TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

07:26 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

09:27 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

09:57 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

11:05 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

11:27 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

12:34 Atrapa'm si pots - + info
tancar

+ info

"Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. "Atrapa'm si pots" és entreteniment pur i on gairebé és més important passar-s'ho bé que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que no els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que no la sort.

13:43 Cuines - Pastissets de xai
tancar

Pastissets de xai

Un plat de la cuina brasilera que recorda les nostres crestes. Al Brasil les farceixen de vedella, nosaltres fem aquests pastissets amb xai.

14:00 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:40 El paradís de les senyores - Episodi 47
tancar

Episodi 47

En aquest episodi, entre altres coses, l'Andreina i en Vittorio passen la nit junts i ella li explica que la seva mare s'ha suïcidat i que s'ha quedat sola. Això no obstant, l'endemà el seu advocat l'acompanya altre cop a Suïssa perquè a Milà la poden detenir i tancar-la a la presó. Veiem que la Clelia té el problema de no tenir documentació, per una raó que desconeixem, i ha de demanar a un mafiós que li faci papers falsos. Això li causarà problemes posteriors. Per la seva banda, en Luca aconsegueix que l'Adelaide el faci soci del Cercle, el club més exclusiu de Milà, i la Marta entra a treballar com a publicitària al Paradís.

16:28 El paradís de les senyores - Episodi 48
tancar

Episodi 48

En aquest episodi, entre altres coses, en Riccardo convida la Nicoletta a sopar amb ell, i aquesta invitació, que alegra molt la Silvia, no agrada gaire a en Luciano; la Marta té la idea de fotografiar clientes com a base per un projecte de publicitat del magatzem, però les coses no li surten ben bé com havia pensat, i la Tina ja no sap com fer-s'ho per sortir de casa per anar a treballar i acaba havent de mentir a la seva mare i deixant-la sola al mig de Milà per poder anar a la feina.

17:07 El paradís de les senyores - Episodi 49
tancar

Episodi 49

En aquest episodi, entre altres coses, l'Agnese ja ha descobert que la Tina treballa al Paradís de les Senyores i això ha creat molt de conflicte a la família Amato, tot i que en Salvatore intenta solucionar la situació; la Nicoletta té noves informacións sobre en Riccardo i vol tallar la relació, però ell continua insistint a mantenir-la, i la Marta està enfadada amb en Vittorio per un malentès i coincideix que en Luca la convida a sopar perquè li parli del que l'amoïna. En la conversa ella li confia assumptes personals i familiars.

17:52 Escola d'infermeria - Pòlio
tancar

Pòlio

Una epidèmia de pòlio omple els hospitals de pacients. Calen més mans i els estudiants d'infermeria s'ofereixen voluntaris per ajudar. Les guàrdies llargues i l'esgotament donen lloc a noves relacions entre els personatges. L'Erik salva la vida d'una nena que s'ofega, i l'Anna té problemes amb un pacient que intenta assetjar-la i una cita amb en Christian, el gendre que el seu pare voldria tenir.

18:33 No tenim vergonya - NTV Esports 5
18:54 Futbol: Pretemporada F.C.Barcelona - FC Barcelona-Gimnàstic de Tarragona
21:00 Telenotícies vespre
22:09 Canvi de xip - Anna Garcia i Long Li Xue
tancar

Anna Garcia i Long Li Xue

L'Anna té dues passions: el patchwork i Les Divines, el seu estimat grup d'amigues, ara una mica refredat a causa de la pandèmia. El Long Li Xue, tiktoker i tot un terratrèmol, arribarà a Sant Julià de Vilatorta per donar-li un cop de mà amb dos objectius: ajudar-la a vendre les seves manualitats a través d'una app, i organitzar una retrobada de Les Divines amb sorpresa final: un muntatge digital amb fotografies. Dues personalitats de rialla contagiosa que faran un tàndem divertit i molt ben avingut, i que viuran cada dia de l'experiència com si fos un joc.

23:02 L'ofici de viure - Moviment i estat d'ànim
tancar

Moviment i estat d'ànim

La pandèmia ens ha fet més conscients que mai de la importància del moviment i l'exercici, no només per al nostre físic, sinó per al nostre estat d'ànim.
Gaspar Hernàndez comença parlant amb la psicòloga esportiva Patricia Ramírez, que explica els beneficis psicològics de practicar esport regularment. Com podem incorporar el moviment a les nostres vides? Patricia Ramírez dona eines per motivar-nos a posar-nos en marxa i no dialogar amb els pensaments "mandrosos".
La metgessa i experta en neurociència Rosa Casafont incideix en els canvis que es produeixen al nostre cervell quan practiquem exercici físic. El moviment modifica els nostres neurotransmissors i millora la memòria, la capacitat d'aprenentatge, l'empatia i la presa de decisions.
I l'osteòpata i fisioterapeuta David Ponce destaca la importància d'expressar les emocions.

23:37 L'ofici de viure - Persones tòxiques
tancar

Persones tòxiques

Existeixen les persones tòxiques? El programa mostra dues posicions contràries. En primer lloc, la del psicòleg Tomàs Navarro, que defensa que, en efecte, les persones tòxiques existeixen, que ens poden fer mal i que és millor allunyar-se'n. I, en segon lloc, Gaspar Hernàndez conversa amb la psicòloga Assumpció Salat, que en discrepa i diu que en cap cas hauríem de parlar de "persones tòxiques", sinó d'"actituds tòxiques". El programa també conversa amb Ignacio Morgado, catedràtic de Psicobiologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

00:16 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

01:05 Notícies 3/24 - + info
tancar

+ info

Espai informatiu amb notícies d'informació general, esportiva i previsió meteorològica.

04:00 Rumba a l'estudi - Landry el Rumbero
05:00 Folc a l'estudi - Genís Barcons
Progrmació BD ....
21:55 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer.
El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
"El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:14 Quèquicom - Transgènics a la carta
tancar

Transgènics a la carta

"Quèquicom" sotmetrà a examen els aliments transgènics. El programa examinarà els pros i els contres d'aquests conreus i els seus possibles efectes sobre la salut humana. El blat de moro és l'única planta transgènica que té autorització per ser cultivada a Espanya, i molts pagesos la trien per la seva resistència a les malures. La reportera Anna Lasaga farà un viatge pels camps i els laboratoris on s'estudien aquestes plantes per treure l'aigua clara sobre què és un transgènic i quins efectes pot tenir sobre l'ambient i els sers humans. A més, Francesc Vilarroya, professor de biotecnologia de la Universitat de Barcelona, explicarà com processa el cos humà els productes transgènics per poder-los assimilar. I Pere Puigdomènec, director del laboratori CSIC- IRTA, creu que els transgènics són útils i considera excessius els tràmits que es necessiten per autoritzar que un nou transgènic surti al mercat.

