TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

07:30 TN Matí - + info
tancar

+ info

L'edició del matí dels "Telenotícies", conduïda per Ariadna Oltra, per arrencar el dia amb un repàs exhaustiu a l'actualitat.

08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.

Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:00 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya.

El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:42 Cuines - "Salpicó" de vedella
tancar

"Salpicó" de vedella

El "salpicó" de pop, musclos o fruits de mar és el "salpicó" més habitual, però hi va haver una època en què el "salpicó" podia ser de carn o de peix. I, de fet, aquesta tradició encara es manté a països de Llatinoamèrica. Avui fem un "salpicó" a l'antiga, un "salpicó" de vedella.

15:58 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

En Miquel i la Gemma visiten el terreny que comprarà en Manel. La Gemma empeny en Miquel a parlar amb la Noe i explicar-li que els seus sogres l'han avalat amb la casa de Cañada. Ho farà? La Cristina s'assabenta que en Quique i la Cèlia estan junts i això genera una petita crisi amb en Bruno. En Juli fa entendre a l'Anna com se sent respecte a la seva malaltia mental. L'Anna es disculpa amb ell pel seu comportament el dia del concert. N'hi ha prou?

16:36 Tot es mou
20:14 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre.
El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta.
Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Òscar Andreu, Peyu i Marc Giró, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:16 Pel.lícula - Madame
tancar

Madame

MADAME (Madame)

Direcció: Amanda Sthers
Guió: Amanda Sthers, Matthew Robbins
Producció: LGM Cinéma SAS, Made in PM
País: França
Any: 2017
Durada: 87 minuts
Fotografia: Régis Blondeau
Música: Matthieu Gonet
Intèrprets: Harvey Keitel, Toni Collette, Rossy de Palma, Michael Smiley, Tom Hughes, Violaine Gillibert, Stanislas Merhar, Sue Cann, Ariane Seguillon, Amélie Grace Zhurkin, James Foley, Brendan Patricks, Tim Fellingham, Joséphine de La Baume, Sonia Rolland


L'Anne i en Bob són una parella rica de Nova York que s'instal·la una temporada a París seguint el consell del terapeuta de l'Anne, que li assegura que l'estada a la capital francesa millorarà la seva relació. Un dia, l'Anne organitza un sopar molt elegant amb convidats de diverses nacionalitats. Quan s'adona que hi ha tretze coberts a taula, s'afanya a improvisar una solució i pràcticament obliga la María, la minyona espanyola, a fer-se passar per amiga seva i sopar amb ells. En principi, la María ha d'intentar passar desapercebuda, però tot plegat es complica perquè causa bona impressió entre els assistents i fins i tot hi troba un pretendent...

23:50 Pel.lícula - Tocats pel foc
tancar

Tocats pel foc

TOCATS PEL FOC

Producció :Televisió de Catalunya i ImpulsaFilm,SL en associació amb Zabrinskie Films, SL i la col·laboració del CECAAC, Ajuntament de Lleida i la Fundació Pedrolo. Am b el suport de l'ICEC del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, 2019
Direcció: Santi Lapeira
Productors: Carles Torras i Santi Lapeira
Productora executiva TVC: Oriol Sala-Patau i Esther Dueñas
Guió: Santi Lapeira
Adaptació de la novel·la " Tocats pel foc" de Manuel de Pedrolo
Director de fotografia: Sebastian Vázquez (AEC)
Composició musical: Pedro Pardo

Intèrprets: Mireia Oriol, Sergi Cervera, Belén Fabra, Nil Cardoner i Jordi Cadellans

Sinopsi:
Barcelona, 1959. Un jove activista conviurà clandestinament, durant uns dies, amb una família en una barraca d'un barri de la ciutat. La jove filla del matrimoni quedarà seduïda per les idees i la personalitat del nouvingut .

01:21 No tenim vergonya
02:00 Futbol : Copa Amèrica - Brasil-Colòmbia
tancar

Brasil-Colòmbia

La Copa Amèrica 2021 s'intueix com un duel de poders entre la "canarinha" de Neymar i l'Argentina d'un Leo Messi necessitat d'alegries amb l'"albiceleste". TV3 oferirà tots els partits de l'Argentina durant el torneig, així com també els duels decisius pel títol.

04:01 Rumba a l'estudi - Els Pali
05:00 Folc a l'estudi - Aubades
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:17 Quèquicom - Tenerife: a salt de pastor
tancar

Tenerife: a salt de pastor

"Quèquicom" continuarà demà amb la seva sèrie de reportatges sobre turisme alternatiu a l'illa de Tenerife. El programa oferirà espectaculars imatges del salt de pastor, una pràctica dels pastors canaris que va néixer per poder seguir les cabres i que ara s'ha convertit en una afició, recuperada gràcies als més joves.
Al reportatge "Tenerife a salt de pastor", la reportera del programa Samantha Villar mostra com, amb la llança a la mà, aconsegueix arribar a un dels paisatges més impressionants mai gravats al programa: el metre quadrat amb més biodiversitat d'Europa. Els vents alisis porten l'aigua dolça a l'illa.
Tenerife és una illa molt influenciada pel clima. El més característic són els vents alisis, que porten una boira humida durant pràcticament tot l'any a la part nord. Això fa que la flora d'aquesta zona, com la del parc rural d'Anaga, s'hagi conservat des dels temps dels dinosaures. És el que es coneix amb el nom de Monte verde o Laurisilva, per la gran quantitat de lauràcies i biodiversitat de la zona. El professor emèrit de la Universitat de la Laguna Wolfredo Wilpret de la Torre assegura que aquest equilibri pot desaparèixer per la pressió turística.
Tenerife compta amb un gran nombre d'espècies endèmiques, entre les quals hi ha els dragos. El més vell de l'illa és l'arbre d'Icod de los Vinos. A l'interior del tronc té una petita estació meteorològica, amb un ventilador perquè el tronc no s'humitegi més del compte i mori. La reportera Samantha Vall s'acosta a aquest tronc per ensenyar que el forat és tan gros que fins i tot hi cap una persona a dins. El nom de drago li ve perquè, quan es fa una ferida a l'arbre, es coagula de color vermell. Aquest líquid va ser part important de la farmacopea de les illes durant molts anys. També Stradivarius va envernissar els seus violins amb la "sang de drago".
El salt del pastor canari va néixer a les illes per adaptar-se al territori escarpat. Era una lluita pel territori, per arribar primers on hi havia herba fresca. Ara és una tradició i "Quèquicom" fa una ruta per Chinamada amb un grup de joves. Fan servir la llança, un pal de fusta de 4 metres de llarg, per baixar pels penya-segats. Llisquen per la llança com si fos una corda, per acabar frenant i caure drets. La gràcia de la llança és que té "tiro", és més ampla per la part de dalt que per la de baix i per tant ajuda a la frenada.

