TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
07:30 TN Matí
08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia. Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:00 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya. El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:37 Cuines - Costella de vaca amb crosta
tancar

Costella de vaca amb crosta

Les costelles que ens posem al plat solen ser de cabrit, de xai, de porc. Rarament són costelles de vedella. Però avui trencarem una llança per una part de la vedella que és espectacular als ulls i al paladar. Fem un costellam de vedella al forn.

15:52 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

La Gemma s'adona que tots els amics estan al cas del seu intent de suïcidi i l'hi retreu a l'Andreu. En Santi se n'ha anat de casa. Intenta fer-se perdonar per l'Eva, però la dona és incapaç perquè en Santi li ha fet massa mal. La Júlia i ella continuen molt enfadades per culpa de les intervencions de l'home i la nena es vol quedar a viure a Dublín un any més. La Natàlia frena les quedades amb en Dani. Rep un altre mail anònim. Convençuda que és d'ell, accepta quedar amb el seu cap.

16:31 Tot es mou
20:15 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre. El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta. Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Marc Giró, Joan Grivé i Àlex Martínez, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:02 Altsasu - "Junts, però lluny d'aquí" Itsaso
tancar

"Junts, però lluny d'aquí" Itsaso

L'alba del dia 15 d'octubre portarà una ressaca de dubtes i inseguretats per a la gent d'Altsasu. Dia a dia, la bola de neu es va fent grossa i entren en una inesperada i nova realitat. Es començaran a succeir les visites de mitjans de comunicació, els interrogatoris, els viatges als jutjats¿

22:56 El col·lapse - L'aeròdrom
tancar

L'aeròdrom

Una trucada desperta el milionari Laurent Desmarest: ha d'anar urgentment a l'aeròdrom de Saint-Rémy des d'on l'evacuaran a un lloc segur, però s'ha d'afanyar perquè no l'esperaran. Ho té contractat des de fa temps per a ell i per a la seva dona, però no s'esperava la urgència. A la desesperada, intentarà arribar a l'aeròdrom a temps per no perdre l'última oportunitat que té de protegir-se del que passa.

23:15 El col·lapse - El poblet
tancar

El poblet

Un grup d'unes trenta persones que fa dies que caminen per la carretera arriba a un poblet on s'ha organitzat una comunitat que vol ser autosuficient i produir ells mateixos els aliments necessaris per a tots els que hi viuen. El problema és que no s'esperaven que hi arribés tanta gent, la majoria urbanites sense gens d'experiència en feines manuals, i el consell ha de deliberar si els acullen a tots o no.

23:36 Quan arribin els marcians - PLATAFORMES AUDIOVISUALS, MARILYN I LETICIA DOLERA
tancar

PLATAFORMES AUDIOVISUALS, MARILYN I LETICIA DOLERA

Les arestes de les plataformes audiovisuals, la vigència de Marilyn Monroe i l'actriu Leticia Dolera, protagonistes d'un nou capítol marcià.

00:13 Més 324
01:47 Notícies 3/24
04:00 Rumba a l'estudi - Noël Meya
05:00 Folc a l'estudi - Carol Durán - Soroll Blanc
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer. El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català". "El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:12 60 minuts - Els infants robats d'Anglaterra
tancar

Els infants robats d'Anglaterra

Cada any, al Regne Unit desenes de milers de nens són arrabassats als seus pares pels serveis socials en aplicació de la Children Act, aprovada en època de Margaret Thacher. Aquesta llei va introduir la noció de "probabilitat de fer mal" per evitar "maltractaments futurs" com a supòsit que permet als serveis socials dels comtats i, posteriorment, als jutges retirar als pares la custòdia dels seus fills i donar-los en adopció. Els documental "Els nens robats d'Anglaterra" denúncia, amb el testimoni de persones directament afectades, els abusos que es donen en l'aplicació de la Children act, que afecten sobretot els pares que pertanyen a sectors socials més desafavorits i les famílies monoparentals. Amb una simple sospita de futurs abusos n'hi ha prou perquè es desencadeni un procés molt difícil d'aturar i que està molt condicionat pel fet que el pressupost dels comtats depèn de si compleixen les quotes d'adopció que tenen assignades.

23:06 60 minuts - Una altra justícia
tancar

Una altra justícia

El Leonard compleix, en una presó de Florida, una cadena perpètua per dos assassinats. L'Agnes, mare i àvia de les víctimes, decideix posar-se en contacte amb el Leonard amb l'esperança que l'ajudi a superar la tragèdia. Com que la llei no li ho permet, inicia una correspondència amb ell. Això els motiva a iniciar una lluita per promoure la justícia restaurativa, un mètode alternatiu que es basa en el diàleg entre la víctima i el delinqüent. La seva lluita i la d'altres famílies ens permet analitzar què és la justícia restaurativa i els efectes que pot tenir, tant als Estats Units com arreu del món.

00:01 Constructing Albert - Constructing Albert
tancar

Constructing Albert

"Constructing Albert" s'ha enregistrat durant els darrers quatre anys en els quals Albert Adrià ha construït elBarri, un innovador circuit gastronòmic a Barcelona format per sis restaurants que ja acumula diverses estrelles Michelin

01:11 Ciutats a contrallum - Ciutats a contrallum
tancar

Ciutats a contrallum

"Ciutats a contrallum" cartografia l'ànima de quatre ciutats que evoquen la idea de destrucció en la dècada dels 90: Kigali, Sarajevo, Beirut i Medellín, a través de les històries dels seus habitants.

