TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Josep Antoni DURAN I LLEIDA, secretari general CiU TERTÚLIA Juan José LÓPEZ BURNIOL Rafael VILASANJUÁN Joan MAJÓ Magda ORANICH TEMA: SALARI EMOCIONAL Txell CASAS Lead: No apugen els sous però ofereixen diversos serveis als treballadors Lead: El salari emocional: una manera diferent de compensar el treballador Carles TORRECILLA Lead: L'economia submergida dóna feina a 4 milions de persones CONNEXIÓ BARCELONA / FERRAN VERGÉS (( Jordi VIVANCOS, director Concurs Internacional Maria Canals )) Lead: El concurs Maria Canals porta la música al carrer TEMA: DIA MUNDIAL SÍNDROME DE DOWN Andy TRIAS, auxiliar administratiu Ariadna CAPDEVILA, auxiliar administrativa Pep RUF, coordinador vida independent Fund. Catalana Síndrome Down Lead: L'ONU declara el 21 de març "Dia Mundial de la Síndrome de Down" CONNEXIÓ BARCELONA / LAURA GIMENO (( Toni REIG, dtor. gral. Joventut )) Lead: 4000 places més disponibles per les colònies d'estiu de la Generalitat DENÚNCIA / MAGDALENA OLIVER Francesc GONZÁLEZ, propietari Compromís Ecològic, de menjar per escoles i gent gran Lead: Hauran de tancar si l'administració no els paga el que els deu ACTUACIÓ + ENTREVISTA COR INFANTIL ORFEÓ CATALÀ Glòria COMA, directora Cor Infantil Orfeó Català Interpreten: Aizu (tradicional japonesa) Lead: "Encants del món", un disc del Cor Infantil de l'Orfeó Català Julio MEDEM, director de cinema i escriptor Lead: "Aspasia", una novel·la de la Grècia clàssica de Julio Medem Daniel CÓRDOBA Lead: Anuncis polèmics amb fills de la "jet-set" Maria Josep SOLER Lead: Desfilada de Loewe a la Fundació Tàpies Lisi ANDRÉS Lead: Nit rockera a Barcelona

13:17 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:24 El medi ambient - La cimera de Rio, 20 anys després
tancar

La cimera de Rio, 20 anys després

El juny del 1992 es va celebrar a Rio de Janeiro la Conferència de l'ONU sobre Medi Ambient i Desenvolupament, coneguda popularment com la Cimera de la Terra. El socioecòleg Ramon Folch, que hi va assistir, en valora el llegat i la forma com va relacionar definitivament el sistema productiu amb els temes ambientals.

14:30 Telenotícies migdia
15:44 Cuines - Tàrtar de gamba blanca de Vilanova
tancar

Tàrtar de gamba blanca de Vilanova

El cuiner Andreu Ruiz de "L'Arrosseria de l'Andreu " de Cunit ens prepara un "Tàrtar de gamba blanca de Vilanova".

15:58 La Riera - Cap. 457
tancar

Cap. 457

Tot s'ha complicat tant que la Gisela, per ajudar la Nora, confessa a l'Imma el seu secret més ben guardat. Un secret que pot explicar que la Nora sigui com és. La Jordina sabrà a què destina els diners en Joan, i no entén res de res. En Lluís pren noves decisions respecte dels microcrèdits que està donant, i a en Daniel no li sembla gens bé. I en Dani, que té por de perdre la Isabel, decideix confessar els seus secrets a la noia. En Miquel s'està carregant de raons per trencar la relació amb la Lídia.

16:43 Divendres - + info
tancar

+ info

Ernest Folch i Xavier Sardà seran només alguns dels integrants de la nostra taula dels dimecres. Resoldrem els nostres dubtes sobre al·lèrgies amb el doctor Joan Bartra, del servei de Pneumologia i Al·lèrgia Respiratòria de l'Hospital Clínic. Des de Centelles descobrirem tots els secrets per fer una bona samfaina amb Nandu Jubany i Marc Busquets. Centelles compta amb una de les vies ferrades més espectaculars de Catalunya; parlarem d'aquesta i d'altres activitats a l'aire lliure, ara que comença el bon temps, amb Josep Maria Parareda i Xavier Tudela.

18:37 Julie Lescaut - Contra rellotge
20:16 Esport Club
20:35 Espai Terra - + info
tancar

+ info

El doctor Martí Boada ens donarà detalls de diferents plantes tòxiques que podem trobar als nostres boscos en un reportatge que podran veure aquest dimecres a l'"Espai Terra". Concretament, ens explicarà que l'heura és una planta que mengen alguns ocells, però que pot ser tòxica per als humans. La sarriassa provoca moltes intoxicacions, sobretot entre els infants, ja que és una planta molt atractiva per la seva forma i el seu color. Finalment, també ens comentarà que el malcoratge també és tòxica i que es coneix popularment com a "mala herba".

21:00 Telenotícies vespre
21:55 El partit - Vila-real - R. Madrid
00:05 Sense ficció - La ciutat de la justícia
tancar

La ciutat de la justícia

Sense ficció proposa entrar en un lloc on, per primera vegada, s'ha donat accés a les càmeres: la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat. En aquest documental coneixerem com funciona un dels llocs més importants on s'imparteix justícia. La ciutat aplega bona part dels jutjats que, des de sempre, havien estat disseminats per diferents edificis.

01:09 Desapareguts - Desequilibri mental
tancar

Desequilibri mental

La recerca d'una dona desapareguda porta Jess a conèixer les desil·lusions d'un assassí en sèrie.

