Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui entrevistarem a Xavier Trias, president del grup municipal de CIU a l'Ajuntament de Barcelona. També parlarem de la Cursa de dones de Barcelona que se celebrarà aquest diumenge i del nou llibre de l'escriptora Hala Jayber, "Alfombra voladora sobre Bagdad". A més a més, tindrem al plató als components de la Trinca per xerrar sobre els càstings per trobar els nous "trincos" i gaudirem de l'actuació de la cantant Concha Buika.

13:09 TVist - + info
tancar

+ info

L'actriu Aida de la Cruz, la Tura de 'Vendelplà', ens visita avui al plató per descobrir què s'amaga a les capsetes sorpresa típiques del programa i enfrontar-se amb les preguntes test del cara a cara. A més a més, com cada divendres, el 'Tvist' regalarà el premi de la setmana a un espectador que hagi participat en el concurs del programa entre dilluns i divendres. I l'informatiu del magazín repassarà les notícies més fresques de la programació de Televisió de Catalunya.

14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Mosaic 23/10/2009
14:30 Telenotícies migdia
15:45 Cuines - Llata de vedella (IGP) dels Pirineus Catalans rostida
15:56 El cor de la ciutat - Cap. 1864
tancar

Cap. 1864

En David torna a ser víctima de les provocacions de l'Ester i en Peris decideix intervenir-hi. La por s'ha apoderat del barri. I en Tomàs es disposa a actuar..., si no és que algú pot impedir-ho. La tragèdia torna a Sant Andreu.

16:29 Divendres - + info
tancar

+ info

Avui ens visita la nostre model més internacional: La Judit Mascó. Una dona que malgrat no deixar la moda ha estat capaç de reconvertir-se i ha demostrat ser del tot polifacètica. Parlarem amb ella per saber quins són els seus projectes de futur i com és la seva vida actual.

17:56 Les germanes McLeod - Cap. 67 Els nusos que lliguen
tancar

Cap. 67 Els nusos que lliguen

Com que és la portaveu de l'associació local de ranxers, Claire ha d'anar a Melbourne per reunir-se amb el responsable d'Agricultura, Charles Bateman, que també és a la ciutat participant en un congrés nacional amb altres parlamentaris. Alex insisteix a acompanyar-la per cuidar-se d'ella i de la nena i resoldre alguns assumptes de Wilgul. La seva intenció, però, és conèixer el seu pare biològic, Bryce Redstaff, un advocat molt important. La reunió de Claire és un fracàs, però la trobada d'Alex amb el seu pare és una experiència gratificant que fa pensar que tindran una bona relació. Però la realitat no és com sembla, quan el comença a tractar més. A Drover's, Jodi mira de conquistar Nick seguint els dubtosos consells de Dave i Terry ensenya a Meg el que ha anat recollint.

18:45 Rex - Cap. 9 Un rere l'altre
19:44 Bocamoll
20:18 Esport Club - Cap. 43
20:38 Espai Terra - ESPAI TERRA
tancar

ESPAI TERRA

Aquest divendres, a "Terra de Bolets", ens arribarem fins al Berguedà. Acompanyarem Dani RamÍrez fins a Sant Julià de Cerdanyola i, amb l'ajuda dels boletaires i carnissers del poble anirem a buscar llenegues negres -mucosa o bromosa-. Faran un bon cistell?

21:00 Telenotícies vespre
21:52 Zona zàping - Zona zàping
22:19 La gran pel·lícula - Infiltrats
tancar

Infiltrats

El Departament de Policia de Massachussets vol acabar amb el regnat del mafiós Frank Costello. Un policia novell anomenat Bill Costigan serà l'encarregat d'infiltrar-se en la banda de Costello. La seva veritable identitat només la saben els seus dos superiors. D'altra banda, Colin Sullivan és un altre policia jove que forma part de la unitat d'Investigacions Especials, un grup d'oficials d'elit que també lluiten contra Costello. Però resulta que Sullivan treballa d'informador per al mafiós i d'aquesta manera el manté sempre un pas per davant de la policia.

00:56 Pel·lícula - Taffin
tancar

Taffin

Mark Taffin és un cobrador professional de deutes. Un grup mafiós planeja construir una perillosa planta química. La gent del poble se sent impotent per enfrontar-se i contracten en Taffin. La reacció dels mafiosos és brutal i porta a una espiral de violència que aïlla el propi Taffin de la gent per qui lluita.

02:27 Divendres - + info
tancar

+ info

Avui ens visita la nostre model més internacional: La Judit Mascó. Una dona que malgrat no deixar la moda ha estat capaç de reconvertir-se i ha demostrat ser del tot polifacètica. Parlarem amb ella per saber quins són els seus projectes de futur i com és la seva vida actual.

