipàtica! I tant presumida! O potser no...?!

07:40 Zoe Kezako - Cap. 4 L'esclafaborinots
tancar

Cap. 4 L'esclafaborinots

La Zoe feia dies que martiritzava els pares perquè li compressin el Boig Boig i Reboig, un joc molt divertit. Ara que el té, però, resulta que ha sortit un joc encara més guapo: l'Esclafaabellots. I en Super Duper el té! La Zoe està convençuda que hi ha d'haver alguna manera d'aconseguir-lo. Encara que hagi de fer de les seves, és clar...

07:53 mic 3
07:53 La Franny i les sabates màgiques - El rescat del ren
tancar

El rescat del ren

Avui unes botes d'esquí de muntanya portaran la Franny a la terra del Pare Noel. Allà es farà amiga d'en Renouer, un ren que té moltes ganes de fer-se gran per tenir unes banyes enormes com les del pare. La Franny mirarà d'ajudar-lo, però quan més tard hauran de rescatar la Blanqueta, un conillet molt bonic, s'adonaran que és cert que en el pot petit hi ha la bona confitura.

08:06 Figures - La llagosta i les formigues
08:16 Claude, l'entremaliat - Cap. 2 Coloraines
tancar

Cap. 2 Coloraines

D'una de les coses que el Claude s'ha adonat, de la seva nova llar, és que hi ha moltes coloraines. A l'Àrtic tot era blanc. A Vilaós, en canvi, no hi ha gairebé res que sigui blanc! Ara, a més, haurà de triar un color per pintar la seva habitació! Però és que n'hi ha tants! L'hi vols ajudar?! Tampoc no ha pas de ser tota del mateix color, oi?!

08:38 La ciutat dels poppets - Es festa Major
tancar

Es festa Major

En Popot, la Clara i en Bobi decideixen que fer una rua és la millor manera de celebrar la festa major de la ciutat dels Poppets. Gràcies a això, en Popot s'adona del perquè li agrada tant viure a la seva ciutat.

08:53 LMN'S
09:06 LMN'S
09:26 La família del Super3
09:50 Els Podcats - Cap. 1 Forçant el xip
tancar

Cap. 1 Forçant el xip

Avui, els Podcats ho tenen cru per assajar. En Mimo està enganxat a un vídeo joc i no pensa parar fins que no faci el rècord. En Senzo ha tingut la idea de forçar la freqüència de la consola per fer que el joc vagi més ràpid. Ara el que pot passar és que s'escalfi i acabi petant! La qüestió és que els Podcats surten a tocar d'aquí cinc minuts i no tenen res preparat!

10:06 Caçadors de dracs - Billy, el pinxo
tancar

Billy, el pinxo

En Gwizdo i en Lian Txu ja tenen nou client: en Billy, el Pinxo, un antic company de l'orfenat. Els ha contractat per defensar el poble on hi viu la seva promesa: la Gwendoline. El problema és que el drac que ataca de nit el poblat, de dia, és l'encantadora Gwendoline... Com s'ho han de fer?

10:39 Els guerrers Shaolin - La germana petita
tancar

La germana petita

Una de les prioritats dels guerrers shaolin és trobar el Segon Llibre de la Saviesa abans que ho faci en Heihu. Ara, amb el mapa de la Junxiu, la germana d'en Cheng, ho tenen molt més a prop. Això sí, ella també vol formar part de l'aventura! Per alguna cosa els ha robat el mapa a les Guineus Negres, un detall que no ha comentat als guerrers shaolin...

11:11 El detectiu Conan - Tres dies amb en Heiji Hattori. Tercera part
11:41 El detectiu Conan - Tres dies amb en Heiji Hattori. Quarta part
12:12 Delilah i Julius - Batman de Borneo
tancar

Batman de Borneo

La Delilah i en Julius ja són de camí cap a la selva de Borneo amb la intenció de localitzar el laboratori del doctor Thorax. Cal aturar el seu últim pla al preu que sigui! Ha estat fent servint insectes programats i portadors d'una malaltia mortal per eliminar diverses personalitats, com ara el president de Botswana! I en Julius no suporta els insectes!

12:33 Delilah i Julius - Espiar o no espiar
tancar

Espiar o no espiar

Encara que la Delilah no hi estigui d'acord, per les vacances de l'Acadèmia tornaran a anar a esquiar. Hi aniran tota l'Acadèmia en bloc... Una ocasió excepcional perquè la Wednesday Kertsfield pugui dur a terme el seu pla d'eliminar tota una estació d'esquí sencera i, de passada, l'Acadèmia! Poc temps tindrà d'avorrir-se, la Delilah...