01:51 Ventdelplà - Cap. 138
tancar

Cap. 138

La Teresa aconsella l'Ester que busqui ajuda psicològica. Com que no troba comprensió en la Teresa i la Roser, l'Ester s'apropa més a la Berta. El Ramiro i la Marcela troben que el seu futur al bar és incert. La Teresa i el David planegen el seu casament, tots dos volen que sigui una cerimònia senzilla i íntima. La Iolanda i el Paco se segueixen veient, però ella té molt poca cura que no els descobreixin. La Nuri confessa a la Rosalia que li dol haver de separar-se de l'Alfons.

02:45 Jazz a l'estudi - Juliane Heinemann
03:45 Jazz a l'estudi - Manel Camp Quartet
04:45 Divendres - + info
tancar

+ info

Ernest Folch i Xavier Sardà seran només alguns dels integrants de la nostra taula dels dimecres. Resoldrem els nostres dubtes sobre al·lèrgies amb el doctor Joan Bartra, del servei de Pneumologia i Al·lèrgia Respiratòria de l'Hospital Clínic. Des de Centelles descobrirem tots els secrets per fer una bona samfaina amb Nandu Jubany i Marc Busquets. Centelles compta amb una de les vies ferrades més espectaculars de Catalunya; parlarem d'aquesta i d'altres activitats a l'aire lliure, ara que comença el bon temps, amb Josep Maria Parareda i Xavier Tudela.

05:45 Videoclips catalans - LA BUNDU BAND, La revolució del nou mil·lenni
05:49 Videoclips catalans - XAVI VIDAL & BERNI MORA, La defensa
05:53 Videoclips catalans - SAMITIER, El copilot suïcida
05:56 Videoclips catalans - PULPOPOP, Tots els motors
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:29 Dia a dia amb els orangutans
08:00 Ray Mears a les terres del nord - La costa del Pacífic
09:00 Explorant els deserts - + info
tancar

+ info

El mont sagrat de Kailash es troba a l'oest desèrtic del Tibet. La temporada de pelegrinatge assoleix el seu punt àlgid just abans de l'aniversari del Buda. Més de 100.000 persones hi arriben de tot el país per encerclar el Kailash.

09:31 Euskal Herria: la mirada màgica - El cor de Biscaia
tancar

El cor de Biscaia

Biscaia és una terra de suaus ondulacions verdes en què la marea penetra per les seves ries fins al fons de les valls. A la vall del Txoriherri destaquen les grans superfícies que s'han anat construint als afores del Gran Bilbao: l'aeroport de Loiu, conegut com La Paloma, que ha pres el relleu a les antigues instal·lacions de Sondika, la universitat de Leioa, el seminari de Derio, el parc tecnològic de Zamudio i els recinte esportiu de l'Athletic a Lezama.

10:05 Un tast pel món - Intemporal
10:30 Formatges del món
10:56 60 minuts - Els condemnats del mar
tancar

Els condemnats del mar

En el context de la programació especial del canal 33 "D'aquí i d'allà" i en el mes dedicat al Marroc, "60 minuts" presenta la història desesperada dels pescadors d'Essaouira -fins fa poc el primer port sardiner del món-, Safi i Agadir. Centenars d'ells han hagut de desplaçar-se des de la costa atlàntica del Marroc cap al sud, a Dakhla, a la frontera amb Mauritània, amb l'esperança de trobar-hi peix. Llavors comença la veritable lluita.

11:56 El documental - Yankuba
tancar

Yankuba

En Yankuba és un temporer africà que viu a Catalunya en situació il·legal i no té feina. Al contrari dels seus companys, que, atrapats en un cercle sense sortida, cada dia esperen que algun pagès els esculli per a un dia de feina a les collites dels camps del Segre, en Yankuba troba una manera diferent per sobreviure: la collita i venda de cargols.

13:02 La vida secreta dels primats - Chimps
tancar

Chimps

Charlotte inicia el seu viatge a Budongo, un bonic bosc tropical de 450 quilòmetres quadrats a Uganda central. Es dirigeix a una base de recerca aïllada per observar la comunitat de ximpanzés de Sonso. En aquest bosc habiten uns 700 ximpanzés salvatges, dels quals un grup ha estat seguit i estudiat des de la dècada dels seixanta.

13:51 Dansa mortal al mar - + info
tancar

+ info

En aquest documental presenciarem les escenes de combat submarines més corprenedores i veurem com tota mena de criatures del mar cacen, s'alimenten, ataquen, mosseguen, empassen, s'amaguen i temen. Des de l'animaló més minúscul fins a monstres amb dents afilades, descobrirem estratègies increïbles de lluita i supervivència sota l'aigua.

14:44 Vida: el rodatge
14:59 Ciència bàsica
15:29 La ciutat vertical - + info
tancar

+ info

L'edifici més sòlid del planeta, Torre Mayor, es va construir per resistir qualsevol terratrèmol que pogués mutilar un gratacel típic. Aixecat després del sisme devastador que va assotar la capital mexicana l'any 1985, aquest monument a l'enginyeria s'ha convertit en un port segur en una de les zones amb més activitat sísmica del món. La qüestió és: amb alçàries cada cop més agosarades, pot competir un gratacel amb un tifó o un terratrèmol?

16:00 El geni de Charles Darwin
16:52 Retalls de món
17:06 Via llibre - + info
tancar

+ info

"Via Llibre" emetrà una entrevista a l'escriptor nord-americà Paul Auster, que acaba de publicar "Diari d'hivern", un llibre en què descriu un viatge íntim i personal, motivat pel pas del temps, en què repassa els fets que han marcat la seva existència. Dels fets que marca l'atzar i la vida de les persones anirà el programa de demà, i en parlaran els escriptors Robert Saladrigas i Jordi Coca, que també han tret obra: Saladrigas, "L'estiu de la pluja", i Coca, "En caure la tarda". Finalment, l'escriptor barceloní Enrique Vila-Matas explicarà la seva última novel·la: "Aire de Dylan", una crítica divertida i sense miraments al postmodernisme, explicada a través de dues generacions d'artistes.