22:36 Quèquicom - Plantes medicinals, tradició i ciència
tancar

Plantes medicinals, tradició i ciència

Amb sàlvia, olivera, julivert, artemísia i altres plantes es combaten moltes afeccions, fins i tot la malària, però cal saber com usar-les (també a la cuina). Medicaments com l'aspirina i l'antipalúdic artemisina venen de plantes.

23:08 Quèquicom - La història de l'e-coli i altres bacteris
tancar

La història de l'e-coli i altres bacteris

Els bacteris són necessaris per a la vida, sense ells no es podria viure al planeta, ni els humans es podrien plantejar viatjar a Mart. A partir d'aquest principi general, cal dir que l'"Escherichia coli" és un dels bacteris que els humans tenim en el tub digestiu i és perfectament inocu. Tanmateix, hi ha altres soques d'aquest bacteri pròpies d'alguns animals que poden ser patògenes per a nosaltres i causar des de diarrees lleus fins a la mort.

23:39 Somiem el futur - Les ciutats del futur
tancar

Les ciutats del futur

Les ciutats s'han convertit en el nucli de les nostres societats. Són centres econòmics i culturals que cada cop atrauen més gent. Com seran les nostres ciutats el 2050? Com acolliran el milió de persones que hi arriben cada setmana? El repte és enorme. Per reduir l'impacte sobre el planeta, la petjada ecològica i optimitzar els intercanvis dins les megaciutats, les tecnologies digitals seran crucials. Transformaran la manera de dissenyar i organitzar les ciutats del demà. A la ciutat connectada, la participació del ciutadà també canviarà. Les dades digitals accessibles en temps real reforçaran el seu paper com a actor de la vida cívica i li permetran dir la seva en la construcció i la planificació de les ciutats del futur.

00:33 L'odissea del menjar - El pa, el gust de l'esperit
tancar

El pa, el gust de l'esperit

En aquest episodi el protagonista és el pa, un aliment bàsic de la humanitat que, per la seva relativa facilitat de preparació i un cost assequible, ens ha acompanyat al llarg de tota la nostra història. El pa és possiblement l'aliment amb més significació religiosa, des del pa àzim dels jueus fins al pa de l'eucaristia cristiana. A través de les diverses èpoques i regions del món, farem un recorregut per la història del pa, un aliment del cos i també de l'esperit.

01:31 Quèquicom - Transgènics a la carta
tancar

Transgènics a la carta

"Quèquicom" sotmetrà a examen els aliments transgènics. El programa examinarà els pros i els contres d'aquests conreus i els seus possibles efectes sobre la salut humana. El blat de moro és l'única planta transgènica que té autorització per ser cultivada a Espanya, i molts pagesos la trien per la seva resistència a les malures. La reportera Anna Lasaga farà un viatge pels camps i els laboratoris on s'estudien aquestes plantes per treure l'aigua clara sobre què és un transgènic i quins efectes pot tenir sobre l'ambient i els sers humans. A més, Francesc Vilarroya, professor de biotecnologia de la Universitat de Barcelona, explicarà com processa el cos humà els productes transgènics per poder-los assimilar. I Pere Puigdomènec, director del laboratori CSIC- IRTA, creu que els transgènics són útils i considera excessius els tràmits que es necessiten per autoritzar que un nou transgènic surti al mercat.

01:53 Quèquicom - Plantes medicinals, tradició i ciència
tancar

Plantes medicinals, tradició i ciència

Amb sàlvia, olivera, julivert, artemísia i altres plantes es combaten moltes afeccions, fins i tot la malària, però cal saber com usar-les (també a la cuina). Medicaments com l'aspirina i l'antipalúdic artemisina venen de plantes.

02:24 Quèquicom - La història de l'e-coli i altres bacteris
tancar

La història de l'e-coli i altres bacteris

Els bacteris són necessaris per a la vida, sense ells no es podria viure al planeta, ni els humans es podrien plantejar viatjar a Mart. A partir d'aquest principi general, cal dir que l'"Escherichia coli" és un dels bacteris que els humans tenim en el tub digestiu i és perfectament inocu. Tanmateix, hi ha altres soques d'aquest bacteri pròpies d'alguns animals que poden ser patògenes per a nosaltres i causar des de diarrees lleus fins a la mort.

02:55 Somiem el futur - Les ciutats del futur
tancar

Les ciutats del futur

Les ciutats s'han convertit en el nucli de les nostres societats. Són centres econòmics i culturals que cada cop atrauen més gent. Com seran les nostres ciutats el 2050? Com acolliran el milió de persones que hi arriben cada setmana? El repte és enorme. Per reduir l'impacte sobre el planeta, la petjada ecològica i optimitzar els intercanvis dins les megaciutats, les tecnologies digitals seran crucials. Transformaran la manera de dissenyar i organitzar les ciutats del demà. A la ciutat connectada, la participació del ciutadà també canviarà. Les dades digitals accessibles en temps real reforçaran el seu paper com a actor de la vida cívica i li permetran dir la seva en la construcció i la planificació de les ciutats del futur.

03:47 Rutes per Euskal Herria - Travessant Atxondo al peu de L'Anboto
tancar

Travessant Atxondo al peu de L'Anboto

A la comarca del Duranguesat s'oculta un dels racons més secrets de Biscaia: l'estreta vall d'Atxondo, un corredor natural que penetra cap al sud per acabar estavellant-se contra la muralla de pedra del mont Anboto. Els homes i dones d'aquesta comarca han fet servir des de fa segles els camins que s'amaguen al bosc com a drecera per arribar a terres alabeses. El traçat d'un antic tren i un camí de mules ens portaran fins a la vall d'Aramaio travessant Atxondo al peu de l'Anboto.

04:12 Karakia - Tayssir, un català de Tunísia
tancar

Tayssir, un català de Tunísia

Tot i la seva joventut, en Tayssir ha viscut als Estats Units, al Japó, a Israel, a Egipte... Però per acabar els seus estudis universitaris, aquest tunisià de naixement, ha escollit Catalunya, enamorat de la llengua i la cultura catalanes. Després d'un temps vivint a Perpinyà, nosaltres l'hem trobat a Tarragona, on prepara la tesi sobre Anselm Turmeda. D'alguna manera, el nostre protagonista ha fet el viatge invers a aquell que el frare franciscà va fer a finals del segle XIV. Turmeda, nascut a Mallorca, va renunciar a la visió occidental de l'època i es va instal·lar a Tunis, atret per l'Islam. Lluny de semblar un personatge fora d'època, algunes de les seves idees són ben actuals, com veurem al programa. Aquest serà un capítol on a més, parlarem de llengües, de l'oportunitat que representa la globalitat ben entesa o del sa cosmopolitisme dels pisos actuals d'estudiants. La Laura, la Clàudia i en Rubén, els companys de pis d'en Tayssir, bé que ho saben. Amb tots ells, compartirem la preparació d'un àpat típic de Tunis amb amanides com la tunsia, d'ou i sardina, o la fakous, amb cogombre. "Nuàcers bil aaluix ue khodra" és el nom del plat principal a base de pasta amb xai i verdures que ens portarà a l'època dels hàfsides, la dinastia que regnava a Tunis a l'època de Turmeda. Però tot plegat, comença amb la recerca d'un ingredient per a les postres, l'"zgugu".