04:05 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Planeta Terra
07:02 Viatges per la natura - L'home-guepard. Una trobada increïble de l'home i la bèstia
tancar

L'home-guepard. Una trobada increïble de l'home i la bèstia

Aquest és un documental poc usual sobre una relació poc usual. Tracta d'un home que afirma: "Sóc un guepard!!" I les imatges proven la relació que existeix entre aquest home i aquests felins. L'autora d'aquest episodi Ilona Rothin i el càmera Rudolf Runge van buscar l'home guepard durant més de dues setmanes. I es va produir el sorprenent encontre: Matto Barfuss, un fotògraf alemany s'havia fet amic d'un família de guepards al Serengeti, a Tanzània. Vivia com un membre més de la família dels felins i els acompanyava a caçar. La confiança entre Motto i els guepards va arribar a ser tant estreta que fins i tot la mare guepard el deixava com a guardià dels petits. Aquest documental retrata una vida de família que no s'havia vist mai abans a la natura de l'estepa africana.

07:46 Secrets de la natura - La mona aranya llanosa: el saltador del Brasil
08:15 La Polinèsia - Els rebels de les Australs
08:28 Safari a Namíbia - El rei de l'abeurador
tancar

El rei de l'abeurador

Veurem la lluita per sobreviure dels animals que viuen prop dels dolls d'aigua del desert de Namíbia. Des i Jen Barlett ens mostraran quins són els veritables reis d'aquestes fonts d'aigua.

09:21 Viatges i aventures - L'Adriàtic oriental: de Dubrovnik a Trieste
tancar

L'Adriàtic oriental: de Dubrovnik a Trieste

Abans, la costa adriàtica iugoslava era el destí mediterrani més popular per al turisme alemany. Però va venir la guerra... I encara que no totes les ferides s'hagin guarit, redescobrir Dalmàcia o Ístria és sempre molt agradable. Actualment, Croàcia i Eslovènia són destins molt segurs i Dubrovnic, la perla de l'Adriàtic, torna a lluir amb tota la seva esplendor.

09:50 Horitzons
09:50 Viatge a l'Stonehenge americà - Viatge a l'Stonehenge americà
tancar

Viatge a l'Stonehenge americà

Hi ha moltes teories sobre com es van construir els monòlits de l'Stonehenge americà a Bolívia. L'expedició de l'investigador de la Universitat de Pennsilvània Alexei Vranich intenta provar que les pedres es van transportar a través del llac Titicaca sobre barques fetes amb canyes i després es van arrossegar per cobrir la distància de 10 quilòmetres fins a la ciutat.

10:38 Visions del futur - La revolució quàntica
tancar

La revolució quàntica

Vet aquí la revolució més transgressora que s'acosta. Michio Kaku afirma que entrem en un món en què serem capaços de manipular i crear matèria. La teleportació i les capes d'invisibilitat podrien convertir-se en una realitat.

11:37 La meva cuina grega
12:01 Ànima - + info
tancar

+ info

Avui parlarem del Festival Cos de Reus, Festival de Mim i Teatre Gestual. També de la Mostra de Cine Àrab i dels músics literats a propòsit de Nick Cave. A més a més, tindrem l'actuació del grup Vetusta Morla.

12:36 Millennium - I quins diaris llegirem?
tancar

I quins diaris llegirem?

Aquesta setmana, a "Millennium" ens preguntem pel futur de la premsa escrita. Per fer-ho, entrevistararem en Rafael Nadal, director d'"El Periódico de Catalunya". També tindrem amb nosaltres el periodista Arcadi Espada, José Sanclemente (president del grup Imagina Media i uns dels creadors del diari gratuït "ADN") i José Caballero (autor de l'assaig "Periodistas y lacayos") els quals discutiran sobre el paper de la digitalització i de la premsa gratuïta en la crisi que en els últims mesos ha afectat bona part dels diaris més importants del país. Finalment, Lluís Hidalgo ens parlarà d'un dels gèneres que més ha canviat en els últims anys dins la premsa escrita: el del periodisme musical.

14:12 RITMES
14:12 Ritmes poprock
15:00 Planeta Terra
15:00 Les aletes de la llacuna - Les aletes de la llacuna
tancar

Les aletes de la llacuna

Alexandra Cousteau ens porta a un destí de somni. En aquest paradís a la terra, més que en cap altre, s'han de prendre mesures per salvar els taurons, ja que són una peça crucial de l'ecosistema marí. Intentarem valorar la magnitud dels danys, però també ens centrarem en les persones que ja miren d'aplicar-hi solucions de cara al futur.

15:50 Guepards en crisi - Guepards en crisi
tancar

Guepards en crisi

El guepard és el mamífer terrestre més ràpid de la superfície del nostre planeta. També és un dels que corre més perill. Només existeixen poblacions estables de guepards en cinc països africans. Un d'ells, Namíbia, està fent grans progressos en la conservació d'aquest pinacle de l'evolució felina. El guepard és extraordinari per si sol, però els seus mètodes de caça, estil de vida i la seva bellesa fan que sigui senzillament espectacular.

16:44 Secrets de la natura - L'àguila mrina. la caádora de Shiretoko
17:21 Cronos - Canceller i dimoni
tancar

Canceller i dimoni

"Cronos" presenta el primer dels dos capítols del documental "Bismarck: canceller i dimoni". Otto von Bismarck, el "canceller de ferro", va ser el pare de la unitat alemanya i el fundador de l'estat del benestar. L'any 1871, després de la batalla de Sedan i de l'establiment de l'Imperi Alemany, Bismarck fou nomenat primer canceller del Reich. Va demostrar ser un mestre del joc tàctic de poder. Va establir amb destresa, tant pel que fa a la política interior com a l'exterior, un sistema d'aliances i pactes per estabilitzar l'equilibri de poder a Europa i assegurar les fronteres de l'Imperi que acabava de néixer. A nivell intern, va aplicar una política de benestar social progressiva i va instaurar assegurances legals en cas d'accident i malaltia.