22:45 Quèquicom - història d'una llonganissa
tancar

història d'una llonganissa

La llonganissa és un producte càrnic de gran valor nutricional i de molta tradició al nostre país. De fet, Vic se'n pot considerar la capital mundial. Però tot el procés d'elaboració es du a terme a Vic? Reconstruirem la història complerta d'una llonganissa. Seguirem la pista d'aquest aliment a través de l'assecador on es va curar, la fàbrica on es va embutir, l'escorxador en el que varen sacrificar el porc, la granja on es va engreixar, la truja que el va parir i el mascle que el va engendrar per inseminació artificial.

23:13 Quèquicom - QQC i L'esmorzar
tancar

QQC i L'esmorzar

Un bon pa en tomàquet amb el seu raig d'oli d'oliva, llonganissa i un suc de taronja és un esmorzar que permet assimilar una gran quantitat de ciència: des de la domesticació del blat fins als bacteris que "cuinen" la llonganissa passant pel gluten o les propietats antioxidants de l'oli i la vitamina C dels cítrics.

23:43 Somiem el futur - El treball del futur
tancar

El treball del futur

El 2050 hi haurà gairebé 7.000 milions de persones en edat de treballar i la població activa comprendrà cinc generacions. Les transformacions digitals, la generalització dels robots i l'explosió del "big data" al lloc de treball obren immenses possibilitats. A tot el planeta investigadors, innovadors i emprenedors reinventen la nostra relació amb el treball per adaptar-nos a una nova era.

00:33 L'odissea del menjar - El gust del foc
tancar

El gust del foc

El foc és un element que ha marcat la història de la gastronomia i fins i tot l'evolució de la humanitat. En aquest episodi descobrim la importància de la invenció del foc, que va separar definitivament l'home dels altres animals i que va permetre la cocció dels aliments, un factor decisiu en el sorgiment de la civilització. A partir d'un element que mai ha canviat, com el foc, cada cultura humana ha creat diferents mètodes de cocció i ha desenvolupat una cuina singular que la defineix.

01:32 Quèquicom - Tenerife: a salt de pastor
tancar

Tenerife: a salt de pastor

"Quèquicom" continuarà demà amb la seva sèrie de reportatges sobre turisme alternatiu a l'illa de Tenerife. El programa oferirà espectaculars imatges del salt de pastor, una pràctica dels pastors canaris que va néixer per poder seguir les cabres i que ara s'ha convertit en una afició, recuperada gràcies als més joves.
Al reportatge "Tenerife a salt de pastor", la reportera del programa Samantha Villar mostra com, amb la llança a la mà, aconsegueix arribar a un dels paisatges més impressionants mai gravats al programa: el metre quadrat amb més biodiversitat d'Europa. Els vents alisis porten l'aigua dolça a l'illa.
Tenerife és una illa molt influenciada pel clima. El més característic són els vents alisis, que porten una boira humida durant pràcticament tot l'any a la part nord. Això fa que la flora d'aquesta zona, com la del parc rural d'Anaga, s'hagi conservat des dels temps dels dinosaures. És el que es coneix amb el nom de Monte verde o Laurisilva, per la gran quantitat de lauràcies i biodiversitat de la zona. El professor emèrit de la Universitat de la Laguna Wolfredo Wilpret de la Torre assegura que aquest equilibri pot desaparèixer per la pressió turística.
Tenerife compta amb un gran nombre d'espècies endèmiques, entre les quals hi ha els dragos. El més vell de l'illa és l'arbre d'Icod de los Vinos. A l'interior del tronc té una petita estació meteorològica, amb un ventilador perquè el tronc no s'humitegi més del compte i mori. La reportera Samantha Vall s'acosta a aquest tronc per ensenyar que el forat és tan gros que fins i tot hi cap una persona a dins. El nom de drago li ve perquè, quan es fa una ferida a l'arbre, es coagula de color vermell. Aquest líquid va ser part important de la farmacopea de les illes durant molts anys. També Stradivarius va envernissar els seus violins amb la "sang de drago".
El salt del pastor canari va néixer a les illes per adaptar-se al territori escarpat. Era una lluita pel territori, per arribar primers on hi havia herba fresca. Ara és una tradició i "Quèquicom" fa una ruta per Chinamada amb un grup de joves. Fan servir la llança, un pal de fusta de 4 metres de llarg, per baixar pels penya-segats. Llisquen per la llança com si fos una corda, per acabar frenant i caure drets. La gràcia de la llança és que té "tiro", és més ampla per la part de dalt que per la de baix i per tant ajuda a la frenada.

02:00 Quèquicom - història d'una llonganissa
tancar

història d'una llonganissa

La llonganissa és un producte càrnic de gran valor nutricional i de molta tradició al nostre país. De fet, Vic se'n pot considerar la capital mundial. Però tot el procés d'elaboració es du a terme a Vic? Reconstruirem la història complerta d'una llonganissa. Seguirem la pista d'aquest aliment a través de l'assecador on es va curar, la fàbrica on es va embutir, l'escorxador en el que varen sacrificar el porc, la granja on es va engreixar, la truja que el va parir i el mascle que el va engendrar per inseminació artificial.

02:28 Quèquicom - QQC i L'esmorzar
tancar

QQC i L'esmorzar

Un bon pa en tomàquet amb el seu raig d'oli d'oliva, llonganissa i un suc de taronja és un esmorzar que permet assimilar una gran quantitat de ciència: des de la domesticació del blat fins als bacteris que "cuinen" la llonganissa passant pel gluten o les propietats antioxidants de l'oli i la vitamina C dels cítrics.

02:55 Somiem el futur - El treball del futur
tancar

El treball del futur

El 2050 hi haurà gairebé 7.000 milions de persones en edat de treballar i la població activa comprendrà cinc generacions. Les transformacions digitals, la generalització dels robots i l'explosió del "big data" al lloc de treball obren immenses possibilitats. A tot el planeta investigadors, innovadors i emprenedors reinventen la nostra relació amb el treball per adaptar-nos a una nova era.

03:42 GR Pirineus - Vespre de llegendes
tancar

Vespre de llegendes

Avui viatgem fins al Lluçanès

04:15 Karakia - Osvaldo (Sao Tomé, Sao Tomé i Príncipe)
tancar

Osvaldo (Sao Tomé, Sao Tomé i Príncipe)

Més enllà del seu passat colonial i les grans plantacions de cacau que encara s'hi conserven, l'illa de Sao Tomé atresora una cultura rica, vitalista i una cuina condimentada que l'Osvaldo ha aconseguit reproduir a casa seva, a Barcelona.

04:45 Thalassa - Un mar sense arrossegadors
04:58 L'illa del tresor - Rafael Ribo
tancar

Rafael Ribo

RAFAEL RIBÓ A "L'ILLA DEL TRESOR"

Diumenge, a les 22.35, Joan Barril i Joan Ollé tornen a "L'illa del Tresor" del 33.