04:47 Xarxa Natura - Garrotxa
tancar

Garrotxa

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

04:53 Xarxa Natura - L''Albera
tancar

L''Albera

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

04:59 L'illa del tresor - Jordi Savall
tancar

Jordi Savall

Joan Barril i Joan Ollé tornen a "L'illa del tresor" amb el compositor Jordi Savall.

La música com a bàlsam contra la barbàrie, el talent del millor violagambista del món són només dos dels territoris per on aquest dimarts transitarà Jordi Savall a L'illa del tresor. La dedicació familiar a la música antiga i els melismes com a camí cap a la divinitat teixeixen una conversa que s'intercala amb les virtuts sonores d'un peculiar violoncelista. Al seu costat, Joan Barril i Joan Ollé repassen la memòria numismàtica d'una guardiola i reinventen els substantius a partir de les preposicions, mentre assistim a l'homentage trifemení als més cèlebres místers, misses i ladys.

05:25 L'illa del tresor - Maruja Torres
tancar

Maruja Torres

Joan Barril i Joan Ollé tornen a "L'illa del tresor", al 33, amb l'escriptora Maruja Torres.

La història novel·lesca de la seva germana, les vivències al costat de Terenci Moix, els ideals polítics i periodístics, el dolor i la crueltat de la gerra¿ Polièdrica i punyent, Maruja Torres s'instal·la aquest dimarts a L'illa per oferir un veritable recital d'instants memorables, en un passeig emotiu per la biografia d'aquesta dona en guerra. I en el mateix espai, Joan Barril i Joan Ollé tornen al teatre per recitar Sagarra i Muñoz Seca, assistim a un panegíric visual a l'amor, i descobrim l'ombrívol ball de cignes de l'il·lusionista Sergi Buka.

05:50 Videoclips - Borja Penalba i Mireia Vives - València negra
05:56 Videoclips - Marialluïsa - Miracle
Progrmació BD ....
06:00 El detectiu Conan - El mocador vermell de la Sonoko (1a part)
tancar

El mocador vermell de la Sonoko (1a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan.

El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils.

D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran.

La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

06:26 El detectiu Conan - El mocador vermell de la Sonoko (2a part)
tancar

El mocador vermell de la Sonoko (2a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan.

El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils.

D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran.

La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

06:49 Wow! English Method - Kindergarten Blue - The Flying Book (Story)
06:53 Wow! English Method - Kindergarten Blue - Something Red (song)
06:56 Wow! English Method - Early Primary Orange - The White House (Story)
07:02 Wow! English Method - Early Primary Orange - I like it, I love it (song)
07:04 Wow! English Method - Primary Silver - Bob's New School (Story)
07:10 Wow! English Method - Primary Silver - It's a Birthday Party! (Song)
07:13 Wow! English Method - Baby Shark Submarine Adventure (bonus)
07:18 Spirit, cavalcant en llibertat - La Lucky i la benvinguda
tancar

La Lucky i la benvinguda

La Kate, tot i que li queden poques setmanes per donar a llum, vol acompanyar en Jim i la Lucky a una cerimònia d'inauguració d'un tram nou del ferrocarril en una zona despoblada de l'oest. Enmig d'una tempesta, cau un llamp que provoca un incendi forestal, i la Lucky veu un grup de cavalls salvatges que no es poden escapar de les flames. Mentre en Jim va a salvar-los, la Lucky es queda amb la Kate, que comença a tenir dolors.

07:40 Kikoriki - Un patinatge massa artístic (2a part)
tancar

Un patinatge massa artístic (2a part)

S'acosta la gran final de patinatge artístic i la gran favorita del jurat és la Rosa. Al Krash, tot i que patina molt bé, li falla la part artística. Però seguint els consells del seu amic Chiko, aconsegueix traslladar els seus sentiments a la pista de gel. Però a l'últim moment es fa enrere.

07:46 Kikoriki - Les mans
tancar

Les mans

El Krash té la mania de no rentar-se les mans abans de menjar, i sense voler li encomana microbis al Chiko, que agafa un mal de panxa molt fort, que només es pot curar si es menja una molsa molt especial. El Krash l'ajudarà a buscar-la, però a mig camí també cau malalt.

07:52 Kikoriki - L'ordre
tancar

L'ordre

El Chiko i el Krash són molt amics, però alhora molt diferents. El Chiko porta una vida ordenada, en canvi el Krash no segueix cap mena d'horari, cosa que li repercuteix negativament en la salut. Per ajudar-lo, el Chiko el porta a cal Dokko, perquè vegi què passa quan no se segueix una vida mínimament ordenada.

07:58 Kikoriki - El conte de fades de Cap d'any (1a part)
tancar

El conte de fades de Cap d'any (1a part)

S'acosta Cap d'Any i la Rosa li retreu al Barry que, cada any, en comptes de celebrar-lo, es posi a dormir. El Barry es defensa explicant-li que ha d'hibernar, però la Rosa no queda convençuda i marxa empipada. I llavors, tot d'un plegat, apareix davant de l'os una fada, la Tigressa. I el Barry ja no pensa més a dormir, sinó que es posa a jugar amb ella amb la neu.

08:07 Bola & Bill - Quin circ!
tancar

Quin circ!

El circ ha arribat a la ciutat, però el Bola no hi vol anar perquè prohibeixen l'entrada als animals. Llavors al Bill se li acudeix una idea genial: faran la seva pròpia funció de circ al jardí de casa i hi convidaran tots els amics. Dit i fet: es posen a assajar els números i tot va com una seda... fins que la senyora Stick i el Caporal comencen a fer de les seves.

08:19 Bola & Bill - El monstre del parc
tancar

El monstre del parc

A un dia de la gran reobertura del Museu del Parc, el Bola, la Lina i el Bill volen saber per què l'havien tancat. El pare ho aprofita per explicar una de les seves històries: el van tancar perquè sospitaven que al soterrani del museu hi havia un monstre prehistòric amagat! El Bola no s'ho empassa, però la Lina i el Bill sí, i, quan s'adonen que els han enredat, se'ls acut una idea monstruosa!

08:41 Misha, la gata violeta - La fàbrica de galetes
tancar

La fàbrica de galetes

L'escola de la Misha visita la fàbrica de galetes i, en un moment de descuit, l'Hilari es perd. Tota la classe es posa a buscar-lo per la fàbrica i tenen un ensurt quan veuen que la fàbrica comença a treure galetes amb la cara de l'Hilari. Li ha passat res?