18:07 Antigues apocalipsi - Sodoma i gomorra
tancar

Sodoma i gomorra

El relat bíblic sobre la destrucció de Sodoma i Gomorra ha intrigat teòlegs i arqueòlegs durant molts anys. Què va passar en aquelles ciutats que, segons la Bíblia, van ser castigades per Déu a desaparèixer sota una pluja de foc a causa dels seus pecats? El geòleg Graham Harris creu que les ciutats realment van existir a les vores del mar Mort, i la Bíblia ens dóna claus d'aquesta situació. Però, malgrat haver estat destruïdes per l'ira de Déu, van ser devastades per una catàstrofe natural fa més de 4.000 anys. Graham Harris creu que un terratrèmol va arrasar les ciutats i, minuts més tard, un esllavissament les va engolir. Gasos volàtils subterranis van emergir a la superfície i les poques ruïnes que quedaven es van convertir en fum.

19:00 Cànon
19:00 Cànon Lletres - Jorge Luis Borges - Una vida de poesia
tancar

Jorge Luis Borges - Una vida de poesia

El documental mostra les últimes aparicions en públic de Jorge Luis Borges a Tòquio, Ginebra i Milà, només unes setmanes abans de la seva mort, el 14 de juny del 1986. Es podria dir que es tracta del llegat cultural del famós escriptor argentí. Dirigit per Fernando Arrabal, també intercala clips de les seves pròpies pel·lícules, pintures de l'exposició "Espai Arrabal" i seqüències rodades a Milà durant l'estiu del 1998.

20:07 Safari a Namíbia - Els guardians de l'edèn
tancar

Els guardians de l'edèn

Seguim la increïble història del Parc Nacional Etosha, a Namíbia, des de la seva fundació, el 1907, després de la derrota dels soldats colonials a mans de les tribus locals, fins a l'actualitat, en què s'ha convertit en una reserva natural molt controlada.

21:03 Els meus nois - Cap. 5 L'espectacle
tancar

Cap. 5 L'espectacle

Brendan es presenta amb una notícia bomba sobre la seva nòvia d'ara sí, ara no, i les trobades "adultes" de P. J. amb Hank deixen la colla d'amics sense la seva figura principal.

21:30 quèquicom - Un naturalista al Montnegre
tancar

Un naturalista al Montnegre

El programa visita el Montnegre per ensenyar a buscar cabirols, genetes, guineus, porcs senglars, salamandres, i aus rapinyaires com el duc. En aquest entorn molt proper a Barcelona també és fàcil trobar monuments megalítics. El parc natural situat entre el Vallès i el Maresme preserva una gran bellesa paisatgística i una notable biodiversitat malgrat els més de 5.000 anys de presència humana.

21:59 Thalassa - + info
tancar

+ info

La "Beach Culture" és un fenomen típicament australià.Quan es viu a Sydney no es pot trencar amb la platja, perquè reclama la seva ració de carn humana. Per això, cal enfrontar-s'hi, superar-se, barallar-se amb aquest mar possessiu, que s'imposa pertot arreu, com a decorat de fons. "L'enigma dels calamars gegants": El cap Bustos, a la costa oriental d'Astúries, és un dels paisatges preferits de Luis Laria, president de CEPESMA, una associació conservacionista marina que ha convertit l'estudi dels calamars gegants en un dels eixos de la seva feina. Els últims nou anys, han recollit trenta-dos exemplars per a la col·lecció que es guarda a Luarca.

22:42 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Eduardo Mendoza visitarà el plató de "L'hora del lector" per presentar el seu últim llibre de contes, "Tres vidas de santos". D'altra banda, Marina Espasa i Enric Juste parlaran amb l'escriptora Ann Beattie, que ha passat per Barcelona aquests dies per presentar els seus llibres "Postales de invierno" i Retratos de Will. A més a més, Víctor Amela i Carles Álvarez recomanaran novetats literàries.

23:44 RITMES
23:44 Ritmes concert - RITMES CONCERT "PINK MARTINI 1"
tancar

RITMES CONCERT "PINK MARTINI 1"

El combo nord-americà Pink Martini s'ha convertit en una de les propostes musicals mes personals i inclassificables de la música popular contemporània. El seu repertori està format per grans temes del cinema clàssic, de la música afrocubana, brasilera i europea, interpretats de manera elegant, equilibrada i molt atractiva i amb un caràcter obertament viatger i cosmopolita. Avui us oferim la primera part del seu espectacle "Discover the World".

00:26 Arròs covat - Arròs integral
tancar

Arròs integral

Les coses es compliquen a l'estudi, el Lluís i el Ricard sospiten del Xavi i ell els enganya prometent una feina per a IKEA. Mentres tant, el Xavi s'haurà de decidir si vol a la Luz, a la Sònia o a les dues alhora.