12:54 Delilah i Julius - L'últim dia de Nadal
tancar

L'últim dia de Nadal

A punt de celebrar el Nadal al iot de l'Acadèmia, l'Al ha rebut la trucada d'una desconeguda amenaçant que hi ha una bomba a l'embarcació. Si la Delilah i en Julius no segueixen les ordres que els mana, la farà explotar. I les ordres són apagar els sistemes de seguretat de la presó on hi ha tancada la Glaç! Pot ser que la desconeguda sigui la Sol, la seva germana bessona?!

13:20 Agents secrets - Cap. 1 Operació Tronada
tancar

Cap. 1 Operació Tronada

En Jack West ha superat amb èxit l'Operació Tronada, l'últim nivell d'"Agents Secrets", un videojoc molt popular. Aviat, però, s'adonarà que de joc no en té res, i es veurà immers en un món no virtual ple de perills i de misteris. En Jack, ara convertit en agent especial de l'Agència, es disposa a plantar cara al Càrtel, una societat malèfica que es vol apoderar de tot el planeta.

13:49 La missió dels Maddigan - Cap. 1 Rates de carretera
tancar

Cap. 1 Rates de carretera

Per evitar que mori la seva ciutat natal de Solis, la companyia la Fantasia dels Maddigan han decidit emprendre un viatge llarg i perillós fins a Newton amb la intenció d'aconseguir un altre convertidor solar, que és el que els dóna energia. És tot un risc viatjar a l'hivern, i els camins són plens de bandits famolencs. Comença la Missió dels Maddigan!

14:17 Els guerrers Shaolin - Al fons del mirall
tancar

Al fons del mirall

Fa temps que les Guineus Negres, els súbdits d'en Heihu, assalten cases per emportar-se'n els miralls. Els guerrers shaolin, precisament, són a casa d'un herbolari, amic del gran mestre, que té un mirall que un cop cada cent anys revela on és amagat el Segon Llibre de la Saviesa. I demà farà els cent anys de l'última vegada! L'atac és imminent!

14:39 Els guerrers Shaolin - Els kueis
tancar

Els kueis

Els kueis, les criatures més destructives, intel·ligents i malvades que han creat els déus, s'han escapat dels túnels per culpa dels guerrers shaolin. En Cheng, a més, avui podrà comprovar de primera mà la crueltat d'aquests éssers terrorífics. D'un sol petó, la reina el podria convertir en un kuei! Hi arribaran a temps, la Hua i en Tang? Aviat ho sabrem!

15:06 El meu amic gegant - Cap. 3 La casa robot
tancar

Cap. 3 La casa robot

Els nostres herois han decidit anar a veure la Casa del Futur, una exposició que aviat s'adonaran que és una trampa per caçar alienígenes creada per l'SDC. Però això no és tot: resulta que la casa és un katkush, un alienígena biomecànic i transformable a les ordres del Número 9. I el pitjor de tot és que per alliberar els alienígenes hi hauran d'entrar!

15:23 Pel·lícula - LMN'S (llargmetratge)
tancar

LMN'S (llargmetratge)