02:40 Horitzons - Les Seychelles, paradís de l'Oceà Índic
tancar

Les Seychelles, paradís de l'Oceà Índic

A les Seychelles, cada dia és una postal. Aquest jardí de l'Edèn, escampat per un centenar d'illes, és sinònim d'alegria de viure, bellesa i harmonia. Aquí, la naturalesa és la reina, amb els seus fons marins sumptuosos i els seus santuaris ornitològics. Les Seychelles han esdevingut un model d'ecologia mentre que, alhora, ofereixen als visitants un ventall formidable de sabors i de sensacions. Més enllà de les llacunes de tons turquesa banyades per la llum enlluernadora de l'Oceà Índic, s'amaga un poble orgullós de compartir el seu patrimoni crioll. Enlloc més el viatger se sentirà tan benvingut... i corre el perill de no voler abandonar mai més aquest arxipèlag beneït pels Déus.

03:31 La Terra en bicicleta: L'extrem Nord d'Europa - + info
tancar

+ info

En Simon comença el seu recorregut per l'extrem nord d'Europa al cap Nord, al capdamunt de la península Escandinava. Ajuda un pescador a hissar xarxes plenes de crancs de Kamtxatka a l'oceà Àrtic, dorm a la barquera d'uns noruecs hospitalaris i descobreix com es pot fer vodka i cervesa amb algues. A través dels fantàstics paisatges del nord de Noruega, en Simon lluita contra les inclemències del temps abans de passar a Suècia.

03:56 Karakia - Lisa (Alaska) + "irlandesos" catalans
tancar

Lisa (Alaska) + "irlandesos" catalans

Dues històries: la Lisa i el poble 'tlingit', d'Alaska, i la passió dels catalans per Irlanda i la seva cultura.

04:46 Xarxa Natura - Mas de Melons-Alfés
tancar

Mas de Melons-Alfés

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

04:51 Xarxa Natura - Cap de Creus
tancar

Cap de Creus

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

04:57 24h Europa. The Next Generation - 13:00 - 14:00
Progrmació BD ....
06:00 Rovelló - Presoners de la por
tancar

Presoners de la por

Des de fa uns dies, cada nit se senten uns sorolls estranys procedents del paller vell, situat més enllà de l'era. La Nyera i el Pauet no els senten perquè les seves estances queden molt allunyades. Els que sí que els senten molt bé són la Sanda, el Mullat i el Rovelló. Els dos primers tenen por. Expliquen al cadell que són sorolls que des de sempre s'han sentit al vell paller... El Rovelló encara no sap què és la por. En aquest episodi ho descobrirà.

06:29 Home: Aventures amb la Tip i l'Oh - El Brandon es fa pesat / Un Shawn sospitós
tancar

El Brandon es fa pesat / Un Shawn sospitós

La Tip i l'Oh topen per casualitat amb el Brandon, que és una celebrity d'internet. I es queden encantats quan ell comença a voltar amb ells./ La Tip i l'Oh surten a acampar amb la seva mare i el Shawn, el mestre de ioga de la Lucy. Però la Tip sospita d'ell, perquè cada cop que ella fa una referència al passat, ell fa un fet molt estrany.

06:52 L'equip Spike - Comencen els Jocs Olímpics
tancar

Comencen els Jocs Olímpics

L'Equip Spike i els Spikers es traslladen a Roma per participar als Jocs Olímpics i Paralímpics Juvenils. Només arribar, en Lucky sorprèn les Spikes amb un partit amistós contra l'equip de vòlei amfitrió, que també són les favorites del torneig olímpic. La Grace i la Priscilla, mentrestant, sol·liciten accés a la Biblioteca Vaticana per continuar buscant el Temple Perdut. Tots assisteixen a la cerimònia inaugural dels Jocs, que prometen ser molt emocionants.

07:19 Mike el magnífic - El Miker fa un descans
tancar

El Miker fa un descans

El pobre Mike tot el dia va de bòlit. Quan no ha de vigilar que el gatet Fluffy no prengui mal, ha de procurar que les tortugues esportistes Athos, Portos i Aramis no es carreguin res i, sobretot, ha de fer de gos guardià per impedir que els ossos rentadors Freddy i Mercury entrin a la casa a robar. La gosseta Iris i les tortugues s'ofereixen a fer la seva feina perquè pugui descansar.

07:26 Mike el magnífic - Ni fred ni calor
tancar

Ni fred ni calor

Fa un dia fred i ventós d'hivern, i el Mike aprofita per convidar l'Iris a un te amb pastissets a dins de casa, amb el termòstat a 22 graus. Els ossos rentadors, envejosos, també volen gaudir d'aquests plaers i s'esquitllen a la casa, però per accident el Mercury canvia la temperatura del termòstat i de sobte a la casa hi fa un fred que pela i el terra està glaçat.

07:32 Mike el magnífic - L'equivocació
tancar

L'equivocació

Mentre l'Iris fa la becaina, els ossos rentadors Freddy i Mercury li prenen el seu porquet de joguina, però els cau al jardí dels Mikkelsen i el Mike es pensa que és una joguina del gatet Fluffy i l'hi dona. Quan l'Iris es desperta i s'adona que el porquet és a casa del Mike, es pensa que ha sigut ell qui l'hi ha robat i s'enfada molt.

07:40 Mike el magnífic - El rival
tancar

El rival

Els plans del Mike per sortir amb l'Iris se'n van en orris quan la troba al pati de casa seva jugant amb un altre gos. És la guerra! El Mike i el Cassius començaran una competició sense treva per mirar d'impressionar l'Iris, que s'ho mira horroritzada. Però quan els ossos rentadors es colen a la casa per robar, els dos rivals pels amors de l'Iris hauran d'unir forces per fer fora els intrusos.