00:37 Territoris Mediterrani - + info
tancar

+ info

"Izorane": Des d'Egipte i fins als berbers, el sol és el cercle de l'energia vital. Pels amazics, el cercle és un símbol, l'escut protector de les influències pernicioses dels mals esperits portadors de les infelicitats/desgràcies que assetgen els humans. "Els nens d'altres terres": Celayir, que treballa de realitzador per a un canal de televisió a Turquia, va entrevistar molta gent amb la intenció de fer un recull de records d'infantesa. D'aquesta memòria col·lectiva en va sortir l'àlbum de records "Els nens d'altres terres", un curtmetratge d'animació mig realitat, mig ficció, construït en forma de "collage", amb il·lustracions, dibuixos i fotografies. "Territoris": Producció pròpia nascuda el 2005 amb la intenció de fer d'observatori de la creació audiovisual independent. La sèrie "Territoris Mediterrani" fa una mirada a l'horitzó audiovisual dels països riberencs d'aquest mar, en què conviuen cultures i realitats ben diferents.

01:03 Cànon
01:03 Cànon Lletres - Jorge Luis Borges - Una vida de poesia
tancar

Jorge Luis Borges - Una vida de poesia

El documental mostra les últimes aparicions en públic de Jorge Luis Borges a Tòquio, Ginebra i Milà, només unes setmanes abans de la seva mort, el 14 de juny del 1986. Es podria dir que es tracta del llegat cultural del famós escriptor argentí. Dirigit per Fernando Arrabal, també intercala clips de les seves pròpies pel·lícules, pintures de l'exposició "Espai Arrabal" i seqüències rodades a Milà durant l'estiu del 1998.

02:10 Remeis naturals - Un viatge per la vall sagrada
02:33 quèquicom - Un naturalista al Montnegre
tancar

Un naturalista al Montnegre

El programa visita el Montnegre per ensenyar a buscar cabirols, genetes, guineus, porcs senglars, salamandres, i aus rapinyaires com el duc. En aquest entorn molt proper a Barcelona també és fàcil trobar monuments megalítics. El parc natural situat entre el Vallès i el Maresme preserva una gran bellesa paisatgística i una notable biodiversitat malgrat els més de 5.000 anys de presència humana.

02:59 Thalassa - + info
tancar

+ info

La "Beach Culture" és un fenomen típicament australià.Quan es viu a Sydney no es pot trencar amb la platja, perquè reclama la seva ració de carn humana. Per això, cal enfrontar-s'hi, superar-se, barallar-se amb aquest mar possessiu, que s'imposa pertot arreu, com a decorat de fons. "L'enigma dels calamars gegants": El cap Bustos, a la costa oriental d'Astúries, és un dels paisatges preferits de Luis Laria, president de CEPESMA, una associació conservacionista marina que ha convertit l'estudi dels calamars gegants en un dels eixos de la seva feina. Els últims nou anys, han recollit trenta-dos exemplars per a la col·lecció que es guarda a Luarca.

03:44 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Eduardo Mendoza visitarà el plató de "L'hora del lector" per presentar el seu últim llibre de contes, "Tres vidas de santos". D'altra banda, Marina Espasa i Enric Juste parlaran amb l'escriptora Ann Beattie, que ha passat per Barcelona aquests dies per presentar els seus llibres "Postales de invierno" i Retratos de Will. A més a més, Víctor Amela i Carles Álvarez recomanaran novetats literàries.

04:44 Territoris Mediterrani - + info
tancar

+ info

"Izorane": Des d'Egipte i fins als berbers, el sol és el cercle de l'energia vital. Pels amazics, el cercle és un símbol, l'escut protector de les influències pernicioses dels mals esperits portadors de les infelicitats/desgràcies que assetgen els humans. "Els nens d'altres terres": Celayir, que treballa de realitzador per a un canal de televisió a Turquia, va entrevistar molta gent amb la intenció de fer un recull de records d'infantesa. D'aquesta memòria col·lectiva en va sortir l'àlbum de records "Els nens d'altres terres", un curtmetratge d'animació mig realitat, mig ficció, construït en forma de "collage", amb il·lustracions, dibuixos i fotografies. "Territoris": Producció pròpia nascuda el 2005 amb la intenció de fer d'observatori de la creació audiovisual independent. La sèrie "Territoris Mediterrani" fa una mirada a l'horitzó audiovisual dels països riberencs d'aquest mar, en què conviuen cultures i realitats ben diferents.

05:09 Expedients de l'espai - La galàxia
05:19 La Polinèsia - Els rebels de les Australs
05:30 Viatges i aventures - L'Adriàtic oriental: de Dubrovnik a Trieste
tancar

L'Adriàtic oriental: de Dubrovnik a Trieste

Abans, la costa adriàtica iugoslava era el destí mediterrani més popular per al turisme alemany. Però va venir la guerra... I encara que no totes les ferides s'hagin guarit, redescobrir Dalmàcia o Ístria és sempre molt agradable. Actualment, Croàcia i Eslovènia són destins molt segurs i Dubrovnic, la perla de l'Adriàtic, torna a lluir amb tota la seva esplendor.