17:34 L'amor dels poetes - + info
tancar

+ info

Imatge, poesia, música i sentiments. Aquests són els principals ingredients d'un documental que parla del sentiment amorós a través de diverses veus de la poesia catalana contemporània i dels seus poemes. El documental recull els testimonis de poetes com Màrius Sampere, Anna Lacruz, Joan Margarit o Francesc Parcerisas en tant que transmissors d'un sentiment universal i d'interès general com és l'amor, però amb un punt de vista diferent. Els sentiments, i en especial l'amorós, són la matèria primera amb què els poetes treballen. Fa segles que l'observen, el descriuen, el comenten i el representen. És per això que d'aquestes converses sorgeixen noves i impactants revelacions, matisos curiosos i filosofies originals.

18:15 Valor afegit - + info
tancar

+ info

El programa analitza els riscos que hi ha d'una pujada del preu del petroli. L'especulació i les tensions polítiques internacionals han fet enfilar a nivells màxims el barril de cru. El comerç internacional ja s'ha vist afectat per l'encariment del transport marítim, que ha repercutit en els resultats de les empreses. L'escalada del preu del petroli pot posar en perill el model de globalització de l'economia? L'espai d'entrevista l'ocupa Agustí Roig, propietari i fundador d'Ous Roig, un dels principals productors a Espanya. La marca ha fet una inversió de 8 milions d'euros per adequar-se a la nova llei de benestar animal que entra en vigor aquest estiu. Finalment, el programa ofereix el reportatge "Montmeló: més que un circuit", en què es mostren els efectes econòmics que genera l'activitat del Circuit de Catalunya. Per a la població del Vallès, per a la comarca i també per a Barcelona. S'analitza també com aquests efectes poden canviar a la baixa, si es deixés de disputar el Gran Premi de Fórmula 1.

18:41 Singulars - Jordi Bosch: l'estat del malestar
tancar

Jordi Bosch: l'estat del malestar

Jordi Bosch és doctor en arquitectura per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona i llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat de Barcelona. Membre de l'European Network for Housing Research (ENHR), la principal xarxa d'investigadors europeus en matèria de política d'habitatge, i de l'Observatori Europeu dels Sense Sostre (European Observatory on Homelessness). El seu últim llibre, "L'estat del malestar. Una anàlisi de l'actual crisi immobiliària, financera i social", és un treball que vincula la crisi econòmica actual amb la complicitat dels poders polítics que no hi van intervenir com hauria calgut i els mitjans de comunicació que van convèncer la població. Posa de manifest com aquesta connexió ha generat unes conseqüències no només econòmiques, sinó també humanes i socials.

19:34 Euskal Herria: la mirada màgica - El cor de Biscaia
tancar

El cor de Biscaia

Biscaia és una terra de suaus ondulacions verdes en què la marea penetra per les seves ries fins al fons de les valls. A la vall del Txoriherri destaquen les grans superfícies que s'han anat construint als afores del Gran Bilbao: l'aeroport de Loiu, conegut com La Paloma, que ha pres el relleu a les antigues instal·lacions de Sondika, la universitat de Leioa, el seminari de Derio, el parc tecnològic de Zamudio i els recinte esportiu de l'Athletic a Lezama.

20:06 Un tast pel món - Intemporal
20:31 Formatges del món
21:01 Cuines - Tàrtar de gamba blanca de Vilanova
tancar

Tàrtar de gamba blanca de Vilanova

El cuiner Andreu Ruiz de "L'Arrosseria de l'Andreu " de Cunit ens prepara un "Tàrtar de gamba blanca de Vilanova".

21:11 La Riera - Cap. 457
tancar

Cap. 457

Tot s'ha complicat tant que la Gisela, per ajudar la Nora, confessa a l'Imma el seu secret més ben guardat. Un secret que pot explicar que la Nora sigui com és. La Jordina sabrà a què destina els diners en Joan, i no entén res de res. En Lluís pren noves decisions respecte dels microcrèdits que està donant, i a en Daniel no li sembla gens bé. I en Dani, que té por de perdre la Isabel, decideix confessar els seus secrets a la noia. En Miquel s'està carregant de raons per trencar la relació amb la Lídia.

21:52 quèquicom - El suro, un plàstic natural
tancar

El suro, un plàstic natural

Hi ha pocs materials naturals tan extraordinaris com el suro. És un gran aïllant tèrmic i acústic, flota, resisteix el fregament i és, a més, un dels secrets per fer un bon vi. Vist al microscopi és una escuma de polièster, un plàstic. Samantha Vall participa en la pela de l'alzina surera en un bosc del Baix Empordà i recorre la indústria del suro.

22:22 quèquicom - Fauna dels Pirineus
tancar

Fauna dels Pirineus

"Quèquicom" mostrarà com és la vida al Pirineus. Amb diversos reportatges, coneixerem alguns dels animals que en el passat vivien als Pirineus i alguns dels que encara hi viuen. Veurem les marmotes dels prats alpins, el mussol pirinenc dels boscos de pi negre i les truites de riu. També entendrem com les glaciacions han conformat l'aspecte d'aquesta serralada.

22:54 Opera en texans - Les noces de Figaro
tancar

Les noces de Figaro

"Les noces de Fígaro" va ser un èxit absolut. Perquè és trepidant. Perquè l'argument és divertidíssim. I perquè la música és senzillament genial. És interessant fer atenció al que passa en aquest vodevil quan cupido va disparant fletxes a tort i a dret i la gent fa bogeries per amor. Cesk Freixas fa una versió del gran hit de l'òpera. I per rematar-ho, el Ramon Gener fa de guàrdia urbà. Tot sigui per Mozart.