08:48 Misha, la gata violeta - L'avi dorm
tancar

L'avi dorm

L'avi s'estira al sofà a fer la migdiada i la mare demana a la Misha i al Guillem que no el despertin. La Misha i el Guillem desconnecten tots els aparells que poden fer soroll, però en comptes d'evitar-los, això és causa de grans terrabastalls. Fins i tot, acaben apareixent els bombers amb la sirena encesa!

08:54 Misha, la gata violeta - Les botes d'aigua
tancar

Les botes d'aigua

El pare sempre renya la Misha i el Guillem perquè salten als bassals. Per això, els compren unes botes d'aigua. El problema és que hi ha sequera i no plou. Finalment, quan plou, han de córrer a trobar bassals. Fins i tot el pare s'hi s'apunta.

09:00 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen una glorieta
tancar

En Louie i la Yoko construeixen una glorieta

SINOPSI En Louie i la Yoko passegen pel parc més bonic de la ciutat i senten algú que canta. És la senyora Ratolina, que està assajant una actuació musical. Per desgràcia, però, té una veu molt prima i els espectadors no la senten. Llavors, a en Louie se li acut una idea: construir-li una glorieta perquè la veu li ressoni i tothom es pugui delectar amb un gran espectacle de música i dansa.

09:07 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un pont basculant
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un pont basculant

SINOPSI La senyora Estruç està molt disgustada: es vol comprar una finca a l'altra banda del canal, però el pont més pròxim és massa lluny i no en pot construir un davant de la casa nova perquè no deixaria passar les barcasses que circulen pel canal. Però en Louie ha trobat una solució: construir un pont basculant que no impedeixi el pas de les embarcacions i alhora li permeti a la senyora Estruç travessar el canal.

09:14 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen una pista de tennis
tancar

En Louie i la Yoko construeixen una pista de tennis

SINOPSI En Louie i la Yoko passegen pel parc i es troben la senyora Coala i els seus fills, que juguen amb un disc volador. Els nens estan cansats de jugar sempre al mateix i volen aprendre un joc nou, però a la seva mare ja se li han acabat les idees. Llavors, en Louie li proposa de construir-los una pista de tenis perquè aprenguin a jugar-hi i s'ho passin la mar de bé.

09:22 Artús i els vailets de la Taula Rodona - El dragonet de la taula rodona
tancar

El dragonet de la taula rodona

Un raig de lluna desviat per l'Excalibur entra a la marmita d'un experiment de la Morgana i hi fa aparèixer un dragonet. Els vailets de la Taula Rodona el volen adoptar però, des de la seva aparició, l'Excalibur ha perdut la lluentor màgica i s'ha tornat perillosament fràgil. El rei Uter exigeix a en Merlí que torni el poder a la seva espasa, i els vailets l'ajudaran a aconseguir-ho.

09:33 Artús i els vailets de la Taula Rodona - El setge de Camelot
tancar

El setge de Camelot

El rei Horsa vol prendre Camelot amb l'ajuda d'un mirall encantat que ha comprat a les germanes Tintagel. Per sort, els vailets de la Taula Rodona s'adonen a temps de les seves intencions i es fan forts al castell. No poden aguantar gaire, davant la força dels saxons, però recorren amb astúcia a l'arma dels seus enemics per fer-los caure en la seva pròpia trampa i aconseguir la victòria.

09:45 Zoom, el dofí blanc - El petó del tauró
tancar

El petó del tauró

La Timéti continua el seu aprenentatge amb el Ramana per ser xamana. Però per passar a un nivell superior ha de fer un ritual que consisteix a fer-li un petó a un tauró al musell. La seva mare s'hi oposa decididament i li prohibeix que continuï assistint a unes classes tan perilloses. Però la Timéti desobeeix la Maéva i va a entrenar-se amb el Yann i l'Auru. Però les coses no surten com esperaven...

09:57 Zoom, el dofí blanc - Un creuer romàntic
tancar

Un creuer romàntic

Pel seu aniversari el Patrick li regala al Yann la llicència de navegació i el jove aprova l'examen. Quan el Papa Tuanaku i la Tapuna busquen un vaixell per fer un creuer romàntic, el Yann els proposa portar-los amb el Taaora. L'únic problema és que l'oncle Patrick no en sap res i que un sisme està a punt de castigar la costa de Maotou. El creuer promet ser més mogudet del que es pensaven!

10:09 Dracs: Cap a nous horitzons - Una qüestió de perspectiva
tancar

Una qüestió de perspectiva

Els genets són convidats a l'illa dels Defensors de l'Ala per assistir a l'acte del canvi de guàrdia, en el qual s'acomiada la Gran Protectora, que ja és vella i deixa el seu lloc a la seva filla, que ara ja és adulta. En Throk i la Mala els expliquen que la Gran Protectora se n'anirà cap a Vanaheim, l'illa sagrada on els dracs van a morir. Els bessons no podran resistir a la temptació de seguir-la.

10:31 Històries dels caçadors de monstres: A cavalcar! - Barroth, el drac cataclisme
tancar

Barroth, el drac cataclisme

El Lute i tota la colla reben una missió de part dels escribes perquè vagin a comprovar si un fenomen de desertificació creixent té res a veure amb la Plaga Negra. Quan arriben al desert, un monstre els ataca i el Cheval reacciona volent-lo matar directament. El Lute impedeix que ho faci, però abans que ell i la Lilia el portin al Consell de caçadors, el doctor Manelger el roba.

10:55 George de la jungla - L'últim abraçaarbres
tancar

L'últim abraçaarbres

El Consell dels Simis li encarrega a en George que talli els arbres d'una zona de la selva per construir-hi un palau, però a l'últim arbre hi ha un peresós arrapat que no se'n vol separar i que li explica que, fa molts anys, d'allà en sortia un raig de salsa diabòlica provinent d'una altra dimensió que amenaçava de destruir la jungla fins que un grup de peresosos s'hi va abraçar per evitar-ho, i ell és l'últim que queda.

11:06 George de la jungla - Un cor d'or
tancar

Un cor d'or

En George és un bon rei de la jungla, sempre està disposat a ajudar a tothom, tot i que acostuma a rebre més cops i plantofades que no pas mostres d'agraïment. Fins que un monstre gegantí de lava el deixa tan baldat que li ha de demanar ajuda a l'Steve perquè salvi la jungla. Però, per convèncer-lo, el nostre heroi haurà d'acceptar d'intercanviar el seu cor d'or pel cor de mostela de l'Steve.

11:17 Els Mini Ninges - El laberint de Namura
tancar

El laberint de Namura

El senyor Ashida envia la Shoko al laberint de Namura perquè hi busqui la brúixola del Kuji, que li permetrà tenir sempre localitzats els ninges i, de passada, trobar el seu refugi secret. Però el Mestre Ninja endevina les seves intencions i fa anar els ninges al laberint per impedir que la Shoko es quedi la brúixola. Els ninges no tenen mapa del laberint, però l'olfacte del Guillot els serà molt útil.