06:02 RITMES
06:02 Ritmes.clips - CRIS JUANICO I ORIGINAL JAZZ ORQUESTRA TALLER DE MÚSICS. Tot de mi.
06:04 Ritmes.clips - ELÈCTRIC VAILETS. A Betlem me'n vull anar 2008
06:07 Ritmes.clips - MINE! Fumar
06:11 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen.

Progrmació BD ....
07:07 Gat i gos - Malson
07:34 Erky Perky - + info
tancar

+ info

T'agraden les històries de por? Doncs estàs de sort, perquè avui la Moldy ens explicarà la del traïdor i terrorífic Gran Mar Minvant, on hi vivia un monstre marí gegant de color groc. El millor de tot és que a l'altra banda del mar hi havia molt menjar! I a l'Erky i al Perky no hi ha res que els aturi quan és l'hora d'omplir el pap. T'apuntes a una aventura passada per aigua?!

07:57 Doraemon - 1ª Hist.: La màquina de les experiències. 2ª Hist.: La poció majestàtica
tancar

1ª Hist.: La màquina de les experiències. 2ª Hist.: La poció majestàtica

T'imagines que poguessis viure les experiències de l'altra gent? Doncs amb un aparell d'en Doraemon només has de recollir els records dels teus amics i llestos! En Nobita es mor de ganes de ficar-se a la pell dels seus companys! I si poguessis governar com un rei, què faries? En Nobita ho té molt clar: voldria viure en pau, i sobretot, que no el molestés en Gegant!

08:30 Doraemon - 1ª Hist.: La màquina per entrar als mapes. 2ª Hist.: El cuc de fer forats
tancar

1ª Hist.: La màquina per entrar als mapes. 2ª Hist.: El cuc de fer forats

Amb els mapes antics podem veure que abans les coses eren diferents. On ara hi ha un gratacels, abans hi havia un camp. On ara hi ha una autopista, abans hi havia un riu preciós. I si poguéssim entrar-hi, als mapes?! Més tard, en Nobita, castigat a la seva habitació, intentarà sortir-ne al preu que sigui... Abans, però, haurà de parlar amb en Doraemon, és clar.

08:55 SamSam - En Kikí, el lladre
tancar

En Kikí, el lladre

No se sap ben bé per què, però en Kikí s'ha tornat dolent i ha robat tot de lingots d'or d'un banc. De fet, l'únic que ho sap és en Barbaferotge, que dirigeix la nau espacial d'en Kikí amb un comandament a distància. En SamSam no ho pot pas permetre, això! A més, avui, tindrà un ajudant molt espacial: en Marrameu! Com s'ho faran per salvar en Kikí?

09:04 mic 3
09:04 Carrer del zoo 64 - Cap. 5 La història de la Henrietta, la hipopòtam peluda
tancar

Cap. 5 La història de la Henrietta, la hipopòtam peluda

La Katie i la Samantha s'han rigut de la Lucy, perquè diuen que els seus cabells semblen de palla. Avui la Molly li explicarà la història de la Henrietta, la seva cosina africana. Resulta que la Henrietta vivia al riu Zambam, amb altres hipopòtams, però no era com els altres hipopòtams... Ella era peluda i tothom se'n reia. Vols saber com continua? No t'ho perdis!

09:16 Louie - Louie, dibuixa'm una barca
tancar

Louie, dibuixa'm una barca

En Louie i la Yoko tenen moltes ganes de fer alguna activitat, però resulta que avui fa un vent d'aquells que espanta. Què es pot fer els dies que fa tant vent? Sortir a navegar amb un veler, és clar! Dit i fet, doncs! En Louie dibuixarà una barca de vela i sortiran a navegar pel mar! Els hi vols acompanyar?!

09:25 Pingu - En Pingu fa de carter
09:30 Bumba
09:42 Els Hoobs - Darrere teu
tancar

Darrere teu

A en Groove no li fa res que el pitibadocs li donin ensurts. Mentre ell els pugui fer el mateix, és clar. Però el pitibadocs són molt llestos i sempre l'enreden. Com s'ho pot fer en Groove per veure qui té al darrere quan surt a buscar coses?

10:07 Info k
10:19 Asha - Cap. 29 Una guitarra per l'Ahmed
tancar

Cap. 29 Una guitarra per l'Ahmed

De manera accidental, l'Asha trenca la guitarra elèctrica de l'Ahmed, fet que amenaça la continuïtat del grup perquè ningú no té prou diners per comprar-n'hi una altra. L'Asha mobilitza els Carotes per fer una col·lecta i aconseguir els diners, però fracassen... Mentrestant, de manera secreta, l'Ahmed busca una alternativa... sorprenent!

10:34 Sakura, la caçadora de cartes - La Sakura, el panda i la botiga meravellosa
11:00 Blue dragon - Cap. 3 En Shu i en Jiro
tancar

Cap. 3 En Shu i en Jiro

En Shu, que encara és molt inexpert, ha començat els entrenaments amb en Jiro, l'amic de la Zola. D'entrada, ha d'aprendre a convocar l'Ombra, però també a controlar-la. Després d'un incident amb una de les seves tropes, el malvat rei Nené ha aprofitat per enviar-los en Dolsk amb la missió d'eliminar-los... per sempre!