23:23 Generació Digital - Censura
tancar

Censura

"Generació Digital" encara un tema polèmic, el de la censura, i l'aborda des de moltes perspectives, plantejant més preguntes que respostes i amb un convidat de luxe, el periodista Albert Om, amb qui parlaran dels límits de la llibertat d'expressió a la xarxa i de quin ha de ser el paper de la premsa en el món digital. El programa fa també un repàs dels videojocs que han estat censurats per raons legals, polítiques o comercials, repassa l'estat de la llibertat d'expressió en els mitjans digitals, i l'advocat Carlos Almeida, especialista en dret a la xarxa, dóna consells sobre la manera de defensar-se dels atacs contra la reputació. A més, una partida a "Mortal Kombat" -un dels jocs més censurats de la història de l'entreteniment digital- ens serveix per reflexionar sobre aquest tema.

23:56 Sputnik - Toots and The Maytals
00:58 La ciutat vertical - + info
tancar

+ info

L'edifici més sòlid del planeta, Torre Mayor, es va construir per resistir qualsevol terratrèmol que pogués mutilar un gratacel típic. Aixecat després del sisme devastador que va assotar la capital mexicana l'any 1985, aquest monument a l'enginyeria s'ha convertit en un port segur en una de les zones amb més activitat sísmica del món. La qüestió és: amb alçàries cada cop més agosarades, pot competir un gratacel amb un tifó o un terratrèmol?

01:28 El geni de Charles Darwin
02:15 quèquicom - El suro, un plàstic natural
tancar

El suro, un plàstic natural

Hi ha pocs materials naturals tan extraordinaris com el suro. És un gran aïllant tèrmic i acústic, flota, resisteix el fregament i és, a més, un dels secrets per fer un bon vi. Vist al microscopi és una escuma de polièster, un plàstic. Samantha Vall participa en la pela de l'alzina surera en un bosc del Baix Empordà i recorre la indústria del suro.

02:41 quèquicom - Fauna dels Pirineus
tancar

Fauna dels Pirineus

"Quèquicom" mostrarà com és la vida al Pirineus. Amb diversos reportatges, coneixerem alguns dels animals que en el passat vivien als Pirineus i alguns dels que encara hi viuen. Veurem les marmotes dels prats alpins, el mussol pirinenc dels boscos de pi negre i les truites de riu. També entendrem com les glaciacions han conformat l'aspecte d'aquesta serralada.

03:11 Opera en texans - Les noces de Figaro
tancar

Les noces de Figaro

"Les noces de Fígaro" va ser un èxit absolut. Perquè és trepidant. Perquè l'argument és divertidíssim. I perquè la música és senzillament genial. És interessant fer atenció al que passa en aquest vodevil quan cupido va disparant fletxes a tort i a dret i la gent fa bogeries per amor. Cesk Freixas fa una versió del gran hit de l'òpera. I per rematar-ho, el Ramon Gener fa de guàrdia urbà. Tot sigui per Mozart.

03:39 Generació Digital - Censura
tancar

Censura

"Generació Digital" encara un tema polèmic, el de la censura, i l'aborda des de moltes perspectives, plantejant més preguntes que respostes i amb un convidat de luxe, el periodista Albert Om, amb qui parlaran dels límits de la llibertat d'expressió a la xarxa i de quin ha de ser el paper de la premsa en el món digital. El programa fa també un repàs dels videojocs que han estat censurats per raons legals, polítiques o comercials, repassa l'estat de la llibertat d'expressió en els mitjans digitals, i l'advocat Carlos Almeida, especialista en dret a la xarxa, dóna consells sobre la manera de defensar-se dels atacs contra la reputació. A més, una partida a "Mortal Kombat" -un dels jocs més censurats de la història de l'entreteniment digital- ens serveix per reflexionar sobre aquest tema.

04:08 Jazz a l'estudi - Alba Guerrero
05:08 Jazz a l'estudi - Vicens Martin Grup
06:00 Videoclips catalans - ALBERT JORDÀ, Estic content
06:02 Videoclips catalans - LIANNALLULL, Homes de debò
06:05 Videoclips catalans - OBESES, Pa amb tomàquet
06:09 Megatrasllats d'animals - + info
tancar

+ info

Una reserva de Malawi vol introduir un ramat de 80 elefants salvatges en 70.000 hectàrees de terreny verge. Capturar i contenir els animals no resulta gens fàcil, però dissenyar les gàbies on faran el trajecte suposa un repte encara més gran, ja que la carretera que han d'agafar és plena de sots i els esperen de dos a tres dies de viatge.

06:59 Dia a dia amb els orangutans
Progrmació BD ....
07:02 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

Els residus tòxics que produeix la fàbrica de Supersop han provocat un desastre mediambiental al llac de Ciutat Alegre que ha fet que desaparegués en Jojo. El senyor Dolentot ja ha ordenat a en Mahony que construeixi un altre monstre igual que en Jojo, però no li serà fàcil amagar-ho tot als Average, que ja estan rere la seva pista. No t'ho perdis!

07:18 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Cyrano de Bergerac
tancar

Les tres bessones i Cyrano de Bergerac

L'Avorrida ha enviat les Bessones al segle XVII. Són a París, on coneixen una noia, la Rosaura, i tots els embolics amorosos que l'envolten. El seu cosí, Cyrano de Bergerac, que n'està enamorat, és qui li escriu les cartes d'amor més boniques que s'han escrit mai. Però ella no ho sap, perquè ho fa en nom d'un altre. Les Bessones miraran d'aclarir la situació.