07:46 Mike el magnífic - El dia dels innocents
tancar

El dia dels innocents

El Mike ha convidat la gosseta Iris a un bon dinar de peix, però és el Dia dels Innocents i tots dos estan més pendents de fer-se bromes que de cap altra cosa. Mentrestant, els ossos rentadors Freddy i Mercury també en volen fer una, de broma: robar-los el peix i cruspir-se'l ells. Però no són pas els únics, al gatet Fluffy també li agrada molt el peix.

07:54 Pat, el gos - On és el tanc?
tancar

On és el tanc?

En Víctor ha de marxar a casa d'una tieta i deixa el seu gos Tanc a càrrec de la Lola. Però quan torna, el Tanc ha desaparegut i no el troben enlloc. El Pat s'haurà d'encarregar de trobar-lo i tornar-lo a casa sa i estalvi.

08:02 Pat, el gos - L'amic imaginari
tancar

L'amic imaginari

La Lola va al rodatge d'una pel·lícula per aconseguir-li un autògraf de la seva estrella preferida a l'Hugo, que s'ha posat malalt. Els coloms també en són uns grans fans, i intenten robar el nino de l'estrella, que és on la Lola vol que li firmi l'autògraf. Però, com era d'esperar, el Pat hi intervé.

08:08 Pat, el gos - Un regal que vola alt
tancar

Un regal que vola alt

La Lola ha preparat un regal sorpresa per celebrar l'aniversari del Pat, però per culpa d'una entremaliadura del Caputxet el regal se'n va volant per la finestra i la feina serà del Pat per recuperar-lo.

08:17 Pat, el gos - Piruetes sota les estrelles
tancar

Piruetes sota les estrelles

La Lola està obsessionada amb unes piruetes de gimnàstica que ha de preparar per a una presentació de l'escola. Durant la nit, es lleva somnàmbula i es posa a practicar els passos. El Pat haurà d'aconseguir que torni a casa mentre protegeix el Caputxet, a qui persegueix el Norbert.

08:26 Comptem amb la Paula - La cacera del tresor
tancar

La cacera del tresor

El capità Barba-roja convida la Paula i els seus amics a participar en una cacera del tresor, un joc de buscar coses, a l'Illa del tresor. Però la mainada s'adona de seguida que el capità Barba-roja els utilitza segons li convé. Tips que els escridassi, ho deixen córrer i se'n van, però quan giren cua senten com el capità també escridassa el senyor Lloro, i surten en defensa seva.

08:36 Comptem amb la Paula - El zoo del país dels núvols
tancar

El zoo del país dels núvols

Els amics s'entretenen fent figures de plastilina, fins que se'ls acaba el material. Llavors decideixen anar al País dels Núvols a modelar figures amb núvols. Quan hi arriben, queden meravellats de veure un zoo fet de núvols. La senyora Núvol els proposa que afegeixin al zoo una família d'aus de corral, que modelen amb núvols ells mateixos mentre aprenen el nom del mascle, de la femella i de la cria.

08:59 La Franny i les sabates màgiques - La gran cursa
tancar

La gran cursa

Avui unes vambes gastades faran aparèixer la Franny enmig d'una cursa entre un conill, una tortuga i una peresosa que es diu Susan. La Franny mirarà d'ensenyar-li a córrer, però la veritat és que la Susan no és de les que els agrada fer les coses de pressa. De fet, només s'ha apuntat a la cursa per caure bé a la gent. I potser hi ha altres maneres, oi, Franny?

09:10 La Franny i les sabates màgiques - Molta feina
tancar

Molta feina

Avui unes botes pelades portaran la Franny al bosc on hi viu en Tronquet, un castor que està construint un dic perquè hi puguin nedar els tres pollets de l'Alice. El problema és que en Tronquet va tan de bòlid que no se n'acaba de sortir. La Franny ja li ha dit que abans de fer les coses, se les ha de pensar bé, per no fer feina en va. Ara només falta que li faci cas!

09:21 La Franny i les sabates màgiques - Flamencs rosats
tancar

Flamencs rosats

Avui unes sabatilles espellofades duran la Franny a un lloc frantabulós: aigua calentona, sorra suau... Benvinguda a les Bahames! Allà hi coneixerà la Tippy, una flamenc que no troba la manera d'aguantar-se en una pota, perquè està massa nerviosa. A més, la mare ja li ha dit que fins que no en sàpiga, no podrà aprendre a volar! T'apuntes a aquesta aventura tan flamenquerífica?!

09:31 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Wow that's fast...Wait for me! (Story)
09:35 Wow! English Method - Early Primary Green - The Pencil Case Playground (Story)
09:42 Kiwi - The little dog
tancar

The little dog

En Twini i en Twiki són els divertits germans Kiwi, dos animals de plastilina que introdueixen els nens en paraules angleses a través d'històries divertides. A la cuina o durant una visita al museu, mentre es neteja, es prepara un aniversari o es fan manualitats, totes les circumstàncies són bones per descobrir vocabulari i ortografia. Aquesta sèrie d'edutainment stop-motion va guanyar el premi Educational Film Award al Festival d'Atenes.

09:47 BabyRiki - Cooling down
tancar

Cooling down

En Krash, en Chiko i la Pandy han trobat una planxa de porexpan i en tallen uns trossets per jugar-hi a l'aigua com si fossin barquets. La Pandy primer no hi juga, perquè li fa por l'aigua, encara que no cobreixi. Però després s'hi tira, amb un tros gran de porexpan que li fa de planxa de surf. En aquest episodi, els més menuts aprenen que l'aigua és segura si saps nedar.