11:25 El detectiu Conan - Dejà-vu al barri xinès sota la pluja (1a part)
11:48 El detectiu Conan - Dejà-vu al barri xinès sota la pluja (2a part)
12:10 Hattori el ninja - Truc ninja de la clarivi. del mestre / Promesa / Cami. i el
12:34 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La mare d'en Tongari és una lladregota?!
13:04 Sakura, la caçadora de cartes - La Sakura, el panda i la botiga meravellosa
13:33 Sweesters -virtual room- - Tontontorona
tancar

Tontontorona

L'Olívia descobreix per què els nois són tontos.

13:36 Sweesters -virtual room- - El pla malèvol de l'Olívia
13:44 Tags
14:01 Imp - Animals de Companyia
14:02 Imp - Míssils
14:14 El detectiu Conan - En Shinichi a Nova York. El cas
14:36 El detectiu Conan - En Shinichi a Nova York. Les deduccions
15:02 Inuyasha - El sofriment de la Sango i la vida d'en Kohaku
tancar

El sofriment de la Sango i la vida d'en Kohaku

Naraku s'apodera de l'ànima de Kohaku, el germà mort de Sango, i obliga a l'exterminadora de dimonis a traïcionar als seus amics.

15:31 Doraemon - 1ª Hist.: La màquina de les experiències. 2ª Hist.: La poció majestàtica
tancar

1ª Hist.: La màquina de les experiències. 2ª Hist.: La poció majestàtica

T'imagines que poguessis viure les experiències de l'altra gent? Doncs amb un aparell d'en Doraemon només has de recollir els records dels teus amics i llestos! En Nobita es mor de ganes de ficar-se a la pell dels seus companys! I si poguessis governar com un rei, què faries? En Nobita ho té molt clar: voldria viure en pau, i sobretot, que no el molestés en Gegant!

15:53 Doraemon - 1ª Hist.: La màquina per entrar als mapes. 2ª Hist.: El cuc de fer forats
tancar

1ª Hist.: La màquina per entrar als mapes. 2ª Hist.: El cuc de fer forats

Amb els mapes antics podem veure que abans les coses eren diferents. On ara hi ha un gratacels, abans hi havia un camp. On ara hi ha una autopista, abans hi havia un riu preciós. I si poguéssim entrar-hi, als mapes?! Més tard, en Nobita, castigat a la seva habitació, intentarà sortir-ne al preu que sigui... Abans, però, haurà de parlar amb en Doraemon, és clar.

16:15 Gat i gos - Malson
16:41 La màgica Do-Re-Mi - Diferent! El secret de l'Onpu!
tancar

Diferent! El secret de l'Onpu!

L'Onpu passa per un mal moment. No està contenta amb la seva manera d'actuar, de cantar, de posar davant de les fotos... En realitat, el que li passa és que està molt confosa. Un viatge al poble on va dir a la seva mare que es volia convertir en una estrella farà que s'adoni que les totes coses canvien, i que els canvis no han de ser necessàriament dolents.

17:09 Pau, la petita guineu roja - Al cim del món
tancar

Al cim del món

En Pau, sempre tan atrevit, vol demostrar a l'Eixerit que és capaç d'escalar més amunt que ell. Faran una competició! Segur que serà molt divertit... i potser una mica perillós. Sobretot si en Pau s'enfila al campanar de l'església! Com s'ho farà per baixar? Ai, que en Pau ja s'ha ficat en un altre embolic dels seus! Qui l'ajudarà, ara?!

17:15 mic 3
17:15 Megaminimals - Els sabors
tancar

Els sabors

Cassie anuncia que no li agrada el formatge encara que no l'hagi tastat mai. Això porta a Miss Meadows a fer un test on tots els nens estaran amb els ulls embenats i provaran d'identificar diferents aliments. Llavors els hi dóna a tots alguna cosa que es deliciosa. Quan es destapen els ulls es troben que és formatge! D'aquesta manera, Cassie aprèn que per decidir si t'agrada una cosa o no abans s'ha de provar.

17:22 La Neli i en Cèsar - Cap. 5 Coses que fan soroll a la nit. Ombres xineses
tancar

Cap. 5 Coses que fan soroll a la nit. Ombres xineses

Avui la Neli, en Cèsar i tota la colla han decidit fer una acampada al jardí de casa. Fa una nit esplèndida, amb un cel ple d'estrelles. Dins de la tenda, però, la Neli i en Cèsar comencen a fer ombres d'animals i hi ha algú que agafa por. Qui et sembla que és?! Ah! No t'ho perdis, que avui t'ensenyaran a fer l'ombra d'un cocodril amb les mans!

17:32 Bob, el manetes - Pansit, l'estrella
tancar

Pansit, l'estrella

En Bob i les màquines estan construint una cabana pels convidats del senyor Rasclet, els encarregats de fer la collita de gira-sols. Avui la feina del Pansit és molt important: ha de transportar i col·locar tots els troncs de la cabana. A més, de nit faran una festa per celebrar-ho i haurà de cantar tot sol. Quina vergonya! Sort que la Panxona l'hi ajudarà!