07:48 Doraemon - La impressora màgica / Pastisset per asse
08:10 Doraemon - Vull fer de príncep / El fantasma dels lavabos
08:37 Léonard - El Rock d'en Basile
tancar

El Rock d'en Basile

En Basile s'ha tancat a l'habitació i no vol saber res de ningú. En Léonard i la Mathurine han oblidat el seu aniversari i no li han fet cap detall. És tan trist adonar-te que la gent que t'envolta no pensa gens en tu! Això s'ha d'arreglar. La Mathurine li farà el millor pastís del món i el seu plat preferit. Mentrestant, el mestre li buscarà un bon regal. T'imagines què pot ser?!

08:45 Léonard - Pausa
tancar

Pausa

Tothom ha obert els ulls com taronges quan el mestre ha dit que havia de rescatar del magatzem el rellotge que atura el temps durant 22 segons. A qui no li agradaria tenir-lo una estona?! La Mathurine, en Basile i en Raoul tenen molt clar per què el volen fer servir. I tu?! Què faries si tinguessis un rellotge que aturés el temps durant 22 segons?!

08:58 mic 3
08:58 Zoobabu - Lleó
09:02 Els cap de drap - Mumu, la vaca que vola!
09:13 Pingu - En Pingu i el regal
09:20 Animals divertits - La zebra somriu
09:23 En Thomas i els seus amics - En Percy és com és
09:33 En Thomas i els seus amics - La festa del ninot de neu
09:44 Bob, el manetes - L'ajudant del senyor Bonvent
09:54 Bob, el manetes - Els talpets del Corronet
10:04 Bob, el manetes - El Carbassot s'atabala
10:14 Pepa, la porqueta - Bassals de fang
10:19 Pepa, la porqueta - El dinosaure s'ha perdut
10:24 Pepa, la porqueta - La meva millor amiga
10:29 Les endevinalles de la Rac-Rac - El cavall
10:36 Lou! - Compartiment Amor
tancar

Compartiment Amor

Avui és un gran dia! La Lou, la mare, en Richard i el gat se'n van en tren a la muntanya, i en Tristany, que passa les vacances en una estació d'esquí al costat de la seva, anirà en el mateix tren! Un trajecte dura tota la nit i la Lou està convençuda que serà d'allò més romàntic... Això si aconsegueix trobar-se amb en Tristany, és clar! On s'ha ficat?!

10:49 Lou! - La Ludmilla
tancar

La Ludmilla

La Lou, la mare i el gat ja són a casa dels pares d'en Richard per començar el que han de ser unes vacances d'allò més romàntiques. Unes vacances que no podien haver començat pitjor: ara resulta que en Richard té nòvia, que la mare, en saber-ho, s'ha fet un esquinç i que, a sobre, en Tristany no truca ni volent. I això només és el principi!

11:00 Lou! - A la pista!
tancar

A la pista!

La Lou continua de vacances a Supercolina i avui ha quedat amb en Tristany al capdamunt de les pistes. El que passa és que fa molts anys que no es posa uns esquís, i la veritat és que s'estima més provar-ho tota sola, abans d'acceptar les lliçons del nebot d'en Richard, en Peppo. Ara, que si no n'aprèn de pressa, es quedarà sense veure en Tristany!

11:12 Lou! - Aquesta pista no!
tancar

Aquesta pista no!

La Lou té una idea per aconseguir estar amb en Tristany: quedar amb ell al capdamunt de les pistes i quan s'adoni que ella no sap esquiar gaire, l'haurà d'acompanyar fins al peu de l'estació. Però, què passa si es perd i es queda al capdamunt d'una pista negra?! I què passa si la mare sap que en Richard ha estat jugant a cúrling amb la seva exnòvia?!

11:27 Contes clàssics - Narcís
11:32 Contes clàssics - Rip Van Winkle
11:37 Contes clàssics - El picapedrer
11:42 Contes clàssics - En nen i el troll
11:47 Contes clàssics - Rínxols d'or i els tres óssos
11:53 Un minut al museu - Home munyint una búfala
11:55 Un minut al museu - Timpà amb decoracions vegetals
12:00 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

En Fantàstic, que és amb l'Spirou a l'illa de la Zaoki, s'ha quedat atrapat en el món virtual d'un joc de vídeo que es diu Octàsia. Allà dins hi coneixerà l'Eliza, una amiga de la Zaoki que també fa temps que intenta sortir del joc, una gesta gairebé impossible. A més, el joc no té res de divertit, més que res perquè és ple de gripaus, homes llop, dracs i tota mena de sorpreses!

12:27 Bugs Bunny i els seus amics - Massa ratolí per a un sol gat
12:33 Bugs Bunny i els seus amics - Gat amagat
12:40 Bugs Bunny i els seus amics - Dimoni de conill
12:47 Bugs Bunny i els seus amics - Terror conillaire
12:54 Bugs Bunny i els seus amics - El vaixell de l'àvia
13:01 Bugs Bunny i els seus amics - Felins i violins
13:12 El llibre de la selva - El Cheel i el foc de la muntanya
tancar

El Cheel i el foc de la muntanya

Un llamp ha provocat un incendi a les muntanyes i la Pònia, una panda molt espantada, ha hagut de fugir cap a la selva, un territori que no coneix. El Mowgli, el Bagheera i el Baloo han sortit a ajudar-la, però el Tabaqui els ha enredat perquè la pobra Pònia caigués a mans del Shere Khan. Ara l'únic que pot fer alguna cosa per salvar-la és el Cheel. Se'n sortirà?!