09:52 Zoobabu - Turtle
tancar

Turtle

Endevina qui s'amaga dins la capsa! És un ocell? És un ós? És Zoobabu! El joc d'endevinalles més divertit al què hagis jugat mai. Has vist mai una trompa tan grossa? I una pell tota tacada de blanc i negre? I has vist aquest, com s'arrossega poc a poc? Pas a pas, tot seguint els indicis, una capsa et donarà les claus per tal d'esbrinar quin animal s'hi amaga, a dins. Zoobaub és la primera sèrie en 3D estereoscòpic per a TV, Blue-Ray i VOD.

09:54 Wow! English Method - Primary Bronze - Quarantine! (Story)
09:59 Wow! English Method - Primary Bronze - Don't say ANYTHING!!! (Story)
10:07 La família Teixó-Guineu - La vida dels grans
tancar

La vida dels grans

En Martís ha decidit que ja és gran i pot anar-se'n a viure tot sol amb els seus germans. En Pinxo se'n vol anar amb el seu amic: excavaran un cau sota un arbre, menjaran quan els doni la gana i se n'aniran a dormir a l'hora que els vingui de gust. Quan se n'assabenten, la Guineta i en Timbal se'n van a buscar-los, perquè ells també volen viure com els grans.

10:19 La família Teixó-Guineu - Un papa nou
tancar

Un papa nou

La Trufa està molesta amb el seu pare perquè no vol jugar mai amb ella i sempre està enfeinat. Per això se li fica al cap canviar de pare. Acompanyada de la Guineta, va a veure els pares de tots els seus amics, pensant-se que seran molt més divertits que el seu.

10:31 Espies de veritat - La S.P.I.
tancar

La S.P.I.

Una nova agència de superespies, que rep el nom de S.P. I (Súper Protecció Internacional) venç la Sam, l'Alex i la Clover en l'àmbit dels crims internacionals més importants. Cada cop, els membres de l'S.P.I salven la situació abans que les noies espies arriben. Així, la nova agència pren molt de prestigi i obté una gran quantitat de publicitat. El públic els estima i WOOHP es veu obligada a tancar.

10:52 Espies de veritat - Món animal
tancar

Món animal

Un malvat zoòleg, horroritzat pel tractament que reben els animals al zoo, maquina un pla per augmentar la intel·ligència d'aquestes criatures. L'home té l'esperança de fer-los l'espècie dominant del món i tanca tots els homes en gàbies. És hora que les espies li parin els peus.

11:16 La màgica Do-Re-Mi - Alerta amb els objectes màgics de la Majòrica
tancar

Alerta amb els objectes màgics de la Majòrica

La Majòruca fa servir els seus cabells per fer més efectius els objectes màgics, i esclar, a la botiga en venen més que mai. Però, de cop i volta, tots els que els han fet servir es comencen a trobar malament.

11:37 La màgica Do-Re-Mi - Que és lluny el camí cap al sisè nivell?
tancar

Que és lluny el camí cap al sisè nivell?

La Dela diu a les tres nenes que aquesta mateixa nit es poden presentar al sisè nivell. El problema és que l'única entrada al Món de les Bruixes és a la botiga de la Majòruca, i no els hi deixa entrar.

11:58 En Grizzy i els Lèmmings - Bojos pel joc
tancar

Bojos pel joc

Els lèmmings juguen amb uns ninotets articulats que representen la fauna del Canadà: ossos, lèmmings, caribús, perdius, ossos rentadors... Quan en Grizzy s'adona que el ninotet de l'os està tancat en una gàbia mentre que els que representen els lèmmings estan reunits al voltant d'un minipot de crema de xocolata amb avellanes, decideix entrar en el joc controlant ell el seu ninotet.

12:05 En Grizzy i els Lèmmings - Lèmmings giratoris
tancar

Lèmmings giratoris

Els lèmmings han trobat un estrany aparell entre les coses del guardabosc: un "spinner". D'entrada, en Grizzy se'n riu, fins que prova la joguina per casualitat i s'hi aficiona immediatament. Però els lèmmings hi volen continuar jugant i se les empesquen per prendre-l'hi. Quin és el secret d'aquest objecte aparentment senzill per fer girar el cap de mala manera als seus adeptes?

12:12 En Grizzy i els Lèmmings - Os rentador emmascarat
tancar

Os rentador emmascarat

Els lèmmings han enganxat un os rentador particularment golafre al seu trineu i el fan estirar com una bèstia de càrrega llançant-li al davant galetes amb un tirador. Per recuperar l'estoc de galetes que estava reservat per al seu berenar, en Grizzy no dubta a fer derrapar el trineu dels lèmmings, que xoca amb una astronau de superherois. I en cau un vestit misteriós.

12:18 En Grizzy i els Lèmmings - Os botador
tancar

Os botador

Provant d'impedir als lèmmings jugar al seu joc de salts extrems, en Grizzyes llança al llit elàstic i fa un salt impressionant sense haver-s'ho plantejat davant de l'ossa dels seus amors. El cas és que, veient que ella en vol més, en Grizzy decideix convertir-se en campió de la disciplina. Però per a això caldrà que els lèmmings el deixin entrenar-se.

12:26 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Atrapats al poble
tancar

Atrapats al poble

En Robin, en Tuck i el Petit John han fet una col·lecta a Nottingham per a l'orfenat d'una contrada veïna. Malauradament el príncep Joan els sorprèn provant de treure els diners del poble i en fa tancar tots els accessos. Ajudat per la seva colla, en Robin aconsegueix burlar la guàrdia i ordeix un pla: amagar els diners al carro dels bessons, els fills del xèrif.

12:38 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El castell encantat
tancar

El castell encantat

El príncep Joan planeja instal·lar un peatge a les ruïnes d'una torre que serà enderrocada. En Robin i la seva colla decideixen desbaratar-li el pla per protegir el cau d'en Derke. Per espantar el xèrif i els seus homes, els fan creure que les ruïnes estan encantades. Els guàrdies estan esfereïts, però el príncep Joan no creu en fantasmes i els obliga a tornar a la feina. Llavors rep la visita del fantasma del baró de Dracobosc.