¿Què passa si un defensor del poble desembarca a una illa? Si es diu Rafael Ribó i l'illa és del tresor, és possible que acabi presidint un improvisat tribunal, parlant de l'amor sublimat o experimentant per moments la ceguesa. Com també poden recaure al programa 51 dos barmans literaris, una recepta lírico-pràctica de fruites i verdures, i la dansa de roses més musical de la pantalla.

05:23 L'illa del tresor - Josefina Castellvi
tancar

Josefina Castellvi

Josefina Castellví, a "L'illa del tresor"

La dama que ha governat el silenci antàrtic, la biòloga que ha estimat els pingüins mentre protegia les aigües, la dona que fins i tot ha begut whisky amb glaçons mil·lenaris, Josefina Castellví, també dita l'"Oceanògrafa", s'instal·la aquest diumenge a la base de l'illa per mirar de trobar-se amb la vida, abans i després dels gels.

Entremig, Barril i Ollé visiten un museu d'antigues armes verbals, contemplem el consum en versió zoològica, i assistim a un concert metronòmic de les tres sopranos del tresor.

05:48 Videoclips - La Folie - Eco
05:51 Videoclips - Xavi Sarrià - Ànimes navegables
05:56 Videoclips - The `Penguins - Tira pel dret ( aka l'Antonieta )
Progrmació BD ....
06:00 El detectiu Conan - El número del ventríloc (1a part)
tancar

El número del ventríloc (1a part)

En Riichi Tengan, un famós ventríloc, demana ajuda a en Kogoro perquè creu que pateix un trastorn de personalitat múltiple que el pot empènyer a matar la seva dona, la Kazuko. El ventríloc està convençut que el seu ninot l'ha posseït i no para d'animar-lo a assassinar la Kazuko, després que aquesta i en Haruomi Togawa, representant i alumne d'en Riichi, hagin mantingut una relació il·lícita. Finalment, quan la Kazuko apareix assassinada a casa seva, el mateix Riichi se'n declara culpable, però el descobriment de certes pistes assenyala com a responsable en Haruomi.

06:25 El detectiu Conan - El número del ventríloc (2a part)
tancar

El número del ventríloc (2a part)

La policia dona per fet que l'assassí és en Haruomi Togawa, però en Conan no les té totes i decideix anar a inspeccionar un cop més l'escenari del crim amb l'inspector Takagi. Allà descobreix que algú va canviar de lloc els trofeus d'en Riichi Tengan per posar el que va servir d'arma homicida al davant i deixar al darrere el guardó més preuat de l'artista. A més, en Takagi li revela que l'homicidi s'ha comès amb guants, perquè s'ha trobat una fibra tèxtil a les ulleres que hi havia a la bossa d'en Togawa. Mentre en Conan passeja pel carrer mirant de lligar caps, veu unes imatges d'en Tengan a la televisió que li donen la pista final que buscava per resoldre el cas.

06:47 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Walk! Jump! Run! Stop! (Story)
06:51 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Be Careful! (song)
06:53 Wow! English Method - Early Primary Green - Maggie's Ridiculous Remote (Story)
06:57 Wow! English Method - Early Primary Green - What's your favourite colour? (song)
07:00 Wow! English Method - Primary Bronze - It's a UFO (Story)
07:05 Wow! English Method - Primary Bronze - Please, Call Me Bobby (song)
07:08 Wow! English Method - Baby Shark Submarine Adventure (bonus)
07:14 Spirit, cavalcant en llibertat - La Lucky i la "voltereta feroz"
tancar

La Lucky i la "voltereta feroz"

La Lucky ha sentit que el seu pare i la senyoreta Flores s'han promès, i ha tingut un disgust tan gran que ha fugit de casa i se n'ha anat amb el circ Dos Grillos, on havia actuat la seva mare. Quan la Pru i l'Abigail descobreixen que se n'ha anat de casa, se'n van a buscar-la sense dir res a ningú. Mentrestant, la Lucky mira d'adaptar-se a la vida del circ i de recrear el número estrella de la seva mare, un salt mortal enrere a sobre d'un cavall al galop.

07:37 Kikoriki - El secret dels tresors antics (1a part)
tancar

El secret dels tresors antics (1a part)

El Krash i el Chiko troben un mapa misteriós i estan convençuts que es tracta del mapa d'un tresor molt antic. La seva idea és desxifrar-lo, perquè els porti fins a un gran temple ple de riqueses. Una vegada desxifrat, s'embarquen en un viatge ple de perills, a través de muntanyes, rius, estepa i deserts, que acabarà amb una gran sorpresa.

07:42 Kikoriki - El secret dels tresors antics (2a part)
tancar

El secret dels tresors antics (2a part)

El Krash i el Chiko troben un mapa misteriós i estan convençuts que es tracta del mapa d'un tresor molt antic. La seva idea és desxifrar-lo, perquè els porti fins a un gran temple ple de riqueses. Una vegada desxifrat, s'embarquen en un viatge ple de perills, a través de muntanyes, rius, estepa i deserts, que acabarà amb una gran sorpresa.

07:50 Kikoriki - On se'n va l'any que s'acaba?
tancar

On se'n va l'any que s'acaba?

És la nit de Cap d'Any, i al Krash encara li queda una bona llista de propòsits que no ha complert durant l'any que s'acaba, i per això no el vol deixar marxar. Per donar-li un cop de mà, els seus amics li organitzen un dispositiu de vigilància a casa, perquè l'any que està a punt de dir adeu no s'escapi.

07:56 Kikoriki - El telègraf
tancar

El telègraf

El Krash i el Chiko descobreixen un entreteniment nou a cal Pin. En comptes d'anar a veure els seus amics a casa seva, ara es dediquen a parlar entre ells a distància fent servir un telègraf. Una situació que no agrada gens al Carlin, que la vol solucionar com sigui.

08:04 Bola & Bill - Hostes vingueren que de casa ens tregueren
tancar

Hostes vingueren que de casa ens tregueren

La senyora Stick ha d'anar a l'hospital i deixa el seu gat, el Caporal, a casa del Bola perquè li cuidin mentre és fora. El Caporal li fa la guitza al Bill, però sense que ni el Bola ni els seus pares ho vegin, i el pobre gos és el que queda sempre com l'antipàtic. Al final, el castiguen a anar a dormir al jardí.

08:16 Bola & Bill - La cangur
tancar

La cangur

Arriba una cangur nova a cuidar el Bola mentre els seus pares són fora. Però al nen no li agrada ni que li faci fer els deures abans de jugar, ni el sopar que li fa ni el pijama que li vol fer posar. El Bola, el Bill i la Carolina s'alien per fer-li la guitza a la Júlia i l'acaben deixant tancada al garatge. Però llavors els sembla sentir un lladre i troben a faltar la cangur!

08:40 Misha, la gata violeta - La casa encantada
tancar

La casa encantada

L'Hilari instal·la un aparell a casa de la Misha per fer funcionar la tele a distància. El problema és que s'espatlla i tots els aparells electrònics es descontrolen i fan el que no els toca fer. La Misha té la solució, però hauran d'aprendre a viure d'una altra manera.