LMN'S (Llargmetratge) Producció: Motion Pictures, Tons of Toons, The Animation Band amb associació amb Televisió de Catalunya, Televisión Española i RAI Ficcion, 2006 Creat i dirigit : Josep Esteve Argument i guions: Iban Roca, Isabel de la Granja, Mario Tarradas, MIreia Vidal i Josep Esteve Musica original: Toni M. Mir Xip, un noi de 9 anys, al qui agrada més jugar que no pas les classes de física i química de la senyoreta Susan, es víctima d'un accident que es produeix a l'Institut d'Altes Energies, on un savi boig ha estat treballant en un acelerador de partícules. Tant el savi, anomenat Dr. No, com en Xip, són arrabassats per un raig descontrolat i llençats al Micromón. Una dimensió molt particular poblada per àtoms que mai havien vist un ésser humà. El Dr. No, que amb els sesus experiments ha conseguit transformar la materia en antimatèria, des del Micromón, inicia la construcció de la Torre Negra, una poderosa màquina amb la que podrà tornar a la terra i dominar-la per la por. La seva boja fita es esclavitzar tots els àtoms i després ensenyorir-se de tot i tothom, fins a esdevenir amo del món. Només arribar al Micromón, Xip es troba una lent molt especial, que el Dr. No ha perdut, i que es vital per l'èxit dels seus plans. Així que, el maligne científic envia tres dels seus soldats d'antimatèria a encalçar Xip, per prendre-li la lent. Pel seu costat, Xip s'ha fet amic de Fer, Merc i Hidro, tres àtoms de ferro, mercuri i hidrogen, respectivament, que estan disposats a ajudar-lo per a que pugui tornar a la terra amb la seva família. Per aconseguir-ho, descobreixen que cal portar la lent fins la Torre Negra, doncs és la clau que obre el pas entre els dos móns. Car, si el Dr. No se n'apoderà, només ell tornarà a la terra per esclavitzar tothom. Xip i els seus amics, es proposen evitar que el Dr. No els hi prengui la lent. Volen malbaratar els plans del doctor, alliberar els àtoms esclavitzats i retornar Xip amb els seus. Fugint de la patrulla antimatèria que els persegueix i visquen extraordinàries aventures entre mig d'àtoms de tipus molt divers, Xip avança cap a la Torre Negra, al mateix temps que cada vegada en sap més de física i química. Així, al final de les peripécies, quan allibera els àtoms esclaus i, gràcies a la lent, aconsegueix tornar a casa, deixa bocabadada a la senyoreta Susan amb els seus grans coneixements sobre la composoció de la matèria.

16:49 mic 3
16:49 Zoomix - + info
tancar

+ info

Se t'acut cap animal que faci servir eines com nosaltres? El ximpanzé, és clar! El Toto viu a l'Àfrica i és el menut d'una gran família. Necessitarien un autocar per viatjar tots junts! És el nostre parent més pròxim al regne animal i és molt espavilat. Vols veure quina caixa d'eines més increïble que té la seva família? Doncs en Zoomix te l'ensenya!

16:53 Pepa, la porqueta - La tos d'en Pere
16:57 Pepa, la porqueta - La biblioteca
17:05 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

A la Laia abans no li agradaven les erugues, fins que en Carles li va explicar que es convertien en papallones. Tampoc no li agradaven els escarabats, però en Carles li va fer veure que eren unes bestioles molt divertides. Avui s'ha trobat una aranya a la pica i també ha dit que no li agraden gens. En Carles ja sap la manera de fer que es facin molt bons amics. No t'ho perdis!

17:30 La màgica Do-Re-Mi - Pescaré el meu amor
tancar

Pescaré el meu amor

La Do-Re-Mi s'enamora d'en Shingo i se'n va a pescar amb ell i el seu pare. La Hazuki i l'Aiko els acompanyaran per crear un ambient romàntic a base de trucs de màgia, però al final resultarà que en Shingo té altres coses al cap.

17:51 La màgica Do-Re-Mi - En Masaru és un busca-raons de debò?
tancar

En Masaru és un busca-raons de debò?

En Masaru és un nen molt conflictiu. El seu pare, després de molts anys a l'estranger, torna a casa, però hi ha un malentès i la policia el pren per un lladre. L'Hazuki, que el coneix de petit, sap que en Masaru no és així i vol ajudar-lo.

18:18 La màgica Do-Re-Mi - No facis servir la màgia prohibida
tancar

No facis servir la màgia prohibida

La Do-Re-Mi, l'Hazuki i l'Aiko coneixen una nena, la Nanako, que diu que odia els animals. Per fer que li tornin a agradar li donen un conill, però un gat li fa mal. L'Hazuki se'n sent culpable i cura el conill fent servir la màgia.

18:43 Gat i gos - Cinturó o puces
19:06 Gat i gos - Musculós
19:41 Els Picapedra - Els picapedra (1-91)
20:06 Els Picapedra - Els picapedra (1-91)
20:38 Info K dia a dia
06:01 Zoomix - + info
tancar

+ info

Se t'acut cap animal que faci servir eines com nosaltres? El ximpanzé, és clar! El Toto viu a l'Àfrica i és el menut d'una gran família. Necessitarien un autocar per viatjar tots junts! És el nostre parent més pròxim al regne animal i és molt espavilat. Vols veure quina caixa d'eines més increïble que té la seva família? Doncs en Zoomix te l'ensenya!