12:51 Les Sisters - Ha tornat la Wendy!
tancar

Ha tornat la Wendy!

La Wendy ha estat de colònies quinze dies. A la Marine se li han fet una eternitat! Quan torna la seva germana, la Marine la rep supercontenta i se li enganxa com una paparra. Però la Wendy també es mor de ganes de veure el Maxence, que li ha preparat una petita sortida romàntica per celebrar la seva arribada.

13:03 Les Sisters - El do de la Wendy
tancar

El do de la Wendy

Per participar en un càsting sense que la Marine ho espatlli tot, la Wendy té una idea genial: farà creure a la seva germana petita que pot llegir la ment. La paparra és tan previsible que serà bufar i fer ampolles. I funciona! Però la Marine acaba descobrint l'engany i demostrarà a la seva germana gran que ella no és l'única que té un do.

13:15 Les Sisters - Amagat
tancar

Amagat

La Wendy ha tingut una idea genial per desempallegar-se de la pesada de la seva germana: li amagarà el Puduk, i així, mentre la Marine el busca, podrà anar tranquil·la al cine amb el Maxence. I funciona! Però mentre busca el seu nino, la Marine troba el diari personal de la seva germana... i descobreix el seu pla. La venjança serà terrible!

13:29 Un drama total d'illa - Adéu campament!
tancar

Adéu campament!

Un dels reptes més desagradables de qualsevol campament d'estiu és el temut dia de pluja, en què totes les activitats que tenen la més mínima possibilitat de ser divertides s'anul·len, a favor de la tenda de treballs manuals. Però què passa si la tempesta s'emporta els campistes a una illa deserta?! Avui només en quedaran quatre! Qui serà l'escollit?!

13:50 Un drama total d'illa - On és, el ieti?
tancar

On és, el ieti?

Avui en Chris és en un lliurament de premis i serà l'animal d'en Hatchet el que farà de mestre de cerimònies. Segons ell, avui els campistes desitjaran no haver nascut. Tenen la missió de sortir d'un bosc... o morir en l'intent! Hi ha dos equips: la Heather i l'Owen contra la Gwen i en Duncan. El primer que toqui el tòtem del campament base, guanya!

14:11 La Pantera Rosa - Panotxes roses
tancar

Panotxes roses

La pantera rosa té una paradeta de blat de moro i un camp de blat de moro on cull les panotxes que ven, però uns corbs molt espavilats no paren de fer-li la punyeta i robar-li tant de blat de moro com poden. La pantera rosa s'hi haurà d'esmerçar a fons per mirar d'aturar aquest saqueig intolerable.

14:17 La Pantera Rosa - Impostos roses
tancar

Impostos roses

El recaptador d'impostos del comtat no té pietat dels pobres pagesos i els que no poden pagar els impostos els tanca a la masmorra. Això la pantera rosa no ho pot tolerar i decideix alliberar el pobre camperol de la manera que sigui, enfrontant-se a l'enorme guardià que el vigila. Les coses, com sempre, surten de la manera més inesperada.

14:22 La Pantera Rosa - La conspiració del paquet rosa
tancar

La conspiració del paquet rosa

Un malfactor obliga de males maneres la pantera rosa a entregar un paquet misteriós a l'ambaixada eslobvanesa. Ella no té cap més remei que intentar-ho però el gos guardià de l'ambaixada no li posarà les coses gens fàcils. La pantera rosa farà una exhibició, com sempre, de la seva tenacitat.

14:27 La Pantera Rosa - Flors roses
tancar

Flors roses

El jardiner està plantant flors grogues a casa seva però a la Pantera Rosa que ronda per allà li agraden més les flors del seu color. Comença a canviar les flors i el jardiner pensa que li falla la vista o que potser s'està tornant boig i tot. I la Pantera Rosa no és dels que es rendeix fàcilment!

14:33 La Pantera Rosa - Salmó rosa
tancar

Salmó rosa

Fent un pícnic a la platja la Pantera Rosa comença a donar menjar a un peixet i al final ell s'entesta a seguir-la fins a casa seva peti qui peti. Un cop allà la Pantera Rosa no té cap més remei que adoptar-lo com a animal de companyia i junts hauran de superar tota mena de dificultats per tal de poder estar sempre plegats.

14:39 El xai Shaun - Posa't en forma amb en Shaun
tancar

Posa't en forma amb en Shaun

La Shirley, l'ovella, cada dia està més grassoneta. Ella és golafre de mena i, és clar, tant menjar i sense bellugar-se en tot el dia, aviat no podrà ni seguir el ramat. Potser hauria de mirar d'aprimar-se una mica. I en Shaun té la solució! Toca fer molt exercici per posar-se en forma. Vinga, que comencen les classes...

14:45 El xai Shaun - El nebot del granger
tancar

El nebot del granger

En Bitzer ha de fer un munt de feina quan el granger es queda ferit per un accident laboral. I el mosso està més interessat en el seu telèfon mòbil que no pas a fer la feina que li toca. En Shaun i el ramat entren en acció perquè el seu amic pugui tenir una mica de temps de descans. 1

14:51 El xai Shaun - Enganxat
tancar

Enganxat

En Bitzer, que és molt manetes, ha enganxat les ulleres trencades del granger amb cola. En Shaun i companyia s'han quedat de pedra! La cola és màgica! I deu ser molt divertit jugar-hi! T'imagines què són capaces de fer, les nostres amigues, amb un pot de cola? Doncs no t'ho perdis, que avui més d'una s'hi enganxarà les potes!