08:47 Misha, la gata violeta - Cargol treu banya
tancar

Cargol treu banya

La Gina demana a la Misha que cuidi el seu cargol mentre és fora. Però és un problema i el cargol s'acaba escapant. Finalment, el troba al jardí de casa, on ha trobat una família de cargols. Quan la Gina torna, la Misha li haurà de dir que el cargol no vol tornar a casa seva.

08:54 Misha, la gata violeta - Qui ha sigut?
tancar

Qui ha sigut?

Mentre el Guillem està sol al menjador menjant crispetes, hi ha un terrabastall i queda tot del revés. Tots es pensen que ha sigut el Guillem, però ell diu que ha sigut un monstre. La Misha se'l creu i investiga... Resulta que el Guillem no és l'únic a qui li agraden les crispetes.

09:00 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un avió
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un avió

En Louie i la Yoko fan un safari per la sabana africana. De sobte, es troben un estruç una mica tossut que només té una obsessió: volar com els altres ocells. Però, per més que ho intenti, no se'n surt, perquè no sap que els estruços no tenen les ales prou grosses. Llavors, en Louie té una idea: li construiran un avió per fer realitat el seu somni.

09:07 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un submarí
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un submarí

En Louie i la Yoko recullen petxines a la platja. Tot d'una, veuen un coala que vol fer fotografies de peixos per un concurs. Però els més bonics són sota l'aigua i el coala no vol que se li mulli la càmera. Llavors en Louie té una idea: construiran un submarí per acostar-se a la fauna submarina i fer unes fotos magnífiques per guanyar la competició.

09:14 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un far
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un far

En Louie i la Yoko volen visitar l'illa dels peixos voladors, però han de trobar algú que els hi vulgui portar amb barca. Al port, una gavina no els hi vol acompanyar perquè està a punt de fer-se fosc i té por de perdre's al mar. Llavors, a en Louie se li acut construir-li un far. Així, quan hagi de navegar de nit, sempre trobarà el camí de tornada al port.

09:22 Artús i els vailets de la Taula Rodona - Els grius petrificats
tancar

Els grius petrificats

Mordred Tintagel ha ruixat Camelot amb una pols màgica que ha petrificat el rei Uter Pendragó i en Galvany. L'Artús i en Sagramor han d'anar a buscar els pèls d'un porc senglar del Món Màgic perquè en Merlí pugui desfer l'encanteri. Mentrestant, la princesa Ginebra i en Tristany amaguen en Galvany: si Sir Ulfius s'assabenta que l'escuder ha quedat petrificat mentre provava de muntar un griu reial, l'expulsarà de Camelot.

09:33 Artús i els vailets de la Taula Rodona - La travessamuralles glacial
tancar

La travessamuralles glacial

La Igerna i la Morgausa, dues de les germanes Tintagel, han enviat una avantpassada fantasma a Camelot amb la missió de robar l'espasa Excalibur. Una nit, el fantasma s'apareix a la cambra de la Ginebra. L'endemà, els amics de la Taula Rodona pensen un pla per capturar-la, amb l'ajuda d'un cofre màgic que els ha deixat el mag Merlí i la col·laboració, una mica a desgrat, de la Morgana, la tercera germana Tintagel.

09:45 Zoom, el dofí blanc - La Timéti, aprenenta de xaman
tancar

La Timéti, aprenenta de xaman

La Timéti trenca sense voler el ceptre del Ramana, que li fa de professor per poder ser xamana. Mira de dissimular el seu error arreglant el ceptre de qualsevol manera. Però quan el Ramana fa el ritual per cridar els dofins, comença a comportar-se... com un dofí! Neda i crida com el Zoom. Els habitants del poble intenten buscar una solució. La Timéti ha de reparar el seu error sense despertar sospites.

09:57 Zoom, el dofí blanc - Salvem el Billy!
tancar

Salvem el Billy!

El Billy és una cria d'orca nascuda en captivitat. L'oncle Patrick s'ha d'encarregar de tornar-lo al seu medi natural. Però el Billy, impetuós i juganer, no para de causar desgavells pel poble. El Papa Tuanaku dona al Patrick un dia perquè l'orca aprengui a espavilar-se pel seu compte lluny dels humans. El Yann, el Zoom i els seus amics li han d'ensenyar a pescar sol i a no acostar-se als taurons, els enemics declarats de les orques. Per sort, compten amb l'ajuda del Zoom en aquest complicat aprenentatge.

10:10 Dracs: Cap a nous horitzons - Un tema de família
tancar

Un tema de família

Un bon dia en Dagur es presenta a la Riba, a la cabana d'en Singlot. Li demana que li doni un drac i l'ensenyi a ensinistrar-lo i muntar-lo, per poder buscar la seva germana més ràpidament. En Singlot no li explica que la Heather està amb ells i l'envia a acampar a l'altra punta de l'illa, perquè no el vegin. L'endemà li busca un gronckle i l'ajuda, perquè així se'n vagi abans que els altres el descobreixin.

10:34 Històries dels caçadors de monstres: A cavalcar! - La força dels lligams
tancar

La força dels lligams

En aquest primer episodi de Caçadors de Monstres, la Lilia, el Lute i el Cheval, acompanyats del seu inseparable Navirou, surten a buscar un ou per poder tenir un monstie propi. La tossuderia del Lute fa que entrin a la Terra Prohibida, on a més de l'ou tan desitjat els esperen altres sorpreses menys agradables.

10:57 George de la jungla - Un simi cultivat
tancar

Un simi cultivat

En Simi considera que la seva intel·ligència privilegiada està desaprofitada perquè s'ha de passar el dia pendent d'en George i les seves beneiteries. I de cop i volta troba un aliat inesperat en el doctor, que també comença a estar tip que les animalades del seu ajudant Queixal facin fracassar els seus invents i experiments. Tots dos junts compartiran projectes i idees científiques, però els seus respectius companys no es resignaran a perdre'ls.

11:08 George de la jungla - El jersei de George
tancar

El jersei de George

En Tigre i en Tòtil, els caçadors malvats, tornen a la jungla a la recerca d'una presa molt valuosa: els borrissolets, unes bestioles petites amb un borrissol molt especial que val una fortuna a les passarel·les de moda d'arreu del món. I per evitar que en George els esguerri els plans com sempre, en Tigre decideix enverinar-lo amb el verí més perillós que es coneix: la pell de la granota nosllepa.

11:20 Els Mini Ninges - El secret de la Sakura
tancar

El secret de la Sakura

La Shoko es presenta al poblat per endur-se totes les reserves d'arròs dels pagesos. Durant l'estira-i-arronsa, el Hiro li llança una capseta que conté un braçalet, i ella se'l queda. La Sakura prova de recuperar-lo amb uns moviments ninges que deixen a tots bocabadats, però és en va. L'Ashida veu el braçalet i sap que pertany al Guardià de la Perla dels Secrets, una perla que obliga a revelar qualsevol secret que amaguis.