06:04 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

A la Laia abans no li agradaven les erugues, fins que en Carles li va explicar que es convertien en papallones. Tampoc no li agradaven els escarabats, però en Carles li va fer veure que eren unes bestioles molt divertides. Avui s'ha trobat una aranya a la pica i també ha dit que no li agraden gens. En Carles ja sap la manera de fer que es facin molt bons amics. No t'ho perdis!

06:16 Pepa, la porqueta - La tos d'en Pere
06:21 Pepa, la porqueta - La biblioteca
06:30 Els Fruittis - L'enigma dels gegants
tancar

L'enigma dels gegants

Durant un viatge accidentat, els Fruittis arriben a una illa misteriosa on tots els animals han sofert mutacions i han crescut exageradament

06:59 Els Picapedra - Els picapedra (1-91)
Progrmació BD ....
21:24 3xl.cat
21:24 Vampirs a l'internat - A dins del somni
tancar

A dins del somni

Drew utilitza els seus poders sobrenaturals de vampir per ficar-se als somnis de Sherry i fer-li saber que l'estima, però l'estratègia li surt malament: Sherry creu que el seu admirador secret és el seu ex, i Drew ha de tornar al món oníric de la seva estimada per mirar d'arreglar el malentès.

21:47 Clàssics del cinema - Primera plana
tancar

Primera plana

Hildy Johnson, un dels millors redactors d'un diari sensacionalista de Chicago, decideix deixar el periodisme per casar-se. Walter Burns, el director del diari, utilitza tota mena d'enganys i jocs bruts per retenir-lo i treure-li del cap la idea d'abandonar la seva professió per una vida tranquil·la de família. La vigília del casament, un condemnat a mort, Earl Williams, s'escapa de la presó, s'introdueix a la sala de redacció del diari, s'amaga dins d'un buró i tanca la persiana. A Hildy se li presenta l'ocasió de fer un gran reportatge.

23:26 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

'Cinema 3' parla amb Terry Gilliam de la seva última pel·lícula: 'The imaginarius of Dr. Parnassus'. Gilliam va ser membre del grup humorístic Monty Python. 'Cinema 3' emetrà també un reportatge sobre 'After', una pel·lícula del director Alberto Rodríguez i amb els actors Tristán Ulloa i Guillermo Toledo. El retorn de 'La naranja mecánica' serà present al programa a través del seu protagonista, Malcom McDowell. A més, l'equip del programa va assistir a l'últim dia de filmació de 'Circuit', de Xavier Ribera.

23:54 Pel·lícula catalana - El meu últim estiu amb Marian
tancar

El meu últim estiu amb Marian

El Julio, un tipus insegur i covard, està travessant una mala època, sense feina fixa i sense gaires expectatives de futur. Per això, quan la Marian, la seva companya, li anuncia que ha rebut una invitació d'una clienta de la perruqueria on treballa per a fer un creuer pel Mediterrani, el Julio no ho veu gens clar. Però la Marian no vol deixar passar l'oportunitat de viatjar amb la Andrea i el Fernando, guapos, cultes i rics propietaris d'un veler de 50 peus. La presència de la filla d'aquests últim, una provocativa "Lolita" precipitarà el joc sentimental entre tots els tripulants.

01:22 Dinamita
01:46 Dinamita
02:10 Lobster comedies - L'immigrant
02:31 Clàssics del cinema - Que bonic que és viure
tancar

Que bonic que és viure

Clarence és un àngel de segona classe que ha de fer mèrits per guanyar-se les ales. L'envien a la Terra amb la missió d'evitar el suïcidi d'un home desesperat, George Bailey, que té una empresa d'emprèstits que està a punt de fer fallida a causa de la desaparició de vuit mil dòlars. Potter, un especulador que posseeix pràcticament tota la ciutat, és el culpable de la situació. Clarence mostra a Bailey com seria la ciutat, els seus amics i la seva pròpia dona si ell no hagués nascut.

04:42 Clàssics del cinema - Primera plana
tancar

Primera plana

Hildy Johnson, un dels millors redactors d'un diari sensacionalista de Chicago, decideix deixar el periodisme per casar-se. Walter Burns, el director del diari, utilitza tota mena d'enganys i jocs bruts per retenir-lo i treure-li del cap la idea d'abandonar la seva professió per una vida tranquil·la de família. La vigília del casament, un condemnat a mort, Earl Williams, s'escapa de la presó, s'introdueix a la sala de redacció del diari, s'amaga dins d'un buró i tanca la persiana. A Hildy se li presenta l'ocasió de fer un gran reportatge.