11:28 Els Mini Ninges - El yin i el yang
tancar

El yin i el yang

L'Ashida fa un malefici en una sorra que li permet destruir tots els arbres de l'illa, però quan la Shoko executa el pla, té un accident, perd la memòria i oblida qui és. Els Mini Ninges ho aprofiten per entrar a la fortalesa i recuperar el llibre de màgia que l'Ashida havia robat al Mestre Ninja, però la Shoko tard o d'hora ha de recuperar la memòria, i ningú pot saber quan serà.

11:39 Els Mini Ninges - El pergamí
tancar

El pergamí

Mentre es preparaven per submergir la nau ninja, la Kunoichi ha comès un error i ha perdut el pergamí de la tècnica de la invisibilitat dels ninges. El Mestre Ninja sap que seria una desgràcia que anés a parar a mans de l'Ashida, per això envia els Mini Ninges a recuperar el preuat pergamí. La gran ensenyança d'avui és que tothom pot cometre errors, fins i tot els Mestres Ninges!

11:49 Els Mini Ninges - El perillós Kawaii
tancar

El perillós Kawaii

La Shoko se'n va al desert a posar trampes per caçar el Monstre del Desert per a l'Ashida. Allà també hi ha el Hiro, la Suzume i el Futo que, per casualitat, troben una bestiola encantadora amagada entre unes roques. El Futo, entendrit, se l'emporta a casa d'amagat. Per sort, el Mestre Ninja el descobreix, ja que en realitat es tracta del kawaii, un perillós animal que devora tot el que troba.

12:00 Els germans Kratt - Objectiu, camaleó
tancar

Objectiu, camaleó

L'equip dels germans Kratt és a Madagascar. L'Aviva està treballant en un anell-xip dissenyat per evitar alguns problemes de funcionament en els Vestits de Poder Animal, però un misteriós animal l'hi roba. El Martin i el Chris surten a buscar-lo amb l'ajuda dels extraordinaris poders del camaleó, dels quals n'aprendran moltes coses.

12:21 Els germans Kratt - Fossa grossa
tancar

Fossa grossa

El Chris no se'n vol anar de Madagascar sense haver vist un animal extraordinari, la fossa, però han de tornar a casa perquè l'endemà és el dia de la mare i no poden deixar d'anar a felicitar la seva. Però quan ja han marxat, el Chris torna involuntàriament a l'illa, on coneixerà les fosses. Allà haurà de lluitar contra la Donita, que caça lèmurs per fer-ne bufandes.

12:42 Espies de veritat - Viatge al futur
tancar

Viatge al futur

Una "petita" confusió amb la nova màquina del temps d'en Jerry ha portat les espies cap al futur. Saber la moda que hi haurà d'aquí vint-i-cinc anys no té preu! Aviat, però, s'adonen que la Mandy controla tots els mitjans de comunicació i que les té totes tres empresonades. A més, l'únic que les pot ajudar, en Jerry, s'ha fet congelar!

13:03 Espies de veritat - No suporto els anys vuitanta!
tancar

No suporto els anys vuitanta!

En Boogie Gus, ara un dels components de la LAMOS, ha decidit convertir tot Beverly Hills en un paradís dels vuitanta amb el seu últim enginy diabòlic. El retro torna a estar de moda! Fins i tot en Jerry va vestit dels anys vuitanta! La Sam, la Clover i l'Àlex han d'aturar en Gus abans que la moda retro envaeixi tot el seu entorn! És insuportable!

13:26 Un drama total a l'illa de Pahkitew - Guerra de germanes
tancar

Guerra de germanes

En aquest episodi, els dos equips del concurs s'enfronten en una guerra de globus. Malauradament per als concursants, els globus no estan plens d'aire, sinó de materials perillosos, dolorosos o fastigosos. Per una banda, l'Amy i la Samey intensifiquen les seves diferències personals, i per una altra banda, en Dave comença a flirtejar amb la Sky.

13:48 En Grizzy i els Lèmmings - Os animat
tancar

Os animat

Els lèmmings estan tots assegudets al sofà mirant uns dibuixos animats en què un ratolí fa bromes pesades a un gat. En Grizzy, que té intenció de fer una migdiada, apaga la televisió i confisca les piles del comandament a distància per assegurar-se que no podran tornar a posar el seu programa. Potser s'ho hauria d'haver pensat dues vegades abans d'interposar-se entre una colla de lèmmings i el seu interès per l'animació.

13:55 En Grizzy i els Lèmmings - Ós d'alt voltatge
tancar

Ós d'alt voltatge

Els lèmmings fan una festa electrònica. Quan en Grizzy s'emporta el seu radiocasset i el llença al riu, causa una apagada general. Si l'os vol gaudir d'una sessió tranquil·la de televisió a la nit, haurà de trobar una altra font d'energia abans que els lèmmings!

14:01 En Grizzy i els Lèmmings - Sonata en ós major
tancar

Sonata en ós major

En Grizzy vols desfer-se del piano del garatge, però als lèmmings els encanta per fer aldarull. De tota manera, quan s'adona que a la seva ossa estimada li encanta la cançó "Per a Elisa", en Grizzy decideix aprendre a tocar el piano com un autèntic professional.

14:08 En Grizzy i els Lèmmings - En Grizzy, el mag
tancar

En Grizzy, el mag

Una capsa cau de la caravana d'un circ; en obrint-la, els lèmmings hi troben una vareta màgica que pot encantar els objectes i donar-los-hi vida. En Grizzy està convençut que una vareta com aquesta li estalviaria molta feina. El problema és que no sap com prendre-la als lèmmings, que ara són aprenents de mag.

14:14 En Grizzy i els Lèmmings - Ant art de Sant Martí
tancar

Ant art de Sant Martí

Un corn màgic aterra al musell d'un ant. L'enorme bèstia aleshores es torna gràcil, vola i deixa un rastre d'arc de Sant Martí al darrere. Veient aquesta criatura fantàstica, en Grizzy somia ensinistrar-la per regalar-l'hi a l'ossa dels seus amors.El problema és que als lèmmings els encantaria jugar a rodeo a lloms d'un unicorn tan original. Enfilats d'alt d'un arc de Sant Martí es veu la vida d'un altre color.

14:21 El xou de la Pantera Rosa - Pijama rosa/El monstre intermitent/Diamants roses
tancar

Pijama rosa/El monstre intermitent/Diamants roses

L'inspector Clouseau i el sergent Deux-Deux es dirigeixen fins a una misteriosa mansió ocupada per un científic boig a qui els veïns acusen de provocar molèsties amb els seus experiments. Un cop a la casa, l'inspector aprofita per buscar el monstre que, segons ell, sempre existeix en els casos de científics bojos. Però la bèstia resultarà ser molt esmunyedissa: ara hi és, ara no hi és.