11:31 Els Mini Ninges - L'armadura de Kuro Zawa
tancar

L'armadura de Kuro Zawa

La Shoko ha trobat el temple on hi ha la llegendària armadura de Kuro Zawa, i el senyor Ashida vol que l'hi porti per crear un samurai invencible que aconsegueixi derrotar per sempre més els Mini Ninges. El Mestre, conscient de la gravetat de la situació, envia el Hiro, la Suzume i el Futo al temple on el gran mag Tomifu Shirome hi va amagar un munt de trampes i de paranys.

11:42 Els Mini Ninges - L'odissea de la nau Ninja
tancar

L'odissea de la nau Ninja

Durant un exercici de camuflatge, el Hiro intenta el seu encanteri d'invisibilitat, però un seguit de boles de foc desamarren la nau ninja i l'envien riu avall cap a la cascada. El Shun i la Kunoichi fan tot el que poden per aturar-la, però és gairebé impossible evitar la catàstrofe. El Hiro, la Suzume i el Futo són els únics que els poden ajudar, però la nau avança de manera irremissible cap a la cascada.

11:52 Els Mini Ninges - La flor de Fugasashi
tancar

La flor de Fugasashi

El senyor Ashida ha escampat pol·len de Yakuzo per tota la Terra sota els Núvols per deixar el Mestre Ninja sense poders. L'únic antídot que existeix contra aquest pol·len tan potent és la flor de Fugasashi, una flor violeta amb forma de cor que només es troba al cim del mont Tempura. Si els Mini Ninges no la troben abans que es pongui el sol, el Mestre es quedarà sense poders per sempre més.

12:03 Els germans Kratt - La mare cocodril
tancar

La mare cocodril

En Chris i en Martin estan decidits a demostrar a l'Aviva que el gran cocodril del Nil africà, un dels més grossos del món, a més d'espantar una mica, també sap fer altres coses. Ho faran miniaturitzant-se, disfressant-se d'ous de cocodril i ficant-se al niu de la mare cocodril! Ben aviat sabrem que no és veritat que sempre es volen cruspir tot el que troben! Oi?!

12:25 Els germans Kratt - Balenes i calamars
tancar

Balenes i calamars

Tot posant a prova l'amfisubmarí, l'últim invent de l'Aviva, en Chris i en Martin s'han trobat a les profunditats inexplorades de l'oceà, enmig d'una batalla entre una mare catxalot i un calamar gegant. Però arriba un moment que l'amfisubmarí ja no aguanta la pressió de l'aigua. És l'hora de treure els Vestits de Poder Animal i de poder gaudir d'aquesta batalla mai vista!

12:47 Espies de veritat - La festa rave
tancar

La festa rave

Un dels antics càstigs de les espies, el Sr. Sebastian, celebra una festa rave a Beverly Hills. Als seus concerts, la música té l'objectiu d'incitar els instrumentistes a destruir qualsevol lloc on actuen. A més, en Sebastian reuneix espies per tot arreu: al passeig, al museu, a l'escola. D'altra banda, l'Alex trenca un mirall i està convençuda que està maleïda.

13:09 Espies de veritat - Una estrella estrellada
tancar

Una estrella estrellada

Les espies es sorprenen quan descobreixen que una de les seves estrelles preferides de "soap opera" ha desaparegut. Llavors, truquen en Jerry i li pregunten si poden emprendre una missió per buscar-lo i ell inicialment, s'hi nega perquè només una crisi internacional pot justificar una missió WOOHP. Les espies, però, insisteixen i li diuen: "Mira, Jerry nosaltres hem fet molt per tu, ara és el moment que tu també t'hi posis".

13:33 Un drama total: la revenja de l'illa - El gran premi del xef
tancar

El gran premi del xef

Després que l'Scott fes servir l'estàtua de la invencibilitat i que la Dakota agafés la catapulta de la vergonya, arriba el dia de la fusió. S'han acabat els equips de les Rates i els Cucs! A partir d'ara és campi qui pugui, cadascú pel seu compte. I per celebrar-ho, una cursa de robar karts i fer grafitis, amb entrebancs i perills a dojo, com sempre!

13:55 En Grizzy i els Lèmmings - Robots domèstics
tancar

Robots domèstics

Per atzar, en Grizzy descobreix que el nou robot de neteja del guarda forestal fa uns massatges magnífics. Resulta, però, que els lèmmings també el volen per fer-lo servir com a auto de xoc. Ningú no vol fer dissabte a la cabana, però tothom vol el robot de neteja!

14:02 En Grizzy i els Lèmmings - El joc de l'ós
tancar

El joc de l'ós

En Grizzy i els lèmmings descobreixen un joc de l'oca màgic dins d'una cova misteriosa. Resulta que els esdeveniments representats a la casella on cauen els jugadors es fan realitat a la vida real. Però quan en Grizzy i els lèmmings se n'adonen, és massa tard per deixar el joc.

14:08 En Grizzy i els Lèmmings - Tranquil·litat d'ós
tancar

Tranquil·litat d'ós

En Grizzy té una gran alegria quan descobreix que el guarda forestal ha comprat una butaca multifuncional reclinable i nova de trinca. Però els lèmmings són capaços, fins i tot, de transformar un moble dissenyat per relaxar-s'hi de manera absoluta en una terrible butaca multijoc.

14:15 En Grizzy i els Lèmmings - Un ós rastrejador
tancar

Un ós rastrejador

Els lèmmings han robat l'últim pot de crema de xocolata d'en Grizzy i ara s'han amagat per menjar-se'l. En Grizzy entrena un os rentador, que té un sentit de l'olfacte tan desenvolupat com el d'un gos tofoner, perquè el guiï fins a la crema de xocolata.

14:21 En Grizzy i els Lèmmings - Lèmmings elementals
tancar

Lèmmings elementals

En Grizzy descobreix per casualitat un antic medalló indi amb un símbol de vent inscrit que dona a aquell que el porta el poder de dominar els corrents d'aire. Per al nostre os panxacontent, és ideal per controlar-ho tot a distància sense haver d'aixecar-se del sofà.Per als lèmmings, en canvi, serveix per inventar jocs nous d'allò més al·lucinants i esbojarrats.

14:30 El xou de la Pantera Rosa - Cavall rosa/La banda del Pig-Al/En rosa
tancar

Cavall rosa/La banda del Pig-Al/En rosa

L'inspector Clouseau té ordres de desmantellar una banda de motoristes que està sembrant el terror a les rodalies de París. De seguida localitza el seu cap, l'astut Pig-Al. L'inspector decideix seguir en moto el delinqüent fins al seu amagatall on, acompanyat de la resta d'integrants de la banda, li plantaran cara. Però, tot i estar en clara inferioritat numèrica, el Clouseau no llençarà la tovallola.