13:22 El llibre de la selva - Els búfals
tancar

Els búfals

El Mowgli i el Bagheera s'han trobat una mare búfal que té un fill molt malalt. El Mowgli està disposat a ajudar-los, però no té clar quines són les baies que poden curar el jove búfal. Mentre la Darzee busca el Baloo per preguntar-l'hi, el Tabaqui ha avisat el Shere Khan per parar-los una trampa i cruspir-se el búfal malalt... i el Mowgli!

13:36 Els pingüins de Madagascar - El Gelatí / El clip del zoo
tancar

El Gelatí / El clip del zoo

En Kowalski ha aconseguit donar vida a una massa de gelatina, que ara es dedica a robar fruita als animals del zoo. Com el convenceran que se'n desfaci? I com se'n desfarà?! Més tard, els animals hauran de fer alguna cosa perquè els humans tornin al zoo. De fet, els han de demostrar que els animals del zoo són tan ximples o més que els de la tele!

14:00 Els pingüins de Madagascar - La truita cap de serp / Amor de falcons
tancar

La truita cap de serp / Amor de falcons

Un peix monstruós té aterrits tots els habitants de l'estany. El comando dels pingüins aviat s'adonaran que no es tracta d'un peix qualsevol. És, ni més ni menys, que la truita cap de serp! Més tard, el capità se'ns enamorarà d'un falcó femella que ha hagut de fer un aterratge d'emergència al zoo. El problema és que més d'un pot acabar convertint-se en el seu sopar!

14:25 Martin Mystery - El monstre del pantà
tancar

El monstre del pantà

Les misterioses desaparicions dels nens d'un poble d'Anglaterra han posat en alerta els nostres herois. Un cop allà, descobreixen el llibre de l'Home del Pantà que, sorprenentment, s'ha escapat del conte. Però el monstre només ataca de nit i té la capacitat de canviar de forma. Com l'aturaran?

14:47 Martin Mystery - Un xiscle del més enllà
tancar

Un xiscle del més enllà

A les costes de Noruega un vaixell ha topat amb un iceberg i ha alliberat una sirena que feia cinquanta anys que estava atrapada. Ara es vol venjar d'en Rolf, l'home que li va trencar el cor. El caos i la destrucció s'apoderen de la ciutat. Els cants de la sirena afecten en Martin i en Java. La Diana està sola davant del perill.

15:14 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat del franctirador misteriós (2)
15:36 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de la companyia de teatre itinerant (1)
16:03 Inuyasha - El sinistre guerrer d'acer
tancar

El sinistre guerrer d'acer

Un verí mortal amenaça la vida dels amics de l'Inuyasha, i ara un dimoni anomenat Ginkotsu el busca per exterminar-lo. L'Inuyasha porta la Kagome, en Miroku i la Sango, gairebé moribunds a una cova, i deixa en Shippo vigilant-los. En Shippo els porta a un temple, i allà en Renkotsu els llança un encanteri. L'Inuyasha derrota el dimoni Ginkotsu i mentre el sol es pon corre a salvar la Kagome abans no la mati el verí.

16:25 Inuyasha - La Kagome, en Miroku i la Sango, en perill de mort!
tancar

La Kagome, en Miroku i la Sango, en perill de mort!

L'Inuyasha arriba al temple, on la Kagome i els altres es troben sota la influència de l'encanteri d'en Renkotsu, que explica que és un membre de l'Escamot dels set fantasmes ressucitats i cala foc al temple. En Myoga, que ha aparegut per allà, és a temps d'avisar en Shippo i la Kagome, que continuen lluitant entre la vida i la mort a causa del verí. L'Inuyasha acaba definitivament amb el dimoni Ginkotsu i es posa a buscar la Kagome entre les flames.

16:50 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i Tutankhamon
tancar

Les Tres Bessones i Tutankhamon

Les entremaliadures de les Bessones les han portades a Egipte, on acompanyen l'arqueòleg Howard Carter en el descobriment arqueològic més espectacular de tots els temps: la tomba de Tutankamon, el faraó nen. Però l'aventurer Belzoni i l'Avorrida no els ho posaran gens fàcil: les nenes s'enfrontaran a tempestes de sorra, als cocodrils del Nil i a la terrible maledicció del faraó¿

17:17 mic 3
17:17 Bob, el manetes - La gran desfilada del senyor Bonvent
17:28 La Lua i el món - El dia del color caca
17:31 Zoobabu - Hipopòtam
17:36 En Thomas i els seus amics - Oh, quina humiliació!
17:49 L'hora del Timmy - El Timmy vol el barret
18:06 Una mà de contes - El marcianet lleig
18:17 La Supermots - Oh, bon formatge
tancar

Oh, bon formatge

La família de la Beti comença les vacances amb una festa que té com a tema principal el formatge. El doctor Dos Cervells ja ho té tot a punt per fer una de les seves malifetes. Aquest cop agafarà el raig transportador, l'enganxarà a un periscopi i xuclarà tot el formatge cap a casa seva. Aviat hi haurà algú que esguerrarà la festa, si la Supermots no ho impedeix, és clar...

18:29 La Supermots - Delicte en clau de v
tancar

Delicte en clau de v

La Victòria Millor, decidida com sempre a ser la millor en tot, vol demostrar a la Supermots que també es pot convertir en la millor superheroïna de la ciutat. I ho farà capturant l'Home de les Cordes! Pot ser que deixi la Supermots sense feina? Aviat ho sabrem! Avui aprendràs què vol dir "excepcional" i "ficar el nas"!