15:00 El detectiu Conan - El xoc entre el vermel i el negre: la mort (13a part)
tancar

El xoc entre el vermel i el negre: la mort (13a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan. El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils. D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran. La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

15:22 El detectiu Conan - El xoc entre el vermel i el negre: la víctima (14a part)
tancar

El xoc entre el vermel i el negre: la víctima (14a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan. El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils. D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran. La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

15:44 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i els fantasmes de la Pedrera
tancar

Les Tres Bessones i els fantasmes de la Pedrera

Les Bessones compartiran amb Antoni Gaudí un dels moments més importants de la seva vida: la construcció de la Pedrera! Però abans, tots quatre se les hauran de tenir amb uns éssers fantasmagòrics.

16:08 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i el taller Gaudí
tancar

Les Tres Bessones i el taller Gaudí

L'Avorrida envia les nenes a la Barcelona de començaments del segle XX, on coneixeran Antoni Gaudí, un arquitecte que sempre s'imagina edificis estranys. A en Gaudí, però, no li fa cap gràcia que el distreguin, com fan les Bessones.

16:33 Bob, el manetes - La feina important del Corró
tancar

La feina important del Corró

El senyor i la senyora Sabatini li han demanat a en Bob que converteixi una casa vella que tenen en un botiga de menjars preparats. Hi ha molta feina per tothom... menys per en Corró, que ha decidit anar-se'n després d'haver provocat un petit accident. Aviat, però, li sortirà una feina que podria acabar sent la més important de totes. Quina deu ser?!

16:43 Bob, el manetes - La Vadora i la bèstia
tancar

La Vadora i la bèstia

L'alcalde ha decidit que el poble necessita un cinema a l'aire lliure i li ha demanat a en Bob que se n'encarregui. L'estrenaran amb una pel·lícula que es diu "La invasió de la bèstia gegant." La productora fins i tot ha portat una figura en forma de bèstia per promocionar-la. Una bèstia que farà anar de corcoll la Vadora, però sobretot el pobre Carbassot!

16:52 La Franny i les sabates màgiques - De puntetes
tancar

De puntetes

"Franny i les sabates màgiques" és una sèrie d'animació que narra la història de la Franny, una nena de cinc anys i mig que, gràcies a unes sabates màgiques, viatja arreu del món per fer nous amics i ajudar-los a resoldre els seus problemes. La producció té una clara vocació educativa i, a la vegada que ajuda els més petits a entendre el món, els aporta nou vocabulari i alguns coneixements científics.

17:03 La Franny i les sabates màgiques - Quin número!
tancar

Quin número!

"Franny i les sabates màgiques" és una sèrie d'animació que narra la història de la Franny, una nena de cinc anys i mig que, gràcies a unes sabates màgiques, viatja arreu del món per fer nous amics i ajudar-los a resoldre els seus problemes. La producció té una clara vocació educativa i, a la vegada que ajuda els més petits a entendre el món, els aporta nou vocabulari i alguns coneixements científics.

17:13 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Go to Bed Part 1 (song)
17:15 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Wow that's fast...Wait for me! (Story)
17:19 Wow! English Method - Early Primary Green - Can you describe it? Part 1 (song)
17:22 Wow! English Method - Early Primary Green - The Pencil Case Playground (Story)
17:28 El Mic i els seus amics - Fem manualitats
tancar

Fem manualitats

Pintar, retallar, enganxar... A el Mic i en Cincsegons els encanta treballar amb les mans!

17:54 Una mà de contes - Tim i la banda
tancar

Tim i la banda

"Una mà de contes" és un espai dedicat a explicar els contes de tota la vida mentre un il·lustrador els va dibuixant. A "Una mà de contes", una veu en "off" explica un conte mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques pictòriques diverses: aquarel·la, dibuix, collage... El procés es mostra en pla curt, de manera que només es veuen la il·lustració i les mans de l'artista plàstic; d'aquí el nom d'"Una mà de contes" i dels blocs, que agrupen els contes de cinc en cinc, com els dits de la mà. En principi es faran contes clàssics, i la intenció, a la llarga, és crear una antologia de contes populars en català que sigui de referència per a les famílies catalanes. La durada de cada conte és, aproximadament, de 7 minuts. Aquest espai no incorpora cap tècnica d'animació. Pretén fonamentar el seu interès en la fascinació que pot provocar en els nens el fet de veure el procés d'elaboració de les il·lustracions. D'altra banda, pot resultar especialment estimulant per a nens i nenes amb interessos dirigits a l'expressió plàstica i artística. Els autors Tots els dibuixants tenen experiència en el món de la il·lustració, encara que els seus noms no són especialment coneguts. La banda sonora de cadascun dels contes també està composta originalment per un músic. Les locucions en "off" van a càrrec de veus amb experiència reconeguda en el mitjà. Versió radiofònica Tots els contes tindran una versió especial adequada a la seva emissió per ràdio a Catalunya Cultura. Aquesta versió es diferencia principalment de l'audiovisual pel fet que els personatges protagonistes dels contes parlen i dialoguen entre ells. L'acció argumental i, evidentment, els personatges són totalment comuns. Equip Direcció i realització: Manuel Barrios Adaptació guió: L. M. Hernández Ripoll, "Txusqui" Producció: Laia Gimó Locucions TV: Dolors Martínez Música original: "Pantxulo" Il·lustracions: Toni Llobet, Martí Ribas, Pep Presas, Toni Benages, Marie Nigot Direcció versió ràdio: Dolors Martínez Locucions ràdio: Dolors Martínez i altres veus de l'equip de dramàtics de Catalunya Cultura (Abril 2001)