La pantera rosa dirigeix l'explotació d'una mina de diamants molt pròspera. Els dos propietaris de la mina del costat, molt envejosos del seu èxit, li roben un enorme diamant de dins mateix de la cambra cuirassada. Però la pantera se'n venja i els deixa en ridícul, fet que provoca que comenci un llarg estira-i-arronsa entre els dos homes i ella.

14:43 La Pantera Rosa - La Pantera Rosa, feta estelles
14:49 La Pantera Rosa - Vitamines roses
14:55 Els germans Kratt - Mini Madagascar
tancar

Mini Madagascar

Com que a l'illa de Madagascar no hi ha grans depredadors terrestres, el Chris diu que és un dels llocs més segurs del món per anar d'aventures. És el lloc perfecte per miniaturitzar-se i explorar. Però aviat els mini-Kratts descobreixen que s'han equivocat de mig a mig. A Madagascar també hi ha bestioles que no són tan tendres i inofensives com semblen, com ara un tipus de lèmurs molt petits.

15:18 Els germans Kratt - Ai ai
tancar

Ai ai

Mentre els membres de l'equip Kratt es distreuen jugant a pirates per l'oceà Índic, descobreixen un nàufrag molt estrany, un animal que sembla d'un altre món. Els germans se'n van de missió per esbrinar de quin lloc és originari i així sabran on tornar-lo, i mentrestant la resta de la colla es queda a la Nau Tortuga cuidant el nàufrag i provant de descobrir de quin animal es tracta.

15:39 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El lloro de la discòrdia
tancar

El lloro de la discòrdia

Lord Godofred, un noble de caràcter irascible que estava discutit amb el rei En Ricard, es presenta al castell de Nottingham amb un present de reconciliació: un lloro portat de les Índies. Envejós, el príncep Joan fa segrestar el lloro per en Ralf i en Rolf, però la bèstia s'escapa. En Robin i la seva colla l'enxampen, però el lloro ha après a dir una frase que compromet greument la Marian.

15:51 Robin Hood, el trapella de Sherwood - L'home de la màscara de fang
tancar

L'home de la màscara de fang

El príncep Joan es posa una màscara i, després d'enredar el xèrif, està segur de poder enganyar en Robin Hood i capturar-lo amb el suport de tota la guàrdia. En Robin, tanmateix, sospita des del primer moment i, en un descuit, el descobreix. Llavors, aprofitant l'absència de guarnició al castell i mentre en Tuck i el Petit John entretenen el príncep, en Robin s'alia amb la Marian i l'Scarlett per escarmentar-lo.

16:04 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El pont d'en Robin
tancar

El pont d'en Robin

El príncep Joan ha decretat un peatge per travessar l'únic pont que comunica amb Nottingham. Els vilatans veuen com les provisions de tota mena escassegen, i es queixen. Per solucionar-ho, en Robin decideix construir un pont nou, i durant unes quantes hores tot torna a la normalitat. Quan el príncep ho sap, però, ordena enderrocar el pont d'en Robin. I se'n surt, però en Robin l'enreda i li fa retirar el peatge del pont.

16:16 Les Tres Bessones - Amadeus
tancar

Amadeus

Les Tres Bessones són a classe de música quan entra la mestra i es troba tothom ballant una música infernal. La Bruixa Avorrida aprofita per enviar les nenes a Viena, ciutat de la música, en ple segle XVIII. Allà coneixeran Salieri, el músic de la cort, i ajudaran Mozart a presentar-se davant de l'emperador i a convertir-se en el seu músic preferit.

16:40 Les Tres Bessones - L'espai
tancar

L'espai

Les Bessones senten l'anunci d'un viatge que faran els fills dels astronautes que estan voltant per l'espai. Aprofitant tres baixes d'última hora s'hi apuntaran i s'adonaran que l'ambició no té límits, ni a l'espai intergalàctic.

17:06 Els mixets - La collita
tancar

La collita

Els mixets van a passar el dia a casa de la seva àvia amb la il·lusió de jugar tot el dia amb ella, com l'última vegada, però aquest cop l'àvia té molta feina a l'hort i no està per jocs. Com que la veuen tan atrafegada, els mixets decideixen ajudar-la i acaben convertint la feina en un joc.

17:11 Els mixets - Tresors!
tancar

Tresors!

Els mixets van a casa de l'àvia i es preparen per jugar, però l'àvia és molt patidora, tot ho troba perillòs i els mixets ja no saben com divertir-se... fins que descobreixen que l'àvia també pot ser molt Divertida.

17:16 Els mixets - La memòria
tancar

La memòria

En Tortell sempre oblida les coses que li demanen els amics. En Flam i la Dolça li fan fer uns exercicis per millorar la memòria, però la solució definitiva la troba la mare.

17:20 Els mixets - L'ocellet xerraire
tancar

L'ocellet xerraire

El pare arriba a casa tot dient una recepta nova que s'ha inventat i la mare arriba amb el lloro dels veïns, que han marxat de viatge. Els mixets s'esforcen a fer parlar el lloro, però no hi ha manera.

17:25 El Mic i els seus amics - El petit mariner
tancar

El petit mariner

El Mic és un petit mariner i canta darrere d'un mar de paper que fa onades que van amunt i avall.

17:51 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen un llit elàstic
tancar

En Louie i la Yoko construeixen un llit elàstic

SINOPSI En Louie i la Yoko passegen per un hort d'arbres fruiters i coneixen una tortuga que vol collir cireres, però el cirerer és massa alt i no hi arriba. I tampoc té prou paciència per esperar-se que siguin prou madures i caiguin soles. Llavors, a en Louie se li acut una idea: construir-li un llit elàstic que li permeti collir-ne encara que siguin ben amunt.

17:58 Les construccions d'en Louie i la Yoko - En Louie i la Yoko construeixen una màquina llevaneu
tancar

En Louie i la Yoko construeixen una màquina llevaneu

SINOPSI En Louie i la Yoko van a veure un partit d'hoquei sobre gel. Mentre els jugadors s'escalfen, un d'ells falla el tret i provoca una allau que acaba tapant la pista de gel. Quan estan a punt de suspendre el partit, a en Louie se li acut una idea: construir una màquina llevaneu per treure la tofa de neu acumulada i deixar la pista a punt per poder disputar el partit.

18:05 Leo, el guardabosc - El lleó africà
tancar

El lleó africà

La Jane troba una lleona atrapada dins d'una cova i demana al Leo i la Katie que viatgin fins a la sabana per poder rescatar-la entre tots tres. El Leo proposa apartar la gran roca que tapa l'entrada de la cova amb l'Ornitorrinc U, però uns quants lleons més s'acosten al lloc i la missió es torna molt perillosa. El guardabosc Rocky, però, els ajudarà a distreure els altres lleons.

18:15 Leo, el guardabosc - El capibara
tancar

El capibara

El Leo, la Katie i el Peyo patrullen per la selva per detectar possibles incendis forestals. Durant el recorregut, troben un enorme conillet d'Índies entortolligat amb un fil de pescar. Quan l'alliberen i s'hi fixen bé, descobreixen que és un capibara, el rosegador més gros del planeta i un animal molt sociable. Quan reprenen la marxa veuen amb espant que s'ha produït un incendi i es mobilitzen per salvar tots els animals que poden.