18:39 La Supermots - El dia del canvi
tancar

El dia del canvi

El Dia de l'Intercanvi és el mètode que té el Banc Nacional Nacional per ensenyar els joves que estalviar petites quantitats pot representar molts diners a la llarga. El Carnisser ho ha aprofitat per atracar el banc, és clar, i ha tancat la Beti i en Bòi a la cambra cuirassada. Com s'ho faran ara per detenir el Carnisser, sense la Supermots?!

18:57 El llibre de la selva - Una volta per la selva
tancar

Una volta per la selva

El Mowgli està convençut que ja és prou gran per anar-se'n a viure tot sol i, tot i que el Baloo pensi que la selva és plena de perills, ha decidit fer-se la seva cabana. Aviat, tot acompanyant la Pònia, una panda vermella de l'Himàlaia que passarà el seu primer hivern a la selva, tots dos s'adonaran que el Baloo té una mica de raó... o potser molta!

19:08 El llibre de la selva - Ets tu, Kaa?
tancar

Ets tu, Kaa?

El Mowgli, que està tip que el Tabaqui li digui que és un covard, ha decidit donar-li una bona lliçó. Per fer-ho, ajudarà el Kaa a mudar de pell, i amb la pell vella donarà un bon ensurt al xacal. Però ja saps que el Tabaqui, quan n'hi passa alguna, sempre va a plorar al Shere Khan, que aquest cop serà l'encarregat de fer escarmentar el pobre Mowgli...

19:18 El llibre de la selva - El rei Kaa
tancar

El rei Kaa

Avui és el gran dia del Baloo. Els plàtans ja estan madurs i a punt per menjar! El Kaa, en canvi, té una altra presa en ment: un mico que ha d'estar per llepar-se'n la llengua! Llàstima que li ha sortit malament la jugada i el Kaa ha acabat hipnotitzant-se ell mateix! Ara està convençut que és el rei dels micos! Com li trauran aquesta bestiesa del cap?! Tornant-lo a hipnotitzar?!

19:30 Info k
19:48 Scooby-Doo, on ets? - EL FANTASMA DE LA NEU
tancar

EL FANTASMA DE LA NEU

Tot tornant de pescar, l'Scooby-Doo i companyia han agafat una drecera i han anat a parar a un pantà molt tenebrós. Més tard, un zombi els ha indicat el camí, i han acabat descobrint que el zombi el va fer tornar a la vida una vella bruixa a base de màgia i vudú. Ara, en Zeb i en Zeek són els únics que volten pel pantà. Quin misteri, oi, tot plegat?!

20:08 Scooby-Doo, on ets? - El fantasma de l'espai
tancar

El fantasma de l'espai

Després de quedar-se sense gasolina enmig d'un bosc tenebrós, l'Scooby-Doo i companyia han conegut un granger que els ha posat al dia de la desaparició d'una nau fantasma de l'espai, que es mou pel cel com un esperit malèfic. A més, des que va desaparèixer, hi ha una cosa que volta per la granja, una cosa que deixa unes petjades molt estranyes...

20:34 Els pingüins de Madagascar - El pingüí, a la foto ha de sortir / El fraret danès
tancar

El pingüí, a la foto ha de sortir / El fraret danès

El Recluta encara no se'n sap avenir! Aquest any no l'han triat a ell per sortir a la foto de la portada del prospecte del zoo! D'entrada, sembla que hi sortirà en Mort. Si en Bada i en Bing no ho impedeixen, esclar! Per cert, avui coneixerem en Hans, el fraret més mortal de Dinamarca, l'arxienemic del Capità! T'ho perdràs?!

21:02 Tom i Jerry - El gat que valia un milió de dòlars
21:09 Tom i Jerry - El ratolí ve a sopar
21:16 Bugs Bunny i els seus amics - El gatet de la nineta
21:22 Tom i Jerry - La nit de Nadal
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Animal de companyia
06:04 Megaminimals - La Bonnie no pot dormir
06:10 Megaminimals - En Pickle té molta calor
06:17 La vaca Connie - L'animal més fort del bosc
06:29 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

Els Average s'han quedat sense feina, i probablement per sempre. La competència de Madame Bovary cada cop era més ferotge, però és que, a més, ara resulta que una empresa de seguretat ha instal·lat a Ciutat Alegre la tecnologia més moderna per combatre els monstres, un sistema que només s'hauria de fer servir per capturar monstres, no persones!

06:40 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

L'Sly, el carter, ha donat l'alarma i l'Agència Antimonstres s'ha posat en acció immediatament. Aquesta vegada per trobar el taló d'Aquil·les d'un Squalus-terra-nyan-nyam, un monstre amb un sentit de l'olfacte molt desenvolupat i la insòlita habilitat de desplaçar-se sota terra. La veritat és que a Ciutat Alegre ningú no gosa ni sortir de casa! Només els Average, és clar!

06:51 En Matt i els monstres - + info
tancar

+ info

En poc temps a Ciutat Alegre han agredit dotze carters i han destrossat gairebé totes les bústies. La gent està tan espantada que ja no s'atreveix a enviar res per correu. Si l'Agència Antimonstres no atura el monstre, en Bruce no podrà rebre les invitacions perquè li donin el premi al Ciutadà de l'Any! Avui toca treballar de valent! No t'ho perdis!

Progrmació BD ....
21:34 Bola de drac - El combat final
tancar

El combat final

Després de vèncer en Krilin, en Son Goku disputarà la final del 22è Torneig Mundial d'Arts Marcials contra el malvat Ten Shin Han, que té intenció d'acabar per sempre amb el seu rival. En Iamxa, que sap que serà un combat èpic, ha decidit escapar-se de l'hospital per no perdre-se'l. S'han acabat els preliminars. Comença la gran final!