17:56 Una mà de contes - LA NENA MACA I EL MARCIÀ QUE PARLAVA AMB LES SIRENES
18:13 El xai Shaun - El toro
tancar

El toro

S'acaba de presentar un toro al camp on pasturen els nostres amics els xais. En Shaun aviat descobrirà que no és gaire bona idea ensenyar-li el color vermell. S'enfada com un toro! A més, avui els porquets trapelles tenen ganes de fer-ne una de les seves. I si pintessin els xais de color vermell?! Vols dir que s'hi atreviran?

18:22 En Leon - Cap. 5 La veu aguda
tancar

Cap. 5 La veu aguda

Avui en Leon comprovarà que perseguir una zebra et pot deixar sord. I és que amb aquesta veueta tan aguda! Però és clar, a la sabana s'hi val tot per salvar la pell... I l'oïda!

18:28 Pat i Stan - Cap. 5 La piscina
tancar

Cap. 5 La piscina

Fa tanta calor que el Pat, amb l'ajuda del Jean-Luc, ha decidit fer un sot al jardí de casa per posar-hi una piscina. L'Stan diu que ell, amb aquesta xafogor, no mou ni el dit petit del peu. El Pat ja l'ha avisat que si no l'ajuda, després no l'hi deixarà banyar. Avui l'Stan s'haurà de buscar altres maneres de refrescar-se... Encara que siguin còmiques!

18:43 Asha - Cap. 29 Una guitarra per l'Ahmed
tancar

Cap. 29 Una guitarra per l'Ahmed

De manera accidental, l'Asha trenca la guitarra elèctrica de l'Ahmed, fet que amenaça la continuïtat del grup perquè ningú no té prou diners per comprar-n'hi una altra. L'Asha mobilitza els Carotes per fer una col·lecta i aconseguir els diners, però fracassen... Mentrestant, de manera secreta, l'Ahmed busca una alternativa... sorprenent!

19:01 Blue dragon - Cap. 4 Calces, l'as a la màniga
tancar

Cap. 4 Calces, l'as a la màniga

En Shu i companyia han arribat a una ciutat que ha estat destruïda per les tropes del Gran Regne d'en Nené. Allà, hi coneixeran en Marumaro, un membre de la tribu Debi que els confondrà amb els assaltants. Després d'una petita confusió, en Marumaro, un noi amb la capacitat de manipular les ombres, els deixarà clar que ell també està disposat a combatre les forces del mal.

19:30 Info k
19:47 Inuyasha - L'espasa robada i l'encontre al castell d'en Naraku
tancar

L'espasa robada i l'encontre al castell d'en Naraku

El robatori de l'Ullal de Ferro porta a Inuyasha i els seus amics fins el castell de Naraku. Sango s'enfrontarà a Naraku amb l'ànima del seu germà en joc.

20:19 Tags
20:37 Quin cap, en Fred! - Cap. 1 La vida de color de rosa
tancar

Cap. 1 La vida de color de rosa

L'Anemone està convençuda que la depressió que té en Fred s'encomana, i que per culpa de la seva influència els alumnes de tota l'escola estan a punt de tenir una crisi nerviosa. Per això ha decidit prendre mesures psicodraconianes per tallar l'epidèmia de soca-rel pintant totes les parets de l'escola... de color rosa!

06:01 Megaminimals - Camuflatge
tancar

Camuflatge

Al començar la classe, Eric planteja una pregunta a Miss Meadows. No es gaire bo jugant a fet i amagar i vol saber quina és la millor forma d'amagar-se. Miss Meadows els envia al racó de les disfresses on viatjaran a la jungla i coneixeran a un especialista en amagar-se: un camaleó.

06:07 La Neli i en Cèsar - Cap. 4 Una mica de pau i tranquil.litat.
tancar

Cap. 4 Una mica de pau i tranquil.litat.

En Cèsar, en Fred, la Mina i en Leo han agafat un instrument cada un i la Neli ja no sap què fer per acabar el seu dibuix. Amb aquest terrabastall no hi ha qui es concentri! Bé que hi ha d'haver alguna solució, oi...? Ah! I no t'ho perdis, que avui la Neli i en Cèsar et conviden a fer música amb ells! Potser fins i tot et tocarà dirigir l'orquestra!

06:14 Bob, el manetes - La Panxona dorm fora
tancar

La Panxona dorm fora

En Bob i companyia ja tenen el molí d'aigua a punt per fer la primera farina de la Vall dels Gira-sols. Però quan estan a punt d'engegar la maquinària la Panxona sent uns sorollets i descobreix que el molí és ple de ratpenats! Quin problema! Els ratpenats són una espècie en perill d'extinció! Com s'ho faran, ara?! Es quedaran sense farina...?!

06:28 Els Hoobs - La visita de la roma
tancar

La visita de la roma

La Roma ha vingut a veure els altres hubs al hubmòbil. Evidentment, els seus amics volen que sigui una visita d'allò més especial. El que no saben és que fer que la Roma s'ho passi bé no és gens ni mica fàcil.

06:57 Explica'm un conte - El gos monstruós i al princesa de les roses
Progrmació BD ....
21:00 3xl.cat
21:00 Turc per principiants - On l'Axel s'enamora de la meva família
tancar

On l'Axel s'enamora de la meva família

La Lena està empipadíssima perquè la seva mare l'ha volgut aparellar amb l'Axel, però finalment la Doris la convenç que tot ha estat un malentès. La Lena perdona l'Axel i acaben fent-se amics. Però tot i això, ella nota que l'Axel voldria que fossin alguna cosa més que amics. Sembla que vulgui acabar formant part de la família, aquest noi, i la Lena li exigeix que prengui una decisió.