18:27 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc la Temple Grandin
tancar

Soc la Temple Grandin

El Ben, el nen nou de la classe de la Yadina, va de visita al museu. Com que la Yadina viu allà, li vol fer de guia de tot el museu, però resulta que el Ben és autista i li agrada fer les coses a la seva manera. La Yadina es vol fer amiga d'ell, però abans la Berby la porta a conèixer Temple Grandin, una nena autista que li ensenyarà que pensar i fer les coses d'altres maneres pot ser molt interessant.

18:38 Xavier Enigma i el Museu Secret - Soc el Bob Ross
tancar

Soc el Bob Ross

La Yadina està pintant una targeta per al seu amic Ben, però li cau una taca de pintura i, quan prova de netejar-la, encara ho espatlla més. Per resoldre el problema, la Berby els porta a Florida, a conèixer un pintor que es deia Bob Ross i que tenia el seu propi programa de televisió, on ensenyava la gent a divertir-se pintant i a convertir les equivocacions en oportunitats.

18:49 Un dramarama total - Una idea ourrosament dolenta
tancar

Una idea ourrosament dolenta

L'Owen i l'Izzy tenen ganes d'alegrar-li el dia a algú, com passa en el conte que els acaben d'explicar, i decideixen animar la Gwen. Li decoren la cadira d'ou perquè quedi ben alegre, però a ella no li fa gens de gràcia, més aviat tot el contrari. La cadira va a parar a un museu d'uns pollastres malcarats i l'han de recuperar abans que la nena ho destrossi tot posseïda per una enrabiada incontrolable.

18:59 Un dramarama total - Exercitant els dimonis
tancar

Exercitant els dimonis

Una greu addicció a les pantalles converteix els nens en uns ganduls i el Xef recorre a una professional perquè l'ajudi a solucionar-ho. La dona està ben decidida a fer-los treballar de valent perquè es posin en forma, però en Noah no l'hi posarà gens fàcil. Mentrestant, el Xef té curiositat per veure com són els jocs a què juguen els nens i agafa una tauleta.

19:08 Un dramarama total - Gelat de tigre
tancar

Gelat de tigre

Fa dies que plou i el Xef està desesperat perquè els nens han d'estar tancats a la guarderia, estan molt esverats i s'ha de passar l'estona vigilant-los. Com que necessita temps per fer les seves coses, se li acut un joc molt enginyós: el joc del silenci. Els hi diu que, si aconsegueixen estar callats durant una hora, els comparà un gelat. I, afortunadament per ell, l'hora s'allarga una mica més del previst.

19:20 Mondo Yan - El guant del sud
tancar

El guant del sud

En Negu està emocionadíssim de saber que hi ha un Guant del Sud amagat a l'illa dels guardians. Hi envia un mutant d'ulls grossos, el Cercador, perquè trobi el guant i l'hi porti. Els guardians intenten aturar el Cercador, però no se'n surten. Feliçment, quan en Negu es posa el Guant del Sud, li fa unes pessigolles insuportables! El Guant del Sud era una broma que els ancians s'havien empescat!

19:32 Mondo Yan - Pandamonium
tancar

Pandamonium

El Mestre Bub necessita bambú del que menja el Panda Morat per fer-se una flauta nova i envia els Guardians a buscar-ne. En Xia critica les habilitats com a pilot de l'April així que la noia decideix anar a practicar amb el Senyor del Vent mentre els seus companys busquen el bambú. En Xia i en Pai són capturats per un Panda Morat Mutant i més tard rescatats per l'April, que fa gal·la de les seves dots com a pilot i, a la vegada, aconsegueix el bambú que necessiten.

19:46 Zoom, el dofí blanc - Sola contra el món
tancar

Sola contra el món

La càmera de fotos del Yann i els regals d'aniversari de la Tapuna han desaparegut i tot indica que ho ha robat la Marina. Enfadada perquè tothom la tracta de mentidera, la menuda decideix fer la seva pròpia investigació. Amb l'ajuda del Zoom, la Marina segueix la pista que la porta als veritables lladres, i el que descobreix és una autèntica sorpresa.

19:58 Zoom, el dofí blanc - Xaman per un dia
tancar

Xaman per un dia

El Ramana ha de passar el dia fora del poble i, contra tot pronòstic, nomena el Yann com a substitut seu. El Yann queda sorprès, però no s'hi pot negar. No triga a descobrir que la vida d'un xaman és molt més complicada del que s'imaginava i acaba provocant més d'un desastre. Per sort, compta amb la Timéti, l'aprenenta del Ramana, perquè l'ajudi en les seves obligacions.

20:10 Dracs: Cap a nous horitzons - Una qüestió de perspectiva
tancar

Una qüestió de perspectiva

Els genets són convidats a l'illa dels Defensors de l'Ala per assistir a l'acte del canvi de guàrdia, en el qual s'acomiada la Gran Protectora, que ja és vella i deixa el seu lloc a la seva filla, que ara ja és adulta. En Throk i la Mala els expliquen que la Gran Protectora se n'anirà cap a Vanaheim, l'illa sagrada on els dracs van a morir. Els bessons no podran resistir a la temptació de seguir-la.

20:32 Les Sisters - Tontets enamorats
tancar

Tontets enamorats

La Marine descobreix que la seva germana és superamable quan les coses li van bé amb el seu nòvio. Però el Maxence deixa tirada la Wendy, que es deprimeix molt justament quan la Marine la necessitava per fer una cabana. Llavors la Marine li pispa el mòbil al Maxence i envia a la seva germana uns quants missatges d'amor per aixecar-li la moral. El que passa és que les floretes de la Marine són una mica especials.

20:44 Les Sisters - La marmota de la meva germana
tancar

La marmota de la meva germana

La Marine havia quedat amb la seva germana per anar a fer escalada d'arbres, però la Wendy es desperta al migdia, no para de badallar i no es mou del sofà ni que la matin. Què li passa? La Loulou i la Nat expliquen a la Marine que a vegades els adolescents es passen el cap de setmana dormint com marmotes. Si vol fer escalada d'arbres, la Marine haurà de despertar la seva germana.

20:55 Les Sisters - La "potocleosi"
tancar

La "potocleosi"

Avui la Wendy ha convidat el seu nòvio a mirar una pel·lícula a casa seva. Mentrestant la Marine mirarà el seu programa preferit a la tauleta de la seva germana. Mentre espera que comenci, veu un espot que avisa dels perills de la mononucleosi, una malaltia que es pot transmetre per la saliva. La Marine s'espanta: i si la seva germaneta agafa la malaltia fent-li un petó al Maxence?