14:52 La Pantera Rosa - Rosa per sempre
14:58 La Pantera Rosa - En el rosa de la nit
15:04 Els germans Kratt - El poble dels porcs formiguers
tancar

El poble dels porcs formiguers

Avui en Chris i en Martin descobriran el poble dels porcs formiguers, uns animals que costen molt de veure i que estan emparentats amb... els elefants?! A més, els coneixeran molt de prop! Sobretot en Chris! Un porc formiguer, tot fugint d'una hiena, se li ha amagat a la motxilla! Ara els tocarà tornar-lo al seu cau! Els hi acompanyes?!

15:26 Els germans Kratt - El vol del dragó
tancar

El vol del dragó

En Chris i en Martin, que han sortit d'excursió a buscar dragons voladors, han acabat descobrint el pla malèfic de l'encara més malèfica Donita Donata. Té intenció de fer servir dragons voladors per crear la nova col·lecció de tardor de les joies vivents! Per aturar-la, hauran d'incorporar el poder del dragó al Vestit de Poder Animal! T'ho perdràs?!

15:47 Robin Hood, el trapella de Sherwood - La conquesta de Sherwood
tancar

La conquesta de Sherwood

Cansat de veure frustrats tots els seus plans, el Príncep Joan es disposa a conquerir Sherwood, i recorre al nas d'en Flynn per descobrir l'amagatall secret d'en Robin Hood. D'entrada, captura en Tuck i el Petit John i els tanca al castell. Però, ajudat per la Marian i l'Scarlett, en Robin aconsegueix alliberar-los i aprofita l'ocasió per recuperar l'or que el Príncep Joan ha arrabassat injustament a la gent de Sherwood.

15:59 Robin Hood, el trapella de Sherwood - Classes reials
tancar

Classes reials

Uns bandits analfabets roben un llibre que conté el secret de la pedra filosofal i segresten la Dama Rohesia perquè els el llegeixi. En Robin i els seus amics decideixen rescatar la preceptora de la Marian, i, per aconseguir-ho, la Marian fa màgia, però comet un error i s'intercanvia el cos amb un dels lladres. Finalment, això ajudarà en Robin i als seus amics descobrir l'amagatall dels segrestadors?

16:10 Robin Hood, el trapella de Sherwood - L'hipnotitzador
tancar

L'hipnotitzador

Un estafador va pels pobles hipnotitzant la gent per poder robar-los després. En Robin, en Tuck i el Petit John el troben, però l'estafador hipnotitza en Robin i, després de fer-li neutralitzar els seus amics, l'entrega al príncep Joan per cobrar la recompensa. Encantat de poder controlar en Robin Hood gràcies a l'hipnotitzador, el príncep Joan decideix divertir-se fent-ne la seva joguina i manipulant-lo a voluntat. O potser és al revés?

16:22 Les Tres Bessones - Pinotxo
tancar

Pinotxo

La Bruixa Avorrida pensa totes les situacions possibles per evitar que Pinotxo expliqui mentides. Finalment, l'envia als Estats Units, però les bessones ho descobreixen i amb la col·laboració d'en Gepetto aniran a salvar-lo a bord d'una barca de motor.

16:45 Les Tres Bessones - La bella dorment
tancar

La bella dorment

Aquesta vegada, les tres bessones hauran de trobar el príncep que desperti la princesa encantada. Finalment, aconseguiran trobar-lo i aquest despertarà la Bella Dorment. Un cop desaparegut l'encanteri, les tres nenes seran convidades per la mateixa Cort a assistir al casament.

17:09 Els mixets - El concurs de bellesa dels Mixets
tancar

El concurs de bellesa dels Mixets

La Mona organitza un concurs de bellesa. Els mixets volen anar-hi ben mudats i pentinats, però els seus pares els expliquen que la bellesa no només es veu per fora, sinó també per dins.

17:14 Els mixets - Escultures de neu!
tancar

Escultures de neu!

Aprofitant que ha nevat, el Gat Pintor organitza una competició de ninots de neu entre els mixets del poble. A en Tortell se li acut de fer un gat de neu i tots els altres se'l copien, de manera que el Gat Pintor no sap quin triar com a guanyador.

17:19 Els mixets - A la neu amb el pare
tancar

A la neu amb el pare

SINOPSI

El pare porta els mixets a la neu per anar amb trineu. Quan arriba l'hora de marxar, els mixets es volen quedar més estona, fins que els enxampa una nevada. Quan arriben a l'aparcament, els mixets no saben sota quina pila de neu hi ha el seu cotxe.

17:23 Els mixets - Els estels
tancar

Els estels

Els mixets no volen sortir a jugar perquè fa massa vent, però la mare els proposa que facin un estel. Com que no es posen d'acord per fer-ne un tots junts, cadascú fa el seu, però no els surten tan bé com s'esperaven.

17:28 El Mic i els seus amics - Tirem coets inventats
tancar

Tirem coets inventats

Hi ha un joc molt divertit d'inventar-se coets de tots colors. Surten d'una capseta i fan pim, pam, pum! I no fan gens de por, perquè son coets inventats!

17:54 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen una pista de patinatge
tancar

En Louie i la Yoko construeixen una pista de patinatge

Un dia d'estiu, mentre passegen per la muntanya, en Louie i la Yoko coneixen una guineu que s'entrena per patinar sobre gel, però ho fa a l'herba. No té més remei, perquè la superfície del llac només es glaça a l'hivern. A en Louie se li acut una idea: construir-li una pista de patinatge sobre gel perquè pugui practicar durant tot l'any, encara que faci calor.

18:00 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un iglú
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un iglú

En Louie i la Yoko recorren amb trineu les banquises glaçades del pol nord i coneixen un mico explorador que espera que arribi l'hora d'observar l'aurora boreal. El mico no sap on resguardar-se i està assegut a la intempèrie, tremolant de fred. Llavors, a en Louie se li acut una bona idea: construir un iglú perquè pugui esperar l'aurora boreal ben calentó.

18:07 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen una turbina eòlica
tancar

En Louie i la Yoko construeixen una turbina eòlica

En Louie i la Yoko passegen pel bosc, prop d'uns penya-segats, en una zona on el vent bufa molt fort. Mentre busquen un lloc on resguardar-se, es troben un os que els convida a la seva cabana. El problema és que està a les fosques, perquè l'electricitat no hi arriba. Llavors a en Louie se li acut una idea: construir una turbina eòlica per aprofitar la força del vent i transformar-la en electricitat.

18:15 Leo, el guardabosc - El dofí mular
tancar

El dofí mular

Mentre juga al jardí amb els peixets de l'estany, el Leo hi troba una cria de dofí. La Katie li explica que és un dofí mular, una espècie de dofins molt intel·ligents, ja que tenen el cervell molt gros. Com que es tracta d'una cria, tots dos germans es mobilitzen ràpidament per portar-lo amb la seva mare. Però durant la travessia s'hauran d'enfrontar a un vaixell de pesca que vol caçar el seu amiguet.