18:02 Una mà de contes - Els germans Ferretti
tancar

Els germans Ferretti

"Una mà de contes" és un espai dedicat a explicar els contes de tota la vida mentre un il·lustrador els va dibuixant. A "Una mà de contes", una veu en "off" explica un conte mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques pictòriques diverses: aquarel·la, dibuix, collage... El procés es mostra en pla curt, de manera que només es veuen la il·lustració i les mans de l'artista plàstic; d'aquí el nom d'"Una mà de contes" i dels blocs, que agrupen els contes de cinc en cinc, com els dits de la mà. En principi es faran contes clàssics, i la intenció, a la llarga, és crear una antologia de contes populars en català que sigui de referència per a les famílies catalanes. La durada de cada conte és, aproximadament, de 7 minuts. Aquest espai no incorpora cap tècnica d'animació. Pretén fonamentar el seu interès en la fascinació que pot provocar en els nens el fet de veure el procés d'elaboració de les il·lustracions. D'altra banda, pot resultar especialment estimulant per a nens i nenes amb interessos dirigits a l'expressió plàstica i artística. Els autors Tots els dibuixants tenen experiència en el món de la il·lustració, encara que els seus noms no són especialment coneguts. La banda sonora de cadascun dels contes també està composta originalment per un músic. Les locucions en "off" van a càrrec de veus amb experiència reconeguda en el mitjà. Versió radiofònica Tots els contes tindran una versió especial adequada a la seva emissió per ràdio a Catalunya Cultura. Aquesta versió es diferencia principalment de l'audiovisual pel fet que els personatges protagonistes dels contes parlen i dialoguen entre ells. L'acció argumental i, evidentment, els personatges són totalment comuns. Equip Direcció i realització: Manuel Barrios Adaptació guió: L. M. Hernández Ripoll, "Txusqui" Producció: Laia Gimó Locucions TV: Dolors Martínez Música original: "Pantxulo" Il·lustracions: Toni Llobet, Martí Ribas, Pep Presas, Toni Benages, Marie Nigot Direcció versió ràdio: Dolors Martínez Locucions ràdio: Dolors Martínez i altres veus de l'equip de dramàtics de Catalunya Cultura (Abril 2001)

18:10 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas dels pirates perduts
tancar

El cas dels pirates perduts

És el gran dia del repte dels pirates! Hauran de sortir de la Badia dels Pirates, passar per la Plaça de les Joguines i arribar a Vilapeces abans que s'acabi el dia. El capità pirata decideix fer-ho amb el GPS del Xip, en comptes de refiar-se del Ronya, com de costum. El Noddy els espera a la Plaça de les Joguines, però els pirates no apareixen. Tocarà investigar què se n'ha fet!

18:22 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas del misteri de la rateta de corda
tancar

El cas del misteri de la rateta de corda

La Rateta de Corda està organitzant el primer Festival de Llums d'Hivern del País de les Joguines, però li queden tantes coses per fer que comença a anar de bòlit, potser massa i tot. El Noddy no sap com fer-ho per aturar-la, fins que el Deltoide té una idea genial. Això sí, el Noddy en tindrà una d'encara millor per acabar d'organitzar un festival que passarà a la història!

18:33 Wow! English Method - Primary Bronze - A Space Smoothie (song)
18:36 Wow! English Method - Primary Bronze - Quarantine! (Story)
18:41 Wow! English Method - Primary Bronze - Don't say ANYTHING!!! (Story)
18:46 Perduts a Oz - Benvinguda de nou, Glinda
tancar

Benvinguda de nou, Glinda

La Dorothy i la Glinda convencen el pintor Smith perquè els pinti un portal per on sortir del quadre en què estan atrapades. Però quan surten a Ciutat Maragda descobreixen espantades que la Langwidere les ha esborrat a totes dues de la memòria col·lectiva dels habitants de la ciutat. Amb l'ajuda del Nino, aniran al mercat nocturn, on els traficants de màgia sintètica les ajudaran amb el seu material.

19:10 Pat, el gos - L'amic imaginari
tancar

L'amic imaginari

La Lola va al rodatge d'una pel·lícula per aconseguir-li un autògraf de la seva estrella preferida a l'Hugo, que s'ha posat malalt. Els coloms també en són uns grans fans, i intenten robar el nino de l'estrella, que és on la Lola vol que li firmi l'autògraf. Però, com era d'esperar, el Pat hi intervé.

19:18 Pat, el gos - Estar en dejú és un rotllo!
tancar

Estar en dejú és un rotllo!

La Lola ha d'estar en dejú fins que l'hagi visitat el metge. La mare li diu que, per quan tornin a casa, li ha preparat el seu plat preferit. El problema és que els coloms volen cruspir-se'l, i el Pat hi haurà d'intervenir per evitar-ho.

19:24 Pat, el gos - Fem un hort al jardí
tancar

Fem un hort al jardí

Per un treball de l'escola, la Lola i la seva mare decideixen plantar tomàquets al jardí. La Lola fa servir un cuc per fertilitzar la terra, però els coloms es moren de ganes de cruspir-se'l. El Pat l'haurà de protegir perquè la Lola tingui els millors tomàquets del món!

19:31 Pat, el gos - El dia de la ciutadania
tancar

El dia de la ciutadania

El Víctor accedeix a ajudar la Lola a netejar el barri durant el Dia de la Ciutadania, amb la condició que no li passi res a la seva nova consola. Però el Marcel i l'Esquitllet faran tot el possible per aconseguir-la. Pat al rescat!