21:07 Avatar: l'últim mestre de l'aire - La platja
tancar

La platja

En Zuko, l'Azula, la Mai i la Ty Lee són a l'illa d'Ember de vacances, a casa de la Lo i la Li. La intenció és que es coneguin millor... D'altra banda, l'Aang i companyia s'hauran d'enfrontar a un enemic que sembla impossible de vèncer. Com el poden guanyar un paio que fa esclatar coses amb la ment?!

21:31 El detectiu Conan - La misteriosa i profètica estàtua de Buda
tancar

La misteriosa i profètica estàtua de Buda

La Ran, en Conan i en Kogoro visiten un temple per entrevistar-se amb dues clientes del detectiu: la dona i la filla d'un sacerdot budista. Les dones li demanen que les protegeixi, a elles i a la seva família, del que consideren la maledicció de l'estàtua de Buda. El sacerdot del temple es nega rotundament a involucrar un detectiu en un assumpte que ell considera que és estrictament religiós, però poc després apareix mort d'una ganivetada.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:22 Programes Externs Esports - Buff Mountain Festival
06:48 ONZE Estiu
07:53 Actius - Els mestres del patí de vela
tancar

Els mestres del patí de vela

El patí de vela, o patí català, és una embarcació tipus catamarà, sense orsa ni timó. El navegant en fa les funcions, jugant amb la posició i el pes del cos. Es tracta d'un tipus de navegació, amb una llarga tradició a Catalunya.

08:12 Futbol - Futbol: Barça Legends-R.Madrid Leyendas
09:42 Viure als Pirineus- A banda i banda - Anna Espelt i François Pagnoux - Primavera
10:34 Thalassa - UN PESCADOR DE TERRA ENDINS
10:49 Obrint plaça - La iniciació
tancar

La iniciació

Els castellers donen molta importància a l'acollida als nous membres de la colla. Viurem el procés d'integració del Sergi als Castellers de Sants, que culminarà amb l'entrega de la camisa, que simbolitza la integració total del nouvingut. També coneixerem com el karateca Lee Redondo treballa amb joves amb risc d'exclusió social i els guia en el seu procés d'integració a un grup humà. I amb el naturalista Jaume Sañé descobrirem com funcionen els rituals d'integració en els animals.

11:14 Obrint plaça - Èxit i fracàs
tancar

Èxit i fracàs

Èxit i fracàs són dues paraules molt presents en el món casteller. Coneixerem la història del Sergi, que va ser cap de colla dels Xiquets de Tarragona, i que ha viscut grans diades i tambgrans decepcions, que fins i tot el van dur a presentar la dimissió. I parlarem també amb la cuinera Carme Ruscalleda, que durant tres dècades ha conegut l'èxit en una professió tan exigent com la seva. I amb l'emprenedor Josep Coll, que de zero i després de conèixer el fracàs, va muntar una empresa que avui triomfa arreu del món. I, just abans de veure si els presentadors se'n surten fent surf, amb el filòsof Nemrod Carrasco reflexionarem sobre com defineix i com valora la societat actual els conceptes d'èxit i fracàs.

11:39 Bèsties - La papallona
tancar

La papallona

EIs únics insectes que criden l'atenció de tothom tampoc no tenen una vida gens fàcil. Hi ha molts animals que es poden alimentar de papallones en algun estadi de la seva vida, i, a més els insecticides, els herbicides i la destrucció deIs habitats són una amenaça constant per a les espècies més rares. Les tres peces bàsiques d'aquest documental són el seguiment detallat del cicle biològic de dues de les espècies més espectaculars de la nostra fauna, com són la papallona de l'arboç (la papallona diürna més gran d'Europa) i la graèlsia (la més impressionant de les nostres papallones nocturnes); i el treball coordinat de la gent del BMS, un projecte de seguiment de les poblacions de papallones a nivell europeu que també està implantat a Catalunya.

12:09 Karakia - Regla (l'Havana) / Martin (Olomouc)
tancar

Regla (l'Havana) / Martin (Olomouc)

En Martin va néixer a Txèquia, a la regió que coneixem com Bohèmia, però es va traslladar a estudiar la carrera a Olomouc, una ciutat i regió morava. És d'allà on Martin sent més enyorança i on va aprendre realment a cuinar. Després va anar amb una beca als Estats Units, on va conèixer la seva dona catalana. Ara viu a Terrassa i treballa a Castelldefels, a l'ICFO (Institut de Ciències Fotòniques). Sovint el visita la Jana, la seva mare, que li porta ingredients txecs, una bona oportunitat per oferir als companys un àpat complet del seu país.
La Regla prové de l'Havana, una ciutat de molts contrastos, com la mateixa cultura cubana. Viu completament integrada a la Vall d'en Bas, a la Garrotxa. Dissenyadora mecànica i exballarina del Cabaret Tropicana, disfruta ara donant classes de ball, però pateix per la resistència de la gent d'aquí a deixar-se portar per la música i el ritme. Sempre que pot, li agrada compartir el temps amb els amics, els que ha conegut aquí, els cubans que ha retrobat... Amb ella aprendrem a muntar l'arròs imperial, a base de capes amb diferents ingredients; a fer les viandas, com anomenen allà el conjunt de fruits i tubercles cuits com la carbassa, la iuca, el plàtan, el nyam, el moniato... i també a preparar el mojo, una salsa picant que l'acompanya.

12:46 No tenim vergonya - NTV Esports 2
13:16 ONZE Estiu
14:23 Programes Externs Esports - NBA: Grans anotacions de Giannis Antetokounmpo aquesta temporada
14:27 ESPORTS360 - 360: Belmonte-Vergnoux, un dia a Sierra Nevada
14:37 Nascar - Nascar New Hampshire
16:07 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc.

Direcció: Sebastià Roca
Realització: Jaume Urpí

16:37 Tennis ATP 2021 - Torneig Umag
18:34 Zona zàping
18:55 Futbol: pretemporada R.C.D. Espanyol - RCD Espanyol-Las Palmas
tancar

RCD Espanyol-Las Palmas

Os Belenenses - RCD Espanyol

20:50 Tennis ATP 2021 - Torneig Umag
22:49 Programes Externs Esports - NBA: MVP's de l'All-Star
23:00 ONZE Estiu
00:06 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:29 Futbol: Pretemporada F.C.Barcelona - FC Barcelona-Gimnàstic de Tarragona
02:03 Futbol: pretemporada R.C.D. Espanyol - RCD Espanyol-Las Palmas
tancar

RCD Espanyol-Las Palmas

Os Belenenses - RCD Espanyol

03:37 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

03:59 Nascar - Nascar New Hampshire
05:29 Actius - Els mestres del patí de vela
tancar

Els mestres del patí de vela

El patí de vela, o patí català, és una embarcació tipus catamarà, sense orsa ni timó. El navegant en fa les funcions, jugant amb la posició i el pes del cos. Es tracta d'un tipus de navegació, amb una llarga tradició a Catalunya.