18:25 Leo, el guardabosc - L'abella de la mel
tancar

L'abella de la mel

El Leo ha preparat un berenar fantàstic al jardí, però una abella no para de posar-se a sobre del menjar. La Katie li explica al seu germà que es tracta d'una abella de la mel asiàtica, en concret, una abella obrera. Els germans es posen de seguida en marxa per portar-la de nou al seu rusc, enmig del bosc. Però pel camí es troben unes vespes molt agressives que els complicaran la missió.

18:36 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Jane Jacobs
tancar

Soc la Jane Jacobs

El Brad ha muntat una tenda amb una manta per poder jugar, però de seguida s'adona que no els fa gaire el pes. No han pensat en les coses que els agraden a tots tres, i hi falten uns quants detalls. Per solucionar el problema, la Berby els porta a conèixer Jane Jacobs, una dona especialista a dissenyar ciutats, que deia que el més important és pensar sempre en les necessitats de tothom.

18:47 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc el Confuci
tancar

Soc el Confuci

La Yadina vol llegir un còmic a la doctora Zoom, però ell s'ha posat a tocar la flauta molt fort i la molesta. I al Xavier el molesta que la Yadina no vulgui compartir el seu berenar amb ell. Per solucionar el problema, la Berby els porta a la Xina el 543 abans de la nostra era, a conèixer un savi molt savi que es deia Confuci.

18:58 Les aventures de Riff i Flat - Preparant la revetlla
tancar

Preparant la revetlla

S'acosta Sant Joan i al cau volen tenir una coca ben grossa per celebrar-ho... Aconseguir-la serà tota una aventura!

19:10 Les aventures de Riff i Flat - + info
tancar

+ info

LES AVENTURES DEL RIFF I EL FLAT és un especial amb les millors aventures protagonitzades pel Riff i el Flat, les rates més marxoses de la tele. En cada episodi els dos amics rosegadors viuran les peripècies més entremaliades de les canonades

19:20 Les aventures de Riff i Flat - + info
tancar

+ info

LES AVENTURES DEL RIFF I EL FLAT és un especial amb les millors aventures protagonitzades pel Riff i el Flat, les rates més marxoses de la tele. En cada episodi els dos amics rosegadors viuran les peripècies més entremaliades de les canonades

19:32 Les aventures de Riff i Flat - + info
tancar

+ info

LES AVENTURES DEL RIFF I EL FLAT és un especial amb les millors aventures protagonitzades pel Riff i el Flat, les rates més marxoses de la tele. En cada episodi els dos amics rosegadors viuran les peripècies més entremaliades de les canonades

19:44 Zoom, el dofí blanc - L'extraterrestre
tancar

L'extraterrestre

El Yann, l'Auru, la Marina i la Timéti decideixen passar la nit sota les estrelles i veuen unes llums estranyes al cel que es fiquen a l'aigua mar endins. Els nostres herois volen saber què són i descobreixen una criatura increïble que sembla un extraterrestre! El Yann i els seus amics han de descobrir la veritat sobre aquest estrany fenomen abans que tot Maotou entri en pànic.

19:56 Zoom, el dofí blanc - Clarissa
tancar

Clarissa

La Clarissa, la neboda del Van Kook, passa les vacances al iot del seu oncle. Però s'avorreix i té ganes de fer nous amics. Llavors coneix el Zoom i el Yann, que li presenta la Timéti i l'Auru. Ells no saben que és la neboda del seu arxienemic i la Clarissa fa l'impossible per evitar que els seus nous amics ho descobreixin.

20:09 Dracs: Cap a nous horitzons - Un tema de família
tancar

Un tema de família

Un bon dia en Dagur es presenta a la Riba, a la cabana d'en Singlot. Li demana que li doni un drac i l'ensenyi a ensinistrar-lo i muntar-lo, per poder buscar la seva germana més ràpidament. En Singlot no li explica que la Heather està amb ells i l'envia a acampar a l'altra punta de l'illa, perquè no el vegin. L'endemà li busca un gronckle i l'ajuda, perquè així se'n vagi abans que els altres el descobreixin.

20:32 Les Sisters - La feina més bonica del món
tancar

La feina més bonica del món

Quan sigui gran, la Marine vol ser "ninfermera", com la mama. Diu que és la feina més bonica del món. Però per això ha d'entrenar-se a curar pacients. El problema és que a casa seva no es posa mai ningú malalt. Per arreglar-ho, la Marine s'ha d'espavilar una mica...

20:43 Les Sisters - Actrius de pa sucat amb oli
tancar

Actrius de pa sucat amb oli

La Marine fa veure que està malalta per no anar a escola. La Wendy se n'adona, li copa la idea i decideix fer el mateix per saltar-se un examen de mates. El cap de setmana següent, la família té previst anar a un parc aquàtic. Però aquest cop els toca als pares fer-se els malalts per no anar-hi. Les germanes estan escandalitzades. On anirem a parar si els pares fan les mateixes trapelleries que elles?

20:55 Les Sisters - Pesades al club
tancar

Pesades al club

Demà no hi ha classe i la Marine passarà tot el dia amb la seva germaneta. Però la Wendy té un altre programa. Per desgràcia per ella, la mama treballa a l'hospital i el papa passarà el dia a casa el seu editor. La paparra està encantada: s'ho passaran superbé. A més, els pares s'han "oblidat" de dir-li a la Wendy que la Loulou i la Nat també es quedaran tot el dia amb elles. La Wendy haurà de cuidar tres pesades!

21:06 Avatar: l'últim mestre de l'aire - El dia de l'Avatar
tancar

El dia de l'Avatar

L'Aang, en Sokka i la Katara han descobert un poble del Regne de la Terra on hi celebren una festa anomenada "El dia de l'Avatar". Aviat, però, s'adonaran que la festa, en realitat, és en contra de l'Avatar. I és que l'Aang, en una altra vida, quan era l'Avatar Kyoshi, va matar el gloriós cap del poble, el Gran Chin. El judici està servit...

21:31 El detectiu Conan - El misteri del cinturó negre
tancar

El misteri del cinturó negre

El mestre Tatsuhito Takami decideix tancar el seu dojo sense explicar-ho a ningú per culpa dels deutes que té amb una colla de mafiosos. La visita d'un antic alumne, en Makoto Kyogoku, i la desaparició del símbol del dojo, un cinturó negre que s'havien passat els mestres de generació en generació, fa que el Conan es vegi obligat a resoldre un altre misteri.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:24 Programes Externs Esports - Afrontant les onades cap.26
06:45 Onze
08:16 Futbol Femení - Athlètic Club-Barça
09:58 GR Barcelona - Pedres que parlen
tancar

Pedres que parlen

"El poble que oblida la seva història està condemnat a repetir-la".
Farem un gran recorregut pels indrets que han marcat la història de la ciutat, des de l'època romana fins a l'actualitat, veient com estem rodejats de pedres que ens diuen molt més del que sembla. Amb l'historiador Dani Cortijo passejarem per racons amagats de Barcelona que han tingut una rellevància clau en la nostra evolució, respirarem l'aroma de la Barcino romana al MUHBA, aprendrem com es fa el trencadís al taller de la Llívia Garreta després d'haver visitat el Park Güell, farem un taller de cuina de 1714 al bell mig del Born amb la jove cuinera Rais Esteve, visitarem el Refugi 307, un búnquer antiaeri de la Guerra Civil i acabarem en una botiga de diaris antics.