21:25 El cor de la ciutat - Cap. 1864
tancar

Cap. 1864

En David torna a ser víctima de les provocacions de l'Ester i en Peris decideix intervenir-hi. La por s'ha apoderat del barri. I en Tomàs es disposa a actuar..., si no és que algú pot impedir-ho. La tragèdia torna a Sant Andreu.

21:55 Ventdelplà - Cap. 217
tancar

Cap. 217

El David i la Teresa intenten animar el Biel, que no acaba d¿entendre els embolics del David amb la feina. L¿Alba, a més, tampoc no li dóna suport perquè pensa que es comporta com una criatura. La Nuri vol descobrir la identitat de l¿home que acaba d¿arribar a "Ventdelplà". L¿Enric i la Isona discuteixen perquè ella vol prendre totes les decisions sense consultar-les. La Cristina està pensant a sotmetre¿s a una operació de cirurgia estètica. La Berta i la Dora organitzen un sopar amb els seus homes per conciliar posicions. El Ramiro i la Marcel·la animen el Llibert perquè es presenti com a alcalde.

22:50 Extres Coproduccions - El Gebre
22:55 Ventdelplà - Cap. 218
tancar

Cap. 218

La crisi entre l¿Enric i la Isona arriba a un punt límit; ella es planteja deixar el pis torna a casa de la mare. La Teresa se sorprèn que la Isona l¿hagi deixat al marge dels seus problemes. La Cristina es vol fer una operació d¿augment de pit. La Teresa no ho creu necessari, però, a petició de la noia, sol·licita unes anàlisis completes. El Gabriel, el nouvingut, veu la Nuri i els nens, però no s¿hi acosta. L¿Alba no vol jugar amb el Biel perquè el veu com una criatura. La Berta retreu al Monràs que es presenti com a alcalde, però ell justifica la seva decisió. El Llibert critica el Monràs davant de la Dora i el Paco. El Monràs, però, comença a fer campanya pel poble. La Isabel i el Jaume continuen mantenint relacions, però ho porten amb discreció.

23:45 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Ara ja sabem on és la Gemma. Però cap prova no inculpa el Salvador... Té una bona coartada. L'Alfred té nous motius per tirar endavant i superar la seva addició. L'Aixa, després del que ha passat amb l'Esteve, vol marxar de casa. La sortida serà tràgica. Desolació a Can Aymerich per la desaparició de la Gemma. Arribada de la Rita, neboda de la Ció.

00:23 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Sense notícies de la Gemma. Tothom contra la Mati, pel seu suport al Salvador. L'Esteve, ensorrat pel que ha passat amb l'Aixa. La Mercè vol fer-se càrrec del nen. L'Aurora ha de parlar amb la Mercè de la seva situació. Es descobreix que l'Alfred es torna a punxar. La Ció se cita amb el Salvador. Vol saber què ha passat amb la Gemma. Fatal trobada entre la Mireia i el Tentacle.

01:05 Beverly Hills - Jove edat madura
01:46 Beverly Hills - Avís de tempesta
02:30 Riviera - + info
tancar

+ info

Laurent culpa Edward de la mort del bebe. Sam ajuda Gabriella a superar la seva tristesa per la pèrdua de Sybella.

02:55 Ventdelplà - Cap. 217
tancar

Cap. 217

El David i la Teresa intenten animar el Biel, que no acaba d¿entendre els embolics del David amb la feina. L¿Alba, a més, tampoc no li dóna suport perquè pensa que es comporta com una criatura. La Nuri vol descobrir la identitat de l¿home que acaba d¿arribar a "Ventdelplà". L¿Enric i la Isona discuteixen perquè ella vol prendre totes les decisions sense consultar-les. La Cristina està pensant a sotmetre¿s a una operació de cirurgia estètica. La Berta i la Dora organitzen un sopar amb els seus homes per conciliar posicions. El Ramiro i la Marcel·la animen el Llibert perquè es presenti com a alcalde.

03:55 Extres Coproduccions
04:00 Ventdelplà - Cap. 218
tancar

Cap. 218

La crisi entre l¿Enric i la Isona arriba a un punt límit; ella es planteja deixar el pis torna a casa de la mare. La Teresa se sorprèn que la Isona l¿hagi deixat al marge dels seus problemes. La Cristina es vol fer una operació d¿augment de pit. La Teresa no ho creu necessari, però, a petició de la noia, sol·licita unes anàlisis completes. El Gabriel, el nouvingut, veu la Nuri i els nens, però no s¿hi acosta. L¿Alba no vol jugar amb el Biel perquè el veu com una criatura. La Berta retreu al Monràs que es presenti com a alcalde, però ell justifica la seva decisió. El Llibert critica el Monràs davant de la Dora i el Paco. El Monràs, però, comença a fer campanya pel poble. La Isabel i el Jaume continuen mantenint relacions, però ho porten amb discreció.

04:50 Joking around
05:15 Beverly Hills - Jove edat madura