19:38 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i l'home equivocat
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i l'home equivocat

En una excursió a la comissaria d'Icària, l'Elvis es presenta voluntari per quedar-se dins d'una cel·la. Quan el deixen sol una estona, es fa amic d'un presoner amb pinta de dur anomenat Cliff Hanger¿ sense adonar-se que és un presoner. Prenent l'Elvis per un criminal perillós, en Cliff el convida a escapar-se amb ell. Un cop lliures, l'Elvis el convida a casa per presentar-li els seus pares i junts passegen per Icària, cometent crims sense voler!

19:49 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, tinc cura de la casa
tancar

Jo, Elvis Riboldi, tinc cura de la casa

En Leònides té programat un viatge de negocis molt important, però la Irlanda està malalta. Tot i així, ella insisteix i en Leònides marxa. L'Elvis es queda a casa amb la missió de cuidar la seva mare durant el cap de setmana. Què pot sortir malament?

20:00 Info K - + info
tancar

+ info

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS. Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip: Direcció i presentació: Laia Servera Producció: Edgar Ger Realització: Marta De Lucas Cap d'edició: Eva Varas Redacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria Vilanova Ajudant de realització:Jordi Ysas Postproducció vídeo: Lluís Xufré Producció Executiva: Belén Samper

20:13 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Entrapats al bosc
tancar

Entrapats al bosc

Ha arribat a Nottingham un saltimbanqui eixerit i ben plantat que enamora a tothom amb el seu carisma. De fet, és un caçarecompenses que ha posat paranys pel bosc per atrapar en Robin i la seva colla i obtenir una recompensa del príncep Joan. Un darrere l'altre, cauen tots tres als paranys, però amb l'ajuda de l'Scarlett i la Marian, en Tuck aconsegueix fugir i alliberar després els seus companys.

20:24 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El xèrif Robin
tancar

El xèrif Robin

El xèrif es torça el turmell i el rei En Ricard nomena en Robin nou xèrif provisional. El príncep Joan no ho suporta i anima la guàrdia perquè facin vaga i compliquin la feina del xerif nou. Compta, a més, amb la col·laboració dels bandits, que, aprofitant la manca de vigilància, atracaran el poble i giraran la gent contra en Robin. Però la intervenció de la princesa Marian salva la situació.

20:37 L'equip Spike - Comencen els Jocs Olímpics
tancar

Comencen els Jocs Olímpics

L'Equip Spike i els Spikers es traslladen a Roma per participar als Jocs Olímpics i Paralímpics Juvenils. Només arribar, en Lucky sorprèn les Spikes amb un partit amistós contra l'equip de vòlei amfitrió, que també són les favorites del torneig olímpic. La Grace i la Priscilla, mentrestant, sol·liciten accés a la Biblioteca Vaticana per continuar buscant el Temple Perdut. Tots assisteixen a la cerimònia inaugural dels Jocs, que prometen ser molt emocionants.

21:04 Sam Fox: Aventures extremes - Un tros d'ocell
tancar

Un tros d'ocell

En Rikki, en Sam i la Josie fan una excursió amb caiac per un riu australià. El dia promet molt, però, de cop i volta, es troben uns bidons plens d'oli de motor que podrien contaminar el riu. Per evitar la desgràcia, en Rikki i la Josie intenten fer una presa per impedir que baixin riu avall mentre en Sam va a buscar ajuda. La presència d'un casuari, una au molt agressiva, li complicarà una mica la vida. Però no serà l'únic perill que es trobarà.

21:29 La Pantera Rosa - El gong rosa
21:35 La Pantera Rosa - Les mil i una nits roses
21:40 La Pantera Rosa - Segueix el fil rosa
21:46 La Pantera Rosa - En el rosa de la nit
Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:22 Ral·li - WRC Ral.li Montecarlo 3a.etapa
06:48 Gol a gol - Gol a Gol
tancar

Gol a Gol

Dissabte i diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de Esport3 el veterà programa "Gol a gol", que oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol. Presenta: Xavi Valls

08:20 Futbol juvenil - Futbol juvenil: Girona-Barça
10:02 Futbol : 2ª B - CF Badalona-Gimnàstic de Tarragona
11:49 Temps de neu
12:17 L'home més fort del món - L'home més fort del món: Europe's Strongest Man
13:05 Gol a gol - Gol a Gol
tancar

Gol a Gol

Dissabte i diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de Esport3 el veterà programa "Gol a gol", que oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol. Presenta: Xavi Valls

14:38 Zona zàping
15:16 NHL - Detroit Red Wings-Chicago Blackhawks
16:39 Programes Externs Esports - Vendée Globe 2020 Cap. 11
17:07 Futbol : 2ª B - Barça B-UE Olot
18:56 Futbol Cat. - + info
tancar

+ info

A "FutbolCat", mirem de passar una bona estona al voltant del futbol català de Segona Divisió i les categories inferiors. No només resumim i analitzem els partits de la jornada a Segona A, Segona B, Tercera i Primera Divisió femenina, sinó que també sentim els protagonistes, repassem l'actualitat i les millors imatges de la setmana, recuperem partits històrics i proposem jocs visuals a l'espectador. Tot, sota la direcció de Lluís Cervelló, la realització de Marià Ejarque i la participació dels redactors especialitzats en els equips catalans a TV3.

19:37 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Jaume Urpí

20:00 Ral·li - WRC Ral.li Montecarlo resum final
20:51 AMA Supercross - Houston 1
22:17 Futbolint - Futbolint
23:00 Onze
00:32 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

00:55 Onze
02:25 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

02:48 AMA Supercross - Houston 1
04:10 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

04:34 Programes Externs Esports - Pure Outdoor cap. 77
04:57 Programes Externs Esports - Pure Outdoor cap. 78
05:20 Programes Externs Esports - Afrontant les onades cap.8