10:26 GR Barcelona - L'estadi urbà
tancar

L'estadi urbà

"A la ville de Barcelona"
Els Jocs del 92 van ser el punt d'inflexió de Barcelona i des de llavors la ciutat és una de les més preparades a nivell mundial per a la pràctica de competicions. Però la realitat és que l'esport forma part de l'ADN de la ciutat, no només en el sentit professional de la paraula, i els seus carrers i la seva gent l'han convertida en un gran estadi urbà. En aquest gran recorregut practicarem escalada al Climbat La Foixarda, passejarem en bicicleta adaptada pel Parc Fluvial del Besòs, farem Txi Kung al Parc de la Ciutadella, aprendrem que important que és l'alimentació per a l'esport i jugarem a futbol amb l'Isaac Cuenca, jugador del FC Barcelona, al seu primer club.

10:54 Thalassa - El Pare Benet Viñes i les publicacions
11:13 GR Terres del sud - Muntanyes de Prades
tancar

Muntanyes de Prades

La ruta d'avui transcorrerà íntegrament per les muntanyes de Prades.

Comencerem ben d'hora, participant a la Marxa Dufour que es fa cada any a Capafonts, una manera interessant de fer exercici i orientar-nos alhora. I de mullar-nos, però això sovint ja va bé... I cap a Prades, que necessitarem descansar el cos després d'aquest dia tan llarg.

Perquè l'endemà, un altre cop ben d'hora, anirem a caçar bolets amb una família d'experts boletaires. I després els cuinarem. I per acabar, ens espera un itinerari impressionant: travessarem els Avencs de la Febró, farem una Via Ferrada i visitarem el poble abandonat de la Mussara. Un indret maleït on, diuen, hi ha una porta cap a una altra dimensió. A veure com acaba, això...

En total, uns 30 quilòmetres, dividits en dues jornades i fets a peu. Ja veureu quin viatge!

11:56 Boscos - Boscos d'Alzina (Collserola)
tancar

Boscos d'Alzina (Collserola)

Els boscos d'alzina són uns dels més representatius de la Mediterrània. En Martí Boada ensenyarà quins efectes tenen els incendis, les sequeres, les tales o el canvi climàtic sobre els alzinars. Joan Vilamú el portarà de visita a un autèntic laboratori enmig del bosc. Descobrirem la geneta, una animal salvatge que els romans tenien com a mascota domèstica. I en Sergi Garcia, un dels màxims experts de Catalunya en eriçons, explicarà les diferències entre l'eriçó clar i l'eriçó fosc. El divulgador científic Marc Boada mostrarà com construir una pila carbonera, la manera tradicional d'obtenir carbó vegetal.

12:22 Karakia - Àssia, futur a primera vista
tancar

Àssia, futur a primera vista

L'Àssia va arribar a Catalunya per passar-hi unes vacances. La impressió inicial va ser tan bona que va marcar el seu futur. Va canviar la gran regió de Krasnoyarsk, al cor de Sibèria, per un racó del Maresme que la va captivar. Cal dir que en Raül, la seva parella, hi va tenir alguna cosa a veure. Viuen a Alella, on ell, a més de ser músic, té un petit bar al mercat. Un dels seus al·licients és preparar tapes de fusió catalanosiberianes. És el cas d'uns "oladi", petites creps que munta amb salmó marinat, formatge i mango. Viure a Catalunya representa per a l'Àssia un equilibri entre la integració sempre recomanable i el manteniment dels propis costums i tradicions culturals. N'hi ha una de ben clara: que els fills aprenguin el rus correctament. Però això no sembla un problema, ja que els idiomes formen part del que ella ha estudiat i treballat tots aquests anys. A part dels "oladi", l'Àssia ens ensenyarà, entre d'altres, a fer un pastís amb nabius (pirog s brusnikoi) i un plat de pasta que ha transcendit les regions siberianes per conquerir tot Rússia i els països de l'est: els "pelmeni", pasta farcida de carn. I la seva versió amb mató, els "varéniki".

13:00 E3 Noticies
13:22 Onze
14:54 Messi, el desè art - Messi, el desè art
tancar

Messi, el desè art

Messi, el desè art és un documental que es qüestiona si el futbol de Lionel Messi es pot considerar art.
Conduït per RAMON Gener i amb la participació d'excompanys, entrenadors i rivals de Messi, el programa fa un repàs dels moments culminants, els gols, els títols i les jugades de tota la seva carrera al Barça com a professional.

16:07 Viatges insòlits - Bhutan
tancar

Bhutan

Bhutan és un regne situat al mig de l'Himàlaia on el govern intenta mantenir les tradicions i la puresa del país perquè els seus habitants siguin feliços. Per això mateix no els agrada el turisme massiu, i qui hi va ha de pagar 250 dòlars al dia i anar sempre amb un guia. En Tom investigarà si un viatge a aquest país sense semàfors i amb cases decorades amb penis serveix realment per ser més feliç.

16:53 Thalassa - 'STAFFAN MÖRLING, EL SUEC DE L'ILLA D'ONS
17:14 Somiem el futur - L'art del futur
tancar

L'art del futur

L'art experimenta una revolució protagonitzada pels avenços tecnològics. Les tècniques digitals, el flux de dates, la capacitat de càlcul i la visualització en 3D canvien l'expressió artística i enriqueixen les formes més tradicionals. Avui els pioners que experimenten amb elles tracen el camí del que serà l'art el 2050. Aleshores les obres no s'assemblaran a les que coneixem avui: seran col·lectives, compartides, robòtiques, connectades, de codi obert... fins i tot interactives.

18:02 Programes Externs Esports - Serralades Bètiques
18:38 Programes Externs Esports - Super Cup Massi BTT Mallorca
18:54 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

19:16 Futbol Americà : European League of Football - Barcelona Dragons-Stuttgart Surge
21:57 Programes Externs Esports - Berlin 1936: El somni olímpic de Hitler
23:28 Zona zàping
00:05 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:27 Messi, el desè art - Messi, el desè art
tancar

Messi, el desè art

Messi, el desè art és un documental que es qüestiona si el futbol de Lionel Messi es pot considerar art.
Conduït per RAMON Gener i amb la participació d'excompanys, entrenadors i rivals de Messi, el programa fa un repàs dels moments culminants, els gols, els títols i les jugades de tota la seva carrera al Barça com a professional.

01:41 Nascar - Nascar Nashville
03:10 Futbol juvenil - Futbol juvenil: Copa de Campions Barça-Llevant Quarts de final