21:59 Bola de drac - Un atac d'alta volada
tancar

Un atac d'alta volada

Continua l'espectacular final del 22è Torneig Mundial d'Arts Marcials entre en Ten Shin Han i en Son Goku, que per fi s'ha adonat que per plantar cara a un rival tan poderós haurà de fer servir tot el seu potencial. Fins ara no s'havia vist mai un combat com aquest, amb atacs cada cop més sorprenents dels dos adversaris.

22:21 Skins - Rich
tancar

Rich

L'Alo està molt enfadat amb en Rich perquè els han fet fora d'una festa per culpa d'ell, però també perquè al seu costat és impossible lligar. La Grace intentarà ajudar-lo a superar el problema de comunicació que té amb les noies, però en Rich li demanarà a una altra noia per sortir, sense adonar-se que el que vol la Grace és enrotllar-se amb ell.

23:08 Skins - Mini
tancar

Mini

A la Mini no li ha fet cap gràcia que la Franky dissenyés els vestits de la desfilada benèfica de l'institut, i encara menys comprovar que encara són amigues amb la Grace. La reacció que tindrà la podria enemistar amb tothom. D'altra banda, en Nick, que comença a estar fart d'esperar que la Mini es decideixi a tenir relacions sexuals amb ell, podria passar a l'acció amb la Liv.

23:58 Waterloo Road - Cap. 59 T4E19
tancar

Cap. 59 T4E19

Les posicions de la Chlo i d'en Donte cada cop s'allunyen més pel que fa al futur del seu fill. Els problemes s'agreujaran quan la Chlo es posi de part i en Donte s'adoni que les podria perdre, a ella i a la criatura. Avui per fi se sabrà el secret de la Kim, quan els del Ministeri de l'Interior es presentin a l'escola per reclamar-li que els entregui la Grace, la seva filla.

00:51 Chuck - Cap. 19 En Chuck contra l'ex
tancar

Cap. 19 En Chuck contra l'ex

Durant una guàrdia de Nerd Herd, Chuck es troba cara a cara amb Jill, la noia que li va trencar el cor. En un intent de mantenir la seva reputació, Chuck menteix i afirma que les coses li van millor del que en realitat van. Ara, bé, quan Chuck coneix el cap de Jill, un investigador científic que podria haver desenvolupat una arma biològica mortal, ell, Sarah i Casey han de comprovar si Jill també hi està involucrada.

01:35 One piece - Les llàgrimes que estrenyen els lligams entre companys. El mapa del món de la Na
tancar

Les llàgrimes que estrenyen els lligams entre companys. El mapa del món de la Na

La Nami recorda els temps en què en Ruffy va lluitar contra l'Arlong, per salvar-la i promet que, de la mateixa manera, ella també lluitarà fins al final per salvar la Nico Robin. Quan la Nami era petita, l'Arlong va trencar la promesa que li havia fet: que, a canvi de cent milions de bellys, alliberaria el poble de Coco perquè no hagués de pagar més tributs.

01:58 Skins - Rich
tancar

Rich

L'Alo està molt enfadat amb en Rich perquè els han fet fora d'una festa per culpa d'ell, però també perquè al seu costat és impossible lligar. La Grace intentarà ajudar-lo a superar el problema de comunicació que té amb les noies, però en Rich li demanarà a una altra noia per sortir, sense adonar-se que el que vol la Grace és enrotllar-se amb ell.

02:44 Waterloo Road - Cap. 59 T4E19
tancar

Cap. 59 T4E19

Les posicions de la Chlo i d'en Donte cada cop s'allunyen més pel que fa al futur del seu fill. Els problemes s'agreujaran quan la Chlo es posi de part i en Donte s'adoni que les podria perdre, a ella i a la criatura. Avui per fi se sabrà el secret de la Kim, quan els del Ministeri de l'Interior es presentin a l'escola per reclamar-li que els entregui la Grace, la seva filla.

03:36 Skins - Rich
tancar

Rich

L'Alo està molt enfadat amb en Rich perquè els han fet fora d'una festa per culpa d'ell, però també perquè al seu costat és impossible lligar. La Grace intentarà ajudar-lo a superar el problema de comunicació que té amb les noies, però en Rich li demanarà a una altra noia per sortir, sense adonar-se que el que vol la Grace és enrotllar-se amb ell.

04:23 Waterloo Road - Cap. 59 T4E19
tancar

Cap. 59 T4E19

Les posicions de la Chlo i d'en Donte cada cop s'allunyen més pel que fa al futur del seu fill. Els problemes s'agreujaran quan la Chlo es posi de part i en Donte s'adoni que les podria perdre, a ella i a la criatura. Avui per fi se sabrà el secret de la Kim, quan els del Ministeri de l'Interior es presentin a l'escola per reclamar-li que els entregui la Grace, la seva filla.

05:17 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

A l'"Alguna Pregunta Més?" ("APM?") el polifacètic i mediàtic Mario Vaquerizo s'enfronta amb les seves pífies en el "Pressing APM?". D'altra banda, hi haurà un capítol de l'Homo amb la participació dels guanyadors del concurs "Vull ser com l'Homo APM?!". Són tres nois de Gandia que, amb la seva imitació de la banda de l'instrument infernal, es van imposar entre els 300 vídeos que ja han enviat els espectadors aquesta temporada i que s'han emès cada diumenge a l'APM? Extra. També hi haurà ball amb l'Sputnik i noves edicions de "La Parabòlica" i el "Si és veritat". Casillas protagonitzarà un anunci envoltat d'àrbitres, Alícia Sánchez-Camacho i Artur Mas participaran en un capítol de "La Fuga". A més "Ónega Ball", "Punxa Pelota" i els "10 millors de la setmana". Tot això i moltes coses més, en un programa més llarg del que és habitual: 42 minuts!